Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Utolsó ellenőrzés indulás előtt. Szauna előkészítve, gyümölcskoktél a hűtőben, mellette pezsgő, a pincében száraz vörösbor és rozé, kétféle masszázsolaj. Tiszta ágynemű, törülköző. Fél óra múlva indul a magángép. Két nővel térek vissza, akiket még sosem láttam. Majdnem minden tudok róluk, mégis most látjuk egymást először. Hirtelen átfut rajtam: normális vagyok? Két ismeretlen nő miatt repülőt bérelek, hogy egy kellemes estét-éjszakát töltsünk együtt. Na de mit fogok mesélni az unokáimnak, ha nem ezt? Ezen elmosolyodok, egy gyors pillantás a tükörbe: kényelmes farmer, ing, pulóver. Kék szem, barna haj, kisfiús mosoly. Izgalom a gyomromban.

Nem sokkal 12 óra előtt megkapjuk az engedélyt a felszállásra. A pilótát nem ismerem, új fiú lehet a társaságnál. Bajszos, ötvenes pasi, higgadt, nyugodt embernek tűnik. Mondjuk pilóta ne is kapkodjon! Hasítjuk az eget, nem sokat beszélgetünk. Repül az idő, a három órás út gyorsan eltelik. Kicsit körözünk a célállomás felett, amíg megkapjuk az engedélyt a leszálláshoz. A reptéren nincs nagy mozgás, így az épülethez közel állhatunk meg. Hamarosan tovább kell indulni, itt csak az egyik hölgyet veszem fel, a másikat majd visszaúton. Torkomban némi izgalommal lépek a váróterembe.

Annyit tudok, hogy velem egyidős, barna hajú, csinos nőt kell keresnem. Ő helyzeti előnyben van, pontosan látta, hogy ki jött a magángéppel. A pilóta elmegy a papírokat intézni, én meg nézelődni kezdek. Kit vinnék magammal szívesen? Feltűnik egy nő, egy kis bőrönddel, hamis mosollyal a szája sarkában. „Csinos” – állapítom meg magamban. Nézem, keresem a pillantását, aztán egybeolvad tekintetünk. Szemében nőiesség és huncutság keveredik. Aprót biccent, aztán elindul felém. Minden porcikája mozog, melle finoman hullámzik a blúzában, rövid szoknyája alól formás lábak villannak elő. Már tudom, hogy jól döntöttem, amikor elindultam erre a nem mindennapi útra.

Megállunk egymással szemben. Tudom, hol dolgozik, tudom, mit szeret az asztalnál és az ágynál. De még sosem éreztem az illatát, sose néztem gyönyörű szemébe. Zavartan kezet nyújtok

-Szia, Péter vagyok. Szerintem érted jöttem.

Keze finom és meleg.

- Szia. Márti. Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy nem jössz. Még nem volt olyan pasi, aki három órát repült értem egy magángéppel. – hangja kissé remeg.

- Eddig nem jó pasikkal kezdtél – vágtam rá zavaromban, pedig ez azért nálam sem fordult még elő.

Zavarban vagyok. Annyi mindent mondanék neki, de elvesztem a szemében. Két puszit adok neki, és finom illata még inkább magával ragad. Közben látom, visszaért a pilóta is. Biccent, szóval indulhatunk.

- Menjünk, ne várassuk meg a másik utasunkat.

Megfogom a kis bőröndjét, és a géphez indulunk. Hátra ülünk, ahol két kényelmes ülés vár minket. Szoknyája kissé felcsúszik, ahogy beülünk, és meglátom a combfix finom csipkéjét. Könnyed erotika telepszik közénk, legalábbis én úgy érzem.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még pár perc, és kiérek a reptérre. Időben szeretnék ott lenni, látni akarom a gépet, amivel jön, persze, ha lehetséges, és őt is szemügyre szeretném venni. Természetesen tenném mindezt észrevétlenül, ezért kell hamarabb ott lennem. A taxis befordul a reptéri parkolóba, kifizetem, busás borravalót adok neki, mivel jó kedvem van, és illedelmesen elköszönök.


Belépek a váróterembe, gyors pillantást vetek az ott várakozókra de Ő nincs köztük, legalábbis így gondolom. Még sosem láttam, se élőben, se képen, mert nagyon diszkrét, de bevallása szerint magas, vékony, barna hajú, kék szemű pasi, pont az én ízlésemnek megfelelő. Ahogy az öltözködési ízlését ismerem, farmer és ing lesz rajta.


Repülőgép zaja szakítja félbe felderítő megfigyelésem és pillantásom a kifutóra irányul, ahol épp egy kis, magángép áll meg, épp olyan, amivel Péternek kellene érkeznie. Közelebb lépek az ablakhoz, de arra vigyázok, hogy pillanatok alatt fedezékbe tudjak vonulni, ha a lebukás veszélye fenyeget.


Előbb a pilóta lép ki a gépből, egy ötvenes, tapasztalt pasinak látszik, utána pedig az álomlovagom. Csakis ő lehet, ehhez kétség nem fér! Nagyon szemrevaló pasi, jól döntöttem, amikor fejest ugrottam az ismeretlenbe, most már beismerem magamnak. Belépnek a váróba, a pilóta elmegy pappírokat intézni, én kissé elvegyülök a tömegben és hagyom Pétert keresgélni.


Végignéz a díszes, reptéri társaságon, de hamar rám talál. Előbb végigmér, tetőtől talpig, aztán még egy kört tesz szemével, mintegy megbizonyosodásképp, hogy nem tévedett, aztán ismét rám néz, én meg biccentek neki, és elindulok felé.

– Szia, Péter vagyok. Szerintem érted jöttem. – mutatkozik be, mielőtt még szólni tudnék.

Kezet nyújtok neki.

- Szia. Márti. Az utolsó pillanatig azt hittem, hogy nem jössz. Még nem volt olyan pasi, aki három órát repült értem egy magángéppel. – vallom be neki, miközben fejemben nagyon pajkos gondolatok kergetőznek.

– Eddig nem jó pasikkal kezdtél – vágja rá zavarában. Magabiztosnak szeretne látszani előttem, de nehezen leplezi zavarát. Mulattat a helyzet, mert már látom magam előtt, hogy mit fogok vele tenni a vissza úton, de nem árulom el. Hadd legyen meglepetés. Zavarában baráti puszit ad.

Menjünk, ne várassuk meg a másik utasunkat. – máris felkapja kis utazó bőröndömet, és megyünk is ki a géphez.

Beülök a hátsó ülésre, de arra még azért gondom van, hogy szoknyám kissé felcsússzon, és látni engedje combfixem csipkéjét, sőt, ha lehet, akkor csupa-csipke tangácskámat is, ami természetesen előtt nyitott. Úriember módjára csak szeme sarkából figyel, de arca elárulja, hogy látta a lényeget.


Ő is beül mellém, bekötjük magunkat és indulunk. Megvárom amíg elérjük a maximális magasságot, de utána már kikapcsolom a biztonsági övet, és a blúzom felső gombján is segítek. Finom mozdulattal felé fordulok, úgy, hogy közben blúzom szétnyílhasson, és belátást engedjen neki oda, ahol csodás kebleim ringanak. Kezem finoman combjára helyezem és mélyen szemébe nézek.

- Szólíthatlak Petinek? – kérdem tőle igencsak búgó hangon?

- Ez természetes – válaszol mosolyogva.

Zavara közben oldódott, annyira, hogy ő is combomra helyezi kezét, és combfixem finom vonalát kezdi vizsgálgatni.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nekilódul a gép, gyomrom kisé liftezik, aztán a pilóta rutinosan, szépen viszi a gépet egyre feljebb, feljebb. Ahogy elérjük a repülési magasságot, Márti kikapcsolja a biztonsági övét. Majd rám néz, ujjai a blúzát gombolják, s mire észbe kapok, már csipkés melltartója ejti rabul szemem. Kezét a combomra teszi, s ez csak fokozza kezdődő merevedésemet.

- Szólíthatlak Petinek? – kérdezi olyan hangon, hogy egy vénemberben is felébredne a vágy. Én meg vén sem vagyok, így bármit kérdezhetne, úgyis egyfajta választ adnék:

- Ez természetes.

Ujjaim önállósítják magukat, nem tudom őket visszatartani, a combfix csipkéje mágnesként vonz. Finom bőrt érzek, aztán Márti mozdul először, szétnyitja combjait, hogy akadálytalanul simogathassam. Fülemben vér dobol, elöl a pilóta a műszereket nézi, mi meg hátul…

Elvesztem a fejem. Márti szája finoman szétnyílik, ujjai kemény vesszőmet simogatják, s nekem muszáj odahajolni és megcsókolni. Csókja édes, ajkai puhák, nyelvük csatát vív, de ebben a csatában mindkét fél győztes. Másik kezemmel átölelem, illatát magamba szippantom. Kezem feljebb csúszik, szám lejjebb, nyakát, dekoltázsát csókolgatom. Ő hátradől, megadja magát nekem, szemét lehunyva sóhajtozik. Szaporán gombolok még kettőt a blúzán, aztán melltartóját félrehúzva csodás keblek bukkannak elő. Visszafogom magam, aprókat csókolok, harapdálok, pedig legszívesebben felfalnám, belé bújnék, belé olvadnék. Ujjaim megint a bugyiján köröznek, aztán megtalálok egy hasítékot az apró selyemdarabon, és ujjaim forró, lucskos ajkak közé siklanak. Halk sikoly, egy pillanatra megállok.

Tíz perce láttam meg először, és már nem bírok magammal. Ekkor veszem észre, hogy ujjai farmerom gombjaival küzdenek. Segítek neki, így gyorsan megtalálja az utat a boxeralsómhoz. Nem tétovázik sokat, kibontja az ágaskodó foglyot, finom ujjai tovább fokozzák vágyam. Mellére hajolok, mellbimbóját édes mazsolaként kóstolgatom.

- Minden rendben van ott hátul? –érdeklődik a pilóta, aztán hátra is fordul. Ezt nem kellett volna. Márti ijedten rezzen össze, de a pilóta észbe kap.

- Bocsánat – motyog zavarában, és visszatér a gép vezetéséhez. Márti kizökkent a kábulatból, fel akar ülni, de nem hagyom. Finoman csókolni kezdem, combját simogatom, és ezzel gyorsan meggyőzöm, hogy kár leszállni a földre a felhők közül. Kívánom ezt a nőt. A hely kevés egy szeretkezéshez, tudom, hogy nem lehet az enyém, de kényeztetni akarom, megkóstolni, érezni gyönyörtől megfeszülő testét.

Blúzát egészen szétgombolom, aztán melltartója következik. Hamarosan derekára felhúzott szoknyával, meztelen felsőtesttel ül mellettem. Ujjaim, szám felfedezik egész testét, már amit a hely megenged. Aztán finoman eltol magától, visszanyom székembe s ő kezdi el ingemet gombolni. Nem állok ellen, finom ujjai csodás perceket ígérnek.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felső testem teljesen meztelen, alsó testem is majdnem, csupán a combfix, meg a derekamon tekeredő szoknya takar valamit, ezen kívül minden, ami egy férfi szemnek gyönyörű látványt nyújthat, szabad szemmel látható, sőt, a mellettem ülő, hozzám simuló, engem kényeztető Péternek érinthető is. Ő már ki is tapintott rajtam mindent, ami ebben kis, szűk dobozban fizikailag tapintható volt, de nem éri be ennyivel, többre vágyik, mint ahogy én sem érem be azzal, hogy meztelenné teszem szép, férfias felső testét, boxeralsójából kihámozom férfiassága legértékesebb darabját.


A pilóta, jól nevelt alkalmazott módjára meg szeretne bizonyosodni arról, hogy utasai biztonságban vannak, sőt, arról is, hogy jól érzik magukat, de amikor hátra néz, és meglátja, hogy mi igenis nagyon jól érezzük egymást, illedelmesen elnézést kér, és visszatér a pilóta feladataihoz.


Ujjaim kőkemény dákóján csúszkálnak, hüvelykujjam finoman siklik végig makkján. Felrúgva minden jólneveltségi határt, öléhez hajolok, ajkaim átveszik makkja kényeztetését, így ujjam lentebb csúszva folytatják pajkosan játékos tevékenységet. A gép zúgása ellenére is hallom sóhajtását, hörgését, ami még inkább a folytatásra késztet.


Még tartogatok meglepetést számára, ezért pár perc múlva finom csókot lehelek makkjára, óvatosan felemelem fejem, és körülnézek. Peti hátrahajtott fejjel, lehunyt szemmel teljesen átadta magát az isteni érzésnek, a pilóta pedig kőszobor merevséggel figyeli a műszerfalat. Pillanatnyi elhatározás hevében áttérdelek Petin, a pilótának háttal és lassan, de annál nagyobb élvezettel magamba fogadom újdonsült ismerősöm vágyakozástól dagadó vesszőjét.


Meglepődéstől szinte torkán akad a szó, de mivel tudom, hogy erre vágyott, már cselekszik is. Formás fenekembe markol és heves tempót diktálva elindulunk a csúcs felé. Hamarosan el is érjük mindketten, ami nem csoda, hisz ez az izgalom már felszállás előtt elkezdődött, és már nagyon kívántuk egymást. Mindketten megengedünk magunknak egy-egy halk sikolyt, amit egy forró, érzékien kéjes csók követ, mintegy összegezve az elmúlt félóra eseményeit.

- Köszönöm – fejezi ki háláját mélyen szemembe nézve – álmodni sem mertem ilyen finomságra – folytatja mosolyogva.

- Csak nem gondolod, hogy megúszod ennyivel? – szavaimat forró csókkal pecsételem meg.

- Nem szívesen zavarnék, de tíz perc múlva megkezdjük a leszállást. – szól udvariasan a pilóta.


Visszaülök a helyemre és a kézitáskámban levő nedves kendővel rendbe hozom magunkat, aztán szép lassan felöltözünk, és bekötjük magunkat. Simán földet érünk, a tapasztalt pilóta ügyesen leteszi a gépet. Mindhárman kiszállunk, én átülök a pilóta mellé, Péter pedig követi a pilótát a váróba. Még egy utolsó pillantást vetek a kis tükörbe. Nem szeretném elvenni Pétertől azt az élvezetet, hogy Sierrát kedvére fogadja, ezért döntöttem úgy, hogy a gépen várom őket.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kedvenc barátnőm valami egészen különleges születésnapi ajándékkal rukkolt elő. Igazság szerint még most, hogy a repülőtér magánrepülőknek fenntartott várójában ülök, még most sem tudom, hogy pontosan mit eszelt ki nekem ez a nő. Annyit mondott, hogy itt várjak és erotikus hétvégére készüljek. Nos...egy pár éve már ismerjük egymást, számos zűrös pasiügyleten vagyunk túl így együtt, úgyhogy...valamiért az az érzésem, hogy jó lesz nekünk. Azt is tudom, hogy van egy enyhe érdeklődése a női nem iránt is, s még az is lehet, hogy tőlem az igent éppen most fogja megkapni, viszonzásképp a rendhagyó ajándékért. Azt azért remélem, hogy valami jó hímet...esetleg többet beszervezett, mert étvágyam határtalan. Tegnap fejeztem be a közel egy éves projektemet, egyetlen szabadnapom sem volt már legalább fél éve!! Hát hol érek én rá így pasizni? Szóval...reszkess áldozatom!

Gondosan csomagoltam, s még gondosabban öltöztem. Szeretem a jó ruhákat, most egy kötött mini mellett döntöttem, ami alól...hát, szinte minden lépésnél kivillan a combfixem csipkéje. Alá semmit nem vettem, mert a gépeken mindig olyan meleg van.

A reptéren egyetlen kis gép landol éppen. De hiába nézek kifelé, a barátnőmet nem látom. Helyette egy jóképű pasi lépeget befelé, akit szépen megnézhetek innen az ablak rejteke mögül. Nem is nagyon bánnám, ha megehetném ma mondjuk vacsorára...de ha nem ezzel a géppel jött Márti, akkor tuti, hogy késés lesz. Ó de utálok várni!

A jóvágású idegen közben beér a váróba, és alaposan megszemléli azt az alig néhány embert, aki velem együtt várakozik. Aztán egyenesen hozzám lép, mint aki értem jött.

- Sierra, ha nem tévedek. Péter vagyok, a hétvégi vendéglátód. Márti már nagyon vár a gépen. Már teljesen ellazult. - ezt az utolsó mondatot valahogy nagyon kajánul mondja.

- Szia, remélem szórakoztató hétvégénk lesz. Vágyom egy kiadós kikapcsolódásra.

Eközben már fel is kapja a kis bőröndömet és a gép felé terelget. A hátamon érzem forró tekintetét, ami...bosszantóan magabiztos. No mindegy. Kedvemre való a hím és...és nagyon jól esik a keze is, amit a fenekemtől, egészen a bokámig simít végig, ahogy megyek felfelé a gép lépcsőin.

Hmmm, még a végén tényleg finom lesz az ajándék!

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is tudom, mire vállalkoztam. Két nővel tölteni a hétvégét, akik egymást már ismerik, de én csak neten találkoztam velük. Márti elvarázsolt a gépen, bár én is igyekeztem, hogy ne maradjon szárazon. Most meg itt állok a másik nő előtt, és éppen a csomagját próbálom felkapni, hogy a gépre tereljem a gazdájával együtt. Ez a miniruha nem sok helyet hagy a fantáziának. És aki ilyet visel, valószínűleg sejti, hogy mi jár azoknak a férfiaknak a fejében, aki közel kerülhetnek hozzá. Én pedig egészen közel kerülök hozzá, ahogy előttem fellépdel a lépcsőn. Segítek neki, megtámasztom a csípőjét, és egy mozdulattal bokáig simítom végig a combját, vádliját. Hátra sem néz, így nem látom, hogy fogadja a hirtelen jött intimitást.

Ahogy az ülésben ül, kissé szétnyílt combokkal, széles mosollyal, úgy tűnik, nem vette zokon. Márti most előre ült, én hátul kettesben maradok újdonsült ismerősömmel. Ez a hely édes emlékeket hoz az elmúlt egy órából, egészen furcsa, hogy most egy másik, de ugyanolyan kívánatos –és talán kívánós- nővel ülök itt. Az ismerős nekilódulás, némi liftezés, aztán a gép egyenletes zaja tölti be a teret. Meg ennek a két nőnek az illata. Sierra nem fogja vissza magát, ahogy kiköti az övet, azzal a mozdulattal tolja le válláról a ruhát. Mellei kibuggyannak, s én úgy vigyorgok, mint egy kamasz az első randin. Mielőtt észbe kapnék, rám veti magát, csókja birtokba vesz, melle hozzám nyomul, s én megadom magam. Ujjai már ingemet gombolják, illata körbevesz, ujjaim combját, fenekét markolják. Ha te így, én is így! Bugyiját keresem, de nem találom. Csupasz virágszirmokon kóborolok, agyamat betölti ez a vad bujaság. Aztán egy kéz a nadrágom övét lazítja, és mivel Sierra az inggombjaimmal van elfoglalva (és reménykedem,hogy a pilóta meg a műszerekkel…), ez csak Márti lehet. Odasandítok, és valahogy hátrafordította a székét. Ezek szerint „első sorból” nézi, ahogy barátnője megtámadott. Talán ez sarkallta cselekvésre, mert mire észbe kapok, nadrágom a combomig csúszik. Mit fognak még ezek csinálni itt velem? Még szerencse, hogy alig egy órás az út!

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már jó ideje ismerem Sierrát, igaz, csak karnyújtásnyi távolságból. Mindig tudtam róla, hogy egészséges étvágya sosem hagyja el, és ezt most is bebizonyítja. Nem szívbajos ez a csini csaj. Rendesen kicsípte magát, pontosan úgy, ahogy illik. Szuper mini, csipkés combfix, se bugyi, se melltartó, szegény pasinknak esélye sem volt szárazon maradni. Nem tudom eddig milyen edzésben tartották a helybéli csajok, de szerintem még nincs fogalma arról, hogy mire vállalkozott. Sejtése lehet, hisz azért célozgattunk már arra, ami következni fog, de nem tudja milyen két amazont kapott ajándékba. Én már kissé bemelegítettem errefelé, kis kóstolót adtam neki előlegbe, amit egész jó étvággyal fogyasztott.


Amint elértük a megfelelő magasságot, Sierra máris elkezdte tálalni neki a főételt. Formás mellei gumilabdaként bukkantak elő ruhájából és ott rugóztak előttünk. Én még nem láttam finom bájait, eddig mindig csak képzeletem nyújtotta látvány segítségével tudtam csak élvezni nőies formáit, de most, hogy itt az alkalom, ezt nem fogom kihagyni. Péternek nagyon tetszik a látvány, arcán ott ül az elégedettség, a meglepetés de ugyanakkor a vágy is. Habozás nélkül elkezdi kóstolgatni barátnőmet.


Tudom, hogy az ilyen magángépek székeit akár forgatni is lehet, de biztonsági okokból általában ezt nem mondják el az utasoknak, mint ahogy nekünk sem árulták el. Fittyet hányva a szabályokra, szempillantás alatt 180 fokot fordítok a széken, és íme, ott ülök a két hétvégi játszótársam előtt. Így már mindjárt kellemesebbnek ígérkezik az utazás.


Sierra minden bája látható és tapintható már, épp Péter ingének gombjaival szórakozik. Miután alaposan szemügyre veszem finom bájait és megállapítom, hogy képzeletem eddig is valós képet festett róla, úgy döntök, hogy ebből a buliból sem maradok ki.


Megragadom Péter övét és nadrágját és kiszabadítom belőle a kedvenc játékszerünket. Méretéből ítélve nyugodtan mondhatom, hogy nincs ellenére az, amit neki kínálunk. Sierra már kihámozta az ingéből, nadrágja már a térdéig csúszott, így semmi akadálya, kezdődhet a játék. Finoman csókolják egymást, Péter ujjai épp most fedezik fel Sierra melleinek domborulatait, miközben Sierra mindkét kezével Péter ágaskodó dákóját méregeti. Kissé közelebb csúszok hozzájuk és Sierra formás popsiját kezdem simogatni, aztán combjait kényeztetem finoman. Mivel én már kaptam a jóból, így most csak mint statiszta fogok részt venni, itt-ott elkapok némi élvezetet, de inkább hagyom őket ismerkedni.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csuda tudja mitől szállt meg a kisördög, de úgy döntök, hogy rögvest kipróbálom a szülinapi játékszeremet. Márti már megtette, látom a szemén, olyan elégedett, mint egy jóllakott macska. Letámadom őt, mielőtt szóhoz jutna úgy igazán. Nincs kedvem a kötelező udvariassági körökhöz, egyáltalán nincs. Majd ha már bizonyította, hogy kedvemre való, akkor majd megismerkedhetünk közelebbről.

Márti készséges asszisztenciának bizonyul, míg én a gombokkal bíbelődöm, - hiába no, imádom azt a látványt, ahogy a csomagolásból előtűnik az ajándék - ő leoldja az övet, hogy a a pasi legfőbb ékessége is előkerülhessen. Helyes, most már nincs akadály. Elégedett sóhajjal csókolom meg a még mindig kissé meglepett ajkakat, s örömmel tapasztalom, hogy a farka már teljes pompájában simul a tenyerembe.

Hopp...Márti nem sok választást hagy azt illetően, hogy ismerkednék-e a női érintések adta örömökkel...míg én a méretes szerszámot dédelgetem, az ő puha kezei elkezdik feltérképezni a domborulataimat. Halkan felnyögök, s hirtelenjében nem is tudom eldönteni, mi izgat jobban, a kezemben lévő keménység, vagy a hátsómat simogató puha lágyság...a gyengéd kezek finoman belém igazítják a Péter farkát, én pedig finoman fészkelődöm rajta, kiélvezve az újdonsült behatoló minden egyes milliméterét. Egek de kemény és hosszú...csípőm önkéntelen táncba kezd a méretes szerszámon, hüvelyem forrón nyaldossa őt hol körkörösen, hol hosszában. Szorosan simulok a forró ölre, lábaimmal körülkulcsolom derekát, így biztatom őt a gyorsabb ütemre. Fenekem alá nyúl, hogy segítse a mozgásomat, így repít a csúcsig. Hangos sikollyal robbanok, s kéjem utolsó rohamában még egy jóízűt harapok gyönyöröm okozójának vállába. Nem volt nehéz dolga...egy kiéhezett nőt gyakorlatilag bármivel ki lehet elégíteni elsőre... viszont ha egész hétvégén ilyen jól tart...nos akkor azt hiszem Mártinak is ki van találva a szülinapi ajándék...

Kimerülten pihegek lüktető farkán, ő még nem élvezett...egy röpke pillanatig felmerül bennem, hogy folytatom a lovaglást, ám ekkor megérzem Márti kezét a csípőmön. Neki is jár egy falatka azt hiszem...felállok, s helyet engedve a pasi egyik oldalára guggolok, s a másik oldalra csalom kedvenc barátnémat. Egy cinkos pillantásból értjük egymást, s teljes egyetértéssel nyalogatni kezdjük a vágytól lüktető, s tőlem nedves farkat, ajkunkat itt-ott összeérintve fölötte...alatta.

Már éppen kezdünk belemelegedni, Péter pedig alig bírja türtőztetni már magát, amikor derék pilótánk hátra szól, hogy most rögtön kössük be magunkat, mert perceken belül leszállunk! Ahh...így félbehagyni egy jóízű aktust...szinte megsajnálom a pasit, de persze máris rendbe szedjük magunkat. Márti egy-egy röpke csókkal búcsúzik tőlünk az út hátralévő néhány percére, én pedig galádul cirógatom tovább Péter ágyékát, most már úgy nadrágon keresztül...

- Lásd be, nem hagyhatom, hogy összemenjen, mire hazaérünk...kezdhetnénk a kemény munkát újra!

Mindehhez kaján vigyort vágok, s mintha az első ülésről is kuncogások érkeznének...egy női és egy férfi hangján is!

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még szerencse, hogy ilyen rövid ez az út, mert amit most kaptam tőlük, az sem volt semmi! Először Sierra lovagolt meg, ehhez Márti ujjai segítették megtalálni a célt. Ki lehet éhezve, mert gyorsan elélvezett, igaz én is segítettem: popsijának pompás félgömbjeibe kapaszkodva adtam a ritmust. Nálam még tovább is tartott volna ez a menet, de ehelyett a két nő kétoldalt mellém guggolva csókolta, nyalogatta farkam. Szédületes látvány volt, különösen az, ahogy időnként összeért szájuk, nyelvük. Nem voltam már messze a céltól, amikor a pilóta a helyünkre parancsolt. Közeledett a leszállás. Dákómat alig tudtam visszagyömöszölni a nadrág fogságába, de Sierra továbbra sem bírt magával. A nadrágon keresztül izgatott tovább, közben persze kétértelmű megjegyzéseket tett, amit elölről is halk kuncogások kísértek. Reméltem, a pilóta azért a leszállásra figyel, nem erre a két démonra.

Finoman földet értünk, a pilóta széles mosollyal búcsúzik, remélve, hogy még találkozunk. Mondom neki, hogy lesz egy visszaút is, szerintem egyből ment is az irodába utánanézni a pilótabeosztásnak.

Az autóig pajzán megjegyzéseket tesznek rám, férfiasságomra és állóképességemre. Nem győzöm velük az iramot, legalábbis amit a cikizést illeti. A hátsó ülést foglalják el, úgy érzem magam ott elöl, mintha sofőr lennék és két könnyűvérű nőt fuvaroznék. Nem tudom, miről beszélgetnek, de nevetésükből ítélve nem az időjárást vitatják meg.

Alig fél óra alatt hazaérünk, én egyből a szauna felé veszem az irányt. Bekapcsolom, illatgyertyákat gyújtok, kikészítem törülközőket, aztán elkezdem keresni Sierrát és Mártit. A zuhany hangja jelzi, hogy birtokba vették a fürdőszobát. Kopogás nélkül nyitok be (gondoltam úgysem hallanák a víztől), és éppen jókor. Sierra már a méretes zuhanyrészben állt, Márti éppen belép mellé. Ahogy megláttak, intenek nekem is.

- Péter, be mersz jönni?

- Miért ne? Vagy van valami, amitől félnem kellene?

- Hát, szerintem még nem tudod, mire vagyunk képesek.

Közben megszabadulok ruháimtól, és elindulok befelé, a két nő közé. Eddig csak a homályos üvegen keresztül láttam kontúrjukat, de most ott állnak előttem, élőben, a meleg víz csorog igéző, meztelen testükön. Szóhoz sem jutok a látványtól. Persze rögtön észreveszik, milyen hatással vannak rám, dákóm egyből jelzi érdeklődését. Márti barna haja, barna szeme, nőiesen telt alakja, formás mellei jól kiegészítik Sierra szőkeségét, skandináv génjeit. Hirtelen azt sem tudtam, hova kapjak, tanácstalan vagyok, mint csecsemő a toppless-bárban. Ők persze ezt is megoldják, Sierra farkamra csúsztatja ujjait, amíg Márti puha szája csókkal köszönt.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ennivalón édes ez a pasi, ahogyan ott áll előttünk, meglepődve, szinte tanácstalanul. Egyébként nagyon is tudja mit lehet és kell tenni két szép női testtel, est már a repülőn bebizonyította nekünk, de most mintha kissé bizonytalan lenne. Szemei tágra nyílnak, csak amúgy issza magába a formák nyújtotta gyönyörű látványt. Vagy azt nem tudja eldönteni, hogy mivel kezdje, vagy azt nem, hogy kivel, de mi segítünk neki, hisz ilyen finom ajándékot nem kapni minden alkalomra, így meg kell becsülni ám.


Sierra a látványtól keményen ágaskodó vesszőjét választja, letérdel eléje és ujjai finoma játszani kezdenek vele. Én mélyen a szemébe nézek és szép lassan ajkai felé közeledek. Leheletfinom csókkal kezdek, aztán teljesen rátapadok ajkaira. Csak amúgy szívom magamba forró, telt ajkait. Ő sem tétlenkedik. Finoman átkarol, magához húz és ujjai felderítő útra indulnak derekamon, amit én is hasonlóképp viszonozok. Simogatni kezdem mellkasát, másik kezem pedig hátán vándorol. Érzem, amint méregeti popsim domborulatát. Másik keze Sierra hajába túr.


Időnként félbeszakítja ajkunk és nyelvünk pajkosan fürge játékát és Sierra tevékenységét figyeli. Sóhajtásai és arckifejezése nyugtázzák az eredményt. Sierra ajkai egyre gyorsabban siklanak a dagadó, nedvesen csillogó rúdon, miközben ujjai a zacsiba zárt golyókkal játszadozik, és, bár nem látom, de sejtem, hogy nyelve sem tétlenkedik, gondolom izgató táncot jár a forró, lüktető dákón.


Indulás előtt megbeszéltük Sierrával, hogy ha kedvünkre való az „anyag”, akkor „mindent bele” alapon nem fogjuk fékezni magunkat, minden újat és érdekest kipróbálunk, és természetesen a pasit is el fogjuk kényeztetni, épp annyira, hogy emlékezetéből soha ne törlődjön ki a wellnesszmeghívás emléke. Sőt, ha lehet, akkor drogként ivódjon be emlékezetébe minden egyes kép, érintés, érzés, olyannyira, hogy aztán függőséget okozva, később még többet kérjen belőle, belőlünk.


Én már a reptéri váróban láttam, hogy külsőleg nekem maximálisan megfelel, épp azt a kategóriát képviseli, ami engem lázba tud hozni, aztán, amint a gépen elkezdtem kóstolgatni, tesztelni, meggyőződtem arról is, hogy nem csak külsőre, de minden téren megfelel.


Úgy döntök, hogy most, már az elején dupla adag élvezetet nyújthatunk neki, ezért Sierra mellé térdelek és a szinkron kedvéért, megosztjuk a kedvenc játékunkat. A nekem jutó golyót kezdem nyalogatni de ujjaim sem tétlenkednek, combja belső felét kezdem finoman simogatni, aminek meglesz az eredménye, amint az ágyéka felé közeledek. Sierra a másik felén csinálja ugyanezt. Péter egyik keze még mindig Sierra haját markolja, másik keze pedig most már az én hajamba kapaszkodik finoman.


Miután becsületesen benyálaztuk majdnem minden milliméteren, kissé félbeszakítjuk a kényeztetését és látványos műsort nyújtunk neki. Lábai előtt térdelve maradunk de egymással szembe fordulunk és egymás telt kebleit vesszük kezelésbe. Az kőkemény rúd ott ágaskodik szemünk előtt, ezért időnként mindketten csókolgatjuk.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szegény pasi megint hoppon marad egy rövid időre! Boszorka barátném úgy tűnik nehezen bír választani a kőkemény férfitest és a puha, lágy női test élvezete között. Egyszerűen félbehagyja azt a gyönyörű szerszámot, s a mellemmel kezd játszani. Ezt nem hagyhatom válasz nélkül, hisz az előbb amikor a zuhany alá léptünk, ráeszméltem, hogy egyáltalán nem hagynak hidegen a tökéletes formájú keblei...közben időnként, csak úgy a rend kedvéért nyalunk egyet-egyet az előttünk meredező nyalókán, de most nem az övé a főszerep. A csuda gondolta, hogy ilyen izgató tud lenni számomra a női test. Öntök egy keveset az illatos tusfürdőből a tenyeremre, s gondosan mosni kezdem, hogy minél jobban feltérképezhessem. A nyakától indulok, s átkarolva testét a hátát is végigcsutakolom. Mellein hosszan időzöm, élvezettel szánkáznak ujjaim a formás halmokon. Ezt már Péter nem bírja cérnával. Nem hagyja, hogy végigcsináljam a fürdetést, egyszerűen lemossa rólunk a habot, s a fürdőszoba langyos kövére puha törölközőket terít. Kezembe nyom egy olajos üveget, s így szól:

- Ezzel folytasd, kérlek.

Hangja rekedt az izgalomtól, s törökülésben helyezkedik el. Ölébe veszi Márti fejét, s arcát, vállát, melleit kezdi masszírozni. Én pedig folytathatom ott, ahol az imént abbahagytam...lapos hasán szétkenek némi olajat, s gyűjtöm a bátorságot arra, hogy kezeimet belemerítsem a csupasz háromszög rejtekébe. Soha nem jártam más nő szemérmében, s talán az újdonság varázsa az, ami eszementen felizgat. Óvatosan csúszik be a kezem barátnőm combjai közé, aki készségesen kitárulkozik. Síkosan siklanak az ujjaim, aprókat körözve a csikló körül, s a kis és nagy ajkak vájatában. Nekem ez a rész nagyon érzékeny. Kíváncsian figyelem, vajon neki is az? Gondos ténykedésünk nyomán barátném teste finoman rázkódik, s minden pórusa arról tanúskodik, hogy élvezi a kényeztetést.

Péterre nézek, s szemében néma könyörgés látszik. Lüktető farka saját combja és Márti arca közé szorult, s türelmetlenül várja jussát. A simogatás megtörése nélkül helyet cserélünk, s most az én ölembe kerül az élvezetektől vonagló arc. Péter pedig a kitárt combok közé csúszik, s halk, elégedett morranással behatol az alaposan előkészített hüvelybe. Kényelmesen hátradőlök, s így nézem őket. Önkéntelenül saját puncimra csúszik a kezem, s ráérősen simogatni kezdem magam, miközben gyönyörködöm a szeretkező párban.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak kapkodom a fejem, mit művel ez a két nő! Mint házigazda, időnként próbálom visszavenni az irányítást, de a két nő szépsége, egymásba feledkező élvezete meggyőz arról, hogy hagyjam szabadon kóborolni vágyukat. Végre elmerülhetek Márti csupasz virágszirmai között. Mennyire más ez, mint a virtuális szex, a kéjes szavak tengere. Itt most nincs szó, csak érzés, forró bujaság, simogató ujjak. Sierra gyönyörködik bennünk, miközben saját gyönyörét keresi.

Élvezem ezt az édeshármast, de vár minket a szauna forrósága. Kicsúszok Mártiból és a szaunába irányítom kis csapatunkat. Nehezen kelnek fel a földről, de végül sikerül a mutatvány. A szauna előterében egy masszázsasztal, néhány pihenőágy, kellemes zene és szantál illata fogad minket. Belépünk az üvegajtón, és szinte mellbe vág a forróság. Nagyon szeretek meztelenül szaunázni, és két ilyen nővel különös élmény lesz – legalábbis azt remélem. Két pad van L alakban, a lányok az alsó részt foglalják el, én fentre fekszem. Jól esik bőrömnek a forróság, a lányok is lehunyt szemmel szívják magukban a meleget. Illatos vizet öntök a kövekre, a gőz még melegebbé teszi a helységet. Fent nagyobb a hőség, így először én megyek ki lehűtőzni. A merülődézsa hidegét már megszoktam, alámerülök, majd visszamegyek a szaunába. Az ott fekvő két meztelen nő, kissé széttárt combjuk (szerintem amikor kimentem, még nem így feküdtek…) ötletet ad. Az L-alak belső felénél van a fejük, így oda állva éppen elérem mindkettőjük punciját. Hideg kezemet ráborítom, mire halk szisszenéssel reagálnak. Összeszorított combjuk fogjul ejt, így mozdulni sem tudok, ahogy forró ujjaikkal vesszőmet veszik célba. Gyorsan megkeményedek a hideg víz után, húsz ujjuk mindenhová odaért, megmarkol és simogat, aztán Márti felül és szopogatni kezd.

Még szerencse, hogy ők sem bírják örökké ezt a meleget, így gyorsan elengednek és a merülődézsa felé veszik az irányt.

Én közben előkészítem a masszázsasztalt, és ahogy megtörülköznek, csak ennyit kérdezek:

- Lányok, ki lesz az első, akit elkápráztathatok tudományommal?

Sierra egyből visszavág:

- Az ujjaidra gondolsz vagy valami egészen másra?

Már megint kezdik ezek a boszorkányok! Na de én sem jövök zavarba.

- Amit a kedves vendég parancsol! Teljes testmasszázs, akár kívül-belül is, ha erre van igény.

Sierra szemén úgy látom, nála biztosan van erre igény, de szerintem Márti is szívesen befejezné, amit a fürdőszobában elkezdtünk. Egymásra néznek, aztán szavak nélkül is gyorsan megegyeznek.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Előre engedem Sierrát, hisz ő az ünnepelt, hadd legyen ő az első. Nem is tétovázik, pillanatok alatt elhelyezkedik az asztalon és kéjes sóhajtással várja a masszőr finom ujjainak érintését. Én kívánatosan a falnak dőlök és kissé előre tolva szemtelenül dudorodó mellbimbóimat, megfigyelő pozíciót veszek fel. Péter figyelmét egyelőre az előtte heverő, meztelen női test kívánatos formái kötik le, nem is sejti mit forralok ellene.


Finom olajat tölt az egyik tenyerébe, aztán összedörzsöli két tenyerét, és máris nekilát kedves ünnepeltünk vállain szétkenni a masszázsolajat. Sierra sóhajtásai elégedettségről árulkodnak. Hagyom őket bemelegedni, aztán én is megengedek magamnak egy kis ajándékot. Odalépek az asztalhoz, szorosan Péter mellé és máris elkezdem csábítóan szép mellkasát simogatni. Aztán mögéje kerülök és ujjaim dákóját veszik kezelésbe. A két női test már megtette rajta a hatását, az izgalom már szemmel látható, és tapintható is. Így ujjaim hatására hamar eléri az általam kívánt méretet és máris kedvemre tehetek vele. Gazdája a barátnőm testének kényeztetésével van elfoglalva, aki hasra feküdve élvezi a férfi kéz érintését, mit sem sejtve arról, hogy hamarosan nem ő lesz az élvezet középpontja.


Elkapok egy kéznél levő díszpárnát, leteszem az asztal alá, rátérdelek és ajkaim már Péter keményen álló vesszőjén csúszkálnak. Kissé meghökken, hisz nem várta, de nem tiltakozik. A repülőn nem tudtam kedvemre játszadozni a kormánybotjával, de most megtehetem. Először csak nyelvem hegyével ingerelem, hadd kínozzam picit, aztán rálehelek, és végignyalom. Csípője mozgásából ítélve kívánja az érintést, és én ezt meg is adom neki. Előbb csak makkját szopogatom finoman, aztán nyelvemmel csúszkálok rajta, majd mélyen számba fogadom. Hallom, amint szaporábban lélegzik, de nem szólhat semmit, hisz Sierra nem tudja, hogy mi folyik körülötte, arca a masszázsasztal kerek, párnázott kivágásába mélyed így nem lát addig a pontig, ahol én rejtőzőm.


Miközben ajkaim le s fel csúszkálnak ágaskodó férfiasságán, ujjaim golyóit veszik célba. Finoman játszadozom velük, és közben figyelem a hatást. Ajkaim végigcsúsznak farkán és elérik a golyókat, aztán sorra tűnnek el ajkaim között. Nyelvem köröket rajzol a bőrerszénybe zárt barackokra. Ekkor mély hörgés tör fel belőle.

– Péter, jól vagy? – kérdezi Sierra kissé aggódó hangon – Nem gondoltam volna, hogy ennyire felizgat a masszázs.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jóízűen elnyúlok a masszázságyon, s hagyom, hogy Péter kezelésbe vegye a testemet. Egyenlőre nem túl erotikusan nyúl hozzám, hanem átgyúrja fáradt izmaimat. Jól esik a masszázs, mindig is szerettem. El tudnám viselni, mondjuk...akárhány órán keresztül. Mohó vagyok, ebben is. Bambulok közben nagyokat, s csak jó sokára tűnik fel, hogy Péter mozdulatai valahogy darabossá válnak. Nem mintha így nem lenne finom, de azért...egyszer csak belemarkol a vállamba, s hördül egyet! Még ilyet! Vajon mi történhetett? Erre már felemelkedem félkönyékre, s ekkor látom csak, hogy pákosztos barátném egész egyszerűen ajkai közé élveztette a pasit. Kibuggyan belőlem a nevetés. Szegény pasi, valahogy ma semmi nincs úgy, ahogy ő azt eltervezte. Nade...úgy se ahogy én! A jó kis masszázs meghozta az étvágyamat és itt fekszem vágyakozó puncival, aminek semmi más nem kell, csak egy kőkemény dákó, erre az egyetlen rendelkezésre álló épp most durrant el és gazdája az asztalnak támaszkodva piheg! Sóhajtva nyújtózom egyet, és a gyümölcsös tálból szórakozottan egy banánt kezdek majszolni. Ha már a pasi kipurcant, legalább szopogatni valóm legyen...aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve a táskámból előhúzom a mindig velem utazó közepes méretű vibrátoromat. Ezen Márti nem lepődik meg, mert már látta, Péter viszont jócskán kerek szemekkel nézi, ahogy hanyatt helyezkedem a masszázs asztalon és az egyik kezemmel banánt eszem, a másikkal pedig vibrátort fogok, ami máris halkan duruzsol a szeméremdombom tájékán. Szerencsére ez a sokk jót tett a pasinak, mert amikor a vibri hegye eltűnne a hüvelyemben, elkapja a csuklómat és félredobja a műanyag utánzatot. Kihívóan nézek az ő ágyékára és örömmel tapasztalom, hogy máris harci méretben pompázik újra. Megkönnyebbülten dőlök hátra, s hagyom, hogy az asztal szélére húzzon és mindenféle ceremónia nélkül végre belém hatoljon. Keményen szeretkezik velem, pont úgy, ahogy éppen vágyom rá. Közben Márti közelebb jön, s fölénk hajol, úgy, hogy pontosan a mellei érjenek az ajkaim közé. A szeretkezés ütemére szopni kezdem a bimbóit, amit ő elégedett hangokkal nyugtáz. Ezt csak akkor hagyom abba, amikor Péter fokozza a tempót, s az egyik kezével a csiklómat is becézni kezdi. Ekkor már robbanok, s végre hatalmába kerít az a csudajó érzés, amit csakis egy kiadós szeretkezés után érez az ember...ez a hétvége tényleg jónak ígérkezik.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Legtitkosabb vágyam teljesül, ahogy egy formás női testet masszírozok, miközben egy másik bombázó a farkamat szopogatja. Nem is bírom sokáig visszatartani, és Márti szájába élvezek. Na ezt Sierra sem hagyja szó –és tett- nélkül, egy banán és egy vibrátor segítségével olyan erotikus műsort rendez, hogy gyorsan visszatér dákómba az élet. Szeretkezni kezdünk, Sierra keresztben az asztalon, Márti fölhajolva, hogy mellbimbóit kóstolásra ajánlja fel. Szédítő a látvány és az érzés, gyötröm és kényeztetem újdonsült szőke barátnőmet, miközben Márti csókjaira vágyom. Édes a csókja, mintha az előbb nem is ebbe a szájba élveztem volna el oly gyönyörteljesen. Sierra ujjai a fölé hajló keblekre simulnak, aztán már csak saját élvezetével törődik, teste megrázkódik, s én kíméletlenül lököm belé magam. Elnyjtom Sierra élvezetét, aztán lassan visszavonulót fújok, nem akarok még elélvezni. Hosszú még az este, és ahogy ezt a két kiéhezett nőt figyelem, úgy tűnik, jól be kell osztanom erőmet.

Visszamegyünk a szaunába, de ezúttal egy üveg pezsgőt és poharakat is viszek. Mindhárman a felső padra ülünk, koccintunk szerencsés megismerkedésünkre A két nő szeme gyanúsan csillog, már megint forgatnak valamit a fejükben. Hej, mikor fog végre az történni, amit én akarok?!

Talán most! A poharakat félretesszük, a falnak dőlve lazítunk. Én ülök középen, így két kezem pont egy-egy izgató puncival tud játszadozni. Persze az ő kezük sem tétlen, már azt sem tudom, mire figyeljek. Erőt veszek magamon, és az alattunk lévő, kihúzott padra ülök, velük szemben. Így most könnyen elérem a két édes hasadékot, egy-egy csókkal végre közvetlen közelről is megcsodálhatom, megkóstolhatom minden férfivágy forrását. Aztán pezsgőt öntök poharamba, a hűs italból egy kortyot számba veszek, így tapadok Sierra csillogó ágyékára. Felsikolt, ahogy a hideg pezsgőben megfürdetem virágszirmait, én pedig ambróziával ízesített kortyhoz jutok. A következő hűs fürdőt Márti kapja, ő is hasonlóan reagál. Szinte érzem, ahogy a buborékok halkan pezsegnek érzékeny bőrén. Mindkettőjük íze más, de mindkettő felejthetetlen. Megint Sierra van soron, ezúttal hosszabban nyalom, kényeztetetem, szinte megmelegszik a pezsgő, bár ez talán a forró puncinak is köszönhető. Az igazságosság jegyében Márti is kap még egy kis kényeztetést, ezt sem kapkodom el.

Aztán felnézek rájuk, arcukon vágy és izgalom keveredik.

- Lányok, ilyen finom pezsgőt még nem ittam! – suttogom, ahogy az utolsó kortyot is kihörpintem a pohárból.

- Ez az igazi pezsgőfürdő, ugye Sierra? – sóhajt nagyot Márti.

- Igen, de azért én is kóstolnék egy kis extra ízesítésű pezsgőt – feleli a szőke démon, és azzal a mozdulattal mellém csúszik – Helycsere! – súgja fülembe olyan hangon, hogy eszembe sem jut ellenkezni.

Én ülök fel, a két lány elém, nagy terpeszbe teszem lábam, s így ágaskodó vesszőmet egészen közelről szemlélhetik. A kezükben már egy-egy teli pezsgőspohár, úgy tűnik, Márti kezdi a kóstolást. Egy korty folyadékot vesz a szájába, aztán makkom felé közelít. Hátradőlök és felkészülök a hideg ital és a forró száj kényeztetésére.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész testében remeg, mert tudja, pontosabban sejti, hogy mi következik. Számban ott buborékol a pezsgő, előttem ott ágaskodik a finom vessző, mellettem ott munkálkodik drága barátnőm. A pezsgő felét lenyelem, a másik felét pedig tartogatom a nagy eseményre. Már nem annyira hideg, de alkoholtartalma nem változott. Ráhajolok a feszülő dákóra, ajkaimat lassan makkjára csatlakoztatom, aztán óvatosan engedem rácsorogni a pezsgőt. Lassan patakzik lefele a finom nedű, de nem hagyom kárba veszni, nyelvemmel gyorsan útját állom, sőt, ami az erektől dagadó bőrön maradt, még azt is gondosan lenyalogatom. Sierra a dákó másik oldalán igyekszik gátat vetni az isteni ital elpocsékolásának, és amikor ismét a makkhoz érünk, nyelvünk hegye elkerülhetetlenül összeér.


Kissé letérve az eredeti útvonalról, szenvedélyes csókkal lepem meg Sierrát, de aztán mindketten visszatérünk kedvenc játékszerünkhöz. Most Sierra kortyol pezsgőjéből és ő csatlakoztatja ajkait a pezsgőtől kipirult dákóra, én meg asszisztenciát biztosítok neki az én oldalamon.


Péter két keze fejünkön nyugszik, nem tudja levenni tekintetét rólunk. Mi is kéjesen fel-fel pillantunk rá, ezzel még inkább fokozva a látvány szépségét. Miután párszor végignyaltuk a patakzó pezsgőtől nedves dákót, egy kis golyózás mellett döntünk. Ágyékának támasztjuk vesszőjét és matematikai pontossággal kimérve a pályát, pezsgőt töltök rá, egyenesen a pohárból, ajkaink pedig a két érintésre éhes golyónál várja a lecsepegő nedű érkezését. Gondosan lenyalogatunk minden cseppet, ezt Péter nagyon értékeli, de már egyre nehezebben tudja visszatartani vágyát, ezért ismét szerepcsere következik.


Sierrát a padra fekteti, lábait magasra emeli és miután pezsgővel alaposan bemasszírozta szirmait, mélyen belehatol. Én sem maradok tétlen, áttérdelek fején és fürge nyelve elé helyezem ajkaimat. Pozitúrám félreérthetetlen, így hamarosan egy pezsgő ízű nyelv járja be kéjesen kényes testrészem minden milliméterét. Hálán jeléül pezsgőt csepegtetek melleire, ágyékára, és aztán csiklójára is. Őrületbe kergető nyalogatását időnként sikolyok szakítják félbe, ami Péter ujjainak és dákójának köszönhető. Vadul nyársalja, miközben ujjaival csiklóját izgatja. A látvány magáért beszél, itt nincs hely kételkedésnek.


Sierra önkívülethez közeli állapotban élvez el, akkorát sikolt, hogy talán a szomszéd is hallja, de ez senkit nem zavar. Teste kéjesen vonaglik, ami Pétert is a csúcsra segíti.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hú, a pezsgős játék egy kicsit a fejembe száll. Forog a világ, miközben megadóan élvezem Péterrel a szeretkezést. Közben igyekszem kényeztetni barátnémat, de ez nem megy könnyen, még úgy sem, hogy pontosan a szám fölött térdel. Szerencsére a nyelvem ösztönösen tudja a dolgát, csak megmarkolom a csípőjét, hogy lehetőleg ne mocorogjon már annyit! Hálából jéghideg pezsgőt locsol szét rajtam, de a hideg, ahelyett, hogy kényelmetlenül érintene, fokozza a kéjt. Ketten kergetnek a csúcsra, egy kőkemény szerszám és két pihe-puha női kéz közös játékával. Hagyom magam elreptetni, s még annyi erőm marad, hogy Pétert is alaposan kifacsargassam.

Ezt követően jóleső lustasággal elnyúlok a padon kedvenc barátném mellett, s erőmből csak annyira telik, hogy az ujjaim hegyével cirógassam a melleit. Az ő teste még nagyon éhes, az első érintés nyomára hegyes gombócba ugranak a bimbói. Fejemet válláról lecsúsztatva finoman fogaim közé veszem a gombokat, s morzsolgatni kezdem. Ezt már Péter sem bírja cérnával. Márti combjai közé bújik, s szirmait kezdi falatozni. Először gyengéd nyelvcsapásokkal kényezteti, de hamarosan erőteljesen beszippantja a csiklót.

Nekem is nagyon tetszik a látvány, új erőre kapok tőle, s figyelmeztetem a testemet, hogy a hétvégének még egyáltalán nincs vége, sőőt...most kezdődik még csak úgy igazán! Úgy döntök, előkészítem Péter farkát a következő futamra, így leválok a bimbókról, s leülök a padlóra, így Péter szerszáma pontosan a szám magasságába kerül. Már éledezik, hisz őt sem hagyja hidegen, hogy egy gyönyörű nő lábai között nyalakodhat, de még van vele egy kis dolgom, hisz alig néhány perce élvezett egy nem kicsit. Picit helyezkedik, hogy zavartalanul folytathassa a felső padon ülő Márti kényeztetését, ám ne kelljen nélkülöznie az én ajkaim puhaságát sem. Még érzem rajta a saját ízemet, és roppantul élvezem, ahogy lüktetni kezd a számba. Beszippantom, pontosan úgy, mint amikor egy fagyi hegye akarna elcseppenni, közben pedig a golyóit cirógatom. Amikor úgy gondolom, hogy elég kemény már és én is kijátszottam magamat, megfogom a pasit farkánál fogva, a másik kezemmel széthúzom az amúgy is kitárt szirmokat és bevezetem, egészen tövig. Amikor bent van, már mindkét kezemet tudom használni, s széthúzom alaposan Márti punciját, hogy tökéletesen láthassam, hogy is jár ki és be az az óriási szerszám ennek a kicsi nőnek a belsejébe. Időnként az egyik ujjammal végigcirógatom a csiklót, majd beolajozott tenyeremmel kezdem intenzívem masszírozni azokat a részeket, amit Péter farka szabadon hagyott.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pezsgős játék után Sierra volt soron. Úgy tűnt, a két nő közül ő a kiéhezettebb. Nem is tart sokáig, amíg elélvez, Mártival mindketten az ő élvezetén munkálkodunk, bár Márti puncija is egészen közelről megismerkedik Sierra játékos nyelvével. Én meg csak kapkodom a fejem, mintha egy szexfilmbe csöppentem volna, mint főszereplő. Bár ez a két nő sokkal-sokkal izgatóbb, mint bármelyik DVD-s lepedőakrobata. Sierra sem hálátlan, így amíg Mártit kóstolgatom, forró szája keményre szopogatja egyre fáradtabb dákómat. Úgy tűnik, barátnője is vágyik már egy kemény behatolásra, így közös erővel belécsúszok, amit hálásan fogad. Belülről én masszírozom, kívül Sierra ujjai járják be ágyékát.

Más a két nő, más élvezetet nyújtanak, de együtt, hármasban ezek az élvezetek összeadódnak. Talán Márti is így van vele, egyre szaporábban sóhajtozik, aztán Sierra ujjai végső támadásra indulnak. Csiklóján köröznek, míg én gyors és kemény lökésekkel teszem magamévá. Nekem még messze van a következő gyönyörkikötő, így teljes figyelmemet az előttem-alattam vonagló vonzó nőre tudom fordítani. Hamarosan megérzem puncijának ütemes szorításait, de sikolyai sem hagynak kétséget afelől, hogy repül, száll, magasan, kéjesen…

Lassú, gyengéd simogatásokkal csitítjuk, remegve fekszik előttünk. Még a masszázzsal tartozok neki,így lassan kikísérem az előtérbe és felfektetem az asztalra. Illatos olajokkal kényeztetem, érzem, ahogy egészen elernyed teste. Sierra eltűnik valahová, s én csak Márti izgató vonalaira, domborulataira figyelek. Élvezet simogatni egy ilyen gyönyörű nőt, aki combjait finoman szétnyitja, hogy mindenhol hozzáférjek.

Előkerül Sierra is, három tálkában gyümölcskoktélt hoz. Egészen megéheztem már, de olajos kezemmel nem tudok enni. Sierra etet, ajkai közé vesz egy-egy gyümölcsdarabot, és forró csókkal adja át nekem. Így még nem etetett senki, pláne nem egy ilyen gyönyörű szőkeség.

Aztán úgy tűnik, tanult valamit barátnőjétől, mert az asztal alá bújva (de jó, hogy a párna még ott maradt…) ő is lelkes szopogatásba kezd. Azzal a különbséggel, hogy néha egy-egy hideg gyümölcsdarab is a szájába kerül. Izgató a dolog, nem is nagyon bírok magammal, különösen úgy, hogy Márti puncija egyre gyakrabban nyeli el masszírozó ujjaim. És a forró, síkos nedvesség, amit bent találok, hát nagyon egyfelé indítja fantáziám…

Füléhez hajolva súgom neki:

- Márti, most már tényleg muszáj beledugnom a farkam ebbe a forró, szaftos puncidba.

Felemeli fejét, szemében vágy és kívánósság.

- Én is nagyon vágyom már a dákódra, te őrjítő pasi.

Egy mozdulattal megfordítom és az ágy szélére húzom. Sierra is észreveszi, hogy valami történt, kőkemény vesszőmet kiengedi szájából, és ujjaival igazítja be a végső célpontra. Elképzelem, hogy ő egészen közelről látja, ahogy elmerülök barátnőjében, és ez külön izgató. De ahogy makkom bejut a nyíláson, már csak Márti marad az agyamban. Gyors lökésekkel folytatom, amit a szaunában abbahagytunk. Sierra sem tétlen néző, most Mártit eteti úgy, ahogy engem. Izgató a látvány. Mit fognak még ezek ketten kitalálni?

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sierra finom gyümölcsöket tálal fel nekem puha ajkaival, Péter pedig pattanásig feszülő dákójával kitölti és kielégülésig izgatja barlangomat. Kell ennél több egy nőnek? Már nincs sok a sikolyig, ezért pillanatok alatt testem kéjes homorítása jelzi, hogy Péter pontos munkát végzett, G pontost. Gyönyörének nedve szétárad bennem, miközben ő csókokkal halmozza el mindkét mellemet.


Sierra egy utolsó epret ad át ajkaival, ami nagyon finom és eszembe villantja, hogy pótolni kéne az elégetett kalóriákat.

– Hölgyeim, a vacsora bizonyára már tálalva van, de előtte meghívnálak benneteket egy frissítő zuhanyra.

– Örömmel uram – engedelmeskedik Sierra, miközben huncutul rám nevet.

Kuncogva igyekszünk a zuhanyzó felé, miközben Péter a hátunk mögött hol az én popsimat simogatja, hogy Sierrát ujjazza finoman, aztán engem, és így megy ez, amíg elérünk a fürdőbe. A meglepetéstől kissé megtorpanunk, amikor meglátjuk a tágas, elegánsan csillogó fürdőt. Hatalmas tükrök a falon, akkora a zuhanyzó, hogy akár négyen is elférnénk benne. Belépünk és máris engedjük magunkra a forró vizet. Legalább nyolcféle tusfürdő sorakozik a kis polcon, mintha csak minket várnának. Mindenki mást választ, és kezdődik a „mindent a szemnek, semmit a kéznek” zuhanyzás. Őrjítő nézni, amint mindenki saját bájait kényezteti miközben a másikat figyeli.


Péter szeme kitágul, amint minket figyel. Lassan keni szét magán a tusfürdőt, és amikor vesszőjéhez ér, az már eléggé nyilvánvaló érdeklődést árul el. Bemasszírozza ezen ékes testrészét is, de mintha elfeledkezett volna a többi testrészéről, kizárólag a dákóját szappanozza. Siklik rajta le s fel, miközben mi mindketten széttárt lábakkal, szinte felkínáljuk szemeinek vágyakozó puncink látványát. De ennyivel maradunk, mivel vár a vacsora. Befejezzük a zuhanyozást, frissen mosott fürdőköpeny és papucs vár ránk, amiből a tenget friss illata árad. Magunkra kapjuk és igyekszünk a tetőn elhelyezkedő erkélyre.


Három személyre terített asztal vár minket, mellette jégbe hűtött pezsgő áll. Helyet foglalunk, miközben Péter, figyelmes házigazdaként pezsgőt tölt nekünk. Épp koccintani készülünk, amikor egy pincér jelenik meg az ajtóban.

– Jó estét a vendégeknek, a vacsora önökre vár. – hajol meg előttünk az idős pincér.

– Te jó ég, Péter, ekkora luxusra nem számítottam – vallom be meglepve.

– Te aztán tényleg elkényeztetsz minket – vélekedik Sierra is meglepődve.

– Ez csak természetes, hisz ti is elkényeztettek engem – mosolyog ránk ez az ennivalón édes pasi.

A pincér közben könnyű előételt tesz elénk, ami hamar elfogy, hisz farkaséhesek vagyunk. Következik a főétel, ami igencsak finom: grillezett lazac, zöldséggel. A desszertnek viszont már akkora a kalória értéke, hogy azonnali kalóriaégetést követel.


Egész vacsora alatt huncutul figyeljük egymást, és, amikor a desszert felszolgálása után Péter megköszönve a pincérnek a mai estét, elbocsájtja, elszabadulnak az érzelmek. Hirtelen lehullnak a fürdőköpenyek, kivillannak a kerek, formás melleim, amikre pillanatok alatt tejszínhab kerül.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez aztán a terülj-terülj asztalkám. Jóféle ételektől roskad az asztal, pont jókor, mert amellett, hogy a pezsgő a fejembe szállt, kifejezetten éhes is vagyok. Hiába, a jó szex meghozza az étvágyamat mindig. Kitesz magáért a pasi, még külön pincért is szerződtet, nem is akármilyet...bebiztosítja, hogy még véletlenül se legyen konkurenciája. Igazi, klasszikus öregúr. Cinkos pillantást váltok vele, miután pechjére nem hagyom, hogy a fürdőköpenyem alá pillantson, amikor elém teszi a főfogást. Ez a pillantás sok mindent elárul...tudja, hogy miért vagyunk itt, nyilván az elmúlt órákban azt is hallhatta, hogy meglehetős szexuális étvággyal kiválóan szórakozunk, s ahogy elnézem, tulajdonképpen szívesen beszállna, ám tökéletesen tisztában van azzal, hogy ez az asztal bizony nem neki van terítve. Így aztán sóhajtással veszi tudomásul, hogy Péter elküldi, miután szervírozta a desszertet, ami a kedvencem...na jó az egyik. Somlói galuska, egy hatalmas tál keményre vert tejszínhabbal mellette. Miután bevágok egy emberes adagot, úgy gondolom, ideje újra valami pajzánságnak, úgyhogy amint házigazdánk lesegíti Márti fürdőköpenyét, némi tejszínhabot kenek az egyik mellére, s készségesen lenyalásra kínálom a pasinak. Nem rest, tisztára nyalja. Hogy én is elkezdjem a szórakozást, úgy helyezkedem, hogy kényelmesen hozzáférjek Péter szerszámához és arról kezdem szopogatni a hizlaló, ám nagyon jóféle tejszínhabot. Miközben lelkesen tisztogatom a szerszámát, a golyóit becézem, marokra fogva, persze gyengéden, hogy élvezze. A kívánt hatás nem marad el. Ma már sokadjára méretesre duzzad a farka, alig a makkrész fér a számba. Egy újabb kanál habért nyúlva az ajtó felé pillantok, s meghökkenve látom, hogy az ajtó résnyire nyitva van...és az iménti pincérünk kukkol nagy lelkesen. Rám néz, s félreérthetetlen ujjmozdulattal jelzi, hogy ne áruljam el. Normális esetben felháborítana a viselkedése, s magam zavarnám el. Ám valami oknál fogva most ez inkább felizgat, mint bosszant...de legalábbis nem zavar a jelenléte. A szemébe nézve nyalom le az ujjamról a rákerült tejszínt, majd visszafordulok Péter szerszámához, s oda is kerül egy nagy adag. Meglátjuk mi lesz a vége...elunja és elmegy a hívatlan vendég? Lebukik és ki lesz dobva? Teljesen mindegy...néhány pillanaton belül teljesen ki is megy a fejemből.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igazán jól sikerült a vacsora. Jó szolgálatot tesz Timothy az idős pincér. Régóta szolgál nálam Tim, sok mindent látott és hallott már, de diszkrét és lojális, a végletekig. A vacsora végére persze már nem bír magával a két nő, így a tejszínhabot is újfajta módon használják. Márti melleiről sokkal édesebb lenyalogatni, és Sierra is élvezettel kóstolgatja újra kemény dákómról a fehér habot. Aztán valami gyanússá válik, Sierra figyelme néha elkalandozik, végül én is észreveszem, amit ő. Tim nem tűnt el, hanem az ajtó mögött megbújva figyel minket. Régi szokása ez, néha rajta is kapom. Ez olyan fizetéskiegészítés-féle játék nálunk, de még sosem léptünk túl ezen. Most más ötletem támad.

- Lányok, irány a nappali – popsijukat simogatva terelem őket a szomszédos helységbe, miközben szememmel intek Timnek, hogy kövessen.

A kandallóban most nem ég a tűz, de előtte egy hatalmas jegesmedvebőr vár minket. Odaterelem a lányokat a tejszínhabbal, aztán előveszem a videokamerámat, bekapcsolom a sarokban álló tévét. Néhány pillanat, és a kamera képe már a tévé képernyőjén látható. Timnek adom a kamerát, nem először csinál nekem videofelvételt, bár eddig csak születésnapok és egyéb családi ünnepeket örökített meg. Most új utakra evezünk, de mosolyogva veszi át a berendezést.

A lányok egyelőre a medvebőrön hemperegve élvezik a finom, selymes simogatást, s én késlekedés nélkül közéjük fekszem. Rám vetik magukat, ujjaim élvezettel kalandoznak dombokon, völgyeken, hasadékokban. Időnként a tévére nézek, furcsa érzés látni magam, ahogy két nő kényeztet. Hamarosan mindketten testem közepét veszik célba, Sierra a vesszőmet nyeli el minél mélyebbre, miközben Márti a két barackmagot nyalogatja, harapdálja. Közben popsijukkal felém fordulnak, s én azt sem tudom, mit nézzek, mit simogassak.

Tényleg jó barátnők lehetnek, mert gyorsan megegyeznek a folytatásban. Mire észbe kapok, a szőke szépség meglovagolja dákómat, Márti pedig az arcom fölé térdel, s így kényelmesen nyalogathatom kicsorgó ambróziáját. A tévében látom, hogy Sierra simogatja magát, miközben le-föl szánkázik rajtam. Én Márti melleit dédelgetem, miközben kelyhét kényeztetem. Aztán Sierra ujjai az én ujjaimra csúsznak, barátian megosztozunk Márti telt mellein. Nyögések és sóhajok töltik be a levegőt, miközben Tim egyfolytában rögzíti a történteket. Márti leszáll rólam, és önzetlenül kettőnket kezdi kényeztetni. Mellénk térdelve apró csókokat lehet Sierra ágaskodó mellbimbóira, miközben ujjai combjaim közé csúszva golyóimat masszírozzák.

- Lányok….én….mindjárt…. – lihegem, mert érzem, hogy ez a csodás kényeztetés hamarosan túlkerget azon a ponton, ahonnan már nincs visszaút.

Sierra leszáll rólam, és mindketten fölém hajolnak. Két oldalról egyszerre veszik átfogó támadás alá farkamat, nyelvük és szájuk egyszerre mozog le és fel. Egy szőke és egy barna hajkorona libben újra és újra, nedves és lelkes kényeztetésükkel egészen kifacsarnak. Aztán egy puha tenyér borítja be bőrerszényemet s ez végképp a mennybe röpít.

Összerándulok, újra meg újra, s a kispriccelő nedveken a két gyönyörű nő megosztozik. Kimerülten, mélyeket zihálva fekszek, miközben a két lány csábosan mosolyog rám.

- Lányok, kivégeztetek. Végem van, legalábbis egy időre.

Tettetett szomorúsággal néznek össze, de látom rajtuk, hogy tele vannak ötlettel. Nagy nehezen felkelek a földről, átveszem Tim-től a kamerát, és most már TÉNYLEG hazaküldöm. Ahogy visszafordulok a búcsúzás után, nem mindennapi látvány fogad. A két lány a medvebőrön olyan játékba kezdett, amit még nem nagyon láttam. Ezt muszáj megörökíteni!

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden jel arra mutat, hogy itt és most bizonyításra kerül az a tény, hogy minden izgalmat lehet fokozni, mégpedig a végtelenségig. Házigazdánk tapasztalt játékosnak bizonyul e téren, így nekünk sem lesz nehéz dolgunk, csupán szabadjára kell engednünk érzéseinket, és követni mindazt, ami kikívánkozik belőlünk. Miután kicsalogattunk belőle a szökőkútként feltörő nedvét, most magunknak is megengedünk egy kis extrát.


Most épp kikíséri Timothy-t, az idős pincért, aki oly kedvesen segédkezett nekünk. Pár pillanatig magunkra hagy, de nem tétlenkedünk, hisz fiatal még az idő és tombolnak a hormonok, izzik a levegő körülöttünk. Halk zene szól, épp Sade varázsolja kellemessé a hangulatot körülöttünk, ehhez hozzájárul a finom virágillat is, ami a helység több részén elhelyezett illatos olajtálakból árad.


Azt nem gondoltam volna, hogy édes barátnőmet meztelenül látom valaha, azt meg végképp nem, hogy meg is érinthetem, sőt, még többet is tehetek vele. Ki is használom az alkalmat, nem tétlenkedek. Épp el van nyúlva a medvebőrön, így feléje térdelek és elkezdem csókolgatni. Finom a női csók, ezt eddig is sejtettem, de most tapasztalhatom is. Puha ajkai az enyémhez érnek és nyelvünk vad kergetőzésbe kezd. Aztán ajkaim tovább vándorolnak forró bőrén, végig a nyakán, és lefele, amíg el nem érem két keményen domborodó gumilabdaként ringó mellét. Finoman kényeztetem mindkettőt, hisz ilyen csodás darabok nem kerülnek elém minden nap. Sierra kéjes sóhajtása azt mondja nekem, hogy jól csinálom, sőt, azt is, hogy ne hagyjam abba. Ő sem tétlenkedik, ujjai felderítő útra indulnak testemen.


Annyira elfoglaltuk magunkat egymással, hogy észre sem vettük Pétert, aki közben visszatért, ott áll mögöttünk, kezében a kamera, és igazi operatőrhöz mértem kezeli a gépet. Nem szól, csak gyönyörködik a látványban. Érzem, amint a hátam mögött, lábaim között kagylómhoz közel érzem a kamerát, és amint pillantásom a képernyőre téved, ott látom minden intim milliméteremet a tévében. Mit is mondhatnék? Nem szívbajos a kedves házigazdánk, az tuti.


Folytatom a gyönyör útját Sierra testén, elhagyom a két gömbölyű halmot és elérek a köldökéhez, ahol kis kövecskés piercing fogad. Nyelvemmel körberajzolom, játszadozok vele miközben ujjaim ágyékán keresztül dombjára érnek. Finoman fazonírozott részt találok ott, ami szirmaihoz vezet. Óvatosan siklok végig forró, nedves szirmain.


Péter közben jobb helyet talált magának, mellénk térdelve vételezi a műsort. Egy röpke pillanat erejéig megszakítom izgalmas tevékenykedésem és felnézek. A látvány magáért beszél, magyarázat nem kell hozzá, teljesen érthető. Sierra csukott szemmel élvezi teste kényeztetését, Pétert pedig annyira lenyűgözte a látvány, hogy férfiasságára már táblát lehet akasztani. Ez a gyönyörűen izgató látvány erotikus mosolyt csal az arcomra és akaratlanul is Péter kőkemény dákójához vonz. Sierra közben értetlenül nyitja fel a szemét, nem érti miért maradt abba kényeztetése.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szó ami szó, Márti nem tétlenkedik...amint a pasi elmegy egy percre a közelünkből, máris lecsap rám. Partner vagyok, mohón viszonozom a csókját. Tényleg nagyon más a női csók...lágyabb, puhább, talán még édesebb is. De legalább olyan izgató, mint Péter csókja....az érzékek éjszakája ez, kissé bódultan a pezsgőtől átadom magamat a kényeztetésnek, s élvezem, ahogy Márti ajkai végigkalandoznak a testemen. Lázadásom jelét, a köldököm melletti apró ezüst csillagot is körberajzolja a nyelve hegyével. Az agyam hátuljában egyetlen agysejt észleli, hogy Péter közben elkezdett filmezni minket. Izgalmas...néhányszor előfordult már, hogy a partneremmel felvettük, ahogy szeretkezünk, de olyankor a kamera az asztalon volt, s egyetlen állásból rögzített minket. Imádtam őket visszanézni, szinte újra éltem az egészet. Most viszont...Péter különböző szögekből vesz minket, ez így még izgalmasabb...főleg, hogy most egy nővel szeretkezem...amit még soha nem tettem eddig....vagy mégsem??? Hirtelen abbamarad a kényeztetésem, csupán egy finom, puha kéz marad a hasamon. Félig kinyitom a szememet, s ekkor látom, hogy mi az ok. Márti nem bírt ellenállni Péter kemény farkának, így lecseréli a puha szirmaimat. Hamar vigasztalódom, s új szórakozást találok magamnak. Míg Márti Péter szerszámát szopogatja, térden állva, én a barátnőm mögé térdelek. Ágyékommal szorosan a popsijához simulok, s a félgömbjeit masszírozom. Csípőjéről a derekára csúszik a kezem, s átölelem. Lassan kúszik a kezem a hasán keresztül a puncijáig. Sokáig csak a dombját cirógatom, gondosan kerülve a direkt izgatást, ám ő önkéntelenül kis terpeszbe igazítja a lábait, hogy direktebb izgatást kunyeráljon. Legyen! Ujjaim hegyei az ajkai közé csusszannak, és masszírozni kezdem a csiklóját. Ütemes mozgása Péter farkán hirtelen megszakad...tehát szereti, amit csinálok...hát jó, legyen. Célzott mozdulatokkal kényeztetem a punciját, s gonosz módon néhány perc alatt a csúcsra repítem. Sikítva élvez el, homorított háttal. Aztán kielégülten nekidől Péternek, hagyja, hogy a férfi megtámassza őt, s haját simogatva asszisztál az orgazmus lecsengéséhez. Kielégült barátném lustán elnyúlik a szőrmén, ott hagyva Pétert ágaskodó szerszámmal. Pont úgy, ahogy az előbb, engem sajgó puncival! Hmmm, pihenjen csak...lehúzom magam mellé a hímet, mert Márti kényeztetése közben újra nagyon rákívántam a szexre. Egy kiadós csók után hátat fordítok neki, s négykézlábra állok. Előre nyúlok az olajos üvegért, s egy sokatmondó mosoly kíséretében Péter kezébe nyomom. Felkínálom neki az éppen előnyös pózban látszódó hátsómat...érti a célzást. Tenyerébe tölt egy kis olajat, s erőteljesen masszírozni kezdi a fenekemet...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egészen közelről kamerázom a két nő erotikus játékát, és amikor Márti szája rátapad Sierra éhes puncijára, farkam ismét duzzadásnak indul. Micsoda film lesz ebből! – fut át rajtam a gondolat, ahogy egy hegyes nyelv elmerül Sierra szeméreajkai között. Aztán Márti érdeklődése inkább felém fordult, szopogatni kezdi dákómat. Persze Sierra sem marad tétlen, Márti mögé bújva ujjaival elégíti ki. Én meg mindezt rögzítem, felülről. Márti arca gyönyörű fintorba torzul, ahogy elélvez, aztán lehanyatlik a medvebőrre. Sierra azonban nem nyugszik. Négykézláb ereszkedik előttem, könyökére támaszkodva kinyomja popsiját, és egy sokatmondó mosollyal kezembe ad egy masszázsolajos flakont. Az asztalra teszem a kamerát, felénk irányítva. Tudom, hogy nem lesz tökéletes a felvétel, de ez a csodás gömbölyű popsi vonzóbb minden másnál. Bőven bekenem, a hátsó szűk nyílást kezdem feltérképezni, tágítani. Ez a következő célpont, és Sierra sem ellenkezik. Néha lejjebb csúszik ujjam, síkos virágszirmait is végigsimogatom, de midig visszatérek a pompás rozettához. Mire mögé térdelek, behatolásra kész dákómmal, Márti már mellettünk ül és a kamerával minket filmez. Farkamat is bekenem a síkos olajjal, megmutatom a kamerának, Márti megnyalja a szája szélét, ahogy ráközelít a fénylő rúdra. Közelebb csúszok, aztán a bejárathoz támasztom dákómat. Óvatosan hatolok belé, szinte centinként. Néha felszisszen, de hagyja, hogy tövig belé bújjak. Őrülten szűk, s én élvezettel csúszkálok ki és be. Pompás testében gyönyörködök, karcsú derekába kapaszkodok. Márti próbálja több nézetből felvenni a jelenetet, és ahogy Sierra elé kerül, a szőkeség ujjai megint Márti puncijára csúsznak. A tévébe közvetített kép megremeg, ahogy az alkalmi operatőr csiklóját masszírozzák.

- Feküdj ide elém – nyöszörgi Sierra, és barátnője nem kéreti magát. A képernyőn hamarosan a szőke hajkorona látszik, ahogy két széttárt combközé merül, én pedig a szőkeséget döngetem hátulról. Ki akarom készíteni Sierrát, ezért kicsit oldalra-előre dőlve ujjaimat lucskos puncijához csúsztatom. Csiklója megduzzadt, ujjaimmal gyötröm. Nem is bírja sokáig, elélvez, kéjes sikolyai Márti ágyékába fulladnak. Én még bírom, szívesen elbánnék Mártival is hasonló módon. Nem tudom, van-e kedve hozzá.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután Sierrát olajos rúdjával a mennyekbe repítette, engem céloz meg figyelmével. Jól sejtem, hogy tőlem is azt szeretné, mint amit Sierrától kapott? Lehet, de most nekem jobb ötletem támad, amit hamarosan véghez is viszek, és biztos vagyok benne, hogy sikeresen. Inkább másból nyújtok neki egy kis kóstolót. Kezembe veszem az olajat, csepegtetek pár cseppet a tenyerembe, aztán még néhány csepp olajat a még mindig keményen álló dákójára, és melleimmel körülzárom. Két gömbölyded forma finoman körülíveli kéjrúdját, olajos nedve csillogva kenődik el bőrömön. A látvány lenyűgöző. Felnézve rá, látom az arcán a pillanatnyi meglepettség jeleit, de hamarosan a kéjes élvezet átrajzolja az arcán lévő kifejezést. Lassan csúszkálok le s fel a rúdon, de aztán átkapcsolok egy gyorsabb tempóra, mivel érzem, hogy nem sokáig fogja bírni. Mozgás közben nyelvem időnként makkjához ér, így fokozva a gyönyört.


Sierra már magához tért a kéjes ájulásból, felismeri a helyzet egyediségét és azonnal a kameráért nyúl. Igyekszik minél jobb szögből rögzíteni a pikáns eseményt, ezért egészen ráközelít a cselekmény színhelyére. Péter egyre hangosabb nyögései diktálják a tempót, és pár pillanat múlva nedve eszméletlen sebességgel spriccel szét nyakamon, államon, ajkaimon, ahonnan az olajtól csillogó mellemre csepeg vissza. Egyszerre három kéz nyúl melleimért és mázolja szét rajtam a fehér nedvet. Szinte ég a bőröm az érintésüktől, ezért végigdőlök a medvebőrön és kéjesen nyújtózom egyet. Sierra még mindig filmez, így kihasználom az alkalmat és pajkosan eljátszok a kamerával. Végigsimítom melleimet, aztán ágyékomat körberajzolva eljutok a gyönyör dombjához, ahol szirmaim már várják ujjaim finom érintését. Lábaimat magasba emelem, aztán széles terpeszben utat engedek ujjaimnak, de ugyanakkor a kamerának is.


Házigazdánk tágra nyílt szemekkel figyeli az új jelenetet, pár pillanatig annyira lenyűgözi a látvány, hogy nem tudja mit tegyen, de gondos házigazdaként habozás nélkül cselekszik. Elém térdel, előbb ujjaimat távolítja el az útból, aztán nyelvével folytatja kényeztetésemet. Fürge nyelve csiklómmal foglalkozik, ujjai pedig feltüzelt nyílásomba hatolnak, a legérzékenyebb pontom után kutatva. Hamarosan meg is találja, amit eszméletlenül hangos sikoltással adok tudtukra. Testem megremeg és ziláltan hullok vissza a medvebőrre. Sierra ekkor kikapcsolja a kamerát és az asztalra teszi.

- Lányok, mondjátok, hogy ez valójában megtörtént, és nem csak álmodtam – mosolyog ránk házigazdánk.

- Nyugi Péter, bizonyíték van róla – mutatok a kamera irányába.

Egymást átkarolva megyünk zuhanyozni. Ma már zuhanyoztunk ugyan, de az utobbi óra eseményei újabb zuhanyozást követelnek. Ismét egy „mindent a szemnek, semmit a kéznek” zuhanyozás következik, ami után frissen, üdén és kívánatosan dölünk végig mindhárman a hálószobában lévő, hatalmas franciaágyon. Kedvünkre való a háló, mindenhol tükör díszeleg, még a mennyezeten is.

- Lányok, egy kis pezsgőt? – Péter most sem feledkezik meg rólunk.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nekem is jut némi kamerázni való, amikor Márti gömbölyű mellei közé fogja Péter szerszámát, s addig becézi, míg az meg nem adja magát...küzd derekasan, ám hamarosan minden igyekezete ellenére telespricceli a környezetét. A kamerát is alig tudom picit eltávolítani tőle. De kár lenne a jó felvételt elhomályosítani. Kicsit remegő lábakkal megyünk a fürdőbe egy frissítő zuhanyra, hogy aztán birtokba vegyük az eddig még nem látott részét a lakásnak, a hálószobát. Méretes nyoszolya vár minket, úgy látom kényelmesen el fogunk rajta férni hárman is. Péter még pezsgővel itatna minket, ám úgy látom ha még tovább pezsgőzünk, tuti, hogy hamar alvás lesz belőle. Azért pedig kár volna...így elcsenem a pezsgős üveget, s helyette egy kis gyümölcsöt dugok mindenki szájába. A finom, hűtött szőlőszemek, jólesnek a forró víz után. Erről egy újabb ötlet jut eszembe. Péter basásan fekszik az ágy közepén, én pedig előhúzok egy puha kendőt és a szemére kötöm. Picit tiltakozik, de csak a rend kedvéért. Hősiesen megígéri, hogy nem szedi le a szeméről. Meglátjuk állja-e a szavát. No de vissza az eredeti tervemhez. A pezsgős vödör tele van jégkockákkal...a pasi farka meg már megint áll. Cinkosan kacsintok egyet Mártinak, s a szájába dugok egy közepes kockát. Én is bekapok egyet, s értve egymás gondolatát, egyszerre hajolunk a méretes szerszámra, hogy felválva forró ajkakkal, s jéghideg kockával becézzük. Az első érintésre összerezzen....s még a következő néhányra. Aztán ahogy megszokja az érzést, már finoman lüktetni kezdenek az erek a sima bőrén, s időnként nyöszörög az élvezettől.

Élvezem ezt a játékot! Na és újabb, pajkosság jut eszembe! Márti fülébe súgom a dolgot, ő pedig lelkesen helyezkedni kezd.

- Nos kedves Péter...most ki kell találnod, hogy kivel mit csinálsz...ki kényezteti a szerszámodat, s kinek a nedvei csurognak a nyelvedre? - kérdezem áldozatunktól, miközben Márti kényelmes lovagláshoz készülődik, én pedig francia élvezetekre készülve Péter ajkai fölött helyezkedem el. - De vigyázz, hogy válaszolsz, ha elrontod a választ...nos, akkor némi büntetés vár rád.

Hogy ne legyen túl könnyű dolga, csuklóit a feje fölött gyengéden összefogom, hogy azzal ne tudjon segíteni magának....mielőtt szóhoz juthatna, a szájára ereszkedem és hangosan felnyögök, ahogy a nyelve a hüvelyembe süllyed...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tiszta szerencse, hogy videokamerára rögzítettük ezt az estét. Néha csak kapkodom a fejem a két gyönyörű nő kényeztetése között. Ahogy Márti „kivégzett”, az egészen fantasztikus volt. Aztán ágyba kerültünk, ahol egy közös pezsgőzéssel gondoltam lezárni az estét. Sierra máshogy gondolta. Ezt is, mint oly sok minden mást az elmúlt órákban.

Bekötötte a szemem és a két nő játszani kezdett. Forró szájuk jégkockát rejtett, amikor ágaskodó dákómat kényeztették. Őrjítő élvezet, kéj és jég keveréke repíti vágyam az égbe. Aztán tovább játszanak, kihasználva bekötött szemem. Egyikük lovagló ülésben rám ül és magába fogad, a másik a szám fölé helyezkedik, hogy nyelvemmel kényeztessem. Ha nem találom ki, hogy melyik melyikük, akkor büntetést helyeznek kilátásba. Képtelen vagyok még erre is figyelni. Ahogy le-föl, előre-hátra ring, szitál rajtam egyikük, forrón kényeztetve ágaskodó farkam, miközben egy másik édes virág kelyhét nyalogatom – ez minden férfi eszét elvenné. Aztán másfajta nedvesség, másfajta íz csorog száma. Pezsgő keveredik édes puncilével, mohón nyelem az erotikus koktél minden cseppjét. Kezdek fáradni, hiába, hosszú volt a nap. A lányok még jól bírják, még szerencse, hogy most inkább nekik kell jól mozogniuk. Különösen az kapta el a ritmust, akinek merev férfiasságom jutott, egyre gyorsabb és feszesebb, aztán halk nyüszítéssel rám zuhan. Én még nem élveztem el, és ezt talán megérzi, lassú, körkörös mozgással kezdi újra a mozgást. Nyelvem is fürgén mozgolódik, a pezsgő egészen más ízt kap, ahogy a szám felett térdelő nő szinte belepasszíroz élvezetének hullámaival az ágyba. A két lány gyönyöre engem is elélveztet, a finom mozgás a farkamon elnyújtja kéjes gyönyöröm. Aztán leszállnak rólam, pihegve nyúlunk el az ágyon.

Sierra szólal meg először.

- Na, melyik melyikünk volt? – hangja évődő, szerintem már kitalálta a büntetésem. Végignézek rajtuk, Sierra mellei között és formás hasán nedvességcseppek ülnek. Odahajolok és finoman lecsókolom. Pezsgőízű cseppek. A kérdés eldőlt.

- Szerintem Márti punciját spricceltem tele – válaszoltam egy félmosollyal.

- Ez nem ér, biztosan lestél!– méltatlankodik Sierra.

Megígérem, hogy holnap újra játszhatunk, ha akarnak, de az álmosság már kezd eluralkodni rajtam. Átölelem a két lányt, ahogy közöttük fekszem.

- Ennél csak sivárabb lehet az álmom, mint amit tőletek kaptam ma – motyogtam halkan, aztán álomba merültem.

Reggel a két nő között ébredek, oldalt fekve simulunk egymáshoz. Mögöttem Márti, előttem egy szőke, borzas hajkorona. Márti már ébren van, finoman simogat. Szétnyitom lábam, hogy mindenhol hozzám férjen felfedező ujjaival, így hamarosan kőkemény lesz rudam. Sierra csak lassan ébredezik, bár ujjaim az ő szirmait próbálják ébredésre bírni. Egymást simogatjuk, csókolgatjuk, aztán Sierra –nekem hátat fordítva- szétnyitja combját, szinte jelezve, hogy milyen kellemes helyet kínál duzzadt férfiasságomnak. Márti is részt kér a jóból, ő irányítja be kedvenc helyére fényes makkomat. Ahogy szép lassan belécsúszok, Márti ujjai golyóimat masszírozzák. Lassú, ébresztő szeretkezés kezdődik, két nő kényeztet, én pedig szinte elveszek a selymes érintések, illatok és hangok között. Aztán Márti pozíciót vált, immár nyelve és puha szája kalandozik összekapcsolódott ágyékunknál. Sierra is beleremeg, ahogy a finom női nyelv csiklóján köröz. Lehunyt szemmel próbálom nyújtani ezt a pillanatot, de kevés sikerrel. Az orgazmusban rángatózó forró kehely nem hagy visszavonulni. Az utolsó pillanatban kirántom magam Sierrából. Arra számítok, hogy Márti nem akarja, hogy arcán landoljon kéjnedvem, így kénytelen lesz bekapni vörösen izzó makkomat. Nem csalódok, nyelvének simogatásától vulkánszerűen tör elő fehér lávám, s ő az utolsó cseppet is kifacsarja belőlem. Fáradtan nyúlok el az ágyon.

- Ez csodás ébresztő volt lányok – zihálom a reggeli napsütésben. – hogyan tovább?

A lányok kérdőn néznek rám, s nekem eszembe jut egy meglepetés-kirándulás. Az előző események tükrében szerintem ezt is élveznék. Na meg én is.

Amíg én összedobok egy gyors reggelit, addig ők lezuhanyoznak. Ha jól hallom, ott sem fogták vissza magukat, bár elég gyorsan előkerültek, de szemük csillogása árulkodó volt. Reggeli után én vettem birtokba a fürdőszobát (ezúttal egyedül), így egyszerre készültünk el. Utolsó ellenőrzés, a lényeg -a fürdőruha- megvan, akkor indulhatunk.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tim ma nem állhat rendelkezésünkre, egy másik meghívásnak kell eleget tennie és házigazdánk mást nem akar kérni az ügynökségtől. Neki fő a diszkréció, és Timben megbízik, de mivel ő most nem elérhető, így maga fog mindek elfurikázni a következő helyszínig. Péter meglepetésnek szánja, így fogalmunk sincs mi vár ránk, annyit tudunk csak, hogy ígéretes lesz, nem fogjuk megbánni, és, mivel mi semmi jónak elrontója nem vagyunk, azonnal indulunk.


Beülünk a nyitott sportkocsiba, én elől, Sierra hátsó ülésen helyezi magát kényelembe. Nagyon kellemes lesz az utazás a ragyogó nyári napsütésben. Amint kiérünk a belvárosból, azonnal gyakorlatba ültetem tervem. Péter mit sem sejtve figyeli az utat, ezért, amikor ujjaim megmarkolják a nadrágjában pihenő szerszámát, hirtelen nem tudja mit tegyen, fékezzen, vagy hajtson tovább. Kissé megrántja a kormányt, de pillanatok alatt ura lesz a helyzetnek.

– Márti, mit csinálsz? – kérdezi meglepett, de huncut hangon – még a végén az árokban kötünk ki.

– Te csak figyelj a vezetésre, a többit bízd rám. – válaszolom kissé szigorkásnak tűnő hangon.

– Igen, én is ettől félek, hogy elintézed – nevet hangosan házigazdánk.

Már eléggé ritka a forgalom ahhoz, hogy én is akcióba lépjek. Lassan lehúzom a nadrág cipzárját, kiszabadítom belőle a kedvenc játékszerem, ráhajolok és elkezdem kényeztetni.

– Mááártiiii, ne már, mit művelsz? Mi lesz, ha meglátnak? – aggodalmaskodik a játékszer gazdája.

– Péééter – hallom Sierra hangját – engedd el magad, ne aggódj, Márti tudja mit csinál. Te csak az utat figyeld, Márti majd gondoskodik a sebváltódról – ezt a mondatot hangos nevetés követi.

Már kellőképp bemelegedett Péter sebváltója, így már egész könnyen lehet váltani a sebességet. Váltom is, hol gyorsabban nedvesítem ajkaimmal, hol fürge nyelvemet futtatom rajta le s fel. Hangos nyögései engem igazolnak, helyesen végeztem a munkám, annál is inkább, mert hamarosan Péter sebváltójának üzemanyaga a számban landol. Nedves zsepit veszek ki a kesztyűtartóból és rendbe hozom magunkat, visszateszem Péter sebváltóját a nadrágba, visszahúzom a cipzárját és kényelmesen hátradőlök.

– Márti, visszafele én ülök elől – jelenti ki Sierra.

– Ez természetes – felelem, hátranézek és jót nevetünk a dolgon.

– Lányok, álmodni sem mertem volna, hogy ilyen hétvégém lesz, de a java még hátra van.

Hirtelen bekanyarodik egy keskeny úton, és kb 5 percnyi vezetés után a kikötőben találjuk magunkat. Ujjongva ugrunk ki az autóból és karöltve rohanunk a móló felé.

Lányok, keressétek meg a „Mojito” nevű yachtot – kiált utánunk Péter.

Nem volt nehéz megtalálni, hisz ott állt a sorakozó yachtok között, és mivel a Mojito volt a legelegánsabb, azonnal kiszúrtuk.

– Jéééé, Péter, ezt nem mondod komolyan? – ujjongunk egyszerre Pétert csókolgatva.

– De, lányok, ezt komolyan mondom. A szülinapos lesz ma a kapitány, én meg asszisztálok neki – huncut mosolya sokat sejtet.

Egy pillanatig sem habozunk, fellépünk a fedélzetre és azonnal felderítő körútra indulunk. Eszméletlen a luxus a yachton: kényelmes napozó a fedélzeten, minibár, jégbe hűtött italok egész sora, csillogó-villogó zuhanyzó, és a fénypont egy hatalmas ágy a hálóban. Sierra azonnal a fedélzetre lép és Péter segítségével elindulunk. Én egy jó napozó helyet keresek magamnak, gyorsan ledobálom a ruháimat és kiválasztva a legfinomabb napozó krémet, amit nekünk készítettek elő, hozzálátok bőröm ápolásához.


Hamar kiérünk a kikötőből, itt már emberi szem nemigen tud minket figyelemmel tartani, yachtok sincsenek a közelben, így Péter kiad pár utasítást Sierrának, aki mostantól egyedül fogja vezetni a yachtot. Miközben a fürdőrucimat is ledobom, szemem sarkából őket figyelem, tudom, hogy Péter készül valamire. Sierra komolyan veszi feladatát: mindkét keze a kormányon és feszülten figyeli a vizet, meg a műszerfalat. Péter a háta mögé kerül, egy mozdulattal felhajtja kedves barátnőm szoknyáját, félre húzza tangája vékony cérnáját és mielőtt gazdája szólni tudna, rátapad az ott kínálkozó puncira.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az autóúton Márti folyamatosan izgatja Pétert, én meg jókat mulatok kínjain. Némileg feszélyezi őt az, hogy esetleg meglátja valaki, hogy a farkára bukik egy bozontos fej...nem is értem...először is...intim szférájából semmi nem látszik, másodszor pedig...az elmúlt éjszaka után szerintem kár ilyen szemérmesnek lenni. Minden esetre lelkesen bujtogatom a barátnémat. Végül a kikötőbe érünk, s megtudom, hová is jöttünk.

Ez a hajókázás remek ötlet! Imádom a vizet. Ezt Márti tudja rólam, gondolom elfecsegte az élő "szülinapi ajándéknak". Szerencsére senki is gondol arra, hogy rajtam kívül más vezesse ezt a csinos és méretes ékeszerdobozt, aminek a fa burkolata csillog-villog a frissen rákent lakktól. Hamar kinavigálok a kikötőből, aztán irány, ameddig a szem ellát. Ma valamiért nincs nagy forgalom, így néhány kilométerre haladunk a parttól csupán, hogy a parti városok sokszínűségében is gyönyörködhessünk. Márti máris kerített magának egy kényelmes napozó helyet, ahol meztelenül sütkérezik, Péter meg eltűnt valahová, miután kiosztotta a szükségesnek vélt instrukciókat. Egészen belemerülök a hajóvezetésbe, amikor hirtelen mögöttem terem és szó nélkül félretolja a tangácskámat. Közben ő is nekivetkőzött és teljesen meztelenül simul hozzám, természetesen már megint álló szerszámmal. Egek, de szeretem ezt a mohóságot. Készségesen kitolom a popsimat, hogy kényelmesen hozzám férjen, s pici terpeszbe állok, hogy egész biztosan ne legyen semmiféle akadály...már a nyílt vízen vagyunk, úgyhogy nem túl sok figyelni valóm van. Biztos ami biztos, automata navigálást kapcsolok, hogy egész lassan csordogáljunk, s keményen nekitámaszkodom a műszerfalnak, miután ledobom a topot magamról. Péter csak erre vár. Keményen megmarkolja a csípőmet, s úgy hatol a puncim mélyére. Élvezem ezt a nyers erőt, ami a férfiből árad és imádom, ahogy mindenféle bevezetés nélkül alaposan ellátja a bajomat. Időnként, ha nem tartok ellen eléggé, a popsimra paskol, nem erősen, de érezhetően, hogy támaszkodjak csak szépen, hogy ütközésig nyomulhasson. Hamar a csúcsra jutunk, s gyönyörünket belekiáltjuk a világba...válasz is jön! Mivel roppant elfoglaltak voltunk az elmúlt percekben, észre sem vettük, hogy egy hozzánk hasonló méretű hajó a közelünkbe ért, s mivel érdekes dolgot látott, nem is ment túl messzire tőlünk. Végszavunkra ködkürt szólal, hosszan, elnyújtottan, pontosan úgy, ahogy mi szóltunk alig egy perce. A szomszéd hajó jóképű kapitánya integet nekünk, Márti pedig, aki szintén nem vette észre eddig őket, mert minket nézett, lelkesen visszainteget. Lassan odabotorkálok Márti mellé.

- Péter, azt hiszem most itt az ideje, hogy bekenj naptejjel. Igazán rászoltáltam...de Márti lehet hogy azt szeretné, ha a szomszéd hajó jóképű tengeri medvéje az ő naptejezését igazítaná el?

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tűnik, a lányoknak mindenféle közlekedési eszközről a szex jut az eszükben. Már a repülőt is felavattuk, a kikötőbe menet Márti az autóban sem bírt magával, most pedig a yachton napoztatják magukat meztelenül, eléggé kihívó pozitúrában. Eddig bírtam velük a tempót, bár két ilyen két lábon járó szexistennő kellő energiát ad.

Sierra élvezetes felnyársalása közben mellénk keveredett egy másik hajó is. Kapitányának lelkes érdeklődésére először csak Márti intett vissza, aztán a hajósillemhez illően én is üdvözöltem a férfit, aki tanúja lehetett játékunknak. A két lány hason fekve elnyúlt a napozófedélzeten, és jelentőségteljesen maguk mellé tették a napozókrémet. Láthatóan arra vártak, hogy bekenjem őket. Előbb azonban meg kellett tudnom, mit terveznek a hirtelen feltűnt vendégünkkel. Mártihoz hajoltam:

- Áthívjam a másik kapitányt? –kérdeztem a lényegre térve. Nem láttam értelmét a köntörfalazásnak, hiszen ennél már jobban ismerjük egymást.

- Én most csak rád vágyok, édes Péterem – suttogta csukott szemmel, és néhányszor finoman megemelte popsiját, egyértelműsítve, hogy mire is vágyik.

Sierrán láttam, hogy nem igazán hozta lázva a másik férfi, így őt nem is kérdeztem. A kormányhoz léptem, beindítottam a motort, és elkanyarodtam a másik hajótól. Egy intéssel elköszöntem. Hajós körökben ez egyértelmű jelzés, hogy külön utakon szeretnénk járni. Talán megsértődött, de két ilyen nő mellett ez nem is érdekelt igazán.

Ismét megálltam a yachttal, és visszatértem a lányokhoz. Mártit kezdtem bekenni, bokájától felfelé haladva. Élvezettel simogattam feszes bőrét, izmos vádlija engedelmesen simult kezem alá. Aztán feljebb, egyre feljebb haladtam, s ő szétnyitotta combját, hogy mindenhol hozzáférjek. Meg persze a punciját is mutogatni akarta, finoman ösztönözve egy belső masszázsra is. Én azonban gondosan kikerültem érzékeny virágszirmait, popsijára és derekára helyeztem nagyobb figyelmet. Mély sóhajjal vette tudomásul, hogy a két félgömb alapos kezelése után áttértem hátára, vállára. Persze én sem voltam fából, dákóm keményen ágaskodott, mire a vállát és két karját is napállóvá tettem. Szemét óvatosan kinyitva meglátta vágyának tárgyát, és ujjait egyből odacsúsztatta. Megremegett a kezem, és ezt ő is észlelte.

- Van még egy hely, ahol nem jártál – suttogta, és megint emelgetni kezdte pompás félgömbjeit. Úgy tettem, mint aki érti a célzást.

Finoman mögé helyezkedtem, és rádőlve, ráhajolva lassan belécsúsztam. Felnyögött, ahogy acélos farkam hátulról vette birtokba lucskos punciját. Néhány lassú mozdulat, aztán négy-öt gyors lökés. Megint lassú, megint gyors. Szemét lehunyva telt meg teste vággyal. Ekkor azonban gonosz mosollyal kiszálltam belőle és Sierra mellé térdeltem. Márti nagyot sóhajtott, panaszosan, és csúnya pillantásokat lövellt felém. De ekkor már Sierra teste foglalt le. Őt is végigkentem, bokáját, lábát, hátát, vágyamat fokozta szeretkezésünk nedves nyoma. Édes kelyhéből kicsorgó magvan csillogó csíkot húzott, az utolsó cseppek még ott ringatóztak duzzadt fodrain. Bár ő kevéssé volt kívánós, mint Márti, ezt a mézesköcsögöt sem hagytam árválkodni. Síkos ágyékába csúsztam, finoman siklottam előre-hátra, de nem akartam elélvezni. Még nem. Kibújtam az édes résből és felálltam.

- Lányok, én úszok egyet, ti nem jöttök?

Kérdésem szónoki kérdésnek bizonyult. Nem válaszoltak. Csak nem megsértődtek, hogy felizgatva otthagytam őket? Vagy csak a napolajat nem akarják lemosni?

Fejest ugrottam a kellemes vízbe, és úszni kezdtem a hajó körül. Néztem a végtelen vizet, a meztelen úszás különös szabadsággal és érzékiséggel töltött el. Sajnáltam, hogy nincsenek itt a lányok. Úszás közben gonosz tervet eszeltem ki. Óvatosan felmásztam a hajóra, és a konyhába settenkedtem. Találtam két félliteres poharat, és a vízbe vezető létráról lemászva mindkettőt telemerítettem tengervízzel. Aztán a lányokhoz lépdeltem.

- Meglepetés !!! – szóltam hangosan, majd egyszerre rájuk borítottam a vizet.

Őrült méltatlankodás volt a válasz. Az első meglepődésből magukhoz térve rám vetették magukat. Kezemben a két törékeny pohárral nem sok esélyem volt. Letepertek, de úgy tűnt, ezúttal tényleg dühösek voltak. Mire észbe kaptam, kezemet hátrakötötték egy használaton kívüli vitorlakötéllel.

- Ezért büntetést kapsz – sziszegte Sierra, de ujjai már dákómon siklottak le-föl. Márti szeme is mérges pillantásokat lövellt felém, de közben elém térdelt. Vajon milyen büntetést eszelnek ki nekem?

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arra álmomban sem gondoltam, hogy van bátorsága leönteni minket vízzel, de megtette. Gondolom előre tudta, hogy bünti jár érte, csak azzal nem számolt, hogy most ebből a büntiből ő kerül ki vesztesen, mégpedig nagyon vesztesen. Közös erővel letepertük a padlóra és egy vitorlakötéllel kezeit hátra kötöztük. Valamikor régen tanultam kötéllel csomót kötni, és most fölöttébb hasznosnak bizonyult az, amit akkor tanultam. Most ott ül, tágra nyílt szemekkel, és élvezi, amint Sierra kezelésbe veszi kormánybotját. Arcáról leolvasni a kéjes diadalt, csakhogy ő még nem tudja mi vár rá. Sierra kényeztetése egy elterelő hadművelet, ugyanis szó sincs arról, hogy őt kényeztessük. Ezek után, hogy leöntött hideg vízzel? Ugyan, mit képzel a kedves házigazdánk? Kisgyerek sem csokit kap büntetés gyanánt, ezt neki tudnia kéne.


Sierra abbahagyja a kényeztetést, sorsára hagyja a dagadó dákót, és ez csalódást rajzol Péter arcára.

– Sierra, félmunkát nem végzünk – próbálkozik cselesen a kis gonosz.

– Nem bizony, még csak most jön a java – kacsint rá Sierra – csak nem neked.

Ezt már nem bírom nevetés nélkül és kirobban belőlem a jókedv. Odalépek Sierrához és szájon csókolom. Testünk összesimul, és ujjaink felderítő útra indulnak egymás égető bőrén. Élvezem a sima bőrét, karcsú alakját, formás melleit és domború popsiját. Sosem gondoltam, hogy a női test szépséges formái ilyen izgalomba hoznak, de örülök, hogy most sor került ezt megtapasztalni, és annak is örülök, hogy itt van „kéznél” egy rendkívül értékes hím példány, akit „használni” lehet, ha gyötör a vágy.


Fél szemmel Pétert figyelem, ő pedig tágra nyílt szemekkel minket. Nagyon rosszul járt, most az egyszer, hisz mindkét keze hátrakötve, és ágaskodó, puncira és ajakkényeztetésre kiéhezett férfiasságával nem törődik senki. De ami még ennél is rosszabb, két meztelen nő féktelenül kényezteti egymást, és mindezt előtte. Próbál kiszabadulni a kötél rabságából, de jó munkát végeztem.


Ideje kissé fokozni az izgalmat ezért Sierrát hanyatt fektetem, két lábát égnek emelve úgy helyezem, hogy nedves szirmaihoz férhessek. Négykézláb helyet foglalok előtte, én is széles terpeszben, pontosan úgy, hogy minden női bájam Péter előtt legyen, de el ne érhessen, még a lábával sem.

– Lányok, ezt nem gondoljátok komolyan?! – hangja könyörgő, kegyelemért esedező.

Sierra szerintem nem is hallotta, annyira el van foglalva a rá váró kényeztetés által kiváltott érzések felidézésével. Én vállam fölött visszanézek Péterre, mélyen a szemébe nézek, nyelvemmel végignyalom ajkaimat, aztán ugyanazzal a fürge nyelvvel elkezdem Sierra szirmait kényeztetni.

- Márti, ne csináld, kérlek – folytatódik a könyörgés de engem annyira lefoglal az előttem kitálalt édes punci, hogy ügyet sem vetek rá. Aztán pár perc múlva csak megszánom, intek Sierrának, hogy maradjon veszteg, és Péterhez lépek. Egyik lábam a yacht szélére teszem és felkínálom neki nedves szirmaimat, amit eddig csak szemlélhetett. Mohón nyal bele, ami nagyon jól esik. Hagyom, hogy párszor végignyaljon, aztán átlépek ágyékán és ágaskodó dákójához érintem ajkaimat. Lassan szoktatom a jóhoz, nehogy megártson. Először csak makkját nedvesítem, aztán kicsit lentebb engedem a barlangba, aztán felemelkedek, aztán ismét ismertetem férfiasságát a női test eme rejtelmeivel. Végül pedig teljesen magamba fogadom az éhes farkast, és párat csúszkálva rajta kiélvezem az érzést. Aztán felállok, és ismét csókra kínálom égő szirmaimat. Most még mohóbban nyalja végig, mintegy beszippantva ajkaimat, de nem hagyom, visszatérek Sierra finom puncijához.


Kegyetlenség egy férfit így kínozni, de az sem volt szép amit velünk művelt: kicsit megismertette velünk a gyönyört, aztán elment úszni, végül lelocsolt hideg vízzel. Most legalább megtanulja, hogy két csinibabával ilyet nem lehet tenni. Vagyis lehet, de kínos bünti jár érte.


Nyelvem fürge siklása Sierra szirmain hangos sikolyt eredményeznek. Teste vonaglik, szinte már magán kívül van, ezért ujjaimmal pillanatok alatt a csúcsra juttatom.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is gondoltam volna, hogy Mártiban ilyen jó játszótársra lelek, s nem csupán egymás kényeztetésében, hanem Péter büntetésében. Kiprovokálta magának…de naivan azt hitte, hogy ez ha lehet, akkor az eddigieknél is jobb lesz neki. Tévedett. Ott ücsörög megkötve, s kénytelen végignézni, ahogy engem Márti a mennyekbe repít. Közben egy percre odamegy hozzá, s hagyja, hogy ajkai és a farka emlékezzenek, hogy egész pontosan miből is marad ki, de aztán visszajön, hogy befejezze a kényeztetésemet és ügyes, forró, puha nyelvével orgazmusba hajszoljon. Hangos sikollyal díjazom ténykedését, aztán magam mellé húzom egy röpke pihegésre.

Aztán feltámad bennem a kisördög, s úgy gondolom, áldozatunk még ne szabaduljon. Kézen fogom Mártit, s odaviszem a vergődő rab elé. Hátulról átölelem őt, s ujjaimmal szétsimítom szirmait, tálalva a puncit egy kis nyalakodásra. Már éppen kezdene belemelegedni, amikor nevetve átköltözünk a mellette lévő nyugágyra.

- Látod Péter…na ezt nem kapod meg semmilyen formában most. Pótlásodra ez a remek kis vibráló szerkezet szolgál….

Játszani kezdek Márti puncijával….először csak a nagyajkait becézem az enyhén rezgő játékszerrel, aztán finoman a testébe vezetem, s erősebben vibrálóra állítom. Barátnőm teste rögtön reagál. Csípője heves, önkéntelen mozgásba kezd, mintha csak egy valódi farok lenne benne, melynek mozgását én biztosítom. Ütemesen mozgatom a kellemes tapintású szilikont, s közben a mellbimbóját ingerlem, nyelvemmel, fogammal egyaránt. Nagyon élvezem, hogy kényeztethetem őt, így nem szeretném elsietni a dolgot…magára hagyom őt egy pillanatra, de csak annyira, hogy a közben félig fekvő áldozatunkat gyötörjem egy kicsit. Ujjam hegyével végigcirógatom ágaskodó szerszámát, s felálltamban gondosan háttal fordulok neki, úgy, hogy fejével pont elérje a fenekemet. Galádul belém halad, s morog valami olyasmit, hogy hamarosan nagyon megjárom, hogy ilyen galád vagyok vele…mindegy, most még Márti jön, aki türelmetlenül mozgatja magába a vibrátort. Visszaveszem tőle ezt a feladatot, s maximális fokozatra állítom a játékszert, hogy robbanása valóban intenzív legyen. Nem késlekedik, gyönyörsikollyal élvez el, gyönyörű teste ívben megfeszül. Nem hagyom, hogy teljesen lecsendesedjen, lábai közé térdelek, s lágy nyelvcsapásokkal segítem őt még egy orgazmusig.

Közben fél szemmel Péterre nézek, s látom, hogy valahogy kiszabadult, de nem zavar meg minket, csak némán figyel minket, s amikor összenézünk, néma ígéretet…fenyegetést olvasok ki a szeméből…

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rá kellett jöjjek, hogy két igazi boszorkányt csaltam a hajóra. Éreztem, hogy büntetés lesz a locsolás vége, na de ilyen kegyetlenül elbánni egy szegény férfiemberrel? Mire észbe kaptam, kikötöztek a fedélzethez., Először Márti nyalta Sierra duzzadó virágszirmait egészen az orgazmus őrületéig, aztán Sierra kényeztette Mártit, bár ő egy vibrátort is bevetett a még teljesebb gyönyörért. Közben csak annyit foglalkoztak velem, hogy dákóm vágyakozva, kéjre éhesen meredezzen. Néha egy kis szopogatás, néhány gyors elmerülés Márti felizgatott ágyékában, apró, finom simogatás Sierrától, és ezen kívül csak a két, egymást kényeztető nő látványa maradt nekem. A szőke és a barna, ahogy sose látott módon, igazi női szerelemmel hajszolják egymást a gyönyörbe….igazi farokduzzasztó showműsor volt. Persze fél szemmel azért rám is figyeltek, szerintem legyezte hiúságukat, hogy ilyen látványosan vágyakoztam utánuk.

Nem tudtam, meddig akarnak kínozni, és főleg hogyan akarnak „kivégezni”, de szerencsémre elkövettek egy hibát. Amihez kikötöttek, az valójában egy nyitható karabiner volt. Mikor erre rájöttem, alig egy perc kellett, hogy elszabaduljak a fedélzettől. Még egy-két perc, aztán a csomót is sikerült kikötnöm. Nem volt könnyű erre koncentrálni, hiszen éppen Márti sikoltozott, ahogy Sierra fickándozó nyelve csiklóján körözött újra meg újra. Megvártam, amíg Sierra befejezi a gyötrést, aztán eléjük lépek.

- Lányok, most én vagyok soron. Eddig ti szórakoztatok, most én szeretnék minél több élvezetet.

A két lány összenéz, aztán megjátszott felháborodással visszakérdez:

- Miből gondolod, hogy te erre rászolgáltál?

Közben persze nem kerüli el figyelmüket égnek meredő vaskos vesszőm.

-Szerintem ti is élvezni fogjátok, ahogy ez a rúd kitölti a puncitokat- válaszolom halvány mosollyal, miközben megmarkolom ágaskodó részemet és hátrahúzom a bőrt. Egy fényes nedvességcsepp bukkan elő, és látom rajtuk, legszívesebben most azonnal lenyalnák.

- Sierra, állj négykézláb – kérem halkan, és a címzett halk sóhajjal teljesíti vágyam. Mögé térdelek, makkom finoman bökdösi fényesre nyalt mézesköcsögjét.

- Márti, te kényeztess mindkettőnket…a puha száddal – vonom be őt is a játékba. Úgy fekszik Sierra alá, hogy szája épp kettők ágyékánál legyen. Szopogatja egy kicsit makkom, de aztán kihúzom a szájából és visszahelyezem Sierra virágszirmaihoz. Márti ujjai segítik célba, aztán Sierra finoman hátralendül, s én elmerülhetek végre az áhított nőiességben. Meg sem kell mozdulnom, Sierra lágyan ring előre-hátra, Márti nyelve pedig golyóimtól Sierra csiklójáig szánkázik újra meg újra. Néha elidőzik egy-egy kényeztető helyen, így hol én, hol Sierra kéje forrósodik fel. Lassan gyűlik a minden elsöprő gyönyör Sierrában, és én sem sokáig bírom már. Megmarkolom formás csípőjét és erőteljes, vad lökésekkel kergetem a csúcsig. Márti nyelve az előtte duzzadó csiklóval játszik, minden lökésemnél homlokának ütköznek golyóim, aztán egy hosszú elkínzott sikoly. Sierra szinte ráomlik az alatt fekvő testre, én még néhány mozdulatig bírom, aztán mélyen a hasadékba bújva élvezek el. Márti bekapja golyóimat, szinte összeesek a kéjtől, ahogy telespriccelem Sierrát. Mozdulatlanul állunk, aztán Márti kicsúsztatja ernyedő dákómat Sierrából és tisztára szopogatja. A kielégített ágyékból a fehér, nehéz cseppek Márti nyakán landolnak, s ő élvezettel keni szét magán ezt a különös testápolót.

- Szédületesek vagytok, lányok – köszönöm meg az elmúlt eseményeket, amint levegőhöz jutok.

Sierra legördül Mártiról, én is melléjük fekszek, hárman meztelenül napozunk. Jóleső zsibbadás fog el, talán el is szenderedek egy kicsit. Arra ébredek, hogy egy puha száj kényeztet. OTT. Nincs erőm kinyitni a szemem, tettetem, hogy alszom. Kőkemény vagyok már, amikor kinyitom a szemem. Mellettem Sierra szőke hajkoronája, így csak Márti lehet, aki nem bír magával. Igaz, neki legutóbb nem jutott „betevő falat”, talán ezt akarja most pótolni. Hirtelen abbamarad a forró, buja szopás, éppen reklamálni kezdenék, amikor megérzem, hogy rám ül, ágyéka magába fogad. Felnézek rá, a napfénytől hunyorogva. Hátra támaszkodik, teste a legtökéletesebb formáját nyújtja. Panaszos hangon csak ennyit mond

- Az előbb nekem nem jutott belőled szinte semmi – aztán mosolyog és lehunyt szemmel,saját gyönyörét keresve lovagolni kezd rajtam.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszméletlen, amit a házigazdánk művel. Engem megkér, hogy kényeztessem mindkettőjüket, Sierrát az egekbe repíti, aztán valósággal kidől, én meg itt maradtam minden kényeztetés és kielégítés nélkül. Úgy nézem önkiszolgáló módszerhez kell folyamodnom, ha valamit magamnak is szeretnék biztosítani. Mivel a kedvenc játékszerem ott pihen előttem, nem várok tovább, érte nyúlok és elkezdem működésbe hozni. Tulajdonosa valahol az édes fáradtság és a kéjes álom határán lebeg, de ez engem most nem igazán érdekel. Kezelésbe veszem játékomat és elkezdem finoman csókolgatni, egyik felétől a másikig és vissza. Éledezik a kis játék, a folyamatos növekedés is észlelhető már és gazdája is ébredezik, habár ezt titkolja, mert élvezni akarja az eseményeket. Szemét csupán résnyire nyitja, így pillantgat az izgalmas cselekmény színhelye felé. Még kicsit hagyom abban a tudatban, hogy kvázi passzívan végigélvezheti az egészet. Ajkaim finoman csúszkálnak makkján, nyelvem is besegít, vidáman csiklandozza érzékeny testrészét. Szerszáma már kellőképp kemény, maximálisan készen áll arra, amire én használni szeretném, ezért áttérdelek rajta és magamba vezetem.


Miközben izgalmasan csúszkálok kemény, barlangomat tökéletesen kitöltő férfiasságán, arcát figyelem. Arra már rájött, hogy tudomást vettem ébredéséről, ezért már nem titkolja. Mosolya huncutságról árulkodik, csípője ritmikus mozgása pedig mohó vágyáról számol be, szavak nélkül. Sierra mélyen szundikál mellettünk, kifáradt szegény a nagy bosszúállás végrehajtásában. Nem gond, aludjon csak nyugodtan, elég komoly és precíz feladat vár még rá ma.


Péter egyre hevesebben igyekszik megadni nekem azt, amit szeretnék. Hirtelen felül, megfordít és fölém kerekedik, a szó szoros értelmében. Annyira heves, hogy pillanatok alatt együtt robbanunk. Erőtlenül zuhan rám, de azért annyi ereje még van, hogy ajkaimmal heves csókcsatát vívjon és utána a fülembe súgja, hogy nagyon finom voltam. Még kb. fél órát pihenünk, aztán összeszedjük magunkat, mert ideje indulni. Lezuhanyozunk és frissen, üdén, tiszta ruhában ismét autóba ülünk. Már az úthoz közeledve elkezdünk kuncogni, amit Péter is viszonoz, hisz tudja mi vár rá.


Természetesen a hátsó ülésen foglalok helyet, mivel így szólt az egyesség. Péter mögé ülök be. Sierra az első ülésre ül, Péter mellé. Türelmetlenül ficánkol a széken, alig várja már, hogy kikeveredjünk a forgalomból. Én nem várok addig, amíg ritkulnak az autók körülöttünk, amint Péter elindul, azonnal a lényegre térek. Széles terpeszbe helyezkedek, felhajtom a ruhámat derékig és egy szál, cérnavékony tangámat félre húzom az útból.

- Péter – szólok előre.

- Igen? – szól vissza házigazdánk miközben a tükrön keresztül rám pillant – Úr Isten, Márti, mit csinálsz? Elvonod a figyelmem.

Sierra is hátrafordul és hangosan nevetni kezd, amint meglátja mindazt, amit tenni készülök magammal. Aztán ő sem vár tovább, azonnal cselekszik.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eljött az idő, hogy visszainduljunk Péterhez. Millió tökéletes élménnyel a hátunk mögött, jókedvűen autózunk, és egyszer csak Márti előreszól.

- Péter – szól előre.

- Igen?

No, erre én is hátra kell hogy nézek. Komolyan azért nem csodálkozom azon amit látok....kedvenc barátosném lekapta nyakáig húzza a szoknyáját, s az ujja tövig magában van! Jót nevetek, egyrészt Márti mohóságán, másrészt azon, hogy Péter még mindig képes meglepődni bármi olyanon, amit csinálunk...

Én is kedvet kapok egy kis ehhez-ahhoz, úgyhogy követem a jó példát. Szemérmetlenül felhúzom a szoknyámat és cirógatni kezdem a puncimat, csak úgy felszínesen. Közben Mártival felváltva elmeséljük Péternek, hogy mit is érzünk éppen. A borzongást...a kéjt, az illatot....időnként az íz kedvéért magamba mártott ujjaimat odakínálom kóstolásra Péternek, aki kezd megőrülni. Kegyelmezek neki. Egyik kezem magamban, a másikkal kioldom a sliccét, hogy hozzáférjek. Gyengéden húzogatni kezdem a szerszámát, amit halk sóhajjal nyugtáz. A gázra lép, hogy mihamarabb hazaérjen. Most nem akar megállni az út szélén, ha jól látom, otthon akarja befejezni a dolgot. Amint megállunk a ház előtt, kipattan és mindkettőnket a házba vonszol, nem éppen gyengéden. Közben boszorkának, gonosz némbernek és minden másnak titulál minket és néhány mozdulattal lekapja rólunk a nagyon kevésnyi strandruhát. Mindkettőnket az ágyra dönt, úgy, hogy a hasunkon feküdjünk. Fél szemmel hátra sandítok, és jól szórakozom azon, ahogy a bőség zavarával küzd. Végül dönt. Márti egy méretes vibrátort kap a puncijába, én pedig...én pedig azt a már jól ismert, gyönyörűséges farkát, egyáltalán nem gyengéden. Élvezem a nyers erőt, amivel szeretkezik velem és a csípőmet markolja. Mivel a kocsiban már meglehetősen felajzott állapotba kerültem, nem túl sokáig bírom a támadást, s elélvezek. Ezért némileg megdorgál, s egy csattanós fenékpacsival húzódik vissza belőlem. Cserélünk....belém dugja a műszerszámot, ő maga pedig Mártit veszi kezelésbe. Megadom magamat a helyzetnek. Elhelyezkedem a darab műanyagon és az oldalamra fordulok, hogy lássam is amit a hangokból is egész jól el tudok képzelni...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a két nőszemély egyre gátlástalanabb dolgokat művel. A hajóval visszatérünk a kikötőbe, és a visszaúton az autóban megint kihasználták a helyzetet. Időnként úgy éreztem magam, mint egy szexfilm forgatásán, szinte kerestem a kamerákat. A hátsó ülésen Márti mutogatta gyönyörű kelyhét, mellettem pedig Sierra foglalatoskodott magával és a botkormányommal. Még szerencse, hogy jól ismerem az utat, különben néha az árokba fordultam volna. A házban aztán nem volt kegyelem. Hamar meztelenre csupaszítom őket (meg persze magamat is), és ott folytatjuk,ahol a hajón abbahagytuk. Először Sierra lucskos punciját döngölöm meg. Úgy tűnik, az autózás rá is jó hatással volt, gyorsan a csúcsra jut, amit sikolyai és duzzadó farkamra feszülő ágyéka is jelez. Aztán Márti következik, aki már előkészítette magát egy méretes vibrátorral. Persze ismerem már annyira, hogy egy hús-vér rúd sokkal jobban érdekli, mint egy műanyag pótszerszám.

Oldalára fektetem, a felül lévő lábát függőleges tartásba emelem, és a másik combját térdeim közé fogva célra tartom szerszámomat. Látom Márti teljes szépségét, kitáruló punciját, ami éhesen tátongva várja farkamat. Közben Sierra mellénk fekszik, a pótszerrel izgatja magát, miközben Mártira mosolyog. Nem várok tovább, csípőmet előretolva mélyen behatolok a forró nedvességbe. Egyik bokája a nyakamban, két kezem mellét és popsiját simogatja, markolja, miközben lendületes mozgással merülök el újra és újra kényeztető puncijába. Ujjaim bejárják egész testét, végül csiklójára koncentrálok, amit elakadó lélegzettel nyugtáz. Édes ez a csúszkálás, legszívesebben órákig folytatnám ezt a szeretkezést. Sierra azonban a tettek mezejére lép. Feltérdel, közelebb jön, és vad csókcsatába kezdünk. Ujjai sem tétlenkednek, és hamarosan valami furcsa, vibráló érzést közvetít Márti teste. Elszakadok Sierra édes csókjától, és a látvány tovább izzítja vágyam. Márti popsijába csúszott a síkos műszer, és ezt a vibrálást érzem kőkemény dákómon. Márti teste megfeszül, aztán egy hangos sikoly tudatja, hogy repül, szárnyal, valahol magasan….

Két kezem Sierra feszes mellét simogatja, markolja, így Márti csiklója szabad prédává válik. Sierra két ujja közé csippenti, masszírozza, dörzsöli, Márti szeméből már könnyek csorognak, szinte könyörög, hogy hagyjuk abban ezt a forró kínzást. Barátnője megkegyelmez neki, és másik kezével megmarkolja mogyoróimat. Néhány erőteljes szorítás, és végem van. Egy utolsó lökéssel mélyen Mártiba temetkezem, és kiadom vágyam forró cseppjeit. Sierra visszavonulót fúj, eltávolodunk Mártitól, aki rongybabaként fekszik az ágyon. Én is ledőlök az ágyon, Sierra gondosan tisztára nyalja lankadásnak induló férfiasságom. Persze aztán nem hagyja abba a fagyizást, így megint duzzadni kezdek. Testem pihenésre vágyik, és éhes is vagyok. Finoman félretolom Sierrát, aki ezt némi morcossággal fogadja. Úgy tűnik, neki sosem elég a szexből.

Szólok Timnek, hogy készítsen valami ennivalót, közben a lányok elfoglalják a zuhanyzót. Mire előkerülnek, igazi svédasztal vár ránk. A lányok is a svéd modell hívei, legalábbis ami a meztelenséget illeti. Nem zavartatják magukat, és anyaszült meztelenül ülnek le az asztalhoz. Szegény Tim, nem lesz egyszerű dolga. Ugráltatják, inni kérnek, viháncolnak, leeszik magukat lekvárral és velem nyalatják le, mint két pajkos gyerek. Na de ők kívánatos nők! Végül elküldöm Tim-et, mielőtt a vérnyomása az egekbe szökik a két nő incselkedésétől.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hiába szokták mondani, hogy: „Viselkedni tudni kell”. Mi aztán tudunk viselkedni, mondhatom, alkalomhoz illően. Most is azt tesszük, alkalomhoz illően viselkedünk. Alkalom kínálkozott arra, hogy össze-vissza nyalassunk magunkat, és ehhez illően viselkedtünk: minden cseppfolyós halmazállapotú anyagot, ami a vacsorához tálalva volt magunkra kentünk. Természetesen ezt a művészi tevékenységet óriási viháncolás közepette végeztük, aztán amint műakitásaink elkészültek, házigazdánkat kértük fel remekműveink értékelésére.


Mivel a puding próbája az evés, házigazdánk bevetette nyelvét és ajkait, és lelkiismeretesen kóstolgatott minket, nyalogatta melleinket, és egyéb domború testrészünket.


Tim mindez idő alatt tisztelettudóan állt a szoba sarkában, nem nézett ránk, de szeme sarkából mindent látott. Már elképzeltem magamban a keménykötésű könyvet a könyvesbolt kirakatában, amint szép, ízléses betűkkel tudatja velünk, hogy megjelent az: „Egy elit inas emlékiratai”. Ebben a könyvben aztán olvasni lehet majd az elit osztály minden pikantériájáról, többek közt rólunk is. Meg vagyok győződve, hogy egy egész fejezetet érdemelünk ebben a könyvben.


Péter finoman eltávolodik tőlünk és hazaküldi Timet. Gondolom elég szép borravaló üti majd a pincér markát, akkora összeg, ami a hallgatásának az árát is fedezi, de ez most nem ránk tartozik, legyen ez a Péter baja. A mi egyetlen feladatunk ebben a pillanatban a szórakozás. Semmi más, csak a szórakozás.


- Lányok, annyira édesek vagytok – értesít minket az eredményről Péter – mondjuk nem is csoda, hisz az asztalon lévő összes lekvárt és tejszínhabot magatokra kentétek.

Mi viháncoltunk tovább, válaszul pedig magunkat kínálgattuk Péternek.

- Kérlek benneteket menjetek ki az udvar közepére, jövök én is azonnal, csak még kihozok valamit. – utasít mosolygós, szinte huncut mosollyal.


Engedelmeskedünk, nem tehetünk mást. Meztelenül, vagyis lekvárral és tejszínhabbal borítva kivonulunk a gyepre. Fogalmunk sincs mi vár ránk, mit lehet itt csinálni a sötét éjszakában? Igaz, hogy a csillagok, meg a kis kerti lámpák világítanak, de ez nem elég ahhoz, hogy házigazdánkat szemmel kövessük. Elmélkedünk még pár percig, de semmi kézzel fogható ötlettel nem tudunk előhozakodni. Kemény fejtörő munkánkat ragacsos bőrünkön landoló vízcseppek szakítják félbe.


Kedves házigazdánk bekapcsolta a gyepöntöző rendszert. A hideg zuhany kistestvére sem lehetett annak, amit mi ott kaptunk.


- Péééééter, ne csináld! – visítoztuk, de mindhiába. Ott áztunk hősiesen, szaporán kapkodva a levegőt, de mire magunkhoz tértünk, Péter is csatlakozott, sőt, a víz is langyosabb lett.

- Ezt nem úszod meg szárazon – mondtam neki és elé térdelve azonnal kezelésbe vettem öntöző berendezését.

Nem kellett sokat kérni, azonnal felvette a harci pózt, isteni érzés volt ajkaimmal kényeztetni.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Merész a pasi, képes lelocsolni minket másodjára is! Úgy látszik nem tanult a büntetésből...esetleg újabbra vágyik. Márti azonban úgy dönt, hogy először magához édesgeti a gyanútlan áldozatot, s lelkes furulyázásba kezd. Én meg azon töröm a fejemet, hogy hogyan is kéne megtorolni a galád hím hidegvizes zuhany tréfáját. Szerzek egy ruhaszárító kötelet és mögé lopózom. Egy vékony törzsű gyümölcsfának támaszkodva élvezi a kényeztetést, én pedig hátulról átkarolom, s némi cirógató kényeztetés után egyszerűen hozzákötöm a fához. Nehezen észleli ezt a cselt, mert Márti nagyon jó munkát végez a szerszámán, de persze rájön, de most tiltakozás helyett inkább élvezi tovább a kényeztetést. Leguggolok Márti mellé, s megosztozunk Péter kényeztetésén, közösen repítve az egekig. Nem tart sokáig, élvezi minden pillanatát. Hol egyikünk, hol másikunk ajkába merül bele, készségesen tárja szét a combjait, hogy a golyóihoz is jól hozzáférjünk. Hangosan élvez, messze lőve magjait és várakozásteljesen pillant ránk, hogy még a tisztogatást tegyük meg. Cinkosan egymásra pillantunk Mártival, és ahelyett, hogy lenyalogatnánk a jóízű nedveket, magára hagyjuk a rabot, de néhány pillanat múlva egy slaggal visszatérünk....és a tisztogatást hideg vízzel tesszük meg. Jól mulatunk az elképedt hímen, de...neki is be kell látnia, kölcsönkenyér visszajár! De vissza ám!

Utána persze elengedjük őt és hagyjuk, hogy a házig kergessen minket. Elhelyezkedünk a jó nagy ágyon, és megengedjük, hogy agyaljon kicsit azon, hogy mi is legyen a következő program. Végülis ő a házigazda...

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A lányok úgy összekenték magukat mindenféle ragadós édességgel, hogy még Tim-mel ketten sem tudnánk őket letakarítani. Nem mintha Tim-re ilyen feladatot rábíznék. Még a végén elfajulna a takarítás….

Kiküldöm őket a fűre, és bekapcsolom az öntözőrendszert. A vizet a telek végén lévő esővízgyűjtőből nyomja a rendszer, így hűvös, de nem kellemetlenül hideg. Elsőre persze sikoltoznak a hideg víztől, de aztán én is csatlakozom hozzájuk. Mártit talán nem annyira zavarja a nedvesség (vagy nagyon is nedves lett…), mert elém térdelve viszonozza eddigi nyalakodásomat. Mohón szopja férfiasságom, s én csak állok a záporozó permetben. Szája még mindig ügyes, lábam remegni kezd a készülő gyönyörtől, így hátul egy fának támaszkodok. Éppen hiányolom Sierrát, mire észreveszem, hogy ő eközben a fához kötözött. Most már ketten együtt kényeztetik farkam, ami nem is bírja sokáig a kettős támadást, heves rándulások közepette megadja magát, spermám messze fröcsköl a füvön. Mire visszatérek a földre a kéjes repülés után, egy slag irányul felém. Most ők fürdetnek engem. Prüszkölök, de nem tudok szabadulni, ők meg csak vihognak a tréfán. Szép kis tréfa, mondhatom!

Végül aztán elengednek, én meg vadembert imitálva kergetem őket a lakásajtóig. Megtörülközünk, aztán a hálószobába hajtom őket. Én megkeresem a videokamerát, némi szerelés, és az ággyal szembeni hatalmas plazmatévén hamarosan a legvadabb pornófilmekbe illő jeleneteket nézhetünk. De ezúttal mi vagyunk (illetve voltunk) a főszereplők

A két lány az ágyra fekszik, hason fekve, felkönyökölve nézik a nem mindennapi felvételt. Először ahogy ők kényeztetnek engem, Sierra meglovagol, miközben Mártit nyalom. Aztán ahogy elélvezek, ők pedig a kilövellő cseppeket nyalogatják. Aztán vágás, és ők ketten egymást nyalják-falják, gyönyörű leszboszi szexet mutat a tévé. Vágyam visszatér, különösen a két formás popsi ingerel, ahogy egymás mellett domborodnak az ágyon. Nincs bennünk szégyenérzet, ahogy kettőjük korábbi játszadozását nézik. Mögéjük kerülök, és először Sierra punciját veszem be. Ő annyira a látványra koncentrál, hogy csak akkor veszi észre ténykedésem, amikor popsija alját széthúzva belé csúszok. Puncija nedves, úgy tűnik, a látvány őt is felajzotta. Felnyög, ahogy tövig csúszok belé, de nem fordul hátra. Márti rám néz, mosolyogni kezd, és kissé szétnyitja combjait, mintegy jelezve, hogy őt sem hagyjam parlagon. Ujjaim éppen odaérnek,s így leellenőrzöm:felkészült-e a behatolásra. Ott is síkos virágszirmokat találok, így rövid vágta után átköltözök a másik illatozó barlanghoz. Márti számít rá, felnyomja popsiját, így duzzadó makkom egyből célba talál. Sierra panaszosan felnyög, amiért otthagytam, de hát csak egy példányban vagyok, így egyszerre két puncit nem tudok megtölteni. Pedig milyen jó lenne!

A képen közben megint hárman vagyunk, nem tökéletes a felvétel, de a két nő által okozott kéj annál felemelőbb. Én meg felváltva merülök el a két nőben, miközben ők a tévét nézik. Aztán egymás felé fordulnak az ágyon, összesimulnak és csókolózni kezdenek. Ujjaik egymás testén siklanak le és fel. Én felemelem felül lévő lábukat, így puncijuk egymástól alig pár centire tárul fel előttem. Meglovagolom kettőjük combját, így szinte csak egy apró mozdulat, ha a két punci között váltani akarok. Élvezem ezt a helyzetet, de nagyon!

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már hogyne élvezné kedves házigazdánk a helyzetet, amikor két kellően nedves, kiéhezett barlang tátong előtte, szinte hívogatva, és mindkettő csakis az övé, kényére-kedvére csúszkálhat ki s be bennük. Ti láttatok már olyan férfit, aki ilyen csábításnak ellen tud állni?

Péter is nyalogatja szája szélét, de közben nem tétlenkedik, sürgősen belátogat Sierrához, és arcán leolvasható az az érzés, amit a fogadtatás váltott ki belőle. Szemét lehunyva sóhajtozik, lassan csúszkál Sierra barlangjában, kiélvezve minden milliméter által kínált gyönyört. Aztán átpártol hozzám és nálam adja át magát az élvezetnek. Ujjai rajtunk vándorolnak és próbálnak minket ott érinteni, ahol érzékeny. Hamarosan véget ér ez az édes játék, Péter hörögve adja meg magát bennem. Ájultan zuhan ránk és forró csókkal pecsételjük meg a csúcs elérését.


Gyors zuhanyzás következik és egymás karjában alszunk el a hatalmas ágyon. Mindannyian kimerültünk, mert igencsak izgalmas volt a mai nap. Reggel korán ébredek. A nap már süt, szép idő ígérkezik, kár, hogy ma már haza kell menni. Óvatosan kinyitom a szemem, körülnézek és örömmel látom, hogy a két álomszuszék még alszik mellettem. Halkan felkelek, odalopózok a kamerához, kiveszem belőle a kazettát és táskámba csúsztatom. Körbenézek, de szerencsére nem látta senki. Magamra kapok egy inget, biztos a Péteré, de kit érdekel, a célnak megfelel. Kiosonok a konyhába, ahol kit látnak szemeim? Hát Timet, a jó öreg pincérünket.

- Jó reggelt Tim, ön mit keres ilyen korán itt? – kérdezem tőle mosolyogva.

- Péter kért meg, hogy készítsek reggelit – jön a válasz.

- Azt bizony jól tette, okos a mi házigazdánk. Akkor kérhetnék egy erős feketét és valami ennivalót?

- Természetesen, kérem foglaljon helyet az erkélyen, máris viszem.

- Köszönöm Tim, egy kérésem van még, nem kérek édeset.

- Igenis kisasszony – talpig úriember ez a Tim, de ennek ellenére ki tudja mi járhat a fejében azok után, amit itt két nap alatt végignézett.

Hamarosan megérkezik Tim egy fejedelmi étkekkel megrakott asztalkával. Volt azon minden: legalább három -féle sajt, felvágott, zöldség, gyümölcs, joghurt, tej, tea, gyümölcslé, gyümölcs és még ki tudja mi. Hamar megpakolom a tányéromat és nekilátok a reggelizésnek.

- Ejnye Márti, ezt azért nem gondoltam volna – jön a hang a hátam mögül. Péter máris ott áll és megrovó szemekkel illeti cselekedetemet.

- Szívem, neked készítettem – felelem mosolyogva, de tudom, hogy amúgy sem fogja elhinni. Nem mai gyerek a Péter, de azért belemegy a játékba.

Odaül mellém és vár, én meg kiszolgálom, mint régen a jó feleség a férjurát. Adogatom a falatkákat a szájába, és közben hagyom, hogy lenyalogassa az ujjacskáimat.

Sierra (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A fárasztó nap után kimerülten alszunk el, magam részéről, mint akit fejbe vágtak. Pontosan abban a pózban ébredek reggel, mint ahogy elaludtam, azzal a nagy különbséggel, hogy a fejem alatt Péter válla helyett egy párna van. Félig nyitott szemmel is hamar rájövök, hogy egyedül vagyok az ágyban. Most vagy én aludtam túl sokáig, vagy a játszópajtásaim hajnali kelők. A konyha felől reggeli zajokat hallok és csábító illatok is kúsznak befelé, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy kibújjak a pihekönnyű takaró melegéből, sőt, egyáltalán megmozdulni sincs kedvem még. Reménykedem, hogy vissza tudok aludni egy kicsit még, de a kávénak már az illata is egészen ébresztőleg hat rám. Jóízűen kinyújtóztatom még alvó testemet és megpróbálom rávenni magamat, hogy felkeljek. Már épp lerúgom magamról a paplant, amikor nyílik az ajtó és a két viháncoló pacsirta bezúdul a szobába egy méretes tálcával.

Tudatják velem, hogy már "délelőtt" van, amin azt kell értsem, hogy konkrétan nyolc óra, így ideje felébrednem, ha még indulás előtt akarok magamnak valami jót. Felülök és hagyom, hogy az ölembe rakják a tálcát, reggelistől, s jelzés értékkel a tálcán lévő kávén kívül Péter a kezembe nyom még egy bögrével, hogy azt tán intravénásan töltsem már magamba, mielőtt bármi mást csinálok. Máris jól haladok az ébredezéssel, az ő élénk hangulatuk rám is rám ragad. Arról nem is beszélve, hogy mialatt én falatozom a habkönnyű croassont vajjal, lekvárral, és szemezgetek a sajtos rántottával, ők mellettem egymást kezdik majszolgatni, mondjuk úgy, desszert gyanánt. Egészen jó a mozi, hamarjában egy 69-es bontatkozik ki, egyre hevesebb hangokkal. A hatás nem marad el. A látványtól reggel ide vagy oda, a testem felébred és követeli a jussát. Én is hamar betermelem a reggelit, hogy hamar csatlakozhassak a hancúrozókhoz. Csak az asztalig viszem el a tálcát, és már sietek is vissza a nyalakodókhoz. Barátném van felül, így először csatlakozom hozzá, hogy osztozzunk a szépséges szerszámon, aztán ő felemelkedik, hogy helyet adjon. Kényelmesen rátelepszem Péter farkára, és lassú lovaglásba kezdek. Nem mozgok gyorsan, hagyom, hogy ölem érezzen minden egyes rándulást. Időnként hüvelyemmel rászorítok, ha gyorsulna, ám ez ahelyett, hogy csillapítaná Péter mozgáskényszerét, egyre gyorsabb mocorgásra készteti, s furcsa hangok jönnek tőle, ahogy eközben Márti puncijába bújik a nyelvével. A női kezek sem maradnak tétlenek, egymás mellbimbóit izgatjuk hol egészen gyengéden, hol szinte marva...én nem bírom tovább és elélvezek néhány heves rándulás közepette, s hátranyúlva elszorítom kicsit Pétert, hogy ő még ne tegye ugyanezt. Átadom a helyemet Mártinak a kőkemény dorongon, én pedig kéjesen elnyúlok Péter mellett és csókokkal segítem őt az élvezethez.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte vártam, hogy a két nő fogadást köt, melyikükben fogok elélvezni. Úgy tűnt azonban, nekik máshol jártak a gondolataik. Mindenesetre Márti puncija lett a győztes, ő kapott még egy adag férfitejet, hogy aztán ájultan zuhanjunk álomba.

Reggel csak Sierrát találom magam mellett, gondolom, Márti már a reggeli kávéját fogyasztja. Ahogy fekszem az ágyban, agyamban végigpergetem az elmúlt két napot. Sajnálom, hogy hamarosan vége, de ennyi jutott mostanra. Nekem is és nekik is. Sierra nem mozdul, így Márti keresésére indulok. A konyhában találom, ahol megosztja velem a reggelijét. Timnek már szeme sem rebben, ahogy Márti az én ingembe bújva etet engem. Jólesik a kalória, s ahogy a gyomor éhsége enyhül, a vágy „éhsége” egyre erősödik. Kibújtatom az ingből formást testét, és megpróbálom megzavarni az étkezését simogatásokkal, csókokkal. Na persze őt sem kell félteni, „véletlenül” a félig merev dákómra csurog egy kis méz, amit persze gondos nőhöz illően le kell tisztogatnia – mi mással, mint a nyelvével. Mielőtt végképp elszabadulnának az események, egy tálcára némi reggelit pakolok,és bemegyünk Sierrát felébreszteni. A tripla adag kávét tartalmazó bögrét a kezébe nyomjuk, mellé tesszük a tálcát és folytatjuk, amit kint elkezdtünk. Franciás szexbe merülünk, én alul, így nem igazán látom, mit csinál közben Sierra. Hamarosan megérzem viszont, hogy extra gyorsan befejezte reggelijét, hiszen húsz ujj és két puha száj járja be ágyékom minden négyzetcentiméterét. Erőtől duzzadó férfiasságomat aztán Sierra puncija nyeli el, így egyszerre érezhetem egy felizgatott nő ízét a számban és egy másik nő befogadó ölét a farkamon. Talán Márti sem tétlenkedik, és Sierrára is koncentrál, már ahogy észlelem, mert Sierra lovaglása felgyorsul. Minden erőmmel koncentrálni kell, nehogy a nap első orgazmusa utolérjen, de Sierra szorító ujjai segítséget nyújtanak. Aztán Sierra átadja helyét Mártinak, aki nekem háttal ül a nyeregben, így formás hátát, gömbölyű popsiját nézhetem. Előredől, lábamra támaszkodik, így mozog, ring és kényeztet. Sierra először mellém fekszik, ujjai felsőtestemen kalandoznak, kielégült csókja édes és illatos. Vágyamat kitalálva fölém hajol, illatos kebleit számba nyomja, mohón lakmározok a puha gyümölcsökből. A mazsolák íze részegítő, ahogy meredten tűrik fogam és nyelvem támadását. Ritka élvezet, ahogy egy nő rám hajolva felkínálja testét simogatásra, csókolgatásra, miközben a barátnője rajtam lovagol. Sierra vissza akarja adni Márti kényeztetését, mert egyik keze összekapcsolódó ölünkhöz csúszik. Hüvelykujja a duzzadt csiklón köröz, miközben négy másik ujja a golyóimat morzsolgatja. Egymást gyönyörét fokozzuk, adni akarunk és kapni, élvezni az utolsó együtt töltött órát. Márti egészen előre görnyed, rám feszíti magát, ahogy remegő teste az orgazmus pillanatait éli át. Aztán oldalra dőlve lefordul rólam, kinyújtózik, hozzám bújik, teste lecsendesítő simogatásra vágyik. Összebújunk hárman, két oldalamon a két nő, az idilli képet csak a csillogón, feszesen duzzadó dákóm zavarja meg. Én még nem élveztem el, de már nagyon vágyom a gyönyörre és az enyhülés hozó spriccelésre. A két nő is mosolyogva csúsztatja ujjait a kiálló testrészemhez.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem lehetünk érzéketlenek, nem hagyhatjuk a kedves házigazdánk farkát csak amúgy, céltalanul meredezni a levegőbe. Mi megkaptunk minden létező, elképzelhető és elképzelhetetlen jót tőle, ezért hálánk kifejezéséül azonnal kézbe vesszük a dolgot, vagyis a házigazda dákóját. Négy kéz, húsz manikűrös ujj siklik végig a dagadozó, vastag boton, aztán a bot végén található, hozzá tartozó két golyó kerül kezelés alá. Házigazdánk már rángatózik a gyönyörtől, szeme csukva, torkából a már jól ismert hangok jelzik, hogy azonnal vége, mint a botnak. Fénysebességgel feltörő nedve melleinken landol, ami igencsak szép látvány. Forró csókkal pecsételjük meg az ittlétünk utolsó ilyen érintkezését, és szomorúan, de nekilátunk pakolni, mert nemsokára indulunk kell.


Egy órával később, felöltözve, trollerek kíséretében lépünk az autóhoz. Bánjuk, hogy véget ért a földi paradicsom, de sajnos haza kell menni. Meglepetésünkre Tim ül be a volán mögé, mi meg hárman a hátsó ülésre. Jó nagy az autó, majdnem limuzin, kényelmesen elférünk. Fel se merül a kérdés, hogy ki üljön középre.


Lassan elindulunk. Tim óvatosan vezet, de azért elég gyakran pillant a tükörbe, tudja, hogy nem fékezzük magunkat, és, gondolom reméli, hogy valamit ismét rendetlenkedünk.


Péter pezsgőt, és talpas kristálypoharakat vesz elő az első ülésre készített hűtődobozból. Sikerül megnézni a címkét, és látom, hogy félédes pezsgő, ami a kedvencem. Illedelmesen tölt nekünk, mi meg azonnal belekortyolunk, aztán miután szegény embernek sikerül magának is tölteni, koccintunk egyet a sikeres, és örömteli hétvégére.


Amint összekoccan a poharunk, a szemünk is villan, és kedves barátnőmmel egyet gondolunk, szavak ide már nem is kellenek. Egy másodperc múlva már hajlik is kezünk, billen a pohár és mindkét pohár tartalma Péter nadrágján landol, mégpedig ott, ahol a dákója rejtőzik. Ezt az a rettentően ügyes műveletet akkora vihogás követi, hogy Tim egy pillanatra fékez, zavarában nem tudja mit tévő legyen.


Irtó jól mulattunk. Péter pedig csak nézett, azt sem tudta mit tegyen: sírjon, vagy nevessen? Azt már tudta, hogy mindenre képesek vagyunk, de azt hiszem erre ő sem számított.

Milán (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sírba visz ez a két nő!

Leborítanak pezsgővel és vihognak, mint két tinédzser. Így még az autóból sem szállhatok ki, nem hogy repülőtérre menni!? Tim ment meg.

- Uram, a golffelszerelése a csomagtartóban van. Abban talál másik ruhát.

- Állj félre, Tim. – utasítottam, a lányok meg tovább nevetnek. Egy út széli parkolóba kanyarodunk. Kiszállok, a lányokat is kiszállítom.

- Na lányok! Itt és most megisszátok az összes pezsgőt. Van még egy üveg, azt is. Nem akarok még egy ilyen „véletlen balesetet”!

Ti már hozza is, és amíg átöltözök, a lányok szorgalmasan fogyasztanak. Talán furcsán fogok kinézni a repülőtéren, de nem baj, még mindig jobb, mint egy pezsgőtől bűzlő foltos nadrág. A lányok már kissé dülöngélnek. Nem baj, legalább kevésbé aktívak.

Közben csörög a telefonom. A titkárom hív, üzleti ügyben. Meghagytam, hogy csak akkor hívjon,ha életem legnagyobb üzleti esélye kacsint rám. Úgy tűnik, ez történt. A deCleerk család ad este fogadást, és szerzett meghívót. A deCleerk család, te Úristen! Erre várok évek óta! Nem tudom, hogyan csinálta a titkárom, kit kellett megvesztegetni, lefektetni, körbeudvarolni, de megszerezte a meghívót.

Na de itt ez a két nő! Velük mi legyen? Engedjem el őket egyedül? Ebben az állapotban? Tűnődök, morfondírozok.

- Segíthetek Uram? – kérdezi Tim.

Felkaptam a fejem. Hát persze!

- Igen, Tim, szerepet cserélünk. Te visszaviszed a lányokat, én meg hazamegyek az autóval.

- Félek Uram, hogy nem mindenben tudom helyettesíteni – és bajsza alatt mosolyog. Nagy kujon ez a Tim!

- Nem baj Tim, a lényeg, hogy szerencsésen leszállítsd őket. Egyébként is…. szerintem kellően megkapták a magukét az elmúlt napokban.

Közben a két lány magához tér hátul. Vázolom nekik a helyzetet, mire élesen tiltakoznak. Kénytelen vagyok megígérni, hogy még egy ilyen alkalmat szervezek még az idén, ettől nagy nehezen megbékélnek.

Közben a repülőtérhez érünk, a lányok kiszállnak. Egy-egy forró csók, aztán kétoldalról Tim-be karolva lépdelnek az épület felé.

Én visszaülök, és száguldok haza. Nem így terveztem, de a jövő is izgalmasnak tűnik.

Tartalomjegyzék