Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éva homloka csatakos volt az izzadtságtól, mikor nagyon fújva lefeküdt mellém az ágyra. Egy jó darabig csak szuszogtunk egymás mellett. Egy kimerítő, pörgős együttlét után a szám is kiszáradt, ezért kimentem a konyhába, hogy igyak egy jó pohár hideg vizet. Vittem neki is, leültem mellé az ágy szélére, és mikor átadtam, nagyon fújva mondta:

- Ezt nem lehet megszokni! Piszok jó volt megint. Nézd, remegnek a lábai és a kezeim is – mutatott végig magán.

- Hát én sem vagyok éppen kipihent! – feleltem lihegve.

- Tudod, hogy lehetne egy kicsit feldobni a dolgot? – kérdezte mélyen a szemembe nézve.

- Mert fel kell dobni? – kérdeztem kissé megütközve – Azt hittem….

- Ne hülyéskedj! Fantasztikus volt most is! Tudod, hogy minden percet nagyon élvezek, amit veled töltök- felelte hozzám bújva. – De van valami, amit nagyon szívesen kipróbálnék veled.

- Nocsak! – szaladt fel a szemöldököm a tarkómig.

- Tudod, egyszer voltam egy párral. Házaspár volt. És valami fergeteges volt.

- És azt szeretnéd, hogy két pasi kényeztessen egyszerre?

- Nem! Hanem, hogy két nő!

Egy pillanatra azt hittem, rosszul hallok.

- Neked vannak biszex hajlamaid?- kérdeztem kissé értetlenül. Már egy jó ideje szexelünk, de sosem mondta ezt eddig.

- Vannak. Miért? Baj?

- Viccelsz? Megnéznélek egy másik nővel! Éppen tudnék is valakit….

Érdeklődve vonta fel ő is a szemöldökét, szemeiben öröm csillant.

- Van egy barátnőm. Korábban szexeltünk is. Róla tudom, hogy nagyon szeretne nővel is lenni. Éppenséggel megkérdezhetem tőle, lenne-e kedve csatlakozni hozzánk.

- Mondj róla valamit! Mondd, hogy van mit fogni rajta! Nem szeretem a vékony nőket!

- Igen, rajta van mit fogni. Olyan 25-30 közötti, velem egymagasságú, enyhén molett, de bitang jó testű nő. És velem fergeteges volt az ágyban. A férfiakhoz, hozzám nagyon értett. Azt nem tudom, hogy azóta már volt-e nővel, de megkérdezem, ha akarod.

- Ez jó! Hozzuk össze! – mondta teljesen belelkesülve.


Másnap felhívtam Mónit, és egy randit kértem tőle. Jó pár hónapja nem találkoztunk, de telefonon időnként beszéltünk egymással. Mondtam, hogy egy érdekes kérdésem lenne hozzá, de nem telefontéma. Megbeszéltük, hogy a „szokott” kávézóban találkozunk.

Semmit nem változott az eltelt időben. Rövid barna haj, finoman mandulavágású barna szemek, kissé fitos orr. Még mindig bitang jól nézett ki…

- Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásom!- mondtam neki a kávémat kevergetve.

- Ugyan! Nincs komoly dolgom, hát eljöttem. Mi lenne a kérdés? – tért a lényegre. Nem az a köntörfalazós volt ő sosem.

- Lenne kedved csatlakozni hozzám, és a barátnőmhöz? – szegeztem neki a kérdést.

- Úgy érted, hogy szexelni? – kérdezte, de nem csodálkozott különösebben.

- Igen. Éva felvetette a dolgot, szeretne mellettem egy nővel is szexelni, és én rád gondoltam. Persze, ha nem, megértem….

- Mondj valamit a nőről.

- 50-es, igazi vadmacska az ágyban, hasonló testű, mint te vagy. Rövid fekete haj, sötét szemek, nagy mellek.

- Ő már volt nővel, van tapasztalata? – kérdezte.

- Igen, egy párral volt már dolga. Neked?

A fejét rázta, hogy neki azóta sem sikerült. Mint mondta, már nagyon vágyik rá, és végül is miért ne alapon, szívesen kipróbálná a dolgot velünk, különösen, hogy Éva idősebb tőle, és már tapasztalata is van e téren. Velem meg nagyon jól érezte magát anno, így nagy kudarc nem érheti.

Azzal váltunk el, hogy a legközelebbi randimra Évával ő is velem jön, aztán, ha a nők bejönnek egymásnak, indulhat a móka!

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Omár, félvér Arab fiú, nem most ismerkedtünk meg egymással. Évek óta nagyon jó barátságban vagyunk, sok közös élményben volt már részünk. Édesapja még az "átkosban" jött Algírból hazánkba tanulni, egy gyönyörű magyar nőt vett feleségül, és itt telepedett le végleg. Ebből a házasságból született az én Omár barátom.

Barátságunk egy bő éve szorosabb lett.

Közösen buliztunk, és aztán egymás ágyában kötöttünk ki. Hihetetlenül jó szerető, figyelmes, odaadó, kedves aranyos.

Azóta heti két három alkalommal bújunk össze, néha együtt kirándulunk, szóval, imádom ezt az izmos, vad telivért.

Ma is épp egy vad hancúr után elnyúlva fekszem izzadtan, fáradtan, remegő lábakkal az ágyamon, miközben egy poharat nyújt felém, melyben vizet hoz nekem.

El sem tudja képzelni, mennyire életmentő most ez a folyadék, hisz úgy kiszáradt a szám a hosszú gabalyodásban, hogy már beszélni sem tudok.

- Ezt nem lehet megszokni! Piszok jó volt megint. Nézd, remegnek a lábaim és a kezeim

Annyira vad és gyengéd tud lenni egyszerre, és olyan változatosan elégít ki minden alkalommal, hogy minden nélküle töltött perc éveknek tűnik.

Mégis javaslattal állok elő:

- Tudod, hogy lehetne egy kicsit feldobni a dolgot? kérdeztem nagy, tágra nyílt szemekkel.

- Mert fel kell dobni? – kérdezte Omár csodálkozva.

- Ne hülyéskedj! Fantasztikus volt most is! Tudod, hogy minden percet nagyon élvezek, amit veled töltök – De van valami, amit nagyon szívesen kipróbálnék veled.

- Tudod, egyszer voltam egy párral. Házaspár volt. És valami fergeteges volt.

Mit szólnál, ha bevennénk egy nőt harmadiknak?

Omár először azt hitte, rosszul hall, azt gondolta, hogy egy férfit szeretnék harmadiknak, aki feldobná az együttlétünket, de amikor meghallotta ötletem, máris beindult a fantáziája.

Éppen tudna is valakit, de előbb meg kell beszélniük, hogy a lány is benne lenne abba, hogy közösen kényeztessük egymást.

Máris nyúlt a telefonért, és tárcsázta az ismeretlen ismerős számát......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen a jól megérdemelt szabadságomat töltöttem a héten. Végre sikerült rendet tennem a lakásban, eljutnom a kozmetikushoz, fodrászhoz, új ruhákat venni, miképp már terveztem egy jó ideje.


Sorra vettem a hétre tervezett tennivalókat, mikor váratlanul belevisongott a mobilom a szoba csendjébe. "No, kinek van ilyen rettentően jó időérzéke?" - villant át az agyamon a gondolat, miközben a ketyeréért nyúltam.


Néztem a kijelzőt, "OMAR" villogott rajta.

- Nofene... hát mégsem felejtettél el?! - néztem mosolyogva a nevet, mielőtt felvettem. Gyors egymásutánban képek villantak be a férfiról, izmos testéről, s a kéjről, mit adtunk-kaptunk együttléteink alatt. Nem volt komoly, érzelmes kapcsolat, de nem is zártuk ki, hogy valami ilyesféle dolog is kijöhet belőle. Rendben, belátom, inkább a dolog testi részét igyekeztünk kimeríteni. ...

Próbáltam igéző hangon beleszólni a telefonba, mikor felvettem...

- Rég nem látott Édes! Szia! - búgtam. És az érces hang, ami a fülembe csengett, ugyanúgy hatott rám, mint korábban.

- Szia! Zavarhatlak picit? - kezdte udvariasan.

- Persze. - mondtam neki, és már éreztem, hogy valami jó fog történni.


Röviden részletezte, hogy mire gondoltak Éva barátnőjével. Meglepett picit a dolog, de rögtön fel is izgatott, hogy újra vele lehetek, és bónuszként, még a barátnőjével is. Bár, nem láttam a nőt, bíztam benne, hogy csinos a választottja.

Hamarjában meg is beszéltünk egy randevút. Kihívó, mégis szolid ruhában indultam el rá...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A megbeszélt napon találkoztam Mónival. A tőle megszokott stílusban öltözött fel: farmer nadrág, fehér, merészen kivágott vékony blúz. Melltartó nem volt rajta, bimbói átsejlettek a szöveten. Mindig is bitangul tetszett a nő, értett ahhoz, hogy már az öltözékével is megkívántassa magát velem. Mikor megpusziltuk egymást, nagy, telt mellei a mellkasomnak nyomódtak, illata azonnal a régi szép időket idézte fel bennem. Képek villantak fel előttem: a meztelen teste, ahogy előttem állt, fehér feneke, csupasz puncija.....Szinte biztos voltam benne, hogy tetszeni fog Évának is.

Az úton beszélgettünk, de leginkább csak a másik életének alakulása volt a téma, a szex nem.

Hamarosan megérkeztünk Évához. Csengetésemre szinte rögtön ajtót nyitott, ami azt jelentette, hogy már várt minket. Pillantása azonnal Mónira esett, és láttam a szemében, hogy tetszik neki a lány. Ez megnyugtatott. Bemutattam őket egymásnak, majd mi is üdvözöltük egymást. Éva a nappaliba invitált minket. Rajta térd alá érő szoknya volt, sötét színű blúz, meztelen lábán papucs. Az asztalon már tálcán volt üdítő, poharak, rágcsálnivaló. Töltöttem italt mindenkinek, majd Éva mellé ültem a kanapéra. Móni szemben velünk egy fotelban ült. Elkezdtünk beszélgetni. Persze, előbb mindenféle közömbös témákról, majd hamarosan a szó a szexre terelődött.

- Nos mit szólsz egy hármas szexhez velünk?- kérdezte Éva Mónitól. Éva is szókimondó volt, akárcsak Móni.

- Nem lenne kifogásom ellene!- felelte határozottan Móni, majd letette a poharát az asztalra. Egyenesen a másik nő szemébe nézett, és pár pillanatig szemeztek egymással. Aztán a két nő kutató pillantásai egymást igyekeztek feltérképezni, tekintetük lassan vándorolt le, egészen a lábukig. Lassan elkezdtem kigombolni az ingem, majd le is vettem. Éva rám nézett, majd megcsókolta a melleimet. Aztán levettem Éváról a blúzát. Ő sem viselt melltartót. Kisebb mellei voltak, mint Móninak, de azok most olyan kackiásan meredtek előre, hogy nyomban két hatalmas csókot kellett nyomnom a bimbóira.

Aztán Éva felállt, és Móni elé lépett. Móni nem tudta levenni tekintetét nőm melleiről, szinte megbabonázva nézte őket. Éva megfogta Móni kezeit, majd felállította a lányt maga elé.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reggel Omár úgy adott forró csókot puha duzzadt szájával, hogy ma találkozik Mónival, és valószínű délután már együtt jönnek fel hozzám. Egész nap valami bizsergető izgalom vett erőt rajtam. Vártam, vajon ki lehet ez a lány, akiről olyan sok izgalmasat, szépet mesélt csillogó szemű mosolygós barátom.

Minél jobban közeledett az érkezésük pillanata, annál izgatottabbá váltam.

Könnyű nyári bllúzt vettem magamra, melltartó nélkül. -sokáig nem is volt szükségem erre a ruhadarabra, csak az utóbbi néhány évben hordok, és most sem azért, mert lógnának melleim-

Egy szolíd szoknyát vettem fel a blúzhoz, és meleg lévén, harisnya nélkül, egy magassarkkú papucsba bújtattam frissen lakkozott lábaimat.

A szoknya alá viszont most nem vettem tangát, így szabadabban érezhettem magam.


A nappali asztalára bekészítettem egy kis rágcsálni valót, üdítőt, poharakat, hogy amikor vendégeim megérkeznek, ezzel már ne kelljen bajlódnom.

A hangulat fokozására, illetve az első találkozás feszültségének oldására lágy zenét tettem be a CD lejátszóba.

Ahogy elkészültem, pár perc múlva megszólalt a csengő, és ahogy az ajtót kinyitottam, ott álltak mindketten életnagyságban előttem.

Pár pillanatig visszatartottam a lélegzetem. Remélem, nem vették észre, de nehezemre esett a köszönés első döbbenetemre. Móni olyan bombázó volt, hogy erre még én sem számítottam. Mély levegőt vettem, mosolyogni kezdtem, majd beinvitáltam őket a lakásba.

Szemem nem bírtam levenni a lányról. Egy egyszerű farmerben volt, de olyan csinosan feszült popsiján, hogy legszívesebben máris megsímogattam volna. Hozzá egy fehér mélyen dekoltált pólót viselt, -melltartó nélkül- dús formás mellei vonzották tekintetem.

Omár nem is választhatott volna jobban.

Bevezettem őket a nappaliba, és kényelmesen helyet foglaltunk. Móni az egyik fotelbe huppant bele, szemeivel kutatón nézett szét a szobában, és megjegyzte, imádja Joe Cockert, akinek a zenéje épp most csendült fel.

Mi Omárral a szemben lévő kanapéra ültünk le. Édes barátom máris átvette a házigazda szerepét, és töltött mindannyiunk számára egy italt. Kortyolgatás közben beszélgetni kezdtünk, ismerkedtünk egymással.

Gyorsan túljutottam kezdeti zavaromon, és a közös kötetlen beszélgetés megoldotta a nyelvem. Rá is tértünk rövid időn belül, miért is vagyunk itt most mi hárman.

Móninak szegztem a kérdést:

- Mit szólsz egy hármas szexhez velünk?

- Nem lenne kifogásom ellene. - hangoztt Móni válasza miközben mosolyra húzta száját és mélyen a szemembe nézett.

Ebbe a nézésbe teljesen beleborzongtam. Mellbimbóim ágaskodni kezdtek, így azonnal jelezték a külvilág felé, hogy nem közönbös számomra ez a gyönyörű lány. Én sem voltam rest, bizony vetkőztettem szemeimmel az elém táruló látványt, mihamarabb testközelben szerettem volna lenn vele.

Közben Omár kezdte kigombolni feszülő ingét, amit a szemem sarkából érzékeltem. Majd kibújt belőle. Izmos mellkasát szinte felkínálta, én ránéztem, és közel hajoltam hozzá, nyelvemmel köröztem kicsit mellbimbóin, majd forró csókot leheltem rá. Omár lágy kezeivel végig símított gerincemen, derekam átfogta, és egy gyors mozdulattal megszabadított engem is a blúzomtól. Láttam, izgalomba hozta, hogy bimbóim az égnek merednek, így lágyan kezébe fogta mindkét mellem, és külön külön megcsókolta őket. Vágyam egyre jobban gerjedt, hogy felálltam a kanapéról, és odasétáltam Mónihoz, aki még mindig nem bírta levenni a szemét rólam, illetve hegyesen álló melleimről.

Amint közel értem hozzá, nyújtottam a kezem kezéért, felhúztam a fotelből, és kezért ráhelyeztem melleimre. Majd csodálkozó nagy szemeire forró csókot leheltem. Ujjaimmal, alig érezhetően vándorútra indultam testén.

Omár is odajött hozzánk, és finom gyengéd mozdulattal kibújtatta a lányt pólójából.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy megláttam Omart újra éreztem azt a fajta bizsergést, amit régen is éreztem. Fess tartásban, félig sportos, félig elegáns ruhában jött elém. Arcszeszének illata hamar az orromban maradt, mikor az üdvözlő puszikat ejtettük meg. Láttam rajta, hogy tekintetével végigmér, szinte már vetkőztet. Akkor, ezek szerint, én sem maradtam rá hatástalan, gondoltam magamban.

Nem húztuk soká az időt, már mentünk is Omárékhoz. Amint megérkeztünk és kinyilt az ajtó, egy gyönyörű, formás, piszok kívánatos nő állt velem szemben. Bemutatkoztunk, ő beinvitált minket. Leültünk és Éva rögtön nekem szegezte a kérdést.

- Mit szólsz egy hármas szexhez velünk?

- Nem lenne kifogásom ellene.

Éváék hamar el is kezdték a játékot, finoman csókolgatták, simogatták egymást, majd Omar megszabadította Évát a felsőjétől. Ahogy rajtam sem, rajta sem volt melltartó, így rögtön megláthattam formás melleit, ágaskodó bimbóit. A vágy is érkezett hamar, hogy hozzájuk érhessek, megcsókolhassam őket. Éva gondolat ovlasó lehetett, mert odajött hozzám és felhúzott magához. Kezemet a mellére tette, és finom csókot lehelt a szememre.


Ezt az igéző látványt már Omár sem bírta tovább tétlenül, odajött hozzánk, és egál helyzetet teremtve, rólam is levette a felsőt. Mögém állt, és átnyúlt a karjaim alatt. Megfogta mindkét mellem és kezeivel kezdte finoman, de határozottan markolászni őket. Bár nem láttam, mégis biztos voltam benne, Omar tekintete valami olyasmit mond, hogy no, látod, mondtam, hogy szép a nő. S most Éván volt a sor, hogy rajtam felejtse a szemét.


Én nem hagytam abba keblei kényeztetését, de egyik kezem formás hasára, derekára és egy picit merészebb tájakra is eltévedt közben...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kicsit indultam be a látványtól. Éva rátette Móni kezeit a melleire, amiről Móni még mindig nem tudta levenni a szemét. A nő nem is tétovázott sokat, simogatni, markolászni kezdte a szép ciciket. Melléjük léptem, és hogy a helyzetet tovább forrósítsam, levettem Móniról is a felsőjét. Én tudtam, hogy eszméletlenül szép mellei vannak, Éva még nem. Ám éreztem nőmön, hogy már nagyon várja, hogy legalább lássa azokat a ruhán keresztül is kívánatos halmokat. Aztán meglátta. Teste libabőrös lett az izgalomtól. Én Móni mögé léptem, hátulról megmarkoltam a két csodát, markolásztam, simogattam, dédelgettem őket. Azonnal megrohantak az emlékek: sok-sok eltöltött óra a két hatalmas szépséggel, rengeteg csók a bimbóira, nyelvem, fogaim izgató játéka rajtuk, kő kemény farkam a két hegy között, azokat kétoldalt rányomta, majd a kispriccelő sperma, ami Móni nyakára, vagy szájára került....És a két mell bőrének lágysága, finomsága! Most is megvadultam tőle. Farkam már repesztette a nadrágomat, finoman nekinyomtam Móni fenekének. Ő közben lassan elkezdte simogatni nőm hasát, derekát, majd becsúsztatta tenyerét a szoknya és a dereka közé. Aztán csak annyit láttam, hogy Éva lecsukja szemeit, Móni keze egészen lecsúszott, már javában markolta Éva fenekét. Aztán Móni másik keze is eltűnt. Éva egy pillanatra kinyitotta a szemeit, egyenesen a szemembe nézett. Tekintetéből azt olvastam ki: jót hoztál, élvezem a nőt!

- Nem lenne kényelmesebb?- kérdezte Éva hirtelen Mónira nézve, és hátranyúlt. Egy pillanat múlva úgy hullott le róla a szoknya, mint a lepel a szoboravatáskor. Ismertem már őt egy jó ideje, de most egy pillanatra megdermedtem: nem volt rajta bugyi! "Azt a mindenit! Így volt eddig velünk?" - villant át az agyamon, és hihetetlenül begerjedtem a gondolatára, hogy csupasz, fedetlen puncival és popsival várt ránk....

Móni is lemerevedett egy pillanatra, de a következőben már ismét aktív volt. Felém fordult, egy másodperc alatt kigombolta a nadrágomat, és lehúzta a cipzáram, majd kiszabadította a farkamat, amit aztán keményen marokra is fogott.Egyet lépett Éva felé, én követtem őt, majd a másik kezével lassan Éva punciját kezdte simogatni. Időnként egy párat vert a farkamon, miközben eltűnt az egyik ujja Évában....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ott álltunk, egymással szemben, Móni cirógató kezei alatt, máris tudtam, hogy Omár drágám, egy csodát hozott ide magunknak. Élveztem, ahogy hozzám ér, ahogy érint, ahogyan magához húz.

Mire kinyitottam a szemem, Omár le is vette Móni pólóját, és elém tárultak azok a gyönyörű dús keblek, amikre már úgy vágyakoztam. Beleborzongtam a gyönyörűségbe, ahogy előbukkantak.

Ekkor Omár Móni mögé állt, és hátulról símogatni kezdte markolászta, nagy, barna bimbóit két ujja közé csípte és morzsolgatta…

A lány mélyeket sóhajtott úgy élvezte, hogy szendvicsben köztünk lehet, és karjaival picit magához húzott, majd ügyes mozdulattal szoknyám korcán át benyúlt hátul a popsimhoz. Azonnal libabőrös lettem olyan jólesett.


- Nem lenne kényelmesebb? Kérdeztem Mónit, de már ezzel a lendülettel hátra is nyúltam és lehúztam szoknyám zippzárját, hogy teret engedjek símogató kezeinek.


A szoknyám egy másodperc alatt lehullott rólam, és ott álltam előttük ruha nélkül.

Ahogy Omár szemeiből kiolvastam, mélységesen meglepődött, hogy bugyi nélkül vártam őket…. Ha ezt hamarabb tudja, biztos kieszelt volna valamit….


De újdonsült barátnőnk is meglepődött picit, ahogy a szemei megcsillantak, éreztem a vágy egyre jobban elönti őt is.

Egy pillanatra hátat fordított nekem, és villámgyors mozdulattal lehámozta Omárról is feszítő nadrágját.

Érezhető volt Omár megkönnyebbülése, hisz rettentően feszíthette már sziklakeménnyé vált megduzzadt dákóját a szűk farmer. Ahogy letolta Móni a nacit, előugrott rejtekéből, és ágaskodott, meredezett az égnek kívánatos hímtagja.

Azonnal kezébe vette Móni az irányítást, és egyik kezével Omár farkát szorongatta, húzogatta, másik kezével pedig ajkaim közé nyúlva ügyes mozdulattal rálelt csatakos csiklómra.

Néhány másodperc elteltével, már csak arra lettem figyelmes, hogy Móni guggol, és ráhajol a meredező hívogató szerszámra, és tövig ajkai közé szorítja….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy kezd az adrenalin az agyamba áramlani, és onnan a testem minden szegletébe. Szinte átmentem ösztön lénybe, aki nem gondolkozik, csak érez, cselekszik, vágyik, szeret, kéjeleg.

Ráhajoltam Omar keményen meredező szerszámára és először finoman ízleltem a bőrét, a kevés nedvességet, ami bizonyította, hogy nem csak rám hat ez a vad szituáció. Kezemmel bejártam az erogén zóna központját, és széleit... izmos hasfalát, puha bőrű, erős izmú combjait, különösen a belső oldalait, és a golyókat is, mik a hangokból ítélve, szintén érzékeny testrésznek bizonyultak.

Két kezes lévén, nem hagyhattam azt a gyönyörű nőt sem érintetlenül... neki is egyből a legérzékenyebb pontját érintettem. Már az is mérhetetlen izgalommal töltött el, ahogy kéjenc, mégis erotikus, nőies mozdulattal szabadult meg a szoknyájától, elárulva ezzel nekünk, hogy nincs rajta bugyi. Éreztem, hogy kezdek én is nedvesedni. Mindig is imádtam a női test látványát, de így élőben... még izgatóbb számomra. Kezemmel fedeztem fel elsőnek az érzéki nő testét. Kezemet a nedves ajkak közé csúsztattam. Finoman játszottam, majd a csiklóját vettem célba, finom köröket rajzoltam rá. Váratlan ötlettől vezérelve, ahogy eddig Omárt kényeztettem, picit áthelyeztem a testsúlyom. Kezemmel továbbra is izgattam Omárt, de számmal Éva ajkaira hajoltam. Ahol az előbb a kezem járt, azt a területet ajkammal is érintettem.


Finoman körbe nyaltamm csupasz dombját, majd a nyelvem kinyújtottam és a csiklóját cirógattam meg. Ő önkéntelen mozdulattal nyúlt a fejem után, és húzott magára még jobban. Izgatott ez a mozdulata is, ahogy az egész nő. Omart picit magára hagytam, de kárpótoltam egyúttal. Éva elé térdeltem, teljes testtel felé fordulva. Fenekem Omár felé dugtam, mert tudtam, hogy szereti ezt a látványt... bár, ruha nélkül jobban....

Széthúztam kezemmel Éva ajkait és mélyen benyaltam neki....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Móni ujjai bejárták altestem minden zugát. Érintései nyomán libabőrös lettem, és arra vártam, hogy ujjai rátaláljanak a meredező szerszámomra, és megmarkolják azt. Ez meg is történt, majd szinte azonnal finoman becsúsztatta az ajkai közé, picit játszott vele. Pár perc után figyelme már nőm felé irányult. Éreztem Mónin, hogy imádja szopni a farkam, melyet mindig is imádott, de most egész lénye vibrált. A másik nő teste vonzotta. Ezért aztán lassan, teljesen Éva felé fordult. Széthúzta nőm ajkait, és belenyalt a puncijába. Éva szemeivel kísérte Móni minden mozdulatát, és mikor Móni nyelve a puncijába hatolt, fejét kissé hátra hajtotta, szemeit egy pár másodpercre szorosan lezárta. Élvezte a nyelv behatolását a barlangjába.

Móni letérdelt, és miközben nyalta nőmet, fenekét felém nyomta. Lenéztem a nagy, de csodálatosan gömbölyödő popóra. Vad vágy kerített hatalmába, hogy azt a fehér csíkot nyaljam-faljam, mely a bikinije alatt megbújt, és amit a nap sem érhetett. Én most érinthettem. Letérdeltem, és Móni punciját kezdtem ujjazni-hátulról. Hamar teljesen elnedvesedett a punija. Az ujjazásom megtette a hatását. Móni sóhajtott néhányat, Éva a kezeit csípőre tette, és csípőjét előre nyomta a nyaló nő felé. Mint egy úrnő, aki nyalatja magát...Ettől a mozdultától begerjedtem. Egy úrnőt elöl-hátul ki kell szolgálni...És mögé léptem. Hátulról megmarkoltam a melleit, miközben ő a kezeivel hátra nyúlt, és a fejem fogta meg. Móni alul egyre hevesebben, egyre nagyobb átéléssel nyalt. Éva egyik kezével ekkor lenyúlt, megmarkolta a farkam. Vert rajta párat, miközben fejét oldalra fordítva megcsókolt. Csókjában benne volt minden: az elégedettség, a szeretet irántam, és az őt nyaló nő iránt. Tökéletesen kinyílt nekünk, átadta magát az élvezeteknek. Tekintetünk egy pillanatra egymásba fúródott. Gyönyörű szemeiben a tökéletes elégedettség tükröződött. Megcsókoltam ismét, majd a nyakát, majd a vállait, és csókjaimmal elindultam egyre lejjebb. Aztán már a feneke mögött térdeltem. Tudtam, hogy imádni fiogja, amit tenni fogok vele: széthúztam feneke dombjait, és lágyan benyaltam a lyukába. Aztán már csak a nyögések, a nyelvek cuppanása, és sóhajok hallatszottak. Nőmet ketten nyaltuk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csodás látvány volt nézni, ahogy egy "idegen" nő játszadozik a pasim meredező hímtagjával. De igazából nem sokáig tudtam e látványt élvezni, mert máris éreztem, ahogyan egy lágy, forró ujjbegy cirógatni kezdi csupasz dombom, és hirtelen ajkaim közé furakszik, majd rátalál meredező csiklómra.

Egész testem átadom a kéj érzésének, becsukom a szemem, és élvezem minden mozdulatát. Majd ismét kinyitottam a szemem, hogy tovább figyeljem, hogyan zenél egyszerre két hangszeren ez a démon, de figyelme már teljesen felém fordult.


Combjaimat kicsit széjjelebb tárta, szemben térdelt velem.

Felülről, élvezetes látványt nyújtott karcsú dereka és napbarnította bőréből kivilágló hófehér, gömbölyű feneke, mely ott tornyosult Omár előtt, amit a világért sem hagyott volna ki, ennyire már ismerem. Tudom, hogy nagy élvezője a női popók nyalásának. És hát ahogyan játszik a nyelvével?! Valami észtveszejtő!

Bizony nem tévedtem, hatalmas álló szerszámával e mögé a démon mögé térdelt és vadul nyalni kezdte hátulról. Testem egyre jobban vágtatott a gyönyör érzése felé.


Ám ebben a pillanatban, én veszítettem el minden reális kötődésem a külvilággal, -még jó, hogy mellettem volt egy fotel, aminek a háttámlájába bele tudtam kapszkodni, nehogy elessek- mert Móni bevadult, oly ütemre váltott a csiklómon, hogy kis híján összerogytam. Másik kezem csípőre tettem és kissé előre nyomtam, hogy még jobban hozzám férjen, a fejem is hátra hajtottam, harapdáltam a szám szélét, és hangos nyögések hagyták el a szám. Fantasztikus élmény volt. De még mindig tudták fokozni, hisz Omár kitalálta a gondolatomat is, mögém került, és ahogy a fejem hátra vetettem, hátulról csókolgatni kezdett. Előbb a nyakam, a vállam, majd a szám....

Minden idegszálam felborzolva várta a nagy vulkán kitörésem. Omár pedig csókjaival haladt egyre lejjebb gerincemen, két karjával átölelve, és cirógatva elöl melleimet, néha megakadva kőkemény bimbóimban. S hirtelen már csak azt érzem, ahogy egyre lentebb érintett tűzforró ajka, hogy máris csípőm körül sündörög, és egy ügyes mozdulattal popsimnál terem. Ez volt ám az igazi csodás kéjes érzés!

Ketten nyaltak egyszerre. Omár gyengéden széjjel húzta popsim halmait, és forró csókjaival és nyelvével támadta a célba vett testrészem.

Kész voltam! Testem izmai önálló életet éltek, egyre hangosabban nyögtem, ám a végső csapást Móni mérte rám, amikor ujját belemélyesztette hüvelyembe........ Ekkor elindult velem minden, ég és föld összeért, egyre jobban kellett kapaszkodnom, hogy össze ne zuhanjak e két csodás embernek kényeztetése közben.....Remegni kezdtem, mint a kocsonya, az összes szőrszálam külön életet élt, és hangos gyönyörkiáltások töltötték be a nappalit....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Izgatott, ahogy Omár kényeztet, miközben én a nőjét nyalom. Finom ajkai voltak, melyek nyelven szelíd érintésére hamar szétnyíltak. Pár pillanatig gyönyörködtem a látványban, de ahogy megéreztem édes illatát, rögtön jött a következő vágy, érezni is akartam. Csiklójával játszadoztam, és ő nem is tudta, mennyire fokozza gyönyöröm azzal, hogy halhatom gyönyöre hangjait.


Omar sem tétlenkedett, Éva háta mögé lépett és annak formás, érzéki testét kényeztette. Csak néha pillantottam fel, mert szinte bele akartam temetkezni ebbe a szépséges kehelybe, mit Éva készségesen kínált fel nekem.

Végül, ketten nyaltuk két oldalról a nőt, mit ő kezdett egyre hangosodó nyögéssel honorálni. Egyik kezemmel simogattam Éva formás vádliját és combját, majd feljebb kúsztak kíváncsi ujjaim, és ahol nemrég a nyelvem is megfordult, ott ujjaim újra felfedező utat tettek. Éva hüvelye tüzelt már a kéjtől, szinte elnyelte az ujjaimat. Nem bántam, finom volt benne lennem.


A kettős nyalást már nem bírta sokáig Éva, megkapaszkodott a mellette lévő bútorban, és remegő lábakkal, hangosan nyögve élvezett el. Omarról tudtam, hogy gyengéd szerető, nála az izgatás nem áll meg az orgazmus elérésével. Mindketten nyaltuk még finoman tovább a nőt, majd szinte egyszerre emelkedtünk fel, és öleltük őt magunkhoz... és így egymást is.


Kezem Éva hátáról Omár feszes felső testére, kemény farkára tévedt. De, nem akartam annyira előre sietni, így inkább simogattam még a csípőjét, és amit nagyon imádtam, kidolgozott, izmos fenekét. Magamhoz húztam, miáltal keményen meredő farka Éva fenekének nyomódott. A nő a fejét a vállamon nyugtatta, s így nem láthatta, hogy ennél a húzó mozdulatnál szinte belefúrtam a tekintetem Omáréba, és ő is így tett.


A női test közelsége továbbra sem maradt hatástalan rám. Éva feszes mellei, lüktető öle nekem nyomódott, ami újabb gerjedelmet keltett bennem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éva hangos, elnyújtott, szinte sikoltásszerű élvezése jóleső borzongással töltött el. Egyrészt, mert élvezett, másrészt, mert nem tudtam korábban, hogy Móni képes ilyen pokolian jó élményt nyújtani egy nőnek. Azt tudtam róla, hogy vannak biszex hajlamai, és hogy korábban már volt nővel, de hogy ilyen gyorsan ki tud végezni egy nőt…Igaz, mikor térdelésben odafordult Éva elé, és nyalni, majd ujjazni kezdte, éreztem, nagyon élvezi a helyzetet, és élvezi Éva testét. Ezt mondjuk nem is csodáltam.

Miután alapvetően Móninak köszönhetően Éva orgazmust élt át, mindketten felálltunk, és közrefogtuk a kielégített, remegő lábú nőt. Móni teljesen átnyúlt mellette, és engem fogott meg, majd magához húzott. Ettől a keményen álló farkam nőm fenekének nyomódott, miközben mellei Móninak szegeződtek. Éva vállai felett Mónival összenéztünk. Szemeiben jóleső csillogás volt, mintha csak ő elégült volna ki. Láttam rajta, hogy talán egy régen elfojtott vágy törhetett most ki belőle. Kinyalni egy nőt élvezésig, ujjazni egy nőt annak orgazmusáig, egyszóval kikészíteni egy nőt. Éva ki is készült, de én nagyon jól ismertem már őt. Tudtam, hogy ez csak bemelegítés volt neki, és ha az első orgazmusa nagyon jó volt, olyan kedvet kap hozzám, hogy képes széttépni. Ettől aztán szintén libabőrös lettem: belegondoltam, mekkora élvezések fognak itt hamarosan hangot kapni.

Nőm teste verejtékes volt az átélt izgalom miatt. Mivel szorosan közrefogtuk őt, pár pillanatig szinte egy szívverést érezhettünk mindannyian. Aztán Éva lassan mozgolódni kezdett, és letérdelt közénk. Jobb kezével megmarkolta a dákómat, közben odahajolt Móni puncijához. Körbe csókolta a csodás pinát, közben párat vert a dákómon, majd hozzám hajolt, és néhányszor alaposan megszopta a szerszámot. Közben felül magamhoz húztam Mónit, és megcsókoltam. Nyelvünk vad táncba kezdett egymáson. Lenyúltam, és Éva fejét egyszerűen Móni puncijába nyomtam. Éva nagyon a topon volt, azonnal tudta, hogy most nem engem „kell” kényeztetnie, hanem a másik csodát. Közelebb léptem Mónihoz, farkam Éva tarkójánál ágaskodott, finoman nyomtam egyet a csípőmön: Éva egyre gyorsuló tempóban nyalta Mónit. Egyik kezemmel Móni tarkóját fogtam, a másikkal a melleit markoltam, és közben eszement módon csókoltam. Azt akartam, hogy miközben Éva kinyalja belőle az ő orgazmusát, én vadul csókoljam őt. A számba nyüszítsen, a számba lehelje ki a kéjt magából.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ott álltam kettejük közt izzadtan, remegve, kielégülten. Elképesztően izgalmas volt, így hárman összeölelkezve szorosan érezni egymás testét. Hátulról Omár kőkemény hímtagja nyomódott hátsómhoz, míg elöl Móni melleit éreztem finoman hozzám simulni. Annyira kimerültem, hogy bizony jól esett, mindkettejük ölelő simogató tartása.


Aztán lassan visszatért belém az erő, és lassan ereszkedni kezdtem lefelé guggolásba. Kívántam már nagyon, hogy megérintsem Omár dákóját, hogy számba vegyem, hogy érezzem forró lüktető ízét.


De kíváncsivá tett Móni öle is, így hát amint kellő magasságba értem, egyik kezemmel máris rámarkoltam a felém ágaskodó farokra, -alig fért el a kezemben, olyan szilaj ágaskodásban volt- így kénytelen voltam ajkaim közé fogni, szívni rajta néhányat, nyelvemmel nyalogatni.

De kíváncsiságom Móni puncija felé sodort. Áthajoltam hozzá, és lágy forró csókokat leheltem a combja tövére, az ölére. Közben nem engedtem Omár farkát, hanem édesen húzogattam rajta a bőrt le-fel.

Ekkor éreztem, hogy egy határozott –gyanítom férfi- kéz a fejem szorosan odanyomja Móni csupasz dombjához. Most már mindkét kezemmel Móni lábaiba kapaszkodtam, picit nagyobb terpeszre kényszerítettem, hogy oda férjek hozzá és nyelvemmel ajkai közé hatoltam.

Móni teste beleremegett.


Jobb kezem három ujjával lágyan simogatni kezdtem punciját, majd középső ujjammal kitapintottam duzzadó csiklóját. Ahogy az ujjam hozzáért lüktető nedves rügyéhez, szaporán sóhajtozni kezdett. Hol az ujjammal, hol a nyelvemmel kényeztettem Mónit, mígnem igen gyorsan remegni kezdett egész teste.


Megkértem Omárt, hogy üljön le egy székre, és álló dákójába beleültettem Mónit úgy, hogy Omárnak háttal legyen. Így fenséges látvány tárult elém, ahogy kettejük széttárt combja közé térdeltem.

Omár golyóival kezdtem játszani, miközben Móni odvában járt ki-be ez a hatalmas dákó. Közel hajoltam, és nyelvemmel az elém táruló duzzadt csiklót ismét nyalogatni kezdtem…….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Évát elsőre nagyon szelíd, visszahúzódó nőnek gondoltam, de mióta lekerült rólunk a ruha, és már elérte a csúcsot is, mintha előjött volna belőle valami ősi, mélyről jövő szenvedély.

Leguggolt elém, és teljes mértékben átvette az irányítást a testem felett. Szeretem, mikor egy nő határozottan nyúl hozzám, bár őt ezt nem tudhatta.... Omár csókja, és Éva keze, ajkai hamar remegésre késztettek. Éva a combjaimnak feszítette kezét, és gyengéden irányítva szélesebb terpeszre késztetett. Piszok izgatónak érzetem ezt. És ezt csak fokozódott, mikor Omar lenyúlt, és nemes egyszerűséggel a puncimnak nyomta nője fejét. Megbolondultam a kéjtől, ez egyszerűen valamiért piszok mód izgató volt a számomra. Omár hosszan, forrón csókolt, én meg hangosan, folyamatosan nyögtem a szájába, mert nem egnedett el magától... Egészen addig, míg nője valami egészen mást ki nem talált számunkra.


Omárt leültette, engem meg az ölébe, és finoman rányomott a pasija farkára. Ő maga elénk térdelt. A helyzet perverzitása csak tovább növelte az adrenalin szintemet. Meglovagolhattam Omárt, magamban érezhettem kemény farkát... és ez már önmagában is a gyönyörök netovábbja volt. Omar keze szakadatlanul járt a testemen, hol melleimet gyömöszölte szelíd vadsággal, hol meg fenekem fogta és irányította a mozgásom ritmusát. Kezeivel megfogta két oldalról a két félgömböt, széthúzta, és csak azt hallottam, hogy még jobban felnyög... A fenekem látványa csak még inkább gerjesztőleg hatott rá.


Rám meg nője... ahogy előttünk térdelt. Omar golyóit nyalogatta, majd a csiklómmal is játszott, amitől majd megőrültem. Az egyik kezemmel a fejét simogattam, időnként még jobban magamra is húztam. Aztán az álla alá nyúltam, és felhúztam magamhoz. Szenvedélyes csókot adtam neki, annak jeléül, hogy piszok mód felizgatott, és nagyon kívánom őt is. Ahogy felemelkedett, melleit is simogatni kezdtem. Ahogy ajkunk elvált egymásétól, a melleit kezdtem el csókolgatni, és a bimbóit szívtam, nyalogattam, és hallgattam, ahogy halk-hangos nyögéseivel még tovább izgat minket.


Benyálaztam két ujjam, és előbb Éva bimbóit csippentettem közéjük, majd mikor már majdnem száraz volt a kezem, újabb nedvességet kerítettem, és ekkor már éve feneke felé közelítettem... Megkerestem a hátsó lukat, és gyengéden kezdtem játszani vele, finoman elkezdtem betolni az ujjam is....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Móni egyre hevesebben szuszogott, nyöszörgött a számba, de el nem engedtem volna. Aztán Éva elkezdett rendezkedni. Engem leültetett egy székre, Mónit nekem háttal fordította, és odatolta a lábaim közé, majd leültette a nőt. Gondosan odaigazította a farkam Móni puncijához, aztán egyszerűen beleültette a farkamba. Nem túl finoman huppant bele, ezért kicsit homorítottam, de nagyon jóleső huppanás volt ez nekem. Aztán néhány pillanat múlva annyit láttam, hogy Éva letérdel elénk, majd tenyerében éreztem a golyóimat. Finoman megszorította párszor, miközben Móni lassan lovagolni kezdett. Meg kellett markolnom a nő melleit hátulról, annyira jó érzés volt, hogy benne vagyok. Aztán egyszer csak egy nyelvet éreztem a zacskómtól végigszaladni a farkamon, majd egy kisebb rándulás a lovagló nőn, és tudtam, párom nyelve betalált Móni puncijába. Erősen markolásztam a melleket, széthúztam, összenyomtam őket, miközben a nőm nyalta a puncit, de néha a farkam is kapott a nyalásból. Móni hamarosan kezdett elszállni. Először kezeimmel a combtöveinél fogva lenyomtam őt, erősen, hogy tövig üljön a farkamban, majd így finoman mozgatni, csavargatni kezdtem a csípőjét. Ez is betalált neki. Aztán, hogy ha lehet, fokozzam az élvezetét, egyik kezemmez előre nyúltam, és belehúztam Éva fejét a Móni puncijába, a másikkal továbbra is lefelé nyomta őt. És ez is betalált. A nő kezdett kikészülni. Egyre hangosabb volt, és ezt persze nőm is észrevette. Elengedtem Éva fejét, de éreztem, hogy cseppet sem lassított nyalása tempóján. Ekkor mindkét kézzel elkezdtem mozgatni Móni csípőjét előre, hátra, hogy alaposan befeszüljön neki a dákóm. Éva még rátett egy lapáttal, és Móni kezdett elszállni. Előtörtek belőle az orgazmus hangjai. Éva nem állt le Móni élvezésekor, tovább nyalta, és meg még erősebben mozgattam a nőt. Az orgazmus sem állt le. Tovább szaladt vele, és már inkább nyöszörgött, mintsem sóhajtozott volna. Aztán ez jajgatássá erősödött, és ebben a pillanatban Móni teste teljesen ellazult, kikészül. Megadta magát nekünk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy előttem ültek egymás ölében, teljesen úgy tűnt, mintha egy test lettek volna ketten. Egy nagy, élvező, orgazmus előtti test.

Öröm volt látni, hogy ehhez az orgazmushoz én is hozzájárulhatok némileg, a nyelvemmel, és kezeimmel. Előttem, szem magasságban négy comb, és egymáson mozgó két nemi szerv. Gyönyörű látvány! Mint egy hangszer, bárhova nyúlok, bárhol érintem őket, visszajelzést kapok, láthatom milyen hatással vagyok rájuk.


Éreztem, hogy Móni nagyon közel van már gyönyöréhez, lüktetett nagyra duzzadt rügye, és a háttérből hallottam Omár nyögéseit, amiről szintén arra következtettem, hogy közeleg a kivégzésének pillanata. Ízek kavalkádja csorgott nyelvemre, ahogy egyszerre nyalhattam egy férfi hímtagját, és egy nő punciját. Soha nem érzett izgalom kerített hatalmába.


Ekkor Móni puha ujjait éreztem az állam alatt, és felhúzott egyre magasabbra, hogy a szemembe nézhessen, majd szenvedélyes csókot adott ajkaimra. Lenyalta nyelvemről a saját, és Omár nedvét.

Beleremegtem annyira megkívántam mindkettőjüket, holott az imént okoztak nekem mérhetetlen nagy orgazmust. De valóban igaz a mondás, hogy evés közben jön meg az ember étvágya, máris éhesen vágytam arra, hogy ismét kielégülhessek általuk.


Móni bársonyos ujjai megtalálták melleimet, és ágaskodó bimbóimmal kezdett vad játékot. Néha óvatosan, máskor meg vad erővel csippentette ujjai közé, már már majdnem kéjes fájdalmat okozva.

Aztán már csak azt vettem észre, hogy ujjai helyett a szájában van egyik bimbóm, és szívja, mint édes csecsemő anyja emlőit.

Komolyan mondom, már ettől a kényeztetéstől egekig korbácsolódott vágyam, és vártam, mit hozhat a szerencse a továbbiakban…..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éva nagyon élvezte a látványunkat. Tartottam tőle egy pillanatig, hogy mégsem fog neki tetszeni, hogy meglovagolom Omar kemény farkát. De, szinte megbűvölve nézte édes szeretkezésünk. Én meg, a sok inger hatására, egyre jobban közeledtem az orgazmus felé. Omár ezt tisztán érezte, mert puncim egyre jobban és egyre többször rándult meg, ahogy nője izgatott minket. Ő is rátett még egy lapáttal, a melleimet markolászta, játszva a bimbókkal, közben a hátam, a tarkóm is harapdálta, míg előre nem hajoltam, hogy Éva mellét szopjam. Finom bimbói voltak, élveztem, ahogy megkeményednek. Körbenyaltam egyiket, majd a másikat, s utána szopni kezdtem, mint egy kisbaba.

Omár egyik kezével lenyúlt, és bár csak lassan körzőtt a csiklómon, bennem mégis őrületes hatást váltott ki. Elengedtem Éva csodás bimbóját, hátra hajtottam a fejem, hátam ívben feszült, és nem is tudtam más pózt felvenni. Éva is látta, hogy már nagyon közel vagyok, azért ő, míg Omár a puncimnál izgatott, a melleimet kezdte szenvedélyesen nyalni-falni. Egyik kezemmel magamra húztam a fejét, és már éreztem is az a jól ismert bizsegést a lábamban... Megfeszült a testem, ahogy robbant bennem a kéjes élvezetek bombája...


Erősen rászorítottam Omár farkára, és így ő is majdnem elélvezett, de visszatartotta még egy kicsit. Míg le nem nyugodtam, ketten simogatták a testem mindenhol, csókolóztak, majd csókolgattak engem is. Lassan lemásztam Omár öléből, mellé térdeltem, és magamhoz húztam kicsit a nőjét, egy szenvedélyes csókért. Majd mélyen a nő szemébe néztem és ráhajtottam a fejét Omár lüktető farkára. Én magam pedig Éva háta mögé másztam. Közben nem kerülte el a figyelelmem, hogy Omárnak mennyire bejön az, hogy én négykézláb mászom előtte. Tudtam, hogy tetszik neki ha a női test ebben a pózban van. Éva mögé érve megfogtam a nő derekát, és térdelő pózba irányítottam. Lábait szélesebbre tártam úgy, hogy alá nyúltam és teljes tenyérrel simogattam a punciját. Szinte magától nyitotta a lábait. Kezemmel végig simítottam a nő gerincén, majd lejjebb nyomtam, hogy homorítson, és ezzel pucsítson felém. Omárnak megint mélyen a szemébe néztem, és így hajoltam nője feneke mögé, és kezdtem végig nyalni a csiklójától a hátsú lukáig....


Reméltem, hogy Omárnak ez a látvány csak fokozza gyönyörét...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szenvedélyek kezdtek elszabadulni. Móni egyre gyakrabban rándult hevesen, miközben hol keményebben, hol lassabban mozgott a farkamon. A melleit markolásztam, a hátát csókolgattam, miközben ő lesmárolta Évát, majd nőm melleivel kezdett játszani. Aztán lenyúltam, és kitapogattam Móni csiklóját, és miközben lovagolt, ujjaimmal izgattam. Ettől teljesen kikészült. Felegyenesedett, sőt homorított inkább, fejét felemelte, és várta a beteljesülés pillanatát. Eközben nőm sem tétlenkedett. A homorító nő melleire vetette magát, bimbóit szopta, nyalta, időnként még az ujjait is éreztem lent matatni, mikor Móni kitört. Nem dobálta magát vadul, inkább kissé visszafogottan, de hatalmasat élvezett. Nem mozgott közben, nem akart engem kifacsarni, még tartogatott a későbbi percekre.

Lassan lecsitult, felállt, és Éva mellé térdelt. Én néztem a két előttem térdelő nőt, és már majdnem felálltam, hogy felváltva a szájukba tegyem, mikor helyettem Móni mozdult, és egyszerűen a farkamra nyomta Éva fejét. Évának csak nagyra kellett nyitnia a száját, Móni meg beirányította a farkam a nyílásba, és rányomta Évát. Éva szopni kezdett. Nagyon jól szopott, Móni egy darabig csak nézte, aztán mozdult, és négykézláb odasétált nőm feneke mögé. Mikor ezt tette, feneke olyan hívogatóan domborodott, hogy ha nem hárman vagyunk, simán mögé vetem magam, és vagy hátulról meghágom, vagy rávetem magam a fenekére, és kinyalom. Ebben a pillanatban, mintha megérezte volna a gondolataimat rám nézett és elmosolyodott. Aztán leesett a tantusz: hányszor csináltunk mi ilyeneket, mikor még volt köztünk kapcsolat!

Majd, miközben Éva szopott, Móni kicsit igazított nőmön, hogy pont kézre, ill. nyelvre essen neki, majd annyit láttam, hogy Móni arca eltünik nőm feneke mögött. Ebben a pillanatban a szopó nőből olyan hangok törtek elő, ami sejtetni engedte, hogy Móni Éva csiklóját nyalja. Aztán láttam, amint Móni arca lassan felfelé jön, de nem távolodik Éva fenekétől. Tehát végignyalja nőm alsó felét. A puncitól a feneke lyukáig. Mikor a fenekét nyalta a szemembe nézett. Én már amúgy is a csúcsot ostromoltam, és mindez a látvány alaposan rásegített, hogy lassan robbanjak. A nőm szopja a farkamat, nem is akárhogyan, a másik nő meg a szopó nő fenekét nyalja...Ettől kikészültem. Robbantam. Alaposan szájba lőttem Évát, aki ezt már megszokta, és nagyon jól tudta, mit kell tennie velem, hogy az utolsó utáni cseppemet is kiszívhassa belőlem....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben Mónit elöntötte a forró kéj, és hullámokban vonaglott párom hímtagján, két kezemmel megtámaszkodtam Omár combjain, közös barátnőnkhöz közel hajoltam, és ringó melleit kezdtem csókolgatni.

Kemény bimbóját döfte a számba, ahogy megérezte, közeledtem.

Majd feljebb emelkedtem, és Móni válla fölött csókot leheltem Omár szájára.

Jobb kezemmel visszatértem kettőjükhöz, és érzékien símogatni kezdtem hol Móni csiklóját, hol Omár dákóját. Nedvüktől azonnal síkos lett tenyeremmel fokoztam élvezetüket.


A lány hörgött, nyögött, remegett, de az is nyilvánvaló volt számomra, hogy Omár is veszettül élvezi a játékot. Csillogó tekintetével bíztatott, adott erőt, hogy még kreatívabbak legyünk, és ha lehet, még fokozzuk egymásnak az élvezetet.


Közben Móni láthatóan fáradni kezdett. Lassan leereszkedett a még mindig cövekként álló farokról, és mindketten letérdeltünk imádott férfink elé.

Láthatóan türelmetlen volt Omár, hisz nagyon közel állt már ő is ahhoz, hogy robbanjon, hogy kiadja kéjnedvét magából. Forró. Lüktető dákója ott meredezett előttünk. De egy pillanatig sem volt időm bármire is gondolni, mert Móni finom kezeivel óvatosan, bár határozottan beigazította a számba a kéjrudat.

Örömmel töltött el, hogy én végezhetem ki páromat, mert ez nyilvánvaló volt, hogy nagyon kevés kell ahhoz, hogy egy hatalmas orgazmusban törjön ki.


Finom óvatos, majd vad szopásba kezdtem.

Éreztem a mozgásán, a légzésén, hogy nagyon rövid időnk van, teljesen kikészült, alig várja már a vulkán kitörését.

Térdeltem előtte a puha szőnyegen, és szinte láttam magunkat kívülről, bár annyira belefeledkeztem tevékenységemben, hogy teljesen kiment a fejemből, hogy Móni is itt van köztünk.

Akkor eszméltem csak fel, amikor két forró kéz kicsit távolabb igazítja combjaimat, majd egy bársonyos kéz végig simít a puncimtól a fenekemig.

Beleborzongtam olyan finom és bizsergető volt. Aztán nem kellett sokat várnom, máris egy forró nyelv járta be ugyanezt az utat. Duzzadó csiklóm ismét lüktetni kezdett, és miközben teli volt a szám Omár dákójával, hangos nyögésekbe törtem ki. Gondolom a látvány, Omárra is nagy hatással lehetett, ill az, ahogyan hallotta élvezésem, hatalmas lövéssel töltötte meg számat, torkomat. Még engem is váratlanul ért, olyan hirtelen robbant fel. Jutott mindenhova anyagából, torkomra, számba, és még csorgott is kifelé belőle, olyan hatalmas volt az ereje.

Kezemmel rámarkoltam, amikor lüktetve pumpálta ki nedvét, így fokoztam mindkettőnk élvezetét.

Közben fantasztikus élményben részesített hátulról Móni, aki nagy mestere volt nyelvének. Mire Omár utolsó cseppjeit is kisajtoltam, ismét forróság öntött el, agyamba tolult a vérem, lüktettem minden porcikámban….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tovább nyaltam Éva fenekét és csiklóját, még akkor is, mikor Omár már hatalmasat robbant a nő szájába. Újra éreztem, hogy Éva teste remegni kezd, és miután az utolsó cseppig lenyelte Omár nedvét, már csak rám figyelt, hangosan nyögött. A férfi rásegített az élvezésre, nője mellét kényeztette úgy, amiről tudta, hogy Évát csak még jobban kikészíti. Közben szemeztünk a férfival. Így még izgatóbb élmény volt nyalni a nőt, hogy a pasija szemébe nézhetek közben.


Nem sokkal később Éva teste megfeszült, és egy újabb hatalmas orgazmust élt át. Szinte összeomlott a nagy erőtől, ami elszabadult benne. Mindketten hosszan simogattuk őt. Én előbb guggolásba helyezkedtem, és ebből a pózból nyomtam fel magam, direkte terpesz állású pózba, és mindezt csak azért, hogy Omarnak még legyen mit néznie.

- A fürdő erre van? - kérdeztem a férfitól és egy rövid folyosóra mutattam, erre ő csillogó szemmel bólintott. Én kacér pillantást vetettem rá, majd finom, lassú léptekkel elindultam a jelzett irányba. Magamon éreztem előbb a férfi tekintetét, szinte láttam, ahogy falja a látványom, főleg a fenekem kötötte le a figyelmét. De aztán, mintha Éva is végigmért volna.


Omar felsegítette nőjét, és egymást követve jöttek utánam. A fürdőjük nem volt túl tágas, mégis elfértünk benne hárman. Mikor ők beléptek, én már a tus alatt álltam a kádban, és az egyik lábamat feltettem a kád szélére, épp a puncimat mostam kéjesen. Nem volt véletlen az időzítésem. Kíváncsi voltam, hogy mit reagálnak. Beszáll-e valamelyikük a tusolásomba, csak simán végignézik, ahogy kéjesen simogatva magam lefürdöm, vagy esetleg egymással kezdenek még játszani finoman...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éva kivégzett engem. Nem is akárhogyan. A bestia...nagyon jól tudta, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy kitörjön belőlem a vulkán. Már egyébként is a csúcs előtt voltam, de mikor ő szopni kezdett a maga módján, tudtam, néhány másodperc, és úgy tele pumpálom a száját a tejemmel, hogy a fülén folyik ki....De Móni sem tétlenkedett. Addig gépészkedett, amíg hanyatt nem feküdt, és az előttem térdelő és szopó nőt nem kezdte el nyalni. Na ennek a látványától is elindult a fantáziám, a farkam végén nő meg megsokszorozta a dolgot. Eredetileg úgy terveztem, mikor Éva szopni kezdett, hogy azért húzom egy ideig megmutatva, hogy én vagyok ám az úr, de aztán egy pillanat alatt robbantam. Nem volt meg az az élvezés előtti remegés, szinte fuldoklás, ami után már várható a kitörés. Hirtelen jött, ezzel szerintem Évát is megleptem. Hatalmasat élveztem, és éreztem, hogy óriási mennyiséget pumpálok a szájába.....Nyelte, cuppogott a farkamon, és meg csak pumpáltam belé.....Mikor lepillantottam, a szája sarkain is nyomta kifelé a spermámat. De Éva is jól éreztem magát, mivel Móni meg alulról kényeztette őt. Mikor éve szárazra nyalta a dákómat, elléptem tőle, lehajoltam hozzá, és a melleivel kezdtem foglalkozni. Ismertem őt, tudtam, hogy hol és milyen módon érjek a cicijeihez, hogy az őrületbe kergessem őt ezzel, pláne, hogy alulról meg már szinte ismét a kapuba nyalta őt Móni. Nem tévedtem. Móni nyelvének hathatós munkája, és az én kényeztetésem hatására Éva élvezett egy nagyot. Sikoltozott, vonaglott és élvezett. Aztán felsegítettük őt, remegtek a lábai, de szerintem mindhármunké remegett.

Móni színpadias kivonulása a fürdőbe felért egy felhívással keringőre. Alig állt be a kádba, máris egyik lábát a kád szélére téve mosta a punciját.

- Van kedved hozzá? Megteszed?- kérdeztem Évát. Csak némán bólintott. Én is beléptem a kádba, és nyomban Móni elé térdeltem, és elkezdtem nyalni a pináját. Könnyen hozzáfértem, mivel egyik lába a kád szélén volt. Éva mögém állt, szinte belenyomott a pinába, olyan szorosan állt mögém. Illetve fölém. Ő is egyik lábát a kád szélére tette, szinte a fejem mellé. Odahajoltam, megcsókoltam az elérhető lábujjait, majd visszatértem a pinához.

- Figyeld!- hallottam Éva hangját, majd néhány másodperc múlva éreztem a nyakamon Éva aranysugarát.....Móni a meglepetés jól ismert hangját hallatta, ami hirtelen elnémult. Nem csoda, a csodálkozó nőt, Éva szájra kapta, és tele szájjal lesmárolta.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan Omár forró nedvét belém engedte, valójában meglepett ez a hirtelen jött kitörése. Azt hittem, tovább tudom húzni még, de talán megakadályozott ebben Móni fantasztikus nyelvtechnikája csiklómon. Ez az érzés, amikor engem kényeztetnek, és én egy másik embert kényeztethetek közben, szinte elvette az eszem. Megsokszorozta mindazt, amit csak el tudtam képzelni. Olyan remegésben tört ki testem, amit ritkán érzek. Ebben a felforrósodott erotikus légkörben az orgazmusom is többszörös energiával tört rám, mint régebben.

Már nem tudtam másra figyelni, csak támaszkodtam könyökömön a süppedős szőnyegen, és éreztem, ahogy Móni átkarolja combjaimat, és erőszakos nyelvével behatol hüvelyembe, majd ismét csiklómra vándorol és egyre csak facsarja ki belőlem a kéj minden cseppjét.

Őrjöngve, sikoltva kapkodtam a levegő után, majd remegve rogytam össze és köszöntem meg az élvezetet ennek a nőnek.

Aztán csak azt vettem észre, hogy mindketten segítenek felállni, és remegő lábakkal kapaszkodtam Omár ölelő karjaiba. Eközben Móni a fürdőszobába tűnt el.

Mi is követtük, de mire beértünk, már a kádban állt, folyatta magára a langyos vizet, egyik lába a kád szélén, és kéjesen hívogatott minket.

Omár is belépett mellé, és közben kajánul megkérdezte:

- Van kedved hozzá?- én nagyon jól tudtam, mire céloz,

- Megteszed?

De én csak némán bólintottam mosolyogva, és beléptem melléjük én is a kádba.

Omár letérdelt, és Móni punciját kezdte érzékien nyalogatni.

E közben én jó szorosan mögé álltam, én is feltettem a lábam Móni lába mellé a kád szélére, és nagyon szorosan, szinte Omár fölé álltam.

Omár ahogyan észrevette a vörösre lakkozott lábkörmeimet a kád szélén, azonnal odahajolt hozzá, és forró csókot lehelt rá, majd visszatért a puncihoz.

Kezemmel megsímogattam Omár elém táruló izmos, széles hátát, majd mélyen Móni szemébe néztem, és csak ennyit tudtam mondani:

- Figyeld!

És elindult amire Omár ennyire vágyott…. Rápisiltem a hátára, nyakára, derekára…..

Móni meglepetésében szólni akart, de nem hagytam, azonnal közel hajoltam hozzá, és egy forró csókkal tapasztottam be a száját……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én tudtam, hogy mi fog következni, Éva szintén, Móninak meg fogalma sem volt róla. Nem tudtam, hogy fog reagálni rá, hiszen mi anno ilyet nem csináltunk egymással.

Éreztem a tarkómon Éva szinte erőszakos nyomását, ahogy belepréselt Móni puncijába. Kettős érzés volt bennem. Egyrészt élveztem, hogy Móni gyönyörű punciját nyalom ismét, másrészt hihetetlenül izgatott, hogy bármelyik pillanatban érezhetem magamon Éva pisijét. És ez a fantasztikus, kettős érzés bitangul feltüzelt. Nem is tudtam igazán a nyalásra koncentrálni.

És akkor hallottam Éva hangját:

- Figyeld!

Majd a következő pillanatban már rajtam is volt. Bevadultam teljesen. Móni sem jutott szóhoz, mert Éva vadul lesmárolta. Ám én is alaposan belenyomtam a nyelvem Éva puncijába, miközben a nyakamról folyt a hátamon, mellemen lefelé a pisi, rácsepegve a farkamra is. Éva testbeszédéből arra következtettem, hogy őt is alaposan felizgatta a dolog.

Az aranysugár csak pár másodpercig érte a testemet, de az érzés, hogy a nőm, akivel már számtalan jobbnál jobb élményem volt, most lepisilt, mint egy rabszolgát, mint egy eszközt, egy tárgyat, nagyon feltüzelt.

A következő pillanatban Éva kivette Móni kezéből a tusolót, és a punciját verette vele, majd egyetlen pillanatra csak az arcom felé tolta. Ebből értettem, és eszement módon nyalni kezdtem őt. Bár milliószor kinyaltam már a punciját, most mégis olyan érzésem volt, hogy így, ennyire most először. Két kezemmel átöleltem a combjainál, mellkasomat a lábainak nyomtam, igyekeztem eggyé válni vele. Nyelvem sebesen forgott benne, csapkodta a csiklóját. Nem akartam most élvezetet nyújtani neki, csak egyszerűen bele feledkezve nyaltam őt. Teste rezdüléseiből éreztem, majd felsandítva láttam, hogy Móni Éva mellé lép, és oldalról alaposan lesmárolta a nőmet. Egy pillanatra el is csodálkoztam Mónin, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire imád nővel csókolózni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon tetszett, ahogy láttam Éván, akarja látni, hogy a pasija nyelve bennem vesszen el. S Omar ennek a nyomásnak nagyon szívesen tett eleget. Nyalása igen izgató és érzéki volt.

Aztán, számomra a semmiből jött a mozdulat. Éva testhelyzete kicsit megváltozott és a pasija tarkója, háta felső részéhez tolta magát. Csípőjét kicsit előre tolta, majd szemét lehunyta, és akkor valami olyat láttam, amit még előtte nem nagyon. Éva lepisilte Omar izmos hátát, kicsit a tarkóját is. Korábban meg voltam róla győződve, hogy ez nekem nem tetszik, sőt, talán még undorítónak is találom... de ott akkor, egyszerűen begerjesztett. És nem kicsit. Valahogy, annyira tiltott, annyira titkolt dolgoban vehettem részt, hogy ez megőrített. Ezt az érzést fokozta az is, hogy Éva fogta magát, és szájon csókolt, szenvedélyesen. Én próbáltam ugyanilyen hévvel viszonozni édes csókját.


Éva, miután ajkaink elváltak, magához vette a tust és a nedvességtől csillogó hüvelyét mosdatta vele érzékien. Omár pedig gondolkodás nélkül váltott, megfordult és nőjét kezdte nyalni. Én pedig, Éva mellé álltam, a melleivel játszottam, s közben szám az övét követelte. Akartam a csókját, magamban érezni a nyelvét... Az egész szituáció nagyon izgatott.


Én is önállósítottam magam, a nő mögé léptem, ágyékom a fenekének nyomtam, és a kezimmel átöleltem. A mellivel játszottam, csavargattam a bimbóit. Kezem lejjebb siklott a testén, és Omár nyelvével nem is törődve, Éva csiklójával kezdtem játszani...

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon új és izgalmas érzés volt, ahogy elindult a vizeletem, Omár hátára, nyakára. Kéjes érzéssel irányíatottam minden cseppjét úgy, ahogyan már többször kérte tőlem, csak eddig még sosem sikerült kivitelezni.


Közös barátnőnk hatalmasra nyitott szemeivel nézte, mi is történik, az első másodpercekben nem akart hinni a szemének. Döbbenete kiült az arcára. Egy kis időnek el kellett telni, hogy felfogja a történéseket, és mosoly üljön az arcára. Ekkor hajoltam közel hozzá, -mert láttam, azonnal kérdezni akar valamit- és forró csókot nyomtam a szájára, elejét véve a kommunikációnak. Csókunkba belefeledkeztünk Omár fölött.

Aztán kezembe vettem a zuhanyrózsát, és vaginámra irányítottam, alaposan kimostam, finom illatos tusfürdővel beillatosítottam. Amint végeztem, Omár arcára is engedtem a langyos vízből, jelezvén, mit is szeretnék.


Már mozdulatokból értette jelzésem, és két combom megmarkolta, úgy húzta magára illatos puncimat. Vad, féktelen hévvel kezdte el nyalni. Már már fájt, ahogy nyelvével erősen nyomja, szívja nem törődve semmivel. Én csak álltam és kéjesen tűrtem, ahogy kiszolgáltatottságomat élvezi. Eszméletlenül jó érzés volt teljesen ráhagyatkozni, és élvezni az érintéseket.


Móni eközben mellém állt, és kihasználva ezt a pillanatot, amikor megszűnt minden a külvilág és köztem, a melleimmel kezdett játszadozni. Frenetikus élmény volt, ahogy lágyan, majd erősebben csavargatta, pöckölte dédelgette mellbimbóimat. Aztán egyik keze lassan lejjebb csúszott a hasamon, ujja hegyével apró köröket írva, mígnem egyszer csak a dombomon éreztem forró ujjai hegyét.


Aztán összefolyt minden körülöttem, fogalmam sem volt arról, hogy Omár nyelve, vagy Móni ujjai játszadoznak csiklómon, csak vártam az ismételt orgazmusomat. Remegni kezdtek a lábaim, még szerencse, hogy biztos férfi kéz tartott stabilan. Móni ölelése is megakadályozott abban, hogy összeessek a gyönyörtől.


Köszönöm mindkettőtöknek - mondtam- amikor végre szóhoz tudtam jutni……..

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Izgatott a nő vizelésének a látványa. Új volt, mégis érzéki látvány... Hozzá léptem, csókolni, izgatni kezdtem én is. Egyik kezemmel a csiklóját, dombját simogattam (néha a pasija fejét nyomtam csak simán még jobban rá)... aztán szabad kezemmel a mellét kényeztettem. Így játszottunk vele addig, míg az orgazmustól meg nem remegett. Omár izmos karjai szorosan tarották, el nem eshetett. Én is fogtam, öleltem, örültem, hogy hozzá érhettem.


Leültettük a kád szélére, hogy addig pihegjen egy kicsit. Én Omár mögé kerültem és a nyakát, a vállát kezdtem harapdálni finoman. Ő térdelő állásba helyezkedett és kéjesen nyögve "tűrte" ténykedésem. Kezemmel végig simítottam izmos felkarján, majd az oldalán és végül formás, izmos fenekén is. Alá nyúltam kissé, a zacskójával játszottam, majd a feneke közé nyúltam. Picit meglepődött a mozdulaton, ezt éreztem rajta, de nem ellenkezett. Gyengéden simogattam a lukát, közben a nyakát haraptam és a nőjével szemeztem...


De, a férfi sem volt tétlen, az ő keze is elindult felém... alám... Picit helyzekednem kellett a térdelő állásból, széjjelebb nyitottam a lábam, majd átvariáltam és félig feltérdeltem. Így kinyíltak ajkaim, szabaddá vált nedves puncim is. Éva élvezte a látványt, bár nem látott rá teljesen minden mozdulatra.


Szívem szerint teljesen szét nyitottam volna a lábaimat, hogy teljesen hozzám férjen, csináljon velem, amit csak kíván, akar. Finoman simogatott, majd belém hatolt egy ujjával. Felnyögtem és megálltam picit a válla csókolgatásában. Csípőm, derekam mozogni kezdett... szinte ráhúztam magam az ujjára. Kívánós lettem hamarjában. A farkát akartam, azt a keményen állót.... Izgatta amit csinálok a fenekével, mert ő is nyögdécselt halkan, és éreztem rajta, a is izgatja, hogy a füléhez közel én is nyögök...


Nem mozdultam máshova, hagytam, hogy Omar irányítsa tovább a helyzetet, hogy ő mit kíván. Feljebb emelkedett eddigi helyzetéből, és lassan felém fordult. Ujját csak rövid időre húzta ki belőlem. Éva közben mögé térdelt közel hozzá, hozzánk. Omar teste felém indult, én is felé hajoltam. Finoman, lágyan csókolt meg, majd ahogy megéreztük egymás szenvedélyét, egyre hevesebben...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor nőm elé térdeltem, és elkezdtem kinyalni a punciját, csak éreztem mi történik körülöttem. Éva testének rezdülései, mozdulatai arra engedtek következtetni, hogy Móni nem csak álldogált ott mellettünk. Éva nyögdécselni kezdett, majd mozgolódni, és kis idő múlva egy ujjat éreztem a szám mellett behatolni a punciba. Móni simán Éva mögé lépett, és ujjazni kezdte őt hátulról. Nőm hamar elkezdett repülni. Ettől elöntött a vágy, hogy az imádott pinát szétnyaljam. Aztán egyszer csak hullámzani kezdett Éva teste. Orgazmusa volt, aznap már nem az első….Valamivel később a kád szélén pihegett, verejtékes volt a teste, homloka. Ritka nagyot élvezett. Mozdultam volna, de Móni megelőzött: mögém lépett, lehajolt, és a vállaimat csókoltam simogatta. Ez nagyon finom volt, nyögtem, és helyezkedtem, hogy minél többször kapjak a csókokból. Majd letérdelt mögém, a lábaim között előre nyúlt, megmarkolta a zacskómat. Majd a következő pillanatban a fenekem lyukával kezdett játszani. Megdermedtem egy pillanatra, erre nem számítottam. Ám annál jobban esett a dolog. Hátra nyúltam, és kerestem Móni punciját. Segített nekem: úgy helyezkedett, hogy meg is találjam. Amint megéreztem a bűvös barlangot, finoman ujjazni kezdtem, de ő szinte ráhúzta magát az ujjamra. Eközben egészen a fülemhez hajolt. Éreztem forró leheletét, hallottam apró nyögéseit, nagyon halk sikolyait. Ettől is begőzöltem. Felálltam, megfordultam szembe vele. Lehajoltam, megcsókoltam, Éva közben mögém lépett, leguggolt, és a lábaim között megfogta a farkamat. Felegyenesedtem, és a csípőm Móni felé toltam. Éva ekkor mellém helyezkedett, egyik kezével a farkam markolta, másikkal lágyan Móni tarkójához nyúlt, majd finoman ráhúzta a nőt a dákómra. Belemarkolt a nő hajába, így mozgatta Móni fejét. Lassan, előre-hátra, miközben verte a farkamat. Móni hol Évára, hol rám, hol a farkamra nézett. Szemeiben értetlenség, félelem, kíváncsiság, elégedettség, de mindenek előtt szenvedély csillogott. Szerintem sosem verte egy másik nő egy pasi farkát az ő szájában. Már maga az élmény is, de a látvány főleg megtette a hatását: farkam lüktetni kezdett. Kezeimet a tarkómra téve álltam ott, mint egy kényúr, nőm verte a farkam egy másik nő szájába. Éva kutató tekintete az enyémet kereste. „ Na milyen?” – olvastam ki belőle a kérdést. Nem kellett reagálnom rá, látta rajtam a választ.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegve, leizzadva, gyöngyöző homlokkal ültem a kád szélén, miután olyan orgazmust éltem át, amilyen nagyon ritkán. Nem is nagyon vettem tudomást egy ideig arról, mi folyik mellettem. Inkább csak a hangok jutottak el hozzám, de homályos tekintetem mögűl nem láttam szinte semmit.


Amikor derengeni kezdtett hol is vagyok és mi történik körülöttem, láttam, hogy Omár és Móni símogatják egymást és nyögdécselnek mindketten.


Omár közelebb volt hozzám, így alányúltam egy kicsit és hátulról megsímogattam zacsiját és a farkát is, de ekkor vettem észre, hogy Móni nagyon készülődik a vastag meredező hímtagot a szájába venni.


Gondoltam, rásegítek egy kicsit, lágyan megmarkoltam már előről bal kezemmel Omár férfiasságát, néhányszor végig húztam rajta tenyerem, majd másik kezemmel bele markoltam Móni hajába, és gyengéden ráirányítottam a farokra, hogy kapja be.

Aztán így, egyik kezemmel húzogattam a bőrt a dákón, míg másik kezemmel irányítottam Móni fejét rajta.

Omár homorított, mozgott, csípőtáncot járt, két kezét a tarkója mögött összekulcsolva állt és hatalmasakat nyögött.

Móni többször felnézett néha rám, néha Omárra, és ködös tekintetén láttam, mennyire élvezi ezt a helyzetet.

Nekem is nagyon jó érzés volt, hogy most mindketten azt teszik, ahogyan én irányítom őket.

A kezemen éreztem, hogy Omár pillanatok múlva hatalmasat fog spriccelni. Összenéztem vele, hogy vajon mit is szeretne, beleélvezni Móni szájába, vagy inkább a mellére irányítsam dákóját.......

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fura helyzetbe kerültem velük..... térdeltem a férfi előtt, de Éva verte a számba azt a gyönyörűen lüktető farkat és mozgatta rajta a fejem. Új játék volt ez nekem, mégis élveztem nagyon. Omar a tarkóján kulcsolta össze a kezeit, így mozgott enyhén a csípője. Kényelmesen egyenlőre még lassú ütemben. A fejembe kúszott a vágy, hogy akarom a nedvét. Az egészet. A számba... Magamban akartam érezni.


Két kezemet a combjaira tettem. Először csak támaszkodtam, aztán már a kezem is mozgásba lendült a szám mintáját követve. Hátra siklott a kezem, végig simítottam Omar izmos lábain. Közelebb húzódtam hozzá, térdem a lábához ért, testem majdnem hozzá simult.

Tenyeremmel a fenekét simogattam, s amíg felértem a hátát is. Ahogy Éva mozgatta a fejem a farkán, gerjedtem rá én is. Élveztem egyszerűen a helyzetet, hogy térdelhetek ezelőtt a csodálatos férfi előtt, szophatom, a nője pedig tevékenyen részt vesz ebben.

Fel-felnéztem rájuk, azért vártam valamiféle megerősítést, hogy nekik is tetszik ez a dolog így... És nem tévedtem, mindkettőjük arcán azt láttam, hogy bejön nekik a látvány, az érzés.


Nem sokkal később éreztem, hogy remegni kezd a férfi, hogy szinte izzik, lüktet a farka a számban. Várta a spriccelést, lehunytam a szemem. Nem is kellett sokáig várakoznom, hamar jött is a finom anyag.... Élvezettel nyeldekeltem, szinte kiszívtam belőle.... Ő pedig nyögött hangosan, a kezét a tarkómra téve húzott még jobban magára.... Még ilyenkor is gondol rám, tudja, hogy ezt imádom...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Móni térdelt előttem, szemein láttam a vágyat, hogy lehetőleg nagyon alaposan szophasson, Éva meg nyomogatta rám Móni fejét, de az ő szemeiben is felcsillant egyszerre a kéj, és az enyhe szadizmus fénye. Tetszett neki a helyzet, ahogy nekem is, és Móninak is, de Éván láttam még az uralkodói viselkedést is, hogy ő irányítja a szopó nő mozgását, a kezeiben vergődött Móni feje, mikor kicsit erősebben nyomta rám, és beljebb csúszott a makkom, mint azt Móni gondolta volna.

Nekem egyszerre több dologtól is bizsergett a bőröm. Móni szájától, a lábaimnak nyomódó melleitől, térdeitől, a szemeiben látható vágytól, de különösen Éva kezétől, és melleitől. Ahogy a nőm kissé előre hajolva agyusztálta Mónit, gyönyörű mellei önkéntelen táncba kezdtek, mint hegyek omlottak előre. De eközben teste minden porcikája az uralkodónőt mutatta, ahogy kivégezni készül az egyik alattvalóját, a farkam segítségével. Ám Mónit sem kellett féltenem. Lassan gyorsabban mozgott a feje a szerszámomon, mint ahogy Éva lökdöste volna azt. Mónin éreztem, hogy nagyon ki akar csinálni. Korábban is imádta, ha a szájába élveztem, és reméltem, hogy most is ezt szeretné. Kezdtem elszállni, Éva ezt látta, és rám nézve a szemeivel kérdezte: hová akarod?

Mivel eszemben sem volt kihúzni a farkam Móni ajkai közül, csak tovább mozgattam a csípőmet, Móni meg egyre erősebben mozgatta a fejét, Éva meg tudta, hogy a nő szájába akarom lőni az anyagomat. Aztán elkezdődött a tűzijáték. Az első adag hatalmas erővel robban ki belőlem. Éva teljesen hátra rántotta a bőrt a dákómon, Móni meg az ajkaival szorította össze a makkomat, miközben két kezemmel húztam magamra a fejét. Ettől a spriccelésem csak erősebb lett. Hallottam egy hangos gurgulázó nyelést. Móni simán leengedte a torkán az első falatot. A második lövés majdnem olyan erősre sikerült, mint az első. Ez is torokra ment, és ezt is elnyelte Móni spermámra éhes szája. Csípőm vad, indiánokat megszégyenítő táncba kezdett volna, ha ekkor nőm nem nyom hátulról bele Móni szájába. Móni elölről tapadt rám, Éva hátulról nyomott előre. A szendvics közepén találtam magam, de ez cseppet sem esett rosszul. A két nő egyszerűen kikészített.

Már párszor spricceltem, de az utolsó cseppig eltűnt az anyagom Móniban.

Aztán a két nő pihegve leült a kád szélére, én meg eléjük. De isteni érzés volt a két démon lábai előtt heverni! Móni kis idő után mozgolódni kezdett.

- Pisilnem kell – mondta kimerülten, és fel akart állni, hogy átsétáljon a WC-re. Éva kérdőn pillantott rám, és tekintetében villant: mire vársz?

- Várj - nyomtam vissza Mónit a kád szélére, majd odahajoltam a puncijához, és nyalni kezdtem. Minden pillanatban vártam, hogy elindul belőle az aranysugara. Móni szólni sem tudott, csak lihegte, hogy jön, és már ki is engedte magából a forró nedűt.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Omár hihetetlenül élvezte a két nő társaságát. Főleg azt, hogy kezdek domina, ill. uralkodó szerepekben is megmutatkozni. Szemében vad csillogással árulta el, mennyire izgalmas számára, ahogy kezembe vettem az irányítást, határozott mozdulatokkal húzom fel-le farkán a bőrt, és e-közben Móni fejét tolom rá meredező dákójára. Egyik kezemben Omár farka, másikkal meg Móni hajába kapaszkodom, hogy megfelelően tudjam irányítani.

Számomra is elképesztően izgalmas látványt nyújtott ahogy ilyen módon szopott Móni.

Aztán ahogy egyre jobban mozgott Móni ajka a hímtagon, éreztem, Omár nem bírja sokáig. És hirtelen megindult a lávafolyam. Egyenesen Móni torkába. Ő meg csak nyelte, nyelte nagy élvezettel.

Omár teste remegni kezdett, és hatalmas hörgések, ordítások hagyták el száját. Teste megfeszült, de Móni nem hagyta abba, kiszívta minden cseppjét, kikészítette teljesen a pasimat. Élveztem, kettőjük látványát. Bele is borzongtam, hogy én is részese lehetek ennek a nagy orgazmusnak. Omár háta mögé léptem, és hátulról megöleltem, de ezzel a mozdulattal kicsit még toltam is előre Móni felé.

Ahogy Omár kezdett magához térni, mi lányok, már a kád szélén ülve figyeltük, ahogyan a férfi leült a kádban. Mosolygott ránk, mondani még nem tudott semmit a fáradtságtól, de nem is ő, hanem Móni szólalt meg először.

-pisilnem kell - mondta alig hallhatóan, és már lépett is volna ki a kádból.

- várj! Mondta Omár! majd a szemeimbe nézett, és mindketten tudtuk, mi is lesz a kívánsága....

Megfogta Móni lábait, izzadtságtól nedves homlokát máris befészkelte Móni lábai közé, és kinyújtott nyelvével a nő punciját kezdte nyalni.

Mónit látva, először nem is értette, mit szeretne Omár, de nem tudta sokáig tartogatni, és egyszercsak elindult a forró sárga folyó, egyenesen Omár szájába arcába.

Móni remegni kezdett, alig állt a lábán, úgy kellett felállnom, és megtartani őt, nehogy elcsússzon a kádban. Majd ágaskodó melleit kezdtem símogatni, bimbóit szopogatni. Ekkor éreztem, hogy Omár két kezével alánk nyúlva kezdi közelíteni egymáshoz mindkettőnk csípőjét, és egyszer csak azt éreztem, hogy már az én puncimat nyalja, aztán vissza tér Móniéhoz.

Mi lányok pedig vad csókolózásba kezdtünk.

Sokáig nem bírtuk tartani ezt a pózt, egyikünknek sem volt nagyon kényelmes, így a zuhanyrózsát kezembe kaparintottam, és langyos vízsugárral, némi tusfürdővel lefürdettem két partnerem és magam, majd kiléptem a kádból megtörölközni.

Kellemes fáradtság vett erőt rajtam, gondolom Omár és Móni sem panaszkodhat, mindketten jól elfáradtak a mai napon.

Míg ők ketten törölköztek, én a konyhában feltettem egy erős kávét, amit majd közösen fogyasztunk el ha mindhárman felöltöztünk, és megköszönjük egymásnak ezt a fantasztikus, tartalmas délutánt....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Milyen szörnyű helyzet, mikor az embernek egy ilyen intim együtt létet azzal kell megzavarnia, hogy wc-re kell mennie. De, nálam ez a helyzet állt fent. Kínos vagy nem, mondtam ennek az édes párnak, hogy nekem biz' most folyóügyeim lennének.

De Omar azonnal reagált, megfogta a lábam marasztalt. Nyelvét szinte azonnal a puncimhoz nyomta, én meg ámulattal vegyes izgalommal figyeltem, hogy mit akar ebből kihozni, mert nekem ugye egyre sürgőssebbé vált a dolog.... És ekkor értettem meg, hogy Omar azt akarja, hogy igen, pisiljek úgy, hogy az ő szája még ott van.... Nyelvével pedig direkte a azt a kis érzékeny részt ingerelte, amitől csak pillanatokig tudtam visszatartani a sugarat.... elengedtem magam, és pisilni kezdtem. Bele a szájába, rá a az arcára, s ő rendületlenül nyalt tovább.... Én meg borzongtam ettől. Éva pedig a melleimre hajolt, azokat szopogatta, nyalogatta. Felkeltem, de nem bírtam megállni egyedül. Évával egymásba kapaszkodtunk, faltuk egymás ajkát. Majd leültünk a kád szélére. Omar nyalt felváltva minket. Én már kezdtem nem is felfogni ezt a csodálatos élményt, ezt az érzéki napot. Még felfogni sem tudtam egészen, hogy mi minden történt velem.


Éva vette kezébe az irányítást, és lefürdette fáradt testünk... Majd elhagytuk a fürdőt, ezt az igen kéjes helyet és a konyhában még kávéztunk. Sokszor csak csendben ültünk percekig, egymást nézve, mosolyogva. Ez igen, ez egy élmény volt... Soha el nem feledhető élmény...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A számba ömlő forró nedű csak még őrültebb nyalásra késztetett. Meg is tettem, szinte kidöntöttem Mónit a kádból. Egy pillanatra az arcomra irányítottam a sugarát, majd ismét odahajoltam, és nyaltam tovább. Ajkamról, orromról csepegett, a mellkasomról meg folyt le a pisi.

Míg én nyaltam, nőm odahajolt Mónihoz, és a melleit kezdte csókolgatni, simogatni. Aztán a pisi elállt, én pár pillanatig néztem a csepegő puncit, majd Móni felállt, én felnéztem rájuk, mire a két nő vad csókolózásba kezdett. Testük, a két csodálatos test beleremegett a kéjbe. Aztán cinkosan egymásra néztek, bólintottak, és egymás mellé ültek a kád szélére. Nőm nyúlt a fejemért, és magába húzott, de pár másodperc múlva már Móni pináját "kellett" nyalnom. Ezt a felváltva nyalást csináltam jó pár percig, aztán a térdeléstől, meg az igénybevételtől fáradtan felálltam, kezembe vettem a zuhanyt, és letusoltam. Aztán nőm következett, ő ki is ment a konyhába, és míg mi egymást fürdettük Mónival, friss, finom kávéillat töltötte be az egész lakást.

Kicsivel később már köntösben ültünk a konyhában, kortyolgattuk a feketénket, beszélgettünk, de az eddig eltöltött órák nem kerültek szóba. Azokat megéltük, átéltük, de kiértékelni nem kellett. Mindhárman tökéletesen elégedettek lehettünk azzal a fantasztikus élménnyel, amit egymásnak nyújtottunk.

Tartalomjegyzék