Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Új lakásba költöztem, és biztos ami biztos, bejelentkezek az új házi orvosomhoz is.


El is megyek a rendelőbe. Kismillióan vannak előttem. Remek. Most várhatok órák hosszat. Nem is tévedek sokat. Már majdnem vége a rendelési időnek. Már csak én vagyok, és végre kiszól a nővérke.

- Lehet befáradni. - mondja. Én be is megyek. Nagy meglepetésemre egy középkorú, igen jóképú férfi az orvosom.


Leülök, elmondom hogy nincs bajom, csak átjelentkeztem ide. Ő tájékoztat, hogy felmérné a mostani állapotomat a későbbiek miatt, úgyhogy vetkőzzem le derékig. És közben a nővérkének is odaszól:

- Köszönöm Gréta, hazamehet. A hölgyel megbírkozom egyedül is. - mondja mosolyogva. A növérke hamar összepakol, mielőtt a doki meggondolja magát, és magunkra hagy minket.

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fárasztó napom volt,kinézek az ajtórésen és látom hogy egy csinos lány várakozik kint őt utoljára hagyom hátha..Az utobbi időben nem vár othon senki ezt igen nehezen viselem.Behívom.A nővért elküldöm haza.Szólok neki vetkőzzön le félig,hű de szép mellei vannak a bimbói feszesen merednek a rendelői neonok fényében.Istenem ,az egész nő megbabonáz,izgalomtól reszkető kézzel teszem a hátához a sztetoszkopot.Közben a melléhez érek a lány egész testén remegés fut végig mint egy áramütés érte volna.Érzem ezt a láthatalan vonzódást ,szinte vibrál a levegő,hirtelen megfogja a kezem és a melléhez szorítja.A nadrágom nagyon szűk lett,érzem hogy minden vér a farkamban lüktet,megcsokolom ő is akarja,kölcsönösen hámozzuk le egymás ruháit közben a nyelvünk ismerkedik, nagyon jól csókol.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy vizsgálni kezdesz, a mellemhez ér a kezed. Végigfut rajtam a remegés, és a mellemra szorítom a kezed. Te elém lépsz és megcsóklsz. Ajkad, nyelved érintése nyomán fellángol bennem a tűz, és gondolkodás nélkül vetkőztetni kezdelek.


Hamar megszabadítjuk egymást a ruháktól, és a végén ott állunk egymással szemben, egymást ölelve.

- Be kéne bezárni az ajtót? - kérdezem két nyelves csók között.


Egyet értesz velem, és hamar bezárod a rendelő ajtaját, nehogy valaki véletlenül ránk nyisson.

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Becsukom az ajtót visszatérek hozzá,áll a farkam min a cövek.Újra csókolozunk,lassan haladok lefele a nyakát a melleit csókolgatom szívogatom,ő pedig a farkam masszirozza.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Visszajössz hozzám. A mellem, a nyakam csókolod. Én ösztönösen nyúlok le, és markolom meg a farkad. Oh, ennyire keményen állsz? - lepődöm meg magamban. De, ahogy ajkad a mellemhez ér, hangosan felnyögök.


Kezed a puncimnál játszik. De, csak kívül játszol, nem hatolsz belém. Én szétnyitom a lábaimat, hogy ezzel is ösztönözzelek... és te nem is váratsz soká...

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mellbimbóid csábítóak, bőröd selymesen finom, illata teljesen megvadít. Bármennyire is kívánlak, nem akarom elkapkodni. Meg akarom kóstolni a puncidat, érezni nyelvemen a csiklódat, csupasz kis szeméremdombodat csókolni. Csodaszép a puncid, pár pillanatig gyönyörködöm benne.

Széttárt lábaid elé térdelek fejem mélyen belefúrom forró, hivogató öledbe. Kezeddel szorosan magadra húzol és felnyögsz a kéjtől. Imádom hallani ha egy nő ennyire élvezi, hogyha nyalom a punciját. Nem akarom, hogy rögtön elélvezz, kínozlak kicsit még, minél jobban kívánd a farkamat. Nyelvemmel finoman körbenyalogatom a csiklódat, érzem, egyre keményebben meredezik, így hirtelen szívni kezdem. Ettől megfeszül a tested, kéjnedved hirtelen belespriccel a számba. Nem szabadulsz, nem engedlek még, ujra és ujra hozzásegítelek az élvezethez.


Engedek hívó szavaidnak, hiszen alig várod már, hogy farkam te is kényeztethessed. Ujra megcsókollak, szám még nedves a puncidtól, te pedig a golyóimat simogatod, csodás érzés ahogy izgatsz. Föléd térdelek, nyelveddel lágyan körbenyalod a makkom, majd egészen le a farkam tövéig siklik a nyelved.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte sikítani tudnék, annyira élvezem nyelved játékát. Megfogom a fejed, kezemmel beletúrok a hajdba, és így húzlak még jobban magamra. Nyelved a csiklómon és a dombomon táncol. Csípőm szinte magától kezd el ütemesen mozogni, ahogy a nyelveddel izgatsz. Egyre inkább érzem, hogy akarom, kívánom a farkad érezni.


Te fölém térdelsz és én mohón a számba veszem a farkad. Nyalogatom, csókolgatom. A tövétől a makkig, hosszában végignyalom, közben a kezemmel a golyóidat simogatom.

A számba veszem tövig a farkad, és meg is szívom, amitől te felnyögsz. Kezem közben el - elkalandozik a testeden. Simogatom a mellkasod, a vállad, a karjaid, néha a hátadra, formás fenekedre téved a kezem.

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Őrjítően jól szopod a farkam és miközben a tökeimet simogatod, hangosan felnyögök. Érzem ahogy egyre mohóbban szopsz, nyelved a makkom körül táncol, majd hirtelen végigfut a farkam tövéig. Ujra tövig nyeled, kezed hol a tökeimet simogatja, hol a combom tövén fut végig. Közben beletúrok a hajadba és élvezem a látványt ahogy fejed le-fel jár, csodás vagy. Kívánlak nagyon, érzed Te is, ahogy farkam szinte már szétdurran. Vissza kell fognom magam, még nem akarok elélvezni, kényeztetni szeretnélek, hogy neked is minél jobb legyen.


- Lassíts kérlek, vagy mit szeretnél, előbb a szádba élvezzek el? kérdem tőled. Nem válaszolsz, csak kéjesen nyögdécselsz, érzem Te is alig bírsz magaddal.


Lehajok hozzád, megcsókollak, közben forró, szinte lucskos pinádba dugom két ujjamat. Érzem, ahogy pinád szív, szorítja ujjaimat. Másik kezemmel feszes, gyönyörű melleidet simogatom.

Mellbimbóid hivogatóan ágaskodnak, nem bírom ki, hogy ne dugjam a farkam a melleid közé. Közészorítom, hogy így is érezzelek. Lassan mozgok, hogy makkom végét a nyelveddel is tudjad nyalogatni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy kényeztetlek, egyre jobban felizgulsz. Nagyon közel vagy már az orgazmushoz, ezért lassítok. Te közben simogatod, izgatod a mellem, és ujjazni kezdesz...

Én még jobban széttárom a lábamat, ezzel is hívogatva téged. Még szopogatom kicsit a farkad, aztán nyalogatom, mintha fagyi lenni.


Te a melleim közé dugod a farkad, hogy picit lehüljön az agyad. Nagy melleim közre fogják a kemény farkad, és a makkodat nyalogatom minden lökésednél. Aztán abbahagyom picit, és a szemedbe nézek.


- Gyere édes, kefélj meg rendesen... - búgom neked halkan. Rajtad végigfut a remegés a hangom hallatán.

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A farkam már annyira kíván, annyira kemény, hogy szinte szétfeszíti a vágy. Melleid között csodás érzés volt, de igazából a puncikádra vágyom. Ujjaimmal már alaposan bejárattam a lukad, érzem mennyira szívnád a farkam.

Derekadat átkarolom és óvatosan a vizsgáló ágyra fektetlek, közben te mélyen a szemembe nézel.

Csábító szemeid mindent elárulnak és ahogy hozzám szólsz, megremegek. Hangod teljesen megvadít, farkammal először a csiklódon kőrzök, majd duzzadt szerszámom a kezembe veszem és hozzáütögetem a csiklódhoz. Élvezed nagyon, hiszen egyre jobban tocsog a puncid isteni nedvedben. Egy pillanatra rádhajolok, nyelvemmel gyorsan végignyalok a puncidon, majd egy hirtelen mozdulattal beléddöföm a farkamat. Halk sikoly hagyja el az ajkadat, de én egy pillanatra most kihúzom a farkam, ujra a csiklódhoz verem. Felnyögsz a kéjtől és már könyörögsz a farkamért, hogy dugjalak már! Élvezem a pillanatot, hiszen a legforróbb gyönyört akarom neked nyújtani.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vizsgálóra fektetsz, és a lábaim közé lépsz. Farkaddal a csiklómat izgatod, megpaskolod a makkoddal... ami eszeveszett gyönyört okoz, mégis azt kívánom, hogy bennem légy. Aztán végre belm hatolsz, jó mélyeket löksz, aztán kihúzod és újra a csiklómat kezded izgatni.

- Gyere édes, ne várass! Dugj meg rendesen! - kérlellek elfúló hangon, de te még játszol velem kicsit. Aztán, amikor már nem bírom tovább, megfogom a farkad, és magamba vezetem. Közben felnyögök...

Te is hangosan nyögsz, erre nem is számítottál. Aztán megtámaszkodsz mellettem a vizsgálón, és keményen dugni kezdesz...

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igen, ezt vártam már, hogy könyörögj! Gyere édes, érezni akarlak, érezni a vágytól lüktető puncidat!

Farkamat hirtelen megragadod és mélyen magadba vezeted. Nagyon szűk vagy, érzem mennyira kívánsz, szinte beszippantod a szerszámom. Egyre ütemesebben mozgok, kezeimmel megragadom a csípőd, hogy a ritmust te is felvehessed. Lábaiddal átkarolsz, kezeddel pedig mellkasomat simogatod. Tökeim popsidhoz ütödnek, hallom a nyögdécselésedet, ami még inkább fokozza a vágyamat. Duglak és duglak egyre hevesebben, de érzem, nem bírom már tovább, robbanok!

A te puncid is lüktet, egyszerre élvezünk, egyszerre éljük át a gyönyör pillanatait.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy nyögdécselek az élvezettől, látom, hogy ez egyre ingerlőbben hat rád is. Gyorsítasz a tempón, és hevesebben kezdesz járni bennem.


Nem is bírod már ezt sokáig, bennem robbansz, és én is szinte ugyanakkor élem át a gyönyör csúcsát. Rám borulsz, és így maradunk még egy kicsit. Te bennem lüktetsz, és csókolgatod még a nyakam kis levezetésként...


Kihúzod a farkad, és ellépsz tőlem. Nézed, ahogy ott fekszem, széttárt lábakkal, és nedves puncival.


- Mi az édes, csak nem tetszik a látvány? - kérdezem kacéran.

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Farkam még mindig lüktet benned, közben átölellek és apró csókokat lehelek a szádra és a nyakadra. Finom, bársonyos a bőröd, parfümöd illata is elbódít. Ahogy kihúzom a farkam belőled, te széttárt lábakkal fekszel előttem. A puncid a spermámtól és a saját nedvedtől lucskos még. Gyönyörködöm benne, csodás és egyben izgató vagy!

Finoman végigsimítasz a csiklódon és kacéran megkérded, hogy tetszik-e a látvány? Nemhogy tetszik a látvány, hanem őrjítően szép a puncid! Érzem, ahogy farkam ujra keményedni kezd, majd ráhajolok a puncidra és nyelvemmel lágyan kényeztetni kezdelek. Tested megfeszül és nyögdécselsz a kéjtől, ami még jobban felizgat. Kívánlak és farkam is ujra a szád után vágyakozik.


-Gyere drága, szopd a farkam!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfeszül a tested, és úgy élvezel belém. Ahogy kacéran fekszem, megkérdezem, hogy tetszik-e a látvány, és látom a szemedben, hogy újra megkívántál, ha lehet, még jobban, mint az előbb...

Odahajolsz hozzám, és finom, játékos nyelveddel kényeztetsz. Én belemarkolok a hajadba, és még jobban magamra húzlak. Egy idő után elválik édes ajkad tőlem, és...:

-Gyere drága, szopd a farkam! - mondod, és már húzod is a fejem a farkadhoz. Én nem tiltakozom, eléd térdelek, és szenvedélyesen kezdelek kényeztetni. Közben kezem a testedet fedezi fel, simogatom izmos lábad, felsőtested, formás feneked. Mikor fenekedre téved a kezem, onnan nem veszem el, hanem megmarkolom, és így jelzem feléd, hogy told még jobban a számba a farkad... aminek te örömmel, kéjjel teszel eleget... izgat téged a látvány nagyon, hogy ott térdelek előtted, és a számban ki be jár a kőkemény farkad...

Gmester (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még jobban tolom a szádba a farkam, te pedig a kezeddel fenekemet markolod, így segítesz gyorsabban mozogni. Látom a szemedben a tüzet, pattanásig feszült vagyok a kéjtől. Mindkét kezemmel megfogom a fejed és ráhúzogatom a szerszámomra. Szopj te édes! Hátra nyúlok, a pinádba dugom a két ujjamat és ott járatom, már megint lucskos, nedves! Gyere, támaszkodj a széknek drágám! Most csókolozunk, érzem nyelvedet mely előbb még a dákóm izgatta. Ekkor támaszkodsz a széknek, hátulról hatolok beléd, két melled a kezembe fogom. Először lassan, majd egyre gyorsabban nyomom farkamat észvesztő pinádba. Nyögdécselsz és feneked ringatod kőrkörösen, mindenhól érezni akarsz. A vad vágy mindkettőnket elborít,eltűnik a rendelő, eltűnik a külvilág, csak ketten létezünk és a kéj amit érzünk. A vér a fülemben lüktet, még-még! Testem megfeszül, egy utolsó hullám, hatalmasat élvezünk midketten! Lefekszünk az ágyra, apró csókokat hintek el testeden, arcodon. Kimerülten és a szeretkezéstől jóllakottan bújunk egymáshoz. Reménykedem hogy talán a rendelőn kívül is találkozhatunk.

Tartalomjegyzék