Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az újonnan jelentkezettek közül a következőnek kellett volna jönnie, de nem jött. Már türelmetlenkedni kezdtem, idegesen sétálgattam a karám mellett. A ló odasétált hozzám, a fejét felemelve nézett. Megsimogattam az orra felett, okos szemébe néztem. Majd elment tőlem, legelészni kezdett, én meg forgattam a fejem, hogy hol van már az új tanuló? Most jött először, most kezdett tanulni lovagolni. Csak annyit tudtam róla, hogy egy 40 körüli nő, és már előre idegesített a pontatlanságával. Ha valamit nem szerettem, akkor az a pontatlanság volt. "Igaz, mit idegesítem magam miatta, az ő pénze!" - gondoltam, mikor egy autó kanyarodott be az istállók mellé. Én visszafordultam, és a lovat figyeltem, mikor kicsit később egy női hang megszólalt mögöttem.

- Bocsánat, maga az oktatóm?

Indulatosan megfordultam, hogy vajon lát-e mást is a karám mellet, és hogy ki a fene lennék, ha nem az oktató, mikor találkozott a tekintetünk. Az indulatom nyomban elszállt. Gyönyörű sötétkék, mosolygós szemek néztek rám, és a tekintetében ott volt a bocsánatkérés a késése miatt.

- Igen hölgyem, én vagyok az oktató! - feltem mélyen a szemébe nézve. Tudtam, hogy elvesztem., Ilyen szép szemekre nem lehet haragudni. Kezet fogtunk. Érintése különösen hatott rám. Finom, puha bőre, nagyon ápolt körmei voltak. Hosszú, könnyű nadrágot, edzőcipőt, és egy világos pólót viselt. Az ruhán keresztül is látszott rajta, hogy ruganyos, nagyon jó teste van. Az egész nőből sugárzott a nyugalom, a magabiztosság.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre eljött a nap, már két hónapja, hogy beiratkoztam erre a lovagló tanfolyamra, s alig vártam, hogy mehessek. Persze ilyenkor az utolsó pillanatban még betoppan egy ügyfél, akinek nem lehet nemet mondani így kénytelen leszek elnézést kérni, mert aligha érek ki pontosan a lovastanyára. Még le kell zuhanyoznom és át is kell öltöznöm és kiérni 15 perc alatt még az én tempómban sem sikerülhet. Külön erre a célra vásárolt, alul szűk szárú vékony lovagló nadrágom, világos rózsaszín pólóm, és az edzőcipőm még a sporttáskámban várakozott. Végre távozott az ügyfél így villámgyors zuhany s már kapkodtam is magamra a ruhákat, s irány a kocsihoz. Végig robogtam az utat így sikerült " csak " 10 percet késnem, de már ez miatt is resteltem magam, munkámból adódóan is pontosan szoktam érkezni. Amint bekanyarodtam az istállók mellé, láttam, hogy nem messze a karámnál áll egy férfi, a karámban legelésző lovat nézve. Bezártam az autót s odasietve megkérdeztem :

- Bocsánat, maga az oktatóm ?

Ekkor elég hirtelen fordult felém, gondoltam na most biztos szóvá teszi, hogy késtem, de mint szembe fordult velem s tekintetünk találkozott, amint szánom-bánom tekintettel néztem rá, csak ennyit mondott :

- Igen hölgyem, én vagyok az oktató! - s kezét nyújtotta felém, kezet fogtunk. Eközben mélyen a szemembe nézett, s arra számítottam, hogy kézfogása durva lesz mint aki lovakat csutakol, gondoz, érintése férfiasan kemény, de bőre sima, meglepően jól ápolt volt.

- Kérem bocsásson meg, nem szokásom a késés, de közbe jött egy ügyfél az utolsó pillanatban. Többé nem fordul elő! - mondtam.

- Rendben, akkor talán kezdhetnénk is, múlik az idő! - mondta, már kissé megenyhülve.

A karámban lévő lóra mutatott s így szólt :

- Ő Triniti, jöjjön, bemutatom magukat egymásnak, rajta fog megtanulni lovagolni!

Gyönyörű ló volt, most néztem csak meg igazán, mert eddíg inkább az újdonsült oktatóm varázsosan mély hangja, sötétbarna szeme, sportos teste, és férfiasan karakteres arcvonásai kötötték le minden figyelmemet. Átfutott az agyamon, hogy is fogok én így a lovaglásra koncentrálni.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a lóhoz vezettem, meg voltam győződve róla, hogy félni fog az állattól. "Megint egy elkényeztetett, amolyan férjuram fizeti a számlát csinibaba, akinek már nincs más dolga, mint lovagolni tanulni!"- gondoltam. Ám ismét meg kellett lepődnöm a nőn. Olyan természetességgel nyúlt a lóhoz, mintha mindíg is istálló közelében élt volna. Triniti megérezte, hogy a nő nem fél tőle, de nem is akar uralkodni rajta, ezért minden zokszó nélkül engedte, hogy a nő a szemei között megsimogassa az okos fejét.

- Gyönyörű vagy! - mondta a nő végignézve Trinitin.

- Köszönöm, de Ön sem panaszkodhat - feleltem rá, mire egy pillanatnyi zavart csend után szívből jövően kacagott egy nagyot. Olyan varázslatosan szép mosolya volt, hogy agyamban rögtön megszólatak a vészcsengők. Ezzel fel is oldódott a feszültség bennem, és ha volt, benne is.

Miután még jó pár percig barátkoztak a lóval, és én közben adtam az elméleti instrukciókat, felsegítettem a nyeregbe. Ruganyosan pattant fel a ló hátára, majd elkezdtem lassan körbe vezetni az állatot a karámon belül. Fogtam a zabláját, de Triniti annyira képzett, okos állat volt, hogy akár el is engedhettem volna. A lovat nagyon jól ismertem, hiszen csikó kora óta én neveltem, és rengeteget lovagoltam rajta, gyakorlatilag az egész országot bejártam a hátán. Ám a nőt nem ismerhettem, a reakciói kiszámíthatatlanok voltak. Figyeltem mindkettőjüket, és nem telt bele 15-20 perc, és el is engedtem a lovat. Középen álltam, és csak lestem ki a fejemből. Ilyen gyönyörűen megülni a lovat, és állítólag életében először csinálta! Ahogy a nőt néztem, amint egyenes háttal ül, és felveszi a ló mozgásának ritmusát, egy pillanatig felrémlett bennem, hogy engem lovagol meg, lecsukott szemeit magam előtt láttam. És ekkor a nő hírtelen rám nézett, és elmosolyodott.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megpróbáltam Trinitire koncentrálni, tényleg hibátlanul szép jószág volt, s kanca létére termetével is tekintélyt parancsolt és én javíthatatlanul imádtam a lovakat. Régi vágyam volt, hogy megtanuljak végre lovagolni. S most a karámba belépve ott állt előttem ez a gyönyörű ló, nagy, mélybarna szemeibe néztem, s úgy nyúltam oda megsímogatni a fejét, mintha csak csikó kora óta ismerném.

-Gyönyörű vagy ! - mondtam neki, s tekintetem végigvezettem rajta.

Ekkor megszólalt az oktatóm :

- Köszönöm, de Ön sem panaszkodhat ! - mondta s hirtelen meg se tudtam szólalni. Aztán hangos kacaj tört ki belőlem s bár eddíg sem voltam feszült, inkább izgatott és kíváncsi, de most mindez köddé vált.

Az oktató lassan beszélni kezdett hozzám, sorra elmondta az elméleti instrukciókat, miközben én még mindíg a lovat símogattam végig, már a nyakánál is. Majd mikor úgy tünkt az oktató a mondókája végére ért, felsegített Triniti hátára, majd a kantárt szorosan tartva elindította a lovat lassan körben a karám szélénél. Fantasztikus élmény volt ahogy elindult alattam a ló, a mivel elméletben már rengeteget olvastam a lovaglásról, mondhatni előképeztem magam, néhány perc alatt megéreztem a ló ritmusát magam alatt s szinte eggyé olvadtam vele, ahogy kecsesen lépdelt körbe - körbe. Hihetetlenül boldog voltam, s ekkor észre vettem, hogy az oktató elengedi a lovat, s nem tudtam mire vélni, de gondoltam csak tudja mit csinál, így mitsem törődve vele élveztem tovább a lovaglást. Annyira vágytam már erre az érzésre amiről már oly sokat olvastam, de a valóság felülmúlta a képzeletemet. Ekkor kipillantottam a középen álló oktatómra s mosolyogva néztem rá, láthassa Ő is mennyire boldog vagyok, hogy végre lovagolhatok. S talán csak ekkor tünt fel, hogy talán a férfi engem bámul. Akkor még biztosra vettem, hogy ez csak szakmai bámulás, figyelnie kell, hogy mit csinálok jól, vagy rosszul, hogy majd ehhez mérten tanítson. De magamban meg kellett állapítanom, hogy a pasas eszméletlenül férfias és vonzó, s ezzel a gondolattal a fejemben egy pillanatra ki is estem a ritmusból....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor rám mosolygott, egy pillanatra kiesett a ritmusból, de ezt annak tudtam, be, hogy még nem érzi a lovet minden idegszálában. De azt tudtam, hogy csak néhány óra, és eggyé válik a lóval. Minden esetre, a mosolya hatására érezhetően melegem lett, lassan elkezdett a torkomban dobogni a szívem. Azt gondoltam, hogy csak az új tanítványomért izgulok, de ahogy múltak a percek, rá kellett döbbennem, hogy a nő nagyobb hatással van rám, mint azt gondoltam volna. Elkezdtem figyelni testének rezdüléseit, ahogy a pólója alatt mozogtak a mellei, ahogy a combjai megfeszültek. Nagyon izgató látvány volt. Igazi nő volt, aki ráadásul tudja is magáról, hogy nagyon vonzó jelenség. Nem játszotta meg magát, mégis totálisan nő volt a szó jó értelmében. Kezdett érdekelni az új tanítványom.

Mikor eltelt az első foglalkozás, lesegítettem a lóról, és mikor leérkezett, egy pillanattal tovább fogtam a kezét, és éreztem, hogy nem akar szabadulni tőlem, nem húzza el a kezét az enyémből. A szemébe néztem, és egy pillanatra megszorítottam finoman az ujjait, mire visszaszorított. Az egész csak egy pillanat volt, a kívülálló - ha lett volna- semmit sem vett volna észre belőle, de ő pontosan tudta, hogy mi játszódik le bennem. És talán én is tudtam, hogy benne mi játszódik le.

Mikor elköszönt, és elment, még ki sem kanyarodott a tanyáról, de már hiányzott is. Nagyon vártam a másnapot, hogy ismét lássam őt....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jó lett volna, ha mond valamit, hogy egyáltalán jól csinálom-e vagy nem, de semmit sem szólt csak nétett, amint körbe -körbe járt velem a ló a karámban. Mivel nem szól, gondoltam annyira csak nem csinálom rosszul, mert akkor már biztosan szólt volna, végülis ez a dolga. De továbbra is csak bámult, szemem sarkából figyeltem, s láttam, hogy nem is azt figyeli , hogyan lovagolok, inkább engem néz. Egy pillanatra zavarba is jöttem, de végülis izgatott a gondolat is, hogy tetszem neki. Bár a tavalyi válásom óta inkább a munkámban teljesedtem ki, nem nagyon foglalkoztam a férfiakkal, de ez a pasi már az első pillanatban hatással volt rám, bár azt konkrétan nem tudtam megfogalmazni miért. Éreztem benne valami különös kisugárzást, valamit ami megfogott benne. Próbáltam a lovaglásra koncentrálni... végülis ezért vagyok itt.

Egyszer csak közelíteni kezdett, megfogta a ló kötőfékét, mire az engedelmesen megállt. Lesegített a lóról, s ahogy kezem kezében tartotta kissé megszorította. Alig érezhetően, csak egy pillanatig tartotta s én nem húztam el a kezem az övéből, jól esett érinteni. Egy aprócska jel volt csupán ez tőle, de értettem belőle, s talán ebből Ő is érezte, nem hagy hidegen az érintése.

Laasan elengedte kezem. Elköszöntünk. Miközben a kocsihoz sétáltam, kavarogtak a fejemben a gondolatok. Egyszerre mennyi élmény ért, a ló Triniti is elbűvölt, s az oktató, aki sármjával bűvölte el érzékeimet... Az autóba ültem, s lassan kikanyarodtam, az istállók mellől, miközben tekintetem a karámnál álló férfit kereste, aki az előbb még a kezében tartotta kezem. Holnap, ilyenkor, ugyanitt - gondoltam - s a gázra léptve hazahajtottam....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Napközben szinte alig gondoltam a délutánra, rengeteg dolgom akadt a karám, és az istálló körül. Aztán ebéd után az eszembe villant, hogy Erika jönni fog, Ettől aztán melegem is lett, egy jóleső bizsergés futott át rajtam. Elképzeltem magam előtt a nőt, amint kiszáll az autójából, felém jön, rámmosolyog....

Elérkezett a találkozás ideje. Most nem késett, kicsit előbb is érkezett. Én éppen bent voltam Trinitivel a karámban, és készítettem fel az állatot az órára. Szőre ragyogott a délutáni napfényben, okos szemei türelmesen csillogtak, füleivel jelezte, hogy veszi az adást. Mert hogy rengeteget beszéltem hozzá.

Erika megállt a karámnál, mi meg Trinitivel elé mentünk. Beengedtem, kezet fogtunk, majd egy hírtelen mozdulattal kezet csókoltam neki. Éreztem, hogy ez meglepte, erre nem számított, de én azt gondoltam, hogy ez a minimum tőlem. Keze fején puha, finom volt a bőre, ujjai kissé hosszúkásak, gyönyörűen manikürözve, körmei természetesek, szépen, halvány gyönygház színűre lakkozva. Mikor már a számtól leengedtem a kezét, átvillant egy gondolat a fejemben: éppen a férfiasságomat markolja ezekkel a gyönyörű ujjakkal....

Az óra alatt sokat koncentráltam rá is, de most már sokat foglalkoztam a lovaglásával is. Kiigazítottam, magyaráztam, bíztattam, finom korholtam, ha valami nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Azért, mert a ló hihetetlenül intelligens volt, egy rossz szorítás, vagy mozdulat Erika részéről, komoly probléámákat okozhatott volna.

Mikor vége volt a foglalkozásnak, csalódást okozott, hogy sietnie kellett. Szerettem volna, ha bekísér minket az istállóba, és segít a ló etetésében, stb. Meg szerettem volna egy kicsit még vele lenni.

- Holnap ráérek majd, és együtt ellátjuk Trinitit! - mondta mosolyogva, majd kezet nyújtott. A szemében láttam a várakozással teli kíváncsiságot, hogy ismét megcsókolm-e a kacsóját.

Megcsókoltam.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsan eltelt a délelőtt, két ügyféllel tárgyaltam, a második ügyfél pedig ragaszkodott, hozzá, hogy megpecsételjük az üzletkötést egy vacsorával, így nem mondhattam nemet.

Délutánra jött volna mégegy, de az utolsó pillanatban lemondta, így szabaddá vált a délutánom. Eszembe jutott a lovaglás, még pár óra és ismét Triniti hátán ülhetek, s láthatom Gábort, az oktatóm. Bejelentkezem egy masszázsra, az még belefér bőven az időmbe, jól fog esni egy kis kényeztetés.

Útközben néhányszor még eszembe jut Gábor, valami megfogott benne, valami megmagyarázhatatlan, férfias vonzerő. A masszázs végén lezuhanyoztam, s átöltöztem a lovagló ruhámba, mára egy padlizsánlila felsőt választottam a nadrágomhoz, s elindultam a lovasfarmra.

Amint bekanyarodtam az istállókhoz vezető útra, megpillantottam Trinitit és Gábort, a karámban. Sietve leparkoltam az autót, bár ma kissé korábban érkeztem. Elindultam feléjük, s mikor odaértem megálltam a karám bejáratánál. Néztem Őket, ahogy elém jöttek mindketten. Gábor kitárta a karám ajtaját, hogy beengedjen, majd kezet fogtunk. De nem eresztette el a kezem, hanem hirtelen a szájához emelte, s lágy csókot lehelt kezem fejére. Erre nem számítottam, kissé meglepett, de nagyon jól esett a gesztus tőle. Elmosolyodtam, s közben átfutott a gondolat a fejemen, hogy milyen finoman és lágyan csókolta meg a kezem, s ha a számat csókolná.... kissé megremegtem. De próbáltam Gábor szavaira koncentrálni, mert Ő közben már elkezdett magyarázni s felsegített Triniti hátára. A ló ismét elkezdett körbe járni, s én folyamatosan kaptam az instrukciókat, mit hogyan is csináljak. Néha rám szólt, hogy ezt ne így, aztán ha jól csináltam, bíztatott és dícsért. Gyorsan véget ért az óra, s már ismét a ló mellett álltam, símogatva fejét, miközben Gábor megkérdezte, maradnék-e segíteni lecsutakolni és megetetni Trinitit, mert mára végeztek. Elnézést kértem, mondván programom van mára.

-De holnap ráérek majd, s együtt ellátjuk Trinitit ! - ígértem meg mosolyogva, majd kezet nyújtva távozni készültem. Ekkor Gábor ismét kezetcsókolt, ha lehet még finomabban, mint mikor megérkeztem. Alig vártam, hogy holnap újra jöhessek, elköszöntem és a kocsi felé siettemben még egy pillanatra visszanéztem. Határozottan kezdett érdekelni a pasas...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepett egy kicsit, hogy távozóban még visszapillantott. Azt ugyan nem láthattam, hogy rám nézett-e, vagy alóra, csak reméltem, hogy engem nézett. Ugyan nem volt túl jó a kedvem, hogy nem maradt, de ha arra gondoltam, hogy másnap kicsit még velünk lesz, határozottan jobb kedvem lett. Tettem-vettem, végeztem a dolgom, és eljött az este. Igyekeztem a dolgomra koncentrálni, de egyre kevésbé sikerült. Már nagyon gyakran villant elém Erika arca, mosolya, és kezei puhasága.

Másnap reggel már úgy ébredtem, hogy talán ma van a nagy nap, amikor valami más is történhet, mint hogy okítom lovaglásra. A zsigereimben éreztem, vagy talán csak nagyon akartam, hogy ma is kezet csókoljak neki, és talán nem csak a kezét, de a szép száját is megcsókolhatom. Mikor végre megérkezett, már a karám előtt vártam, és bár igyekeztem nyugodt, szinte közömbös arccal fogadni, azért szerintem látszódott rajtam az idegesség, meg a megkönnyebbülés, hogy végre megjött. Már kézcsókra nyújtotta a kezét, nem kézfogásra, s mikor megcsókoltam, tekintetünk összeakadt. Pillantása nem volt kihívó, de nagyon igéző az igen. Megint csak olyan testbeszéd zajlott köztünk, amit egy pár méterrel arrébb álló észre sem vett volna, de én tudtam, hogy értékeli a gesztusom. Kézcsókom talán egy pillanatig hosszabb, és forróbb volt, mint tegnap. Csak ketten voltunk a telepen, a többieket elküldtem, aznapra végeztek.

Az óra alatt csak rá figyeltem, arra, amit csinál. Nagyon nagy tehetsége volt a lovagláshoz, és olyan agya, hogy amit egyszer elmagyaráztam neki, azt azonnal meg is értette.

- Akkor maradhatok, ahogy megbeszéltük? - kérdezte az óra végén. - Érdekelne, hogy hogy zajlik a lovak etetése, itatása, meg egyebek.

- Meg egyebek? - csaptam le azonnal a labdát.

Válaszul csak egy játékos, kacér pillantást kaptam. Bevezettük a lovat az istállóba.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagynehezen túlestem a kötelező üzleti vacsorán. Végre haza indulhattam, gondolataim elkalandoztak s Gábor jutott eszembe s a délutáni pillantásai, a lágy kézcsók.....

Otthon a zuhany alá álltam, de csak nem tudtam kiverni a fejemből a pasast. Gyorsan ágyba parancsoltam magam, s azzal a gondolattal aludtam el, hogy holnap újra láthatom.

Másnap egymást követték az ügyfelek az irodában, gyorsan elrepült a nap, és már indultam is átöltözni. Jóleső izgalommal vártam, hogy újra láthassam, s tudtam, behajtja ígéretemet miszerint ott maradok és segítek ellátni Trinitit.

Gyorsan kiértem a lovastanyára, talán a szokottnál is gyorsabban hajtottam, hogy mielőbb odaérjek. Gábor a karám előtt állt, valószínűleg engem várt amikor leparkoltam az autót a szokott helyen. Kiszálltam s odasétáltam hozzá, s már kézcsókra nyújtottam a kezem, várva a jóleső borzongást amit érintése okozott már tegnap is. S talán ma méginkább mert már vártam rá, s most talán hosszabban is csókolta kezem miközben tekintete az enyémbe vésődött egy pillanatra. Minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne vegye észre rajtam mennyire szertném ha megcsókolna.

Trinitihez indultunk s elkezdődött az óra. Végig lovagoltam a megadott időt, miközben Gábor további instrukciókkal látott el, s nem titkolta azt sem, hogy őstehetségnek tart a lovaglásban, s bár én is éreztem, hogy nem is megy ez annyira rosszul, azért Tőle mégjobban esett a dícséret. Az óra végén lesegített Triniti hátáról, s kezünk egy pillanatra összsímult, miután már a földön álltam.

- Akkor maradhatok, ahogy megbeszéltük? Érdekelne, hogy, hogy zajlik a lovak etetése, itatása, meg egyebek. -kérdeztem miután elengedtük egymás kezét.

- Meg egyebek? - kérdezett vissza szinte azonnal, szemében pajkos tűz lobogott.

Viszonzásul én is eképp néztem rá, miközben bevezettük Trinitit az istállóba.

Kíváncsian vártam, vajon mi fog történni .....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A lovat betereltem az ő kis benti karámjába, majd utánamentünk mi is. Erika kezébe nyomtam a kefét, hogy szépen kezdje lekefélni Trinitit, én meg a vödörrel kifordultam a karámból, hogy friss vizet hozzak. Mikor visszeértem láttam, hogy Erika a ló hátát simogatja, és ehhez kissé nyújtózkodni kellett. Igazán csak most szúrt szemet, milyen tökéletes formájú feneke van. Egy hosszú másodpercig rajta felejtettem a szemem, és ugyan ekkor meg is bizsergett a bőröm. Ilyen közelségben, ilyen egyedül még nem is voltam vele, és ez az érzés alaposan felkorbácsolta az a már egyre erősödő vágyaimat iránta. Trinti elé léptem, és tartottam a vödröt, hogy igyon. Közben Erika tekintetét kerestem a magaméval, és néhány pillanat múlva rám is nézett. Csak nézett, nem szólt, de a tekintete beszélt. Letettem a vödröt, és léptem egyet felé, mire ő abbahagyta a kefélést. és felém fordult. Szó nélkül odaléptem hozzá, magamhoz húztam, és megcsókoltam. Nem tiltakozott, és pár pillanat múlva kinyíltak az ajkai. Nyelvem finoman betoltam a szájába, és ott találkozott is az övével. Egy heves, forró csókban forrtunk össze. Majd a fejem kissé hátra húzva a szemébe néztem. Ő visszanézett rám, még mindíg nem szólt, mire ismét megcsókoltam. Egyik keze a tarkómon landolt, a másik a derekamon. Én egy kézzel magamhoz húztam, a másik tenyerem finoman a fenekére csúsztattam. Az így, a nadrágon keresztül is érezhető volt, hogy rettenetesen jó feneke van. Már csak azt kívántam, hogy a nadrág lekerüljön róla, és én ezt a finom, puha feneket simogathassam. Férfiasságom erősen duzzadni kezdett, és nem titkoltam előle, hogy nagyon kívánom őt. Finoman az ágyékának nyomtam a dudorodó nadrágomat.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint be értünk az istállóba Gábor egy vördöt fogott a kezébe majd az enyémbe egy puha kefét nyomott, hogy átfésüljem vele a lovat, míg Ő vízért indult. Már épp Triniti hátánál tartottam mire visszaért, alig értem fel a termetes kancát, lábujjhegyen pipiskedtem. Megitatta a lovat, s egy pillanat múlva mikor felé néztem láttam, hogy engem néz, tekintetem keresve. Csak néztük egymást, nem kellettek szavak, szemeinkben vágyak tüzei lobogtak. Ekkor Gábor letette a vödröt, s lépett egyet felém, mire én is abbahagytam a ló fésülését, s felé fordultam. Hozzám lépett, egy határozott mozdulattal magához húzott és megcsókolt. Nyelvünk finom játékba kezdett, csókja forrón égette ajkam, hevesen de mégis érzékien csókoltuk egymást. Majd elhúzta fejét, egy pillantás erejéig újra a szemembe nézett s miután megbizonyosodott róla, hogy nem fog ellenállásomba ütközni, újra megcsókolt. Nem tudom, csókolt - e így valaha bárki is, oly férfias és vad, de mégis gyengéd és finom volt csókja, vagy csak mert annyira vágytam már rá. Egyik kezemmel átfogtam nyakát a tarkója alatt, s bár nem állt fenn a veszélye, hogy elengedi szám, de biztosra akartam menni, így a másikkal átkaroltam derekát, miközben az Ő keze sem maradt tétlen. Míg egyik a derekamon maradt, s még közelebb húzott magához, addíg a másikat a a fenekemre simította s finoman markában tartva néhányszor megmarkolta. Éreztem ölében duzzadó férfiasságát amint erősen magához húzott, s nem is akarta tovább titkolni mennyire kíván. Testem átjárta a forróság, bizsergett mindenem érintésétől, melyet már annyira kívántam érezni, szívem egyre vadabbul kalapált. Tudtam, éreztem innen már nincs megállás, itt és most elragad minket a vágy....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem rajta, hogy nem akar menekülni tőlem, hogy velem együtt akarja ugyan azt. Mindketten a másikat akartuk. Már teljesen magamhoz húztam őt, már szinte eggyé váltunk, és bár csak néhány perce csókoltuk egymást, vágyaim iránta az égbe szöktek. A tenyerem finom, puha feneket markolt, és lassan a nadrágján keresztül teljesen rátapasztottam a két popsija közötti vágatra. Ekkor a csípőjét előre nyomta kissé, és megéreztem rajta a buja vágyat, ahogy szeretne magában tudni. A másik kezemmel most a melleit kezdtem markolászni, simogatni. Mikor finoman a bimbóját morzsolgattam, felnyögött, és még jobban hozzám simult. A melleit simogató kezemmel elkezdtem felhúzni a pólóját, hogy a meztelen bőrét érezzem. Mikor hozzáértem, a puha bőrének érintése egy olyan ingert váltott ki belőlem, hogy elkezdtem szinte letépni róla a felsőjét. Mikor megszabadítottam tőle, ott állt előttem meztelen felsőtesttel, két szép melle lágyan omlott a mellkasára, hasának finom bőre feszes, ruganyos volt, mint ahogy az egész nő nagyon finom, sportos volt. Megvadított a látvány, és lehajoltam, az egyik mellének bimbóját szopogatni kezdtem, a másikat megmarkoltam. Fejét hátra hajtotta, szemeit lehunyta, és élvezte, hogy finoman harapdálom a bimbóját. Aztán a másik mellével is ezt tettem. Nem tudtam betelni vele. Ekkor éreztem, hogy két kezével lenyúl, hogy levegye rólam a pólómat.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen vágytam, Rá, akartam Őt. Csípőm neki nyomtam még jobban, hogy ezt nyilvánvalóbbá tegyem. Ekkor kezét a mellmre téve kezdett símogatni, markolta, s mikor finoman meg morzsolta bimbóm, halkan felnyögtem a gyönyörtől. Lassan felhúzta rajtam a pólót, s mikor végighúzta kezét meztelen bőrömön beleborzongtam érintésébe. Oly lágyan és finoman érintett, lábaim megremegtek alattam. De ekkor már Ő is hevesebbé vált, szinte letépve rólam a pólóm, s miután végigpáztázott vágytól csillogó szemekkel, ajkát a mellbimbómhoz érintette, s elkezte szopogatni, miközben kezével a másikat markolta. Átadtam magam érintésének, akja finom játékának, fejem kissé hátrahajtva, lehunyt szemmel. Amikor elengedte szájával mellem, és a másikat is csókolni kezdte, lenéztem Rá, egy pillanatra látni akartam. Aztán lassan lenyúltam, s elkezdtem lehúzni róla is a pólóját, s mikor lefejtettem róla, átkaroltam s ujjaim hegyével elkezdtem finoman végig páztázni hátatán. Éreztem finom ápolt bőrét, számat nyakához emeltem s beszívtam illatát, majd finoman elkezdtem csókolni, lassan haladva végig rajta. Megremegett teste érintéseim nyomán, s mikor ajkam elindult lefelé mellkasán s nyelvem hegye elakadt mellbimbójában, mely apróra zsugorodott a vágytól szinte megborzongott. Halk sóhaj hagyta el akját, s én imádtam, hogy ennyire érzékeny, s így felkorbácsoltam benne a vágyat, miközben Ő is elemi erővel hatott rám...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután lehúzta rólam a pólómat, végig nézett rajtam, majd közelebb lépve hozzám ujjai begyével finoma megsimogatta a hátam. Beleborzongtam az érintésébe és abba, hogy mikor ezt csinálta, mellei bimbója hozzám ért. A nyakam csókolgatta, én közben magamba szívtam a bőre illatát. Éreztem rajta a finom, illatos tusfürdőjét, vagy a parfümjét. Aztán csókjai a mellbimbóim kényeztették, mire megremegtem. Olyan hatással volt rám a nő, hogy egyszerre akartam rávetni magam, és széttépni, és finoman a karjaimba venni, és óvatosan lefektetni, majd lassan lefejteni róla a ruháját. Miután mindkét mellbimbómmal eljátszott kicsit, lassan felegyenesedett, a szemembe nézett. Tekintetében a vágy tüze égett. Nem bírtam magammal. Ismét megcsókoltam, majd a karjaimba vettem. Az egyik kezével a nyakamba kapaszkodott, és rám hagyta magát. Én átvittem őt egy másik kisebb helységbe, ahol a kis szénakazalra pokrócok voltak terítve, amolyan nappali pihenőhely gyanánt. Letérdeltem, és óvatosan, mint egy törékeny vázát, letettem a pokrócokra. Fölé hajoltam, és ismét megcsókoltam. Ám ezúttal ajkaim már elkalandoztak a nyakára, és a fülei tövére. Sok sok csókot nyomtam mindenhová, majd elindultam lefelé az egyik mellére. Ő az egyik kezét a fejemre tette, a másikkal a hátam simogatta. Megkerestem az egyik mellét, és amit az imént állva kapott, azt most fekve is megismételtem. Mindkét mellét alaposan körbe csókolgattam, bimbóit megszívogattam, megharapdáltam. Egy idő múlva már szaporábban lélegzett, fejét erősen hátra nyomta. Majd lassan tovább csókolva a testét elérkeztem a köldökéhez. Itt belenyaltam a kis lyukba, majd körbe csókolgattam. Hasa szaporán liftezett fel-le. Már nagyon a nadrágja felé leskelődtem, majd a lábai közé térdelve a nadrágján keresztül egy nagyon erős csókot nyomtam a puncijára. Válaszul mindkét kezét a fejemre tette, és erősen magába húzott. Kezeim elindultak kigombolni a nadrágját.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Két kezébe fogta arcomat, s egy forró csókra a szájához húzott, majd egyszer csak felkapott a karjaiba, s én csak megkapaszkodtam nyakába, s hagytam, hogy magával vigyen, bárhová.....

Egy másik helységbe lépett velem, s amint körbepillantottam, láttam, hogy a helyiség közepén egymás mellé rakott szalmabálák sorakoznak leterítve pokrócokkal. Mikor odaértünk Gábor letérdelt és finoman lefektetett az alkalmi ágyra. Fölém hajolt, szemeiben minden benne volt amit látni akarhattam ott és akkor. S ekkor ismét megcsókolt. Majd végig csókolta nyakam, fülcimpám, elhalmozva bőrömet ajkai finom, bizsergető érintésével. Lassan haladt lefelé, míg újra elérkezett a mellemhez. Ekkor egyik kezem a fejére tettem, a másikkal ismét a hátát kezdtem símogatni. Egyre gyorsuló lélegzettel, élveztem csókjait, apró harapásait mellemen, mikor lassan tovább haladt lefelé végig csókolva a hasamon, leérkezett a köldökömig. Nyelve finoman beleméjedt a kis gödörbe, majd egy csókot is halmozott rá. Reszkettem minden érintésétől, amikor egyszercsak betérdelt a lábaim közé és egy rőteljes csókot nyomott a dombomra. Ekkor két kézzel megfogtam a fejét és még erősebben oda nyomtam magamhoz, miközben éreztem kezei már a nadrágom gombjával matatnak.

Alig vártam, hogy lefejtse rólam, rettenetesen feltüzelt a vágy, s ezt csak fokozta, ahogy pillantása néha összefonódott enyémmel s láttam benne azt a tüzet, mi egyre vadabb lánggal égett szemében. Nagyon lassan lefejtette rólam a nadrágot, s közben lábaimon csókolt végig felfelé az egyiken és visszafelé a másikon, s mikor dombomhoz ért ismét belecsókolt egy nagyot a két combom közé. Éreztem, hogy ölem már patakzik a vágytól, miközben nyelvét végig húzta a bugyim két szélén...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kigomboltam a nadrágját, majd elkezdtem lehúzni róla, miután levettem a cipőit. Ahogy húztam le a nadrág szárát, azonnal csókokat nyomtam ez elővillanő bőrére, és miután teljesen lent volt róla a nadrág, a másik lábát visszafelé csókoltam végig. A comjai között hivogatóan kacsintgatott rám a fehér csipkés bugyija, mely előle egy kis háromszög alakban takarta el előlem a punciját, hátul meg csak vékony pántok tartották. Bőre nem volt egészen fehér, picit napbarnított színe volt. Hófehér zoknija, és szintén hófehér tangája ingerlően mutatott a barnás bőrén. Nem is nagyon bírtam magammal, de már nem is akartam. Ezen a ponton már teljesen a hatalma alatt voltam, teste bírtokolta a lelkem, és a testem is. Csókjaim csattantak a comjai belső felén, majd a bugyija szélein is. Egyik ujjammal félrehúztam a tangája elejét, és a feltáruló pucijába adtam egy nagy csókot. Éreztem, hogy már teljesen átnedvesedett, és felizgult. Ismét belecsókoltam a punijába, majd ott is tartottam az ajkaim, és a nyelvem kidugva elkezdtem izgatni a csiklóját. Ajkai közé ékelődött a nyelvem, és izlelgettem, édes nedvét, miközben a testén apróbb rángások futottak át. Nagyon kívántam őt, és időnként a lábszárának nyomtam a keményen álló farkamat. De még ne makartam elengedni a nyelvem alól. Még egy ideig izgattam őt így, majd lefejtettem róla a bugyiját is. Immár teljesen meztelenül feküdt előttem a pokrócokon, és a nyakától a lábujjaiig ismét alaposan végig csókoltam a testét.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hófehér csipketangám teljesen átnedvesedett a vágyam nedvétől, amikor megéreztem, hogy félre húzza rajtam s egy forró csók csattan puncim közepén. Felnyögtem érintésétől. Ekkor újra nekinyomta ajkait, s nyelve elkezdte izgatni a csiklóm. Átjárt a remegés, újra és újra amint lecsapott nyelve, az alattam lávő pokróc szélébe markoltak kezeim, s csípőm csak toltam szájára. Éreztem közben, hogy néha lábszáramhoz nyomja keménnyé duzzadt farkát.

Egyre jobban elöntött a forróság, néha kezeim is fejére téve húztam magamhoz, s ilyenkor engedelmesen erősebben nyomta nyelvét csiklómnak. Majd elengedett és levette rólam a bugyim, s alaposan ismét végigcsókolta testem.

Ahogy ott állt mellettem s fölémhajolva csókolta testem, kezeim a nadrágja gombjával bajlódott, hogy végre megérinthessem. Amikor végre sikerült kigombolnom, leengedtem a földre s Ő kilépett belőle. Ott meredt előttem farka, s én kissé oldalra fordulva markomba fogtam s lassan a számhoz húztam s egy apró nyelvsimítással kombinált csókot nyomtam makkja hegyére. Hangos sóhaj hagyta el ajkait, mely böröm csókolta közben egyre lejebb haladva testemen. Egyik kezem átdugtam a combja alatt s átemeltem a lábát a fejem felett, így farka pont a szám elé került, s ekkor Ő is behajolt újra a combjaim közé, így még a fejem sem kellett felemelnem, s számban érezhettem ismét kemény dákóját egyik kezem körülölelte, a másikat pedig a fejem fölé emeltem s így alulról símogatni kezdtem.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre sikerült megszabadítania a nadrágomtól. Szinte azonnal rámarkolt a farkamra. Nem szorította meg, mégis éreztem a tenyerén keresztül a vágyat, hogy ez a szerszám végre legyen az övé. Érintése áramütésként ért engem, testem összerándult. Tenyere puha bársonyos bőrén keresztül megéreztem a belőle kisugárzó akaratot, mely immár az én akaratom is volt egyben: egymáséi lenni. Egyik kezével átemelte a lábam a feje felett, én meg előre hajoltam, hogy ismét a punciját nyalhassam. Az édes kis barlangját, magát a csodát ezen a csodálatos nőn. Mikor odahajoltam, hogy nyaljam, ő bekapta a farkam, pontosabban a szájába engedte. Ismét összerándultam. Mikor pedig egyik karjával alulról átölelt, a másikkal meg a feje fölött a zacskómat, a golyóimat kezdte simogatni, teljes energiámmal belezuhantam a puncijába. Olyan erővel nyaltam, olyan elszántan, hogy adhassak neki valami gyönyört, hogy szinte feljajdult, olyan hangosan morgott. De közben nem engedte el a farkam, szépen lassan, egyenletesen járt a szája rajta fel-le. Közben néha hangosan sóhajtozott, jólesően morgott, és ha kicsit intenzívebben értem a csiklójához, csípőjét megemelte, szinte belenyomta a számba. Időnként elemeltem a fejem a puncijától, és csak néztem, ahogy a barlangban, az ajkai között csillog a nedve. És ismét lecsaptam a csiklóra, ismét nagy morgást okozva ezzel. Aztán, egy idő után elkezdett intenzíven mozogni a szám alatt a puncija. Elkezdett vészesen közeledni a kéj csúcsához. Mielőtt robbant volna, egy pillanatig mozdulatlanná vált, hogy aztán teljes erővel dobálja magát alattam. Orgazmusa óriási volt, de egyetlen pillanatra sem engedte el a farkam. Miközben élvezett, teljesen kitátottam a számat, erősen rátapasztottam a puncijára, nyelvem vadul csapkodott az ajkai között, és közben arra gondoltam, hogy "ide nekem minden drága cseppedet édes!" És mohón lefetyeltem a drága nedűjét.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ekkor éreztem, hogy vadul belenyomja arcát barlangomba, s oly vággyal mozgatja nyelvét, hogy feljajdultam, de eközben sem engedtem ki számból, érezni akartam keménységét. Lassan, de egyenletesen mozgattam számban, miközben apróbb és nagyobb sóhajok törtek elő belőlem, attól függően mennyire erősen ért hozzá csiklómhoz, néha felemelve csípőm s jobban odanyomva szájához. Időnként elemelte fejét, majd újra és újra lecsapott duzzadó csiklómra, ami újabb és újabb remegéshullámot indított bennem. Egyre összefüggőbben rázott a remegés, éreztem lasan nem bírom tovább édes kényeztetését. Aztán egy pillanatra megfeszült testem, majd olyan erővel járt át a remegés, hogy szinte dobáltam magam a kéjtől a szalmabálák tetején. Éreztem amint ajka rámtapad s egyetlen pillanatra sem emeli el száját rólam, nyelve vadul jár ajkaim közt, míg teljesen el nem aléltam tőle.

Dákója még mindíg a számban volt, egy pillanatra sem eresztettem el, s ahogy lassan lenyugodott testem újra mozgatni kezdtem számban. De ekkor Ő lassan kihúzta ajkaim szorításából, s átemelve lábát a fejemen a lábaimhoz lépett. Finoman felemelte lábaim két kezében tartva s egyre közelebb húzódott, miközben felemelte bokám vállaira s felváltva végig csókolt rajtuk. Lassan térdre ereszkedett, barlangomhoz illesztette lüktető farkát. Ismét megremegtem. A gondolat, hogy rögtön belem tolja élvezetem zálogát, ismét feltüzelt, s amint lassan, szinte centiről - centire magára húzott éreztem ahogy finom bőre végig siklik hüvelyem síkos falán. Nagyon finoman mozgott, s közben szemét fürkésztem, s a gyönyör csillogása tükröződött benne amint teljesen belém nyomta farkát s ott egy pillanatra elidőzött, s szinte éreztem amint egyre jobban lüktet bennem. Aztán elkezdett bennem ütemesen mozogni s én ismét egyre hangosabb sóhajokkal jutalmaztam érte....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután lenyugodott az igencsak nagyra sikeredett orgazmusa után, lassan ismét elkezdte mozgatni a száját a farkamon. Talán meg akart jutalmazni azért, amiért gyönyörben részesítettem, talán élvezte volna, ha a szájában élvezem el, de én hamarosan finoman kihúztam a farkam a csodás fogságából, és a nő lábai közé léptem. A bokáinál fogva felemeltem őket, és ahogy lassan letérdeltem, mindkét lábszára kapott a csókjaimból rengeteget. Gyönyörű nő volt, gyönyörű testtel. Mikor már bent térdeltem a lábai között, lábai a vállamon nyugodtak, lassan beljebb csúsztam, és a farkam a puncija bejáratához igazítottam. Lassan magamra húztam, miközben a tekintetünk egymásba fúródott. Bennem tombolt a vágy, hogy a magamévá tegyem, benne tombolt az ismételt orgazmus lehetőségének tüze. Nagyon lassan, óvatosan húztam egyre magamra. Farkam simán csúszott a nedves hüvelyébe, alaposan kitöltve azt. Ahogy hatoltam egyre beljebb, szemei lecsukódtak, orrlyukai kitágultak, időnként az orrcimpái megremegtek. Tudtam, hogy nagyon élvezi a dolgot, de én sem cseréltem volna akkor senki mással. Fejét egyre erőteljesebben nyomta a bálába, és mikor teljesen bent voltam, hangosan felnyögött.

- Szia! - suttogtam, talán meg sem hallotta. Édes, gyönyörű puncijában elkezdtem ütemesen mozgatni a farkam, nem kis kéjt okozva ezzel neki. "Csak lassan, finoman"- diktáltam magamnak, nehogy fájdalmat okozzak neki. Előre hajoltam, teljesen fölé, de a lábait még mindig a vállaimon hagytam. Szinte a melleinél voltak a térdei, teljesen kinyílt nekem, alattam. Karjaimra és a lábujjaimra támaszkodtam, és a csípőm lassan gyorsuló mozgásával elkezdtem járatni benne a farkam. Sziszegett, huhogott, és az ágyékom egyre sűrűbben csattant rajta.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint egyre beljebb ért, lehunytam szemeim s átadtam magam a gyönyör hullámainak, melyek újra és újra elöntötték testem. Ismét egyre közelebb repített a beteljesedés felé, annyira érezte mi jó, mikor gyorsítson, lassítson, vagy épp álljon meg egy pillanatra, mintha már többedszerre volnánk együtt. Nem sok férfinek sikerült eddíg elsőre ilyen gyönyörben részesítenie. De neki elsőre sikerült. Fejem már nem tudtam jobban hátranyomni, a kemény szalmabála nem engedte, így testem feszítettem alatta még jobban, csípőm néha meg-meg emelve.

Lassan és finoman mozgott bennem, de ütemesen, majd előrehajolt teljesen fölém, de a lábaim nem engedte le a válláról. Térdeim előre nyomódtak, s így teljesen kitárulkozhattam s farka is jobban feszült bennem, még nagyobb gyönyört okozva ezzel. Karjaira támaszkodva, egyre gyorsuló mozgással kezdett mozogni tovább. Egyre hangosabb hangok törtek elő belőlem, de Ő is egyre szaporábban szedte a levegőt. Néha odahajolt és hosszan megcsókolt, de eközben sem hagyta abba a mozgást, ilyenkor még jobban belém feszült.

Már egész szédítő tempót diktált, majd midőn már azt éreztem nem bírhatja tovább, lassulni is kezdett mozgása, majd szinte egészen meg is állt. Felemeltem fejem s figyeltem mire készül, lassan kicuppantotta belőlem a farkát, majd miután teljesen felültem, hozzám lépett és szájon csókolt. Tekintetünk ismét találkozott s hálás pillantásom úgy tünt megnyugtatta, hogy én is örülök, hogy nem kapkodja el a dolgot. Felálltam s háttal nekidőltem mellkasának, hátammögött kezeim végighúztam gerincénél, miközben Ő a melleimet vette a tenyerébe s ajka végigsiklott nyakamon, fülemen. Több oszlop állt mellettünk, olyan amihez kikötik a lovakat, mikor még nem vezetik be a helyükre őket. Két kézzel megkapaszkodtam a mellettem állóba, lábaim szétterpesztettem s popsim hátranyomva ágyékához vártam, hogy újra birtokba vegye barlangom.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már majdnem a csúcsra juttattam, de aztán arra gondoltam, hogy ne végezzünk ilyen gyorsan. Szerettem volna nagyon alaposan kiélvezni a vele töltött időt. Szívem szerint azonnal és minden gyönyört adni akartam neki, de végül győzött bennem a hosszan elnyújtott élvezet reménye. Lassan kihátráltam belőle, és izgatottan vártam a reakcióját. Szerencsémre azonban ő is így gondolhatta, mert hálásan és egyben bátorítóan mosolygott rám.

Felállt, lassan hátat fordított nekem, és egészen nekem tolatott, hátát a mellkasomnak nyomva. Fenekét megriszálta, amint az hozzáért a meredező dákómhoz. Azonnal marokra fogtam a gyönyörű melleit, miközben ő amennyire csak tudott, hátra nyúlt és a hátam simogatta. Majd mozgolódni kezdett, és az egyik közelünkben álló fa oszlophoz lépkedett, miközben úgy tapadtam rá, mit a légy a légypapírra. Mikor az oszlophoz értünk, két karjával megkapaszkodott benne, és a fenekét hátra nyomta. Elléptem tőle, és lenéztem a hívogatóan dudorodó popójára. Lassan letérdeltem mögé, és pár pillanatig farkasszemet néztem a fenekével. Más körülmények között ki nem hagytam volna, hogy lassan oda ne hajoljak hozzá, és nyelvemmel ne illettem volna a lyukát, majd mély átéléssel, és élvezettel ki ne nyaljam. Ezt most nem tehettem meg, de arcomat nekinyomtam a gömbölyűségének, és két hatalmas csókot nyomtam rájuk. Majd felálltam, és szépen lassan odaigazítottam a farkam a puncija bejáratához. Ahogy a makkom bent volt, lassan, de folyamatosan betoltam neki. Tövig, ahogy azt az előbb is tettem. A fúró simán siklott beljebb a nedves, és teljesen kitágult lyukba.

És kezdetét vette egy hatalmas élvezet hullám. Folyamatosan mozogtam benne. Lucskos nunija úgy szippantotta be a dákómat, mintha sosem látott volna farkat. Ágyékom csattogott a fenekén, időnként lenéztem, és szinte megőrültem a feneke rezgésének látványától. Aztán ismét ráhajoltam a hátára, és két tenyerem a melleire tapasztva fokoztam a tempót, majd fogást váltva a vállaiba kapaszkodtam, és nem is lassítottam egészen addig, amíg el nem érte őt az első orgazmus.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé eltolt magától és letérdelt mögém, majd két hatalmas csókot nyomott a popsimra. Aztán lassan felegyenesedett mögöttem s szépen lassan oda igazítva farkát barlangomhoz lassan és egyenletesen belémtolta egészen tövig. Finoman csúszott belém felforrósodott, lüktető barlangom szinte magába szippantotta s mikor újra tövig bennem volt, megállt. Pár másodpercig csak a lihegésünk hallatszott, majd amint egyenletes ütemben elkezdett bennem újra ki - be mozogni egyre hangosabb sóhajok és nyögések jelezték mindkettőnk számára, hogy ezt bizony egyformán élvezzük mindketten. Ágyéka csattogott a fenekemen, minden lökése hullámzó forrósággal öntött el, lábaim remegtek s ekkor rámhajolva két kézre fogta melleimet s egyre fokozva a tempón szinte az őrület határán lebegtetett. Majd fogást váltva a vállaimba kapaszkodott, s mikor épp tövig belémhatolt még magafelé is húzott a vállaimnál fogva. Ez megtette hatását, pillanatokon belül megfeszülő testem átjárta a gyönyör édes forrósága, s néhány pillanatra hangos sikolyom váltotta fel a szürkületi csendet.

Elengedte vállaim s miközben pulzusom lassan normalizálódni látszott, forró nedves ajkai a hátamon siklottak végig, a gerincoszlopom mentén az egyik oldalon le, a másikon fel, míg elérve nyakam ott is végig ízlelte izzadságtól sós bőröm minden négyzetcentiméterét. S magam sem hittem, de ez ismét korbácsolni kezdte vágyaim, éreztem amint ereimben forrósodik a vér, s minden porcikám kívánta újra és újra érintését. Csak azt éreztem, hogy még és még akarom őt, újra és újra érezni, látni, tapintani. Nem akartam, hogy véget érjen a varázslat, mely átrepített egy más dimenzióba, melyet oly ritkán volt alkalmam átélni. Megmagyarázhatatlan volt, de nem is akartam tudni az okát, csak ki akartam élvezni minden egyes pillanatát. Megfordultam, kezem a fejemfölé emelve átkulcsoltam a mögöttem lévő oszlopon, fejem hátra hajtva, lehunyt szemmel rábíztam magam, tegyen velem amit csak akar....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre sikerült. Annyira akartam, hogy örömet okozzak neki, és beteljesült. A csendet csak az orgazmusa hangja törte meg. Még benne voltam, jó volt benne maradni, bele feszülni a puncijába, és így várni, amíg lecsillapszik. Elengedtem a vállait és az előttem fehérlő hátát kezdtem el csókolgatni a nyakától lefelé. Lassan, aprólékosan, ki nem hagyva egyetlen centit sem. Finoman kihátráltam belőle, és egészen a fenekéig kapta a csókjaim. Aztán mozgolódni kezdett, megfordult, és két kézzel a feje felett az oszlopba kapaszkodva, fejét hátra hajtva, homorítva megállt előttem. Mielőtt a szemeit lehunyva várta volna, hogy tegyek vele valamit, olyan pillantást küldött felém, amitől azonnal forrni kezdett a vérem, pedig addig sem volt éppen hideg. A póz egy felkínálkozás volt, a pillantása egy üzenet: tégy velem amit akarsz. Beléptem a kissé nyitott lábai közé, és azonnal a puncija elé tettem a dákómat. Amint az ajkai megérezték a makkom, teste megfeszült kissé, várta a behatolást, várta, hogy a dárdámra tűzzem őt, mint a győztes a legyőzöttet. A makkom már betoltam, mikor nyelt egy nagyot, száját résnyire nyitotta, tökéletesen megadva magát a farkamnak. Mivel a puncijából szinte fojt kifelé az öröm nedve, a csúszós barlangba könnyen betoltam a farkam. Ágyékom szinte csattant az ágyékán, behatolásom gyors, de fájdalommentes volt. De mikor beérkeztem, ismét ráköszöntem: szia!

- Szia.a.a.a - suttogta vissza akadozva, mivel már ütemesen mozogtam benne. Forró puncija nem engedett a szorításából, mint egy óriáskígyó fonta körül a dákóm, és igyekezett kifacsarni az összes szuszt belőle. Mellei ugráltak, amitól ismét tűzbe jöttem. Két kezem a csípőjébe kapaszkodott, húztam magamra, miközben erősen döfködtem, mártogattam belé a farkam.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Közelebb lépett hozzám, kezeit végigsimította testemen, s kemény farkát egyenesen barlangom szájához tette. Már a gondolattól, hogy rögtön belémhatol megfeszült a testem, s remegve vártam, hogy magába fogadja vágytól lucskos barlangom lüktető dárdáját. Tudtam, amint beilleszti makkja hegyét, a vágytól szinte magamba fogom szippantani, hogy érezzem amint végig feszül bennem ahogyan befelé halad. Amint dákója hegye belém ért, nyeltem egy nagyot, majd teljesen átadtam magam az érzésnek amit okozott. Gyorsan haladt befelé, ágyéka nekicsattant ölemnek amikor teljesen belém ért, s ekkor ismét rám köszönt : Szia !

- Szia.a.a.a - próbáltam visszaköszönni neki, de ekkorra már olyan ütemesen és keményen kefélt, így csak akadozva tudtam válaszolni.

Hüvelyem ráfeszült s körül ölelte a vágyszerszámot mely minden döfésnél remegést váltott ki belőlem. Melleim is himbálóztak, s kezeivel csípőmbe kapaszkodva minden ütemnél erősen húzott magára.

Néha tekintetünk egymásba veszett miközben egyre vadabb tempót diktálva, nyögéseink szinte egyszerre szakadtak fel belőlünk. Tudtam, éreztem nem bírhatjuk soká ezt a tempót, s már arra vágytam eggyé válva teljesedjünk be. Szívem vadul kalapált, majd át szakítva mellkasom ereimben dübörgő vérem gyorsvonatként száguldott végig testemben. Már minden lökésétől apró sikolyok törtek a felszínre belőlem, s hallottam Ő is egyre hangosabb légvételekkel, néha lehunyt szemmel, néha varázsos pillantásokkal száguldott velem együtt a beteljesedés felé.

Az utolsó lökései mélyebbek és lassabbak voltak az előbbi tempónál, s én teljesen átadva magam a gyönyörnek, hangos nyöszörgéssel vegyes sikollyal élveztem el karjai közt, aztán éreztem amint a láva belőle is kitör s csak pumpálja belém édes nedvét megtöltve barlangom, megremegtetve, megfeszítve testét.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elvesztem a gyönyörben. Ahogy lökdöstem belé a farkamat, mellei ugráltak, és teste remegett. Annyira kívántam őt, hogy alig tudtam visszatartani az élvezésemet. De még nem akartam kiadni magamból az anyagomat. Még akartam élvezetet adni neki, még addig akartam élvezni a perceket, ameddig csak lehetett. Nem lehettem biztos benne, hogy ad-e lehetőséget a folytatásra, egy még édesebb, és élvezetesebb szeretkezésre. Ám egyre erősebben tört fel belőlem az élvezhetnék. Másodszor is sikerült visszatartanom, amit ő nem vett észre. Szemeit lehunyva, hol a szája széleit harapdálva, hol meg nagyra nyitva élvezte a ténykedésem. Mellei még mindig ugráltak…és én még mindig meg akartam őrülni érte, miatta. Éreztem, hogy ismét kitörni készülök, és ezt már nem fogom tudni visszatartani. Kissé lelassultam, de a farkam mélyebben mártogattam belé, és az addig szapora lélegzetet felváltotta a hangos sikoly az erős orgazmus hangja. Teste remegett, élvezett, és mintha csak erre vártam volna, a következő pillanatban én is élveztem egy hatalmasat. Alaposan telepumpáltam a punciját a spermámmal. Rángatóztam, majd ráborultam a mellkasára. Testünk izzadt volt, arcunkról csorgott a verejték, és eddig észre sem vettük, hogy erősen úszunk a verejtékben. De kit érdekelt ez most? Ott vonaglott alattam életem egyik legcsodálatosabb nője, akit épp most juttattam el ismét a csúcsra, és aki épp most juttatott el a csúcsra. Lassan kihátráltam belőle, mire egészen az oszlophoz simult, és most a combjai mellett kapaszkodott bele. Lábai remegtek, és én letérdeltem elé. Átöleltem a fenekénél, és a hasát csókoltam, a combjait, és aztán némán átöleltem az egyik lábát. Hozzá simulva, némán megköszöntem neki ezt a csodálatos estét.

Pár percig így voltunk némán, majd felálltam, mire nagyon lassan ő is megmozdult. Elindult a bálák felé, ott leült az egyikre, térdeit felhúzta, karjait rájuk tette, majd állát a karjaira téve rám nézett. Letérdeltem elé, megcsókoltam az orra hegyét, megsimogattam az arcát, és megkérdeztem:

- Holnap jössz?

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Testünk úszott a verejtéktől ami eddíg fel sem tünt, csak most, hogy lassan kezdtem magamhoz térni a gyönyör okozta kábulatból. Hajam csatakos volt, bőrömön csillogtak a cseppek, s az Ő bőre is fénylett izmos testén, rövidre vágott haját mintha frissen mosta volna. Lassan kihátrált belőlem, én még mindíg az oszlopnak dőltem, remegő lábaim még nem tartottak meg igazán, így két combom mellett kapaszkodtam bele. Gábor elém térdelt, átölelte a fenekem s forró csókokkal borította hasam, combjaim, majd átölelve egyik lábam a combomnál, szótlanul, mozdulatlanul dédelgetett.

Azután lassan elengedett, felállt előttem, így én is mozdultam, megpróbáltam megtart - e már lábam. Egy bizonytalan lépés után, elindultam a leterített bálák felé, majd leültem az egyikre, még erőt gyűjteni. Térdeim felemeltem, átkulcsoltam kezeimmel, s rátámasztva állam ránéztem. Csak néztem Őt, vonásai már kisimultak , arcán mosoly, szemeiből kedvesség áradt. Elém lépett, letérdelt, egy apró csókot biggyesztett az orrom hegyére, kezeivel végig simogatta arcom, majd megkérdezte :

- Holnap jössz ?

Két kézre fogtam arcát, számhoz húztam száját, s megcsókoltam. Hosszan. De mivel nem voltam benne biztos, hogy ez elég Neki válasz gyanánt, így válaszoltam :

- A szokott időben itt leszek ! Emlékszel ? Még meg kell tanolnom lovagolni is ! - mondtam mosolyogva, s már Ő is szélesen mosolygott amikor az " is " szót kimondtam.

- Most viszont mennem kell, későre jár.

Felálltam a báláról, összeszedtem ruháimat, s mire felöltöztem már az ajtóban állt.

Kikísért az autóhoz, egy búcsú csókot nyomott ajkamra, s miután jó éjjt kívántunk egymásnak elhajtottam...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reméltem, hogy a kérdésemre igent mond. Nagyon szerettem volna, ha még többet tudnék neki adni. Valahogy olyan érzésem támadt iránta, hogy csak adjak, és adjak neki....A fejemben számtalan dolog keringett vele kapcsolatban. Ami most kimaradt, azt be akartam pótolni, még több helyen bejárni a testét, minden olyan zugába csókot nyomni, ahová most nem lehetett, és minden olyan helyen kinyalni, ahol most nem lehetett. Mert befészkelte magát az agyamba az a mozzanat, hogy előttem lehajol, és engedi, hogy hátulról megközelítsem őt, hogy teljesen meztelenül állunk egymással szzemben egy szobában, korlátok nélkül, kedvünkre tehetünk a másik örömére. Mert korlátlanul birtokba akartam venni a testét, hogy jól érezhesse magát velem, hogy esetleg olyan dolgokat is adhassak neki, amiket talán még nem élt át. Talán. Mert olyan nő volt, aki kizárt, hogy ne kapta volna meg, amit csak akart. Úgyhogy, nem kis örömömre szolgált, hogy igent mondott. Annak meg még inkább örültem, hogy ezt egy hosszú, és alapos csók kíséretében tette.

Mikor elindult is csókkal váltunk el. Aznap éjszaka alig tudtam aludni. Nagyon feligattak az elmúlt órák eseményei, farkam ismét követelte őt, alig tudtam lecsitítani....Aztán hírtelen egy ötletem támadt. Vajon mi lenne, ha másnap az óra után elhívnám magamhoz ide a lakásomba? Talán már nem lenne sértő a számára, és nagyon jól tudná, hogy mit szeretnék ismét tőle....

Aztán eljött a másnap. Megérkezett Hófehérke. Mikor kiszállt a kocsijából, leesett az állam. Teljesen fehérben volt. Az edzőcipője, nadrágja, és a pólója is fehér volt. De olyan jól állt neki, hogy azt hittem, ott helyben leteperem....De csak egy kézcsókra futotta, lévén nem voltunk egyedül.

És az óra végén feltettem neki a kérdést, nem kis szívdobogás kíséretében:

- Volna kedved eljönni most hozzám?

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész úton Ő járt a fejemben. Ha akartam volna sem tudtam volna másra gondolni, csak az elmúlt órákban történtekre. Amint végigpergett előttem, néhány részlet testem ismét beleborzongott, nem hittem volna, hogy valaha lesz még rám ekkora hatással valaki. Gábor nagyon tudott bánni a nőkkel, ezt már első mozdulataiból is éreztem, s ami utánna következett az maga volt a gyönyör. Megszédített, elkápráztatott, minden sejtem megremegtette. Nem tudtam mi kerekedik ki még ebből, s azt sem Ő szeretne -e majd folytatást, de hogy én nehezen fogom végig csinálni a holnapi lovaglást anélkül, hogy megérinthetném, amikor ott áll majd tőlem egy lépésre, abban egészen biztos voltam. Felhangosítottam a CD lejátszóból előhömpölygő lélekringató dalt, s mikor a garázsba gördültem az autóval s leállítottam, tovább dúdoltam miközben beléptem a lakásba. Egy gyors zuhany után összedobtam egy kis harapni valót, s megpróbáltam gyorsan ágyba jutni, hogy hamarabb legyen holnap, amikor újra láthatom.

Azt hittem sohasem lesz délután, annyira bennem volt a várakozás, hogy a percek és az órák, szinte napoknak tüntek. Még jó, hogy nem volt mára betervezett tárgyalás, nem tudom hogyan tudtam volna a munkára koncentrálni. Már fél órával az indulás előtt átöltöztem, mára hófehér színt választottam, s az irodában járkálva vártam, hogy elindulhassak HOZZÁ.

Amint megálltam az autóval az istállók melletti parkolóban azonnal megláttam Őt. Az autó hangjára hátatfordított a karámnak, s ahogy kiszálltam onnantól fogva végig kísért tekintete míg oda nem értem.

Megkaptam a szokásos kézcsókom, s bármilyen nehezemre is esett végiglovagoltam az órát, de azt hiszem Ő is észrevette, hogy kissé dekoncentráltan.

Amikor az órának vége volt, lesegített Triniti hátáról s egészen közel hajolva halkan megkérdezte :

- Volna kedved eljönni most hozzám ?

Szívverésem ha lehet most még jobban felgyorsult, legszívesebben nyakába ugrottam volna azonnal, de nyugalmat eröltetve magamra, kissé remegő hangon válaszoltam :

- Igen, nagyon szívesen Veled tartok!

Láttam a szemeiben felcsillanó öröm-vágyat, amikor így folytatta :

- Elrendezem Trinitit, 15 perc múlva találkozhatunk a bekötőútnál !

- Rendben, ott várlak! - mondtam, s lassan elindultam az autóm felé, miközben gondolatban már a karjaiban voltam .....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Válasza megnyugtatott, és egyben nagyon felfokozta a vágyam iránta, amely egész nap teljes erővel lobogott. Iparkodtam lerendezni szegény lovamat, ilyen gyorsan sosem végeztem vele. Okos szemeivel csodálkozva méregetett, füleivel jelezte elégedetlenségét.

- Bocs öreglány, de most nagyon fontos dolgom van, egy istennőt kell a felhők fölé repítenem – súgtam a fülébe, amit hangos horkantással, és első lábával történő kaparással nyugtázott.

Aztán már robogtam is bekötőúthoz, ahol Erika várt rám. Előre mentem, ő követett, és néhány perc múlva már kattant a kulcsom a lakásom ajtajának zárjában. Ahogy beléptünk, szembe fordult velem, szemeiben tűz lobogott. Magamhoz húztam, és szó nélkül megöleltem. Orromat belefúrtam a hajába, arcomon éreztem arcának bőrét, és olyan hihetetlen nyugalom szállt meg, amitől magam is meglepődtem. Ilyen hatással még nem volt rám nő! Álltunk ott némán, egymást szorosan ölelve, aztán lassan elkezdtem csókolgatni a fülét, nyakát, lassan haladva az állához, majd a szája következett, aztán a másik oldalra a nyaka és a füle. Mindezt nagyon lassan tettem, mert hallottam, ahogy szinte minden csókom után egyre szaporábban veszi a levegőt. Férfiasságom már szinte szétfeszítette a nadrágom, amit ő nagyon is érzett, de eszében sem volt lazítani testünk szorosságán. Aztán felhúztam a pólóját, és le is húztam róla. A tegnap már megismert, gyönyörű mellei az orrom előtt lüktetett, bimbói olyan hegyesek voltak, mint egy tű. Egy-egy csók a két barna részre, és máris a nadrágját gomboltam ki. Néhány pillanat múlva már előtte térdeltem, és letoltam róla a nadrágját és a bugyiját, miután kilépett a cipőjéből. A zoknit még hagytam.

Aztán ő következett, szép lassan levetkőztetett, nem feledve, hogy testem minden részére adjon sok sok apró csókot. Micsoda finom, puha szája volt! Aztán már teljesen meztelenül álltam előtte, ő szorosan elém állt, megcsókolt, miközben egyik kezével rámarkolt a farkamra. Majd hátra lépett, lenézett a lábára, majd vissza rám. Szemei csillogtak. Letérdeltem, és levettem róla mindkét zokniját. Egyik lábát azonnal a farkamnak nyomta. Csodás, gyönyörű, vörösre lakkozott körmű ujjaival körbe fogta a farkamat, én meg már ettől majdnem elélveztem….Aztán felpattantam, mert már nem bírtam tovább magammal, és szélsebesen bevonszoltam magam után a fürdőszobába. Ott megálltam középen, és a hatalmas sarokkádra mutattam, majd a zuhany fülkére.

- Melyiket parancsolja hölgyem? – kérdeztem mélyen a szemeibe nézve.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az igért időpontban mellém ért egy autó, lelassított kissé, majd miután nyugtáztam, hogy Gábor ül az autóban indítottam s követtem. Néhány perc múlva már kattant a kulcsa a zárban s alig léptünk be az ajtón, szembefordultam Vele s Ő magához húzott. Szó nélkül öleltük egymást. Nem is értettem, de karjai közt megszünt a világ. Csak Ő volt és Én.

Ahogy hozzám hajolt, arcát belefúrta hajamba, aztán lassan elkezdett csókolni végig a nyakamon, a fülemen, majd mindezt megismételte a másik oldalon is. Olyan lassan és érzékien csókolt, hogy minden érintéstől egyre gyorsabban vettem a levegőt, testem parázsként égette a vágy. Éreztem nadrágjában feszülő férfiasságát amint hozzám nyomódott szoros ölelésében. Lehúzta rólam a pólóm, egy -egy csókot nyomott meredező bimbóimra, s már a nadrágom és a bugyim húzta lefelé rólam amint kiléptem a cipőimből.

Aztán én is vetkőztetni kezdtem Őt, amint haladtam a ruhadarabokkal kezeim nyomán csókokat hintettem bőrére ahol csak értem. Amikor végeztem, szorosan elé álltam, csókra emeltem ajkam szájához s megmarkoltam lüktető farkát. Teljesen meztelenek voltunk, kivéve a zoknim, amit nem tudom miért az mént a lábamon hagyott. Lenéztem , majd vissza Rá. Ekkor elém térdelt és amint levette lábamról a zoknit azonnal hozzányomta farkához. Aztán hirtelen felemelkedett, s kézen fogva maga után húzott a fürdőszoba felé. Megtorpant középen s s a hatalmas sarokkád és a zuhanyfülke közé mutatva mélyen a szemembe nézve megkérdezte :

- Melyiket parancsolja hölgyem?

A bőség zavarában, hirtelen nem tudtam melyiket válasszam, de aztán a kád mellett döntöttem, mégiscsak jobban elférünk benne.

- Legyen most ez!- válaszoltam a kádra mutatva - A másikat majd legközelebb !

S Gábor már nyitotta is meg a csapot, s rengeteg habfürdőt locsolt a kádba. De amíg a gőzölgő víz lassan megtöltötte a kádat sem maradt tétlen. Magához húzott, megcsókolt s a kád szélére ültetett, miközben letérdelt elém szemeivel végigpáztázta testem követve símogató keze érintését. Majd apró csókokkal végig csókolt a hasamon, köldökömbe kissé belefúrva nyelve hegyét amint odaért. Azután ajka végigsiklott mindkét combom belsején s ott is végig ízlelte bőröm. Éreztem, hogy barlangomból előcsorranó nedvem lecseppenni készül, de abban a pillanatban azt is éreztem, hogy Gábor nyelve végig siklik egészen a popsimtól, fel a csiklómig. Ujjaim elfehéredve markolták a kád szélét, amikor lassan felemelkedett előttem s elzárta a csapot. Olyan pillantást vetve felém, hogy beleborzongtam.

Remegő testtel vártam a folytatást.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Legyen most ez – mutatott a kádra, mire én nyomban fürdőhabot és vizet engedtem, hogy minél előbb elmerüljünk az illatos, habos vízben, és az élvezetekben. Mert abban biztos voltam, hogy most aztán mindent megadok neki, amit csak szeretne, mert már nagyon vágytam rá, hogy teljesen fesztelenül lehessük együtt. Míg a víz tette a dolgát, én sem tétlenkedtem. Magamhoz húztam, ismét megcsókoltam, majd a kád szélére ültettem, és már térdeltem is le elé, hogy megint csókolhassam és nyalhassam mindenhol. Csókolgattam a hasát, köldökét, majd a combjait belülről. A puncijára pillantva láttam, hogy az erősen csillog a kéj nedvétől, és egy hatalmas nyalással a popsijától a fenekéig végignyaltam őt, amitől teste megremegett. Felálltam elzártam a vizet, beleléptem a kádba, és besegítettem őt is. A kád ülő részére ültettem, és leültem vele szemben, lábaim feltéve a feneke mellé. Így alacsonyabban ültem, mint ő, ráadásul alaposan szétvetett lábakkal. A habtól nem látta, de tudta, hogy a férfiasságom a szétdurranás határán állt. Nem is tétlenkedett, mindkét talpát a farkamnak nyomta. Aztán az egyiket a mellkasomnak támasztotta, mire én elkezdtem finoman masszírozni a talpát, lábfejét. Néztem az inas, eres lábfejét, és lassan a számhoz emeltem, miközben a szemébe néztem. Kíváncsi csillogás volt azokban a gyönyörű szemeiben. Hát én elkezdtem egyenként megcsókolni az ujjait, majd a másik lábával is ezt tettem. Ő hátra dőlt, és mint egy úrhölgy, csendesen tűrte, hogy egy állig felizgult pasi molesztálja őt a kádban. Aztán felállítottam, és elé állva a tenyereimbe vizet merítve az illatos habbal lefürdettem őt. Közben néztem gyönyörű testét, igyekeztem nagyon lassan mozogni, hogy élvezze a simogatásaimat, és én minél tovább érezzem bőrének lágyságát. Aztán egyik lábát a kád szélére tettem, és betérdeltem a puncija elé. Szó nélkül mindkét kezét a fejemre tette jelezve, hogy teljesen nyitott rám. Várta, akarta, hogy ismét megtörténjen valami. És én ettől a mozdulattól és pillanattól már csak az övé voltam. Bár legszívesebben olyan vadul és mohón csaptam volna le a tátongó hüvelyre, mit sas a prédára, mégis nagyon lassan, óvatosan érintettem nyelvemmel hüvelye felső részét. Amint hozzá értem, teste aprót rezzent. Kívánt, vágyott rám. És én tudtam, hogy talán a részéről sosem átélt érzéseket, élményeket, érintéseket fogok neki adni. Mert akartam, mert mindennél jobban vágytam, hogy csendesen csókolgassam, nyaljam őt mindenhol sokáig és nagyon alaposan.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felemelkedett, elzárta a vizet s belépve a kádba engem is belesegített, s a kád ülő részéhez fordított. Leült velem szemben s lábait feltette a fenekem mellé. Tudtam, a hab takarásában ágaskodó farka mostanra pattanásig feszítheti vágyát, így mindkét talpam nekinyomva duzzadó férfiasságának, majd az egyiket felemeltem a mellkasához. Ekkor ezt a lábam, finoman elkezdte masszírozni, majd a szájához emelte, miközben folyamatosan a szemembe nézett. Kíváncsian vártam milyen új élményt fogok érezni, s amikor elkezdte egyenként végig csókolni a lábam ujjait, hátra dőltem s élveztem bizsergető csókjait.

Azután felállított a kádban s végig mosdatott, tetőtöl - talpig, olyan hihetetlen lassúsággal, mintha örökké valóságig akarná érezni bőröm érintését. Közben szemeivel követte kezének minden mozdulatát, s pillantásából azt éreztem, ha lehetne most még a szemeivel is símogatna ahol csak ér.

Egyszercsak felemelte egyik lábam a kád szélére s lábam közé térdelt. S ekkor szinte már önkéntelenül, két kézzel húztam fejét egyre jobban lüktető barlangomhoz. Már nagyon vágytam Rá.

Olyan hihatetlen volt számomra, hogy bár tudtam majd bele őrül már Ő is a vágyba, mégis oly lassan és finoman ért hozzám, s testem apró rezzenéseit kémlelte érintése nyomán. Érezni kellett mennyire vágyom Rá. S számomra már kiderült, mennyire érzéki szerető, mennyire vágyik arra, hogy minél több és minél érzékibb élményekkel halmozzon el, hogy ne vágyjak másra csak még érezni amit Tőle kaphatok.

Testem hangszeréből olyan dallamokat tudott előcsalogatni, amikre soha eddíg még nem volt példa, s szavak nélkül is tudta, miként kápráztassa el érzékeim olyannyira, hogy szinte az ájulás határát súroljam.

Volt néhány férfi az életemben, de Hozzá valami oly csillapíthatatlannak tűnő vágy vonzott, melyet eddíg még soha nem éreztem senki iránt.

Robbanás szerű érzések rázták, remegtették testemet már szinte egybefüggően, s úgy tünt lassúsága, érzékisége eggyé forraszt bennünket.

Egyszer csak abba hagyva a lasssú, ízlelgető nyelvcsapásokat, megfordított kezeim elém támasztotta a kád szélére s két kezével széthúzva popsimat éreztem amint nyelve elindul feltérképezni a két part közti hasadékot. S ezt is oly finoman s gyengéden tette, hogy kezdeti össze rezzenésem egy pillanat alatt semmivé foszlott, s átadtam magam teljesen símogató puha nyelve érzéki érintéseinek....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lábai között elveszítettem minden időérzékemet. Nem tudtam, mennyi ideig nyaltam finoman a punciját, csak a csodálatos nyílása ízére tudtam figyelni, és arra, hogy végre ismét benne lehet a nyelvem, hogy ismét érezhetem benne a NŐ-t, és tenyereim a fenekére szorítva húzhattam magamra. Nyelvem finom mozgását teste rezdülései követték, éreztem rajta, hogy nagyon élvezi minden pillanatát az együttlétünknek. Akárcsak én. Miközben nyaltam, agyam egyre inkább kezdett elborulni, és lassan hatalmába kerített a vad vágy, hogy minden porcikáját megízleljem. Ekkor abbahagytam puncija nyalását, és mögé térdeltem. Bár nem tudtam, hogy hogyan fogja fogadni a közeledésem, de a következő pillanatban már húztam szét feneke dombjait, egy pillanatig farkasszemet néztem a lyukával. Aztán ráborultam. És ismét megszűnt körülöttem minden. Csak arra tudtam figyelni, hogy a nyelvemmel alulról felfelé végig nyaljam a hasadékát. Először megrezdült, talán még nem volt ilyenben része, de aztán csendesen sóhajtott, és megadta magát a nyelvemnek. És én végre ott voltam, ahol lenni akartam attól a pillanattó kezdve, amikor megláttam őt. Miközben nyelvem finom sétáját tette a popsija és a puncija között, ő állt, de néhány perc múlva szép lassan előre hajolt, és megtámaszkodott a falnak. Kinyomta a fenekét nekem, hogy jobban hozzáférjek, és ő jobban élvezhesse a dolgot. Én ezt a mozdulatát egy nagy nyögéssel honoráltam, és egy kicsit erősebben tapasztottam a nyelvem a popsijára, a gátjára, és a puncijára. Egyre gyorsabban nyaltam, kapkodva tudtam csak levegőt venni, de nem bántam volna azt sem, hogy így ér a fulladásos halál….

Aztán felálltam, és ebben a pózban a farkam bedugtam a puncija alá, majd mozogni kezdtem, mintha szeretkeznék vele. Azonnal felnyögött, teste megfeszült, készen állt arra, hogy befogadja a szerszámomat. Le is nyúlt, és beigazította. Én lassan betoltam, nagyon lassan, hogy a behatolás minden pillanatát nagyon sokáig élvezzem. Néztem a hátát, ahogy megfeszülnek finom női izmai, amikor haladtam befelé a barlangjába. Fejét hátra feszítette, majd lelógatta. Kezdte elveszíteni a fonalat. Én ezt vártam. Azt akartam, hogy minden pillanatát élvezze a velem töltött időnek, hogy tudja, érezze, én most csak azért vagyok, hogy neki élményeket, élvezeteket nyújtsak. Néhány finom lökés után megálltam tövig benne, lehajoltam, és végig csókoltam a hátát, ahol csak értem. Pokolian élveztem, hogy vergődik alattam, mert a farkam feszítette a punciját, csókjaim bizsergették a bőrét, tenyereim közben lassú vándorútra indultak a mellei felé. Időnként lassan löktem párat a szerszámommal, majd ismét megálltam. A farkam erősen lüktetett, szinte szétrobbant. Nem akartam elélvezni még. Csak Ő utána. Már nagyon lihegett, nyöszörgött. Ekkor úgy döntöttem, megadom neki az első kegyelemdöfést. Lassan mozogni kezdtem benne, majd egyre gyorsult a tempóm. Éreztem, hogy nekem sincs sok már hátra, mivel pokolian kívántam őt. Nyöszörgése egyre hangosabb lett, mígnem folyamatos sikítássá erősödött, és egy hatalmas orgazmus érte el őt. Ettől megnyugodtam, és én is egy óriási élveztem, teljesen telepumpálva édes punciját.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Talán a furcsa, megmagyarázhatatlan vágy, a határtalan bizalom iránta, a belőle áradó nyugalom amit az első pillanattól éreztem, amikor tekintetünk találkozott, nem tudom. Ahogy hozzám ért, ahogy megérintett, az, hogy a NŐ-t látta bennem, aki gyönyört adó karjai közt elalél, s oly finoman tárta fel popsim símogató nyelvével, mint aki mindenhol érezni akar, s mindenhol ahol csak lehet gyönyörben részesítsen engem.

Finoman, érzékien térképezett fel s amint érezte, hogy vágyam elragad, miközben a falnak támaszkodva a fenekem kinyomva felé utat engedtem nyelvének, egy nyögéssel honorálta mozdulatomat. Ezzel is megerősítve mennyire élvezi Ő is amit tesz velem. Az őrület határára kergetett nyelvcsapásaival, le - fel járatva egészen a csiklómtól a popsimig. Hallottam amint egyre gyakrabban kapkod levegő után, de nem hagyta abba még egy jó darabig. Felforrósodott hüvelyem ontotta nedüjét, amikor egyszercsak éreztem, hogy felegyenesedik mögöttem s farkát két combom közt előre tolta barlangom bejáratáig. Bár úgy éreztem magától is beszippantaná hüvelyem, annyira kívántam már, de azért odanyúltam s beigazítottam lüktető makkját a nyíláshoz. S már a gondolat, hogy rögtön magamban érezhetem megfeszítette testem, de amikor lassan elkezdett belém hatolni, minden sejtem beleremegett. Fejem hátra szegtem, majd amint egyre beljebb ért, s tudatom kezdett teljesen elhagyni, előre engedtem. Néhány apró lökés után megállt, de farka tövig bennem feszült, s ekkor apró csókokkal végig csókolta a hátam. Vergődtem a gyönyörtől, s Ő lassú kínzásban részesített, kezei a melleim felé vándoroltak, csókjai bizsergették bőrömet. Közben időnként néhány apró, de határozott húzással mozdult bennem, majd ismét megállt. Innentől fogva már csak nyöszörögni volt erőm, hangosan lihegve vártam a beteljesedést. Egyszer megéreztem, hogy megmozdul bennem, majd egyre gyorsabban és gyorsabban. Tudtam most kivégez rögtön. Nyöszörgésem hangos sikollyá erősödött, s testem megfeszült amikor elöntötte a forróság, s már csak azt éreztem amikor Ő is elélvezett bennem, hangos nyögéssel teletöltve barlangom édes nedvével.

Még néhány pillanatig így összefonódva álltunk, bár remegő lábaim alig tartottak, de Gábor erős kezei tartottak még s ismét éreztem amint csókolt, végig nyakamon, majd lassan leengedett a habos vízbe ami alattunk már kissé elhült, de ezt most egyikünk sem bánta.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beleültünk a habos vízbe, mely azért már inkább csak éppen langyos volt, mintsem meleg. De nekünk egyébként is melegünk volt, jól esett a víz simogató hűvössége.

Egymással szemben ültünk le. Nem volt túl kényelmes, de ez a szűk hely rákényszerített minket arra, hogy szorosan, egymáshoz nagyon közel legyünk. Ez a kényszer persze édes kötelezettség volt, és mindketten nagyon élveztük a másik közelségét. Fejét neki támasztotta a kád peremének, a mellei éppen a víz felett voltak, és csodás fényben fürödtek. Nem volt fáradt, de láttam rajta, hogy ez a mostani menet kivett az erejéből. Az édes, ha tudta volna, hány ilyen menetet tartogattam még neki.....

Egy idő után mozgolódni kezdtünk, felálltunk, és letusoltuk egymást. Én leguggoltam elé, szép lassan végigmostam a lábait, majd a punciját, fenekét öblítettem le a habtól. Aztán felálltam, és a vállait áztattam meg. A mellbimbóiról lecsepegő vizet a számba engedtem.

Aztán ő következett. Letusolt engem, hasonlóan, ahogy én őt, majd odaadta nekem a tusolót, és én a mellkasomra irányítottam a vizet. Ő letérdelt, és a farkam alá tartotta a száját, így a farkamról lefolyó víz lassan megtöltötte azt. Majd kiköpte, és ismét tele engedte. Nem kicsit volt izgató látvány! És ismét igazolta azt a feltevésem, hogy amellett, hogy egy gyönyörű nő, még fantáziája is van, méghozzá nem is akármilyen.

Mikor kiléptünk a kádból. szárazra töröltem őt finom, puha törölközővel. Aztán egy pillanatra hatalmasat kondult a mellkasomban vergődő pumpa. A világos törölközőt az álla alá szorította, mint aki fázik. Csodálatos szemeiben megcsillant a lámpa fénye, halvány arca kipirult volt, szinte gyermeki pajkosság bujkált a szája szegletében, és ebben a pillanatban olyan gyönyörű volt, olyan sebezhető, hogy nem tehettem mást, így ahogy volt, odaléptem hozzá, és átöleltem. Nem értette eme érzelmi kitörésem, de nekem szükségem volt, hogy megérinthessem. Akkor, ott, abban a pillanatban.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A vízben egymással szemben ültünk, közel egymáshoz jó volt érezni a másik meghitt közelségét egy ilyen fergeteges eggyesülés után. Nem éreztem fáradtságot, csak jóleső zsibbadás járta át a testem, a langyossá hült víz hűtötte felforrósodott bőrünket. Fejem hátra támasztottam a kád pereméhez, melleim hegye kilátszott a vízből. Gábor tekintetét rajta felejteve bimbóimon arra következtettem, gondolatati már azon jártak, hogy tudna újabb és újabb gyönyörökben részesíteni.

A gyorsan hülő víz már hideggé vált, majdnem fáztam benne, s ez kihegyesítette mégjobban bimbóim. Mozgolódni kezdtünk, s lassan felállva Gábor megnyitotta a tusolót, én is felálltam s Ő elém guggolva szép lassan végig mosott, leöblítette rólam a habot ami a fenekemre és a combomra tapadt. Aztán felegyenesedett s a vállam fölé emelte a zuhanyt, s a melleimről lecsepegő vizet a szájába engedte. A fantáziám persze elindult nyomban s tudtam, néhány perc múlva ki fogok próbálni valamit egy másik verzióban.

Átvettem Tőle a zuhanyrózyát s én is elkezdtem Őt letusolni, majd mikor kész voltam a kezébe nyomtam a zuhanyfejet a elé térdeltem s farka alá toltam számat . A mellkasán végig folyó víz megtöltötte számat, s ekkor lassan kiengedtem belőle, s újra odatartottam. Szemeit nem tudta levenni rólam, szemeiben felfényleni láttam "azt" a csillogást.

Amikor kiléptünk a kádból körém tekert egy finom puha törölközőt s felitatta rólam a vizet. Fáztam kissé, ezért a törölközőt az állam alá szorítottam, de az iménti jelenet kissé elindította az én fantáziám is, így huncut mosollyal néztem Gáborra miközben Ő is megtörölközött. Csak nézett rám, fénylő szemekkel, majd egyszercsak odalépett hozzám s szorosan magához ölelt. S bár nem igazán értettem ezt a hirtelen érzelem kitörést, de hihetetlenül jól esett, annyira jól, hogy azt kívántam bár csak ez a pillanat örökké tartana...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Testünk, a rátekert törölközőn keresztül is egybe forrt. Nagyon jól esett a szája érintése, de már önmagában az is, hogy csak ott volt, velem volt. Tetőtől talpig végig néztem rajta, különösen szépnek találva a törülköző által nem takart részeket. Ám én tudtam, hogy amit takar, szebb, mint bárki másé- legalábbis az én szememben.

A derekát átfogva bekísértem a szobába. Szó nélkül mentünk befelé a gyönyör leendő szentélyébe. A szoba közepén megálltunk a vastag, puha szőnyegen. Lassan levettem róla a törölközőt. A szoba félhomályában teste domborulatai különös fénnyel sejlettek fel. Szó nem hallatszott, csak az elakadó lélegzetek. Néhány másodpercig csak csodáltam őt, majd szorosan elé léptem, és magamhoz húztam. Has a hason, comb a combhoz, mell a mellhez. És száj a szájra, mivel ki nem hagytam volna, hogy ismét alaposan meg ne csókoljam. Csak szorítottam magamhoz a törékeny testét, majd már kevésbé türelmesen a melleit kezdtem csókolni. Nehezen türtőztettem magam, hogy ne legyek vehemensebb, mivel a fürdőben, és az eddigi történt események nem elégítették ki az iránta érzett vágyaim, inkább fokozták azt. Ám nem akartam rámenős lenni. Ezért visszafogtam magam, és lassan letérdelve a hasát, csípőjét csókoltam tovább. Mikor a teste első részét körbe csókoltam, a combjait vettem célba. Egészen a térdeiig haladtam lassan, miközben a tenyerei a fejemen nyugodtak. Lábszárait magamhoz öleltem, hozzájuk simultam, és hálát adtam a sorsnak, hogy vele lehetek.

Férfiasságom ismét teljes nagyságában pompázott készen arra, hogy e csodás nő kedvére tegyen.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jóideig álltunk ott összesímulva, csókolva egymást. Finoman, lágyan, dédelgetően. Azután mikor lassan elengedtük egymást, Gábor végig nézett rajtam, olyan átható tekintettel, mintha nem takarná testem a törölköző, majd derekam átfogva a szoba felé indultunk. Amikor átléptük a szoba küszöbét, talpam alatt finom, bolyhos szőnyeget éreztem, ami lágyan cirógatta talpamat.

A szoba közepéig jutottunk, némán, szavak nélkül is értettük egymást, vágyunk érződött légvételünkön, ahogy egymást érintettük. Gábor lassan lefejtette rólam a törölközőt s ismét végig nézett rajtam a szoba félhomályában, de gyanítottam, már minden porcikám ismeri, s álmában is fel tudná idézni domborulataimat. Imádtam amikor így nézett rám, azt éreztem ott és akkor csak értem van, csak engem akar, mindenestől, s alig várja, hogy újra és újra kedvemre tegyen.

Magához húzott ismét. Csupasz bőrünk minden ponton össze ért s szája ismét az enyémre tapadva nyelvünk táncolva egyesült. Éreztem nehezen tűrtőzteti magát, vágya kezdi elragadni, ajka a mellemre tapadt, s csókolta egyre hevesebben. Azt gondoltam ebből heves szeretkezés fog kerekedni, de nem így történt. Gábor minden önuralmát laptba vetette, hogy a lehető legtöbb gyönyört adhassa nekem, s én ha lehet ettől még jobban imádtam Őt.

Elém térdelt, s nagyon lassan végig csókolta hasam, majd ajkai tovább haladtak csípőmre, combjaimra, s néha közben felpillantott rám, s láthatta amint lehunyt szemmel élvezem minden mozdulatát. Kezeim a fejére téve, ujjaimmal a hajába túrva, követtem végig amíg leért egészen a térdemig. Itt megállt s átölelve lábaim csak tartott szorosan, hozzám bújva. Még mindíg hihetetlennek tünt, hogy a sors utamba küldte Őt, nem találkoztam még hasonló férfival. Elvarázsolt. Lényével, rajongásával, dédelgetésével.

Láttam, s éreztem hosszú és gyönyörökkel teli órák várnak még rám, s hálát adtam a sorsnak, hogy megajándékozott VELE......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira felemelő érzés volt a lábaihoz simulva térdelni. Annyira kívántam őt, annyira akartam, és testének minden centijét érinthettem...Csak simultam hozzá, karjaimmal átöleltem a lábait, tenyereim a combjai hátsó felén és a vádlijain táncoltak, le egészen a sarkaiig. Olyan finom, puha bőre volt, és annyira édesen tűrte, hogy így simuljak hozzá, hogy már tényleg egy hajszál választott el attól, hogy kiengedjem magamból a vadállatot. Testem remegett a visszafogottságtól, de rajta is éreztem, hogy őrülten kívánja a közelségemet. Lassan a csókjaim a puncija felé közeledtek. A köldökénél elidőztem kissé, hagytam, hogy teljesen átengedje magát az érzésnek. Sokat nem kellett várnom. A csókjaim megtették a hatásukat. A hasán keresztül éreztem a szívverését, mely egyre szaporább lett. Mikor a puncijához értem, arcommal kissé szétnyomtam a combjait, kissé be is rogyasztott, hogy jobban hozzá férjek. A punciját előbb körbe csókoltam lassan, közben kiéreztem a barlangól a türelmetlenséget, hogy végre oda kapja a csókokat, ahová szeretné. Aztán oda is kapta. Becsókoltam a közepébe egy nagyot, majd sok aprót körbe, de már belül. Ettől időnként egy nagyot rándult. Megkerestem az érzékeny pontját és mikor megleltem, nem is tágítottam onnan. Csókjaim nyalásba mentek át, mégpedig egészen lassú kényeztetésbe. Nem akartam sietni, sokáig élvezni akartam a pillanatot. Időnként a puncija az arcomra nyomódott, ahogy a teste kisebb görcsökbe rándult. Imádtam a görcseit. Az ujjai is meg-megrántották a hajam, felső teste meg előre görnyedt. Teljes zihálásban hagytam ott, mikor egy kis időre abbahagytam a nyalást, nagyon elkészült magával. Tudtam, hogy még néhány perc, és az enyém az orgazmusa. De előbb még mást is akartam. Így hát mögé térdeltem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teste remegett a vágytól, éreztem amint hozzám ért, de pont emiatt éreztem magam istennőnek a karjaiban, mert semmit nem sietett el, lassan és nyugodtan érintett, s hiába kívántam már őrülten a gyönyört, mégis ez a dédelgetés a lelkemig ért. Amint haladt lefelé hasamon, köldökömnél kissé eldőzött csókjaival s már a gyomromban is éreztem egyre hevesebb szívdobogásom. Lábaim meg - meg remegtek, miközben lassan, de biztosan haladt ajka barlangom felé. Annyira kívántam már, hogy legszívesebben egyenesen a dombom közepébe nyomtam volna fejét, de hagytam, hogy kiélvezzünk minden együtt töltött pillanatot s tudtam, már nem kell sokáig várnom, hogy rátaláljon.

Amint combom belsejéhez ért kissé megrogyasztotam a lábaim, hogy jobban hozzám férhessen, de még kínzott egy ideig, mert először csak körbe járta nyelvével dombom, s ott is elidőzött egy darabig. Alig vártam, hogy végre megérintsen, s ekkor egy hatalmas csókot nyomott egyenesen a barlangom közepébe. Villámcsapás futott át rajtam, amint apró csókokkal halmozott el, egyre beljebb haladva, s néhány ponton szinte megrándult testem érintésétől. Ezeket a pontokat mind módszeresen megjegyezve újra és újra lecsapott rájuk, s csókjait egyre erősebb, majd újra gyengéd nelvcsapásai váltották fel, de továbbra is őrjítően lassú tempót diktálva. Tudtam, ettől valami olyan élvezet fog rajtam végig söpörni, amilyet még soha nem éltem át. Ujjaim időnként a hajába markoltak, amikor egy - egy érintése nagyon megtalált, s ilyenkor testem összerándult. Hangos zihálásom, már szinte folyamatossá vált, s tudtam itt hamarosan kivégzés lesz, de egyszer csak elemelte nyelvét s mielőtt még tiltakozhattam volna, már mögöttem térdelt.

Remegő testtel vártam, hová tudja ezt fokozni még, mert akkor azt hittem ez már fokozhatatlan, de tudtam, hogy valami csodásat tartogat még...............

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint mögé térdeltem, édes, gyönyörű popsija az arcommal egy magasságba került. Fehérsége megbabonázott. A bikinije vonalain belüli hófehér bőre oly csábítóan nézett rám, hogy nem tudtam mást tenni, mint finoman, lágyan csókokat lehelni a popsijára. Belekapaszkodtam a combjaiba, majd csókjaimmal lassan közelítettem a vágat felé.

- Kérem szépen! – suttogtam a vágatba. Az édes előrehajolt, kinyitva nekem a vágatban rejtőzködő gyönyört. A csókok felülről lefelé indultak el, de már csak a vágatban. Teste időnként megremegett, és egyszer csak éreztem tenyere forróságát a szerszámomon! Megmarkolta a robbanásig feszült férfiasságomat, de nem játszott vele eleinte. Ám nem is volt szükség rá. Amint hozzám ért, azonnal forróság öntött el. Addig is teljes lényemmel kívántam őt, de aztán…halkan felnyüszítettem, mint egy csapdába került kutya. Amint csodás feneke lyukához érkeztem a csókjaimmal, számat nagyra tátottam, mintha bele akarnék harapni. Ekkor lassan elkezdte mozgatni a tenyerét előre-hátra a dákómon. Nyüszítésem erős torokhanggá alakult át. A fenekén keresztül éreztem a teste remegését, a keze mozgását. Tudtam, ha nem állítom le, kivégez, pedig előbb én akartam végezni vele. Erősen belehúztam magam a fenekébe. Keze mozgása felgyorsult, akárcsak a nyelvemé. Erősen nyaltam, vad elszántsággal igyekeztem minél nagyobb gyönyört okozni neki. Nem volt nehéz dolgom. Csupasz teste látványa felért egy kielégüléssel a részemről. Ő is egyre azon volt, hogy kiverje belőlem az anyagomat, de ekkor hangos zihálással elengedtem a popsiját, és egyetlen mozdulattal magam felé fordítottam. A még mindig erősen felizgult nőt azonnal nyalni kezdtem, nem hagyva időt neki a lecsitulásra. Mivel még erősen felizgult volt, én meg azonnal az érzékeny pontjára nyomtam a nyelvem, szinte nyomban megfeszült a teste. Erősen a hajamba markolt, szinte ki akarta tépni. Teste hol előre görnyedt, hol homorított, de nem eresztett el egy pillanatra sem. A hajamnál fogva húzott magába, és most a punciját nyaltam olyan hévvel, mint az előbb a popsiját. Ám most tudtam, hogy nem sok van neki hátra. A nyelvem teljes erővel csapdosott a puncija teljes hosszán, de mikor éreztem, hogy teste remegései egyre szaporábbak, és kisebbek lettek, már csak arra az egy pontjára koncentráltam. Jól tettem. Néhány pillanattal később nekem is adta az orgazmusát. Teljes erővel húzott a puncijába, teste hátra feszült, lábai remegtek. Ebben a kissé homorított pózban aprókat hullámzott a teste, miközben a hajam még mindig erősen markolta. Ajkaim rányomtam a csiklójára, és mozgattam őket rajta, meg a nyelvem is kidugtam néha. Minden egyes nyelvérintésemre heves rándulással reagált. Orgazmusa hosszú, és hihetetlenül erős volt.

Mikor elengedett, felálltam, magamhoz húztam, és csendben, némán, hosszan öleltem. Nem beszéltünk. Testünk beszélt. Úgy simult hozzám, mintha eggyé akart volna válni velem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Combomba kapaszkodott s csókjaival lassan megközelítve haladt popsim két partja között egyre befelé, aztán halk suttogást hallottam s bár szavát nem értettem, tudtam mit szeretne. Lassan előrébb hajoltam szabad utat engedve nyelve kényeztetésének s meg - meg remegett testem egy - egy erősebb nyelvcsapásától. Majd egyszer csak lenyúltam és megmarkoltam vágytól lüktető farkát de nem mozdítottam kezem rajta, csak érezni akartam Őt. Felnyögött, majd szinte folyamatossá váló egyre hangosabb nyöszörgést hallatott. Rettentően felizgatott az is, hogy ennyire kíván, hogy csak kezem érintésére is így reagál. Lassan kezdtem el mozgatni tenyeremben, s ekkor még jobban belehúzta magát a fenekembe, s ahogy Ő úgy én is gyorsítottam a tempón, szinte egy ütemre járt nyelve kezemmel. Ekkor már olyan hangosan ziháltunk, hogy úgy tünt rögtön végünk lesz, de ekkor hirtelen maga felé fordított. Egy pillanatnyi időt sem hagyva azonnal lüktető csiklómnak nyomta nyelvét s testem azonnal meg is feszült egy pillanatra. Hajába markoltam s úgy húztam magamra, nyelvcsapásai dombom egész hosszán végighúzva kergetett az őrület felé. Amikor már szinte összefüggő remegések rázták meg testemet, nyelvét már csak csiklómra összpontosította s el sem engedte míg testem meg nem feszült. Lábaim remegtek, ujjaim erősen markolták haját, nyelve meg nem állt egy pillanatra sem, amíg testem többször és hosszan átjárta a forróság, néha erősen össze rándultam egy - egy keményebb érintésétől. Talán életem eddígi legnagyobb gyönyörét éltem át, lassan elengedtem haját, amint ráeszméltem markom még mindíg szorítja, s Ő lassan felemelkedett. Szótlanul magához húzott s én úgy öleltem magamhoz, mintha a föld legnagyobb kincsét tartanám, mintha soha nem akarnám elengedni. Ha választhattam volna egy pillanatot az életemből, amit újra és újra átélhetek ez lett volna az a pillanat.

Semmi mást nem akartam csak viszonozni valamit abból amiben részesültem, így most én ereszkedtem térdre előtte s még mindíg erősen ágaskodó farkát két tenyerem közé vettem, s finoman ajkammal végig csókoltam rajta. Most Ő emelte kezeit fejemre, ujjai tarkómat símogatták miközben nyelvem végigfutott makkja hegyán s leszippantotta róla gyönyörnedve minden cseppjét. A következő pillanatban szinte fel jajdult, mert egyetlen határozott mozdulattal eltüntettem ajkaim közt teljes hosszában s úgy rászorítottam szájpadlásomra, hogy mozdulni sem mert egy pillanatig. Aztán lassan elkezdtem mozogni s Ő felvette ritmusomat a csípőjével s ekkor én megálltam, s hagytam, hogy Ő diktálja tovább az ütemet. Egyre vadabb tempóban haladt a gyönyör felé, s reméltem Ő is hosszan éli át majd a csodát.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Test a testhez simult, bőr a bőrhöz tapadt. Csapzott, izzadtságtól nedves fürtjei a homlokára hullottak. Lihegett, akárcsak én. De csak öleltük egymást, belefeledkezve a pillanat és az érzés varázsába.

Kissé hátrébb lépett tőlem, lenézett a keményen meredő farkamra, majd mosolyogva vissza rám. Lassan letérdelt, és én ekkor tudtam, hogy olyan élménnyel ajándékoz meg, amit ugyan már számtalanszor átéltem, de ilyet, mint ez lesz, még soha.

Előbb csak két tenyerébe fogta a dákómat, majd lassan lenyalta róla az örömkönnyeimet. Remegtem, mert éreztem, hogy bármelyik pillanatban beveszi, és akkor....Játszott velem egy picit, élvezte, hogy uralja a testem. Aztán egyetlen hirtelen mozdulattal bekapta. Gyors és erős volt ez, és abban a pillanatban egy hatalmasat nyögtem. Feje lassan mozgott a szerszámomon, minden mozdulata maga volt a gyönyör. Lenéztem rá, és már a látvány egy élvezet volt: lehunyt szemekkel, mélyen átélve játszott a hangszeremen. Tenyereim a tarkója köré fontam, és finoman húztam magamra.

Lassan felvettem a ritmust, és egyszerre, egymással szemben mozgott a csípőm a szájával. Majd leállt. A sarkára ült , és hagyta, hogy csak én mozogjak benne. Azt hittem menten robbanok. Mintegy engedelmesen leült elém, és hagyta, engedte, vagy akarta, hogy a száját keféljem....Huh! Micsoda élmény volt ez nekem. Ilyet teszek, tehetek egy olyan nővel, aki számomra maga a csoda volt! Akinek imádtam a lába ujjait, a popsiját, a punciját, és minden porcikáját! És most arra készülök, hogy szájon lőjem a forró és bőséges spermámmal! Csípőm kezdett magától dolgozni. Lassan nem voltam ura magamnak. Tudtam, hogy ez az utolsó pillanat, hogy megtegyem, amit meg akarok tenni. Ha most nem állok le, a szájába élvezek, pedig ezt most nem akartam. Ő nem ezt érdemelte...Egészen mást. És kihúztam a szájából a már robbanásra kész farkam, de egy lendülettel hanyatt is fektettem. Szó nélkül a lábai közé feküdtem, és a következő pillanatban már benne is voltam abban a gyönyörű, édes kis puncijában.

Nem éltem tovább pár lökésnél. hatalmasat robbantam. Alaposan teletömtem a fehér anyagommal. Csípőm még akkor is járt, vagy inkább csak vonaglott, mikor már az utolsó cseppjeim is kijöttek belőlem. Szemeim előtt karikák táncoltak. Lassan lecsillapodtam, majd mellé feküdtem. Azt kívántam, hogy sose legyen reggel......

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tűnt lassan teljesen elveszíti a fejét. De ekkor megállt, s egy mozdulattal kihúzta a számból robbanásig feszülő szerszámát, majd lendületből hanyatt fektetett. Nagyon finoman, de zhiáló mellkassal fölém emelkedett s egy fórró csók kíséretében belém siklott. S bár tudtam, érzetem rajta vágya már az egekben, aligha bírja néhány pillanatnál tovább, mégis ez a bennsőséges gesztus, hogy bennem akar átlépni a gyönyör kapuján, felért egy lelki élvezettel. Sokáig tartotta magát, s engem több ízben átrepítve a gyönyörök birodalmába, most eljött az idő, hogy Ő is hatalmasat élvezzen. Megfeszült teste az enyémhez tapadt s éreztem magamban amint barlangom megtöltötte a forrongó lávájával, de csípője még mozgott néhányat, majd lassan mellém ereszkedve hozzám bújt s én átölelve bújtam karjai közé, néhány csókot lehelve felforrósodott ajkaira. Egymás karjaiban, összbújva elszenderedtünk. Kimerítő nap állt mögöttünk.

Reggel kávé illatra ébredtem. Ki bújtam az ágyból s a fotel karfájára terítve talált ingbe bújva elindultam az illat irányába. Gábor a nappaliban a kanapén ült kezében újsággal, előtte egy csésze gőzölgő kávé, egy tányéron pirítós szeletek. Amikor meglátott, letette az újságot, üdvözölt és magához ölelt. A szemei is mosolyogtak s még soha nem éreztem ehhez fogható nyugalmat ami belőle áradt. Leültem a kanapéra, még ébredeztem. Gábor hozott nekem is egy csésze kávét, mellé egy kis kiöntőben tejet. Elmosolyodtam, mert ezt nem tudhatta, anélkül nem tudom meginni a kávét, de amint az Ő csészéjébe néztem láttam, hogy az övében is volt.

Megkávéztunk s elindultam zuhanyozni. Gábor már túl volt rajta, éreztem friss illatán az imént, amikor átölelt. Szombat lévén nem kellett sietnem sehová, de mire végeztem a zuhanyozással Gábor már felöltözve várt s megkérdezte vele tartok-e, mert neki el kell látni Trynitit. Boldogan mondtam igent, s gyorsan felöltöztem. Az Ő kocsijába ültünk, s elindultunk a lovastanya felé.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy mellé feküdtem a hatalmas élvezés után, hozzám bújt, karjaimba fészkelte magát, majd néhány csókot nyomott a számra. Ilyen közelről még nem néztem bele gyönyörű szemeibe. A tekintetéből próbáltam kiolvasni a holnapot. Vajon lesz holnap? Mi fog történni most? Felkel, felöltözik és elmegy? Vagy itt alszik, de reggel megy el? És visszajön? Fejemben olyan sebesen cikáztak a gondolatok, hogy észre sem vettem, hogy mindketten szépen elaludtunk.

Éjjel egyszer felébredtem, de takaró alatt voltunk, és mellettem az édes nő békésen szuszogott. De jó volt, hogy mellettem aludt! Hirtelen egy óriási biztonságérzet töltött el. Azt éreztem, hogy semmi a világon nem történhet, ami rossz lenne nekem, hiszen Ő itt van mellettem.

Korán ébredtem Kipihent voltam, de éreztem magamon az előző éjszaka édes nyomait. Erika még aludt, így szép csendben kimentem, és főztem kávét, teát, meg készítettem pirítósokat is. A kanapén ültem, az újságomat olvastam és a kávémat kortyolgattam, mikor megjelent az ajtóban. Kócosan, gyűrt arccal, az én egyik kockás ingemben bugyi nélkül. A lélegzetem egy pillanatra elállt, olyan gyönyörű volt! Abban a pillanatban megszólalt bennem egy ismert sláger: "az aki szép, az reggel is szép, még ha össze is gyűrte az ágy..." Felálltam, hozzám bújt, megcsókoltuk egymást, imádtam őt. Öntöttem neki is kávét, ropogtatott hozzá pirítóst is, majd elment zuhanyozni. Mire végzett, én már felöltözve vártam rá. Bár szombat volt, de Trynitit nem hagyhattam ellátatlanul.

- Velem jössz? Kimegyünk Trynitihez- kérdeztem Erikát. Picit féltem, hogy azt mondja, hogy köszöni a szép éjszakát, és hazamegy. De szemmel láthatóan boldogan igent mondott. Néhány perc múlva már a kocsimban ültünk, és mentünk a lovaimhoz.

Menet közben támadt egy ötletem, de nem szóltam semmit Erikának.

- Hozd ki Trynitit - kértem tőle. Én kivezettem Lucifert. Lucifer kemény ló volt, hatalmas termetű, igazi szilaj csődör. Nem is engedtem senki felülni rá! Nekem engedelmeskedett, de másoknak nem igazán. Majd kihoztam két nyerget is az istállóból.

- Csak nem lovagolni megyünk? - csicseregte szinte ujjongva Erika.

- De bizony ám! - bólintottam. Felnyergeltem mindkét gyönyörű paripát, és elindultunk a csendes, csodálatos reggeli tájba.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az autóban, úton a lovarda felé csak néztem Gábor arcát. Mélységesen magamba akartam vésni a pasi arcvonásait, nem tudhattam meddig élvezhetem a társaságát. Bár eddig úgy tűnt kölcsönösen élvezzük egymás társaságát. Túl szép volt, hogy igaz legyen. De a remény azért ott bujkált bennem. Egyszer csak láttam amint mosolyra húzódik a szája, de nem szólalt meg, s egy perc múlva már be is gördültünk az ismerős tanyára. Kiszálltunk s az istálló felé vettük az irányt. Az ajtó előtt Gábor megkért hozzam ki Trynitit, s Ő elindult a szomszédos istállóhoz, nem sejtettem akkor még mire készül. Beléptem s kivezettem a jól ismert lovat, a gyönyörű selymes szőrű kancát. Mikor kiértünk az istálló elé, Gábor egy csodás fekete sörényű csődör mellett állt, kezében nyereggel, majd egy másikat is kihozott miután az elsőt feltette a csődör hátára.

- Csak nem lovagolni megyünk? - kérdeztem, s majdnem kicsordult a könnyem a gyönyörűségtől.

- De bizony ám!- mondta Gábor - Ő pedig Lucifer .- mutatott a csődörre, majd mosolyogva meghatódottságomon felsegített Tryniti hátára s Ő is felpattant a lovára. Lassan indultunk el a csodás harmatos fűben, s egy perc múltán megszűnt minden bizonytalanságom a tereplovaglás miatt. Csak pár gondolat, érzés, jutott el a tudatomig, a madarak csicsergése, a természet csendje, a lágy szellő mely a hajamat simogatta s mellettem a másik gyönyörűség hátán Életem Pasija. Mert itt és most tudtam, nem lehet, nem akarom, hogy ne az legyen. Az életem egy tündérmesévé változott mióta megismertem, minden amire vágytam itt volt körülöttem. A lelkem megtelt gyönyörűséggel, az eddig visszatartott könnyem kicsordult, s lefutott az arcomon.

Egy gyönyörű tisztásra értünk, s Gábor megállította a lovakat. Leszállt és lesegített engem is, majd Lucifer nyerge alól egy plédet vett elő s leterítette a harmatos fűbe. A kezét felém nyújtva letelepedtünk a pokrócra s Gábor magához húzva megcsókolt.

- Itt most megnézzük a napfelkeltét, innen a legszebb ! - mondta halkan s az órájára pillantott.

- Még néhány perc, és előbújik, ott a fák mellett, a domb mögött.

-Köszönöm, hogy kihoztál ide! - súgtam a fülébe halkan, nem mintha féltem volna, hogy valaki meghallja, csak a természet csendjét vétek lett volna megzavarni hangos beszéddel most.

Percekig néztük össze simulva amint a nap narancssárga gömbként előbukkant a horizont mögül.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor elindultunk, bennem már kész terv volt, hogy hová is fogunk menni. Úgy gondoltam, hogy ennek a csodás nőnek nem mutathatok szebbet, mint a napfelkeltét. A nő számomra maga a csoda volt. Csodás test, érző lélek, magas fokú intelligencia. Ez Ő. Gyönyör volt vele minden perc, és szerettem volna megajándékozni őt a fantasztikus éjszakáért, és saját magáért, amiért van. Menet közben alig váltottunk szót. Talán ő is az éjszaka élményeire gondolt. Én is, de én már tovább szőttem gondolataim fonalát. Vajon lesz tovább? Mikor oldalra sandítottam, láttam, hogy Erika arcán könnycseppek gördülnek le. Ettől megijedtem. Most engem sirat, vagy csak a csodálatos táj, a csend, a harapni valóan tiszta levegő ihlette meg őt? Mikor a tisztásra értünk, lesegítettem istennőmet a nyeregből, majd a lovam nyerge alól elővettem a pokrócot, melyet aztán le is terítettem a tisztásra. Körülöttünk fák, és mélységes csend volt. A lovakat nem kötöttem ki. Ismertem őket, tudtam, hogy a közelemből nem mennek el. Kissé távolabb tőlünk csendben legelésztek, harapták a harmatos friss füvet.

- Itt most megnézzünk a napfelkeltét, innen a legszebb- mondtam halkan. – Még néhány perc, és előbújik ott a fák felett – mutattam magunk elé az órámra pillantva.

- Köszönöm, hogy kihoztál ide – suttogott a fülembe, majd ott is maradt hozzám bújva. Átöleltem, szorosan magamhoz húztam a vállánál fogva, nehogy elillanjon mellőlem, nehogy hírtelen felébredjek, és kiderüljön, álom volt minden. A legszebb álmom.

Mintegy végszóra, ekkor a nap korongja elkezdett előbújni a fák koronája felett. Csendben voltunk, csak a szívünk vert hevesen. Olyan szorosan volt mellettem, hogy éreztem, a pillanat most megfogta őt. Ahogy engem is. Csak ültünk ott, és néztük a csodát, amely nap, mint nap ismétlődik, mióta létezik föld…És mi eddig kimaradtunk a csodából. Mint két kisiskolás, akik egyszerelmes filmet néznek összebújva. Láttam magunkat kívülről, de nem volt kedvem mosolyogni magunkon. Túlságosan jól éreztem magam vele. Most is, hogy itt ültünk, lelkem átjárta a nyugalom. Mert mellettem volt.

Mikor a nap vörös korongja már elhagyta a fák koronáját, finoman lefektettem őt a pokrócra, fölé hajoltam, és megcsókoltam. Mikor eltávolodtam kissé az arcától, jobb kezével a tarkómnál fogva magához húzott, és visszacsókolt.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szorosan ölelkezve néztük amint a nap vörösen izzó gömbként felkúszott az égre, de úgy éreztem, most, itt, ebben a pillanatban, hogy még sohasem láttam ennyire szépnek. Soha nem éreztem ehhez fogható nyugalmat, biztonságot, csak attól a tudattól, hogy itt ül mellettem, átölel...

Egyszer csak Gábor hozzám hajolt s megcsókolt, miközben finoman lefektetett a pokrócra. Aztán elemelte ajkát az enyémről, s szemembe nézett, de annyira vágytam újra érezni csókját, hogy kezemmel megfogva tarkóját magamhoz húztam ismét. Amint forró ajka újra az enyémhez ért, tudtam nem csak bennem lángolt fel újra a szenvedély. Éreztem csók közben amint keze be siklik pólóm alá, ujjai érintése csupasz bőrömön azonnal éreztette hatását s mire keze elérte mellbimbómat az már keményen hegyesedett s testem a jól ismert remegés járta át.

A nap egyre magasabbra emelkedett a horizonton, felszárítva a harmatot a fűről, fákról, átmelegítve a szellőt, mely még mindig körülöttünk lengedezett. Minket már a bensőnkben izzó tűz forrósított, az egymás iránti vágy . Néhány lépésre tőlünk egy fura növésű fa állt, már amikor ideértünk megcsodáltam, s most egy hirtelen ötlettől vezérelve Gábor fülébe súgtam :

-Gyere velem! - s felemelkedve a földről, egyik kezemmel kezéére nyúltam, a másikkal a pokrócért s elindultam a fa irányába. Ő szótlanul, csillogó szemekkel követett s amikor a fához értünk, neki támasztotta hátamat a törzsnek s én az egyik oldalágra dobtam a pokrócot, miközben ajkaink már újra összeforrtak.

Gábor lassan elém térdelt miközben ajka végig csókolta mellemet, hasamat s amint elérte nadrágom, két kézzel húzta rólam lefelé de száját nem emelve el bőrömtől haladt tovább. Levettem a cipőm, majd miután kibújtam a nadrágból vissza léptem bele s közben magam alá húzva a plédet hasamat neki támasztottam a fatörzsnek s egyik lábam felemeltem az oldalt lefelé nőtt ágra. Feltárult előtte barlangom s mire apró csókokkal végig csókolta belső combom minden porcikám remegett. Ekkor éreztem, amint végig húzza nyelvét a csiklómtól egészen fel a popsim tetejéig a két halom között, majd el időzött ott is egy kicsit. S eközben ujjai a csiklómat morzsolva fokozták bennem a már így is lángoló tüzet...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor finoman hanyatt fektettem a pokrócon, még nem volt szándékomban testét birtokba venni, csak meg akartam csókolni, méghozzá nagyon alaposan. Ám, mikor értem nyúlt, és a fejem visszahúzta magához, majd a szánk összeforrt, nyelveink vad táncba kezdtek, egy pillanat alatt teljesen elöntött a vágy, hogy érinthessem őt. Kezem becsúszott a pólója alá, és a hegyesen, keményen meredező bimbóit érintettem. Ám, mielőtt nagyon beleélhettem volna magam a helyzetbe, egyszer csak a fülembe súgta:

- Gyere velem.

Majd felállt, a pokrócot magához véve elindult egy érdekesen álló, vagy inkább dőlő fa felé. Ott szembe fordult velem, és ismét csókolózni kezdtünk. Egy kis idő elteltével csókjaim egyre lejjebb kerültek, majd lassan le is térdeltem elé. Már a hasánál jártam, mikor elkezdtem lefejteni róla a nadrágját, miközben el nem eresztettem volna puha, finom bőrét az ajkaimról. Két kezemmel toltam le róla, kibújt a cipőiből, majd vissza, és ekkor alaposan meglepett. Hátat fordított nekem, nekidőlt a fa törzsének, rá a pokrócra, és jobb lábát feltette egy kicsivel magasabban oldalt kiálló vastag ágra. Egy pillanatig csak néztem, mivel ilyen önálló, az akaratát tökéletesen kifejező lépésre nem számítottam. A mozdulat magáért beszélt. Mit beszélt! Kiáltott: nyalj! Szó szerint lerogytam mögé, és nyelvemmel végig simítottam a csiklójától a feneke tetejéig a hasadékot. A hasadékot, amely most megnyílt előttem, ismét végig nyaltam, miközben ujjaim már a puncijában keresték a csiklóját, hogy azt érintve ismét remegni kezdjen a teste. Miköznem az ujjaimtól remegett, a fenekét nyaltam, melynek fehérsége, és kitárulkozása felém megvadított. Egyre hevesebben nyaltam, igyekeztem minden pillanatban érezni testének ízét, illatát. Majd a lábai között előre csúsztam, és hevesen belenyaltam a puncijába. Ekkor igencsak összerándult. Pokolian élveztem ezt a helyzetet, ám egyre erősebben tört fel bennem a vágy: behatolni. Felálltam, mögé léptem, és a fülébe súgtam:

- Ne haragudj, nem bírom tovább!

Elmosolyodott, jobb kezével hátra nyúlt, megsimogatta az arcom, félig felém fordult, és így szólt:

- Gyere!

Megcsókoltam, miközben farkam már a bejáratnál kopogtatott. Ekkor csípőjével egy erőteljeset hátra lökött, ezzel félig becsalva a dákómat a puncijába. A következő nagy lökést már én követtem el. Ekkor már tövig benne voltam, lábujjhegyre emelkedett a behatolás erejétől. És ismét benne voltam!

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre gyorsuló nyelve fokozta remegésem, de hallottam közben egyre hangosabb s szaporább légvételét . Egyszer csak felállt, mögém lépett s odasúgta :

- Ne haragudj, nem bírom tovább!

Hogy is haragudtam volna, alig vártam, hogy magamban érezzem. Elmosolyodtam s kezemmel hátranyúlva megsimogattam kipirult arcát. Félig hátra fordultam s így szóltam:

- Gyere!

Ekkor hosszan megcsókolt, miközben makkja már utat törve haladt előre, s én csípőm hátra tolva szinte magamba szippantottam. De Ő még egyet tolt rajta s így lüktetését már teljesen magamban érezhettem. Ettől a lökéstől szinte el emelkedtem a földtől.

Ahogy mögöttem állt, két kézzel előre nyúlt s egyik tenyerébe fogva mellem, ujjai bimbómat cirógatták. Másik kezét egészen letolta combom tövébe s lassú, de határozott mozdulattal masszírozni kezdte csiklómat, miközben csípőjét előre - hátra mozgatva lassan siklott bennem. Szinte táncoltunk, testünk össze simult.

Egyre gyorsabban mozogtunk, zihálásunk messzire szállt a táj csendjében.

Őrjítő táncunk egyre magasabbra korbácsolta vágyunk, testünk remegett, ahogy egyre közeledtünk a beteljesedés felé. Mindketten éreztük most nem kell a lassúság, most ez a fergeteges, vad, elragadó érzés kell. De aztán mégis lassított kissé, talán az eddigiekhez képest gyorsnak vélte a tempót, de ekkor fejem hátra hajtottam s remegő hangon így szóltam hozzá :

- Most ne, ne fogd vissza magad, kérlek... !

Tudtam, éreztem most ez kell, hogy hatalmas gyönyört érezzünk mindketten. Ekkor ismét egy hatalmas erőteljes lökéssel belém hatolt. Körmeim feltépték a fára terített pokrócot, hangos sikoly tört fel belőlem amint megéreztem, hogy farka tövig hatol belém, s ott megállt. Nem mozdult néhány pillanatig. Majd hirtelen ismét kihúzta belőlem, de most nem teljesen, makkját már nem engedte kicsusszanni barlangomból s ismét felnyársalt magára. Tudtam, ha ezt még egyszer végig csinálja végem lesz, s még a végére sem értem a gondolatnak amikor újra magára rántott, testem elöntötte a forróság, remegtem és élveztem. Hosszan és megállíthatatlanul. Még két erőteljes húzás és éreztem amint elönt a forró nedve, hangos nyögése közepedte....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden mozdulata azt sugallta, hogy szenvedélyesen szeretné, ha ismét szeretkeznénk egyet így, félig a fának dőlve. Mivel már nem birtam magammal, és ő ezt tudta, és engedte, hogy belé hatoljak, meg is tettem. Végre ismét a lándzsámra tűzhettem őt! Abban a pillanatban, amint benne lehettem, megszűnt a külvilág a számunkra. Ő is, és én is csak egyre tudtunk gondolni, a fergeteges szexre. Mozogtam is rendesen benne, hangosan nyögtünk mindketten, egyikünket sem érdekelt egy esetleges korai túrázó, vagy sétáló ember. Igaz, mivel jól ismertem a tájat tudtam, hogy e korai órán nem fog senki megzavarni minket. Farkam a csodás nőben, egyik kezemmel pedig előre nyúlva a csiklóját masszíroztam.

Kezdtem elszállni, pedig nagyon nem akartam még elélvezni. Előbb Ő! És csak utána én, vagy ami a legjobb, egyszerre.

Lassítottam a tempómon, mert tudtam, ha nem teszem, végem. Ám Ő nem engedte, kérte, hogy ne vegyek vissza. "Ez igen" - gondoltam. "Most nem szeretkezni akar, hanem kefélni, szinte vadul." Ekkor erőteljesen tövig nyomtam neki a dákómat, majd majdnem teljesen kihúztam belőle. Aztán ismét erősen tövig....Minden lökésnél egyre hangosabb lett, és tudtam, hogy a következőnél elmegy. Így is lett. Mikor belöktem, hangosan élvezett, szinte sikoltozott a csendes tájban, és mivel tövig benyomva tartottam neki, orgazmusa elnyújtott lett. És ekkor jöttem én. Talán az Ő hangja, az érzés, mely iránta egyre erősebb volt bennem, a kéj, és még ezernyi más ok miatt egy hatalmasat élveztem én is. Kisebb-nagyobb remegések futottak át a testemen, és sokáig tartott, mire lecsillapodtam teljesen. Közben végig a lándzsámon volt.....

Lassan kihúztam belőle a farkamat, és letérdeltem mögé. A fehéren világító fenekének nyomtam az arcom, és végtelenül hálás voltam a sorsnak, hogy ezt a feneket láthatom, ezt a nőt érezhetem, és kényeztethetem! A szíve annyira kalapált, hogy még a fenekén keresztül is éreztem. Popsija puha bőre ismét ámulatba ejtett és a rabjává tett. Megcsókoltam hát mindkét gömböt, felálltam, magam felé fordítottam, és nagyon alaposan megcsókoltam.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon lassan nyugodtunk meg, s eközben éreztem amint kicsusszan belőlem. Mögém térdelt, s fenekembe nyomta az arcát. Szívem még mindig erősen kalapált, de légvételem már csillapodott kissé. A lágy reggeli szellő simogatta bőröm, miközben álmaim pasija két csókot hintett a popsim mindkét partjára majd felegyenesedett mögöttem. Maga felé fordított, s mintha először ízlelné ajkam, hosszan és érzékien táncolt nyelve a számban.

Jóleső fáradtságot éreztem, s amint elengedte ajkam össze szedtük ruháinkat s magunkhoz véve a takarót vissza indultunk oda ahol a napfelkeltét néztük nemrég. Gábor a lovakhoz lépett a nyeregtáskából elővarázsolt egy üveg vizet, majd felém nyújtva elmosolyodott. Jól jött a szomj oltó, hálásan vissza mosolyogtam rá miközben nagyot kortyoltam az üvegből. Ez alatt mellém ült a plédre, s miután Ő is csillapította szomját, magához húzott s újra megcsókolt. Úgy tűnt, egyre nagyobb volt köztünk a harmónia, s ezt mindketten egyformán éreztük.

Kicsit pihentünk még, csodáltuk a táj szépségét, majd halkan így szóltam:

- Menjünk, lovagoljunk egy kicsit !

Rám mosolygott s így felelt:

- Rendben, úgy is akartam mutatni neked egy különleges helyet!

Felsegített Trinity hátára, majd Ő is nyeregbe pattant s elindultunk. Először csak lépésben, majd amikor a lovak kissé már bemelegedtek alattunk egyre gyorsabb tempóban haladtunk, keresztül egy gyönyörű erdőn. Néha kijutottunk egy tisztásra, majd az út mentén ismét vissza a fák közé. A lelkem ismét szárnyalt miközben már jó ideje haladtunk a számomra ismeretlen terepen, de úgy tűnt Gábor már sokadszor jár erre. Előttem haladt a keskeny ösvényen s néha - néha vissza nézett, hogy győzöm -e a tempót. De ekkorra már teljesen éreztük egymást az alattam vágtató kancával.

Suhantunk a fák közt s már itt-ott néha hegyek köveit véltem felfedezni mellettünk amikor megláttam előttünk egy hatalmas sziklát a gyérülő fák közt, pont előttünk. S a fülemben süvítő levegő ellenére már teljesen kivehetően a közelben lévő víz csobogását, ám amikor Gábor lelassította a lovakat s kiértünk a fák közül, mégis hihetetlenül gyönyörű látvány tárult elénk. Egy hatalmas robajjal lezúduló, gyönyörű vízesés......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókja édes volt, mint a méz. Az imént még a popsiját csókoltam, most a száját, és túl vagyunk a mai reggel csodáin: a napfelkeltén, és egy hatalmas és gyönyörű szeretkezésen.

A csók után felöltöztünk, én a nyeregtáskából elővettem a kulacsomat, ittunk, ránk fért.

- Menjünk lovagolni egy kicsit - törte meg a csendet, miután még pár percig gyönyörködtünk a táj szépségében.

- Rendben, úgyis akartam mutatni egy különleges helyet - feleltem. És valóban. Miközben szeretkeztünk, eszembe villant, hogy vajon mi szépet adhatnék még neki, ami maga a csoda, a gyönyör, akárcsak ő maga. Miután lovagolni akart, eldöntöttem, hogy megmutatom neki azt a helyet, amit sosem mutattam meg senkinek. Nem titkos hely, hiszen szabad téren van, de mégis, csak nagyon kevesen ismerik, köztük én, és hallgatólagosan megállapodtunk abban, hogy csak egészen kivételes embereknek mutatjuk meg, hogy a hely minél tovább természetes maradjon. És Ő nekem az volt, nagyon kivételes és különleges.

Jó fél órai lovaglás, ha nem sietünk, és hová sietnénk, és elindultunk. Előbb lassan lépkedtünk, majd ügettünk, majd miután a paripák izmai bemelegedtek, vágtáztunk is. Kicsit tartottam tőle, hogy álmaim nője hogy üli meg a lovat a rövid vágták alkalmával, de láttam, hogy nem kell aggódnom. Erika tökéletesen ura volt a lovának, és nekem.....

Kanyargós hegyi utakon, ösvényeken, nyílt tisztásokon át mentünk, amíg meg nem érkeztünk. Orromban éreztem a víz illatát, és az apró vízcseppeket. Erika még gyanútlan volt, és nagyon kíváncsi voltam a reakciójára, mikor meglátja.

A fák közül kilépve előttünk egy hatalmas szikla meredezett, amiről egy vízesés ontotta alá a folyamát. A látvány engem is lenyűgözött, Erikát egyenesen a nyeregbe szögezte. Pár percig némán néztük a csodát, majd egymást. Halvány mosoly suhant át arcán, majd leszálltam a lovamról, és lesegítettem Erikát is. Lesétáltunk a kis tavacska partjára, belenéztünk a kristálytiszta vízbe, miközben lovaink inni kezdtek. A víz hideg volt, de olyan gyönyörű, hogy a korai idő ellenére vetkőzni kezdtem, hogy úszom egyet...

Erikára néztem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A lélegzetem is elállt a látványtól, a magas sziklákról lezúduló víz egy kristálytiszta vizű tóba érkezett, melyen a nap sugarai visszatükröződve aranyló fénybe vonták a körülöttünk elterülő tájat. Gáborra néztem, egymásra mosolyogtunk, Majd amint leszállt a lórol hozzám lépett s engem is lesegített a nyeregből. A tó partjára sétáltunk s ámulattal néztük a kristáytiszta vizet, miközben a kifáradt lovak jóizűen ittak a hideg vízből. Egyszer csak Gábor vetkőzni kezdett mellettem s talán kis meglepődést látott rajtam amint rám nézett, mert azt gondoltam biztosan hideg még a víz a fürdéshez. De aztán sebtében én is elkezdtem levetni a ruháimat.

Gábor arca ismét mosolyra húzódott, majd háttal elindult bele a vízbe miközben figyelte amint az utolsó ruhadarabok is lekerülnek rólam. Szemében a már megszokott tűz égett, az amelyet napok óta mindig láttam fellobbanni szemében amikor újra és újra megkívánt. Senki nem tudott így rám nézni ahogyan Ő. Egyszerre volt tekintetében gyengédség és vadság, vágy és huncutság. Megbabonázott minduntalan.

Utána indultam a vízbe s amint lábam beleért éreztem téynleg hideg még a fürdéshez, de gyanítottam nem fogunk fázni benne, csak érjek oda hozzá ismét.

Amint testem megszokta a víz hőmérsékletét odaúsztam hozzá s két karom a nyakára fonva, hozzá bújva megcsókoltam. A sziklákról lezúduló víz hullámokat kelltett körülöttünk a kis tó nyugodt vizén, s a víz bár hűsen de finoman simogatta bőrünket. Ahogyan mi is egymást. Kezeink elindította a vágy s egymás testén kalandozva, öleltük egymást. Két lábam dereka köré fontam, hasunk, mellkasunk összért, s egyre fokozódó vágyát már éreztem amint a combomhoz érve, lassan araszolt barlangom felé. Gábor közben a fenekem alá nyúlt megmarkolta s megemelt kissé, majd egyik kezével alám igazította farkát s én lassan csúsztam rá, s éreztem feszítését amint egyre beljebb ért. Ringatóztunk, s én hátra hajolva a vízre feküdtem, mellbimbóim kihegyesedtek a vízből, s a hullámok cirógatását Gábor keze váltotta fel ismét......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt hittem, hogy Erika majd amolyan elnéző mosollyal fogja nézni, ahogy én úszom egyet. Egy pillanatra még el is szégyelltem magam, hogy fitogtatom a fittségem előtte azzal, hogy majd én aztán megmutatom, micsoda fickó vagyok a gáton. Ám vetkőzés közben hátra pillantva nem kis ámulattal láttam, hogy ugyan meglepődött, de aztán ő is veszi le magáról a ruháit. Na ettől meg én estem ámulatba. Képes lesz bejönni velem ebbe a hideg vízbe? Majd a víznek háttal, le nem véve a szemeim róla elkezdtem behátrálni a tóba. Amint a bokám elmerült a vízben, tudtam, hogy pillanatokon belül millió tű fogja szurkálni a testem. De azt is tudtam, hogy amint a gyönyörű istennő hozzám fog érni, inkább melegem lesz, mintsem fáznék. Aztán, csak néztem derékig a vízben állva, amint csodás lábain araszol felém. Ő is megtorpant, amint a vízbe lépett, de egyenesen hozzám gázolt. Közben már nyakig voltam a vízben. Szorosan elém lépett, teljesen összesimultunk, éreztem testén az apró remegéseket, melyek most még inkább a hidegnek tudtam be, mint az izgalomnak. Pár pillanat múlva már a nyakamba kapaszkodva lábait a derekam köré fonta. A farkam a hideg ellenére kezdett észhez térni, amit ő is érezhetett, mikor a combjaihoz értem vele. A feneke alá nyúltam, kissé megemelve a farkamra igazítottam, majd lassan beleengedtem. Nem volt zökkenőmentes a behatolás, mivel a hideg víz megtette a hatását. Ám Erika, amint a puncija bejáratánál érezte a makkom, addig fészkelődött, amíg teljesen eltüntette magában a farkam. Eközben kicsit a part felé lépkedtem, de nem sokat. Ekkor elégedetten hanyatt feküdt, mellei kikandikáltak a vízből. Bőrén gyöngyöztek a cseppek, majd lecsorogtak, testén megcsillant a napfény. Gyönyörű volt.

Kis idő múlva rám nézett, szemeiben huncut fény csillant. Visszakászálódott a nyakamba, és egészen hozzám simulva elkezdett játszani. Hüvelyi izmait szorította, lazította a farkam körül, majd fel-le mozogni kezdett. Lassan, nagyon lassan és érzékien csinálta mindezt. Tenyereim a fenekére tapasztottam, markolásztam, élveztem az érintését. Sosem fogtam addig olyan jó feneket....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gábor tekintete mint már annyiszor, végig pásztázta testem vízből kilátszó részeit, s egyre keményedő farkából érzetem, hogy gondolatban a többi részem is felidézhette. Huncut mosollyal felkapaszkodtam a nyakába, egészen közel mellkasához s hozzá símulva finom játékba kezdtem. Először csak izmaimmal játszottam, majd lassan, nagyon lassan mozogni kezdtem rajta le és fel. Álmaim Pasija pedig e közben két tenyerét alám tolva a fenekem markolva, néha kissé emelt rajtam amikor már túlságosan lassúnak érezte mozgásomat.

A víztükrön játszott a napfény s már nem éreztem a víz hidegét, össszeforrott testünk táncolt, s ismét átjárt a jól ismert, semmihez sem fogható érzés, amit eddig csak Vele éltem így át, s tudtam e tökéletes összhang oly gyönyörökhöz juttat újra és újra, amilyet azelőtt elképzelni sem tudtam.

Élveztem a vízben testem súlytalanságát s ahogy vágyam egyre fokozódott, úgy mozogtam rajta egyre gyorsabban s néha csípőmet ide-oda mozgatva tettem néhány kitérő mozdulatot.

Még mindig a nyakába kapaszkodtam, amikor éreztem, hogy lassan elindul velem a part felé, majd csodálkozó tekintetem láttán így szólt mosolyogva:

- Teljesen átfagyunk így, folytassuk a parton. - s én bele egyezésként bólintottam, majd ajkam a szájára tapasztva hagytam, hogy kivigyen a vízből.

A lovak a parton legelésztek, Gábor hozzájuk lépett, lekapta a nyeregről a takarót s leterítette egy kicsit arrébb ahová oda sütött a nap. Felém nyújtotta a kezét, magához húzott s forró csókunk közben letérdeltünk a pokrócra. Testünkről leperegtek a vízcseppek s éreztük amint a nap sugarai átmelegítik bőrünket, leszárítva róla a maradék vizet is. Néhány perc múlva már nem a hidegtől remegett a testünk, újra éledő vágyunk járta át testünket.

Oldalt fordultam a pléden, s kezemmel átnyúlva combjaim között, finoman hátrébb tolva csípőmet, barlangomhoz igazítottam lüktető farkát. Keze átnyúlt a derekamon s ujja nekifeszült duzzadt csiklómnak, miközben lassan belém hatolt.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ötlet hirtelen jött: folytassuk a parton. Kicsit csodálkozott rajta, de gyorsan beleegyezett. Ajkaink összeforrtak, mikor a partra léptem vele.

Miután a pokrócot leterítettem, lefeküdtünk rá. A napfényben olyan gyönyörűen csillogott a libabőrös teste, hogy ismét egyik ámulatból a másikba estem. Ilyen gyönyörűséget, csodát nem láttam addig. Bimbói kackiásan ágaskodtak, feszes hasáról oldalra lecsorogtak a vízcseppek, lábait kissé szétvetette. Ismét megkívántam őt. Ismét? Hiszen folyamatos kívánalom volt az egész napom, napjaim, mióta először megláttam.

Már majdnem megszáradtunk, mikor oldalt fordult, és a farkamhoz nyúlt. Odaigazította a puncijához. Nem szólt semmit, csak jelezte: tegyem a magamévá, adjak neki ismét gyönyört. Nem tiltakoztam ellene egy pillanatig sem. Ujjaim máris s csiklóját keresték. Nem volt nehéz megtalálni a duzzadt, felizgult, és további gyönyöröket váró pontját. Készen álltam, hogy behatoljak, hogy megint megmártsam a fegyverem a testében.

Egyik lábát feljebb húzta, hogy helyet adjon nekem. Egészen közel csúsztam hozzá, a hasunk összeért. Makkom a barlang bejáratánál várt. Keze még a szerszámom igazította, majd elengedte, és ezzel ő is készen állt a fogadásomra. Behatoltam. Finoman, lágyan. A bejárat most kicsit szűkebb volt, de hamar befogadott. Néhány pillanat múlva már tövig benne voltam. A szemembe nézett, gyönyörű szemei csillogtak, mint aki örömmel nyugtázza: elérte célját, megkapta. amit akart. Majd szemeit lehúnyta, és megadta magát nekem. Finoman hanyatt fektettem, fölé fordultam, karjaimra támaszkodva lenéztem a dákómra, és néztem, amint lassan, de ütemesen járt a puncijában.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint finoman, lassan belém hatolt szemeim lehunyva adtam át magam az érzésnek. Ismét itt van bennem, hogy újra átéljem a gyönyör újabb dimenzióját Vele. Finoman hanyatt fektetett, fölém emelkedett, s lassan de ütemesen mozgott bennem, éreztem amint barlangom körül öleli dákóját. Felemeltem a tekintetem, látni akartam szemében a vágyat, ez mindig nagyon felizgatott, amikor "az" a tűz égett - lángolt a szemeiben. Olyankor tudtam, éreztem mennyire akar, kíván engem s ez még jobban feltüzelt. Úgy éreztem, Vele bármikor, bárhol, bármeddig képes volnék szeretkezni. Ha csak fejemben pergettem le néhány képet eddigi gyönyörpillanatainkból, már attól is hevesebben vert a szívem, s felforrósodni éreztem a véremet a nap bármely szakában. S most ismét elmerültem tekintetében, éreztem, láttam benne a vágyat s újra szárnyaltam.

Amint testünk egyre ütemesebben táncolt, már nem a vízben érzett borzongás járt át, hanem a már jól ismert, általa kiváltott, semmihez sem hasonlítható borzongás. Éreztem, amint egyre közelít a gyönyör, miközben felemelve lábaim, s a vállára téve, körkörösen mozgott bennem ki és be. Kinyitottam ismét a szemem, látni akartam az arcát, nézni amint a vágy még férfiasabbá formálja vonásait, s figyeltem hangunk, amint egyre hangosabb zihálássá erősödik.

Kissé lelassított, s ebből már tudtam, Ő is közel jár már a beteljesedéshez. Néhány apró, finom mozgás után, újra gyorsítani kezdett, s én megfeszítve izmaim, minden lökésénél hangos nyögésekkel éreztettem, pillanatokon belül átléphetünk a gyönyör kapuján. S amint testem megfeszült, amikor végig söpört rajta a szenvedély, s hangos nyögéseim egyértelművé tették számára is, élvezetem csúcsát, Ő is megfeszült, s belém pumpálta forró ragacsos nedűjét.

Lassan nyugodtunk meg, finoman le eresztette lábaim a válláról fölém hajolva lágyan megcsókolt, s kipirultan mellém kuporodva átölelt. El tudtam volna így aludni a karjaiban......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismét élveztem, és nem csak fizikailag. Belepumpáltam a sokadik élvezetemet, de ezúttal valami mást is éreztem. Már tudtam, hogy nagyon eggyé váltam Vele. Nem csak a fizikai élvezet simogatta a lelkemet, hanem a tudat, hogy ő élvezetem alanya. Mikor mellé kuporodtam, és átöleltem, egyszerre akartam védelmet nyújtani neki mindentől, és védelmet kapni általa.

Kis idő múlva felkönyököltem, kezemmel az arcát simogattam, ő a szemembe nézett. Gyönyörű szemeiben elvesztem. Nem beszéltünk csak néztük egymást. Én cirógattam az arcát, ő némán viselte, közben egymás gondolataiba merültünk. Vajon mit hoz a holnap? Lesz egyáltalán holnap kettőnk számára? Vagy reggel egy új nap kezdődik, és mi maradunk egymásnak az emlékek albumában?

Mintha ő is erre gondolt volna, mert szemei fénye pillanatokra ugyan, de elsötétült. Mintha egy felső suhant volna át a napfényes égen. Aztán, hogy megnyugtassam őt, és jelét adjam, hogy az övé vagyok, lassan hozzáhajoltam, és lágyan megcsókoltam. Ez most nem az érzéki, avagy a vad szeretkezés előjátéka, vággyal teli csókja volt, hanem valami egészen más. Ez most egy igazán lágy, „itt vagyok, veled vagyok, nincs mitől félned” csók volt. Reméltem, hogy sikerül átadnom belsőm eme üzenetét.

Visszacsókolt. Ajkaiból éreztem, hogy vágyik a férfias erőmre, az oltalmazó, és kéjes örömet egyaránt nyújtó lényemre. Csók közben megfogta a tarkómat, és finoman maga fölé irányította a fejemet, mintegy behódolva nekem azzal, hogy teljesen alám került. Csak csókolóztunk, finoman, érzékien, időnként belenéztünk egymás szemeibe, gyönyörködtünk egymásban, majd ismét csókok özöne csattant el.

Aztán borzongás futott át testünkön. Bár a nap már igencsak fent járt az égen, még jócskán dél előtt voltunk, azért a levegő még nem melegedett át eléggé. Fázni kezdtünk, habár egymás testének simulva eleinte ezt észre sem vettük. Ismét csodálattal teli borzongással vettem észre, mennyire egyre gondoltunk, mert megszólalt:

- Ideje lenne visszaindulnunk.

- Rendben, de én öltöztetlek fel, jó? – támadt hirtelen ez az ötletem. Ha már vetkőztethettem, most öltöztethessem is.

- Miért ne? – mosolygott rám.

A lábaihoz térdeltem, ő a könyökeire támaszkodott. Nyúltam az egyik zoknijáért, mire az egyik lábát felemelte az arcom elé, ujjait lespiccelte, a másikat finoman a farkamnak nyomta. Nem szólt, csak mosolygott, én meg értve a kérésnek, nyomban megcsókoltam az összes ujját, miközben sokadszor megállapítottam magamban, hogy gyönyörű lábai vannak. Aztán felhúztam rá a zoknit, majd egy nagy csók után finoman rátettem a farkamra, miközben Ő a másik lábát emelte elém. Azzal ugyan ezt tettem. Ekkor felálltam, lesegítettem őt is, majd a bugyiját vettem a kezembe. Előbb a puncijára nyomtam egy hatalmas csókot, majd popsija két dombjára. Aztán felhúztam rá a bugyit.

Lassan feladtam rá az összes ruhadarabját, gondosan ügyelve, hogy egyetlen porcikáját se hagyjam csókok nélkül. Mellbimbói duplán kaptak. Mikor kész volt, megálltam előtte, és vigyorogva csípőre tettem a kezeimet…..

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem abból ahogyan hozzám bújt, hogy ez több már mint egy szimpla ölelés, amit szeretkezés után kaphat az ember. Teljes biztonságban éreztem magam ölelő karjai közt, úgy éreztem, eggyé vált a lelkünk is, nem csak testileg vágytuk egymást. Amint felkönyökölt mellettem s ahogyan az arcom cirógatta miközben tekintete belemélyedt az enyémbe. Pillanatnyi kétely futott át az agyamon; - Mi lesz velem ha egyszer elveszítem ezt a tökélyt? Meddig tarthat ez a különös varázs számunkra? Hogyan élhetek tovább ha egyszer már nem akar engem?

Néhány pillanatig tartott, míg gondolataim elkalandoztak, s talán megérezhette, mert hozzám hajolt lassan és olyan átéléssel csókolt, de nem úgy mint mikor vágyat akar ébreszteni. Ebben a csókban most a biztonságot a megerősítést a nyugtatást éreztem, megfogtam tarkóját s magamfölé húztam, hogy még közelebb érezzem magamhoz. Hosszan csókolóztunk, néha felpillantottunk egymás tekintetét fürkészve. éreztem amint végig fut rajtunk a borzongás, s csak pillanatok múlva tudatosult bennem, hogy ez nem a vágy borzongása; fázunk.

- Ideje lenne visszaindulnunk.

- Rendben, de én öltöztetlek fel, jó? – kérdezte csillogó szemmel.

- Miért ne? – mosolyogtam rá.

A lábaimhoz térdelt, én felkönyököltem, ki nem hagytam volna, hogy lássam hogy öltöztet fel. Amíg a zoknimért nyúlt, egyik lábam felemeltem az arca elé, a másikat pedig finoman neki nyomtam egyenesen az ölének. Az arcához emelt lábam habozás nélkül végig csókolta, majd ráhúzta a zoknit s megcseréltük a két lábam s arra is zokni került. Majd a bugyim következett miután felsegített, lehelt egy csókot a puncimra majd a popsim két partjára is jutott egy - egy. Így folytatta az öltöztetésem, s közben minden porcikám csókjaiban fürdött mire az össze s ruha rám került. Amikor kész volt, megállt előttem és vigyorogva csípőre tette a kezeit.

- Akkor most én öltöztesselek? Gondolom nem pucéran akarsz visszalovagolni ! - mondtam én is nevetve, s hasonló alapossággal készültem ráadni a ruhadarabokat, ahogyan Ő rám.

Ahogy lehajoltam, hogy felvegyem az első ruhadarabot, meg álltam félúton, s csípőre tett kezeit az oldalához szorítva végig csókoltam felváltva mindkét oldalát, fentről lefelé. Újra felkacagtunk, Ő mert csiklandozta az érintésem, én meg mert élveztem, hogy szemei ragyogtak ilyenkor, s arcán megjelent az az apró pici gödröcske amit csak nevetéskor lehetett rajta látni. Imádtam a mosolyát.

Csókjaim végig követték testén az öltöztetés minden lépését, s készen álltunk az indulásra. Nem tudtam, lesz -e közös jövőnk, de abban biztos voltam, hogy hatalmas űr marad ezután ha mégsem. De most nem akartam ezen gondolkodni.

A lovakhoz mentünk s miután a nyeregbe segített, s Ő maga is felpattant lovára, lassan lépdelve haladtunk visszafelé a sűrű fák között, s a lombok között beszűrődő fények csodás játékában gyönyörködve egyre közeledtünk a ranch felé. Az már nyilvánvaló volt, hogy nem kell több lovasleckét vennem, élvezettel és biztonsággal ültem meg a lovat. De azt is tudtam, ha már megtanultam lovagolni, ezentúl sűrűn szeretnék hódolni eme csodás élménynek. S legjobb lenne ha mindezt Vele tehetném, álmaim pasijával. De nem tudhattam mit hoz a jövő...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Öltöztetésem erotikus, de egyben vidám is volt. Játékos, bohókás kedvében volt Era, ettől csak még jobban elmerültem az őt körülvevő örvényben. Ez az örvény meg csak húzott egyre lejjebb, de eszem ágában sem volt tiltakozni ellene. Hagytam magam sodródni.

Az úton visszafelé csak időnként szóltunk pár szót. Jól esett a csend, ami körülvett engem, de még jobban esett, hogy ezt a csendet csak ő törte meg időnként. Csilingelő hangja, illata, ha felőle fújt a szél elbódított. Miközben lépkedtünk a paripáinkkal, sűrűn eszembe villantak az elmúlt órák jelenetei. Lábainak csókolgatása, szemeinek csillogása eközben, bőrének illata, selymes borzongása az érintéseimtől. Sűrűn pislogtam felé, csak látni akartam, tudni, hogy mellettem van.

Aztán eszembe jutott, hogy tulajdonképpen bitangul éhes vagyok. Gondoltam, hogy ő is, és azonnal eszembe is jutott egy ötlet. Mi lenne, ha főznék neki bográcsban valami finomat? Hátha ezzel is lenyűgözném őt. Persze, ha nem kell haza mennie. „Na, remélem ezt a délutánt még nekem adja” – gondoltam, miközben Őt néztem. Vajon min jár az esze?

Aztán lassan vissza is értünk a tanyára. Mivel szombat volt, pár lovászom már gyakorolt, és gyakoroltatott, de szerencsére nem volt nagy a forgalom. Most nem is vágytam nagy társaságra.

Mikor megérkeztünk, a fősegédem döbbenettel vegyes csodálattal nézte Erikát, amint simán megülte Lucifert, aki nem sok embert tűrt meg a hátán. Aztán rám nézett, és elismerően bólintott. Nem tudtam, ez a bólintás kinek szólt. Nekem, mert ilyen gyorsan megtanítottam a csodás nőt lovagolni, vagy, mert mertem ráültetni a csődörre, vagy Erikának, vagy, mert neki is tetszett a nő…Én minden esetre rém büszke voltam Erikára. Melegséggel töltött el a tudat, hogy ez a csodálatos istennő az enyém….

Leszálltunk a lovainkról, bevezettük őket a karámba.

- Később leápoljuk őket – mondtam Erikának. Közben a szemeit fürkésztem. Vajon menni akar már?

- Megéheztem. Hogy állsz a kérdéssel? – kérdeztem, miközben megfogtam a két kezét. Nem akartam, hogy elmenjen.

- Én is éhes vagyok – felelte.

- Mit szólnál, ha főznék egy finom bográcsos kaját?

- Már nagyon éhes vagyok! - hangzott a válasz, de Erika szemeiből láttam, nem csak a kajára gondolt.

Főzés közben ismét beszélgettünk, évődtünk egymással, kacér pillantásokat váltottunk. A nő olyan édes, aranyos, szinte kislányos volt. Arca kipirult, szemei csillogtak, egyszerűen minél inkább néztem őt, annál inkább féltem tőle. Mi lesz, ha már nem akarok más mellett ébredni?

Elfogyasztottuk az estebédünket, melyre meghívtam az ott maradt segédeimet, és pár törzsvendéget is. A vacsora nagyon jó hangulatban telt. Erika sziporkázott. Nem vállalt központi szerepet, de aktívan részt vett a beszélgetésekben, viccelődésekben.

Miután mindenki illedelmesen elköszönt, látva, hogy kettesben szeretnénk maradni Erikával, hoztam egy üveg bort, azt megiszogattuk a tábortűzzé alakított bográcstűznél. Mivel elfogadta a bort megnyugodtam: velem fogja tölteni az éjszakát is.

Későre járt már, mikor felmentünk, letusoltunk, és egymás mellé feküdtünk. Fölé hajoltam, megcsókoltam, egyhangos szusszanással jelezte, hogy igazán jól esett neki. Aztán a csókjaim egyre lejjebb kerültek, mígnem a puncijánál maradtam. Oda befészkeltem magam, és lágyan, finoman addig nyaltam, míg el nem élvezett. Ekkor befeküdtem a lábai közé, és finoman bevezettem a dákómat a puncijába. A korábbiakkal ellentétben most végig a szemeimbe nézett. Nézte, hogy emelkedem magasra, mikor behatoltam. Mert akkor már lebegtem. Az édes, gyönyörű nő ismét magába fogadott.

Az éjszakát szó szerint végig szeretkeztük, és reggel, mikor el kellett mennie látszott a szemein az édes fáradtság.....

Tartalomjegyzék