Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hideg téli napra virradt a nap. Nem volt ugyan hideg a kastélyban, de nem is volt melegem. Már nyúltam volna a csengőért, hogy szóljak a komornyiknak, hogy hozzon egy ágymelegító palackot, mikor halk kopogás után nyílt az ajtó, és az én alázatos komornyikom, Alexander, jött be hozzám. Kezében egy melegítő palackkal. Ezt nevezem időérzéknek.


Már jó ideje szolgál nálam. Halk szavú, csendes pasi. Mindig pontosan, precízen tudja a dolgát, mikor-hol kell megjelennie, vagy épp köddé válnia. Megfogtam vele az isten lábát, ezt már az első pillanattól fogva tudtam.


Nagyon alázatos férfi, szinte soha nem néz a szemembe, csak ha erre külön megkérem. Néha szinte bántóan betartja az illem és etikett szabályokat. Ilyenkor mindig erős késztetést érzek arra, hogy kimozdítsam valami radikális tettel ebből a közegből. Mivel a szemét mindig lesüti, így szinte irányítja a figyelmem a szájára. Ilyenkor rámtör a vágy, hogy forrón megcsókoljam. De, persze, nem tettem eddig sosem. De, nem tudom, meddig bírom tartani még magam.


- Szépséges reggelt, Úrnőm! - hallom halk szavait. Bejön, becsukja maga mögött az ajtót, ütemes léptekkel az ágyamhoz jön és gyakorlott mozdulatokkal a megfelelő helyre helyezi a meleg forrását és már távozna is...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már a születésemtől fogva úgy nevelt apám, aki egy földesúrnál volt szolga, hogy mindig teljesítenem kellett az Ő és mások parancsait.

De ez sosem volt ellenemre, hisz azt gondoltam, hogy ez az élet rendje. Vannak akik parancsokat osztogatnak, s vannak, akik végrehajtják azokat. Másrészt kényelmes nekem, ha meghatározzák, mit kell tennem, és örömet jelent számomra, ha ezek a parancsok teljesítése után boldogok lesznek a feljebbvalóim.

A legjobban azt szeretem, ha kitalálom az Úrnőm gondolatait, s ilyenek után igen jól esik egy gyöngéd szava, simogatása is.

Ugyanis már a 2. éve, hogy szolgálom itt a helyi kastély Úrnőjét. Csak az Ő parancsait kell teljesítenem, mert a férje nagy utazó, szinte nem is lehet itthon látni.

Van egy barátnőm is, Julcsa a konyhalány, kicsit kövér, kicsit büdös is néha a konyhaszagtól, de havi egy két alkalommal kielégíti a szexuális vágyaim. Nincs is másra igényem.

Egy hideg reggel ágymelegítő palackkal a kezemben léptem be Úrnőm ajtaján, hisz az éjjel hidegebb volt az átlagosnál, s éreztem, hogy örülne neki.

- Szépséges reggelt, Úrnőm! - mondom. Ütemes léptekkel az ágyához megyek és gyakorlott mozdulatokkal a megfelelő helyre helyezem a meleg forrását és már távoznék is..., de az Úrnőm a lábaival, mintha hozzáérne a karomhoz.

Félve, alázatosan rápillantok, s mintha tüzet látnék a szemében.

A lábával, pedig határozott mozdulatot tesz felém, s megsimogatja lábfejével a karom.

Szerintem arra vágyik, hogy a kezeimmel is felmelegítsem a lábait-gondolom, s szolgalelkűen elkezdem simogatni az Úrnőm talpait.

-Kellemes Úrnőm? - kérdem Tőle.

-Tökéletes Alexander, de ha kérhetném, akkor feljebb is érintsen meg a forró kezeivel, nagyon meghálálnám. Szinte jégcsapok lógnak a combomon is.

Nem volt ellenemre ennek a feladatnak a végrehajtása, mert imádtam régről a női lábakat. Anyámét, sőt a nővéremét is nekem kellett simogatnom, és mindketten meg voltak velem elégedve. Bori, a testvérem, egyszer azt is mondta egy ilyen lábmasszírozás után, hogy valami különös remegést és bizsergést érzett a puncijában, amit én nem értettem.

Julcsának még csókolgatni is szoktam a lábait, meg nyalogatni, de neki nem tetszett különösen.

-Természetesen, Úrnőm - volt a válaszom - kérése számomra parancs, s lesütött szemmel, kezeimmel elkezdtem simogatni az Asszonyom vádliját és a combjait...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Félve értem hozzá a karjához... nem is tudtam, mit fog reagálni. De, kellemesen csalódtam. Megsimogatta finom meleg kezével a talpam, a lábam.

-Kellemes Úrnőm? - kérdezte tőlem.

-Tökéletes Alexander, de ha kérhetném, akkor feljebb is érintsen meg a forró kezeivel, nagyon meghálálnám. Szinte jégcsapok lógnak a combomon is. - mondtam neki kihívóan, és lejjebb csúsztam az ágyban, ki is takartam magam, hogy jobban hozzám férjen. A mozdulattól felcsúszott rajtam a hálóruha is. Így szabaddá vált a lábam egész hosszában.

- Nem is tudtam, hogy ilyen finom keze van, Alexander! - mondtam neki kedvesen és provokálóan. Ő enyhe pírral az arcán, lehajtott fejjel reagált:

- Köszönöm Úrnőm! - mosollyal nyugtáztam szavait. Mikor már elég közel járt az ölemhez, finoman szét nyitottam a lábam, mintegy helyet hagyva neki.


Ekkor kopogást hallottunk. Szinte egyszerre reagáltunk Alexanderrel. Ő elvette a kezét és hátra lépett, mintegy, ha csak a parancsomra várna, én meg magamra rántottam a takarót, mint aki még ágyban van.

- Igen? - szóltam. Az egyik szobalány volt az. Félénken benézett és halk hangon szólalt meg.

- Úrnőm, a reggeli tálalva. - mondta alázatosan.

- Köszönöm Klarissza. Elmehet. - a szobalány meghajolt kissé, és becsukva az ajtót távozott.


Én most már kiszálltam az ágyból, és Alexander elé álltam. Puha szőnyeg volt az ágy körül, így meztelen talpam nem fázott nagyon.

Megsimogattam simára borotvált arcát, majd a nyakára tévedt a kezem. Odasimultam végül hozzá, és finoman megharapdáltam a nyakát mind a két oldon. Éreztem rajta, hogy remegni kezd a teste és vágyna reagálni, de nem tudja, lehet-e. Úgy döntöttem, kezdetnek legyen ennyi elég neki, hogy érezze, merre akarom folytatni a kapcsolatot vele.


A harapdálás végeztével visszabújtam az ágyba és csak ezután szóltam hozzá.

- Köszönöm a melegítőt Alexander. Hálám jeléül fogadja iménti ajándékom. És, most távozhat. Küldje be az öltöztető nőmet. Felölöznék. - mondtam neki, azzal útjára bocsátottam a felkavart lelkű komornyikot.


Legközelebb a délutáni teázásom alkalmával találkoztam vele...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nem is tudtam, hogy ilyen finom keze van, Alexander! - kaptam ma már másodszor dicséretet az Úrnőmtől, pedig alig kezdődött el a nap.

-Köszönöm Úrnőm - válaszoltam, s erre Ő merészen szétnyitotta a combjait.

Nem tudtam mit tegyek ebben a kényes helyzetben, de Klarissza a szolgálólány megmentett, mert bekopogott és szólt Úrnőmnek, hogy kész a reggeli.

De evvel nem értek végett a megpróbáltatásaim.

Az Asszonyom odajött hozzám, amint egyedül maradtunk megsimogatta az arcom és a tarkóm is, majd váratlanul beleharapott a nyakamba a vállaimnál.

Én mozdulatlanul és rezzenéstelenül álltam, nem látszott semmi az arcomon, hisz én azért vagyok, hogy az Úrnőm vágyait teljesítsem, s ha ma reggel, neki ehhez volt hangulata, hát tessék...Tegyen velem, amit csak akar.

De a belsőmben remegés futott át, bár fájt a harapása, meg is látszottak a fogának nyomai,de bennem kéjes gyönyört okoztak. Sosem éreztem még ilyet.

De ahelyett, hogy folytatta volna, amit nagyon vártam, visszavonult és elbocsájtott.

Ebéd után Julcsa mondta, hogy lenne fél órája, amíg el kell kezdenie a vacsora készítését - ma vendégsereg fog érkezni - s megkért, hogy masszírozzam meg a pináját, mert már nagyon viszket, s lassan pókhálós lesz olyan rég érintette a nemi szervem.

Máskor kapva kaptam volna az alkalmon, de most más járt a fejemben. Az Asszonyom simogatása és harapdálása.

-Sok a dolgom Julcsa, halasszuk a vacsora utánra. Addig bírd ki, vagy segíts magadon ahogy tudsz - válaszoltam neki. Nem örült ennek, de elfogadta.

Öt órakor - mint minden nap én szolgáltam fel a teát a szalonban.

Amint beléptem láttam, hogy itt valami szokatlan dolog történik.

Körbenéztem, s nem láttam az Asszonyom a szokott helyén a kanapén, ahol minden nap elfogyasztotta a teáját.

Leraktam a tálcát az asztalra, majd a szalonból nyíló öltöző szobából hallottam az Úrnőm hívó szavát:

-Alexander, jöjjön már be és segítsen nekem, mert az öltöztető nőmet az istennek sem találom, megint biztos a lovászfiúval dugatja magát...

Kopogás után léptem be a helyiségbe, s földbe gyökeredzett a lábam. Az Úrnőmön csak a fűzője volt, s egy feszes melltartó, sosem láttam még a csodás alakját, amit eddig eltakartak előlem a hatalmas ruhakölteményei.

Nem mertem közelíteni hozzá, erre mérgesen rám szólt:

-Nem látott még fehérnépet meztelenül? De rögtön megenyhült a hangja, amint elindultam felé, s pajkosan megszólalt:

-Na most jön segíteni, vagy keressek valaki mást...

-Minden parancsát teljesítem tudhatja, csak hát az öltözete elég hiányos....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az öltöző nőm nem találtam sehol. Ezért még kapni fog, az már biztos. Miéfele modor ez? Neki az lenne a dolga, hogy itt legyen, amikor hivatom, és szükségem van rá.


Észre sem vettem és elszaladt az idő velem. Hallottam, hogy valaki bejött, és reméltem, hogy az öltöztető nőm az, de persze nem ő volt. Hanem Alexander. De, ezt is csak a tálca lerakása keltette zajokból tudtam. Ki is szóltam neki, mert nem boldogultam a fűzőmmel.

- Alexander, jöjjön már be és segítsen nekem, mert az öltöztető nőmet az istennek sem találom, megint biztos a lovászfiúval dugatja magát... - mondtam neki, kicsit szabad szájúan, de nagyon dühbe jöttem, mikor arra gondoltam, hogy a komornyikom segít öltözni. Neki nem az a dolga. Nem szeretem, ha nincsenek a dolgok a helyükön. Apropó... még a fehérneműm nincs is rajtam teljesen, alul meztelen vagyok. De, most már mindegy...

Alexander bejött, de a földbe gyökerezett a lába. Morcosan szóltam rá:

- Nem látott még fehérnépet meztelenül? - de, megenyhültem zavara láttán.

-Na most jön segíteni, vagy keressek valaki mást... - kérdeztem pajkos mosollyal az arcomon.

-Minden parancsát teljesítem tudhatja, csak hát az öltözete elég hiányos.... - mondta, még mindig zavarban.

- És ez baj? - kérdeztem vissza, és megvártam, míg pár lépésre megközelít, és akkor fordultam felé.

- Talán nem tetszem magának? - szegeztem neki a kérdést, mitől végképp zavarba jött.

- Jaj Úrnőm... - kezdte volna a mondatot, de én közelebb léptem, és egyszerűen szájon csókoltam. Hirtelen annyira megkívántam, ahogy ott állt, vasalt, elegáns ruhában... Formás, izmos teste vonzott, mint a mágnes.


De, ő nem karolt, ölelt át, meg sem mozdult, de a csókot viszonozta. Mikor elváltak ajkaink, fél lépést elléptem tőle, hogy lássa az egész testem. A kezéért nyúltam és a lábam közé tettem a dombomra, mert láttam, hogy azt nézi meredten.

- Tetszik?.... - kérdeztem. - Látja, mit okozott? Még jó, hogy nem vettem fel alsóneműt, mert most átázott volna... - dorgáltam meg búgó hangon.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- És ez baj? - kérdezte majd felém fordult .

- Talán nem tetszem magának? - szegezte nekem a kérdést, mitől végképp zavarba jöttem.

- Jaj Úrnőm... - kezdtem volna a mondatot, de közelebb lépett, és egyszerűen szájon csókolt.

Én ugyan visszacsókoltam, mert hát ugye nincs az ember fából, de nem mertem kezdeményezni, bármennyire is szerettem volna.

Nem volt rajta fehérnemű sem, a szemeim a szeméremdombjára tapadtak.

Olyat láttam, mint még soha. Kilátszott a nyílása, mert azon egy szál, annyi szőr sem volt, csak felül láttam egy kis szőrpamacsot.

Ez a látvány felettébb felizgatott, mert sosem láttam még ilyet. Julcsa pinája tiszta szőr volt, gyakran ment a fogamba onnan néhány szőrszál, de Józsi a lovászfiú egyszer mesélt nekem egy városi kurváról, akinél járt, s neki teljesen szőrtelen volt ott.

Szerettem volna megérinteni e selymes halmot, s az Úrnőm, mintha sejtette volna ezt, megragadta a csuklóm, s a barlangjához szorította a tenyerem.

Egy darabig csak ott tartottam, és kérdőn néztem rá.

-Úgy látom, hogy más eszközökhöz kell folyamodnom - mondta - Itt csak a parancsnak fogsz engedelmeskedni.

-Megparancsolom, Alexander, hogy dugd be a lucskos pinámba az ujjaid, mert szeretnék elélvezni. Te most a szexrabszolgám leszel és azt teszed, amit parancsolok neked.

Én annyira hálás voltam neki, hogy bármit megtettem volna érte, de ezt mégsem mertem, dehát valamivel a kedvébe akartam járni, így letérdeltem elé, felemeltem a lábát és elkezdtem csókolni a lábujjait. Először csak a nyelvemmel izgattam, majd be is kaptam őket, s szopogattam, mint egy nyalókát.

Alulról felnéztem rá, hogy tetszik-e a játékom, s Ő bátorított:

-Bátran folytathatod felfelé is, nagyon engedelmes vagy - mondta és a hajamnál fogva felhúzott a pinájához...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem Alexanderen, hogy a pinámat akarja érinteni, így rászorítottam a kezét a dombomra. De, ő még mindig állt, megkövülten.

-Úgy látom, hogy más eszközökhöz kell folyamodnom. Itt csak a parancsnak fogsz engedelmeskedni. - kezdtem.

-Megparancsolom, Alexander, hogy dugd be a lucskos pinámba az ujjaid, mert szeretnék elélvezni. Te most a szexrabszolgám leszel és azt teszed, amit parancsolok neked.

Feltettem a lábam a székre, és ő elém térdelt. A lábamat kezdte el kényeztetni elősnek.

- Bátran folytathatod felfelé is, nagyon engedelmes vagy - mondtam neki és a hajánál fogva felhúztam a pinámhoz...


Ott már mintha tudta volna, hogy mi a dolga. Kinyújtotta a nyelvét és szorgosan kezdett nyalni. Istenien csinálta. Belőlem meg csak úgy felszakadtak a nyögések, nem törődve semmi mással. Mozgattam a csípőmeg a száján, és miután megálltam, ő kefélni kezdte a lukam a nyelvével. Közben kezét felcsúsztatta a lábaimon, és a fenekembe markolva még jobban magára húzott.


Ezt a kényeztetést nem is bírtam már sokáig állva, leültem a székre. Alexander felém fordult és én újra megfogtam a fejét és a lábam közé húztam.

- Nyalj tovább! - utasítottam neki és ő így is tett. Időnként félénken felnézett, és amikor látta, hogy fejemet hátra vetve élvezem, amit csinál, merészebb lett...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hajamnál fogva húzott a pinájához, de ott már tudtam, hogy mi a dolgom. Szorgosan nyaltam a pináját. Ő mozgatta a csípőjét a számon, s én kefélni kezdtem a lukát. Bátrabb lettem és a fenekébe markolva még jobban magamra húztam.


Leült a székre és a fejem a lába közé szorította, s én nagyon élveztem a szőrtelen pinájának simogatását.

- Nyalj tovább! - utasított és amikor láttam, hogy fejét hátra vetve élvez, merészebb lettem...

Levettem a nadrágom, s így a merev farkam nem szorította semmi sem.

A lábfejét a farkamhoz helyeztem, s Ő megértette a vágyaim.

Hanyatt feküdtem, s ő a két talpa közé vette a farkam, s finoman elkezdett vele játszani.

-Kérem Asszonyom, ne kíméljen, bátran alázzon csak. - mondtam vágyva a kéjt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy nyalt ez a pasi, ahogy kell... Mintha minden gondolatom kitalálta volna, vagy lehet, hogy csak megérezte, mikor mire vágyom. Felbátorodott attól, hogy hangosan kifejezésre jutattam az élvezetet, amit okoz nekem, és levetkőzött. Én ezt nem is bántam, mert végre megpillanthattam becses hímtagját. Nem volt kis méret.


A lábammal kezdem el izgatni.

- Kérem Asszonyom, ne kíméljen, bátran alázzon csak. - mondta esdeklőn.

- Majd én eldöntöm, hogy mit csinálok még veled! - mondtam neki szigorúan.


Játszottam még vele kicsit, majd felemelkedtem a székről és az öltöző helyiségben lévő kanapéhoz mentem. Lehajoltam, és félig rátérdeltem. Hátra néztem a vállam fölött, és úgy szóltam Alexandernek:

- Jöjjön ide, és álljon mögém! - utasítottam. Ő fel is kelt és odajött hozzám. Szorosan állt meg mögöttem, így a farka pont a puncimhoz ért.

Picit hátrébb mozdultam, így a farka szétnyitotta nedves ajkaimat és már el is indult befelé. Szépen, lassan, rátoltam magam a farkára. Teljesen kitöltött. Élveztem minden mozdulatot.

Alexander megfogta a derekam, és még jobban magára húzott. Csak nem bejött ez a póz? - mosolyogtam magamban a férfi mozdulatából áradó érzelmen.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az Asszonyomnak más tervei voltak velem, mert alig-alig taposta meg a farkam más parancsot adott.

A kanapéra térdel és maga mögé állított. A faszom épp a nyílásához ért, s egy tolató mozdulatára a makkom megnyitotta a bejáratát.

Mennyivel jobb ez az érzés, mint amikor Julcsát kefélem... gondoltam, s mivel láttam, hogy az Asszonyom már az én játékszeremmé változott, bátrabb lettem.

Lassan hatoltam a pinájába, megfogtam a derekát, s anélkül hogy megmozdultam volna a csípőjének mozgatásával irányítottam a kéjes játékot.

Kilencszer lassan mozgattam a faszomon a Nőt, majd a tizedikre keményen és gyorsan magamra rántottam.

Felsikoltott. Kicsit megijedtem, hogy fájdalmat okoztam a gyönyöröm játékszerének, de ahogy elhomályosult tekintettel hátra fordult, láttam, hogy akarja a folytatást. Most nyolc lassú és két gyors, kemény húzás követte egymást, melyet egy hangosabb nyögés zárt. Már nem foglalkoztam vele, folytattam az ördögi játékot a pinájával.

A hét lassú rész alatt gyönyörködtem abban, ahogy a szirmai hol rásimulnak a farkamra, hol szinte becuppannak a nyílásába. Gyönyörű látvány volt, de a három kemény behatolásnál már én is besegítettem, s keményen odatoltam a farkam a seggéhez.

Hatalmas csattanások töltötték be az öltöző szoba csendjét.

Az Úrnőm teljesen bevadult a hol gyengéd, hol vad gyönyör hatására, s arra ösztönzött, hogy folyamatosan basszam keményen, de most már én voltam az Úr a házban. 6-4, 5-5, 4-6, 3-7, 2-8, majd a végén 1-9 következett...Annyira üvöltött a kéjtől, hogy attól féltem be fog jönni a személyzet, s elrontja a játékom, amire oly rég vártam. Ezért befogtam a száját a tenyeremmel. Ő a gyönyörtől vonagló testtel bekapta az ujjaim és keményen beleharapott. De ki foglalkozott ezzel, amikor az Úrnőm pinája és feneke lehetett a gyönyöröm játékszere.

Ügyesen engedtem a nyálam a feneke nyílásába, kivettem a faszom a pinájából, a nyálam elkentem a szerszámommal a feneke bejáratában, majd bedugtam a makkom a résen.

Megállt a mozgása a meglepetéstől, én is megálltam, s vártam az engedélyét a további behatolásra...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alexander mögém lépve kezdett el kényeztetni. Előbb csak finoman, majd durvábban. Ezt váltogatva kergetett az őrületbe hosszú időn át. Mindig, mikor lassított, azt kívántam, bár gyorsabban járna bennem a farka és akkor, szinte varázsütésre, bekeményített. Annyira felizgatott, hogy a lábamon folyt már a nedvem, de ő, mint egy megszállott, csak játszott velem tovább.

Egy idő után már magamon kívül voltam, szinte üvöltöttem a kéjtől. Alexander előre nyúlt és befogta kezével a számat, mire én az ujját megharaptam. De, úgy tűnt, ez őt abban a pillanatban a legkevésbé sem zavarja. Egyik ujját merészen a számba dugta. Nyelvem rögtön játékba fogott, nyalogattam, szoptam az ujját, mintha a farka lenne. Elkezdte mozgatni, huzogatni a számban arra az ütemre, ahogy a hímtagja járt bennem. Eszelősen jó érzés volt.


Éreztem, hogy lassul kissé a mozgása. Ekkor még nem tudtam miért, de amikor éreztem, hogy valamit a fenekem lukához csepegtetett.... már sejtettem, mire készül. Nem volt erőszakos és nem sietett el semmit. Odaillesztette szűk lukamhoz a farkát, majd be is tolta. Ettől a mozdulattól megálltam egy pillanatra.

- Alexander.... tudja, hogy a fenekem ezidáig még szűz volt? Maga vette most el....

- Oh, úrnőm!.... - sóhajtott a férfi.

- Ha már úgyis parlagon hagyta a pinámat.... legalább kefélje meg jó alaposan a fenekem. - mondtam neki, mire ő óvatosan mozogni kezdett. Kezével előre nyúlt és a melleimet, és a csiklómat simogatta. Időnként megmártotta bennem az ujjait is, és én ilyenkor mindig rászorítottam a farkára...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Alexander.... tudja, hogy a fenekem ezidáig még szűz volt? Maga vette most el....

- Oh, úrnőm!.... - sóhajtottam fel ijedtemben.

- Ha már úgyis parlagon hagyta a pinámat.... legalább kefélje meg jó alaposan a fenekem. - mondta nekem - úgyis régóta vágytam már a hátsó behatolásra.

Nekem sem kellett kétszer mondania magasabb sebességi fokozatra kapcsoltam.

-Én sem keféltem Asszonyom még sosem úri picsát, de remélem ezután már rendszeresen megtehetem ezt...

Folytattam a seggének dugását, nem kíméltem, nem finomkodtam, beleadtam minden energiámat.

Közben csavargattam a mellbimbóit is, hogy nagyobb legyen a kéje.

A kancám ugrált, mozgott vonaglott a faszomon, alíg bírtam kordában tartani.

Rávertem a tenyeremmel a fenekére, hogy maradjon már nyugton.

Erre még jobban begerjedt:

-Verd a seggem! - kérlelt üvöltözve.

Ha ez kell neked, akkor ezen ne múljék - gondoltam, s a faszom mozgásának ütemére kapott egyet a feneked is.

-Isteni, csináld még, ezt a megaláztatást! Egy szolgám bassza a seggem és veri a fenekem...

A gazdám újabb perverz ötletet talált ki.

-Érezni akarom a kezemmel is a lüktető farkad, majd benyúlt a saját pinájába, s onnan kezdte el szorítani a seggében munkálkodó szerszámom.

No ezt már én sem bírtam szó nélkül.

-Te kis perverz, mit akarsz még hű szolgálódtól?

Most megállt egy pillanatra, hátranézett és mondta:

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvesztettem az önuralmam, már nem érdekelt, ha bárki meghall minket. Teljesen az ösztöneim vették át az irányítást. Ahogy kefélt a férfi hátulról, annyira élveztem, ahogy löki belém a farkát, hogy érezni akartam a kezemmel is.

-Érezni akarom a lüktető farkad! - mondtam, majd benyúltam a saját pinámba, s onnan kezdtem el szorítani a seggemben munkálkodó szerszámát.

No ezt már ő sem bírtam szó nélkül.

-Te kis perverz, mit akarsz még hű szolgálódtól?!...

Ekkor megálltam egy pillanatra, hátranéztem és mondtam:

- Hogy mit akarok?... Mindent! Azt akarom, hogy annyira kívánj, ahogy előttem senkit, és olyan nagyot élvezz tőlem, amekkorát azelőtt senkitől... - mondtam neki.


Ki is húztam a farkát a fenekemből, és elindultam a szalon felé. Leültem a szalon közepén álló tömör fából készült asztalra, felhúztam és széttártam a lábam. Alexander egy ideig még döbbenten figyelt, nem volt hozzászokva a gyors váltásokhoz.

- Gyere, kefélj meg most így. - mondtam neki. Ő odajött, szinte kábultan nézte a kitárult pinám. Én lenyúltam és izgatni kezdtem a csiklóm. Árny suhant át az arcán, a vágy árnyéka. Letérdelt és odahajolt a pinámhoz. Nyalni kezdte a vágatom, és néha a csiklómat is. Így elvettem a kezem... Vártam, hogy mi minden finomságot eszel még ki nekem...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hogy mit akarok?... Mindent! Azt akarom, hogy annyira kívánj, ahogy előttem senkit, és olyan nagyot élvezz tőlem, amekkorát azelőtt senkitől... - mondta nekem.


Kihúzta a farkam a fenekéből, és elindult velem a szalon felé. Leült a szalon közepén álló tömör fából készült asztalra, felhúzta és széttárta a lábát. Mind a két nyílása tátongott még az előző behatolásoktól

- Gyere, kefélj meg most így. - mondta nekem. Lenyúlt és izgatni kezdte a csiklóját. Letérdeltem és odahajoltam a pinához. Nyalni kezdtem a seggétől elindulva, a vágatán keresztül a csiklójáig és vissza. Éreztem, hogy lassan visszaszűkülnek a nyílásai, ezért bedugtam az ujjaimat mindkét helyre és váltott ritmusban kezdetem kefélni a nyílásait. Őrjöngött, vonaglott az Úrnőm a kéjtől, az asztal széleit markolászta, majd amikor a fenekébe löktem a faszom az ujjaim helyett, elkezdte az öklével ütni az asztalt gyönyörében.

-Baszd szét a seggem, Te csődör! Jobb vagy, mint bármelyik férfi az életemben! - üvöltötte.

Én felbátorodva egyszer a pinájába süllyesztettem el a szerszámom, majd onnan kihúzva, máris a seggében voltam.

-Vajon meddig bírja a kancám, -gondoltam, mert én napestig is állom a sarat....

Most már minden döfésemre felüvöltött, s ez nem is maradt titokban.

Nyílt az ajtó és Julcsa a konyhalány rontott be, mert azt hitte ölik az Úrnőjét.

Amint belépett és meglátott minket elállt a lélegzete.

-No de Alexander! - mondta.

Megálltam a kéjes tevékenységemmel, és kérdőn néztem hol Julcsára, hol az Úrnőmre.

- Folytasd te vadállat, basszál tovább, legalább meglátja a kis szolgáló, milyen egy igazi baszás!!!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyalás közben ujjazni is kezdett. Aztán abba hagyta a nyalást és mindkét nyílásomba az ujjait dugta be. Váltott ütemben kefélte a két lukat és ez az őrületbe kergetett. Egy váratlan pillanatban a fenekembe tolta a farkát, majd váltott a pinámra. Már az asztalt kapartam a kéjtől. Egy idő után arra eszméltem, hogy Alexander abbahagyta azt az élvezetes mozgást... Felpillantottam rá, és láttam, hogy az ajtó felé néz. Én is oda néztem. A konyhában dolgozó szolgáló állt ott.

Aki, amint belépett és meglátott minket elállt a lélegzete.

-No de Alexander! - mondta.

A férfi pedig kérdőn néztett hol Julcsára, hol rám.

- Folytasd te vadállat! Basszál tovább, legalább meglátja a kis szolgáló, milyen egy igazi baszás!!! - mondtam Alexandernek, mert már nagyon kívántam érezni megint a farka mozgását. Ő nem is várakoztatott tovább. Újra tolni kezdte belém a farkát.


Láttam, hogy a szolgáló távozni készül és utána szóltam.

- Maradjon csak itt, Julcsa!... - alig bírtam beszélni a feltörő nyögésektől, de azért erőt vettem magamom.

- Csukja be az ajtót kulcsra, és vetkőzzön le! - utasítottam a nőt. Mikor ezt megcsinálta, további instrukciókat adtam neki.

- Kezdje magát simogatni és ujjazni!... - mikor ezt mondtam, Alexander is már a nőt nézte, és hangosan nyögni kezdett, mikor Julcsa magához nyúlt.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem haboztam sokáig és folytattam Úrnőm kérésére pinájának baszását.

Láttuk, hogy a szolgáló távozni készül és utána szólt az Asszonyom.

- Maradjon csak itt, Julcsa!... - alig bírt beszélni a feltörő nyögéseitől.

- Csukja be az ajtót kulcsra, és vetkőzzön le! - utasította a nőt. Mikor ezt megcsinálta, további instrukciókat adott neki.

- Kezdje magát simogatni és ujjazni!...

Én a nőt néztem az Úrnőm keféltem, és hangosan nyögni kezdtem, mikor Julcsa magához nyúlt.

-Huhh, de gyönyörű a látvány...-mondtam - csak ne lenne ennyire szőrös a pinád!

-Majd segítünk rajta - szólt az Úrnőm - csak fejezd be kérlek amit elkezdtél - s megfogta két kezével a fenekem és magára húzott keményen.

Én minden erőmmel folytattam a kéjes munkámat és az Úrnőm melleit is megfogdostam, miközben Ő nagyokat sikoltozott.

-Gyere ide Julcsa és nyaljad a mellbimbóim - adta ki az újabb parancsot.

Amint a szolga megérintette a melleit, s én is fokoztam a tempót, az Úrnőm hangosan, vonagló testtel elélvezett.

Amint beszélni tudott a kéjtől, azt mondta:

-Most már Te jössz, Alexander, áztasd el a testem a geciddel!

Julcsa, aki egyre felszabadultabb lett vad, izgatott testeink látványától megfogta a Nő pinájából kihúzott farkamat és elkezdte verni az Asszonyom teste felett.

-Szívjad is azt a dorongot - mondta - de nehogy a szádba menjen, azt én akarom a testemre masszázsolajnak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Gyere ide Julcsa és nyaljad a mellbimbóim. - mondom Julcsának parancsolóan. Ahogy a szolgáló szopni kezdte a bimbóm, Alexander is rákapcsolt, és ez az érzés, az új ingerrel párosítva, hamar a csúcsra juttatott.

Mikor már magamhoz tértem az orgazmus keltette kábulatból, felnéztem Alexenderre és ezt mondtam:

- Most már Te jössz, Alexander, áztasd el a testem a geciddel!...

Erre Julcsa megfogta a férfi farkát és a testem felett verni kezdte. Láttam a szemén, hogy élvezettel nézi a kezében tartott szerszámot és az én testemet is mustrálgatja.

- Szívjad is azt a dorongot! - mondtam a szolgálónak.

- De nehogy a szádba menjen, azt én akarom a testemre masszázsolajnak... - tettem hozzá nem kevés kéjjel a hangomban. Újra hangulatba hozott az a látvány, ahogy ez a nő szopta Alexandert.


Nem kellett sok hozzá, és a férfi bőséges nedve árasztotta el a hasam, a mellem. Julcsa el is engedte a férfit és már az én testem simogatta merészen. Ajkamon mosoly vibrált. Élveztem, ahogyan ez a nőszemély kényezteti a testem. Időnként lehajolt és nyalogatta a férfi nedvét a testemről. Alexander ezalatt csak pihent, és figyelt minket.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Julcsa az Asszonyom teste felett isteni szopásba kezdett, felizgathatta a helyzet, mert eddig csak egyszer vette a szájába a farkam, de akkor sem volt benne köszönet.

De most mintha megtáltosodott volna, bár az is izgatott, hogy eközben az ujjaim az Úrnőm pináját töcskölték.

Hatalmasat élveztem, s Julcsa úgy irányította a lövedékem, hogy az beterítse az Asszonyom egész testét.

Még én is csodálkoztam a mennyiségén, de úgy látszik a mennyiség szoros összefüggésben van a minőséggel.

Julcsa elkezdte simogatni asszonyom gecis melleit, hasát és a punciját, az ujjait bedugta az Úrnőm szájába, aki ezt letisztította.

Az igazi meglepetés csak akkor ért, amikor Julcsa nyelvével takarította le az ottmaradt cseppeket, majd az Úrnőm parancsára szájon csókolta.

Na ebből én sem akartam kimaradni, s miközben a farkam a szájuk közé nyomtam, megszólaltam.

-Itt még lenne mit letisztítani, s a két éhes száj közé dugtam a faszom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tetszett a látvány, ahogy Julcsa nyalogatja rólam Alexander nedvét. Érezni is akartam, így megparancsoltam Julcsának, hogy csókoljon meg, hogy érezhessem. Ő meg is tette. Kezdeti ügyetlensége hamar elmúlt, nagyon profivá váltak a mozdulatai, mintha mindig is ezt csinálta volna. Alexander sem hagyta szó nélkül ezt a látványt.

- Itt még lenne mit letisztítani! - mondta és a szánkoz dugta a farkát. Mind a ketten rávetődtünk, és nyalogatni, csókolgatni kezdtük. Alexander hörgött, nyögött az élvezettől, mindkettőnk fejét simogatta, néha belemarkolt finoman a hajunk és irányította mozdulatainkat.


Egy idő után éreztem rajta, hogy újra közel került az orgazmushoz, így lassítottunk a tempón. Julcsa vágyakozón nézett fel a férfira.

- Kívánod a farkát? Magadban akarod érezni? - kérdeztem a szolgálót. Ő hálás tekintettel nézett rám, és bólintott egy aprót.

- Alexander!

- Igen úrnőm!

- Kefélje meg a szolgálót... - mondtam a férfinak. Ő elvette a szánktól édes hímtagját, és Julcsa mögé lépett. Kicsit játszott a nővel, mielőtt a magáévá tette. Miközben őt kefélte, azt mondta Julcsának:

- Kényeztesd az Úrnőmet!

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két szomjas nőszemély egyszerre kezdte nyalogatni a faszom, hol az egyik kapta be, hol a másik. Az Úrnőm szájában jobban érezte magát a kedvenc testrészem, mert ott tövig hatolhatott a tátongó üregbe.

Julcsa vágyakozóan nézte az eseményeket...

- Kívánod a farkát? Magadban akarod érezni? - kérdezte Úrnőm a szolgálót. Ő hálás tekintettel nézett rá, és bólintott egy aprót.

- Alexander!

- Igen úrnőm!

- Kefélje meg a szolgálót....

Julcsa mögé léptem. Kicsit játszottam a nőm pinájával, mielőtt a magamévá tettem.

- Kényeztesd az Úrnőmet közben a nyelveddel! - mondtam, mert Julcsának én is adhattam parancsot a házirendünk szerint.

Julcsa, miközben a csípőjét keményen csapdosta a farkamhoz az Úrnőnk pináját nyaldosta, aki a kéjtől vonagolva kérte, hogy tegyen be valami keményet a pinájába.

Körbenézett, s az asztalon, ahol épp szeretkeztünk, meglátta a gyertyatartót egy vastag gyertyával, megfogta és Julcsa kezébe adta.

A szegény lány nem értette, vagy nem hitte, hogy mit akar az Asszonyom, így kivettem a kezéből a gyertyát, s én dugtam be az asztalon fekvő nőbe.

Julcsának kiguvadtak a szemei a látványtól, majd félve megkérdezte:

- Én is megpróbálhatom?

-Persze csak finoman, mert látod, nagyon vastag.

-Viszont Te is kapsz olyat, amit eddig még nem...

Azzal kivettem a farkam a pinájából,rácsorgattam a nyálamat, majd a feneke bemenetéhez illesztettem. Julcsa hátranézett riadtan, de mielőtt szólni tudott volna a farkam benyomtam a legszűkebb nyílásán.

A meglepetéstől akkorát nyomott a gyertyán, hogy szegény Úrnőm is megszeppent...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Izgató volt a látvány, ahogy Alexander keményen járatta a farkát a nőben. Tetszett. És amikor a férfi ráparancsolt Julcsára, hogy nyaljon... igazán elöntötte a kéj a testemet. Járt a kopasz pinámon a szolgálónő nyelve. Éreztem rajta, hogy nem nagyon csinált még ilyet, de hamar rákapott az ízére, és szinte beletemette az arcát is. Mivel az ujját nem merte belém dugni, kértem, hogy keressen valamit, ami vastag és kemény. Riadtan nézett rám, nem mozdult ő maga, csak a feneke járt tovább, ahogy szinte megkeféltette magát a férfival.


Körbenéztem, és az asztalon lévő gyertyát hamar megfelelőnek ítéltem. A kezébe nyomtam, de ő csak nem mozdult. Alexander vette kezébe a gyertyát és a helyzetet. Finoman, de határozottan nyomta belém a vaskos gyertyát. Hangosan, hosszan nyögtem, közben lehunytam a szemem, így teljesen átadtam magam az érzésnek. Mikor újra feléjük néztem, láttam, hogy Julcsának újra elkerekedik a látványtól a szeme. Ő is meg akarta próbálni, és finoman dugni kezdett a gyertyával. Már csinálta egy ideje, mikor Alexander előre nyúlt és a fejét is odanyomta a pinámhoz, hogy nyalja a csiklómat is közben. Nagyon édes volt ez a kín, járt a kefélés ütemére a csípőm. Julcsa hol lehunyta a szemét, hol kinyitotta, élvezte a látványt is.


Alexander meglepő fordulatot tett, Julcsa feneke szüzességét vette el. Kéjes mosolytól kísérve nyálat csorgatott a szolgáló lukába, majd kemény farkát is beletolta. Julcsa ettől megilletődött és majdnem tövig dugta belém a gyertyát. Meglepődtem ezen rendesen.... szinte a lélegzetem is elakadt, de tetszett a dolog.


Julcsa széjjelebb terpesztette a lábát, és jobban behajolt a férfi előtt, így a férfi könnyebben hatolhatott belé. Szinte meghágta a szűk lukat. Láttam rajta, hogy élvezi nagyon az érzést, és a látványt is, ahogy a szeretője engem kefél és kényeztet.


Lejjebb csúsztam az asztalon, megtámaszkodtam a székeken, és halkan utasítottam Julcsát.

- Izgassa a fenekem és a hátsó lukam is...

Láttam rajta, hogy hirtelen ezen a ponton elakadt, de Alexander, mint mindig, ellátta hasznos útmutatással, hogy mit csináljon...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Julcsa széjjelebb terpesztette a lábát, és jobban behajolt előttem, így könnyebben hatolhattam belé. Szinte meghágtam a szűk lukat, annyira fel voltam spannolva a két nő látványától. Láttam rajta, hogy élvezi nagyon ezt az új az érzést, és azt is, ahogy kefélheti és kényeztetheti közben az Úrnőjét.

- Izgassa a fenekem és a hátsó lukam is...-szólt az Úrnőnk Julcsának.

Láttam rajta, hogy hirtelen ezen a ponton elakadt, de segítettem neki, elláttam hasznos útmutatással, hogy mit csináljon...

-Hagyd a pinájában a gyertyát, nyálazd be két ujjad, majd óvatosan dugd be őket az annusába...

-Rendben Alexander, de ha lehet folytasd közben a fenekem dugását, mert igen kellemes érzés...

Az Úrnőm és Julcsa is remekül érezte magát, testük vonaglott a kéjtől. Julcsa egyre bátrabban mozgatta ujjait is a popó szűk sötétjében, s a gyertyát is profi módra kezelte.

A nyelvével meg az Úrnője csiklóját izgatta keményen.

No és valamit az én farkamról is...Először csak a fenekét keféltem Julcsának, de gondoltam nem hagyom unatkozni a pináját sem.

Hol az egyik, hol a másik nyílásába mártottam tövig a farkam.

Először egyet ide, egyet oda, majd megdupláztam a számát...

Amikor egy lukába már 10x nyomtam bele fokozódó tempóban a faszom, éreztem, hogy rövidesen ki fogom lőni a gecimet. Úrnőm az arcomról észrevette, hogy rövidesen újra elszállok, s megparancsolta:

-Ezt az adagot a számba lődd Alexander!

-Természetesen Asszonyom! Kérése számomra parancs! - s oda térdeltem a szája felé, miközben szorítottam a gátamat. Belenyomtam a faszom, engedtem a szorításon, majd a nedvem elárasztotta ezt a nyílását is.

Julcsa sem akart kimaradni az élményből, így nagylelkűen felajánlottam neki, hogy letisztíthatja a gecitől csöpögő farkamat.

Arra gondoltam, hogy szerezzenek egymásnak még ketten is egy kis gyönyört a szeretkezésünk befejezéseként. Terpesztett lábbal odafektettem Julcsát az Úrnőm lábai közé, ahol a gyertya kilógott a pinájából, s a szabad végét bedugtam Julcsa kitágított puncijába. Lassan teljesen ráhúzta magát a gyertyára, majd mindketten elkezdték egymáshoz dörzsölni a csiklójukat...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Julcsa ügyesen kényeztetett, minden lukamra figyelt, és élmény volt nézni, hogy mennyire élvezi mindezt.

Alexander végül a számba élvezett el, de Julcsáé volt a tisztogatás élménye. Jó volt nézni ilyen közelről, ahogy a szolgáló szinte habzsolja a férfi minden maradék nedvét.


A férfinak újabb, merész ötlete támadt. Julcsát velem szemközt ültette, és mutatta neki, hogy üljön a lehető legközelebb hozzám, és húzza rá magát a gyertya másik végére. Éreztem rajta, hogy ezt picit furcsálja, ahogy én magam is, de mikor magába fogadta a gyertyát, a szemét lehunyta, és élvezte az érzést.

Alexander megfogta közben a gyertyát és tartotta kissé, hogy ne csússzon be túlságosan egyikünkbe se. Mi meg egyre bátrabban mozogtunk, és egyre kéjesebben nyögdécseltünk. Julcsa többször húzta magát rá nagyon a gyertyára, és hozzám dörgölte a csiklóját és az egész pináját. Újszerű érzés volt ez is, de mikor ránéztem, és láttam, hogy elhomályosul a tekintete, még jobban kezdtem én is élvezni a játékot.


Előre nyúltam és a melleit kezdtem fogdosni, simogatni, és a mellbimbóit izgatni. Benyálaztam két ujjam, és így simogattam tovább a már ágaskodó bimbókat. Hangosan nyögött, és időnként gyorsított a mozgásán, hogy még nagyobb élvezetet érjen el vele. Nekem is kéjt okozott ezzel, mert minden lökése engem is izgatott....

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Julcsa és az Úrnőnk teljesen bevadultak az új gyönyörforrástól, a gyertyától és attól, hogy miközben a pinájukat feszítette egy vaskos gyertya, összedörzsölhették nemi szervüket is.

Gondoltam segítek nekik ebben, s az ujjaimmal morzsolgattam mindkettejük csiklóját.

Az Úrnőm Julcsa mellbimbóival is elkezdett játszani, s ezt a konyhalány viszonozta is. A tempójuk egyre gyorsult, már szinte észt vesztve nyomták egymáshoz pinájukat, a gyertyából már szinte semmit sem lehetett látni, csak a nagyra tágult lukacskájuk szirmait, melyek rásimultak a rögtönzött segédeszközük szélére.

A hatás sem váratott sokáig magára. Először Julcsa teste kezdett el remegni a kéjtől, majd mintha ez átragadt volna az Asszonyomra, az Ő teste folytatta a remegést, az élvezést.

Láttam rajtuk, hogy a vastag szerszám már egy kicsit feszíti a nyílásukat, ezért óvatosan lehúztam róla Őket, s ők hálásan néztek Rám, s boldogan dörzsölték újra össze a puncijukat.

-Na ebből már nem fogtok kihagyni - mondtam.

Feltérdeltem a hatalmas asztalra, a farkam a puncijuk találkozásához illesztettem, majd amikor egy kis rést éreztem bedugtam a két egymáshoz feszülő szirmok közé a szerszámom. Hangos sikoly volt a válaszuk. Egymásra kacsintottak, s mintha a legjobb barátnők lettek volna, szavak nélkül is megértették egymás gondolatait.

Mindketten egyszerre kezdtek őrült játékot a farkamon, szorították, tekerték, csavargatták egyszerre kétfelől a hatalmasra nőtt farkam...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Őrült és merész játék volt ez a gyertyával, és nem is gondoltam volna előtte, hogy ennyire izgató lesz. A szolgáló a bimbómat kezdte morzsolgatni, ami csak tovább fokozta a kéjes érzést. Én is simogattam őt, és ő erre még jobban hozzán dörgölte nedves pináját. Aztán hátra hajtotta a fejét, és láttam, éreztem, hogy remegni kezd a teste. Szinte robbanás szerű volt az orgazmusa, amit hamarosan az enyém követett. Alig voltunk magunknál, ettől a különleges élménytől. Hirtelen kezdett szűk lenni a vaskos gyertyának a hely. Alexander sietett a segítségünkre. Mikor már nem volt a gyertya bennünk, Julcsa nem távolodott el, hanem újra hozzám nyomta csatakosan nedves dombját. Kéjelgősen csinálta, tudta, hogy izgat vele. Én is élveztem a játékot, és Alexander sem akart kimaradni, így közénk dugta a farkát. Julcsával egymásra néztünk, és szinte egyszerre mozdultunk. Mindketten közelebb mentünk a másikhoz, és így fogtuk közre Alexander farkát. Ő hangosan nyögött és közben hol egyikünktől, hol másikunktól lopott csókot, szopta a bimbónk. Mi meg csak izgattuk, izgattuk a férfit. Mikor rám nézett, láttam rajta, hogy már teljesen fátyolos a tekintete a vágytól.

- Nos Alexander? Megkefél valamelyikünket, vagy inkább még egy kis leszbiszexet akar nézni?... - kérdeztem tőle kihívóan.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nos Alexander? Megkefél valamelyikünket, vagy inkább még egy kis leszbiszexet akar nézni?... - kérdezte tőlem kihívóan az Úrnőm.

-Nem tűnök szemtelennek, ha mindkettőt kérném, Asszonyom?

A két nőstény egymásra nézett, a szemük beszélt a szájuk helyett. Az Úrnőm megfordult, és feltérdelt az asztalra, úgy hogy a nyelvével izgatta a Julcsa pinnusát, s az Ő lukacskáját meg a szolgáló lány szopogatta.

Én odaálltam a már megint kőkemény dákómmal az asszonyom mögé, s bedugtam a faszom az alsó nyílásába. Julcsa eközben a csiklóját harapdálta, s a kéjes fájdalom olyan rándulásokká változott át, hogy azt hittem menten letépi a farkam.

Kis idő után kivettem a faszom a lucskos pinájából, s a látványtól tátott szájú Julcsa szájába dugtam. Ő lenyalta róla a puncinedvet, majd a kezébe fogta, s behelyezte az Úrnőnk fenekébe a bájdorongom. eközben elkezdte az Úrnő pináját dugni a nyelvével, majd az ujjaival is. A sötét rózsaszín lukacskából simogatta az Asszonyom seggében mozgó farkamat.

-Amikor a Nő a hármas izgatástól hatalmasat élvezett Julcsa szájába, kissé pimaszul, a baszást tovább folytatva megkérdeztem Tőle:

-Elégedett Asszonyom a személyzet mai teljesítményével?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Julcsa meglepő magabiztossággal kezdett kényeztetni engem, és úgy nyalt, mintha mindig is ezt csinálta volna. Én meg viszonoztam az izgatását, ezzel is fokozva azt a tepmót, ahogy engem nyalt. Alexander sem akart kimaradni a jó helyzetből, és mögém léve kezdte a fenekem kefélni. Ezenközben Julcsa a csiklómat szívta, majd a pinámat kezdte kefélni az ujjaival... Nem bírtam sokáig ezt a döbbenetes élményt, és Julcsa szájába élveztem. Még remegtem az orgazmus után, mikor Alexander pimaszul megkérdezte:

- Elégedett Asszonyom a személyzet mai teljesítményével?...

Ránéztem, de homályos volt még a tekintetem ahhoz, hogy bármilyen komolyabb érzelmet ki tudjak fejezni vele. Csak leszáltam Julcsáról és az asztalról. Odamentem Alexanderhez, hozzá simultam, és forrón, hosszan megcsókoltam. Közben magamon éreztem Julcsa tekintetét is. Ahogy elváltak a férfival ajkaink, a szolgáló felé néztem, és elmosolyodtam, mikor láttam, hogy gyönyörködve, csillogó szemmel nézett minket.

- Igen Alexander, a mai teljesítményük kiemelkedő volt. És én most elmegyek tusolni. Ha akarja, szórakozzon még Julcsával... ha ő is akarja. - engedtem meg egy könnyed mosolyt a szolgáló felé.


Majd elindultam a fürdő felé, még mindig az aznapi események hatása alatt...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Igen Alexander, a mai teljesítményük kiemelkedő volt. És én most elmegyek tusolni. Ha akarja, szórakozzon még Julcsával... ha ő is akarja. - engedett meg egy könnyed mosolyt a szolgáló felé. Hozzám simult, egy hosszú forró csókot lehelt a számra, majd elindult a zuhanyzó felé.

Én ránéztem Julcsára, aki most ébredhetett rá arra igazán, hogy mi is történt vele itt az elmúlt órákban. Kérdőn és vágyakkal teli nézett a szemembe.

-Mostantól kedvesem meg fog változni az életünk itt a kastélyban. Más lesz a beosztásunk, az Úrnőnk személyes kiszolgálói leszünk, s minden percben a testünkkel is a rendelkezésére kell állnunk. Remélem, hogy ez a változás Neked is tetszeni fog.

Megfogtam a kezét, magam után húztam és ezt mondtam neki:

-Gyere megkezdjük a felkészülést az új munkakörünkre. S megfogtam a toalett asztalon fekvő borotvát...

Tartalomjegyzék