Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már egy ideje nem voltam fodrásznál és akkora sörényem lett, hogy lassan elveszek mögötte. Itt a tavasz és kezd melegem lenni benne. Úgyhogy irány a fodrászat!

Régóta járok ide, és mindig jól, divatosan levágták a hajam, panaszom nem volt sosem. Viszont sosem jelentkezem be, mert mindegyik fodrászuk kiválóan végzi a munkáját, így ahová sorra kerülök.

Benyitok az ajtón és látom, hogy hárman várakoznak előttem. Le is ülök és körbenézek mi a helyzet. Látom, hogy ma ketten vannak, de az egyikük egy ismeretlen hölgy. Nocsak! Új munkaerő? Hát majd meglátjuk hogyan vág, ha hozzá kerülök.

Miközben várok, újságot lapozgatok, de azt veszem észre, hogy egyre többször téved a szemem az új fodrászra. Laza és fehér köpeny, az alól kiformálódó combok és a papucsban lévő boka... Igazán szép lába van! Meg is nyalom kicsit a számat, mintha kiszáradt volna. Nézem, hogy vajon mi lehet a köpenye alatt. Melltartó és bugyi gondolom, bár most csak a melltartója pántját látom.

A fenébe, hát nem eltévedtek a gondolataim? Gyorsan visszabújok az újságba.

Ahogy telik az idő, az előttem lévő a másik fodrászhoz kerül, így nagy esélyem van a csinos szépségnél kikötni. Közben már utánam is jöttek páran, így én kerülök sorra mindjárt.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Két hete kerültem erre az új munkahelyre, a kollégák nagyon rendesek, fiatal lendületes gárda verődött össze. Igazán benne vannak minden jó buliban, és a szövegük, na attól végképp hasra esem.

Ma különösképpen jól jön ez, mert nagyon sokan vannak, itt a meleg, a tavasz és ahogyan lekerültek a sapkák, kalapok mindenki rájön, hogy mekkorát nőtt a sörénye. Szinte folyamatosan nyílik az ajtó, újabb és újabb vendégek jönnek. Tempósan, rutinosan végzem a dolgom, mikor is valami furcsa érzés kerít hatalmába. Megszoktam, hogy néznek, miközben dolgozom, hisz egy hatalmas tükör áll előttem egész nap. Óvatosan belekémlelek a tükörbe, mikor is észreveszem a vendégek közt várakozó férfit, aki leplezetlenül csodálja lábam, még a száját is megnyalja a kis perverz. A gondolatra elmosolyodom, és mivel fél szavakból is értjük egymást a kollégámmal, intek neki, hogy a pasi az enyém. Végzem a székemben ülő kuncsafttal, miközben fizet, intek neki, hogy foglaljon helyet, mert máris nyírom. Mikor már majdnem odaér lehajolok a legalsó fiókba tiszta lepedőt kivenni, és gondosan ügyelek arra, hogy rafinált, alig látszó testszínű combfixem kivillanjon az aprócska köpeny alól.

- Parancsoljon.... - mutatok a székre, miközben látom zavarát.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én jövök. Jól számoltam ki, és az új hölgy fog vágni. Na most kiderül tud-e úgy vágni, ahogyan a többiek. Épp helyet foglalnék, amikor lehajol a törülközőért és... A levegő megáll bennem, ahogyan a csipke kivillan a combján. Nyelek egyet, mikor megfordul és rám néz:

- Parancsoljon... - szól kedvesen mosolyogva. Nem kell kétszer mondani, már ülök is, mert érzem, hogy állni kezdek. Gyorsan ide azt az előkét elém, hogy takarjon!

- Nos? Milyen legyen? - kérdi kedvesen. Megköszörülöm a torkom:

- Hát... olyan fiatalos, rövid, és persze divatos legyen.

- Mosás lesz? - kérdi a tükörből visszanézve.

- Igen, kérnék.

- Előtte bevizezném, mert erős haja van - mondja és az asztalhoz lép.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már helyet is foglal a székben. Finoman átterítem rajta a törölközőt, miközben hátul megkötöm finoman, simogatva érek nyakához.

- Nos? Milyen legyen? - kérdezem mosolyogva, miközben ujjaim beletúrnak igen csak vastag szálú hajába. Le nem veszem tekintetét az arcáról a tükörben, látom zavarát, de nem foglalkozom vele, bevillan az a kaján száj megnyalás, ami eldöntötte a sorsát.

- Hát... olyan fiatalos, rövid, és persze divatos legyen.... - préseli ki magából a szavakat, és egyre jobban elvörösödik.

- Mosás lesz? - Miközben ujjaim még mindig finoman túrnak hajában.

- Igen, kérnék.

- Előtte bevizezném, mert erős haja van.... - felelem a legbájosabb huncut mosolyomat elővéve. Odalépek a kis asztalhoz ahol kezembe veszem a vizezőt.

Óvatosan, de energikusan nyomkodom, miközben a langyos víz belepi haját, néha bele bele túrok. De túl sok lett a vízből és kicsit megcsurran, így finoman előre hajolok az asztalkához, elveszek egy törölközőt, miközben oldalról teljesen közel került hozzá mellem, szinte súrolta arcát. Mintha mi sem történt volna, finoman leitatom a vízcseppeket, amelyek akár egy kis izzadságcseppek is lehettek volna. Majd szorosan mögé állva, kezembe veszem az ollót és a fésűt, majd nekiállok valami frizurát vágni az ÚRnak.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan túrja a hajam vizezés közben olyan érzékin csinálja, mintha csak a párom tenné. Ráadásul úgy, mint amikor szeretkezéskor bele-belekap. Újra nyelek egyet és picit helyezkedem a széken, mert kezdek erősen feszülni a nadrágomban. Még jó, hogy a kötény takar.

Ekkor érzem, hogy a fülemen csurog már némi víz. Ahogyan a tükörhöz hajol, belenézek és kicsit mintha a dekoltázsába látnék. Na nem, nem kezdek ki a fodrásszal! Még kopaszra nyír bosszúból. Nem, ezt nem tehetem!

De amint ezt magamban eldöntöttem, a mellét érzem az arcomon. Milyen kemény így melltartón át is. Milyen feszes és... De csak egy pillanat volt, és már törölgeti a vizet rólam. Olyan jól csinálja, hogy lassan kezdek szédülni. Kár, hogy hamar abbahagyja. Már veszi is az ollót és kezdi vágni, én meg figyelem a tükörből, hogyan csinálja.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben hátulról elkezdem fazonra nyírni a haját, felpillantok néha, és látom szemét, ahogyan leplezetlenül mustrál. Miközben karom a magasban, melleim is megemelkednek, és néha simogatólag végig cirógatják a tarkóját. A pasi csak nem nyugszik, inkább tovább vigyorog, miközben látom a lepel alatt nagyon fészkelődik. Megpróbálok uralkodni magamon, mert mi tagadás, nekem is egyre jobban tetszik ez a játék. Most oldalról közelítek, apró kis terpeszbe állok mellette, miközben erősen belehúzom a hajába a fésűt, a hatás nem marad el, ő ellentart a fejével, és mikor kiugrik a fésű a hajából, feje mellemnek ütközik. Hallom a felszakadó sóhaját, amin mosolygok kicsit.

-Elnézést... - habogja kissé zavartan. De én úgy csinálok, mint aki meg sem hallotta, holott keményedő bimbóim átszúrják lassan a melltartóm vékony anyagát.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a hajam kicsit meghúzza, lehajtom a fejem, hogy hozzá férjen, de úgy látszik kicsit megakadt a fésű, mert nehezebben megy a fésülés. Milyen ciki, mintha nem mostam volna hajat. De ekkor hirtelen enged és fejem a melleinek ütközik.

- Elnézést... - dadogom, de a melle olyan kemény volt, hogy legszívesebben ott pihentetném a fejem ezután. A kötény alatt megigazítom magam, mert egyre jobban feszít a farkam, és újra a tükörbe nézek. Amikor oldalt áll, akkor látom, milyen érdekesen csúcsosodik a köpenye. Nyelek egyet, és kérem az égieket, hogy maradjon így. Ekkor megemeli a kezét és belátok a köpenye ujján a melltartójáig. Milyen csipkés!

Kezem már az ágyékomra helyezem, mert ismét igazítanom kell kicsit, de már ott is hagyom a kezem. Az anyag alatt úgysem láthatja mit csinálok. A nadrágomon át alig észrevétlenül masszírozni kezdem a makkom, miközben nézem mit ügyködik a hajamon azzal az édes melleivel... izé... ügyes kezeivel.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaim kissé lelassulnak, mikor is a fül köré érek. Arcbőréhez nyomom ujjaim, amelyekkel érzem a reggel borotvált sima bőr puhaságát. Valami megmozdul bennem egyre jobban, kicsinél többet időzöm a fülénél, mint kellene, de mintha élvezné a kedves vendég, szinte simul a kezemhez. Kipillantok a tükörbe és látom, a szeme egyre jobban csillog, ezen felbuzdulva nem hagyom abba a játszadozást. Ekkor veszem észre, szemből középen a lepel alatt a keze éppen középen nadrágján, és tekintetét mélyen szemembe fúrva masszírozza farkát. Hirtelen apró gonoszság fut végig az agyamon. Finoman megkerülöm, bele túrok hajába, igazgatom, és átsétálok a másik oldalra.

Kicsit oldalt, de majdnem mégis előtte állok be, és szinte kitakarom a tükörből. Ki pillantok a várakozókra, de elmélyülten lapozzák újságjaikat, és nem figyelnek ránk. Mivel a pult elég közel helyezkedik el, fenekem kicsit megtámasztom, miközben apró kis terpeszbe állok, megroggyantom térdem, de csak annyira, hogy szembe vele kényelmesen elérjem elől. Erre a mozdulatra, kicsiny rafinált köpenyem enyhén szétnyílik, és csak sejteti a csipke szélét.

Érzem mély sóhaját, amely elhagyja ajkait, hisz a kifújt levegő szinte égeti dekoltázsom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szembeáll velem, majd megtámaszkodik a pulton. Gondolom milyen fárasztó lehet neki, de ha tudná, nekem milyen kimerítő itt ülni és... és a csipkéjét nézni. Egy mozdulat lenne csak alányúlni, szétnyitni a köpenyét, egészen a bugyijáig belátni, és ahogy ujjaim felkúsznak...

Makkom egyre jobban feszül az ujjaim masszírozása alatt és egyre piszkosabb fantázia ragad el, és sóhajtok egyet. Nem, biztosan csak képzelődöm, már megint többet többet gondolok a helyzetről, mint általában. Miért kezdene már ki velem a fodrászom? Hülyeség.

Kicsit felnézek és pont belátok a köpenyébe Egészen a csipkés melltartójáig. Újabb sóhaj szakad fel belőlem, úgy tetszik. De nem, nem léphetek, még levágja kopaszra a hajam! Ide járok már mióta és ha most kikezdek vele, akkor biztosan visszautasít, és szégyenszemre mehetek másik helyre nyiratkozni. Nem, nem léphetek. De nézni nézhetem! Azok az előrebukó mellek, amik szinte ki akarnak szabadulni a csipkéből! Legszívesebben újra az arcomon érezném, a számban, a tenyeremben. Újabb sóhajtás szakad fel belőlem, majd kicsit mozgolódok, mert egyszerűen már nem férek a nadrágomba. Mi lenne, ha elővenném? Úgysem látja senki, a kötény takar. Még ő sem.

Ez a merész terv egyre jobban izgatott és óvatosan lehúzom a cipzárom és a kezembe csúsztatom merev farkam. Igen, így mindjárt jobb, máris nem feszül úgy.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre bátrabban viselkedik a székben. Minden zavar ellenére, egyre ütemesebben mozog a lepel az ölében. Mikor szemünk találkozik fülig vörösödve, fátyolos tekintete elárulja. Én zavaromon túllépve kezdem élvezni a helyzetet nem is kicsit. Érzem, ahogy apró tangám egyre lucskosabb, és egy mély sóhajjal nyugtázom mozdulatait. Kicsit merész ötletem támad, kissé ügyetlennek tettetem magam, miközben még mindig lába között egyik lábam apró terpeszben. Véletlen akarattal kiesik a fésű a kezemből éppen ölébe. Meglepetés, és zavar látszik szemében, ahogyan huncut csillogással a szememben, mélyen belenézek és finom lassú mozdulattal lenyúlok a fésűért. Érzem egyre jobban duzzadó farkát a lepel alatt, amit végig is simítok. Száját összeszorítva, halk kéjes sóhaj hagyja el duzzadt érzéki ajkait. Rám sincs ez más hatással, érzem, ahogyan már combomon kezd lefelé égetni a kéjnedvem. Muszáj kicsit csillapítani magam, így kilépek lábai közül, és körbejárom, apró érzéki simogatásokkal jelzem, merre is haladok tovább. Kicsit megállok szorosan mögötte, és mind a két tenyerem a fejére helyezem, és miközben aprót borzolok haján, melleim közé húzom fejét. Teljesen kész van szegény pasas, és még csak most jön a java.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szerencse, hogy nem látja, mit csinálok a lepedő alatt. De így aztán kényelmesen húzogathatom, masszírozhatom a farkam, anélkül, hogy bárki is sejtené mi folyik itt. Éppen elmosolyodnék, amikor az ölembe esik a fésű. Hirtelen meglepődtem, de amikor utánanyúl, a makkomhoz ér az anyagon át. Ez nagyon jól esett! Fel is sóhajtok, mert bár most hozzáérne és alaposan meghúzogatná. El is képzelem magam előtt a fehérneműben, amint alaposan kifacsar... Érzem, amint a keze a nyakamon végigsiklik, aztán a fülemnél... Álmodom, vagy ez most tényleg megtörténik velem?

Ekkor megborzolja a hajam és a mozdulatól a mellei közé bukik a fejem. Majdnem felsóhajtottam hangosan, bár szemből történt volna mindez. Meg is mozgatom kicsit oldalra, hogy kiélvezzem a helyet, de ekkor eltolja a fejem és a tükörből mosolyog rám. Megnézem a frizurám: még félig sincs meg, de nem is bánom, viszont a kezem úgy érzem, hogy el fog járni... Pedig itt nem lehet hova repülni, ráadásul ennyi ember előtt.. De... végülis miért ne? Itt a kendő, belefacsarom, úgyis szennyesbe megy majd... Csak a nadrágomra kell vigyáznom.

Ekkor olyat tett a fodrásznő, amire nem számítottam: megkerült, szembe nézett velem, teljesen beláttam ismét a köpenyébe, de felemelte a fejem és azt súgta, hogy csak én halljam:

- Csak így tovább nagyfiú, de ne feledd: a kezeim között vagy...

Hirtelen nem tudtam ez most mit jelent, még a kezem is megállt a kendő alatt. Érzetem, hogy most úgy játszhat velem, ahogyan akar...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismét elölről állok elé, hisz ott a másik oldal is amit még le kell vágnom. Kipillantok megint a környezetre, de mindenki elmélyülten olvas, kolléganőm, meg éppen háttal. Így minden akadály nélkül páciensem lába közé lépek egyik lábammal, a szokásostól eltérően kicsit mélyebben. Annyira, hogy mikor enyhén megrogyik térdem, popsim majdnem a térdéhez ér. Kicsit megemelem a leplet, és combom, szinte simogatja lábát. Teljesen odahajolok fejéhez, mint aki csak meg akar győződni valamiről, de közben halkan odasúgtam neki..

- Csak így tovább nagyfiú, de ne feledd a kezeim között vagy…. - búgtam neki, miközben köpenyem teljesen szétnyílt, utat engedve evvel melleim finom formáinak.

Ollóval a kezemben neki esem hajának, de mikor fésűvel felszedem a haját, mindig megemelkedem, és mikor ollóval vágom, visszaroggyan térdem. Az egész kezd hasonlítani egy finom lassú lovagláshoz. Miközben megrogyik lábam, csípőm, popsim automatikusan szorít, mintha tényleg egy álló farok lenne bennem. A gondolattól teljesen elvesztem a fejem, pedig nem kellene éppen most, hisz félő, hogy szegény fiúnak belecsípek a fülébe.

Keze egyre ütemesebben mozog, miközben én egyre ütemesebben lovaglom a képzeletbeli álló farkon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fel-le, úgy mozog rajtam ez a nő, és már-már elképzelem, hogy a farkamon ül és én tövig benne. Ahogyan mozog, hasonló tempóban húzogatom én is a bőrt. Nem is tudok körbenézni, hogy látja-e valaki a mi kis játékunkat, de már nem is érdekel. Ott van előttem a két formás melle, és ahogyan a csípőjével járja...

Legszívesebben alulról megsimogatnám mindkét mellét és a számba venném, szopogatnám, elképzelem, amint sikoltozik a gyönyörtől, és aztán a hasára élvezek...

De még nem szabadulok ilyen könnyen és édes fogságomból már nem sok kiutat látok. Úgy érzem, hogy feltör belőlem mindjárt a forróság, nem tudom visszatartani!

A szabad kezem hirtelen magam elé kapom, arcom eltorzul a feltörő gyönyörben és megszorítom a textíliát a makkom körül, de már késő. Csak jön és jön újabb adagokban ki, már nem tudok mit tenni, a melle pedig továbbra is a szemem előtt... Összeszorított fogakkal nyögök fel, elfojtva az ordításom, és remegő farkam már nem bírom kordában tartani.

Végül lecsillapodom, amikor a nő kilép a lábaim közül és oldalt folytatja a vágást.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az édes pasi szemei egyre jobban elhomályosulnak, sejtem mi fog történni, de nem hagyom abba mozgásom, én is érzem ahogyan forró lucskom égeti magát combomon egyre lejjebb. Hirtelen felnyúl másik kezével, de mire lepillantok, már csak a hatalmasodó foltot látom a leplen. Nézem szemeit, miközben érzékien megnyalom nyelvem hegyével vágytól duzzadt ajkaimat. Mikor már csillapszik, kilépek lábai közül, és felpillantok, de senki nem hederít ránk. A pultra nyúlok, és az ölébe teszek egy tiszta törölközőt, miközben finoman háta mögé lépek, és élvezem a látványt, ahogyan zavartan, de annál izgatóbb mozdulatokkal törli meg a még mindig meredező farkát. Lassan sajnos viszont végzem a hajával, és rettenetesen sajnálom, hogy el kell engednem a pasit. Ekkor hirtelen ötletből vezérelve, ujjaim végig húzom arcán, melyet simogatásnak vél. Felpillant a tükörbe, miközben szólok hozzá.

-Megfelel kedves uram...? - szólítom meg enyhén remegő hangon.

-Igen tökéletes... - hallom az elfúló választ. -Megfelel.

-Esetleg egy borotválást....? - Futnak végig ujjaim, enyhén borostás arcán újra. Választ nem várva, lekapom róla az elhasznált lepedőt. De előtte azért ellenőrzöm, hogy eltette-e meredező farkát. Majd a szappan után nyúlok, és élvezettel kevergetem a habot.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit lazulok, hiszen mindjárt itt a vége, és akkor ez a foltos lepedő is lekerül rólam. Gyorsan megtörölgetem a makkom és visszarejtem a nadrágomba. Belegondolok, hogy ezután hogyan is merjek ide bejönni? Vagy pont ezért is jöjjek majd? Ekkor érzem ujjait, ahogyan megsimítják az arcom, és ezt kérdezi:

- Megfelel kedves uram...?

Nyelek egyet, mert nemhogy megfelel, hanem...

- Igen, tökéletes... Megfelel. - Ilyen hirtelen nem lehet mit mondani, mert már tényleg nem tudom miről is van szó. Érzem, amint fülig vörösödöm, de akkor is élveztem a közös játékunkat.

- Esetleg egy borotválást....? - kérdezi kicsit kacér hangon.

- Köszönöm... - így is eléggé zavarba jöttem -, de most nem.

Mosolyog rám, mert látja, hogy menekülőre fogom a dolgot, de nem erőlteti. A kendőt egy mozdulattal leemeli rólam, és már gyűri is össze, hogy ne tűnjön fel semmi.

- Igazán köszönöm. - dadogom még kicsit a történtek után, miközben fizetek.

- Nincs mit, örömmel látjuk viszont - mosolyog, és nagyon is jól fogalmazott. Ezután már örömmel fogok jönni és távozni innen. Mégis, miért érzem azt, hogy talpig elvörösödöm?

Tartalomjegyzék