Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy volt, hogy bulit szerveznek nekem a lányok. Szombat estére tették a nagy buli időpontját. Egész héten azzal jöttek, hogy lesz nekem valami nagy meglepetés. Én már teljesen lázban voltam, hogy mi lehet az. Találgattam, már minden ötletem felsoroltam, de szerintük nem találtam el.


Eljött a buli estéje. Én szépen felöltözve, szolid smink, mély dekoltázs, hátha valami jó pasit is hoz valaki.


Aztán, már tartott egy ideje a mulatság, amikor csengettek, és egy eszement jóképű pasi lépett be rajta... A szavam is elállt...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

a hét elején egy kedves ismerős leány szólt nekem.

- Lenne egy kérésem, szombaton ráérsz??

- Igen rá miért hisz tudod házinyulra nem lövök de ha bánatod van szivessen adom a vállamat.

-Nem nem dehogyyyyyyyyyyy, csak lesz egy baráti tali és jó lenne ha eljönnél, mert akihez megyünk egyedül van rég, kedves ari leány tetszeni fog meglásd.

- Ok elmegyek miért ne.


Alig vártam a szombat estét és ime itt vagyok nem hittem magamról. Becsengetek hmmmmmmm szavam eláll egy istenő nyit ajtót

Szolni alig tudok csak mondom: - Sziaaa. Hívtak, eljöttem, itt vagyok. Nem zavarok????


Beljebb invitál látom ős is zavart zavarban van, de egy szép dallam csendül fel és én kérdem szabad?? a zene olyan mint a selyem ha érted a ritmust ölel és már lépük is meérintem derekát csipő muzdul, így kis idő höz jutok, hogy mit is tegyek

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beletelik kis időbe, mire észhez térek és válaszolni tudok.

- Persze, gyere csak! Kérsz valamit inni? - kérdezem.

- Nem, köszönöm, kocsival vagyok. - válaszolod. Egy jó pont a pasinak, nem felelőtlen.


Odakísérlek az italos asztalhoz, hogy válasz. Nagyon finom az illatod... el tudnám szagolgatni még egy ideig.


- Jó a buli. - mondod, miközben töltesz magadnak ihatót.

- Köszönöm. - mondom zavaromat leplezendően.

- Kérdezhetek valami igazán pimaszat? - hajolok hozzád, és hozzáérek finoman a karodhoz is...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

meglepődöm kicsit arcom szép orcádhoz teszem svárom a kérdést nagyon.

ahogy közeleb lépsz megérzem selymes hajad illatát, orrom mohon szívja magába.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mond, hogy nincs barátnőd?! Mond, hogy egy ilyen jó pasinak nincs nője!...... - sohajtom a füledbe, és nem is gondolom végig, milyen egyértelmű utalás is ez.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egypillanatra meglepődöm, mert szinte nyilt a felhívás, de látva orcádra kiült pírt és szemed zavarát, mosolygok kicsit. Én jó pasi. Akkor mi vagy TE ha a millói vénusz látna elbujna örökre.De a bók jól esik és közben leszürtem hogy te is szabad vagy nincs párod, ez feldob engem.

Szerencsém van a zene ismét lassú, így bártabban közelebb húzlak magamhoz. A füldebe suttogom: - Kedves, terád vártam, ezért vagyok szabad.

Erőt merítek és még suttogom a szavakat nyelvem megérinti füled,kicsit megnyalom. Te hátrébb lépsz kicsit, a szemembe nézel, majd karoddal áfonod nyakam és hozzám simulsz. Érezem egész tesstedet, nem bírok a véremmel azonnal forrni kezd, mihelyt megérzem ruganyos kebledet. Combom comjaid közé csúszik, ajkam becézni kezdi nyakad fülcimpád, majd szemed csókolom. Lassan a szádhoz érek, apró puszikat lehek rá még végül szomjazón ajkadra tapad. Nyelvem becsúszik ajkaid közé kutatón. A nyelveink lágy játékba kezdenek hol finoman hol erőssen. Kezem kicsit lecsuszik derakadról, és magamhoz húz. Érzem combomon szép szemérmedet, reá feszülsz még a zene ütemére már csak csípőnk mozog. Felfedezem a terasznak ajtaját s lassan arra irányítom a lépteink.

Kiérve lágy langyos szellő simogat körbe bennünket, ajkunk ismét összeforr, kezem lecsuszik derekadról megfogva szép formás popsidat, másik hátgrinced vonalán fut le és fel simogatva azt. Ahogy megfogom szép üleped megremegek, mert megérzem, a harisnyatartót mi rajtadvan és felfedem nem tanga hanem farncia bugyi takarja el szép szemérmedet.

Csókollak egyre jobban nem birok már magammal, gyengéd óvatos szeretnék lenni, de csípődnek mozgása erőssen fokozza vérem, lent a nadrág már nagyon szűk nekem, érezned kell mennyire kívánlak annyi szépet jót szeretnék adni neked.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvarázsolsz. Becézed nyakam, fülem, arcom... és az ajkam. A csókod puha és forró is egyben. Teljesen elvesztem az időérzékem, már nem is tudom, hogy mi történik körülöttem.


Így azt sem veszem észre, hogy rövid idő után már a teraszon táncolunk. Mire felötlene bennem a kérdés, hogy hogyan is kerültünk oda, ajkad újra az enyémre tapad, kezed elindul a testemen, szinte úgy érzem, mindenhol simogatsz... Teljesen elbódít az érzés.


Még jobban hozzád simulok. Érzem, a farkad már keményen áll. Combommal simogatom, miközben finoman harapdálom a nyakad és a vállad. Te még szorosabban ölelsz magadhoz. Egyre inkább fel akar törni belőled a vágy...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy megérzem combodat farkamon érzem elvesztem, ajkam gombolja ki blúzodat.nylevem becézni kezdi szép keldet.

Lassan térdre erszkedem és csókolva hasad, ajkam már comjaid becézi még kezem simogatja szép szemérem dombodat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te csókolgatni kezdesz, lassan leveszel rólam minden ruhát. Aztán elém térdelsz, és ajkaid felfedező útra indulnak... kezeddel simogatod a puncim, a lábam, ami a kényezetéstől hamar megnyílik neked. Nem is tiltakozom, amikor egyre merészebben kezdesz el simogatni... élvezem az érintésed.

- Ne hagyd abba... simogass még... - nyögöm...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelvem fut végig a testeden, kezem a szemérem dombodon, nyelven az ajkaid közé teszem s lassan belenyalok. Hosszába végig, a francia bugyit elhúzva, egész a fenekedig és vissza a csiklódig fel nyalogatom. Másik kezem a fenekeden azt húzza közelebb.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelved ézréki játéka teljesen beindít. Sürgetnélek, hogy vedd le a bugyim is, de te még játszadozol rajta kis ideig. Aztán, végül az is lekerül rólam.


Teljesen szétnyitom a lábaimat, és feltárulnak előtted a nedves ajkaim.


- Tetszik a látvány? - sutogom neked.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Igen nagyon, nagyon szép. - suttogom, és becézni kezdem puncidat.

- Ahh, mily finomvagy! Ahh, milyen szépen csillog rajatad előnendev és milyen sikos vagy. - Suttogom neki és neked szívom be illatát.


Nem bírok magammal, nyelvem a szemérem ajkaid közé mélyesztem és tágítani kezdelek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelveddel belém hatolsz, ami engem nagyon izgat. Hangosan nyögök minden mozdulatod nyomán. Megfogom a fejed és még jobban magamra húzlak, hogy még mélyebben belém tudj hatolni a nyelveddel...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint fejem magadhoz huzod jobban, a nyelvem mélyen kutatón hatol beléd. Körbe nyalja bellül a méhedet, majd a csiklód kezdi nyalni. Mikor előbukkan abőrredők közül számba veszem és szopni kezdem miközben ujjam dugom a puncidba.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nyelved érzéki játékba kezd rajtam, és hamarosan az ujjaddal is belém hatolsz. Ezt már nem bírom nagyon, olyan élvezetet okoz.


Eltollak magamtól, és a farkad kezdem el mohón szopni. Már így is keményen állt, de most, hogy tövig bekapom, még keményebb.


Ahogy szoplak, felnézek rád, figyelve, hogy mennyire tetszik neked....

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eltolsz és te csúszol le. Ajkad becézni kezdi farkamat, nyelved végig siklik rajta és hirtelen tövig nyeled. Annyira csodálotsan játszik ajkad, majdnem elélvezek, de vissza tartom magam, mert nem ajakad közé szeretném lőni magam. Szemembe nézel és látod mennyire élvezem.

Mint én a tieden látom. hogy tetszik a látvány a méretem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, mennyire élvezed a kényeztetést. Rövid idő után abbahagyom a farkad keményre szopását. A hátamra fekszem és felhúzom a lábaimat. A nedves ajkaim szétnyílnak, és várják, hogy beléjük hatolj...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hátadra fekszel és tudom kész vagy befogani már, de nemmmmm még nem szeretném tenni és nem is teszem. Élvezni akarom minden porcikád. Látva mennyire duzzadt a csiklód, fogom farkamon a bőrt, hátrahuzom és a makkom a csiklódhoz tolom, majd a bőrt vissza a makkra úgy, hogy csiklód is közé szorítom, piciket huzgálva rajta játszom a csiklóddal. Szemeden látom élvezed és várod a beteljesülést de az még hátravan élvezni szeretnélek és olyat adni, hogy szép legyen.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Feltárulkozom, de te még nem hatolsz belém. Játszadozol velem. A farkaddal ingerelsz, de nem hatolsz belém. Ezért én benyálazom két ujjamat és a úgy simogatom a farkad. Hangosan nyögsz, értem, hogy bejön neked ez.


- Gyere! Tégy a magadévá! - nyögöm...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

hallom a hangodat élvezem, de felállítalak és eléd térdelek. Ismét végig csokolom testedet megszívom kebledet majd le puncidg ott nyalni kezdelek ismét.Lábad szét teszed én ahogy nyallak átbuvok közötte és nyelvem vigig siklid puncindon popsidon. Majd állok fel lassan mögötted, nyelvem a hátgerinced vonalán fut fel.Farkam puncid bejáratához illesztem, és hogy nyelvem eléri nyakad füled maj doldalrafodított fejed az ajakdközé hatol. Abban apillanatban merülök forró puncidba tövig hatolok beléd, nem mozdulok csak nyelvünk viv csatát még puncid ráfeszül teljessen farkamra körbe öleli

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még nem teszel magadévá. Letérdelsz elém, és úgy kezdesz el nyalni, majd a hátam mögé kerülsz, és úgy emelkedsz fel. Én hátra fordulok és így csókolózunk. Közben te az ajkaim közé illeszted a farkad, és belém hatolsz. Én rád feszülök.


Megfogod a melleimet a kezeddel és morzsolgatni kezded a bimbóimat, és markolászod a mellemet is. Én a szádba nyögök az élevzettől.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

benned vagyok nyelvünk vív egymással elöre nyulok morzsolom melbinbódat másik kezem meg hasadon halad lefelé hogy csiklóddal játszon az.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy hátulról bennem vagy, egyik kezed a mellemmel játszik, a másik elindul lefelé a testemen, és a csiklómat izgatja. Ahogy hozzá érsz, rándul egyet a testem az élevezettől. Rászorítok a farkadra, amitől te még keményebben kezdesz el bennem járni...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy feszülök, érzem, hogy önti el testem a forróság. Kibújok belőled, szembe fordulunk, feneked alá nyúlok, megemellek, te a comjaiddal átöleld csípőm és én ismét tövig hatolok beléd. Karod a nyakam körül és csuszkálni kezdessz le és fel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még löksz párat, majd szembe fordulsz velem, és egy új pozitúrát veszünk fel. Te felemelsz, és a farkadra ületetsz. Lábammal átkarollak és a kezemmel is. Te a fenekem alá nyúlsz, és úgy segítesz, hogy fel-le csúszkálhassak rajtad. Közben csókolózunk, de amikor egy keményebbet löksz rajtam, hangosan felnyögök.

- Igen.... ah... csináld még!

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor felnyögsz és kéred, hogy csináljam, majd el élvezek, de tartom magam, hisz csodás veled. Ahogy pinád elnyeli a farkamat, ahogy mozdulsz, nem... nem szabad még abba hagyni ezt.

Néha kibúvok belőled, olyankor megfogom farkamat és pöcköd ütöm vele majd vissza a finom meleg pinádba. És füledbe suttogom:

- Kedves, élvezlek! Isteni vagy, csodás a pinád, a melled, mindened! Isteni veled szeretkezni, édes. Spermám, a magom a pinádba akarom otani a méhebe egyneset.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az élvezettől halkan duruzsolsz a fülembe, amitől csak még jobban lüktetni kezdek rajtad. Egyre hangosabban nyögök, és miközben te beszélsz hozzám, én a nyakadat harapdálom, csókolgatom. Teljesen kikapcsol az agyam, csak a szaviadt fogom föl, és azt érzem, hogy még akarom őket hallani, még és még...


Egyre gyorsabban csúszom fel és le a farkadon. Érzem, ahogy te is lüktetsz már, és nagyon kemény a farkad. Hangosan nyögünk mind a ketten, az sem érdekel minket, ha bárki más meghallja...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsítasz a tempón, érzem, hogy nem bírom sokáig. Füledbe suttogom: - Kívánlak nagyon, kívánom inni punciból kiáramló nedvedet és leszopni csodás pöcködet.

Mozdulsz gyorsan, kezem feneked tarja, de egyik ujjam besiklik popsidba, át a záró gyűrűn keresztül, te felsíkoltsz hangosan tested megremeg. Nem érdekel ha meg hallják a hangomat, farkam megmerevedik a puncidban, magamhoz szorítalak és veled kiáltok fel én is. Magom beléd árasztom, mint a kiömlő vulkán tölt tele. Ömlik belőled és belőlem a kéj leve harapod nyakam, én meg füled. Rázkódunk mind ketten a kéj hangjai tölti meg az éjszakát .

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerre élvezünk el. Ahogy belém élvezel, a puncim még jobban lüktetni kezd. Harapdáluk egymást, teljesen eluralkodik rajtunk a kéj és a szenvedély.

Még lüktetsz bennem egy ideig, aztán távozol, és hagyod, hogy az összekeveredett nedvünk a lábamon csorogjon le.


Nézed egy darabig, aztán kezed újra simogatni kezd... ujjaid a szemérem dombomon játszanak.


- Mit akarsz nagyfiú? Még egy menetet? - kérdezem kacéran.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én válaszként csak annyit mondok, hogy szomjas vagyok édes, ezzel eléd térdelek és nyelvem issza fel a combodon végig folyó nedveket, majd ajkam mohón a puncidra vetem és nyalom ki belőle a finom koktélt. Egész mélyen benyalok.

- Egy csepp se vesszen kárba! - mormolom.

Mikor a szám teli spermával és punci lével, felét óvatosan lenyelem, felállok és csókolni kezdelek át csorgatva a nedüt neked.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te nem válaszolsz, hanem elém térdelsz, és a nyelveddel kezdesz el kényeztetni. Minden csepp levet kinyalsz belőlem, és még ott maradsz picit, hogy ingerelj. Aztán felállsz és csókolozni kezdünk... így átadod nekem is az édes koktélt, amit kevertünk, így az én szám is átveszi a kettőnk ízét.


Én közben elkezdem simogatni a farkad, ami az érintésemre hamar újra megkeményedik. Miközben csókolózunk, és keményen verni kezdem a kezemmel a farkad, ami ellen te egyáltalán nem tiltakozol.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem nem tiltakozom, valóban hisz isteni vagy.

Ahogy kezemmel megérintem pinád, érzem, hogy mily nedves még, ezért letérdelek ismét, megfordítalak háttal nekem. Kicsit előre dőlsz, szét téve lábaid. Szemem előtt szép illatos pinád, mi szétnyílt, mint egy virág kehely, és popsid is izgatja szemem. Nyelvem végig siklik a popsidon egész a puncidig és vissza. Majd kezemmel szét húzom feneked és a megnyílt popsidat nyalni kezdem. Nyelvem próbálja előkészíteni a hátsó kaput farkam számára.

De puncid nem hanyagolom el, ezért egyik kezemmel előre nyúlva csiklód izgatom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy pillanatra sem akarod abba hagyni a kényeztetésem. Újra letérdelsz elém és nyalni kezded a pinám... aztán megfordítasz. Én előre dőlök, így szétnyílnak ajkaim. Te élvezed a látványt. Beindulsz teljesen, és szenvedélyesen kezdesz újra nyalni és most kiemelt figyelmet szentelsz a popsimnak is. A kezeddel a csiklóm izgatod. Ez a kettős izgatás nálam is megteszi hatását, újra elkezd folyni belőlem a nedv, és nagyonkat nyögök, ahogy izgatsz...


Hátranyúlok az egyik kezemmel és megfogom a fejed. Magamhoz nyomom, és közben újra és újra felnyögök.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Majd óvatosan bevezetem a szűk popsidba a makkomat, áttörve a kaput, megállok kicsit hogy jobban el lazulj. Ujjam pinádba dugom és a vékony falon át izgatom makkomat és a kéj levétől csöpögő pinád

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óvatosan hatolsz a fenekembe.... lassan vezeted belém a farkad. Kihasználod azt, hogy nagyon szűk a hely, és mint egy satú, olyan szorosan van körülölelve a farkad. Te is hangosan nyögdécselsz, ahogy egyre jobban járatod bennem a farkad. Érzem a mozdulataidból, hogy hamarosan sokkal hevesebben fogod csinálni, csak egyenlőre élvezkedsz még...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem mennyire sóhajtozol, élvezem mennyire szűk a popsid, és hogyan szorítja farkamat.

Lassan hatolok beléd kiélvezve minden apró mozdulást. Finomam mozgatom benne még el nem nyeli farkam tövig a popsid.

- Ahh, de jó, tövig vagyok benned, elnyelte feneked a faszom, húúú, de jó szorít csodálatosn vagy.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen, tövig belém nyomod a farkad. Aztán kihúzod egészen, és újra be. Közben szinte ordítasz, annyira élvezed a mozgást. De, hamar leszáll a lila köd a szemedre, és egyre gyorsítasz a tempón.

Már épp kezdenél belelendülni, amikor megállítalak. Kihúzom a farkad, és letérdelek eléd, hátranézek és suttogva mondom:

- Gyere édes! Csináljuk így!

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már éppen elszállnék megint, mikor kibújsz alólam elém térdelsz és kéred csináljuk így. Én mögéd térdelek és a fenekedbe tolom tövig a farkamat, és csípőd fogva erősen dugni kezdelek.

- AKARLAK! Kívánlak! Meg szeretném baszni minden apró porcikád. - kiáltom. - Kell nekem édes segged pinád, kell nekem a szád honaljad füled mindenhová spermát akarok lövellni hogy ússzál fürödj benne.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- AKARLAK! Kívánlak! Meg szeretném baszni minden apró porcikád. - kiáltod. - Kell nekem édes segged pinád, kell nekem a szád, honaljad füled mindenhová spermát akarok lövellni hogy ússzál fürödj benne.


Minden egyes szavad még jobban felizgat. Ahogy ott térdelek előtted, lenyúlok, és a csiklómat kezdem el izgatni, miközben hallgatom amit mondasz, és mindent el is képzelek.

- Beszélj még!... - kérem, elhaló hangon. Nagyon élvezem, ahogy beszélsz.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Suttogom füledbe: - Hagyd a pinád, had én játszak. Szeretném morzsolni a pöcködet, meg akarom fogni a saját faszom, édes, érezni akarlak, inni, csókolni, szeretkezni véled sokat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szavaid nagyon izgatóak. Elveszem a kezem a pinámról, és hagyom, hogy te játsz vele, velem. Egyre jobban mozgatom én is fenekem, ahogy táncol bennem a farakad. Egyre jobban pucsítok neked, hogy még jobban hozzám férj.

- Jól van édes, akkor izgasd te a pinám... - suttogom.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

És én feldugom két ujjam simogatva puncid belsejét és megfogva közbe farkam is vele.

Látni szeretnéleeeeeeeeeeek üvöltöm faszom egyre jobban lüktet de te megint kimozdulsz alólam hanyatt fektetsz és reám ülsz és kezed megfogja farkamat vissza vezeti fenekedbe .

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Látni szeretnélek! - szakad fel belőled, szinte üvöltve. Erre én hanyatt fektetlek, és a farkadra ülök. Bevezetem a fenekembe újra és lovagolni kezdek rajtad.

- Ezt akartad? Így látsz mindent? - kérdezem kéjesen.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igen látom a csillogó szemed látom melled mint ugrál ás látom szét nyílt pinád, te édes kis bestiaaa látom mint emelkedik és meg y vissza a feneked a farkamra élvezem a látványt, kezem a melledhez ér morzsolja bimbókat, másik kezem meg a csupasz szőrtelen pinádból kimeredő csiklódat simogatjaaaa

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy lovagolok rajtad, a kezeddel simogatni kezdesz, majd a mellemre tér a kezed, morzsolgatod a bimbómat. A másik kezed a kopasz pinámra téved, és a csiklómat kezded el simogatni, izgatni. Néha belém is hatolsz két ujjaddal, amitől én újra és újra hangosan felnyögök.


Ahogy bennem jár az ujjad, úgy azon is lovagolni kezdek, mintha a farkad lenne. Közben nézem a szemed, le sem tutod a puncimról venni.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Persze hogy nem lehet a szemem levenni rólad hisz olyan szép vagy olyan jó vagy ugrálsz rajatam a farkam a popsidba ujjam a pinádba édes .

Most az egyik kezemmel széthúzom teljesen a pinád és a pisilő nyilásod izgatja a kezem finoman nagyon és gyengéden te fel nyögsz fel sóhajtasz majd hirtelen tövig engded popsid a farkmra a szemed fel akad, és pinádból hirtelen kocsonyás anyag vágódik ki egész a számig lövelsz vele , én megnyalom a nedvet nagyon finom de te töbször is ki lövelsz. Ettől meg remeg a farkam lüktet erőssen és feltolom a csípőmet összes magom beléd a fenekedbe engedem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elborít a szenedély, szenvedélyesen lovagolok rajtad, miközben az ujjaid masszírozák a pinám... izmaim remegni kezdenek, érzem, már nem bírom sokáig. Te fokozod a tempót, izgatsz mindenhol ahol csak érsz.... és megfeszül a testem, hatalmasat élvezek rajtad.


Megfeszül a fenekem is... és már te sem bírod ezt a szorítást, teleengeded a magoddal a fenekem... és még mozogsz bennem kissé...

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy remegsz, rámborul tested. Forró csókokkal halmozzuk el egymást, miközben füledbe suttogom:

- Édes, imádlak. Kérlek, fordulj meg lassan, hogy ajkam közé jöjjön a nedünk és szomjunk azzal oltsam, igérem neked, a felét át adom neked, nem vagyok írigy. Te is izleld milyen finom koktélt kevertünk össze.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen kikészítesz.... alig vagyok magamnál.


Kéred, hogy forduljak meg, mert a kevert nedűnket akarod inni. Én fel sem fogom, hogy mit kérsz, csak megcsinálom, amit mondasz... Ahogy nyelved újra hozzám ér, kéjes érzés jár át.


- Nagyon finoman csinálod édes. - mondom neked. Már kezdek nagyon elfáradni ettől a sorozatos gyönyörhullámtól.

Pensacola (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ajkaim közé folyik a drága nedünk, és én mint igértem, csókok közben a felét oda adom neked.

Felállunk, át ölellek, érzem mennyire elfáradtál. Szinte reszket a lábad. Engem is elzsibbasztott e sorozatos kéj hullám. Lassan fel öltözünk, az erkély korlátjánhoz lépünk, nézzük a város ragyogó fényeit.

Te felém fordulsz, egy puszit adsz arcomra. El lépsz és közben mondom:

- Huuuuu, milyen illatod van.

Te nevetsz és kérdezed; - Nem kéne vissza menni a többiekhez?

Elmosolyodom és felelek:

- Menjünk édes, bár az illat nem az enyém hanem tied. A te illatod van rajtam, ha kérdik majd, azt felelem, hogy véletlen ömlöttél reám. Mármint a partfűmös üveged...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te áradozol, milyen jó illatom van. És tényleg, én is érzem, hogy ez valami különleges illat. Én magamon érzem a te illatodat is, de ezt nem kötöm az orrodra. Még elbíznád magad.


Egy ideig még az erkélyen maradunk. Szinte biztos vagyok benne, hogy mindenki hallotta, hogy mi mennyire jól elvagyunk kint. Bár, ahogy elnézem az már eléggé ittas társaságot, lehet, hogy nem vették észre a hangoskodásunkat.


Tényleg nagy meglepetést hozott ez az este. Már megérte ma felkelni.

Tartalomjegyzék