Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sok évvel ez előtt egyik kolléganőmnek udvaroltál hosszú ideig. Csodáltam mindig magas, izmos alkatod, szikrázó barna szemeid, és azt a csodálatosan érzéki, szép kezeidet.


Te észre sem vettél mint nőt, inkább lelki barátok lettünk az évek alatt.

Minden fájdalmad, örömöd megosztottad velem, főleg akkor, amikor Adriennel szakítottál.


Így talán az emlékeidben tovább élhetett szerelmed, miközben a vállamon sírtad ki fájdalmad.

Sokáig kerested azt az érzést, amit Adriennél hagytál, én pedig háttérben maradtam, a világért sem mertem volna bevallani, hogy még mindig szerelmes vagyok beléd…


Néhány évig szinte minden nap telefonáltál, órákig mesélted hódításaidat, fogalmad sem volt, mekkora fájdalmat okozol ezzel nekem. Aztán külföldre kerültél, és már évek óta semmit nem tudok rólad.


Két hete jelentkeztél ismét telefonon, hogy itthon vagy, és fussunk össze, beszélgessünk.

Sok kedvem nem volt hozzá, gondoltam, ismét a hódításaidat meséled el, vagy épp azt, hogy már megnősültél.

Aztán a kíváncsiság mégis győzött, és ráálltam a találkozóra veled……..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Adrien életem csalódása volt. Nagy reményekkel vágtam bele ebbe a kapcsolatba, de természetesen csalódnom kellett. Ha valami nyűgöm volt akár szerelmi, akár más Adrien barátnőjéhez és egyben kolléganőjéhez fordultam lelki segítségért. Időnként néhány mozdulatából felsejlett, hogy esetleg szimpatikus lennék neki, de annyira Adriannel voltam elfoglalva, hogy rá nem figyeltem.


Mindíg segítőkész voltál velem és én mindíg is hálás szívvel gondoltam rád. Időnként, mint nő is a gondolataimba kerültél, de ezt igazából sosem mutattam ki.

Mikor külföldön dolgoztam tudtam, hogy legalább fel kellene hívjalak, de valami miatt ez mindíg meghiúsult. Ez csakis az én hibám.

Aztán hazajöttem és felhívtalak. Fel voltam készülve rá, hogy elutasítasz. De Te most is mellettem álltál és elfogadtad a kérésem:találkozzunk.

Egy nagy csokor rózsát vettem neked. Ez a minimum ami megilletett téged önmagadért, mert voltál és hogy ilyen voltál.

Semmit sem változtál. Épp olyan bájos és szép arcocskád volt, mint mikor kimentem. Picit híztál, de ez csak előnyödre vált. Igazán szép, pokolian nőies nő jött velem szemben az utcán a találkahelyünkfelé. Nyomban megismertelek és Te is engem. Mosolyod őszinte volt, örültél nekem. Térd alá érő szoknya, finom szövésű necc harisnya, világos blúz, divat cipő volt az öltözéked. És a tiszteletedre öltönyben jelentem meg.

Beültünk egy közeli kávéházba.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy közeledtél felém már messziről kiszúrtalak az utcán. Magas izmos termeted, tökéletes öltönybe bújtatva.... a környék legelegánsabb férfije jött velem szemben kezében egy nagy vörös rózsa csokorral....


Te jó ég! csak nem nekem hozza a virágot?

Hirtelen fel sem fogtam, hogy ez most egy randi, és nem csak olyan találkozás, amilyenek az eddigiek voltak évekkel ez előtt.

Vagy mit is beszélek itt magamban?! Miért lenne ez a találkozás más? De hát a virág... no, majd kiderül, ha ideér hozzám...


Már mosolyogsz, észrevettél Te is, meggyorsítod lépteidet, és egy szemvillanás alatt előttem állsz. Mintha nem tudnál megszólalni, csak nézel a szemembe, egyik karoddal átölelsz, - isteni illat csapja meg orrom- laza puszit adsz mindkét arcomra, -én teljesen elolvadtam eközben- és átnyújtod a virágot nekem.

Üdvözlés közben én is lazán átfogom derekad, (te jó ég! ez a pasi még jobban néz ki, mint ahogy emlékeimben élt) két puszit adok, és átveszem tőled a csokrot.

Igyekeztem nem túl hivalkodó ruhába bújni, de arra ügyeltem, hogy alakom legelőnyösebb formáját hozza ki az öltözékem. Tudom, hogy imádod a szoknyát, így egy izgalmas szabású középhosszú szoknyában, hozzá magassarkú cipőben és egy kivágott blúzban jöttem, mely a férfi szemeket melleimhez vonzza. Csipkés melltartóm néha kivillant a blúzomból.


- jó ismét téged látni- mondod

- és milyen jól nézel ki! Sokkal csinosabb vagy, mint három éve, amikor utoljára láttalak!

-mitől virultál ki ennyire? Tán új barátod van? -incselkedsz velem mosolyogva


Megfogod a kezem, szinte áramütést érzek ebben a pillanatban, és a legközelebbi kávézóba invitálsz.

Mámorosan követlek, alig tudom az eseményeket felfogni, olyan gyorsan és határozottan történnek.

Az asztalhoz érve, előzékenyen kihúzod a széket előttem, így jelzed, hogy üljek le, majd velem szemben te is helyet foglalsz. Azonnal kérsz egy vázát a virágnak és máris átnyúlsz az asztalon kezeimért, és símogatva kérdezed, mi történt velem amióta nem láttuk egymást.

Alig tudok válaszolni, elvesztem gyönyörű zöld szemeidben. Mély levegőt veszek, és lassan mesélni kezdem, három év történetét.


Közben megérkezik a pincér, rendelünk. Te egy presszókávét kérsz, én pedig egy fekete teát tejszínnel, mézzel.


Nem tart sokáig elmesélnem mindazt, ami ez idő alatt velem történt, de érdeklődve figyeled minden szavam, és közben nem engeded el a kezem. Néha megállok mondandómmal, mosolygok rád, élvezem az együtt töltött idő minden pillanatát.

Közben a kihozott italokat iszogatjuk, és egymást méregetjük vetköztetjük szemeinkkel.


Amikor befejeztem az én kis történetem, visszakérdezek, hogy veled mi történt ebben a hosszú időben? A te történeted valószínű kicsit hoszabb lesz és érdekesebb, mint az enyém......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-"Azannya! De jól néz ki! Mindíg ilyen volt?"- álmélkodtam magamban, mikor leültél velem szemben a kávézóban.


Néhány sete-suta mondat a részemről. Miután régen találkoztunk, nem egészen tudtam, hogy hogy fog reagálni. De az öltözéke azt sugallta, hogy nekem öltözött ki. És ez különösen tetszett.

De a nő is! Hogy nem vettem észre eddig, hogy valójában egy nagyon jó nő? Elvarázsoltak a gyönyörű, csillogó szemei. Talán örült nekem? Szinte ittam a szemeimmel a belőle látható részeket. Azért volt mit látni...Nem kirívó, de merész kivágás a blúzán. A mellei csak úgy törtek volna ki a börtönükből. Lelki szemeimmel láttam magam, ahogy előtte állok és egyenként szabadítom ki a gyönyörűségeket....Majd, mikor mindkettő a szabad levegőn van odahajolok hozzájuk és megcsókolom őket, tenyereimmel simogatom, masszírozom a dombokat. Aztán mögé lépek és hátulról kapom el őket és....

Arra eszméltem, hogy arról kérdez, hogy mi történt velem a kinttartózkodásom alatt. Arról fogalmam sem volt, hogy addig miről beszélt, pedig én kértem, hogy meséljen magáról. Ha kiszúrja, hogy lövésem sincs arról amiről beszélt....

Elkezdtem magamról beszélni. Ő figyelmesen hallgatott és időnként kérdőn felvonta a szemöldökét, vagy bólintott. Közben levettem a zakóm, mert igencsak melegem lett. Ezek után azonban tekintete egyre gyakrabban a vállaimra tévedt, vagy a mellkasom fürkészte. Mintha meglepte volna a látványom. Igaz, hogy nem tétlenkedtem a kint eltöltött idő alatt sem, de nem éreztem magam különlegesnek egyáltalán.

Beszéd közben időnként véletlenül(?) egymáshoz értek a lábaink és bármikor amikor csak lehetett a kezét megérintettem. Nem húzta el. De akkor is, amikor én beszéltem gyakran tévedt a tekintetem a melleire és jutott eszembe, hogy necc harisnya és magassarkú cipő van rajta..... Ettől aztán pillanatokra zavarba is jöttem, mert úgy éreztem, hogy lerohanom őt a szemeimmel. Mondjuk ő nem jött zavarba a nézésemtől. Egyre gyakrabban szerettem volna hozzáérni.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy elkezdted mondani az elmúlt évek történéseit, próbáltam nagyon figyelni, de gondolataim folyamatosan elkalandoztak. Hallottam, hogy Ausztráliában éltél ez idő alatt, sokat tanultál, és valamilyen banki szférában dolgoztál…


Nagyon akartam tudni rólad mindent, mégis a belsőmben elhatalmasodott a vágy utánad.


Ahogy a nap fénye símogatta a hajad és az arcod, teljesen elvarázsolódtam. Egy-egy villámcsapásként tértem magamhoz, amikor a térded az asztal alatt hozzám ért, vagy a kezed megérintette a kezem. Nem is értem mi történik most itt közöttünk.


Ahogy néztem csillogó zöld szemed, tükrében láttam mosolyogni saját magam. Teljesen levettél a lábamról. Próbáltam nagyon figyelni, miket mondasz, néha bólintottam, mintha érteném a mesefolyamot, vagy egyetértően hümmögtem, néha meg együtt mosolyogtam veled.

Aztán, amikor a zakód levetted, és láttatni engedted izmos felsőtested, gondolatban vetkőztettelek tovább, megoldottam nyakkendőd, és az inged óvatosan gomboltam ki, miközben puszikkal halmoztam el melled. Huhhh bele is borzongtam és azonnal visszatértem a valóságba azonnal, mert ha így haladok, itt a kávézóban ugrok rád, és erőszakollak meg, ami aztán nagyon távol áll tőlem. Valójában már a határon táncolok egy ideje, alig bírok magammal.


Amikor befejezni véltem a beszámolód, rákérdeztem, meddig érsz rá, van-e programod a mai estére, vajon mit terveztél magadnak? Gondoltam, aki ilyen sokáig nem tartózkodik itthon, felkeresi a barátait, programokat szervez, alig lát ki a sok elfoglaltságából, és persze, munkát is kell találnia magának… vagy ezzel nem is kell foglalkoznod? Olyan sok kérdésem lett volna, de nem akartalak megzavarni, elijeszteni, hisz ahogy érzem viselkedéseden, nem vagyok egyáltalán közömbös számodra. Ez a tény nagy nyugalommal töltött el.


Gondolataimba merülve észre sem vettem, hogy válaszoltál a feltett kérdésemre, hogy mára bizony már nem terveztél semmit, és félve vissza kérdeztél, maradnék e veled egy társaságban. Kicsit haboztam, de ráálltam invitálásodra, his nagyon vágytam már arra, hogy közeledbe lehessek.

Kiléptünk a kávézóból, a forró nyári levegő behatolt a pólusainkba, mintha egy szaunába léptünk volna ki egy kellemes klimatizált helységből.

A kocsid nem messze parkolt gyorsan beültünk, és szó nélkül beindítottad, a motorral együtt halk zene szólalt meg és beindult a klíma is. Nagy, kényelmes ülések, fóliázott ablakok voltak az autódon, úgy éreztem magam, mint egy XXII.századi scifi filmben, fedélzeti komputer és minden fellelhető extra megtalálható benne.

Imádok vezetni, volt is már néhány autóm, de ilyen luxust ritkán látok az autókban.

Zavaromban meg sem szólaltam, vártam mi lesz a folytatás.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Agyamban doboltak a kérdések, gondolatok: fel merjem ajánlani, hogy menjünk fel hozzám, vagy ne. Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni őt azzal, hogy rögtön az első alkalommal felviszem a lakásomba. Majd legközelebb.

- Volna kedved egy vacsorához?- kérdeztem pár perc múlva.

- Farkas éhes vagyok!- hangzott a válasz.

Már indítottam is és a kocsim már bele is olvadt a forgalomba.

Az étterem egy kicsi, hangulatos helység volt. Nem luxus, de nem is arra volt szükségünk. Volt egy pince helysége, itt volt a törzshelyem. Minden asztal egy boxban volt, így megvolt a meghittség is és ráadásul bitang jól főztek. Mikor hazajöttem fedeztem fel ezt a helyet. Azóta gyakran járok ide, szinte törzsvendéggé nőttem ki magam e rövid idő alatt.

A pincér megismert, elénk jött és kértem, hogy a törzshelyemre ülhessünk, ha nem foglalt. Nem volt az. Egy sarokban volt a "pincében", az étterem belső részén. Félreeső, csendes hely, ezért is szemeltem ki magamnak anno.

Leültünk, a pincér már meg is jelent az ét- és itallappal. Én a szokásost kértem, a párom egy ideig belemélyült az olvasni valókba, majd ő is rendelt.

Mielőtt elment volna, a pincér kérdőn rámpillantott. Bólintottam. Mikor visszajött, két szál gyertyát hozott tartóban és leoltotta a box feletti lámpát. Jótékony félhomály borult ránk.

A gyertyák fényénél különösen szépen csillogtak a szemeid. Nagyon jó kedvem lett, amiért elfogadtad a meghívásom és itt ülhetek veled. Az italainkat kortyolgattuk és közben egyre gyakrabban értem a lábammal a tiédhez. Eleinte még csak időnként, de aztán már egymáshoz símultak lábaink. Jó volt hozzád érni!

Jó lett volna tudnom, hogy vajon miről beszéltél a kávézóban, mert akkor nem kérdeznék esetleg hülyeségeket....De nem tudtam, mert akkor is rád figyeltem. Most nem akartam, hogy sokat beszéljünk. Megfogtam a kezed és tartottam, néztem szépen ápolt körmeid, hosszúkás ujjaid. Aztán meglepődtem, hogy nincs rajtad karikagyűrű. ez eddig fel sem tűnt.

- Nocsak!- szaladt ki a számon.

Megértetted és csak annyit mondtál: még nem találtam meg az igazit.

Ettől, ha lehet, fokozódott a jókedvem. Már mindkét kezed a kezeimben tartottam. Nem húztad el tőlem de éreztem, hogy jobb, ha nem rontok ajtóstul a házba.

Aztán lassan elkezdtünk ismét beszélgetni. Adrienről is, de csak futólag és magam is csodálkoztam, mennyire nem zaklat fel, ha róla van szó.

Aztán meghozták a vacsoránkat. Könnyed csevej mellet eszegettünk, iszogattunk. Mindketten jól éreztük magunkat. Mikor végeztünk, ismét a kezeid fogtam. Úgy éreztem, hogy örülsz nekem. Legszívesebben áthajoltam volna az asztal fölött és megcsókoltalak volna, de nem mertem megtenni. Viszont amennyire csak lehet, alaposan szemügyre vettelek ismét és már nem bántam azt sem, ha ezt észreveszed.

Késő este léptünk ki az étterem ajtaján. A vacsora után, mikor felsegítettem rád a kardigánod, futó csókot leheltem a szádra. Csak egy pillanat volt, de számomra a menyország.

- Hová vihetlek?- tettem fel a nem egészen egyértelmű kérdést.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy így ültünk szótlanul a kocsiban, a hangod megtörte a halk zene csendjét.

- Volna kedved egy vacsorához? Kérdezted

- Farkas éhes vagyok, vágtam rá azonnal, pedig nem volt igaz, csak együtt akartam még veled lenni.


Úgy indultál el ezzel a csoda „paripával”, hogy nem is hallottam a motor hangját, suhant, mint egy hajó a víz tetején. Pillanatok alatt a város szélén voltunk egy eldugott kis vendéglőnél. Sosem jártam még erre.


Belépve egy igen hangulatos, kedves helyre jutottunk. Kockás terítővel fedett asztalok sorakoztak egymás mellett, és csak egy asztalnál ült egy ifjú pár, a többi asztal szabad volt. Már épp kinéztem magamnak egy helyet, amikor egy oszlop mögött eltüntél… kíváncsian követtelek, és ekkor vettem csak észre, hogy egy lépcső vezet le a pince helységbe.

Ódon hangulatú, igazán barátságos, hangulatvilágítás töltötte be ezt a nem túl nagy boltíves pincét. Szeparált bokszokban lehetett elbújni a nyilvánosság elől.

A legutolsó, legeldugottabb bokszot választottad, és itt foglaltunk helyet.


A pincér régi ismerősként üdvözölt. Ezek szerint, már nem először vagy itt. Vajon miért szeretsz elbújni a kíváncsi szemek elől? Ezt nem kérdeztem meg tőled, csak úgy eszembe jutott a kérdés.


A pincér szó nélkül tette a dolgát, hozott két szál gyertyát, letette az asztalunkra, meggyújtotta, és a boksz fölött lévő lámpát eloltotta. Nagyon hangulatos lett így minden. Aranysárga fényben úszott, csillogott a szemed, és a gyertya lángjának vibrálása mellett egyre közelebb éreztelek magamhoz.


Kezeimet símogattad az asztalon, miközben lábaddal az asztal alatt egyre többször és határozottabban értél hozzám. Nagyon izgató volt minden megmozdulásod.

Nem beszéltünk sokat, inkább testünk beszélgetett egymással. Ismerkedtek, egyre közelebb kerültek a csöndben.

Kihozták az italainkat, az ételeket, közben olyan dolgokat hoztunk szóba, ami valójában egyikünket sem érdekelt, csak húztuk az időt, élveztük egymás társaságát. Sokáig néztünk egymás szemébe, mintha mögötte válaszokat találtunk volna a fel nem tett kérdésekre.

De elfogyott az étel, és tudtam, még tartogatsz számomra valami meglepetést. Rád hagyatkoztam, feladtad a pulóverem, közben karoddal átöleltél, mintha a kedvesed lennék, és megcsókoltad a szám. Nem tartott sokáig, de olyan forró volt, hogy majd kiugrott a szívem a helyéről.

- Hová vihetlek kérdezted, miközben kiléptünk az étteremből a sötét fekete éjszakában.

- Szeretnék hazamenni…. Jeleztem


Az autóban mielőtt még bekapcsoltad volna a motort, kicsit csendben ültünk, és a sötétben szinte világított egymásba fúródó tekintetünk.

Lassan átnyúltál jobb karoddal felém, és cirógatni kezdted a nyakam. Érintésed villámként hasított belém. Bőröm bizseregni kezdett, beleremegtem picit. Ezt valószínű megérezhetted, mert gyengéden magadhoz vontál, és szád a számra tapasztottad, és egy végeláthatatlan csókban forrtunk össze.

Előbb csak ajkaink játszottak egymással, majd kutató nyelved indult felfedező útra számban. Aztán mindkettőnk nyelve elképesztő vad táncba kezdett mintha soha nem akarnánk befejezni ezt a játékot.

Másik kezeddel derekam kerested, de puszta véletlenségből kicsit feljebb csúszott, és máris a melleimet érintetted. Nem csodálkoztál, amikor merev mellbimbóimba ütközött tenyered, óvatosan bántál velem, mint a hímes tojással.


Amikor egy pici szünetet tartottunk csókunk közben, kértelek, hogy induljunk, mert nekem másnap munkába mell mennem.


Szemedben szomorú fény villant, de elfogadtad kérésem, és elindultunk.


Nem száguldoztál, lassan értünk célba.


Kiszálltál, kinyitottad előttem az autó ajtaját, kisegítettél a kocsiból, és szorosan magadhoz vontál, úgy öleltél meg.

Szád ismét kereste a számat, és egy forró búcsú csókban forrtunk össze. Alig bírtam magammal, hogy ne invitáljalak fel a lakásomba, de még várni akartam.

Kezem derekad köré fontam, húztalak nagyon szorosan magamhoz. Ölemen éreztem kőkemény férfiasságod amit nem tudtál titkolni.

Egyik kezemmel elengedtem derekad, és óvatosan nadrágodhoz érintettem tenyerem, és így ruhán keresztül megmarkoltam óriási keménységed. Majd kibontottam magam az ölelésből, és beléptem a lakásba…

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A feltett kérdésemre nem egészen ezt a választ vártam, de abban biztos voltam, hogy ha komolyabb szándékaim vannak, nem szabad lerohannom szegényt. Évekig nem láttuk egymást és ha most nem bírok a véremmel, akkor örökre elveszíthetem. Pedig apró jelekből arra következtettem, hogy bejövök neki.

A kocsiban csókolóztunk, és véletlenül a meléhez értem. Aztán már szándékosan nem engedtem el. Felváltva simogattam, masszíroztam mindkettőt. Nem vadul, inkább óvatosan, finoman, szeretgetve, dédelgetve.

Aztán indulni akart, mert másnap dolgoznia kell menni.

Indítottam és hazavittem őt. A ház előtt még egybeforrtunk. Olyan szorosan öleltük egymást, hogy érzetük a másik szívverését és ......Nem tudtam, de talán nem is akartam titkolni, hogy pokolian kívánom őt. Ez nem zavarta őt sem. Szorosan magához húzott a derekamnál fogva és nagyon is érezte az igencsak fickós férfiasságom.

A fejemben átvillant, hogy rögtön benyúl, és megmarkolja a farkam és ott az ajtóban beleélveztet a nadrágomba.....

De aztán elhessentettem a gondolatot. Valahogy egész más helyzetben tudtam inkább elképzelni a vele való szexet. Merthogy el tudtam képzelni, az számomtra már teljesen egyértelművé vált.

Ekkor lenyúlt és megmarkolta a szerszámom a nadrágomon keresztül. Még így is éreztem a tenyere melegét és szorítását. Ekkor világossá vált számomra, hogy ha lesz szex köztünk, akkor az nagyot fog szólni.....

Majd sarkon fordult és belépett az ajtón kezében a tőlem kapott csokorral. Még búcsúképp rám pillantott, szemében tűz lobbant.

Intettem neki, mosolyogtam és én is sarkon fordultam, indultam a kocsim felé.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudom, jó ötlet volt-e, hogy ilyen hirtelen otthagytalak, de másodpercek választottak el attól, hogy berángassalak az ágyamba. Ezt pedig nem szerettem volna. Túl korainak ítéltem még, és nagyon összezavartad a gondolataimat, kicsit tisztábban kell lássak, ezért menekültem előled.


Még mindig bizsereg a szám, érzem nyelvemen ízed, és kezemben lüktet még forró kemény dákód emléke. Belehalok, ha nem érezhetem magamban, a számban, az ölemben.

Fürdés közben végig az estére és a mai napra gondoltam, hogy milyen véletlen, évekkel ez előtt még Adriennel jártál, belé voltál szerelmes, most pedig …… de ezt még hagyjuk… majd kiforrja magát.

Gyorsan lefeküdtem, és el is aludtam édes emlékeimbe burkolózva.

Másnap a munkámra szörnyű nehezen tudtam koncentrálni, és fogalmam sem volt, hogy fogjuk egymással felvenni a kapcsolatot, mert a tegnapi elrohanásomban el is felejtettük megbeszélni, mikor látjuk egymást. Már csak abban bízom, hogy minél hamarabb felhívsz és láthatlak záros határidőn belül.

Néhány órai munka után főnököm elküldött egy megbeszélésre, és mondta, hogy ha vége lesz, nem kell visszamennem, csinálhatok magamnak szabad programot. Épp a megfelelő iratokat készítettem be a táskámba, amikre szükségem lesz a megbeszélésen, amikor csörgött a mobilom. Nagyot dobbant a szívem, mert a kijelzőn a te számod jelent meg.

-hiányzol ... mondod búgva a vonal másik végén

-látni akarlak még ma!

-mikor érezhetlek szorosan magam mellett?

Hangod beindította emlékeimet. Arcom kipirult, bamba mosoly ült ki rám, és csak annyit válaszoltam, hogy a megbeszélés után szabad vagyok.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon örültem a hangodnak is és annak is, hogy azt mondtad ráérnél találkozni velem.


Később, a megbeszélése után ismét felhívtam és megbeszéltük, hogy ott találkozunk, ahol előző nap. Kicsit ideges voltam, mert ma el akartam érni nála, hogy kettesben legyünk. Nagyon megkívántam a nőt már szinte az első percben, ahogy megláttam és ma repíteni szerettem volna a csúcs felé.....

Bitang dögös volt, ahogy megjelent. Térd fölé érő szoknya, magassarkú cipő - ez különösen szexi volt a lábán- és világos blúz. De az egész nő megjelenése valami fennséges volt, magabiztos és pokolian nőies. Szinte rávetettem volna magam, ahogy megláttam és a közelembe ért. Puszi puszi, aztán beültünk a tegnapi kávézóba. Lassan kortyolgattuk az innivalóinkat, közben egymás kezeit fogtuk és egymás tekintetét kerestük. Elmerültem szemei világában. Majd lassan, erős szívdobogás közepette rákérdeztem:

- Nem mehetnénk valami nyugodtabb helyre?

- Ez itt nem elég csendes?- kérdezett vissza, de a tekintetéből láttam, hogy ő is menne.

- Nem. Nyugisabbra gondoltam.

- Tudsz ilyet?

Bólintottam. Fizettem, felálltunk és a kocsimhoz indultunk. Szinte szó nélkül tettük meg az utat egész a lakásomig.

- Szóval ez az a csendes hely?- kérdezte kacéran, mikor megálltunk a ház előtt.

- Ez. Volna kedved bent folytatni a beszélgetést?

- Volna- felelte a szemembe nézve. Tekintetében tűz lobbant.

Felmentünk, beléptünk az előszobába, majd a nappaliban ültünk le. Egyik lábát a másikon keresztbe téve ült az egyik fotelben, mikor az üdítővel és apró süteményekkel megrakott tálcával beléptem én is a nappaliba.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig, hogy befejeződött az értekezlet, máris csörögtél, és a tegnapi kávézót jelölted meg, hogy ott fussunk össze. Tetszett az ötlet, hisz egész közel van a munkahelyemhez, így gyorsan oda tudok érni. Már vártál rám, mire belibbentem az ajtón.

Még otthon éreztem, hogy fogok ma veled találkozni, ezért csinosan, bár nem kihívóan öltöztem fel. Egyébként is szeretem a szexis ruhákat, fehérnemüket. Láttam arcodon, hogy a szoknyámtól, és a magassarkú cipőmtől elállt a lélegzeted. Nem is bántam, hisz ez volt a célom, hogy lásd formás lábaim, ahogy a magas sarok kiemeli.

Lehuppantam a veled szembeni ülésre, és szemügyre vettelek én is, miközben jártattad rajtam meleg, bársonyos tekinteted. Elbűvölő voltál. Mint akit a skatulyából húztak ki, csinos, érzéki, frissen vasalt, jó illatú. Beleborzongtam, amikor megpusziltál … imádom az illatod.

Néhány mély pillantás után megkérdezted, hogy mehetnénk-e valami nyugodtabb helyre.

Kacéran visszakérdeztem, hogy ez, talán nem elég nyugodt? Tudtam, hogy mit akarsz, csak kicsit évődtem veled.

- Nem! mondtad! Nyugodtabbra gondoltam.

- Tudsz ilyet? kérdeztem

Te csak bólintottál, fizettél, és kézen fogtál, így mentünk az autódhoz. Bódultan ültem zavaromban, hisz a fejemben még mindig Adriennhez tartozol, pedig már sok éve vége annak a történetnek. A vágy, ami bennem mozgott viszont olyan hévvel tört rám, hogy nem tudtam neki ellenállni. Alig beszélgettünk az úton, mire feleszméltem gondolataimból, máris a lakásod előtt parkoltál le.

- Szóval, ez az a csendes hely? kérdeztem

- Volna kedved bent folytatni a beszélgetést?

- Igen, volna! válaszoltam és mélyen a szemedbe néztem.

A nappaliba vezettél. Tágas, világos, modern bútorokkal berendezett nem túl nagy, de nem is kicsi lakásod van. Az igényesség, az átgondoltság, az ízlés minden centiméteren árulkodik. Egy kényelmes fotelben foglaltam helyet, miközben eltűntél a konyhában, hogy valami innivalót hozz nekünk.

Pár perc elteltével a megrakott tálcával már meg is jelentél és az asztalra helyezted az üdítőt meg némi aprósüteményt.

A fotel karfájára ültél mellém, átkaroltad a vállam, a hajamba túrtál, és szádat az enyémhez érintetted……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor megpillantottam keresztbetett lábait nem bírtam magammal. Odaültem mellé a fotel karfájára és megcsókoltam. Lesz ami lesz! Ő nem húzódott el, inkább viszonozta. Ez jólesett. Lassan egyre jobban beleéltük magunkat a csókokba. Nem is akartam abbahagyni, csak kényelmesebb pózt felvenni. Betérdeltem hát a combjai közé. Ő kissé előrébb csúszott és így éppen egy magasságban voltunk. Ismét egybeforrt az ajkunk. Kezeim véletlenül a combjaira tettem. Jól esett az érzés, hogy immár nem sok választ el attól, hogy a testén a bőrt ruha nélkül érezzem.

Kezdtem igencsak fickóssá válni. Nagyon jó lett volna megszabadulnom a ruháimtól. De amíg nem éreztem, hogy ez az érzés kölcsönös lenne nem akartam erőltetni.

Lassan kigomboltam az ingem előtte térdelve. Kissé hátrébb hajoltam tőle, hogy jobban lásson. Tetszett ahogy engem mustrált, figyelt. Kihúztam a nadrágomból az ingem, de nem gomboltam ki végig. Visszahajoltam hozzá, hogy megcsókoljam ismét.

- Folytasd!- szólt a csók után kényelmesen hátradőlve. Felálltam elé és lassan levettem az ingem. Az ing alatt még egy trikó volt -megszokásból. Azt egyelőre magamon hagytam. A legszívesebben azonnal meztelenre vetkőztem volna őtt előtte, de legyen neki is munkája velem.....

Bekapcsoltam a Cd-t és valami lágyabb, a körülményekhez jobban illő zenét kerestem.

Majd visszatérdeltem elé és talpait a combomra tettem. Bitang formás, szép lábai voltak! Majd mindkét lábával a combom masszírozta és egyszer az egyikkel mgtámasztotta a farkam. Finoman., lágyan, jelezve, hogy tudja, hogy ott mi van és kíváncsi lesz rá ruha nélkül is....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókja olyan volt mint a méz! Édes, mámorító, soha nem akartam öleléséből kibontakozni. Megszűnt minden körülöttem, csak a pillanatot élveztem. Forró ajkai nedvesen tapadtak számhoz, majd nyelve először félve kutatott bennem, majd bátorításomra, egyre vadabb táncba kezdtek nyelveink.


Már nem is tudom, hogyan, de a karfáról lecsúsztál velem szembe a földre, és már térdeltél a combjaim között úgy csókoltál egyre forróbban.

Inged egyszercsak lekerült rólad, - tetszett, ahogy levetkőztél, láthatóvá váltak izmos vállaid, kidolgozott mellizmaid is kidomborodtak a trikó alatt- és egy hófehér trikóban sétáltál a HiFi berendezéshez, lágy, jazz muzsikát tettél be amitől egyre jobban begerjedtem. Ahogy közeledtél felém, szikrázott szemedben a fény, láttam, mennyire kívánsz.

Ismét letérdeltél elém, és lábaimat combodra helyezted. Forró combodon pihentettem néhány pillanatig mindkét talpam, de egyik lábam símogatni kezdte a combod, és egyre közelebb kerültem dagadó férfiasságodhoz.

Élvezettel nyomtam oda talpam, hogy tudd, mennyire szeretném már nem csak a talpammal érinteni egyre keményebb dudorodat.

Te is tudtad, hogy mire gondolok, leültél a földre, és kiszabadítottad boádat a fogságából, és szinte felkínáltad lábaimnak. Nagy élvezet volt számomra, hogy talpaimmal közrefoghatom, és játszadozhatok vele. Láttam szemeiden, hogy nem bánod harisnyás talpaim érintését ……….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy néztem, hogy talpai tapossák a férfiasságom igéző lábaival, egyre inkább beindultam rá. Nem csak a látvány volt számomra pokolian izgató, de az érzés is.

Hírtelen ötlettől vezérelve feltérdeltem és kiszabadítottam a farkam a börtönéből. Közben a tekintetét figyeltem, melyet le nem vett volna a vetkőző férfi látványáról. Ahogy visszahelyezkedtem elé, azonnal visszatette lábait a farkamra. Immár a meztelen, szabad bőröm gyűrte, taposta. Egyik lábfejét benyomta a combjaim közé és ujjaival a zacskóm lökdöste, másikkal meg tovább izgatta a dákóm. Az egyik lábát a számhoz emeltem és mélyen a szemébe nézve megcsókoltam azt. Szája szegletében mosoly bújt meg.

Felállt, a szoknyája alá nyúlt és letolta kissé a harisnyáját, majd lenézett rám. Én felnyúltam és szép lassan lehúztam róla eme ruhadarabot, mely olyan ritkaszövésű necc harisnya volt, hogy inkább csak a férfi népeket hozta tűzbe a látványa, mintsem esetleg meleget adjon a viselőjének. Lassan húztam le, holott legszívesebben letéptem volna róla.

Mikor lent volt, visszaült és visszatette a lábait a "helyükre". Már tényleg bőr a bőrön ért hozzám. Már vadabb csókokat nyomtam a lábaira, már nagyon, de nagyon kívántam őt. Miközben taposott, én símogattam puha, sima bőrét és azon gondolkoztam, hogy vajon milyen lehet ez a bőr a fenekén, hátán, hasán, mellein.....

Hírtelen előre hajolt, megmarkolta a farkam, gyorsan verni kezdte, miközben megcsókolt. Tenyerének érintése kiváltotta belőlem azt az érzést, hogy a magamévá tenyem, hogy mindenem odaadjam neki, hogy szétnyaljam, hogy.....

- Menjünk zuhanyozni - suttogta a fülembe.

Mentünk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fantasztikus élmény volt a lábammal, talpaimmal símogatni, gyúrni, egyre jobban ágaskodó farkát. Egyik lábammal haladtam egyre feljebb, mellkasát is megcirógattam, majd hirtelen ötlettől vezérelve szájához emeltem, amit nagy élvezettel csókolt meg. Imádom a pillanatot, amikor egy férfi szeretgeti lábaimat, cirógatja, becézgeti, csókolgatja.


Egyébként is ugyanolyan gondot fordítok lábaim körmének ápolására, mint ahogy a kezeimet is ápolom. Tudom, ezt nagyon kedvelik a férfiak is, ha egy nőn rendben van minden.


Gondoltam, épp itt az ideje, hogy megszabaduljak a harisnyámtól, és lassú mozdulattal benyúltam szoknyám alá, majd érezvén gondolatom, kezeddel követted enyém, és átvetted az irányítást, megszabadítottál tőle. Olyan élvezettel csináltad, hogy legszívesebben máris karodban kötöttem volna ki, de még hátra van a közös fürdés, ami meglepetéseket hozhat mindkettőnk számára. Mielőtt azonban bementünk volna a fürdőbe, kicsit kényeztetni akartam dákód, mert láttam, hogy rettenetesen élvezted az előbb.


Így visszaültem a fotelba, és már harisnya nélkül kicsit cirógattam, kőkemény farkad, és néha lejjebb is csúszott lábam, és zacskódon is játszadoztam kicsit.


Nem bírtam sokáig ezt a távolságot köztünk, lehajoltam hozzád, nagyon kívántam csókod, érezni akartam számon a szád, és eközben pedig kezembe vettem farkad símogatását, szorítását, bőrének húzogatását.

Amikor egy pici szünetet hagytál két csók között, füledbe súgtam, hogy most induljunk a fürdőszobába zuhanyozni.


A földről felkeltünk, és egymás vetkőztetésébe kezdtünk. Lassan, élvezettel szabadítottuk ki egymást a ruhából, közben érzéki csókokkal borítottuk a másik testét. Nagyon finom bőröd van mint a bársony, élvezet nyalogatni, csókolgatni. Erős karjaidban elolvadtam. Már ruha nélkül álltunk a szoba közepén, körülöttünk szanaszét hevertek a rólunk levetett holmik, és mi csak csókoltuk, símogattuk egymást önfeledten, mintha soha nem akarnánk elengedni egymást…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre eljött a pillanat, amikor ruha nélkül álltunk egymással szemben.

-Te jó ég! Micsoda bombázó!- gondoltam magamban álmélkodva. Valóban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen jó teste van....

Sokáig tartott, mire kiértünk a fürdőbe. Szinte szünet nélkül csókoltuk, simogattuk, tapogattuk, ízlelgettük egymást. Már a gondolatába is beleborzongtam, hogy mi vár rám a zuhany alatt....Mikor előttem lépkedett a szoba puha szőnyegén csak néztem a gyönyörű lábait, a ringó fenekét, csípőjét és leki szemeimmel már láttam magam, ahogy mögötte térdelek. Mikor megnyitottam a vizet a fülkében, testünk szorosan egymáshoz simult. Szinte azonnal csókolózni kezdtünk. Egyszerűen nagyon kívántam őt. Nem győztem kezeimmel befedni testének minden centijét. Ő is hasonlóképp tett. Egyik kezével a hátam, fenekem simogatta, míg a másikkal a farkam markolta.

- Kicsit élvezkedni akarok- mondta rám kacsintva.

- Tedd azt- bíztattam.

Elém állt, jobb kezével felfelé állította a farkam és erősen letolta rajta a bőrt. Majd vissza. Aztán ismét le és két ujjával a makkom alá nyúlt és kissé összeszorított így a fütyim. Kezdtem nagyon jól érezni magam. Néztem a munkáját és már csak a látványtól is megremegtek a lábaim. Mesterien bánt velem. Közben azt nézte amit csinál. Teste minden rezdülése izgató volt, ahogy a farkammal foglalkozott.

Aztán egyszer csak mögém lépett. A combjaim közt előrenyúlt, erősen megmarkaolta a farkam és a föld felé irányította. Előre kellett hajolnom, ha nem akartam, hogy letépje. És elkezdett fejni, mint egy tehenet fejne. Olyan erősen húzta fel a bőrt a fütyimen, hogy szinte fájt. De pokolian jól esett......Aztán fogást váltott. Szinte ráfeküdt a hátamra és felülről fogta meg a farkam úgy, hogy a mutató és hüvelyk ujja a makkomnál volt. Szintén erősen verte. Aztán szembe fordult velem, rám mosolygott és leguggolt.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Időbe telt, mire bejutottunk a zuhany alá. Élvezettel fedeztük fel egymás testét, siklott kezünk érzékenyebbnél érzékenyebb pontokat érintve, miközben szánk nem akarta abbahagyni forró csókunkat.

Ahogy beértünk a fürdőszobába, beálltunk a zuhanyfülkébe és a langyos vízsugár alatt folytattuk érzéki táncunkat egymás testén.

Izmos hátát, még izmosabb kemény fenekét cirógattam, játszottak ujjaim bársonyos sima bőrén, majd másik kezemmel megmarkoltam kőkemény hímtagját.

- Kicsit élvezkedni akarok… mondtam

Te bíztattál, hogy tegyem nyugodtan…


Eléd álltam, és kezeimmel ügyes kis trükkökkel kápráztattalak el, úgy játszottam farkaddal, mint aki sosem akarja ezt abbahagyni. Nyögéseid, sóhajaid arról árulkodtak, hogy nagyon élvezed amit csinálok épp most veled.


Aztán hátad mögé léptem, és így nyúltam előre, dákódat a föld felé fordítva húzogattam, csipkedtem, masszíroztam, és testemmel pedig hátadra hajoltam kicsit kínoztalak, már láttam, hogy nagyon közel vagy a csúcshoz.


Tudom, már nagyon a határon vagy, ezért úgy gondoltam, hogy eléd guggolok, és a számmal fogom folytatni illetve, befejezni.

Nyelvemmel nyalogattam, majd torkomra engedtem sziklakemény lüktető férfiasságod, alig fért el a számban, olyan hatalmasra duzzadt már.

Néhány percig sikerült már csak élvezkednem ebben a helyzetben, mert tested libabőrös lett, remegni kezdtél és hatalmas ordítás közepette engedted forró nedüdet a számba..


A keserédes nedved betöltötte ízlelőbimbóimat, és mohón nyeltem minden cseppjét. Kezemmel fogtam, mint egy fagyit, és az utolsó cseppeket is lenyalogattam róla..


Mélyen a szemedbe néztem, de homályos tekintetedből csak azt olvashattam ki, hogy nagyon élvezted játékomat. Nedves kezemmel és testemmel szorosan hozzád érve kúsztam fel egészen a szádig, majd forrón megcsókoltalak. …….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Próbáltam ellenállni neki, de reménytelen küzdelmet vívtam magammal. Nem sikerült sokáig húznom, a kezében és a szájában leltem csodás végemet.

A hihetetlen mennyiségő ondómat olyan lágyan, simán nyelte, mintha csak vizet inna. Az a tudat, hogy egyszerűen kiszívta belőlem az anyagom és simán lenyelte olyan erővel sodort felé, hogy legszívesebben ott helyben szétnyaltam volna a nőt....

-De miért ne tenném?- tettem fel magamban a kérdést.

Mikor lassan csókolva a testem közeledett felfelé a számhoz, már tudtam, hogy most én következem.

Tusfürdőt csurgattam a tenyerembe és lassan, élvezettel elkezdtem mosni a punciját. A másik kezemmel meg a fenekét. Oldalt állt nekem, bal kezem ujjai a puncijában, jobb kezem ujjai a popsiján landoltak. Egyszerre mostam mindkét csodás felét. Lassan, érzékien, hogy érezze, itt neki most csak a menyország lehet....Szemei lassan lecsukódtak és teste remegni kezdett. Erős sugárra állítottam a zuhanyt és közvetlen közelről a puncijába irányítottam. Ujjaimmal széthúztam az ajkait, hogy a sugár oda kerüljön, ahová szántam.....Majd felálltam és a fülébe súgtam:

- Élvezkedni akarok!

Egy mosollyal nyugtázta a kérésem. Mögé térdeltem és egy hatalmas csókom nyomtam a fenekére. Épp oda.....Nem volt fogalmam róla, hogy díjazná-e, ha a fenekét nyalom, hiszen soha, semmi nem volt köztünk, de gondoltam fel csak nem pofoz.....És lassan elkezdtem nyalni a gyönyrű popót. Hagyta. Élvezte. Egyre erősebben és gyorsabban nyaltam, mint aki bele akar bújni....Szinte feldöntöttem a lendületemmel.

Aztán elé térdeltem és kis apró csókokat leheltem a puncija köré. A kört szépen szűkítettem és a végén egyenesen a csiklójára kapta a csókom. Egyik kezér a fejemen éreztem. Ettől belelkesedtem, bár az akaratommal nem volt baj. Tudtam, hogy mit akarok. Lassan elkezdtem nyalni a csiklóját. Időnként a nyelvem amennyire csak lehetett betoltam a puncijába és ott nyaltam. Majd vissza a csiklóra. Játékom tetszett neki, mert időnként egész nagyon rándult a teste. Sejtettem, hogy nem olyan soká megadja magát nekem. Mégpedig a nyelvem lesz a végzete.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Őrítő élmény volt amikor beleélveztél számba. Nedved íze még sokáig ízlelőbimbóimat ingerelte, velem voltál, bennem voltál, eggyé váltunk.

A vízsugár alatt most te vetted kezelésbe az én testem, olyan hirtelenséggel, és érzékien, hogy amikor a tusfürdős kezeiddel egyszerre kezdtél előröl és hátulról izgatni, testem teljesen beleremegett.


Szemeimet becsukva élveztem érintésed, és tudtam, hogy most te fogsz a mennybe vinni nem is akárhogyan.


Belecsókoltál a hátsómba, amit még nem sokan tettek eddig de olyan izgató volt, hogy nem is gondoltam, ekkora hatása lehet.


De nem tétlenkedtél, a zuhanyrózsával is, erős vízsugárral izgattad csiklóm. Kezeiddel ajkaimat széthúztad, ekkor már testem minden porcikája remegett olyan nagyra duzzadt rügyecském.


-Élvezkedni akarok!

jelezted suttogva a fülembe, de én már alig hallottam szavaid,szinte félig önkívületi állapotba kerültem kényeztetésedtől.


Pólusaim kitágultak, és várták a következő csodát, amit elkövetsz velem. Én csak a zuhanyfülke falának támaszkodtam, egyik lábam feltettem a csempére, te elém térdeltél, és folytattad áldásos tevékenységed.

Ahogy nyelveddel duzzadt csiklóm érintetted, már testem megfeszült, és hatalmasakat sóhajtottam.

Izmaim nem engedelmeskedtek nekem, hatalmadba kerítettél, nem voltam ura mozdulataimnak. Ahogy nyaltál, csókoltál pillanatok alatt olyan orgazmus kerített hatalmába, hogy majdnem összeestem úgy remegtek lábaim. Ziháltam, hatalmasat jajdultam, minden porcikámban remegtem érintésedtől.

Érezted, hogy azonnal végem van, így átöleltél, és bevittél a hatalmas franciaágyra, a hálószobába……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sikerült! Kinyaltam belőle az orgazmust!

Micsoda mennyei érzés volt....Ahogy lihegett, ahogy zihált, ahogy remegett a teste...

A szobában az ágy előtt megálltunk. Egy pillanatig némán álltunk egymással szemben, szótlanul néztünk egymás szemébe. Mellkasa még mindíg zihált, de én sem voltam teljesen nyugodt.

Magamhoz húztam és szorosan átöleltem. Hogy nem vettem észre korábban, hogy ilyen pokolian jó nő? Hogy nem vettem észre, hogy nem csak mint nő izgalmas és érdekes, és emberi, hanem mint ember is?! Mint társ.....

Ahogy egymáshoz símultunk mellei hihetetlen puhasággal nyomultak a mellkasomnak. Kezeim a csípőjére tettem és megcsókoltam. Hosszan csókolóztunk, teljesen eggyé váltunk. Kezeim lassan a fenekére csusszantak. Micsoda lágy, hihetetlenül izgató feneke volt! Nem tudtam betellni vele. Aztán egyik kezem a melleit kereste. Alulról megemeltem nagy, csodás keblét és elkezdtem csókolgatni lassan, mindenhol, ahol csak értem. Valami pokoli izgató volt érinteni finoman, lágyan a keblét. Lassan, szinte alázattal csókolgattam, annyira fennséges volt....Ő először csak állt és némán türte, hogy élvezkedem rajta, de mikor a bimbóját csókoltam, kaptam be, szivogattam, finoman harapdáltam már nem volt néma.

Aztán a másik keblét vettem a nyelvemre. Ügyeltem rá, hogy nagyon odaadó, figyelmes legyek vele, mert ezt érdemelte.

Aztán test a testhez símult. Comjainktól a szánkig összeértünk és egymásba olvadtunk. De jó volt így hozzá símulni!

Aztán kissé hátrébb léptem és a lábujjaitól a feje tetejéig lassan végig pásztáztam a testét. Kívánnivalóan szép lábak, csodás, csókolnivaló combok, pici has, gyönyörű, nagy mellek, és az az arc.....

Tudtam, hogy ha az ágyra fektetem nem marad érintetelen egyetlen centiméter ebből a gyönyörű testből ......

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hálószobában még nem fektettél az ágyra. Remegő testem az ágy előtt ölelted, szorosan magadhoz húztad, és forró nedvemmel ízesített szád rátapasztottad vágyteli ajkaimra. Csókban forrtunk össze, testünk szorosan összetapadt, a víz és a saját nedvünk keveredett ahol érintkeztünk egymással. Gyöngyöző vízcseppek borították testünk, ami még kívánatosabbá tette a látványt, ami elénk tárult.

Csókunk közben egyik kezed a hátamon kalandozott, majd csúszott egyre lejjebb tomporomra, másik kezeddel pedig dús melleim símogattad.

Forró szád lesiklott apró csókok közepette a nyakamra, majd a vállamra, ott halmoztál el rengeteg apró csókocskával.

Aztán melleimet kezdted kényeztetni. Nyelveddel kemény bimbómon játszadoztál, incselkedtél vele, bekaptad, megszívtad, szinte belejajdultam a gyönyörbe. Aztán átmentél másik mellemre, és ott is hatásos játékod eredménye után, keményen álló bimbók maradtak. Míg egyik mellemmel a szád, nyelved fontoskodott, a másik mellemmel kezed játszott.

Beleőrültem ismét érintéseidbe, gyengéd, és vad voltál egyszerre.

Egyik orgazmusból szinte belezuhantam a másikba. Úgy szívtad, haraptad mellem, hogy máris remegés futott át rajtam, vaginámban elindult egy újabb örömhullám és egyre jobban kívántalak. Nem tudtam betelni veled! Nem is értem, Adrienn hogy tudott elhagyni, hisz raboddá tudod tenni a nőt, aki hozzád tartozik. Gyorsan elhessegettem ezt a gondolatot, nem is akarok többé rá gondolni! A lényeg, hogy most itt vagy velem, és engem akarsz!

Picit hátrébb léptél és homályos tekintettel néztél a szemembe, majd végigpásztáztál tetőtől talpig. Én is pont ezt tettem veled.

El sem hiszed, milyen gyönyörű látvány, amikor egy izmos csinos jólápolt férfi, álló farokkal néz a szemeid közé!

Még éreztem ahogy a számban volt ez a hatalmas duzzadó kőkemény farok, és alig vártam már, hogy ölem is érezze a feszítő kéjt, ahogy belém hatol finoman, lágyan, majd vadul, őrülten, az orgazmust hajszolva, hogy egyek legyünk, megsemmisüljünk, lépjünk át egy másik dimenzióba közösen.

Míg szemeddel cirógattál, hátra léptem, -tekinteted nem engedtem el egy pillanatra sem- és felhúztam magam az ágyra, hátamra feküdtem, és hívó kézmozdulattal adtam tudtodra, hogy kívánlak, gyere, ne kímélj, mártsd belém amilyen mélyen csak tudod gyönyörű férfiasságod!.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő maga volt a kívánalom. Ahogy végigmért tapogató tekintetével, ahogy éreztette velem, hogy tetszem neki nem is érezhettem mást íránta, mint őrjítő vágyat, hogy a magamévá tegyem, hogy örömet és kéjt nyújtsak neki.

Fejemben máris lezajlottak a következő percek, esetleg órák eseményei. Megkapom a testét és minden lehetséges módom izgatni fogom őt és ő engem. Már a nyelvemen éreztem az ízét és a farkam körül a forró, nedves punci ölelését, szorítását. Már láttam, ahogy fölé hajolok és behatolok a barlangba, ahol a gyönyör vár rám.

Tekintete kis időre megállapodott a farkamon és arra gondoltamn, hogy talán benne is hasonló gondolatok cikáznak, mint bennem.

Majd hátralépett és végigfeküdt az ágyon. Lábait kissé szétnyitotta és tekintetem a puncijára tapadt.

- Gyere!- szólt rám hívogatóan a puncija....

Mozdultam, hogy elegettegyek a meghívásnak, mikor szeme csillant egyet és félig hasra, félig az oldalára fordult és bal lábát felhúzta jó alaposan. Majd csak feküdt így pár pillanatig, mire leesett a tantusz nálam és befeküdtem a lábai közé.

-Kis kéjenc...-gondoltam magamban. És már mélyesztettem is a nyelvem a fenekébe. Ez igen! Imádtam, ahogy tudta magát kényeztettetni.

Kis idő múlva a lábát felemelte és hagyta, hogy a nyelvem a puncijába kerüljön. Aztán a lábát szépen az arcomra engedte így ejtve csapdába a fejem és a nyelvem. De ebből a "csapdából" nem is akartam menekülni.

Nem engedte elélveztetni magát. Egészen hanyatt feküdt és azt éreztem, hogy már nem a nyelvem kellene neki. Már egy másik, nagyobb és vastagabb darabomra vágyik.

Így fölé hajoltam és néztem a várakozó, izgatott szemeit. Lábait szétnyitotta, én odaillesztettem a farkam a puncija elé. Lenyúlt és célra tartotta a dákóm, amit lassan elkezdtem tolni előre, befelé az odúba. A fúróm lassan, de egyenletesen haladt előre a síkos, nedves és forró punciba. Mikor tövig nyomtam, teste kissé megfeszült, homorított.

-Szia!- suttogtam a fülébe.

-Szia!- suttogott vissza és kezeit a derekam köré fonta.

Odahajoltam a füléhez és megcsókoltam a cimpáját, majd a nyakát, miközben lassan előre-hátra mozgattam a csípőm. Időnként lenéztem, hogy lássam amint eltűnik, majd előkerül a farkam a puncijában. Majd a szemeit néztem, de azok szorosan lezárva voltak és a szája szélei időnként megremegtek....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ott feküdtem az ágyon, és vártam, hogy közelíts felém, eszembe jutott, hogy picit felkínálom a popsim, mielőtt belém mártanád álló férfiasságod.

Szemedben fény csillant, úgy közelítettél felém. Bársonyos ujjaiddal símogattál, és forró nyelved érintését éreztem először a fenekemben, majd szép lassan átsiklottál a puncimra…

Túl sok időt nem töltöttél így el, éreztem, hogy vágysz már nagyon arra, hogy megmártózz vaginám szűk, forró barlangjában.

Ismét hátamra fordultam, combjaimat széttártam, így vártam a pillanatot, míg belém hatolsz. Dárdád közeledett, mint faltörő kos, de nagyon finoman, lassan toltad belém, nem kapkodtad el. Puncim már lucskosan remegve várta hogy becsússzon tövig a dákód. Némi segítséget adtam a kezemmel, annyira kívántam már, hogy bennem érezzem lüktetésed.

Karom derekad köré fontam, úgy húztalak egyre közelebb magamhoz. Csípőd, izmos feneked lassú táncba kezdett. Úgy áradt a kéj közöttünk, úgy hullámzott, mint a Nílus áradása. Az elején fogalmunk sem volt arról, hogy mekkora ereje lesz, ha már kiönt.

Így tört ránk orgazmusunk is, hatalmas erővel, egyszerre.

Remegtünk, sikoltoztunk, izzadtunk, az örökkévalóságban hullámoztunk együtt míg testünk lecsitult annyira, hogy szóhoz tudtunk jutni.

Egymásra néztünk, elhomályosult szemeinkben megláttuk magunkat, és a boldogságot. Nem kívánhattunk volna ennél többet egy szikrával sem.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem gondoltam volna, hogy ennyire hamar megadom magam. De ahogy behatoltam a puncidba rögtön éreztem, hogy ez nem lesz egy nagyon hosszú menet a részemről. Talán mert már pokolian kívántalak, vagy mert végigperegtek agyamban ez elmúlt órák eseményei, ahogy felidéztem feneked, puncid ízét, melleid puha bőrét, bimbóid keménységét, tested minden porcikáját éreztem, hogy kiadom a magom neked.

Már csak azt szerettem volna, hogy a beteljesülés egyszerre történjen.

Figyeltelek és úgy csináltam, hogy nehogy előbb elmenjek. Csókolgattam a nyakad és a füleid is, hogy fokozzam az élvezeted. Mikor orrcimpáid remegni kezdtek, mikor hangod felerősödött, mikor körmeid a fenekembe vájtad elindultál a csúcsot meghódítani. És ekkor én is elindultam, már nem fogtam vissza magam. A sikolyod, az orgazmusod hangja belőlem is kiváltotta a magömlést. Hatalmasat élveztem és minden cseppem beléd fecskendeztem. Éreztem, hogy puncid mohón nyeli be az ondóáradatomat.

Testünk lassan legyugodott, rád borultam, hozzád símultam és így pihegtünk, lihegtünk.

Aztán ahogy hanyatt feküdtél még végig csókoltam a tested mindenhol, ahol csak értelek majd felkeltél és rám mosolyogtál, majd elindultál a fürdő felé.

Néztem utánad és csak reméltem, hogy lesz folytatása ennek az estének.

Tartalomjegyzék