Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután elment kényelmesen elnyúltam az hatalmas ágyon és emlékeztem. Bár még csak most történt minden, olyan réginek és mégis frissnek hatott az élmény, hogy szinte már hiányzott, pedig még haza sem ért. Valamiért nem akarta, hogy hazavigyem. Talán nem is haza ment....

Aztán hírtelen ötlettől vezérelve felhívtam a mobilján. Szinte azonnal felvette és régi kedves ismerőst megillető búgó hangján szólt a készülékbe.

- Köszönöm neked ezt a fantasztikus estét- mondtam neki a kölcsönös üdvözlések után.

- Én is köszönöm- felelt és éreztem a hangjából, hogy így is gondolja.

- Mit csinálsz a hétvégén?- kérdeztem.

- Takarítom a lakást- felete némi bizonytalansággal a hangjában.

- És ha tudok jobbat?- tettem fel a sejtelmes kérdésem.

- Jössz segíteni?

- Attól is jobb, bár egy alsónadrágos takarítást bevállalnék nálad!

- Na erre még visszatérünk!- felelte nevetve.

- De tényleg. Szeretnélem meghívni a hétvégére a nyaralómba!- mondtam.

- A nyaralódba?

- Igen. Mondjuk szombat reggel indulnánk és vasárnap este jönnénk. Mit szólsz?

- Tudod mit? Rendben. Ha befejezem a munkám péntek este, részemről jó!- felete.

- Ok, akkor pénteken délután hívlak! Csókolom a kezeid! Is...-köszöntem el tőle.

Jóleső érzéssel terültem el és hamarosan el is aludtam.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez után a frenetikus délután és este után, amit Tamással töltöttem….úgy gondoltam, hogy egyedül kell hazamennem, nem engedhetem, hogy hazakísérjen. Ki kell az agyam szellőztetni, át kell gondolnom a történteket, és tudnom kell, hogy mit is akarok valójában. Egy bő óra alatt gondoltam, hazaérek némi kis sétát is beiktatva a langyos meleg nyári éjszakában. Bőrömön éreztem még illatod, szám bizsergett csókjaidtól, nyelvemen éreztem tested, nedved ízét. Elvarázsolva bandukoltam épp az utcán, amikor a mobilom megcsörrent. Tudtam, éreztem, hogy csak te lehetsz.

Hétvégi programot ajánlottál nekem, javasoltad, hogy menjünk le a balatoni nyaralódba szombat-vasárnapra.

El sem tudod gondolni, mennyire megörültem ajánlatodnak.

Igaz, sok munkám lenne otthon a ház körül, de az, hogy veled lehetek, mindennél fontosabb most nekem. Azt hiszem, kezdek beléd szeretni, de ezt még a világért sem vallanám be neked.


Nagyon gyorsan eljött a szombat reggel. Mire felébredtem, és elkészültem, már ott álltál a lakásom előtt a kocsiddal és vártad, hogy kilépjek a kapun.

A csomagom betettük a csomagtartóba, melléd ültem, és máris gurultunk kifelé a füstös ébredező városból ki a szabadba, a jó levegőre, víz mellé.

Ahogy mellettem ültél és vezettél belém szállt a kisördög. Közel hajoltam arcodhoz, nyakadhoz, és belebújtam vállad hajlatába úgy csókolgattam bőröd, szívtam magamba illatod.

Az ébredező várost lassan elhagytuk, kiértünk az autópályára. Autód úgy suhant a ritka forgalomban, mint egy hajó. Lágy zene szólt az utastérben, és már hangolódtunk az elkövetkező két nap élményeire.

Figyeltél, szemed le sem vetted az útról, de nagyon élvezted, ahogy közel bújtam hozzád. Aztán egyszer csak fészkelődtél, és a nadrágod kezdted kibontani. Láttam, nehezen boldogulsz, hát segítettem kiszabadítani feszülő kígyód szoros nadrágodból. Kicsit dédelgettem kezemben, símogattam, de aztán lassan ráhajoltam, miközben nyomtad a pedált, és ajkaim közé kaptam. Nyelvemmel lenyalogattam a makkodról az izgalom cseppjeit, majd élvezettel szopni kezdtelek ….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Belebújt az ördög ebbe a nőbe- gondoltam, mikor odafészkelte magát hozzám és csókolgatott. Olyan érzékien csinálta, hogy a farkam nyomben fészkelődni kezdett a nadrágomban. Gondoltam én is meglepem őt és elkezdtem kigombolni a nadrágom és elővarázsolni a varázsveszzőt. Ám legnagyobb meglepetésemre odanyúlt és néhány határozott mozdulattal már ki is szabadította. Aztán simogatta, majd csókolgatta, végül bekapta és szopni kezdte. Kis idő múlva már sziszegtem, huhogtam, hogy érezze, nem vagyok messze a végtől. Nem érdekelte. Csinálta tovább. Fészkelődtem, a tempót csökkentettem, nehogy nekimenjek valakinek a nagy élvezettől...Mert éreztem, hogy nem lesz megállás. Nem is volt. Hamarosan szóltam, hogy jönni fog, de ő csak szopott tovább, sőt, fokozta a tempót.

Élveztem.

Fecskendeztem a szájába az anyagom, ő meg ismét csak nyelte....Feltehetőleg ezekben a pillanatokban nem épp egyenesen közlekedtünk az autópályán, mert néhány autó mögöttünk villogott ránk. Ha tudták volna, ők is inkább kacskaringósan mentek volna.....

Jó néhány kilométerrel arréb megálltam egy parkolóban. Ismertem a környéket, tudtam, hogy miért pont itt akarok megállni. Csak pár külföldi kocsi volt, az utasok reggeliztek.

Kiszálltunk és nyújtóztunk egyet, majd kézen fogtam és elindultam vele a parkoló mellett húzódó erdő felé. Néhány kitaposott ösvény vezetett felfelé egy kis domb teteje felé. Az egyik ösvényen feljebb egy kis tisztás húzódott meg a fák között. Itt megálltunk és letoltam a nagrágom. Barbi érdeklődve figyelte rövid ténykedésem.

- Felállítanád?- kérdeztem tőle félig kemény farkamra mutatva.

Leguggolt és szopni kezte. Néhány perc múlva állt a dákóm, mint egy cövek. Ekkor felállítottam és mögé léptem. Felhajtottam a térdig érő szoknyáját azzal a szándékkal, hogy lerántom róla a bugyit és hátulról meghágom. Pokolian kívántam őt és vissza akartam adni a kölcsönt. Ha ő kicsinált, kicsinálom én is...

És ekkor leesett az állam. Nem volt rajta bugyi....Agyam elöntötte a vér és két hatalmas csókot nyomtam a popsijára, majd szorosan mögé álltam. Előre döntöttem és odaigazítottam a farkam a puncijához. Lassan betoltam neki éppen úgy, mint korábban azon a bizonyos estén. Akkor is nagyon élvezte, most is. A nappali fénynél világított hófehér feneke, aminek látványa fokozta az étvágyam. Lassan kezdtem elveszíteni a fejem és fokoztam a tempót. Egyre erőteljesebben és gyorsabban keféltem őt. Lassan elkezdte kiadni magából a már szinte jólismert hangokat. Rákapcsoltam és nagyon megdugtam. Nagyon a magaménak akartam tudni őt.

Hamarosan kiadta magából a nedvét. Miközben élvezett, erősen dugtam. Nem ersztettem. Orgazmusa hatalmas volt.

Még sétáltunk egyet a fák között, mielőtt a kocsihoz mentünk volna. Megálltam egy fánál, mert pisilnem kellett. Odalépett mellém és megfogta lágyan a pisilőm. Közben finoman fel-le húzta a bőrt rajta.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezettel szoptam, szívtam, nyalogattam egyre vadabbul Tamás dákóját. Tudtam, hogy kínzom, vezetés közben ez nem a legbiztonságosabb, de nem bírtam a véremmel, és tudom, hogy neki is nagyon jól esett amit csináltam. Miközben számban éreztem vastag dákóját éreztem, hogy nem teljesen egyenesen haladunk, de gondoltam, hát ő a sofőr, ha valami nem tetszik neki jelez, vagy megáll a leálló sávban…… de ő –bár lassított a tempón- éreztem, mégis haladt előre.

Néha egy egy hosszabb dudálást hallottam, gondoltam, egy kamion lehetett ami elment mellettünk és belátott a magas vezetőülésből. Ez, hogy láthatnak, vagy épp veszélybe sodorhatjuk magunkat, csak fokozta izgalmam, és azt, hogy még vadabbul szopjam sziklakemény farkad!

Az eredmény nem is maradt el egyre jobban lüktettél számban, és még a keménynél is keményebb lettél, aztán egyik pillanatról a másikra nedved belém spriccelt alig győztem nyelni. Számmal szorosan körbe fontam, hogy egy csepp se csorduljon ki, és szívtam amennyire csak bírtam. Ahogy nyögött, jajjgatott művem alatt, élvezettel hallgattam. Aztán lassítottál, és egy parkolóban álltunk meg pihenni. Néhány külföldi autó állt már ott, gyorsan visszahelyezted a nadrágodba a farkad, és kiszálltunk. A nap forrón sütött már így reggel, és te kézen fogva egy ösvényre vezettél. Az ösvényen erdős, bokros részen haladtunk keresztül, és nemsokára egy tisztáshoz értünk. Szikrázott a zöld leveleken a nap sugara. Friss zöld illat járta át a vidéket. A tisztás szélén egy jó nagy fa mellett megálltál, letoltad a nadrágod és megkérdezted:

- Felállítanád? Miközben félig lankadt farkadra mutattál.

Egy percig sem gondolkodtam, bekaptam, és ismét szívni kezdtem, de pillanatok alatt megint kőkemény lett. Ekkor megfordítottál, és előre döntöttél én csak a fa törzsébe tudtam kapaszkodni, míg a szoknyám felhajtottad…. Megdöbbenten tudatosulhatott benned, hogy bugyi nélkül jöttem erre a kirándulásra… fenekemhez közelítettél a száddal, és csókolgatni kezdted. De nem várakoztál sokáig belém toltad meredező férfiasságod. Lucskos vaginám csak nyelte hosszú vastag dákód. Sóhajaim árulkodtak arról, hogy milyen jól érzem magam. Kezdtél bevadulni, egyre gyorsabban és dinamikusabban járt bennem hímvessződ. Olyan gyorsan sodortál az orgazmus felé, hogy észre sem vettem, és már ott rángatóztam a fa mellett, hangos sikolyokat hallatva. Szorosan magadhoz húztál addig öleltél, szorítottál magadhoz, míg orgazmusom csendesedett. Csak ekkor húztad ki lankadni alig akaró férfiasságod belőlem.

Kézen fogtál ismét magadhoz vontál, majd elindultunk az erdő felé kicsit sétálni. Egy kis idő múlva látom, hogy az egyik fa mellett megállsz, és pisilni kezdesz. Figyeltem tevékenységed aztán oda léptem közel hozzád, majd átvettem kezedből az irányítást, és markomba vettem vizelő farkad. És lassan húzogatni kezdtem rajta a bőrt…

Láttam, egyre nehezebben tudsz így pisilni, de nem zavartattam magam, folytattam áldásos tevékenységem… már ismét kemény és használható volt dákód. Ahogy körül néztem, már egész közel voltunk a parkolóhoz. Nem messze tőlünk német és holland túristák beszélgettek. Ha nagyon füleltünk volna, még hallottuk volna azt is, hogy miről szól a diskurzusuk.

Te meg csak pisiltél egyre nehezebben. Ekkor táskámból elővettem egy Hi-Gi kendőt, és letöröltem –megtisztítottam- farkad, majd visszatettem a nadrágodba, és felhúztam a zippzárat. Ez után elindultam veled az autó felé…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon meglepett azzal, hogy odaállt mellém és gyakorlatilag megpisiltetett. Igyekeztem szinte elbújni, hogy ne lásson, mert már nem akartam még egyszer megállni amiatt, mert a "kis dolgomat" el kell végeznem. De őszintén szólva pokolian izgató volt látni az ujjait ilyen helyzetben a farkamon! Aztán letörölte és eltette az idő közben ismét kő kemény szerszámom.

Az út hátralévő részét beszélgetéssel töltöttük el. Mindketten életünk kisebb-nagyob, eddig nem ismert eseményeit meséltük el a másiknak. Aztán szép lassan megérkeztünk.

A nyaralóba lépve épp csak lepakoltuk a cuccainkat, máris magamhoz húztam és szorosan átöleltem. Bizsergető érzés volt most is a testét érezni. Különösen annak tudatában, hogy bugyi nélkül van....

-Gyere, megmutatom a kéglit!- invitáltam egy kis háznézőre.

Megmutattam neki a földszinti helységeket és az emeleti háló szobát is. A nagy, kényelmes ágyra leültem és ő mellém ült. Majd az oldalamra feküdtem és a könyökömre támaszkodtam. Ő ugyan így mellém feküdt. Odaszuszakoltam magam szorosan mellé. Megcsókoltam ismét, majd finom, érzéki csókolózásba kezdtünk. Szabad kezem a derekára csúszott. Kis idő múlva hanyatt feküdt, miközben egyetlen pillanatra sem engedtük el egymást. Az imént még a derekán lévő kezem így a hasára került, de szinte nyomban csúszott is lejjebb, hogy a szoknyát lassan felhúzva ujjaim megtalálják a rést a pajzson.....Kutató tevékenységem hatására lábai engedelmesen szétnyíltak és szabad utat engedtek nekem. Azonnal odanyúltam az érzékeny pontjára, mire teste megrándult kissé. Hogy imádtam az ilyan rándulásait! Villám sebesen kiszabadítottam az anakondám a börtönéből, hogy végre szabadon Barbi combjához érhessen. Mikor ez megtörtént, az én testem is megmozdult. Nagyon finom érzés volt hozzányomnom a férfiasságom. A kezével kereste és meg is találta a hozzá nyomakodót és érintésére ismét megrándultam. Még csak nemrég élveztetett el- nem is akárhogyan!- és máris pokolian kívántam őt. Mikor kezdtük beleélni magunkat a helyzetbe feltettem a kérdést:

- Egy gyors zuhany?

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kis rövid szünet után visszaültünk az autóba, és hihetetlen gyorsan meg is érkeztünk. Úgy elszállt az idő, hogy észre sem vettük. Beszélgettünk, ismerkedtünk egymással, közben pedig hallgattuk a finomabbnál finomabb zenéket. Tudom, hogy csodás két nap áll előttünk, minden pillanatát ki akarom élvezni. Bizsereg minden porcikám úgy kívánlak, legszívesebben így vezetés közben beleülnék az öledbe és vad táncot járnék farkadon miközben száguldozol az autópályán. Teljesen felszabadult és gátlástalan lettem melletted. Csodálkoztam is azon, hogy ilyen bátor voltam a parkolóban…… sosem pisiltettem még meg egy férfit sem.

De az előbbi orgazmusom egy időre kielégített. Lesz időnk még egymásra különféle izgalmakra, egymás kényeztetésére.


A nyaralód elkápráztatott. Varázslatos helyen az Északi parton található, a vízparton, saját udvarral, rendben tartott kerttel, nagy terasszal a víz felé, és egy hatalmas napozó stég az udvar végében a víz felett.

A házba belépve egy nagy társalgó tárult elém. Minden berendezési tárgy ízléses, nem túl zsúfolt, de nem is hiányos semmitől. A konyha és az étkező egy légtérben található. A kényelmes ülőgarnitúra egy romantikus kandalló elé került. Gondolom, nem csak nyáron, hanem télen is néha lejössz ide, ha magányra, elvonulásra van szükséged. Ez a ház alkalmas arra is, hogy a hideg téli estéken meleget árasszon és teljes kikapcsolódást nyújtson.

Nem sokáig tudtam nézelődni, máris az emeleti részt mutattad meg, ahol a hálószoba és a modern kétszemélyes káddal berendezett fürdőszoba található.

Minden része a lakásnak az igényességről, és használhatóságról árulkodott, és természetesen a jó ízlésről!

Ahogy felértünk, máris átöleltél karod biztonságában elfelejtettem mindent, csak rád koncentráltam. Vastag, forró szád csókokkal hintette teli a nyakam és kereste éhes szám, hogy én is viszonozzam, tudassam veled, hogy azt akarom, hogy mindenestől az enyém légy.

A nagy francia ágyra ültél, én melléd telepedtem szorosan magadhoz húztál, úgy csókoltál tovább.

Előbb az oldalunkon fél fekvésben voltunk, könyökünkre támaszkodva, majd hanyatt feküdtem, hogy tudj símogatni, érezni akartam érintésed a szoknyám alatt, ahogy végig simítod combom, majd érzékien szétnyitod ajkaim és duzzadó, nedves csiklóm ingerled. Tudtad, hogy erre vágyom, és kezed máris elindult felfedező útra. Testem azonnal beleremegett és kezeimmel én is megszabadítottalak nadrágod szorításától, kigomboltam, a zipzárat lehúztam, letoltam a térdedig alsóddal együtt. Érezni akartam forró ágaskodó lüktetésed ahogy bőrömhöz ér. Te is beleremegtél érintésembe, de mielőtt bármibe is belefogtunk volna, beinvitáltál a fürdőszobába egy gyors zuhanyra.

Gyorsan ledobáltuk magunkról a ruháinkat, és beléptünk a fürdőszobába.

Bár zuhanyozni hívtál, én mégis a kétszemélyes kádat választottam, és megnyitottam a csapot, beállítottam a víz hőfokát, majd beléptem.

Te is követtél, és még állva, a bokáig érő vízben testünk összeforrva csókolózni kezdtünk. Egyik kezemmel a hátadon, gerinceden játszottam, a másikkal pedig hímtagod símogattam, és zacskódban lévő golyóiddal évelődtem. Szinte észre sem vettük, és már megtelt a kád langyos vízzel, így beleereszkedtünk, egymással szemben ülve, lábaimmal a hátad mögött, és a te lábaid is az én hátam mögött pihentek. Szeméremtesteink szinte összeértek a víz alatt olyan közel voltunk egymáshoz.

A kád széléről kezembe vettem a tusfürdőt, és érzékien símogatva mosni kezdtem a mellkasod, karod.... majd haladtam egyre lejjebb....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kádba lépve szinte azonnal összesímultunk. Ismét beleborzongtam, amikor a két csupasz test összatapadt. Bőr a bőrhöz. Farkam már akkor haptákban állt, mikor figyeltem az a pár mozdulatot, ahogy a ruhajától megszabadult, így mikor összasímultunk, farkam a hasának nyomhattam. Egyik kezével a hátas simogatta, másikkal a farkam és a zacskóm kényeztette. Az én kezeim természetesen a fenekét simogatták, markolászták.

Aztán beleültünk a kádba, jó közel egymáshoz és ő a tenyerébe tusfürdőt nyomott, majd a melleim, hasam és lajjebb kezdett el mosni engem. Mivel a kád szinte teljesen megtelt vízzel, így a mellkasom alatti rész már víz alatt volt. Kezei kutatóan haladtak egyre lejjebb, ám a hasamnál megállt. Farkam közben olyan látványosan lüktetett, hogy nem lehetett nem észrevenni. Ő ránézett a meredezőre és szépen hátradőlt, majd mindkét talpát finoman a mellkasomnak nyomta. Azonnal a tenyerembe vettem az egyik lábát és a talpát, lábujjait megcsókoltam, majd a másik lábát is. Miközben ezt tettem, szemeit lehúnyva a fejét a kád szélére hajtotta. Élvezte amit csináltam. De élveztem én is. Mikor végeztem az összes ujjával előre hajolt és megmarkolta a farkam. Lassan verni kezdte. Szemében tűz lobban és szinte láttam magam előtt, ahogy mindjárt megúsztatja az ondómat. Mozdulatai rettenetesen izgatóak voltak és ott, abban a pillanatban azt éreztem, hogy odaadom magam neki, az övé akarok lenni, tegyen velem amit akar....Aztán én is elkeztem a tusfürdőt szétkenni a testén. A melleinél sokat időztem, de szerettem volna már leérni a puncijához, ami hivogatóan tátongott pár centire a farkamtól. És oda is értem. Alig vártam, hogy odategyem az ujjam. Aztán finoman a csiklóját izgattam. Bár pokolian izgató volt, ahogy a farkam verte, most nem akartam, hogy velem foglalkozzon. Csak én vele....Megujjaztam. Lassan kezdtem, de aztán erősebben csináltam. Mikor már érezte, hogy közeleg a vége, teljesen elém csúszott és beleült szemből a farkamba. Ez abban a kában kisebb akrobata mutatvány volt, de olyan energia szabadult fel bennünk, hogy nem érdekeltek a hely korlátai. A csúcs előtt másodperceket így tőltöttük el és a végső lökést a farkam adta meg neki. Ismét élvezett.....

Mikor felállt egy nagy csókot nyomtam a puncijára. Megérdemelte. Mikor felálltam egy hatalmas csókot kaptam a farkamra. Mert megérdemelte.....

Megtörölköztünk, de nem engedtem felöltözni. Mindketten meztelenek maradtunk.

-Drágám, akkor most reggelizzünk!- mondtam a kissé meglepett nőnek.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Síkos kezem cirógatásától láthatóan nagyon begerjedtél. A tiszta, átlátszó vízben hatalmas dákód még nagyobbnak látszott. Olyan közel voltunk egymáshoz, hogy lüktetését éreztem bőrömön. Ekkor kezeimmel a hátam mögött megtámaszkodtam, csípőm megemeltem, és vártam, hogy forrón izzó csiklómhoz érintsd megdagadt farkad, majd nyomd mélyen vaginámba, hogy feszítsen szét áradjon a kéj minden porcikámban szét.

Ám erre még várattál. Ahogy hátrébb csúsztam, kezedbe vetted lábam, és csókolni kezdted, szopogatni lábujjaimat. Vágyam már akkora volt, hogy hátra feszítettem fejem, és a kád peremén pihentettem meg picit magam. Szemeimet becsuktam, és élveztem, ahogy foglalkozol lábammal. Kezeimmel dús melleimet kezdtem cirógatni, majd bimbómat csíptettem két ujjam közé, úgy morzsolgattam, szinte a fájdalom határáig. Aztán egyik kezemmel még maradtam a mellemnél, de másikkal pedig elindultam a víz alatt megkerestem sziklakemény dárdád.

Néha-néha kinyitottam a szemem és láttam, hogy homályos tekinteteddel alig várod, hogy elsodorjon mindkettőnket a kéj vihara.

Ujjaim egyre gyorsabban jártak farkadon, megmarkoltam, húzogattam a bőrt le-fel, makkod alatt rászorítottam picit, de nem akartam, hogy kivégezzelek, mert vágytam nagyon feszítő lüktető dákódra bennem.

Most valóban megemelkedtem, amennyire csak tudtam a kádban, ekkor melleim kiemelkedtek a vízből, és te tusfürdőt csorgattál rájuk, úgy hogy szétkented rajtam, egyik kezeddel mellem simogattad, majd a másikkal pedig ágaskodó rügyemhez értél, ami majdnem mell magasságban volt előtted még víz alatt. Ahogy csiklóm izgatni kezdted, körkörös mozdulattal, majd benyúltál barlangomba, és vissza felfelé húztad ujjaidat egészen kicsi rügyecskémhez, őrítő hatást értél el. Fejemben a vér lüktetett vonaglottam ujjaid alatt, nyögtem hörögtem.

Már a melleimmel játszó kezed a fenekem alatt volt, hogy tartsd testem ebben a magasságban, mert tudtam, hogy ez számodra is nagyon izgató látványt nyújt.


Olyan közel voltam a véghez, hogy nem engedtem határozott kezeid érintésének, lassan ráereszkedtem sziklakemény hímtagodra. Ahogy ereszkedtem a vízben lefelé, a vízáram cirógatása csiklómon még jobban fokozta vágyam. Amikor bennem voltál alig kellett picit mozognunk, egyszerre tört ránk az orgazmus vad tánca. Szorosan öleltük egymást, miközben mindkettőnk teste remegett vonaglott.

Éreztem, hogy méhemig hatoltál, és teljes energiáddal lőtted belém nedved. Én csak szorítottam belül hüvelyemmel, ahogy csak tudtalak, és így fejtem ki belőled az utolsó cseppeket is. Nehezen tudtunk elválni ebből a fergeteges ölelésből, de amikor felemelkedtem és ki akartam szállni a kádból, elkaptad csípőm, és belecsókoltál a puncimba. Aztán, amikor te léptél ki a kádból, én is csókot leheltem farkadra.

Szárazra törölgettük egymást testét, de amikor nyúltam a ruhámért, nem engedted, hogy felvegyem. Így ruha nélkül indultunk a földszintre reggelizni.


A társalgó egy légtérben volt a konyhával és az étkezővel. Hatalmas teraszra nyílt a társalgó, aminek az ajtaja most még be volt zárva. Csomagjaink is itt az ajtó előtt várakoztak, hisz megérkezésünk után azonnal felmentünk az emeletre, ahonnan most jöttünk csak le.


A hűtőből sok finomságot varázsoltál elő szinte pillanatok alatt. Míg te az asztalt terítetted meg, én teát tettem fel a teaforralóban, és bekészítettem a kávét a kávéfőzőbe.

Izgalmas volt így ruha nélkül tüsténkedni és néha-néha egymáshoz érni…..

Ahogy így serénykedtünk a konyhában, a nyitott hűtőben észrevettem valami nagyon izgalmasat. Gondoltam, ezzel meg foglak lepni csak vártam még egy picit a meglepetéssel....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor benéztem a hűtőbe magam is meglepődte. Mennyi finom dologgal pakolta tele a frigót a szomszéd néni! Mikor pakoltam ki az asztalra elkaptam Barbi csodálkozó tekintetét.

- Tudod megbíztam valakit, hogy takarítson és mire jövök, friss kajával pakolja tele a hűtőt. Úgyhogy nyugodtan csemegézhetünk! - nyugtattam meg a nőt. Míg én pakolásztam, ő teát főzött. Időnként leplezetlenül néztük egymást és azt hiszem, hogy e nyílt vizslatás mindkettőnkre igencsak izgatólag hatott. Rám biztosan. Na meg az, hogy " véletlenül " egymáshoz értünk itt-ott....Mikor a konyhapult fölé hajolt, megsimogattam a popsiját. Aztán később csókot is nyomtam rá. Térült fordult, és ha kérdezett valamit, a farkamra tette a kezét. Birtokoltunk egymást. Finoman, diszkréten, de érezhetően.

Mikor minden elkészült, alátoltam a széket és a nyakára adtam puszit, majd leültem az asztalhoz szembe vele. Elkezdtük a reggelit. Kis idő múlva az egyik lábát feltette a székemre a két lában közé. Kisvártatva a másikat is. Kicsit lejjebb csúsztam, hogy a farkam nekinyomhassam a talpának. Az ujjaival izgatta a fütyim. Az asztal alá bújtam és becsókoltam a puncijába, majd a lábaira kapott párat. Később felálltam, hogy valamit kivegyek a frigóból, aztán mögé léptem és mindkét kezemmel a mellét markoltam meg a vállai fölött. Masszíroztam őket, majd mellé léptem és a farkam nyomtam az arcához. Készséggel rákapott és megszívta egy kicsit. Feltettem a kávét főni.

A reggeli ilyen kisebb-nagyobb izgatásokkal telt. A kávé lefőtt és ketté öntöttem, magamhoz vettem a tejszínhab spray-t, majd átsétáltunk a nappaliba és leültünk a kanapéra.

Ő a kezében tartotta a csészéjét és kanalazgatt kevergette a cukrot benne.

- Kérsz a kávédhoz habot?- kérdeztem.

- Kérek- felete rám nézve és nyújtotta a csészéjét.

Én félig elé, félig mellé álltam és egyik kezemmel lehúztam a bőrt a farkamról és a csupasz kalapra nyomtam a habot. Jó sokat. Az első pillanatban meglapődött, de aztán kortyolt egyet a kévájából, majd tövig bekapta a farkam és torokból leszopta róla a habot, majd ismét kortyolt egyet. Mire ez megtörtént, a farkam már megint csupa hab volt, amit most szépen lassan, apránként nyalogatott le.

- Te is kérsz habot a kávédhoz?- kérdezte két szopogatás közt.

- De még mennyire!

Kivette a kezemből a dobozt és hátradőlt a kanapén, majd a puncijára nyomott egy nagy adagot. Elé térdeltem, ittam egy kortyot és nyaltam egy nagyot.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felettébb izgató volt, hogy ruha nélkül serénykedtünk a reggeli készítéssel, és sokszor érintettük egymást. Egy-egy puszi, nem csak a másik arcára, egy símogatás, egy beleharapás, csak a vágyunkat fokozta. Nem mondom, nagyon felspannolt félig meredező férfiasságod, így a terítés közben többször hozzáértem, megpusziltam….

Gyorsan az asztalra kerültek a finomságok, és elkezdtük a reggelit. Velem szemben ültél, de én már ismét nem bírtam a kisördöggel ami belém bújt, és a lábammal az aszal alatt a dákóddal kezdtem játszani. Élvezettel tapasztaltam, hogy alig értem hozzád, máris olyan kemény lettél, hogy lábujjaimmal kényelmesen tudtam a bőrt húzogatni rajta. Nem sokat ettél a reggelidből, egyszercsak eltűntél az aszal alatt, és belepusziltál a puncimba. Mennyei érzés volt! A lábaimat is elhalmoztad csókjaiddal, majd a hűtőből elővetted azt, amit az előbb már én is felfedeztem.

A gondolataimban olvastál, azt hittem, hogy majd meg foglak lepni, de tévedtem, most te voltál a kreatívabb.

Kiöntötted a kávét, az asztalra tetted a gőzölgő csészéket, én az álló férfiasságodnak nem tudtam ellenállni, kicsit a számba vettem, és megnyalogattam makkod miközben a kávéscsészékkel voltál elfoglalva. Aztán szemeddel jeleztél, hogy a kávét ne itt az étkezőben, hanem a nappali ülőgarnitúráján fogyasszuk el. Így átsétáltunk a pár lépéssel odébb található kanapéra, ami a kandalló előtt állt. Kényelmesen letelepedtem, közben kavargattam a kezemben lévő kávét, és letettem az átlátszó üveg asztalra.

Hirtelen nem is jutott el a kérdésed hozzám:

- Kérsz a kávédhoz habot?

- Kérek, feleletem, és huncutul a szemedbe néztem s már nyújtottam a csészémet feléd.

Te viszont egyáltalán nem foglalkoztál a csészémmel, hanem megmarkoltad vastag, kemény dákód, és rányomtad a tejszínhabot. Nagyon mókásan nézett ki hófödte süveggel a makkod. Mosolyogva adtam tudtodra, hogy így valóban sokkal finomabb lesz a habos kávém. Élvezettel hümmögve kéjesen lenyaltam, leszopogattam a téli sapkát róla. Szemeiden láttam, nagyon tetszik a dolog. Közben visszatettem a csészémet az asztalra. Te még egy nagy adag habot nyomtál farkad tetejére és én ezt is boldogan elfogyasztottam.

- Te is kérsz habot a kávédhoz? Kérdeztem, miközben még félig a számban voltál

- De még mennyire! Válaszoltad

Így kivettem kezedből a tejszínhabos dobozt, hátra dőltem a kanapén, combjaimat széttártam, és kikandikáló csiklómra nyomtam egy adaggal belőle. Te letérdeltél combjaim közé, és nagy élvezettel kinyaltad az édes habot kelyhemből.

Az élvezetem fokozása érdekében megfogtam kemény dákód, felálltam a kanapéról, és megpróbáltam a már kihülő félben lévő kávéscsészébe mártani, és úgy rányomni a habot. Ezzel a habos farokkal kentem be popsim, és tartottam oda, hogy most azt nyald ki.

Ahogy kenegettem, máris hajoltál közel hozzám és puszilgattad, nyaltad a popsim, míg kezeiddel előre nyúlva dús melleimet markoltad meg. Remegtem az élvezettől, olyan finoman csináltad. Egyik lábam feltettem az asztalra, és hátra nyúltam, hogy megfogjam farkad, és be tudjam igazítani nedvességemtől tocsogó, a gerjedelemtől forró puncimba. Fenekem kicsit felemeltem, hátra toltam, így könnyen belém tudtál hatolni. A kandalló szélében kapaszkodtam meg, miközben hátulról döfködtél jártál bennem. Csípőmmel köröztem, táncoltam rajtad, úgy élveztem játékod. Rövid időn belül mindketten hatalmas remegéssel jutottunk egy újabb csúcsra, ami az előzőnél -a hálóban- még magasabbra repített minket.


A délelőtt gyorsan elszállt, jóllaktunk egymással. A déli nap már hét ágra sütött, és mi kitártuk a terasz hatalmas ajtaját, majd kitelepedtünk az udvarra egy hatalmas plédre napozni. A fürdőruha eszünkbe sem jutott, hisz az udvar vége a Balaton volt, onnan túl sokan nem látnak minket, különben is ravasz. dús növény a kerítés kőrben mindenhol. Boldogan hevertem melléd és nyúltam el a forró símogató napon….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a puncijából nyaltam ki a habot még nem gondoltam, hogy további ravasz ötletei támadtak. Szépen lassan óriási élvezettel nyaltam ki a habot belőle. Majd nem kis meglepetésemre belemártotta a farkam a kávéjába, habot nyomott rá és ezzel a habbal bekente a fenekét. Kérés nélkül azonnal rogytam le mögé és máris ezerrel nyaltam ki belőle az édes fehér anyagot. Egy rövid ideig így nyalatta magát, aztán behelyezkedett és a farkam után nyúlt: dugjam meg hátulról. Kimondatlan kérése számomra parancs volt. Máris keféltem. Közben a melleit markoltam, nyakát simogattam és egyre azon voltam, hogy ismét az orgazmushoz vezessem őt, ő meg engem.

Elérkeztünk a csúcsra. Teljes átéléssel ontottam a puncijába a nedvemet.

Kicsit szöszmötöltünk a zuhanyzóban, majd kifeküdtünk az udvarra napozni. Mindkét szomszéd felé tömör sövény kerítés volt, ráadásul az egyik nem is volt akkor kint a nyaralójában. A másik viszont igen. Róla tudtam, hogy egy huszon éves nő aki valami fontos vizsgáira készül és ilyenkor itt van és tanul. Ő annak a szomszédnak a lánya, aki nekem takarít és bevásárol, de ők most elutaztak előző este, csak a lány maradt itthon. De a kerítésen ő sem látott át csak akkor, ha felment a padlásszobájába és ott az ablakon kikíváncsiskodott..... Reméltem, hogy ezt most nem teszi meg.

Zavartalanul napoztunk és beszélgettünk. Időnként kortyoltunk a hideg üdítőinkből. De többször egymás felé fordultunk és símogattuk, izgattuk egymást. Ő is bekapta a lankadt farkam és játszott vele, én is nyaltam picit itt-ott.....Szóval játszottunk, incselkedtünk egymással. Néha az eszembe villant, hogy esetleg a szomszéd nő figyel minket, de ilyenkor arra gondoltam, hogy nagy kaland, lagalább lát valami izgalmasat is a paragrafusokon kívül.

Barbi felállt és fölém állt a derekam fölé. Ő így napozott, miközben nekem árnyékot vetett.

- Ezért bünti jár ám!- figyelmeztettem halálos komolysággal.

- Na ne mondd!- incselkedett velem.

- Micsoda?!- ültem fel hírtelen és egyenesen belenyaltam a puncijába.

- Meg kell.....tanulnod,......hogy....a ház urával......nem....húzol....újat.....- szóltam ki a puncijából, miközben nyaltam őt.

Erre hanyatt lökött, a szám fölé térdelt és szó szerint a punciját a számba nyomta. Egyik kezével a tarkom alá nyúlt és belehúzta a fejem a gyönyörök kapujába.

- Te.....pedig....megtanulod....kispofám.....hogy a ......vendéget....nem ....inzultálod....

Aztán egy idő után megfordult és bár a punciját továbbra is a számra tapasztotta, tövig benyelte a lassacskán éledező farkam.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Napozásunk eredménye, mármint a barnulást tekintve, nem nagy eredménnyel zárult. Évődtünk egymással, játszadoztunk kint a kertben is. Többnyire én provokáltam Tamást, élveztem, hogy minden egyes tettemre valamilyen szexuális töltetű játékkal, harapdálással reagál. Imádom, ha valaki az évei számával nem veszíti el játékos kedvét, hanem ki tudja magából hozni a benne rejlő gyermeki énjét.

Hát nekünk sikerült ezen a délutánon is a játékos énünket aktiválni. Tamás fölé álltam, így elfogtam előle a napot, mire jelezte, hogy ezért bünti jár nekem…..?!

Belenevettem arcába, de ő felült napozás közben, és ahogy ott álltam fölötte, belenyalt puncimba. Az egésznapos szerelmeskedéstől csiklóm olyan érzékennyé vált, hogy minden érintésére végig futott a hátamon a libabőr, és mellbimbóim azonnal ágaskodni kezdenek. A gerjedelem olyan fokán voltam már, hogy alig kellett hozzám érnie, máris jöttek az orgazmus hullámok kisebb nagyobb intenzitással.

Azt merészelte mondani, hogy meg kell tanulnom,….. hogy…… a ház urával….. nem húzhatok…. ujjat…

Na, nekem sem kellett több, hanyatt löktem, és feje fölé térdeltem, pont úgy, hogy a nyelvével épp elérje puncimat. Még rá is segítettem egyik kezemmel, megemeltem fejét, és ráparancsoltam:

- Te pedig megtanulod……kispofám……. Hogy a ……. Vendéget…….. nem inzultálod…..

Eszméletlenül jól nyalt. Pillanatok alatt végigsöpört rajtam egy kis remegés, de megfordultam, hogy én is örömet tudjak okozni neki, így kényelmesen nyalhatott tovább, de én is be tudtam számba venni a már félig ágaskodó hímtagját.

Mennyei íze volt férfiasságának, és imádtam, hogy alig kellett hozzá érnem, máris sziklakeményen állta a sarat.

Hirtelen ötlettől vezérelve, rövid játékom után felajzva, éhesen egy újabb csatára, beinvitáltalak a vízbe. Tudom őrülten hangzik, de az Északi parton vagyunk, nem kell kilómétereket gyalogolni, hogy a víz mélyüljön, és úgy megkívántam, hogy a vízben tégy magadévá.

Épp ebédidő volt, és ahogy a vizet néztem, valamiért nem voltak túl sokan a környékünkön. A strand pedig jó messze terült el, így túl sokan nem láthatják meg, hogy ruha nélkül ereszkedünk a vízbe. Mire mindezt végig gondoltam, már farkadnál fogva húztalak is be az udvar végében fekvő langyos Balatonba. Nem sokáig kellett kapacitálni, felmérted a helyzetet, és élvezettel követtél……. Hisz mást nem is nagyon tudtál tenni, rabul ejtettem férfiasságod, szorosan húztalak egyre közelebb a vízbe....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alaposan eljátszottunk egymással és már azt hittem, hogy mindjárt szeretkezünk egy nagyot, mikor felpattant és szó szerint a farkamnál fogva húzott a víz felé. Eszemben sem volt tiltakozni. Már csak azért sem, mert amilyen határozottan indult a vízbe, az esetleges tétovázásom könnyen a farkamba kerülhetett volna....Aztán eszembe villant egy régi esetem, amikor a víz alatt, ill a vízben szeretkeztem a nővel és nem volt mindennapi élmény! Akkor gyerünk, be a vízbe!

Mikor már majdnem a nyakunkig ért a víz, szorosan hozzám símult és csókolózni kezdtünk. Mellei szinte keresztül döftek. Kezeim rögtön a fenekét keresték és nem kis megnyugvással éreztem, hogy pont olyan finom és bombasztikus, mint néhány perccel ezelőtt volt. Aztán kissé megemeltem, mire a derekam köré kulcsolta őket. Majd lenyúlt és odaigazította a farkam. Aztán finoman ráengedtem, beleültettem. Ajjajj, micsoda bitang jó érzés volt! A lehetőségeihez képest mozgatta a csípőjét, én meg le-fel mozgattam a farkamon őt. Különösen izgató volt így, mivel a forró punciját nyalogatta a hideg víz is és a farkam is tolakodott befelé rendesen.

Egy ideig így játszottunk, aztán leszállt a farkamról és merészen a víz alá bukott. Átúszott a lábaim közt és mögöttem jött fel, de az egyik kezével megmarkolta a farkam és párat vadul rárántott. Mikor elengedett, én merültem alá és megcsókoltam a punciját, majd egy másik levegővel a fenekébe pusziltam be. Aztán azt találtam ki, hogy a bennem lévő levegőt közvetlenül a csiklója előtt fújom ki erőteljesen, így a buborékok izgatják a csiklóját. Bejött. Kissé megrándult a teste, mikor ezt csináltam.

Aztán ő találta ki, hogy a víz alatt bekapja a farkam. Nem volt számára egyszerű, de segítettem neki. Befogtam az orrát....és lenyomtam a fejét a víz alá....A többedik próbálkozása már egyedül is ment neki.

Így játszadoztunk a vízben. A környékünkön senki nem volt, mivel kissé távolabb mindkét oldalt nádas volt. Pár horgász csónakokkal beljebb ugyan elevezett előttünk, de ők meg csak két fürdőző fejét látták.

Aztán az egyik ilyen hancúrozásunk alkalmával a szemem sarkából láttam, hogy a szomszéd egyik emeleti ablakán a függöny mozog. Nem szóltam Barbinak semmit, hogy szerintem figyelnek minket, mert izgatott, hogy valaki kíváncsi a játékunkra.

Ez a kíváncsiság később erősebbé vált....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy beértünk a vízbe, szorosan magamhoz húztalak, megöleltelek, lábaimat a derekad köré fontam, így csókoltam végig ajkaidat, nyújtottam szádba nyelvem, és kezdtük vad csókunkat.

A víz alatt ahogy derekadon pihentem, éreztem hímtagod keménységét, ahogy a víz himbálja és símogattad vele hátsómat alulról. Határozott mozdulattal markoltál bele popsimba, és tartottál ebben a helyzetben. Aztán lassan rácsúsztattál forró vastag farkadra. Ahogy behatoltál, halk sikoly szaladt ki a számon.

A víz és te, fenomenális volt így együtt. Ahogy mozogtunk –te még rá is segítettél a kezeddel, mozgattál húztál le fel farkadon- koncentrikus hullámokat vertünk a vízen. Ha valaki felülről nézett volna minket, azonnal rájött volna, hogy épp mit csinálunk.


Hihetetlenül hamar tudtál megint olyan orgazmust okozni, amit csak köszönni tudok neked.

Addig öleltelek és szorítottam, sajtoltam ki belőled vaginámmal nedved, amíg egy csepp is volt benned. Aztán leszálltam rólad, és hirtelen alábuktam. Lábaid között átúsztam……. De közben megsímogattam enyhén lankadt dákód, majd feljöttem a víz tetejére és egy puszit adtam. Te is azonnal felvetted játékom fonalát, és lebuktál a víz alá, és belenyaltál puncimba elölről aztán egy újabb levegővételnél hátulról a popsimba pusziltál bele.


Nem hagytad abba izgató játékod, egyszer csak azt érzem, hogy a beszívott levegőt a csiklómra fújod, és buborékoltatod, testem egészében beleremegtem . Elképesztően új, soha nem tapasztalt izgalmas érzés volt.

Gondoltam, megpróbálom a víz alatt bekapni a farkad, bár kicsit nehézkesen sikerült, de ebben is a segítségemre voltál, így te is kaptál ízelítőt a víz alatti izgatásból……


Már nem sok erőnk, energiánk maradt, de picit úszkáltunk a vízben, játszottunk fröcsköltük egymást, aztán visszamentünk az udvarba, a plédre vetettük magunkat, és én gyorsan el is aludtam karjaidba bújva, a nap símogató sugarai alatt.

Amikor felébredtem már nem voltál mellettem, valakivel beszélgettél a teraszon. Egy női hang ütötte meg a fülem…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután kijöttünk a vízből és leheveredtünk a pokrócainkra hamar elszenderedtél. A karomon szunnyadtál el és nem nagyon akartam mozogni, hogy ne ébresszelek fel. Viszont a nap már szinte bántóan tűzött, ezért kénytelen voltam kikecmeregni alólad és kinyitottam a nagy napernyőt. Így majdnem az egész pokrócunk árnyékba került. Aztán csak álltam ott fölötted és gyönyörködtem benned. Mozdultam, hogy letérdeljek melléd és ezer apró csókkal szórjam tele a tested ahol csak érlek, de nem akartam megzavarni a nyugalmad.

Megzavartam helyettem más. Csengettek. Egy pillanatig tétováztam, hogy egyáltalán kimenjek-e a kapuhoz, de aztán a második rövid csengetésre felkaptam a fürdőgatyám és kimentem. A kapuban a szomszéd kisnő állt. Meglepetést színleltem, pedig éreztem egész végig, hogy figyel, de azt azért tényleg nem gondoltam volna, hogy át is csenget.

- Helló!- köszönt rám.

- Helló!- feleltem.- Segíthetek valamiben?

A nő egy pár pillanatig zavartan hallgatott, majd megszólalt.

- Anyuék mondták, hogy ma itt leszel. Egy kicsit pihenni szeretnék, sokat tanultam. Átjöhetnék hozzád? Nem akarok egyedül lenni, az olyan unalmas.

- Az az igazság, hogy nem vagyok egyedül....-feleltem neki.

- Tudom!- vágta rá sietve, sokat sejtető mosollyal a szája szegletében.

Vagyis mindent látott, ami kint történt.

- Ok, gyere- adtam be a derekam.

Nem tudtam, hogy Barbi mit szól majd a vendégünkhöz és igazság szerint én is inkább kettesben akartam lenni vele, de nem volt szívem kidobni a nőt. Meg aztán egyetlen kósza pillanatig egy furcsa bizsergés futott át az agyamon....

A teraszra lépve rögtön odatévedt a tekintetete, ahol Barbi pihent. És mivel ez nem volt messze tőlünk, azonnal látható volt, hogy Barbi meztelen. Igaz, mivel az oldalára fordulva pihent, nem sokat lehetett látni belőle, de azért letakartam egy nagy törölközővel. Nem hittem volna, hogy örül, ha megtudja, hogy egy másik nő az ő meztelen testét nézi. A szomszéd nő (Zsuzsa) is kétrészes fürdőruhában volt, de még egy fehér, orvosi köpenyhez hasonló, ám vékony, átlátszó ruhát is viselt. Lábán természetesen papucs. Sem kéz, sem lábkörmei nem voltak kifestve, de az így is látszott, hogy nagyon ad magára. Olyan magas volt, mint én, vagy talán kicsit alacsonyabb. Sportos, majdnem izmos testén látszottak a sportban eltöltött évek. Vállig érő barna haja és szép, sötétbarna szemei voltak. Végülis határozottan csinos volt Zsuzsi.

Nem most találkoztunk először, de igazán sosem beszélgettünk. Ezért is lepett meg, hogy átjött. Akkor még nem tudtam, hogy mi is jövetelének konkrét oka.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hangfoszlányok ütötték meg fülem, de fogalmam sem volt, hogy ébren vagyok-e vagy még az édes álom tart hatalmában. Láttam ismét magunkat a szobában szerelmeskedni, majd a vízben, a fürdőben….. álmomban ismét orgazmust éltem át veled.


Kezem önkéntelenül lábaim közé tettem, és megérintettem meredező csiklóm. Csak akkor vettem észre, hogy egy napernyő van fölém téve, és egy hatalmas törölköző borítja testem.


Hálás voltam érte neked, hisz ha a napon hagysz, már pecsenyére sült volna bőröm, és napokon keresztül nem tudtam volna aludni a fájdalomtól.

Hasra fordultam, jobb kezem becsúszott ajkaim közé, és középső ujjammal cirógatni kezdtem csiklóm. Szemeimet a világért sem nyitottam volna ki, elképzeltem, hogy a te kezed jár táncot rügyemen.

Olyan fergeteges érzés volt, hogy ott voltál velem, de mégis távolabb. Hangos nyögésekkel adtam tudtodra, hogy felébredtem, és hihetetlenül kívánlak.


A hangok, amiket hallottam, nem tudtam kivenni, rádió, TV, vagy esetleg telefonon hívott valaki. Halk, és nyugtató volt számomra.


Hátsóm ütemesen járt le fel, ahogy kezemmel izgattam magam, majd egy mozdulattal lesodortam magamról a törölközőt, hogy lásd, ismét kívánom érintésed, tested, hogy bennem legyél. Két ujjam bemélyesztettem hüvelyembe, és így fokoztam izgalmam. Vártam, mikor lepsz meg, mikor fekszel rám, mikor csókolod meg popsim.

De ehelyett, egy egészen más dolog történt…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután Zsuzsinak üdítőt és egy kis ropogtatnivalót szolgáltam fel leültem vele szemben és mivel az volt az érzésem, hogy az átjövetele és a Barbival lezajlott szexnek köze van egymáshoz, egyenesen rákérdeztem:

-Mit láttál?

A szemembe nézett és zavar nélkül válaszolta:

-Amit az udvaron és a vízben csináltatok mindent.

-Akkor erre már nincs szükség!- jelentettem ki és egyszerűen levettem a fürdőgatyám. Ha már úgyis látott meztelenül, ráadásul akció közben, nincs mit szégyenkeznem magamon. Ráadásul épp azért jött át, mert valami izgatta.....

Visszaültem szembe vele és a tőlünk kb két méterre fekvő Barbira néztem, miközben megfogtam a farkam és teljesen hátrahúztam a bőrt rajta. Majd Zsuzsira néztem, aki szinte megbabonázva nézte a mutatványomat. Rám emelte a tekintetét és kis tétovázást láttam benne. Gondoltam segítek neki. Felálltam és mellé álltam, szemben Barbival. Me, sokat tétovázott. Odanyúlt, megfogta a farkam és bekapta. Kezem a fejére tettem és bátorítottam őt. Egész ügyesen bánt a szerszámmal. Arca közben kipirult, de éreztem, hogy felszabadul benne valami. Időnként mindketten Barbira pillantottunk, aki időnként megmozdult. Aztán finoman elkeztem dugni Zsuzsi száját. Megáltt a szopásban és hagyta, élvezte, hogy dugom őt. Lassan tövig toltam neki jelezve, hogy bizony nagyon szeretem, ha tövig bekapják. Ezt először nem annyira élvezte, de aztán rákapott ennek az ízére is. Felállítottam és lehúztam róla a bikina alsóját. Gyönyörű, formás,izmos combjai és feneke volt. Háttal fordítottam magamnak és körbe csókoltam a fenekét és a combjait, majd vissza szembe és a punciját csókolgattam meg. Rafinált volt a nő, mert a friss tusfürdő illatát éreztem rajta, ami azt jelentette, hogy bizony erősen készült erre a mostani akciójára. Ez határozott lökést jelentett számomra afelé, hogy alaposan kinyaljam őt. Így tettem. Az asztalnak támaszkodott és elmerültem a puncijában.

Azonban Barbi ekkor különös hangokat hallatott, majd ledobta magáról a törölközőjét és lehúnyt szemekkel láthatóan maszturbálni kezdett. Felálltam Zsuzsi mellé, aki szinte megbabonázva nézte Barbit.

-Mit szeretnél?- kérdeztem tőle látva, hogy piszokul tetszik neki a látvány.

Rám nézett és izzó tekintettel válaszolta:

-Kinyalnám a barátnődet!

-Helyes! Gyere!- feleltem és karon fogtam őt. Egy pillanat alatt ledobta magáról a maradék ruháját és jött utánam.

Barbi hanyatt feküdt, én a mellei fölé térdeltem, aztán négykézlábbra álltam. A nő két karjával átfogta a derekam és felhúzta magát a farkamra és szopni kezdett. Akkor intettem Zsuzsinak, aki eddig Barbi feje fölött állt és ő a nő lába közé hasalt. Közben én visszetérdeltem és Barbi szemeit figyeltem. Mikor teste egy nagyot rándult, szemei kikerekedtek, fejével mozdult volna, de én megsímogattam az arcát, rákacsintottam és finoman a tarkója alá nyúlva felhúztam a fejét vissza a farkamra.

Hamar fickándolni kezdett alattam. Zsuzsi minden bizonnyal élvezetes volt, de Barbinak ekkor még fogalma sem volt róla, hogy egy nő nyalja. Barbi hamar élvezett és mikor kész volt, leszálltam róla és bemutattam neki az őt kinyalót. Kicsit féltem először, nem tudtam hogy reagál, de aztán szerencsére megnyugodhattam.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezem, lucskos puncimban egyre jobban rásegített arra, hogy azonnal az orgazmus határán legyek, ám ebben a pillanatban, mielőtt még rámtört volna gyönyöreöm, fölém térdeltél, úgy, hogy épp számban éreztem édes álló farkad.

Kezeimet combodra helyeztem, símogattam, belemarkoltam fenekedbe, húztalak volna közelebb a számhoz, de hirtelen egy kéz az én combjaimat kicsit széthajtotta, és gyengéden csókokat hintett combom belső felére.

Aztán ugyanez a kéz, egyre közeledett nedves puncim felé, és hihetetlen érzéki táncot kezdett járni rajta, benne.

Ez után már csak egy forró nyelvet éreztem, puha forró ajkakkal, hogy nyalják, kényeztetik édes odvam. Picit meglepődtem, de aztán arra gondoltam, hogy biztos valamelyik barátja lepte meg a nyaralóban, és míg aludtam, vele beszélgetett. Így kerültek ilyen közelségbe hozzám Tamás és barátja.

Nem is bántam, hogy két pasival hozott össze a sors, egyre izgalmasabb lesz így a felállás, gondoltam.

Miközben ezek a gondolatok végigfutottak az agyamon, Tamás kőkemény férfiasságát kényeztettem szoptam vadul.

Ahogy a „láthatatlan” nyelv játszott csiklómmal, és cirógatta közben combom, testem máris remegésbe kezdett, bimbóim Tamás combját majd kiszúrták, olyan keményen meredeztek, aztán már csak hörögni tudtam és dobáltam magam kéjesen amennyire tudtam Tamás combjai szorításában, hatalmas orgazmust éltem át.

Nedvem, mind egy cseppig kinyalta belőlem a számomra még láthatatlan pasi. Elképesztő ügyességgel bánt a nyelvével, sosem éreztem még ilyen érzéki kényeztetést eddig.


Tamás is közel járt már nagyon a csúcshoz, látva élvezésem, marokra fogta saját dákóját, kezem mellé tette az övét is, és így közösen repítettük őt is a csúcsra. Nedve beborította nyakam, arcom, amit élvezettel kent szét rajtam.

Vártam, hogy az „idegen” végre belém hatoljon, de nem így történt. Ahogy Tamásból kitörtek élvezetének hangos sóhajai, nemsokára felemelkedett rólam, és mélységes megdöbbenésemre egy idegen nőt láttam lábaim között felpillantani puncimból. Első pillanatban nem is tudtam megszólalni a meglepetéstől. Erre a fordulatra én sem számítottam.

De nem maradt időm egy pillanatig sem gondolkodni, mert már azonnal mesélted, hogyan is került ide a lány, és ki is valójában ő.


Megtudtam, hogy a szomszéd nyaraló lakója, Zsuzsi egyetemista, épp a vizsgáira készül, és az előbbi játékunkat a parton napozás közben, és a vízben, végigmozizta saját ablakából.


Amikor elaludtam, és észrevette, hogy Tamás felkelt mellőlem, napernyőt hozott fölém, és betakart, ekkor jött át annak a reményében, hogy talán részt vehet ő is némi örömben velünk.


Homályos tekintettel nézett rám, még mindig a combjaim közül –ekkor jutott eszembe, hogy milyen remek látványt nyújthatok Tamás nedvével arcomon- de Zsuzsit ez egyáltalán nem zavarta, lassan felcsúszott hasamon, melleimet megcsókolgatta,cirógatta, majd élvezettel kezdte lenyalogatni róla a rácsorgott éltető erőt és haladt a nyakamra, majd forró száját a számra tapasztotta. Nyelvét, előbb bátortalanul, majd egyre határozottabban tolta át számba és vad csókban forrtunk össze. Így köszöntem meg neki előbbi ténykedését.

Te csak kikerekedett szemekkel figyelted, hogy egymással vagyunk elfoglalva, és talán az is eszedbe juthatott, hogy kimaradsz a jóból.

Ámde, gyorsan feltaláltad magad az adott helyzetben.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két nő látványa nem kis izgalommal töltött el. Bár most adtam ki magamból a következő heti sperma myennyiségem, a farkam mégsem akart lankadni. Zsuzsi elszántsága, hogy nyalja Barbit, Barbi engedékenysége, majd bátorítása Zsuzsi felé engem teljesen megbabonázott. Ahogy Zsu haladt felfelé Barbi hasán, apró csókokat nyomva rá és nyalva az én odatett nedűmet sejtetni engedte, hogy itt ma még igencsak pikáns dolgok történhetnek majd. Ahogy a két nő szája egymásba forrt.....Ahogy egyre bátrabban csókolták egymást....Zsu még mindíg Barbi lábai között térdelt és egy hírtelen ötlettől vezérelve behasaltam én is Barbi lábai közé. Benyaltam Barbi puncijába, majd Zsu fenekébe. A két nő nyílván észrevette, hogy valaki a lábaik közt ténykedik, de ennek nem adták tanújelét. Úgy egymásba gabalyodtak, hogy azt hittem engem kihagynak a jóból. Ezért erőteljesebben nyaltam Barbi teljesen lucskos punciját és Zsu popsiját felváltva. Barbihoz nehezen fértem hozzá a lábai közt térdeplő nő miatt, de azért odatettem a nyelvem rendesen. Viszont Zsu feneke pokolian csábítóan és hívogatóan domborodott előttem és szinte kiáltott: gyere nyalj ki! És én ki is nyaltam. Aztán kicsit széjjelebb toltam a lábait és én is betérdeltem Barbi lábai közé. Simán, zökkenőmentesen nyomtam be Zsuzsiba a farkam. Erre a smárolást abbahagyták és Zsu felemelkedett négykézláb és a fejét hol lógatta, hol oldalra fordította. De már rám koncentrált, hiszen erősen dugtam hátulról. Barbi közben lenyúlt a hasa fölött és Zsu csiklóját kezdte izgatni. Nem láttam Barbi arcát, de éreztem, hogy benne is az motoszkál: kicsináljuk Zsuzsit. Az én lökéseim és Barbi izgató ujjai megtették hatásukat. Zsu hamarosan jajgatni kezdett, nyöszörgött és néha szinte le akart menekülni a farkamról, de egyrész én a csípőjét fogtam, másrész Barbi meg a szabad kezével a vállánál fogva tolta rám a nőt. Dugás közben néztem Zsu fenekét. A gyönyörű domborulatát és a két dombjának remegését a lökéseim hatására.

Zsu élvezni kezdett. Ráborult Barbi vállára, de éreztem, hogy Barbi ujjai nem állnak meg...ahogy a farkam sem pihent le. Barbi a szabad kezével átölelte Zsu nyakát és közben egymásra néztünk: sikerült! Barbi szeme villanásából láttam, hogy elégedett azzal, hogy és ahogy a csúcsra juttattuk Zsuzsit.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elképesztően izgalmas volt, hogy egy nővel csókolózom, ahogy összeforrt testünk, minden gondolatom elhagyott, csak arra figyeltem, hogy mekkora hatással van rám érintése, csókja. Karommal átöleltem, hátát cirógattam, majd egyszercsak azt éreztem, hogy puncimba Tamás belenyal.

Aztán sejtettem, hogy Zsuzsi fenekét is megkóstolhatta, mert apró rángások futottak át testén, és ilyenkor csókja is elakadt. Majd ismét amikor Tamás az én puncimat nyalta, Zsú is sokkal aktívabb volt rajtam.


Majd éreztem, hogy Tamás nem csak a nyelvével ingerli újdonsült barátnőmet, hanem hátulról kefélheti, mert ezek a lökések érezhetőek voltak nagyon is.

Gondoltam, beszállok én is Zsú izgatásába, és mellei símogatása után kezeimmel haladtam lefelé feszes hasán, egészen dombjáig.

Bársonyos, sima, borotvált puncija volt, mint egy újszülöttnek. Ujjaimmal elértem duzzadt rügyecskéjét és miközben Tamás döfködte ütemesen, én körkörös mozdulattal cirógatni kezdtem.

Egyre szaporábban szedte a levegőt, hangos nyögések jöttek ki a torkán, szemeit behunyta úgy élvezte kettőnk kényeztetését. Néha beleremegett teste, majd próbált eltávolodni Tamás farkáról, de szabad kezemmel és testemmel ellentartottam.

Tetszett, hogy feszíthetjük a húrt és húzhatjuk élvezetét a végtelenségig. Tamással össze is kacsintottunk egy párszor, hogy nem hagyjuk még abba. Aztán végigsöpört Zsú testén az orgazmus. Egész testében remegni kezdett, kezeivel nem bírta már tartani magát, rárogyott vállamra, harapdálni kezdte, hangosan nyögött sikongatott, vonaglott.


Sem Tamás, sem én nem hagytuk abba folytattuk mindketten, amit elkezdtünk. Csak akkor fejeztem be édes kis csiklója kényeztetését, amikor már láttam, hogy teljesen vége van a lánynak. Erőtlenül csuklott össze a pléden, és mozdulatlanul lihegett, közben teste még meg-megrándult.

Mindketten átöleltük, cirógattuk egész testét, közben egymásra is átsiklottak érintéseink. Boldogság sugárzott mindhármunkból, eszeveszetten jól éreztük magunkat.

Ahogy Zsu ott pihegett a pléden, vettem csak észre, hogy egész besötétedett, a hold ezüst fénye tükröződött vissza a tóról, így világította be az egyre sötétedő tájat. A nádas felől hallani lehetett a békák harsogását, és egyre több szúnyog is előkerült a semmiből.

Lassan összeszedtük magunkat, és bementünk a nyaralóba. Kevés gyümölcsöt haraptunk, lezuhanyoztunk, és mindhárman felmentünk az emeletre a hálóba. Olyan fáradtak és álmosak voltunk, hogy szinte egyszerre szenderültünk álomba mindhárman.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Arra ébredtem, hogy iszonyúan áll a farkam. Én aludtam középen és kijöttem a két bombázó közül a fürdőszobába, hogy lezuhanyozzam. Az álom kiröppent a szememből és gondoltam, hogy frissen tusolva kiülök a teraszra és nézem a Balaton éjszakai szépségét, fényeit, mint ahogy azt néhányszor már megtettem. Így is történt. A teraszon ültem meztelenül és hallgattam a távoli diszkóból ideverődő hangokat. Felidéztem fiatalságom diszkós " baleseteit " és jókat mosolyogtam magamban. Kezemben egy üveg hideg sör volt, melyet jólesően kortyolgattam. Jól éreztem magam. Bent a hálóban két szuper nő alszik, akiket holnap minden bizonnyal alaposan kielégíthetek ismét. És ők is engem. Na meg egymást! Felidéztem az elmúlt nap forró perceit, vagy inkább óráit. Ahogy a két nő egymásra talált....Farkam ekkor ismét teljes erejében pompázott.

Kis idő múlva motoszkálást és beszélgetést hallottam a nappali felől. A két nő álomittas hangon beszélt egymással. Engem kerestek, de először a sötét teraszon nem találtak rám. Aztán szóltam, hogy itt vagyok, mire kijöttek. Ők is meztelenek voltak, akárcsak én. A gyér fénynél is kiszúrták, hogy áll a farkam. Zsu azonnal elém térdelt és szopni kezdett. Mohón torokra engedte a szerszámom. Barbi mellettem állt és jobb kezemmel megujjaztam, míg bal kezemben a sört tartottam. Nem semmi érzés volt: egy nő szopja a farkam, egy másikat ujjazom, miközben a söröm kortyolhgatom....Aztán Barbi is elém térdelt és felváltva szoptak, közben egymást is izgatták. Lábaim teljesen széttártam, hogy mindketten hozzám férjenek. " Na ki a király?..."

Nagyon jól szoptak és én pokilan élveztem a dolgot. Felálltam és szépen egyenként szájba dugtam őket. Finoman, lágyan.

Aztán egyet gondoltam és kiadtam a parancsot: zuhanyozzatok le és gyertek velem!

A két nő a gyors zuhany után már jött is utánam. Magamhoz vettem az evezőlapátokat és a csónak kulcsát. Kimentünk a kert végéből elérhető kis mólóhoz, ami a nádasban volt, kívülről nem látható módon. Mielőtt beléptünk volna a csónakba odaszóltam ill suttogtam Zsunak:

- Szopj kérlek!

Azonnal elém térdelt és szopni kezdett. Barbit magam mellé húztam és erősen lesmároltam. Majd lenyúltam és Zsu fejét Barbi puncija elé toltam. Elkezdte nyalni a nőt, majd kis idő múlva ismét engem szopott. Alaposan kihasználtuk Zsu szopó és nyaló kedvét.....

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fogalmam sincs mennyit alhattunk, de még sötét volt, amikor magamhoz tértem, és éreztem, hogy Zsu cirógatja a melleimet. Tamás már nem is feküdt közöttünk, pedig amikor elaludtunk, még itt volt.

Jó érzés volt, arra ébredni, hogy símogatnak, csókolgatnak. Ahogy kezdett az álom valósággá válni, én is átnyúltam Zsu testére.

Épp a mellét értem el, a bimbója akadt az ujjaim közé. Keményen szúrták finom ujjaim begyét, hivalkodva, hogy figyeljek fel rájuk. Két ujjam közé fogtam, és picit összenyomtam. Zsu élvezte nagyon.

Közelebb húzódott, és szájon csókolt. Testünk összefonódott, két csók között jutott eszünkbe, hogy vajon merre lehet Tamás?


Szinte egyszerre ültünk fel az ágyban, és indultunk el keresni őt. A fenti helységeket végigkutattuk, de sehol senki. Lementünk a földszintre, ott is szétnéztünk, de nem találtuk. Már kezdtünk kétségbe esni, amikor egy hang a teraszról megszólalt, hogy itt vagyok.

Örömmel vettük tudomásul, hogy nem tűnt el, és amikor közelebb kerültünk hozzá, azonnal a szemünkbe tűnt, hogy áll a zászlórúdja elég rendesen. Zsu nem bírt magával, azonnal rábukott, és vadul szopni kezdte. Tamás nagy élvezettel kortyolt egyet söréből, és másik, szabad kezével benyúlt a combom közé, és óvatosan megkereste csiklómat, és megtáncoltatta rajta ujjait. Isteni érzés volt ahogy ujjaival bennem járt. Csiklómról becsúszott már nedves odvamba, és két ujjával úgy járt bennem, hogy azonnal remegésbe kezdett mindkét lábam.

Jobbnak láttam, ha beguggolok én is Zsu mellé és felváltva nyalogatjuk szopogatjuk Tamás dákóját.


Nem sokáig foglalkoztunk így egymással, mert hirtelen Tamás felállt a székből, és eltűnt az udvaron a ház oldala mellett. Néhány perc múlva visszatért és kérte, kövessük őt.


A Balaton felé vette az irányt, azt hittem, fürödni invitál bennünket, de az udvar végén a nádasba vezetett minket, ahol egy ösvény vitt be egy eldugott kis stégen a nádas közepe felé, ahol egy motorcsónak pihent kikötve.

Mielőtt beléptünk volna a csónakba, Zsu már guggolt is Tamás elé és folytatta félbehagyott vad szopását. Közben Tamás magához húzott, és csókolni kezdett eszeveszettül, egyik kezével a mellem símogatta, bimbóimat izgatta, aztán már csak arra emlékszem, hogy Zsu az én combjaimat tolja szét, ajkaimat símogatja, és két kezével széttárta, majd csiklómat kezdi nyalni, szívni, szopogatni.

Teret engedtem neki és Tamás szabaddá vált farkát kezembe vettem és kézzel folytattam a kényeztetését.

Annyira forró volt és lüktetett már markomban, hogy leguggoltam én is, és mindketten szopni kezdtük. Sóhajaiból tudtuk, azonnal spriccelni fog. Úgy fogtuk, hogy mindketten kapjunk a finom nedűből. Vigyáztunk rá, hogy egy cseppje se vesszen kárba, szépen lenyalogattuk az összeset. Tamás egész testében remegett, hangos hörgéseket hallatott, olyan hangosakat, hogy a Déli parton is hallották biztosan, mert a víz felszínén átjutott élvezetének hangos hulláma.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon finom volt, ahogy a két nő a kis öböl mólóján elintézett engem. Miután a víz igen jól viszi a hangot, lehet, hogy örömet szereztünk néhány közeli horgásznak, akik esetleg hallottak minket. Mert látni aligha láthattak bármit is. Nem volt kedvem a motorcsónakhoz, ezért inkább a magammal hozott evezőkkel felfegyverkezve a másik, horgászcsónakhoz mentem. Eloldoztam, miután a két nőt besegítettem, akik halk sikkantásokkal jelezték, hogy a sötétben imbolygó kis lélekvesztőt nem igazán díjazzák.

A csónakban elővettem a viharlámpát, ami a csónak orrában van elzárva, és amit illik bekapcsolni, ha az ember a nyílt víz felé halad sötétben, vagy viharban. Miután a kis viharlámpába tettem egy árnyékolót, így az csak előre világított, a csónakban maradt a majdnem teljes sötétség. A két nő sutyorgott valamit és jókat kuncogtak, de ösztönösen suttogtak, pedig nem volt tilos az éjszakai Balatonon beszélgetni.

Persze az éjszakai víznek megvannak a varázsai. A víz felszínén tükröződő távoli fények, a csillagok, és a Hold kellő világosságot teremtettek ahhoz, hogy mi valamelyest lássuk egymást. A különböző zajok, diszkók, horgászok, ugrándozó, vagy éppen a rabló halak mindig valamekkora zajt keltettek. Igazi, néma csend a vízen talán a hajnali órákban fordul elő ilyenkor, a nyári időszakban.

A két nő nem bírt magával. Mindannyian meztelenek voltunk és tudtam, hogy kint a vízen nem kell a szúnyogoktól tartanunk- egyelőre. Még túl meleg van. Ők ketten meg valamit huncutkodtak egymással. Csak annyit láttam, hogy egymás mellett ülnek, és az egyik a másik hasát simogatja, majd csókolgatni kezdte. Aztán Zsu betérdelt Barbi lábai közé, aki az utolsó ülésen ült és a hátát nekivetette a csónak farának, lábait meg a csónak oldalára tette. Nem volt igazán kényelmes, de ha jól sejtettem Zsu ismét elkezdte kinyalni Barbit. Ez persze velem szemben történt, mivel én eveztem és ugye evezni, a csónak orrának háttal kell. A sötétben ilyen közelről szinte világított Zsu feneke. Ez kellő inspirációt jelentett nekem ahhoz, hogy az evezést befejezzem, és hátulról megujjazzam a nőt. Meg is tettem. Másik kezemmel a melleit markolásztam. Aztán két ujjam bedugtam a puncijába, és a fenekére nyomtam néhány csókot.. A harmadik ujjam is befért, de ekkor már szuszogni kezdett. Fél térden álltam, ujjaztam, és a melleit markolásztam. Jól elvoltam vele.

Aztán Barbit vettem célba. Az egyik lábát kissé beljebb húztam a csónakba, de csak annyira, hogy Zsunak legyen elég helye a nyaláshoz. Aztán a farkam nekinyomtam a lábának, a talpának, majd a lábujjainak. Egy pár percig így élvezkedtem, aztán szépen leültem és eveztem tovább. Kisebb kerülővel, de azért elérkeztünk a stégre, amit úszva már régen bevettünk volna, olyan közel volt a parthoz. De mire odaértünk, Barbi is elérkezett az ő csúcsára. Zsu ismét kinyalta belőle az orgazmust. A kis szomszéd nő nagyon otthonosan mozgott a punci világában is.

A lépcsőhöz kormányoztam a csónakot, kikötöttem, és felléptünk a stégre. Az építmény egy 3*4 méteres szilárd, masszív építmény volt, amit nem sokkal azelőtt építettek, és tettek ki, mielőtt megvásároltam a nyaralót. A stégre lépve Barbi szinte azonnal igyekezett revansot venni Zsun. Határozottan megcsókolta a fiatal nőt, miközben elkezdte ujjazni is. Majd Zsu hanyatt feküdt, lábait széttárta, térdeit felhúzta és várta Barbi izgató nyelvét. És a nyelv be is hatolt a résbe.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Virgonc kis játékunk után Tamás betessékelt bennünket, -legnagyobb meglepetésemre- nem a motorcsónakba, hanem egy nagyobbacska csónakba, amit evező lapáttal kell kézi erővel hajtani. Nem is sjetettem, hogy ennyi szufla van benne, hisz eléggé kicsináltuk, és még fogjuk is szerintem itt a ringó kis csónakocskában.

Mi ketten Zsuval a csónak hátuljába helyezkedtünk el, míg Tamás az a csónak orrában elhelyezett egy kis viharlámpást, hogy láthatóak legyünk a vízen mások számára, aztán ott az orrban elkezdett evezni egy közeli stéghez. Zsu teljesen be volt indulva. Még szinte el sem indultunk, máris a melleimet kezdte símogatni, majd haladt lefelé hasamon, és végül elém térdelt, combjaimat száttárta, cirógatni kezdte lecsupaszított puncimat, majd vad kis nyelvével határozott mozdulatokkal nyalni kezdte. Érzéki, és vad is volt egyben. Lucskos puncim remegve jelezte vissza neki, hogy bizony élvezem nagyon is, amit művel velem. Zsu egyre jobban kezdett szuszogni, amikor is észrevettem, hogy Tamás abbahagyta az evezést, -gondolom milyen hatással lehetett rá Zsu égnek meredő popsija….. és valami huncutságot biztos kitalált, hogy finom kis élménybe részesítse még itt az úton a csónakban a stég felé. Én már észre is vettem, egész közel jártunk hozzá. Ekkor Tamás kezeivel megfogta egyik lábam, amit a csónak oldalán lógattam ki épp, hogy Zsu jobban hozzám férjen, és a talpamhoz nyomta hihetetlen kemény farkát. Kicsit megtapostam, lábujjaimmal megmarkolásztam, de tudtam, hogy azonnal a stéghez érünk, és ott a friss levegőn, a csillogó nyári égbolt alatt mi mindent fogunk mi még összehozni.

Mire ezt így végiggondoltam, máris ütköztünk a stég lábánál, Tamás hihetetlen gyorsasággal kikötötte csónakunkat, és felsegített bennünket a fa tákolmányra. Ami igazából nem is volt olyan tákolmány, még érezni lehetett a friss fa illatát, biztos vagyok benne, hogy ez az első nyár, amikor itt fogadja a napozni vágyókat –és az éjszakai betolakodókat-. Nem is volt olyan kicsi, szerintem úgy öt-hat ember el is fér rajta napozni.

Ahogy felértünk –természetesen ruha nélkül voltunk- a stégre, nagyot nyújtóztunk, tekintetünkkel végigpáztáztuk az álomszép kilátást, aztán Zsu felé fordultam. Rövidre nyírt haját kisímítottam arcából, és forró csókot nyomtam még nedvemtől ízes szájára. Nyelveink átnyúltak a másik szájába, és felfedező útra indultak. Ahogyan nyelvünk, úgy kezeink is felfedezni indultak a másik testén. Apró kemény mellivel ismerkedtem, kerek, bársonyos popsiját cirógattam. Csókom lassan távolodott szájától, és haladtam lefelé bimbója irányában. Elidőztem itt egy ideig. Imádtam, ahogy reagált nyelvem játékára. Kemény kis duzzanat vált belőlük, és ahogy szívni kezdtem, egyre szaporábban vette Zsu a levegőt. Szinte hallottam szíve dobbanását, ahogyan vert mellkasában. Teste beleremegett érintésembe.

Mozdulatommal jeleztem, hogy feküdjön hanyatt a stégen, hogy jobban hozzáférjek. Meg sem kellett szólalnom, tudta, hogy mit kell tennie. Átlósan feküdt le a stégre, combjait széttárta, és én közé térdeltem, símogattam lapos hasát, bele csókoltam köldökébe, élveztem ahogy borzolom a kéjt benne.

Tamás e közben éreztem, a gerincem cirógatja, és popsim puszilgatja. Bennem is egyre magasabb hőfokon égett a vágy, hogy minél több és hatalmasabb orgazmust éljek át ezzel a két emberrel.

Folytattam Zsu kényeztetését, haladtam egyre lejjebb borotvált dombjára, majd még lejjebb, két ajkai közé. Nelvem most érintett először női nemiszervet. Édes, rügyét bekaptam, picit szívtam rajta, majd nyelvemet ismét alulról felfelé felhúztam. Apró remegés futott végig rajta. Sóhajtozni kezdett, apró jajok futottak át ajkán, én folytattam. Keményre vált nyelvem amennyire csak tudtam benyomtam puncijába, majd ki, és ismét fel a csiklójához. Ekkor már megfeszült teste, dobálta magát a nyers fa stégen, alig bírtam számmal követni csiklóját, aminek a nyaldosását, szívását még mindig nem hagytam abba. Ekkor Tamás......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rendkívül izgalmas volt, ahogy a két nő egymással foglalkozott a csónakban, aztán pedig a stégen. Barbi olyan elszántsággal esett neki a másik nőnek, mintha éveken keresztül csak erre az alkalomra várt volna. Akkor meg is fogalmazódott bennem a kérdés, hogy vajon most van először másik nővel, vagy már korábban is volt? Elszántan nyalta Zsuzsit, akiről szintén nem feltételeztem volna felszínes ismeretségünk, és szinte félszeg viselkedése után a biszexre való hajlamot. De olyan jól elvoltak egymással, hogy e kérdéseknek nem volt jelentőségük.

Viszont, ahogy Barbi a nő lábai között térdelt, szinte világított a fehér feneke, és én hírtelen nagyon megkívántam ezt a popót. Befeküdtem hát Barbi lábai közé, a térdeit jobban szétcsúsztatta, és néhány punci környéki csók után a fenekébe csókoltam. Nagyon élveztem, hogy az arcomra húztam a fenekét, és így a popsija csókolgatása után rövid úton a puncijába nyaltam. Nagyon lucskos volt, ami igencsak felkorbácsolta a vágyam iránta. Egyre gyorsabban mozgattam a nyelvem a csiklóján. Hallottam, hogy Zsuzsi elélvezett, azt meg éreztem, hogy Barbi nem lassított a tempón, továbbra is nyalta a nőt, amitől az néhány másodperc múlva ismét orgazmust élt át. Különösen izgalmas volt, hogy nem láttam, hogy mi történik, mégis Barbi testének rezdüléseiből, mozgásából, na meg a hangokból szinte tökéletesen tisztában voltam az eseményekkel. Zsuzsi dobálta magát, a dübörgést és a visszafojtott orgazmusainak hangját messzire vihette a víz. Aztán Barbi is elérkezett az ő orgazmusához, és alig Zsuzsi után élvezett el ő is. Bár szinte teljes súlyával a számon volt, mégis éreztem, hogy remeg a teste és nem csak az izgalomtól, a mai nap ki tudja hányadik orgazmusától, hanem már a fizikai fáradtágtól is.

A két nő egymás mellet feküdt hanyatt a stégen, és mindketten erősen ziháltak. Először Barbi fölé álltam négykézláb, és megcsókoltam a száján, majd a melleit. Aztán Zsuzsi kapott hasonlót. Ám váratlanul lenyúlt, és erősen megmarkolta a farkam, és a puncija felé húzta. Gyorsan a lábai közé kerültem, és a már kemény farkam betoltam a forró és teljesen lucskos puncijába. És elkezdtem kefélni. Semmi túlzott lágyság, vagy nem volt a mozdulataimban, de ahogy odahúzta a szerszámom a barlang felé, ő sem kérte most a dédelgetést. Kefélni akart. Megkeféltem, és nagyon finom volt, ahogy vonaglott alattam. Már teljesen kész volt, fektében is remegett a teste, mikor leszálltam róla, és Barbi felé fordultam. Szó nélkül tette szét a lábait. Őt is kefélni kezdtem, miközben ő kapott néhány csókot a füleire, nyakára, a szájára, és oda, ahol csak értem. Közben ütemesen mozgott a csípőm. Zsuzsi odanyúlt, és megfogta Barbi mellét, majd a szája fölé hajolt. Lesmárolta, miközben Barbi teste ugrált a lökéseimtől.

Nem tudtam, mennyi ideje voltunk kint, de mintha a környék kissé csendesebb lett volna. Valamelyest feltámadt a szél, és javasoltam, hogy menjünk be. Miután visszaszálltunk a csónakba, a két nő velem szemben ült le. Miközben eveztem, odanyúltam Barbihoz, és lágyan a tarkójára tettem a tenyerem, és finoman magam felé húztam. Értett a mozdulatból, elém térdelt. És mohón szopni kezdett. Néhány perc múlva Zsuzsi is mellette térdelt, és leváltotta Barbit. Így át tudtam volna evezni a Csendes-óceánt is.

A mólóhoz érve még mindkettőt előre hajoltattam, és hátulról néhány erőteljes lökéssel dugtam őket, majd mikor kimásztunk a mólóra, még mindkettőt guggoltattam kicsit. A két nő meg szó nélkül, és hatalmas élvezettel tette, amit kértem tőlük. Tudtam, hogy másnap, ha Zsuzsi velünk marad, mindkettőnek igencsak meghálálom a mai éjszakát is….

Lezuhanyoztunk, és ismét lefeküdtünk. Ők ketten maradtak az én ágyamon, én meg a nappaliban aludtam. Azt hiszem, mindannyian nagyon hamar elaludtunk. Legalábbis azt hiszem, mivel a szobám felől nem hallottam azokat a jellegzetes hangokat, amit csak két nagyon felajzott nő tud kelteni, ha egymásra találnak.

Arra ébredtem, hogy valaki a konyhában vizet ereszt. Kint már világosodott. Felnéztem, - amúgy sem tudtam aludni, állandóan a két nő, meg az előző nap járt a fejemben- és láttam, hogy Barbi épp vizet iszik. Meztelen volt, feneke fehérsége hívogatott: gyere, dugj meg! Azonnal megkívántam. Felkeltem, mire megfordult, és azonnal az álló farkamra nézett. Odajött hozzám, megfogta a felállót, én közben a háta mögé oldalaztam. Tudta mit szeretnék. Előre hajolt.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem Tamás kezeit, ahogy combom kicsit széjjel tárja, majd símogatja popsimat, és a két kerek dombocska közé belecsókol. Ajkaim között Zsu csiklója, épp egy óriási orgazmust él át, miközben Tamás lefetyeli puncim és a hátsóm….

Mennyei érzés volt számomra, ahogy nyelvével játszadozott rajtam. Éreztem határozott kezeinek érintését csípőmön, olyan hévvel nyalt, hogy tudtam, azonnal én is elrepülök egy másik dimenzióba. A mai nap történései és a, ki tudja hányadik orgazmus után már gyorsan tört rám remegésem, mikor is abba kellett hagynom Zsu kényeztetését, mert én jöttem a sorban….

Csak magamra tudtam akkor ott figyelni, megszünt körülöttem minden. A Balaton, az éjszaka, a csónak, Zsu…. Csak arra tudtam koncentrálni, hogy ismét az egekben vagyok, és Tamás veszettül jó szerető.

Testem megfeszült, tetőtől talpig remegni kezdtem, és nem kíméltem a hangom sem, ami kifért úgy sóhajtoztam, nyögtem, apró sikolyokkal tarkítva. Aztán Zsu mellé rogytam hanyatt a stégen.

Egymás mellett ziháltunk, világunkról nem tudtunk, csak vártunk, és élveztük a csodát. Tamás fölénk térdelt és előbb engem, majd Zsut is szájon csókolta, majd melleinket is véig csókolta. Aztán már csak azt érzékeltem, hogy Tamás keféli veszettül a lányt mellettem, aki megint feszült testtel élvezi, remegve jajong a férfi alatt.

Mire ez tudatosult bennem, hogy mi is zajlik körülöttem, Tamás máris felemelkedett a lányról, és Zsútól lucskos farkát belém mártotta.

Ütemesen, élvezettel járt bennem sziklakemény szerszáma, közben ahol ért puszilgatott, csókolgatott. Ahogy közeledtem ismét a gyönyörömhöz, Zsu kezeit éreztem melleimen, majd forró száját ahogy ő is csókolni kezdett mindenhol. Soha életemben nem volt még ekkora örömben részem, ennyi orgazmust soha nem éltem át egy nap alatt.

Egyszer csak hallom, hogy Tamás javasolja, induljunk vissza, mert meg fogunk fázni, a szél egyre jobban kezdett feltámadni.


Időérzékem teljesen elhagyott, csak a csillagok és a Hold fényét látta,, amerre a szem ellátott, és a Déli part fényei sejlettek messzi a túlparton.


Beültünk a csónakba, aztán Tamás evezni kezdett visszafelé. Ahogy végignéztem izmos alakján, ahogy karjával húzta a lapátokat, azonnal megakadt a szemem még mindig az égfelé meredező farkán. A szemébe néztem, és tudtam, hogy mire gondol. Betérdeltem combjai közé, és kívánatos dákóját tövig bekaptam. Nem finomkodtam, szoptam vadul, de éreztem, hogy Zsu is furakodik, és ő is ki akarja venni a részét a jóból. Szorítottam hát neki is helyet, így juttattuk Tamást az egekbe evezés közben. Ahogy a csúcsra ért, kezeiben az evezőlapátok megálltak, majd remegni kezdtek. A tó felszínén látni lehetett a remegő lapátok nyomait. Gyönyörű volt, ahogy megtörtek rajta az éjszakai fények.

Gyorsan hazaértünk, gyors fürdés után ismét bezuhantunk az ágyba. Csak reggel vettem észre, amikor felébredtem, hogy Zsuval ketten aludtunk a nagy francia ágyon, Tamás a földszinten tért nyugovóra.

Korán kelős vagyok, így csendesen lementem a konyhába ébredés után, és teát tettem fel a vízforralóba, és kávét is készítettem be, ha felébrednek, csak be kell kapcsolni a készüléket. Közben jöttem rá, hogy az éjszakai sok sóhajtozástól úgy kiszáradt a szám, hogy egy pohár vizet azonnal meg kell innom. Épp a pohárral a kezembe indultam ki a teraszra a nyitott ajtón keresztül, amikor Tamás felült az ágyban. Nagy tágra nyitott szemekkel nézi, mit csinálok ilyen korán, és én is hasonlóan néztem, csak nem a szemét….. kicsit lejjebb…. Úgy állt a dákó, hogy nem lehetett nem észrevenni. Felkelt az ágyról, és közelebb jött hozzám. A hátam mögé került, én a poharat azonnal letettem az asztalra, és kezembe vettem az irányítást. Kicsit előre dőltem, és beirányítottam puncimba. Az asztalra hajoltam, vagyis inkább ráfeküdtem, és így teljes bejáratot engedtem ismét az élvezetnek. Ahogy belém hatolt felnyögtem a gyönyörtől. Kezei végigszánkáztak a hátamon, gerincemre forró csókokat lehet, és lassan jártatni kezdte bennem forró férfiasságát……..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon tetszett, hogy rögtön vette az adást. Mikor előre hajolt és a farkam a puncijához irányította, csak lassan toltam előre a dákóm, és tövig becsusszantam a punciba. Felnyögött ő is, de én is. Akárhányadszor hatoltam is belé, mindíg fergeteges érzés volt őt a karómra húzni. És most különösen jól esett csak vele foglalkoznom. Lassan kezdtem kefélni, de aztán egyre inkább bepörögtem, és a végén már vadul dugtam. Ő is élvezte ezt a nyers erőt, ezt az állti vadságot, ahogy a magamévá tettem. Miközben dugtam, egyik kezemmel még előre is nyúltam, és a csiklóját izgattam, másik kezemmel a vállába kapaszkodtam, így a lökéseim igencsak erősre sikeredtek. Egy ideig így vadul keféltünk, mikor élvezett egyet. de most kissé visszafogta magát. Talán nem akart hangoskodni a még mindíg alvó Zsuzsi miatt. Már én is az élvezés határán voltam, mikor váratlanul kifordult előlem, és szorosan elém lépett. Egyik kezével megmarkolta a farkam, és azt mondta:

- Éhes vagyok.

- Akkor adok neked finom reggelit!- válaszoltam, és letoltam elém, a fejét két kézzel fogva a farkamra húztam. Szorasan elém térdelt, a melleit a combjaimnak nyomta,és én azonnal kefélni kezdtem a száját. Eleinte még a combjaimban kapaszkodott, később azonban mindkét kezét felemelte, mint aki megadja magát. Így is történt, teljesen megadta magát nekem. Kezeink, ujjaink összefonódtak, és a kezeinél fogva húztam magamra, miközben a csípőm erősen előre nyomtam és így lökdöstem a szájába a farkam. Időnként, mikor igazán mélyre toltam, furcsa hangok törtek elő a torkából, de azonnal rá is szorította az ajkait a farkamra, és szopta, nagyon mohón szopta. Fergeteges érzés volt, hogy egy nekem teljesen kiszolgáltatott nőt úgy kefélek szájba, ahogy én akarom. Persze tudtam, hogy ő ezt imádja, egyébként nem is csináltam volna. Így biztosan nem.

Mikor már minden lehetséges módon magamra haúztam őt, két tenyerét a fenekemre tette, és ha lehet, még ráerősített a szopására. Arca verejtékben úszott, de rólam is szakadt már a víz. És élvezni kezdtem Mikor elkezdtem spriccelni, abbahagyta a szopást, és csak nagyra tátotta a száját, de a farkam még mindíg szinte tövig benne volt. Lenéztem és láttam, hogy a farkam ütemesen, a spriccelés ütemében verődik hol a szájpadlásának, hol a nyelvének. Spermám valahová a nyelve tövére került, és így, teljesen nyitott szájjal nyelte a folyamatosan spriccelő fehérjét.

Mikor már befejeztem a sperma adást ismét szopott még egy kicsit. Ahogy hozzáért a szuper érzékeny makkomhoz, igencsak összerándultam.

Kicsit még játszadozott velem, aztán elengedett. Mikor felállt, nyelvével körbenyalta a szája szélét.

- Ez finom volt!

Hát még nekem!

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlenül élveztem az asztalon fekve, ahogy hátulról nyomta belém feszítően vastag kőkemény férfiasságát. Egyik kezével átkarolt és elől megmarkolta vénuszdombom, egyik ujjával kitapintotta keményen kidudorodó csiklóm, játszadozni kezdett vele, míg hátulról vadul jártatta bennem dákóját. Így igen gyorsan hullámozni kezdett testem az asztalon, elfojtott sóhajok szaladtak ki számon, és vad remegés tört rám. Túl hangos nem akartam lenni, mert tudtam, hogy Zsu még fent alszik a franciaágyon.

Ahogy a testemben lévő hév csillapodott, megfordultam, és belesúgtam Tamás fülébe, hogy

- Éhes vagyok….

- Akkor adok neked finom reggelit------ válaszoltál

Óvatosan letoltál magad elé, és én élvezettel fogtam kezembe nedvemtől csillogó hímtagod, miközben térdre ereszkedtem előtted.

Beillesztettem farkad a számba, és hagytam, hogy dugj meg ott is. Őrülten kívántalak, és élveztem, hogy most azt teszel velem, amit csak akarsz. Állkapcsom majd kiakadt, amikor egyszer kétszer jó mélyre toltad dákód, ilyenkor furcsán tudtam venni a levegőt, de gyorsan kihúztad és kezdted előről. Kezeimet a kezedbe tettem, így szorítottuk egymás kezét, miközben csípőddel táncoltál ajkam és garatom között. Már lüktettél veszettül, amikor hatalmas spricceléssel élvezted drága nedűdet torkomra. Szinte nyelni sem kellett, máris csúszott le a torkomon. Számat kitátottam, és hagytam, hogy irányítsd oda spermád, ahova szeretnéd. Ahogy lüktettél számban, odakoccant farkad néha fogaimhoz. Majd, amikor úgy éreztem, hogy több csepp már nem ürül ki belőled, lenyalogattam az összes finomságot makkod tetejéről, majd felálltam, és kacéran a szemedbe néztem, és jeleztem feléd:

- ez igen finom volt.

Közben lefőtt a kávé is, amit feltettem, és a teavíz is felforrott, így gyorsan kiöntöttem a kávét Tamásnak, és kivittem neki a teraszra ahová közben ő kiült.


Nem a fotelba helyezkedett el, hanem egy egyszerű székre, és a napi sajtót próbálta olvasgatni, de nem hagytam, kivettem kezéből az újságot, és beültem szembe vele az ölébe úgy, hogy farkát csiklómhoz támasztottam. Arcát kezeimbe vettem, és nyelvemmel vastag érzéki száját körbenyalogattam, majd lágyan csókolózni kezdtünk.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami csodálatosan nagyot élveztem Barbi szájába. Ismét ámulatba estem, hogy mennyire érzi, tudja, hogy mit szeretek adni is és kapni is.

Már a teraszon ültem, és az újságommal bíbelődtem, de gondolataim egészen máshol jártak, mikor kihozta a kávém. Mindketten meztelenek voltunk, és mikor az ölembe ült, szembe velem, a farkam nekinyomta a csiklójának. Megnyalta a szám, majd megcsókolt. Lassan, érzékien csinálta, egészen beleborzongtam. Ahogy hozzám hajolt, melleit a mellkasomnak nyomta, és az egyik kezével lassacskán kezdte farkam a csiklójához dörzsölgetni.

- Bemenjünk?- kérdeztem.

- Minek? – kérdezett vissza, és folytatta a csókolózást, és a csiklója masszírozását a farkammal. Egyik kezemmel megmarkoltam a mellét, és az egyik ujjammal a bimbójával kezdtem játszani. Majd közelebb csusszant, és egy mozdulattal belökte a farkam a puncijába. Imádtam érte. Máris meglovagolt. De alig mozgatta magát rajtam, inkább csak csókolóztunk, miközben a farkam benne volt.

- Istennőm, menjünk be!- kértem. Lepattant rólam, mint aki megbántódott, de én megfogtam a kezeit, mindkettőt megcsókoltam, majd húztam magam után- a fürdőszobába. Azonnal megnyitottam a zuhanyt, és kezembe nyomtam a tusfürdőt, és pillanatok alatt az egész nőt letusoltam, aztán ő engem. Kiléptünk a tus alól, és kezembe vettem a törölközőt. Letérdeltem elé, és szertartásosan elkezdtem törölni az egyik lábát, melyet a combomra emeltem. Mikor végeztem vele, egyenként megcsókoltam a lábujjait, a lábszárát fel a térdéig. Aztán a másik lábát ugyan így. Majd- még mindig térdelve – a hasát töröltem szárazra, és a punciját, melybe aztán becsókoltam, finoman, lágyan. Majd finoman nyaltam pár percig. Aztán megfordítottam őt, és a hátát töröltem meg, és a fenekét. Majd legnagyobb meglepetésemre előre hajolt. „Hát ennyire tudja, hogy mit szeretnék”- villant át az agyamon, és ez a felkínálkozás, vagy utasítás teljesen felkorbácsolta az érzéseimet. Előbb finoman, majd egyre erőteljesebben kinyaltam a fenekét. Ő közben megfogta a farkam, és játszott vele. Verte, vagy csak a makkom izgatta, de én a fenekén keresztül is éreztem, hogy ténykedik, és ettől még inkább fokozódott bennem a vágy, hogy most nagyon kielégítsem őt. Szerettem volna nagyon kinyalni, mindenhol.

Sokáig engedte, hogy a fenekével játsszam, közben teljesen meg is száradt a teste. Lihegve a rengeteg nyalástól felálltam, és nagyon szorosan magamhoz öleltem. Imádtam.

Kimentünk az étkezőbe, és az egyik lábát feltette a székre, közben rám nézett, és csak felvonta a szemöldökét, nem szólt semmit. Nem is kellett. Már előtte is térdeltem, és nyaltam. Kezeim hol a combjai körül ölelték a lábait, hol a hasán pihentek, de a nyelvem egyetlen pillanatra sem vettem el a csiklójáról. Nagyon ki akartam nyalni, Amiért olyan engedékeny volt velem, hogy engedte magád szinte szájba dugni, most nagyon ki akartam tenni magamért, Tudnia kellett, éreznie, hogy nekem ő sokkal több, mint egy nő, akit szájba is lehet dugni. Mikor a tenyereit a tarkómon éreztem, fokoztam a nyelvcsapásaim, aminek következtében nagyon nagy orgazmusa lett. Már nem fogta vissza magát, hangosan élvezett. Két kézzel húzta bele a fejem a puncijába. Nyaltam mindenhol, ahol értem…

Percekig tartott, mire lecsillapodott. A székre emelt lába annyira remegett, hogy féltem, hogy elesik. Közben végig belehúzott a puncijába, nem engedett el. Nem is akartam kijönni belőle.

Mikor elengedett, megfogtam a kezét, és a kanapé felé indultunk. Ekkor vettük észre, hogy Zsuzsi ott ül, és minket néz….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ölében ülve vad csókba kezdtünk, nyakát átöleltem, és éreztem, ahogy csiklómnak támasztott farka egyre keményebben ficánkol ajkaim közt. Lágyan megmarkoltam, és óvatosan cirógatni kezdtem magam vele. Beleremegett egész testem, ahogy a dákója hegyével maszturbáltam. Szédítő érzés volt. Ahogy közben melleimmel játszottál, azt hittem, azonnal elélvezek. Egy hirtelen mozdulattal betoltam hímtagod nedvességtől tocsogó vaginámba, és így tartottam magamban feszülő férfiasságodat szinte mozdulatlanul. Izmaimmal néha rászorítottam, forró hullámok törtek rám közben, és ajkainkat még mindig nem választottuk szét. Nyelveinkkel táncoltunk egymás szájában.

Többször megkérdezte tőlem, hogy bemenjünk-e a házba, de nem láttam értelmét, hisz senki nem lát be, és olyan jól éreztem magam felnyársalva, ölemben dákójával.

De amikor már vagy negyedjére kérdezte, felpattantam kicsit sértődötten, nem is értem, miért nem jó neki, ha itt a teraszon szerelmeskedem vele…..

Ám nem hagyta, hogy duzzogjak, egy pillanatig sem, lágyan megfogta kezeimet, és a fürdőszoba felé húzott maga után.

Finom illatos tusfürdővel megmosdatott, én hagytam, álltam érintéseit, bár nagy vágy volt bennem, hogy hátat fordítok neki és behajolok, hogy azonnal dugjon meg hátulról, de türtőztettem magam, mert nagyon finoman és érzéssel kente szét testem minden pontján a habos illatos tusfürdőt.

Minden porcikámat többször megmosta, aztán leöblítette, és a végén gyengéden áttörölgetett.

Különös figyelmet szentelt lábaimnak. Ahogy letérdelt elém, és a térdére tette barnára sült lábaimat, és törölgetés közben csókolgatott, teljesen elaléltam. Minden lábujjam külön puszit kapott, becézgette, dédelgette őket. Nagyon beindultam. Amikor végzett a lábaimmal, óvatosan megfordított, hogy most a hátam törölgeti szárazra, de már nem bírtam magammal, jó mélyen lehajoltam, gondoltam, tetszeni fog neki, ha a popóm is megpuszilgathatja. Hát bizony azonnal értette, mire is céloztam, és két kezében tartva fenekem, jól kinyalta a hátsófelem.

Ahogyan tudtam eközben, hátra nyúltam, és a farkát kezdtem símogatni. Éreztem nyelvének érintésétől, hogy nagy élvezetet okozok ezzel neki. Igaz, ő sem kímélt engem, már ismét nagyon közel jártam egy orgazmushoz. jó sokáig kényeztette a hátsóm, ami nagyon jól esett nekem. Aztán felállt, és maga felé fordított, és szorosan megölelt. Ez az ölelés nagyon sokat jelentett számomra.

Elindultunk az étkezőbe, de eszembe jutott, hogy eddig még csak hátulról kényeztetett, itt az ideje, hogy előről is megkapjam ezt az érzést. Így mielőtt leültünk volna, az egyik lábam feltettem az épp előttem álló székre, és mélyen Tamás szemébe néztem. Ebben a pillanatban, már térdelt is előttem, és bársonyos érintéssel ragadta meg ajkaimat, picit széthúzta őket, és puha forró nyelvével végignyalta puncimat. A hajába kellett túrnom, úgy megremegtem érintésétől. Az a lábam, amelyiken álltam, megrogyott egy pillanatra, olyan élmény volt átélni ahogy nyalni kezdte édes kis rügyemet.

Olyan hangos sóhajok és apró sikolyok törtek ki belőlem, hogy észre sem vettem, már egy jó ideje figyel bennünket Zsu az egyik fotelban ülve. Tamásba kellett kapaszkodnom, hogy a remegéstől össze ne essek. Fantasztikus volt, amit kaptam megint tőle. Olyan magasságokba repített ez a férfi, amit még életemben nem éltem eddig át. Igazán hálás vagyok neki ezekért.


Ahogy Zsura tudtam figyelni, miután lecsillapodtunk mindketten, akkor vettem csak észre, hogy egyik lábát a fotel karfájára támasztotta, és széttárt combjai között már jócskán előkészítette duzzadt kis csiklóját. Vadul maszturbált miközben bennünket figyelt……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepődtem, hogy Zsuzsi néz bennünket, hogy egyáltalán ott van. Azon nem kevésbé, hogy izgatottan maszturbált. Bizonyára egy ideje nézett már bennünket, de fogalmam sem volt róla, hogy mióta. Egyáltalán nem figyeltem másra, mint Barbira, az ő puncijára, arra, hogy minél alaposabban kinyaljam őt. Míg nyaltam, a külvilág megszűnt körülöttem. Igazából nem is volt fontos, hogy mióta nézett minket. Mindketten figyeltük, ahogy egyre jobban igalomba jön saját magától. Barbi odalépett mellé, és szájon csókolta. A nő megadóan állta a csókot, miközben a szabad kezével egy tétova mozdulatot tett Barbi felé, aki erre lenyúlt, és megmarkolta Zsu mellét. Dörzsölte, markolászta, miközben egyre vadabbul csókolóztak, és Zsu meg szinte az élvezés határára izgatta magát. Ám ekkor Barbi abbahagyta a csókolást, és odatérdelt Zsu elé, de csak térdelt, és közvetlen közelről nézte, ahogy Zsu orgazmusa megérkezik. Zsu nagyon élvezett. Teste hullámzott, nyögött, mint aki épp szül. Mikor kezdett volna lecsitulni, Barbi odahajolt, és belenyalt a lucskos punciba. Zsu azonnal megadta magát, hátradőlt, és két kezét a másik nő fejére tette. Nagyon hamar elérte őt a második orgazmus, ami az előbbinél is erősebb volt. Barbi rám nézett, és intett a fejével, mire én bólintottam. Barbi felállította a nőt a fotelból és most ő ült oda, Zsut meg letérdeltette maga elé, és a nő száját a puncuja elé húzta. Kissé lejjebb csúszott, hogy szájra essen a nőnek, lábait a karfákra tette, és ekkor Zsuzsi még mindig erősen zihálva nyalni kezdte Barbit. Én meg Zsu mögé térdeltem, és finoman bevezettem a farkam a puncijába, majd azonnal erősen kefélni kezdtem. Ahogy belöktem neki, teste megfeszült, és fel akarta emelni a fejét, de Barbi finoman a puncijába húzta őt. Barbi szemében olyan vágy tüze lobbant, amiből megértettem, hogy most ki akarja készíteni a fiatal nőt, hogy most nagyon szomjazik Zsu orgazmusaira. Ezért picit erősebben húzta a nő száját magába, miközben rám nézett. Szemében a bíztatás: keféld! Erősen keféltem, és jó néhány perc múlva, az előbbi két gyors orgazmusnak köszönhetően ismét elkapta őt a gyönyör hulláma. Hörgését Barbi puncijába engedte, mivel a nő nem eresztette Zsu fejét. Vonaglott alattam, mint egy megkötözött vad, de minél jobban mozgott, annál erősebben dugtam. Lágyékom vadul csattogott Zsu fenekén, és iszonyatosan begerjesztett a nő rezgő fenekének látványa. De Barbi is közeledett már, és hamarosan hangos huhogással, nyögéssel élvezett egyet.

A két nő kimerülten lerogyott egymás mellé a kanapéra. Zsuzsi homloka erősen csapzott volt, alaposan beleizzadt a három gyors orgazmusába. De Barbi sem volt épp száraz…Olyan szép látvány volt a két kimerült nő, hogy szívem szerint ott nyomban szétnyaltam volna ismét mindkettőt. Ám kimentem a konyhába, hogy készítsek Zsuzsinak teát. Közben a két nő halkan beszélgettek. Mikor visszamentem hozzájuk, Zsu megitta a teát, és kiment a fürdőbe. Pár perc múlva frissen, üdén jött vissza. Mi közben Barbival beszélgettünk, de úgy, hogy ő közben lágyan, finoman verte a farkam. Mást nem tett, csak játszott vele. Mikor Zsu visszajött, kezében hozott egy valamilyen dobozt, ill. flakont. Odajött hozzám, és szó nélkül rányomott a tubusból egy adag tejszínhabot a farkamra, melyet Barbi beállított neki. Majd elém térdelt, és lenyalta, majd ismét nyomott rá. Így játszott vele, miközben egyre erősebben szopta a farkam Barbi közben mellettem feltérdelt, és oldalról odahajolt hozzám, és smárolni kezdett velem. Most engem akartak kikészíteni. Nem tiltakoztam ellene…

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy picit megpihentem orgazmusom után, remegő lábakkal közelítettem Zsu felé. Ahogy mellé értem, csillogó, vágytól égő szemébe néztem, közelhajoltam hozzá, és forrón megcsókoltam. Fogalmam sincs, hogy miért, de kívántam ezt a nőt, még akkor is, ha eddig az életben soha nem volt nővel dolgom. Feltüzelt, ahogy kacéran széttárt combjai között saját magát elégítette ki. Már nagyon közel lehetett az orgazmusához, szaporán lélegzett, és szép kemény mellei csak úgy ziháltak mellkasán. Csókunk közben bal kezemmel odakúsztam melleire, és megmarkoltam. Bimbóit két ujjam közé vettem, és megszorítottam gyengéden. Kicsit megmorzsolgattam, majd ismét rácsíptem kicsit. Nagyon élvezte, hogy a melleivel játszom.

Aztán abbahagytam a csókunkat, és letérdeltem elé, hogy lássam, hogyan maszturbál. Teljes extázisban volt már, lábai remegtek, vonaglott testével, hangos sóhajok hagyták el torkát. Ekkor amikor a csúcson volt, elvettem kezét csiklójáról, és belenyaltam édes csorgó nedvébe. Zsu azonnal megfogta a fejem, és tolta magához közel, hogy mihamarabb egy második orgazmust is átéljen a nyelvemmel. Bizony nem kellett erre sokat várni, pár másodperc múlva meg is érkezett. Szemeit csukva tartotta, úgy vonaglott teste a kanapén, és édes mosoly ült arcára.

Ekkor már én is nagyon kívántam ismét, hogy szórakozzanak velem, pedig nem oly rég Tamás kényeztetett olyan élvezettel, amit ritkán kap egy nő, de most megint elkapott a vágy, és azonnal helyet akartam cserélni Zsuval, hogy most ő nyaljon ki engem. Pár mozdulatomból már tudta is, hogy mit kérek, és helyet cseréltünk. Miközben Zsu nyelvével kényeztetett, és eljuttatott egy magasabb régióba, Tamás mögé állt, és hátulról keményen dugni kezdte. Minden egyes lökést éreztem Zsu nyelvén, és így hatványozott élvezetem volt, mert éreztem, hogy Tamás is ad magából így egy kicsit nekem. Szinte egyszerre jutottunk a csúcsra Zsuzsival, ami külön élmény számba ment nekem. Ahogy Zsu élvezett, a kiáramló levegő a szájából még jobban felizgatott. Testünkbe megfeszülve rogytunk le egymás mellé a kanapéra, kellemes fáradtsággal dőltünk ki és pihentünk pár percet. Tamás pedig teát készített és hozta tálcán nekünk, hogy a folyadék veszteségünket pótolhassuk. Egy drága pasi, aki mindenre gondol. Egyre jobban imádom!

Zsu a teázás után bement a fürdőbe, és gyorsan lezuhanyozott. Ez alatt az idő alatt kicsit beszélgettünk Tamással, és közben a farkával játszadoztam. Imádom a hímtagját csak úgy cirógatni, becézgetni, és a számba venni, de most csak a játékig jutottam el, és élvezettel töltött el, hogy pár másodperc múlva, ahogy hozzáértem, máris keményen tettrekészen várja a bevetést.

Zsu kijött a fürdőből, és egy tejszínhabos flakont hozott magával. Ahogy meglátta mit is ténykedek Tamás farkával, odajött, és egy adaggal nyomott dákója hegyére. Én odatartottam mint egy fagyit Zsunak, hogy nyalogassa le róla. Betérdelt Tamás lábai közé, és élvezettel markolta meg szerszámát, és mohón nyalogatni kezdte a rányomott tejszínhabot. Ezt többször megismételte. Tamás minden egyes hab érintésére beleremegett. A hideg hab és Zsu forró nyelve nagyon izgatóan hatott rá.

Én már elengedtem játékomat, és másfelé vettem az irányt. Tamás felé fordultam, és vastag íves szájára tapasztottam forró ajkaimat. Nem láttam, de éreztem a csók hevén, hogy épp mi történik lent vele. Közben feltérdeltem a kanapéra mellé, és csók közben egyik kezét a melleimre tettem, a másik kezét pedig beirányítottam a combjaim közé.

Dús kebleimet markolászta és ágaskodó mellbimbóimat csavargatta. Ahogy másik kezével a csiklómhoz ért, remegés futott végig a testemen…….

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zsuzsi betérdelt a lábaim közé, és szopta erősen a farkam. A habot már nem használta, csak szépen szopott. Feje ütemesen járt a farkamon, és néztem, ahogy a dákóm eltűnik a szájában, majd ismét előkerül. Nagyon jól bánt velem.

Közben Barbi feltérdelt mellém, és addig ügyeskedett, amíg egyik kezemmel a melleit markolásztam, másik kezem ujjaival a puncijában matattam. Közben csókolt. Mind két nő nagyon be volt indulva. Barbit korán reggelt átélt orgazmusai hihetetlen lendületbe hozták, Zsuszi pedig most belőlem akart kapni valamit. Úgy éreztem, most neki kell adnom a tejemet, amit korábban Barbinak adtam. Barbi keményen álló mellbimbóit izgattam, csiklóját masszíroztam, és ismét kezdett szaporábban lélegezni. Nem csodáltam volna, ha hamarosan bekövetkezik a következő orgazmusa. Annyira nyílttá, és felszabadulttá tudott válni ezen a hétvégén, hogy néha már azt éreztem, ha csak ránézek is orgazmusa lesz. Aztán Barbi már nem csókolózott velem, hanem a mellbimbóim nyalogatta, finoman harapdálta. Majd lejjebb csókolt, egészen a farkam tövéig. Zsu két ujja közé csippentette a farkamat, egészen lent a tövénél, és felkínálta szopásra Barbinak. Ő pár pillanat múlta már a torkára engedte a dákóm, miközben azt Zsu tartotta neki. Aztán ismét Zsuzsi szopott. Ezt így eljátszották párszor, és én jeleztem, hogy úgy érzem, élvezni fogok hamarosan. Ekkor Zsuzsi vad szopásba kezdett, nyílván nem akarta elszalasztani a spermám, de most Barbi tartotta a farkam a nő szájába. Közben finoman verte is. Pár pillanat múlva Zsu nagyra tátotta a száját közvetlenül a farkam felett, és Barbi erősen és gyorsan verni kezdte a szerszámom. Bele akart fejni a másik lány szájába. Testem már erősen vonaglott, a két nő érezte, hogy pillanatokon belül végem lesz, és tényleg. Az utolsó másodperceben éreztem Zsuzsi száját a farkamon. Tövig benyelte épp akkor, mikor vad vonaglások közepette spriccelni kezdtem. Alaposan telepumpáltam az ő száját is. Minden spriccelésemnél nyögött egyet ő is, és olyan jóleső morgások jöttek elő belőle, mint akinek nagyon ízlik a reggeli, amit kapott tőlem.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon izgalmas játék volt, hogy csak érzékeltem a lenti történéseket, miközben a mennyekbe repített ez a pasi a kezeivel. Remegések futottak át testemen, ahogy lábam között játszadozott megduzzadt csiklómmal. Forró nyelvével átfurakodott a számba, rátapadt szorosan ajkaimra, és vadul támadott mindenével. Egyedül a farka volt Zsué. Most nem bírtam semmi másra figyelni, csak Tamás kezeinek és nyelvének játékára. Egyik kezével már a melleimet markolászta, bimbómat szorította össze, amitől szinte megőrültem, hisz olyannyira feszítette már bennem a húrt, hogy nedvem belecsorgott tenyerébe, abból pedig a combomra és le egészen a térdemig. Izmaim összerándultak, hangos nyögésekkel adtam tudtára, hogy egy hatalmas orgazmus tört rám ismét.

Ahogy csitult az izmaim feszülése, és már kaptam elég levegőt, nyelvemmel haladtam lefelé Tamás mellei irányába. Kicsi bimbói hegyesen álltak, így könnyedén a számba tudtam őket venni, és jól meg tudtam szívogatni őket. Minden egyes szívásnál felhorkant, aztán aprókat bele is haraptam. Éreztem, azonnal kész lesz tőle. Így Zsu mellé térdeltem, és segítettem neki a hímtagot nyaldosni, és minél jobban kikészíteni a pasit. Éreztem lüktetésén, hogy pillanatok vannak hátra, így megmarkoltam, míg Zsu nyitott szájával várta, mikor lő ki Tamás anyaga, amit nagy élvezettel nyelni szeretett volna. Pár pillanatig várt, de nem indult még el, így benyelte tövig. De ebben a pillanatban láttam Tamáson, hogy már nincs visszaút, beleélvezett Zsu torkába. Mindkettejük szemén láttam az élvezet csillogását. Szuper volt ennek a történésnek is részese lenni.

Lassan csitultunk mindhárman. Felültünk a kanapéra, Zsu egyik oldalról, én másik oldalról hajtottam fejem Tamás combjára, ő pedig melleinket símogatta úgy pihent az előbbi fárasztó játékunk után.

Zsuval mi ketten tértünk hamarabb magunkhoz, és kivonultunk a konyhába valami ételt készíteni, hisz, ha belegondolunk, tegnap óta semmit nem ettünk, és kell az utánpótlás. Sonkás tojást készítettünk, hozzá olajbogyót, és a hűtőből kivett, megmikrózott firss zsemléket fogyasztottunk hozzá.

Egész családias kis reggeli volt, mintha már évek óta így élnénk itt és teljesen természetesnek vettük, az ilyen laza, ruha nélküli közös étkezéseket .....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sütögettek, tettek-vettek, és annyira jó volt nézni a két csodás nőt, ahogy meztelenül ténykedtek, és közben kedélyesen beszélgettek. Aztán asztalhoz ültünk. Barbi szemben velem, jobbomon Zsuzsi foglalt helyet. Kedélyesen beszélgettünk, miközben elfogyasztottuk az igencsak finomra sikeredett reggelinket. Zsuzsi beszélt az esedékes vizsgáiról, melyre most tanul, Barbi is és én is a munkánkról beszéltünk. A reggeli után főztem nekik kávét, és azt hiszem, hogy mindhárman nagyon jól éreztük magunkat. Én biztosan elviseltem volna minden reggel egy ilyen ébresztőt…A kávénkat a nappaliban kortyolgattuk, és néztük a még csendes tavat. A reggeli pára még nem oszlott fel a tó felszínéről, így sejtelmes homályba veszett a víz. Viszont még csend volt, mérhetetlenül nagy csend. Egy pillanatig mi is élveztük a tökéletes szimfóniát, nyílván mindhárman a saját gondolatainkba mélyedtünk. Majd elkezdtem szemügyre venni a két nőt. Tökéletes szépség volt mindkettő, bár tökéletesen ellentétei egymásnak. Míg Barbara asszonyosan telt, addig Zsuzsi szinte vékony volt. Mindkettő nagyon formás testet kapott, mikor azt osztották. Barbi mellei nagyok, teltek, és csodásan gömbölyűek, míg Zsué kisebbek, de formásak, izmosak voltak.

Míg nézegettem őket, farkam önkéntelenül kezdett életre kelni. Az erek dagadtak rajta, és ez a két nő figyelmét nem kerülte el.

- A pasink éledezik- bökött Barbi a fejével felém.

- Már éppen ideje! – felet rá Zsuzsi mosolyogva. – Úgyis régen keféltem egy jót!- kuncogott.

- Micsoda?!- horkantam fel tettetett, sértett önérzettel. – Az eddigi keféléseink nem voltak jók?!

- Hát nem is tudom! – nézett Barbira. - Te emlékszel ilyenre? – kérdezte tőle teátrális mozdulatokkal.

- Hát nem nagyon – replikázott Barbi.

- Na várjatok csak boszorkányok! – álltam fel. Letettem a csészémet, eléjük álltam, a farkamon – mely még nem volt egészen kemény- felhúztam a bőrt.

- Térdeljetek ide! – mutattam magam elé. A két nő pillanatok alatt előttem térdelt, és Barbi mohón vetette rá magát a dákómra, melyet aztán vadul szopni kezdett. Úgy csinálta, mintha nem is kb. fél órája lett volna benne része. Kis ideig csinálta csak, aztán átengedett Zsuzsinak. Néhány perc múlva a farkam kő kemény volt.

- Gyertek ide, és térdeljetek fel - mutattam a kanapéra. A két démon összenézett, és szorosan egymás mellett feltérdeltek a kanapé szélére.

Zsuzsi mögé léptem.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reggeli után Tamás kávéval kedveskedett nekünk, amit a nappaliban kortyolgattunk el. Békésen csendben üldögéltünk és bámultuk a korai Balatont, a párát a víz felszínén, és élveztük a beszüremkedő lágy szellőt.

Jó volt ilyen némán ülni egymás társaságában, a saját gondolatainkba merülve. Most, ahogy végiggondoltam az eltelt másfél napot, hát elég gazdag „programban” volt részem.

Talán egy kicsit be is csuktam a szemem, hogy az emlékeimet elraktározzam, de amikor kinyitottam, azt vettem észre azonnal, hogy Tamásunk elrévedt tekintete is hasonló dolgokon járhat, mert dákója egyre jobban ágaskodott az ég felé.

Nem bírtam megállni szó nélkül, és Zsu felé néztem, majd szemeimmel a Tamás farkára mutattam:

- a pasink éledezik … mondtam

- már épp ideje, válaszolta viccesen Zsu már úgyis elég rég keféltem egy jót. Közben nagyot kuncogott.

- Micsodaaaa?? Kérdezte Tamás felháborodást színlelve. Az eddigi keféléseink nem voltak jók????!!!

- Háááát nem is tudom válaszolta Zsu kezeit széttárva

- Te emlékszel ilyenre? nézett rám kikerekedett huncut szemekkel Zsu.

- Na várjatok boszorkányok állt fel Tamás a helyéről, és sziklaszilárd léptekkel elénk állt. Lábait kicsit megvetette, és kezével felhúzta a farkán a bőrt, hogy nézzünk vele farkasszemet.

- Térdeljetek ide azonnal! És maga elé mutatott a földre, szigorú tekintetet színlelve, de közben huncut szemei csak nevettek rajtunk.

Nem tétlenkedtünk, kézbe vettük édes hímvesszőnket, és először én , majd Zsu bukott rá, nagy hévvel úgy kezdtük el szopni. Nem telt bele néhány perc, és már olyan kemény lett ismét, hogy csak csodálkoztam rajta, hogy a csudában tud ilyen gyorsan regenereálódni….

- térdeljetek fel ide a kanapéra egymás mellé! kaptuk a következő parancsot.

Mi pedig szófogadó kislányok lévén, teljesítettük is kérését. Szorosan egymás mellett térdeltünk, fenekeinket kinyomva, kicsit még meg is riszáltuk Tamás előtt, és közben pedig egymásra kuncogtunk.

Először Zsu mögé lépett Tamás, és láttam, hogy behajol arcával a popójához, és vadul nyalni kezdni.

Már épp leülni készültem, hogy most addig pihenhetek, amíg Zsuval foglalkozik, de éreztem, hogy lágy keze a puncimban van már, és két ujjával nedves odvam mélyére hatolt, ott kezdett játszani……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zsuzsi gyönyörű popsiját kezdtem nyalni. Mikor Barbi mozgolódni kezdett, hogy majd leül, odanyúltam, és elkezdtem ujjazni őt. Már nem akart leülni.

- Majd adok én nektek nem jót dugni velem! – lihegtem két nyalás között. Zsu gyönyörű fenekében elvesztem, Barbi lucskos puncijába előbb egy, majd két ujjamat toltam be. Mikor már jól megujjaztam, a középső, és a mutató ujjam közé vettem az ajkait, és az ujjaim összezárásával, majd nyitogatásával izgattam őt. Másik kezemmel időnként rántottam párat a farkamon, hogy nagyon fickós legyek, mert elhatároztam, hogy most hátulról nagyon megkefélem őket! De magammal nem nagyon kellett bíbelődni, mert az arcom előtt domborodó két gyönyörű fenéknek, már csak a látványa is felért egy kielégüléssel. De, hogy nyalom is az egyiket, az maga volt a gyönyör. Aztán átmentem Barbi fenekéhez, és azt nyaltam, miközben Zsuzsi puncijában kezdtem meg az ujjazásom. Ő sem járt jobban, mint Barbi. Neki három ujjamat toltam be, és a csiklójára is hamar ráleltem. Aztán vissza Zsu fenekéhez, és Barbi puncijába. Barbi már nagyokat kezdett sóhajtozni, majd, mikor teste remegéséből éreztem, hogy közeleg, hírtelen felálltam, és erőteljesen belöktem a farkam a teljesen lucskos puncijába. Ettől hangosan feljajdult, a hírtelen behatolás feszítő érzése kéjes fájdalmat okozott neki. Olyan erővel dugtam, hogy mellei erőteljes hintázásba kezdtek. Lágyékom olyan erővel vágódott neki a fenekének, hogy azt még a szomszédban is hallani lehetett.

- Még hogy nem kefélek jól! –morogtam, miközben vadul dugtam. Mikor közeledett a csúcshoz, hírtelen kiszálltam belőle, és azonnal Zsu mögé léptem, és szintén erősen benyomtam neki. Ő is felszisszent, de őt is rögtön erősen dugni kezdtem. Én voltam a bika, és a két nőstényem felett én rendelkeztem, és ezt a tudomásukra is akartam hozni. Barbi közben pihegett, lihegett, és nem nagyon örült, hogy a csúcs előtt otthagytam, de ez része volt a játékomnak. Minél jobban felhúzom, a végén annál nagyobbat fog szólni. Zsu is kezdett akadozva lélegezni, de az én szuflám is kezdett elfogyni. De nem vallhatok kudarcot két éhes punci között, akik az én farkamra éhesek. Hát akkor kapják meg! Mikor Zsu is elérkezett, őt is otthagytam, és azonnal erősen tövig nyomtam Barbiba a farkam. Csak egy nagy nyögés jelezte, hogy alaposan betaláltam. Gyorsan keféltem, közben egyik kezemmel a csiklóját izgattam. Ettől elszállt a maradék önuralma is. Szinte sikoltozott, és hangosan nyögött, szuszogott. Ezúttal nem álltam le. Orgazmusa volt, de tovább dugtam erősen, és a csiklóját is tovább ingereltem. Felegyenesedett volna, de a másik kezemmel az ágyra nyomtam vissza. A homlokát a kanapé ülő részére tette, már nem bírta tartani magát. Nagyon megkeféltem őt. A hatalmas orgazmusa után magára hagytam, hiszen még Zsuzsit is ki kellett elégítenem. Hamarosan őt is elérte a végzete. Úgy tettem vele is, mint Barbival: erősen dugtam, közben a csiklóját ingereltem. Sikoltozott ős is. Hullázott, szinte felegyenesedett, de őt sem engedtem, majd visszarogyott az ágyra, de még mindig csak dugtam, és ujjaztam. Közben Barbi Zsut nézte, lihegve, nagyokat nyelve. Rólam is szakadt már a víz, a lábaim úgy remegtek, hogy szinte már állni sem bírtam. De megcsináltam!

- Na most merjétek azt mondani, hogy nem keféltetek egy jót!- mondtam immár a földön ülve, alig kapva levegőt. Torkom úgy kiszáradt, mintha egy hete nem ittam volna semmit, farkam meg úgy lüktetett, mint egy elszabadult tűzoltó tömlő.

- Hát…- hallottam Barbi hangját, de mire megfordultam volna, már mindketten nevetve leültek mellém, és édesen a vállaimra hajtották fejüket.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig nyalakodott Tamás Zsu popójában, nyelvét áthelyezte az én kerek popsimba, és másik kezével most Zsu puncijában matatott.

Istenien tudott izgatni bennünket. Nagyon tetszett, hogy figyelt mindkettőnkre, nem hagyott egyikünket sem parlagon. Hihetetlen energiával bír ez a pasi!

Már ismét szaporán veszem a levegőt, és érzem, hogy altestem forrón lüktet, minden porcikám kívánja az orgazmust. Ám amikor majdnem a csúcsra érnék, abbahagyja ténykedését rajtam ez az álnok gazfickó, és áttér ismét Zsuhoz.

Hála az égnek, nem sokáig tartott Zsu kényeztetése, mert már csak azt éreztem, hogy kemény forró dákója vadul belém vágódik hátulról és lucskos puncim elnyeli tövig. Erősen, vadul kefélt, kímélet nélkül. Nagyon jólesett! De ekkor kikapta belőlem a farkát, és áttette Zsuba. Őt is vadul kefélni kezdte. Mindketten, azaz mindhárman a lehető legnagyobb orgazmusunk felé haladtunk gőzerővel.

Remegve vártuk feszült izmokkal, libabőrös háttal, nagyokat lihegve, jajongva jött el az itt töltött idő legnagyobb élvezete.

Nagyot nőtt Tamás a szemembe, ahogy érzékien, majd vadul, úgy kielégített két nőt, ahogyan más egyet sem nagyon tud. Kemény volt végig, férfias kedve nem lankadt, bírta az erőfeszítést, az iramot, kellett hozzá szufla, hogy össze ne essen.


Mi ketten lányok, teljesen kikészültünk, remegve estünk össze a kanapén, egyikünk erre, a másikunk arra dőlt, és mire felpillantottam, láttam, hogy Tamás is nagyon kikészült. Remegő lábbal rogyott össze a szőnyegen.

Levegőt kapkodva lihegve kérdezte tőlünk:

- Na most merjétek azt mondani, hogy nem keféltetek jót! -és huncut mosoly gyúlt szemében.

Nem is szóltunk semmit annyira ki voltunk merülve, csak mosolyogtunk elégedetten egymásra mindhárman.


Bőre tiszta víz volt, szája összetapadt a kiszáradástól. Mi lecsúsztunk mellé a földre, közrefogtuk, és egymára borulva pihentünk, miközben hátunkat a kanapénak vetettük.

Így pihentünk egy ideig, az időt egyáltalán nem érzékeltük. Jó volt egymáshoz bújni, összetartozni.

Gyengék és sebezhetőek voltunk így hárman, de együtt összebújva nagy erőt éreztünk magunkban.

A nap már magasan járt az égen, talán már dél körül járt az idő, amikor Zsuval megmozdultunk, és folyadékért mentünk a konyhába. Kis gyümölcslét öntöttünk a hűtőből, hűsítette a testünket ebben a forró nyári melegben, és oltotta a szomjunkat. Kellett is, hisz ez alatt a két nap alatt bizony elég nagy vízveszteség érte mindhármunkat.

Aztán, egyenként letusoltunk, felfrissítettük magunkat, és azon kezdtünk el tanakodni, hogy mi legyen az étel, amit gyorsan meg tudunk csinálni……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy ideig pihegtünk, ők ketten a vállaimra hajtották fejüket, én meg csak ültem, és szaporán kapkodtam a levegőt. Kielégítettem a két gyönyörű démont, nem panaszkodhatnak, kaptak kefélést rendesen. Farkam úgy állt, mint egy karó, de most senki nem vett róla tudomást, én sem. Most nem akartam kielégülni. Persze, a délutánra már támadtak kósza ötleteim, de előbb még ebédelnünk kellett volna.

Kis idő múlva a lányok mozgolódni kezdtek. Kimentek a konyhai részbe, és ittak, majd elmentek zuhanyozni. Mikor végeztek, én is letusoltam. Nagyon jól esett a hideg víz a testemnek. Közben a lányok főzéshez készültek. Miután egymás között megbeszélték, hogy mi legyen, tőlem is megkérdezték, hogy nekem jó lenne-e a krumplis lecsó? Mondtam, hogy imádom, ezért aztán gyorsan nekiláttak az elkészítésének. A közelükben sertepertéltem én is, és közben persze leplezetlenül néztem őket. Természetesen továbbra is meztelenek voltunk. Szélesre tártam a teraszajtót, hogy jöjjön be egy kis friss levegő. Mikor mellettük voltam akármilyen okból is, igyekeztem hozzájuk érni. Megfogtam a feneküket, a combjuknak, popsijuknak nyomtam a félig kemény farkam, de időnként hátulról a mellüket fogtam meg, majd megcsókoltam, sőt kicsit bele is nyaltam a fenekükbe. Olyan is előfordult, hogy pl. mikor Barbi krumplit pucolt, mögé léptem és néhány erőteljes lökés erejéig dugtam őt. Majd ezt persze Zsuval is megtettem. De az is megtörtént, hogy az egyik széken ültem, lábaim szétvetve, farkam iszonyúan állt, és mikor Zsu arra tévedt, rám nézett, letérdelt, és jó néhány másodpercig erősen szopott. Nagyon tetszett az, hogy korlátok nélkül, szinte gátlástalanul érhettünk egymáshoz. Ők is kihasználták a helyzetet rendesen, mert időnként jövet-menet csak úgy, megfogták a farkam, vagy a mellem simogatták, esetleg a fenekembe markoltak.

Szóval jól elvoltunk.

Isteni illatok terjengtek a levegőben, a két istennő jóvoltából. Szinte percek alatt megalkották az ebédet, majd gyorsan megterítettünk, és hamar az asztalnál ültünk. Nekik bontottam bort, én ásványvizet ittam, mivel este már jönnünk kellett haza.

Az ebédet kedélyesen elfogyasztottuk, jókat nevettünk, poénkodtunk. Kiderült, hogy mindkét nőnek nagyon jó humorérzéke van, és mindketten tudtak igazán szívből nevetni.

Ebéd után a hűtőből elővarázsoltam pár szelet süteményt, amit a kedves szomszédasszonyom volt kedves, és sütött. Majd főztem kávét, melyet a kanapén ülve fogyasztottunk el. Farkam akkor nem állt, félig keményen szendergett, de képes volt bármelyik pillanatban csőre töltődni. A levegőben vibrált egy kellemesen borzongató érzés. Mindhárman tudtuk, hogy nemsokára véget ér ez a csodás két nap, ráadásul Zsuzsi bejelentette, hogy ebéd után nem sokkal hazamegy, de addig még történhetnek érdekes dolgok.

Barbival egymásra néztünk, és mindketten ugyan arra gondoltunk: kikészítjük a nőt, mielőtt hazamegy. Ennek megfelelően is cselekedtünk egy kis pihenő után, a kávéivást követően.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyors kaját akartunk készíteni, hisz még egy délután előttünk volt, és aztán vége ennek a hétvégének, haza kell mennünk mindhármunknak. Tudtuk, hogy az utolsó délutánt még megkoronázzuk valamivel, ami mindannyiunk számára izgalmas és maradandó élmény lesz.


A burgonyás lecsó mellett döntöttünk, mert azzal sokat nem kell bíbelődni, gyorsan elkészül, és mindhárman imádjuk.

Édes volt Tamás, ahogy sertepertélt közöttünk, míg mi a konyhában tüsténkedtünk. Ahol csak ért bennünket cirógatott, puszikat dobott a popónkra, arcunkra. Szeretett volna segíteni, de olyan gyorsan elkészültünk, hogy bőven elegen voltunk Zsuval ketten a főzésre és a terítésre.

A terasz ajtót Tamás kitárta, így a forró levegő megmozdult a lakásban. Jól esett, hogy cirógatta a meztelen bőrünket a levegő áramlása. Tamás finom borral kínált bennünket, ő sajnos nem ihatott már, mert a délutáni vezetés nem volt olyan messze, hogy kiszállt volna az alkohol belőle. Így csak mi ketten lányok kortyoltunk néhányat a finom vörösborból. Tamásunk ásványvízzel oltotta szomját.

Ebéd közben csacsogtunk mindenféle dologról, otthonról, Zsu vizsgájáról, és arról, hogy bizony neki már alig van egy órája, vissza kell menni a szomszédba, mert csoporttársai érkeznek, akikkel átveszik még ma a vizsga anyagot, és reggel ők is indulnak vizsgázni… Aggódott is épp eleget, hogy sok tanulás nem volt ezen a hétvégén…

Már az ebéd végefelé jártunk, amikor Tamással összekacsintottunk, ami azt jelentette, hogy utoljára még kicsit kifárasszuk a leányzót.

Az üres tányérokat összeszedtem az asztalról, és elindultam vele a konyhába. Zsu is segíteni akart, de visszatartottam, hagytam, hogy Tamás foglalja le. Nem kellett egy pillanatig sem kérlelni, megfogta Zsu kezét, és elindult vele az emeletre.

Gondoltam, picit hagyom őket kettesben, elmosogattam, rendet tettem a lenti részben, és csak ez után csatlakoztam hozzájuk........

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Barbi elindult mosogatni, és Zsu is indult volna utána, de megfogtam a kezét, és magam után húzva elindultam az emeletre vele. Első pillanatban értetlenül nézett rám, de aztán leesett a tantusz, és már mosolyogva követett.

A szobába lépve szembe fordultam vele, kezeim a vállaira tettem, és finom nyomással letoltam őt a farkam elé. Szó nélkül rábukott, és mindjárt szopni is kezdte. Eleinte hagytam, hogy játsszon vele, de aztán én is csatlakoztam a játékhoz: csípőm mozgatni kezdtem, dugtam a száját. Aztán már ő nem mozgott, csak én. Csak a száját szorosan a farkam köré zárta, és én tettem a dolgom. Felülről néztem dereka, csípője vonalait, domborulatait, feneke gömbölyűségét. Rettenetesen jó szopott, de azt hiszem ő az a nő volt, aki bármit csinált egy férfival, az csak jó lehetett. Fiatal volt és üde, nagyon kívánatos. Minden porcikája csókokért, nyalásért, dugásért kiáltott. Bár akkor is össze-vissza csókolgattam, és nyaltam volna, most dugni akartam őt. Felállítottam, az ágyra támaszkodott, mivel én mögé léptem, és félreérthetetlenül jeleztem neki, hogy most hátulról meg akarom dugni . Szó nélkül előre hajolt, és odatettem a makkom a bejárathoz. Lábait szétterpesztette, és én szépen behatoltam. Most is olyan érzésem volt, mintha a föld felett lebegtem volna attól, hogy dughatom őt. Fenekét széthúztam, és néztem a puncijától nedves dákóm el-eltünedezni a barlangjában, majd tenyereim lassan a nyaka felé csúsztattam, majd a melleire tapasztottam. Selymes, finom bőrének érintése alaposan felkorbácsolta a vágyamat. Szinte a melleibe kapaszkodva húztam őt magamra, és nem engedtem, hogy nagyon eltávolodjon a farkamról, majd a tenyereim a combjain lefelé csúsztattam a térdei felé.

Teljes erőbedobással keféltem Zsuzsit, mikor az ajtón belépett Barbi.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tartott sokáig, amíg a nyaraló lenti részét rendbe tettem. Gyors mosogatás, rendrakás, és ragyogott minden, mint amikor megérkeztünk. Ahogy a lépcsőn haladtam fel, Tamás nyögéseit hallottam. Zsu már biztosan kezelésbe vette a dákóját, hisz imádja ha a szájában lehet.

Amikor felértem, és az ajtóban megálltam, épp Zsu az ágynak támaszkodva hátat fordított bedőlt, hogy Tamásnak szabad teret nyújtson a behatolásra.

Nem is tétlenkedett drága barátunk, megragadta a lány csípőjét, és vad erővel jártatta dákóját ki-be Zsu puncijában. Ahogy teljesen kihúzta, a lány nedve csillogott farkán, de azon nyomban ismét el is tűnt benne. Tetszett, hogy látom élvezetüket, mindkettőjük arcára a hihetetlen öröm ült ki. Belefeledkeztek egymásba, fogalmunk sem volt arról, hogy már percek óta figyelem őket.

A vágyam, egyre jobban fokozódott, ahogy ők is közeledtek az orgazmusukhoz. Az ajtófélfának támaszkodva figyeltem őket, még nem léptem be a szobába, zavartalanul hagytam kibontakozni őket.

A kezeim vándorútra indultak, és megtalálták duzzadó rügyemet, ahogy a kezemmel benyúltam, remegés futott végig rajtam. Nem bírtam tovább nézelődni, közbe kellett lépjek, mert az én vágyam is egyre korbácsolódott az egekig.

Tamás háta mögé léptem, kezembe vettem izmos fenekét, majd ujjaimmal hátulról lecsúsztam a heréihez.

Ahogy ütemesen kefélte Zsut, felvettem velük a ritmust, és masszírozni kezdtem golyóit, a hátára hajolva, melleimmel pedig símogattam Tamás gerincét.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon finom volt Zsut kefélnem. Annyira át tudta venni a mozgásomat, annyira velem együtt tudott lélegezni is, hogy hamarosan erősen közeledtünk a csúcshoz. De nem akartam ennyire hamar végezni magunkkal, ezért kissé lassítottam a tempón. Ám így is veszélyben voltam, mert ha lenéztem Zsuzsi rezgő, remegő fenekére, és lágyékom csattogásának hangja a popsiján együtt felért önmagában egy orgazmussal, én meg még keféltem is őt…

Már éppen kezdtem lecsillapodni kissé, mikor Barbi tenyereit éreztem a fenekemen. Ettől kissé megremegtem, aztán egyik keze becsúszott a combjaim között, és a heréimet markolászta. Majd a hátamon éreztem két nagy, ruganyos mellét. Ettől ismét az egekbe szökött a vágy bennem, hogy azonnal kielégüljek, de iszonyú nehezen visszafogtam magam. Még tartogattam érdekes dolgokat a két nőnek, és szerettem volna egyszerre mindkettővel megosztani a sperma folyamomat.

Én is teljesen előre dőltem, én megmarkoltam Zsu melleit, Barbi szintén félig rám feküdt, és egyik kezével a heréimet izgatta, a másikkal vállaimat simogatta. Aztán a lenti kezével teljesen előrenyúlt, nyitott tenyere végigsiklott a zacskómon, a félig kint lévő dákómon, majd Zsu puncicán. Éreztem, hogy ujjaival körbesimogatja a punit a farkam körül. Zsu a fejét teljesen lelógatta, nem volt ereje felemelni. Hangosan nyögött Nekem sikerült túllépnem a saját korlátomon, és tudtam, hogy most már kefélhetem erősen. Így is tettem. Barbi megérezte e ritmusváltásomat, és immár hátulról teljes figyelmét Zsunak szentelte, és félig lecsúszva rólam, jobb keze ujjait a punci alsó részébe nyomta, időnként kicsit be a farkam mellé, a másikkal a punci felső részét izgatta. Zsuzsi már teljesen az ágyra nyomta a homlokát, a karjai már nem bírták.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Irtó fini volt így símogatni Tamás golyóit a kezemmel, és ráhajolva a melleimmel a hátát érinteni. Ahogy bimbóim a gerince mellett szántották a bőrét, egyre keményebbek lettek, így korbácsolva fel egyre jobban izgalmam.

Ahogy ki-be járt dákója Zsuban, kezemmel követtem a történéseket. Amikor kintebb volt Zsúból, akkor rászorítottam a farkára, amikor meg épp belemélyedt, akkor Zsu csiklóját érintettem. Kezemről csöpögött csúszós nedvük. Érzékeltem, hogy mindkettejüknek nagyon jó érzés. Jobban ráhajoltam Tamás hátára, és együtt mozogtam velük. Nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen passzívabb közösülés mennyire lázba tud hozni.

Szabad kezemmel benyúltam combjaim közé, és megkerestem lüktető rügyemet. Most egyszerre két puncit izgatok, és közben a melleimmel cirógatom egy férfi gerincét. Csodálatos érzés volt!

Láttam, hogy mindketten már nagyon közel állnak a véghez. Zsu teljes felső teste a heverőre borulva, hangos nyögéseket hallatva remegett Tamás alatt. Tamás is hörgött, mint egy vadkan, nagyon nehezen tudta visszafogni magát.

Én is ziháltam már attól, hogy felizgattam saját magam, és a látvány is rettenetesen izgató volt.

Kíváncsian várom, hogy Tamás mivel rukkol elő, mert azért azt éreztem, hogy itt nincs még vége …..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Zsuzsi hangosan elélvezett, és én is követtem volna, de az utolsó pillanatban kihúztam belőle a farkamat. Még nem akartam elsülni. A dákóm olyan szintem ugrált, lüktetett, és majdnem kihúzva is robbant, hogy öröm volt nézni. Ha most bárki hozzáért volna, tuti elsül. Viszont, mivel láttam Barbin is, hogy alaposan felhergelte magát már, odatoltam az előre hajló nő fenekéhez, és ő vette az adást. Alulról a tenyerét Zsu puncijához szorította, és ahogy láttam, a középső ujját benyomta neki. Da a csukló mozgásából arra is következtettem, hogy időnként a csiklóját is alaposan kezelésbe veszi Zsuzsinak. Nem telt bele pár perc, és Zsu ismét elment. Sikoltozott, és elszállt. Barbi lefeküdt ágyra Zsuzsi keze mellé. Az ránézett, és nagyon erősen lihegve letérdelt Barbi elé. Lassan, de alig kapva levegőt elkezdte kinyalni a lucsoktól úszó puncit. Rövid időn belül két erősen lihegő nő szapora lélegzetvételétől volt hangos a szoba. Míg Zsu lassacskán aztán csillapodni kezdett, addig Barbi szaporázta a levegővételt. Én álltam fölöttük, és nem mertem még a farkamhoz érni, mert tuti elmentem volna. De a két nő látványa bőségesen kárpótolt a késő, de el nem maradó kielégülésemért.

Barbi hangos huhogással, és nyöszörgéssel orgazmust élt át. Aznap már a sokadikat. Fejét dobálta, majd félig fel is ült, és visszazuhant az ágyra. De Zsuzsi még nem engedte el. Még nyalta. Aztán Barbi egy pár másodpercnyi lihegés és nyöszörgés után egy még hangosabbat élvezett. Fel is ült, sőt, felállt, és hihetetlen erővel húzta magába az előtte térdelő nő fejét. De ezzel, el is készült teljesen az erejével ő is. Kimerülten rogyott vissza az ágyra, Zsuzsi meg hátát az ágynak vetve ült a földön Barbi lábai mellett.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy így egymás hátának dőlve az épp alattunk lévőt hoztuk izgalomba, egyszer csak Tamás kihúzta farkát Zsuzsiból, és a tenyerem rászorította a heverőre hajoló lány puncijához. Nem gondolkodtam egy percig sem, tudtam, hogy ha Tamás egy másodperccel tovább Zsuban marad, akkor azonnal robban, és gondoltam, még nem szeretne elrepülni.

Zsura koncentráltam, és mutató ujjammal, a megduzzadt csiklóját símogattam, míg középső és gyűrűs ujjamimal behatoltam puncijába.

Remegett, vonaglott, sikítozott, úgy jutott a csúcsra. Köszönöm ezt Tamásnak, hogy átadta nekem Zsu orgazmusának örömét. A fiatal lány szinte összecsuklott oly mértékben elfáradt. Én is lezuhantam Zsu mellé a heverőre, de nem hasra, hanem hanyatt. Ahogy így pihegtem aléltan, egyszercsak azt érzem, hogy a térdeimet valaki szét tolja, és felizgatott puncimba belenyal. Alig volt erőm a szemeimet kinyitni, de azonnal láttam, hogy Zsu szeretné viszonozni az orgazmusát, és finom nyelvével igen gyorsan nekem is megadta a kegyelemdöfést. Mindketten orgazmus közeli kifáradásban voltunk, csak Zsu épp utána, én pedig épp előtte álltam. Nem kellett nagyon sok nekem sem, pár perc alatt vonaglottam a heverőn, remegtem, sikoltoztam, hörögtem. Zsu nem hagyta abba, nyalt a végkimerülésig!

Aztán mindketten aléltan hevertünk, én az ágyon, Zsuzsi pedig két combom között a szőnyegen lent a földön. Tamás plafonnak meredő farokkal állt mellettünk, és élvezte a látványunkat.

Pár másodperc pihenés után mi lányok összenéztünk, és a végtelenbe meredő Tamásnak estünk. Én a zacskóit támadtam meg, és hátulról belenyaltam a fenekébe, míg Zsu a dákóját nyelte be tövig……

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már önmagában az a látvány is felért egy orgazmussal, hogy a két nő egymást kikészítette, de mikor még engem is megtámadtak…Barbi hátulról, még a fenekembe is belenyalt, Zsuzsi meg elölről vettek kezelésbe. Zsu olyan mohón kapta be a dákómat, hogy szinte egyből tövig be is nyelte. Éreztem, hogy most nem foghatom vissza magam, neki kell adnom a spermámat, mert követeli. A fejét oldalra forgatgatta, miközben úgy járt a dákómon le-fel, hogy szinte beleszédült. Nagyon nem akartam mozgatni a csípőmet, mert éreztem Barbin, hogy ő is egyre jobban beleéli magát a nyalásomba. Kezdtem érteni, hogy mit szeretett a két nő azon, ha jó erősen kinyalom a feneküket. Barmi mindkét kezét a combomra tette, és amennyire lehetett, magába húzott. A kezeimet a keze fejére tettem Rettenetesen élveztem, hogy a két nő nyal, és szop engem. Ekkor Zsu kezei elindultak a melleim felé. Tenyereit a mellkasomra tette, én meg most az ő keze fejeit fogtam meg. „Szopatni akarod maga?”- gondoltam magamban. Arca egészen kipirult, kezeit elvettem a melleimtől, és ahogyan reggel Barbit, most őt kezdtem finoman szájba kúrni. Barbi ekkor mellém térdelt, és nézte, ahogy szopatom Zsuzsit. Zsu karjait a csuklóinál fogtam meg. Szétnyitottam őket, és miközben homorítottam, finoman lökdöstem a csípőmön, hogy jó mélyre menjen a farkam a szájába. Meg is lett az eredménye. Miközben ő néha mintha kicsiket öklendezett volna, én kezdtem elszállni. Ezt megérezhette, mert ajkait összébb zárta, hogy így nekem még nagyobb izgalmat okozhasson. Okozott. Hírtelen, hatalmas spriccelések közepette elkezdtem élvezni. Ekkor Barbi egyik kezét a nő tarkójára tette, és kicsit nyomta a fejét a farkamra. A spricceléseim ütemére mozdult Zsu feje is, és közben nagyra nyitott szájjal nyelte a spermámat. Irgalmatlanul nagyot élveztem, és hihetetlenül telenyomtam a száját a nedűmmel.

Zsuzsi hamarosan elköszönt tőlünk azzal, hogy feltétlenül szóljunk, ha ismét lent leszünk, mert egy ilyen hétvégére bármikor csatlakozna hozzánk. Megígértük neki.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kikészítettük a pasit teljesen. Már remegtek a lábai, alig bírt magával, próbálta visszatartani nedvét, haszontalan.

Elképesztő hangok hagyták el a torkát, vonaglott, a kéj hatalmas erővel söpört végig egész testén. Nagyon élvezte, ahogy Zsu tudott szopni, azt meg legfőképp, hogy szájba lehetett kúrni, teljes erőből.

Kivégeztük Tamást úgy, ahogy kellett. Belegondoltam, hogy lesz-e még ereje vajon hazafelé vezetni az autóban, vagy inkább nekem kell kézbe vennem a vezetést, úgy kifulladt ebben a két napban.

Amikor Tamás beleélvezett Zsu szájába, utána lerogyott az egyik fotelba, és levegő után kapkodott, zilált egész testében. Tényleg nagyon kifárasztottuk.

A szomszéd lány bevonult a fürdőbe, megtisztálkodott, majd én is követtem, aztán Ő elbúcsúzott Tamástól és tőlem, majd hazament tanulni a másnapi vizsgájára.

Megígértük neki, hogy ha ismét jövünk a nyaralóba, akkor feltétlenül értesíteni fogjuk. Címet, telefonszámot cseréltünk, és kikísértem az ajtóig.


Összepakoltam a cuccainkat, nagyjából rendet tettem a lakásban, de még Tamás mindig pihegett a fotelben. Vittem neki egy nagy pohár limonádét a hűtőből és a kezébe adtam, gondoltam jót fog tenni neki egy kis frissítő.

Hálásan köszönte szemével, hogy gondoltam rá, és mohón kortyolni kezdte. A fotel mögé álltam, és masszírozni kezdtem a fejbőrét. Tudom, hogy ha fáradt vagyok, akkor ez a legjobb frissítő, amitől a leghamarabb magamhoz térek. Így történt ez Tamásnál is. Pár perc múlva frissen felállt a fotel süppedő mélyéről, és a fürdőszobába ment rendbe tenni magát. Megborotválkozott, megfürdött, és negyedóra, húsz perc múlva úgy lépett ki, mint aki két napig csak pihent volna a nyaralójában.

Bezártuk az épületet, beültünk az autóba, és kellemes fáradtsággal indultunk hazafelé. Amikor kigördült a ház elől az útra a kocsi, Zsu az ablakból búcsúcsókot intett nekünk.


Hazafelé szinte alig beszélgettünk, fáradtak voltunk mindketten. Csak a kerekek monoton zenéje hallatszott amikor a CD-ben a zeneszámok váltották egymást és pici szünet volt két dal között. Elégedett mosoly ült ki mindkettőnk arcára. Úgy félúton megálltunk egy kávéra, és néhány falat ételre.

Az asztalnál ülve megfogtad a kezem, mélyen a szemembe néztél és megköszönted ezt a csodálatos két napot nekem.

Tartalomjegyzék