*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elég régen készülünk már a haverokkal, sátorozni és végre el is jutunk odáig...én a fiúmmal, meg a barátnőm hozza az unokatesóját aki az idén nyáron itt lóg náluk.Hogy ne kelljen sok csomagot cipelni ők sátrat hoznak mi kaját.

Fiúm valahogy nem is tudom mi van vele nincs hangulata csúcspontján, mikor indulunk nagyon jönni sem akar, de csak rá szánja magát....

Elindulunk Pestről a magyar tenger mellé vonattal a barátnőmék később szálnak fel, izgatottan várom nagyon régen találkoztunk személyesen, az meg hogy ki is az unokatestvére annyira nem is izgat majd csinálnak valamit a fiúk míg mi trécselünk...Végre itt a megálló, kinézek az ablakon, de nem látom sehol, vagyis nem is nagyon keresem, szemem megakad egy igéző szempáron amiről le sem tudom venni a szemem....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Unokatestvéremmel szinte minden évben együtt nyaralok, idén valami párral megyünk el négyesben. Az uncsinak (így hívom a lányt gyerekkorom óta) valami barátnője és a pasija lesz. Idén úgysincs barátnőm, úgyhogy akkor hajrá négyesben. Pont van egy négyszemélyes sátrunk, ami két fülkés, középen egy elválasztóval - ez pont alkalmas lesz és diszkrét. Igaz, alul nincs összevarrva, de egy sátor mégsem egy erőd.

Kicsit azért nehéz így a negyven fokban, de azért nem adom fel: lelkesen cipelem az állomásra. A csajok lebeszélték melyik kocsiban vannak, és már jön is a vonat. Nézem, hogy vajon hova is szállunk, amikor egy lány egyenesen a szemembe néz. Hmmm... Nagyon igéző. Remélem egy fülkébe kerülök vele... Max az uncsit otthagyom addig, hogy keresek egy ülőhelyet. Már szállunk is fel a vonatra, és ismét telefonálás ezerrel, hogy hol az a titokzatos pár. Erre azt látom, hogy az uncsi odalép ahhoz a gyönyörű szemű lányhoz és puszit ad neki. Kicsit megáll bennem az ütő elsőre, de aztán csodálkozni nincs időm, mert odalép és egy diszkrét puszit ad az arcomra. Ezután bemutatja a párját is, aki kissé magábafordulónak tűnik, de majd kiheveri. Leülünk egymással szemben a kupéba, ráadásul pont az idegen lánnyal szemben.

Nagyon csodás vagy, meg is nézlek tetőtől talpig.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elmerültem a csodás szempárban mikor is telefonom csörgése ébreszt mámoromból...meghalva barátnőm hangját más öröm önti el szívemet. Látom is ahogyan szalad a folyosón és éppen mikor üdvözöljük egymást jön a szép szemű is.

Vérem fülembe dübörög szinte semmit nem hallok a barátnőm szavaiból csak látom mutogat a szép szemű közelebb lép és megpuszilom. Az illata még jobban megbabonáz nem is tudom hogy maradok állva mikor bőréhez érnek ajkaim...

Alig várom, hogy leülhessek, barátnőm hál istennek tovább csacsog ami jól jön most mert megszólalni nem nagyon tudok. Próbálom össze szedni gondolataim leülök végre, apró nyári pántos ruhám szinte teljesen testemhez tapad. De rendezem gondolataim miközben keresztbe tett lábakkal ülök,és barátnőm arcára koncentrálok erősen.... figyelek, figyelek zakatolja az agyam, de nem tudok...halk foszlányok jutnak el hozzám mennyi okos jó tanáccsal indították útnak őket.

Nem bírom, előre pillantok és elvesztem igéző szemedben megint, vissza kapom fejem majd barátom kezét kezdem kutatni hátha attól megnyugszom....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leül velem szemben ez a nő, ez a csinike, és nézem a szemed... Miért nem egymással szemben ültetek le, a két csaj... Na mindegy, majd legfeljebb helyet cseréltek, ha ez nem jó, de nekem nagyon is megfelel. A párod mintha álmosnak nézne ki, biztos nem aludta ki magát (vagy nem hagyták), így bólogat, de látszik, hogy alig bírja tartani magát. A szemedbe nézek, mire zavartan a srác kezéhez nyúlsz, és csak többedjére sikerül kicsit megfogni.

Uncsi beszélget veled, sztán nem bírja tovább, szól a párodnak, hogy ugyan már, cseréljenek helyet, hiszen így azért mégsem kéne kiabálni. A srác kicsit vonakodva belemegy, de legalább a két barátnő egymás mellé ül, én meg beszélgethetnék ezzel a pasassal. Igazából nekem nem sok kedvem van az ismerkedéshez, mert meleg van, a cipeléstől kivagyok, de élvezem, ahogyan a lányok csicseregnek. Pontosabban csak uncsi, mert te olyan nagyokat hallgatsz, néha rám tekintve, de aztán gyorsan elveszed azt a csodás nézésed. A párod az ablak felé dőlve szundikál, úgyhogy én nyugodtan nézelődhetek. Hova is? Mondjuk most, hogy letetted a lábad és kicsit szétnyitottad azokat az édes combjaidat...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez az én pasim nem foglalkozik vele egyre távolabb húzódik, na jól van akkor így is jó...Barátnőm hirtelen hozzászól és megkéri cseréljenek helyet így közelebb lenne hozzám. Szó nélkül át ül semmi puszi semmi apró simi semmi ott hagy ...Ekkor felnézek és a szép szemeken túl, észre veszem a kíváncsiságot is a szemedben, szinte megbabonázva siklik le föl szemed testemen. A barátnőm fészkelődik én meg utána próbálunk kellemes kényelmes pózt felvenni az utazáshoz.Annyira össze szedtem már magam, hogy néha én is szóljak pár szót sőt nevetni is tudok, talán az izgalomtól talán a méregtől amit barátom viselkedése okoz nem tudom...Egyre jobban megnyugszom zárkózott testhelyzetemből váltok,lábaim kicsit szétnyitom amint a barátnőm felé fordulok, te szembe velem éppen belátsz combjaim közé...de nem hagyom, egyre bátrabban nézek szemedbe amint hosszú combom átemelem megint a másikon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan letetted a lábad, és kicsit kinyitod a combod éppen már egy kicsi hiányzott, hogy beláthassak alá, de erre megint keresztbe lendül az a láb és ismét csak a fantáziámra támaszkodhatok, hogy mi is lehet a ruhád alatt.

Viszont a keresztbe tett lábad hátulról hozzáér a kinyújtott lábam vádlijához és vagy a vonat rázkódása, vagy direkt nem tudom, de simogatni kezdesz a lábujjaiddal. Ez kissé meglep, hiszen itt a párod mellettem, de ránézek, ő alszik, nekem viszont ettől a gondolattól rohamosan nőni kezd a farkam. Feljebb már nem tudok ülni, de szerintem így is látszik, hogy dudorodik. Ráadásul a lábaddal már elég határozottan és ritmusosan simogatod az enyémet a vádlimon, ahol ráadásul elég érzékeny is. Mondjuk az uncsival úgysincs tabu egymás előtt, beszéltünk ki lányokat, tehát nem egy szégyellős, de azért nem lenne jó, ha mégis észrevenné a dudorodó farkamat...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szemed folyton ki ki villanó combom belsején pihenteted. De eldugom, kicsit nem kaphatsz meg mindent..barátom bobiskól így nem látja amint lábujjaim cirógatják vádlidat, merész húzás amire rá is csodálkozol.

Barátnőm megálhatatlanul csacsog és néha nevetek én is vele, bár figyelmem egyre inkább leköti dudorodó nadrágod...Na akkor lássuk van még vagy félóránk, mennyire bírod.

A sok helycserétől a táskám elég messze került tőlem, de van benne valami amire most szükségem lenne nagyon kiszáradt a szám.Keresztbe tett lábakkal hajlom keresztül barátnőm lábain, amelytől apró kis ruhámból minden valószínűség szerint kivillant bugyi nélküli feszes formás fenekem. Érzem szinte perzsel tekinteted.

Végre megtalálom amit keresek, vissza ülve nem pillantok rád, csak miután a kicsomagolt nyalókát élvezettel kéjesen bekapom és szopogatni kezdem...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszer csak azt látom, hogy fogod és az uncsin keresztbe nyúlsz, de úgy, hogy a popsid is kint van és... fekete bugyi lenne rajtad? Vagy... ehh.. nem jól láttam, és már vissza is ültél. Most van rajtad, vagy nincs rajtad bugyi? - ezen jár az agyam, de ettől úgy elkezdtem keményedni... Aztán kicsomagolod a nyalókát és úgy elkezded szopni, hogy ezt már nehezen bírom. Már nem tudom a farkam visszafogni, majd szétfeszíti a nadrágomat. Uncsi rámnéz, majd a mellettem alvó pasasra, és kacsint egyet. Mit akar ez a lány tőlem? - gondolkodom, de aztán kapcsolok, amikor rádnéz, amikor nem veszed észre.

- Melegem van, kicsit kimegyek levegőzni a peronra - szólok és elindulok kifelé a peron felé. Körbenézek, csak itt-ott állnak emberek. A kocsi elejéhez érve hátranézek és ott állsz mögöttem. Kissé meglepődtem, de a fülembe súgod:

- Mennyire bírod a gyors meneteket? - és egy fülke ajtaja felé sandítasz.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit elcsendesedünk, én rád nézek, de egyre kényelmetlenebbül ülsz. Fel is állsz, próbálod leplezni izgatottságod, de nem könnyű...

- Melegem van kicsit levegőzöm...

Amint kilépsz, barátnőm könyökével jelzi, hogy barátom alszik induljak. Hirtelen meglepődöm, hogy átvállalta a kerítőnői szerepet, de sokkal jobban izgatsz, mint hogy ezen fennakadjak és mozdulok utánad.

Egészen lesétálsz a peron végére, és mivel az utolsó kocsiban ülünk, így nem sok utas van erre. Feltérképezem a terepet az utolsó fülke üres.

Éppen utolérlek halkan, és nyakadba hajolok mikor hátra nézel...

-Mennyire bírod a gyors meneteket? - kérdezem enyhén remegő hanggal majd kezem fenekedre siklik és belépek az utolsó fülkébe.Meg sem lepődőm mennyire hevesen esel neki ajkaimnak, miközben ujjaid máris a lényegre tértek...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kérdés mennyire bírom a gyors meneteket, ahogy belépünk az üres fülkébe, behúzom az ajtót és egy mozdulattal a függönyt és bezárom. Gondoljon mindenki amire csak akar.

Ujjaim egyből a ruhád alá nyúlnak és tényleg... tényleg nincs alatta semmi! Bedugom a két ujjam a puncidba, mire felnyögsz csók közben, és tövig tolom benned. Tenyeremet a dombodnak feszítem, hogy a csiklód is izgassam, és körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdelek. Csókunk közben a kezed lenyúl a nadrágomhoz és letolod, majd kemény farkam erősen húzogatni kezded.

- Ezt akarod mi? - nyögöd kéjesen és leültetlek az ülésre, hogy miközben ujjazlak, szophass.

- Ezt... igen.... - és a fejed húzom a farkamra, hogy még mélyebben szívd, még erősebben szopj. Kinézek az ablakon és nem sok van már az állomásig, úgyhogy az ujjaim erősebben és gyorsabban masszíroznak odabent.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Igazán élvezed a helyzetet, gyorsan be is lépünk az üres fülkébe, miközben a függönyt is behúzod egy mozdulattal.

Tenyered máris siklik, meztelen popsim felé, miközben megállapítod tényleg nincs rajtam semmi. Tenyerem feszes nadrágodra téved, lüktető farkadhoz, miközben erősen megmasszírozom.De közben máris szabadítom is ki, kezemben akarom érezni lüktetésed.

-Ezt akarod mi...? - nyögöm kéjesen... de mikor mélyen megérzem ujjaid lucskos puncimba rájövök én is ezt akarom.

Úgy helyezkedem, hogy félig ülőhelyzetbe legyek és jól elérjem farkad, de te is ezt akarod, így máris ajkaimnál érzem.

Nyelvem hegyével nyalogatom ízlelgetem, de nem hagysz időt máris ráhúzol mélyen. Ujjaid egyre hevesebb tempót diktálnak, így én is vadul szívlak, miközben hallom egyre sűrűsödő lihegésünk.Akkora tempót diktálsz, hogy testem máris megfeszül ujjadon... ekkor lassulva előrébb húzod ujjaid és azt a kicsi pontot kezded el masszírozni. Egyre vadabbul jár a szám farkadon te is lassan megfeszülsz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, hogy ez tényleg gyors menet lesz... Minél hevesebben szopod a farkam, annál inkább jár benned az ujjam, amitől már nyögéseket hallok tőled. De egyszerűen az, hogy itt a vonaton és veled... Elég volt ebbe belegondolni és amikor egy mély húzással a farkam a szádba veszed, nem bírom ki, és hangos ordításomat kicsit elnyomva a makkom megfeszül odabent és csak lövöm és lövöm beléd, a torkodra, a nyelvedre a forróságot. Ujjaim benned is megfeszülnek, mire megremegsz az ujjaim alatt és a farkamba fojtod a nyögést. Rádborulok, de még mindig a szádban vergődik a farkam tehetetlenül, miközben az ujjamon remeg a csípőd. Végül ellazulunk és kicsit lihegve kihúzod a farkam a szádból. Nyelsz egyet, lenyalod a szád és azt mondod:

- Igen... ilyenre gondoltam... - megcsókollak és miután rendbe tettük magunkat, kinézek a fülkéből. A túlvégen már készülnek a leszálláshoz, nekünk is kéne. Elindulok a kupénk felé, te utánam..

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Testem amint eléri az orgazmus határát, forró nedved torkomba lövöd és elvesztve minden kontrollom, csak nyelem szívom, ha lehet még hevesebben.Ujjaid neked sem pihennek, erősen járatod bennem még a csúcs tetején is. Rám borulva pihegünk kicsit miközben tisztára nyalogatom érzékeny makkod. Forrón megcsókolod ajkaim, miközben máris próbáljuk magunkat rendbe hozni. Kilépünk a folyosóra, szorosan mögötted haladok és miközben nem birok magammal, te úgy lépsz be a fülkébe, hogy hátulról megsimítom feszes feneked tenyeremmel, és ujjaim érintik még mindig érzékeny zacsidat.Megtorpansz, miközben nyakadba puszit lehelek, barátnőm cinkos mosollyal nyugtázza a történteket. Barátom még mindig alszik, ébresztgetni kellene, mert lassan le kell szállnunk. Cinkosan rád nézek, majd a barátnőmre, aki mindent sejtető mosollyal válaszol.... kihívóan megnyalom nyelvemmel ajkaim, amin még rajta van édes nedved íze, oda lépek az én álomszuszi barátomhoz és szájon csókolom.

Hallom sóhajod hátulról, miközben elkezdünk szedelőzködni és lassan leszállunk a vonatról.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen lépnék be a fülkébe, amikor érzem, hogy majdnem alám nyúlsz és a golyóimon megsimítod a kezed és a fenekemnél fejezed be... Huh... kicsit meg is borzongok. Aztán meg azt látom, hogy a nedvem utolsó cseppjét épp lenyalod, majd pár pillanat múlva úgy csókolod meg a barátod, olyan szenvedéllyel, hogy le kell üljek. Ezt én nem bírom ki. Pár perce abban a szájban még a farkam volt! Na megállj csak! Bár most épp én állok ülve, és az uncsi kissé cinkosan néz rám és a nadrágomra. Jól van na, hát áll a farkam...

Aztán fékez a vonat, és ahogyan előttem nyújtózol, és tudom, hogy alatta semmi... A barátod vajon tudja ezt? Éppen alád akartam nyúlni, amikor háttal állt, de pont megfordult, ahogy a kezem indult volna, úgyhogy ezt most megúsztad.

Irány a sátorhely! Bár a nadrágomban a sátrat épp bontják, leszálláskor a kezed még végighúztad rajta, pedig már azon voltam, hogy ne tűnjön fel. Látom, hosszú lesz ez a nyaralás...

Végre odaértünk a kempinghez! Uncsi a barátoddal bemegy elintézni a pénzes dolgokat, mi végre kettesben maradhatunk pár pillanatra. Rád nézek és azt mondom, hogy csak te halld:

- Ezt a csókot nem úszod meg szárazon.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A forró csókváltás után barátom felébred és szedjük csomagjainkat. Nyújtózkodom a csomagokért, miközben a fékezésnél szinte nyakamban érzem forró leheleted.

Barátnőm megjegyzi csilingelő hangján, reméli izgalmas forró vakációnk lesz....Válaszolok is neki gyorsan, miközben rád kacsintok...

- Még annál is forróbb... - Majd kilibbenek melletted az ajtón a barátom után, gondosan ügyelve arra, hogy tenyerem hozzáérjen még mindig álló farkadhoz.

Leérve a kempinghez, a barátnőm aki pontosan érzékeli a helyzetet karon fogja a barátom és elmennek elintézni a papírokat....

Mint aki erre várt, máris mozdulsz felém...

-Ezt a csókot nem úszod meg szárazon.... - Én kicsit hátrébb lépek egy hatalmas kocsi mögé. Mohón kapok ajkaid után, de a te kezed máris mélyen combjaim közé siklik...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Azt hittem, hogy most majd visszakozol, erre kinézel egy ott álló furgont, mögé húzol és megcsókolsz. Nem sok időnk van, és a kezem máris a ruhád alá nyúl. Kinyitom az ajkaidat és a csiklód kezdem hevesen masszírozni, miközben a számba nyögsz. A parkoló autók takarnak minket, így nyugodtan csinálhatok bármit. Te is lenyúlsz és a nadrágon át masszírozod a farkam, amikor hirtelen csilingelést hallunk: kijöttek az irodából. Gyorsan szétrebbenünk, mintha beszélgettünk volna, de az uncsi az.

- Nyugi, nyugi, csak én vagyok. - kacsint hamiskásan - azért még bírjatok magatokkal, még észreveszi.

Kicsit zavarban lehettünk, hogy ilyen nyíltan falaz nekünk, de ez a lány nem hiába az én családomból való... És már itt is a barátod.

Felcuccolunk és megkeressük a sátorhelyet. Lepakolunk és kezdjünk neki a sátorállításnak.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlen, nem érzem a veszélyt közeledben, teljesen fel vagyok húzva. Miközben húzlak magammal az autók mögé, ujjaid máris puncimban, ajkaim közt soha nem érzet hevességet érzek. Kezem lecsúszik nekem is, megfogom álló farkad, sóhajaim felszakadnak, csókodba fulladnak.

Hirtelen csilingelésre szétrebbenünk, miközben elég ziláltan vesszük a levegőt, barátnőm kicsit dorgálva odaszól...

-Azért még bírjatok magatokkal, még észreveszi....

Megjelenik a barátom, kissé morog és el van foglalva saját magával, így nem tűnik fel neki semmi. Barátnőmmel baktatunk a fiúk után és cinkosan mosolygunk, és piszkálódunk egymással.

Odaérve neki kellene fogni sátrat állítani, de ekkor jut eszembe, hogyan is tegyem ezt, hisz ha lehajolni nem nagyon tudok, ahhoz túl rövid a ruhám.

Így csak finoman segítek, itt-ott leguggolva fogom a zsinegeket, miközben várom, hogy valaki beleverje a kampókat. Te nagyon segítőkésznek mutatkozol, és én meg is hálálom kedvességed mindig éppen annyira terpesztem guggolásban a térdem, hogy nehogy az ujjaidra csapkodj közben....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Állítjuk a sátrat, de amikor én rádnézek, az enyém is áll a nadrágomban... Ráadásul le is guggolsz előtem, enyhe terpeszben, és odabent mosolyognak az ajkaid a ruhád alatt... Lassú lesz a sátorállítás úgy látom...

Na ez a kampó is kész. Azt hiszem jó lett a sátor, cuccoljunk be. Igyekszem egy zsákkal takarni a nadrágon át is dudorodó farkam, de uncsi megint egy cinkos mosollyal jutalmazta az igyekezetemet. Hogy ezek a lányok mindent észrevesznek?

Uncsival már nem vagyunk szégyellősek, hiszen rokonok vagyunk, semmi nem is történhet, úgyhogy minden szemérem nélkül átöltözünk a fürdőszerelésbe. Azért meg kell valljam, szép kopasz a puncija, dehát ha tabu...

El is indulunk a part felé, nem messze van a kempingtől, egy-egy matrac páronként a hónunk alatt. Ki is néztünk egy kellően árnyékos részt, ha meleg lenne. Szerencsére sikerült a gondolataimat másfelé irányítani, mert a fürdőnadrágomban nagyon látszott volna... De ez a csaj... Ebben a kétrészesben... Meg is futtattam rajta a szemem...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sokáig tart a sátor állítás, ekkora élvezettel, soha nem tartottam a zsinegeket, mint most. Mulya barátom semmit nem vesz észre az egészből, néha felkacagunk, egy, egy történetén jelezve, hogy figyelünk. Bár egészen mást élvezek éppen, mire végzünk, látom nem volt hiába guggolásom cinkosan meg is jegyzem...

-Biztos elég nagy ez a sátor, mert tudok egy másikat is ha kell..barátnőm pukkadozva jelzi,szemével hogy igen ő is látja.

Gyors be is vonulunk a sátorba, átöltözni, barátom, talán felébredt, mert ahogy felveszem, apró bikinim magához húz, és forrón megcsókol. Viszonozom szenvedélyesen a csókot, de éppen másra gondolok. Tenyere egyre jobban magához húz érzem kemény farkát, de vége szakad a csóknak mert a másik fülkéből, máris minket hívnak, hogy megyünk e. Sietve rebbenünk szét, miközben kilépek mosolygok, és megjegyzem

-Nagyon megy ma nekem a sátor állítás..miközben lepillantok a barátom nadrágjára, majd onnan a másik, férfiéra.Maguk elé kapják a matracot, és elindulunk a víz felé.

Egy árnyékosabb helyre vetődünk, leterítjük a pokrócot, ahova barátom gyorsan hasra is vágja magát. Belecsókolok nyakába ügyelve arra, hogy begyűjtsem a másik férfi pillantását popsimon. Majd elindulok a matraccal a víz felé.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nagyon megy ma nekem a sátor állítás... - mondod, miközben a part felé indultunk. A matracot kicsit magam előtt tartva mentünk, hogy azért erre a mondatra ismét állni vágyó farkam palástoljam.

Kiértünk, és az árnyékod részben leülve a csaj a párja nyakába csókol... Erről egyből beugrott a vonaton tett kitérőnk, és érzem, ismét növök. Ez a lány képes lesz a végén arra, hogy meglátom és áll a farkam... Veszélyes nő. Na menjünk a vízbe! A hidegtől állítólag úgyis összemegy...

Fogom a matracot és jöttök utánam. Gyorsan nyakig belereszkedem, hogy ne legyen feltűnő a fürdőnadrágom eleje, és fel is támaszkodom a matracra. Uncsi velem szemben, de a matrac alatt véletlenül a keze hozzárt a farkamhoz, de csak egy pillanatra.

- Cseréljünk matracot! - kiált fel és odaúszik hozzátok.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben a barinőm oda jött, hogy cseréljünk matracot, én már azon fekszem hason, kicsit lábaim széjjel, lábfejem lelóg a vízben, mint ahogyan karom is a vízbe lógatom, és élvezem a hűsítő víz jótékony hatását...

Barátomnak teljesen elment az esze túl hidegnek találta a vizet és vissza tért a partra. Hiába próbáltam folytatni a sátorban elkezdett csókot, ő kivágyott...nem tiltakoztam...

Azon veszem észre magam, hogy egyre jobban sodródik velem a matrac. Meghallom édes hangod...

-Kicsit beljebb megyünk ha nem baj...

Gonoszan mosolygok vissza. Oldalról kicsit becsúsztál a matrac alá ahogyan taposod a vizet, ezt gyorsan kihasználva kezem elindul a combodon egészen fel farkadig.A hideg víz eddig megtette jótékony hatását, de ahogy tenyerembe veszem máris érzem, mennyire forr a véred, egyre jobban érzem: farkad nő kezeim közt. Fejem megfordítva a másik irányba nézek, miközben te nem mozdulsz a matrac alól, ujjaim megmarkolják és húzogatják kicsit, miközben tenyerem néha átfordul érzékeny selymes makkodon.

Hallom sóhajaid amint lenyeled, mert valaki elhalad mellettünk...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor uncsi odament hozzátok, volt valami kis beszélgetés, majd azt látom, hogy a srác kimegy a partra. Uncsi visszajön hozzám, és egyedül maradsz a matracon. Úszkálsz felénk, és látom nagyon el vagy merülve.

- Kicsit beljebb megyünk, ha nem baj... - szólok oda, és megfogom a matracod, mielőtt esetleg másfelé sodródnál. Uncsi is ott jön mellettünk, nem sokkal, és befelé indulunk. Egyszer csak azt érzem, hogy a kezed felkúszik a víz alatt a lábamon, és megáll a farkamon. Nocsak... Körbenézek, de senki nem látja mi történik a víz alatt. Egy húzással kiszabadítod a fürdőnadrágomból, és máris a vizet és finom tenyered érzem rajta. Úgy teszünk, mint akik épp elmélyülten semmit nem csinálnak, néha körbe-körbe nézünk. Uncsi kicsit előreúszott már, kicsit be kéne érjük, ne tűnjön fel a barátodnak mi történik.

Közben a víz alatt elkezded húzogatni a makkomon a kezed és hideg víz ide vagy oda rendesen keményedni kezdek. Épp kezdeném élvezni, amikor mellettünk elvágtat valaki egy labdával. Szerencsére nem foglalkozott velünk. Közben uncsi felénk indult:

- Mi van már? Nagyon lemaradtatok! - aztán rám néz és rád, majd a vízbe. Elsomolyodik, és odaszól neked:

- Aztán rendesek legyetek, mert ha már kimegyünk, ne tűnjön fel semmi. - utalgatott a farkamra. Mindketten kicsit elpirultunk, hogy ilyen szabadszájú, mert én megszoktam már tőle, de hogy így beszóljon.

- Na jó, majd falazok - és kicsit eltávolodott tőlünk, de nem annyira, hogy feltűnő legyen. Te pedig ha már "engedélyt" kaptál, szemtelenül játszani kezdesz a farkammal.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyugodtan fekszem a matracon, mint aki kicsit elbóbiskolt, de drága barátnőm előtt semmi nem marad titok. Kicsit lassít majd oda is szól...

-Mi van már? Nagyon lemaradtatok! -felemelem fejem és látom elindul felénk, kezem ha lehet még keményebbel dolgozik farkadon, miközben cinkos mosolyom száll barátnőm felé.Persze máris rájön mi történik..

-Aztán rendesek legyetek, mert ha már kimegyünk, ne tűnjön fel semmi...

Valamit még mond de ezt már nem figyelem mert egyre hevesebben lüktetsz kezemben. Tenyerem csitítólag simogatja makkod, de ez csak olaj a tűzre, halk sóhajod jelzi, mennyire közel is vagy a véghez. Helyet váltasz és fejemhez jössz és becsúszva a matrac alá próbálsz kicsit tempózni, hogy minél messzebb kerüljünk a fürdőzőktől.De elszámítod magad, mert így mindkét kezem odaér farkadhoz. Míg egyik keményen húzogatja másik elindul zacsid kényeztetni majd feneked támasztva nem enged lassan sehova.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Próbálok egy kicsit eltávolodni a többi fürdőzőtől, de ahogyan a lábam a matrac alá sodródik, alám nyúlsz és elkapod a fenekem alulról, és nem engedsz. Már csak neked van lent a lábad, én kapaszkodom a matracban, miközben az egyik kezed elég keményen húzogatja a farkam. Körbenézek, sehol senki. Egy kicsit akkor elengedhetem magam, és ahogy a golyóim között áramlik a víz, erősen fogod a fenekem... Mélyen a szemedbe nézek, a számból halk nyögések és sóhajok mutatják, hogy ezt már nem fogom sokáig bírni. Aztán azt érzem, hogy a fenekemben érzem az ujjad, mintha be akarnál jönni... De azt én már nem bírom: megragadom a matracot, összegyűröm a tenyeremmel és ekkor húzod a legnagyobbakat. Óóóóóóóó.... - nyögöm az arcodba, miközben a vízben már lövöm is az első adagot, majd újabb és újabb követi. Mosolyogsz rajtam, miközben a testem megremeg és lassan enyhül a szorításom. Még egy kicsit húzod, majd megmosod a makkom a tenyereddel...

Mikor kifújom magam, rádnézek és csak ez tudom mondani:

- Ma még jövünk vízbe, de akkor megkapod! - nevetsz rajta, mert nem ismersz. Ha te tudnád... Helyreteszem magam a víz alatt és elindulunk kifelé, miközben uncsi is csatlakozik hozzánk hamiskás mosollyal.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Majdnem elmerülsz a víz alá, olyat élvezel tenyerembe. Suttogásod perzseli arcom, legszívesebben forrón megcsókolnálak, szinte erőnek erejével fogom magam vissza, inkább kezem kényezteti tovább farkad simogatja kielégült makkod. Annyira érzékien jár tenyerem rajtad, mintha nyelvem simogatná szádat, érzékeny vagy nagyon szinte remegsz még mindig. Tenyerem még egyszer végig simit rajtad, majd megpróbálom én is összeszedni magam, körbe kémlelek, és látom, barátnőm vigyorog sejti mi is történt. De jó hogy éppen a vízben vagyunk így fel sem tűnik mennyire foltos let apró bikinim a lábam közt, csak a lüktetésem érzem, puncimba annyira vágyom rád, hogy lassan nem érdekel az sem ha lebukunk. Odahajolva súgod forró szavaid..

-Ma még jövünk vízbe, de akkor megkapod! Szinte érzem, testem szavaidtól is lüktetnek, megfeszítem puncim izmait és szinte majdnem élvezek, annyira elöntött a vágy. De sodródunk a part felé, próbálok a ködös kéjérzéstől szabadulni, meg ne lássa szememben a barátom mit is érzek...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegő lábakkal lépünk ki a vízből, észrevettem kifelé menet rajtad az izgatottságot. Leülünk a parton és beszélgetni kezdünk. Velem szemben ülsz le, és időnként észreveszem, hogy a farkamat nézegeted. Igen... - gondolom magamban - igen, ez lesz majd benned, csak legyen alkalom!

Aztán egy gonosz ötlet jutott az eszembe. Uncsitól elkérem az aznapi újságot és az ölembe teszem. Mögötted úgyis csak sövény van, tehát a gonoszság kivitelezhető. Törökülésbe teszem a lábam, az újságot széthajtom az ölemben, és az egyik kezemmel alányúlva félrehúzom a fürdőnadrágomat, és előveszem a farkam és a golyóm. Szuper. Szemből kényelmesen nézegetheted, oldalról meg takar az újság. Nézegesd csak, most úgysem nyúlhatsz hozzá, hiszen társaságban vagyunk. Ennek a gondolatnak a hatására elkezdek keményedni az újság alatt, szinte szemez veled a makkom. Látom, alig bírsz már máshová figyelni, pedig muszáj, mert különben vége az előadásnak.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagy nehezen megnyugszik testem, míg a takaróhoz érünk, kedvesem hasal elaludt, barátnőm is fészkelődik...Én leülök veled szembe, közöttünk elég nagy a távolság gondoltam biztonságban leszek. Fülemben egyre halkul vérem lüktetése, nyújtózkodom jólesően a sövény árnyékában és megpróbálok semleges dolgokra gondolni. Te is ezt teszed az újsággal bajlódsz egy darabig, majd térdedre fekteted, de valami olyan furcsa a szemedben....Nézek és rájövök, az újság alat előveszed farkad ez már kegyetlenség, szét nézek, de senki mindenki teljesen nyugodtan viselkedik, csak én láttam meg. Matatni kezdek a táskában kezemmel és végre megtalálom amit kerestem, gyorsan felteszem sötét szemüvegem, legalább a szemem ne áruljon el, ha már testemben nem bízom. Kezeimen támaszkodom tovább térdeim kicsit felhúzom és láttatni engedem apró kis fürdőruhával takart puncim, miközben nyelvem kéjesen megnyalja ajkaimat. Csípőm mozdul előre szinte alig észre venni a mozdulatot, de arra elég, hogy parányi alsó becsusszanjon puncim ajkai közé...

Mélyet sóhajtok magamban.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mintha némi zavarban lennél a farkam látványától, pedig takarom az újsággal és csak te láthatod onnan. Nézelődj csak nyugodtan, többet úgysem tehetsz... Fel is teszed a napszemüveged, bár így nem látom hová nézel, de van némi sejtésem.

Aztán felhúzod a térdeidet, mintegy kidomborítva az ajkaidat a fürdőruhán át, aztán egy véletlen kis mozdulat és nicsak... az ajkaid közé csúszott az a fránya tanga.. És milyen finomak azok az ajkak... Én is megnyalom az enyémeket, és körbenézek: uncsi keresztrejtvényezik, a párod pedig szundikál tovább... Hát ha most ennyire lehet...

Lenyúlok egyik kezemmel az újság alá és a kemény farkamon elkezdem húzogatni a bőrt. Közben úgy teszek, mint aki olvas, de a fél szemem rajtad és az ajkaidon. Látom, hogy a napszemüveg most kevés lesz, mert pirulsz tovább. Akkor most kicsit felhúzom a bőrt, és gyönyörködj a duzzadt makkomban. Na hogy tetszik?

Fészkelődsz, de egyszer csak felállsz, kiveszel egy fürdőruhát a táskádból és elindulsz, de halkan még odasúgod: elmész átöltözni. Szerintem ideje nekem is... Csak még áll a farkam...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor ajkaim elő tűnnek kétoldalt apró bikinimnél, te sem bírod, lenyúlsz és húzogatni kezded farkad.Ezt már nem lehet bírni, puncim már teljesen benedvesedve szinte tocsogok, és ekkor kigondoltam gyorsan valamit.Ismét beletúrok a táskába elő kapok egy másik bikinit, majd megpróbálok össze szedetten megszólalni...

-Megyek átöltözöm, nem szeretnék csikos maradni....

Majd elindulok a közös öltözők felé, miközben elég érthető módon szememmel tudtodra adom, hogy várlak, már ha fel tudsz állni álló farkadtól. Uncsi kacsint egyet, de visszafordul a keresztrejtvényéhez. Szinte senki az öltözőben, bebújok az utolsó fülkébe és már húzom is le magamról apró bikinim, az ott lévő padra felteszem egyik lábam, és finoman izgatva csiklómat várom, mikor érsz ide...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor majdnem eltűnsz a sarkon, azt sem tudom hogy hová mész, nem bírok már magammal. Farkam egy mozdulattal visszateszem a helyére, és az újsággal a kezemben elindulok utánad. Épp időben, mert látom, hogy melyik kabinba mentél be. Körbenézek, mindenki punnyad, odabent senki, akkor lássuk, mi lenne, ha...

És halkan kopogok az ajtódon. Kinézel és a karomnál fogva behúzol és már zárul is mögöttem az ajtó.

Alig engeded el a kilincset már forrón csókoljuk egymást, és a felsőd egy mozdulattal húzom le. Átkarollak és közben érzem, hogy te elhúzod a fürdőnadrágomat, amely alól keményen ugrik elő a szerszámom. Leguggolsz elém és szopogatni kezded a farkamat. Elégedetten nyögsz, fogom a fejed és élvezem a nyelved által okozott kéjt, és érzem, hogy már nagyon érzékeny lesz a makkom.. Beléd akarom dugni...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte, észbe sem kapok, máris kopogsz halkan az ajtómon, résnyire nyitom és mohóságomnak, most nem szabok határt.Végre megcsókollak tüzesen vágyakozóan, falom ajkaidat...kezem sem tétlenkedik, miközben a tied is jár forró testemen.Egy mozdulattal megszabadítasz aprócska felsőmtől, miközben ujjaim máris kiszabadították, hevesen lüktető farkad nadrágodból. Nem gondolkodva, leguggolok és kissé kényeztetem nyelvemmel, de érzem mennyire lüktet. Felállok, és gyengéden lenyomlak a padra, majd háttal neked megállok.Kezeid csípőmön pihennek, majd óvatosan irányítva bele is ültetsz lüktetésedbe...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor már kőkemény a farkam, akkor elengeded, felállsz és háttal fordulsz nekem. Szépen, szinte apránként kezdesz beleülni és szinte érzem, ahogy kinyitom az ajkaid, ahogy átlépem a gyűrűd, és csak csúszom egyre beljebb és beljebb a forró öledbe. Majd amikor teljesen rám ültél, kicsit hátra dőlsz és megfeszülök benned, de nem mozgunk. Csak élvezzük egymás lüktetését, és érzem minden rezdülésed.

Aztán lassan felfelé indulsz, amikor előbukkan a makkom, és kicsúszom belőled, de a farkam hegye épp az ajkaid közt marad. Fogom a csípőd, hogy visszahúzzalak, de nem engedsz. Kicsit körzöl is a csúcsomon, de csak utána ülsz vissza finoman ismét tövig. Megőrjítesz ezzel a játékkal, mert már legszívesebben keményebben megmasszíroználak, de nem hagyod. Csak lassan és finoman. És egyre jobban élvezem ezt a játékot, és amikor újra kicsúszom, egy picit mozogsz rajta, majd ekkor jön a váratlan húzásod: hirtelen tövig felhúzod magad és erre nagyot nyögök. Ekkor jut eszembe hol vagyok és kicsit elragadtattam magam.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon lassan és szorosan csusszanok rád, mélyen ülök bele farkadba, golyóidat, is szinte felszippantom ahogyan megfeszülök rajtad. Érezzük egymás testének minden apró kis rezdülését, majd lassan mozdulva emelkedem, miközben kezed előre kúszik mellemhez. Ujjaid megérintik duzzadt feszülő bimbómat, aminek hatására még jobban feszül testem , csípőm nagyon érzékenyen lecsusszan rólad, de vigyázva arra, hogy makkod simogassa kemény csiklómat. Lassan mozog csípőm szinte máris ülnék vissza farkadba, de élvezettel játszom veled, és magam testével.Mikor hallom hangod egyre kéjesebben sóhajtozik, mélyen vissza ülve megfeszülök rajtad, alig kapkodom már én is a levegőt érzem mennyire kívánom, már a beteljesülést...de nem engedem magam elsodorni a kéjjel, csípőm újra emelkedik és játszik...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak játszol velem, hogy hol hirtelen, hol lassan ülsz a farkamba, és ezzel a váltakozó ritmussal hamar az élvezet felé sodorsz.. Aztán már érzem, hogy ezt nem fogom tovább bírni. Éppen lassan emelkedsz fel, és amikor hirtelen beleülsz, nem tudom visszafogni magam és beléd robbanok. Megszorítom a bimbidat, és szorosan magamra húzlak, amikor megfeszül a makkom benned. Érzem, ahogy az első forróság hatására te is megremegsz és gyorsan befogom a szádat, nehogy sikíts. Csak némán hullámzunk és remegünk egymáson, miközben benned újra és újra megfeszülök és megint csak öntöm beléd a forróságom.

Amikor érzem, hogy a lüktetés alábbhagy, megcsókollak, és finoman lehúzlak magamról.

- Ideje mennünk, mert még felébred a párod. - súgom, de te még lehajolsz megtistogatni nedvünktől lucskos farkamat.

- Most már mehetünk - állsz fel mosolyogva és a helyére teszed a farkam a fürdőnadrágba. Előre indulsz, és én kicsit pihenek, hogy ne látszódjon nagyon a még éppen meredő szerszámom. Megfogom az újságot, és azzal takarva elindulok a partra a helyünkre.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem mennyire megfeszülsz bennem, majd én is elengedem magam.Testem és izmaimon hullámzik a remegés, és érzem kilövellő nedved mélyen magamban. Teljesen elborít a kéj, hangom egyre hangosabb....Majd lassan nyugszik lüktető farkad kissé hátamra borulva megpihensz és meghallom szavaid a lassan múló mámoron át.

- Ideje mennünk, mert még felébred a párod. - Megmozdulok, de nem tudok betelni veled

-Most már mehetünk - és ajkaimmal hajolok a még mindig álló farkadra, hogy édes-keserű nedvünket leszopogassam. Hallom, amint megérintem makkodat nyelvemmel, mennyire nem volt elég neked sem....

De tényleg menni kell, otthagylak magányodban, és elindulok előre.Gyorsan lefekszem párom mellé, enyhe terpeszben lábaim, majd én is elszundikálok....

Este gyors vacsora a sátor előtt, apró kis tábortűznél, persze minden apró kis mozdulatot élvezve, mikor egymáshoz nyúlhatunk, majd gyorsan elvonul mindenki a maga kis fülkéjébe....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor odaérek a helyünkre látom, hogy kicsit beszundítottál. Békén hagylak, hiszen most mindketten jóllaktunk a másikkal.

Este egy kis főzőcske volt a sátor előtt, amolyan gyors vacsora, majd amikor kicsit pilledünk, elindulunk a sátorba. Ti az egyik fülkébe, mi uncsival a másikba. Én a belső fal mellett fekszem, ami szomszédos a fülkétekkel. A kényelmesebb kihasználhatóság érdekében a két fülkét elválasztó sátorlap alul nyitott, akár össze is nyitható a két fülke.

Fordulok be a nyitott hálózsákkal (ezzel takarózunk) a sátorlap felé, amikor megcsap az illatod. De vajon te melyik oldalon fekszel? Itt mellettem? Vagy a túloldalon? Hmmm.. Hogyan is deríthetném ki?

Egyből felébredtem, ahogyan járni kezdtek a gondolataim, mikor már nem maradt más hátra, csak az, hogy átnyúljak a lap alatt. Ha te vagy, szerencse, ha nem, max bocsánat.

Átnyúlok és érzem, hogy a te combod az. Máris nagyobb bátorsággal kúszok felfelé, de hallom mocorogtok még, így nem merem megkockáztatni a további utat és visszahúzom a kezem. Egyszer csak megérzem a kezed a combomon. Szóval itt fekszünk egymás mellett a vaksötétben, amikor az orrunkig nem látunk, csak a tapintás a biztos. Köröttünk az éjszaka csendje és a többiek szuszogása. De még uncsiét nem hallom, még biztos nem alszik. Eközben a kezed elindul felfelé a hálózsákom alatt...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az én kis álomszuszi párom befészkelődik keresztbe a sátorba, gyorsan mellé kucorodom, de fészkelődik.Velem szembe bóbiskol, de én nem hagyom: forrón odahajolok és megcsókolom. Érzékszerveim még működnek, nem vesztem el a fejem hallom amint a másik fülkében apró kuncogások és neszek, majd csend. Nem merek egyelőre semmit tenni, csak csókommal tüzelem párom. De ekkor valamit érzek, hirtelen meglepődöm és zakatol az agyam...kezed combomon siklik a sátor alja alatt. Na most mit tegyek barátom kezd bele melegedni a csókba, miközben kezed egyre feljebb csúszik fenekem felé...

De gyorsan megnyugszom ajkaink szétválnak és egy jóéjt puszi kíséretében megfordul nekem háttal és folytatja az egész nap végzett szundikálását. Megkönnyebbülve indul kezem, a sötétség édes leple alatt a hálózsákodba.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eljutsz a combomon felkúszva egészen az alsómig. Nyikkanni nem merek a nagy csendben, te pedig szemtelenül egy mozdulattal veszed elő a farkam. Nem látlak, csak érezlek, de nagyon felizgat ez a játék. Érzem az ujjaid, ahogyan rákulcsolódnak és finoman, lassan játszani kezdesz. Uncsi szuszogását még nem hallom, ezért próbálok úgy tenni, mint aki alszik, miközben olyan keményre merevedek a kezedben, hogy egyértelmű az éberségem a számodra.

Na jó, én is óvatosan átnyúlok, és megtalálom a combjaidat. Máris helyben vagyunk, és indulok egyre feljebb és feljebb. Aztán érzem, hogy egy finom bugyi állja az utamat. De nem sokáig, mert félrehúzom és máris érzem a forró ajkaidat, ahogyan nedvesen vágynak az érintésemre. Ettől még hevesebben masszírozod a makkom, de nem mersz gyorsítani, nehogy meghallják. A párod kicsit horkolni kezd, ami jó hír, mert akkor én bátrabban folytathatom a felfedezésemet. Ujjaim kinyitják az ajkaid és megtalálják a finom csiklódat. Két ujjam közé veszem és ide-oda húzogatva masszírozni kezdem.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre bátrabban kúszik kezem felfelé, mert hallom párom egyenletesen szuszog. Végre tenyerembe érzem farkad, sóhajtanék, de nem lehet ezért csak mozdulok óvatosan, hogy kezed kényelmesen felfedezze testem.Érzem amit finoman félre cirógatod apró kis tangám, és egyre beljebb csúszik ujjad csiklómhoz.Szinte elharapom nyelvem mikor ujjaid közé véve keményen morzsolgatni kezded, de nem mozdulhatok, így csak azon jár az agyam, hogyan is fékezhetném hevességed. Tenyerem és ujjaim, nem merik hevesen masszírozni egyre jobban lüktető farkad, mert élvezni akarom, ahogyan feszülsz. Fájón otthagyom farkad és visszahúzom kezem, fészkelődöm kicsit mint aki a helyét keresi. Csípőm kicsit még közelebb nyomom hozzád, miközben egyik lábam felhúzom kissé magam alá, és így még nagyobb utat engedve egyre lüktetőbb puncimhoz.Közben kezem fejem fölött matat, keresem a testápolót amelyet hanyagul csak elejtettem este ...meg is lelem, még egy kis fészkelődés, majd tenyerem máris szorosan fogja körbe bársonyos makkodat. A krémet teljesen szétmasszírozom finom mozdulatokkal és érzem ujjaid mozgásából mennyire élvezed....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jó, most máris tudod, hogyan húzogathatod a farkam, mert a kezemben vagy. A csiklód masszírozgatom, és egyre jobban élvezem, hogy az irányításom alatt tartalak. El is engeded a farkam, de felhúzod a lábd. Nagyon jó, látom már nem is bírsz magaddal, többet akarsz. Jobban odaférek hozzád és kicsit meg is húzogathatom a csiklód. Milyen nedves vagy.. Be-benyitogatok a bejáratodon, hogy egy kicsit bekenjelek, majd folytatom a kínzásod.

Ekkor érzem, hogy valami hűvös dolog került a farkamra. Mi ez? Majd a kezed. Mit csinálsz? És az első mozdulatok után egyből leesett.. Ezt nem teheted!!! Kezdek pánikolni és érzem, ahogy egyre inkább kicsúszik a kezemből az eddigi magambiztos pozícióm és veszed át az irányítást. Lassan bekenegeted a makkomat, aztán a tenyeredbe fogod. Húzogatni hangos lenne a cuppogás, úgyhogy azt úgysem mered szerintem, de mégis, olyan erősen kezded masszírozni, hogy a számra harapok, mert majdnem felordítottam. Nem látok semmit, de olyan erősen és mégis érzékenyen masszírozod a makkomat, hogy a csiklódat már lassan masszírozni sem bírom, mert kapaszkodnom kell valamibe, különben ordítok. A párnám a szám elé veszem, és ráharapok, de te folytatod, hiszen nem látod mi történik. Ott lüktetek a tenyeredben.

Lassan kezdem megszokni, és épp engedném el magam, amikor uncsi szuszogását meghallom, ahogy a párodéval keveredik. Biztos te is meghallhattad, mert olyat húztál a farkamon, hogy a kezem ökölbe szorult.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben ujjaid egyre jobban siklanak ajkaim közt és morzsolgatják csiklómat, az én ujjaim, tenyerem sem tétlenkedik. Még nem hallom mindenki ütemes légzését, de ez nem rettent vissza attól, hogy tenyeremmel teljesen érzékenyre simogassam makkod. Érzem kemény lüktetésed kezemben, miközben lecsúszik és megcirógatják golyóid is. De te sem tétlenkedsz a már teljesen lucskos puncim bejáratát keresed, ujjad néha becsúszik, de éppen addig, hogy mire a kéj hullámai elöntenének máris megint csiklóm kezded el morzsolgatni...

De többet szeretnék. Próbálok figyelni a szuszogásokra, de fülemben dübörgő kéjtől erősen kell koncentrálnom, és hallom végre, az egyenletes mély szuszogást az alvóktól...

Ekkor megint becsúszik ujjad izmos puncimba, de most nem hagyom kihúzni, izmaim ráfeszülnek és mélyen rácsúszok, miközben forró lüktető farkadon is nagyot húzok.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A puncidhoz nyúlok, majd a csiklódra, de alig bírom magam tartani, mert már szédülök a visszafogott ordítástól és a makkom olyan érzékeny lett, hogy a leggyengédebb simításod is erős masszírozásnak hat. Szinte lángol már, de komolyan nem sokáig bírom ezt. az ujjaimat bedugom a puncidba, de most ráhúzod magad és nem is engeded ki. de már nem is tudnék mozdulni, mert szinte megdugatod magad az ujjammal, ahogyan aprókat mozogsz előre-hátra rajta. Már csak arra van erőm, hogy tartsam a kezem benned, mert olyanokat húzol a farkamon, hogy ennek már nem tudok ellenállni. A fejem a párnába fúrom, és abba ordítok, mikor az első lövések a zárt markodba jutnak, majd újabb erős húzás, és újabb és újabb adagok hagyják el lüktető farkam. Szorítom a párnát a számra, majd megfulladok az ordításban, de talán nem hallatszik ki. Testem már remeg, és csak akkor állsz meg, amikor minden csepp elhagyott már. Ezután érzem, hogy valamivel megtörlöd a farkam, de nem tudom mi az, mert nem látok semmit. Elég bizarr így érezni...

Ekkor jövök rá, hogy az ujjam még mindig a forró puncidban van. Hehe... na most megkapod... De ahogy épp elkezdeném a bosszút, a farkam újra elkapod.

Na ne! Kezdek félni itt melletted...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Torkomban dobog a vágy, de ügyelnem kell magamra szinte szét feszíti testem, de érzékelem a te levegővételed hirtelen elhalkult, mintha valahonnan bentről jönne a párnából. Ezért egyre keményebben húzom a farkad, és érzem tenyerembe forró nedved és ez még jobban felizgat. Még több édes finom forró nedveddel megtelik tenyerem mikor is tested kissé csitulni kezd és ujjaidra kezdesz koncentrálni.Erősen és mélyen kezdesz el izgatni...

Mocorgom, hogy jobban hozzám férj, kezem kutatni kezd, valami bele is akad, gyorsan megtörlöm feltehetően aprócska bikinim volt, mert enyhén még nedves is. Hátranyúlok vele és farkad is megtörlőm a kissé hideg alsóval. Érzékeny makkodon el is érem a hatást, majdnem kiugrasz a sátorból, de még időben eszedbe jut: nem teheted, így bosszúból egyre vadabbul mozgatod bennem ujjad. Újból megmarkolom farkad, de sokkal szelídebben, egyelőre mint az előbb, élvezem ujjaid játékát, mely egyre jobban korbácsolja érzékeimet a csúcs felé. Szabad kezemet szám elé kapom mikor megtalálod legérzékenyebb pontom és azt kezded el masszírozni keményen, észre sem veszem, hogy gyönyörömben beleharaptam saját kezembe...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem úszod meg az előbbit, és bár nem látlak, a farkam szorításából érzem, hogy már te sem lehetsz olyan messze... Akkor most lássuk csak, mit szólsz, ha ezt a pontot itt bent megmasszírozom... Nocsak... Mi ez a rándulás? Akkor kicsit erősebben és jobban körözök odabent. A farkam úgy szorítod, mintha kapaszkodnál, de ebből érzem, hogy mindjárt túllépsz a kapun. És ekkor megfeszülsz, csak úgy nyomod magad az ujjaimhoz, majd ellazulsz... Milyen jól megy neked is a néma élvezet... Megint megfeszülsz és újra. Odabent nem kíméllek és folytatom, bár már gyengédebben. Tested remeg, állandóan áttörnek rajtad a gyönyör hullámai. Majd a legvégén már csak remegés marad és enyhül a szorításod.

Na ezután már biztosan eléggé kifáradtál ahhoz, hogy aludjunk. Adok is egy puszit a válladra, de ekkor újra beindul a kezed a farkamon. Hát nem volt elég? Ugye nem az egész éjszakát akarod? Márpedig a tempóból amit diktálsz nagyon úgy tűnik nekem. Ráadásul kicsit fészkelődsz is, nem tudom mit akarsz... Aztán érzem, ahogyan a lábad átkulcsol és a következő pillanatban már át is léptem forró puncid kapuját.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A gyönyör hullámaiban teljesen elveszek, ahogy ujjad egyre keményebben masszíroz.Testem felett már nem tudom megtartani az uralmat a kielégülés hullámai vették át az irányítást, újra és újra remeg mindenem, miközben nedvem folyik végig ujjaidon. Lassan csitul testem, érzem ahogy óvatosan megpuszilod vállam majd mennél arrébb...

De lábam hirtelen megállít átkulcsolom a tied, és így még kijjebb nyílik a még mindig lüktető puncim, majd máris minden óvatosság nélkül beleülök farkadba. A hirtelen élvezettől belemarsz keményen combomba, miközben én a gyönyörtől és a fájdalomtól egyszerre majdnem felsikoltok. Egy pillanatra megállunk mindketten, élvezzük a gyönyör hullámait, majd szinte meg sem mozdulva próbálok farkadon mozogni. Kezem hasamra siklik majd mélyen megnyomva segítenek belső izmaimat össze húzni, csodálatos érzés mozdulatlanul játszani.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy rácsúszol, hirtelen és váratlanul ért, úgyhogy a kiáltásom egy erős szorításba fojtottam, de te is mintha hasonlóképpen érezted volna, mert abba is hagyod a mozdulatot. Ott fekszünk, és benned vagyok, viszont odabent érzem, hogy szabályosan pumpálni és szívni kezded a farkam. Egy apró mozdulat nem történik, ahogy fekszünk, de bent kemény kiképzést kap a makkom. Szív, elenged, szív, elenged. Folyamatosan és némán. Érzem, hogy ez így nagyon veszélyes játék, mert a lábaiddal fogsz és még menekülési lehetőségem sincs.

De rendben, ha te így... Lenyúlok és a csiklódra tapintok megint. Felszisszensz. Helyes, most akkor így folytasd a játékot, hogy megint masszírozlak, de most benned van a farkam. Akkor most ki van előnyben? És egy aprót csavarok a csiklódon, amitől megint felszisszensz és válaszul odabent megszorítod a farkam...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Izmaim játéka forró puncimban, nagyon felkorbácsolja mindkettőnk vágyát. Kezed combomról elindul forró puncim felé, megtalálod kemény csiklómat, és a gyönyörtől felszisszenek.Teljesen elvesztem lassan a kontrollt, de nem szabad hangosnak lennem...

Ujjaid egyre kevélyebben játszanak, miközben érzem hüvelyemben mennyire keményen kitöltöd minden érzéki apró pontomat.Továbbra sem mozdulok, és élvezem a fájdalmas gyönyört, csiklóm már lassan görcsös gyönyörhullám keríti hatalmába, kapnék kezedhez, hogy lassíts, de mozdulni nem tudok...

Majd mikor már teljesen elveszek a kéjben, megmozdul csípőm és apró mozgásokkal szívja magába farkad, egyre szorosabban és erősebb szívás hullámok törnek fel. Testem, már abba sem hagyja a remegést, folyamatosan élvezi a gyönyört. Mikor megérzem forrongó belsőmben az éppen kitörő farkad ahogyan mélyen lövöd belém nedved, szinte az ájulás határán vagyok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem remegésedből, hogy mindjárt eléred azt a pontot. Próbálsz tiltakozni, de kezem nem enged, kíméletlenül folytatom tovább az édes kínzásodat. Aztán érzem, hogy tested megfeszül, odabent rászorítasz a farkamra és halk nyögést hallok. Helyes... Akkor még egy picit mozgassuk meg ezt a pontot... újabb feszülés és már ellenállásnak nyoma sincs. De már én sem fogom bírni ezt a remegést... Ismét a szám elé kapom a párnám, amikor farkam megfeszül benned és aztán csak jön és jön belőlem... Szorításod nem enged el egy percre sem, csak szívod és szívod a punciddal újabb és újabb cseppekért.

Végül remegésünk alább hagy és a párnát is el merem venni a szám elől.

Óvatosan kicsúszom, adok egy puszit neked, és simogatva elalszunk.


Másnap reggel kissé álmosan keltem fel... Uncsi ébresztett és akkor látom, hogy ott fekszem meztelenül. Most már mindegy. Cinkosan és kajánul mosolyog, és odasúgja a fülembe:

- Elfelejtettem mondani, hogy a csaj kissé ki volt éhezve az utóbbi időben? Bocsi... - és nevet, miközben kilép a sátorból. Miután én is kimegyek felöltözve, akkor látom, hogy te is kissé nyúzott vagy.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte fokozhatatlan a gyönyör, testünk a kielégüléstől fáradtan ösztönösen mozog már csak. Ujjaid nyugtatólag simogatja csiklóm, miközben kicsúszik belőlem farkad. Érzem vállamon puha szád érintését, amint puszit nyomsz rá. Kezed marad combomon, miközben testünk a kielégülés örömétől fáradt álomba zuhan. Utolsó pillanatokban még megcsap a bőrünkre kiülő kéjcseppek érzéki illata, majd evvel az édes bódulattal zuhanok álomba...

Reggel nem tudom, hogy álmodtam, vagy a valóság keveredett, de mikor érzékeim is felébrednek, érzem amint kezed még mindig combomon pihen. Kicsit arrébb csúszom, miközben kezed visszatolom a sátor lenge fala alatt.

Miközben öltözködöm, párom is mocorog, kicsit sietősre fogom a dolgot, hogy ne lássa az éjszaka nyomait rajtam. Felteszem szemüvegem, mert szerencsére kint gyönyörű napsütéses reggelre ébredtünk, miközben hallom a szomszéd fülkéből kiszűrődő halk kuncogást.

Nagyot nyújtózkodom, kilépve élvezve ezt a csodás napot, és belegondolok, milyen hosszú is lesz ez a pár nap, pláne mikor meglátlak kissé nyúzottan kilépve a sátorból.

De szemedben látom a tüzet....

Tartalomjegyzék