*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira dühös vagyok rohantam a buszhoz és lemaradtam !! és Mindez miért mert a főnök mindig kitalál valami hülyeséget .És rohannék, hogy ne rohannék ,már alig várom ,hogy találkozzam a barátommal annyira régen láttam ,nagyon hiányzik mindenféle képen.

Nincs mit tenni feladom elveim és sétálok a város széle felé hátha kapok egy kedves embert aki haza visz ha nem ,várhatók még 2órát a következő buszra.

Hirtelen egy autó lassít mellettem,

-Haza fele jössz ...kérdezte egy mély hang ....lejjebb hajoltam hogy megnézzem ki az ,látásból ismerem és miért is ne ....

-Persze ,hazavinnél?...kérdezem ,és már meg is bántam mert jobban megnéztelek magamnak ....De nem gondolkodom beülök melléd a kocsiba.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megyek hazafelé a kocsival, és legszívesebben már otthon feküdnék. Nem sietek, addig is kellemes zenét hallgatok a rádióban.

Látom, hogy a busz épp elkanyarodik a távolban, te pedig ott bosszankodsz a megállóban. Miért is ne vinnélek haza, hiszen arra megyek. Lassítok és kiszólok. Szerencsére nyitott vagy és beszállsz mellém a kocsiba.

Megnézem a felcsúszó szoknyád alól kivillanó combjaid... mmmm... csinos vagy.. és a felsőd is kissé áttetsző... hmmm... Na induljunk csak...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy be ülök a kocsiba apró szoknyám óhatatlanul felcsúszik,annyira

zavarba jöttem tőle ,hogy táskám ölembe ejtem.Átmeneti zavarom kicsit múlik ...A rádióban andalító zene szól ,Óvatosan megnézlek magamnak és kezem ismét remegni kezd ,milyen jóképű fordul meg agyamban...látásból már ismerlek, de ilyen közelről nagyon nagy hatással vagy rám .De elhessegetem a gondolatot és csevegni próbálok.

-A városban voltál ?....Kérdezem ,ilyen hülye kérdést suhan át agyamon hol máshol hisz onnan jövünk .

Rám nézel huncut vigyorral a szád sarkában élvezed mennyire zavarba hozol, de ez nem elég jó végig is mérsz szemeddel ....Ezzel ismét zavarba hozol ,minek következménye ,egyre lejjebb csúszom az ülésben...Rossz ötlet volt érzem szoknyám még feljebb csúszott...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom zavarban vagy, így feltűnőbben nézegetem a combod... És amikor lejjebb is csúsztál...észre sem vetted, hogy kivillan a puncid a szoknya alól... finoman törik meg rajta a napsugár. Alig bírom figyelni az utat, de kicsit leveszem a lábam a gázról, hogy lassabban menjünk és többet lássak belőled. Nadrágomban már keményen feszül a farkam, és legszívesebben elővenném most, hogy ne szorítson... de akkor nem haladunk és az utat is néznem kéne... bár ha vezetés közben játszanál velem, és szopogatnád... Huh.. micsoda gondolatok! Még a végén azt mondaná a barátjának, hogy megerőszakoltam. De mondjuk úgysem tudod mire gondolok, tehát álmodozni szabad...

Kellemes zene szól a rádióban, az útból még legalább egy fél óra hátra van...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gondolataim saját zavarommal vannak elfoglalva, ...tiszta hülye vagyok annyira vágyom érintésére ,hogy a hideg futkos rajtam ,pedig meleg van ...... menyire meleg...óóóóó..nem birok lassan uralkodni magamon.

Még egyszer rád pillantok oldalról a szádat nézem tekintetem elidőzik rajta ,míg gondolat eljátszik velem menyire finom lenne.... ha ,ha megcsókolna ajkaimon ...majd tovább a nyakamon,na és a melleimen mennyei érzés lenne.De mit gondolna rólam ,ha csak úgy letámadnám itt a kocsiban....Kezem a gondolatra elkezdi cirógatni combom, nem vagyok tudatába tetteimnek.

Tekintetem lejjebb vándorol meglátom feszülő nadrágod,hirtelen vissza kapom fejem a szemedhez de nem nézel rám.Ebben a pillanatban mintha kicsit lassítana az autó,de lehet hogy érzékem csalnak.Szinte égek vágytól ,most mit csináljak ....Hisz te is legalább annyira szeretnéd mint én láttam !

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy erős kanyar jön, és hiába lassítok és vagyunk bekötve, mégis kicsit eldőlsz felém és a kezed a combomon kapaszkodik meg... A kanyar után viszont ott marad... Hmmm.. de nem is baj, ha ott marad... Sőt, mehet feljebb és feljebb akár... Nem szólok érte, és nem is veszed el a kezed... Ha nem kéne az útra figyelni...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Táskám egyre jobban zavar az ölemben valamit tennem kellene ,vele gondolkodom....Leplezed de észre veszem amint feszes combom mustrálod végig szinte simogatsz a szemeddel ...ekkor eszembe jut fogom a táskát és hátranyúlok kettőnk közt bal kezemmel egy mozdulattal ,miközben feléd fordulok....Közben egy kanyarban szinte majdnem rád esem beszívom kesernyés illatod egész közelről elbódulok tőle.. Melleim válladnak ütődnek szinte felsóhajtok a gyönyörtöl....legfeljebb azt hiszed megütöttem..kezem feszes combodon landol... és nem is veszem el onnan,érzem megfeszül, de figyelned kell az útra.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezed ahogy ott tartod, szinte perzseli a combom... Bennem az lüktet, hogy indulj el felfelé, indul már... de még ott tartod. Kicsit mintha remegne, ami még jobban felizgat. Gondolkodom egy kis bátorításon, hogy én is hasonlóképpen tegyek veled, és a combodon pihentessem a kezem, de most eléggé kanyaros úton vagyunk, nem lenne szerencsés egy kézzel fogni a kormányt... Ki vagyok szolgáltatva neked.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem mozdulsz , nem mozdulhatsz figyelned kell.. Ez még jobban felizgat... Óvatosan elindul kezem a tarkód felé megcirógatom, hátulról ...érintésemre megrezzensz ,de nagyon koncentrálsz az útra,rám sem nézel azokkal a gyönyörű szemeiddel.

De nem is kell érzem kezem alatt mennyire kívánod te is ,hogy hozzád érjek .

Óvatosan nyakadhoz hajolok és még egyszer beszívom illatod leheletem égeti nyakad .Lassan el is érem ..kezem combodon kicsit megtámaszkodik ujjaim azért nem hagyják abba a simogatást... minél lejjebb érek nyakad csókolgatásával tenyerem egyre beljebb csúszik combodon...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elveszed a kezed a combomról, aztán a tarkómat kezded simogatni.. Finom.... aztán a kezed ismét a combomra teszed, és csókolgatn kezded a nyakam... Hagyom, hát hogyne hagynám...Olyan forró a lehelleted... kezed is feljebb kúszik... Igyekszem az útra figyelni, mert még a végén valami baleset lesz... pedig olyan jól esik.. és a kezed is hol jár már!

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezem egyre feljebb csúszik combodon lassan elérik azt a keményedő nagy dombocskát nadrágodon...szám nyakad csókolgatja ,kicsit beleharapva fülcimpádba,óvatosan megszívva...ekkor nem bírod már hangosan felsóhajtasz.

Ezen felbuzdulva csak nyelvem hegye kezd el cirógatni oldalról eléri szádat...Kezem közben alulról erősen megfogják lüktető farkad abban a pillanatban mikor felsóhajtasz...Szád közben mohon kapna nyelvem után ,de nem teheted az útra kell figyelned ..élvezem ..nagyon élvezem ,hogy kínozhatlak.

Nyelvem ott hagyja szádat és lejjebb kúszik ,mellkasod felé...Kezem egyre keményebben masszírozza farkad , és már mikor szét reped a nadrág, kezem elindul hogy kiszabadítsam börtönéből..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem a szituációt, hogy így ki vagyok szolgáltatva neked, de én is beszállnék a játékodba, csak sajnos most nem lehet... na majd ha egyenes részhez érünk... az még később lesz, pedig már úgy alád nyúlnék és... ekkor a nyakam csókolod meg... huh, de jól esett! És mintha kitaláltad volna a gondolatom, alám nyúlsz és a nadrágon át masszírozni kezded kemény farkam és a golyóim... Óóóóó, de finom, de jól esik... sóhajtozok és nagyon nehéz az útra nézni, de igyekszem lassan menni, mert így elég nehéz tempót tartani... huh.. azt érzem, mintha már ki akarnád nyitni a nadrágom... Hát megtörténik, amit az előbb gondoltam???

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor végre kiszabadítom lüktető farkad és megfogom ,aztán ott is hagyom hirtelen felülők kicsit .Látom szemedben a kétségbe esést most mi van ?Mikor felülök elkezdem kigombolni blúzom egyre lejjebb... Szemed nem tudod levenni rólam

Ekkor megszólalok

-Talán az utat is kellene figyelni valakinek...Élvezem dühödet de egyre több gombot szabaditok ki ..

Próbálsz az útra figyelni ,de oda oda pillantasz mit is csinálok ...mikor végzem az összes gombbal két kezem elindul felfelé lassan cirógatva hasamat kéjes érzés fejem kissé háta hajtom testem ívben feszítem mikor elérik melleim....

Szinte felrobbansz a méregtől nem nyúlhatsz hozzám van még jó pár kanyar ,nem tudunk sehol megállni ...

Meg markolom kezeimmel melleimet és erősen megmasszírozzák őket bimbóim annyira ágaskodnak,hogy ki kell őket szabadítani...

Ekkor kezed mozdul felém , de látod hogy nem szeretném....

Kezeim kiemelik feszes álló cicijeimet... ami még duzzadóbbnak látszik ahogy alatta maradt csipkés melltartóm....

Ujjaim finoman morzsolgatni kezdik őket,nyelvem hegye szám nyalogatják..

Mikor látom nem tudsz két fele nézni óvatosan befekszem öledbe ...bimbóim lüktető farkad masszírozzák.kezemmel felhúzom pólódat és óvatosan bekapom bimbódat ....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy előveszed a farkam, jól eső sóhajjal nyugtázom, hogy erre vártam már... Húzogasd, szopd, alig várom már! Erre elveszed a kezed is róla... Hát most mi van??? Meglepődöm, és azt látom, hogy gombolkozni kezdesz... Előre nézek, kanayr most épp nincs, és élvezem a látványt. Erre rám szólsz... Hát akkor meg ne vetkőzz előttem, ha nem tudom nézni, csak fél szemmel!!! Eh.. mindjárt leállok valahol... De már így is lassan megyünk, te meg azt mondtad még, hogy sietsz... Na meg hol álljak itt le? Még nekem jön valaki. Francba... felrobbanok, hogy el kell viseljem a játékodat és nem tudok beleszólni, sem simogatni... Na azért megpróbálom... Na! Nem engeded? Eh...Aztán a kezem alatt bebújsz az ölembe, és a mellem kezded csókolgatni, szopogatni... Rátaláltál a titkos pontomra, ettől olyan keményre duzzad a farkam, hogy mindjárt odavezetlek, hogy kapd be és hútsd le a száddal... Na mindjárt kiérünk a kanyaros részről és átadhatom magam az élvezeteknek...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sóhajtozol ahogy kicsi játszom bimbóddal.. közben az én bimbóm is élvezi egyre lüktetőbb farkad simogatását.

kezem elindul óvatosan simogatva oldalt, szinte alig érintik bőröd ...

Közben át fut az agyamon az életemmel játszom éppen,de bízom benned és ez jóleső érzéssel tölt el.

Ezen felbuzdulva meg egyre sűrűbb levegő vételeid miatt lassan lekúszom farkadhoz, mikor óvatosan hozzáér ajkam ,megremeg tested.Csak csókjaimmal borítom be ,mindenütt még nem vesszem be számba .Nyelvem nagyokat húz rajta felfelé...és újra ...anyira finom.,,hhhhhhhhhhhmmmmmm.. Kezem segítségére siet finoman megmarkolja kicsit ráhúz segítve nyelvemnek..

Mikor kezem eléri farkad tövét ,nem tudok parancsolni magamnak tövig kapom be farkad...Hangosan felnyögök én is veled egyszerre annyira élvezem ahogy nyelvem lefeszíti miközben lüktető makkod masszírozza szám minden pontját...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már alig várom, hogy odaérj és bekapd jó mélyen.. és amikor megtörténik... pillanatra behunyom a szemem és felsóhajtok... Óóóóhhh... de jóóó... isteni érzés.. az utat figyelem közben, de olyan nehezen megy... te pedig élvezed, hogy egyre jobban kínozhatsz, hogy nem tehetek semmit... de már itt az utolsó kanyar, és most egyenes rész jön... Jobb kezemmel le is nyúlok a fejedhez és simogatom a rakód a nyakad és élvezem, ahogyan magadba szívod, szopod a makkom és a farkam....mmmmmmm........

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira kívánom farkad egyre mohóbb vagyok... mikor megérzem kezed tarkómon beleremegek érintésedbe ,lassítok mohóságomon.... Aprókat szívok rajta miközben óvatosan felemelem számat ,mikor vissza engedlek fogaim simogatják óvatosan körbe ,körbe...Érzem tarkód lágy simogatása egyre követelőzőbb ,de nem hagyom magam..Mikor érzem egyre hevesebben lüktet farkad, kiveszem számból és nyelvem óvatosan nyugtatólag simogatja...Kezed is csitul lassan feladod a küzdelmet és újra tarkóm cirógatod a fülem mögött...Ez újra felkorbácsolja vágyaim , mohon bekapom tövig egyre mohóbban szívom....

Csak érezném már ,hogy lassul a kocsi mert így lassan árokba hajtunk..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy egyre jobban és jobban szívod és szopod... a kezed néha letéved a golyóimhoz és játszol velük... aztán tövig bekapod a farkam... óóóóóóóóó... legközelebb is velem utazol majd! Hát ha így folytatod.. ha így folytatod... ha így... ááááááá.... felordítok, ahogyan egy mélyet szopsz... nem tudom már tartani....a szád.... óóóó.... ordításom betölti a kocsit...a szád is teletöltöm a nedvemmel....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem testeden nem bírod sokáig ,szinte folyamatosan remegsz és mélyeket, sóhajtozol.... Kezem is előkerül golyóiddal kezdenek játszani ..érintésemre szinte hörögsz...

Érzem nem bírod...

Lábad megbuzdul és leveszi lábad a pedálról nem habozom.

Mélyen számba engedem farkad egész a torkomig...Ekkor hörgésed hangos kiabálásban tör ki ...Mindent kitölt számba és torkomban ,éppen kiömlő édes forró nedved amit nyelek ,majd egy újabbat miközben nagyokat nyelek szám teljesen ráfeszül makkodra és teljesen kiszorítja ,kiprésel minden egyes cseppet belőle.

Kezem átveszi a kényeztetést ,miután lenyeltem és lenyalogattam róla mindent .Arcom felemelem és tekinteted keresi ,ami éppen nagyon fátyolos és próbálsz az útra figyelni.Egyre lassít a kocsi ,de én nem tudok várni ,puncim annyira lucskos már annyira várja az érintést ,hogy ott hagyva farkad óvatosan ráteszem tenyerem lüktető puncimra miközben vissza helyezkedem az ülésben.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát a kezem és lábam is remeg, ahogyan újabb és újabb adagokat töltök a szádba... majd lassan abbamarad.. végül arra eszmélek, hogy épp lenyalogatod és tisztogatod a makkom, majd visszaülsz a helyedre, kezed a puncidon... huh... Na ezt nem hagyhatom annyiban! Lassítok és az út szélére húzódom. Jól látni a kocsit, nem jönnek nekünk. Leállítom a motort, kikapcsoljuk az öveinket, oldalra fordítalak, hogy az ajtónak támaszd a hátad, majd a puncidba hajolok. Mmmm.. ez az illat.. az édesen bódító... nyammm... megnyalom a szám szélét, megfogom a popsid és ráhúzlak a számra. Mohón iszom a cseppjeid az ajkaid közül...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A mint látod ,hogy nem nyugszom és megfogom forró puncimat,nem bírod ,szemed rám néz a mámor már oszlik róla , hirtelen félre állsz elfordítod a kulcsot...

Avval a hévvel nekem is estél .. kicsit helyezkedünk még, de nagyon mohó vagy abban a pillanatban amint félig ülő helyzetben vagyok, kezed popsim alá csúszik és szinte rá rántasz a szádra.Erre vártam, de annyira magasra repíttet ez az érzés ,hogy szinte sikítok .

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírok már magammal és egyszerűen a számra húzlak. Bekapom a csiklód, nem finomkodok, és máris szopni kezdem. Szívom egyre mélyebben, és a nyelvemmel olyan keményre masszírozom a csiklód, hogy lassan mint borsószem forgatom a számban... mmm.. sikoltozz csak, úgysem hallja senki, még autó sem jár erre. Úgyhogy most teljesen beléd merülhetek és alaposan kinyalhatlak, leszophatlak. Imádom, ahogyan minél jobban nyallak az ajkaid között, annál jobban folysz... mmmm.. szívom, szívom, szinte már lángol. Fogom a popsidat, mert különben forgolódnál, és így is hullámzol a kezeim között, hol megfeszülsz, hol visszaesel..

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira szorosan tartod popsim mozdulni nem tudok ujjaid egyre jobban marnak bele hevességedben.

Szád olyan erővel szívják csiklóm ,hogy szinte elvesztem a fejem ...beletúrok hajadba kicsit meghúzom hátha fékezni tudlak ,de nem hagyod magad , elvesztem.Nyelved tüzes játéka teljesen felkorbácsolja vágyaim ,testem remeg a vágytól.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom nagyon tetszik neked, amit csinálok, na akkor kapcsoljunk magasabb fokozatra és sikoltásra.... Jobb kezem kihúzom a popsid alól, és két ujjamat feldugom a puncidba... Mondom én, hogy tudsz te magasabb hangot is kiadni... és ha még felváltva mozgatom is benned? Hmmm.... mondom én... megy az a magas cé... imádom, ahogyan szenvedsz a nyelvemen, a számon és az ujjaimon...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy hirtelen mozdulattal ott hagyod popsim, és bekúszik nyelved mellé.... Jaj ne ekkora gyönyört,mikor becsúszik forró meleg puncimba ujjad, testem ívben feszül..

Hangom már szinte nem is ez enyém,annyira élvezem amit csinálsz, hogy ennek elég magas hangot is adok.Közben ujjaid vad táncot járnak mélyen bennem..... óóóóóó.... nem bírom. Elengedem magam testemen apró hullámok járják át, annyira mélyen hosszan, szinte múlni sem akar. Nem engedsz egyre többet szeretnél.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, ahogyan elindulnak és végigvonulnak a testeden a hullámok... óóó, ezt szeretem.. na lássuk, hogyan lehetne még többet kihozni belőled... Mondjuk odabent ezt a pontot elkezdem masszírozni? Úgy.. úgy.... látom már vergődsz, de nem hatsz meg, akkor is folytatom... kapaszkodhatsz belém, akkor is... Imádom, ha így élvezel...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes titkos pontot megtalálod, mire csitulnának a hullámok.

Nem tudok már magamról, csak vergődöm kezeid közt.Egyik kezem a tarkódról felcsúsznak melleimhez és bele markolnak, ujjaim közt bimbóm ágaskodik,hevesen masszírozom...Felnézel és a látvány még jobban felkorbácsol. Nem hagysz menekülni, elnyertem édes büntetésem szinte folyamatosan élvezek.Hang már nem jön ki torkomon, csendben tűröm, hogy életem egyik leghosszabb orgazmusát átéljem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nehogy elájulj itt nekem, aztán magyarázkodhatok a barátod előtt... Úgyhogy csak egy kicsit kínozlak még tovább: másik kezem ujját finoman feldugom a kislyukadba... már azt sem tudod mi okozza a folyamatos gyönyört... Aztán amikor már azt érzem, hogy az egész tested egy remegés, akkor lassítok, hogy végül magadhoz térj.... Kihúzom az ujjaimat és elégedetten dőlök vissza a sofőrülésbe:

- Nos? Indulhatunk? Már állítólag várnak rád...

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre szűnni nem akaró hullámok törnek rám és még mindig fokozod ezt mikor megérzem ujjaid teljesen ellazult testembe szinte el ájulok.

Végre meg kegyelmezel, lassan el lazulva simogatsz nyugtatod lüktető puncim ami nagyon nehezen nyugszik. Mikor kezdek magam hoz térni fel ülsz, én is megpróbálok.Nézzük egymást miközben, lassan össze szedjük magunkat elkezdünk valami emberi formát ölteni.

Szád kinyílik mintha kérdezni szeretnél valamit. De kezed a kulcson és indítasz. Csalódott vagyok kicsit, mikor mégis meghallom hangod.

-Holnap is erre jössz...? - és nézel kihívóan...

-Persze... - felelek magam is megdöbbenve.

Tartalomjegyzék