Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Túrázni készültünk a barátnőmmel a hétvégén. Szombat reggelre terveztük az indulást. Péntek este megcsörrent a telefonom s a vonal végén Fanny zokogva meséli, hogy épp az orvosi ügyeleten van, kificamította a bokáját, tehát részéről a hétvégi program sztornó.

El kell döntenem megyek- e egyedül, vagy maradok itthon. Aztán úgy döntök elindulok, ha már kifizettük a szállást és a túravezetést, ne vesszen kárba.

Néhány órányi autózás után elértem a megadott indulási helyre. Már néhányan ácsorogtak kisebb csoportokban várakozva, amikor megláttam egy pasit aki egyedül ácsorgott, külön a többiektől. Egy maroknyi papír között keresgélt valamit, hátán hátizsák, lábán magasszárú túrabakancs, biztosra vettem Ő lesz a túravezetőnk. Magamra pakoltam én is a hátizsákom s elindultam a többiek felé. Amikor közelebb értem a férfi is elindult s megköszörülve torkát beszélni kezdett .

- Jó reggelt mindenkinek! Én leszek ma a túravezető. - majd bemutatkozott, és még hosszasan folytatta, megosztva minden szükséges információt az egybegyűltekkel.

Figyeltem Őt ahogy beszélt, bár nem állítanám, hogy amit mondott el is jutott az agyamig.

Magas izmos férfi volt, rövidre vágott göndör hajjal, vadítóan zöld szemekkel, markáns állal, és hátborzongatóan mély bariton hanggal. Azt hiszem első ránézésre vonzónak találtam, s mosolya, kedvessége csak egyre fokozta bennem ezt az érzést. Néha amikor rám nézett miközben beszélt, össze akadt a pillantásunk.

Úgy tűnt én leszek az egyetlen magányos a csapatban, mindenki társasággal érkezett.

Amikor befejezte a mondandóját, egy gyors létszám ellenőrzést tartott a kezében lévő papírok egyikéről, s mikor kimondta a nevem felemelt kézzel jeleztem itt létem. Ekkor ismét egy pillanattal tovább nézett a szemembe, élveztem ahogy kacérkodott velem.

Miután végzett ezzel is felszólította a csapatot, hogy indulunk, majd odalépett hozzám s így szólt:

- Látom egyedül érkezett, fel ajánlhatom, hogy tartson velem a csapat élén?

- Örömmel! - válaszoltam mosolyogva, s szívem kissé felgyorsulva vert tovább, pedig még hol voltunk a hegymenettől.....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Láttam igéző szemeit, ahogyan kérdően nézett Rám. Olyannak tűnt, mintha magában kérdezné, "tényleg Hozzám szólt...engem akar az élen hordozni....persze, hogy vállalom".

-Indulás...adtam ki a jelszót a csapatnak.

Elindultunk, mi elöl ketten...utánunk aránylag rendezett sorban a többiek.

-Kedves Eszter..törtem meg a a néma csendet...a könnyebb kapcsolattartás végett felajánlom a kölcsönös tegeződést...ha nem gond Neked.

-Nem gond és már alkalmaztad is István.

Itt már éreztem, hogy egy hullám hosszon leszünk a túra alatt...amely nem lesz egy rövid.

-Egy ilyen csinos és kedves Hölgy, miért egyedül túrázik? Kérdeztem..a kedves párod nem ért rá vagy nem szeret túrázni?

-Örülők, ha ilyennek érzékelsz, látsz, de el kell mondanom, hogy most nincs férfi az életemben...az egyik barátnőm hívott el, de időközben megsérült és nem tudta bevállalni a túrát. Én meg úgy voltam vele, hogy kipróbálom magamat, hogy mit birok...milyen az akaraterőm. Lényegében a barátnőmmel azon is gondolkodtunk, hátha találunk valami jó fej pasit.

- Szóval túrázás pasifogással...kellemest a hasznossal...ez végül is egy jó program..mondtam egy kicsit kajánul.

-Ne maradjatok le hátul....messze még a cél...szóltam hátra, határozottan.

Tetszett Eszter határozottsága...de mint Nő sem volt megvetendő.

Hosszú szökésbarna haja kicsit össze volt fogva...lebegtette a szellő. Pólóján keresztül tetszetős mellek formázottak. Nem volt nagy melle és ez volt ami egyből megfogott, ahogy megláttam először a várakozás idején.

Gyengéim a kis mellű nők, és Eszternek nagyon jól állt a termetéhez, alakjához.

Sort volt rajta...ami kiemelte formás popsiját...combjai...ezt nem is kommentálom.

Férfi aggyal gondolkodva egy ideális Nő volt minden tekintetben.

- Nem félsz, hogy nem fogod bírni a túrát...kérdeztem kicsit bátortalanul.

- Ez még nem foglalkoztat...lehetnek holtpontjaim...de azért vagy Te a túravezető, hogy átsegíts ezen..mondta, majd hozzátette, hogy számítok is Rád, de nagyon.

- Nem fogsz csalódni Bennem...tapasztalni fogod...válaszoltam.

Közben gondolataim már az esti programon jártak.

- Most egy kicsit hátra megyek, mert gondokat látok. Súgtam a fülébe.

Megfordultam és hátra indultam, de szemem sarkában észrevettem, hogy Eszter hátranézett. Akkor hirtelen visszanéztem és szemünk összeakadt a napsütésben.

Éreztem, hogy "hosszú" túra lesz ebből.....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Indulás ! - adta ki az utasítást a csapatnak, majd beszélgetésbe elegyedtünk.

Először is letegeződtünk, hogy közvetlenebb lehessen a beszélgetés, majd beszélgetni kezdtünk amíg a csapat kezdeti lelkesedéssel tempósan haladt utánunk. Minden kérdésre kitért s bár kis körítéssel de megtudakolta van- e kapcsolatom, közben néhány bókot is belecsempészve a beszélgetésbünkbe. Imponált, hogy nem nagyon köntörfalazott, főleg miután megtudta, hogy pasizós hétvégére készültem, tekintetében egy -egy kérdésnél huncut csillogást véltem felfedezni. Határozottan felcsigázott a pasi, s néha rajta kaptam amint a melleim, a popsim és a combjaim feltérképezi. Hiába, egy túravezetőnek értenie kell a térképezéshez. Ez futott át az agyamon s elmosolyodtam magamban a gondolattól.

Azt ugyan nem tudtam mennyire fogja értékelni szókimondó természetem, de mikor eljutottunk ama kérdéshez miszerint, fogom - e bírni a túra tempóját, már én is kis huncutsággal a hangomban feleltem Neki. A kérdés - felelet játékunkba egyre jobban belecsempésztünk egy kis játékosságot, miután kiderült mindkettőnk számára, hogy kölcsönös az egymás iránt táplát vonzalmunk.

Menet közben néhányszor hátra szólt a csapatnak, hogy ne maradjon le senki, hangja ekkor határozottan és katonásan csengett, de ez is jól állt Neki, illett hozzá. Egyre többször kaptam magam is azon, hogy tekintetem vonásait pásztázzák, s mintha néha egy két pillanatig elkalandoztak volna a gondolatai is miközben tempósan haladtunk a kijelölt túra ösvényen felfelé.

Egyszer csak közelebb hajolt hozzám, orromba kúszott férfiasan markáns illata, kissé elbódultam tőle, miközben a fülembe súgta :

-Most egy kicsit hátra megyek, mert gondokat látok. - mondta, majd elindult hárta a csapat többi tagja felé. Utána fordultam, amint elindult, s ekkor váratlanul visszapillantott felém, tekintetünk egymásba fúródott. Pillantásából a " Rögtön jövök Édes, és innen folytatjuk, csak ezt el kell intéznem " - et olvastam ki, s már cseppet sem bántam, hogy nem maradtam otthon a hétvégére, hanem belevágtam ebbe a " kaland túrába"....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy mentem hátra kicsit feltérképeztem a társaságot, mivel a mai nap végén a szálláson ki kell osztani a részünkre fenntartott szobákat.

5 szobát kaptunk a 16 főre, a nemek megoszlása ideális volt, hisz 8 fiú és 8 lány volt a tag. 3 db 4 ágyas és 2 db kétágyas szoba volt nekünk rendelve. A társaságból csak egy konkrét pár volt, a többiek vegyesek voltak...és persze ott volt az én kísérőm egymagában. Így a kétágyas szobákat már ki is osztottam...a többi szobákat majd elintézik a többiek.

- Fiúk, segítsetek a lányoknak...hogy ne maradjanak le. Mondtam a fiúknak...kicsit ösztönözve arra, hogy bátrabban ismerkedjenek össze.

Ekkor az egyik lány megkérdezte: -mikor lesz pihenő?

- Mindjárt egy elágazáshoz érünk...ott van egy kis pihenő hely....majd ott pihenünk egy kicsit. El lehet végezni a szükséges dolgokat is....beszélgetni....ismerkedni is lehet.

Közben észrevettem, hogy Eszter egyre többet néz hátra...lehet, hogy már hiányzom Neki?

Így hát miután tisztáztunk mindent hátul....sebes léptekkel elindultam előre. Közben már azon agyaltam, hogy mit csináljak, ha pihenő ponthoz érünk.

- Azt hittem, hogy nekem kell végig vezetni a túrát...mondtad kicsit szemrehányóan.

- Szerintem nem lenne azzal sem gondod...válaszoltam hasonló módon.

Szótlanul mentünk tovább, míg elértük a pihenőhelyet.

- Itt most letáborozunk...pihenjetek...egyetek, igyatok, meg miegymás dolgot is csinálhattok. Elmegyek körbe nézem, hogy melyik úton haladjunk tovább.

- Elkísérsz vagy pihizel a többiekkel együtt...kérdeztem alkalmi kísérőmet.

- Szívesen tartok veled...nem vagyok fáradt...indulhatunk is...mondtad határozottan.

Gondoltam, hogy ez lesz a válasz....kettesben szerettem volna lenni vele. Előre megfontolt szándékkal terveztem át menetközben az útvonalat. Ez a elágazás jó indok volt, hogy elmenjünk a többiektől.

Amikor nem láthattak a többiek megálltam és így szóltam.

- Most mi is pihenünk egy kicsit...átmasszírozom a combjaidat, hogy bírd a továbbiakat.

- Dőlj neki annak a fának...az pont jó lesz.

Lesegítettem a hátizsákot és neki támasztottam a fának...lábait gyengéden szétraktam...egy szó nem jött ki a szádon.

Első érintésemnél összerándult a tested...szemeink egymásra tapadtak...szemeidből kiolvasható volt, hogy csináld...kívánom az érintésedet.

Nem tudtam uralkodni a kezeimen....egyre jobban masszíroztam combjaidat...ami már átment simogatásba.

- Ne bírom....kérlek ne csináld.....ne....ne....ne hagyd abba!!...ekkor már a fejemet simogattad.

- Mennyi időt fogunk pihenni?...kérdezted lihegve.

- Ne félj kifogod "pihenni" a fáradalmakat...ha Rám bízod Magadat.

- "Pihenni" szeretnék...gyere itt vagyok...súgtad a fülemben.

- Biztos, hogy akarod?...kérdeztem, de már a haját simogattam és gyengéden megpusziltam a nyakát.

Simogattam, pusziltam a nyakát, majd az arcára tévedtem...és végül szánk egyesült. Először csak nyelvünk kergetőzött, majd gyengéden összeért nyelvünk hegye...majd átcsapott egy vad csókolózásba.

Rövidnadrágomban megmozdult férfiasságom, ami egyre gyorsabban keményedett...és ki akart törni.

Nem akartuk abbahagyni a csókolózást...de kezeim közben a formás melleidet simogatta, bimbóid megkeményedve ütötték át pólódat.

- Ha zavar a pólóm, szívesen leveszem...úgyis elöntött a forróság...ajánlottad fel.

- Majd én leveszem Rólad...és már meg is szabadítottam e felesleges ruhadarabtól.

- Viszont a melltartót Rád bízom...ehhez nem értek...mondtam nevetve.

Lehullott a melltartód és előbukkant két csodálatos, formás mell, keményen meredező bimbóval a közepén. Egyből bekaptam és nyelvemmel izgattam bimbóidat...miközben nagyokat sóhajtottál.

- Szopd, nyald a mellem...ne hagyd abba....még...még....ez csodás.....nagyon jól csinálod....teljesen felizgatod kiéhezett testemet....ezek a szavak hagyták el ajkadat.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassítottam a menettempón, s vártam, hogy visszatérjen mellém az élre ha elintézte hátul a csapatot. Elég sokáig intézkedett, hátra - hátra pillantottam, s láttam amint itt is - ott is meg áll és beszékget a résztvevőkkel. A sokadik alkalommal láttam, hogy észrevette, amint hátrafordulva figyelem jön-e már, s láttam, hogy már elindulva előre valamit még visszaszól a hátul ballagóknak.

- Azt hittem, hogy nekem kell végig vezetni a túrát...- mondtam neki kissé szemrehányóan amint mellém ért, de tekintetemben láthatta, nem komoly a dorgálás, csak nyomatékosítani akartam, hogy hiányoltam a társaságát.

Miután azt válaszolta, hogy nekem még az is menne, szótlanul haladtunk tovább az úton, amikor megláttam előttünk egy elágazást.

- Itt most letáborozunk...pihenjetek...egyetek, igyatok, meg miegymás dolgot is csinálhattok. Elmegyek körbe nézem, hogy melyik úton haladjunk tovább.- szólt hátra hangosan, mire a csapat megállt, s mindenki lepakolta magáról a hátizsákját.

- Elkísérsz vagy pihizel a többiekkel együtt? - fordult felém s szemeiben egy kis huncutságot véltem felfedezni. Ki nem hagytam volna, gondoltam, hogy valamire készül ezzel, ezért így válaszoltam:

- Szívesen tartok veled, nem vagyok fáradt. Indulhatunk is!

Elindultunk az egyik kanyargós ösvényen. Sejtettem, hogy a kisujjában van a környék összes útja, s azt is, hogy ez csak kifogás volt, hogy meg kell néznie merre is menjünk tovább. De kiváncsi voltam mit tesz, mennyire rámenős a pasas.

Egyszer csak megállt és így szólt :

- Most mi is pihenünk egy kicsit, átmasszírozom a combjaidat, hogy bírd a továbbiakat. Dőlj neki annak a fának, az pont jó lesz!

Lesegítette rólam a hátizsákot, finoman nekidöntött a fának, s lábaim kissé szétrakta. Az első érintésétől összerándultam, de szó nélkül figyeltem mozdulatait, amiktől lassan elöntött a forróság. Tekintetünk egymásba fúródott, s finom, mégis határozott érintései teljesen lázba hoztak.

A fejét símogatva könyörgőn szóltam hozzá :

- Nem bírom, kérlek ne csináld, ne....ne....ne hagyd abba!!

Még remegő hangon megkérdeztem meddíg leszünk itt, de a válaszai már nem nagyon jutottak el a tudatomig, csak érezni akartam. Ekkor már a nyakamat és az arcomat csókolta végig s mikor a szánk egyesült ismét átfutott rajtam a remegés. Csója forró volt, lágy és úgy éreztem nem akarom abba hagyni. Egyre vadabb táncot járt nyelvünk, kezei a pólomon keresztül is érezhették megkeményedett bimbóim.

- Ha zavar a pólóm, szívesen leveszem, úgyis elöntött a forróság! - ajánlottam.

- Majd én leveszem Rólad, viszont a melltartót Rád bízom. Ehhez nem értek. - szólt nevetve, s a következő pillanatban lehullt rólam a melltartóm, ajka mohón tapadt a feltárulkozó halmokra.

Hangos sóhajok közepedte, kérleltem, abba ne hagyja amit csinál, nem mintha attól tartottam volna, hogy nem csinálja tovább, hiszen az Ő tekintetében is és dudorodó sortjában is láttam mennyire kíván. S mivel az előbb arra bíztatott " csak bízzam Rá magam", hát vággyal teli pillantásokkal vártam a folytatást.

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben habzsoltam melleit, szerszámom már nagyon nem bírt a nadrágomba maradni. Éreztem, hogy nedvesedik az alsónadrágom, de nem érdekelt. Fontosabbnak éreztem, hogy Eszter jól érezze magát a kényeztetésem során.

- Lejjebb is mehetsz, ne fogd vissza a kezeidet...mondtad kéjes mosollyal.

Ekkor hirtelen leálltam és így szóltam.

- Ne haragudj...elkapott a hév.....fejezzük be...biztos hiányolnak a többiek. Nem akarom kihasználni, hogy régen volt részed ilyenben.

- Igen, igazad van, nagyon régen volt részem ilyen érzésben és nem szeretném ha azt gondolnád Rólam, hogy mindenkivel szeretkezem. Nem olyan nő vagyok. De most nagyon szeretném, ha nem hagynánk abba...és köszönöm, hogy elmondtad, hogy mit érzel.

Megcsókoltuk egymást....fülébe súgtam....folytassam?

- Igen...kérlek...érezni akarom a nyelvedet mindenhol.

Letérdeltem és lehúztam a nadrágod cipzárját...segítettél, hogy kibúj belőle...feltárult egy nagyon csábos piros tanga...ami már átázott volt.

Egyből neki estem és faltam szeméremajkaidat a bugyin keresztül. Félrehúztad, hogy belül is játszadozzak formás punciddal. Borotvált volt, és rózsaszínben pompázott, csiklód már kidudorodott, hüvelyedből kéjes váladék csordogált..ami egyesült a nyálammal. Finom íze volt és ez annyira felizgatott, hogy nyelvemet ki-be dugdostam a hüvelyedbe. Gyakorlatilag a nyelvemmel dugtalak.

Fejemet egyre jobban szorítottad a puncidhoz...éreztem mozgásodat, jó volt tapasztalni, hogy Te is aktív voltál, a nagyobb orgazmus elérésében.

Közös nedvünk betakarta arcomat, folyt a le a nyakam irányába. Ekkor már kezeimet is bevettem...ujjamat lassan feldugtam hüvelyedbe és mozgatni kezdtem. Éreztem, hogy hüvelyed összezáródik, fogva tartva ujjamat.

- Élvezni akarok...kérlek..gyorsabban...gyorsabban csináld.

Most már két ujjal és gyors mozgással dugtam a hüvelyedet...és mielőtt elélveztél volna számat a szádra tapasztottam és így a számba éreztem kielégülésed hangjait.

- Köszöööööönöm......köööööszöööönöm! és egy érzéki csók hagyta el az ajkaidat.

- Öltözz fel és menjünk vissza...mondtam.

- Azért nem képzeled, hogy amikor még mindig kemény a szerszámod...most abba hagyjuk. Nem szeretném, ha ezzel a Benned rejlő feszültséggel menjünk tovább. Érzem, hogy Te is kiakarsz elégülni. Jól mondom?

- Igen, jól mondod...átadom Magamat....gyere old fel Bennem a feszültséget.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem törődve duzzadó férfiasságával, mohón csókolta, nyalta melleim, teljesen elragadott a vágy.

- Lejjebb is mehetsz, ne fogd vissza a kezeidet! -mondtam kéjes mosollyal.

De ekkor hirtelen leállt, s elnézést kért amiért elkapta a hév. Kissé meg is lepődtem, majd miután elmondtam, hogy bár nem vagyok az a nő, aki mindenkivel összebújik, megkértem Őt, hogy ne hagyja abba. Ekkor megcsókolt. Rettenetsen vágytam Rá.

Segítségemmel lefejtette nadrágom, tangám már eláztattam a vágytól amit bennem gerjesztett, s mitsem törődve a falatnyi bugyimmal ajkai mohón falták szeméremdombomat.

Nem bírtam tovább, bőrömön akartam érezni forró nyelve érintését, így félrehúztam a csipkét, hogy hozzám férjen. Amint nyelve belémfúródott, kezeimet fejére téve finoman nyomtam magamhoz, testem beleborzongott nyelvcsapásaiba. Csípőm egyszerre mozgattam nyelvével, majd megéreztem hogy ujja behatol hüvelyembe s mozgatni kezdi. Barlangom izmai körül ölelték ujját, majd minden szemérem nélkül azt mondtam :

- Élvezni akarok, kérlek gyorsabban, gyorsabban csináld!

Ekkor még egy ujját belém tolva felgyorsította a tempót, s mielőtt hangos sóhajjal elélveztem volna száját a számra tapasztva kicsókolta belőlem az élvezet hangját.

Úgy éreztem meg kell köszönnöm, s mellé egy érzéki csók is járt.

- Öltözz fel és menjünk vissza! -mondta.

Ezt nem hagyhattam, néhány szóval és érintéssel meg győztem arról, hogy nem akarunk még vissza menni a csapathoz.

-Átadom Magam, gyere old fel Bennem a feszültséget.- mondta s ezzel a kezembe vettem az irányítást.

Ajkam nyakára tapasztottam, csókoltam, miközben kezeim kiszabadították a nadrágja "fogságából". Átfordítottam s most én támasztottam Őt a fához, földön heverő ruhám a térdem alá húztam s lassan végig csókolva hasán elé helyezkedtem. Lüktető farkával farkasszemet néztem s finoman ráfonva ujjaim ajkaim közé csúsztattam. Lassan kezdtem mozgatni számban, de néhány pillanat múlva Ő is elkezdte mozgatni csípőjét, s ütemes tempóban mozgatta benne a farkát.

- Ez az, nagyon jól csinálod ! - hallottam elcsukló hangját s egyre hangosabb sóhajait.

Szorosabbra zártam ujjaim s ajkam szinte vákumként tapadt rá farkára. Éreztem elragadja vágya, néha felemeltem tekintetem, szemeit fürkésztem melyeket néha lezárt, majd újra kinyitott, figyelve ajkam hogyan mozog Rajta. Egyre erősebben tartotta fejem, majd néhány pillanat múlva éreztem amint testét megfeszíti, s forrongó magja megtölti szám. Nem mozdultam még egy kis ideig. Hagytam, hogy Ő emeljen fejemnél fogva, lassan magához húzott s ajkamra csókot lehelt köszönetképpen.

- Mostmár öltözhetünk ! - mondtam mosolyogva miután elengedtük egymást - A többiek biztosan kipihenték már magukat!

Így felöltöztünk s gyors léptekkel visszamentünk a pihenőhelyhez..

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kérésének nem tudtam ellenállni...és átadtam farkamat kényeztetésre.

Elővette nadrágomból, ami már nagyon nedves volt, mielőtt bevette volna, lenyalta róla az izgalmi váladékot...és itt becsuktam szemeimet.

- Ez az, nagyon jól csinálod ! - mondtam sóhajtozva, félve, hogy hamar elélvezek.

Ekkor már én sem tétlenkedtem, mozgattam csípőmet...csodás látvány volt amikor szemünk találkozott.

- Nagyon akarom....élvezni.....finom....szopd még, nem birooooooom tovább - nyögtem ki.

- Élvezzzél...itt vagyok...ne tartsd vissza...érezni akarom forró nedűdet!

Testem megfeszült...és aranyos szájába lövelltem a felgyülemlett feszültségem minden cseppjét!

Nem kényeskedett és ez nagyon tetszett..kicsi a szája szélére is ment...huncut mosoly közepette nyelve hegyével letörölte.

Gyengéden felállítottam és megcsókoltam. Csillogó szeme szivárvány fényben úszott és láttam benne, hogy elégedett volt a teljesítményén.

- Gyere öltözzünk fel, és menjünk...nehogy kombináljanak a többiek. Te menj a másik úton és a pihenő helyen találkozunk.

- Rendben, de este legyen folytatás..mert van még bennünk feszültség jócskán -mondta, miközben elindult a másik úton vissza.

Elindultam én is vissza...és már az estén törtem a fejemet, hogy mit csináljunk. Persze egyértelműen a közeli szeretkezésünkre gondoltam.

Visszament közben láttam néhány párt, akik egymásra találtak, és kihasználták a pihenőt. Sejtelmesen haladtak vissza, hogy még előttem oda érjenek.

Mire visszaértem már Eszter ott volt, és mosolygott.

- Remélem mindenki kipihente magát...és folytathatjuk a túrát...mert még egy kicsit messze van a szálláshelyünk. - mondtam és elindultunk.

Láttam a társaságon, hogy tényleg "kipihenték" magukat.

Eszterrel elöl mentünk, csendben, mintha nem történt volna semmi köztünk.

- Köszönöm ezt a csodás érzést amit adtál, és még azt is, hogy nem használtad ki gyengeségemet. - mondtad csendben.

- Kölcsönös volt ez az érzés...és lesz még folytatása, persze ha Te is akarod, csak érjünk már oda. -válaszoltam.

- Gyerünk, gyerünk, mindjárt ott vagyunk...és ott mindenki azt csinálhat amit akar.

A szálláshelyig tartó úton, még sok mindenről beszélgettünk...értelmes lány volt...mindenről volt véleménye.

Végre megérkeztünk a szálláshelyre, az addig elcsigázott társaság szeme felcsillant...új erőre kaptak.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Külön úton mentünk vissza a csapathoz, nem akartuk, hogy kombináljanak. Én előbb értem vissza, s mosolyogva fogadtam, amit csak mi ketten értettünk.

- Remélem mindenki kipihente magát és folytathatjuk a túrát, mert még egy kicsit messze van a szálláshelyünk. - szólt és elindultunk.

Szótlanul haladtunk egymás mellett egy ideig, majd egyszercsak így szóltam :

- Köszönöm ezt a csodás érzést amit adtál, és még azt is, hogy nem használtad ki gyengeségemet.

- Kölcsönös volt ez az érzés és lesz még folytatása, persze ha Te is akarod, csak érjünk már oda. - válaszoltad s szemeidben különös csillogást láttam ismét.

Az út további részét kellemes beszélgetéssel töltöttük, elég sok témát kibeszéltünk, s úgy tünt István sok témában jártas. Kiderült a túravezetést csak szabadidőben hobbiként űzi.

A csapat tempója időközben eléggé lelassult, egyre fáradtabbnak tüntek, s bár csak magamnak vallottam be, én is éreztem már egy kis izomlázat. Eme gondolatom nyomán, mivel István éppen a csapatot buzdította :

- Gyerünk, gyerünk, mindjárt ott vagyunk, és ott mindenki azt csinálhat amit akar!

Eszembe jutott a táskámban lapuló izomlazító masszázsolaj , amit még barátnőm tanácsára szereztem be, s tudtam mi lesz az első kérésem Istvánhoz ha a szállásra érünk. Tusolás után meg is kérem, masszírozzon át, a pihenőnél már bizonyította jó keze van az ilyesmihez is.

Persze nem utolsó sorban remek bevezetés lehet egy vágyakkal teli estéhez. Alig vártam, hogy a szállásra érjünk. A nap már eltünt a horizont mögött, s bár még nem sötétedett teljesen amikor megpillantottuk egy tisztás közepén álló hatalmas faházat. Az elgyötört társaság újult erőre kapott s néhány perc alatt elértünk a bejárathoz. Itt megálltunk s bevártunk mindenkit majd István pár szóban elmondta ki, hol fog aludni, s milyen szabályokat kell még itt betartani, majd kiosztotta a szobák kulcsait. Amikor mindenki elvonult a szobájába, hozzám fordult s így szólt :

- Ez itt balra a mi szobánk, menj zuhanyozz le addíg én elintézem a vacsorát, aztán jövök utánnad!

Beléptem a szobába lepakoltam a cuccaimat s elindultam zuhanyozni. Testem, lelkem vágyott már egy finom felfrissülésre s alig vártam, hogy István is csatlakozzon hozzám....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A megérkezésünk után rövid eligazítást tartottam, kiosztottam a szobákat, és mielött elmentem volna a vacsorát intézni, oda szóltam Eszternek.

- Ez itt balra a mi szobánk, menj zuhanyozz le, rád fér egy kis felfrissülés!

Gyorsan elintéztem a vacsora rendelést, és gondolataim már Eszternél jártak. Beléptem a szobánkban...láttam, ahogy Eszter ruhája az ágyon hever. Piros bugyija az ágy előtt a földön volt. Hallottam a zuhany morajlását....ezt már nem bírtam tovább és gyorsan levetkőztem meztelenre.

Benyitottam a fürdőszobába, ahol megpillantottam Eszter gyönyörű és formás alakját. Háttal állt, így mögé léptem..átkaroltam és magamhoz húztam.

- Végre, hogy megjöttél, azt hittem, hogy eltévedtél! -mondtad, miközben fejedet hátrahajtottad.

Egyre szorosabban öleltelek magamhoz...formás és kemény popsid férfiasságomat kezdte izgatni. Kicsit köröztél alsótesteddel, ami további merevedést idézett elő.

- Érzem, amit éreznem kell, le sem tudod tagadni....hogy kívánsz! Ez nagyon jó érzés számomra.....én is nagyon kívánlak! - suttogtad a fülembe.

- Légyszíves mosd meg a hátamat! -kértél meg.

- Örömmel teszem...kezeiddel támaszkodj a falhoz.

Kezeiddel támaszkodtál a falhoz...a tusfürdőt végig csorgattam a hátadon...ami végig sikamlott hátadon, és egy kicsi még a popsidra is jutott. Gyengéden dörzsöltem bőrödbe a tusfürdőt...egyre lejjebb mentem....halkan nyögtél is.

Mielőtt a popsid került volna sorra, letérdeltem és megpusziltam. Éreztem testeden, hogy összerezdültél csókomtól.

Popsidon többet időztem el....kezem a vágatban találta magát. Ekkor kicsit széjjel raktad lábaidat...pont akkorára, hogy most már a puncidat is elértem. Itt már határozottabban mozgattam a kezemet....egy-egy rándulásod elárulta érzéseidet.

Felálltam és a zuhannyal lemostam hátadról a finom illatú habot....Te még mindig háttal álltál. Átöleltelek és nyakadat kezdtem csókolni.

- Finom az illatod.....egészen begerjeszt.....fordulj meg kérlek! - kértem meg Esztert.

Megfordult és a látványtól teljesen elveszítettem a józanságomat. Hatalmas csókolózásba kezdtük, miközben a kezünk egymás nemi szerveit izgatták.

Hüvelyed tocsogót a nedvességtől...ujjam szinte észrevétlenül jutott be, hogy további élvezetet nyújtsak Neked. Eközben kezed a golyóimat simogatta....a bőrt húzogattad finom érzékkel.

- Nem fogom sokáig bírni...mindjárt felrobban a farkam....most én legyek az első, aki elélvez....nem bánod....Kedvesem!? - kérdeztem.

Eszter ekkor letérdelt és kemény farkam eltűnt ajkai között. Mielött kivégzett volna kivettem szájából.

- Én is ezt akartam, hogy most Te legyél az első aki a csúcsra ér...mondtad...miközben kezeim a farkamon dolgozott.

- Gyere, verd ki a farkadat....imádom nézni, ha egy férfi ezt csinálja...gyere élvez Rám...érezni akarom forró spermádat a testemen!- kérleltél.

Gyorsabban vertem a farkamat..éreztem, hogy mindjárt elmegyek....lassítottam....majd egy hatalmas hörgés közepette...Eszter melleire élveztem.

Melleit beterítette fehér nedűm...kezeimmel további részekre masszíroztam.

Még mielött teljesen elernyedett volna farkam, Eszter nyelvével letörölte a maradék ondót fényes makkomról.

- Ez jól esett Kedvesem...és már Eszter melleit simogattam, amin még rajta volt a nedűm. Lemostam a melleit...és nyelvemmel kezdtem el felizgatni, hogy nemsokára Ő is hatalmas orgazmusban részesüljön.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már egy ideje a zuhany alatt álltam amikor meghallottam, hogy nyílik az ajtó. Épp végeztem a hajam megmosásával, s amint István mögém lépett a zuhanyba azonnal átkarolt hátulról.

- Végre, hogy megjöttél, azt hittem, hogy eltévedtél! -mondtam, miközben fejemet hátrahajtottam s neki nyomtam hátamat mellkasának. Éreztem kemény férfiasságát amint hozzáér fenekemhez s, hogy fokozzam vágyát kissé körözni kezdtem vele. Rettenetesen kívántam Őt s ezt fülébe súgva tudtára is adtam, majd megkértem mossa meg a hátam, amit örömmel meg is tett. Végigcsorgatta a tusfürdőt a hátamon, majd finom, érzéki mozdulatokkal végig kente rajtam, s már ez annyira jól esett, hogy halk nyögésekkel jutalmaztam érte.

Aztán a következő pillanatban csak azt éreztem, hogy ajka megérinti a fenekemet, s ettől összerezzentem. Aztán már kutató kezét éreztem amint elindul a vágatban s ekkor kissé szét tettem a lábaim, hogy jobban hozzám férjen. Nem is tétovázott, mert innen már elérte dombomat, s kezei határozott mozdulatokkal okoztak gyönyört minden érintésével. Testemen remegések futottak végig erősebb érintésétől.

Aztán éreztem amint a víz végig folyik a hátamon, s újra átölelt majd a nyakamra tapadt finom szája. Kérésére megfordultam, ajkaink eggyé váltak s szünni nem akaró csókolózásba kezdtünk, miközben kezeink egymást izgatták. Vágynedveimen könnyedén csúszott ujja hüvelyembe, s az én kezeim golyóit símogatták.

- Nem fogom sokáig bírni, mindjárt felrobban a farkam. Most én legyek az első, aki elélvez. Nem bánod Kedvesem!? - kérdezte.

S a következő pillanatban már előtte térdeltem, s lüktető farkát eltüntettem a számban. Tényleg éreztem, hogy makkja lüktet, tudtam nem kell sok és vége lesz. De mielőtt elélvezett volna, keze egy határozott mozdulattal lenyúlt farkáért, s kivette a számból. Ekkor így szóltam :

- Gyere, verd ki a farkadat, imádom nézni, ha egy férfi ezt csinálja! Gyere élvez Rám, érezni akarom forró spermádat a testemen!

Ekkor keze gyorsabb tempóra válltott, mintha csak a bátorításomra várt volna, s a következő pillanatban hatalmas nyögéssel a melleimre lövellte nedüjét. A maradékot nyelvemmel tisztítottam le makkja hegyéről, miközben kezeivel szétsimította, majd lassan lemosta rólam vágynedvét.

Aztán elém térdelt, s éreztem amint nyelve egyre beljebb hatol szeméremajkaim között s fürge játékba kezdett amint elérte duzzadt csiklómat. Tudtam, hogy mindent meg fog tenni, hogy hatalmas gyönyörben részesítsen s amikor már egyre hangosabban sóhajtoztam nyelve munkája nyomán, éreztem, hogy belémsiklatja ujját s nekifeszítve hüvelyem falának mozgatni kezdi...

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevezettem ujjamat a csodás punci közepébe. Hüvelyizmai szorosan szorították...nem akarta, hogy teljesen kihúzzam, így belül simogattam hüvelye falát.

- Nagyon jól csinálod! - nyögted, mire ezt kimondtad, már a második ujjam is kéjes barlangodat izgatta.

Nyelvem sem tétlenkedett...megduzzadt csiklódat nyaldosta mohon. Alig kaptam levegőt, de nem akartam leállni semmivel.

Ujjaim belülről...nyelvem kívülről éreztette hatását. Nedvünk egyesült a számban, mohon szívtam Magamban finom és kéjes nedűdet! Egyik lábadat a vállamra raktad, hogy nyelvem még beljebb hatoljon. Éreztem nyögéseiden...rángatózásaidon, hogy nem sokára elönt a gyönyör.

- Akarom hallani hangodat...az élvezés pillanatába....ne fojtsd vissza szavaidat! -mondtam határozottan, miközben az utolsó izgatások hagyták el nyelvemet.

- Igen....csodás......naaaaaagyoooooon .....felsikítottál a gyönyör beteljesülésekor.

Szám erősen rácuppant remegő barlangodra...éreztem finom nedűdet, ahogy tele spriccelted torkomat! Nem győztem nyelni gyönyöröd termékét...a számból is kifolyt egy része.

Lassan felálltam és Magamhoz húztalak...gyengéden megcsókoltam ajkadat és így szóltam.

- Ne mondj semmit...éreztem, hogy tested minden porcikája átélte a gyönyört. Én is majdnem elélveztem közben.

- Köszönöm István ezt az érzést....szeretném, ha most megmasszíroznál...hoztam finom olajokat...felkészülve minden jóra!

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár tudtam, érzi, látja és hallja jó " munkát " végez, mégis tudattam vele :

- Nagyon jól csinálod! - s mire ezt kimondtam éreztem, hogy már két ujja feszíti lüktető barlangom. Lüktető csiklómon mohón járt nyelve, s egyre hangosabb sikkantások törtek elő belőlem, miközben egyik lában felemeltem vállára, hogy még jobban hozzám férjen. Rázkódott a testem, néha az apró sikolyokat nyöszörgések tarkították, ereimben egyre fokozódott a forróság.

- Akarom hallani hangodat az élvezés pillanatában , ne fojtsd vissza szavaidat! - szólt határozottan miközben nyelve az utolsó kemény csapásokat mérte csiklómra.

A következő pillanatban testem megfeszült, lélegzetem visszafolytottam, majd mikor éreztem, hogy testemen végig fut gyönyör hangos sikollyal tört ki belőlem:

- Igen....csodás......naaaaaagyoooooon .....

Lassan felállt, magához húzott, gyengéden megcsókolt s így szólt :

- Ne mondj semmit. Éreztem, hogy tested minden porcikája átélte a gyönyört. Én is majdnem elélveztem közben.

Két kezem közé fogtam arcát, újra megcsókoltam, s így szóltam :

- Köszönöm István ezt az érzést. Rég volt részem ilyen földöntúli gyönyörben. De szeretnélek megkérni még valamire szeretném ha megmasszíroznál. Ezzel kezébe nyomtam a masszázsolajos flakont.

Kiléptem a zuhanyzóból, magamra terítettem egy törölközőt s a szobába indultam. Pár pillanattal később már az ágyon feküdtem, meztelenül s vártam, hogy sajgó izmaim megnyugvást leljenek finom kezei közt. S csak reméltem, mire István végez a masszázzsal, leszünk olyan felhevült állapotban, hogy egyesüljünk egy frenetikus szeretkezésben...

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy mozdulattal eldobta a törülközőt és már az ágyon feküdt...várva a masszázst....vagy valami még izgatóbb dolgot. Gyönyörű látvány tárult szemem elé...pedig már láttam Esztert így...de ez így akkor is szép volt. Az ágyra készítettem minden kelléket, hogy ne kelljen abbahagyni semmit.

Az olajat lassan végig folyattam a hátán...ekkor megrezdült a teste. Gyengéden kezdtem eldolgozni bársonyos bőrébe.

- Szólj, ha van valami kívánságod...hogyan csináljam? - súgtam a fülébe...miközben fülcimpáját megpusziltam.

- Ez most nagyon jó..finom...csináld...és érezni fogod a reakciómból, hogy mit csinálj még. - és megszorította az egyik kezemet.

Haladtam egyre lejjebb és arra eszméltem, hogy popsijánál tartok. Ide még öntöttem olajat, hogy minél sikamlósabb legyen a teste...jobban eldolgozzam az olajat. Gyengéden széthúztam lábait, hogy a combbelsőket is kellőképpen megmasszírozzam...vagy talán felizgassam. Csodás popsi mélyedésedben dolgozott kezem...amikor éreztem az első jeleit annak, hogy kezdesz felizgulni.

Megemelted testedet, hogy a puncidhoz is hozzáférjek...olajos kezemmel simogattam...célom csak az izgatás volt...szóval vigyázni kellett, hogy ne kapjon el hév.

Ujjaim csak éppen érintették ágyékodat...de ez is felizgatott Téged.

- Ne hagyd abba....csináld még....érezni akarom ujjaidat magamban...- ilyeneket hörögtél hangosan.

- Most nem lehet Kedvesem...lesz még rá alkalom...fordulj meg! - válaszoltam.

Pedig a péniszem igen csak merevedésnek indult, ahogy a punciját simogattam.

- Most pedig, a csúcsponthoz értünk...lazulj el...! -mondtam és az olaj ellepte formás melleit.

Mindkét kezemmel masszíroztam a melleit....éreztem, ahogy a bimbói egyre nagyobbra nőnek. Kezeim lassan önállósították magukat, de tervszerűen, hogy egyenesben, hol keresztben masszírozták melleidet.

Tested rángatózásba kezdett...kezeid szorították az ágyneműt....hirtelen megemelkedtél és visszahulltál az ágyra.

- Ez mi volt? -kérdeztem csodálkozva. Te csak lihegtél...majd lassan megnyugodtál.

- Elélvezteeeeeem....ilyen még nem történt Velem, hogy a cicimmel ilyet érezzek...élvezzek! Nagyon köszönöm, hogy átélhettem ezt is...nem szokásom dicsérni a partnereimet....de Te egy igazi Férfi vagy...ami az érzéki szexualitást illeti.

- Gyere, lemosom az olajat Rólad, de ne hidd, hogy befejeztük...még soká van vacsora!

Előttem van egy filmbeli jelenet...még nem tudtam ezt eljátszani senkivel...de Veled ez menni fog...és nagyon szeretném, ha testünk végre egyesülne! Kívánlak kedves Eszter! - mondtam, de Eszter ajkai már számat harapdálta, megfogat kezemet és húzott a fürdőszobába.

- Gyere menjünk..érezni akarom férfiasságodat...kívánlak István! - mondtad és megnyitottad a zuhanyt....

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint megéreztem a hátamon végig folydogáló olajat, majd kezei finom érintését testem megremegett. Lágy mozdulatokkal végig simította bőrömön az olajat.

- Szólj, ha van valami kívánságod...hogyan csináljam? - súgta a fülébe, miközben megpuszilta fülcimpám.

Biztosítottam róla, hogy érezni fogja mit kell tennie, valahogy biztos voltam benne, hogy nem fog csalódást okozni. Hihetetlen nyugalmat éreztem sugározni belőle, annak ellenére, hogy tudtam talpig férfiból van s Őt sem hagyja hidegen amit velem tesz.

Kezei már popsimnál jártak mikor éreztem, újra olajat önt rám, s bár hihetetlen finoman érintett, mégis lassan minden kézmozdításától megremegett a testem. Lassan széthúzta combjaimat, s olyan izgatón masszírozta combom belsejét, hogy egyre hangosabban, szinte már zihálva szedtem a levegőt. Kezei közben popsim mélyedésébe vándoroltak át, amikor megemeltem testem, hogy jobban hozzám férjen keze, mert már szinte megőrjített a vágy, hogy magamban érezzem legalább az ujját.

- Ne hagyd abba, csináld még, érezni akarom ujjaidat magamban! - kérleltem nyöszörögve, de ekkor így szólt :

- Most nem lehet Kedvesem, lesz még rá alkalom, fordulj meg!

Azt gondoltam beleőrülök, de tudtam rá bízhatom magam, így engedelmesen megfordultam.

Csak néztem Rá, vágytól csillogó szemekkel amikor újra megszólalt:

- Most pedig, a csúcsponthoz értünk, lazulj el! - mondta, s hihetetlenül mély nyugalom áradt a hangjából, pedig láttam rajta, hogy már Ő is rendesen felizgult állapotban van.

Ekkor mindkét kezét a melleimre tette, s lehellet finoman kezte el masszírozni őket. Testem egyre jobban elöntötte a forróság, magam sem hittem, hogy ilyesmi létezik. Egyre erősebben éreztem remegni testemet, s kezeimmel a lepedőt gyűrve, megfeszültem, majd néhány pillanat múlva lassan elernyedtem.

Amint kinyitottam a szemem, csodálkozva nézett rám majd megkérdezte :

- Ez mi volt?

- Elélveztem,- mondtam alig hallhatóan - ilyen még soha nem történt velem. Te egy igazi Férfi vagy, ami az érzéki szexualitást illeti.

Ekkor zuhanyozni invitált, s valami filmbéli jelenetről kezdett beszélni, de ekkor ajkára tapasztottam szám s forrón csókoltam, harapdáltam miközben már a fürdő felé húztam Őt s csak ennyit mondtam miközben megnyitottam a vizet :

- Gyere menjünk! Érezni akarom férfiasságodat, kívánlak István!

S ezzel magammellé húztam a zuhanyzóba. Farka mereven ágaskodva várta, hogy végre foglalkozzam vele, s én is alig vártam, hogy legalább annyi gyönyört adhassak Neki, mint Ő nekem....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Folyt Ránk a víz és Eszter az ágaskodó farkammal játszadozott. Éreztem, hogy izgalmi nedveim előjönnek. Gyengéden elkente a makkomon.

- Milyen filmes jelenet akarsz eljátszani itt? - kérdezted, miközben nem engedted el a farkamat.

- Biztos láttad a Specialista c. filmet...Sheron Stones és Stallone nagyjelenete a fürdőszobában. Állva, ülve mindenféle pózban élveztek. Gyere nem bírom már...érezni akarom izmos hüvelyedet!

- Gyere itt vagyok...hatolj belém....érzeeeeeeem.....finom! - és lassan, de határozottan bevezettem férfiasságomat szűk puncijába. Mikor már tövig behatoltam..kezét hátranyúlva golyóim simogatását végezte. Egyik lába a zuhanyfülke falát támasztotta és nem látszott rajta a fáradság jele. Ütemesen mozgattam csípőmet...farkam ki-be mozgott...néha úgy összezárta punciját....azt hittem rögtön belé élvezek. Ekkor kihúztam farkamat lihegő testéből. Leültem a kőre és meredező farkamba Eszter szó nélkül beleült.

- Lovagolj meg.....! - kérdtem és amennyi erő még volt benne örült vonaglásba kezdett. Kemény melleit nyalogattam..nyálam folyt a testén...keveredve a zuhanyból folyó vízzel...miközben egyre hangosabb nyögések hagyták el ajkunkat.

- Élvezz Belém...érezni akarom a forró nedűt a testembe.....Én....mááááár.....óhhhhhh....jóóóóóóóóóóóó.......igeeeeen ezt akartam!

Mire kinyögte a szavakat, farkam Eszter testébe spriccelte az annyira vágyott nedűt!

Még keményen benne ült szerszámomban...pusziltuk egymás arcát...köszönetképpen!

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először csak lágyan símogattam végig farkát, melynek végén megjelent egy csepp ragacsos nedv, s ezt ujjam begyével szét simítottam makkján, majd mélyen a szemébe néztem s megkérdeztem Tőle :

- Milyen filmes jelenet akarsz eljátszani itt?

S nyomban jött a válasza :

- Biztos láttad a Specialista c. filmet.Sheron Stones és Stallone nagyjelenete a fürdőszobában. Állva, ülve mindenféle pózban élveztek.

Majd magához húzott s így szólt :

- Gyere nem bírom már, érezni akarom izmos hüvelyedet!

Bíztatásomra, lassan de férfiasan magára húzott. Éreztem amint feszülő farka végig símítja hüvelyem falát s mikor teljessen belém ért egy pillanatra megállt. Éreztem rettenetesen kíván már, zakatoló szívverése, egyre gyorsabban emelkedő mellkasa elárulta. Kezemmel közben golyóit masszíroztam, egyik lábam feltámasztottam a zuhany falára. Ütemesen mozgott bennem, s én fokozvan mindkettőnk élvezetét, néha összeszorítottam belső izmaim. Láttam rajta közel a csúcs, de ekkor kihúzta belőlem farkát s leült a köre. Én kérdés nélkül fölé léptem, s ráültem. Csípőmet körben is mozgatva vad vágtába kezdtem rajta, miközben Ő melleimet csókolta, falta. Zihálásunk egyre fokozódott, repültünk a csúcs felé, s a gyönyör kapuját szinte egyidőben léptük át mindketten. Éreztem amint hüvelyembe lüktet forró nedve , hatalmas sóhajai közepedte, s utolsó hangjaink egymás szájában nyelődtek el.

Nem mozdultam Róla miközben szánk már egymás arcát csókolta, kezeink simogatva nyugtatták egymást....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Gyere, szedjük össze magunkat, mindjárt vacsora. A többiek már biztos esznek.- mondtam, de gondolataim még a fürdőben jártak...és hol van még az éjszaka.

Felöltöztünk és a látszat kedvéért külön-külön mentünk a kajáldába. Persze azért a többieken látszott, hogy tudják mi a helyzet Velünk. Leültünk ahhoz az asztalhoz, ahol egy pár volt. Érezni lehetett, hogy Ők régóta összetartoznak, irigykedve figyeltük Őket.

Beszélgettünk az élet nagy dolgairól...hátha megváltjuk a világot.

Vacsora alatt, nem nagyon beszélgettünk...néha szemünk fénye összecsillant. Gyönyörködtem Eszterben, még mindig láttam rajta új és szép dolgokat!

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az étkezőbe külön érkeztünk, de mivel eléggé vibrált körülöttünk a levegő, nem titkolhattuk össze melegedésünket. A pár, akinek az asztalához ültünk, meghitten vacsorázott már, láttuk rajtuk, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak. Néztük Őket mialatt ettünk, s tekintetünk néha egymásba olvadt kis időre. Gyanítottam, hogy István gondolatai is az előttünk álló éjjszakán jártak amíg a vacsora végére értünk, amint az enyémek is. Még csak fél órája hagytuk el a szobát, de máris éreztem hiányát érintéseinek, vágytam Rá. S tekintetéből kiolvastam , hogy ez kölcsönös, vágyakozó szemekkel nézet rám.

A vacsora végeztével István felállt az asztaltól s a csapat felé fordulva elmondta a holnapi programot nagyvonalakban, különös tekintettel arra, hogy mindenki igyekezzen kipihenni magát, mert a holnapi nap keményebb lesz a mainál.Miután befejezte mondíndóját jó éjt kívánva mindenkinek elhagytuk az ebédlőt s a szobánk felé vettük az irányt...

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vacsora végeztével elmondtam a holnapi programot, hogy jól pihenje ki mindenki magát, és egy jó éjszakával elköszöntem a társaságtól.

Azon agyaltam, hogy ez a lány egyszerűen megbabonázott..és nem kizárólag a szexuális képességeivel, hanem az egész lényével lenyűgözött. Lehetséges, hogy megtudnám Őt tartani...hosszabb távra is. Persze, hogy Ő mit gondolhat erről...majd kiderül.

Ezért most előveszem a romantikus, érzéki oldalamat...amit eddig mindig díjaztak a párjaim.

- Menj előre....illetve várj egy kicsit...van még egy kis dolgom! - mondtam Eszternek.

Volt egy kis bárrészleg és kértem egy üveg félédes vörösbort. Kibontattam az ott dolgozó Hölggyel.

- Esetleg poharakat is kér hozzá? - kérdezte.

- Nem, majd üvegből iszunk..így sokkal felszabadultabbak lehetünk. - válaszoltam kedvesen.

- Gyere, üljünk le kint..láttam nem messze egy padot. - invitáltam, miközben az üveget próbáltam eldugni.

De csodás szemeivel észrevette, és megkérdezte - mit tervezel?

- Szeretnélek megismerni Téged...ott leülünk...beszélgetünk...nézzük a naplementét...iszogatunk...lazítunk...meg minden amihez van kedved! - válaszoltam kérdésére, és megfogtam kezét.

- Ez jónak hangzik...szeretem ha egy férfi nem csak a szex oldaláról közelit meg, hanem látja bennem a Nőt is. Romantikus alkat vagyok..talán túlzottan is, amit sok férfi nem szeret. De Téged nem ilyennek látlak...határozott lehetsz...van célod! Ez tetszik nagyon. - mondtad határozottan.

Hallgattam Eszter monológját..miközben kezem gyengéden megszorította kezét.

- Na végre...azt hittem soha nem érünk ehhez a padhoz. Ülj le ide. - kértem Esztert.

Leültünk...átöleltem....szemeimmel körbetekintetem, hogy azért biztonságos távolságba legyünk...most nem hiányozna egy "kukkoló".

- Egy korty..jöhet? - kérdeztem.

- Igen..add ide az üveget! - válaszolta remegő hangon.

Érzéseim azt súgták, hogy nagyon meg van lepődne, hogy nem a szobába kötöttünk ki...hanem itt. Feszült volt, de a bor lazított rajta. Talán régen volt ilyen helyzetben, hogy a Nőt látja benne valaki...aki előcsalhatja belőle vágyait, érzéseit.

Én is ittam a borból...egymásra néztünk...ajkaink is találkoztak...érzéki csókot adtam szájára.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Menj előre....illetve várj egy kicsit, van még egy kis dolgom! -szólt István mielőtt a szoba felé indultunk volna. Megálltam s Ő eltünt pát percre, majd mikor visszatért így szólt:

- Gyere, üljünk le kint, láttam nem messze egy padot.

Láttam, hogy egy boros üveget próbál kissé ügyetlenül a háta mögé rejteni. Huncut mosollyal kérdeztem Tőle :

- Mit tervezel?

- Szeretnélek megismerni Téged. Ott leülünk, beszélgetünk, nézzük a naplementét, iszogatunk, lazítunk...meg minden amihez van kedved! - válaszolta s megfogta a kezem. Teljesen lenyűgözött a pasas, s ezt tudtára is adtam, megszokott határozottságommal és szókimondásommal ecsetelve Neki, díjazom ha egy férfibe szorult romantika is, mert manapság ritkán lehet ilyet találni.

Eddigi kapcsolataim zöme azért futott zátonyra, mert nem tudtam megértetni a pasijaimmal, hogy mit lehet nézni hosszú percekig egy naplementén, egy csillagos éjjszakán a fűben felve a csillagokon, egy vízparton éjjel a homokban fekve hallgatva a hullámok morajlását, s azt végképp nem értették, amikor zuhogó esőben kisütött a nap miért rohangálok fel s alá, keresve az égen a szivárványt.............

Érthető volt hát, hogy kissé kétkedve fogadtam ezt a nagy romantikát, azt gondoltam csak nekem akar kedveskedni vele s ettől kissé feszült lettem, mert miattam nem kell eljátszania, de azért titkon reméltem, hogy őszintén élvezi Ő is a csillagfényes éjjszaka minden báját.

A padhoz érve leültünk s Ő átölelt, miközben körül pillantott biztosan egyedül vagyunk-e. Majd felém nyújtotta az üveget s megkérdezte :

- Egy korty jöhet?

- Igen, add ide az üveget! - válaszoltam remegő hangon.

Néhányat kortyoltunk a borból s ez kissé oldotta feszültségemet, s amint István szemébe néztem a hold halvány fényében, megértettem, szó sincs arról, hogy Neki ez ne tetszene. Lassan odahúzódott hozzám s ajkaink összeforrtak, oly érzékien s mégis oly mohón, mintha soha többé nem akarnánk elengedni egymást.....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hatásos volt a bor...gyengéden, de érezhetően csókoltuk egymást. Nem engedtük el egymást. Simogattam arcát a holdfényben. Természetesnek tűnt ez az állapot. Most ez esett jól mindkettőnknek. Nem volt kapkodás...egymástól vártuk a folytatást.

- Lehet, hogy hülyeséget mondok, de megérintettél...valami furcsa érzés fogott el. - törtem meg a csendet.

- Nem hinném, hogy ez hülyeség....én is érzek valamit....és őszintén megmondva, régen éreztem ilyet...villámcsapás ért! Ahogy átölelsz, simogatsz, beszélsz Hozzám...ez hiányzott nagyon. Maga a Férfi, aki nem a szexuális tudásával akar meggyőzni....persze Veled ez is fincsi dolog....hanem a másik oldalról...a Nő titkos vágyait hozza ki.

- Ez szép monológ volt....tetszel nagyon....ha Te is úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagyunk...ennek csak örülni tudok! Megfogtál, és nem tudok Tőled szabadulni! -mondtam reszkető hangon.

Megittuk a maradék bort....érzékien csókolóztunk....éreztük, hogy ez talán több lehet, mint egy futó kaland.

- Most már hűvös van, gyere menjünk pihenjünk le. - mondtam majd felsegítettem a padról, adtam egy puszit arcára....és kézen fogva visszaindultunk a szállásra.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljes biztonságban éreztem magam a karjai közt, hihetetlen nyugalom áradt belőle. Majd egyszercsak halkan megszólalt:

- Lehet, hogy hülyeséget mondok, de megérintettél. Valami furcsa érzés fogott el.

Érdekes módon bennem is ilyen gondolatok motoszkáltak, s innen már hangosan folytattam :

- Nem hinném, hogy ez hülyeség, én is érzek valamit és őszintén megmondva, régen éreztem ilyet. Villámcsapás ért! Ahogy átölelsz, simogatsz, beszélsz Hozzám, ez hiányzott nagyon. Maga a Férfi, aki nem a szexuális tudásával akar meggyőzni, persze Veled ez is fincsi dolog, hanem a másik oldalról, a Nő titkos vágyait hozza ki.

- Ez szép monológ volt. Tetszel nagyon, ha Te is úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagyunk, ennek csak örülni tudok! Megfogtál, és nem tudok Tőled szabadulni! - mondta reszkető hangon.

Lassacskán elkortyoltuk a bort, közben öleltük és csókoltuk egymást, ringatóztunk az érzéseinkben. Most csak a " jó vele itt " érzés volt bennünk s talán titkon mindketten azt éreztük lehet ez valami szép kezdete.

Aztán István szólt, hogy menjünk be mert hűvös van már s felsegített a padról. Egy puszit nyomott az arcomra s kézen fogva elindultunk vissza a szobánkba.

Fáradtak voltunk mindketten, hosszú napunk volt. Egymáshoz bújtunk az ágyban s István még közelebb hajolt, s a fülembe súgta :

- Szép álmokat, pihenj Kedves, holnap is hosszú napunk lesz!

A bortól , és a fáradtságtól, percek alatt elnyomott minket az álom...

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hozzám bújt, átöleltem és percek alatt elaludt. Hallgattam édes szuszogását. Aztán engem is elnyomott az álom.

Álom...csodás dolog!

"Lebegtem a föld felett, mintha a mai történések csak álom lett volna. Sokszor álmodok, ha különleges események történnek, és a mai nap ez volt. Szerelmes lettem talán??!! Lehetséges...érzéseim nem csalnak vagy nem engedem meg neki, hogy becsapjon! Most, hogy álmomban újra feltűnik...szebb...vidámabb....érzékibb...magabiztosabbnak látom. Gyönyörű testét szemem előtt ringatja....csábító mosolya, izgatja fantáziámat. Áttetsző ruháját a friss szelő fújja...megcsillan rajta a szivárvány fénye...kezeimmel érinteném, de eltűnik. Akarom Őt...kétségbeesve keresem...belépve a szivárványba...megtaláltál, de még a szivárvány nem ért földet, nem lehetek a Tiéd, itt van küldetésem, menj, menj, menj, kérlek, ne kínozd lelkemet! Szavaid egyre hangosabbak, szót fogadok és elhagyom életteredet, kilépve a szivárvány bűvöletéből".

Hirtelen felriadok...ez csak egy rossz álom lehet...de érzem, hogy Eszter hozzám bújva alszik...ott van és ez mindennél többet jelent Nekem. Megcsókolom arcát, simogatom érzéki karját. Nem mozdul, ajkait simogatom, gyengéden megpuszilom, nyelvem hegye szája szélét nyaldossa.

- Még, mééég akarom....nem akarom, hogy abbahagyd....kérlek! - szólalt meg váratlanul Eszter.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Apró, finom símogatásokra és csókokra ébredezem. Borzongató érintései pillanatok alatt kiűzik szememből az álmot, érzem amint forró, puha nyelve végig siklik ajkamon. Mielőtt csókra nyitnám ajkamat megszólalok :

- Még, mééég akarom, nem akarom, hogy abbahagyd, kérlek!

Persze esze ágában sincs abbahagyni, szorosan hozzám bújva fekszik, érzem ahogy farka hozzám ér, s csókra nyitom számat, melyet már végig ízlelt az imént. Hosszan csókolt, kezei már testem vonulatain siklottak végig amint símogatott miközben csókunk egyre hevesebbé vált, vágyunk egyre tüzesebben izzott fel ismét egymás iránt.

S talán most először nem csak a puszta vágy vonzott minket egymáshoz, már nem csak testünk vágyott a másik testére. Most talán mindketten úgy éreztük eggyé válhatunk.

A megnyugtató érzés mely hatalmába kerített mellette, már nem lepett meg, megremegtetett minden érintése, érzékeim teljesen elárasztotta a belőle áradó szeretet és gyengédség.

- Varázsolj el kérlek! - súgtam fülébe, s ekkor már ujjai a combom belsején símogattak megáradt patakká változtatva nedveimtől tocsogó barlangom belsejét.

Közben míg Ő serényen korbácsolta vágyaim, símogató kezem megakadt meredező férfiasságán s finoman markomba fogva, gyengéden ringatni kezdtem kezemben. Tenyeremet néha át siklattam makkja hegyén, mely sikamlós cseppeket eresztett kezem finom munkája nyomán.

Sokáig akartam élvezni a kényeztetését, így lehellet finoman bántam vele, miközben éreztem, hogy Ő sem akarja siettetni, ki akartunk élvezni minden érintést....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tett mintha aludna, pedig csak átadta magát a lassú élvezeteknek.

Simogattam combbelsőjét, barlangját ahonnan már érezhetően folyt az a csodás nedű, amit már "olyan régen" éreztem.

- Varázsolj el kérlek! - súgta fülembe, szavai megérintette lelkemet, testemet.

Ujjam gyengéden masszírozta barlangja belső falát, ami tocsogót nedveitől. Észrevehetően férfiasságom is elkezdett váladékozni...ami még nagyobb vágyat ébresztett e csodás Nő iránt. Keze lassan megtalálta kemény farkamat, makkomon játszadozott amitől újabb vágyfokozó cseppek jelentek meg.

Annyira szerettem volna elkenni cseppjeimet a makkomon, de nem akartam megfosztani Őt ettől az élménytől. Ujjairól néha lenyalta cseppjeimet és folytatta "kínzásomat".

- Csodás vagy Kedvesem! - nyögtem ki,...és most pihenj egy kicsit, tettem még hozzá.

Szétnyitottam lábait, és arcommal belefeküdtem nedves puncijába. Nyelvem körkörös mozdulatokat végzett csiklóján, nyálam elárasztotta barlangja bejáratát. Kezei az ágyneműt szorították az élménytől. Nem siettem semmivel, hosszan akartam puncija közelében tartózkodni.

Most már határozottabban nyaltam puncikáját, mivel kezei erősen szorították fejemet.

-Finooooom.....csináld még......ne siess kérlek.....nagyon jól nyalsz Drágám! - nyögdécseltél, miközben tested néha megrándult. A fulladás határán voltam, de nem hagytam abba. Arcomat beborította közös nedvünk. Odahajoltam Eszter főlé és megkértem.

- Nyald le arcomat! Mohon nyalta, miközben kezeivel elkente közös nedűnket arcomon.

Utána megengedtem, hogy nedvedző farkamat is tisztára nyalja.

Visszatértem érzékeny puncijához és bedugtam az egyik ujjamat. Be-ki jártam és nedveitől hangosan csattogott ujjam mozgása. Láttam rajta, hogy ez nem elég neki, ezért később már két ujjam éreztette hatását.

- Még nincs vége Kedvesem....várj az élvezéssel! - mondtam, de teste egyre vadabbul rángatózódott.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Csodás vagy Kedvesem! - szólt alig hallhatóan - És most pihenj egy kicsit! - s mire ezt kimondta, már csúszott is lefelé s arcát a két combom közé nyomta.

A következő pillanatban már éreztem amint nyelve csiklómon lassú köröket tesz meg, úgy tűnt minden cseppemet ki akarja élvezni s én ezt egy picit sem bántam. Imádtam a hosszú és gyönyörökkel teli kényeztetést, s már igen rég nem volt részem hasonlóban. Kezeim a lepedőt markolták, s egyre jobban ziháltam, majd ahogy egyre határozottabban járt nyelve, kezem fejére emelve egyre nagyobb hévvel nyomtam magamhoz. Testem egyre többször rándult meg nyelvcsapásaitól, s kérlelni kezdtem ne siessen, de közben meg azt kívántam csak még és még.

Akkor odahajolt hozzám s én lenyaltam arcáról nedveink elegyét, majd farkát is megtisztogattam a nyelvemmel felitatva minden cseppjét. Ez még jobban felfokozta izgalmam.

Aztán megéreztem amint kutató ujja elindul befelé barlangomba s siklik ki és be újabb gyönyörökhöz juttatva, majd néhány perc múlva már két ujja feszítette hüvelyem falát egyre nagyobb ütemben. Ha ezt így folytatja nem bírom sokáig. Egyre jobban vonaglottam, egy-egy mozdulata hangos sikolyt váltott ki belőlem.

- Még nincs vége Kedvesem, várj az élvezéssel! - halottam István hangját, de már nem voltam biztos benne, hogy tudok várni és nem is akartam.

Így mivel cseppet sem lassított ujjai játékán a következő percben megfeszülő testemet elöntötte a forróság, s hagytam, hogy szétáradjon bennem.

Majd kinyitottam a szemem s Istvánra nézve, mosolyogva így szóltam :

- Folytasd nyugodtan, mintha semmi sem történt volna ! Jönni fog a következő is ! - s ezzel magamhoz húzva szájon csókoltam.....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszter nem tudott úrrá lenni érzésein és hatalmas orgazmusban tört ki. Ujjaimon folyt le a testéből kiáramló csodás nedű, ami beterítette kezemet is.

- Folytasd nyugodtan, mintha semmi sem történt volna ! Jönni fog a következő is ! - mondtad és egy csók erejéig Magadhoz húztál.

Nyelvünk először csak kergették egymást a szánkba, majd örült nyelvezés kezdődött. Harapdáltuk egymás ajkait, aztán lassan lecsillapodtunk.

Újra lábai között feküdtem és nyelvem lefetyelte nedűdet, szívtam Magamban a csodás ízt.

Magamról teljesen elfeledkeztem, pedig farkam hegye úszott kéj nedveimtől. Óvatosan elkentem makkomon nehogy elélvezzek. Nem sok kellett volna, de visszafogtam vágyaimat. Tudtam, hogy Eszter nem fog sokáig váratni, hogy érezzem finom ajkait.

Nyelvemmel már a hüvelyét "dugtam". Kitágult bejáratában akadálytalanul jutottam be.

Testét megemelte, hogy mélyebbre tudjak behatolni. Ilyet még nem csináltam, de most minden adott volt ehhez. Nyelvem egyszerre mozgott Eszter testével, aki hamar a csúcsközelébe került. Mozgása megállt ezzel jelezve, hogy lassítsak. Felnéztem Rá, szemei csillogtak, szivárvány fényekben úszott.

- Drágám add meg a végsőt...amire vágyok! - kérlelt.

Ajkaim újra rácuppantak a puncijára, nyelvem behatolt barlangjába, mozgásunk gyorsult........és nedvei elöntötte számat...a fulladás határán jártam, de most nem akartam abbahagyni. Eszter vonaglót..szavait nem értettem...ízes nedűje csak úgy tódult le torkomon.

Ájultan dőltem le Eszter remegő teste mellé.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókunk vad nyelvcsatává erősödött, mohón faltuk egymást, apró harapásokkal pezsdítettük egymás vérét, majd lassan lecsillapodtunk kissé.

István újra a combjaim közé fúrta fejét, s ismét élvezhettem nyelve kényeztetését. Éreztem amint nyelve ki - be mozog barlangomban, s egyre gyorsítva a mozgást ismét a csúcs felé repít. Megemeltem kissé a popsim, hogy mélyebben belém tudjon hatolni nyelve. Csípőm együtt mozgott nyelvével, majd amikor már éreztem nagyon közel a gyönyör, megállítottam csípőm jelezve , hogy lassítson kicsit. Ekkor tekintetét rám emelte, s én így szóltam :

- Drágám add meg a végsőt amire vágyok!

S ekkor ajkai újra rám tapadtak, nyelve ismét belém hatolt s mozgásunk újra gyorsult.

Ajkaimból már csak nyöszörgések törtek elő, testem vonaglott édes kínjaimtól, s néhány pillanat múlva ismét elöntött a jól ismert csodás forróság, most még hosszabban mint az előbb, végighömpölyögve bennem.

István ájultam dőlt mellém, s amíg remegő testem lassan meg nyugodott Ő is pihent egy kicsit.

Izgalma szemernyit sem csillapodott, farka hívogatóan ágaskodott ágyékán, s gyönyörcseppjei makkján ismét fénylőn csillogtak.

Lassan fölé hajolva kezembe vettem, s ajkaim finoman végig húztam rajta teljes hosszában, majd a másik oldalon vissza haladtam. Makkjához érve leszippantottam róla ragacsos nedvét, majd finoman eltüntettem a számban teljes hosszát. Hallottam amint felnyög, amikor érzékeny hegye elérte szájpadlásomat, s én őrjítő lassúsággal kezdtem mozgatni számban....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ájultan dőltem le Eszter mellé. Farkam ágaskodott, gyöngyöző nedvek jelentek meg makkomon. Simogattam egy kicsit, de egy kéz átvette az irányítást.

Testem megrándult, és felnyögtem. Néztem Eszter csodás kezét, ahogy makkomon játszadozik. Egyre több nedv bukkant elő farkamon.

- Nagyon érzékien csinálod. - mondtam és becsuktam szemeimet.

Éreztem nyelve hegyét, ahogy nyaldossa nedves makkomat.

- Nyisd ki a szemeidet, akarom, hogy nézzél, ahogy csinálom! - mondtad, és farkam eltűnt ajkaid között.

Néztem ahogy szopta farkamat, kezei melleimet karmolta. Csodásan éreztem játékát.

Néha felnézett és ellenőrzött, hogy élvezem az akcióját.

- Szeretem ha néznek szopás közben...a puncim ilyenkor jobban nedvesedik! - mondtad kaján mosollyal.

Nem használta kezeit...csípőm mozgatásával, egyre gyorsabban mozogtam szájába.

Hagyta, hogy én irányítsam, gyakorlatilag közösültem a szájával.

- Lassíts, én akarom befejezni...érezni akarom forró nedűdet, ahogy tele spricceled a torkomat! - kérleltél.

Tudtam, hogy már a végén járok...erősen szorítottam fejem fölött a párnát, és vártam a beteljesülést.

Eszter újra elnyelte szerszámomat, kezei heréimet morzsolták. Éreztem fogai érzékeny játékát. Nem bírtam tovább!

- Jööööööööön....méééég......szoooooopd.....és hatalmas hörgés kíséretében tele lőttem csodás száját. Lábaim remegtek az élvezéstől.

Kezei tovább játszottak...és folyt végig a nedűm.

- Finom volt? - kérdezted miközben tisztára nyaltad kimerült farkamat.

- Nagyon finom volt! Köszönöm kedvesem! Van még egy kis időnk aludjunk tovább. - mondtam és egy csók kíséretében magamhoz húztam, hogy összebújva töltsük az alvásból hátralévő kevés időt.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezeim arra használtam, hogy símogassam, nem nyúltam farkához, csak hagytam, hogy Ő mozgassa csípőjét, s ajkaim szorosan tartották amint egyre gyorsuló ütemben közeledett a beteljesedés felé. Hirtelen kiengedtem hát számból s megkértem, hogy én fejezhessem be, érezni akartam számban a forróságát. Láttam, hogy erősen szorítja a feje fölött a párnát, miközben újra beszippantottam lüktető szerszámát, s kezeim heréit kezdték masszírozni, tudtam, hogy ez majd meg teszi a hatását. Egyre gyorsuló, már - már ziháló légvételei jelezték, hamarosn beteljesedik gyönyöre, s a következő pillanatban teste megfeszült, csípőjét megemelte, ezzel makkja szinte elérte torkomat, s hatalmas hörgés kíséretében elélvezett. Nem hagytam abba, tovább símogattam, már kezeimmel, amin végig folyt ragacsos nedve miközben leittam minden cseppet róla. Majd egy csókot váltottunk még, s össze bújva még elszenderedtünk, bár már hajnalodott, s tudtuk hamarosan ébresztő.

Nehezen ébredtem, mire kikászálódtam az ágyból István már felöltözött, s szólt, hogy néhány telefont el kell intéznie. Igyekeztem összeszedni magam, így mire visszatért, indulhattunk is reggelizni. A csapat zöme már az étkezőben volt, mi is gyorsan nekiláttunk az evésnek.

A reggeli végeztével István ismertette a napi túra programot, s negyed órát adott még a társaságnak, hogy menetkészen a szállás előtt gyülekezzenek s indulhassunk...

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Későn ébredtünk, de hamar elkészültünk és mentünk reggelizni. A többiek már jól ízűen ettek.

Mindenki kipihent volt, még mi is így éreztük. A hajnali kölcsönös kielégülésünk jót tett a testünknek, lelkünknek egyaránt. Felszabadultnak éreztem Magamat és Esztert is.

Nem látszott rajta fáradság, jókat nevettünk evés közben.

Eligazítottam a társaságot és elindultunk a mai napra eltervezett úton haladva.

Mára egy rövidebb táv lett betervezve, hogy holnap visszatudjunk menni a kiindulási pontig.

Lassan bandukoltunk, nem volt nehéz terep. Gondolataim már előrébb jártak.

"Már előre féltem, hogy mi lesz ha nem marad meg köztünk a kapcsolat. Milyen lesz akkor a búcsúzásunk egymástól? Annyira megkedveltem Őt. Aranyos, értelmes, okos, szexis...egy NŐ! Pedig nem is ismerem...akkor mi alapján kergetek álmokat? Ő mit gondol Rólam? Lehet, hogy csak egy jó kaland volt mindkettőnk számára? Én többet szeretnék Tőle? Rajtam múlik csak...nem hinném!? Illek hozzá....? Faggassam a pasijairól? Erről biztos nem szeretne beszélni!"

Hirtelen azt vettem észre, hogy Eszter megbotlott. Azonnal utána nyúltam még mielőtt beütötte volna térdeit. Erősen fogtam kezét, felsegítettem.

- Köszönöm! - mondtad és kezed érzékenységéből azt vettem ki, hogy fölöslegesen agyalok, hogy mi lesz kettőnkkel.

Ő is akar engem...szemeink huncut mosollyal kacsintottak egymásra.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A megbeszélt időpontban mindenki a szállás előtt gyülekezett, elindultunk.

Könnyű tereprn szinte sétálva haladtunk a fák lombkoronái közt beszűrődő napfény sejtelmes árnyakat vetített a földre körülöttünk. A madarak csicseregtek a fákon, a friss reggeli levegőt szinte harapni lehetett. Imádtam a természet eme idilljét. Lelkem feltöltődött ilyenkor, s egészen elbódított a sok szín, illat és hang. Vissza felé haladtunk a kiindulási ponthoz, de eglszen más irányban és terepen haladtunk mint idefelé jövet. Láttam István is elmélázva lépkedett mellettem, nem tudtam merre járnak gondolatai, ám a következő pillanatban megbotlottam egy kiálló gyökér darabban ami az utat keresztezte s ez ki zökkentette Őt gondolataiból. Egy szempillantás alatt nyúlt kezem után, hogy elkapjon mielőtt térdeim a földhöz értek volna. Felsegített.

- Köszönöm! - mondtam alig hallhatóan s amint tekintetünk találkozott huncut mosollyal kacsintottunk egymásra, amit talán senki nem vett észre. De ha észre vették volna sem bánjuk, már nem foglalkoztunk vele ki mit lát és gondol a csapatból. Az elmúlt nap és éjjszaka azt erősítette bennem, hogy akrjuk egymást, nem tudtuk meddíg és azt sem, hogy miként valósítjuk meg, ez még nem került szóba közöttünk, de gesztusaink megerősítették jelen érzéseinket egymás iránt.

Tovább haladtunk s ismét saját gondolatainkba mélyedve eljutottunk egy gyönyörű tisztásra, aminek végében egy pihenőhely látszott. Az égen bárányfelhők úsztak, de a hegy fölött egy sötét viharfelhőt pillantottunk meg. István hátra fordult s így szólt a csapathoz:

-Igyekezzünk a pihenőhelyhez, ha ez a felhő ideér komoly felhőszakadás lehet belőle !

S ezzel szapora léptekkel indult el mindenki a pihenő felé. Már csak néhány méterre voltunk amikor hatalmasat dördült az ég. István gyorsan beterelte a csapatot a fedett pihenőhelyre, én a sor végén vártam, hogy mindenki beérjen. Gyönyörűen sütött a nap de az ég újra hatalmasat dördülve hatalmas könnyekkel kezdett sírni. Szaladni kezdtem, de nem a pihenő alá. A tisztás szélén egy nagy szakadék állt, alljában egy hatalmas ódon kastéllyal, a szemben lévő hegy teteje alig látszott az esőfüggöny mögött. A szakadék széléig futottam arcom a magasba emelve, hallottam amint a többiek utánam kiáltanak de nem álltam meg, egészen a széléig. Két karom a magasba emeltem s forogtam körben mint a gyerekek, szemeim az eget kémlelték. Tudtam lenni kell mindjárt..... mindjárt.... és ekkor halványan kirajzolódni látszott egy hatalmas szivárvány.

Ekkor ért oda István. Mögém lépett, átkarolt, megcsókolta a nyakam hátulját s megkérdezte :

- Mit művelsz itt az esőben ??

- Látod ??? Látod Te is ? Ott, ott a szivárvány!!!!

S a szivárvány alja egészen a völgyben látszott már éppen a kastély ajtaja előtt.

- Ígérd meg! Ígérd meg nekem, hogy egyszer elmegyünk oda....Oda, ahol a szivárvány földet ér..

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gondolataim annyira elvittek, hogy majdnem tévútra tereltem a társaságot. Az eddigi történések annyira hatással voltak Rám, hogy el is felejtettem, hogy ez rövidebb túra....csak kétnapos.

Láttam a társaságon, hogy furcsán néznek, de nem mert senki szólni.

Hirtelen irányt váltottunk és végül is elindultunk a kiindulási pontra.

Elértünk ahhoz a tisztáshoz, ahol egyszer már pihentünk....és megtörtént az első csók Eszterrel. Közben hatalmas eső kerekedett a szikrázó napsütésben.

Eszter egyszer csak elkezdett futni a szakadó esőbe...futottam utána, mintha csak kettesben lennénk.

Állt az erdő közepén, ahova villámlásszerűen becsapódott a nap...a csodás szivárvány beborította a messzi tájat.

Gyengéden átkaroltam törékeny testét és megcsókoltam vizes nyakát.

- Ígérd meg! Ígérd meg nekem, hogy egyszer elmegyünk oda....Oda, ahol a szivárvány földet ér.. - fejét hátradöntve halkan kérlelt.

- Megígérem Drágám! - mondtam miközben megfordítottam, simogattam vizes hajkoronáját, arcát csókokkal halmoztam el.

- Gyere, menjünk vissza a többiekhez! - kértem mialatt elállt az eső.

- Még nem akarok menni....látni akarom amikor elúszik a szivárvány! - ellenkezett finoman.

Itt döbbentem rá, hogy eggyé váltunk...akarom és viszont akar. Ahogy néztem annyira törékeny, elesett volt!

Felkaptam az ölemben és egy csók kíséretében elindultunk vissza...

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Megígérem Drágám! - mondta miközben megfordított, simogatta vizes hajam, arcom csókokkal halmozta el.

- Gyere, menjünk vissza a többiekhez! - kérte mialatt az eső is elált.

- Még nem akarok menni! Látni akarom amikor elúszik a szivárvány! - mondtam.

Ekkor akaratom ellenére az ölébe kapott s egy csókkal lezárta szám, hogy ne ellenkezhessek újra s elindult velem a pihenő felé. Amikor elengedte szám, fejem hátra hajtottam s szememmel a szivárványt kerestem ki akartam használni minden pillanatot, amíg még látszott a horizonton. Aztán lassan amint a nap felszáratotta a ködpárát, a szivárvány elhalványult, majd eltünt a szemem elől.... egy könnycseppet hullattam érte s a következő pillanatban István letett a pihenő előtt. A csapat tapsolni kezdett, nyilván kettőnknek szólt a taps, már nyilvánvaló volt számukra amit eddíg is gyanítottak.

A ruhám, hajam csurom víz volt, de boldog voltam. Boldog mert eljöttem erre a túrára, mert találkoztam Istvánnal, mert jó volt vele, mert láttam az esőben a szivárványt, és mert megígérte elvisz oda....

-Lassan elindulunk, Eszter öltözz át, még megfázol, majd az erdőnél megvárunk! - szólt István s a csapat elindult engedelmesen az erdő felé, ahonnan jöttünk. Láttam Istvánon, hogy ott maradna velem de a csapatot nem hagyhatta egyedül és az idő is sürgetett minket, mert ez a kis felhőszakadás most kényszerpihenő volt. Az asztalra dobtam a hátizsákom és előhúztam pár száraz ruhát, majd néhány mozdulattal átöltöztem, s utánuk siettem. Mire az erdőhöz értek utol is értem őket. A boldogság teljesen eluralkodott rajtam. Amikor a sor elejéhez értem István mellé léptem s a fülébe súgtam huncutul:

- A következő pihenőnél eltünhetnénk egy kicsit...

Felém fordult és csak kacsintott egyet, majd átkaroltam derekát s így haladtunk tovább....

Istvánka0111 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elérkeztünk az utolsó pihenőig.

- Félóra pihi és megyünk tovább! - mondtam a társaságnak és kézen fogva el is tűntünk.

Már nem láttak a többiek...megálltunk....átkaroltam, szorosan magamhoz húztam és megcsókoltam kívánatos ajkait. Álltunk és önfeledten csókoltuk egymást...kezünk egymás hajába fonódott. Eltűnt az időérzékünk...csak mi voltunk.

- Fordulj meg....meglepetés számodra! - kértem meg Esztert.

Én már láttam, ekkor megfordult és számára is látható volt egy újabb szivárvány.

- Nagyon szép....biztos Te csináltad Nekem.....jó lenne egyszer a közepében szeretkezni Veled....köszönöm ezt a meglepetést....nagyon boldog vagyok! - mondtad és könnycsepp jelent meg szemed sarkában. Nyelvem hegyével lenyaltam, de ekkor kitört Belőled az igazi sírás. Szorosan öleltél, tested remegett a zokogástól...nem szóltam...hagytalak, hogy kijöjjön minden rossz, kellemetlenség ami Benned volt.

- Köszönöm, hogy Velem vagy...sajnálom, hogy sírni látsz....nagyon Bennem volt az egész eddigi életem sivársága! Ezért akartam ezt a pihenőt....kiakartam adni Magamból minden rosszat. Szeretném, ha együtt maradnák...akarlak nagyon.....igazi férfi vagy!

- Együtt maradunk és vigyázok Rád...tudod van egy ígéretem is! - válaszoltam Eszternek.

Kézen fogva elindultunk vissza, hogy megtegyük a túra utolsó részét.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pihenőhelyhez érve kézenfogva tüntünk el az erdőben s hallottunk amint a többiek halkan kuncogva sustorognak. Nem törődtünk Velük.

Amikor már elég távol voltunk István magához húzott, átkarolt, és hosszan megcsókolt. Ujra eleléltam karjai közt, hihetetlen hatással volt rám. Kezeink a másik hajába túrva, önfeledten csókoltuk egymást, tér és idő megszünt létezni körülöttünk.

- Fordulj meg,meglepetés számodra! - szólt, s amikor megfordultam a szemem elé tárult egy újabb szivárvány. Kisebb volt az előzőnél, de gyönyörű élénk színekben pompázott a táj felett. Felemelő látvány volt, szemem sarkából kigördült egy könnycsepp a meghatódottságtól, s a boldogságtól. Ekkor István hozzám hajolt s nyelve hegyével letörölte a könnycseppet arcomról. Ekkor kitört belőlem a zokogás, az elmúlt időszak magánya, s a boldogság, hogy most Rá találtam.

- Köszönöm, hogy Velem vagy. Sajnálom, hogy sírni látsz de nagyon bennem volt az egész eddigi életem sivársága! Ezért akartam ezt a pihenőt. Ki akartam adni magamból minden rosszat. Szeretném, ha együtt maradnák, akarlak nagyon. Igazi férfi vagy!

- Együtt maradunk és vigyázok Rád, tudod van egy ígéretem is!- válaszolta csendesen, megnyugtató hangon, s kéz a kézben elindultunk vissza a csapathoz, hogy folytassuk a túrát, s visszaérjünk lassan a kiinduló pontra, már együtt, egy pár ként...

Tartalomjegyzék