Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remek, mindjárt kilenc óra és jön a delikvens. Remélem, egy jó pasi jön, nem úgy, mint múltkor. Na, majd meglátom.


Ekkor halkan, de határozottan kopognak az ajtón.

- Tessék! - szólok ki. Rendezgetem az ecseteket, festékeket. Csak egy pillanatra nézek fel, aztán már nem is tudom rólad levenni a szemem. Hohó! Arról nem volt szó, hogy egy félistent érkezik...

- Üdv! Dave vagyok. Az akt képhez... - Kezded, de közbeszólok.

- Igen, jó helyen jársz. A vizsgamunkámhoz keresek modellt. És örülök, hogy te jöttél... - mondom zavaromban.


Te lépsz előre egyet és nyújtod a kezed udvariasan. Kezet fogunk, én meg nem bírom levenni rólad a szemem. Pedig kéne, nagyon kéne, mert ezt már te is észre fogod venni... Ami nem is baj, mert most több órán keresztül csak téged foglak nézni.

- Yvett vagyok. - mosolygok vissza rád.

- Hova tehetem a táskámat? - kérdezed.

- Ahova csak akarod... - mutatok egy széles mozdulattal körbe az igencsak tágas műteremben. - Van hely bőven. - teszem még hozzá.


Jó napom lesz ma, úgy érzem. És, ha minden jól megy, egy gyönyörű pasiról fogok aktot rajzolni...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elhívnak néha egy-egy fénykép erejéig, de aktot még nem álltam. Nem hinném, hogy problémásabb lenne, mint egy hagyományos kép elkészítése. Nem vagyok szégyellős, és hát úgyis csak egy helyben kell állni...

Odaérek és ajtót nyitsz. Hmmm... meg is nézlek alaposan. Érdekes lesz, mert már most szimpatikus vagy.

Lepakolok és megkérdezem:

- Lesznek még? Vagy csak te rajzolsz?

- Nem, csak én. - feleled. - Már el is készítettem a helyed, parancsolj.

Ha már öltöző nincs, akkor előtted kezdem el vetkőzni...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Bocsi, hogy nincs öltöző, de úgyis meztelen leszel előttem... szóval... remélem, nem baj. - mosolygok kacéran.

- Nem, persze. - mondod magabiztosan, de én látom rajtad, hogy azért nem vagy magadban teljesen biztos.

- Sokszor rajzoltak már le meztelenül? - kérdezem, hogy eltereljem a figyelmed. Mintha megütközést vélnék felfedezni az arcodon. - Szóval, nem mondták meg neked, hogy teljes akt lesz?... - kérdezem. Te nemet intesz a fejeddel.

- Na, akkor ez érdekes lesz... - jegyzem meg halkan.


- Nos, neked ide kéne lefeküdnöd úgy, hogy az egyik könyöködön támaszkodsz, mert így látszani fognak a vállizmaid, és a karizmait is. És ebben a pózban a mellizmaidat is meg tudjuk mutatni... - végigmérlek, és hozzáfűzöm - meg a gyönyörű kockás hasad is...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljes akt? Hmm.. Egy takarásra alkalmas kis anyag nem lett volna rossz... Na jó, ha teljes akt, ám legyen, úgyis csak te látsz.

Szóval feküdjek ide? Rendben. Te elbújsz a vászon mögé és azt látom, hogy néha kikukucskálsz. Látok a szemedben némi huncutságot is, és néha végignézek magamon, hogy mit is láthatsz te rajtam... Aztán a gondolataim elkalandoznak, mit tehetnék itt veled, ha már meztelenül vagyok... Elképzelem, amint végigcsókolsz, le a hasamon át...

Egyre furábban nézel, és nem értem, miért is...?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bátor pasi, hogy eljött. Gondoltam, adok neked egy kendőt, vagy kerítünk valamit, amivel eltakarhatod az ékességed... De úgy látom, nem vagy szégyenlős. Minden további nélkül lefekszel oda, ahova mondtam, úgy, ahogy kértem.


Na jó, essünk neki annak a rajznak! Körvonalak, segédvonalak... jó lesz. Kikukkantok rád néha. Nagyon koncentrálok, és megpróbálok nem túl kihívóan nézni.


De, pár perc után úgy látom, mintha benned elindult volna valami... Visszabújok a vászon mögé, mint akit rajtakaptak valamin. Én látok rosszul, vagy tényleg bekeményedett a pasi?!... Alig merlek megnézni újra.


Mégis erőt veszek magamon, komoly arccal újra kinézek, és azt kell látnom, hogy a farkad igen erőteljesen áll, te meg nagyon kajánul vigyorogsz... pláne, miután észrevetted, mit nézek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mit néz ez a nő egyre sűrűbben? Lenézek... Jah... hogy a farkam már így áll? Oh... a gondolataim.

Vigyorgok magamon, hogy hát most nincs mit hova takargatni, és elég keményen áll már, pont feléd mutatva. Nincs mit szépíteni, fel kell vállaljam, legfeljebb te jössz zavarba, ha már aktot akarsz rajzolni... Legalább legyen szép az a rajz...

Ki is nyomom a csípőm, hogy jobban lásd a farkam...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Behalok ezen a pasin. Még jobban ki is tolja a csípőjét... Nagyon hívogató ez a póz. Mit csináljak? Mégsem támadhatom le...


- Dave! Megtennéd, hogy a fejed picit lejjebb hajtod, és onnan nézel fel rám? Nem, ne annyira... Picit feljebb... - Valahogy nem jó.


És ekkor meggondolatlan lépést teszek.


Odamegyek hozzád, megfogom az állad, és elfordítom a kellő irányba a fejed, eközben te...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem akartam megcsinálni, amiket kérsz, hátha jössz és megmutatod. Nem is csalódtam benned, mert elindulsz, hogy na majd te... Na majd akkor én!

Amint elfordítod a fejem, megfoglak, és a számra húzlak, úgy csókollak meg. Mintha kicsit tiltakoznál, de aztán enged ez az ellenállásod, és már hagyod magad. Sőt! Elindul a kezed lefelé...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor megcsókolsz, már tudtam, hogy rossz lépés volt odamenni hozzád. Mert ezzel minden ellenállást megszüntettem kettőnk között.

Ahogy megérzem a nyelved a számban, a kezem szinte magától indul felfedező útra. Legalább a ruhákkal nem kell bajlódnom.


Végigsimítok az arcodon, a nyakadon, a mellkasodon, és végig a hasadon. A farkadhoz nem érek, hanem körülötte simogatlak, a combod, az oldalad, a hasad...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kezed valamerre eltévedt, mert állandóan csak kerülöd a farkam, úgyhogy lassan ideje, hogy rávezesselek... De nem úgy, ahogy számítasz rá, hanem egy kis finom terelgetéssel: a kezem elindul az oldaladon, lecsúszik a combodon, majd legbelül felkúszik a puncidig. Nyögjél csak, sóhajtozz, de innen nem mozdulok.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te sem maradsz tétlen, simogatod a lábam, aztán a puncimat is. Érzed, milyen forró és ez méginkább felizgat téged is. Egyre jobban tör fel belőlem a vágy, hogy magamban érezzelek.


Túl sok rajtam a ruha, villan át a gondolat a fejemen. Arrébb megyek, közben le sem veszem rólad a szemem. Leveszem a ruháimat, de csak szépen lassan.

Időt kellett nyernem, hogy észhez térjek. Mikor már teljesen meztelen vagyok, odamegyek az ajtóhoz és bezárom, nehogy meglepjenek minket.


A hátamon érzem a tekinteted. Biztos vagyok benne, hogy mustrálsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor elkezdesz vetkőzni, már sejtem mire megy ki a játék, ráadásul nagyon is jól csinálod... Azt akarod, hogy őrüljek meg érted, és ahogy az ajtóhoz mész, már szinte ugrásra fokozódott a vágyam. Amint visszaérsz, megfoglak a csípődnél és egyszerűen magamra húzlak. Nem fogok már várni semmi incselkedésre, hanem egyszerűen benned akarok lenni. És most végre érezhetlek a farkamon, hogy olyan forró vagy, olyan nedves és tüzes...Tövig magamra húzlak és nem is engedlek le róla.... Lovagolj csak.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy visszaérek, te magadra húzol... Könnyedén csúszik belém a farkad, mert már nagyon nedves voltam. Te megfogod a csípőm, és rásegítesz a mozgásra, és ettől még vadabb tempót diktálsz.


Beletúrok a hajamba, simogatom magam... teljesen előhozod belőlem a kéjenc nőt...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tetszik a látvány, aztán nem gyönyörködöm tovább, inkább átadom magam az élvezeteknek: melledre hajolok, tenyerembe fogom a cicid, és szopogatni kezdem a bimbód, ami már így is hegyes és kemény. Másik kezemmel a popsid alá nyúlok, és irányítlak, hogy merre is mozgasd a csípőd, hogy finoman masszírozzalak odabent.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden érzékszervem ingerled.... imádom ezt az érzést. Nyögdécselsz az élvezettől, és a hangod egyre inkább feltüzel engem is.


Hirtelen támad egy nagyon gonosz ötletem.


Finoman lecsusszanok rólad, odamegyek az asztalhoz és kiveszek belőle valamit. Te nem érted a helyzetet. Nyújtom a kezem, hogy állj fel. Te felemelkedsz és én bekötöm a szemed...


- Csináljuk így... - búgom a füledbe. Leülök oda, ahol az előbb feküdtünk, és magamra húzlak.

- Ha nem jó, csak dobd le a kendőt.... - súgom a füledbe...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor már úgy érzem, hogy teljesen urallak és minden érzékemmel magam alá hajtalak, egyszer csak felállsz és elindulsz valahova. Na most mi van? - nézek értetlenül. Aztán meglátom a kendőt a kezedben.. hmm... megbízhatok benned? Gondolkodni sincs időm, már kötöd is be a szemem... Kissé zavar, hogy nem látok, de aztán egyszer csak a számnál érzem újra a cicid, és a farkamra újra rácsúszol. Furcsa ez a bizonytalanság, mégis bizsergető.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reméltem, hogy tetszeni fog neked ez a szembekötés és nem fogsz tiltakozni ellene. És a nyögéseidből úgy érzem, hogy jó döntés volt.


Sokáig maradunk így, hogy ténylegesen támaszkodj minden más érzékszervedre a szemeden kívül. Még többet simogatsz, még jobban csókolsz, miután bekötöttem a szemed.


És egyre vadabbul is kezdesz mozogni...


Újabb váratlan mozdulat leveszem a kendőt rólad... vajon visszakéred?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira megszoktam már a kendőt, hogy észre sem veszem, amikor leveszed rólam, mert behunyt szemmel szopogatlak, csókollak, és táncoltatlak a farkamon.... Isteni a bőröd, amit tapintok és érzek, az illatod, ami kitölti a testem is belülről... Egyre vadabban csapódik a puncidhoz a testem, a golyóim a popsid verik, és úgy érzem, ha nem hagyjuk ezt abba, egy mély lökés után benned robbanok...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én is érzem, hogy egyre jobban fokozod a tempót, ezért lassítok, majd arra késztetlek téged is, hogy megállj.


Felkelek, és felhúzlak téged is. Odavezetlek a hűtőhöz, amit te eddig észre sem vettél, hogy a teremben van, kinyitom, és mondom, hogy válassz valamilyen gyümölcsöt. Te nem érted miért, de azért választasz. Méghozzá a szőlőt. Én elveszem tőled és jól megmosom.


Fogok egy szemet és végiggurítom a testeden, egészen le a farkadig. Ott a számba veszem a szemet, de nem harapom szét, csak lehűtőm vele a nyelvem. A szemet átadom a te szádba és a hideg nyelvemmel megcirógatom a farkad. Ettől te nagyon beindulsz.


Én visszamegyek a forró ágyhoz, és fél térddel rátérdelek és így nézek vissza rád...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szeretem a szőlőt. Főleg, ha még játszanak is vele rajtam... Ahogyan a hideg nyelved a lüktető farkamhoz ér, és miközben a szőlőt forgatom a számban, mintha azt tennéd te is, csak a makkommal.

Aztán az ágyhoz lépsz és odatérdelsz... Na most megkapod a kegyelemdöfést és hátulról mélyen belédhatolok. Érzem, ahogy a golyóim a mozgástól a puncidhoz csapódnak, és olyan mélyen szívsz magadba, hogy már menekülni sem tudok a hamarosan kirobbanó végtől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy ez a póz izgatni fog téged. Nem is csalódtam. Odalépsz és keményen belém hatolsz. Mint egy nagyságos úr a szolgáló fölött, úgy uralkodsz most te is felettem... De élvezem.


Néha végigsimítasz a hátamon, amitől az ívben megfeszül, annyira érzékeny lett. Amennyire lehet lehajolok, hogy még jobban széttárjam ajkaimat neked. Minden lökésednél felnyögök. Annyira urrá lesz rajtam az élvezet... hogy már gondolkodni sem tudok...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem, hogy ezt már nem tudom fokozni sem bírni, és pár erős lökés után a farkam megfeszül benned és robbanok.. egyszer.. mégegyszer.. újra és újra megtöltöm a puncid forró nedvemmel... az első lövésnél mintha te is megfeszülnél, majd úgy szívja a puncid a farkam, hogy már nem tudom irányítani mit csinálok benned... csak egyszerűen legyűrnek mindkettőnket a hullámok...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még lüktetünk együtt tovább... nagysokára válunk csak szét. Te leülsz mellém, majd a hátadra fekszel. Csak nézel engem mosolyogva, de nem szólsz. Megsimogatod a hajam, aztán, mikor az arcomra téved a tekinteted, kérdőn nézel rám... én meg egy kaján vigyor társaságában magadra hagylak.


Rövid séta a hűtőig, hűtőajtó kinyit, én lehajolok, és kiveszek valamit.


Egy hosszú hengeres tárgy. Leveszem a kupakját és a számba fújok... ekkor látod, hogy (hideg) tejszínhab van a kezemben...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jól esik fekve veled huncutkodni... Felállsz és a hűtőhöz mész, majd előveszel valamit... Aztán a hangjából és a látványból rájövök mi az: tejszínhab... Nyammm... aztán látom, hogy az első adagot lenyeled, és újabb adagot fújsz a szádba. Mit tervezel vele? Csak nem a habbal a szádban akarod bekapni a farkam?? Ha habos lesz, utána le kell nyalnod, nincs kifogás annak, aki összekeni a farkam!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Több ötlet is megfordul a fejemben, hogy hova is fujjak rád a habból.... Végül lenyelem azt, ami a számban van. Odatérdelek melléd és a makkodra fújok picit.

- Nem túl hideg?! - kérdezem aggódva. Nem az a cél, hogy rossz legyen neked. Intesz a fejeddel, hogy nem vészes.


Én lehajolok, és szépen lassan elkezdem lenyalni a makkodról a tejszínhabot... nem tiltakozol.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon izgató látni, ahogy a habot lenyalod a vöröslő makkomról. Aztán ahogy bekapod és a szádban a tejszínhabbal keveredik... hideg-meleg egyszerre... óóó... hátul megtámaszkodva élvezem, ahogyan játszol velem, és újra ráfújod a habot és újra bekapod a farkam... A makkom már egyre érzékenyebb lesz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, hogy egyre jobban elhomályosul a tekinteted, minél több körön vagyunk túl... A változatosság miatt, fújok egy kevés tejszínhabot az ujjamra, azt a szádra kenem, és onnan nyalogatom le, de úgy, hogy közben nem hagyom, hogy megcsókolj...


A kezem a farkad körül játszik, nem hagylak nyugodni...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban remegek és ha így foilytatod a tejszínhab az én habommal fog keveredni, amit kiversz belőlem... és már nem bírom, egyszerűen az ujjaid olyan fürgén habozzák a farkam, hogy amikor bekapod, már lövöm is a szádba az első adagot...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Addig addig izgatlak, míg végül már nagyon nem bírod tovább a "kínzásaimat", és a számba élvezel.


Remeg minden izmod, az ösztöneid irányítanak....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te pedig csak szívod és szívod és szopod, hogy tiszta legyen, amitől újabb és újabb adagokat kapsz tőlem... aztán már csendesedik és finoman még leszopogatod róla az összes krémes dolgot...

De ezt nem lehet büntetlenül csinálni: helyet is cserélünk és most én habozok: ráfújok egy adagot a dombodra és elkezdem lenyalogatni róla. Finoman, lassan...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtam én, hogy jó ötlet ez a tejszínhab... fut át az agyamon a gondolat.


Az ölemnél játszadozik a szád, a nyelved. Felkönyökölök és nézem, hogy mit csinálsz. Felhúzom mindkét lábam, hogy még jobban odaférj hozzám. Fél kezemmel megfogom a fejed és picit irányítani próbállak, de te nem hagyod magad... Finoman bár, de ellenállsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hagyom magam irányítani, te is az előbb úgy reptettél el, hogy még tiltakozni sem volt erőm... Úgyhogy most úgy nyalogatom és játszom a tejszínhabbal, ahogy akarok. Hol nyalom, hol harapom a dombodról, de az ajkaidhoz még nem érek. Már követelődzöl, hogy nyaljak be, de most minden érzéked maximálisra járatom, és ahogy elérném a dombod, máris újabb adagot fújok rá. A tejszínhab viszont csurogni kezdett a sok nyalakodástól... az ajkaid közé...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte már kiáltani volna kedvem, hogy nyalj meg erősen... de nem, te csak játszadozol velem. Mire majdnem elérnél a bőrömig, újabb adag habot kapok, és a nyelved csak időnként ér hozzám.


Egyre jobban kezd lüktetni a puncim, én meg egyre inkább kezdem azt érezni, hogy akarom a nyelved, most....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába is akarod, élvezem, ahogyan a lé csurog az ajkaid közé és a hab csak nem akar elfogyni... De megkíméllek, mert látom nem szereted a tejszínt és "véletlenül" a csiklódon ugrott meg a nyelvem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mélyről jövő, élvezettel teli nyögés hagyja el számat, ahogy a nyelved hozzá ér ahhoz a pici, ám annál érzékenyebb bogyóhoz. Testem is megrándul, már annyira vártam ezt az érzést, ezt az érintést.


- Kérlek, csináld!... - csak ennyit vagyok képes kinyögni, nem jönnek a szavak a számra... De, te ebből is értesz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még egy picit harapdálom a tejszínhabot és egy újabb "véletlen" folytán ismét megpöckölöm a csiklód... Ismét megremegsz, de folytatom a habozást, de megint hozzá kell érjek a pöcködhöz... imádok így játszani, hogy ettől újra megremegsz... és ha megint hozzáérek a nyelvem hegyével?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen ki akarsz készíteni? Odanyúlok mind a két kezemmel az ajkaimhoz és széttárom neked, hátha így már nagyobb kedvvel játszadozol arrafele is....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon akarsz egy puncinyalást, hát legyen... Szétnyitod az ajkaid és a finom habból fújok is közéjük... A hidegre megremegsz, és ahogy a nyelvem mélyen végighúz köztük, majd a csiklónál újra megugrik... mintha valami mély sóhajt hallottam volna...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra és újra megrándul a testem, ahogy a csiklómhoz érsz... egyre jobban vágyom az érintésedre, arra, hogy belém hatolj...

- Ne kínozz, édes! Ne finomkodj, nem bírom már soká ezt.... - mondom akadozva...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába is könyörögsz, a combjaid között szinte meg sem hallom... Csak szépen, lassan húzom fel és kanalazom ki nyelvemmel ajkaid közül a habot. Majd újabb fújás, újabb nyalás... Finom ilyen kehelyből enni... Ízesített habot, és a tetején mindig ott a kemény kis meglepetés, mint drazsé... Meg is szopogatom, hátha olvad a szájban... Mmmm.... bekapom a számba és morzsolgatom... finom...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen kész vagyok tőled.... - Édes, ne csináld ezt velem.... most már nagyon vágyom a farkadra... gyere édes....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem jól hallok itt lent, és mintha csak nyöszörögnél... úgyhogy játszom tovább, például mi lenne, ha az ujjammal... nem is... két ujjammal most megmasszíroználak odabent...? Biztos tetszik majd neked, ahogy szopom a csiklód és bent azt az édes pontod masszírozom... nyamm.. érzem, hogy ez ízlik neked...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lassan már egy összefüggő nyögést lehet hallani, mert már annyira kész vagyok tőled. Picit eltollak magamtól, hogy tudjak nyugodtan egy pillanatra levegőt venni és csak ennyit kérdezek...

- 69?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hmmm... csábító ez a 69, de nehéz lesz kontrollálni mgama, de rendben van... Meglátjuk melyikünk bírja tovább, de volna egy fogadásom... Lefekszünk és alulra kerülök, fölém térdelsz és teljesen bekaphatom a puncidat... nyammm... ujjaimmal visszabújok beléd és felváltva ujjazlak és szoplak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Örülök, hogy tetszett az ötletem... és miután elhelyezkedünk, akkor gondolok csak bele, hogy lehet, hogy ez nem is volt olyan jó ötlet...


Rövid idő után végigfut rajtam az a jól ismert remegés, és fejemet hátrahajtom, hátam megfeszül.... így éri el tetőpontját az orgazmusom... de te nem hagyod abba... imádod, hogy minden egyes mozdulatod miatt újabb és újabb remegéshullám söpör rajtam végig...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is kegyelmezek neked, egyszerűen addig szopom a csiklód és dugom a puncid, amíg egyszercsak megfeszülsz és megremegsz újra és újra... De nekem ennyi nem elég, azt szeretném, ha már mozdulni sem bírnál a gyönyörtől. Remegő kezed próbál játszani a farkamon, de odabent nem nyugszanak az ujjaim: nem hagyom azt a finom pontodat nyugodni...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem hagysz nyugodni, izgatsz még tovább és tovább... nem telik bele sok idő, és újabb gyönyörhullám tör rajtam végig....


Melléd fekszem és levegő után kapkodok. Rád nézek, de te pontosan látod, hogy a kéj elhomályosította a tekintetem. Hagysz nekem pár pillanatot, hogy szusszanjak... de, aztán nem kegyelmezel...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom már pihegsz, de a java még hátra van! Föléd kerülök, a csuklód a fejed mellett lefogom és kemény farkamat tövid beléd dugom. Sikítasz is egy nagyot, mert a puncid gondolom nagyon érzékeny, dehát ha már egyszer ilyen jót dugunk, adjuk meg a módját... És megjáratom benned a farkam: körözök odabent, a csípőmmel is segítek, a dombunk összedörzsölődik, a csiklód is keményen megkapja a magáét...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Belém hatolsz, kitöltesz rendesen.... Széttárom még jobban a lábaimat, és picit fel is húzom őket, hogy a lehető legmélyebbre tudjon érni a farkad... keményem megjáratod bennem... imádom ezt az érzést. Csak az jár az eszemben, hogy mégmégmégmég... és szinte már kiáltom ezt a szót!...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Először sikoltoztál, aztán folyamatosan nyögsz, majd a nyögésekből értelmes szavak alakulnak ki, hogy még.. még.. még.. Nem is hagyom abba, hanem a lábaiddal átkulcsolod a derekam, magadba szippantasz és odabent aztán erősen megmasszírozlak a makkommal... csak nem könnyezel a gyönyörtől? Akkor csinálom még, bár érzem, lassan engem is elér a robbanáspont...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elveszek, érzékeim csak bizonyos dolgokat fognak fel... Egyszerűen magamban akarlak folyamatosan érezni... és te csak mozogsz, mozogsz... és én tisztán érzem, hogy nemsokára robbani fogsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyik kezemmel lenyúlok a csiklódhoz, és csak odateszem az ujjam.. Ennyi elég is volt neked, hogy ne bírd tovább... De én is megfeszülök és ahogyan rászorítasz a farkamra egy erős szívással, már én sem tudom tartani magam... Hatalmasat élvezünk együtt... Rádborulok, és egymáson hullámzunk, téged pedig elöntelek a forrósággal...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még egy darabig így maradunk... Aztán te visszafekszel az eredeti helyre és én befejezem az aktot... bár nagyon elvonja a figyelmem a rajz megszületése előtti események...


Ezt a képet mindig is szeretni fogom...

Tartalomjegyzék