Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nagyon vártam ezt az estét. Gyönyörű a ruhám, ezüst színű, csillogó hímzéssel, felül ujjatlan, és van hozzá egy mesés selyem kesztyűm, ami a könyökömig ér. Tényleg szépnek éreztem magam.


A kísérőm - amúgy ki nem állhatom a pasit, de csak ő ért ma rá - elém tett pár álarcot, hogy válasszak. Én meg nem hazuttoltam meg magam. Mindenféle színből volt választék... de nekem az kellett, amiből csak egyetlen egy volt. Egy fekete.


Amikor beléptünk a bálterembe, akkor jöttem rá, hogy nem biztos, hogy ez volt a legjobb választás, ugyanis, valamilyen - számomra érhetetlen okból - mindenkin fehér álarc volt. Kivéve persze rajtam... és... észrevettem egy férfit, akin szintén fekete álarc volt.


Ő is kiszúrt magának...


A kísérőm meg ezt a percet választotta, hogy eltűnjön frissítőért. Ott maradtam hát egyedül...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az álarcosbálokat szeretem, mert ilyenkor mindenki olyan titokzatos, és én is elrejtőzhetem a kíváncsi tekintetek elől. Mai divatnak megfelelően akartam felöltözni, de frakkba nem akartam menni, inkább maradok az öltönynél..

Az öltönyöm is sötét, ezért fekete álarcot is veszek hozzá. Ott derült ki, hogy sokan világos színűt vettek fel. De ott egy hölgy, abban a kesztyűben... végre valaki, aki felvállalja magát. Ez tetszik! A ruhája is finom, szinte kézbesimuló...

- Hölgyem... - lépek oda hozzá - bemutatkoznék, de egy álarcosbálon ez némiképp furának tűnhet, ezért kérem szíves megértését. Természetesen én sem várhatom Öntől, hogy elárulja a nevét. - és kezet csókolok neked.

Látom a szemedben, hogy tetszik ez a nyíltság, és mosolyogsz is rám.

- Nem látok Ön mellett kísérőt. Netán egyedül érkezett kegyed? - kérdem reménykedve.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elindult felém a férfi... Jesszus! Na, most mi lesz? Óvatosan körbenézek, keresem a kísérőm. Látom, már lehorgonyzott egy női társaságnál. Ez mázli.

Ekkor már oda is érsz, és megszólítasz. Hangod szinte belebúg az estébe, mintha nem is hallanám mit mondasz, csak érezném. Nem is tudom honnan tudom, mit kéne válaszolnom, de elkezdek beszélni.

- Igen uram, kísérővel jöttem, de mint látnom kellett, kísérőm elpártolt tőlem... És Ön, kedves Uram? Hol hagyta partnernőjét? - teszem fel én is a nagy kérdést.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Egy ilyen estélyre nem hoztam magammal senkit, egymagam vagyok bájos hölgy. Esetleg szabadna egy táncra? Hiszen ahogyan látom Ön is kissé magányos, bármilyen csillaga is ennek az estnek. Esteleg hívhatom esthajnalcsillagnak? - és mosolygom. - Hiszen az a legfényesebb az égen és kivilágít a többi közül. Kérem, tartson velem ma este.

Karomat kínálom és a táncolókhoz viszlek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát menten eldobom az agyam a pasi szövegétől! Honnan tud ez így beszélni? Megáll az ész! Vannak még normális férfiak ezen a bolygón?


Táncba hívsz, és én táncba megyek veled. Gyönyörű a tartásod, kifinomultan vezetsz a parketten. Pedig a keringő egyáltalán nem könnyű tánc...


A zene végeztél megköszönöd a táncot és lekísérsz a parkettről.


- Inna valamit, kedves hölgy? - kérded egy lehengerlő mosoly kíséretében. - Igen, köszönöm. Valami alkoholmenteset. - válaszolom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tánc mesés volt veled, szinte repültünk a parketten... Mintha nem is a földön járnánk...

Aztán ahogy lekísérlek, gondolom megszomjaztál.

- Rendben kedves hölgy, maradjon itt és ne illanjon el ebben a tömegben! Igaz, Önt akkor is megtalálnám, úgy sugárzik ki a többi bájos hölgy közül. Egy pillanatnyi türelmét kérem és hozom az italát.


Elindulok egy pincérhez és kinézek egy szeszmentes italt mindkettőnknek. Az ásványvíz jó lesz, de csak buborékos volt. Sebaj. Visszatérek hozzád:

- Látom megfogadta a tanácsomat és ezt egy itallal hálánám meg. Sajnos csak ilyen pezsgős-buborékos víz volt, de remélem ettől úgy fog pezsegni az este hátralévő részében, hogy minden percében élvezetét leli majd.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hozol nekem frissítőt, és olyan lehengerlő a szöveged, hogy majd elalélok, de tartom magam.

- Köszönöm kedves úr, hálával tartozom kedvességéért. Örömmel fogadnám, ha sétálna velem egyet, és körbevezetne ezen a csodás helyen...


Mondom emelkedett hangon, és remélem, hogy találunk valami csendes helyet, ahol nincsenek ennyien és......

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szívesen körbevezetlek, hiszen ismerősöm a házigazda, ő hívott meg ide. Csendesebb helyre? Elindulunk kifelé a kertbe és nézzük a csillagokat az égen. Romantikusan sétálunk egymás mellett, kezünk néha összeér. Beszélgetünk közben és leülünk egy padra... Nézem az arcod, olyan csodás így a holdfényben... Elveszem a csillogó nevetésedben, és az illatod az orromba kúszik... Kezdem elveszteni a fejem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyönyörű ez az épület... csak ámulok, bámulok. És olyan sok érdekességet tudsz erről a helyről.

- Tisztára, mint egy tündérmesében... - szalad ki a számon és zavaromban felnevetek.


Te megbabonázva nézel, hirtelen nem is tudom, mit mondjak.... Kezed az államra, majd onnan a nyakamra csúszik, és végül a tarkómon áll meg...


Ebből csók lesz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírom tovább, meg kell, hogy érintselek:

- Olyan szépséges a maga arca, és ahogyan a holdfény tükröződik rajta... Mondom, hogy egy csillag. A legfényesebb...

És közben a kezem a tarkódra téved és közelebb húzlak... a számra és finoman megcsókollak... mélyen.. nagyon mélyen... Aztán ismét egymás szemébe nézünk kicsit pihegve:

- Elnézést, úgy elvarázsolt a bája... - de nem hagyod folytatni, mert megragadod a fejem és újra csókolózunk, de most te csókolsz jobban, szenvedélyesebben... Kezed a combomra téved...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megcsókolsz, és mintha el is varázsolnál... pár pillanatra szétválik ajkunk, de nekem annyira hiányzik az ajkad, hogy visszakövetelem magamnak, és szenvedélyesen magamhoz húzlak. Úgy csókolózunk, olyan szenvedélyesen, hogy az már önmagában felér egy szeretkezéssel.


De, ekkor egy határozott, de halk köhintéss hallatszik mögülünk.


- Khm-khm! - halljuk. A rajtakapottság érzésével fűszerezett meglepetéssel fordulunk meg.


A tulaj az, és téged fixíroz, felteszem, valami halaszthatatlant szeretne tőled... De, vajon mit?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szétrebbenünk és a barátom áll ott:

- Elnézést, hogy megzavarom ezt a meghittséget, de csak be szeretnélek mutatni egy ismerősünknek. - szól nekem.

- Megbocsát drága hölgy? - fordulok hozzád. - De nehogy elillanjon, mert ma este még szeretném megtalálni. Ha esetleg nem fázik idekint, megvárhat itt, vagy szerintem az lenne a legjobb, ha kedves barátom mutatna Önnek egy szobát, ahol várakozhat. - fordulok a házigazdához.

- Természetesen visszajövök a hölgyhöz a bemutatás után.

Elsietünk és a padon hagyunk téged.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bólintok, hogy menj csak, ha dolgod van. Nem sokáig maradok egyedül, mert a barátod hamar visszatér hozzám, és elvezet a ház egy távoli, csendes szobájába.

- Remélem, megfelel... - mondja sejtelmes mosollyal.

- Köszönöm szépen, nagyon jó lesz. - mondom pirulva.


Leülök az egyik szobában lévő kanapéra, és azon gondolkozom, vajon meddig kell hiányolnom téged....


Kis idő után kopognak...

- Tessék! - szólok ki. Te lépsz be...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elhívnak egy fontos vendéghez bemutatásra. Alig várom már, hogy túl legyek a protokollon, bármilyen szívélyesen is látnak.

Aztán amikor már megismertem kellőképpen őket, megkérdezem barátomtól, hogy vajon melyik szobában sikerült kellemes helyet találni neked. Hátsó szobák egyike... Az nagyon romantikus lesz, végre nyugodtan együtt lehetünk. Odamegyek a szobához, bekopogok és benyitok, miután meghallom a hangod.

Csodásan mutatsz ebben a félhomályban - állapítom meg magamban és miután becsukom az ajtót, egy rejtett mozdulattal be is zárom, hogy ne zavarjanak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre visszajöttél, újra együtt lehetünk. Nem tudom, miért érzem ezt ilyen rettentően jónak, de, nagyon boldoggá tett az, hogy ilyen hamar visszaértél.

- Jó volt a társaság? - kérdezem udvariasan, és közelebb lépek hozzád.

- Igen, de nem olyan jó, mint a kegyedé... - válaszlod kedvesen. Te is közelebb jössz, és ajkunk, mintha mágnes lenne benne, újra összeforr...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Odalépek hozzád és megcsókollak. Finom ajkad teljesen lázba hoz, gyengéden leültetlek a kanapéra és föléd hajolok...

Kezem a nyakadon, a válladon kúszik le, majd az oldaladon és a csípődön... Ujjaim kitapogatják a melltartó pántját és ahogy lejjebb kúszik a kezem, le a combodig, nem érzem a tangád vonalát... A csók hevében először fel sem tűnik, de második és harmadik simogatásnál már egyből tudom mi van a ruhád alatt... Ez lázba hoz és keményen a popsidba markolok...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megcsókolsz finoman és érzékien... kezed simogatni kezd, és hamar felfedezed a kis titkom. Nagyon izgató hatással van rád ez az új felfedezés... megmarkolod a popsim, amitől felnyögök... Láng lobban a szememben, ami a te figyelmedet sem kerüli el...


- Tetszik amit találtál? - kérdem kihívóan..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Tetszik.. bár bevallom, nem sokat találtam és ha jól sejtem és benéznék alá, nem is lenne ott semmi, jól sejtem? - mosolygok rád, aztán két kezemmel lenyúlok a combjaid belső felére és egy határozott mozdulattal kinyitom a combjaidat teljesen. Kissé meglepődsz a határozottságomon:

- Máris a közepébe?

- Persze, miért is hagnyám ki a legfinomabbat, ha tovább is élvezhetem? - és behajolok a combjaid közé és popsid a kezembe fogva, bekapom a csiklód és élvezettel szopni kezdem....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint a lényeg közelébe értél, nem kertelsz tovább, rögtön a közepébe vágsz a dolgoknak. A lábaim közé hajolsz, és édes nyelveddel kényeztetsz tovább. Nekem minden gondolat, kifogás, észérv kiszalad a fejemből, bár egy gondolat még átsuhan az agyamon, "lehet, hogy be kéne zárni az ajtót?"... aztán a következő pillanatban, ahogy a nyelved a csiklómhoz ér... Minden ellenállás megszűnik bennem.


A kezem a válladra teszem, fejem hátahajtom és úgy nyögdécselek minden érintésed nyomán. Egyre jobban széttárom a lábaimat, nagyon élvezem, amit csinálsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is tiltakozol, ruhád felcsúszik a csípődön és még szélesebbre tárom a combjaidat, hogy a csiklód szinte kicsúcsosodjon az ajkaid között. Bekapom és elkezdem szívni és szopni, a nyelvemmel sem kímélem. Akarom érezni, hogy szenvedsz a gyönyörtől, hogy olyan érzékeny legyen, hogy leülni se tudj majd, a tánc is élvezetet okozzon, ahogy az ajkaid között dörzsölődik majd...

Szívom, szívom, aztán mélyen bekapom, tövig szopom...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy játszol a csiklómmal, mintha mindig is ezt tetted volna. Egyre érzékenyebb lesz a csiklóm, minden mozdulatodra remegés fut rajtam végig...


Megfogom a fejed, erővel elhúzom magamtól, és megcsókollak szenvedélyesen. Te visszacsókolsz ugyanolyan hévvel. Kezeim közben a nadrágoddal babrálnak. Nagy nehezen, de seikrül téged is megszabadítani a felesleges ruháidtól. Kezem játszik a farkaddal, ami már nagyon kemény.


Kezeim közé fogom az arcod, elválnak ajkaink és én visszairányítalak a csiklómhoz... gondosz játék, de élvezed te is.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ajkaid között váltogatom magam, hol lent és hol fent csókolom őket. Mindkettő ízletes, finom és forró... Nagyon ízlik a játék, hogy a két ízt keverhetem... De aztán amikor legközelebb a szádhoz emelkedem és rádcsókolok, egy határozott lökéssel olyan mélyre döfök beléd, hogy a számba sikítasz...

- Ha megkérném, legyen csendesen hölgyem, hiszen mit gondolnának rólunk a vendégek? - szólok illedelmesen és megint egy olyan mélyet lökök beléd, hogy a karfához kapsz. Mosolygok, mint egy úriember, és olyan keményen duglak is, ahogyan azt egy úriembernek illik...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvesztem az idő- és térérzékem, annyira elvarázsolnak a csókjaid... Aztán, váratlanul belém hatolsz... mélyen, keményen... Közben megcsókólsz és én a szádba sikítok. Lábaimmal azonnal körbeölellek, és így még mélyebbre tudsz bennem hatolni... imádom ezt az érzést. Keményen dugsz, ellentétben a szavaiddal, amik simogatnak. Csendességre intesz, de én csak nyögdécselek, egyre hangosabban.

- Nem érdekelnek a többiek.... - nyögöm. Aztán a füledhez hajolok és belesúgom: - Még édes... még...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Kedves, ha így nyögdécsel, még megtalálom dugni keményebben, ha nem bánja... - kérdem udvariasan, miközben a farkam olyan feszesen nyitogatja a puncid és a makkom alaposan megmasszíroz odabent. Ráhajolok a nyakadra és harapdálom óvatosan, hogy meg ne látszódjon... De a mellednél nem kíméllek: olyan mélyen szívom be a bimbód, hogy abszolút érzékeny és hegyes legyen... élvezem, ahogy nyögni próbálsz, de a kezem a szád elé teszem, hogy ne halljanak ki semmit. Ahogy szorítom a szádat, kicsit harapdálod is az ujjaimat...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Kedves Uram, ha így szeretkezik velem, ne várja, hogy csendben legyek... - felelem udvariasan. De, egy újabb lökés, és felnyögök. A kezed a szám elé teszed, de a szemed szenvedélytől csillog. Élvezed a helyzetet nagyon. Harapdálom, nyalogatom az ujjaidat, a tenyredet, miközben a szemedbe nézek. Tudod, hogy mindezt a makkoddal csinálnám, ha nem bennem járna... Tudod, és izgat is a gondolat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem mit csinálsz az ujjaimmal, de először érezni akarom, ahogyan a farkamra repülsz el, ezért még kíméletlenebb tempót diktálok és odasúgom:

- Ugye... nem baj, ha... kissé megdugom kegyedet... olyan mélyen... remélem jól... érzi magát.... - persze a kezem nem veszem el a szádról, csak bólogatni tudsz, és befeszítek benned... és érzem, ahogyan megharapod az ujjam és máris hátrafeszülsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre keményebben, egyre mélyebben jársz bennem. Érzem, minden izmom megfeszül, te is érzed ezt, és még jobban a számra szorítod a kezed. Jól is teszed, mert a következő pillanatban megfeszül a hátam és a testem... felnyögök... de ez nem hallatszik a kezed miatt... de te tisztán hallod, mert nem vetted el a fejed. Szemed mindvégig fürkészett, látni akartad a hatásod.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, ahogy szemeid kitágulnak és behunyod őket, majd megint és megint...

- Csak nem rosszul érzi magát drága hölgy? - és egy mélyet dugok megint beléd és hallom néma sikolyod a kezem alatt... - mert akkor segíthetek... - és újabb mélyebb lökéssel repítelek át...

Majd összeomlasz és elalélsz rajtam... és pár perc után kinyitod a szemed...

- Uram, ugye tudja, hogy viszonzást talál nálam...?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen kikészítesz, ezt nem hagyhatom annyiban.

- Uram, ugye tudja, hogy viszonzást talál nálam...? - kérdezem, de nem is várok választ. A hátadra fektetlek, és melléd térdelek, hogy mindent jól láthass. Elkezdek játszadozni a farkaddal, ami kemény és kényeztetésre vágyik. Nyalogatom, szivogatom... játszom vele, néha a kezemet is beleveszem a játékba. Látom, hogy nagyon tetszik neked, és már közel vagy a repüléshez...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szopj csak le, ez az... - nyögöm. - szopj csak... úúgy... igen hölgyem... úúúúgy...

Egyre erősebben és határozottabban csinálod, és mégis olyan izgatóan, hogy nem bírok magammal: megfogom a fejed és amikor érzem, hogy jövök, ráhúzlak a farkamra, hogy mélyen a szádban legyen és már lövök is belé... nyeld csak, nyeld...

- Ez az!!! - ordítok kissé...- szívd.....jóóóóó....

És a nyelved rászorítod és pumpálod ki a makkomból az újabb cseppeket.. Aztán fáradtan hátradőlök...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csúcsra juttatlak, és már téged sem érdekel, hogy ki hall meg minket, vagy ki nem. Beleélvezel a számba egy hatalmasat, és aztán hátradőlsz kifulladtan.


Én felkelek az ágyról, és levetem a ruhámat. Egy székre fektetem, nehogy baja legyen, és aztán visszamászom az ágyra. Leülök veled szemben az ágy másik felében....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan az ágyra ülsz felhúzott lábakkal, szinte vársz engem, hogy közéjük feküdjek. Hasra fekszem előtted és a puncidat kezdem inni.... Bekapom a csiklód, és játszani kezdek vele. Két ujjammal kifeszítem az ajkaid közül, és szabadon csúcsosodik a számhoz... Be-bekapom és meghúzom a számmal néha, és elengedem, majd újra meghúzom és elengedem... Aztán beveszem a számba és szopni kezdem, kicsit ráharapok és utána megint kihúzom és elengedem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hason fekve közeledsz hozzám és nem tétlenkedsz. A szádba veszed a csiklóm és kényezteted a nyelveddel hosszan. Én megfogom a fejed, hogy maradj sokáig ott... a másik kezemmel a hátadat karmolászom, annyira kéjes érzést okozol. Hangosan nyögök, ami csak tovább fokozza a te élvezeteted is.


- Finom? - kérdem kacéran.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nagyon... finom - felelem és játszom vele minél jobban és hevesebben. Aztán nem bírom már én sem, és mélyen bekapom, szopom és szopom... mintha le akarnám nyelni, de nem jön és a nyelvem köröz rajta és számmal körbemasszírozom. Mmmmm... Megfogom a popsid és még jobban a számra húzlak, mintha be akarnálak szippantani... Ezt már nem bírod, és újra megfeszülsz... pedig még nem végeztem... De újra és újra összerándulsz az élvezettől...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban belefeledkezel a kényeztetésbe... engem meg egyre többször önt el a forróság... és sorozatosan élvezek el... de ez téged nem zavar, élvezed, hogy ekkora örömöt tudsz nekem okozni.


Mikor már úgy érzem, hogy teljesen elaléltam, akkor beveted még két ujjadat is...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig engeded el magad, úgy döntök, hogy kapcsoljunk egy kicsit nagyobb fokozatra: két ujjam is bedugom a puncidba és odabent felfelé megfeszítem és masszírozni kezdelek körbe-körbe... Csiklód újra bekapom és bármilyen érzékeny is, akkor is szopom. Bírj magaddal, mert meghallják a nyögéseid...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kímélsz, én meg már alig bírok magammal... pattanásig feszülnek az idegeim is... Az izgatásod elér egy olyan szintet, amikor már nem bírom tovább és egy hirtelen ötlettől vezérelve... megfogom a vállad, a hátadra döntelek, és lovagló ülésben helyezkedem rád...


Meglepődsz ezen kissé... de, hamar elfeleded ezt, amikor megérzed, milyen forróság van a puncimban.... Már amúgy is kőkeményen álltál... most legalább mélyen bennem lehetsz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig hiányzott csak egy kicsi, amikor megragadsz és fordítasz a felálláson és mélyen beleülsz. Bár amikor éppen rácsúszol jó mélyen akkor is megremegsz rajta, de miután a hullámok elvonultak benned, elkezdesz rajta táncolni a csípőddel.

Megfoglak, felülök és a melleidet kezdem masszírozni. Imádom, amilyen kemények, és a bimbód is hegyesen a számra áll...mmmmm.. be is kapom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Előjön belőlem a kéjenc nő, és körzök a csípőmmel, hol gyorsabban, hol lassabban. Te felülsz és a melleimmel játszol. Magamhoz ölellek, és a füledhez hajolok. Minden mozdulatodra felnyögök, és azt akarom, hogy halld is ezt... hogy ez is izgasson.


Egyre gyorsabban lovagolok rajtad, te meg egyre jobban kényezteted a melleimet...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre jobban húzogatod a farkamat, amit benned már nehezen tudok kontrollálni és egy erősebb húzásnál elvesztem felette az uralmam és benned robbanok... olyan erősen lövök ki és szorítasz rám, hogy a melledbe nyögök nagyot... és csak jön és jön és töltelek tele... minden húzásnál és mozdulatnál... Mire te még meg is feszülsz... óóóóóó... mintha ki akarnád préselni a makkomból az összes cseppet...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem birod soká, és bennem robbansz... ettől én is elélvezek, és amennyire csak lehet, megszorítalak... Mindketten eszünket vesztjük az élvezettől...


Lüktetsz bennem, és én nem kíméllek, hiába élveztél el, én még mindig mozgok rajtad, bár már csak finoman... élvezem, hogy még mindig nagyon kemény vagy.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan mozogsz rajtam, nem hagyod, hogy farkam lankadjon, pedig már szinte beájultam az ágyba... Farkam tehetetlenül, de keményen még benned van és egyre érzékenyebb és tettrekészebb... Kihasználod nagyon, hogy elfáradtam és nem tiltakozom... mondhatni megdugatod magad...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tudok veled betelni, újabb és újabb élvezetre vágyom. Kezeimet a válladra teszem és hátra döntelek. Nem veszem el a kezemet, hanem rajtad támaszkodom. Picit helyezkedem. Most nem térdelek, hanem guggolok feletted, és így mozgok rajtad. És így te is jobban rálátsz a dolgokra. Látom, nagyon izgatóan hat rád a látvány, ahogy a farkad ki-be jár bennem.


Ezért a térdeidre támaszkodom meg, és még jobban szétnyitom a lábaimat. Ez egy picit nehéz és kényelmetlen póz, de mindent megér, hogy látom a szemedben, ez a látvány istentelenül felizgat téged.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak nézem mit művelsz és nagyon lázba hoz, ahogy láthatom kitárulkozó puncid és ahogy benned megfeszül a farkam... Kicsit felülök, párnával megtámasztom magam és kihasználva ezt a pózt a csiklód is elkezdem masszírozni két kézzel... egyikkel kidomborítom a csiklód, a másikkal pedig körkörös masszírozásba kezdek... meddig is bírod így ezt a pózt?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te új erőre kapva, elkezded masszírozni a csiklómat, amitől hevesen remegni kezdek... Hamar elérem azt a pontot, amikor minden izmom megfeszül... lábaimat még jobban kitárom, hátam ívben megfeszül.... és rászorítok a farkadra.... Egy pillanatra teljesen megállok, aztán csak lassan ernyedek el... Te iszod a látványom...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem, ahogyan rászorítasz a farkamra, és hullámzik a tested rajtam...

És ahogy csorogsz a farkamon... le a golyókig... Aztán felállsz a farkamról és elém fekszel. Kicsit megtisztogatod a farkam, és utána mélyen bekapod... óóóóóó... már nagyon érzékeny a ma esti kényeztetéstől... szinte lángol...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én elélveztem, most te jössz... iszonyat érzékeny a makkod, és az egész farkad... először csak a nyelvem hegyével simogatom végig, de már erre is hevesen reagálsz. Aztán egy hirtelen mozdulattal tövig bekapom... szivogatom, nyalogatom... közben a kezem a golyóiddal játszik....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírom ezt most már sokáig... nehezen megy, de olyan érzékeny, hogy már nem is tudom, hogy feszülök az érzékenységtől, vagy éppen összeesek... De a szádtól nem menekülhetek és farkam önáló életre kell odabent és az egész testem úgy megrándul, ahogyan az első lövés elhagyja testem, hogy azután mélyre hullok le... és újabb és újabb rándulások, és nem kímélsz: minden cseppet akarsz....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Addig izgatlak, amíg el nem jön a pillanat, hogy erősen megrándul a tested, és a számba lövöd minden leveled... és én nyelem csak nyelem... és szívom közben a farkad, hogy egyetlen csepp se vesszen kárba.


Mikor már nem remegsz, akkor melléd fekszem az ágyra, és kéjesen, magabiztosan mosolygok.


- Remélem, érdemes volt ma eljönnie erre az estélyre, kedves uram! - mondom huncutul.

Tartalomjegyzék