*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Késő este érek megint haza, kezemben teli papírtasakok, kissé bevásároltam hétvégére, bár nem tudom egymagamnak minek ennyi. De majd kárpótlom magam a nagy doboz jégkrémmel az ágyban. Gondolataim nagyon előre szaladtak, mikor belépek a lépcsőházba, persze a villany megint nem működik.Megindulok felfelé a sötétben, majd az utolsó lépcső fordulónál kulcsaim után kutatok a vak sötétben, mikor valaki belém szalad és felborít csomagostól. Nem érzékelek pillanatokig semmit, csak erős fájdalmat a lábamban, majd meghallok egy mély férfi hangot szitkozódni aki éppen rajtam keresztül próbál talpra evickélni...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Ez szép!Miért nem kapcsol villanyt a sötétben?-méltatlankodtam,mivel a frász tört rám,hogy lefelé siettemben a kialudt lépcsőházi világításnál valakin átesem...

Felálltam és épp kezdtem volna felháborodni,amikor az illető felkapcsolta a villanyt.Egy hosszú barna hajú,barna szemű csinos nő állt előttem megszeppenve.Egy pillanatig egymás szemébe néztünk és láttam rajta,hogy zavarba jött.Ahogy én is.Amint belenéztem gyönyörű barna szemeibe nyomban elpárolgott a mérgem.Lehajolt,hogy összeszedje a szanaszét gurult cuccait.

-Bocsásson meg kérem,figyelmetlen voltam-dadogtam szinte remegő hangon és igyekeztem segíteni neki.Ahogy szedegettem a cuccait véletlenül hozzáértem a kezéhez.Érintése jól esett.Puha,finom bőre volt,meleg és lágy,kellemes az érintése.Beleborzongtam az érzésbe.

-Semmi baj-válaszolta a dadogásomra.Hangja maga volt a nyugalom.Lágy,majdnem mély hangja nyugalmat árasztott,noha látszott rajta a zavarodottsága.

Nem siettem a holmik szedegetésével.Jól esett a közelsége,a hangja,a látványa.

Amikor az utolsó darab is a zacskóba került a szemébe néztem.Állta a pillantásom és a szemében furcsa fény villant.

-Remélem mihamarabb ismét összefutunk!-mondtam neki.Reméltem,hogy nem enged el...

-Én is.De akkor nem lesz nálam a leendő vacsorám,mert ahogy maga közlekedik a folyosón az kész életveszély!De a vacsorámra nézve biztosan az!

Kész voltam tőle.Gyönyörű nő és még humora is van.

-Kézcsókom,még egyszer bocsánat!Remélem még találkozunk!

-Viszlát!-felete.

A lépcső fordulóban visszanéztem rá.Ő is rám nézett és mosolygott!

A mielőbbi találkozás másnap be is következett.....

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Automatikusan nyúlok a kapcsoló után ami csodák, csodájára működik, hirtelen nem látok semmit, csak a dörmögő hangot hallom továbbra is, amitől valami bizseregni kezd tarkómon.

-Ez szép!Miért nem kapcsol villanyt a sötétben?-Kezdenék magyarázkodni, de addigra kitisztul látásom, és egészen lenyűgöz amit látok. A férfi nagyon jóképű és szemei megbabonáznak.De mintha történt volna valami mert az idegen is hangszínt változtat.

-Bocsásson meg kérem,figyelmetlen voltam.-Miközben bokám tovább sajog szedegetem kihulló vacsim maradványait.Készségesen segít ebben, mintha kicsit zavarban lenne. Keze véletlen hozzám ér és nem kerüli el figyelmem mennyire gyorsan is rántja vissza.Próbálom nyugtatni, bár én magam is eléggé feldúlt vagyok, és ahogyan közelről beszívom illatát nem igazán tudok figyelni. Gondolataim el kalandoznak, De annyira zavarban van nem veszi észre, lábam amire éppen alig tudok ráállni, ettől kicsit dühös leszek.

-Remélem mihamarabb ismét összefutunk!-Mondja szeliden, de haragom és fájdalmam most éppen nagyobb lassan kijózanodom.

-Én is.De akkor nem lesz nálam a leendő vacsorám,mert ahogy maga közlekedik a folyosón az kész életveszély!De a vacsorámra nézve biztosan az!

Mondom kis gúnnyal a hangomban, de meg sem halja, Bocsánatot kér még egyszer majd elviharzik.

Én meg teljesen össze törve sántikálok a lakásba, mielőbb ágyat keresve, és el is aludtam máris. Kusza álmaim voltak, megjelent az idegen férfi a folyóson, és mint akinek természetes odahajolt és tüzesen megcsókol, és csókjába mégis valami fájdalom keveredik.Reggel teljesen össze törve ébredtem, bokám 2x nagyobb mint eredeti méretében, de muszáj lesétálnom a patikába valamiért.Éppen vissza felé sántikálok, mikor megtorpanok az egyik lépcső fordulóban.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lefelé lépkedtem a lépcsőn és elmentem ama bizonyos ajtó előtt,ahol tegnap este elgázoltam azt a gyönyörű szemű nőt.Egy pillanatra megtorpantam,de aztán elhessegettem magamtól a gondolatot:a villám sem csap kétszer ugyan arra helyre.

Két lépcsőfordulóval lejjebb kis híján a földbe gyökerezett a lábam.A gyönyörű szemű nő jött felfelé...Ilyen nincs.

Lassan jött felfelé,láthatóan sántikált.

-Jó napot!-köszöntem neki és vártam,hogy a kellemetlen emlékek hatására elküld valahová.Rám néztt nem kevésbé csodálkozó tekintettel,mint én nézhettem rá.

-Jaj már megint maga az?!-de a hangja inkább incselkedő volt,mint elutasító.

-Csak én.Segíthetek,látom fáj a lába.Megkérdezhetem mi történt?

-Meg.Valaki őrült tegnap este felborított a saját ajtóm előtt.Azóta nem tudok lábra állni.

Leléptem hozzá és a karom nyújtottam,hogy támaszkodjon rá.Elfogadta a segítségem.Felsétáltunk az ajtaja elé,miközben nem győztem bocsánatot kérni tőle.Közben megcsapta az orrom a nő illata.Nagyon finom parfüm illat lengte körül őt.

Zavartam megálltam az ajtó előtt.Nem tudtam,hogy illik-e bekísrni a lakásába anélkül,hogy megkérdezném.De ő ajtót nyitott és mentünk tovább.Lesegítettem róla a kabátot.Térd fölé érő szoknya volt rajta és sötét színű vékonyabb pulóver.Azt láttam,hogy gyönyörű,tökéletes alakja van.Mellei szinte átdöfték a pulóvert és a feneke is fantasztikusan kívánatosan gömbölyödött a szoknya alatt."Amindenit!De jó nő!"Észrevehette a fürkésző tekintetem,mert minha valami huncut mosolyt láttam volna az arcán.

-Köszönöm,hogy segített.Megkínálhatom egy kávéval?

-Örömmel segítettem,a kávét pedig köszönettel elfogadom.

-Foglaljon helyet a nappaliban,rögtön jövök.

Eltűnt egy ajtó mögött.Motoszkálást,víz csobogást hallottam,majd kis idő múlva előjött tálcán hozva a kávékat.Elvettem tőle a tálcát és az aztalra tettem,majd segítettem leülni.Az illata ismét megcsapta az orrom.

Megittuk a kávét és közben mindenféle közömbös dologról beszéltünk.A fantáziám azonban csak körülötte csapongott.Megmutatta a duzzadt bokáját.

-Segítene,ha megmasszíroznám szép óvatosan a bokáját?-csak félve mertem kérdezni,nem akartam elárulni,hogy mennyire tetszik nekem.

-Próbáljuk meg.

Elé ültem egy székre,ő egy magastámlás karos fotelben ült.Kivette a lábát a papucsából és a térdemre tette.A látvány megbénított.Gyönyörű,csodás formás lábai vannak!Égő vörösre lakkozott körmök,szép ívű nem deformált lábujjak,vékony boka....A szoknyája kissé felcsúszott,de igyekezett lejjebb húzni.

Lassal elkezdtem masszírozni és egyre csak zakatolt az agyam:lehajolok és megcsókolom ezt a gyönyörű lábfejet.E gondolara elöntött a forróság és a férfiasságom igencsak megtelt vérrel...

Kicsit előrébb csúszott és én meg közelebb hozzá.Talpa már majdnem a hasamat nyomta.Ő hátra dőlt és élvezte a masszírozást.Még közelebb csúsztam hozzá.Talpa már a hasamban volt.Letettem a lábát a székre a szétnyitott combjaim közé.A nadrágon keresztül látszott,hogy úgy áll a farkam,mint egy karó.Ő "oda" nézett.

-Csak nem?-kérdezte váratlanul és a talpát belenyomta a farkamba.Tekintetét az enyémbe fúrta és lassan elkezte taposni a farkam.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy megyek elgondolkodva a tegnap történteken aminek fájdalmát még most is érzem, majd az éjszakai álmok, gondolatával, földbe gyökeredzik a lábam. jön velem szembe kissé zavartan mosolyog, és zavartan megszólal.

-Jó napot! De hangja nem is olyan magabiztos, mikor sántikáló lábamra tekint, szinte már megsajnálom, és incselkedve szólok vissza.

-Jaj már megint maga az?!Szólok vissza de szemem mosolyog, de nem is tudom miért. Talán örülök, a viszontlátásnak, fut végig a gondolat fejemben.Közben hallom tovább férfiasan mély és gyengéd hangját.

-Csak én.Segíthetek,látom fáj a lába.Megkérdezhetem mi történt?És már nyul is kezem után, érintése áramütés ként hat rám, hirtelen máson kezdek el gondolkodni. Nem lennék tolakodó, ha meghívnám egy kávéra.De egyenlőre csak a csipkelődést folytatom, ha tetszik neki, még van 2lépcsőforduló addig meglátom.Felpillantok a gyönyörű szempárba és megint mosolyogva válaszolok.

-Valaki őrült tegnap este felborított a saját ajtóm előtt.Azóta nem tudok lábra állni.Miközben sántikálok felfelé nem tudom hányszor kért bocsánatot a tegnap estéért, egészen lefoglalt közelsége. Megint az az édes kesernyés illat kúszik orromba mint este, és teljesen elvarázsolja érzékeim. Ujjai mintha cirógatnák karom ahogyan lassan elérünk az ajtóhoz. Már nem gondolkodom be invitálom egy kávéra, mutatom az utat a nappali felé, míg én izgatottan, a konyhába elkészítem a kávét.Közben benyúlok a hűtőbe egy kis tejért, mikor is meglátom, hogy az esti jégkrémet nem tettem a fagyasztóba és kissé megolvadt, így azt is bedobom, majd felszolgálom a kávét.Mikor belépek a nappaliba felugrik és segít a tárcát letenni az asztalra. Míg isszuk a kávét gyönyörködik egyedi tervezésű kissé fura könyves polcomon, ami éppen jól is jön, kissé oldottá válik a csevegés.Látom szeme le le téved kissé duzzadt bokámra, mosolyogva mondom, miközben mutatom is.

-Igen ez a duzzanat az esti össze borulásunk eredménye.

Közben Felemelem, hogy lássa is majd gyengéden a térdére helyezem, hogy lása is.

-Segítene,ha megmasszíroznám szép óvatosan a bokáját?

Kérdezi, furcsa remegő hanggal, őszintén semmi másra nem vágyom csak érintésére.

-Próbáljuk meg.

Válaszolom kissé remegő hanggal.És szemem kissé lecsukva élvezem érintését. Ujjai annyira finoman nyúlnak bőrömhöz, hogy szinte máris el kap a vágy, hogy kicsit közelebb üljek hozzá.Szoknyám kicsit feljebb csúszik, és egyre többet mutatnak meg izmos combomból, látom szemében a vágyat. Keze fel fel kúszik a térdemig, majd ujjaim kezdik masszírozni.Egyre lejjebb csúszok fotelomban, miközben egyre közelebb szeretnék kerülni hozzá. Majd lepillantok duzzadó nadrágjára, majd szemébe. Mindkettőnk szemében a vágy tüzei égnek. Talpam finoman nadrágjában duzzadó farkának támasztom, majd ujjaimmal simogatásával még feljebb korbácsolom vágyát.Keze egészen felkúszik combomra, miközben lehajol és ajkaival térdem kezdik el csókolgatni, miközben ujjai térdem hajlatát cirógatják. Ujjaim és talpam sem pihen egyre jobban feszíti farka nadrágját.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ülök előtte és masszírozom a lábát,a másik lába a farkam tapossa,nyomkodja,agyam megbénítja egy gondolat.Csak arra tudok gondolni,hogy szétnyalom a nőt,széttépem,össze-vissza csókolom mindenhol és sokáig.Elé állok pucéran és ő engedelmesen kinyitja a száját és én lassan,de tövig nyomom a farkam a szájába,le egészen a torkáig,hogy a makkomon érzem a torkátl...Lenézek a lábára,ujjai kifehérednek,ahogy a majd'szétrobbanó farkam nyomkodja,miközben én leblokkolt aggyal szinte megbénultam egyre csak simogatom a lábát.Előre hajolok és megcsókolom a térdét,majd lejjebb a lábszárát,végül vadul elkezdem csókolni a talpát.Bekapom egyenként a lábujjait és szopogatom,csókolom őket."Itenem"Hány férfi hevert már a lábai előtt..."Egy ilyen nőnek?Millió....De most én vagyok az egyetlen,akinek a farkát masszírozza és aki a talpát nyalja.

Elhúzza a lábát a számtól és a pólóm alá nyúl vele és elkezdi felfelé húzni a ruhadarabot.

-Mutasd magad!Szeretnélek látni!

Hangjában enyhe türelmetlenséget,remegést éreztem.Kíván engem!

Levettem a pólóm.Csupasz,szőrös mellemhez feszítette a talpát,láttam rajta,hogy tetszik neki a látvány.

-Mmm!Milyen jó sportos vagy!

-Ne hozz zavarba kérlek.

-Miért?Lehet téged zavarba hozni?És a nagrág rajtad marad?

Legszívesebben letéptem volna magamról a nadrágot,de nem akartam elárulni,mennyire odavagyok érte,mennyire kívánom,sőt akarom őt.Lábát nem vatta le előlem a székemről,így átléptem rajta és levettem a nadrágom.A farkam fellélegzett:vége a szűk helynek,vége a bezártságnak!Szabadon duzzadt az alsómban,amit azonban nem vettem még le.Hadd legyek kicsit kemény dió a számára.

Visszaültem a helyemre,lábát azonnal a farkamnak nyomta.Szinte az egész talpát végig érte az ágaskodó és láttam az arcán a meglepetést:ekkora farokra nem számított.Szemében láng gyulladt és a combom mellett beletúrt az alsómba és a lábujjaival kiszabadította a farkam,ami immár ott ágaskodott előtte teljes nagyságában és lüktetőn és csak a gondolattól is élvezni tudtam volna,ha arra gondoltam,hogy nő így még nem nyúlt a farkamhoz."Vedd le!"És most már anyaszült meztelenül álltam egy gyönyörű nő előtt,aki még mindíg ruhában ült és kedvtelve nézett végig rajtam.Elé léptem.Felállt,megfogta a farkam,lassan teljesen felhúzta a bőrt rajta,másik kezével a zacskóm markolta meg."Zuhanyozz le!",majd megmutatta a fürdőt.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre bátrabban csókolgatja lábam, mikor bekapja lábujjam teljesen elhatalmasodik rajtam a vágy. Másik lábam óvatos cirógatással fedezi fel pólója alatt bőrét. Egyre feljebb húzom miközben élvezem izmos felső testét..talpam alatt már kőkeményen lüktet farka. Rám néz gyönyörű szemével és látom a megadó vágyat benne.

-Mutasd magad!Szeretnélek látni!Elengedi talpam, és leveszi engedelmesen pólóját, mindkét talpam mellkasára feszül, ujjaim cirógatják mellbimbóját, melyek megadóan keményednek.

-És a nadrág rajtad marad? Kérdezem egyre nagyobb magabiztossággal, de a vágyam nagyobb a józan észnél. Látni akarom csupaszan a férfit magam előtt, zakatoltja agyamban a vágy. És a férfi alázatosan vetkőzik tovább miközben én még mindig ruhában ülök fotelban, és élvezem a látványt. De az alsót magán hagyja még és úgy ül vissza, talpam máris felfedező útra indul a bő szárnál, és mikor megérzem forró lüktetését talpamon, hangosan felsóhajtok. Szoknyámat hagyom teljesen felcsúszni, és már szinte derekam öleli a vékony anyag.Kezem felkúszik mellemhez, miközben a lábujjaim megint a férfi szájában, finoman szívogatja, puszilgatja mindennél nagyobb kéjt okozva evvel. Rám néz és látja ahogy tenyerem körbe simogatja mellem ekkor mélyebben kapja be ujjaim. Talpam egyre bátrabban cirógatja az alsóból kibúvó farkát. Egyre vadabbul dübörög bennem a vágy...

-Vedd le! Majd a férfi tovább teljesíti vágyaim, feláll és kilép alsójából, majd megáll előttem, Közben kibújtam én is a pólómból, ami alól előbukkan ruganyos feszes mellem.Látom megcsillan szeme...kezem körbefogja farkát és húz rajta párat.De élvezni akarom még sokáig ezt az érzést. Felállok szorosan elé, miközben ujjaim nemengedik. Mellbimbóm cirogatja szörös mellkasát. Belecsokolok nyakában, majd mozdulok.

-Gyere fürödjünk egyet.Hallom saját hangom, és elindulunk a fürdőszobaféle....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beléptem a zuhany fülkébe és megnyitottam a vízcsapokat.Amíg a beállítással foglalkoztam ő mögém lépett és elkezdte simogatni a derekam,fenekem.Puha érintése áramütésként ért.Megfordultam és egyszerűen behúztam magam mellé a fülkébe.Testünk egymásnak feszült.Szorosan magamhoz húztam,felálló farkam egészen a hasába mélyedt és csak csókoltuk egymást hol vadul,hogy lágyan.Kezeim hol a fenekét markolták,hol a derekán voltak,hol pedig elkalandoztak a mellei felé.Gyönyörű lágy feneke volt.Olyan,amit élvezettel lehet és kell csókolni,örömet szerezni a gazdájának.Két kézzel húztam magamhoz a fenekénél fogva, egyik kezével lenyúlt és megmarkolta a farkam és lassan verni kezdte.Szép lassan,lágyan mozgatta a bőrt rajta,nem vadul,nem akarta még,hogy élvezzek.Ezt én sem akartam.Otthagytam a száját és a füle tövét,majd a nyakát,vállait csókoltam.Lassan lejjebb csúsztam és mindkét kő kemény bimbójával játszani kezdek.Eddigi lélegzete szakadozottá válik,sóhajai szerint jó helyen járok.Két keze a tarkómon és belehúz a mellébe.Másik mellével is foglalkozom,miközben egyik ujjam tövig nyomom a puncijába.Megforgatom benne,majd még egy ujjam dugom a másik mellé.A melle a számban,puncija engedelmesen kitágulva fogadja magába a harmadik ujjam is.Lélegzete nyögésekké változik.Itt az idő,hogy teljesen szétnyaljam ezt a nőt.A csípője az ujjaimmal egy ritmusban mozog és én egy pillanat alatt mélyesztettem a nyelvem a nedves punciba ami nem a víztől lett nedvessé....

Fejét a fülke oldalának támasztotta,csípőjét egészen előre nyomta,teste szinte ívben feszült a kabin falának.Lábai szétnyitva én közöttük térdelek,két kezem a lábai között fenekét tartják.Iszonyú élvezettel nyalom őt.Olyan csodás érzés e tökéletes,gyönyörű nő előtt térdelni és kényeztetni őt,hogy tudom,addig nem állok fel,amíg a csúcsot el nem éri.

Nem kell sokáig várnom a kitörésre.Hamarosan lágyéka vad hullámzásba kezdett és a csúcson mindkét kézzel belehúzta a szám a puncijába.Hangosan élvezett.Én megadtam magam neki.Élveztem ahogy beleszorított az élvezetébe,ahogy nekem adta magát.

Felálltam,szó nélkül némán hozzám simúlt,melle szaporán zihált és csak álltunk egymást szorosan átölelve.Éreztem teste remegését éreztem,hogy nem sok erő maradt benne.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor belépünk a tus alá szorosan a háta mögé lépek, szinte még mindig nem látott meztelenül. Kezem lecsúszik derekára majd előre siklik ágaskodó farkához. De kisiklik karomból és szembe fordul velem, kissé pislog a víz sugarától, és szemével végig méri formás testem. Majd tenyerével megsimogatja arcom, én megadóan lágyan belepuszilok . Incselkedve kissé bele is nyalok, erre vágyakozón kutatva ráhajol számra és nyelve izgatóan kutatja szám minden apró rejtekét. Kezem lecsúszik gerince vonalán, miközben egészen szorosan simulunk egymáshoz, még a vízcseppek sem tudnak áthatolni. Keze lecsúszik fenekemre és teljesen csípőjéhez húz és érzem dombomon lüktető farkát. Ajkai lekúsznak nyakamhoz miközben fejem kissé hátra hajtva egyre hangosabban sóhajtozom a vágytól. Egyre lejjebb kúszik szája, miközben kezemmel kutatom farkát, mikor kezemben érzem lüktetését, ajkai mellemre tapadnak,és érzékien szívogatja bimbómat ami majd kicsattan annyira kemény már. De kicsúszik ujjaim öleléséből farka miközben kicsit hátrál. Tenyere ráfeszül hasamra és egyre lejjebb kúszik . Kicsit szét nyitom lábam, mikor megérzem ujjait puncimon. Mikor beleszív bimbómba és ujját mélyen benyomja hüvelyembe, hagos sóhaj szakad fel belőlem. Hátam a hideg üvegfalnak vetem. Majd a másik ujja is gyorsan behatol, de puncim már nagyon lucskos és így harmadik ujja is elfér. Kitölti hüvelyem, izmaim ráfeszülnek ujjára és egyre mélyebben szívom be . Kezem tarkójára siklik, miközben feje is egyre lejjebb kúszik, belenyal köldökömbe. Testemen elhatalmasodik a vágy teljesen. Megfeszül, majd remegés hullámok jönnek, de újra és újra megfeszítem még élvezni akarom a kéjt. Mikor izmos nyelve belenyal pinámba és megtalálja duzzadt csiklóm, testem elveszti a külvilággal a kapcsolatot. Élvezi az orgazmus izét, minden apró kis izmom megfeszül majd elernyed...

Mikor feláll és szorosan magához, még mindig remeg a lábam. Csókol cirógat nyugtatja testem, de mikor megérzem nehezen nyugvó puncimnál farkát akkor visszatérek és erőre kapok. Kicsúszom karjai közül, és a háta mögé állok. Tiltakozna, de nem engedem. Ujjaim cirógatják gerince vonalán végig a leguruló vízcseppek nyomán. Mikor lélegzete egyre szaporább felkonyulok a polcra és jó sok sűrű habfürdőt nyomok tenyerembe. Szorosan mögé állok, és gerince simogatását, keményre duzzadt bimbóim veszik át. Miközben kezem kétoldalt csípőjéről, keményen lüktető farkára kulcsolom. A sűrű habfürdővel a tenyerembe veszem makkját majd végig kenem a csúszós anyagot egészen a farka tövéig. Hallom felhorkanó sóhaját, megfordulna de nem engedem, egyik lábam lába elé helyezem, és megtámasztom csípőjét, combommal. Megadóan megtámaszkodik két kezével a falon. Közben lassan mozog tenyerem farkán. Teste meg, meg feszül, érzem lüktetését, csípője mozdul, ekkor megint átbukik a sűrű csúszós anyaggal tenyerem makkján. Egyre hevesebben mozog csípője. De én nagyon lassan mozgatom ujjaim. Mikor érzem teste megfeszül lélegzete el áll, kicsit keményebben húzom meg farkát, majd újra és újra, lövelli spermáját, de tenyeremmel felfogom és vissza kenem makjkára ami nagyon érzékennyé vált. Lassan nyugszik, és hallom egyre egyenletesebb levegő vételét.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teste lassan visszanyeri erejét.Légzése lelassul,de a feje még mindíg a vállamon.A két test szorosan egymáshoz símul.Farkam a lábai közt,időnként csípője előre-hátra mozdul,mintha benne lennék a puncijában.Kezeim a fenekét simogatják és egyre csak arra gondolok,hogy micsoda élvezet lenne kinyalni a fenekét....Szó nélkül mögé térdelni és olyan élvezettel és alázattal nyalni,ahogy nyalni csak egy istennő fenekét lehet.De nem teszem,nem merem.Nem tudom,hogy elfogadná-e.Nem mindenki szereti,ha a fenekét nyalják.

Lassan megmozdul.Hátralép tőlem.Nem szól semmit,de a szeme csodálatosan csillog.Kicsit fáradtan,de elégedetten.Én meg boldog vagyok.Ha semi más nem is történik,de kielégítettem őt,örömet szereztem neki.

Ám ő a hátam mögé lép.Melleit a hátamnak nyomja combjait a testét az enyémnek feszíti.Kezei a mellemet simogatják,majd a hasam,majd a farkam.Először az egyik kezével fogja meg,mintha megpisiltetne a mutató és a hüvelyk ujja közé veszi.Közben a vállaim csókolja hátulról,oldalról és időnként lesandít a kezében lüktető farkamra.Aztán egészen marokra fogja és lassan elkezdi verni.De nagyon lassan és lágyan.Megfordulnék,hogy ismét elé térdeljek,de nem engedi.Majd elengedi a farkam és hallom,hogy a mellettünk lévő polc körül matat.Kattanás,cuppanás és érzem,hogy valami krém szerű anyagot ken a hátamra.Tusfürdő.Lassan elkezdi dörzsölni a hátam,vállam,majd előrenyúl és a farkam fogja marokra.Ismét megfordulnék,hogy én is bekenjem őt,de ismét nem engedi.Érzem,hogy valamit akar velem tenni.Tegye!Bármit is tesz,annak örülni fogok,mert ő teszi ő,akit átnyaltam a csúcs másik oldalára.

Testét ismét az enyémhez nyomta és a felső testével gyakorlatilag kényszerített,hogy előre dőljek.Megtámasztottam magam a zuhany fülke falának és átadtam magam neki.Ő a derekamnál mindkét kézzel előrenyúlt és a teljesen krémes kezeivel megfogta a farkam.Lassan verni kezdte.Két kézzel.Aztán bal kézzel teljesen hátrahúzta bőrt,és jobbjával a csupasz makkomat verte....Még a síkos krémen keresztül is pillanatok alatt elélveztetett.De ahogy kiverte a farkam az maga volt a csoda.A ballal teljesen hátrahúzta a bőrt,ami picit fájt.A jobbjával egyszerűen elélveztetett,de amikor vonaglottam a tenyereiben nem engedett el,hanem a makkom kicsit összeszorította,majd elengedte és ismét szorított....Kifejte belőlem az utolsó cseppet is a tenyerébe.Amikor majdnem összeestem az élvezéstől lenéztem a kezeire.A tenyerében lébő anyagot kente rá a makkomra.Úristen micsoda látvány!Az én anyagom a tenyerében!És micsoda érzés!A szuper érzékeny makkomat simogatja.Arra gondoltam,hogy ezt meg kell hálálnom neki.Ilyen élvezetet még nem kaptam senkitől.

-Szeretnék valamit megtenni neke.Ill Veled-nem voltam túl bátor.

-Tedd.

Szó nélkül megfordítottam őt és letérdeltem mögé.Szó nélkül elkezdtem nyalni a fenekét.Nem érdekelt,hogy mit szól hozzá.Legfeljebb nem engedi.De akkor ott abban a pillanatban csak az zakatolt az agyamban,hogy kinyaljam őt ott is.

Nem engedte?Egészen előredőlt,kezeivel a falat támasztotta,lábait szétnyitotta kissé és szó szerint rátolta a fenekét az arcomra....Micsoda gyönyörű látvány!Micsoda gyönyörű érzés!Olyan energiával nyaltam,mintha feneket soha többé nem nyalhatnék és most mindent ki kell élveznem utoljára....

De nem akkor nyaltam feneket utoljára.És az övét sem.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben teljesen a férfire koncentrálok, puncim teljesen tüzel, szinte el is cseppen mikor érzem tenyeremben forró nedvét. Minden apró kis részem vágyódik a gyönyör után.Mikor érzem teste megpihen és el lazul, közli, hogy szeretne velem csinálni valamit. Nekem mindegy és szemem szinte könyörög a kielégülésért. Erre megfordít, most én támasztom a falat, és érzem ajkait, ahogy lágyan belekapnak formás fenekembe. Majd nyelvét érzem ahogy mélyen belém nyal. Hangosan felsóhajtok a gyönyörtől, miközben lábam felteszem a kissé magasan futó csőre, és így még nagyobb helyet adok neki. Erősebben támasztom a falat miközben csípőmet még jobban arcára nyomom. Majd nyelveit ujjai követik, először lucskos puncimba nyomja, miközben egyre izgatóban nyalja fenekem. Szinte máris remegek a gyönyörtől, de nem hagyja abba újabb és újabb gyönyört okozva ezzel.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten nagyon lihegve,fáradtan az átélt orgazmusoktól kiléptünk a kabinból,miután letusoltuk egymást kellemesen meleg vízzel.Ragaszkodtam hozzá,hogy én töröljem le testéről a vizet.Ezt nem hagytam volna ki!Gyönyörű formás test,meredező bimbók és én lassan,inkább itatom a nedvet a testéről,mint törlöm.A bimbói már szárazak,megcsókolom őket,mindkettőt.A punciának nyomom lágyan a törölközőt,ott lassan mozgatom,közben a tekintetét keresem:élvezi amit csinálok?Szemeit lassan lehúnyja,mélyeket sóhajt.Igen,élvezi.Letérdelek elé és megtörlöm a lábait is.Amikor felemeli,hogy mindenhol száraz legyen,megcsókolom egyenként az összes lábujját.Gyönyörűek,fejedelmiek,csodásak.Mint ahogy az egész nő az.És a végén megfordult,hogy hátulről is szárazra töröljem.Ha már lent vagyok,kezdem a fenekénél.Ahogy nekinyomom a törölközőt a papsijának,utána egy csókol lehelek oda,ahol az előbb még a törölköző volt.Egy tőrlés,egy csók.Istenem!De gyönyörű ez a nő!És azt teszek vele,amit akarok és azt tesz vele amit akar.

Az átélt és az okozott kéj után mindketten remegő lábakkal mentünk be a szobába.

Teljesen közömbös témákról beszélgettünk,miközben egymás testét térképeztük fel-a nyelvünkkel.Fejünk a másik lábánál volt.Ő bal könyökére támaszkodott,jobbjával a farkam verte,de inkább csak a kezében tartotta.Időnként behajolt a lábam közé és megcsókolta,megnyalta a zacskóm,golyóim.Aztán tövig benyelte a farkam és torokból szopta.Én ilyenkor a puncijában voltam.Ilyen élvezettel még nem nyaltam nőt!

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Testem remeg még az át élt gyönyörtől. Langyos vízzel csitítólag tusoljuk egymást, majd kilépve a tus alól, még egy érzéki élményben van részem. Kiveszi kezemből a törölközőt, és minden apró kis porcikámat megsimogat a puha anyaggal, miközben felitatja a vízcseppeket. Megfordulok, hogy hátam, és legfőképp formás fenekem is törölje meg. Hátsóm ismét megbabonázza, látom szemében a szűnni nem akaró vágyat. Lassan siklik keze a testemen, miközben a törölköző nyomán ajkával ellenőrzi megfelelő-e a szárazság. Testem vonaglik, simul csókjai alatt élvezem ezt a játékot.

Mikor már teljesen szárazra simogattuk egymást, elindulunk, meztelen a szobába. Élvezem járástól meg, meg feszülő izmait, miközben érzem, közel sincs vége az estének....

Végig dőlök az ágyon, fejem tenyerembe hajtom, ahogyan fel könyökölök, még élvezem egy picit a férfi test látványát, ahogyan kicsit zavartan ott áll az ágy előtt, egyre nagyobb farkával. Megütögetem magam mellet az ágyat, de meglep, nekem fordítva fekszik le, miközben megcsókolja lábujjaimat, ami egy hangos váratlan sóhajjal nyugtázok.

De miközben elkezdünk valamiről társalogni, kezem lábát cirógatja.Végig combján, csípőjén, egészen le egyre lüktetőbb farkáig, de nem érek hozzá. Majd újra indulnak ujjaim, látom szemében, mennyire kíván már. Ő sem tétlen szinte ugyan azt az útvonalat járja be ujja, mint az enyém, csak saját testemen élvezem a gyönyört. Miközben egyre többet adok, egyre többet kapok is. Az eredmény az lesz, hogy érzem lüktető, puncim, máris megcsordul, annyira kívánja már a kényeztetést. Tenyerem ekkor rákulcsolódik kemény farkára, miközben nagyot sóhajt. De elvesztem a fejem, mikor az ő ujja betalál csiklómhoz. Rávetem magam lüktető farkára, ajkam szorosan körbefogja, miközben nyelvem bent játszik még vele kicsit, majd mélyen beleszívok farkába. Sóhaját forró puncimba temeti, és nyelvével szinte máris hüvelyembe talál, és szinte megdug a nyelvével. A gyönyörtől, egyre mélyebben nyelem el farkát, miközben ujjam már zacsijával játszik, és egyre mélyebbre segíti lüktető farkát.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen elvarázsolt ismét.Azok után,amiket a zuhanyzóban átéltem nem is reméltem,hogy lesz folytatás.És most ismét itt vagyok,tövig a szájában és nyelvem tövig a puncijában.Micsoda nő!Nagyon tud adni,de adatni is magának.Olyan élvezettel szopta a farkam,hogy éreztem ismét ki akarja csalni belőlem a matériát.De én tudtam,hogy most nehéz dolga lesz.Most nem megyek el olyan könnyen,mint eddig.Úgyhogy lesz dolga a farkammal mely már ismét kőkeményen állt a szájában.

Ahogy feküdtünk egymás lábainál,jobb combját megemelte és szétnyitotta lábait,így nagyon hozzáfértem gyönyörű puncijához és csak nyaltam,nyaltam...Egyre hullámzó teste és zihálása jelezte:jó úton járok ismét.Elhatároztam,hogy szétnyalom a nőt.Addig nem jövök ki a puncijából,amíg ismét nem lesz orgazmusa.Teljesen hanyatt fordítottam őt,ráfeküdtem a hasára,így farkam tövig benyomtam a szájába.Lassan elkeztem dugni a száját.Csípőm előbb apró fel-le mozgással jelezte neki,hogy szájba akarom dugni.Nem tudtam mit szól hozzá,hogy teljesen magam alá akarom gyűrni,uralkodni akarok rajta "használni" akarom őt.Először kezeivel lassítani szerette volna a nem gyors mozgásom,de aztán azt vettem észre,hogy mindkét keze maga mellett van.....Kész,feladta,megadta magát nekem.Az ura vagyok.Hanyatt fekszik az ágyon,lábai szétvetve,kezei maga mellett és engedi,hogy úgy dugjam a száját,ahogy akarom.Közben nyalom.Nyelvével erősen játszott a farkamon,közben sóhajtozott,nyögött.Talán még sosem volt kiszolgáltatott helyzetben,mindíg ő volt az irányító.Most átengedte nekem terepet.

Megfordultam,mellé feküdtem.Megsimogattam verejtékes arcát,megcsókoltam és megkérdeztem:

-Akarod?

-Még sosem próbáltam,de nagyon szeretném!

Mindketten tudtuk,mire gondol a másik.

Agyamban már megvolt az elkövetkező óra forgatókönyve az ő többszöri orgazmusa elérése érdekében.

*virág (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen maga alá gyűrt a férfi. Elvesztettem a külvilággal a kapcsolatom. Ahogyan kinyitja lábam és még mélyebbre hatol pinámba nyelvével. A mámorban táncol testem, lassan felém tornyosul, és szinte mozdulni nem tudok, olyan erővel nyomja le lüktetését torkomon, megadóan szívom, szopom, miközben teljesen átadom magam az élvezetnek, Testemen apró remegés hullámok futnak végig és hihetetlen nagyot élvezem számban a farkával.

Megadtam magam ezután teljesen, de lassul mozgása, majd mellém fekszik.

-Akarod?- kérdezi teljesen felizzott tekintettel. Elgondolkodom egy pillanatra, attól függ mit, de döntök.

-Akarom!-Hallotam saját hangom és már mozdulok is. Nem hagyom, magam tovább nyalni én a farkát akarom érezni magamban mélyen, legalább annyira erősen mélyen amekkora erővel az előbb a szám dugta. Lábam felhúzom, elé állok négykézláb és várom, hogy felkínált csípőm elfogadja.

Nem is várat sokáig, belenyal kinyíló pinámba, majd egy erőteljes mozdulattal belém nyomja farkát. Testem megfeszül a gyönyör alatt…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen tövig nyomom a farkam a totál nedves és kinyílt pinájába.A punci olyan éhesen szippantotta be a farkam,mintha évek óta nem látott volna ilyet.Teste megfeszült,majd megadóan a karjaira hajtotta a fejét,így teljesen kiszolgáltatta magát a farkamnak.Csípőm előbb lassú,majd egyre gyorsabb ütemben mozgott előre-hátra.Minden lökésnél nyögött egyet,ahogy a farkam tövig beléhatolt.

Lenyomtam az ágyra pár perc után és jobb kezemmel a combja alatt a pinájához nyúltam és miközben basztam,az ujjaimmal izgattam őt.Először nem akarta a kezem,de aztán kezdte jól érezni magát.Nagyon jól.Kis idő múlva elélvezett.Emelgette volna a fenekét,fickándozott volna a csípőjével,de a farkam tövig belé nyomva nem nagyon engedtem.Sőt!Mikor tövig benne voltam,még erősen lökdöstem.Imádok így digni.Tövig nyomni és még beljebb lökni anélkül,hogy kihúznám a punciból.Vergőtött alattam a kéjtől.

-De jó téged kúrni!-lihegtem a fülébe.És tényleg bitang jó volt őt dugni.

-Imádom,ha keményen basznak-lihegte vissza.

-Kemény baszás kell?Akkor gyere!Fordulj meg!

Szinte azonnal hanyatt feküdt én mellé.Jobb lábát átvettem a hasamon,bal lábát a lábaim közé fogtam és oldalról elkezdtem baszni.Nem érdekelt,hogy így dugták-e már,nem szoktattam a pózhoz,azonnal dugtam.Szintén tövig,nyers erővel.Szemei szinte felakadtak a gyönyörtől.Gyorsan dugtam őt,nem hagyva,hogy az előbbi élvezet messze szálljon belőle.Azt akartam,hogy ismét élvezzen.

-Szétkúrlak!

-Kúrj!Kérlek kúrj!Olyan jó!

És én igencsak nagy hévvel kúrtam.Nagyon tetszett ahogy a mellei rezegtek,remegtek a lendülettől.Nagyon mélyen éreztem,hogy a vulkán kitörni készül.De azt is tudtam,hogy még nem adom meg naki a menekülés lehetőségét.Még szenvednie kell a farkamtól,még baszni akarom őt.Talán sosem leszek vele ismét együtt,így most kihasználom a lehetőséget!Még erősebben dugtam,ha lehet és perceken belül ismét élvezett és ismét beletartottam a farkam a puncijába.

Elengedtem és villám gyorsan a lábai közé feküdtem.A farkam rögtön a puncijába dugtam és ismét teljes erővel belé hatoltam.Közben csókoltam a száját,a nyakát,majd a fülei tövét.Az előbbi orgazmus frissessége miatt viszonylag hamar élvezett ismét.Megint nem engedtem ki a farkam alól.Tövig belenyomtam és lökdöstem még,majd ide-oda mozgattam benne a farkam.Szinte sikoltozott.Arca verejtékben úszott.teste kezdett remegni a kimerültségtől.

Belőlem is készült kitörni a vulkán.Éreztem,hogy ez nagyot fog szólni és bele akartam nyomni az összes anyagom a puncijába.Szemeim behúnytam és csak a vele eltöltött időre gondoltam.Ahogy csókoltam mindenhol,ahogy nyaltam mindenhol.A puncija és a fene íze felsejlett bennem és a vulkán egyre erősebben tört felfelé.

Megérezte,hogy hamarosan kitörök.

-Gyere édes belém!

-Jövök!Jövök!

És kitörtem!Szinte ordítottam és szinte ordított ő is.Ismét élvezett.Úristen hányadszor,de most együtt.Óriási volt!Testem teljesen fátra hajtottam és tövig nyomtam belé a farkam melyből éreztem,hogy sugárban lövell ki az anyagom.Testem önkéntelenül rángatózott,két kezével erősen magára szorított.Együtt élveztünk,együtt lélegeztünk.

Hosszú percekig feküdtem rajta.Farkam a puncijában már lankadni kezdett.

Leszálltam róla és mellé feküdtem.

-Ez gyönyörű volt-szóltam alig hallható hangon.Kimerült voltam.

-Nagyon jó volt!Élvezetes!-felete mosolyogva.

Többszörösen élvezetes volt!

Felöltözve álltam előtte,rajta köntös,lábán papucs.

-Búcsúzóul megengednél még valamit?-kérdeztem tőle.

-Persze!

Letérdeltem elé,felemeltem az egyik lábát,levettem róla a papucsot és egyenként megcsókoltam az összes lábujját,majd a bokáját.Majd a másik lábán szintén.Feltoltam a köntöst,megcsókoltam a punciját,majd mindkét popsiját.Végül felálltam és mindkét füle tövére kapott csókot,majd a szájára egyet.

-Gyönyörű,csodálatos vagy!-mondtam,végül minkét kezére adtam csókot és kiléptem az ajtón.

Nem volt értelme a folytatásról beszélni.Ez egy olyan alkalom volt,ami egyszeri és megismételhetetlen.Ez nem azt jelenti,hogy nem nyaltam volna ki bármikor őt.Hogy nem dugtam volna még a lakás összes pontján őt.De az élet csak ezt az egy ámde annál csodálatosabb estét adta nekünk!

Tartalomjegyzék