Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Belépek az áruházba és azonnal észreveszem milyen kellemes itt. Nincs sok vásárló, épp elegendő ahhoz, amit tervezek. Nyugodt, kellemes zene szól, pontosan olyan, amilyent a marketing alapszabályai előírnak a nagy áruházak esetén.


Elhaladok az elektronika pult előtt, az eladó kellemesen rám mosolyog és megkérdezi, hogy mivel szolgálhat. Visszamosolygok rá és közlöm, hogy csak nézelődöm. Látom rajta a meglepődést, nem érti, hogy miért mosolygok annyira. Nem baj, nem is kell neki érteni, elég ha én értem. Megyek tovább, haladok a cél felé, közben végignézem az illatszer részleget, de nem állok meg.


Felmegyek a második emeletre, jobbra fordulok, meglátom a női fehérneműs részleget és nagyot dobban a szívem. 3 – 4 érdeklődő nézelődik, az eladó lánynak pedig nincs kedve a vevőkhöz, a figyelmét a szemközt lévő ékszert áruló fiatalember vonja el, tehát ő nem fog gondot jelenteni.


Négy óra lesz 5 perc múlva de téged még nem látlak. Még van idő de azért egy pasinak nem illik késni, az a nők joga. Lehet, hogy rejtőzöl valahol és figyelsz engem, nem tudom, de a gondolat, hogy mégis rejtőzöl kellemes érzést kelt bennem. Négyre beszéltük meg a randit az áruházban, de arról nem volt szó, hogy pontosan hol fogunk találkozni. Most legalább kiderül, hogy mennyire figyelsz rám.


Odalépek a standhoz, nézegetem a tangákat és mosolygok. Amint végignézem a kínálatot rá kell jönnöm, hogy mennyire hiányos a készletem. Látok egy feketét, ami csak nagy adag jóindulattal nevezhető tangának, ugyanis egy vékony csipke pántból áll, ami inkább cérnának nevezhető. Ennek ellenére nagyon tetszik, mert a puncimba vágna, ketté osztaná és ez nagyon izgis. Ezt már biztos, hogy nem tépnéd le rólam, ugyanis nem takar semmit. Aztán látok egy tűzpiros tangát, elől egy nagy pillangó van rajta csipkére hímezve, ami az alhas közepére kerülne és onnan két pánt halad tovább az Y vonal végéig, ott találkozik, egyesül és onnan már egy pánt halad tovább. Elképzelem magamon, amint a két pánt a puncimat szabadon hagyja. Kissé kipirulok a gondolattól mert nagyon szeretném, szerintem neked is tetszene.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem semmi ez a nő. - Ez jár a fejemben, miközben az áruház felé tartok. Még nem találkoztunk eddig, most pedig kitaláltuk, hogy egy áruházban legyen a randevú. Egyedi ötlet, bár jobb lett volna valami egyértelműbb helyen, mondjuk egy téren vagy parkban, de ragaszkodtál ehhez az elképzelésedhez. De hogy foglak megtalálni? Egyikünk sem látta eddig a másikat, ezért abszolút vakrandinak indul a dolog. Ráadásul nagyon sokan vannak itt...

Körbenézek és felidézem mit tudok rólad: sportos alkat, barna szem és vörös haj. Lássuk csak! Van itt nő elég, de szerencsére sokan nem egyedül vannak. A korod is tudom, pontosabban csak annyit, hogy nem egy huszonéves nőt keresek. Máris leszűröm a benti "kínálatot". Elvileg már itt kell lenned, és bár a nők szoktak késni, mégis valószínűbb, hogy előbb érkeztél, hiszen te ötlötted ki az áruházat. Itt aztán keresgethetnénk egymást órákig, ha nem így lenne.

De vajon merre induljak? Valószínűleg nem a műszaki részleg lesz az ideális helyszín, ott elég egyértelműen kiszúrnálak. Közért sem hiszem, mert ott nem sok értelme lenne egy randevúnak, nem kenyérre és tejre van szükségünk, nem fogunk bevásárolni. Akkor vajon merre?

Egy kicsit megállok az információs tábla előtt, amikor fény gyúlik a fejemben: biztos valami női részleg lesz, mert ott könnyebben el lehet vegyülni, észrevétlenül kiszúrható egy férfi. Elmosolyodom, de nem vagyok szégyellős: irány a női részleg! Maximum azt mondom, hogy a páromnak veszek valamit.

Mikor felérek az emeletre, az órámra nézek: pont idő van. Szuper!

Körbenézek. Pár nő mindössze, viszont egyikük épp a tangákat válogatja és nézi nagy szakértelemmel. Te leszel az. Újra elmosolyodom. Szerencsére nem holmi laza ruhában jöttem, hanem ingben és nadrágban, ezért eszembe jut egy kis játék. Úgyis szeretsz játszani...

Mögéd lépek és udvariasan hozzád szólok:

- Segíthetek valamiben hölgyem? Vannak még kollekcióink ezeken kívül is.

Rám nézel, de az udvarias mosolyom leplez:

- Köszönöm, de még válogatnék kicsit. - és visszafordulsz válogatni.

- Rendben, ha valamire szüksége lenne, itt leszek a közelben. - mondom még neki és kicsit hátrébb húzódom, mintha egy helyi eladó lennék. Látom, amint ránézel az órádra, bosszúsan körbenézel, de aztán ismét a bugyik világába mélyedsz. Mosolygok kicsit, mert nem is sejted, hogy ott vagyok tőled nem messze, kotnyeles eladónak nézel. Végül a pillangós tangát kiveszed a többi közül. Igazán jó választás! - csettintek magamban.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Válogatom a tangákat és mosolygok. Megáll az eszem. Csak nem hiszed, hogy beveszem ezt az "én vagyok az eladó"-s sztorit? Férfi eladó a női fehérnemű részlegen? ugyan már. Nem beszélve arról, hogy hamarabb voltam itt mint te és láttam ki az eladó lány. Na jó, lássuk meddig bírod, belemegyek a játékba, elhitetem veled, hogy eladónak nézlek.


Kiemelek egy másik tangát, úgy, hogy te is jól láthasd, ugyanis ott állsz a közelemben, úgy teszel, mintha az árút rendezgetnéd, de közben engem méregetsz. Látom, hogy végignézed a mellem, aztán a popsim, majd kiesik a szemed. Még az ajkaid is megnyalod. Látom rajtad, hogy képzeletedben már meztelen vagyok, te meg engem simogatsz, csókolgatsz.


Kicsit rájátszok a dologra, hadd csigázzam a képzeleted. Ránézek az órámra, utána körülnézek, mintha várnék valakit. Szemem sarkából látom, hogy elégedetten, kajánul mosolyogsz, gondolod magadban, hogy bevált a csel. Oké, hadd legyen. Ekkor kiemelek egy fekete csipke melltartót, megnézem a kosarát, lopva körülnézek, nehogy valaki meglássa mire készülök. A többiek a vásárlással vannak elfoglalva, te pedig lopva engem figyelsz. Mehet a dolog, megtehetem, mert csak te látnál és amúgy is ez a cél. Megfogom a melltartó kosarát és a mellemhez mérem, odaigazítva, és ezzel szépen kidomborítom amúgy is formás mellem. Még rá is simítok, hogy lássam jó-e a méret. Na ennek állj ellen, gondolom magamban. Aztán a másik kosarat is felpróbálom, az pontosan a te feleden van, így még jobban láthatod mellem formáját.


Visszateszem a melltartót, megnézek még párat és ekkor észreveszem a csipke felsőket. Odamegyek, de közben elhaladok melletted. Rád nézek, mélyen a szemedbe és mosolygok. Nagyon izgatott vagy, pupilláid már kitágultak, látom rajtad a vágyat. Egészen közel haladok el melletted, érezd csak a parfümöm illatát. Tudom, hogy ez megmarad emlékezetedben és még jobban felcsigáz.


Odaérek a csipke felsőkhöz, kiveszek egy égő pirosat és magamhoz mérem. Igazítom a derekamra, a melleimre, és közben azon mosolygok, hogy mi járhat a fejedben. Szerintem képzeletedben már bennem is vagy. Azért én is eljátszom a gondolattal, látom magam előtt, amint a farkad már áll, érzem amint belém hatolsz. Kicsit felszisszenek és közben visszatérek a valóságba.


Valamit kellene vásárolnom is, mivel már fél órája próbálgatok és méregetek itt. Több minden kellene innen, nagyon jó minőségű cuccok, és szexisek is, de annyit azért most nem költenék. Úgy döntök, hogy a pillangós tangát megveszem, és remélem te is veszel nekem valamit.


Tehát kiemelem a pillangós tangát, határozott léptekkel hozzád lépek.

- Ezt szeretném - mondom kellemes, halk, csábító hangon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem úgy tűnik, hogy hiányolnál. Elvileg már kések a randiról, tehát nem vagyok itt elméletileg, de mégis tovább válogatsz a fehérneműk között. Nem úgy tűnik, hogy ideges volnál amiatt, hogy késik a partnered. De sebaj, itt vagyok, legalább láthatom, miként reagálsz majd arra, hogy nem jövök, illetve lecserélsz-e önmagamra.

Ekkor egy igazán csinos melltartót veszel a kezedbe. Az előző tanga is már képzeletben rajtad volt, de ez a darab most igazán bejön. De nem csak megnézed, hanem a melledhez igazítod. Megsimítod párszor, ahogyan az ujjaimmal tenném, szinte érzem a tenyeremben a formás mellét. Nadrágom kezd egyre szűkebbé válni, de tovább figyelem az eseményeket, ahogyan egy jó eladóhoz illik. Kényelmesen, nem sietve próbálsz, szinte kidomborodik minden vonala, és a számban érzem hegyes bimbóidat.

Aztán eltűnik a varázs, a melltartó visszakerül a helyére, elindulsz felém, a szemembe nézve egy rövid pillanatra. Ott és azonnal megdöntenélek, de ehhez elég sokan vannak most körülöttünk. Ahogyan elhaladsz előttem, megcsap az illatod. Vad és szenvedélyes éjszakákat ígérő felhő marad utánad, melybe szippantva máris úgy érzem, mint akit pórázon húznak.

Egy piros csipkés felső a következő áldozat. Ahogyan méregeted, szinte elképzelem rajtad, miként a bimbód kiszúrja, kíváncsian kikandikál belőle. Megmarkolom a popsid és magamon lovagoltatlak és a szám elé kerül ez a szemtelen csúcs, hogy kapjam be a csipkén át. Vajon mit választasz? A tangát, a melltartót vagy a felsőt? Legszívesebben itt és most mindegyikben megnéznélek, de vajon mi lesz este? Vagy nem is látom majd rajtad? De látnom kell!

Gondolataimból egy újabb varázslatos illatfelhő kelt fel: ismét átmentél előttem, majd egy mozdulattal kiveszed a pillangós tangát. Majdnem felnyögtem, de még sikerült visszafogni magam.

– Ezt szeretném – búgod nekem mélyen a szemembe nézve. Egy pillanatra kiesek a szerepemből, mert nem tudom ki is vagyok, majd gyorsan átveszem a fehérneműt.

– Láttam, hogy nézegette azt a felsőt. Ott van egy fülke, esetleg fel is próbálhatja, hogy megnézze, hogyan áll… - próbálkozom, hogy legalább lássam rajtad egyszer. Ha meg tényleg úgy mutatna, ahogyan elképzeltem, még a végén meg is veszem.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval próbáljam fel. Játszani akarsz? Akkor hajrá, én benne vagyok. Most megmutatom neked, milyen egy vörös nő. Mondják ugyan, hogy a vörösek szenvedélyesek, tüzesek, meg vadmacskák, de én ezt neked be is fogom bizonyítani. Azt már láttam rajtad, hogy nem bántad meg a vak randit, tetszem neked, de ezek csak külső dolgok.


Tudom, hogy kukkolni akarsz a fülke előtt. Eddig is kocsányon lógott a szemed, de ha meglátsz meztelenül, netán a felsővel, le is fogsz rohanni, az tuti. Tudom, hogy kívánsz, látom, hogy nehezen titkolod merevedésed és ez nagyon jó érzést kelt bennem. Jó, amikor egy pasi kíván, és úgy kíván, hogy nem csak egy nő vagy számára, hanem egy különleges nő. Azt is láttam, hogy néhányszor megfogtad a farkad. Szuper. Ez volt a cél.


- Köszönöm, akkor felpróbálnék pár darabot - mosolygok rád bájosan. Elveszem a melltartót és a felsőt. A tangát is felpróbálnám, de azt nem lehet.


Belépek a fülkébe, behúzom a függönyt de mielőtt megtenném, még vetek rád egy pillantást és látom, hogy engem figyelsz. Elégedett vagyok, mert tudom, hogy be fogsz nézni. Behúzom a függönyt, leteszem a táskám és nekilátok a vetkőzésnek. Leveszem a blúzom, a melltartómat, de még szoknyámat is, mert akkor jobban látom, hogy hogyan mutatnak rajtam a cuccok. Ekkor gyakorlatilag meztelen vagyok, ha a magas sarkú szanált nem számítom, ugyanis bugyi nincs rajtam.


Végignézek a testemen, tetszik amit látok. Végig simítom a derekam, felsőtestem kicsit jobbra fordítom, féloldalasan látom a kerek popsim is a tükörben. Megfogom a melleimet, aztán lesiklik a jobb kezem, végig a hasamon, a puncimon, a csiklóig. Jó lenne most egyet masztizni de nem teszem, mert valaki bejöhet. Persze remélem, hogy te ott kukkolsz a függöny valamelyik oldalán. Azért kicsit megsimizem a puncim, felteszem a jobb lábam a székre, megnézem a tükörben, két ujjal bele is hatolok. Aztán megnyalom a két ujjam és újra behatolok. Tényleg jó lenne masztizni, de most nem.


Ekkor felveszem a csipke felsőt. Nagyon jól áll. Szép darab, és most, hogy a puncim meztelen, különösen tetszik. Még egyszer végig simítom a testem, megint megáll a kezem a puncimon. Remélem tetszik amit látsz. A melltartót is felpróbálom. az is az én méretem és szuperül néz ki. Újra elkezdem simogatni magam. Lehunyom szemeimet és elképzelem, amint ott állsz előttem, simogatod a testem, csókolgatsz, aztán letérdelsz és nyelveddel a puncim kényezteted. Lúdbőrös leszek még a gondolattól is, annyira kívánom.


De kénytelen vagyok felébredni a csodás álomból, mivel megszólal egy női hang.

- Szabad a próba fülke? - kérdezi a hölgy udvariasan.

- Nem, pillanatnyilag foglalt, de kérem várjon egy percet, nemsokára szabad lesz - mondod te.


Gyorsan felöltözöm, kilépek és szólok a hölgynek, hogy be lehet menni. Te is ott állsz, és hozzád lépek.

- Nagyon tetszenek, de sajnos most anyagilag nem készültem ekkora kiadásra, vissza fogok értük jönni. Most egyelőre ezt a pillangós tangát kérném - és átnyújtom neked, miközben kipirult arccal mosolygok rád.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Köszönöm, akkor felpróbálnék pár darabot - nézel rám sokat sejtetőn, majd magadhoz kapod a melltartót és a csipkés csodát, amit az előbb vizsgálgattál, majd elindulsz a próbafülke felé. Én készségesen követlek, hiszen nem szeretnék lemaradni semmiről.

Mikor behúzod magad után a függönyt, odaállok elé, úgy teszek, mint aki veled van, de ha jobban meggondoljuk ez így is van...

Szerencsére nem vetted észre, és a függönyt nem tudtad teljesen elhúzni, így a résen át a tükörre látok és ott benne azt a csodás alakod, amit már eddig is volt szerencsém alaposan szemügyre venni. Most kiderül miben is jöttél a randira!

Először a blúz jön. Öröm látni, ahogyan kibújsz belőle és előbukkan a csinos melltartód. Mivel azt is próbálsz, így már alig várom, hogy az is lekerüljön rólad. A következő pillanatban nyílik a kapocs és az is a fogasra kerül. Micsoda formás mellek! A nadrágomban már keményen áll a farkam, de szerencsére nem sokan járna arra, biztosan nem tűnik fel senkinek.

A szoknya következik. Vajon milyen bugyid van? Amiket nézegettél azok alapján biztosan valami extrémebb darab. Lecsúszik az anyag a combodon és... De hol a bugyi? Azt ne mondd, hogy nem vettél fel!

Fogaim között elsziszegtem egy halk szitkozódást és a nadrágomhoz kapok. Makkom úgy feszült odabent, hogy legszívesebben feltéptem volna a függönyt és ott helyben tövig mártom benned. De most nem lehetett, viszont a gondolat, hogy így jöttél első randira máris felpörgette a pulzusom a maximális fordulatszámra. Ott állsz meztelenül előttem egy szál szandálban! Ráadásul nézegeted magad a tükörben! Figyelem a kezed, ahogy simogatod magad, majd a következő pillanatban... Áh! Kész ez a nő! Majdnem nekiálltam verni a farkam, amikor bedugod az ujjad a puncidba. De egy apró igazítás után észbe kapok, hogy mégis csak egy boltban vagyunk!

Aztán előveszed a felsőt és felpróbálod. Pont úgy áll rajtad, ahogyan elképzeltem. Nyeltem egyet és azon gondolkodom, hogy ezt a felsőt még látni akarom rajtad! Ha titokban megvenném, akkor vajon felveszed majd nekem? Első randin nem durva egy ilyen ajándék? Elég egyértelmű, hogy akkor mit akarok tőled...

Ekkor egy női hang szólít meg:

- Szabad a próbafülke? - alig térek magamhoz, a nadrágom meg kész sátor.

- Nem, pillanatnyilag foglalt, de kérem várjon egy percet, nemsokára szabad lesz - próbálom kicsit hivatalosabban mondani a választ, hiszen még mindig eladó szerepet játszom. Ezzel viszont egy varázst tört meg, mert épp vissza akartam nézni a fülkébe, amikor nyílik a függöny és ott teremsz. A türelmetlen nőszemély meg már tolakszik is befelé.

- Nagyon tetszenek, de sajnos most anyagilag nem készültem ekkora kiadásra, vissza fogok értük jönni. Most egyelőre ezt a pillangós tangát kérném. - és nyújtod felém a ruhadarabot.

- Igazán jó választás! - mosolygok rád - Kérem, kövessen a kasszához, a többit pedig kérem, majd visszaviszem a helyükre.

Megkapom a melltartót és a csipkés felsőt, és a pénztárhoz kísérlek. Ott a bugyit odaadom a kasszás kislánynak és megvárom, amíg kifizeted. A kezemben van még a másik két ruhadarab, amikor elindulunk a lépcső felé. Ott megállok és ezt mondom:

- Nagyon köszönjük, hogy nálunk vásárolt, reméljük, legközelebb is jár felénk!

- Igazán kedves, köszönöm! Viszontlátásra! - mosolyogsz rám, majd elindulsz a lépcsőn lefelé. A kanyarból még visszamosolyogsz és eltűnsz pár lépés után.

A kezemben lévő ruhákkal visszasietek a női részlegre és a melltartót visszateszem a helyére. Minek az? Viszont a csipkés felsővel a kasszához sietek, és gyorsan kifizetem. Nehogy eltűnj az áruházból, mert akkor sosem érlek utol!

Zacskóval a kezemben sietek utánad, le az első szintre és körbenézek merre lehetsz. Ki is szúrlak a parfümöknél.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

"Nagyon köszönjük, hogy nálunk vásárolt, reméljük, legközelebb is jár felénk!" Ügyes húzás, bevallom. Gondolom nem volt könnyű kimászni ebből a slamasztikából, ugyanis a kukkolást félbeszakították, álló farokkal megoldani ezt a helyzetet, nem semmi. Köztudott, hogy a pasiknak erekció esetén minden vérük a farkukba áramlik, így az agynak kevés jut. Eddig jól ment minden, mondhatom a vártnál is jobban: megmutattam bájaimat, láttad milyen fehérneműt szeretek, a farkod már áll. Ügyesen veszed a lapokat, ez tetszik nekem. Szegény fejed, még nem is sejted, hogy ez csak az előétel volt. A fő ételt egy közeli szex shopban akarom neked felszolgálni, ahol egy barátnőm az eladó. De ne rohanjunk annyira. Addig még sok van.


- Igazán kedves, köszönöm! Viszontlátásra! - mosolygok rád, majd elindulok a lépcsőn lefelé. A kanyarból még visszamosolygok és eltűnök pár lépés után.


Az elsőn elhaladok a parfümös stand előtt, kicsit megállok de nem időzök sokat. Megyek tovább a férfi fehérneműs részleg felé, meglátom, hogy egy jó pasi az eladó, ami kicsit meglep, ugyanis ilyen helyeken inkább a nők dominálnak, de nem gond, nekem ez kapóra jön. Itt sincsenek sokan, gondolom ebben az időben mindenki rohan haza a melóból. Odalépek a pulthoz, a pasi mindjárt észrevesz és odasiet. Hiába, ilyen lángoló vörös hajjal nem lehet észrevétlen maradni. Rám mosolyog és megkérdezi miben segíthet. Jó pasi, állapítom meg. Szuper, azt hiszem ma az én napom. Hirtelen elhatározom, hogy kicsit flörtölni fogok vele, az sosem árt. Látom rajta az érdeklődést, szerintem kicsit neki is beindult a fantáziája amint végigmért.


- Egy fekete tangát szeretnék - mondom neki mosolyogva.

- Milyen testalkatra adhatom? - kérdezi sokat sejtő mosollyal az arcán. Tudom mire gondol, de udvarias és nem kérdezheti meg nyíltan, hogy mekkora farokra kérem.

- Egy 180 cm magas, sportos testalkatú, normális méretű férfinak lesz. - felelem neki szintén mosolyogva.


Ajaj, ebből flört lesz, már látom előre. Ekkor körültekintek és meglátlak a lépcső alján, amint leérkezel egy ajándék szatyorral a kezedben. Tudtam, hogy követni fogsz, gondolom, majd azt mondod, hogy lejárt a műszakod. Vásároltál valamit? Sok időd nem lehetett, ebből arra következtetek, hogy az általam visszaadott fehérnemű lehet a szatyrodban. Remélem nem tévedek. Kicsit elpirulok a gondolattól. Ha igazam van, akkor megkapom a fehérneműket, vagy legalább egyet közülük és ez felizgat.


- Van egy nagyon szexi modell amit mutathatok, nagyon finom anyagból készült. - mondja az eladó pasi. Kicsit megrezzenek, ugyanis elkalandozott a gondolatom egy pillanatra, elképzeltem magamon a csipke felsőt. Megnézem a tangát ami valóban kitűnő darab. Tudom, hogy figyelsz, ezért kiterítem a tangát a pulton, az elejével felfelé és tenyeremmel végig simítom az elejét, mintha a kőkemény farkad simítanám végig.

- Tényleg finom anyag, és jó lesz, kérném szépen. - válaszolom és kifizetem. Gondolom, ha te vásároltál nekem, akkor én is lepjelek meg valamivel. Ha tévedtem, akkor majd visszahozom.

- Szerencsés ember az ön partnere - bókol az eladó.

- Miért? - kérdezem.

- Ki nem örülne egy ilyen szexi ajándéknak egy csinos hölgytől? - válaszolja.

- Biztos vagyok, hogy önt is egy, vagy sok csinos hölgy halmozza el nap mint nap különféle ajándékkal - válaszolom neki, mire mindketten jót nevetünk.


Közben remélem, hogy te látod mindezt és kicsit féltékenykedsz. Gonosz vagyok, ugye? Néha ez is kell. Megvárom amíg az eladó becsomagolja a tangát, bájosan megköszönöm és elhagyom az áruházat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mire leérek, már a férfi fehérneműk közt válogatsz. Vajon mit keresel ott? Ráadásul egyből egy eladó is kiszúrt magának téged. Mikor odaérek melléd, akkor hallok pár szót a beszélgetésből:

- Tényleg finom anyag, és jó lesz, kérném szépen. - mondod neki, miközben egy felettébb merész alsóneműt tartasz a kezedben. Vajon minek veszed azt meg?

- Szerencsés ember az ön partnere - hallom a választ, és egyből leesik a dolog, minek is kell ez neked. Kissé kiszáll a fejemből a vér.

- Miért? - kérded huncutan, és látom, amint előttem flörtölsz a pasassal. Na szépen vagyunk! Észre sem veszed, hogy ott vagyok?

- Ki nem örülne egy ilyen szexi ajándéknak egy csinos hölgytől? - jön a válasz és ez már elég egyértelmű.

- Biztos vagyok, hogy önt is egy, vagy sok csinos hölgy halmozza el nap mint nap különféle ajándékkal - mosolyogsz rá kacéran. Érzem, amint a fejembe tolul a vér, legszívesebben behúznék a pasasnak, de aztán türtőztetem magam, hiszen mi jogon tenném? Ráadásul észre sem vettél.

Az eladó szinte rá sem nézett a termékre úgy figyelte minden domborulatod és a tekinteted. Mindjárt úgy kell összekaparni a porból a szemét. Megköszönöd, és elindulsz kifelé az áruházból. Utánad eredek, és ahogy kilépünk az áruház kapuján utánad szólok:

- Elnézést! Hölgyem! - ekkor megfordulsz és rám mosolyogsz.

- Igen? Mi a probléma? - nézel mélyen a szemembe.

Ekkor a szél kicsit megfújja a kezemben lévő zacskót, így észbe kapok:

- Öhm.. igen... Szóval ezt itt felejtette, ez a vásárolt fehérneműhöz járó ajándék. Szeretném odaadni Önnek, mert... - kissé zavarba jövök, hogy ezt miként magyarázom ki -, mert olyan jól állt Önnek.

Közelebb lépsz és azt búgod:

- Igazán? Nos... Ebben az esetben köszönöm... - és elveszed a zacskót tőlem, majd hátat fordítva elindulsz. Most kell lépnem, úgy érzem.

- Egy pillanatra még! - sietek utánad. - Ha meghívhatom egy kávéra ide a közeli kávézóba... Amennyiben nem veszi tolakodásnak...

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Öhm.. igen... Szóval ezt itt felejtette, ez a vásárolt fehérneműhöz járó ajándék. Szeretném odaadni Önnek, mert... mert olyan jól állt Önnek.


Elpirulok kissé. Ajándék nekem? Mert jól állt? Tehát kukkoltál. Tudtam, meg mertem volna esküdni. Tudtam, hogy nem bírod kihagyni az alkalmat, hogy meztelenül láss. Remélem láttad minden testrészem, még azt is, hogy a puncimba hatoltam.

Közelebb lépek és azt búgóm:

- Igazán? Nos... Ebben az esetben köszönöm... - és elveszem a zacskót tőled, majd hátat fordítva elindulok.

- Egy pillanatra még! - sietsz utánam. - Ha meghívhatom egy kávéra ide a közeli kávézóba... Amennyiben nem veszi tolakodásnak...

- Kedves öntől, köszönöm, de sajnos idegenekkel nem kávézgatok. Sajnálom - válaszolom kaján mosollyal, ami lényegében tudtodra adja, hogy megint szívatlak.

- Idegenek már nem vagyunk de megértem és elfogadom válaszát. - feleled te is kaján vigyorral.

- A viszont látásra uram - poénkodom tovább mosolyogva.

- Hölgyem...- hajolsz meg udvariasan.


Megfordulok és folytatom tovább utam. Közben már majdnem nevetek, ez már színjáték a javából, filmezni kéne. Tudom, hogy két méterre követsz és épp ezért a tévéből ellesett, modellekhez Iltő lépésekkel haladok tovább előtted. Kecsesen mozgatom csípőm, hadd nézegesd a popsim, amit mát meztelenül is láttál.


Közben megállok egy kirakat előtt, úgy teszek, mintha a cipőket nézném, de közben csak megbizonyosodóm arról, hogy követsz-e. Igen, követsz, mert ez a játék.


Továbblépek, átmegyek az úton és már meg is érkeztem. Felnézek a cégtáblára, amin neon fényes betűkkel ez áll: "Szilvi Szex Shop". Igen, itt dolgozik Szilvi, a barátnőm, lényegében az övé a bolt. Mosolygok magamban. Lássuk mit szólsz hozzá? Bejössz utánam?


Benyitok, meglátom Szilvit a pultnál aki már mosolyog is vissza rám.

- Szia Xéni,micsoda meglepetés, örülök, hogy látlak - üdvözöl hangosan és áthajol a pulton, hogy megpusziljon.

- Szia Szilvi - köszönök neki és én is nagyot hajolok, hagyom, hogy a szoknyán kissé felcsússzon hátul, hadd nézegesd csak a lábaim, ugyanis hallom, hogy nyílik az ajtó és belép valaki.


Hátrafordulok és meglátlak belépni. Erre már széles mosoly jelenik meg az arcomon, de a tieden is. Szemünk ragyog, ebből már mindketten értjük azt, ami következik. Visszafordulok Szilvihez, aki észrevett valamit, de mivel ez egy diszkrét szakma, nem szól. Intek neki, hogy igen, valami azért van, ő is jelez vissza, hogy megértette. Közben téged figyel, mert rájött, hogy te vagy az, aki részt vesz abban a valamiben, amit még nem ért pontosan, hogy mi, de azt már tudja, hogy neki is részt kell vennie ebben a valamiben.


Egy vitrinben látom, hogy nézelődsz és szemed sarkából figyelsz. Ügyes kutyus, gondolom magamban, figyelhetsz is, mert következik a bemutató. Szerencsére még van pár ember a boltban, így elvegyülhetünk a többi közt.


- Szilvi, múltkor említetted, hogy van egy bizonyos vibri, ami annyira élethű anyagból készült, hogy nem szabad kihagyni - mondom kissé hangosabban, hogy te is hallhasd.

- Igen, ez a mintadarab itt a pulton. Képzeld, annyira jó, hogy amikor elhaladok mellette, mindig megsimogatom. - mondja mosolyogva.

- Na lássuk - felelem, és kézbe veszem a vibrit. Közben úgy fordulok, hogy jól láthasd, amit teszek. Bal kezemmel megfogom az alsó részét, jobb kezemmel pedig gyengéden megmarkolom, egy párszor le s fel csúsztatom rajta ujjaimat, aztán a hüvelyk ujjammal elkezdem a makkot simogatni.........

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden szívbaj nélkül hátat fordítasz nekem. Mondom én, hogy megéri ez a nő a pénzét! De nem szabadulsz meg tőlem ilyen könnyen. Megyek utánad, és kicsit lemaradva figyellek merre is mehetsz. Micsoda popsi és alak! Ráadásul ahogyan nézem a ringó csípőd, eszembe jut, hogy a szoknya alatt bizony semmi nincs... Nyelek egyet és már a farkam vezérel, ha pedig lebukok az sem érdekel.

Ekkor látom, hogy belépsz Szilvi szexboltjába. Itt egy kicsit azért megtorpanok, mert mégsem nyithatok be úgy, mintha közértbe mennék. Bár, ha azt nézzük, akkor te is olyan természetesen mentél be. Na meg ha itt minél többet gondolkodom, annál feltűnőbb leszek. Bemegyek és lesz, ami lesz.

Miután becsukódik mögöttem az ajtó, megfordulsz és észreveszel. Lebuktam. De rám mosolyogsz, miközben az eladónő is engem figyel. Mit tehetnék? Visszamosolygom. Ez már jó jel, hogy nem támadsz rám, hogy miért követtelek.

Visszafordulsz a pulthoz, én meg igyekszem kicsit közelebb kerülni, hogy vajon mit is keresel egy ilyen helyen?

- Szilvi, múltkor említetted, hogy van egy bizonyos vibri, ami annyira élethű anyagból készült, hogy nem szabad kihagyni...

Nocsak! Vibrátor? Ráadásul ínyencnek tűnsz!

- Igen, ez a mintadarab itt a pulton. Képzeld, annyira jó, hogy amikor elhaladok mellette, mindig megsimogatom. - itt nyelek egyet, mert azért nem számítottam ilyen válaszra.

- Na lássuk! - Erre én is kíváncsi vagyok! Nem bírom ki, hogy ne nézzek rád, mit teszel ezzel a vibrátorral. Ahogy az ujjaid ráfonódnak, és párszor meghúzogatod. Majdnem a saját farkamon érzem az érintésed. Mintha engem húzogatnál. Másfelé sem tudok már nézni, úgy megbabonáz a látvány, ahogyan masszírozod.

- Valóban élethű... - válaszolod lassan, kihangsúlyozva, elmélyülve. - De még mennyire!

Rám nézel váratlanul, és már félrenézni sincs időm, lehet, hogy a pirulásom is látszik kicsit? Elmosolyodsz és az ujjaid újra végighúznak a vibrátoron. Nagyon ki vagy éhezve úgy látom. De már én is!

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látom, hogy figyelsz engem. Szilvi is nagyon figyel, kezdi érteni miről is van itt szó. Elveszem a noteszét a pultról és bejegyzek valamit, átnyújtom neki, ő elolvassa és mosolyog. Ekkor odalépek a fehérneműs standhoz, leemelek egy olyan tangát, ami csupán egy szál cérnából áll. Visszamegyek a pulthoz, és kérek Szilvitől egy bontatlan vibrit. Szilvi kiteszi a pultra, én kibontom és közben hátranézek, és látom, hogy nagyon figyelsz. Kicsit zavarban vagy de én kacéran rád mosolygok és mélyen a szemedbe nézek, valósággal jelzek neked. Aztán bemegyek a próba fülkébe, ami ezúttal nem függönyös, hanem ajtós, teljesen intim, belülről bezárható.


Nem zárom be az ajtót, hisz üzenetet hagytam Szilvinek, hogy lépjen hozzád, kínáljon neked is valami fehérneműt, amit próbálni kell és tereljen be a próba fülkébe. Leteszem a vibrit az asztalra és teljesen meztelenre vetkőzöm. A szandálom természetesen magamon hagyom, felveszem az egy szál cérnából álló tangát és felmérem a terepet. Van itt egy sarok kanapé, amolyan ízléses, nem épp lakásba való darab, de ide nagyon illik. Ablak nincs, csak a négy fal, az ajtó is teljesen hang szigetelt.


Nézem az órám, eltelt öt perc azóta, hogy bejöttem. Mit csináltok? Szilviben nem kételkedem, tudom, hogy még a homokot is képes eladni a sivatagban, tehát nem lesz nehéz téged meggyőzni. De akkor mi a gond? Mi tart ennyi ideid? Láttam rajtad, hogy nagyon kívánsz, a farkad már keményen áll megint.


Az ajtónak háttal állva végignézem magam a szemben lévő, talpig érő tükörben, elkezdem újra simogatni testem, a melleimet, aztán a puncimra siklik a kezem. Nagyon jó lenne ha már kényeztetnél. Elképzelem magam előtt, amint nyelveddel a csiklómhoz érsz és aztán végignyalod a puncim. Ezt imádom, imádom, imádom. Egész nap el tudnám viselni, ha valaki a puncimat nyalná. Félrehúzom a tangának nevezett cérnát és kicsit elkezdem simogatni a puncimat, már nedves is. Aztán kissé szélesebb terpeszben állva jobb kezemmel a puncimat simogatom, bal kezemmel végigsimítom a bal lábam, egész le, addig, amíg már egészen lehajolok.


Ekkor nyílik az ajtó. Két lábam közül kikandikálva meglátlak az ajtóban. Ezt nem így terveztem, de ha már így sikerült, ez van. Megmutattam neked mindenem.


Felegyenesedek, megfordulok és rád mosolygok.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben figyellek, azt látom, hogy egy cérnatangát veszel le a kirakottak közül, majd pedig egy vibrátort bontasz ki. Ekkor hátranézel, mélyen a szemembe, ami már egyáltalán nem félreérthető, inkább felhívás keringőre.

Ezután ezzel a két új szerzeménnyel elindulsz egy fülkéhez és becsukod az ajtót magad mögött. Körbenézek. Nem mehetek egyértelműen utánad, hiszen feltűnne valakinek. Főleg az eladónőnek, bár úgy vettem észre, ti mintha jóban lennétek. De nem árt az óvatosság. Épp fordulnék egy érdekességeket tartalmazó pult felé, amikor egy női hangot hallok magam mögött:

- Helló! Ugye nem zavarlak?

Megfordulok és az eladónő van ott. Vajon mit szeretne?

- Helló, nem, nem zavarsz. - felelem kicsit zavartan és méregetve is.

- Volna egy igazán csábító ajánlatom a számodra.

- Nekem? - kérdem gyanakodva. Miért pont nekem és milyen ajánlat?

- Igen. Úgy látom, kicsit zavarban vagy a kínálatot illetően. Gondolom nem vibrátort vinnél haza ugye?

- Hát, ami azt illeti... - Miért is ne vihetnék? Lenne kin eljátszadozni, ha összejönnénk ezzel a vöröskével, de már indulnék a próbafülke felé. De épp rosszkor jött ez a nő!

- Szóval mit szólsz egy fehérneműhöz? Láttam, hogyan nézted az előbb azt a hölgyet. Nem szeretnél magadnak is egy merészebb darabot?

- Hát, ami azt illeti... - ismételem magam, jobb nem jut eszembe. Erre már fordul is meg és elindul valami ruhás rész felé. Legszívesebben most eltűnnék már a próbafülkéknél, de egyből kiszúrnák. Viszont... Nem is rossz ötlet ez a ruhaválasztás! Még kapóra is jöhet!

Amint végiggondolom ezt az egészet, máris sietősebben követem az eladónőt.

- Itt van ez a darab, igazán erotikusan mutatna az ágyban. - vesz elő egy érdekesebb darabot. A faroknak külön cső volt elől, a többi része passzos. Talán kicsit mosolyogtam is, mert az eladónő így szól:

- Rendben, akkor ez a másik. - Ez is egy érdekesebb darab volt, ebben sem tudnám elképzelni magam, de kissé konzervatívabban néz ki, mint az előző. Oké, ez jó lesz, csak menjek már, mert a végén lekésem a vöröskét.

- Hát... - egy kis bizonytalanságot vegyítek a szavaimba - megnézem, még sosem volt rajtam ilyen korábban.

- Jó, de akkor ezt is vidd magaddal! - Egy másikat is odanyújt. Hát legyen, legalább alibim lesz. - A próbafülkék ott hátul vannak.

- Köszönöm! - Elindulok végre. Remélem, nem maradok le semmiről odabent! Mielőtt belépnék, körbenézek. Az eladónő szerencsére épp nem néz ide. Gyorsan benyitok a fülkédbe, és ekkor a puncid teljes látványával szembesülök. Hamarjában becsukom az ajtót magam mögött oda se fordulva, mert észreveszem ahogyan nézel a combjaid között. Ujjaid a puncidnál szinte lebilincselnek, de ekkor felállsz és velem szembefordulva mosolyogsz.

- Mondhatnám, hogy eltévesztettem az ajtót. - mosolyodom el, a behozott ruhadarabokat a kanapéra dobom, miközben a nadrágomban már vigyázzban állva várom, hogy kihámozzanak belőle.

- Ha nem tévesztette el, akkor gondolom, próbálni jött... Vagy mi másért? - kérdezed a csípős nyelveddel, de kacéran és kihívón mosolyogva. - Akkor pedig vetkőznie kell...

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mondhatnám, hogy eltévesztettem az ajtót. - nyögöd ki. Mondhatnád, persze, sőt, elvárnád, hogy el is higgyem. Jó helyen jársz te, igenis jó helyen. Itt fogsz te az én rabszolgám lenni, addig fogsz engem nyalni, amíg nekem jól esik. Remélem edzésben vagy és szeretsz nyalni.

- Ha nem tévesztette el, akkor gondolom, próbálni jött... Vagy mi másért? - kérdezem kacéran és kihívón mosolyogva. Próbálni jöttél, természetesen, csak nem a ruhadarabokat. Próbálni az én puncimat fogod, meg a popsimat.

- Akkor pedig vetkőznie kell... - mondom halkan és közeledek hozzád. Csak állsz ott, és figyelsz, mert tudod, hogy én diktálok és te pedig alá(m)veted magad. Jaja, jól értetted, alám, a puncim alá.


Megkerüllek, végigmérlek tüzetesen, látom, hogy a farkad már üzem képes. Megint eléd állok és jól megmarkolom a farkod, miközben mélyen a szemedbe nézek. Ez nagyon tetszik neked, de titkolod, naná, hogy titkolod. Játszod a kis ártatlant, még kissé el is pirulsz. Oké, mehet így is, ha domináltatni akarsz, akkor legyen. Újra a hátad mögé kerülök, végigsimítom a hátad és kezeim megint a farkadra siklanak. Felnyögsz, de csak halkan, ugyanis titkolni akarod, hogy mennyire jólesik, és azt sem akarod a tudtomra adni, hogy erre vártál. Kioldom a nadrág szíjad, kigombolom a nadrágod és benyúlok. A mindenit, ez igen. Ezzel a szerszámmal már rendesen lehet dolgozni. Még mindig a hátad mögött állok, letolom a nadrágod és ekkor hátulról benyúlok és golyózni kezdek. Kicsit összerezzensz, mert erre nem számítottál. Megint felnyögsz, de most már kicsit hangosabban, mert már egyre nehezebben tudod titkolni érzelmeidet.


Ekkor elédbe állok, lehúzom rólad a többi ruhadarabot, egészen közel állok hozzád, úgy, hogy összeérjünk, melleim hozzád érnek, farkad pedig engem szurkál, és mélyen a szemedbe nézek. Majdnem egy percig tartom tekintetem. Ez még jobban beindít téged, szinte perzsel a tekintetem. Látom rajtad, hogy már nagyon hozzám nyúlnál, nekem esnél de nem mered. Hagyod magad vezetni, kíváncsi vagy a játékra.


Ekkor egy lépést lépek hátra, kissé terpeszbe állok, elkezdem simogatni magam, a melleimet, a puncimat, be is hatolok két ujjal. Kocsányon lóg a szemed. Nagyot nyelsz. A farkadhoz nyúlsz, húzol rajta egyet de aztán észbe kapsz, hogy ez nem volt neked megengedve. Kicsit megesik rajtad a szívem. Odalépek hozzád, letérdelek eléd, megfogom a farkad, előbb a nyelvem hegyét érintem a makkodhoz, aztán telt ajkaimat csúsztatom körbe a makkodon. Hátrahajtod fejed és nagyot nyögsz. Ekkor megmarkolom, benyálazom és számba csúsztatom.


Hirtelen elengedem és felállok. Rád nézek, látom rajtad a meglepetést, gondoltad, hogy tovább fog tartani, de nem. Erre még várnod kell. Párat lépek hátra, amíg elérem a kanapét. Ekkor feltérdelek rá. Háttal neked, jó széles terpeszben, kinyomom fenekem feléd, így eléd tárul mindenem. Aztán abban a pozícióban maradva fél oldalról rád nézek és így szólok:

- Gyere, próbálj. Ezért jöttél. - és várom, hogy belém nyalj. Mi tagadás, már én is eléggé remegek, már nagyon jól esne ha rendesen szétnyalnál. Erre vártam egész nap. Imádom, ha a pasim nyal. Imádom, imádom, imádom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy határozott mozdulattal rám markolsz. Tetszik! Látom, már nem bírsz magaddal és egy alapos, kiadós dugás kell neked. De nem kaplak le és szedlek ott szét, mert minél tovább húzlak, annál inkább legyűrhetlek, annál inkább akarsz. Most hagylak, vezess csak, hidd, hogy a kezedben a gyeplő. Miért is ne hagynálak, ha azt teszed úgyis, ami nekem is baromira jól esik?

Eközben megkerülsz és hátulról markolsz rám ismét. Ez nagyon jól esik. Ahogyan a makkomra szorulnak az ujjaid. Csak húznád már meg! De ismét engedsz és az övem nyitod ki, és benyúlsz a nadrágomba. Ujjaid meztelen érintése még jobban esik, mint ahogyan az anyagon át éreztem. Letolod a nadrágom és most a golyóim következnek. A tenyeredbe simulnak, majd ahogyan az ujjaid játszadozni kezdenek vele, engedelmesen bujkálnak közöttük.

Ez már túl jó, mindjárt megfogom ezt a nőt és letolom a kanapéra, úgy tövig tolom belé a farkam. - fut át az agyamon a gondolat.

De csak játszadozol velem tovább, ismét elém állsz, lehúzod rólam az összes ruhadarabot, majd a szemembe nézve hozzám simulsz. Érzem meztelen bőröd a mellkasomon, szinte sütnek a bimbóid. Farkam forró ölednél nyomódik a dombodhoz, és most tényleg csak egy mozdulat lenne, hogy magamra húzzalak.

Éppen azon gondolkodtam, mennyire érne váratlanul, ha a popsid alá nyúlnék, felkaplak és...

De ekkor elengedsz és a kanapéhoz lépsz. Megfordulsz, feltérdelsz és a popsid kitolod felém. Éhes ajkaid kitárulnak, csillognak a vágycseppektől, szinte várják, hogy tövig megmártózzam köztük.

- Gyere, próbálj. Ezért jöttél. - bíztatsz, én pedig már egyre jobban remegek a játékodtól, legszívesebben rád ugranék. De álljunk csak meg! Akkor az lenne, amit te akarsz. Ideje, hogy én irányítsak! Nem, nem dugom beléd. Még nem!

Odalépek hozzád, lehajolok, hogy a forró leheletem simogasson először végig. Beleremegsz. Alig egy hajszálra vagyok az ajkaidtól, hogy közéjük nyaljak. De most nem mohó nyalás jön, vissza kell fognom magam!

Nyelvem hegyével megérintem a csiklód. Ujjaim a popsidra, majd a csípődre kúsznak, nehogy később elmenekülj. Nyelvem hegyével rászorítok a csiklódra, és úgy mozgatom meg kicsit, éppenhogy. Megremegsz. Körözni kezdek aprókat hol a csiklkódon, hol körülötte, de csak szépen lassan, nekinyomva. Orromban a puncid illata elhatalmasodik és érzem, hogy kezdem elveszíteni az uralmam, de még nem szabad!

Egyre erősebben kezdem a nyelvemmel masszírozni kemény magod és végül már ajkaid nyitogatom. Fejemmel combjaid közé szinte bebújok, és ekkor egy erős, de határozott csapással végighúzom a nyelvem a bejáratodig. Felnyögsz, amint a lyukadhoz érek, és a nyelvem hegyét óvatosan bedugom. De csak éppen, hogy aztán a gyűrűd újra bezáruljon mögöttem. Ismét visszakúszom a csiklódhoz, majd széles húzással megint a bejáratig masszírozlak. Megremegsz, de az ujjaim eközben a csípődnél megszorulnak és egyenesen a fejemre húzlak. Nem mozdulsz innen, amíg alaposan ki nem nyallak!

A következő csapások egyre erősebbek és feszesebbek, orrom szinte belebújik a nyílásodba, ahol megmozgatom a fejem. Szívom magamba az illatod, és iszom a cseppjeidet. De aztán megfoglak és a kanapén megfordítalak szembe velem. Újra behajolok az öledbe és most fordítva kezdem a nyalakodást: a bejáratodtól indulok egyre feljebb, és a csiklódnál megfeszítve megugrom. Popsidba markolva húzlak ismét a számra, egyre beljebb... Már észre sem veszed, de a csiklód már egyre mélyebbre kerül, a fogaim vonalába. Odabent egyre sebesebben peckelgetem a vöröslőn duzzadt magod, amikor számmal rászorítok és alaposan megszívom a tövénél.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egész testem remeg, vonaglok a gyönyörtől. Érzem amint nyelved és ajkaid elfoglalják intim területeimet. Erre vágytam és nem csalódtam, nagyon jólesik. Van gyakorlatod, azt egyből észrevettem, merem remélni, hogy neked is jólesik. De hogyne esne jól, látom a dákódra tangát lehetne teríteni. Közben megfordítsz és ellenkező irányba nyalsz, ez még jobban feltüzel. Hagyom, hogy nyalj, hatolj belém nyelveddel, orroddal mit bánom én middel, csak csináld, mert elájulok. Csak vonaglok és vonaglok a gyönyörtől.


Aztán két kezembe fogom a fejed, eltollak magamtól, felállok, téged is felhúzlak magam elé, megmarkolom a dákód, húzok rajta párat. Látni akarom a hatást az arcodon. Megvagy, le sem tudod tagadni mennyire jólesik neked. Ekkor megfordítalak, gyengéden meglöklek és a kanapéra esel. Ez így nekem tökéletes. Szépen ülsz a kanapén én meg letérdelek eléd, mélyen felnézek rád, amolyan alattvaló tekintettel. Elmosolyodsz, igen, gondolod most már a tied vagyok. Tudod mi következik, és részben nem is tévedsz. Megint kézbe veszem a hangszered, megnedvesítem, nehogy nyikorogjon. Elkezdek két kézzel játszani rajta. Közben az arcod figyelem. Leolvasom róla azt, amit átélsz. Ekkor pedig elkezdem nyelvem hegyével le s fel nyalni. Összezárom puha, telt ajkaim és makkodra szorítom, aztán lassan szétnyitom és kezdem körbe simogatni, amíg jó része el nem tűnik a számban. Közben a nyelvem dolgozik, csiklandozza a dákód. Kezemmel besegítek, játszadozom a hangszerrel.


Aztán felegyenesedek, egyik térdemmel melléd térdelek, a másikkal pedig rajtad keresztül a kanapé másik felére és már az öledben is ülök. Forró, égő puncim a farkodon ül. Átkarolom nyakad és elkezdek vonaglani az öledben, forró nedvem végigmázolom a farkadon. Hátrahajtod fejed és felnyögsz. Látom, hogy nagyon jólesik ez neked. Erre vártam. Hirtelen elkapom széles selyem övemet a kanapéról és gyors mozdulattal bekötöm a szemed. Megvagy!! Az enyém vagy. Meglepődve mosolyodsz el. Ekkor felállok öledből és végig simítom izmos bal karod, kezdem a válladnál, le a csuklódig. Amint odaérek, már kattan is rajta a bilincs egyik vége, a másik pedig a kanapé karfáján. Gyorsan megbilincselem a másik csuklódat is a jobb karfához. Ekkor már majdnem hangosan nevetsz. A bilincs a táskámban volt készenlétben, reméltem, hogy tudom majd használni, de bejött.


Most már az enyém vagy. Látni nem látsz, kezed megkötve, tehát fogni sem tudsz. Marad a szád, a nyelved és a farkad, ami keményen áll. Felállok a kanapéra, veled szembe, jobb lábam a válladra teszem és puncim közel tolom a szádhoz. Kinyújtod nyelved, de nem éred el, mert visszahúztam kicsit. Aztán megint odatolom, most már hagyom, hogy bele nyalj. Ezt még vagy párszor eljátszom veled aztán leveszem lábam a válladról és föléd hajolok. Mellem a szádhoz ér, kemény bimbóm az ajkadat érinti.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem, ahogyan a tested hol megfeszül, hol visszahull a kezem és nyelvem alatt. Minden egyes húzásnál megemelkedik a csípőd és aztán visszaereszkedik. Amikor bekapom a csiklód ismét, majd rászívok, szinte nekem tolod a csípőd. Legszívesebben a számon érezném a remegésed és forró leved, de ekkor eltolsz magadtól, felállsz és a farkamra markolsz. Látom, hogy kívánod, akarod, hogy benned feszüljön.

Meghúzod párszor, és ez nagyon jól esik a feszülő makkomnak. Le sem tagadhatom mennyire. De nem elégszel meg ennyivel, és egyszerűen a kanapéra löksz. Tetszik ez a határozottság, igazán imponál, hogy tudod mit akarsz. De ha már ülök, én egy alapos szopást kérnék.

Mintha kitaláltad volna mit szeretnék, lehajolsz és pár nyelvcsapással makkomat kezded nyalni.

Ó igen! - nyögök magamban halkan, nyelved hűsítő és puha érintése igazán felizzít. Aztán már ajkaid fonódnak rá és szívják magadba egyre mélyebben a farkam. A peremnél meg-megfeszíted, hogy még jobban keményedjek, mintha csak gyűrűt húzogatnál rajtam. Egyre erősebben rászívva szopogatod, nyelved odabent már játékot űz, és úgy érzem, ha tovább folytatod, eldurranok, csak győzd nyelni.

Hajadba túrnék, de ekkor felállsz. Már nem bírok magammal, most azonnal fel akarlak nyársalni! De nem szólok semmit, kíváncsian várom milyen folytatás következik. Mégis kitalálod mire gondoltam: egy mozdulattal beleülsz, nem finomkodva, tövig. Golyóig. Hatalmas sóhaj szakad fel belőlem, mert erre vártam már mióta! Talán amióta meg láttalak a fülkében, vagy itt, ahogyan beléptem, már nem is tudom...

Ekkor hirtelen elsötétedik minden: egy sál kerül a szemem elé. Elmosolyodom: ez a nő igazi meglepetés! Aztán a következő pillanatban az ölemből felállsz és azt érzem, hogy a kezeimen simogatsz végig. Ez valami új dolog lehet...

De a következő másodpercben érzem, hogy a csuklómat éri valami, majd bezárul. Mozgatnám a kezem, de nem tudom. Szóval lebilincseltél! De mi jöhet most, hogy nem látlak, nem foghatlak? Tapogatóznék, de egyetlen esélyem, ha a többi érzékszervemre hagyatkozom, így marad a szám, az orrom, no meg a farkam.

Érzem, hogy a vállamra teszed a lábad, illatod az orromba kúszik. Oda hajolnék csókolgatni, de ekkor forróságot érzek. Ez csakis az öled lehet! Kinyújtom a nyelvem, de nem érem el, pedig nagyon forrón érzem, biztosan itt van! Azt kis próbálkozás után elérem. Mit elérem: hozzám nyomod, nyelvem szinte beleszalad az ajkaidba, majd azok közé a bejáratig. Egy erős nyalással a csiklódig jutok, de ekkor megint elveszed a szám elől az édes forrást. Ismét próbálom elérni, de nem engeded, majd újra az arcomba nyomod, hogy kinyaljalak. Szinte felfalnám, ahogyan a szám előtt van, igyekszem kihasználni a helyzetet, hogy ismét ihatok belőled.

Ismét elveszed a számtól, és várom, hogy elérhessem és visszanyomd, hogy szomjas utazóként ismét kortyolhassak. De ekkor mást érzek a nyelvemen. Hegyes és kemény. Ez a bimbód lesz! Már szívom is be azonnal a számba, morzsolgatva ajkaim között, fogaimmal kicsit rá-ráharapva. Nehogy újra elvedd, ezért mikor távolodnál, erősebben szívom. Mintha csak azon versengenénk ki az erősebb, úgy próbálod elvenni tőlem édes kulacsom, de végül győzök és a következő pillanatban átkulcsolod a nyakam és a fejem a melledbe húzva hagyod, hogy szopjalak.

Újra visszaülsz az ölembe és csípőddel gyengén körözni kezdesz. Ha szabad lennék, belemarkolnék, és úgy táncoltatnálak, de egyértelmű, hogy ez most a te keringőd. Dombod a csípőmnek nyomod, tövid érzem magam legbelül, forró puncid szinte szívja magába durranni kész farkam. Fejemet hol egyi, hol másik bimbódhoz irányítod, én pedig engedelmesen szopom őket a lehető legkeményebbre.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevallom őszintén, eddig azért húztalak, hogy még jobban kívánj. Ez sikerült is, de most már én is nagyon kívánlak. Amikor "behatoltattalak" majdnem hangosan felnyögtem. Annyira jólesett, hogy nehéz volt eltitkolni. Igazából nyöghettem volna nyugodtan, ugyanis a fülke atom biztos. Lényegében ez nem is próba fülke, azok a másik oldalon találhatók, de te ezt nem tudod. Ez egy szeparé, amit csak a személyzet használ. Nekem meg van engedve, mert Szilvi jó barátnőm, akár reggelig is maradhatnánk.


Nagyon jó téged magamban érezni. Közben arra kényszerítelek, hogy melleim szopogasd. Nagyon izgató, ahogy csinálod. De mégsem hagyom tovább. Lassan felállok, közben élvezem amint kemény dákód kicuppan a puncimból, lehajolok, csókot lehelek rá és a következő pillanatban lerántom a szemedről a selyem övet.


Meglepődést, de ugyanakkor mosolyt látok arcodon. Gondolom örülsz, hogy végre láthatsz. Igen, láthatsz, sőt, látnod kell, végig kell nézned azt, ami következik. A kanapé elé helyezem az egyetlen széket, ami található a szobában, kezembe veszem a vibrit és közben az arcod figyelem. Kissé fájdalmas kifejezést olvasok le róla. Gondolom a vibrit irigyled. Aztán leülök veled szemben a székre, szélesre tárom lábaimat, végig simítok a vibrivel a puncimon, aztán nagyon lassan behatolok. Ez már tényleg kínzás, bevallom. De ennyi volt, tovább nem kínozlak. Kiveszem a vibrit, megnyalom, aztán felállok, hozzád lépek és veled is megnyalatom.


Leteszem a vibrit, leveszem rólad a bilincset és szabaddá teszem mindkét csuklódat. Most már szabad vagy. Megállok előtted, nyelvemmel megnyalom felső ajkam, rád nézek és várom a következő mozdulatod. Nekem esel? Felnyársalsz? Behatolsz? Vagy játszol még?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újra felállsz az ölemből. Próbállak keresni a fejemmel, a nyelvemmel, de nem érezlek, csak kicsit távolabb. Ekkor érzem ajkaid a makkomon, amint megérinted. Csak nem valami újabb gonoszság, hogy végigpuszilgatod éppen csak? Amikor már úgy lángol, hogy majd meggyullad...

Ekkor lerántod a kendőt a szememről és kicsit hunyorgok a hirtelen világosságtól. Végre, most megnézhetem újra azt a testet, amit eddig a számmal kényeztettem. De ekkor egy szék kerül elő valahonnan. Mit akarsz te azzal, ha itt vagyok?

Kefélj már meg!!!! - ordít egy hang belül, de csak nézem, amint leülsz a székre és szélesre tárod a combjaidat. A kezedben észreveszem a vibrátort, ami egyre mélyebben tűnik el benned. Felnyögö, mert még érzem azt, ahogyan az előbb rajtam lovagoltál. Elmosolyodsz és aztán a vibrátort kihúzva odahozod hozzám és a számhoz emeled szopogatásra. Puncis nedved kinyújtott nyelvemmel lenyalom, engedelmeskedve neked.

Ekkor lehajolsz és enged a bilincs: a kezeim újra szabadok. Várakozva nézel rám, de én már nem tudok mit gondolkodni. Felállok szembe veled, megragadom a popsid és megemellek. Lábaid mögöttem összekulcsolódnak, amint a farkamra csúszol, és ezzel a heves mozdulattal a falhoz présellek, a nyakad és a füled harapdálom.

Pár mozdulat után mégis a kanapén kötünk ki, és ahogyan alám kerülsz a csuklóid a fejed mellett lefogva mozgatom a csípőd. Kezem harapdálod, ameddig elérsz, de nem eresztelek. Már addig húztál és olyan sokáig, hogy már nem bírok a vágyaimmal. Egyszerűen le akarlak győzni, te női démon, aki így felkorbácsoltál! Már kezd a szoba is forogni velem, és a csípőd még így is egyre jobban mozgatod. Lihegésünket, nyögésünket visszaverik a falak...

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most fogom eddigi szorgalmas és fáradalmas, de egyben szuper izgalmas munkám gyümölcsét élvezni. Addig húztalak, hogy már nincs sok a robbanásig. Hevesen megragadsz, falhoz préselsz és közben érzem kemény farkad bennem, hevesen tövig nyomod belém. Isteni érzés, feszít a forró férfiasságod. Lehunyt szemmel élem át mindezt, de nem sokáig hagyod, megragadsz és a kanapéra fektetsz.


Tudtam, hogy a szabadság vesztést még visszafizeted egyszer nekem, de nem bánom. Most két csuklóm megragadod és fejem felé emeled. Melleim megfeszülnek, szépen domborodnak. Mellbimbóim keményen ágaskodnak, szinte kérik a kényeztetést. Szorosan tartod a két kezem, érzem, nincs menekvés. A kezed próbálom megharapni de nem igazán sikerül. Közben érzem, amint mozogsz bennem. Tűzforró a puncim, forróság árad szét a testemben, ahogy mozogsz bennem, csípőm egyre hevesebben mozgatom. próbálom még jobban széttárni lábaim, hogy mélyebbre hatolhass. Ajkaiddal és nyelveddel melleim vérvörös bimbóit kényezteted, közben már patakzik rólad a verejték. Látom a gyönyört az arcodon és egy óvatlan pillanatban kisiklok markodból és újra szabad vagyok. Végig simogatom hátad, megállok a fenekeden, keményen megmarkolom. Érzem, hogy nincs sok már hátra, mindkettőnk közel áll a robbanáshoz. Ekkor végigkarmolok a hátadon, gyorsan, de ugyanakkor finoman, épp csak úgy, ahogy hosszú körmökkel kéjes borzongást lehet kicsalni a partnerből. Ez egy igen titkos női fegyver. Amint végigkarmoltalak, hátad megfeszíted és forró nedved szétárad bennem. A gyönyörtől vonaglok, és mindketten felnyögünk. Ekkor lehajolsz hozzám és ajkaimra lehelsz, aztán érzékien megcsókolsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem tudom kontrollálni magam, egyszerűen elvesztem a fejem. Bimbóidat szívom, harapom, nyalom és szopom, ahogy érem. Ekkor érzem a körmeid, ahogyan a hátamba vájnak és ez az utolsó pont, ami lerombolja a gátjaimat. Olyan erővel tör fel belőlem a forróság, hogy már nincs aki megállítsa. Csak jön újra és újra, megremegek, felhördülök, ahogyan körmeid újra belemélyednek a bőrömbe. Lábaid körbefogva megszorítanak, és nem engednek el. Odabent még pár tehetetlen mozdulat, aztán már csak az utórezgések lüktetnek benned. Csókodba forrok, egybeolvadunk ahogyan testünk megremeg. Megszűnik a világ egy pillanatra, ahogyan lehunyom a szemem, és átadom magam a csillapodásnak.

Aztán rád nézek. Kimerülten, csapzottan, de a boldogság mámorától még aléltan heversz alattam. Kezem és lábam remeg, de újra ajkaidhoz emelem a szám és gyengéd csókkal kényeztetlek, néha aprókat puszilgatva.

- Be kell valljam, nem vagyok eladó... - súgom a füledbe.

- Tudom... - hallom a hangod. Ez kicsit most meglep. Ugyan honnan tudhatnád már?

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Be kell valljam, nem vagyok eladó... - súgod a fülembe.

- Tudom... - válaszolom. Látom a meglepetést az arcodon. - Már az első pillanatban tudtam, mivel hamarabb értem oda és láttam ki az eladó.

- Akkor miért nem szóltál? - kérdezed meglepve.

- Jobb lett volna szólni és ezt az egész játékot nem megtenni? - kérdezem mosolyogva és közben felállok.

- A világért sem - feleled és nézed amint nedved kifolyik a bejáraton keresztül a combom belső felére. Középső ujjamat belemártom és megnyalom. Kiolvasom a tekintetedből, mennyi örömet szerez ez neked. Odalépek hozzád és megcsókollak.

- Most már illene menni - szólok mosolyogva.

- Egy pillanat. - felállsz, odalépsz hozzám, megölelsz és egy ügyes mozdulattal a kanapé elé fordítsz, ott meg széles terpeszben állva előre hajoltatsz. Kipirulva várom mi lesz ebből. Előveszel egy papírzsepit és finoman kitörölöd még mindig forró nedved a puncimból. Felnyögök, annyira jólesik. Még mindig érzékeny ott nekem és ezt te is tudod, ezért megint belenyalsz és szopogatod kicsit. Érzem, hogy végem van, én ezt nem bírom ki. Most már kéjes sikoltás hagyja el ajkaimat. Újra belenyalsz, be is hatolsz nyelveddel körülnyalva a bejáratot, aztán megcsókolod, felállsz és szorosan magadhoz rántsz.

- Nagyon finom vagy, - nézel mélyen a szemembe - köszönöm.

- Az előételt? - nézek rád kacéran és felnevetek. Gyorsan magamra kapkodom a ruháimat, a tükörben megigazítom magam, kevés rúzst viszek fel amúgy is vérvörös ajkaimra, bájosan visszapillantok rád és gyorsan kilépek az ajtón.

Szilvi arcán széles mosoly díszeleg, alig tudja leplezni a kíváncsiságát. Odalépek hozzá és fülébe súgom:

- A vibrit megveszem, tedd félre nekem, és megkérlek tüntesd el a tornádó nyomait a szeparéban.

- A legnagyobb örömmel - válaszol. Csókot intek neki és kilépek az utcára.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval ez csak előétel volt? Helyes... Már kezdek töltődni, és úgy érzem, hogy itt és most újra elkapnálak. Figyelem, ahogyan magadra kapod a szoknyád, a blúzod, majd megigazgatod magad. Észbe kapok és én is elkezdek öltözni. Látom, amint rúzsozod magad, majd búcsúzkodás nélkül kilépsz az ajtón, otthagyva engem. Övem becsatolva nézek körbe: csak kisebb kupit hagytunk magunk mögött. Egész jó kis öltöző - suhan át a fejemen a gondolat, majd - a félredobott ruhadarabokat összeszedve és újra megigazítva magam - kilépek az ajtón.

Körbenézek odakint, már nem vagy a boltban, úgy eltűntél, mint a kámfor. Az eladónőhöz lépek, és visszaadom neki a fehérneműt:

- Köszi és igazán tetszik a próbafülkétek, jó ízlésre vall!

- Igazán köszönöm! - mosolyog rám, majd sokat sejtetőn elveszi a kezemből a falatnyi darabot. A zavart enyhítendő még hozzátettem:

- Még lehet, hogy visszanézek... De most mennem kell! Szia!

- Rendben, Szia! - búcsúzik röviden, de annál nagyobb széles mosollyal. Szerintem sejtett valamit...

Kilépek az ajtón és körbenézek. Ott állsz pár méterre a kirakat előtt.

- Nehogy azt hidd, hogy megszabadulsz tőlem - mosolyogsz.

- Nehogy azt hidd, hogy lerázhatsz - felelem vigyorogva és odalépek hozzád. Átkarollak, úgy indulunk el. De egy kérdést szegezel nekem:

- Valld be: kukkoltál a próbafülkében?

Kicsit kínos a kérdés, hiszen eddig azt hittem nem tudsz róla.

- Nos... igen. De remélem nem baj? - kérdem némi sóhajjal vegyítve, mert nagy hatással volt rám a látvány.

- Nem, és mi lenne, ha újra kipróbálnánk, de most együtt?

- Nem rossz ötlet, sőt! Most, hogy ismerjük egymást... - tovább nem is kellett folytatnom a mondatot, máris tudod mire gondolok. Főleg, ahogy a huncut szemedbe nézek. - Akkor irány az áruház!

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Állok a kirakat előtt és egyszer csak te is kirohansz a boltból. Nagyon igyekezhettél, tudom, hogy nem akarsz szem elől veszíteni. Röviden megbeszéljük, hogy te nem fogsz tudni megszabadulni tőlem, én meg nem foglak tudni lerázni, aztán bevallatom veled, hogy kukkoltál a próba fülkében, elárulom, hogy nem baj és meghívlak egy közös próbára. Egyből beleegyezel, naná, nem maradsz te ki semmi jóból. Alig várod, hogy újra a tied legyek. Huncutul mosolygok magamban, gyere csak gyere kis kutyus, fogalmad sincs mi vár rád.


Beléd karolok és haladunk az áruház felé. Már ismerjük a járatot, nincs is messze. Belépünk a bejárati ajtón és haladunk a mozgólépcső felé. Délután van, elég sokan vannak már. Ott egy ügyes mozdulattal eléd vágok és én lépek fel előbb a legelső lépcsőfokra, szorosan eléd. Na lássuk, tudod mit kell tenni? Azt már tudod, hogy nincs rajtam bugyi. Kissé hátrább tolom a fenekem, szélesebb terpeszben állok és várok.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a mozgólépcsőre lépünk, nem sejtem mire készülsz. Egy lépcsőfokkal feljebb lépsz és azt gondoltam, biztos megfordulsz egy csókra, de nem. inkább egy kicsit kitolod a popsid. Nincsenek kevesen körülöttünk, de szerencsére a mozgólépcső oldala fedett. Nekem sem kell több: szorosabban állok mögéd, és a kezem máris a szoknyád alatt terem. Nem teketóriázom, máris a puncidnál kötök ki, és ujjaimat belemártom. Nem olyan hosszú a mozgólépcső, hogy kellemesen eljátszadozzam benned, és veled, ezért minden másodperc értékes. Két ujjammal hatolok beléd és óvatosan megmasszírozlak bentről. Már csak 5 másodperc... már csak négy.. Az utolsó pillanatig húzom az időt, és amikor már lassan egyenesbe jut a lépcső, akkor húzom ki az ujjam belőled. Szerencsére a szoknyád takart mindent, nem vették észre a játékunkat.

Mikor melléd érek, az egyik ujjam a szádba dugom, hogy szopogasd le, majd a másik ujjam én kapom be és húzom ki lenyalva.

- Hová menjünk? - kérdezem nevetve, és a másik mozgólépcső felé nézek, ami a következő szintre visz. Nevetsz egyet, de rázod a fejed, hogy nem.

- Akkor? Hol próbáljunk és mit? - kérdezem ismét.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Most sem csalódtam benned. Rendesen megujjaztál, persze a körülményekhez képest. Aztán még le is nyalattad egyik ujjadat velem, a másikat pedig te kóstolgattad.


Felérünk az elsőre és egyből elkezded a kíváncsiskodást. Nem árulok el neked előre semmit. Hadd legyen meglepi, ha nem tudod mi vár rád akkor izgalmasabb. Körülnézek és észreveszem a résnyire nyitott raktár ajtót. Kicsit neked tolom magam, úgy teszek, mintha véletlenül ütköznék beléd. Véletlenül? Ugyan már, csak azt akarom megnézni, hogy mennyire vagy már kemény. Örömmel tapasztalom, hogy használatra készen áll a szerszámod. Gyorsan kell cselekednem.


Ezért hirtelen megragadom a kezed és berántlak a raktárba. Mindkettőnknek szokatlan a félhomály, de annyit azért lehet látni, hogy merre lenne a legmegfelelőbb. A raktár polcokkal van felszerelve, van belőlük legalább hat sor, mindegyik kb. három méter széles. Mindössze egy falon található egy ablak sor, ami fej magasságnál fentebb van, és a legjobb akarattal sem nevezhető ablaknak. Inkább valami szellőztető, rácsos és onnan szűrődik be a fény. Amúgy nem kell nekünk fény, tapizni jobb a félhomályban. Lábujjhegyen osonunk a fal mögött az ablak irányába, itt jó lesz, ugyanis takarnak a polcokon lévő karton dobozok és az ajtótól is messze vagyunk.


A polc és a fal között van kb. egy méter, ezért téged a falnak támasztalak, én pedig neked háttal, a polcokba kapaszkodva, jobb lábam a polcra téve hátul felhúzom a szoknyám.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen bámulásznék kicsit, hogy vajon merre megyünk, amikor a következő pillanatban megfogsz és egyszerűen behúzol valahova. Még szólni sem tudok, az ajtó már csapódik mögöttem, és valami gyengén megvilágított helység lehet. De vajon mi ez? Hol vagyunk?

Amint hozzászokik a szemem a félhomályhoz, akkor veszem észre, hogy némi fény mégis áramlik be. Valami raktár lehet, ahogy látom. Ekkor tovább húzol, majd elbújunk a polc és a fal közötti kis részen, épp a kis ablakok alatt. A fény felettünk jut be, így teljesen elbújunk a sötétben, mégis kicsit megvilágít a dobozokon megtörő fény. Nagyon jó helyet választottál, mert itt nagyon sűrűn vannak rakva a dolgok.

A falnak döntesz, majd megfordulsz. A lábad felteszed a polcra és felhúzod a szoknyád. Igazán kívánatos póz, ahogyan a halvány fény megtörik az alakodon. Tenyerembe fogom a feszülő popsid és lekúszom a combodon. Majd újra egyre feljebb, és húzom fel a szoknyád. Eközben egyre lejjebb csúszom a fal mentén és alád térdelve az öledbe bújok. Nyelvem kinyújtva hatolok nedves ajkaid közé miközben markolom a csípőd. Szinte iszom kelyhedből, ahogyan nyallak és nyelvem egyre sebesebben jár előre és hátra. Egyik kezeddel hátranyúlsz és szinte tolod a fejem egyre beljebb, sóhajod egyre jobban nyögéssé erősödik...

Ekkor halljuk, hogy nyílik az ajtó, és felkapcsolják a lámpát. Moccanni nem merünk, hiszen a dobozok jól takarnak bennünket. Egy dolgozó jöhetett be talán? Nyelvem még mindig a puncidban, és aprókat mozgatom a csiklódon. Nem hagyom abba, de csendben kell lenned, nehogy lebukjunk! Egy nyikkanás nem hallatszik, azt viszont jól kivenni, hogy az illető a raktár túloldalán mintha leülne valamire. Menne már ki! De a nyikorgásból ítélve éppen kényelembe helyezte magát.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyből tudod mit kell tenned, ugyanis arra már rájöttél, hogy azt szeretem a legjobban, ha a puncim kényezteted. Gyorsan alám kerülsz és már eszed is a forró, nedves puncim. Halkan felnyögök, amint nyalsz, behatolsz, finomabban, aztán keményebben. Jaj, ne hagyd abba. Kéjesen mozgok rajtad, rád nyomom forró kincsem.


Aztán hirtelen a szívverésem is megáll, nemcsak a lélegzetem. Nyílik az ajtó, bejön valaki és felkapcsolja a villanyt. Nem hiszem el, pont most, amikor a mennyországba készülök. Mindketten megállunk, moccanni sem merünk, csak figyelünk és reméljük, hogy csak leemel valamit remélhetőleg egy tőlünk távoli polcról és kimegy. Ez a halvány remény felhő is szertefoszlik, amikor a srác maga alá húz egy széket és kényelmesen helyet foglal. Már csak ez hiányzott. Moccanni sem merek, nehogy gyanút fogjon, viszont te nem vagy rest és hevesen nyelvelsz bejáratom körül, aztán behatolsz, előbb csak finoman, aztán egyre hevesebben. Aztán mintha ez nem lenne elég, egyszer csak magamban érzem két ujjadat, érzem amint simogatsz. Halkan felnyögök, de inkább lihegek, mivel síri csendben kell maradnunk. Eszméletlen meleg van itt. Egyre jobban fokozódik az izgalom, kéjesen felsikoltanék, annyira jólesik amit velem teszel de nem tehetem. Ez a faszkalap sem tudott máshova menni?


- Szia aranyom, találd ki mit csinálok most? - hallszik az idegen hangja. - Kőkemény vagyok, a farkam húzogatom és közben rád gondolok - mondja telefonon valakinek nagyon kacér hangon. A jó ég áldja meg, nehogy most elkezdenjen itt masztizni mert megbolondulok. Nagy az Isten állatkertje, csak kár, hogy alacsony a kerítés. Ez a barom is onnan mászhatott ki, gondolom magamban. Közben próbálok a bennem történő dolgokra is koncentrálni, hogy is ne tenném, amikor már az ájulás határán állok. Ekkor kicuppannak ujjaid nedves puncimból és a makkodat érzem a bejáratomnál. Jaj nekem. Hogyan fogom ezt kibírni. Elkezded csúsztatni, szétkenni a nedvem, ami nagyon jó érzést kelt bennem.

- Na jó, csillapodj, csak vicceltem. Azért hívtalak, hogy megkérdezzem, mit vásároljak - mondja a barom - jó, jó, nem kell azonnal vitázni, akkor felhívlak később - és ezzel megszakad a beszélgetés. Aztán feláll, lekapcsolja a villanyt és kimegy. Hangosan engedem ki magamból a feszültséget, sóhajtok egy nagyot megkönnyebbülésem jeléül de ebben a pillanatban keményen belém hatolsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szia aranyom, találd ki mit csinálok most? Kőkemény vagyok, a farkam húzogatom és közben rád gondolok - hallom a pasas hangját. Kár, hogy nem látom a dobozoktól, hogy tényleg azt csinálja? Pedig ha tudná, hogy épp alig pár méterre tőle tényleg ujjazom ezt a vörös démont. De moccanni sem merünk, csak az ujjam jár keményen benned. Nem kíméllek, alaposan igyekszem a kedvedre tenni.

- Na jó, csillapodj, csak vicceltem. Azért hívtalak, hogy megkérdezzem, mit vásároljak - hallom a pasast ismét. Épp azon gondolkodom, hogy a másik kezemmel előre nyúlok és befogom a szád, mert nem fogod bírni nyögés nélkül és lebukunk.

Mázlinkra leteszi a telefont, miközben már a makkommal nyitogatom a bejáratod. Alaposan előkészítve a terepet, hiszen hallom, hogy mozgolódik a pasas. Aztán a villany lekapcsolódik, és amint becsukódik az ajtó mögötte, megragadom a csípőd és tövig tolom beléd a farkam. Hatalmasat nyögünk,amint lemegy rólunk a feszültség és megmártózom a nedves puncidban.

Alig kell pár mozdulat, és hangos nyögéssel mindketten megremegünk. Ujjaim erősen kapaszkodva mélyednek a bőrödbe, amint benned újabb és újabb forróságcseppek törnek fel belőlem. Érzékeny makkom már tehetetlenül remeg odabent, miközben érzem, hogy te is alig állsz már a lábadon. Egymásra borulva pihegünk ott a raktárban...

Apropó raktár! Jobb lesz innen minél előbb lelépni, mielőtt megint jönne valaki! - ez villan át a fejemen, és odasúgom neked:

- Édes démonom, ideje lenne lelépni, mielőtt megint ránk nyitnak.

Bólintasz, és kicsúszok belőled. Még álló farokkal elkezdünk keresni valami törlőt, mire majdnem az ajtónál találunk párat. Megfogom és lassan, de óvatosan kezdem tisztogatni a lángoló puncid, hogy egy csepp se árulkodjon a lábadon. Odahajolva érzem forróságod, és illatod. Végül már nem a papírral, hanem a nyelvemmel kezdem tisztogatni, de eltolod a fejem:

- Ne csináld! Itt vagyunk az ajtóban, bárki bejöhet! Menjünk!

Beletörődve állok fel, és elrakom a farkam, majd kilépünk az áruházba. De alig megyünk pár fordulót, amikor elém kerülsz, látom, hogy mégis elindult egy kis patak a combodon... Azt onnan le kell tisztítani sürgősen...

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éget a nedved, ami vulkánként tör ki és önt el. Neked döntöm testem, nagyon fáradt vagyok már és teljesen átadom magam az isteni érzésnek. Sok ilyet akarok még. Ez nagyon feltölt engem annak ellenére, hogy jelenleg fáradt vagyok. Édes, kellemes, bizsergő érzés.

- Édes démonom, ideje lenne lelépni, mielőtt megint ránk nyitnak.- súgod a fülembe. Édes démonom? Ez nagyon tetszik. Most már tudom, hogy neked is épp annyira jó volt, mint nekem. Gyorsan kicsúszol belőlem és igyekszünk összekapkodni magunkat. Az ajtónál találunk kéztörlőt, jól jön, legalább nem kell papir zsepit kotorászni a táskámban. Megfogod a törlőt és lassan, de óvatosan kezded tisztogatni a lángoló puncimat, hogy egy csepp se árulkodjon a lábamon. Aztán a nyelveddel kezded tisztogatni, de eltolom a fejed. Ha most a puncimhoz érsz, akkor sikoltozva fogok újra orgazmust átélni. Kéjesen vonaglani fogok, amint újra a csúcsra jutok. Ezt neked nem kellene még megtudnod, mert felhasználnád ellenem, itt és most.

- Ne csináld! Itt vagyunk az ajtóban, bárki bejöhet! Menjünk!

Elindulunk, de hamarosan érzem, hogy forró nedv folyik végig a lábamon. Eléd állok, remélem te is látod. Gyorsan kisietünk az áruházból és a séta téren leülünk egy padra. Ott elég könnyen elintézem egy papirzsepivel. Rád mosolygok, hozzád bújok és így szólok:

- Nagyon finom volt, de már nagyon fáradt vagyok és éhes. Szeretnék zuhanyozni is. - Érzékién szájon csókollak és közben figyelem a lángoló tüzet szemeidben

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már éppen azt nézem, vajon merre is tűnhetnénk el ismét, hogy a lábadról letisztíthassam a kis patakocskát. De aztán kimegyünk az áruházból és leülünk a padra. Pár mozdulattal, szinte észrevétlenül megtörölgeted magad.

- Nagyon finom volt, de már nagyon fáradt vagyok és éhes. Szeretnék zuhanyozni is. - mondod kissé fáradtan és finoman szájon csókolsz. A szememben elmerülve bontakozol ki, majd elindulunk kézenfogva.

Úgy döntöttem, hogy hozzánk megyünk, és főzök vacsorára valami finomat. Rám is fér egy gyors zuhany, legalább együtt fürdünk majd. Már a gondolata is felizgat, de még haza is kell jutni.

Szerencsére nem volt dugó útközben és nem sokat beszélgetünk, mindketten kicsit elfáradtunk már. Jól jön a felfrissülés.

Alig fél óra múlva meg is állok a ház előtt.

- Szóval itt laksz? - kérded érdeklődve.

- Igen, remélem megfelel majd. - mosolygok, majd kiszállok előbb a kocsiból és a te oldaladra sietek. Veszed a lapot és nem szállsz ki, amíg ki nem nyitom az ajtót. Illendően meg is köszönöd, miközben ismét a szemembe mélyed a tekinteted. Karomat felkínálva indulunk befelé.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meg voltam győződve, hogy ezek a gesztusok, mint amilyen a hölgynek kinyitni az ajtót, már rég eltűntek a süllyesztőben. Erre kiszállsz és kinyitod nekem az autó ajtaját. Mosolygok rád kedvesen, ezzel sokat nyertél. Nagyon tudom értékelni az udvariasságot. Aztán a karod Nyujtód felém... Igazán okos cselekedet, most már csak azt kell megtudnom, hogy tényleg ilyen vagy, vagy csak az első randin jár ki nekem ez a bánásmód. Azért reménykedem, hogy ez nem holmi csalafinta művelet, hogy levégy a lábamról.


Miközben befele igyekszünk, felnézek a házra és tüzetesen szem ügyre veszem. Tágas építmény, luxus lakosztályok lehetnek benne. Ahogy elnézem két lakosztály lehet a földszinten, és ugyancsak kettő az elsőn. Belépünk a lépcső házba és a lépcső felé mutatsz. Előtted igyekszem fel a lépcsőn, kissé andalogva, a fáradtság ugyanis lelassít. Már a lépcső közepén járok amikor érzem, hogy benyúlsz a szoknyám alá és a puncimat kezded simogatni. Elmosolyodom, majdnem nevetek. Igen, gondolom magamban, tudhattam volna, hogy nem fogod kihagyni ezt az alkalmat sem. Mivel elég kicsi annak az esélye, hogy valaki kijön és rajtakap, megállok, a karfának támaszkodom, jobb lábammal két lépcsőfokkal fentebb lépek és mosolyogva rád nézek. Neked sem kell több, letérdelsz elém a lépcsőre, felemeled a szoknyám és rátapadsz a puncimra. Forró leheleted szinte éget. Csókolod finoman, aztán nyelveddel kényezteted ajkaimat. Hátra hajtom fejem és felnyögök. Megfogom a fejed és még szorosabban nyomom magamhoz. Forróság önti el egész testem, Mellbimbóim megkeményednek és ritmusosan elkezdem előre-hátra mozogni nyelveden. Aztán nyelved a bejáratomhoz ér, mire én térdem kissé meghajlítva rácsúszok. Érzem, hogy hevesen mozog bennem, majd nemsokára két ujjal is behatolsz. Ritmusosan mozgok ujjaidon, és közben szorosabban kapaszkodom a korlátban.


Ekkor abbahagyod, kicuppansz belőlem, megfogod a kezem és felvezetsz az emeletre. Kinyitod az ajtót és amikor belépnék, ölbe veszel. Meglepődtem, de még idejében meg tudtam fogni a nyakad. Hangosan felnevetünk, annyira hangosan, hogy ezt még a szomszédok is meghallhatták, de minket nem zavar. Belépsz az ajtón és leteszel.


- Hölgyem, megérkeztünk a kéj és a gyönyör otthonába - mondod mosolyogva, átkarolsz és gyöngéden megcsókolsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan elindulsz a lépcsőn előttem, egyszerűen nem hagyhatom ki, hogy ne nyúljak a combjaid közé. Kezem besiklik, és ahogyan ajkaidhoz érek, úgy lassulnak a lépteid, majd meg is állsz. Szembe fordulsz velem, és a jobb lábaddal magasabb fokra lépve tárod elém kopasz puncidat.

Ilyen felkínálásnak ki bírna ellenállni? Már hajolok is le, először apró csókokkal borítva, majd nyelvem kinyújtva hatolok ajkaid közé, alaposan végighúzva köztük. Érzem ízét a nyelvemen, és csak innám tovább nedvedet. Fejem megfogva tolod magadra, és csípőd hullámozva mozgatod rajtam. Élvezem nagyon, hogy itt a lépcsőházban ilyet művelünk, de ekkor az is eszembe jut, hogy bárki kijöhet, ha hangoskodunk. Kinyújtom a nyelvem erősen és egyszerűen rácsúszol. Gyűrűd szorításán nehezen férek át, de ki-be húzogatom benned. Ám az ujjam már biztosan tetszeni fog!

Két ujjamat mártom beléd a következő pillanatban, miközben csiklód kezdem szívni és nyalogatni. Egyre hevesebb mozdulatokkal játszunk, de most itt nem élvezhetsz el, mert elég hangosak lennénk, ezért ideje felmenni.

Abbahagyom a kényeztetésed, és miután felállok, megfogom a kezed némán, de sokat mondóan mosolyogva és felsétálunk az ajtóig. Kinyitom, és egy mozdulattal felkaplak, ahogyan a feleséget szokás átvinni a küszöbön. Úgy meglepődsz, hogy alig bírsz megkapaszkodni. Kicsit viccesnek hatott ez a mozdulat, ezért egy igazán jót nevetünk a dolgon, de aztán beviszlek, az ajtót becsukom a lábammal és leteszlek a nappaliban.

- Hölgyem, megérkeztünk a kéj és a gyönyör otthonába - mosolyodom el, ahogyan átkarolva a szemedbe nézek, és megcsókollak. Legszívesebben már most folytatnám, amit a lépcsőházban elkezdtünk az imént, de ekkor kibontakozol a karjaim közül, és a szemembe nézve azt búgod:

- Hol is van az a frissítő zuhany édes?

- Csak gyere utánam! - mosolyodom el, tetszik, ahogyan egyből a lényegre térsz. Megfogom a kezed és elindulunk a fürdő irányába. Nem kis szoba ez, és a sarokkád mellett önálló zuhanyzót is beépítettek.

- Nos, fürödni, vagy zuhanyozni szeretnél? - hagytam kis szünetet, de aztán folytattam: - Természetesen velem.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kézen fogsz és bevezetsz a fürdőbe.

- Nos, fürödni, vagy zuhanyozni szeretnél? - kérdezed, aztán kijelented, hogy természetesen veled kell megtennem. Mélyen szemedbe nézek és elmosolyodom. Kacéran kidomborítom melleimet, nyelvem hegyével megnyalom a felső ajkam, ezzel jelezve, hogy igenis, ez nem kérés, hanem kötelező feladat neked. Látom van zuhanyzó és kád is. Szuper, akkor lehet pancsolni a végtelenségig. Megfogom a kezed és a kagylóhoz vezetlek.

- Előbb alapos kéz mosás szívem. - búgóm halkan füledbe, aztán mindketten kezet mosunk, és megtöröljük egymás kezét a puha, illatos, friss törülközőben.


Aztán kissé ügyetlenül elkezdem kigombolni a felsőm, miközben szemem sarkából téged figyellek. Le sem tudod venni rólam a szemed, mert tudod mi rejtőzik a ruha alatt. Gyorsan elkezded ledobálni magadról a ruhát, szinte széttéped, csak, hogy gyorsabban végezz. Dákód már megint harcra készen áll. Odalépsz hozzám és kigombolod a felsőm, aztán a melltartóm következik. Amint lekerült rólam, máris tenyeredbe veszed megfeszült melleimet, aztán kezemet megragadva 180 fokot fordítsz rajtam és magadhoz ölelsz. Forró leheleted érzem a nyakamon, egyik kezed a mellem simogatja, ágaskodó mellbimbómmal játszadozva, másik kezed a puncimat simítja végig. Kissé előre hajolok, popsim nekitolva ölednek, jóleső érzés, amint a farkad nekem feszül. Megszabadulsz a szoknyámtól is és megengeded a zuhanyzó meleg csapját. Beállunk a zuhanyzó alá és élvezzük a forró testünkön végig csörgedező meleg vizet.


Aztán majdnem felkensz a falra, két kezem a csempére tapasztod és elkezded csókolgatni a nyakam, a gerincem, elindulsz lefelé rajta, a derekamig. Elengeded a kezeimet, simogatva elindulsz a karjaim belső felén, végig a melleimen, aztán a derekam táján előre jutsz, az ölemet simogatod lágyan. Hátra hajtom a fejem, a tied mellé, kissé oldalra fordítva fejem, forró ajkaim a tiedet keresik. Ajkaidra tapadok és nyelvem fogaid közé hatol. Körkörösen kergetjük egymás nyelvét, miközben ujjaid csiklóimon siklanak végig.


Hirtelen megfordulok, vállaidat megragadva a falhoz támasztlak. Széles terpeszben állva leguggolok eléd, és kézbe veszem kemény szerszámod. Most már nagyon vágyom arra, hogy vissza adjam mindazt a kényeztetést, amit ma tőled kaptam. Forró ajkaimat makkodra helyesem, elkezdek rajta csúszkálni, finoman, érzékien, benyálazva egészen, miközben nyelvem hegye körkörösen táncol a hegyén. Egyik kezemmel húzok rajta párat, másik kezemmel golyóidat masszírozom. Közben felnézek rád, látni akarom a hatást.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A zuhanyban már úgy érzem elvesztem a fejem. Ahogyan a ruhákat szinte leszaggattam rólad már az is nagyon vadító volt, de amikor az első vízsugár éri a testünk és lecsurgott rajtad, akkor már nem bírok magammal. Egyszerűen a csempéhez szorítalak, mintha csak motoználak. Végigélvezem a bőröd összes pontját: a nyakad csókolgatom, majd az arcod, miközben ujjaim a testeden kúsznak egyre lejjebb. Aztán elkapod száddal az enyémet, amikor ujjaim a csiklódhoz érnek. Bekúszom ujjaimmal az ajkaid közé és körkörösen masszírozni kezdelek. Nagyon forró az öled.

Ekkor minden előzmény nélkül megfordulsz és most én következem. Nekinyomsz a falnak és leguggolsz a farkamba kapaszkodva, majd húzogatva. Felnyögök, olyan jól esik, majd bekapod a kemény makkom. Újabb nyögés szakad fel belőlem, majd ahogyan a golyóim alá kapsz és játszani kezdesz velük remegni kezdek. Teljesen a kezedben tartod a vágyaim forrását, és nem kíméled. Eközben felnézel, és a szemem keresed. Ahogy visszanézek rád, olyan ártatlan tekintetet látok, ami még inkább bevadít. Mintha azt mondanád: "Nem csinálok semmit, mi a baj?"

Majd szétdurranok, de nem engedhetem, hogy a szádba végezzem. Épp húználak fel, de a golyóimat kényeztető kezed a hasamra, majd a mellkasomig nyúl fel, és nem engedsz mozdulni. Mélyen magadba szívod a farkam, és erősebben meghúzod. Felnyögök, mert így hamar elrepülök, de nem engedsz. Ki kell tartanom még egy kicsit, de nehéz a nyelvednek és a szopogatós szádnak ellenállni. És ez a tekintet!

- Várj! - nyögöm, és kicsit megállsz. Ekkor újra lenyúlok, hogy felhúzzalak, és most engedelmeskedsz. Megfogom a csuklód és a sarokkádba húzlak. Betérdelek a kádba és téged háttal nekem szétnyitom a combjaidat és előre hajtalak. Még ki akarlak nyalni előtte, mielőtt végre beléd márthatom magam.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy beállítsz a sarok kádba, háttal neked lehajolva, már tudom is, hogy pontosan mi következik. Felnyögök anélkül, hogy hozzám érnél, mivel már a tudattól, hogy nyelved megint felfedező útra indul a vágyak birodalmában, forróság és remegés uralkodik el rajtam. Aztán megérzem határozott nyelved hegyét, amint a bejáratom körül csúszkál fel s alá. Keményen megkapaszkodom a kád peremébe, egyik lábam a kád szélére teszem, hogy kényelmesebben hozzáférhess gondosan ápolt kincsemhez. Aztán egy gyors, ügyes mozdulattal alám kerülsz és befekszel a már forró vízzel teli kádba, így egymással szemben lehetünk és tiéd lehet a legfinomabb és legizgalmasabb testrészem teljes hosszában.


Már nem győzöm kivárni, ezért elkezdek csúszkálni nyelveden, egyre gyorsabban. Közben figyellek. Arcod teljesen kipirult, szaporábban lélegzel és farkod is keményen áll. Egyre jobban kívánlak, ezért kihúzlak a vízből és még egyszer egy alapos makk masszázst végzek rajtad. Már mindketten nyögünk a gyönyörtől, most már hangosan, szabadon, ami még jobban fokozza az izgalmat. Nem szeretném, hogy a számba robbanj, még élvezni kellene kicsit a mai napot. Ezért szabadon engedlek, felállok melléd és mellkasod kezdem simogatni, csókolgatni, felcsúszok a nyakadra, ajkaidra. Nyelvünk összeér, hevesen játszadozunk egymás ajkaival és közben arra gondolunk, ami következni fog.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor felemeled a lábad, ezzel teljes hozzáférést és engedélyt adva lucskos bejáratodhoz átkúszom alattad és szembefordulva veled nyalogatlak tovább. Nyelvem csak úgy csúszik az ajkaid között fel-alá, ujjaim pedig popsidba markolva kapaszkodnak benned. Szinte felhúzlak a számra, úgy élvezem lángoló puncid.

De lenyúlsz és felhúzol magad mellé. Lehajolsz, egyik kezeddel megfogod a farkam, és a makkom erősen masszírozni kezded, majd bekapod. Nem tudom hogyan szopod, de valami iszonyatosan érzékennyé válik a szádban, majd felrobbanok. Már nem sokáig bírom, de időben abba is hagyod, mert érzed a lüktetésem szaporaságát.

Felállsz és a mellkasom, nyakam kezded csókolni, harapdálni, de én átkarollak és szinte magamhoz préselem a tested. Farkam combjaid között lüktet, csípőddel gyengéd körzésekbe kezdesz, mintha csak a csiklód dörzsölnéd hozzám. Közben egymás száját, nyakát, arcát és fülét keressük, harapdáljuk. Ekkor egy hatalmas nyögés szakad fel belőled, és szorosan összezárod a combjaid. De a makkom nem nyugszik és a dombodhoz nyomom, amitől újabb erős nyögés szakad ki belőled. Megborzongok a hangtól, amit már a szexboltban is hallottam, szinte minden idegszálamon végigfut, és a kéjed betölti a fejem, fülem. Párat mozdulok aprón, de nem engedlek el, hanem tovább folytatom a csiklód kényeztetését. Néhány mozdulat után azonban egészen hátratolom a combod között a farkam és érzem, amint eljutok a bejáratig. Megmarkolom a popsid és mintha fel akarnálak nyársalni, úgy húzlak közelebb, majd körözni kezdek a csípőmmel, hogy a szorításod még erősebb masszírozássá váljon.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira fel tudsz izgatni, hogy megvadulok. Már nem bírom tovább, annyira kívánom már, hogy bennem légy, mozogj és aztán robbanj. Egy ügyes mozdulattal megfordulok, háttal neked és popsim a robbanásig feszülő farkodnak. Hátra nyúlok, megragadom felbecsülhetetlen kincsed és magamba igazítom, aztán tövig tolom magamba. Forró, szinte éget, mintha áramot vezetnék végig a testemen. Melleimet tenyeredbe fogod és érzékién simogatod, ágaskodó mellbimbóimat ujjbegyeddel körbejátszod, miközben hevesen mozogsz bennem. Kéjes sikoltás hagyja el ajkaimat, hangos sikoltás, amit már nem kívánok magamba fojtani. Érzem, hogy felgyorsulsz és egyre szaporábban lélegzel, hangosabban, aztán lélegzésed nyögésbe megy át. Tudom, hogy már nincs sok az édes robbanásig, ezért csípőmmel elkezdek körözni és végül hüvely izmaimat megfeszítve egészen rád szorulok. Ekkor érzem magamban a belőled vulkánként kitörő, forró nedved, amit kéjes sikoltásunk követ.

Hátrahajtom fejem és megkeresem ajkaid. Csókkal pecsételem meg a harmadik, tőled kapott ajándékot, megköszönve, hogy első találkozásunk napján sikerült a gyönyörök országába vezetni engem. Megfordulok, gyöngéden hozzád simulok, átkarollak és válladra hajtom fejem.

- Vacsit is kapok? - kérdem édes, búgó hangon.

- Igen, fejedelmi vacsorát készítek neked, szívem - súgód a fülembe.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor háttal egyszerűen felnyársalod magad, felhördülök a kéjtől. Szinte robbanásig feszülök, és ahogyan ezt a határozott mozdulatot tetted, már nem bírom visszafogni magam. Előre nyúlok a melleidhez, és bár legszívesebben megmarkolnám, ujjaim körözni kezdenek a bimbódon, hogy még hegyesebbre masszírozzam. Csípőnk egyre hevesebben csapódik egymáshoz, és végül már ujjaim közé csípve a bimbóidat hangos nyögésekkel kezdem elveszteni a testem felett az uralmat.

A kegyelemdöfést erősen, kíméletlenül adod meg: tövig felhúzod magad és rám szorítasz. Hatalmasat ordítok és nyögök egyszerre, és ekkor hallom, hogy te is eléred a legmagasabb kéjhullámot.

Remegésünk még kicsit csendesedik, amikor hátrahajolsz és csókkal enyhítesz az átélt gyönyörfelhőkön.

Végül szembefordulsz velem, a szemembe nézel mélyen, aztán a vállamra hajtott fejjel a fülembe búgod:

- Vacsit is kapok?

Ekkor jut eszembe, hogy még az is hátra van a mai nap, ezért is tetszik a rámenősséged.

- Igen, fejedelmi vacsorát készítek neked, szívem - súgom vissza, és megsimítom a fejed csókot nyomva rá.

Fél óra múlva már javában a konyhában sürgölődöm, miközben elnyúlsz az ágyon és ismerkedsz a lakással. Kellemes beszélgetésbe mélyedünk, miközben kérdezgetsz a személyes dolgainkról. De az étkezőig nem engedlek ki, hiszen egy finom étel akkor jó, ha a körítés is méltó hozzá. Ehhez pedig a megfelelő teríték is elengedhetetlen, amit két sütés közben előkészítek: van bor, gyertya, poharak és persze az elegáns tányérok. Teljes az összhang.

Martinelli (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élménydús volt a mai nap, gondolom végig mosolyogva, miközben elnyúlok a háló szobában elhelyezkedő orjási francia ágyon. Meztelen testemet kellemesen érinti a frissen felhúzott, illatos ágyruha. Íny csiklandozó illatok áradnak a konyhából amitől egyből farkas éhes leszek. De inkább a beszélgetésre koncentrálok, próbálok minél többet megtudni rólad. Azért próbálom kitalálni, hogy mivel is fogsz engem meglepni.


Egy ilyen szép napot egy romantikus vacsival lehet megkoronázni. Rád mosolygok, mivel egyre jobban kedvellek. Érzem benned a gyengédséget és a szeretetet, amire minden nő oly nagyon vágyik. Sokat nem vártam ettől a randitól, de annál többet kaptam. Nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a csodás gyönyör csomagot, de azt viszont igen, hogy még kérek belőle, mert imádom.


Miközben beszélgetünk, szemed sarkából meztelen testem figyeled. Aztán hirtelen felém hajolsz, forró csókot lehelsz aljaimra és egy ügyes mozdulattal széttárod lábaim, a puncimra is forró csókot lehelsz és teljes hosszában végig nyalod. Felnyögök de aztán megállsz, hirtelen ölbe kapsz és kiviszel a konyhába.


Ölődben ülve etetjük egymást miközben a gyertyák lángja táncoló fényt vet meztelen testünkre. Nagyon finom a vacsi és én farkas éhes vagyok, mivel a mai nap izgalmai kiszívták minden energiámat.


- Tényleg fejedelmi a vacsi - súgom füledbe - köszönöm szívem - és szájon csókollak.


Aztán megint ölbe kapsz, beviszel a hálóba, az ágyra fektetsz és mellém fekszel. Hozzád bújok, csókor lehelek ajkaidra, kényelmesen elhelyezem buksim a mellkasodon és már alszom is mélyen.

Tartalomjegyzék