Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szakasz fel! Elöljáró érkezik! - harsogja egy mély és erőteljes férfihang.


Én meg kihúzott háttal, határozott léptekkel vonulok el a sorfal előtt, és ülök le a helyemre, egy szakasznyi elit katonával szemben.


Milyen szerencse, hogy nem ez az első ilyen napom.

Végignézek a szakaszon, és rögtön kiszúrok egyet közülük a második sor közepén...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valami új fejes jön a szakaszhoz, biztos valami okostojás lesz...

Már jön is, ki is húzom magam peckesen...

Egy nő?? Hát... miért is ne? Biztos akkor sokat fog ugráltatni minket. Elég szigorúan tud nézni... Főleg rám... de mit néz ennyire?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- ... Ezredes, átadom a szót! - mondja a hadnagy, aki felvezetett engem.

- Köszönöm hadnagy. Nos, tisztelt uraim! Nem húzom soká az időt. Én vagyok az új felettesük. Mint tudják, két hét múlva bevetésre mennek. Erre fogom Önöket felkészíteni. Van valakinek ez ellen kifogása? - Nézek körül. Senki nem szól, csak te nézel sokatmondóan.

- Esetleg magának? - nézek rád.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szigorú nő... vajon ilyen kemény az ágyban is? Biztos sivalkodik rendesen... de akkor hogy fog ha én egyszer alaposan megdöngetem... a francba... áll a farkam... És kiszúrt magának... csak nem veszi észre... ciki lenne a srácok előtt...

- Nem, nincs kifogásom! - válaszolom erős hangon. De ahogyan a szemembe nézel.. olyan hűvösen és mégis...

- A maga szemtelensége nem ide való! - szólsz rám keményen - sorakozó után eligazításra jelentkezik nálam! Leléphet.

- Igenis! - válaszolok keményen.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szemtelen pasi. Na, majd én megmutatom neki, hogy ki van hatalmon.

- Sorakozó után eligazításra jelentkezik nálam! Leléphet! - mondom neked. Pimasz pasi, de baromi jól néz ki. Sorakozó végén és elvonulok a szakasz mellett, és a hátamon érzem a pillantásod. És a többiekét is...


Egy órával később kopogtatnak az ajtómon... Határozott, kemény kopogás. Na, ez a szemtelen katona lesz. Lelkiekben felkészülök a fogadásodra.

- Tessék! - Szólok ki határozottan.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Haverok a sorakozó után hülyéskedtek meg cikiztek, hogy "na kellett neked szívózni", "mehetsz alányalni", "te már el vagy ásva öcsém" és hasonló bátorító beszólások...

Ezek után mentem az irodához és bekopogok.

- Tessék! - hallom a hangod és benyitok.

Egy íróasztal mögött ülsz, ami középen nyitott és a lábaidat láthatom.

- Jelentkezem! - és szalutálok.

- Leülhet! - szólsz nekem és leülök veled szemben. Szemem sarkából a lábad gusztálom, de a szemedbe nézek, ahogyan egy jó katonához illik.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Valami érdekeset talált az asztalom alatt? - kérdezem, mert minden idegszálammal rád figyelek, így nem kerülte el a pillantásod a figyelmem.

- Nem, asszonyom. - Feleled kötelességtudóan.

- Helyes. Nos, térjük a tárgyra. - kézdem határozottan. Próbálok nyugodt maradni, de érzem az illatod, és ez valahogy eltereli a figyelmem. De, összeszedem magam. - Nem tudom, hogy a társai előtt akart csak felvágni a szemtelenségével amit az eligazításon tanusított, vagy nálam óhajtott ezzel előnyre szert tenni? - kérdezem, és egyenesen a szemedbe nézek.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Egyik sem asszonyom! - felelem határozottan. - Nem áll ilyen szándékomban gondolatban sem!

Még kicsit bosszús vagyok, hogy észrevetted a pillantásom, de akkor jobban fogok figyelni. Vajon a sorakozón is akkor kiszúrta a farkam? Minden bizonnyal. Így nehéz lesz kimagyarázni...

- Akkor minek tudható be a szemtelensége?

- Biztos a kemény éjszaka, asszonyom! - felelem. Ha az éjszaka nem is, de a nadrágom az volt...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Az éjszaka? - kérdezek vissza meglepetten. Átfut az agyamon, hogy csak szórakozol velem, de ebben az esetben biztosan megkereserítem az ittléted... - Kifejtené ezt? - kérlellek.

- Természetesen asszonyom. Éjszaka egy gyakorlaton vettünk részt, és ez mindannyiunkat kimerített. Ezért fordulhatott az elő, hogy nem figyeltem eléggé az eligazításon.

- Értem. - felelem és nem teszek rá több megjegyzést, amiből nem nem tudod eldönteni, hogy hogyan vélekedem. - Lenne egy feladatom a maga számára. Érdekli?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Természetesen érdekel, asszonyom! - felelek határozottan, bár nem is tudom még miről van szó. De egy ilyen bemutatkozás után az udvarsöprés is megtiszteltetés lesz, ahogy látom.

- Honnan tudja, mit akarok? - kérdezed, mint aki a fejembe lát.

- Az ezredesasszony bizonyára tisztában van a képességeimmel és ez alapján kínálta fel nekem ezt a feladatot. - válaszolom illemtudóan.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Jó válasz. Igen, jól tudja, felmértem a képességeit. - És közepesen vaskos aktát veszek elő. Bele is lapozok. - Kiváló katona, nagy teherbírással, terepgyakorlatban jártas, a fegyverekhez jól ért. A bevetéseken mindig kiválóan teljesít. Igen, felfigyeltem magára már korábban is. De, úgy gondoltam, nem helyeztetem át egyenlőre az én ezredemhez, hanem megnézem, hazai terepen mire képes.


Azzal felemelkedem a székemről, felveszek az asztalról két fényképet, és odalépek melléd. Az asztal szélére ülök, közel hozzád, és eléd rakom a két fényképet.


- Nos, mi a különbség a két kép között? - kérdezem a képekre mutatva. Te nagyon meglepődsz a képeket látva, és hirtelen azt sem tudod, mit mondj.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A két képen te vagy látható, felettébb lenge öltözetben.

- Hallottam fotózással is foglalkozik, ezért kérem a véleményét. - már kevésbé szigorú a hangod, és az illatod is érzem, ahogyan közel ülsz.

- Igen... igen asszonyom. Foglalkozom. - próbálok ismét keménységet mutatni. Mégsem kezdhetek ki egy feljebbvalómmal.

- Akkor mondja meg, milyenek a fotók? De őszintén!

Hát egy kicsit sejtelmes vagy a képeken, és hát a ruhák is áttetszenek... kezdek megint keményedni.

- Nagyon impozánsak asszonyom. Szép a szemnek.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Katona! Legyen már kicsit egyenesebb! - mondom neked újra szigorúan. - Mondja meg, melyik tetszik magának és miért? - a fene essen ebbe a katonába, nem igaz, hogy nem érti, mire kérdeztem rá.

- Hát... - kezded lassan, még mindig meglepődve. Átfut az agyadon, hogy azt mondod, megnéznéd élőben is... De, aztán moderálod magad. - Ön igazán fotogén. Van még több képe is? - kérdezed bátran, amin meg én lepődöm meg.

- Van. Megnézné azokat is? - vágom ki magam a meglepetés okozta zavarból.

- Igen asszonyom. - válaszolod. Odamegyek a táskámhoz, ami egy széken van, és előveszek belőle még pár képet. Miután odaadom neked, akkor ugrik be, ahogy ebben a kupacban bizony vannak teljes akt képek is.


De, már késő...


- Nos? - sürgetlek, hogy leplezzem zavarom.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végiglapozom a képeket, mind szép művészi fotó, de az egyik után váratlanul teljesen meztelen kép bukkan elő... Nem az a kitárulkodós, inkább a szolíd igényes, és inkább sejtető... De azok a mellek...

- Nos? - kérdezed, én pedig igyekszem a látványt elraktározni magamban.

- Igazán... igazán szépek, és nagyon szemrevalók... Főleg ez utóbbi igazán... erotikus...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szóval, tetszik magának? - kérdezem sürgetőleg.

- Igen. - feleled egyszerűen. Rám nézel, és én hirtelen felindulásból újra kérdezek.

- És, izgatja is magát? - kérdezem. Aztán észbe kapok, hogy ezt talán nem kéne... - Ne haragudjon, hogy ilyen kínos helyzetbe hoztam, csak tudja.... - nem is tudom, mit mondjak. De azért a kérdésemre a választ várom...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Természetesen asszonyom, hiszen egy ilyen fotó kit ne izgatna a férfiak közül? - válaszolom illőn. De nekem is lehet egy kérdésem?

- Tessék.

- Készített már máskor is ilyen képeket, vagy csak most először? Mielőtt félreértene és szemtelennek tartana: már készítettem ilyen képeket, és látszik, hogy ezek már profi beállások.

Ettől függetlenül persze keményen állok, a kezem is talán remeg a képpel a kezemben, mert így egyenruhában is dögös vagy, és levetkőzve is látlak és hát ez a kontraszt a kettő között...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé zavarba jövök.

- Hát, volt már ilyen sorozatom előtt is... csak azok még kevesebbet mutattak... Aztán a fotós meggyőzött, hogy ne legyek szégyenlős... - mondom, és kíváncsian várom, hogyan hatnak rád a szavaim.

Aztán, a szemedről a kezedre, onnan pedig az öledre téved a pillantásom.

- Úgy látom, magára is igen izgatólag hatottak a képek. - mondom, és te is megérted, hogy láttam, hogy kezd dudorodni a nadrágod.

- Mondja, milyen gondoltok támadtak a fejében, a képek láttán? De, őszintén! - mondom ellentmondást nem tűrő hangon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Őszintén? Értettem. Őszíntén szólva elképzeltem magát és engem egy kissé hevesebb helyzetben.

Majd biztos elmondom neki, hogy keményen dugtam a gondolataimban, és már sikítozott alattam... Ááá, még a végén pucolhatnám a legkoszosabb helységeket.

- Milyen heves helyzete gondolt? - kérded kíméletlenül.

- Lássuk csak... Hol én vagyok felül, hol Ön...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Igen, ezt úgy sejtettem. - mondom, és közelebb hajolok. - Mondja tovább! - kérem, de ez inkább követelésnek hangzik...

- Igenis. Aztán gondoltam arra, hogy csinálhatnánk az asztalon, vagy a széken... - És itt hirtelen elhallgatsz, mert én felegyenesedem, de még mindig ülve maradok.

- És, miért nem tett semmit ezen vágyak megvalósítása érdekében? Nem tudja, hogy az elfojtott vágyak hátráltatják a munkájában?...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Igenis... ha ilyen gondokat okoz, nem fogom vissza magam.

Odalépsz az ajtóhoz, rázárod, és visszaülsz az asztalra kissé nyitott combokkal.

- Szóval? Meddig óhajtja visszatartani magát? - és jobban kinyitod a combjaidat és meglátom mit is takar a szoknyád...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát, akkor robbantsuk be ezt az izzó helyzetet. Odasétálok az ajtóhoz, bezárom, és visszamegyek az asztalhoz. Lássuk, mekkora legény ez a pasi. Remélem, nem csak a szája nagy...


-Szóval? Meddig óhajtja visszatartani magát? - kérdezem kihívóan, és szándékosan nagyobb terpeszben ülök le. Te nem titkoltan a szoknyám alá nézel, és látom, tetszik az a fekete csipke csoda, ami rajtam van. Sokat ugyan nem takar, de kellemes viselet.


Picit lejjebb csúszom, így a szoknyám meg feljebb csusszan... te le sem veszed rólam a szemed...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nézem, ahogy feljebb csúszik a szoknyád és a csipkés tanga... Csinos... a szoknya alatt is csinos...

Odahajolok a combodra és a térdedtől felfelé elindulok... puszilgatlak, néha bele-beleharapok, amikor a szoknyád alá érek... És az illat.. nagyon vonzó...

- Ne fogja vissza magát! - szólsz rám és megfogod a fejem és egyből a puncidra húzol. - Mutassa meg hogy tud nyalni!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy elkezdesz harapdálni, teljesen begőzlök, és magamra húzlak... Érezni akarom a nyelved magamon, és te nem is tiltakozol. Felém fordulsz a széken, megfogod a derakam két oldalt, és még közelebb húzol magadhoz.


Úgy érzem, teljesen beindultál te is....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan odahúzol, félre is hajtom a tangád, hogy érezzem a számban nedves ajkad, amit láttam a képet, valójában érezzem a számon, a nyelvemen. Megfogom a popsid és teljesen felhúzlak a számra... Nyelvem behatol a puncidba és a bejáratodat masszírozza. Élvezem, ahogyan szorítod a fejem oda, hogy még és még mélyebben csináljam.. ez a vadság beindít és ráharapok a csiklódra, amitől kicsit felsikkantasz, majd jobban szorítod és nyögöd:

- Még... még jobban...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszem vesztem a kéjtől, amit okozol... Félrehajtod a bugyim, és rögtön beleveted magad a kényeztetésbe. Az ajkaimat simogatod a nyelvddel, aztán ráharapsz a csiklómra, amitől felsikkantok. Megfogom a fejed, és még jobban magamhoz nyomom... - Még... még jobban... csak ennyit birok kinyögni az élvezettől.


Megfogom a kezed, és azt is odateszem a puncimhoz, hogy ujjazz is, miközben a nyelveddel játszol.

- Gyerünk katona! Mutassa meg, mire képesek ezek a hosszú ujjak.... - lehelem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kell kétszer mondanod, a ujjaim mélyen bedugom és keményen, feszesen, ahogy katonához illik, megmasszírozlak odabent... csiklódra újra és újra ráharapok, hadd legyen érzékeny...

Már szinte hörögsz rajtam a gyönyörtől, de nem engedlek, és csak csorogsz a csuklómon... Aztán olyan erővel húzol a puncidra, hogy a csiklód majd leszalad a torkomon és akkorát sikoltasz... és újra és remegsz... majd rámborulsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen magamra húzlak, mélyen akarom magamban érezni a nyelved. De, a kezed és a nyelved együttes játéka hamar eljuttat az orgazmusig... Rád borulok és pihegek kissé. Aztán, két légvétel között szigorúan szól a hangom.

- Vetkőzzön katona! - utasítalak. Én is vetkőzni kezdek és elindulok a szoba másik felébe, és meglepetésedre egy széles kanapé tűnik fel ott, két fotellel. Ez eddig rejtve volt előtted, mert egy könyespolc takarta el.


Leülök a kanapéra, és várom, hogy kövess...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem kell kétszer mondani, nehogy már parancsmegtagadással végezzem, így vetközök, amilyen gyorsan tudok. Aztán a polcok mögött egy egész kis kéjlak vár engem, pontosabban egy társalgó, de hogy ott ülsz, máris másképpen fest a helység a szememben.

- Mit parancsol ezredesasszony? - nézek rád kajánul. - Esetleg lovagolni parancsol? Netán egy kis szopogatásra vágyik?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem válaszolok semmit a kérdésedre, csak intek, hogy gyere ide. Te elém állsz. Én a kezembe veszem a farkad, és elkezdek vele játszani, közben végig a szemedbe nézek. Aztán a számat is beleveszem a játékba... Keményen kezdek el izgatni, közben a kezem a golyóidon játszik. Te sem tartóztatod magad, hangosan nyögdécselsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Milyen határozott kezek! És milyen keményen húzogatják a farkam... Ez az! Ilyen kemény kézre van szükségem... És a golyóimat ahogyan masszírozod... óóóó... Megtámaszkodnék, de nincs hol, te pedig a farkamnál fogva tartasz, és egyre jobban belehúzol... majd mélyen bekapod és nyelveddel szívod a makkom.. óóó...

- Nem bírom... - nyögöm és sziszegem a fogaim között, mire megremeg a lábam és a szádba lövök... egyszer... megint... te meg keményen folytatod...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Addig csinálom, míg a számba nem élvezel. Édes a hatalom, amit a kezembe adsz... mennyei az érzés, hogy izgathatlak.


Teljesen átadod magad az élvezetnek, és a kényeztetésem nagyon bejön neked.


Mikor az utolsó cseppig lenyeltem minden leved, mosolyogva a hátamra dőlők, egyik lábam felrakom a háttámlára, a másikat a földön hagyom. Így, teljes betekintést nyerhetsz a puncimba.


- Látom, tetszik a látvány...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Nemcsak a látvány tetszik... A szája is nagyon jól szopott... Vajon a pinája is olyan jól tudja beszopni a farkam? - kérdem nyersen és már hajolok is föléd, tövig beléd dugva a farkam... Mögöttem a lábaid rám kulcsolódnak és magadra húzol, hogy még mélyebben legyek benned. Melleidre hajolok és a bimbóidat kezdem harapni. Kezeddel szinte rányomsz, de élvezem, ahogyan elmerülhetek benned.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem véletlenül tárulkoztam fel ennyire, azt akartam, hogy mindennél jobban vágyakozz utánam, és keményen tegyél a magadévá. Te így is teszel, közben kemény hangon beszélsz hozzám, amitől én csak még jobban begerjedek.


Magadévá teszel, minden gyengédség nélkül. Közben a szád a melleimmel játszik, szinte felfalsz. Én összekulcsolom a lábaimat a derekadnál, és még jobban magamba húzlak. Azt akarom, hogy teljesen bennem légy...


- Gyerünk katona! Csinálja tovább...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nem is hallom mit mondasz, csak csinálom, haraplak, szoplak, és keményen megjáratom benned a farkam... Már csak úgy csúszik ki és be, hogy csak azt hallom, valamiket nyögsz és ordítasz, de már nem érdekel. Azt akarom, hogy az enyém légy, hogy megkapd a magadét, és én én én akarom megdugni, én... és már elvesztem az eszem, azt sem tudom mit csinálok, csak ösztönösen jár benned a farkam és... felnyögök, ahogyan ráharapok a bimbódra...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fékeveszetetten szeretkezünk. Téged teljesen elkap a hév... látom a szemedben, mikor rám nézel, hogy teljes lila köd van az agyadon.


De én azt akarom, hogy mindenre emélkezz is.

Megszorítom az izmaimat, rászorítok a farkadra... amit te még jobban élvezel..... Aztán felemelem a fejed, hogy rám nézz, és beszélni kezdek hozzád.

Beletelik némi időbe, mire felfogod a szavaimat.

-..... Katona! Hallja, hogy mit mondtam?

- Tessék? - kérdezel vissza.

- Álljon meg egy pillanatra. - mondom neked. Te megállsz, bár nem szívesen.

- Üljön le! - adom ki az utasítást. Te engedelmesen kihúzod a farkad belőlem, és leülsz rendesen a kanapéra.

- Jó. - mondom nyugtázólag. Aztán föléd térdelek, és lassan beleülök az ágakodó farkadba... te újra felnyögsz, és látom, hogy újra kezded elveszteni a fejed.

- Ennyire tetszik? - kérdezem halkan.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Váratlan volt ez a megállás, de akkor csináljuk... Leülök és beleülsz... Óóó... nagyon finom ez... milyen jól kefél ez a nő... - és újra belemerülök a melleid közé, megfogom a popsid és élvezettel húzogatlak a farkamon... Bimbód visszatalált a számba és már el nem eresztem... Hagyom, hogy lovagolj, de keményen foglak, hogy azért tuddd, hogy kinek a farkán lovagolsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Beleülök a farkadba... óóó... jó ez a póz nagyon... Te szorosan fogsz, nehogy el tudjak menekülni, nem mintha akarnék, mert nagyon élvezem ezt a helyzetet. Te belefeledkezel a melleimbe. Én az egyik kezemet a válladon nyugtatom, a másikkal még inkább odaszorítalak a melleimhez.

- Ez az, csináld még! - suttogom elfúló hangon.

Én is egyre jobban kezdek bevadulni, egyre gyorsabban lovagolok rajtad.


Az egyik kezed lassan előre téved, és ráadásként a csiklómat kezdi el masszírozni... ettől hangosan felnyögök... és nyögdécselek minden érintésedre... felizgat téged a hangom is...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre erősebben lovagolsz és egyre mélyebben... végül már érzem, hogy egyre jobbna szorítasz a punciddal és... Nem, ezt már én sem bírom! Beleordítok a melled közé és keményen rámhúzlak... benned feltör belőlem a forró levem és még újra és újra ráhúzlak, és te is sikoltasz... megtöltöm a puncid teljesen és újra és megint.... te összerándulsz újra és megint... Majd pár kemény húzás után rámhullasz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre szenvedélyesebben mozgunk mind a ketten, és végül egyszerre élvezünk el...


Mindketten fáradtan, de kielégülten kapkodjuk a levegőt. Lecsusszanok rólad, öltözni kezdek, te ugyszintén.


- Remélem, emlékezetes marad ez a mai nap a maga számára. - mondom neked megint szigorú hangon.

- Természetesen, asszonyom. - mondod vigyorogva.


Odalépek még hozzád, megfogom a még lüktető farkad, húzok rajta párat, közben szenvedélyesen szájon csókollak...


- Most már leléphet katona. - mondom neked szigorú hangon, de a szemem nevet. És leülök az asztalomhoz, mintha semmi sem történt volna...

Tartalomjegyzék