Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elérkezett hát a mai nap is. Menyasszonyként boldognak kellene lennem, de cseppet sem vagyok az. Ugyan ki örülne annak, ha egy nála jóval idősebb pasihoz adnák feleségül? Ha legalább egy icipicit is tetszene, vagy éreznék benne valamit, ami megfog....Kár, hogy a pénz nem boldogít, mert az én leendőbelimnek még a bőre alatt is pénz van. Igazából ezen kívül semmi pozitívum sem jut eszembe vele kapcsolatban. A szex sem jó vele, de szülői nyomásra kell hozzá mennem, így ez teljesen mellékes. Talán annyi jó írható a számlájára, hogy nem sajnálja a pénzt tőlem, és lesi minden kívánságomat.

Most, amikor belenézek a nagyméretű antik tükörbe, az jut eszembe, mennyit álmodoztam erről a napról. Hogy szerelmes leszek, és a szerelmem fog az oltár elé vezetni egy ilyen gyönyörű ruhában, mint ami most rajtam van.

A fehér, váll nélküli, halcsontos ruha mélyen dekoltált, kivágásában finoman domborodnak kemény, feszes melleim. A hátrésze fűzős, jó szorosra van húzva, még jobban kiemeli karcsú derekamat. Szoknyarésze elöl térd felett végződik, a harisnyatartó csipkéje kacéran kivillan a lágy anyag alól. Hátul viszont hosszú uszályrész omlik a földre, éppúgy, mint a fátylam, ami csipkezuhatagként hullik alá. A magassarkú fehér cipő jótékonyan megnyújtja az alakom, hiszen nem vagyok túl magas. Finom smink, lazán göndörödő vörös tincsek, tökéletes kiegészítők.


A szobában alig lehet már elviselni a meleget, pedig még 10 óra sincs. Az ablakhoz lépek, szélesen kitárom mindkét szárnyát, és élvezem, ahogy áramlik be egy kis levegő. Szemem behunyom egy pillanatra, és felrémlik előttem, amit [url=http://www.sukitore.com/viewtopic.php?f=34&t=423]pár napja a templomban műveltem a pappal[/url]... Elönt a forróság, lábam között ismerős bizsergést érzek. Hirtelen ötlettől vezérelve megemelem a menyasszonyi ruha elejét, és laza mozdulattal letolom a bugyimat. Ezután megigazítom az anyagot, és kecsesen kilépek a tenyérnyi csipkéből...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A legjobb barátnőm férjhez megy. Ráadásul ehhez a pancserhez. Oké, van pénze, de azért mégis jobbat érdemelnél, nem egy ilyet. Évek óta ismerjük egymást, jóban és rosszban is számíthattunk a másikra, és bevallom, titkon reméltem, hogy én leszek a kiválasztott. De miután a szüleid tudtomra adták, hogy szívesen látott vendég vagyok náluk, de nem ilyen partit akartak neked, hát azóta küzdök ez ellen a ceremónia ellen. A pénz viszont nagy úr, ezért amióta kiderült az "ítélet", azóta sokkal közelebb állunk egymáshoz. Azt hiszik rólam, csak egy családi barát vagyok, pedig már a szeretőddé is előléptem. Amikor alkalom volt rá, kihasználtuk, hogy egymáséi legyünk. Apróbb játékok és vad lepedőgyűrések történtek az utóbbi hetekben és hónapokban. Ezért bár tudom, hogy a szíved az enyém, mégis ehhez a pénzeszsákhoz kell hozzámenj.


Ez a nap is eljött. Ha már egyszer ez a sorsod, akkor már nem szólok bele. Inkább a közeledben leszek, hogy ne veszítselek el, minthogy a család ellensége legyek az ellenállással. Ma épp ezért magamra vállaltam a videós szerepét, hiszen évek óta eljárok esküvőkre felvenni a ceremóniát és a mulatságot. Ha már a legközelebbi barátod vagyok, persze rám bízták ezt a feladatot, hiszen ki más venné fel a legjobban?

Épp felvettem pár képet a vendégfogadás előtti készülődésről, a vőlegény épp csinosítja magát (a piperkőc), és te is most öltözöl fehérbe. Kamerával bóklászom és már várom, hogy megjelenj, amikor sétám során egy nyitott ablak alatt megyek el. Épp hallom is a hangod, hogy kiküldöd az öltöztetőket, hogy kicsit egyedül légy. Nem veszel észre, és gondolok egyet. Ha már nálam van a kamera, miért ne venném fel? Majd a végleges, mások által látható verzióból kivágom.

Látom, hogy nézegeted magad, a kamerával végigpásztázom minden egyes pontodat. Csodás tested van, és klasszul áll ez a ruha rajtad. Épp mennék, nehogy lebukjak, amikor azt látom, hogy benyúlsz a ruha alá és leveszel valamit. Mikor előbukkan a kezed, akkor látom, hogy a bugyid az. Merész!

Nyelek egyet és a bugyit tartó kezedre közelítek, amint eldugod a szekrénybe. Megigazítod magad és kilépsz. Ha a vendégek tudnák, hogy alul semmi nem áll egy kiadós kényeztetés útjába! Farkam máris áll, és mi lesz így velem egész nap?

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Máris szabadabbnak érzem magam, hogy nincs rajtam a bugyim. Azon gondolkodom, mi legyen a falatnyi kis fehérneművel, és egy hirtelen ötlettől vezérelve az egyik fiókba rejtem. Lesz nagy meglepetés, ha drága anyósom megtalálja....

Kopogás szakítja meg a gondolataimat, a koszorúslány szól, hogy lenn vár már mindenki. Ahogy kilépek az ajtón, és megállok a lépcső tetején, csend támad, mindenki szájtátva bámul. Látom, anyám már a szemeit törölgeti, apám büszkén kihúzza magát. Ahogy a szemem pásztázza a tömeget, meglátlak végre. Most lépsz be a helyiségbe, kamera a válladon. Elszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy téged szeretlek, és neked kellene ma engem a templomban várni.

- Jöhetsz- szólsz hozzám azon a bársonyos hangodon, ami már ezerszer elvarázsolt, és indítod a kamerát.

Egyik kezemmel a lépcső korlátba kapaszkodom, másikkal kicsit megemelem a ruha alját. Zavartan mosolygok rád, ahogy lassan vonulok lefelé. A lépcső alján szüleim fogadnak, és bizonygatják, mennyire szerencsés vagyok.

- És milyen gyönyörű. -szólsz közbe. -Szerencsés fickó a vőlegény. -szomorúan cseng hangod, ami csak még jobban megfájdítja a szívem.

De nincs idő elmélkedésre, indulni kell a templomba. Próbálom elterelni a szomorú hangulatom, és már előre élvezem az esküvői szertartást.

A múlt vasárnap szinte belém bújt az ördög. Iszonyú vonzó pasi ez az új pap, nem bírtam ki, hogy ne csábítsam el. Kíváncsian várom az újabb találkozást....

Közben minden mozdulatomat követed a felvevővel, ahogy apám belém karol, és elindulunk a polgármesteri hivatal felé. Aztán a templom következik majd...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kilépsz a szobából és igyekeznem kell, hogy megörökítsem az első pillanatokat. Szerencsés voltam, hogy előbb láttalak teljesen felöltözve, nem úgy, mint a többiek. Mindenki ámul és bámul rajtad, tényleg gyönyörű vagy.

Felveszem, amint kilépsz, és a lépcsőkön jössz lefelé. Most is megcsodállak, hiszen álomszépen mutatsz ebben a ruhában. A kamerával a nyomodban vagyok, de már jár az agyam, mikor vehetlek fel más szögből, mondjuk alulról. Hiszen egyedül én tudom a titkot, senki más rajtam kívül, hogy mi nincs a ruhád alatt. Ki nem hagynám, hogy megörökítsem a tömeggel együtt. Aztán beugrik a jó ötlet. Még nem sok vendég van, épp kivitelezhető is.

Elmosolyodom és odalépek hozzád, épp háttal állsz. A kamerát leengedem a kezemben, de nem állítom le. Megfogom a karod gyengéden, mire megfordulsz.

- Hadd gratuláljak a menyasszonynak! - mosolygok rád, és mikor közelebb lépek, a kamera eltűnik a szoknyád alatt. Nagyon jó és közeli felvétel lesz. Szerencsére nem veszed észre és puszit váltunk.

- Nagyon kedves tőled, igazán! - nézel a szemembe mosolyogva.

Közben gyorsan kihúzom a kamerát, mielőtt másnak is feltűnne, és már lépek is hátrébb. Még pont időben, mert jön egy újabb vendég és már kapom is a vállamra a kamerát, hogy felvegyelek, amint köszöntenek.

Amikor épp nem jönnek, kicsit félrevonulok és gyorsan visszanézem amit felvettem. Csodásan csillog az ajkad a felvételen, ahogy odahajolsz a puszira.

De hallom, már készülünk a polgármesteri hivatalba. Gyorsan visszaállítom a felvételt, és már sietek is. Pont időben érkezem a kapuhoz, épp akkor léptek ki rajta. Rád mosolygok a kamera mögül, és mintha rám kacsintottál volna. Lassan lépkedve érjük el a hivatalt, ahol előreengedjük a násznépet.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már épp indulunk, mikor hozzám lépsz. Leengeded magad mellé a kamerád, szabad kezeddel megfogod a karom, és magad felé fordítasz.

- Hadd gratuláljak a menyasszonynak! - mondod mosolyogva, de látom a szemedben a reményvesztettséget. Legszívesebben az ártatlan puszi helyett egy csókkal bátorítanálak, hogy tudd, nem veszítesz el, de nem lehet. Igaz,még nincsenek túl sokan, de nem szeretnék problémát. Miután fogadom a gratulációdat, látom félrelépsz, hozzám engedve másokat is, miközben a kamerával foglalatoskodsz. A vőfély szól, hogy ideje indulni, így hát szüleim és a meghívott vendégek kíséretében elindulunk a polgármesteri hivatalba. Válladon a kamerával már a kapuban vársz minket, hogy megörökíts minden fontos pillanatot a mai napon. Biztatóan rám mosolyogsz, én meg cinkosan rád kacsintok, ahogy apámba karolva egyre közelebb érünk a házasságkötés helyszínéhez.

A hivatalhoz érve megvárjuk, míg benn mindenki elfoglalja a helyét, majd mikor felhangzik a Nászinduló, bevonulunk a terembe.

A rövid, de megható szertartás alatt mintha csak engem vennél. Valahányszor csak feléd nézek, a kamera rám van irányítva.

Hogy minden jól látható legyen, kicsit közelebb jössz, mikor a gyűrűket húzzuk az ujjunkra. Az anyakönyv aláírásakor szinte belemászol a kamerával a dekoltázsomba, és csak remélni tudom, hogy kedves férjemnek ez nem tűnik fel.


Miután gratulál az anyakönyvvezető, elindulunk a templomba, az egyházi esküvő helyszínére.

Már nagyon várom a pillanatot, amikor gyóntatóm meglát, immár menyasszonyi ruhában. Kíváncsi vagyok az arcára, ahogy előtörnek belőle a múlt vasárnapi emlékek...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Előre sietek, hogy a felvételen tökéletesen látszódjon az ifjú pár. Méltóságteljesen vonultok be a terembe és újra végigpásztázom a tökéletes ruhád. Csípő után óhatatlanul eszembe jut megint a kis titkod, amitől érzem, hogy a nadrágomban megint nőni kezdek. Aztán leültök.

Elkezdődik a szertartás. Szemből veszlek titeket, néha pedig fentről. Aztán pár vágókép az anyakönyvvezető hölgyről. Szépen beszél, de azért nézzük csak meg jobban a ruhádat! Elindulok fentről, majd egyre lejjebb engedem a kamerát, mintha csak pásztáználak. Akkor látom, hogy a combjaid enyhén nyitva vannak, hogy kényelmesebben ülj. Szuper! Megnyalom egy picit a szám szélét az izgatottságtól és amikor épp amolyan átkötő szöveg megy, akkor a kamerát a combjaid közé irányítom. Milyen szép belátás! Egészen a dombodig! Szerencsére csak ebből a szögből látható, mert az anyakönyvvezető biztosan kitérne a szertartás menetéből, ha észrevenné.

Egy kis közelítés... Még az ajkaid is. Micsoda képek! Miközben hallom a szertartást, éppen a puncid nézem. A násznép pedig mögötted és csak én látom ezeket az édes ajkakat.

Eszemhez kapok, hogy nem lehetek sokáig így, mert vagy neked vagy másnak is feltűnne, ezért pásztázlak titeket tovább. Hol megint a násznép, hol ti, hol a puncid. Aztán már jön is a gyűrűfelhúzás. Tökéletes felvétel, ahogy mosolyogva megcsókolod. Ha tudná a vőlegény, hogy tegnap este ez a boldog száj miként szopta le a makkom az utolsó cseppig... Ettől a gondolattól kicsit kiesem a koncentrálásból, a nadrágom pedig már rendesen sátorozik. Még jó, hogy az asztal mögött állok!

Aláírás következik. Először te jössz. Nem megy minden simán, mert mintha lassabban írnád alá, mint aki jól meggondolja mit tesz. Ezt ki is használom: először felveszlek diszkrét szögből, aztán kissé odébb lépve tökéletes belátás nyílik a dekoltázsodba, szinte a bimbódig. A vőlegény következik. Szimpla felvétel lett. Majd a tanúk.

Ezután már szinte le sem veszem a szemem rólad, és a kamerával is többször térek vissza hozzád. Az aláírás után is kényelmesen ültél le, így megörökíthettem, amikor kicsit fészkelődsz és így az ajkaid nyitogatását. A szertartás többi része már rutinból fel lett véve, a gyertyagyújtás és szülők köszöntése mindenképpen kell a hivatalos anyaghoz, mert a szertartás nem állhat csak a puncid nézéséből.

A gratulációkat csak a templomnál fogjátok fogadni, így elindul a násznép abba az irányba, élükön veletek. Veszem az arcod is néha, ami olyan feszültnek tűnik. Vajon mitől tartasz? A templomtól jobban félsz, mint a polgármesteri esküvőtől? De már oda is értünk, és előresietek, hogy fel tudjalak venni titeket, amint bevonultok.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A templomhoz érve is te vagy az első, akit meglátok. Rohannék hozzád, de a férjem karja szorosan tart, nem enged. Előre siettél, hogy minden pillanat meg legyen örökítve. Ahogy lépdelek az oltár felé, felrémlik előttem, miket műveltünk itt a pappal nem is olyan rég. Az orgona hangja is rá emlékeztet, és mikor a gyóntatószékre nézek, nevethetnékem támad. Nézel rám, mintha nem értenéd, miért mosolygok. Kezedben a kamerával lassan hátrálsz az oltárig, hogy minél több fontos mozzanatot rögzíts. Ahogy elhallgat az orgona, megjelenik a pap, és elénk lép. Ahogy köszönt bennünket, látom a szemében a felismerést. Kíváncsi vagyok, vajon keményedik-e már a farka a reverenda alatt.....Szemét le sem veszi feltűnő dekoltázsomról, ahonnan majd kibuggyannak kemény, telt melleim. Hosszadalmas ecseteli a házasság szentségét, de tekintete elkalandozik. A rövid ruha vonzza tüzes pillantását, szemével szinte simogatja hosszú combjaimat.

Az eskü következik, a pap int, és feláll mindenki. Drága uram elmondja az esküjét, szinte rosszul vagyok az átszellemült arcától.

Ezután hozzám fordul az atya, és velem is elismételteti a szent eskü szövegét.

-.....hűséges társa leszek.....holtomiglan,holtáiglan.....egészségben,betegségben.....

-szinte automatikusan mormolom a szavakat, hiszen ő az, aki igazán tudja, hogy egy szó sem igaz ezekből.Persze, ha ő megteheti,hogy bort iszik,és vizet prédikál...

Kezünket a stólával összeköti, és házastársnak nyilvánít bennünket. Közben a szemem sarkából látlak megint, ahogy ránk irányítod a kamerát, majd megkerülsz minket, és elölről veszel. Amikor végre visszaülhetünk, úgy helyezkedek, hogy a térdeimet kissé kitárva hagyom. Bugyi nélkül érzem, ahogy az ajkak szétnyílnak, és így combjaim betekintést engednek szemből a puncimhoz. Az atya visszamegy az oltárhoz, megfordul, és elakad a szava, amikor meglátja kopasz pinámat a ruha alatt.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Esküvőre készülök. Ebben a faluban nem szokott olyan sűrűn megtörténni ez az örvendetes esemény, de a mai más miatt is különleges. Az a lány jön most az oltár elé, aki a múlt héten olyan szégyenletesen, de mégis szenvedélyesen már járt nálam. Mit járt! Olyat élveztünk, hogy azt még az égiek is megirigyelhették volna! De most nem mutathatom ki az idegességemet, úgy kell tennem, mintha nem történt volna semmi.

Nagy lélegzet. Mélyet szívok be a templom hűvös levegőjéből. Körbenézek: az oltáron minden rendben, minden elő van készítve a ceremóniára. Akkor jöhet a menyasszony!

Kinyitom a kaput, és már az első rokonok meg is érkeztek. Mosollyal fogadom őket, hiszen örömteli ez a nap. Nekem főleg, ha a menyasszony sűrűn látogatja a templomot. Hogy mi célból, az más kérdés: a vallási szeretet vagy az újabb bűnbeesés hajtja-e majd, talán kiderül.

Előresietek az oltárhoz és aztán még benézek a sekrestyébe. Újabb mély levegővétel. Kezdjük hát!

Felhangzik az orgona, és elindul az ifjú pár befelé. Eddig még nem láttalak, de amikor észreveszem a ruhád, megremegek. Egyből meztelen alakod rémlik fel, ahogyan egy hete itt, ugyanígy végigsétáltál. Csak most ebben a fehér, hótiszta ruhában. Ártatlannak tűnsz, de tudom hogy nem vagy az. Megkapaszkodom a Bibliában, és igyekszem koncentrálni a szertartásra. A videós is oda áll a közelembe, hol engem, hol a párt veszi.

Az első percek kicsit nehezen teltek, de aztán ahogyan egyre jobban mondtam az ilyenkor szokott szöveget, máris elmúlt a feszültségem. Igyekeztem nem rád, hanem inkább a vőlegényre nézni, de azért a szemedet nem tudtam mindig kikerülni. Az a nézés! Ártatlannak tűnik és tudom, hogy mennyire nem az. Főleg, ahogy...

A farkam máris emelkedni kezdett a reverenda alatt, úgyhogy igyekszem rövidre fogni a szertartást. Jöhet a gyűrűfelhúzás és az áldás!

Elétek lépek és úgy kérlek titeket a szöveg ismétlésére. Kicsit nehezemre esik felolvasni a mondatokat, hiszen tudom, mit tudsz művelni, ha nem a férjeddel vagy. Szegény mamlasz, ha tudná kit vesz el...

Aztán túl is estünk a gyűrűfelhúzáson, és már le is ültök. Megyek vissza az oltár mögé, amikor felnézek és azt látom, hogy a combjaid kissé nyitva és az ajkaiddal nézek szembe! Azokkal az ajkakkal, melyeket...

Ahogy belegondoltam, a farkam máris maximálisra duzzadt. Jó, hogy az asztal mögött állok.

- Khm.. - próbálom összeszedni a gondolataimat, hiszen az esküvőnek még csak a fele ment le. - Gyermekeim... Legyetek boldogak és áldottak az Úr kegyelméből...

Érzem, hogy egyre nehezebben mondom a szavakat, és kisebb szédülés is rám jött, a farkam pedig egyenesen a pinádra szomjazik, ahogy ott ülsz...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé mintha zavarban lennél bejövetelkor. Biztosan hozzámész ehhez a fickóhoz? Vagy te is most inogsz meg a templom kapujában? Mindenesetre veszlek titeket, ahogy végigvonultok a padok közt. Aztán leültök és figyelitek a papot. Középre állok, bár így sajnos nem tudok belátni a combjaid közé, de ha már én vagyok a hivatalos videós, legyen pár használható rész ezután is.

Jön a gyűrű felhúzása. Nagyon szép közeli képek, és amikor a pap átköti a kezeteket a stólával, tényleg megható lett. Bár inkább az én kezem kötötte volna át! Magamban fel is sóhajtok, egy pillanatra össze is nézünk, hiszen egyre gondoltunk megint.

Leültök és most szemből készítek képet a párról, a boldog(nak tűnő) arcokról, és az egymásba kulcsolódó kezetekről, ahogy megcsillan a gyűrű az ujjaitokon. Ahogy kijjebb jövök a képpel, hogy messzebbről is vegyelek titeket, akkor kinyitod a combod, és teljesen belátok az ajkaidig. Látom a kopasz pinád! Ki nem hagynám, hogy ráközelítsek és alaposan fel ne pásztázzam a csiklódtól a lyukadig. Ott ül ennyi ember mögötted, és a férjed mosolyogva, miközben a felesége punciját veszem teljes képernyőn! Ez őrület!

Meg is remeg a kamera a kezemben, és arra eszmélek, hogy a pap megköszörüli a torkát és épp belekezd valami újabb szövegelésbe. Bár mintha ő is kissé szét lenne esve. Fél szemmel ránézek és akkor esik le nekem, hogy esetleg ő is láthatja, amit én? Elmosolyodom magamban, hiszen biztos nem sűrűn fordul elő ilyen vele, és a menyasszonyra mégsem szólhat rá. Vicces helyzet. Vissza is fordulok, hogy tovább vegyelek titeket, a násznépet, és a pinád.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten engem bámultok már, a pap is és te is. Vajon eszedbe jut-e, hogy ha te látod a puncimat, akkor az atya is élvezheti a látványt? Vajon kinézed belőlem, hogy ilyen gátlástalan vagyok? Mi már sokat szeretkeztünk, hiszen a vőlegényem hiába van odáig értem, az ágyban egy nagy nulla. Te viszont egy vad csődör vagy, akit csakis az én szenvedélyen tud megzabolázni. Tudod,hogy mire vagyok képes, talán ezért is mosolyogsz olyan titokzatosan, és ezért tartod készenlétben a kamerát, nehogy lemaradj, ha rosszalkodni kezdek...

A pap már a szertartás vége felé közeledik, ezért akcióba lendülök. Ujjaimat óvatosan az ajkaimhoz emelem,körberajzolom velük a szám szélét. A reakció nem marad el. Az atya elharapja a szavak végét, kezében a Bibliát szorongatja, úgy próbál koncentrálni. De mikor a szabad kezem előre kúszik a ruhám alá, szemével követi útját, ahogy eltűnik a combjaim között.

Te is helyezkedsz a kamerával, hogy a teljes násznép rajta legyen a felvételen.

Közben a pap nagyokat nyelve nézi, ahogy a csiklómat masszírozom, szája megremeg,ahogy utunkra bocsájt bennünket.

Hozzánk lép, és belénk karolva kísér bennünket a templom bejáratához. Izmos karja megfeszül, ahogy hozzányomom kemény mellem, de nem néz rám. A felvevővel már kinn vársz minket, és felveszed, amint a pap gratulál.

Sorra érkeznek a rokonok, ismerősök, közben a férjemet is félre hívja valaki. Hozzám lépsz, a kamerát leengedve tartod magad mellett.

-Gratulálok még egyszer. És persze sok boldogságot. -súgod a fülembe, ahogy hozzám hajolsz.

-Nélküled?- kérdem majdnem pityeregve de megsimogatod az arcom, és így szólsz:

-Nem hagylak magadra, ne félj -és egy csókot lehelsz az ajkaimra.

Épp időben engedsz el, mert a férjem visszalép hozzám, és karon fog, szinte birtokolva magához húz.

Megint válladon a kamera, a nászmenet pedig visszaindul a lagzi helyszínére.

Még visszapillantok a vállam felett, és elkapom a pap vágyakozó pillantását.....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Próbálom megszokni a látványt, ami elém tárult, de még kissé nehezen megy a beszéd. Aztán ahogy telik az idő, egyre jobban megnyugszom, bár nagyon felhúztál azzal, hogy előttem mosolyog az ajkad a menyasszonyi ruha alatt. De semmi gond, én az asztal mögött állok és nem látja senki mennyire is állok.

Már épp belelendülnék a szertartás utolsó részébe, amikor észreveszem, hogy a szád simítod végig az ujjaddal. Nagyon is emlékszem erre a mozdulatra. Kicsit el is veszítem a koncentrációmat, és megszorítom a szentírást, hogy az esetleg visszatérít a helyes útra. Próbálom mondani a nemes szavakat továbbra is, de aztán észreveszem, hogy a másik kezed felcsúszik a combodon, és az ujjad hegye a csiklódon állapodik meg. De nem sokáig, mert aprókat köröz rajta, masszírozza finoman. Próbálok helyezkedni, hogy újra kemény farkam valahogy csillapítsam, de nehezen megy. Ráadásul a férjed is engem néz folyamatosan és a násznép is figyeli mit mondok. Kínos a helyzet. De aztán úgy döntök, nem húzom tovább a szertartást, mert újra kitérek a hitemből.

Úgy illik, hogy a pap kísérje ki az ifjú párt, ezért odalépek hozzátok - félig görnyedt helyzetben, nehogy a reverendán kidomborodjon a farkam hegye -, és beléd karolok. Nem merek rád nézni, mert egyből elveszteném az eszem. Amit műveltél egy hete, és most a szertartás alatt. Nehéz visszafogni magam.

Aztán a kapuban megfordulok és először a férjnek gratulálok, majd odalépek hozzád és megpuszillak mindkét oldalról. Kezed épp elől volt és érzetem, hogy egy pillanatra megmarkoltad a reverendán át ékes férfiasságom. Nagyon is tudod hol keresd, egyből megtaláltad és el is engedted. Gyorsan tovább is léptem, hogy megálljam: ne markoljak bele a fenekedbe, vagy ne teperjelek itt le. Inkább elsiettem hátul, és bezárkóztam a mellékhelységbe. Ott viszont akkorát élveztem, hogy a saját kezemtől még sosem volt ilyen jó érzésem. Ráadásul még azután is állt a farkam egy ideig, amiután elbúcsúztattam a násznépet...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mit csinál ez a lány? Játszik a pappal? A szemtelenje!

Magamban mosolygok a gondolataimon, és mulatok szegény papon. De ahogy telik az idő, egyre jobban kívánom édes pinád, csak legyen vége a szertartásnak! Veszem egy kicsit még a násznépet, aztán... Hoppá! Észreveszem, ahogyan az ujjaddal a szádat rajzolod körbe. Mire készülsz? Velem is játszottál már ilyet, de hogy pont itt akarod?

Kamerámmal már kerestem is a másik kezed, mert az éppen felcsúszik a combodon, meg sem állsz az ajkaidig. Micsoda képsorok lesznek! Ujjad aprókat körözni kezd a csiklódon, és egészen közelről veszem, hogy lássam, amikor az ajkaid nyílnak és záródnak ennek hatására. Teljesen lefoglal a játékod, de mintha a papunk sem lenne épp a helyzet magaslatán. Távolítom a képet, hogy benne legyen a vőlegény is, aki ott ül pár centire tőled és nem is sejti, hogy a felesége épp az orra előtt maszturbál! Persze ki gondolná egy templomban...

Na de a násznép semmit nem lát, ki is tágítom a képet, hogy benne léegyen mindenki. Milyen áhítattal figyelik a ceremóniát, pedig az én drágám épp magával van elfoglalva. Rá is közelítek az ujjára megint. Ez az édesem, játssz csak!

De aztán az ujjad hirtelen abbahagyja a kényeztetést. Mi történt? Ó, hogy a szertartásnak vége lesz? Gyorsan a papról egy közelit, amikor hozzátok közelít! Megvan. Előre sietek a kapuhoz, hogy a kivonulás is meglegyen. Ott megálltok és a pap először a férjednek gratulál, majd ad neked két puszit. Szegény pap, kicsit azért sajnálom, hogy milyen bűnös játékot játszottál vele, de hát neki sajnos semmi többet nem szabad. Nem úgy nekem!

Jönnek a rokonok szépen sorrendben gratulálni, egymás után. Végigveszek mindenkit, nehogy később sértődés legyen belőle. Aztán elhívják a férjed, és a násznép is másfelé figyel. Nézzünk csak meg megint alulról! Kamerát leengedve lépek hozzád. Épp kicsit terpeszben is állsz, nagyszerű felvétel lesz!

- Gratulálok még egyszer. És persze sok boldogságot. - súgom a füledbe. Tudod te is, hogy mi egymás mellett maradunk.

- Nélküled? - kérdezed nagy szomorú szemekkel, de bátorítólag azért megsimítom az arcod.

- Nem hagylak magadra, ne félj. - súgom oda, és egy csókot lopok tőled. Aztán hirtelen eszembe jut, hogy nem ketten vagyunk, és gyorsan hátralépek és a kamerát is kihúzom a ruhád alól.

Indulhat a menet, irány az étterem! Előre sietek, hogy a menet elejéről vehesselek titeket, ahogyan kísér a násznép.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy odaérünk az étterembe, a zenészek elfoglalják a helyüket, és megkezdődik a mulatság. Én viszont csak a lehetőséget keresem, hogy kettesben lehessek kicsit veled. Ahogy a táncoló tömegben kereslek, húznak jobbra-balra, hogy ifjú feleségként táncoljak velük én is. De én nem ilyesféle táncra vágyom. Szemem közben rád talál, az egyik sarokból veszed a vigadó násznépet. Amikor pillantásunk összekapcsolódik, fejemmel az ajtó felé intek.Gondolkodóba esek egy pillanatra, hogy helyesen teszem-e, amit teszek. Bólintasz, jelezve, hogy értetted a jelet, és elindulsz a kijárat felé.

Ahogy megfordulok, hogy menjek én is, valaki megmarkolja a karom. Visszafordulok, és meglátom kedves férjem arcát, amint idétlenül vigyorog.

- Cicám, gyere velem táncolni- dünnyögi, és érzem hogy dől belőle a piaszag.

- Részeg vagy, engedj el! - szólok rá, és kirántom a karom szorításából.

Hála az égnek, olyan részeg már, hogy nem foglalkozik velem, visszatámolyog a mulatozók közé.

Ahogy átverekedem magam a táncoló násznépen,az ajtónál meglátlak.

Végig simogatlak a szememmel tetőtől talpig. Nagyon elegáns vagy, pedig nem is öltönyt húztál, csak egy vékony szövetnadrágot, meg egy rövid ujjú inget. De belülről árad belőled a tűz, az a szenvedély,ami titkos kapcsolatunk első napjától megbabonázott.

Kezem után nyúlsz,és húzol magaddal ki az udvarra.

Az étterem első udvara parkolóként szolgál, de a hátsó rész valóságos kis paradicsom. Sűrűn ültetett zöld tuják uralják a teret, magasan az ég felé nyúlva, köztük megbújva egy fehérre festett pad árválkodik.

Ide vezetsz most, hogy a fák jótékony takarásában csókot lopj tőlem.

Finoman a padra tolsz, és elém térdelsz. Szemedben titokzatos fény csillan, hozzám hajolsz, és szelíden megcsókolsz. Imádom érezni a szádat, ajkaim teljesen elolvadnak csókodtól. Érzem, hogy ölemet elöntik a vágy hullámai, testem minden porcikája követeli az érintésedet. Hirtelen elhúzódsz tőlem, és a nadrágzsebedbe nyúlsz.

Amikor előhúzod a kezed, és felém nyújtod, egy apró dobozt látok meg a tenyeredben.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor elkezdődik a mulatság, úgy érzem teljesen elvesztelek, mert bár felveszem a táncokat és a násznépet, mivel te vagy a nap fénypontja, mindenki rád fog figyelni. Kicsit csalódott vagyok, hogy ez nem a mi esküvőnk, de az is igaz, hogy a mienk szebb lenne. Nem is innám le magam, mint ahogy a férjed megtette. Ahogyan megérkeztünk, máris az ital került a kezébe. Vagy nagyon kevéstől is képes berúgni, vagy annyit ivott, nem tudom, de már jobb, ha nem viszi túlzásba.

Ezeken gondolkodom, amikor látom, hogy rám nézel és a kijárat felé intesz a fejeddel. Tehát tudunk nyugodtan is beszélni... Kezdek izgalomba jönni, hiszen van egy kis meglepetésem a számodra, mely bár vakmerőnek tűnhet, szeretném akkor is odaadni.

Előbb érek oda a bejárathoz, és nem sokkal később te is megjelensz kissé zaklatva. De ahogy rám nézel, megnyugszol és végigpásztázik a szemed minden egyes pontot rajtam. Elmosolyodsz, de nem hagylak ott állni, még valaki visszavisz. Megfogom a kezed és elindulunk hátra. Ott van egy kis park, ahol nyugodtabban el lehetünk.

A tuják közt egy kis pad bújik meg, arra ültetlek le, és remegve, de nagy levegőt véve letérdelek eléd. De előbb egy csókot adok, hogy megnyugtassalak, vagy talán magam miatt is tettem? Ebben a csókban minden benne volt, az elmúlt hónapok és évek szenvedélye, íze, szerelme. Aztán a bűvöletből kibontakozva eszembe jut, miért is jöttünk ide. Zsebembe nyúlok és előveszem az ajándékomat. Sosem titkoltam előled semmit, a szerelmemet is felvállaltam, mégis izgatottan remegve nyújtom át, hiszen már feleség vagy. Összeszedem magam és kinyitom, miközben ezt mondom:

- Leszel a feleségem, édesem? - És egy gyűrű volt benne. Szolid, nem hivalkodó, mégis elegáns, egy aprócska kővel. A meglepettségtől majdnem felsikítasz, de kicsit visszafogod magad és egy halk "Úristen!" hagyja el ajkaidat. Majd a nyakamba ugrasz és forrón megcsókolsz. Olyan szenvedélyesen, mintha csak én adnám neked az életet, és vesznénk el együtt benne. Alig bírunk elszakadni egymástól, amikor megkérdezem:

- Akkor ezt vehetem igennek? - kérdezem mosolyogva, hiszen tudom a választ. Csak hallani akarom, mert jól esik, és hogy ez a pillanat megmaradjon örökké bennem. Nem is késlekedsz a válasszal:

- Igen! Hát persze! Igen! - és potyognak a könnyeid a meghatódottságtól, majd zokogni is kezdesz.

- Édesem... - és megsimogatom az arcod. - Tudod, hogy én mindig itt leszek veled. Mindig a tied maradok és nem engedlek el. Ez a gyűrű legyen a tied. Amíg ezzel az emberrel vagy, ne derüljön ki, hogy tőlem kaptad, erre kérlek. Mert akkor mindig veled leszek, az ujjadon és bárhova veled mehetek. Ugye megígéred?

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szolid kis doboz remegve billeg a tenyereden, miközben mélyen a szemembe nézel, és halkan megszólalsz:

- Leszel a feleségem, édesem? - kérded, miközben felpattintod a tetejét. Más körülmények között nevetséges lenne ez a kérdés, hiszen már másvalakinek vagyok a felesége. De tudod te is, hogy csak tiéd a szívem, csak téged szeretlek, ezért meghatódom a gesztusodon.

Alig bírok uralkodni magamon, amikor megpillantom, mit is rejt a kis doboz. Egy finom kidolgozású,de nagyon elegáns gyűrű lapul benne, foglalatában a kő ezer apró szikrát szór, ahogy rávetődik a napfény.

El sem képzeled talán, mekkora örömet okozol ezzel nekem. Felugrok a padról, nyakad köré fonom a kezeim, szám már az ajkaid keresi. Csókommal bizonyítom, mennyire szeretlek.

Amikor ajkaink szétválnak, arcom két kezedbe fogod, úgy kérded:

- Akkor ezt vehetem igennek?

- Igen! Hát persze! Igen! - de ahogy kimondom, már érzem, hogy megerednek a könnyeim. Nem akarom, hogy sírni láss, de nem tudom visszatartani a sírást.

- Édesem... - szólsz és végig simítod az arcom. - Tudod, hogy én mindig itt leszek veled. Mindig a tied maradok és nem engedlek el. Ez a gyűrű legyen a tied. Amíg ezzel az emberrel vagy, ne derüljön ki, hogy tőlem kaptad, erre kérlek. Mert akkor mindig veled leszek, az ujjadon és bárhova veled mehetek. Ugye megígéred?

- Ígérem - mondom szipogva, és hagyom, hogy felhúzd a gyűrűt az ujjamra.

Ahogy kezem a kezedben tartod, mélyen a szemembe nézel, tekintetünk eggyé olvad, teljesen elveszek a szemedben.

Ajkaidhoz emeled a kezem, könnyed csókot lehelsz a gyűrűmre,majd kezem finoman megfordítod, és végig csókolod a csuklómtól kezdve a karom belső oldalát.

Érintésed felgyújtja bennem a szenvedély tüzét, szinte lángol a bensőm.

Hozzád simulok, és érzem a gerjedelmed, ahogy ölemhez nyomódik keményen. Végre elérsz a számhoz, kezem már elengeded, és derekamnál fogva húzol még közelebb magadhoz.

Beleszédülünk mindketten a szenvedélyes csókba.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen megszédülök attól, hogy beleegyeztél, hogy az enyém lehetsz és hogy ilyen ruhában látlak. Mintha csak a mi esküvőnkön lennénk és elraboltalak volna a násznép elől. A szemed káprázatos, visszaveri a napfényt és teljesen elandalít, varázslatos világba repít.

Felemelem a kezed, mintha meg akarnám csókolni, hiszen a finom bőröd mindig imádtam elkényeztetni. Aztán mégis a gyűrűre adom, hogy ezzel is megpecsételjem akaratom véglegességét. De ekkor illat kúszik az orromba, egy nagyon finom parfümé, amit együttléteink során is használtál. Ettől máris eszembe jutnak a forró éjszakáink, és vad játékaink, a nadrágom máris egyre szorosabbá válik. A következő csókom a csuklódon pihen, majd egyre feljebb és egyre több ponton kapod meg gyengédségemet.

Már a válladnál tartok, amikor átölelsz és az öled hozzám nyomod. Ettől a feszüléstől csak még keményebbé válik a farkam, minél jobban nyomod, annál erősebben feszülök ellene. Már nem bírom, és akarlak! Elengedem a kezed, megfoglak a derekadnál és a számra húzom az ajkaid és szenvedélyes csókban egyesülünk.

Úgy éreztem most vesztem el, és nem érdekel sem a külvilág, sem más, csak az enyém vagy. Ott vagy a karjaimban, szorosan tartalak miközben nyelvünk és ajkaink szenvedéllyel ölelkeznek, egy soha véget nem érő csókban. Majd érzem, hogy egyszer csak a kezed rámarkol a makkomra a nadrágon át. El is engedlek, és huncut szemed máris csillog.

De már időm sem volt ellenkezni, mert a cippzáram máris kinyílt, és meredő farkam a tenyeredbe ugrott. Gyorsan körbenézek, de sehol senki. Két húzás, aztán leülsz a padra, melyet a tuják takarnak mindenhonnan. Fejem állandóan jár körbe, nehogy megzavarjanak, de te nyugodtan és kitartóan szopogatni kezdesz.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Olyan szenvedéllyel csókolsz, mintha az életed múlna rajta. Valahol igaz is, hisz nemrég azt mondtad, én vagyok az életed értelme, akit elveszítesz ezzel az esküvővel. Meg akarom mutatni, hogy igazán csak most leszek a tiéd, nem csak a testem, mint már annyiszor. A lelkemet is magadévá tetted az imént, amikor asszonyoddá fogadtál azzal a gyűrűvel. Éreztetni akarom veled az összetartozásunkat, és azt, hogy mindig te leszel az első az életemben.

Érzem gerjedelmedet a vékony nadrágon keresztül, és már nem tudok parancsolni a vágyaimnak. Kezem öledre siklik, és érzem, ahogy a vágyad cseppjei máris átitatják a könnyű, nyári anyagot.

Csókunk közben rád nézek, szemeim mosolyognak, ahogy húzom le a cipzárt a nadrágodon.Szemeid kitágulnak a meglepetéstől, ahogy kemény férfiasságod előugrik, bele a tenyerembe. Látom rajtad, hogy kicsit zavar a helyzet, hisz bármikor meglephetnek bennünket, ha nem vagyunk óvatosak. De talán ez a lehetőség, ami csak még izgalmasabbá teszi az egészet, ez hajt előre.

Lazán körbefonom az ujjaimat a farkadon, és ütemesen mozgatni kezdem a kezem fel-le.

Mélyről tör fel belőled a sóhaj, alig értem a hangod.

- A szád... - de mire kimondanád, már ráhajtom fejem az öledre, és az érzékeny makkról lenyalogatom vágyad nedvét. A padon ülve előre dőlök, hogy minél mélyebben bekaphassam, tudván, hogy így okozhatok neked határtalan örömet.

Szorítok a fogásomon, farkad erősen lüktet az ujjaim között, ahogy erősödik a nyomás rajta. A számmal is satuba zárom, lassan szopom, körbe nyalogatom, hogy megnyújtsam neked a gyönyör minden pillanatát. Élvezem, ahogy beleszalad a számba a tövéig, a következő pillanatban meg már a makkodat ostromlom a nyelvemmel.

- Hihetetlen vagy, te lány! - sóhajtasz nagyot, ahogy hangosan cuppan az ajkam a farkadon.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen olyan hevesen és szenvedélyesen szopod a farkam, hogy nem bírok ellenállni az ostromodnak. Körbenézek, és még sehol senki szerencsére, de ettől az izgalomtól csak még keményebb leszek.

- Hihetetlen vagy, te lány! - nyögöm rád visszanézve, de akkor megakad a szemem a padon felejtett kamerán. Milyen szép esküvői videó lesz, ahogy a menyasszony éppen leszop...

Több sem kell, és már kapom is kézbe, már indítom is. Észreveszed, és kiveszed a farkam a szádból, de még markolod, úgy mosolyogsz a kamerába.

- Szabad egy szopásra? - kérdezem, de szó nélkül, mosolyogva kapod vissza a makkom, majd egy erőset szívsz rajta, amitől felnyögök.

Körbenézek a kamerával, nehogy megzavarjanak minket, amikor látom, hogy a tuják túloldalán megállt pár srác cigizni, de szerencsére nem olyan közel, hogy meghallhassanak minket. Ettől még csendben kell lennünk. Mutatom is neked, az ujjam a szám elé téve és a bokrok túloldalára mutatva. Újra kibújok a szádból, és azt válaszolod:

- Neked kell csendben lenni édes, nekem tele a szám. - és mélyen bekapod újra a farkam. Igyekeztem halkan felnyögni, de a kamerába biztosan behallatszott. Újabb körbenézés, hiszen szemmel kell tartani a társaságot, nehogy erre jöjjön valaki. Eközben nem kímélsz, és egyre erősebben és hevesebben húzogatod a bőrt, és szívod a makkom, amikor hallom, hogy távolabbról egy kérdés szűrődik el hozzám:

- Hol a menyasszony? Ki látta?

Ekkor odasúgom hozzád, miközben már alig bírom visszatartani magam:

- Téged keresnek...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Biztosan megőrültél – fut át az agyamon a gondolat, mikor meglátom, hogy a kamera után nyúlsz. Jó kis házi videó lesz belőle, ha tényleg fel akarsz venni szopás közben, de már a gondolatára is végig fut a bizsergés a gerincemen. Egy pillanatra abbahagyom a számmal a kényeztetést, kezembe veszem vastag farkad, úgy emelem rád tekintetem, és huncut mosollyal jutalmazom az ötleted.

- Szabad egy szopásra?- kérdezed, miközben a kamerát lefelé tartod, és az arcomra irányítva elindítod.

Ajkaim közé veszem megint, és erőteljesen megszívom duzzadt férfiasságod. Számban már érzem felizgult tested nedvét, ahogy nyálammal keveredik. Érzem rajtad a feszültséget, ahogy körbenézel, mikor pár méterre tőlünk a tuják takarásában megáll néhány srác.

De nem hagyom, hogy másra figyelj, ajkaimat rászorítom farkadra, és úgy mozgatom a fejem, egyre gyorsabb tempóban. Teljes hosszában birtokba veszem méretes szerszámod, ami már keményen és vörösen meredezik.

Néha belepillantok a kamerába, csak hogy izgalmasabb legyen a jelenet, de egy pillanatra sem hagyom abba az édes kényeztetésed.

Kezemmel húzogatom fel-le a bőrt farkadon, míg nyelvemmel makkodat ízlelem.

Nyögéseden túl valami hangot hallok, mintha egy kérdés szállna felénk a levegőben:

- Hol a menyasszony? Ki látta?- csendül a hang messziről még, de bármelyik percben meglephetnek minket.

Rekedten ejted ki a szavakat, mikor végre meg bírsz szólalni.

- Téged keresnek. – mondod halkan, és látom a szemedben, hogy azt hiszed, most magadra hagylak így, felizgatva.

Én viszont akarom, hogy élvezz velem minden pillanatot, és ahogy mélyen a szemedbe nézek, te is megérted, hogy nem fogok megállni.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hiába szóltam, nem hagyod abba, és egyre jobban szívod, masszírozod a makkom. A kamerával megkeresem a hang forrását és látom, hogy az anyósod keres kérdezősködve a kint lévőktől. De kezem megremeg, ahogyan tartom a kamerát, mert már nem bírom viszatartani magam. Bár elfojtottan, de felnyögök, amikor megmarkolod a fenekem, és úgy tartasz ott, nehogy elmozduljak. Ekkor tör fel belőlem a forró levem, és egyből a szádba öntöm. Aztán újabb szívás és már csak jön és jön, miközben tartasz, nehogy elgyengüljek, vagy mozduljak. Már szédülök, de közben hallom, hogy a hang közeledik, és amíg egyik kezemmel a válladba kapaszkodom, és már jelzek, hogy hagyd abba, mert bármikor ránk bukkanhatnak, csak folytatod. Kamerámmal felnézek és épp a cigiző srácokat kérdezi az anyósod. Pár másodperc és elindul ebbe az irányba. Te még szorítod a fenekem és nyalogatod a farkam, amikor az anyós megkerüli a bokrokat. Megütögetlek, hogy most azonnal vége, és villámgyorsan elteszem a farkam. Visszanézek az ösvény elejére, akkor bukkan fel a nő, és vesz észre minket. Gyorsan elkezdelek venni, de te még gonoszul kinyitott szájjal is nevetsz, némi árulkodó jellel, de aztán gyorsan megnyalod a szád szélét és nyelsz egyet. Ekkor ér oda az izgatott hölgy:

- De jó, hogy megvagytok! Mit csináltok itt? - kérdi hozzád fordulva, de megelőzlek a válaszban:

- Készítenénk pár képet a padon, de még nem régen jöttünk. Sürgős mennie?

- Igen, mert tortavágás lenne. - nyögi bűntudattal, de felsőbbrendűen a nő, és én úgy teszek, mint aki beleegyezik:

- Rendben, akkor menjünk tortát vágni, utána ha lesz idő, visszajövünk. - Amint a nő megfordul, kacsintok rád, de sietünk be utána a terembe. A bejáratnál a becsípett urad vár, és egy csókot nyom a szádra. Ha tudná, hogy pár perce még hol volt az az édes ajak és mitől olyan selymes...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hang egyre közelebbről hallatszik, de épp az a veszélyes szituáció édesíti meg kényeztetésed minden pillanatát. Kezeimmel izmos fenekedbe markolok, így próbálok megtámaszkodni, és még jobban ráhúzom a farkadra a szám.Érzem, ahogy egyre csak duzzad, lüktet a számban, én pedig nem engedlek, főleg, mikor meghallom a nyögésed, ami a kielégülésed jelzi. Megszűnik körülöttem a világ, ahogy feltör belőled a forró nedű, és telepumpálod vele a számat. Lehunyom a szemem, élvezettel nyelem minden cseppjét.

Közben a rikácsoló hang már a cigiző srácoktól kérdezi, láttak-e.Kezed érzem a vállamon, finoman húznál magadhoz fel, hogy fejezzem végre be, mert lebukhatunk. Elrakod mohó ajkaim elő a farkad, ami még mindig vágyad nedvétől csillog.

Felállok, ha már megfosztottál a játékszeremtől, és látom, hogy megint felém fordítod a kamerát. Cinkos mosollyal nyalogatom le ajkaimról a spermád maradékát, mikor anyósom elénk lép a tuják takarásából.

Úgy tűnik, téged nem ér váratlanul a felbukkanása, mert mikor rákérdez, hogy mit csinálunk itt, gyors válasszal leszereled.

- Készítenénk pár képet a padon, de még nem régen jöttünk. Sürgős mennie?- kérded, csak hogy eltereld a gondolatait.

De mennem kell, fel kell vágni a tortát.

Ahogy anyósom után indulok, jössz te is, mert a tortás ceremóniát is fel akarod venni.

A terem bejáratánál a részeg haverjait szórakoztatja a férjem, és ahogy közel érek hozzá, birtoklóan magához húz, és belecsókol a számba.

Elkap az undor, ahogy az alkoholos leheletét érzem, de arra gondolok, vajon ő mit szólna, ha tudná, hogy ezek az ajkak, amiket most csókol, pár perccel ezelőtt még más farkát kényeztették.....

Az asztalunk elé állsz, és felveszed a tortavágás minden mozzanatát.Közben a zenekar folyamatosan játszik, a násznép egyre többet iszik, és fáradhatatlan mulatozás kezdődik.Nem kell már sok időt kibírnom, hogy mehessek átöltözni a menyecskeruhámba.

Azt már tudom, hogy magam után csábítalak majd akkor is....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem akarok lemaradni a tortavágásról, hiszen a családi videón mégsem lehet az, hogy miképp szop a menyasszony az esküvőjén. Úgyhogy veszem, amint szeled a tortát, és megeteted a kissé nehezen álló férjed, aki próbálja magát összeszedni, de a videón azért majd kitűnik a spiccessége.

A tortaosztás már izgalmasabb, mert ahogyan osztjátok ki a szeleteket, néha jobban behajolsz, aminek csak örülök, mert ahonnan veszlek, bimbóig belátni a ruhádba. Mosolygok is, hogy a fél videón csak szex lesz, de nem érdekel, más úgysem fogja látni. De azért pár rendes kép is készül azért, nehogy rövidnek tűnjön a film. Rá is közelítek a szádra, ahogy az ujjadról lenyalogatod a habot és a krémet. Igazán izgató lávány, főleg, hogy nemrég épp ugyanígy nyalogattad a makkom.

Aztán leteszem a kamerát és én is kapok a tortából, nem messze leülök, hogy megegyem, pont veletek szemben. Ahogy odanézek, akkor látom, hogy a terítő nem ér le a földig, hanem csak félig van lehúzva. Nocsak! Ölembe kapom a kamerám, és bekapcsolom. Belenézek a kis monitorba, és gyönyörűen belátni az asztalotok alá. Szuper!

Kezembe veszem a kamerát, és felveszlek titeket, amint esztek, és nézelődtök. Rám nézel párszor, és huncutul kacsintok, de nem érted, miért, csak mosolyogsz. Aztán leteszem az ölembe a kamerát kikapcsolás nélkül és figyeled a mozdulatom. Ráközelítek a lábadra, amelyeket épp akkor kinyitsz. Látom egyből megértetted mit is akarok. Teljesen közelről, bár kicsit árnyékban veszem a puncid, amint ott csillog a ruhád alatt a nedvességtől. Pár percig így hagyom a kamerát, és eszek pár falatot, majd újra felveszem és titeket veszlek. Ekkor húznak rá a zenészek, mert a jónép nehogy leüljön és elpilledjen. A menyasszonytáncot nem szerettétek volna, ezért most mész el menyecskének öltözni, amit alig várok! Ilyen menyasszonyi ruha után bele sem merek gondolni milyen lesz a vörös öltözéked.

Új kazetta indul, régit zsebre teszem, hogy felkészüljek a fogadásodra.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig bírom levenni rólad a szemem, egyfolytában az jár a fejemben, mit műveltünk kinn a padon, és remélem, hamarosan folytathatjuk tovább egymás kényeztetését. Hiszen az ölem tüzel, vágyom a szád érintését, akarom édes ajkadat a puncimon érezni.

Tortaosztás közben is itt állsz, csupán egy karnyújtásnyira tőlem, és fáj,hogy nem érhetek hozzád, meg sem ölelhetlek.

Már szinte minden vendég kapott, intek neked is,hogy hagyd a videózást, és vedd el tőlem a tányért, amit nyújtok feléd. A szeleteléstől csupa krém és hab a kezem, így hát egyenként lenyalogatom, miközben téged nézlek. Tudom, hogy te imádod az effajta játékokat, és látszik a nézésedből, hogy máris eszedbe juttattam pár élvezetes dolgot.

Végre közel jössz hozzám, magadhoz veszed a süteményt, és leülsz velünk szemben.

Amikor magad mellé teszed a kamerát, hogy falatozz a tortából, eszembe jutnak a templomi huncutságok, és a gondolattól teljesen benedvesedek.

Kezd kényelmetlen lenni a dolog, ezért óvatosan szétnyitom a combjaim. Látom, hogy majdnem félrenyelsz a látványtól, de hát te akartad, hiszen szinte olvasok a pillantásaidból.

Már nyúlsz is a kameráért, és anélkül, hogy felvennéd, beállítod a megfelelő szögbe.

Kicsit rájátszok még, egyik kezem leengedem az asztal alá, ujjaimat végigfuttatom a csiklómon, és kissé széthúzom a szeméremajkakat, hogy jobban látszódjanak vágyam cseppjei.

Nem játszadozhatok sokáig, mert a zenészek már húzzák a talpalávalót, lassan mehetek átöltözni.

Alig várom már, hogy láss a menyecskeruhámban is. Hozzám illően vad és erotikus a ruha, mivel szabad kezet kaptam, ezt választottam.

Közben látom, kicseréled a kazettát, és máris veszed, ahogy a vőfély kivezet a teremből, miközben a násznép tovább folytatja a mulatozást.

Az étterem biztosít számomra egy külön termet, ahol kényelmesen átöltözhetek. Ahogy belépek az elkülönített helységbe, elégedetten látom, hogy a koszorúslányok mindent elrendeztek, ahogy megbeszéltük.

Gyönyörű, vörös-fekete színben pompázó menyecskeruhám felakasztva vár rám, még így, vállfán is csodálatosan mutat.

Szabása hasonlít a menyasszonyi ruhámhoz, talán csak anyagában tér el tőle.

Vállpánt nélküli, fűzős felsőrészét egy hatalmas vörös-fekete rózsa díszíti. Rövid kis szoknyarésze három aprócska fodorból áll, hátul hatalmas tüll uszállyal.

Az egész ruháról ordít a szenvedély, a tűz, és már alig várom, hogy láss benne.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy kikísér a vőfély, követlek titeket egészen addig, amíg el nem tűnsz az ajtó mögött. Megállok és várok Rád a vőféllyel együtt. Mint valami strázsák állunk ott. Aztán odasiet az egyik pincérlány, és kérdez valamit a vőfélytől, majd az odafordul felém:

- Ne haragudjon, de odabent van még egy kis dolgom. Kérhetem, hogy ha készen van a hölgy, szól nekem? De addig ne engedje be a terembe kérem!

- Rendben, megmondom neki, de lehet, hogy nekem is el kell majd mennem, ha történik valami. - válaszolok, miközben már jár az agyam. - De azért a fél szemem itt tartom és szólok.

- Köszönöm! - és már el is siet onnan a vőfély.

Körbenézek. Sehol senki. Mi lenne, ha meglepnélek? Nem is rossz ötlet, hiszen odabent nincs senki rajtad kívül. Más nem ment be. Kamerát bekapcsolom, és halkan benyitok. Épp háttal állsz az ajtónak és a menyecskeruhád nézegeted. Csendben becsukom az ajtót magam mögött, majd bezárom, és a kamerát rád irányítva leteszem az asztalra, hogy mindent felvegyen. Ekkor nyúlsz hátra a ruhádhoz, hogy levedd, de nem akar sikerülni. Mögéd lépek és a füledbe súgom:

- Segíthetek levenni? - közben a kezem már oldoz ki a ruhádból, mely pár pillanat múlva lesiklik a testeden és a földre hullik. Ott állsz egy combfixben csupán, fejeden a fátyollal. Megcsókolom a nyakad és a vállad, majd megfordítalak, hogy szembe nézz velem. Máris elvesztem úgy érzem.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Épp leakasztanám a vállfáról a menyecskeruhámat, mikor meghallom a hangod a hátam mögül.

-Segíthetek levenni? -kérdezed halkan,hiszen nem akarsz megijeszteni.

Kezed már a fűzőt bontogatja, és néhány pillanat múlva combfixben és harisnyatartóban állok előtted. Ráhajolsz a nyakamra, belecsókolsz, majd érzem ,ahogy forró szád a vállamra siklik. Mindkettőnk ajkáról mélyről feltörő sóhaj száll fel, ahogy lassan magad felé fordítasz.

Tekintetünk összekapcsolódik, mint ahogy kezeink is. Mindkét kezem fogod, ujjaink egymásba kulcsolódnak, mintha sosem akarnák elengedni a másikat. Összefonódott kezünket - amelyiken a gyűrűm van - felemeled a szádhoz, és ajkaiddal megcirógatod lágyan. Édes borzongás fut végig rajtam, örülök, hogy végre megint kettesben lehetünk.

Picit eltolsz magadtól, és mohó pillantásodtól egy percre zavarba jövök. Olyan vágyakozással pásztázod végig a testem minden porcikáját, hogy már a nézésedtől felforr a vérem.

Elengeded a kezem, és az egyik mellem alá nyúlsz, hogy a szádhoz emeld. Közelebb is hajolsz, máris érzem forró leheletedet a mellbimbómon, ami már izgatottan ágaskodik.

Közben a másikat is kényezteted, az ujjaid közé véve finoman morzsolgatod az érzékeny bimbót.

Hangos, elégedett sóhajjal jutalmazlak, és már alig várom a folytatást.....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor eltollak, akkor megcsodálom azt a gyönyörűen csodás alakod. Imádom mindened! Mohón nézek rád, hiszen legszívesebben most neked esnék! Amilyen vágyakozón is nézel, olyan bíztatón...

Megfogom a melled és tenyerembe ültetve a számhoz emelem. Egy hajszál választ el tőle, hogy bekapjam, és élvezem ezt a pillanatot. Beszívom az illatod, és már nem bírom tovább ezt a feszültséget. Másik kezemmel hátranyúlok, megmarkolom a popsid és magamhoz húzlak. Nadrágomon át neked feszítem a farkam, hogy érezd, mennyire is kívánlak, majd bekapom a bimbód, amennyire csak tudom és szívni, szopni kezdem. Felnyögsz, amtől ujjaim belemélyednek puha bőrödbe, majd elengedem a melled és a másik oldalról is belédmarkolok. Megemellek és az asztalhoz viszlek, miközben a számból egy pillanatra sem engedlek el. Hajamba túrsz, és amikor leteszlek az asztalra magadra húzol.

Mohón szívom a bimbód, számban játszom vele, nyelvem körkörösen masszíroz. Olyan szorosan húzol magadhoz, hogy levegőt alig kapok, majd elengedsz és érzem, hogy a kezed a nadrágomon matat. Pár pillanat múlva a farkam máris szabaddá válik, ahogy lecsúszik rólam az anyag és már nincs visszaút. Megfogom a feneked és egy húzással tövig rántalak a farkamra. A fejembe sikítasz a heves mozdulattól, de ahogy elkezdek benned mozogni, körözni, nyögések hagyják el édes szádat.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Melleimet csókolgatod, nyelved körbe-körbe jár mellbimbóimon, közben kezed finoman masszíroz. Ahogy hozzám simulsz, érzem, hogy te is legalább annyira kívánsz engem, mint én téged.

Nem gondolkodsz sokat, kezeidet csípőmre szorítod, erősen megmarkolsz, és az asztalhoz viszel.

Felültetsz rá, és folytatod száddal az édes kényeztetést, én pedig fejem hátra hajtva nagyokat sóhajtozom. A nyelved játéka teljesen beindít, belemarkolok a hajadba, úgy húzlak magamhoz még közelebb. Ezután előre nyúlok a combjaim közé, és kezemmel türelmetlenül gombolom ki a nadrágodat, hagyod, hogy lecsússzon a csípődről.

Nem teketóriázol sokat, egyetlen mozdulattal magadra húzol, szinte felnyársalsz kőkemény farkaddal. Felsikoltok a váratlan gyönyörtől, te pedig megállsz egy pillanatra, hogy kiélvezhesd szűk pinám melegét.

Előbb lassan, majd egyre gyorsabban dugsz, lábaimat szétterpeszted, úgy uralod a testem.

Őrületes iramot diktálsz, és amikor úgy érzem, nincs tovább, lábaimat a nyakadba veszed, farkad így még mélyebbre szalad bennem.

Testünk nedveitől tocsogó pinámban egyre gyorsabban tűnik el hatalmas férfiasságod, érzem, már mindketten közel járunk a csúcshoz.

A következő pillanatban hatalmas lökéssel élvezed tele a puncimat…..

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyszerűen megőrülök tőled, attól, hogy most, az esküvődön az enyém lehetsz, miközben kint a násznép...

Ezek dübörögnek a fejemben, mikor a nyakamba rakom a lábaid, hogy mélyebben legyek benned. Így viszont olyan szűk lettél, hogy már nem bírom tartani magam, és ahogy hozzád csapom a golyóimat, majdnem felordítok, olyan erővel tör fel belőlem a forró levem, mellyel teletöltöm a lucskos pinád. Megremegsz alattam és némán sikítasz a levegőbe, miközben odabent rám szorítasz. Ezzel újabb löketeket préselve ki belőlem. Egymáson reszketve és hullámozva éljük át a gyönyört. Lihegve, izzadtan, csatakosan maradok benned, mélyen remegve.

- Tudod, hogy ezzel nem végeztünk! - mosolyogsz rám hamiskásan. - Így mégsem mehetek ki táncolni.

Gyanakodva nézek rád, mit is szeretnél, miközben kicsúszom belőled. A hajamba túrsz, majd a következő pillanatban lefelé nyomod a fejem. Tiltakoznék, hogy ezt most nem kéne, de egyenesen a combjaid közé tolsz. Ott vár a szaftos pinád, hogy alaposan megtisztítsam. Kissé még habozok, hogy talán jobb lenne megtörölni, de nem engeded el a fejem, továbbra is tartod.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minden izmod összerándul, ahogy elélvezel, szűk járatomat teletöltöd spermáddal. Amikor éreztem, hogy nedved szétáramlik bennem, engem is elért a gyönyör. Rám borulsz, egymást ölelve, szótlanul lihegünk. Még bennem lüktetsz, mikor huncut gondolatom támad, és megszólalok:

- Tudod, hogy ezzel nem végeztünk! - mosolygok huncutul. - Így mégsem mehetek ki táncolni. - folytatom a gondolatot, de már ujjaim a hajadba markolnak ,és tollak le fejednél fogva a combjaim közé. Arcodra van írva, hogy olvasol a gondolataimban, tudod, hogy milyen szédült ötlet fordul meg a fejemben. De nem ellenkezel, és amikor széthúzom kezemmel a szeméremajkaimat, nyelveddel felkutatod a csiklómat. Lassan lejjebb csúsztatod a szád oda, ahol nemrég még kemény farkad járt, és mélyen beszívod testem illatát.

- Őrjítően szexi az illatod.- súgod, és lassú mozdulatokkal végig simítod pinám bejáratát a nyelveddel.

Eszem vesztem a kéjes érintéstől, amit puha, meleg nyelved okoz. Érzem, ahogy finoman betolod szeretkezésünktől lucskos lyukamba a nyelved, és ki-be mozgatod.

Nem bírok magammal, kezem a lábam közt kutatva rátalál duzzadt csiklómra, és masszírozni kezdem. A látvány, hogy miközben engem nyalsz, én magamhoz nyúlok, téged is begerjeszt. Feltörő nyögésedet hallom, ahogy tocsogó pinámba próbálod fojtani.

A szád akarom érezni, még mielőtt elélvezek. Megmarkolom a hajad, úgy húzlak fel a számhoz. Szenvedélyes csókban forrunk össze, és érzem nedveink ízkavalkádját a nyelveden.

A rövid, mégis vad csók után visszahúzódsz a combom közé, hogy befejezd, amit elkezdtél.

Már csak pillanat, és elélvezek, de léptek zaját hallom, majd kopogást az ajtón.

- Mindjárt megyek - kiáltok a zárt ajtó felé, és abban a pillanatban felrobban a belsőm. Kiáltásom hosszú, élvezetes sóhajba fullad, ölemet elönti a gyönyör hulláma.

Rád nézek, és te elégedett mosollyal megnyalod a szád szélét, majd a kezedbe veszed a kamerát, és megszólalsz:

- Na, öltözz gyorsan, édesem. Hagy vegyelek fel, ha már a vetkőzés lemaradt.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mohón lefetyelem az ajkaidból keveredett nedvünk minden cseppjét, mely csak csordogál ki belőled. Kezeddel a csiklódhoz nyúlsz és körkörösen masszírozni kezded, néha hozz-hozzáérve a számhoz is... Ez így már eszeveszetten vadító!!!

De meghúzod a hajam egészen a szádig és mohón kapsz a csókom után, ezzel nyelvemmel beléd mártva a kinyalt pinád minden cseppjét. De hiába a nyelved szenvedélyes ölelése, tovább akarlak nyalni! Kihasználom, hogy nem fogod a hajam, visszabújok a combjaid közé és beléd mártom a nyelvem ismét. Ujjaiddal elengeded duzzadt csiklód és amikor kopogtatnak, bekapom és mélyen megszívom, három ujjammal pedig tövig hatolok benned.

- Mindjárt megyek - hallom valahonnan a távolról, és rászorítok a csiklódra. Ekkor megfeszül a tested, és minden izmod átadod az élvezetnek. Hallom, hogy mély sóhajba fojtod nyögésed, és újabb szorítás következik, ujjaim benned megfeszülnek. Tested már nem engedelmeskedik neked, és újabb, újabb hullámok vonulnak át rajtad, majd elalélsz.

Szám megnyalogatva bújok ki a pinádból és elégedetten nézek rád. Gyönyörű vagy így kielégítve. Hol a kamera? Most jutott eszembe, hogy mindent felvett az asztalról! Elmosolyodom, és a kezembe veszem. Úgysem tudod, mit vettem fel, azt hiszed, most kapcsolom be. Nem akarom az öltözésed is lekésni.

- Na, öltözz gyorsan, édesem. Hagy vegyelek fel, ha már a vetkőzés lemaradt. - szólok oda, és veszed a lapot: mintha ott sem lennék, megtörölgeted a puncid a menyasszonyi ruhába, majd a fátylad levéve, szárazra simogatod. Legördíted a combfixet, és a vöröst kezded izgatóan felhúzni. Követem, ahogyan felpörgeted a combodon, meghúzod, és a csipke ahogyan a combodra tapad.

Következik a menyecskeruha, amibe csak bele kell bújnod. Semmi fehérnemű vagy bugyi, egyszerűen belelépsz és felhúzod. Hátul viszont segíteni kel neked, ezért leteszem a kamerát bekapcsolva az asztalra, és mögéd lépve bebújtatlak és begombollak a felsőrészbe.

- Kész vagy drágám, indulhatsz is! - súgom, majd adok egy csókot a válladra, és miután megfordítalak, a szádra. Újra felveszem a kamerát és még odaszólok:

- Mutasd csak, mi van a ruhád alatt! - Mire megemeled a szoknyád elől és kopasz puncid mosolyog vissza. - Köszönöm! Már mehetsz is a vendégekhez, de egy pillanat! Nekem kell várni téged az ajtó előtt! Várj kicsit, és ha hármat kopognak, kijöhetsz!

Gyors csókot adok, a kamerát lekapcsolva az ablakon át távozom, és gyorsan előresietek az ajtódhoz. Ott van már a vőfély, és még pár türelmetlen ember, köztük az aggódó férj is. Elmosolyodom, hogy ha tudná azt, hogy amíg kint várt, közben mit tettem a feleségével...

- No? Még nem jött ki? - kérdezem tőlük, mire rázzák a fejüket. - Ezek a nők... Na majd én!

Odalépek az ajtóhoz és hármat kopogok.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mennem kell. Körülnézek, de az asztalterítőkön kívül csak a menyasszonyi ruhám akad, amivel kicsit megtörölhetem magam. Izgalmas érzés, ahogy a selymes fehér szatén anyag cirógatja még mindig érzékeny pinámat, nincs idő már az élvezetekre.

Kecsesen a székre rakom a lábam, és lehúzom a fehér combfixet, hogy átcseréljem a vadító vörösre, ami a menyecskeruha alá kell. Kissé polgárpukkasztó az egész szerelés, de lázadásomat csak ezzel tudom érvényesíteni.

Kezedben a kamerával minden mozdulatomat kíséred, azt is, ahogy lágyan rásimítom a combomra a combfix csipkéjét.

Miután belebújok a ruhámba, megkérlek, hogy segíts bekapcsolni hátul. Lerakod a felvevőt, és miközben a kapcsokkal bíbelődsz, belecsókolsz a nyakamba. Megint elkezd pezsegni a vérem, de nem tehetünk most semmit, sietni kell.

Még kapok egy gyors csókot, és utamra bocsátasz.

- Kész vagy drágám, indulhatsz is! - súgod a fülembe, közben már nyúlsz is a kamera után, amikor kissé megemelem a ruhám, és megmutatom, hogy nincs rajtam bugyi.

Egyeztetünk, hogy hármat fogsz kopogni, és akkor mehetek ki, aztán kimászol az ablakon.

Pár perc múltán már hallom is a megbeszélt jelet, kihúzom magam, és mosolyogva kilépek az ajtón.

Ámulva néznek a vendégek, van aki csodálattal, másoknak döbbenetet látok a szemében, de nem érdekel.

A vőfély bevezet a nagyterembe, én viszont csak rád figyelek.

Kezdetét veszi a menyecsketánc, kézről kézre adnak. Sok ittas, bűzlő pasi váltja egymást tánc közben, mikor egyszer csak a karjaidban találom magam. Hitetlenkedve nézlek, szememmel a kamerát keresem, és majdnem elnevetem magam, mikor apám kezében látom meg. Erős karodban biztonságra lelek, kizárom a rosszat, és csak az együtt töltött percekre gondolok.

De nem élvezhetem sokáig a közelséged, mert a férjem elránt tőled, felkap,és megszöktet.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elindul a menyecsketánc. A vendégek kézről-kézre adnak, és hol szemből veszlek titeket, hol alulról, ahol néha ki-kivillan a puncid. Szerencse, hogy a táncolók ezt nem tudják, de örök emlék marad kettőnknek. A végére viszont már úgy felhúzom magam megint, hogy úgy döntök: kamerázzon más, én főleg nem maradhatok ki a táncból. Apádhoz lépek, hogy most vegyen ő minket, rábízom a kamerát. Tartja is lelkesen, de nem lenne ilyen, ha tudná mi van a szalagon. Viszont így nyugodt szívvel beadom amit kell a pénzes tálba, majd lekérlek. határozottan megfoglak és egymásba merülve táncolni kezdünk, mintha ez csakis rólunk szólna.

Nem is tudom, mennyi idő telt el, de egyszer csak közénk nyúl egy kéz, elragad tőlem, egy mozdulattal felkap és már visz is ki az ajtón. Kissé leforrázva állok ott, hiszen nem tudtam nem észrevenni a férj kisebb féltékenységi jelenetét. Vagy csak én vettem annak?

Odalépek apádhoz és visszaveszem tőle a kamerát. Lássuk, mit vett fel! Itt lépek be és táncolunk. Milyen sugárzóan szép vagy! Alig léptünk párat, már meg is jelent a férjed. A szemén mégis csak jól láttam a féltékenységet. Viszont azt nem hiszem, hogy észrevette az apád, hogy amikor felkaptak, pont totálban be lehetett látni. Erre kissé elmosolyodtam, de aztán beállítottam a szalagot és körbenézek. Vajon hol lehetsz?

A vendégek somolyognak, és tanácstalanul odalépek apádhoz:

- Hová lettek? Visszajönnek még? - kérdem.

- Hogyhogy hová, édes fiam? - sanda mosollyal a vállamra teszi a kezét. - Hát nem sejted? Valamikor nászéjszaka is lesz...

Halk köszönet után kissé magamba fordulok, hiszen elképzelem, hogy az a részeg disznó most megerőszakol, bár ahogy téged ismerlek... Apropó: részeg disznó! Mintha említetted volna, hogy nem bírja az italt és amint lefekszik, bealszik. Akkor van remény, csak várni kell!

Máris nyugodtabb szívvel veszem fel a kamerát újra és a táncoló tömeget pásztázom, hogy legyen mit a videóba tenni. Órámra nézek és várok negyedórát. Akkor lekapcsolom a kamerát és kisurranok hátul. Elindulok a házatok felé, sehol senki az úton. A kapukilincs is nyílik, szuper! Odasettenkedek a hálószobád ablaka alá, mely ugyanúgy nyitva, ahogy hagytátok. Benézek és látom, hogy az a látvány fogad, amire számítottam: te az ágyon, ő meg melletted durmol.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Undorodom az érintésétől, remélem, gyorsan elalszik. Drága férjuram alig bír betámolyogni az ajtón a lakásba, attól félek, még a hálószobáig sem jut el. Először arra gondoltam, keverek egy kis altatót az italába, de úgy leitta magát, hogy arra semmi szükség.

Elvonulok a fürdőbe, hogy nyugodtan átöltözhessek, ő meg a szobában téblábol.

Egy gyors tusolás után felveszem azt a csábító kis selyem hálóinget, amit a barátnőmtől kaptam. Megfésülöm a hajam, veszek egy nagy levegőt, és kilépek a fürdőszobából. Most már értem, mit érezhet egy áldozati bárány, amikor akarata ellenére kell olyat tennie, amit nem szeretne.

Ahogy a háló nyitott ajtajához érek, be sem kell néznem, hogy tudjam, mi zajlik benn.Hallom a férjem hangos horkolását, és amint bepillantok, látom, hogy ruhástól hever az ágyon.

Kissé megkönnyebbülök, hiszen nem kell vele lefeküdnöm, viszont a videós kedvesem úgy felhúzott, hogy aludni egyhamar biztosan nem bírok.

Óvatosan, nehogy felébresszem, felkuporodok mellé az ágyba, és azon gondolkodom, vajon a srác merre lehet most.....


Csukott szemmel felidézek minden pillanatot, amit együtt töltöttünk....

Valami zajt hallok az ablak felől, amit még akkor nyitva felejtettem, amikor a menyasszonyi ruhámat húztam fel.

Lassan leszállok az ágyról, és az ablak irányába indulok.

Örömömben majdnem felsikoltok, mikor meglátlak, majd kitárom az ablak mindkét szárnyát,de ujjamat a szám elé rakva intelek csendre.Bólintással jelzed, hogy csendben leszel, de látom rajtad, hogy nem egészen érted, minek nyitottam ki teljesen az ablakot.

Kezed megfogom, úgy húzlak magammal. Alig bírsz követni, átemeled hosszú, izmos lábaid az ablakpárkányon, és már benn is vagy a hálószobámban.

Hirtelen magadhoz húzol, érzem a gerjedelmed, ahogy alsótestem öledhez nyomódik. Szenvedélyesen megcsókolsz, hogy érezzem, már te is vágytál rám.

Meztelen talpam alatt puhán besüllyed a vastag szőnyeg, oda húzlak le magammal csókolózás közben. Érzem erős karjaid a derekam körül, ahogy védelmezően körül öleled testemet. Ahogy földet érünk, akkor sem engedsz el, puha kezed végig simítja a nyakam, majd tovább fut a melleim közötti völgybe.....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon örültem, hogy észrevettél és épp azon gondolkodtam, hogy ilyen ruhában hová is rabolhatlak el, amikor jobban kinyitod az ablakot. Hát nem elég ahhoz, hogy kimássz? Kinyúlsz értem, amikor a kezem adom, de ahelyett, hogy kifelé igyekeznél, húzni kezdesz. Kellett egy pillanat, hogy felfogjam mit is akarsz, milyen merészet gondoltál. De nem volt idő gondolkodni, már bent is találtam magam a szobátokban. Odanézek az alvó férjedre, és elmosolyodom a szituáción, hogy itt előtte leszel az enyém...

Magamhoz húzlak és megcsókollak. A gondolattól is álló farkam még jobban megkeményedik, ahogy érzem puha bőröd, az illatod. Magamhoz szorítalak, érezni akarlak még közelebb, még jobban, mint bármikor. Érzem, hogy egyre lejjebb húzol, le a szőnyegre. Finoman engedlek le, szinte óvva teszlek a földre. Aztán nézem a holdfényben fürdő arcod és megsimítom. Hogy hányszor éreztem ezt a puha bőrt az ujjaimon, és ebben a simításban benne volt az is, hogy soha nem akarlak elveszteni. Ez a pillanat megmarad bennem örökre.

Aztán lesiklom a hálóruhádon a melleid közé, és az anyagot kicsit felhúzva alá kúszom. Másik kezemmel elengedlek és mutatóujjammal csendre intelek, nehogy hangoskodni kezdj. Ekkor a tenyerem a melledre siklik és megpihen rajta. Hegyes bimbóid majd átszúrják a bőröm, de finoman, gyengéden körözni kezdek rajta. Behunyod a szemed és ajkaid kissé kinyílva halk sóhajokat adnak ki. Csodás látvány vagy, és most tudom: kiélvezhetem ezt a pillanatot hosszan, hiszen senki nem fog megzavarni minket. Férjed horkolása egyenletes, de biztosan nem fog felébredni. Amikor épp felnyögnél, mert összeszorítottad a szemed, gyorsan odahajolok és egy csókkal pecsételem le a hangot. Számmal elfojtom kéjed, miközben ujjaimmal közrefogom a bimbód, és finoman masszírozni, csavarni kezdem. Most csendben kell lenned, és bármit megtehetek veled. Az éjszaka csak a miénk!

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nézlek. Jó lenne most kitalálni a gondolatod, ahogy az arcom simogatod, miközben engem nézel. Sokszor éreztem már a kezed a bőrömön, sokszor láttam már a vágyat a szemedben, de amit most érzek és most látok, az valami egészen más.

Nem akarom, hogy kételkedj bennem, a szerelmemben.

Mindig veled leszek, minden gondolatom te leszel, és akarom, hogy ezt tudd és érezd.

Gyengéden érintesz, mintha örökké emlékezetessé akarnád tenni a pillanatot. A hideg selyem alá bekúszó forró ujjaid alatt szinte perzsel a tűz, lángra lobban az egész testem.

Testem minden porcikája megfeszül, ahogy hozzám érsz. Ujjad az ajkad elé teszed, mikor egy hangosabb nyögés elhagyja a számat finom kényeztetésedre, mert egy pillanatra megfeledkezem róla, hogy hol vagyok.

Puha tenyered eléri a mellem kemény halmát, és birtokba veszi a fájón meredező bimbómat. A gyengéd érintéstől szinte elalélok, szemem lehunyva adom át magam az élvezetnek, halk sóhajjal jutalmazlak.

Érzékenyen reagálok az ujjaid játékára, nem is tudom visszatartani feltörő nyögésemet, ám egy forró csókkal elnémítasz.

Csókolózás közben sem hagyod abba a simogatást, kezeid felfedező útra indulnak, bejárva a testem minden egyes porcikáját.

Nyelved lágyan körbejár a számban, érzéki játékot játszva a nyelvemmel. Rám fekszel, térdeddel széttolod a combjaimat,közéjük helyezkedsz...

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Combjaid közé fekszem és csókommal továbbra is édes némaságra ítéllek, miközben ujjaim melleidről egyre lejjebb kúsznak. Nem csúszok be forró öledbe, hanem combodon haladok tovább, majd a térdeden egészen a bokádig. Bőröd puhasága és érzékenysége teljesen feltüzel, az illatod mely orromba kúszik és bejárja a testemet. Csókjaink egyre halkabbak lesznek és mohó ajkaid elengedve az álladat harapdálom apránként. Nyelvem kinyújtva a nyakad felé kényeztetlek tovább, míg ujjaim egyre határozottabban indulnak a térded felé.

Halk sóhajaid a fülemig jutnak és végigbizsergetik a hátamat. Halkan, szinte nesztelenül csókolgatom a füled és a tarkód, miközben egyik kezemmel tartalak a hátadnál fogva, a másik viszont izmos combodon siklik, éppen csak hozzáérve. Ujjaid hol hajamba túrnak, máskor a hátamon szánkáznak egészen a fenekemig.

Aztán érzem, hogy ez a ruha kettőnk között csak gát közöttünk és segítek kigombolni. Addig is nézem, ahogyan a holdsugár rád esik és a vágytól, szerelemtől csillogó szemeidben tükröződik vissza. Az inget félredobva az övemet csatolod ki, és nyílik a nadrágom, majd csúszik egyre lejjebb.

Végül teljesen meztelenül fekszem melletted a szőnyegen, forrón égve, szenvedélyes csókba feledkezve, miközben hálóinged alá bújó kezem újra felfedezni kíván.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezed és szád tovább kényeztet, csókod egyre követelőzőbb. Forró tenyered mellemről a combjaim közé siklik, de nem pihen meg ölemben, hanem végig simít a térdemen le egészen a bokámig.

Közben szánk elszakad egymástól, és puha ajkaid az államra, majd a nyakamra vándorolnak. Erős kezed a hátamat támasztja, másik cirógat, kényeztet, ahol ér. Beleremegek az érintésedbe, halkan sóhajtozom, ujjaim hol gyengédebben, hol erősebben szántják végig a hátad, körmeim nyomán a szenvedély jeleit még napokig viselheted. A forróság, ami a testünkből árad, szinte lángra lobbantja rajtunk a ruhát. Lesimítom rólad az inget, ujjaim türelmetlenül oldják ki nadrágodon az övet, és én tolom le csípődről, hogy mielőbb érezhessem a bőröd.

Pár pillanat és megszabadítalak minden felesleges akadálytól, ami köztünk áll, és csodás, izmos tested végre meztelenül simul karjaimba.

Megcsókolsz, kezed ismét elindul, hogy a hálóruhám alá becsúszva kényeztessen.

Vállamról lehúzod a pántokat, én pedig kibújtatom a karjaimat belőlük, hiszen nagyon vágyom már arra, hogy felhevült testünk egymásra találjon. A hálóinget lesimítod egészen a derekamra, meztelen felsőtestemet csodálod, mint aki most látja először. A fejem búbjától a lábam ujjáig végigpásztázol a szemeddel, mintha minden porcikámat bele akarnád vésni az emlékezetedbe.

Ki tudja, mikor láthatjuk újra egymást, lesz-e még alkalom, hogy együtt lehessünk?

Lassan ráborulsz a mellemre, forró leheletedet érzem érzékeny bimbómon.....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman lesimítom a pántot a válladról, és kibújtatlak a hálóingedből. Egyszerűen csodálatos vagy, ahogyan a félhomályban megtekintem az alakod. Már majdnem elfelejtem, hol is vagyunk, amikor a férjed átfordul a másik oldalára háttal nekünk. Szemem sarkából láttam mindezt és innen tudom, hogy már az enyém vagy gátlások és tartózkodás nélkül.

A melledre hajolok, tenyerembe simulsz és a számhoz emelem a bimbód. Kinyújtom a nyelvem és a hegyével éppen csak megpöccintem. Halk sóhaj szakad fel belőled. Újra megfeszítem, majd elengedem, miközben megugrik a számon. Hajamba túrsz, de számba veszem és morzsolgatni kezdem a bimbód egyre keményebbre. Rám hajolsz, de nem engedlek. Senki nem zavarhat most meg minket a nászéjszakádon és legyen ez igazán különleges. Nem is sietek: szépen, lassan szopogatom tovább, miközben a másik kezemmel finoman masszírozom a másik melled. Hátamon érzem ujjaid, melyek egyre mélyebben szántanak, de hiába minden vad vágyad, egyelőre hagyom még a puncid. Azt akarom, hogy lángoljon majd, ha hozzáérek.

Köröző mozdulataim egyre forróbbá tüzelik a tested, és nyomod lefelé a fejem, de nem engedek a szelíd erőszaknak: az oldaladon kezdelek puszilgatni. A fülem is fogod már, hogy a puncid felé tolj, de amikor a csípőd elérem, a combod külső felét harapdálom szelíden. Húznál vissza, de akkor a belső felén csókolgatlak tovább, egyre feljebb. Érzem, ahogy az erőd gyengül, minél feljebb érek...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leheleted forrón égeti a bőröm, szívdobbanásod összecseng az enyémmel. Érzékeny mellemet kényezteted, a bimbómat körbenyalva sodorsz magaddal. Játékos nyelved kitartóan ízlelget, miközben felszakad belőlem a gyönyör sóhaja. Nem kapkodsz el semmit, ráérősen, lassan simogatsz a kezeddel és a száddal, újra és újra felszítva bennem a vágyat.

Hozzád hajolnék, de finoman visszatolsz, ujjaim beletúrnak a hajadba, majd a nyakad mentén a hátadra futnak.

Amilyen finoman érsz hozzám, én épp azzal a vadsággal szántom végig a szenvedélytől hajtva a hátadat a körmeimmel.

Felszisszensz, de nem hagyod abba, csókjaid elhalmozzák telt kebleim puha halmait, meleg tenyered hol gyengéden, hol erősebben masszírozza őket felváltva.

Ölem forrón ég, lüktetve akarlak érezni magamban mélyen, de kínzol, nem engedsz még magadhoz.

Kezeim hol a válladon pihentetem, hol a fejeden, tolnálak lefelé forró katlanomhoz, hogy száddal csillapítsd vágyamat, de ellenállsz még.

Szád melleimről a az oldalamra siklik, ahogy mozdulok, ajkaid követik testem vonalát. Amikor a csípőmhöz érsz, ott sem pihensz sokáig, máris a combomon érzem az apró harapásokat, ahogy fogaiddal birtokba veszel.

A térdemhez érve visszafelé kalandozol, de már a belső oldalon, és nagyot sóhajtok , amikor szád megérinti a finom bőrt a combomon.

Haladsz egyre feljebb, ujjaid megelőzik a szádat, ahogy belesimulnak a szeméremajkaim közé. Finoman masszírozva húzzák szét az érzékeny bőrt, meg-megérintve a köztük rejtőző kis rügyet, ami duzzadtan emelkedik ki közülük.

Kezeim a puha szőnyegbe marnak, erősen belemarkolok, fejem kicsit megemelve rád nézek. Ahogy a testem megfeszül, te is rám emeled gyönyörű szemeid, és összekapcsolódó tekintetünkben szinte szikrákat vet a szenvedély.

Szemeimet még mindig rabságban tartja pillantásod, mikor nyelveddel megérinted a csiklómat. A hihetetlen kéjes érzéstől lehunyom a szemem, de így is érzem, hogy nézed az arcomat, élvezed a győzelmet, amivel leigázod a testem.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az édes bejáratodat szétnyitom, ujjaimmal szeretném érezni, milyen forróság szakad fel onnan. Kifeszítem az ajkaid és kidomborítom a csiklód. Rád nézek, és látom, hogy te is figyelsz engem. Mintha csak irányítani szeretnél a szemeiddel. Lássuk, mit szólsz ahhoz, ha kicsit lehűtöm a nyelvemmel lángoló rügyed. Éppen csak odaérintem, amitől egyből látom rajtad a zuhanást. Ahogyan a jóleső hullámok elindulnak rajtad és megremegnek a szempilláid, beleborzong az egész tested és mély sóhaj távozik édes szádból.

Kicsit erősebben megnyomom, hogy érezd a puhaságot, a kényeztetést, de egyben a keménységet, a végzetet. Aprón megmozdítom, felfelé feszítem, mikor felnyögsz. Minden pillanat hosszú időnek tűnik, melyet kiélvezek az ajkaid között. A lehető legapróbban mozdítom újra a nyelvem, és már érzem a forró vágyad, hogy még és még, csak valamerre mozduljak. Hát jó!

Egy határozott húzással felfelé nyomom a csiklód és aztán elengedem. Akkorát nyögsz, hogy a férjed az ágyon megmozdul, de szerencsére nem fordul meg. Amíg várjuk a reakcióját, a nyelvem továbbra is egyre jobban feszíti felfelé az édes magod, majd amint egyet horkant a férjed, újra elengedem. Majdnem ugyanolyan hangos voltál, de most a horkolás nem szakad meg.

Alád nyúlok és megfogom a popsidat, ajkaidat hagyom visszazárulni, de csak azért mert egy finom és aljas dologra szántam el magam...

Kinyújtom a nyelvem, a bejáratodhoz nyomom a hegyét, melyből édes leved csordogál már. Forró cseppjeid fel-felkortyolom, majd miután kicsit megtisztogattam, újra oda nyomom a nyelvem, mint aki szeretne benyitni, de ehelyett vastagon felfelé kezdem húzni és a csiklódnál megfeszülve újra megugratok. Majdnem sikoly lett és tested már nagyon megremegett. Helyes, úgy érzem lassan itt az első szikra, mely lángba borít majd...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem állhatom meg hang nélkül az édes kényeztetését a szádnak. Nyelved furfangos táncot lejt duzzadt csiklómon, testem minden egyes mozdulatodba beleremeg. Nyöszörögve feljebb tolom a csípőmet, hogy még közelebb legyek puha, húsos ajkaidhoz.

Nyelved keményen nekifeszül feltüzelt rügyemnek, és hangos nyögés szalad ki a számon.

Egy pillanatra megdermedek, mert mozgolódást hallok az ágyról, de szerencsére nem ébred fel a férjem.

Folyamatos horkolása jelzi, hogy szabad a pálya, ezért hát hagyom, hagy sodorjanak magával a kéj hullámai.

Tenyeredet fenekem alá csúsztatod, segítesz még közelebb emelkedni a szádhoz.

Alsótestem tekereg, ahogy megérzem forró nyelved a hüvelyem nyílásánál tolakodni.

Túlcsordulnak bennem a szenvedély cseppjei, amiket lázas igyekezettel lefetyelsz fel.

Érzed, ahogy testem vonaglik ajkaid játéka alatt, és egyre erőteljesebben nyalod a puncimat, amikor végre lángot fog a szikra, amit gyújtottál bennem.

Az extázis körülölel, megkapaszkodok a hajadban, és erősen az ölemre szorítom a fejed.

Remeg minden porcikám, mégsem engedsz el, nyelved feltüzelve tolod nedves pinámba.

Kezeid még mindig szorítják a csípőmet, mozdulatlanságra kárhoztatva.

Nem tudok lenyugodni, nyelved ki-be jár bennem, minden idegszálam rád van hangolódva.

Lábaim minden egyes nyelvmozdulatodra rángással reagálnak, hiszen vágyam nemhogy csendesítenéd, de egyre jobban feltüzeled.....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bedugom a nyelvem a nyílásba, és amennyire tudom, egyre beljebb hatolok. Érzem, ahogy megremegsz, ezért nem akarlak elengedni, inkább ki-be húzogatom a bejáratodnál megfeszítve felfelé. Élvezem az ízed minden cseppjét és mohón lefetyelem ki belőled, miközben szorosan tartalak. Hallom nyögésed, melyet alig bírsz visszafogni, de már nem érdekel. A férjed úgy húzza a lóbőrt, hogy már bármit megtehetek veled.

Felcsúszom a nyelvemmel a csiklódhoz, bekapom és erősen szopni kezdem. Ujjaimmal megkeresem éhesen tátogó bejáratod és megmártom benned. Hangosabban nyögsz fel, de folytatom tovább a masszírozásodat. már nem állok meg addig, amíg a mennyekbe nem repítelek. Ujjaimon csorog forró leved, nyelvemen duzzadó csiklód már táncot jár. Másik kezemmel megmarkolom a popsid és megadom a kegyelemdöfést: megszívom a csiklód, mintha le akarnám nyelni. Felsikítasz, és érzem, amint megremegsz a kezemben. Ez az édes test most elveszti a korlátait és úgy megfeszül, hogy tartani alig bírom a számon. Remegésed és hullámzásod a számon és az ujjaimban érnek véget, amint megfeszülök benned, és mélyen magamba szívom a nedűd. Sikításod betölti a szobát, aztán még két hangosabb nyögés kíséri, végül aláhullsz.

Nem látom, de hallom, hogy mozgolódás van az ágy felől, de csak motyogást hallunk:

- Ne olyan hangosan... aludj drágám... ne most...

Pedig most kapsz még többet. Alig hagylak pihegni, pár csókot nyomok édes keménységedre, majd megcsókollak, és megfordítalak térdre.

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyelveddel kényeztetsz tovább, egy pillanatig sem lankadsz, még akkor sem, amikor az első remegés végigsöpör rajtam. Ahogy megemelem a fejem, látom, hogy minden cseppjét élvezed gyönyörömnek, amit te magad okoztál. Ajkaidon csillog a testnedvem, amivel összekented az arcod, amikor mélyen az ölembe fúrtad a fejed. Eszem vesztem a kéjtől, nyögdécselek egyre hangosabban, de te nem fogod vissza magad. Csiklómon érzem már buzgón mozgó nyelvedet, és az erős szívást, ahogy birtokba veszed duzzadó rügyemet.

Egy pillanatig azt hiszem, hogy lucskos barlangomat kielégítetlenül hagyod, de ekkor máris megérzem ujjaidat benne.

Nyelved és kezed kényeztetésének nem tudok ellenállni, hagyom, hogy a gyönyör magával ragadjon.

Nyögéseimből sikoltás lesz, és testem remegve hullámzik kezed munkája alatt. megszűnik számomra idő és tér, csak te létezel, és a szerelmünk.

Kezed egyre erősebben szorít, rángatózó testemet alig bírod kordában tartani.

Halk pihegéssel térek magamhoz, miközben zajt és motyogást hallok az ágy felől, de pár pillanat elteltével ismét csend honol, csak a zihálásom hallatszik.

Megvárod, míg lenyugszom kicsit, majd pár csókkal nyugtatod keményre duzzadt csiklómat.

Finom szorításodon érzem, hogy szeretnéd, ha megfordulnék, én pedig engedelmeskedem, és feltérdelek eléd.

Kissé szétterpesztett lábakkal, teljesen kitárulkozva vagyok előtted, izgató belátást biztosítva számodra. Kezeidet érzem a combjaimon siklani, ahogy símogatnak egyre feljebb....

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Így feltérdelve csodás látványt nyújtanak éhes ajkaid, ahogyan várnak engem. Hívogatva mosolyognak, a nedvesség megcsillan rajtuk, és legszívesebben mélyen megmártóznék benned. De még élvezem a pillanatot és kezeimmel felfedezőútra indulok a combjaidon. Hagylak kicsit pihenni, de a simogatástól mégsem teheted. Egyre közelebb és közelebb jutok az éhes ajkaidhoz, és látom, hogyan egyre jobban tolod hátrébb a csípőd, hogy érjem el.

De ujjaim a popsid felé veszik az irányt és a csúcsát gyengéden megmarkolják. Felnyögsz, amilyen jól esik de újabbat markolok, most már kissé erősebben. Mindig is szeretted, amikor így megfogtam a popsid, ezért nem is hagyom abba. De nyögéseid közül azt hallom ki, hogy:

- Gyere édes... gyere... gyere be...

Ilyen kérésnek nehéz ellenállni, de még mindig nem adom meg, amire vágysz. Két ujjammal nyitok be, majd odabent elkezdelek körkörösen masszírozni. Hüvelykujjam pedig odakint kényezteti forrón lüktető magod, mely újra olyan kemény, mint az előbb a számban volt. Mélyen megmártózom benned, miközben másik kezemmel továbbra is popsid feszes bőrét kényeztetem. Sóhajaid szállnak el az éjszakában, pedig még mindig nem adtam meg, amit igazán szeretnél...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mint egy simogatásra vágyó cica, úgy vágyom az érintésed. Kutató kezeid a combjaim közül kisiklanak, és keményen megmarkolod a fenekem, épp úgy, ahogy szeretem. Nem durván, de nem is finoman, lágy átmenet ez a kettő között, ami nem fájdalmat okoz, hanem felforrósítja a vérem.

Érintésedre halk nyögéssel válaszolok,és suttogva szólalok meg:

- Gyere édes... gyere... gyere be...-szinte elvesznek a szavaim a csendben.

Hangos sóhaj szakad fel belőlem, amikor megérzem magamban az ujjaidat mozogni.

Igazán már a farkadat kívánnám, de kezed játékából arra következtetek, hogy arra még várnom kell.Egy másik ujjad előrenyúlva rátalál a kéjtől duzzadt csiklómra, szinte érezni, ahogy lüktet.

Tudom már, hogy ez egy hosszú menet lesz, ki akarsz használni minden pillanatot,amit még együtt lehetünk.

A legtöbbet akarod adni nekem, amit csak férfi adhat egy nőnek.

Míg egyik kezed bennem járatod, a másik fáradhatatlanul masszírozza, gyúrja tovább feszes popsimat.

Imádom érezni a kezeid a testem minden porcikáján, érintésedtől felgyúl bennem a tűz, és a legapróbb szikra is lángra lobban.

Kényeztetésed újabb és újabb sóhajokat, nyögéseket csal ki belőlem, játékos ujjaidtól megremegek.

Érzem, hogy a könyöködre támaszkodva lejjebb hajolsz, forró leheleted a fenekem bőrét éri.

Forró ajkaiddal néha hozzáérsz az eléd domboruló formás popsimhoz, lassan közeledve a szoros bejárathoz......

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a mi nászéjszakánk és esküvőnk, hiszen láttalak menyasszonyi ruhában, majd menyecskeként, végül itt meztelenül a holdfényben...

Gyönyörködöm benned hátulról is, aztán odahajolok hozzád. Beszívom a bőröd illatát és óvatosan harapdálni kezdem feszes popsid. Egyre beljebb és lejjebb, miközben nyelvem be-bekúszik a vágatodba egyre mélyebben. Nyögéseidet nem fogod vissza, hiszen a frissensült férjed holnapig fel nem kel. Élvezed a puha kényeztetést, mely egyre közelebb kerül a hátsó bejáratodhoz, miközben ujjaimmal egyre jobban nyitom szét az utat odáig. Aztán nincs menekvés és a hegyével megérintem rózsádat, mely egyből összehúzódik, mintha félne tőlem. Újra megérintem a nyelvemmel, aztán már erősebben nyomom oda, hogy megszokd milyen finom is tud lenni. Aztán hosszan nyalok egyet és ismét. Mély sóhajok szakadnak fel belőled.

Nyúlnál hátra, de nem érsz el, néha csak a hajam érinted. Amint húznál magadra, újra és újra meghúzom a nyelvem a popsidban. Egyik kezemmel alád nyúlok és a kemény magod masszírozom, mely már olyan érzékeny lett az eddigi édes kínzásoktól, hogy majdnem felsikítasz. Nedvességed rácsorog és ujjaim tocsognak benne, forróságod egészen a csuklómig kúszik. De a nyelvem már nem elég, ahogy érzem és két ujjammal feszítem szét a popsid és elindulok egyre beljebb. Csiklódon masszírozó ujjaim is egyre feljebb indulnak, majd amikor megtalálják éhező szirmaid, közéjük hatolva mélyen megmártóznak benned. Mindkét barlangodba egyre beljebb haladnak az ujjaim, alig bírsz már támaszkodni, és lassan hang sem jön már ki a torkodon, csak mély, forró levegő...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte öntudatlan állapotban nyögök a kezeid édes kínzása alatt, testem hol megfeszül, hol görcsösen összerándul, ahogy ujjaid mozognak bennem.

Remegő kézzel húzok közelebb egy párnát, hogy elfojtsam benne feltörni készülő sikolyomat. Arcomat belefúrom,és ahogy a rekedt nyögés felszínre tör, kezeid egyre vadabb iramot diktálnak, úgy repítenek a csúcs felé.

Nyelved megnedvesíti mindkét bejáratomat, finom ujjaid könnyedén siklanak be tüzelő katlanaimba, hogy még nagyobb lángot gyújtsanak bennem.

Erőtlenül próbálok hátranyúlni, hogy még jobban magamhoz húzzalak, de ujjaim csak selymes hajadat érik el.

Meleg, húsos nyelveddel nagyokat nyalsz a fenekembe, egészen lentről, a pinámtól indulva felfelé.

Ujjad begyét finoman rászorítod a csiklómra, és körkörösen masszírozni kezded,miközben a többi ujjad vadul jár ki-be a popsimban és a lucskos, tüzelő pinámban.

Az alkaromra ereszkedem, fenekemet még jobban kidomborítom, és hallom, ahogy állati nyögés hagyja el a szádat.

Még mielőtt elveszteném az eszem teljesen a kéjtől, kissé előre húzódok, hogy a kényeztető ujjak kicsússzanak belőlem.

Feltérdelsz, farkad keményen áll, és nézed, mire készülök.

Hanyatt fekszem, térdeimet szétterpesztve szinte a mellemig felhúzom. Élvezettel figyellek, ahogy szemeidet a szétnyíló szeméremajkaimra tapasztod.

Egyik kezemmel a melleimmel kezdek játszani, a másikkal kitapogatom a csiklómat, és masztizni kezdek előtted.

Megnyalod az ajkaidat, majd látom, ahogy ujjaid a férfiasságodra kulcsolódnak. Lassan húzogatni kezded rajta a bőrt, nagyokat sóhajtozol, miközben le nem veszed rólam a szemed.

Érzem, mindjárt a gyönyör felé vezető útra tévedek.

Ekkor felhördülsz, vágyad nedvétől csillogó makkod a hüvelybemenetemhez nyomod, és egy hatalmas lökéssel belém hatolsz.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már éppen befejezném a kényeztetésed, hogy a csúcsra repítenélek, amikor előrébb húzódsz és lecsúszol az ujjaimról. Megfordulsz és a hátadra fekszel, majd felhúzod a lábaidat. Édes puncid úgy nyílik ki előttem, mint valami virágszirom, mely várja a közéjük érkezőt. De nem elég, hogy vársz, a melleidet kezded masszírozni az egyik kezeddel, a másik viszont körözni kezd a csiklódon. Ezt nem bírom így tétlenül nézni, de mégis látni akarom! Az izgalomtól kicserepesedett a szám, és húzogatni kezdem a farkamat. Olyan jó látni, ahogyan előttem simogatod magad! Kezem is egyre jobban feszülő makkomon jár fel és le, de amikor látom, hogy egyre forróbb csúcsokhoz érsz, akkor már nem engedem, hogy nélkülem tedd meg!

Mélyen és határozottan hatolok beléd, és egészen tövig teljesen megmártózom benned.

- Igen!!! Igen!!! - nyögöm hörögve, ahogyan forróságod érzem. Imádok benned lenni! Hátamba kapsz, és belemarsz az élvezettől. Hörgésünk keveredik, de már olyan lucskosak vagyunk, hogy szűkebb helyre vágyom, hogy végleg átadjam magam az örömöknek.

Kihúzom belőled a farkam, és lábaidat a vállamra teszem. feljebb kerül a popsid és ott vár az igazán szűk hely, a hátsó rózsád. Odateszem a farkam és elindulok befelé. Körmeid mélyen szántanak, ahogyan hátravetett fejjel felnyögsz. Ezt már én sem bírom, olyan érzékeny vagyok és ahogyan egyre beljebb tolom beléd, úgy vesztem el az eszem, érzem, hogy már nem fogom kontrollálni magam...

Valakikell34 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A golyóid erősen a fenekemhez csapódnak minden egyes lökésnél, olyan erővel nyomulsz belém.

- Igen!!! Igen!!!- hallom nyögésed, ahogy elmerülsz bennem. Halkan nyögdécselek én is, ahogy csatakos puncimban ki -be járatod kemény férfiasságod. Válladat, hátadat nem kímélve húzom végig körmeimet rajtad, nyomukban kiserken a vér.

Felszisszensz, de látom a szemeidben, hogy ez sem túl nagy áldozat a gyönyörért, amit kapsz tőlem.

A farkad könnyen csúszik forró katlanomban, és néha rászorítok, de erősebben akarlak körbefogni.

Megemelem a fenekem, mire te rögtön ráérzel, mit szeretnék, és óvatosan kihúzod a lüktető férfiasságod tüzelő pinámból.

Felhúzod lábaimat a válladra, és popsim szűk bejáratát simogatod végig nedves makkoddal.

Ahogy lassan nyomod egyre beljebb, körmeimet egyre mélyebben vájom bele húsodba.

Hangos nyögésem sóhajoddal vegyül össze, amikor szinte tövig tolod a fenekembe vaskos farkad. Egy pillanatig úgy érzem, szétszakítasz, de ezt az érzést hamar felváltja a mindent elsöprő gyönyör, ahogy lassan mozogni kezdesz.

Erősen tartod a válladon remegő lábaimat, és minden egyes mozdulatodnál majdnem teljesen kihúzod vörösen lüktető húsod, majd hirtelen tövig betolod.

Pár mozdulat után mindketten beleremegünk a kéjbe, ahogy magával sodor.

Eszünket vesztve élvezzük minden percét a gyönyörnek.

Tested megfeszül, amikor állati hörgéstől kísérve forró magod belém üríted.

Érzem, ahogy eltöltesz, pumpálva szorítom ki farkadból minden cseppjét.

Zihálva borulsz rám, homlokodra rátapad pár hajtincsed az izzadtságtól.

Melleimre szorítod fejed, én meg pihegve simogatom selymes hajad....

Csodálatos nászéjszakát tudhatunk a magunkénak.

Louie (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem bírom, nem bírom... Ez lüktet az agyamba, aztán már nem is tudom mi történik körülöttem, egyszerűen feltör belőlem az ősi erő, és betölt mindent. Szédülök, és minden húzásnál hangosan hörgök, nyögök, már ösztönösen cselekszem. Aztán vége...

Rád borulok remegve, zihálva, mozdulni sem bírok, felállni nincs erőm. Benned lüktetek még, de ne kérd, hogy menjek, várj kicsit. Megsimogatod a fejem, a kezed a hátamon kúszik és hagysz magamhoz térni. Ilyen őrjítően vad és szenvedélyes együttlétünk soha nem volt eddig.


Nem tudom meddig feküdtünk ott, aztán a szemedbe néztem és odasúgtam:

- Édesem, ez a nászéjszaka volt a legszebb, amit valaha is kaptam.

- Nekem pedig ez a nászajándékom volt az, ami örökké megmarad a szívemben. Tudod, hogy a tied vagyok az életem végéig.

Forró csókkal pecsételjük meg az estét, majd melléd feküdtem és a karomban hagytalak elszundítani. Amint elnyomott téged az édes álom, óvatosan kibújtam mellőled és miután felöltöztem, kisurrantam az ablakodon. Csak mi tudtuk, milyen nászéjszakád volt aznap este, és az az ablak sokszor maradt nyitva az édes estékre.

Tartalomjegyzék