Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az irodám előtt álltam, becsuktam a szemeim, s élveztem, hogy a tavaszi napsugár melegen süti az arcom. Április vége volt. A hűvösebb napok után igazán jól esett egy kis napsugár, még ha egy kis szellő borzolta is a vállamig érő hajam.

-Ráérsz egy kicsit- kérdezte Eszter a szomszéd utazási iroda munkatársa.

Kicsit megijedtem, mert elgondolkodtam ezen a gyönyörű napon, hogy nyáron szeretnék elmenni egy tengerpartra, mivel meg akarok tanulni végre búvárkodni.

-Képzeld el, hogy ma visszamondtak egy utat Madeirára, egy hetes búvártanfolyammal egybekötött nyaralásról. Nem akarsz elmenni, most féláron megtehetnéd, s ha jól emlékszem búvárkodni is meg akarsz tanulni.- szólalt meg csengő hangján.

Lassan egy hónapja, hogy szakítottam a barátnőmmel, ahogy ránézetem Esztire elgondolkoztam azon, hogy milyen kár, hogy már van vőlegénye.

-Nem is lenne rossz-mondtam, hisz az következő időszakban a munkatársaim is el tudják vinni a folyó ügyeket.

-Mikor kellene indulnom?

-Holnap reggel 7 órakor indul a repülőgép liszaboni átszállással.

-Ez komoly? Hát nem is tudom.

-Dönts gyorsan, mert addig nem teszem fel a netre!

-Te leszel a csoport kísérője? - kérdeztem, mert ez nagy lökést adott volna a döntésemhez.

-Nem sajnos nem én- volt a válasz, amit nagyon sajnáltam.

-Ha adsz egy órát megszervezem a helyettesítésemet - válaszoltam, meghagyva a visszalépés lehetőségét magamnak.

Átgondoltam az elmúlt hónap történéseit, azt hogy új életet kezdtem, leszoktam a dohányzásról, többet sportolok, kondizom, szingliként vadászgatok, eddig minden eredmény nélkül, ha csak nem számítom azt a néhány egy éjszakás kalandot.

Hátha találkozom az egy hét alatt egy jó kis nekem való nővel, elképzelhető, hogy egy búvártanfolyamra jönnek egyedülálló csajszik is..., akik nem a molett kategóriából kerülnek ki...

Döntöttem, utazom!


Másnap délelőtt 11.30-kor elkezdtünk ereszkedni Funchal repterének leszállópályájára, amit senkinek sem kívánok, mert az a tengeren van, hatalmas oszlopokon áll, s óriási volt a szél, melyet a Golf-áramlás okozott.

A repülőn már nyitott szemmel utaztam, mert szerettem volna kiválasztani a leendő áldozatomat, s voltak biztató jelek az ismerkedésre...


Gyönyörű tengerre nyíló, medencés hotelben volt a szállásunk, én egyedül kaptam egy kétágyas szobát, mivel a lemondás két személyre szólt. Az erkélyem a fekete sziklás tengerpartra nyílt, 35 fokos volt a meleg, de a tenger felől érkező szél teljesen elviselhetővé tette a hőséget.


Ebéd után megbeszélést tartottak a búvároktatáson résztvevőknek egy koktél kíséretében. Reméltem, hogy itt már fürdőrucikban fognak pompázni a csajok.

Már 5 perccel a megbeszélt időpont előtt ott voltam, mert szerettem volna első lenni, hogy mindenkit szemügyre vehessek. A csoportunk vezetője bemutatta nekem elsőként a búvároktatónkat, aki egy kb. 180 magas kisportolt, izmos testű madeira-i nő volt. NŐ!!! És nem is akármilyen. Hosszú barna haj, lófarokban hordva, igéző barna szemek, feszes cickók, karcsú derék, kerek izmos popsik, hosszú lábak.

Ilyennek képzeltem el egy Nőt magam mellett.

Kezet nyújtottam, viszonozta, s hosszan, talán túl hosszan is fogtuk egymás kezét, miközben szemeink egymásba tapadtak.

Kábulatunkból a csoport többi tagjának érkezése riasztott fel minket.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Évek óta foglalkozom kedvenc sportom oktatásával. Egy-két hétre érkező túristáknak igyekszem megmutatni a könnyűbúvár sport minden gyönyörűségét...ez persze lehetetlen vállalkozás, hisz minden egyes merüléskor új és újabb dolgot fedezek fel, amiért azt mondom, nagyon jó ezt csinálni...de az egy hét elég arra, hogy ízelítőt kapjanak belőle, hogy évről-évre visszatérjenek, vagy erre a csodálatos szigetre, vagy a világ más búvárparadicsomába.

Az előzetes becslés szerint ebben a csoportomban öten lesznek, két házaspár és egy egyedül utazó férfi. Összekapom a papírkáimat a bikinim fölé felkapok egy rövidnadrágot és belépek a szálloda kerti bárjába, ahol az eligazítást tartom és megismerkedek új tanítványaimmal. Pár perccel korábban érkezem, még csak az idegenvezető van ott egy férfival beszélgetve.

Amint észrevesznek, mosolyogva köszöntenek. Kezet fogok a jóképű, magas, izmosnak tűnő férfival és engedném el a kezét...de nem tudom....különös érzés kerít hatalmába, egyszerűen...hülye érzés...hirtelen eszement melegem lett keze érintésétől. Fogva tart két szeme, mozdulni sem bírok. Akkor rebbenünk szét, amikor a két házaspár ismegérkezik. Kezdem a megbeszélést, hátamban érezve az idegenvezető hölgy nagyon cinkos tekintetét....és két mellem között azt az igéző gyönyörű kék szempárt....

-Már ma délután kezdjük az elméleti oktatást, másnap délelőtt folytatjuk, így ha mindez megvan, holnap délután már a szálló erre kiképzett tengervizes medencéjében ki is próbáljuk, amit tanultunk. Holnapután pedig két napra usgyi a tenger...-mondom nekik-mielőtt kezdünk, kérem fáradjanak a bárhoz és fogyasszanak el némi frissítőt. Sok dolgunk lesz ma délután.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Türelmetlenül vártam már a 4 órát, de nemcsak azért, hogy megismerkedhessek a búvárkodással, hanem mert amióta megláttam Őt Viannát másra sem tudok gondolni csak rá.

Megbabonázott az a természetes szépség, ami a legritkább kincse egy nőnek. Nem volt rajta smink, nem voltak betanult pózai, olyan volt, olyan természetes, mint az anyaföld.

Ahogy megpillantottam, ismét egymás szemébe néztünk, de rögtön kezdődött a foglalkozás, s ott már mind az ötünkre kellett figyelni.

Megpróbáltam minden hasznos információt megjegyezni, de időnként erőszakkal kellett a figyelmemet a palack használatára irányítanom, mert az járt az eszembe, hogy miként fogom az oktatás után elhívni Viannét egy közös programra.

Az oktatás végén Vianna úgy intézte, hogy mellettem jött a szálloda bejárata felé, s legnagyobb meglepetésemre megszólított.

-Nincs kedved velem jönni futni a tengerpartra? Gyönyörű a táj amikor elkezd szürkülni.

-Természetesen szívesen Veled tartok, de ennek egy feltétele van, ha az asztalomnál vacsorázol.

Egy ártatlan mosoly volt a válasz, s egy alig érzékelhető bólintás.

-Akkor hétkor a hallban megfelel?-kérdezte, s már el is tűnt a szálloda forgatagában.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

No, első része lement az elméletnek. Hát nem mondom hogy egyszerű úgy oktatni, ha az egyik tanítvány...hogy is mondjam...nem hagy hidegen...Le kell vezessem a felgyülemlett feszültséget, de a csuda se megy egyedül...kóstolgassuk meg a szépszemű vendéget...mit szól egy kis sporthoz a sok ülés után.

-Nincs kedved velem jönni futni a tengerpartra? Gyönyörű a táj amikor elkezd szürkülni.

-Természetesen szívesen Veled tartok, de ennek egy feltétele van, ha az asztalomnál vacsorázol.

Hmm, ez jobban alakul mint gondoltam...talányos mosoly, apró bólintás

-Akkor hétkor a hallban megfelel?-kérdeztem és már húzok is.

Nem sokkal később futófelszerelésben érkezem a találkahelyre, és...pontos a pasi, nem késett el! Rövidnadrágban, normális futócipőben vár....Indulunk. Finom idő van ma este, már nem olyan nagy a forróság, igazán ideális egy kis futásra. Felveszem a szokásos tempómat, ami nem lassú, de úgy látom, kényelmesen tartja...gyakran kapom őt azon, hogy néz...lopva rám sandít oldalról...pillantását szívesen viszonzom. A ritmus beállt,már a lábaink visznek minket előre...így lehet gyöngyörködni a tájban...no meg egymásban...jóképű ez a pasi, kedvemre való. Nem lenne ellenemre egy hetes kaland vele-gondolom...de a gondolatba bele is pirulok, és gyorsabb ütemre kapcsolok.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mindketten pontosak voltunk Vianne egy fehér ujjatlan testre simuló pólóban egy alig valamit takaró sortban volt.

Egymásra nézünk, s elindulunk. Rég futottam már, de minden megerőltetés nélkül tudtam tartani a tempódat, sőt még a tájat is tudtam figyelni.

De a szemem többször akadt meg rajtad, látom, hogy észreveszed, de nincs ellenedre.

Vajon mire gondolhatsz?

Talán Neked is én járok a fejedben, Te is a folytatás lehetőségén gondolkodsz?

Az élet besegített nekünk... Amint Téged nézlek és arra gondolok, hogy mi lesz vacsora után, jött az úton egy szikla, amit nem tudok kikerülni, s elbotlom.

Vianne el akar kapni, de ez nem sikerül neki, s mindketten a földre esünk.

Esés közben úgy fordulok, hogy én essek a homokba, s Ő rám.

Egymásra nézünk, jót nevetünk, s nem mozdulunk a sorsnak köszönhető helyzetünket kihasználva.

Végigsimogatod a fejemet, lesöprögeted arcomról a homokot.

A kezed az arcomon hagyod, rám nézel hatalmas őzike szemeiddel, rám hajolsz, s izzó csókban forr össze az ajkunk...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Futunk egy ideig gondolatunkba merülve, néha az az érzésem, szinte rohanunk...tán hogy ne kelljen mindenképpen gondolkodnunk...néz, szemem sarkából látom...egy szempillantással később pedig már a föld felé esik. Utána kapok, de mindössze annyit érek el vele, hogy engem is magammal ránt a homokba. Szerencsére itt nehéz volna megütni magunkat, úgyhogy amint magunkhoz térünk, azonnan egymásra nevetünk. Ott fekszem rajta, tulajdonképpen teljesen kényelmesen, mondhatni otthonosan érzem magam. Felkönyökölök, tenyeremmel lesöpröm az arcára ragadt homokot. Aztán valahogy...nincs kedvem elvenni onnan a kezem...nézem azokat a szép kék szemeit, szinte hívogatnak...szemem levándorol lopva a húsos ajkaira...aztán vissza a szemekre...szemem kérdezi tőle, szabad-e kóstolgatni...a válasz egyértelmű, így ajkaim felfedezik az izzó, forró ajkait. Percek telnek el, vagy a jó ég tudja mennyi idő, élvezzük a csók ízét, felfedezzük az érzés minden egyes hullámát...erős karjai körülölelnek, oldalunkra fordulunk, úgy becézzük egymást...nem tolakodó, inkább olyan ízlelgető...élvezi a felfedezés minden örömét...

Egy nénike rosszalló tekintetére szétrebbenünk, majd nevetve elfutunk erkölcstelenségünk helyszínéről...kérdés nélkül visszafelé vesszük az irányt, már majdnem visszaérünk, amikor halkan megkérdezi...

-Nem zuhanyoznál velem? A hátamról le se bírom mosni ezt a sok homokot...

Örülök a hívásnak....valahogy, nagyon örülök...szó nélkül fordulunk be a szállodába, a recepciós lánytól elveszem a vacsorához készített ruhámat, amit akkor gondoltam felvenni, miután a személyzetnek fenntartott zuhanyzóban tisztára mostam magam. De most inkább szótlanul követem őt a liftbe, zavaromat elrejtve a vállára simulok amíg felfelé tartunk...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élveztem az érintésed, a gyengéd, simogató csókjaid, a kis hegyes, de kalandvágyó nyelvecskédet, ahogy felfedező útra indul a számban...

Már az oldalunkon fekszünk, gondoltam mégis csak én vagyok a férfi, illene nekem felülkerekednem..., amikor egy nénike rosszalló tekintetére szétrebbenünk, majd nevetve elfutunk erkölcstelenségünk helyszínéről...kérdés nélkül visszafelé vesszük az irányt, már majdnem visszaérünk, amikor előveszem minden bátorságom és halkan megkérdezem:

-Nem zuhanyoznál velem? A hátamról le se bírom mosni ezt a sok homokot...

Láthatóan örülnek a szemeid az invitálásnak, mert anélkül, hogy válaszolnál beszállsz mellém a liftbe, és a vállamhoz simulsz.

A liftben nem vagyunk egyedül, de amint kiszálltunk a másodikon, s nem figyelnek árgus tekintetek, újra egymásba gabalyodunk, s hosszú csókba forr össze ajkunk.

Kicsit meglepődsz, mikor kezeim a derekadról a formás és izmos popódra csúsznak, de a fenékizmaid remegéseiből biztos vagyok benne, hogy nincs ellenedre ez az új helyzet. Izmos karjaimmal felkapom törékenynek ugyan nem mondható, de mégis könnyű tested, s a szobám felé indulok Veled.

Amint beérünk mindkettőnk keze elkezdi hódító útját, s felfedezzük egymás testének legintimebb részeit is.

-Gyere menjünk a zuhany alá- mondod pajkosan, s ezt megerősítve elkezdelek levetkőztetni. Előbb a póló, majd a sort kerül le rólad, majd a melltartót pattintom le egy határozott mozdulattal, amit láthatólag nagyra értékelsz.... A melleid gyönyörűbbek, mint amire gondoltam. A bimbóudvarod hatalmas és sötétbarna, a bimbócskáid pedig keményen kiemelkednek a domboldalról.

Nem engedtem a csábításnak, inkább folytattam a vetkőztetésed az alig tangáddal.

Hoppá, csodálkoztam el meglátva, azt a kis pöttöm háromszöget, amit nem ért a nap....Szegény férfiak, akik melletted mennek el a strandon, gondoltam.

-Te nem vagy kíváncsi, Drágám-kérdeztem, de ahogy kimondtam már Te is nekikezdtél a vetkőztetésemhez...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre valahára a szobádba érünk. Már nagyon akarlak magamnak csak úgy privát, mindenki más nélkül. Élvezettel csomagolsz ki izzadt ruhámból. Jó látni, ahogy a szemednek tetszik amit lát...illedelmes vagy, nem csapsz le rögtön a zsákmányra, egyenlőre csak a szemed legelget...már ettől ágaskodnak a bimbóim....

Éppen kezdem összekapni a bátorságomat arra, hogy téged is levetkőztesselek, amikor sürgetve, évődve kérded:

-Te nem vagy kíváncsi, Drágám?

Ó dehogynem vagyok kíváncsi...máris kezdem leszedni rólad a pólót nadrágot...az alsódnál kicsit tétovázom, hisz már duzzad....nagy tenyeredet kezemre simítod, úgy segítesz úrrá lennem ezen a problémán. Amint lekerült rólad az utolsó ruhadarab, végigsimítom mellkasodat, megállapodva a farkadnál, annál a kívánatosnál és annál fogva egész egyszerűen behurcollak a fürdőszobába. Beállunk a zuhany alá, kommótosan, lassan kezdjük mosni egymás testét, kiélvezve minden porcika érintését...valamiért hosszan időzöl kerek melleimnél, úgy teszel, mintha észre sem vennéd, hogy nagyon akarom már, hogy máshová is nyúlj végre...Cserébe én sem megyek köldöködnél tovább egyenlőre a felderítésbe...holott látom a türelmetlen ágaskodót....

Gonosz ötlet fogalmazódik meg bennem....ha ilyent játsszunk, hát játszunk ilyent...

Szorosan hozzád simulok, és a füledbe súgom

-Kedves, nem azt mondtad, hogy a vacsora fél 9-kor van? Nos mindjárt annyi...én éhes vagyok....

Majd kacsintva kilépek a zuhanyfülkéből, magamra tekerve egy fürdőlepedőt...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Néhány másodperc és már a meredező farkamnál fogva húztál be a zuhany alá.

Elkezdtük egymást szappanozni, sokat időztem a vonzó halmaid tisztításával, mivel észbontó volt a látvány és az érzés, s közben igazán finom nyakacskád csókoltam.

Te egy kicsit visszafogottabb voltál, mert csak a felsőtestem érintetted, bár már nagyon ágaskodott a szerszámom.

Épp indultak a kezeim a rózsaszín nyílásod felé, amikor eltoltál magadtól, s kiléptél a zuhany alól.

-Fél 9-kor kezdődik a vacsora, vagy ki akarod hagyni-kérdezted, a szemedben láttam, hogy ez egy ördögi játék, kíváncsi vagy arra, hogy meddig feszítheted a húrt nálam, s hogy miként reagálok az újabb játékodra.

Kiléptem a zuhany alól és csöpögő testtel mentem feléd.

Azt hitted elkaplak és azonnal az ágyra döntelek, de kicsit meglepődtél, amikor elmentem melletted és a telefonhoz nyúltam.

-A vacsorát két személyre a szobámba kérem-adtam utasítást a személyzetnek- pezsgőt és epret is szervírozzanak mellé.

Rám néztél elégedett és mosolygós szemmel.

-Ez csillagos ötöst érdemel-mondtad.

-Ezért felajánlom a kopasz barackomat előételnek- s elindultál a törölköződ ledobva a hatalmas francia ágy felé majd szokatlan módon nem hanyat feküdtél le, hanem kutyapózban térdeltél elém.

A fejed hátra fordítottad és kéjtől sóvárgó hangon hívtál:

-Gyere már Te csődör...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Volt egy olyan érzésem, hogy azonnan utánam nyúl és az ágyra dob, így torolja meg pimaszságom...de nem...a telefonhoz lépett és vacsorát rendelt, eperrel, pezsgővel...jajj de jó...a gyomrom korgott, de semmit nem utáltam volna annál jobban, minthogy más emberek miatt most épp jólnevelten kelljen viselkednem. Ismerve a helyi szokásokat, sejtettem, hogy még egy darabig eltart, mire felér a vacsoránk, úgyhogy gondoltam addig használjuk már ki az időt...egy kis incselkedésre....

-Ez csillagos ötöst érdemel-mondtam-Ezért felajánlom a kopasz barackomat előételnek

Feltérdeltem az ágyra, vállam fölött hátranéztem, hívtam őt...

-Gyere már Te csődör...

A jó ég tudja mit szerettem volna jobban, hogy máris magáévá tegyen, vagy inkább elmajszolná szirmaimat ajkával...válasszon ő...

Rajta sem maradt törölköző amikor mögém ereszkedett....megmarkolta hátsómat, mohón, maga sem tudva hirtelen mit is szeretne jobban....végül megkerült, és alulról végigcsókolva testemet alám mászott...mielőtt magára húzta volna ölemet, morgott valami olyasmit:

-Te is kapsz egy kis előételt vadmacsek-ezzel elmerült puncim felderítésében, ott hagyva az arcom előtt lengedező izgalmas zsákmánynak ígérkező farkaddal...Amint észhez tértem picit becéző nyelvedtől, játszani kezdtem farkaddal, nyelvem hegyével piszkáltam, pörckölgettem minden irányba...lenyaltam a kis előbújó cseppeket, finom íze van, nagyon ízlett...de persze sokkal többet akartam ennél....komótosan elkezdtem eltűntetni ajkaim között, ameddig csak bírtam, majd nyelvemmel köröztem körülötte, jóízűen ízlelgetve ízét...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vajon most mit akar ez a kis vadmacska-gondoltam magamban, de rögtön megtaláltam a megoldást, amint meghallottam, hogy korgott egy aprót a pocikád.

-Te se maradj éhes-mondom, s alád másztam, úgy hogy a nyakadtól végigcsókoltam a tested a puncid szirmáig, majd lassan elkezdtem izgatni a csikódat. Pöcköltem, nyaldostam, bekaptam és megszívtam, kicsit óvatosan bele is haraptam, hogy élvezd az összes lehetőséget, majd a hüvelyedbe is belenyomtam a nyelvem. Szinte már ellenállás nélkül be tudtam hatolni, mert annyira felizgatott ez a helyzet, hogy a puncikádból lávaként tört elő a nedved érintésemre. Én felitattam mind az utolsó cseppig, miközben éreztem, hogy nyelved ördögi táncot jár a szinte kétszeresére duzzadt makkomon.

Aztán, amikor teljesen magadba engedted a gyönyörök rúdját, akkor nem bírtam csöndben élvezni.

-Drágám, ezt jobban csinálod, mint az oktatást.

Erre kicsit megsértődve kiengedted a szádból a farkam, mintegy büntetésül beleharaptál a makkom alatti részbe. Ahogy felszisszentem és megmozdultam a nyelvem a feneked nyílásához került.

-Na megállj csak, most jövök én...

A kezeimmel finoman szétfeszítettem a feneked halmait, hogy teljes nagyságban kitárulkozzon előttem a gyönyörű hátsó bejáratod, majd elkezdtem a partjain finoman kőrözni a nyelvemmel.

Éreztem, hogy nem okozok Neked kellemetlen perceket, mert lassan, de biztosan nyomtad felém a nyílásod.

A nyelvem kidugtam a számból annyira, amennyire csak tudtam, s Te elkezdted hozzádörzsölni az alfeled. Kezdve a csiklódtól, a puncidon át a fenekedig és vissza.

Még arról is megfeledkeztél, hogy nekem is van farkam.

Finoman a szerszámom felé irányítottam a fejed, de valószínűleg ezt félreérthetted, mert mélyen előre hajoltál rajtam, szétnyitottad a combjaim, s és elkezdted nyalogatni a fenekem nyílását.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élveztem a szopást, legalább annyira, mint azt, hogy nyalt odalent....teljesen belefeledkeztem ebbe az érzésbe, mintha valami végtelen körforgásban forrt volna össze a testünk...

Aztán pimaszul beszól.

-Drágám, ezt jobban csinálod, mint az oktatást.

Hmm, ha játék, hát legyen játék....lássuk a harapós macsekkal mit kezdesz. Óvatosan beleharaptam a makk alatti érzékeny hajlatba...nem fájhatott, mégis szisszensz, majd mintegy megtorlásként szétnyitod hátsóm dombjait és elkezded felderíteni azt a bejáratot is. Halkan felnyögök, lazítva élvezem a kényeztetést...nyalakdotál, csípőm moccant tőled...végignyalod teljes vágatomat, imádom nagyon...hopp, a te csípőd is mozdul, hiszen egy picit abbahagytam a kényeztetésedet.

ÁÁá, szóval te is szeretnél a jóból, gondoltam magamban, hasonló kényeztetésbe kezdve, mint amilyent tőled kaptam épp. Neked sem volt ellenedre ez a fajta finomság...de igazság szerint rövid idő után már nagyon akartalak magamban érezni...előre csúsztam testeden, ahogy voltam, háttal neked szép lassan, minden gyönyörét kiélvezve ráereszkedtem gyönyörű farkadra...éreztem, ahogy nekifeszül hüvelyem első falának, vállam fölött hátranéztem, vajon te is élvezed-e annyira, mint én....homályos tekinteted valami ilyesmit sugallt....csípőm apró köröket írt le szerszámodon, majd lassú, erőteljes mozgásba lendült...erős kezeiddel csípőmbe markolsz, segítve a mozgásomat, tövig magadba húzol...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy a kéj hangjai erősödtek benned, a vágy erősebb volt mindennél, s semmivel nem törődtél csak azzal, hogy mielőbb magadba fogadhass.

-Hova ez a sietség-gondoltam, de tudtam, hogy ezen az éjszakán nem sokat fogunk aludni, s kiélvezhetjük az izgalmas erotikus játékok teljes tárházát.

Jöjjön hát aminek jönnie kell, Engedtem, sőt segítettem Neked, hogy beleülj az egyre feszülő, duzzadó farkamba. A kényeztetés hatására a makkom szinte a kétszeresére nőtt, így nem volt egyszerű bevezetni azt a kislányosan szűk pinácskádba.

Rögtön az elején tudtam, hogy nem egy kezdővel van dolgom, hisz ahogy a 69-es pózból tudsz, mint a rák mászol a farkamra, majd amint eltünteted azt a hüvelyedben nem kezdesz el vadul mozogni, hanem a terpeszben lévő lábaim közé térdelsz, s így mozogsz előre, hátra. Határozott vagy, de lassan mozogsz, kegyetlenül feszíti a hüvelyed a farkam, csavargatod, szorítod, játszol vele, érzem, hogy azt akarod, hogy nekem is nagyon jó legyen.

Érzem, hogy ma az egész éjjel a kedvemre fogsz tenni, s én a Tiédre.

-Imádlak, drágám!-mondom - annyira jó, hogy megismertelek.Te is érzed, hogy nemcsak a testünk szeretkezik egymással, hanem a szívünk is összegabalyodott?

-Igen Drágám, már régóta vártam Rád, a fejem is zsong a gyönyörtől, nem is beszélve arról, amit a melleim alatt érzek!-rebegted, miközben szerelmes, fátyolos szemeiddel a vállaid felett rám néztél.

Hálásan megfogtam a feneked, s gyorsabb mozgásra serkentettelek, irányítottam a farkam feszülését is, szerettem volna ha mielőbb felérsz a csúcsra. A tested elkezdett vonaglani, értelmetlen szavak hagyták el a szádat, s szinte felrobbant a tested a kéjtől. Erősen kellett tartanom a csípőd, hogy le ne zuhanj rólam.

Épp, hogy elcsitult a tested kopogtak, s a szobapincér mondta, hogy meghozta a vacsorát...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom azt az érzést, ahogy teljesen kitöltesz, nem akarom elsietni, inkább kiélvezem minden mozzanatát...nem sürgetsz, mintha csak hagynád, hogy előbb én ízlelgessem, amihez kedvem van...

-Imádlak, drágám!-mondod - annyira jó, hogy megismertelek.Te is érzed, hogy nemcsak a testünk szeretkezik egymással, hanem a szívünk is összegabalyodott?

Meglehetősen meglepődöm ezen a vallomáson, de hát...igazán jót szeretkezni azért úgy lehet, hogy egy ici-picit a lelkét is beleteszi az ember...

-Igen Drágám, már régóta vártam Rád, a fejem is zsong a gyönyörtől, nem is beszélve arról, amit a melleim alatt érzek!-rebegtem, vállam mögött hátranézve, hogy vigyorogsz-e, vagy van némi komolyság az arcodon.

És nem vigyorogsz...mintha komolyan mondanád...mindegy, ezzel most nem érek rá foglalkozni, hisz megfogod a csípőmet és gyorsítod a mozgást, amitől nagyon hamar fel fogok robbanni...Kóstolgatva a farkad, még csak-csak bírtam tartani magam...de ebben a tempóban kontroll nélkül elélvezek....hosszan, mélyről fakadóan élvezek, kiélvezve minden egyes pillanatát az élménynek...aztán egész egyszerűen hanyatt dőlök rajtad, ölelő karjaid közé...farkad még ott feszül keményen bennem, picit fészkelődöm, hogy kicsússzon.

Ekkor kopogtak az ajtón, hozták a vacsorát....Gyengéden lefordítasz magadról és takarót dobsz rám, egy törölközőt magadra tekerve hozod a vacsoránkat. Hmm, egész kis terülj terülj asztalkám, megrakva minden finomsággal.

-Nagyon éhes vagyok-mondom neked és máris elcsenek egy szelet sajtot a rakományból...

Úgy ahogy voltunk, meztelenül látunk neki a jól megérdemelt vacsoránknak, amikor már szinte elpusztítottuk az ételt, megszólalsz.

-A desszertet már nem az asztalnál fogyasztjuk el, ugye tudod?

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szobapincér érdeklődve próbált belesni a franciaágyamra, amely egy harctérre hasonlított, de Via elbújt a sarokba, hogy ne vegye észre a személyzet, hisz Őt itt dolgozóként tartják számon.

Megvacsoráztunk, majd hogy fokozzam az élvezetet azt mondom:

-A desszertet már nem az asztalnál fogyasztjuk el, ugye tudod?

Rám kacsintasz és az epres kelyhet már viszed is magaddal az ágyra, én két pohár pezsgőt viszek magammal.

Látom Te sem vagy kezdő, mert amire odaérek Hozzád, az epreket szétkented a melleiden, a hasadon, s most a puncikád következik.

Melléd fekszem, s először a melleidről kezdem lenyalni a gyümölcsöt, sokáig időzök a mellbimbóidnál. Látom rajtad, érzem a tested rezdülésein, hogy ez számodra különleges gyönyört okoz, ezért előveszek még két epret, s elkezdem vele izgatni a mellbimbóid, majd újra a nyelvem kezdi meg a játékát. A harmadik eper után izgalmas játékba kezd az altested, mozog, remeg, ugrál, s ahogy az egyik mellbimbódba gyengéden beleharapok, hatalmasat élvez a kelyhed.

Huhhh, ilyet még nem láttam, de szinte már meg sem lepett, inkább igyekszem kihasználni a helyzet adta lehetőséget.

Megfogok öt epret, és egyenként az ujjaimmal bedugom a pinácskádba az összeset.

Mivel azt gondolom, hogy így még nem itatná fel tökéletesen a nedvedet, amivel az előbb megtöltötted a hüvelyed, bedugom a farkam az eprek közé, s egy kicsit összetöröm őket.

-Segíts a tálalásban -kérlek, s Te anélkül, hogy bármit is magyaráznék Neked, a hüvelyed mozgatásával lassan kitolod az epreket a rózsaszín nyílásodon, ami alá teszem a szám. Félelmetes íze van így az epernek, szinte megbabonázott a látvány is, ahogy a nyílásodból egyenként potyogtak ki a piros gyümölcsszemek.

Még édesebbé tette a gyümölcsöt a gyönyöröd nedve.

-Ezt Neked is meg kell kóstolnod-mondtam, s a az egyik eperdarabot a számból beletettem egy csók kíséretében az ajkaid közé.

-Isteni - mondtad - de talán még a farkadon is maradt valami, amit le kellene tisztítanom.

-Várj egy picit, az eper tejszínhabbal a legfinomabb...

S máris egy adag tejszínnel borítottam be a szerszámon.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Válaszra sem várva, az eprecskéket magamon tálalom neked, amit persze élvezettel csemegézel rólam...

Azt még nem tudhatod rólam, honnan is tudhatnád, hogy mellbimbóim kényeztetése az átlagosnál lényegesen nagyobb gyönyörforrás nekem, ám ezt hamarosan felfedezed, hosszan időzöl rajtuk, harapdálva, szívogatva őket, amíg halkan nyögve aprókat nem rándulok tőle...jóízű mosollyal nyugtázod legújabb felfedezésedet, és látom rajtad, hogy a látottakat még elraktározod későbbre.

Nem elégszel meg a külszíni tálalással, néhány jéghideg szemet puncimba süllyesztesz, és farkaddal utánanyúlsz...ajkaidat alám teszed, kéred, tálaljam. Vágyam újraéled forró farkadtól, így készségesen tolja ki magából az eperszemeket, amiket elmajszolgatsz, majd úgy döntesz, nekem is jár a kóstoló.

-Ezt Neked is meg kell kóstolnod-mondtad, s a az egyik eperdarabot a szádból beletetted egy csók kíséretében az ajkaid közé.

-Isteni - mondtam - de talán még a farkadon is maradt valami, amit le kellene tisztítanom.

-Várj egy picit, az eper tejszínhabbal a legfinomabb...

És lelkesen körbefújod szerszámodat további nyalakodnivaló tejszínhabbal.

Mohón kapok utána...egyrészt vágyom az édesre, másrészt...várok valami egészen másra...hiszen te még nem élveztél ma este...ezt sürgősen pótolnom kell. Állsz előttem, pontosan fejmagassában szerszámoddal, jóízűen falatozom, szopogatom a farkadat, közben körmöm végével finoman golyóidat és gátad tájékát becézem. Hajamba túrsz, fejemet húznád még jobban magadra. Büntetésként aprót harapok beléd....hagyd már hogy úgy kényeztesselek, ahogy én akarom...farpofáidon húzom végig karmaimat, úgy húzlak magamhoz, szépséges farkadat erősen szopva...tejszín már nincsen rajta, de a lüktető hús íze...finomabb minden tejszínhabnál...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mohón bekapod a tejszínes farkam a szádba, élvezem, ahogy a nyelveddel finoman letisztítod mindenütt, különösen azt élvezem, amikor a golyóimat, s az alatta lévő részt kényezteted, nemcsak a nyelveddel, hanem egész finoman a körmeiddel is.

Beleborzongok a gyönyörbe, majd keményebben kezdesz szopni, a farpofáimat karmolod, majd annak segítségével akarod a faszom mind mélyebbre tolni.

Én sem tétlenkedem, a lófarkadat megfogva irányítom a mozgásod ritmusát, de erre egy harapás a válasz.

-Te kis butus, azt hiszed nekem ez a fájdalom fáj? - mondtam nevetve.

Erre Te felbátorodva végig harapdálod a dorongom mindkét oldalát, majd a golyóimat is.

Még én is meglepődöm viszont a következő pillanatok eseményein...

Először egyszerre kapod be mindkét golyócskámat, s a nyelved meg a fogaid ördögi táncba kezdenek rajtuk, majd látva és hallva a kéjem, tovább fokozod a gyönyöröm.

Bekapod a rudamat a szádba, egyre mélyebbre és mélyebbre tolod, már teljesen benned vagyok, semmi sem látszik ki belőlem, s ekkor a kezeiddel a farkam mellé begyömöszölöd a számba előbb az egyik, majd a másik golyóm is...

-Ezt nem hiszem el - mondom szinte üvöltve a kéjtől. Majd érzem, hogy jön a szokásos előremegés, amit már jól ismerek.

-Jövök, Drágám - próbállak figyelmeztetni, de Te erre még jobban magadba nyomod a farkam, s a gyönyörű barna szemeiddel biztatón rám nézel.

- Lődd belém a gecid! - Ne kíméld a nyelőcsövem....-mondják a szemeid.

Én remegve elkezdek tempósan mozogni, simogatom a nyakad, így a farkam végét is egyben, majd e szorító kettős hatására, hatalmasat lövell a farkam beléd.

Ahogy húzom ki belőled a farkam, Te a száddal a nyelveddel továbbra is izgatod a bájdorongom, aki ennek a becézésnek újfent nem bír ellenállni, s az arcodra engedi, az immár második adag spermáját.

-Tudtam - mondod - tudtam... Tudtam, hogy egyszer megtalállak!

-Imádlak, imádom a tested, imádom a faszod!

-Akarlak most és mindörökké! - buggyantak elő belőled a gyönyör szavai, majd felém térdelve elkezded simogatni a csiklód.

Érdeklődve néztem tested izgató vonaglását, a rózsaszín közepű, s szinte teljesen fekete szélű szirmaid táncát, amikor elkezd spriccelni a pinád, s bár a tested úgy remeg, hogy az szinte szabályozhatatlan, de mégis sikerül úgy irányítanod a gyönyöröd nedvét, hogy az az arcomra és a melleimre érkezik.

-Azt hiszem - mondtam nyeldekelve - ez a legtöbb, amit egy nő egy férfinak adhat...

Te a kéj gyönyörével az arcodon rám mosolyogtál, s a tekinteted azt sugallta, nem értünk még el a gyönyörök csúcsára.....

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jóízűen kényeztetem a farkát, élvezve testének ízét, zamatát, minden érintését, amikor a mohóka még többre vágyik. Húzná, irányítaná a fejemet, hogy még jobban tüntessem el őt a számban. Játékosan megharapom, aztán felsandítok, mit szól hozzá.

-Te kis butus, azt hiszed nekem ez a fájdalom fáj?

Hmm, élvezi, jajj de jó...járatom a fogaimat finoman a farkadon, súrolva golyóid lágy borítását is....ha már golyócska, legyen golyócska....úgy látom élvezed ezt a fajta kényeztetést, úgyhogy gondolok egyet és beszippantom mindkét golyót...örömmel konstatálom, hogy ez a játék is elnyeri tetszésed, úgyhogy mohón akarom a farkadat is...éppencsak marad hely neki, finom szorosan vannak a számban. Ez a kéjhatás váratlanul ér, hangos nyögéssel hatalmasat élvezel a számba...jóíze van, olyan mandulás...

Kiengedlek a szorításból, gyengéden becézni kezdem a nem lankadt szerszámodat. Lüktet, és újra lő...bőséges nedveidet mohón ízlelhetem...

-Tudtam, tudtam hogy egyszer megtalállak-pontosan ilyen pasira vágytam már rég, gondoltam magamban-imádlak, imádom a tested, imádom a faszod!

Gondoltam, hogy pihengethessen kicsit, látvánnyal kényeztetem. A szopás engem is felizgatott nem is kicsit, úgyhogy apró rásegítés kell már csak ahhoz, hogy én is élvezzek egy nagyot...föléd térdelek, simogatni kezdem magam, gondosan ügyelve, hogy mindent láthass...látom a vágyat a szemedben, és azt, hogy tetszik, amit látsz. Ennyi kell csupán, hogy elkapjon az orgazmus szele, józűt élvezek...

-Azt hiszem-mondod nedvemet nyalogatva-ez a legtöbb, amit egy nő egy férfinak adhat...

Melléd heveredek, átfonom szépségesen gyönyört okozó testedet a combjaimmal és szégyenlősen súgom neked

-Méég....még akarok belőled...még akarok adni neked...mondd meg kérlek, mi az amire legjobban vágysz...aztán váltsuk valóra máris...

Máris érzem újraéledt szerszámodat hasamnak szorítva...micsoda éjszaka...

-Mohó macsek-mormogod és gyengéden hasra fordítasz...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mellém bújsz, átfogod átöleled a testemet a combjaimmal és kezeiddel, majd szégyenlősen súgod a fülembe:

-Méég....még akarok belőled...még akarok adni neked...mondd meg kérlek, mi az amire legjobban vágysz...aztán váltsuk valóra máris...

Máris érzem újraéledt szerszámomat ...micsoda éjszaka...

-Mohó kismacsek-mondom és gyengéden hasra fordítalak...

benyúlok a fiókomba, s előveszem a mindig nálam lévő vibrátorom, majd a létől még mindig csöpögő pinádhoz illesztem.

Lassan kicsit forgatva beléd csúsztatom, majd óvatosan - csak a legkisebb fokozatra kapcsolva - elindítom a bizsergést.

A halk zümmögésére mozgásba kezd a tested, a pinácskád hol kitágul, hol összerándul, úgy szorítja a rózsaszín élethű műpéniszt, mintha belőle is ki akarná csalogatni a nedűt.

Lehajolok a fenekedhez, finoman elkezdem harapdálni, majd a kezeimmel széthúzom a partjait, s elém tárul az a gyönyörű sötét lukacska.

A nyelvemmel finoman végig siklom rajta, s Te annyira meglepődsz, hogy majdnem kilövöd a vibrit a pinádból.

Visszadugom, majd folytatom a feneked nyalogatását.

Érzem, hogy egyre jobban élvezed, mert már nyomod felém a lukacskád, s szinte tálcán kínálod fel magad.

A nyelvem előbb a luksid körül kőröz, majd a közepénél keres magának rést.

Amikor megtalálom, s a nyelvem becsúszik a hátsó bejáratodon, kicsit felszisszensz, s szóra nyitod a szád, de megelőzlek.

-Tudom Drágám, óvatos és gyengéd leszek, hisz tudom, hogy senki nem járt ott bent még előttem.

Először az ujjam nyálazom be, s dugom be óvatosan a nagyon szűk résen.

Nem is megy be félig sem mert összehúzod a záróizmaid.

Én megsimogatlak, s suttogva kérlek: -Lazíts Életem!

Ekkor már könnyebb dolgom van, s nagyon finoman kezdem húzogatni ki be az egyre jobban nedvesedő seggedben az ujjam. Érdekes érzés, hogy a fenekedből érzem a vibrátor egyenletes vibrálását, s a hüvelyed mozgása átterjed a végbeledre is, amely hol szorítja, hol elengedi az ujjamat.

-Már egy félórája játszom így Veled, már tiszta lucsok körülötted a lepedő, amikor hátrafordítod a fejed és megszólalsz:

- Felkészültem a befogadásodra Drágám!

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

No, amit az incselkedésemre válaszoltál...az maga a tökély... tetszik neked a mohóságom, de érzed, látod, hogy most valami gyengédre vágyom...finoman kényeztetsz, olyan szeretettel nyúlsz hozzám, hogy valami hihetetlenül NŐ-nek érzem magam. Finoman előkészített puncimba kényelmes méretű vibrit tolsz, úgy kényezteted, enyhe vibrálásra állítva a szerszámot....jóízűen szorítom, játszom vele, mintha a te farkad lenne ott...vajon miért nem azzal jöttél be...

A válasz hamarosan kiderült...két kezeddel széthúzod fenekem félgömbjeit, és egyszerűen közéjük nyalsz...új ez az élmény nekem, de valami őrülten izgató...rándulok tőle, nem kicsit. Nyelved többet kíván felületes nyalakodásnál, nyitogatja a bejáratot, egyenlőre nem valami nagy sikerrel...izmaim automatikusan zárják a rést, nem juthatsz át rajta...még...

Nyugtatsz, visszaveszel, s izgatsz úgy, hogy szétolvad a testem...igyekszem lazítani, de amikor kíváncsi ujjad kéretőzik befelé a mindeddig tiltott nyílásba, újra záródik.

-Lazíts-kéred, igyekszem szót fogadni és egyre kevésbé esik nehezemre. Jóleső hullámok törnek rám a vibritől és azt veszem észre, hogy az ujjad forszírozása is sokkal inkább izgalmas, mint kellemetlen...mitöbb...nagyon izgalmas....ideje, hogy ezt a rengeteg kényeztetést megháláljam....a jó ég tudja mióta műveled ezt velem...hátrafordulok, s szemedbe nézve hívlak:

-Felkészültem a befogadásodra Drágám!

Erre a hívószóra vártál, fölém helyezkedsz és kezeddel óvatosan a popsim lyukához illeszted azt a szépséges farkadat...lassan, egészen lassan haladsz befelé, meg-megállva, visszahúzva kicsit magad...nem jössz tovább, amíg nem érzed rajtam, hogy élvezem amit művelsz....a vibri továbbra is bennem rezeg, folyamatosan tartja fent izgalmamat...de az izgalom okozója immár kettős...az új érzés...egek, leírhatatlan...

-Kedves, ettől nagyon hamar el fogok élvezni-nyögöm neked...válaszként egy időre lekapcsolod a vibrit, hogy nyújtsd még az élményt...csak a farkad mocorog aprókat bennem...finom, egek de finom...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óvatosan hatolok be a popsid sötétjébe, nem sietem el a dolgot...

Tested jelzéséből így is érezem, hogy nem bírod sokáig ezt az új, számodra ismeretlen kéjes érzést. Nem akarom, hogy már most elélvezz, ezért kikapcsolom a vibrátort, s a farkam mozgását is szüneteltetem. Azt akarom, hogy az első behatolás minden másodperce örök emlék maradjon számodra.

A faszom teljesen, tövig beléd tolom, beléd feszítem, megállok a mozgással, hol megfeszítem, hol elernyesztem benned a farkam izmait. Amikor látom, hogy kicsit megnyugodtál, finoman megfogom két oldalt a csípőd és körző mozgásra irányítom a faszomon, majd hol lefeszítem a feneked, hol felemelem. Hálás szemeidet nézve érzem, hogy nagyon várod már azt a pillanatot, amikor a fenekedet baszva élvezhetsz el.

Megkönyörülök rajtad, ami nem esik nehezemre, mert a feszítő, körző mozgásodtól, már teljesen teli van újra a rudam a kéj nedvével, s én is kilövésre kész vagyok.

Beindítom a vibrátort, de most a legnagyobb fokozatra kapcsolom, a farkam annyira kihúzom belőled, hogy csak a makkom marad bent, s egy határozott, de lassú mozdulattal visszatolom tövig. Ezt megismétlem 9-szer, majd a tizedikre egy hatalmas, erőteljes és gyors behatolás végzek el. A következő sorozatban 8 lassú, s két kemény, gyors behatolás történik, s ez így ismétlem addig, amíg már csak 10 kemény határozott mozdulatot csinálok benned.

Mindketten elvesztjük az eszünket, a kontrollt a szeretkezésünk felett:

-Baszd szét a seggem, Te csődör, ne kímélj! - üvöltöd Tőled szokatlan, ámde a fülemnek gyönyörű szavakkal vágyaid.

Segged ritmustalanul csapódik a szeméremdombomhoz, hatalmas csattanások hallatszanak. Én sem vagyok ura már a helyzetnek, feléd guggolok, hogy a faszom minél jobban feszüljön lefelé, s egy hatalmas lökés kiséretében a seggedbe engedem a gecimet. Te ugyanabban a pillanatban érkezel fel a csúcsra, s a szobánkat állatias, hatalmas üvöltések hangja tölti ki.

Megvárom, amíg az utolsó cseppem is beléd folyik, majd kihúzom a farkam.

Szétfeszítem a seggecskéd nyílását, látom a már kitágított sötéten fénylő hátsó kelyhedet. A fehéres folyadék lassan kifolyik belőled, végig a pinádon, gyönyörű látvány.

Te a lábad közé nyúlsz, felitatod a nedvemet az ujjaiddal és lenyalod róla.

-Isteni az íze Drágám, - mondod - sosem basztam még ekkorát férfival.

S mielőtt álomba merültél volna, felhívod a figyelmem:

-Ugye tudod, hogy holnap a tengerparton folytatni fogjuk a mai éjszakát...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mesterien bánsz a testemmel, hol visszaveszel, hol újra rákapcsolsz, úgy dugsz...lassan, majd gyorsan...imádom ezt az önkívületi állapotot, amibe hajszolsz...kitör belőlem az ösztönlény...fonódik a belőled kitörthöz, mohón, szomjasan falva az élvezet ízét.

-Baszd szét a seggem, Te csődör, ne kímélj!-bíztatlak, amire a válasz, a farkad heves rándulása. Rákapcsolsz, s hamarosan a csúcsra jutunk...megkönnyebbült sikoly hangja hagyja el torkomat, mintha csak valami eszement feszültség robbant volna szét bennem...nincs párja ennek az érzésnek....hosszan remegek, majd megkóstolom gyönyörünk levét....a többire már csak egész halványan emlékszem, mert édes, izgalmas álomba merülök karjaidban, magammal viszem a valóság bódító, gyönyörteli érzéseit...mintha valamit beszélnél a partról, meg hogy holnap ott folytatjuk...de az a holnap zenéje...

Hajnalban, korán ébredek, mint mindig. Óvatosan kicsúszom erős karjaid közül, néhány percig álmosan nézem ártatlan mosolyban maradt alvó ábrázatodat...ha tudnád milyen védtelen vagy így alvás közben...

Gyorsan összekapom magam és egy jó kis úszás után felkészülök a napra...

Gyülekezik a kiscsapat, álmosan érsz oda te is. Pimasz mosollyal teljesítgeted az aznapra kirótt feladatokat. Délután a medencéből átmegyünk a tengerbe, oda már jön két kollegám is segíteni. Párosan viszik a tanoncokat, nekem meg te maradsz...hátamra segíted a palackot, közben lopott csókot osztasz ki, nehogy elfelejtsem milyen finom bizsergő érzést is okozol nekem minden érintéseddel. Úgy intézem, hogy kicsit távolabb merüljünk a többiektől. Kézenfogva úszkálunk, igyekszem megmutatni neked a víz alatti világ sok csodáját, aztán kis munka, hisz azért vagy itt, hogy megtanuld ezt a szép sportot...

Jóval később érünk ki mint a többiek, gyorsan meg is cikiznek téged, hogy vajon miért boldogultál ilyen nehezen a feladatokkal. Aztán mindenki szépen elszivárog mellőlünk, mi még látványosan szöszmötölünk a felszerelés és jómagunk lemosásával. Utána lustán végigheverünk egy pokrócon és nézzük a kezdődő naplementét....egy ideig játszol a bikinim pántjával, aztán azt veszem észre, hogy kioldod....ezen a kietlen szakaszon nem zavar minket senki, így örömmel látom ezt a ténykedésedet, mi több, heves csókkal jutalmazom, amitől az összes érzékszervem újra rád hangolódik...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Reggel egyedül ébredek, Vianne sehol sincs. Az órámra nézek, s alig van már időm elkészülni az oktatásra. Ma merülni fogunk a tengerben is, s az én társam ott is Via lesz.

Ezt már tegnap elmondta, ebből tudom, hogy Ő is számíthatott már valamire kettőnkkel kapcsolatban.

A medencei gyakorlás után egy elhagyatott, de gyönyörű sziklás partszakasz felé vesszük az irányt.

Via nagy tapasztalattal talán a környék legszebb szakaszához visz, ahol megcsodálhatjuk a vízalatti világ gyönyörűségeit, de én már lent is az én drágaságom testét kóstolgatom. A ruháján keresztül simogatom a melleit, a combját és a puncikáját is, de Ő sem marad ki a játékból. Pajkosan arrébb úszik, majd mögém kerül és hátulról a combjaim közt átnyúlva megmarkolja a farkam...

Milyen szűk ruhát választottam én ma.....

Nem kis idő kell míg ki merek menni a partra, de a többiektől így is megkapom a magamét. Persze, ha tudnák a késésünk igazi okát....

Mi Viával még a parton maradunk, eldöntjük, hogy megvárjuk a naplementét, s nem mondjuk ki ugyan, de tudjuk, hogy a csodás szürkületben hatalmasat fogunk szeretkezni.

Egy ideig csak simogatom a testét egy levéllel, majd hogy nagyobb legyen a hatás kioldom a bikinije zsinórját is.

De nem veszem le ahogy várja, hanem elkezdek velük játszani.

Az egyik végét a fenekénél húzom ki, a másikat elől a puncijánál.

A zsinór bekerült a vágataiba, s amikor a csiklóját épp hogy elkezdem simogatni a bikini madzagjával, Via hatalmas sikoly kíséretébe elélvez.

Én a punci szafttól csöpögő bikinijét a számba veszem, s letisztítom, hogy hazafelé még fel tudja venni a Drága...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Túl jól sikerült a ráhangolódás....a kis hamis játszani kezdett a madzagokkal, szép gondosan vágatomba helyezte őket, hogy kellően ingerelje csiklómat és enyhén nekem feszüljön teljes vágatomban...olyan meglepetésként ért az élmény, hogy kontroll nélkül elélveztem tőle....no megállj csak...gondolom, miközben nézlek, ahogy jóízűen szopogatod a nedvemtől csurgó zsinórkákat...ha játszunk, akkor játszunk....elszedem tőled a bikinimet és a két madzagot egyetlen mozdulattal kihúzom belőle. Összerendezem őket, fogaim közé harapom és rövid úton megszabadítalak a fürdőnadrágodtól, ha már az enyém úgyis leesett. Combjaid közé térdelek, feneked vágatához igazítom a két madzagot, majd a golyóidnál szétválasztom őket. Átfogom velük a lágy bőrű golyót, picit húzok rajta, majd a farkadra is tekerek egy karikát...nem kicsit lepődsz meg a fejleményen, de úgy látom nincs ellenedre ez a fajta gúzsba kötés...enyhén húzom a madzagok két végét, közben jóízűen szopni kezdem a farkadat...

-Remélem szeretsz játszani Drága...mert most játszunk...-mondom tele szájjal...aztán szétfeszítem a combjaidat, hogy mindenedhez hozzáférjek...a fogságban lévő golyókat kezdem nyalogatni, incselkedve gátaddal és feneked hátsó lyukával...-látod kedves, ezt művelted velem tegnap este...a nyelveddel, az ujjaddal, a farkaddal...kamatostól kapod vissza.

Egy rövid időre megkérlek, tarsd a madzagokat, de csak hogy egyik kezemmel hüvelyembe nyúlhassak...csurog belőlem az előbbi élmény leve még mindig, megízlelem, s megízleltetem veled....aztán egy újabb adaggal az ujjaimon direkt támadásba lendülök záróizmaid irányába...ütemesen masszírozom, el-elvétve az irányt, egyre beljebb merészkedve.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Via szeme szinte lángol a gyönyörtől és a vágytól. Egy pillanatra a tekintete tengerbe lebukó nap aranyló sugaraiba réved, de mintha az áram ütné meg, felpattan mellőlem, kihúzza a bikinijéből a két madzagot, s keresztül húzza a fenekem két partja között.

A golyóimnál kétfelé szeded, s szinte gúzsba kötöd a heréim. Nem mondom, hogy mindennap megtörténik ez velem, de nem adtam jelét a meglepetésemnek.

Nincs ellenemre a folytatás sem, mivel a madzagot körbetekered a meredező farkamon is.

- Ugye Te is szeretsz játszani - kérded pajkosan, majd bekapod a rudamat, úgy, hogy a bikini zsinórod vége is a szádba kerül.

Amikor meghúzod a fogaiddal feszül a faszom, a golyóim, s a fenekem vágata is egyszerre.

Huuuuhhhhhh!

Mennyei érzés, de Te nem elégedsz meg ennyivel, hanem a nyelveddel elkezdesz játszani a golyóimmal, a gátammal és végül a popónyílásommal is.

Na ekkor már nyüszíteni szerettem volna a gyönyörtől, de meg sem rezdültem, nem akartam, hogy félre értsd és abbahagyd a játékot.

-Látod kedves, ezt művelted velem tegnap este...a nyelveddel, az ujjaddal, a farkaddal...kamatostól kapod most vissza.-mondod, s ebben a pillanatban a puncidba mártott ujjaiddal behatolsz a fenekemben.

Annyira váratlanul ért a dolog, hogy teljesen összeszorítom a záróizmomat, s szinte fizikai fájdalmat okozok ezzel Neked.

-Nyugi drágám - simogatsz a szavaiddal és a szabad kezedel - Csak nem neked is ez lesz az első?

-Bármennyire is ciki igen - válaszolom kicsit szégyenlősen.

-Dehogy ciki, sőt ez dicsőség számomra, hogy én lehetek az első életedben, aki belehatolhatott a testedbe.

Az ujjaid már könnyebben mozognak bennem, s amikor ezt észreveszed a szád is eltünteti a farkamat.

Fel nem fogható érzés ez a kettős izgatás, s én sem bírom visszafogni a vágyaim cseppfolyós jeleit, hangos nyögések közepette élvezek a szádba egy mélyebb behatolás pillanatában.

Te lenyalogatod a mellé folyt cseppeket, s rám mosolyogsz.

Látom a szádon, a nyelvemen a gyönyöröm termékét, amikor felém hajolsz, s szájon csókolsz...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hoppá...hamarosan kiderül, hogy én vagyok az első betolakodó tested eme rejtekébe. Keményen zársz a záróizmaiddal, meglepsz, nem kicsit.

-Nyugi drágám - simogatlak a szavaimmal és a szabad kezemmel - Csak nem neked is ez lesz az első?

-Bármennyire is ciki igen - válaszolod kicsit szégyenlősen.

-Dehogy ciki, sőt ez dicsőség számomra, hogy én lehetek az első életedben, aki belehatolhatott a testedbe.

Óvatosan folytatom a felderítést, és nekem is nagyon jólesik, amikor érzem, már lazulsz és élvezed ezt a fajta kényeztetést....amikor már akadálytalanul mozoghatnak az ujjaim, kitapintom érzékeny pontodat, azt kezdem izgatni, miközben szépséges szerszámodat számba veszem és szopni kezdelek...

Nem marad hatástalan a kényeztetés, hamar megfeszülsz és elélvezel...forró nedved végigcsurog a torkomon, nyelvemmel tisztítom ami mellément...

Aztán elengedem köteleidet és hozzád bújok. Csókollak, és nem hagylak pihenni...puncim újabb kényeztetésért kiált. Nyújtózkodva feltérdelek, nyalakodásra kínálom neked.

-Nyalj ki drága, nyalj ki alaposan-kérlek...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Nyalj ki drága, nyalj ki alaposan-kérlek...-mondtad miután kioldottad a kötelékeim.

Nekem érdekes ötletem támadt a megvalósításra.

Megfogom a kezed, s a víz felé vezetlek.

Leültetlek a sekély sötét kék színű tengerbe, a lábaid közé fekszem, melyet térdben behajlítasz, s a lehető legfinomabban elkezdem nyalogatni a bizsergő puncid.

Amikor egy hullám felcsapott a szeméremajkaidig, kirázott a hideg, de ahogy láttam a nyelvem érintése sem hagyott hidegen.

A víz egyre emelkedett, s már a melleid nyaldosta, amikor gyengéden rád feküdtem, s beléd hatoltam.

A farkam szorította a hüvelyed, a popsim nyaldosták a hullámok, testünk átvette a hullámok ringatását, s testünk egyszerre érkezett el a gyönyörök csúcsára egy csodás csók közepén.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miért nem lepődöm meg, hogy újabb finomságot tartogatsz nekem...gondoltam magamban, amikor anyaszült meztelenül a vízhez vezetsz és leültetsz egy lapos kőre, amit éppen nyaldos a víz, meg-megdobva egy-egy nagyobb, ám szelíd hullámmal....

Gyengéden tárod szét combjaimat, forró nyelved úgy hatol ajkaim közé...aztán a langyos, hűvösnek ható víz is...borzongok, nyögök a gyönyörtől...

Aztán rám ereszkedtél és belém hatoltál vége....gyengéden mozogsz bennem, nézel a szemembe közben. A víz picit magasabban van már, jólesik ahogy bölcsőként ring körülöttünk...Jólesőn, a teljesség érzésével jutunk a csúcsra együtt, a kéj hangjait elnyeli a tenger morajlása...

Kielégülten heverészünk még egy kicsit a langyos vízben, aztán kéz a kézben indulunk vissza a szállodába.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kielégülten heverészünk még egy kicsit a langyos vízben, aztán kéz a kézben indulunk vissza a szállodába.

Azt hiszem, hogy kettőnk között nemcsak a testiség jelent gyönyört, hanem a szívünk is egymásra talált.

A hetes búvároktatás hátralévő részében már nem foglalkoztunk azzal, hogy a külvilág tudomást szerez érzéseinkről.

Gyönyörű helyeken búvárkodtunk, merültünk együtt, ügyes tanítványod voltam.

Szabadidőnkben egymást átölelve, kéz a kézben sétálva ismertük meg Funchal nevezetességeit, és minden lehetőséget kihasználtunk, hogy kielégítsük egymás vágyait.

Egymásra találtunk, talán örökre.

Az utolsó nap sem búcsúztunk el egymástól, hanem megbeszéltük, hogy december közepén, amikor lesz két hét szünet a búvár oktatásban eljössz hozzám Magyarországra, s akkor ott folytatjuk, ahol itt Madeirán abbahagytuk.

Búcsúzáskor a reptéren adtál nekem egy kis csomagot, melyet csak a repülőn szabadott megnéznem.

Amikor felszálltunk izgatottan bontottam ki az ajándékodat, ami egy szívalakú boros üveg volt, amiben Madeira leghíresebb nedűje volt, a fűszeres Madeira Wein.

Én tudtam, hogy nem a bor miatt kaptam ezt az ajándékot Tőled!!!

Tartalomjegyzék