Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szemedbe nézek, melyben a lámpa fénye csillan. Odakint a hold fénye adja a romantikát, mely átjárja minden porcikánkat. Egymás tekintetét kutatjuk, de csak pár másodpercig tart mindez, és a következő pillanatban csókba szédülünk, és egymás karjaiba fonjuk egymást. Hálóruhád tapintása még inkább feltüzel s vágyakozó csókod egyre szenvedélyesebbé válik. Nyelvünk felfedezi a másik érzékeny pontjait, már-már faljuk egymás ajkait.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy pillanatra elhúzódok csókjaidtól, eközben te könnyedén lecsúsztatod rólam pici hálóingemet, majd kezeid felfedező útra indulnak testemen. Szemedben ég a tűz, és én lángoló testtel, vágytól remegő kezekkel próbállak közelebbről is megismerni. Megint megcsókolsz. Először az ajkaimon, majd a nyakamon indulsz tovább.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leveszem a hálóinged és feltárul csodás alakod körvonala, mely egy pillanatra elvarázsol. Tenyeremmel végigsimítok az oldaladon, le a derekadon a cipődig. Puha bőröd szinte izzik, miközben ujjaid érzem a mellkasomon, amint felfedezőútra indulnak. Szomjas ajkaid nem bírom tovább nézni, újabb csókra áhítozom és megcsókollak, kicsit megszívva alul. Aztán már elvesztem az eszem, falni, érezni akarlak! Az arcomon, a nyakadon, a füled mögött és a válladon folytatom a csókolgatást, ami néha már harapdálásba megy át. Fogaim gyengéden morzsolják bőröd, és engedik újra, nyelvem táncosan fedez fel. Fülcimpádba harapok, leheletem bekúszik a füledbe. Érzem, amint ujjaid a hátamon siklanak fel és alá, egyre jobban húzol magadhoz. Tenyeremmel a popsidra siklok, majd belemarkolok, hogy érezd mennyire kívánlak!

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Magadhoz húzod meztelen izzó testemet, combjaim közt érzem, hogy mennyire szeretnéd, hogy a lényegre térjünk, de nem teszed. Tudom, forró tekinteted üzeni, nem akarja elsietni. Inkább hosszasan elkalandozol melleimen. Csókolod, harapdálod mellbimbómat, gyorsul a lélegzetem. Én először a kezeimmel kereslek meg, majd nagyon lassan számba veszem meredező szerszámodat, és édes játékba kezdek. Egy kis idő múlva eltolsz magadtól, megérzem kezedet combom belső oldalán, ami egyre feljebb kalandozik, mígnem eléri a mostanra már nedves puncimat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kemény bimbóidnak nem tudok ellenállni, és alig várom, hogy végre a számba érezhessem. Bekapom az egyiket és szívni, szopogatni kezdem. Derekad közelebb húzom magamhoz, miközben érzem, hogy ujjaid ráfonódnak a farkamra és húzogatni kezded. Melleidbe nyögök fel, a megkönnyebbüléstől, amit az első húzások okoznak.

Aztán gyengéden kiszabadulsz a fogságomból, és lehajolva a szádba veszed lüktető makkom. Hangos sóhaj hagyja el testem, amint hosszú húzásokkal szopod egyre keményebbre a farkam. Legszívesebben már most bedugnám a puncidba, de még szomjasan nyalogatod körbe a makkom, majd szívod meg. Lefekszünk az ágyra és felülök, hogy combjaidhoz férjek, és egyre feljebb kalandozzak forró puncidhoz. Végül sikerül elérni tüzes ajkaidat, melyek közt végighúzom az ujjaimat és a nedves krémeddel a csiklód kezdem masszírozni körbe-körbe. Hallom a nyögésed, miközben továbbra sem engeded a farkam a szádból, de sokkal erősebben masszírozod a nyelveddel.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ujjaid érintésétől csiklóm megduzzad, és egyre többet akarok. Testem ívbe feszül, próbálok úgy mozdulni, hogy magamban érezhessem ujjaidat, de te nem teszed azonnal.Gyengéden szopogatod a mellbimbómat, majd egy kisebb harapás kíséretében lassan becsúsztatod puncim mélyére két ujjadat. Felsikoltok, testem megremeg, de te szorosan tartasz. Míg ujjaid fürgén ki-be csúszkálnak, én kezeimmel játszadozom, és egyre hevesebben próbálom kifejezni, hogy már nem elég a két ujjad. Nyögdécselve fekszem, testem lángol, de te csak lassan közelítesz, meghosszabbítva az édes kínt. Már-már magamban éreznélek, de te megállsz, mélyen a szemebe nézve, tovább kínozva.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Érzem mennyire kívánsz, egyre gyorsabban mozgatod a farkamon a kezed, de élvezem szenvedésed, és újra beléd mártom az ujjaimat. Odabent rátapintok kemény pontodra és gyengéden masszírozni kezdem. Közelebb húzódom, hogy makkom érintse dombodat, hogy szinte alig pár centire legyek a bejárattól, és bár nagyon kívánom, hogy elmerüljek benned, de még kiélvezem forró puncid minden pillanatát. Csiklódnak feszítem a tenyerem, úgy ujjazlak tovább és érzem, amint tested egyre jobban megfeszül. De még nem szállhatsz el, viszont kihúszom az ujjaimat és makkommal végigsimítok lucskos ajkaid között, magamra kenve a leved.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Testem lángol, nedves puncim epedezik a farkad után. A makkoddal simogatom a csíklómat. Próbálom finoman ráhúzni magamat, de csak pár centire jutok újra meg újra..... Feladom a harcot, megadom magam, és hagyom, hogy kedvedre játssz rajtam. Simogatsz, harapdálsz, kissé hagyod, hogy csillapodjon testem, majd megint a csiklómat izgatod farkaddal. Én kapaszkodok beléd, végigkarmolom a hátad, belemarkolok a fenekedbe, hogy érezd, hogy nemsokára

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem, amint megadod magad, és így teljesen birtokba vehetlek. Makkom is egyre érzékenyebb, ahogyan nekinyomom a csiklódnak és masszírozom vele. Egyre hevesebben és keményebben játszom rajtad, melyet csak fokoznak mohó ujjaid, melyekkel már karmolsz néha. Kezdem elveszteni az eszem, ahogyan közeledem a csúcspont felé, és érzem, hogy nem fogom tudni kontrollálni magam. Már nem bírom.

Végül már nincs kontroll, csak érezni akarlak, csak akarlak, csak legyél az enyém! Utolsó erőmmel még körözök egyet és aztán tövig beléd tolom a farkam. Abban a pillanatban mindketten beleremegünk az élvezetbe és belőlem elemi erővel feltör a robbanás.

Csillag (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Abban a pillanatban, amikor végre magamban érzem a farkadat, összerándul a puncim, meg-megrázkódik a testem, de te nem engedsz el, és pár húzás után már érzem, hogy te is elélvezel. Hangos sóhaj szakad ki belőled, majd szorosan magadhoz húzol, így nyugszik meg testünk. Levezetésként pedig gyengéden simogatod felhevült testem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan együtt remegünk és testünket átjárják a hullámok, egymás karjaiba omlunk, majd ott pihenünk, amíg nem csillapodunk kicsit.

Magamhoz húzlak és már gyengéden simogatom minden egyes porcikád, élvezve, hogy duruzsolsz jólesően. Egymás szemébe nézünk és egy puha csókkal zárom le az estét.

Tartalomjegyzék