Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem már reggel, hogy ez nem az én napom. Én naív, lakás felújításba kezdtem, nagyjából minden tapasztalat híjján. "Nem lehet az olyan nehéz" jeligével vágtam bele. Már a felénél jártunk, mikor éreztem, hogy ezt nem kéne, ezt nagyon nem kéne. Addig minden simán ment, míg arról volt szó, hogy festeni fognak. de, aztán kiderült, hogy fel kéne lakkozni a parkettát is, ha már ott vannak... Napokig bútorokat tologattam, rakosgattam. Mert persze ilyenkor nincs egy pasi sem a közelben....


A festők már elmentek, mondván, lejárt a munkaidejük... Én meg nem kezdtem el károgni, hogy a munkaidőből másfél-két órát ettek és dohányoztak, szóval, igazából jönnek nekem még két órával. Ők jókedélyűen hazamentek, én meg ott maradtam, hogy a fél konyha plafonom még okkersárga, míg a többi hófehér.


Vérszemet kaptam, hogy na, majd én megcsinálom azt. Amíg ügyetlenül bár, de festeni próbáltam, végig gondoltam, hogy aznap mennyit haladtam. Volt kint a vizes, mert gyönyörű, új csapot kapott a konyha, megcsinálta a fürdőben is az új csapot..., a csempe megérkezett és a járólapok is. A festés meg... hát azt már végig sem gondoltam.


Ügyetlenségemből kifolyólag a festékből jutott rám is, a ruhámra is. Franc bele, gondoltam, majd lemosom. Mikor félig végeztem a rám jutó festés részével, lemásztam a létráról, éreztem, hogy fáj a vállam, a hátam, és még a fejem is rázendített. Kezdett elegem lenni, de idegesített a festék, így a kupin átugrálva megközelítettem a csapot. Ahogy kinyitottam, elkezdett ömleni belőle orrán-száján a víz.


Persze, az első adagot én kaptam belőle. Arcra, felsőtestre is jutott. Kezdtem komolyan dühbe gurulni. És ezt a szent pillanatot választotta a sors, hogy küldjön egy újabb eseményt... megjelent az ajtóban az új szomszédom, közölvén, hogy nem tud tőlem pihenni... mert nagyon zajongok... Hát itt aztán elaszakadt a cérnám...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Másnap korán reggel kelnem kellett volna, mivel egy egynapos vidéki kiküldetésbe kellett mennem tárgyalni. Mivel már napok óta szinte folyamatosan szöszmötöltek, kisebb-nagyobb zajt csaptak a szomszéd lakásban, elfogyott a türelmem. Igaz, csak nemrég költöztem ide, nem is tudom ki a szomszédom, de ez nem jelenti azt, hogy el kell tűrnöm a szomszédom álmatlanságát, vagy ezermesteri mivoltát. " A hülye fasz! "- gondoltam magamban, mikor újból és újból hallottam a mindenféle zajokat tőle.

Aztán, egy nap betelt a pohár. Amúgy is feszült voltam egész nap, részben a másnapi tárgyalás, részben magánéleti problémáim miatt. Konkrétan: aznap vesztem össze a barátnőmmel. Így érthető, hogy nem voltam éppen kipihent idegállapotban, mikor aznap este is asztalt, vagy ehhez hasonlókat húzkodott az a gyökér a szomszédban. Elszakadt a cérna nálam, és egy hangosabb durranásszerű, majd sistergő zajra feltéptem az ajtómat, és becsengettem a gyökérhez. Bentről ismét motoszkálás, kisebb káromkodást hallottam. Gondoltam, nem tetszik a faszinak, hogy az áldásos ténykedése közben zavarják. Zár kattan, majd kinyílik az ajtó. Nyitottam a számat, hogy elküldjem az édes anyjába, hogy nem hagyja abba végre a zajongást, mikor az ajtón belül egy velem egymagasságú nő állt velem szemben. Az anyázás elmaradt, de a mérgem alig párolgott, bár a látványtól akár nevethetnékem is támadhatott volna. A nőn egyszerű otthoni öltözék volt, de a pólóján valamiféle festék nyomokat láttam, na meg jókora vízfoltot. A víz a fejét is beterítette.

- Közlöm magával miszisz Mekk Elek, hogy este van, és aludni, pihenni szeretnék, nem a maga festő, meg vízszerelő ambícióit hallgatni! Bár ahogy elnézem, ehhez sem nagyon érthet! Szóval, fejezze be végre, aludni akarok!

Fordultam volna el, hogy faképnél hagyjam, miután beolvastam neki, ám nem engedett el.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte rám rontott a pasi, és nem elég, hogy elegem volt az egész aznapból még tőle is kaptam egy szép löketet.

- Közlöm magával miszisz Mekk Elek, hogy este van, és aludni, pihenni szeretnék, nem a maga festő, meg vízszerelő ambícióit hallgatni! Bár ahogy elnézem, ehhez sem nagyon érthet! Szóval, fejezze be végre, aludni akarok! - mondta, szinte egy szuszra. Tényleg elöntötte a szósz az agyamat, és a szekrénybe zártam az úri kislány modoromat.

- Szóval, maga az új szomszéd, az új autóval, aki pofátlanul a helyemre áll minden áldott nap, holott a fél utca tudja, hogy oda én szoktam állni. És szintén maga az a nagyon lángész is, aki nem képes becsukni az ajtót - ablakot, ha szeretkezik a barátnőjével! Bár, ahogy a hangokat hallom, nem tűnik valami nagy virtuóznak az ágyban, a barátnője meg pocsék színész...

- Ne merje.... - kezdte volna, de én letorkoltam.

- ... De, merem. Elegem volt magából, pedig még nem is ismerem! Magából és az összes hülye pasiból, akik azt hiszik, hogy ismerik a női nemet, pláne a női igent, holott azt sem tudják, mi fán terem a női test, a női orgazmus, a szeretkezés! - fakadtam ki neki, bár ekkor már magam sem értettem, hogy ezeket miért az ő fejéhez vagdosom?! Átfutott az is az agyamon, hogy na, ez felhívás keringőre... És ekkor valóban szóra is nyitotta száját. Ezúttal ő volt a gyorsabb.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Komolyan elöntötte a trutyi az agyamat....Még neki áll feljebb.

- Ki a fenét érdekli, hogy hová szokott parkolni a roncsával?! Van magának is két lába, tud gyalogolni, ha ez megterhelő nagyon a virgácsainak!

Miközben ezeket vágtam a fejéhez, a lábaira mutogattam, és közben lemondóan legyintgettem rá, mintegy lefitymálva a látottakat..Ettől szemmel láthatóan felment a pumpája, de nem fejeztem be.

- Ahogy magát elnézem, maga sem tegnap dolgoztatta meg az ágyrúgóit! Gondolom erősen fűtötte a vágy, hogy átjöjjön, mikor a nőmet keféltem. Vagy csak csendben itthon egyedül nyúlt magához? Nem értek a nők testéhez?! Örülhetne, ha egy ilyen pasi, mint én vagyok, a maga testéhez nyúlna!

Önkéntelenül is egyet léptem felé. Semmi szándékom nem volt ezzel, csak a szöveg, és a gesztikulálások hevében lehetett. Aztán egy pillanatra megálltam a dumával. Ilyet mondani egy nőnek....Ráadásul egy idegen nőnek. Ráadásul egy ilyen nőnek....Mert miközben ostoroztam őt, meg is néztem magamnak. Nem volt rossz bőr. Nagy mellei voltak, kicsi hasa, és igencsak jó lábai. Ám nem engedhettem meg magamnak a kapitulációt. Miután egyet léptem felé, miközben ő nem mozdult, így szinte összeért az orrunk, az arcába sziszegtem:

- Szólj csak szivi, ha akarsz egy hatalmasat kefélni! Olyat még nem kaptál, amit tőlem kaphatsz! Itt vagyok a szomszédban!

Egy pillanatig kivártam, vajon erre mit lép. Lépett.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pasiban is felment a pumpa, nem mellékesen szerintem alaptalanul. Bár, meg kellett hagyni, kisportolt, izmos alakja, tőlem magasabb termete, égőkék szeme, finoman ívelt, csókolni való szája volt. De nem, elhessegettem ezeket a gondolatokat. Ő is csak egy újabb pasi, aki bosszant, aki paraszt velem. Menjen ő is a fenébe! - gondoltam magamban. Erre ő fokozta az amúgy is szikrázó, vibráló hatást.

- Szólj csak szivi, ha akarsz egy hatalmasat kefélni! Olyat még nem kaptál, amit tőlem kaphatsz! Itt vagyok a szomszédban!... - hallottam érces hangját, ahogy mélyült minden egyes szó kimondásánál. Bennem meg valami fura érzés tört fel. Megkívántam. Elemi erővel, minden ész érvet, gondolatot, dolgot sutba dobva. Én, mint Nő, megkívántam az előttem álló, fejtől-talpig, ízig-vérig Férfit. Akartam. Nagyon. Elborította az agyamat a színtiszta vágy.

- Akarlak. Most. - mondtam hasonlóan vészjósló halk hangon, majd észbe kaptam, hogy ez azért így kicsit durva, és finomítottam rajta, némi élcelődést belefűzve:

- Vagy most nem menne? Adjak némi időt?.... - tettem hozzá némi gúnnyal. Közben közelebb léptem hozzá, és már nyúltam is a nyakához, a tarkójához, hogy magamhoz húzzam.


Vadul, szenvedéllyel, szinte bántóan nyomulva csókoltam. Ő is hasonlóan viszonozta. Le akartuk igázni a másikat. Erővel, hévvel. Átölelt, cseppet sem finoman, magához húzott. Az egyik kezével becsapta maga mögött az ajtót, a másikkal meg szorosan tartott.


Éreztem, ahogy nedvesedem, és azt is, ahogy a kemény farka lágyékomnak nyomódik. Önkéntelenül húztam fel a lábam a derekáig, akartam magamban érezni, még akkor is, ha ennek némi ruha akadálya volt még. Faltuk egymás száját...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókja erőből keletkezett, és bár éreztem rajta a dühöt magam iránt, és bár vad és nyers volt a csókja, nem csak a modora, mégis, azt is éreztem, hogy ez a csók egyúttal szenvedélyes is. Nem hagytam magam, ugyan olyan erővel viszonoztam a csókját. Ez már szinte közelharc volt köztünk, és miközben vadul erőszakoltul egymás száját, egyik kezemmel bevágtam magam mögött az ajtót, a másikkal magamhoz húztam. Erővel, hogy szinte fájjon neki. Érezze, hogy a szája ugyan lehet nagy, de a férfi én vagyok. Az erő velem van. Nekinyomtam az előszoba falának, nagy mellei nekinyomódtak a mellkasomnak. Egyik lábát felemelte, és a combom köré tekerte. "Szóval baszni akarsz kislány?!" - gondoltam, és ha lehet, még vadabbul smároltam, és a szabad kezemmel alulról megmarkoltam a mellei, benyúlva a pólója alá. Nagyon finom, puha bőre volt, teste verejtékes, részint az izgalomtól, részint az eddigi ténykedésétől. Öle elkezdett mozogni, mintha kefélnénk. Mivel rajtam szabadidő ruha volt, egyetlen tolással a térdemig toltam, majd a gatyámat is. Megfogtam az egyik kezét, és rátettem a farkamra. Azonnal rámarkolt. Tényleg kefélni akart. A következő pillanatban határozottan rászóltam:

- Szopj! - és közben toltam magam elé a nőt. Addig toltam, amíg előttem nem guggolt. Lehajoltam, és egyetlen rántással levettem róla a pólóját. Mellei rezegtek, ugráltak az erőszakomtól. Ettől teljesen begerjedtem rá. Megmarkoltam a haját, fejét hátra húztam finoman, és mikor rám emelte a tekintetét rászóltam:

- Most legyen nagy a szád! - és a farkam a szája felé toltam, mire nagyra nyitotta, és megállás nélkül nyomtam a torkára a makkomat. Nem érdekelt, hogy öklendezett, csak dugni akartam a száját. Meg kell tanulnia, hogy velem nem lehet pimaszkodni. Vagy lehet, de akkor bizony igencsak el lesz kapva az irhája!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A falhoz nyomott, és tényleg átvette az irányítást. Egy szemernyi kétséget sem hagyott felőle, hogy most igazán ő irányítja a helyzetet. Letolta a nadrágját, és rám parancsolt, hogy:

- Szopj! - én meg, mint aki el van varázsolva, hagytam, hogy lenyomjon maga elé.

- Most legyen nagy a szád! - folytatta, kicsit halkabban, miközben hátra húzta a fejem a hajamnál fogva. Nem erőszakosan, de erősen tette. Újabb villám csapott az ölembe ettől az mozdulatától. Nem is tudtam eddig, hogy ez ennyire bejön nekem.

A torkomig tolta belém a farkát. Öklendezni kezdtem, de ez szemmel láthatóan egy cseppet sem zavarta. Kefélte a számat kegyetlenül. Nem volt a legjobb érzés, mégis valahogy... fura módon, mégis élveztem. A melleimért nyúlt, határozottan markolászta őket, miközben tolta a számba magát.


Egy idő után kattant bennem valami, és némi erőkifejtés árán bár, de eltoltam magamtól. Most én toltam le a nadrágom félig, és rátettem a vállaira a kezem, ezzel is jelezvén, hogy én is hasonlót akarok, mint amit ő kapott. Természetesen, nem adta könnyen magát.


Megfogta mindkét kezem, a csuklóimnál, és a falnak szegezett velük. Testével hozzám simult, azzal is a falhoz tapasztott... Egyből szabadulni próbáltam, de ujjai élő bilincsként fonódtak a kezemre. Élveztem ezt is... egyre jobban. Vadul, szenvedéllyel, keményen szájon csókolt, a farkát is nekem nyomta, de, ezúttal nem mozgott hozzá.

Mikor a csókunknak véget vetett, megint halkan, fenyegetően szólalt meg.

- Azt akarod, hogy nyaljalak? Érezni akarsz magadban? Hm? ... - kérdezte, és láttam rajta, hogy élvezi, hogy az én tekintetem is villámokat szór, nem csak övé.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tolakodtam a szájába, szemernyi kétséget sem hagyva, hogy most nagyon megkúrom őt. Előbb a száját, aztán a pináját. Egy ideig tűrte, hogy keféljem a száját, majd eltolt magától és felállt. Félig letolta a nadrágját, és most ő akart lenyomni, de nem engedtem. Mindkét csuklójánál fogva a falhoz nyomtam, és a testemmel is rásegítettem erre.

- Azt akarod, hogy nyaljalak? Érezni akarsz magadban? Hm? ... - kérdeztem szinte a szájába sziszegve. Ám nekem más terveim voltak. Így, falnak nyomott csuklókkal még egyszer alaposan, erősen megcsókoltam, majd a két kezét a háta mögé lenyomtam, kissé oldalt léptem, és egyik kezemmel összefogtam a csuklóit, és a derekának nyomtam. Közben még mindig erősen smároltam őt. A másik kezemmel benyomultam a lábai közé, kissé szétnyitva azokat. A combok kicsit ellenálltak, de aztán engedelmeskedtek az erőnek. Így szabaddá vált az út, az ujjaim előtt. Azonnal benyomtam az egyik ujjam, és alaposan megforgattam benne, miközben számmal a falnak nyomtam a fejét. Behatolásomra nyögött egy nagyot, de nem érdekelt. Agyam még mindig fel akarta őrölni minden ellenállását, és tökéletesen magam alá rendelni őt. Az erős, már-már erőszakos hím győzedelmeskedett bennem, és bár ahogy tudott ellenállt, illetve ő akart irányítani, de ezt nem engedem. Még nem.....Miközben ujjaztam, és csókoltam őt, lábaimmal addig ügyeskedtem, amíg teljesen ki nem bújtam a nadrágomból. Lassan elengedtem a száját, és közelről figyeltem a reakcióit. Szemeit lecsukva, fejét erősen a falnak nyomva remegő szájjal élvezte az ujjazásomat. Pinája totálisan lucskos volt, így nem volt akadálya, hogy még egy ujjam betoljam neki. Erre homorított egyet, de nem akart menekülni. Ellenállását talán felülírta az élvezet. Eltökéltem, hogy amint elérkezettnek látom az időt, felhúzom őt a farkamra. Az idő pedig nekem dolgozott.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szenvedélyes a pasi, ezt meg kellett hagyni. Letámadott, nem hagyott időt az ellenkezésre. Ez pedig, annak ellenére, hogy ilyet eddig nem tapasztaltam, veszettül izgatott. Lefogta mindkét kezem, majd a csuklóimnál fogva, hátul a derekamnak nyomta, közben a nyelve a számban táncolt, én meg éreztem, hogy piszok mód kezdek nedvesedni.


Egyfele gondolkoztunk, mert már éreztem is, ahogy egy ujjával a pinám felé közelít, és nem is várt soká, szinte semmit és már belém is hatolt. Felnyögtem, de nem engedett, így az a csókunkban veszett el. Erősen ujjazott, nem fájt, sőt, szinte nyomtam magam az ujjára. Ezt megérezte, mert felbátorodott még jobban, és két ujjával nyomakodott belém. Ekkorra már elváltak ajkaink s az én újabb nyögésem immáron szabad utat nyerve, hangosan hallatszott. Közel hajolt hozzám, kutató szeme mindent látni akart rajtam. Én meg, az élvezettől lehunytam a szemem, s mikor két ujjával kezdte kefélni a pinámat, akkor homorítottam is. Ő nem is tudhatta, hogy mennyire izgat engem ez az egész helyzet.


Fejemet felé fordítottam, kinyitottam a szemem, de elég homályos volt a tekintetem. A száját szugeráltam, még akartam tovább csókolni. Hajoltam felé, de ő picit hátrébb húzódott. Éreztette, hogy itt majd akkor lesz csók, ha ő kívánja. Bennem viszont dolgozott az ösztön, a vágy, így lecsuktam újra a szemem, de szám félig nyitva maradt.... így minden sóhaj akadálytalanul tört elő belőlem. Szinte láttam, ahogy nézi megbabonázva a számat, és sejtettem, hogy újra eszébe jutott, hogy az imént még vadul ott járt a farka...


Ujjai tovább játszottak bennem, s rátapintottak a G-pontomra... ettől újra homorítottam, és most már önként tettem széljelebb a lábam. Egy halk mosolyt engedett el, élvezte, hogy hatalma van felettem....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tett egy kísérletet arra, hogy megcsókoljon, de nem engedtem. Majd akkor, ha én akarom kislány! A nő lassan az uralmam alá került, és láttam rajta, hogy kezdi elengedni magát, kezdi élvezni a dolgot. Száját kissé nyitva hagyta, ami nem kerülte el a figyelmemet. "Na majd mindjárt használom megint kicsit!"-tökéltem el magamban. Ujjazásomra önkéntelenül is kissé széjjelebb tette a lábait, ezzel jelezve, hogy eltalálta őt a játék. Agyam továbbra is uralkodni akart rajta, ezért villámgyorsan lerántottam róla a pólóját. Tulajdonképpen az első pillanattól kezdve szúrták a szemeimet hatalmas mellei. Most, hogy a kissé elalélt nő meztelen felsőtesttel állt előttem, hófehér mellei gömbölyödtek szemeim előtt, teljesen eluralkodott rajtam a kan. Most a nadrágjától és a bugyijától szabadítottam meg őt. Immár anyaszült meztelenül állt előttem, teljesen kiszolgáltatva nekem. Ismét lenyomtam magam elé, és már szólnom sem kellett, tudta a dolgát. Marokra fogta a farkamat, de mikor nyomtam a szája felé, ellen tartott. Ettől a bőrt teljesen hátra húzódott, ami a lendületemnek köszönhetően kicsit fájt. Ő meg alulról felnézett rám, és szemeiben kárörvendő mosolyt láttam. Tehát még nem adta meg magát nekem teljesen, még ő is meg akarja mutatni az akaratát. De bármennyire is fájt, csak nyomtam a szája felé a csípőmet. Közben meg persze dühöngtem magamban, amiért nem azt teszem vele, amit akarok. De az ellenállása miatt meg fogom büntetni őt, ebben is biztos voltam. Aztán végre beengedte a szájába a már erősen lüktető és vöröslő makkú dákómat. Na erre vártam. Mikor beért, tövig nyomtam neki. Ismét öklendezett, és ismét nem érdekelt. Meg akartam mutatni neki, hogy az ellenállása rossz lesz számára. Vagy éppenséggel ezt akarja? Akkor bennem emberére talált.....

Alaposan elkezdtem dugni a száját. Egy idő után már csak engedelmesen kinyitotta, én meg kedvemre mozogtam benne. Aztán elérkezettnek láttam az időt, hogy felhúzzam őt a lándzsámra. Felállítottam, a falnak nyomtam, a lábait széttoltam, kezeit a feje mellett a falnak nyomtam, és erősen lesmároltam. Farkam pedig a hasa aljának nyomtam. Már tudta mi vár rá.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen levetkőztetett, de mindezt úgy tette, hogy én alig vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy hideg a fal érintése, ahogy lenyomott maga elé, és a fenekem hozzá ért a falhoz picit. Valahogy, ez a része a dolognak nem jutott el teljesen az agyamig. De, az, hogy erősen kefélte a számat, az igen. Öklendeztem, ami újra haragot gerjesztett bennem. Ellen akartam állni neki, nagyon....


Felállított, újra a falnak nyomott. Száját a számra tapasztotta. Most ellen akartam állni, de nem ment. Megharaptam picit a nyelvét, de mintha fel sem fogta volna. Harci kedvem visszatért. Mosolyogva a nyakához, vállához hajoltam, és csókok helyett beleharaptam a vállába. Elrántotta magát, arcán a meglepetés ütközött ki.

- Héééé! - hallottam a hangját, de most nálam volt a meglepetés ereje. Nem hagytam időt, hogy elhúzódjon teljesen, és rátapadtam a nyakára. Ki akartam szívni, holott pontosan tudtam, hogy erre a pasik ugranak. És nem is mindig jó értelemben.


Éreztem rajta, hogy első körben el akart húzódni, de mégsem tette. Felnyögött. Hallottam a hangján, hogy ez a "nem akarom..., ne csináld".... érzés van benne, de mintha mégis piszok mód élvezné. Nem akart mégsem szabadulni. Most egy pillanatra nem... Egy picit félre fordította a fejét, helyet adott. Enyhítettem a nyomáson, majdnem gyengéden csókoltam végig a nyakát, bele véve a vöröslő foltot is, amit nemrégiben alkottam a nyakára.

Végignyaltam a nyakát, majd lassan visszadőltem a falhoz, és diadal ittasan néztem rá. Tekintetét rám emelte, és szinte láttam, ahogy az élvező pasiból újra vadászó Férfi lesz....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bátor, már-már vakmerő húzása a nyakam harapdálásával nem dühített fel túlságosan, bár nem szerettem különösebben az ilyen harapdálásos dolgokat. Már nem volt veszítenivalóm, mivel nem voltam elkötelezett. Ám, ő ezt nem tudhatta, és az azért egy pillanatra elgondolkoztatott, hogy ennek ellenére látható nyomokat igyekezett hagyni rajtam. Azért szépen lassan ismét elkezdett felmenni bennem a pumpa, ami azért eddig sem volt éppen alacsonyan. Ezért aztán méltó "büntetésben" akartam részesíteni.

Kicsit berogyasztottam, hogy a dákóm a pinája alá kerüljön. Beigazítottam, és szépen lassan elkezdtem kiegyenesedni. Így aztán a farkam is szépen lassan benyomult a teljesen lucskos pinájába. Alaposan benyomtam neki. Ha már ő fájdalmat akart okozni nekem, akkor ezzel én se legyek adósa. Mikor a makkor a résbe került, még cinkos, vagy inkább kihívó mosollyal nézett az arcomba. Aztán, hogy a farkam benyomult, és szinte a méhéig hatolt, már nem mosolygott. Arcán az enyhe fájdalom jelent meg. Annyira felálltam, hogy lábujjhegyre kellett emelkednie. Ezért aztán nagyon benyomtam neki. Halkan jajgatott egy kicsit. Ekkor az én arcomon jelent meg a cinkos, majdnem kihívó mosoly. "Tudd ám hány kiló vagy kislány!"-gondoltam magamban.

Kicsit lejjebb engedtem, a talpaira állt, de ekkor erősen és gyorsan ismét tövig nyomtam neki. Na most aztán tényleg karóba húztam őt! Felnyársaltam a lándzsámra, és ettől határozottan jobban éreztem magam! Még párszor így tettem vele, lassan hozzászokott az érzéshez. Ezután viszont keményen és gyorsan elkezdtem kefélni őt. Mellei ugráltak, hullámoztak a testén. Időnként ha lehet, még jobban felálltam vele, talán a lábujjai sem érték a földet, és így , ebben a pózban aprókat ugráltam vele. Szerintem totál kikészült tőlem. Nem hinném, hogy valaha is benyomtak volna neki ennyire egy dákót.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy játszott velem, éreztem, hogy nagyon kíván. Én is kívántam őt. De, mikor belém nyomult, ott már nem volt helye lovagiasságnak, érzelemnek. Keményen kezdett kefélni, szinte szó szerint felnyársalt a farkával. Elsőre még élveztem is egy kicsit, de aztán némi fájdalom, feszítő érzés is vegyült ebbe. Láttam az arcán, a szemén, hogy elborította a lila köd az agyát, hogy végre bennem lehet. Egyre vadabbul járt bennem, szinte feltolt a falra... Már nem is éreztem, hogy a földön állnék, mintha... ő maga tartott volna.

Pár lökés után már kezdtem megszokni a méretét. de ő picit pózt, s ezzel együtt behatolási szöget váltott, ami újra kellemetlen volt egy kicsit. Látta rajtam, hogy nem vagyok az élvezés útján, de mintha nem is érdekelte volna.


Megelégeltem ezt a egyoldalú kefélést, és kegyetlenül rászorítottam a farkára. Kéjesen felnyögött tőle, amitől csak még inkább pipa lettem. Azt akartam, hogy kicsit neki is legyen rossz, erre csak még több kéjt okoztam neki.


El akartam tolni akartam magamtól, de ő volt az erősebb. Sokkal erősebb, mint én. Más módszert választottam. Összezártam a lábaimat, ezzel jelentősen megnehezítve neki a mozgást. Így is eltartott pár pillanatig, mire felfogta, hogy valami nem okés, annyira el volt borulva. Kérdőn nézett rám, láttam rajta, hogy nem örül annak, hogy félbe szakítottam. Eltoltam magamtól, kihúzódott a farka belőlem. Letérdeltem elé, mert a lábaim már nem tartottak meg... Szopni kezdtem újra, de most nem finoman, hanem fogazva kicsit, hogy érezze, neki sem lehet mindig jó.


Ettől bepöccent. Megfogta a hajam, hátra feszítette a fejem, és vadul megcsókolt. Majd a két vállamnál fogva ledöntött a földre, és már rám is feküdt. Heves volt nagyon... éreztem, hogy már közel van a robbanáshoz, nem fog velem már soká játszani...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy látszott, hogy az állva kefélés nem jött be neki, talán túlságosan is mélyre nyomtam neki, mert egy idő múlva ahelyett hogy élvezni kezdett volna, lekászálódott a farkamról. Letérdelt elém, amin kicsit meglepődtem, majd vadul szopni kezdett, de egyáltalán nem finoman, hanem inkább úgy, mint aki le is akarja harapni. Nem tagadom igencsak éreztem a fogait. Sokkal hamarabb sokalltam be ettől, mint ős a keféléstől, mert ismét a hajánál fogva húztam hátra a fejét, igyekeztem hasonló módon csókolni, ahogy ő szopott, majd kisebb közelharc után a vállainál fogja a földre nyomtam. Immár hanyatt feküdt, gyorsan beugrottam a lábai közé, és egyik kezemmel a farkam illesztettem a résbe, másikkal a mellkasát igyekeztem lenyomni. Mikor a makkom bent volt, gyorsan be is toltam neki. Simán becsúszott, a nedves odúba. Ez azért nekem is jobb volt, mint állva, és szemmel láthatóan neki is. Ugyan homorított egyet ismét, de ez már kevésbé tűnt kínból jövőnek, mint mikor állva tette ugyanezt. Karjaimra támaszkodtam a nő mellei mellett, és kefélni kezdtem őt ismét. Ez most nekem nagyon jól esett. Alaposan kitömtem a pináját, de ezt most ő is élvezte. Felsejlett előttem, hogy jól kitolok vele, és addig kefélem nagyon keményen, amíg el nem élvez. De az élvezése sem lesz hétköznapi. Azt ugyan nem tudtam, hogy hogyan szokott élvezni, de amit tartogattam neki, reményeim szerint nem volt szokványos a számára.

Időnként most is rászorított a pinájával a dákómra, de most is tovább keféltem, sőt, most még jól is esett a rászorítása.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Legnagyobb meglepetésemre hagyta magát lehúzni, nem tiltakozott sokat. Viszont, amint elhelyezkedtünk, átvette az irányítást. Megint. Imádtam a látványt is már önmagában, ahogy izmos teste fölém kerekedik. Karjaira támaszkodott, s így láthattam, hogyan dolgoznak a felső testén, karján az izmok. Vadító volt, ahogy az egész pasi maga is.

Nem várakozott sokat, azonnal belém is hatolt. Kefélni kezdett, ez nem volt szeretkezésnek mondható, de nagyon élveztem. Az eddigi vad izgatásától már csatakosra volt nedvesedve a pinám, így akadálytalanul hatolhatott belém a kőkeményre duzzadt farkával. Ahogy nemrég, úgy most is megjátszottam, hogy rá-rászorítok a hüvelyemmel a dákójára, amit most nyögésekkel honorált. Láttam az arcán, hogy őt is nagyon izgatja ez, ahogy az egész helyzet maga is.


Váratlan ötlettől vezérelve a mellkasára tettem mindkét tenyerem, majd finoman végig karmoltam a mellkasát. Nyomot nem hagytam, csak az érzést akartam neki átadni, hogy tudja, mennyire megveszek azért, amit csinál. Már nem tudtam neki ellen állni, pedig még valahol dolgozott bennem a düh, hogy mégiscsak ő tört rám, és egyáltalán, mindenért ő a hibás és pont... Csakhogy, a gyakorlatban elolvadtam a férfias megjelenésétől, a mozgásától, attól, ahogy bennem járt a farka... Mindentől.


Minden lökésétől egyre jobban akartam magamban érezni. A vér zubogott az ereimben, lüktetett a fejem, de nem érdekelt.... Megkefél... ez a szó dübörgött közben agyamban, mikor képes voltam pillanatokra gondolkodni.


Felemelkedtem és szájon csókoltam. Most, a változatosság kedvéért, nem dühből. Ő erősen viszonozta a csókot... Én meg megharaptam a száját... kéjes, önelégült vigyor volt a válasza... Tehát, pontosan erre számított.... Mesteri volt ez a pasi....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor a mellkasomra tette a tenyereit, azt hittem, le akar lökni magáról. Ám nem ez történt. Óvatosan, hogy ne legyen nyoma, a körmeit végighúzta a melleimen. Ez most inkább volt a kéj kiváltotta mozdulat, mint a haragé. „Tehát tetszik neked!”- konstatáltam magamban a dolgot. „Akkor gyerünk!” – és ha lehet, kicsit ráerősítettem a dugásra. Vad lökéseimtől ugráltak a mellei, ahogy az egész nőn látszódott, hogy most igazán kefélik. Lábait széjjelebb tette, hogy teljesen megadhassa magát nekem. Egészen az uralmam alá akartam hajtani őt, megtörni minden ellenállását, hogy azt tegyek vele, amit csak akarok. Akkor úgy éreztem, hogy jó úton haladok efelé. Ám ismét meglepett. Felemelkedett, és megcsókolt ismét. Igaz, most nem dühből tette, ezt éreztem. Viszonoztam, igaz, kicsit erőből, mire megharapta a számat. Tehát még nem adtad meg magát! „Jól van” – vigyorogtam el magam. „Így nekem is élvezetesebb!” Nagyon bírtam, hogy nem adja meg magát. Vagy csak játszik velem? Végül is mindegy volt. A lényeg, hogy jó volt legyűrni őt, igazán élveztem, ahogy vergődik alattam, még igyekszik megmutatni nekem, hogy ő erősebb, mint én vagyok. Ekkor taktikát váltottam. A karjaimra támaszkodtam eddig, de most ráfeküdtem, szinte a teljes testsúlyommal. A combjaimat is az ő combjaira fektettem. Testünk szinte teljes hosszában összesimult. Két tenyeremmel a vállaiba kapaszkodtam alulról, és miközben keféltem őt, lefelé húztam a vállainál fogva. Valamivel beljebb is löktem a farkamat, pedig eddig sem csak a bejáratnál toporogtam. Kezeit a hátamra tette, és ismét ellazult. Szemeit lehunyta, átadta magát nekem. Ekkor a feje tetejére tettem a tenyereimet, és így húztam magamba őt. Ekkor megéreztem rajta, hogy az enyém, és elindult végre az élvezés útján. Ami azt illeti, én is élveztem volna már….Bele, telepumpálva a pináját forró, fehér nedűmmel.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A férfi egyre szenvedélyesebben, egyre beleélőbben kefélt. Mélyen felnyomta bennem a farkát. Már majdnem súrolta a fájdalom határát, de nem érte azt el, így inkább a remegéssel határos kéjt váltott ki belőlem csípője mozgása. Kezdtem komolyan elveszteni a fejem. S mikor a karjaira támaszkodott, megfogta mindkét vállam, és szinte magára húzott, ordítani tudtam volna az ölemeben zajló érzésektől. Így csak hangosan nyögtem, nem érdekelt, ha a szomszédok meghallják, nem érdekelt, ha az ő mája is piszok mód hízik ettől. Végre rendesen szeretkezett velem egy férfi, nem csak immel-ámmal, hogy mire elkezdtem volna élvezni, már abba is marad a dolog....


Pár mozdulat múlva a fejemre tette a tenyerét, és határozottan, de nem erőszakosan még jobban magára nyomott. Nem hittem, hogy tudja még fokozni az érzést, de ettől a mozdulatától a farka, az öle még jobban hozzám ért, a csiklómat folyamatosan dörzsölte ezzel a mozdulattal, amitől a bennsőm, majd a testtem is rángatózni kezdett. Az élvezet hullámai söpörtek rajtam át, amit ő is piszok mód élvezett, mert nem csak egy-egy izmot szorítottam meg a pinámban, hanem szinte az egész remegett, ezzel neki is nagy gyönyört okozva.


Mindkét kezem a hátára tettem, és magamhoz húztam még jobban. A szemébe néztem mélyen, és az egész lényemmel, az egész testemmel azt próbáltam sugározni felé, hogy igen, ez az, amire titkon mindig is vágytam. Hogy a férfi uralkodjon rajtam, de nem alázzon le, legyen szevedélyes, vad, de ne okozzon fájdalmat.... Hogy érezzem, hogy nő vagyok, akit kíván veszettül ez a Férfi... és a magáévá akar tenni...

Szinte biztos voltam benne, hogy szavak nélkül is érti, amire gondolok. Szenvedélyes, nyelves csókot adtam neki...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő nagyon élvezte, ahogy keféltem. Persze, ez nekem sem volt kellemetlen élmény. Sőt! Igen régen volt már dolgom olyan nővel, akit rendesen lehetett kefélni, aki nem sziszegett, ha kicsit erősebben odatettem magam neki, ha kicsit vadabbul, de nem durván "erőszakoltam" őt. De az alattam fekvő már kezdte teljesen elveszíteni az eszét. Nagyon vártam már, hogy adja ki a lelkét nekem, hogy felszabaduljon benne a kéj. Mikor a kezeit a hátamon éreztem, már nem az a kicsit vadóc, ellenállni akaró nő volt, hanem olyan, aki határozottan élvezi a ténykedésemet. Aztán kaptam egy nyelves csókot is tőle, ami szintén nem tiltakozó jellegű volt....Aztán visszaengedte a fejét, szemeit lehunyta, és immár szabad utat engedett az orgazmusához. Csípőm lankadatlanul mozgott, farkam dugattyúként cuppugott a lucskos punciban, teste egyre sűrűbben remegett meg alattam. Aztán néhány pillanatnyi csend.....és egy hatalmas nyüszítés kíséretében kiszabadult a kéj. Hosszan, elnyújtva bukott ki belőle a nyögés, és már én is a határaimat súroltam. Abszolút nem bántam meg, hogy teljes mérgemet beleadtam ebbe a dugásba. Olyan erők szabadultak fel bennem, és szerintem benne is, amilyet csak ritkán engedhettem ki magamból. Azon voltam, hogy én is kitörjek, mikor ismét felerősödött benne a hang. Jött a második orgazmusa, közvetlenül az első után. Ekkor vérszemet kaptam, ki akartam készíteni teljesen őt egy hosszú, sorozatorgazmussal, a végimerüléséig kefélni. Ám nem sikerült. Az egész szex alatt villogtak az agyamban bitzonyos képek: hihetetlenül megszopatom őt, teljesen szétnyalom a pináját és a fenekét is, hátulról kefélem, és még fenékbe is dugom. Ezektől a gondolatoktól, na és persze a magától a nőtől is elkezdtem kitörni. Én is hosszan vonyítottam, miközben spriccelt belőlem az ondóm, alaposan telepumpálva a punciját.

Egy darabig vonaglottam rajta, benne, és valahol azért örültem, hogy szinte egyszerre élveztünk el. Majd rá is feküdtem. Karjait szorosabbra zárta körülöttem.

Mikor lecsitultunk, felálltam, ő fekve maradt még. Felöltöztem, majd letérdeltem a feje mellé, megcsókoltam és azt mondtam:

- Ha valami nem volt világos, a szomszédban megtalálsz!

Majd felálltam, és kimentem a lakásból.

Tartalomjegyzék