Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Baráti társasággal indultunk el nyaralni,irány a tengerpart.Elegáns szállodában szálltunk meg.Egy számomra idegen fiú is jött velünk,egyik barátnőm bátyja.Tetszik ez a fiú,annyira forró a tekintete, egész úton beszélgettünk.A szállodában ő a szomszéd szobában kapott helyet.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A húgom barátnője igen szemrevaló. Az úton is már beszélgettünk, úgy tűnik szimpatikus vagyok neki, nekem ő mindenképpen. Vidám, kedves, minden ami egy laza nyaraláshoz kell, és még több is... Érzem belőle azt a női varázst, amit nem tudok megfogni, vagy megmagyarázni.

A szállóban a két lány egy szobában kapott helyet, fiú létemre külön szoba jutott nekem. A lány szülei voltak még ott, és még egy pár, akiket nem ismertem, talán a lány vagy a szülők barátai, nem tudom. Ők is külön szobát kaptak. Szerencsére a lányok melletti szobát kaptam, így közelemben lehetnek. Főleg ez a tünemény. Na majd jobban meg kell ismerjem.

Lepakolunk, és éppen fürdés után lépek a szobába a zuhany alól, amikor nyílik az ajtó, és ott a lány... Még jó, hogy egy törülköző van rajtam.

- Bocsi... kopogtam, de nem nyitottál ajtót, így bemerészkedtem, ha nem baj... - szólsz kissé szégyellősen.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elfoglaltuk a szobáinkat,gyorsan letusoltunk.Kényelmes kis rövid nyári ruhát veszek fel,nagyon meleg van.Mire feleszméltem,már át is jöttek hozzánk a barátaink,meg a szüleim beszélgetni.Kellemes hangulat alakult ki ,vidám dumaparty,még a kártya is előkerült,de én nem éreztem jól magamat,nekem máshol járt az eszem.Más társaságára vágytam.Gondoltam,meglepem a barátnőm bátyját,szegény ő ott egyedül a szomszédban,ő nem jött át hozzánk,majd én elszórakoztatom..Hoztam magammal a nyaralásra egy üveg pezsgőt,nagyon szeretem,és gondoltam,majd adandó alkalommal megbontjuk.Most itt az alkalom,azzal a fiúval pezsgőzni fogok.Hoztam gyümölcsöket is,egy kis doboz eper került a kezembe,azt is átviszem.

Kopogtatok az ajtaján,de biztos nem hallja,nem nyit ajtót.Talán nem haragszik meg,ha így rárontok,óvatosan benyitok..Hoppsz,most jött ki a fürdőből,egy szál törülközőben..Kicsit zavarba jövök.

- Ugye nem zavarok? Beszélgethetnénk kicsit. Hoztam pezsgőt,ugye szereted? És egy kis gyümölcsöt..

Kedvesen rámmosolyogsz. Mondod nekem, hogy csak üljek le, azonnal felveszel valami ruhát. Hamarosan elő is kerülsz, egy laza kis rövidnadrágban, és egy pólóban.

A szobádban kellemes hangulat van,valami romantikus lassú zene szól,és csak a hangulatfény világít.Nem ülök le,csak nézelődök,szép a kilátás.Te gyorsan előveszel két poharat,megbontod a pezsgőt,töltesz.Koccintunk,egy kortyot iszunk belőle,majd mélyen a szemembe nézel,és annyit kérdezel:

- Táncolunk?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglátom a kezedben a pezsgőt és némi gyümölcsöt... Tetszik, csak át kell még öltözzek. Másik szobába átmegyek, törölközőt ledobom és magamra kapok egy pólót és egy rövidnadrágot. Alsó most úgysem kell, mert elég meleg van, na meg úgysem látja más, és így kényelmesebb.

Indítok egy kellemes zenét, ha már ilyen kellemes a társaság, igazán szeretném még jobbá és érzékibbé tenni a hangulatot.

Kinyitom a pezsgőt, koccintunk, mélyen a szemedbe nézek és úgy kortyolok bele. Nagyon finom. A szemed egyértelműen árulkodik miért is jöttél át, de még nem támadnálak le...

- Táncolunk? - kérdezem, és a karomba simulsz. A zenére aprókat lépünk, érezzük egymás illatát, remegését. - Többiek?

- Odaát társasoznak. Ne aggódj, az ajtót is bezártam itt magam mögött... - szinte kitaláltad a gondolatomat. Szeretem, ha egy nő ilyen határozott. A másik szobából egy kisebb ordítás hallatszik át, ahogyan élvezik a társasozást, amire egymásra nézünk, elmosolyodunk, majd a hajadba túrok és megcsókollak.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

De jó veled itt kettesben,csak veled,és teljesen a karjaidba simulni,és táncolni.Imádom az illatodat,érzem a tested forróságát,egyre jobban perzsel a bőröd.Mikor megcsókolsz,megremegek,szédülök,és kezd megszűnni a külvilág,már csak téged érzékellek.Mikor tánc közben a kis asztalka mellett lépkedünk,egy szem epret veszek ki a dobozból...a fogaim közé veszem,és nyújtom a szád felé,hogy harapj belőle.Az ajkad a számhoz simul szorosan,és finoman kicsit harapsz a piros gyümölcsből,majd átveszed tőlem,és te nyújtod felém..egymás szájából esszük meg az epret,majd szenvedélyesen újra csókolózni kezdünk,miközben egyre szorosabban öleljük egymást.A kezem becsúszik a pólód alá,simogatom finoman a hátad,a vállad,a melled.

Gyere,egy kicsi pezsgőt igyál az eperre,finom hozzá,csak egy kortyot,én majd a szádba szeretném csak érezni a finom pezsgőízt.Először csak az ajkaidat nyalogatom,szopom le,majd lassan kinyílik a szánk,óvatosan,finoman,lassan összeér a nyelvünk,és egyre hevesebben simogatjuk egymás száját,nyaljuk ,ölelkezik a nyelvünk..

Lehúzom a pólódat,kivánom a tested közelségét,nagyon,a bőrödet akarom érezni,csókolni.Szétkenek egy újabb kis gyümölcsöt a nyakadon,az álladon,de nem hagyok rajtad egy csöppet sem,mind lenyalom,leszopogatom,még a válladon lecsorduló lét is letisztítom rólad...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tánc közben egy epret veszel a szádba, hogy harapjak bele. Ki is harapok egy darabot belőle, hogyan fogaiddal tartod, majd egyre közelebb és közelebb kerülök az ajkaidhoz és végül már az eper eltűnik a szánkban és forró csókban próbáljuk csillapítani vágyainkat. Majd pezsgő következik és ahogyan a szánkban táncolnak a buborékok.. nagyon érdekes érzés, egyben bizsergető is...

Aztán vetkőztetsz... Nem is állok ellent, de ami ezután jön az tetszik igazán: az epret a nyakamon kezded szétkenni, masszírozni a bőröm, érzem, ahogyan csorog le a leve, egyre jobban gördül le, de a száddal utána kapsz. Nyelved szomjasan issze fel a cseppeket... Nagyon tetszik a játék, és én is egy epret veszek a kezembe, és a szádon kezdem húzogatni, mintha rúzsoználak. Amikor kapsz utána nem engedem, elhúzom, és újra rúzsozni kezdelek. A leve kicsordul, amit hagyok az álladig csöppenni, és ott kapok utána az ujjammal, majd a letörölt cseppet leszopogattatom veled. Aztán újra egy kis lécsurgatás és ujabb ujjszopogatás..

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogom a kezedet,és szomjasan,vágyakozva szopogatom le az ujjadat,hosszan,lágyan.Közben érezheted,mennyire forró az ajkam,mennyire remegek az izgalomtól.Egyre jobban kivánlak,vágyom rád.Abbahagyom a táncot,a szemedbe nézek,ledobom magamról a ruhámat,és ott állok előtted egy szál tangában,és melltartóban.Fogom a pohár pezsgőt,egy kortyot iszom,majd lerakom az ágy melletti kis szekrénykére,és lassan eldőlök az ágyon..Te jössz utánam,mellémfekszel,és már szenvedélyesen,vadul csókolózunk.Majd az ujjammal belenyúlok a pezsgőbe,végigsimítom az ajkaidon,és lenyalom,simogatom az ajkaidat a nyelvemmel.Kenek egy kicsit még a nyakadra is,onnan is leszopogatok,majd a válladra.Hanyatt fekszel,és hagyod,hogy játszak veled,hogy összekenjelek mindenhol,és végignyalom a testedet...

Élvezettel törölgetem beléd a pezsgős ujjaimat,jut mindenhova,a melledre is kenek,és lassan körözve a nyelvemmel a mellbimbóidon,hosszan nyalogatva iszom le rólad az utolsó cseppet is.Kenek a hasadra is..egyre lejjebb haladok,egyre lejjebb nyalakodok...imádom ezt a játékot.Annyira izgató.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A ruhád egy mozdulattal lekerül rólad tánc után és kicsit még gyönyörködöm benned, majd amikor ledőlsz az ágyra, melléd fekszem, hogy úgy kínozzalak tovább. De megelőzöl és pezsgővel kezdesz játszani. Nyakamra, hasamra, mellemre kened, és úny nyalogatod le. Kicsit már ragacsosak vagyunk mindketten, de mégis olyan élvezetes, ahogyan minden cseppet megtisztogatsz. Majd a bimbómat kened össze és szopogatod le, aminek hatására a már eddig is kemény farkam még jobban megfeszül a nadrágomban. Aztán ahogyan a hasamon csepegtetsz tovább és elindulsz lefelé, egyre jobban vágyom arra, hogy leved rólam. De ehelyett a szemembe nézel és egy határozott mozdulattal leöntöd a nadrágom elejét, ahol már dudorodom és azt mondod:

- Hoppá, hogy ez véletlenül kiömlött... - és a nedves nadrágon át masszírozni kezded a farkam. Érdekes a hideg pezsgő és a forró farkam micsoda hatással van egymásra. Nadrágomon át masszírozod a makkom, majd megint megszólalsz:

- Le kéne venni, ha már így átázott, nem? - és egy mozdulattal lehúzod, és a farkam végre kiszabadult.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahhh,amúgy is remegek az izgalomtól,de a nagy,kemény farkad látványa teljesen feltüzel.Már nem is ujjal nyúlok a pezsgőbe,belepancsolok,és a kezembe veszem az ágaskodó szerszámodat,simogatni kezdem,maszatolom rajta a finom lét.Még a heréidre is kenek belőle.Aztán lassan fölé hajolok,és elkezdem lenyalni rólad.Még nem kapom be a farkadat,csak lassan,finoman elkezdem nyalni,körbe körbe a makkodat,majd végig,a tövétől a végéig,aztán marokra fogom a kemény férfiasságodat,és a heréidet kezdem nyalogatni,iszom,kóstolgatom róla a finom pezsgőt.Imádom,finom,és még a golyóid is annyira keményen feszülnek.Szopogatom szenvedélyesen.De már tovább nem bírom,annyira kiváom, a számba szeretném érezni a farkadat.Lassan beveszem a számba,szopni kezdem először csak a makkodat,majd egyre mélyebben,egyre többet akarok belőle....Annyira csodálatos,imádom szopni,sokáig akarom...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan játszol a farkammal, hogy pezsgőt csurgatsz rá, majd leszopod róla, és újra öntesz, majd lenyalod, és a makkomon a buborékok pezsegnek... Nagyon érzékennyé teszik a makkomat, és a golyóimon érezni a hideget...

Felnyögök, olyan jól esik, szerencsére a szomszédban is ekkor sikítanak egy nagyot, gondolom társasoznak... Nem is sejtik mit csinálunk itt...

Aztán még a tányérkoz nyúlok egy újabb eperért és hagyom, hogy a szádba vedd és rápréseld a farkamra a levét, majd a szádban játssz vele a makkom körül... Az eper leve a pezsgőével keveredik a farkamon, és érzem mindjárt én is adok hozzá egy újabb finomságot, ha így folytatod...

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádom az epret,a pezsgőt,és a nagy kemény farkadat.Teljes beleéléssel,szenvedélyesen,egyre vadabbul szívom,szopom.Élvezem ahogy a farkad ki-be jár a számban,és minden alkalommal egyre mélyebben szopom be,annyira kivánom.Az egészet akarom..Addig fogom szopni,amíg a számba nem élvezel,és az utolsó cseppet is ki nem szívom belőle.Nekem már mindegy mit csinálnak a szomszédban,hozzám már nem jut el a zaj,semmi.Csak a farkadat élvezem.Én is sikítanék a gyönyörtől,ha a szám tele nem lenne veled.Így csak nyögök kéjesen,és élvezem a helyzetet..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az eperlé és a pezsgő hatása, és a látvány, ahogyan szívod és szopod a makkom olyan érzékennyé válok, hogy megfogom a fejed és amikor az első lövéseket adom a szádba, kicsit ráhúzlak, de még így is nehezen nyeled, olyan sokat adok és a farkamon az is lecsurogva összekeveredik az eddigi finomságokkal... Nyelveddel utána kapsz és lenyalod, mielőtt elérné a farkam tövét és még folytatod tovább a szopogatást, majd amikor minden cseppem kiszívtad, öntesz rá pezsgőt, és lenyalogatod...

De nehogy azt hidd, hogy megúszod ennyivel! Amint elengeded a farkam, elkaplak.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Én már teljesen elgyengültem az élvezettől,hagyom magamat "elkapni".Csak pihegek rajtad,a fejemet az öledbe hajtom,a vágytól teljesen megrészegülve.Hagyom hogy azt tegyél velem,amit csak akarsz.A tied vagyok.Akarlak, még még kivánlak...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Aléltan hullsz az ölemre, és kezed a farkamon pihen. Megfoglak és az ágyra fektetlek a hátadra, és most én pezsgőzöm.... Belemártom az ujjam a pohárba és a szádon végighúzom, hogy érezd milyen édes és bizsergető. Aztán a melleid közé csorgatok kicsit és élvezem, hogy különböző irányokba kezd csurogni. Utána kapok minden cseppnek a nyelvemmel és feliszom újra és újra. Aztán a bimbódra öntök, ahonnan kis patakocska indul útnak az oldalad felé. Az utolsó pillanatban érem el a nyelvemmel, mielőtt az ágyra csöppenne, és elindulok a nyelvemmel a bimbód felé.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy az ajkamon végighúzod a pezsgős ujjadat,megfogom a kezedet,és leszopom az ujjadról a pezsgőt,majd hagyom,hogy tovább játssz a testemen.Finom borzongás fut végig rajtam,élvezem ahogy csorog az ital rajtam,és élvezem ahogy a nyelved simít végig.Mikor a mellemhez érsz,kéjesen felnyögök,imádom mikor ott csókolsz,mikor szopod a bimbóimat..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Élvezem, hogy minden csepptől egyre keményebb lesz a bimbód, de rásegítek a nyelvemmel is, ahogyan újra és újra lenyalom a pezsgőt. Aztán a poharat leteszem és egyik kezemmel megmarkolom, és masszírozni kezdem a szám alatt. Ahogyan a két ajkam között táncoltatom, és a nyelvemmel pöckölgetem folyamatosan belőled egyre mélyebb nyögések szabadulnak fel. Másik kezem a combjaid közé kúszik és elindul felfelé a puncid irányába. Elő kell készíteni ott is a pezsgő helyét... Már ha odáig eljut a pezsgő... Mert a kezem már elérte az ajkaidat, amire egy jóleső sóhaj a válasz és kicsit meg is remegsz...

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jó amit csinálsz,élvezem mikor a mellemmel foglalkozol,mikor markolászod,szopod.Beletúrok a hajadba,kicsit meg is markolom,majd simogatni kezdelek.Csináld még,annyira jó,még ...Mikor az ujjaid az ajkaim közé érnek,már a nyögéseim mélyülnek,már már sikoltozok a gyönyörtől.Megemelem a fenekem,hogy jobban hozzám férj.A puncim már forrón,lucskosan várja a kezedet,az ujjaidat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy ujjaim odaérnek, érzem mennyire vágysz rám, puncid nedvét szétkenem az ajkaidon , és a csiklódat kezdem masszírozni. A pezsgő utolsó cseppjeit is már lenyalogattam a bimbódról, de még mindig érezni, ahogyan szopom egyre keményebbre. Tested néha meg-megremeg, ahogyan a csiklódon elérek egy pontot, vagy megugrik rajta az ujjam... Egyre jobban masszírozom, és érzem, ahogyan tüzesedik a puncid. Majd lehűtöm pezsgővel, de előbb megnézzük mennyire tud felforrósodni... Ujjaim egyre gyorsabban és keményebben masszíroznak, a csiklódon egyre többször ugranak meg, amikor érzem, nagyon megfeszülsz.

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óóóhh,nagyon jó,ahogy a csiklómat simogatod,ettől hamarosan el is élvezek,számíthatsz rá,ezt nem lehet sokáig bírni.Megemelem a fenekem,kicsit körözök a csípőmmel,simogass még.Megfogom az arcodat,miután már leszoptad a mellemről az összes pezsgőt,az arcomhoz húzlak,megcsókollak.Szenvedélyesen,forrón csókolózom veled,miközben a csiklómat izgatod.Érezheted a számon,mennyire átforrósodtam,már égetlek..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogyan magadhoz húzol, nem bírom sokáig, hogy kint várjak, és kemény farkammal ahogy hozzád hajolok már be is hatolok a puncidba. Egyre beljebb és beljebb, szinte feszítem az ajkaidat, ahogyan tövig betolom...

Mély sóhaj szakad fel belőlünk, mindkettőnknek nagyon jól esik, ahogyan becsúsztam. Aztán finoman elkezdek mozogni ki és be, érzem, ahogyan a makkom mindenhol hozzádér és masszíroz...

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már nagyon vágytam rá,hogy magamban érezzem a nagy ,kemény farkadat,imádom,dugjál csak,keményen.Élvezem ahogy egyre beljebb hatolsz bennem,becsukom a szemem,és semmi másra nem figyelek,csak rád.Csak arra,hogy mennyire jó,és csodálatos az,ahogy jár bennem a kemény szerszámod.Átölellek ,és magamhoz szorítom a csípődet,belemarkolok a fenekedbe,és magamhoz szorítom,hogy minél mélyebben érezhesselek.Már sikoltozom a gyönyörtől,érzem,közeledik az orgazmus.Mélyen,a hüvelyem mélyén érzem azt a kellemes,izgalmas csiklandozó érzést..most ne hagyd abba,nyomd még,akarom....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is hagyom abba, folytatom egyre keményebben és hevesebben. Hagyom, hadd sikítozz, hiszen a szomszédban is ezt teszik, fel sem tűnik szerintem nekik, mit csinálunk itt... Amíg ők a játékot élvezik, mi egymást és olyan forró már a puncid, hogy lassan érzem, ha ebben a tempóban járok benned ki és be, hamarosan robbanok...

A melledre hajolok, és szopni kezdem a bimbód, miközben egyik kezemmel a popsidhoz nyúlok és megragadom alulról. Mélyen, egyre mélyebben lököm beléd a farkam és már nem finomkodom: keményen duglak, érezd csak a makkom odabent milyen duzzadt... Majd az ágytámlához kapsz és...

Calipso (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Óóó,de nagyon jó...megfeszül minden kis izom bennem,a puncimban,ráfeszülök a farkadra.Már nem bírom ezt tovább,csodálatos ahogy dugsz.A te farkad is egyre nagyobb,egyre keményebb.Mikor érzem,hogy te is robbansz,élvezel,én is elélvezek sikoltozva.Érzem ahogy lüktetsz bennem.Ekkor már csak nyomod,nem mozdulsz..Átölellek,szorosan ölelkezve fekszünk ,beszívom az illatodat,és a szíved dobogását figyelem,még gyorsan kalapál,és lassan,csak lassan csillapodik,lassul..

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor a támlához kapsz rászorítasz a farkamra, tested megfeszül és nem bírom ezt már én sem... Csak lövöm beléd újra és újra te pedig ahogyan megfeszülsz újra és újra, úgy szívod ki minden cseppem... Aztán már nem mozdulok, csak lüktetek benned és élvezem a forróságodat. Megcsókollak és megsimogatom az arcod.

- Nagyon finom vagy édes - súgom neked.

- Te is az vagy. - mosolyogsz vissza.

- Talán ideje lesz átmenni nekünk is játszani, mert itt már kijátszottuk magunkat, nem? - és huncutul nevetek rád.

- Én még tudnék veled játszani - csókolsz meg - de igazad van. Azt majd máskor...

Tartalomjegyzék