Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még egy szürke hétfői nap! Gondoltam magamba, miközben kinyitottam a szemem és felkeltem az ágyból. Reggel hat óra van, a nap már felkelt. A lehúzott redőnyön keresztül beszűrődött némi fénycsóva. Ma is szép napunk lesz. Szokásos napi rutinnal kezdem a napom, mint ahogy lassan már három éve minden hétköznap. Irány a mosdó, végre arcomhoz és a frissítő hidegvíz. Már vártam, hogy felélénküljek kicsit, de mikor belenéztem a tükörbe, azt kérdeztem magamtól mi hiányzik, de nem tudtam a választ, még nem. Nem volt időm gondolkodni, hallom a fiaim, már beszélgetnek. Ismét vissza a rutinba, beléptem a szobába és felkeltettem a páromat is. Reggelit csináltam a családnak, majd felöltöztettem őket. Fél nyolc, indulunk az oviba, férjem meg dolgozni. Mikor elköszönt tőlem, csak egy puszit kaptam tőle. Ekkor ismét valami megszólalt belül. Mért csak puszit kapok tőle? Hol maradnak a csókok? Talán ez is már csak megszokás? Elindultam a gyerekekkel az óvodába. A szomszéd utcában van így hamar odaértünk. Gyors vetkőztetés, elköszönés és már indultam is hazafelé. Nem siettem, mígnem eszembe jutott, hogy ma még várom a munkást is, aki beszigeteli a házat, és ereszt cserél. Így gyorsabbra veszem a lépteimet. Sietnem kell, hogy a megbeszélt időre hazaérjek. Már láttam, hogy áll a házunk előtt egy autó, közelebb érve láttam tele van szerszámokkal. Talán a munkás? Láthatta ezt a bent ülő férfi is, aki érkeztemre kiszállt a járműből. Odaléptem hozzá és megkérdeztem.

- Ön lenne a munkás? – kérdeztem rá

- Igen én vagyok. – és nyújtotta felém a kezét, hogy bemutatkozhasson.

- Marci vagyok, örvendek. – és mélyen a szemembe nézett, elmosolyodott

- Klári, örülök – gyere beljebb, tegeztem le rögtön a számomra fiatalnak tűnő férfit.

Még nem tűnt fel elsőre, csak egy munkás volt számomra.

-Kipakolok a kocsiból és már kezdem is a munkát. – szólt utánam

-Jól van, ha kell, valami fent megtalálsz.

Mi egy háromszintes társasház középső részében élünk, és Marci az egész házat szigeteli, így nem csak hozzánk jött. Láttam ahogy bemutatkozik a másik két szomszédnak is.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hétfő van, bár nem kimondottan akedvenc napom, de ma már jól ébredek. Nagy lehetőséget kaptam, kis vállalkozóként én fogok egy házon dolgozni szigetelés eresz csere. Ez ha kész lesz jó kis bevételi forrás lesz a cégnek, így hamar össze szedem magam, bepakolok a furgonomba és megyek is ki a helyszínre. Lehet kicsit előbb érkezem, ezért várok kicsit a kocsiban. Látom siet egy csinos hölgy a ház felé így kiszállok remélem ő ez egyik tulaj.


- Ön lenne a munkás? – kérdezi

- Igen én vagyok. – és nyújtottam felé a kezem, hogy bemutatkozhak.

- Marci vagyok, örvendek. – és mélyen a szemébe nézetem, elmosolyodotam

- Klári, örülök – gyere beljebb, tegeztt le rögtön.

Egész csinos hölgy közvetlen, kedvesnek tűnik.

-Kipakolok a kocsiból és már kezdem is a munkát. – szóltam utána

-Jól van, ha kell, valami fent megtalálsz. mondta.


Jó hogy fent megatlálom, ne de melyik emeleten ? Na remélem találkozunk még ma ha jön megy valahova.

Bemutatkozok a másik két tulajnak is, az egyik egy idősebb hölgy, másik egy idősebb uriember. Kipakolom az állványzat elemeit. Majd az összeállításhoz jó lenne áramot kérni valakitől. Majd ha nem jön senki bekopogok valahova.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elkezdi kiszedni az állványt, de aztán nagy tanakvásba kezd. Én lopva figyelem a konyhaablakból, talán nem is tudja, hogy nézem őt, nem láthat a függöny mögül. Izmos barna teste, árulkodik, hogy munkásember. Majd úgy döntök, kiszólok neki.

-Marci mire van szükséged? Felnézett és elmosolyodott.

-Áram kellene az összerakáshoz –felelte, és próbált nézni, de a nap sugarai kicsit elvakították.

-Várj, lemegyek.

Kezembe vettem a garázskulcsot és lementem, kinyitottam a garázsajtót és a sarok felé vetem az irányt. Ő követett.

-Ide be tudod dugni, jó lesz? –kérdeztem, és már fordultam is meg, de ő túl közel volt és szinte a karjaiba csöppentem. Rám nézett és ennyit mondott.

-Be tudnám dugni és még jó is lenne- kaján mosollyal párosította, miközben engem ölelt.

Tudtam másra gondol, vettem a lapot. Be tudnád dugni mi? Persze, tipikus duma, minden nőnek ezt mondhatja, fordult meg a fejembe.

Elengednél végre? Van más dolgom is. Ha kell, valami szóljál, vagy gyere fel. A szomszédok elmennek ma itthonról, úgyhogy tőlem tudsz kérni bármit is. Már tudod melyikbe lakom. Ezzel elmentem, otthagytam őt. Nekiálltam az ebédnek, de lenéztem rá többször is a konyhaablakból. Miket nem mondott nekem? Rég nem halottam ilyet férfitől már. Belepirultam a gondolatba is, hát még a többibe, ami utána fordult meg a fejembe. Gondolatmenetemet megzavarta a csengő. Kinéztem az ablakon ki lehet az. Lementem, a postás volt. Levelet hozott, amit alá kell írnom. Mikor visszafelé vettem az irányt, Marci kihasználta az alkalmat és odajött hozzám.

-Berakhatnám a hűtőbe a vizemet, ebben a melegben felforrna itt a napon.

-Berakhatnád persze, és én is kaján mosollyal párosítottam a válaszomat. Gyere csak, én közben a levelet bontottam és elindultam fel a lépcsőn.

-Nagyonjól áll a nadrág rajtad!- mondta mögöttem, halkan, kicsit félve.

-Köszönöm. Bár nem láthatta, hogy elpirultam.

Megmutattam hol a hűtő, betette az üveg vizet, és távozott. Megdicsérte a nadrágomat? Mit akar tőlem? Van férjem, gyerekem. Vagy csak beszédbe akart elegyedni velem? Na, mindegy. Folytattam a főzést, és a házimunkát.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy látszik az áram problém magától megoldódik amikor a kedeves hásiasszony rámszól. Fentről.


Lejőn és a garázsba kísér, ahol kissé félreérthető helyzetbe kerülünk. Bár szó se róla csinos, szívesen bedugnám neki ahogy kicsúszott a számon.Makor jött apostás ő folytatta vicces kedvében :


-Berakhatnám a hűtőbe a vizemet, ebben a melegben felforrna itt a napon.

-Berakhatnád persze, és s kaján mosollyal párosította a választ. Gyere csak, elindult és közben a levelet bontotta.

-Nagyonjól áll a nadrág rajtad!- mondtam mögötte.

-Köszönöm.


Mi tagadás ahogy felfelé haladt alaposan megbámultam szép kerek fenekét. Kár nem szoknya vagy valmi ruha volt rajta.

Megmutatta hol a hűtő, én beraktam a vizet. Bár mást sokkal jobb lett volna berakni. Elképzeltem ahogy mindent lesöprök a konyhasztalról és ott helyben magamévá teszem, de ez csak ábránd maradt, vára munka még dél sincs sokat kell még dolgozzak.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar telik az idő, észre sem veszem, hogy dél van. Gyorsan átöltözöm egy lenge kis szoknyába és egy merészen kivágott topba. Pakoltam ebédet egy edénybe és már siettem is lefelé, az autóhoz. Marci szólt utánam.

-Klári elméssz?

-Igen ebédet viszek a páromnak és jövök vissza.

Ahogy megfordultam láttam tekintetében, hogy hűha. És ezt ki is nyilvánította felém.

-Ilyen csinosan viszel ebédet?- hát a férjed helyébe nem csak az ebédet enném meg.

-Ne már! Ne hozz zavarba. Fél óra és itthon leszek.

Ezzel kilibbentem a kapunk és autóba szálltam. Teljesen felvillanyozott a bókolása, amit felém tett. Az uton arra gondoltam, hogy már vagy 10 éve nem is kaptam bókot. Bár néha megjegyzi a férjem, hogy csinos vagyok, de ezt már nem a kezdeti hévvel, kívánattal teszi. Rá kellett jönnöm, hogy bizony ellaposodtunk. Szinte vártam, hogy ismét Marcival találkozzak. De éppen csak odaértem a férjemhez. Beadtam a kaját neki, de még csak meg sem jegyezte, hogy bizony csinos vagy. Semmit sem mondott. Egy kis puszival lerendezett. Érdekes, hogy egy idegennek jobban tetszem, mint életem párjának?! Hogy van ez? Talán hiányoznak ezek a kis bókok? Ez az, ez hiányzik nekem. Hogy érezzem/éreztessék velem NŐ vagyok. A nap 24 órájában anya vagyok és úgy is kezel a férjem. Végre itthon. Nem látott Marci, hogy megjöttem, ezért felmentem és csináltam egy kávét. Gondoltam szereti, bár honnan gondoltam, vagy inkább ürügyet kerestem, hogy találkozzunk. Épp az ablakom előtt ténykedett, ezért kiszóltam neki.

-Iszol egy kávét velem?- szinte be is léphetett volna az ablakon, de ő körbe jött, az ajtón keresztül. Még jó hogy a szomszédok nem voltak itthon. Leültettem az asztalhoz, ami elég pici volt, de azért kényelmesen elfértünk. Jó házigazdához lévén, odakészítettem a cukrot is az asztalra.

-Lehetek szemtelen és kérhetek egy kis tejet, ha van?- kérdezte félve tőlem.

Szó nélkül felálltam és a hűtő felé vettem az irányt, ami pont mellette volt. Alaposan végigmért engem, teőtől-talpig. Jól esett, nem tagadom, hogy másnak is tetszem. Pedig testemet megviselte a szülések, de próbáltam leplezni. Odaadtam a tejet neki, de kezünk összeért az átadásnál, és ez egy olyan pillanat volt, aminek nem tudtam mi lesz a folytatása. Semmi nem lett, de azért mindkettőnkben nyomot hagyott. Beszélgettünk kb 10 percet és ő távozott.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsan telik a nap, munka van bőven, unatkozni nincs időm szinte repül az idő észre se veszem és rögtön dél lett. Látom is jön a csinos hölgy és megy valmerre.


-Klári elméssz?

-Igen ebédet viszek a páromnak és jövök vissza.

Jól megnéztem agyogy elhaladt mellettem, mini és topp bárcsak én is ilyen felszolgálás melett kapnám az ebédet...

-Ilyen csinosan viszel ebédet?- hát a férjed helyébe nem csak az ebédet enném meg.

-Ne már! Ne hozz zavarba. Fél óra és itthon leszek. Mondta.

Mikor ért vissza nem is láttam. Csak amikor ablaka elé értem az álványzattal akkor kukkantottam be. Bárcsak bemehetnék

-Iszol egy kávét velem? szólt ki az abalakon, így legyen ötösöm a lottón gondoltam, és örömmel mentem be. Lültettett a kis asztalhoz és finom illatú kávéval kínált.

-Lehetek szemtelen és kérhetek egy kis tejet, ha van? kérdeztem

Amikor elment mellettem jó alaposan tetőtől talpig végigmértem. Tetszett nem tagadom, de ezt biztos ő is érezte. Amikor átadta a tejet összeért picit a kezünk, jó lett volna jobban is megfogni de hát álmodozok csak, férje van.

Beszélgettünk 10 percet és mennem kellett dolgozni.

Igen csak forró nyári nap volt ahogy kész lettem az álvánnyal szusszantam 5 pervet megettem a szendvicset amit magammal hoztam. Majd igencsak megszomjaztam, és ezsembe jutott a víz mai Klári hűtőjébe lett betéve, remélem már jó hideg.


Fementem a 3. ra és kopogok de egy pár pillnatag semmi aztán kopogok újra kicsit hangosabban.

-Pillanat mindjárt jövök hallom ekkor. Kinyitod az ajtót, és egy türölköző van csak rajtad, és még nedves a hajad.

-Bocsi épp zuhanyoztam, nagyon meleg van. Mondod.

Én pár pillanatig csak bámullak.

-Bocsi , csak a vizet szeretnék, mondom, én is nagyon megszomjaztam ebben a melegban. Egy zuhany ilyenkor bizony kész felüdülés.

Csak nézem ahogy mész előttem a konyhába a törölköző alig takarja feneked, látszik épp csak magadra kaptad amikor megzavartalak. Bárcsak kicsit feljebb csúszna az a türölköző, gondolom magamban. És ahogy kinyitod a hűtő ajtaját és lehajolsz hogy kivedd nekem a hideg vizem, földre hullik a törülköző és én csak bámullak és csak egy halk sóhajra telik, ahogy elnézlek...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gondoltam lefürdök, mielőtt mennem kell a gyerekekért az oviba. Bár még több mint, egy óra van hátra az indulásig, de a melegben jól esik egy kis tusolás. Már éppen végeztem volna, mikor egy kopogást hallok. Ki lehet az ilyenkor?

-Pillanat, mindjárt jövök - szólok kifelé, bár nem vagyok biztos benne, hogy meghallotta, aki az ajtó előtt áll.

Gyorsan magam köré tekerem a törölközőt és kinyitom az ajtót.

- Marci? Hát te? Bocsi, épp zuhanyoztam, nagyon meleg van. Mit is szeretnél?

-Bocsi, csak a vizet szeretnék, én is nagyon megszomjaztam ebben a melegben. Egy zuhany ilyenkor bizony kész felüdülés.

Kicsit zavarban vagyok, nem látott már jó ideje férfi törölközőben, ezért gyorsan a hűtő felé veszem az irányt. Közben arra gondolok, hogy ki ne látszódjon valamim. Ezért többször is igazítok a törölközőn. Végre ideértem, már nyitom is ki az ajtaját és hajolok lefelé. Hogy miért alulra tettem nem is tudom, de ekkor ösztönösen elengedem a törölközőt, ami a földre hullik. Zavaromba nem is tudom, mit csináljak, hiszen egy férfi nézi éppen a testemet, amit most már nem takar semmi. Felkapjam a törölközőt? Vagy inkább a hűtő ajtót zárjam magamhoz közel? Ezek a gyors gondolatok szaladnak végig az agyamon. Marci oldotta meg a gondomat. Miután diszkréten, de alaposan végignézett rajtam, felkapta a törölközőmet és átnyújtotta nekem.

-Tessék, ezt elhagytad!- és ezzel megoldotta a problémámat.

-Köszi, - láthatta rajtam zavartságomat, és arcom kipirulását is. Ez udvarias tett volt tőle. Bár belegondolva történhetett volna máshogy is. Mire is gondolok, és ismét kipirulhatott arcom.

Miután magamra tekertem a törölközőt, kivettem a vizet és átadtam neki. Nem is mertem a szemébe nézni, nehogy biztatásnak vegye, meg szégyelltem is magam.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután alaposan végigmértem meztelen testét, fenek hajlatát. Lehajolok hogy felvegyem a törölközőt, közben akaratlanul is felfelé pillantok így két combaja között megpillantom a bombjait is. Ahogy átatjha a vitzet gyorsan beleiszok hogy hűtsem feltörő vágyaim. Ő újra maga köré tekeri a törölközőt.

-Igazán csinos formás alakod van, jegyzem meg vigyorogva.

-Köszönöm. Csak ennyit bir halkan kinyögni látom mennyire pirul és zavarban van.

-Én köszönöm, és felemelem a vizet. Igazán jólesett.


De nem akarok udvariatlan lenni így távozok, meg még úgy is vár rám egy kis munka. Még látom amikor elmegy valahova, alig mer rám pillantani ahogy az álványon dolgozok. Gondolom zavarja törölközős eset, pedig nekem tetszett szívesen átkaroltam volna és magamévá teszem a konyha asztalon. Na de ki tudja ő akarná-e.


Amikor vissza jön látom gyerekeket hozza haza, én akkor pakolok be a kocsiba.

-Már mész is haza Marci? kérdezi.

-Igen Még meg kell vegyek pár anyagot holnapra. Mondom.

-Holnap reggel korán kezdem a múnkát.

-Biztos összefutunk akkor is. mondja.


Másnap reggel már 7 re ott vagyok de csak a többi szomszéddel találkozok úgy 9 ig. Talán Klári elment bevásárolni azért nem láttam eddig. Kíváncsi leszek ma milyen kínos és izgató szituációba keveredünk...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Inni kezd, majd visszaadja az üveget, megköszönte, és távozott. Egy nagy sóhajjal indulok vissza a fürdőbe, rendbe szedni magam. Ahogy még tettem-vettem a konyhába, nem is mertem ránézni, belenézni meg végképp nem mertem a szemébe. Inkább kerültem őt. Megszárítottam a hajam, felöltöztem és már indulhattam is a gyerekekért.. Hazaértem a gyerekekkel és látom, Marci pakol. Ezt nem hagyhatom. Hova megy? Ne mennyen! Milyen gondolataim vannak, nem szabad.

-Már mész is haza Marci?

-Igen, még meg kell, vegyek pár anyagot holnapra. Holnap reggel korán kezdem a munkát.

-Biztos összefutunk akkor is. – mást nem is mondtam, mert hát a gyerekek.

Este, mikor hazatért a párom, elmeséltem mi volt velem ma, ahogy szoktam. De most más volt. Kihagytam a kellemetlen/nekem kellemes szituációt. Semmi reakciót nem váltott ki a férjemből, hogy elmeséltem, megdicsérték ma a ruhámat. Valahogy mást vártam. Egy kis féltékenységet, de tényleg szinte még csak válaszra sem méltatott. Lefeküdtünk, de én nem tudtam elaludni, csak Marci járt a fejembe. Mi is történhetett volna, és milyen jó lenne, ha még dicsérne és flörtölne velem. Ezzel a gondolattal alszom el. És szinte ezzel is keltem fel. Siettünk, ma korán viszem a gyerekeket az oviba és én utána elmegyek vásárolni. Több órába telik, mire mindent megveszek. Nézem a ruhákat is a kirakatban, és belegondolok, hogy kellene pár új ruhát vennem. Már évek óta nem vettem semmit, mindig a gyerekekre gondoltam. És ahogy tovább haladtam megláttam egy szép cipőt is. Magas sarkú volt. Nahát, én mindig kényelmes párti voltam, de olyan jó lenne és még…. Na, de most nem vehetem meg. Bepakolok és indulok hazafelé. Már tíz óra is elmúlott, mikor beparkoltam a garázs elé. Marci fenn dolgozott, de látta, hogy sok mindent vettem és lejött az állványról.

-Segíthetek neked?- kérdezte, miközben én próbáltam az összes cuccot kipakolni.

-Köszönöm szépen, elfogadom.

A kezébe adtam jó pár zacskót és én is felpakoltam magam. A szomszéd Ilonka néni ki nem hagyta volna, hogy meglessen minket, és ne szóljon közbe.

-Jajj, de kedves tőled Marcikám, hogy segítesz, még nem haltak ki a lovagias férfiak. – monda Ilonka néni az ajtóból nézve minket.

-Hát igen nagyon kedves és segítőkész férfi, az biztos - próbáltam siettetni kicsit a férfit, mielőtt még többet szólna hozzánk.

Felmentünk a lépcsőn, én mentem elől és próbáltam kinyitni az ajtót. Nagyon nem akart sikerülni. A kulcs leesett, és én lehajoltam érte. Kicsit erősebben toltam ki feléje a popómat, bár nem tudtam lát e belőle valamit, annyi táskát adtam a kezébe. Végre sikerült kinyitnom az ajtót és bementünk. Letettük a táskákat az asztalra és elkezdtem kipakolni. Adogatta a dolgokat a kezembe és közben faggatott, a családról, az életemről. Éppen egy szénsavas üdítő volt a kezembe, mikor megkérdeztem kér e belőle. (ez volt az utolsó, amit elraktam)

-Kérsz egy kis üdítőt?

És azzal a lendülettel, már nyitottam is ki, de nagyon fel volt rázva és kilövellt a kupak a kezemből és a sok üdítő a nadrágján landolt. Először nevettem, de aztán letettem az üveget és egy konyharuháért kaptam, majd azzal a lendülettel, le is akartam törölni. De éppen az ágyékához kell érnem és érek is. Ahogy törölgetem, úgy érzem a férfiasságát egyre erősödni és én egyre jobban pirulok és elkapom a kezem. Felnézek rá és mintha várnék, most mi lesz/legyen.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fenn dolgozok az álványon amikor meglátom Klárit hazajönni, látom jó sok cuccot vásárolt, lemegyek segítek neki felcipekedni. Ez pont jó lesz hogy egy kis szünetet tartsak a napi melóban. A szomszéd asszony megdícsér milyen udvarias vagyok hogy segítek. Jólesik a dícséret, persze ha azt tudná az idős hölgy hogy milyen gondolatok járnak a fejemben ahogy Klári előttem megy a lépcsőn. Csinos fenekét bámulom és szemmeel szinte levetkőztetem. Amikor a zárral vacakol és hátra tolja popóját örülök hogy nem nagyon látom a sok szatyortól, mert ha látnám biztos merevedésem lenne, és úgy utána menni a lakásba...

Segítek neki kipakolni a cuccokat, amikor egy kis baleset történik.

-Kérsz egy kis üdítőt?

-Igen jólesne.


Ahogy kinyitja az üdítőt az már spriccel is kifelé szépen beteríti a nadrágom. A konyharuhával próbálja letörölni rögötön. Én kicsi asztal szélére ülök és érzem hogy törlgeti a nadrágom olyan mintha a farkam simogatná, erre persze rögtön megkeményedek. Ő még dörzsöli picit de egyre jobban pirul és lekapja a kezét. Felnéz rám kérdő szemekkel most mi lesz.

-Ezt bizony le kell venni, és kiöblíteni.

Lassan kigombolom a nadrágom és ahogy húzom lefele látom ahogy a szeme a nadrágomra tapad, mint ha meg lenne bűvölve. Dudorodva bukkan elő az alsó nadrágom, persze ez is csupa cukros üdiítő lett.

-Talán az alsód is levehetnéd mondod félénken.

Lehúzóm az alsó nadrágom is ahonnan mereven bukkan elő a farkam. Egy halk ohh hagyja el erre az jakaid. Előbb csak nézed , majd óvatosan félve kézbe fogod, érzed az is nedves lett az üdítőtől. Felhúzod a bőrt a makkomról és figyeled ahogy keményen dudorodik a vége...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Ezt bizony le kell venni, és kiöblíteni

Le akarja venni? Végül is ki kell öblítenem. Az én hibámból lett üdítős. Ahogy húzza lefelé a nadrágját, bizony a szememet nem tudom levenni a méretes férfiasságáról, amit még rejt az alsója, de így is látszik, hogy bizony ….A meglepettség kiült az arcomra, de egy mondat is elhagyta számat, amin még én is meglepődtem.

-Talán az alsód is levehetnéd, azt is kiöblítem.

Ahogy tolja lefelé az alsóját, úgy lepődök meg a férfi hímtagján és egyszeribe olyan fura érzés kerített hatalmába, hogy megfogjam. Persze álcáztam kíváncsiságomat, mondván az is nedves lett és én majd letörölgetem. A konyharuha kiesik a kezemből és csak arra vágyom, hogy kielégítsem Marcit. Már elfelejtettem mindent körülöttem. Lágyan húzogattam, nem is akartam még erősebben. Felnéztem rá kérdően, mintha engedélyre várnék. Szemeiből kiolvastam ő is szeretné, hogy kényeztessem. Eddig még csak egy férfihez értem, egy férfi férfiasságát érintette kezem, nem tudtam, neki jó lehet e, amit csinálok. Vágytam rá, hogy mással is szeretkezzek, hogy érezzem mással milyen, de eddig nem volt merszem, vagy nem volt rá lehetőségem. Ezért nem érdekeltek az erkölcsök, nem érdekelt semmi. Még jobban kézbe vettem a szerszámot és lassan fel lemozgatva, izgatni kezdtem. Majd a számba vettem, hogy érezzem ő milyen. Finom, cukros volt még az üdítőtől, de ez hamar elkopott. Mindent csak finoman csináltam, féltem, és talán meg is ijedtem. Bátortalanságomat észlelte ő is, valahogy azt nem tudtam leplezni előtte. Megfogta fejem és felhúzott, egészen a szájáig.

-Nem kell, ha nem akarod.

Bár ezek a szavak megleptek, de meg is nyugtattak kicsit. Valóban férfi, nem erőltet semmi. Halkan súgtam fülébe:

-Jó.

Ekkor elléptem tőle, megfogtam ruháit és bevittem a fürdőbe, kimosni. A fürdőbe nem volt ablak, így ha valami történne, nem hallanák a szomszédok és nem is látnák. Ezzel a gondolattal öblítettem….

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman szájába vette a makkom, kóstolgatta lenyalta róla az üdítő maradékát. De éreztem elég bátortalan felhúztam magamhoz hogy csókot adjak neki.

-Nem kell, ha nem akarod.

-Jó.

Bevitte a ruháim a fürdőbe én meg követtem. Ahogy a kád fölé hajolt hogy kiöblítse a nadrágom előre tolta a fenekét szinte felkínálva nekem. Én először csak a hátán simítottam végig , majd két kezembe fogtam formás popóját é megmasszíroztam. nm húzta el sőt kezemhez nyomta magát. Előre nyúltam két lába között és megsimogattam a dombját bugyiján keresztül. Éreztem ahogy picit megremeg a teste, majd apró sóhaj hagyta le a száját. Finoman simogattam le fel és körbe körbe. Végzett az öblítéssel feldobta a ruháim a szárítóra. Szembe fordult velem és hevesen csókolni kezdett, mint aki rögtön fel akar falni...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kád fölé hajoltam, hogy a fenekemet kitoljam, úgymond felkínáljam neki. Akartam is meg nem is. De itt talán már el is döntöttem. Éreztem és halottam is, hogy jön be ő is utánam, de nem néztem fel. Nem is akartam, vártam reagál valamit, vagy csak figyel. Titkon reméltem, hogy hozzám ér, magához húz… És igen, kezeivel a hátamat végigsimította, lassan érzékien, egészen le a fenekemig, amit masszírozni kezdett. Rögtön kezébe nyomtam, toltam, még jobban, olyan izgató volt nekem, ez az egyik érzéki pontom. Majd lassan áttevődött keze előre a dombjaimhoz. Ő nem láthatta zavartságomat, vagy, hogy elpirultam teljesen. De vágytam rá, hogy még többet tudjak meg a férfiról, hogy miket csinálhat még velem. Kezei először csak fel- le mozogtak, és lassan, majd egyre erőteljesebben és már körkörösen is izgatott. Teljesen el tudtam engedni magam. Elfelejtettem, hogy van családom, vagy, hogy van férjem, aki hazajön este. És bizony eddig csak ő érintette a testemet. És most? Szinte egy vadidegen férfinak akarom odaadni magam? Mi ez a vágy? Bármi is ez hiányzott eddig. Folytassad kedves Marci, gondoltam magamba. Ahogy befejeztem az öblítést, felraktam a szárítóra a ruhákat, megfordultam, és valami hirtelen ötletből kifolyólag megcsókoltam. Meglepődött, de rögtön viszonozta is, közben magához szorított, mintha menekülni akarnék. De már nem akartam. Már nem. Végre eltűntek azok a gondolatok. Csókoltam és közben a hátát simogattam. Ő csak a fenekemet foga, markolta, ahogy tudta. Majd felfelé haladt a kezével a hátamon, közben húzta a pólómat is, hogy levegye rólam. A csók abbamaradt míg, vetkőztetett. Melltartó nem volt rajtam, így rögtön megláthatta melleimet. Gyorsan történt minden, tudtuk nincs sok időnk.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy lehúztam a pulcsid egyből előbukkantak a melleid, mivel nem volt rajtad melltartó. Két kezembe fogtam, miközben nyelvünk játszott egymással. Aztán lehajoltam a cicikhez hogy számmal is ingereljelek, már mindkét bimbód hegyesen meredezett. először csak nyalogattam lassan finoman felváltva mind a kettőt, majd számba véve cumizni kezdtem. Apró sóhajokat hallattál, miközben hajamba túrtál és húztál magadhoz. Miközben bimbód cumiztam, kezemmel megszabadítottalak a szoknyádtól és a bugyidtól is. Te közben lehámoztad rólam is a pólómat így már mindketten meztelenek voltunk. Felhúztál magadhoz újra csókoltuk egymást de már meztelenül sikoltunk össze. Fenekedbe markoltalak és magamhoz húztalak egészen, farkam puncidhoz dörgölőzött felemelted egyik lábad még jobban odaférjen. Éreztem ahogy nedves ajkak közé furakodott.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy előbukkantak a melleim, szinte rögtön a kezébe vette, és úgy izgatott, miközben csókoltuk egymást. Majd lement, hogy szájába vegye a bimbóimat, felváltva ingerelte a nyelvével, látszódott felfokozott vágyam már, hiszen ágaskodtak. Még erősebben akartam, hogy csinálja, megfogtam fejét és jobban beletoltam melleimbe a fejét. Sóhajtoztam, de ez az élvezet sóhajai voltak. Kezeivel letolta a szoknyámat, majd a bugyimat is. Én is lehúztam róla a pólóját. Már nem volt akadály kettőnk között. Érezhettük egymást. Érezni is akartam, felhúztam magamhoz, és megcsókoltam, vagy inkább felfaltam, olyan erősen tapadtam szájára. Ahogy belemarkolt a fenekembe, ösztönből húztam fel a lábam, hogy már érezhessem farkát. Puncim érezte, ami még jobban feltüzelt. Furakodott az édes és be is talált. Ekkor leváltam ajkáról és felnyögtem, halkan. De mégis kikívánkozott belőlem. Átkaroltam még jobban a nyakát és fejemet kicsit hátra döntöttem, ahogy egyre mélyebben merült el bennem. Megfogta a lábamat és a falhoz mentünk, vagy inkább tolt, és odanyomott. Itt könnyebben mozgott bennem, nem kell tartania. A fülembe súgta:

-Élvezd kis házi asszonykám

Élveztem bizony, nem is kicsit. Már csak a tudattól is, hogy nem a férjem van bennem, és ráadásul egy méretesebb hímtag kényeztet. Váltani akartam, így szóltam:

-Hátulról is dugjál meg- ilyen durván még nem beszéltem eddig. De ez esett jól ezt kellett mondanom.

-Hátulról? Támaszkodj a kád szélére.

Kiszállt belőlem és én odatámaszkodtam. Még fel is tettem egyik lábamat. Jól megfogta a derekamat és bedugta a lukamat. Erősen kezdett dugni, nem sajnált. Nem is bántam.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy felhúzta a lábát egyre jobban bele tudtam hatolni. Majd a falhoz nyomtam és a nyakát csókolgattam picit bele haraptam majd a fülébe súgtam.

-Élvezd kis házi asszonykám

Élvezte bizony, nem is kicsit hallottam a nyögésein.

-Hátulról is dugjál meg- mondta.

-Hátulról? Támaszkodj a kád szélére mondtam.

Kihúztam belőle a farkam ő odatámaszkodott a kád szélére. Még fel is tette az egyik lábát. Jól megfogtam a derekát oda illesztettem a farkam lukához tövig betoltam neki. Erősen kezdem dugni, nem sajnálom. Jól bele markolok a derekába és megadom neki ami jár, hallom ahogy nyög minden erős lökésemre. Én is élvezem nagyon ez a kedvenc pózom. Csak úgy csattog a testünk ahogy tolom keményen, de aztán gondolok egyet lassítok kicsit. Egész lassan tolom ki be a farkam, majd kihúzom a puncijához ütögetem.

-Élvezed ugye?

-Igen igen! Csak rakd már vissza, és dugj meg keményen. Mondod.


Nekem se kell több derekadba markolok és tövig beléd nyomom keményen. Tollak ahogy bírlak, bele adok mindent erősen és keményen megduglak. Lihegünk mind a ketten ahogy egyre jobban élvezzük. De ezt az iramot én se bírom sokáig, újra lassítok, most a derekadnál fogva téged kezdelek mozgatni, húzlak fel le a farkamra, majd te is ráérzel a ritmusra és tolod magad ráa farkamra ütemesen. Hmm de jó lenne egy kis szopás most közbe gondolom, ki is húzom a farkam.

-Gyere fordulj meg és cumizd a farkam.

-Jó, mondod elém térdelsz és most már minden gátlás nélkül erősen szopni kezdesz.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyögni kezdtem az erős lökésektől, de ez olyan élvezet volt, amit csak tőle kaphatok meg. Ez kell egy alapos dugás. Csak úgy csattog, ahogy nekem löki magát. Lassít? Kihúzta farkát és a puncimhoz ütögeti, jó érzés az biztos,de.

-Élvezed ugye?- kérdezi

-Igen igen! Csak rakd már vissza, és dugj meg keményen.

Ismét bedugta hát, és döngetni kezdett, alig bírtam kapaszkodni az erős lökések hatására. Erősen fogta a derekamat, és magára húzott, ahogy csak tudott, jó volt, hogy én diktálhattam picit. Majd ismét lassított, mikor már majdnem elélveztem. Kihúzta belőlem és:

-Gyere fordulj meg és cumizd a farkam – szólt hozzám

És én engedelmeskedtem. A gátlásaim már régen elmúltak, csak őt akartam. Bekaptam hát és éreztem ízemet, de ez jó volt. Erősen nyomott rá a farkára. Túrta a hajamat, és néha diktálta az ütemet. Ki sem vettem a számból, annyira élveztem. Nem akartam, hogy számba élvezzen ezért abbahagytam, és felegyenesedtem hozzá.

-Nyalj ki, érezni akarom a szádat odalent.


Legugolt és én ismét feltettem a lábam a kád szélére, hogy jobban hozzám férjen. Széthúzta ajkaimat és belenyalt. Élveztem, ahogy még nem élveztem eddig….

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Letérdelt elém és szopott rendesen, hajába túrtam és élveztem ahogy az ajaki makkomra cuppannak. Egész tövig beengedte a szájába. Fejénél fogva néha irányítottam, diktáltam neki az ütemet hogy szopjon,néha hagytam had játsszon ő a farkammal kedvére. Majd felállt és így szólt:

-Nyalj ki, érezni akarom a szádat odalent.


Leguggoltam elé, ő felrakta a kád szélére az egyik lábát. széthúztam az ajkait és bele nyaltam először csak picit. Majd egyre jobban fel le. Hosszan erősen nyaltam fel le, majd az jakit teljesen széthúzva bele dugtam a lukába nyelvem. Előbb csak bele nyaltam majd a nyelvemmel dugtam meg. Nyelvem egy ujjamra cseréltem, ujjazni kezdetem szép lassan ki be. Ő csak nyögött és lihegett egyre jobban élvezte, főlek amikor a szám a csiklójára tapasztottam. Beszívtam a számba ott nyalogattam, jó alaposan meg meg szívva. Utána két ujjam dugtam bele a lukába és újra szünetet tartottam a nyalásban, viszont a két ujjam megjárattam benne rendesen. Gondoltam most kikészítem rendesen, ezért újra nyalni kezdtem hevesen és erősen, miközben a két ujjam is járt ki be rendesen éreztem ahogy megfeszült a tested, egyre szaporábban lihegtél még nyallak egy kicsit és rögtön csúcsra érsz...

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Felraktam egyik lábam a kád szélére, hogy még jobban hozzám férjen. Fel le nyalta a pinámat, majd bedugta nyelvét és játszadozott odabenn. Jóleső érzés volt, egy idegentől. Egyre erősebben dugott nyelvével, miközben lassan kicserélte, felváltotta az ujjaira. Már eléggé fel voltam izgulva, hogy beférjen. Szája pedig csiklómra tapadt és így kényeztetett, nyelvével játszadozott odalent. Kezeimmel simogattam, tekergettem mellbimbómat, ezzel fokozva az érzést. Aztán váltott, és beszívta a csiklómat kicsit, majd egyre jobban, ez leírhatatlan élményt adott nekem. Ez volt az első, ilyen fajta játék, amit megéltem. Fel sem tűnt, hogy már két ujja van bennem, majd három. Viszont pihent egyet, és felnézett rám. Mosolyogtam, mit is tehettem volna, majdnem elszálltam az előbb, és ez lehet, látszódott is rajtam. Ismét száját tapasztotta a csiklómra, izgatott. Remélem, a végletekig elmegy most, mert már eléggé felhúzott. Ahogy egyre hevesebben ujjazott és izgatta csiklómat, én azzal a lendülettel léptem át a gyönyör kapuját. Lihegésem egyre felgyorsult és egy nagy nyögésbe merült ki. A testemet sem kímélte az orgazmus, gyorsan áramlott végig minden porcikámon, hol összerándultam, hol meg remegtem. Térdeim összerogytak és már egy szintbe voltam a férfivel, aki kielégített. Teljesen kikészültem. Szerettem volna kielégíteni, de testem nem engedelmeskedett még percekig. Nem is várta el tőlem, ahogy láttam, éreztem. Megfogta combomat és csak ott tartotta kezét, megvárta, míg reagálni tudom. Mikor felhajtottam fejem, átkaroltam és megcsókoltam olyan hévvel, mint még soha senkit. Csapzottan, fáradtan, de mégis olyan vággyal és érzésekkel, amit eddig elrejtettem. De ő előhozta az angyalbőrbe bújt kisördögöt belőlem. Másik kezem már a farkánál járt. Tudtam én következem. Leült a földre, még jó, hogy volt fürdőszobaszőnyeg, így nem volt hideg. Én ráültem és tövig engedtem a már teljesen felajzott és egyszer kielégült puncimba. Közben figyeltem őt, ahogy rám nézett, már az is elég lett volna, mindenre. Folyt rólam a víz, ahogy az ő testén is, de ez számomra még izgatóbb volt. Kezem a mellkasán pihent és közben fel-le mozogtam.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyaltam és faltam, mindent bele adva, mimnél jobb legyen neki, aminek hamarosan meg is lett az eredménye. Remegve élvezett el a kezeim között a nyelvem alatt. Csak ült a kád szélén egy darabig amíg össze nem szedte magát, de türelmes voltam vele tudtam vissza kapom a gyönyört kamatostul. Úgy csókolt utána olyan hévvel azt hittem rögtön fel akar falni. Leültem majd lefeküdtem a fürdőszoba szőnyegére, ő fölém gugolt és már ült is bele. Lucskos lukába könnyen behatolt a farkam, ahogy tövig beleült. Derekára fogtam és finoman segítettem neki a mozgásnál, egyúttal az ütemet is diktáltam. Aztán kicsit előrébb hajolt mellkasomra támasztotta kezét, és fel le mozgott, néha körbe körbe is megmozgatta csípőjét. Egyre jobban élveztem, néha lenéztem és láttam ahogy el eltűnik benne a farkam, máskor melle hullámzását néztem. Erről eszembe jutott valami, megfogtam a mellét és úgy helyezkedtem számba kaphassam. Cumiztam a bimbóját miközben ő meg meglovagolt. Egyre jobban élveztem, el is engedtem a mellét és csak lihegtem. Éreztem ahogy a farkam lüktetni kezd ahogy egyre közelebb a csúcs.


-Mindjárt elmegyek. lihegtem ki nagy nehezen, alig tudtam beszélni az élvezettől.

-Gyere csak élvezz, tölts tele teljesen.


elengedtem magam, és átadtam az élvezetnek. Két háromszor még rugózott rajtam, majd nagyot nyögve élveztem, lüktetve spriccelt a farkam, nagyon jó érzés volt. Ő meg ráült teljesen ki se engedte magából, fölém hajolt és megcsókolt..

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rátámaszkodtam mellkasára, így könnyebb volt mozognom rajta. Jobban is élveztem, jobban éreztem belül farka érintését. Ki akartam élveztetni ezért egyre jobban húztam neki. Ő szájába vette mellemet és nyalta, szívta. Én diktáltam neki az ütemet, az erősséget, és ő alkalmazkodott hozzám. Majd kiengedte szájából a bimbóimat, lihegett, éreztem, ahogy egyre jobban megfeszül farka bennem, mindjárt robban.

-Mindjárt elmegyek - suttogta felém

-Gyere csak élvezz, tölts tele teljesen.

Még húztam párat, hogy teljesen kiteljesedjen, aztán megálltam, és megcsókoltam. Ahogy elváltak ajkaink, kiszálltam belőle, és beálltam a fürdőkádba tusolni. Ez olyan volt számomra, mint egy jó szex, de semmi több. Pedig sokkal több volt mögötte. Ő volt a második férfi életembe és ő volt az első, akivel megcsaltam a párom. Az első? Mire nem gondolok én? Az egyetlen. Engedni kezdem magamra a vizet és fel sem tűnik, hogy csak a hideget nyitottam meg. Elgondolkodtam a történteken, mintha nem is lenne ott a hátam mögött a férfi. Pedig igen, mert végigsimította a hátam, bár nem volt a kádban. Kívülről, nézett, figyelte, hogyan mosdom meg. Nem néztem a szemébe, szinte végig háttal voltam neki. Szégyelltem magam a történtek miatt. Mikor végeztem, kiszálltam, a törölközőért nyúltam, de ő megfogta a kezem és mélyen a szemembe akart nézni. Felemelte a fejem államnál fogva és megkérdezte:

-Ez volt az egyetlen? Lesz folytatás?

Nem tudtam válaszolni neki, akartam is még őt, de még fel kell dolgoznom a történteket. Kirohantam a fürdőből a szobába, és leültem. Nem is tudom mit csinált innentől kezdve. Én egy órát ültem a fotelba és gondolkodtam. Furcsa érzés kerített hatalmába és eszembe jutott barátnőm mondatai. Egyszer élünk. Felkeltem és próbáltam úgy viselkedni, cselekedni, mint eddig. Mentem a gyerekekért, vártam a férjem haza. Nem is tűnt fel neki semmi, bár kicsit mosolygósabb napom volt. Valami felszabadult bennem. Aznap nem is találkoztam Marcival, de talán jobb is. Este, mikor ágyba bújtam, arra gondoltam, hogy holnap vajon mi lesz? Úgy döntöttem, ha lép, akkor elfogadom és engedek a csábításnak, ha meg közömbös lesz, ám legyen. Akkor volt egy jó szex, és ennyi.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Másnap is korán reggel érkezek a házhoz. Tegnapi élmények még nagyon is frissek kellemes bizsergéssel töltenek el. Kíváncsi leszek hogy alakul a mai nap. Alig csak kipakolom a szerszámokat, látom Klári megy el gondolom boltba, sajnos nincs egyedül egyik öregasszony is vele megy a házból. Így udvariasan köszönök.

-Kéz csók hölgyeim. Közben Klárira kacsintok

-Szia, válaszolja És kicsit el is pirul miközben mosolyog.

-Üdvözlöm fiatalember, mondja az idősebb nő.


Délig nem is látom Klárit biztos valami dolga van. Bár sokszor eszembe jut munka közbe milyen huncut volt velem tegnap. Kíváncsi leszek mikor jön vissza.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Meglepett, hogy reggel milyen kis huncutul kacsintott rám, mikor éppen mentem el a szomszédasszonyommal. És ha ezzel pont lebukunk, bele is pirultam a gondolatba. Végre kicsit kiszabadultam otthonról, bár délre már haza kellett érnem, hátra voltak az otthoni teendőim. Próbáltam kerülni őt, és sikerült is aznap. Nem tudom valami vacillálás kerített hatalmába, de csak rá tudtam gondolni egész nap. A testem tűzben égett ilyenkor, de az eszem mást mondott. Másnap és harmadnap viszont már kora reggel eltűntem, és haza sem értem estig. Előle bujkáltam, ez nem vitás. Sajnos azonban muszáj volt negyednap otthon lennem, már a végén járt a dolgoknak és hát….Délelőtt volt, mikor kopogott, és bekéretőzött a mosdóba. Rá sem mertem nézni, de mikor kifelé jött, majdnem nekem nyitotta az ajtót. Ekkor megfogta a karom és mélyen a szemembe nézett, nem kellett kérdeznie, tudom így is a kérdését. Közelebb húzott magához és egyszerűen megcsókolt, majd kezei elindultak a testemen. És én hagytam magam, ismét az övé akartam lenni. Gyorsan levetkőztünk, ruháinkat szanaszét dobáltuk, ahogy sikerült, és úgy, ahogy voltunk, most már mezítelenül egymásnak estünk. A falhoz nyomott és vadul csókolni kezdett, kezei beférkőztek testünk közé, a melleimhez és markolászta. Felhúztam a lábam és körbefontam a derekát vele. Majd nyakamat kezdte harapdálni, de ez már erősebben, és nem érdekelt, hogy ezzel akár le is bukhatok majd. Egyszerűen már nem gondolkodtam. Éreztem ujjait, ahogy haladtak lefelé, egészen popsimig, ahol jól belemarkolva emelt felfelé. Majd azzal a lendülettel engedett bele a farkába, ami már készen állt a harcra.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Negyedik nap végre otthon találtam. Beméretkeztem a mosdóba, kifelé menet ott állt és rám várt, kicsit félszegen. Ezért magamhoz húztam és rögtön megcsókoltam. finoman lágyan, majd egyre hevesebbek lettünk, és ott a folyosón szinte letéptük egymásról a ruhát. Ő átölelte az egyik lábával, miközben a mellét markolásztam. Majd fenekébe markoltam két kézzel. Kicsit megemeltem és bele húztam kemény farkamba. Neki nyomtam a falnak és emelgettem a farkamon, miközben a nyakát csókoltam és harapdáltam. Ő csak a nyakamba kapaszkodott és a fülembe lihegett.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam, hogy képes olyat tenni velem, amit még nem tettem meg soha és nem is tettek velem soha. Olyan élvezettet adott most és eddig is, amire nem tudtam gondolni sem. Ahogy fel- le mozogtam a segítségével, az felemelő érzéssel töltött el. Szinte állandóan ő rá vágytam, vagy csak arra, hogy olyat kapjak, amit eddig nem, már nem is tudom. Elvesztette értelmét minden, hiszen ismét repített egy olyan helyre, amit csak ő tudott kihozni belőlem. Viszont megelőztem a dolgot és a fülébe súgtam:

- Hadd forduljak meg édes.

Lassan leengedett, majd háttal álltam neki és ő rögtön a falnak támasztott és csókolta a nyakam, ami most igazán kellemesnek bizonyult, majd lassacskán megkereste a bejáratot, és belém hatolt. Ez már nem volt olyan, inkább érzéki. Ahogy lassan kitöltött, majd mozgott bennem. Egyre jobban hajtott, hogy végre…..Majd kihúzta belőlem a farkát és ösztönösen fordultam meg és guggoltam le elé. Kezeim közé fogtam, majd ajkaim közé is, és szopni kezdtem a hímtagot, éreztem minden egyes ízt rajt. Élveztem, hogy végre megadhatom neki, amire most vágyott, érzékien, mégis erősen éreztettem vele, hogy élvezze a dolgot. Ütemes mozgásba kezdtem, amit láthatóan és érezhetően élvezett. Ahogy ajkaimmal rá- rászorítottam és mozgattam a farkán…..Az élvezetet, amit adtam neki kiült az arcára…..nekem is annyi volt. Viszont ő nem akarta, hogy most a számba éreztesse élvezetét, ezért megfogott és felhúzott, majd az előbbi pózba segített. Szeretem, ha hátulról hatol belém.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Hadd forduljak meg édes. Súgta a fülembe.

Ha tudta volna hogy pont erre gondoltam, így örömmel tettem eleget a kérésének. Leengedtem a földre, és amikor megfordult a nyakát csókoltam, majd végig a vállát és beálltam mögé, megmarkoltam kemény farkam és nedves lukához illesztettem. Szépen lassan hatoltam bele, kiélvezve ahogy körül öleli makkomat. Bele markoltam formás fenekébe és ütemesen kefélni kezdtem, aztán ahogy egyre jobban belejöttem, keményebben gyorsabban csak úgy csattogott a feneke ahogy össze ért forró testünk. kis pihenőnek kihúztam a farkam és ő megfordult és már szájába is kapta, a célom az volt hogy vissza rakom neki, na de így még jobb. Egy alapos szopás szex közben még jobban felhúz szinte őrületbe tud kergetni, és ahogy csinálta tökéletes volt. Csak úgy feszült a makkom és dagadt, éreztem a belső lüktetést, de még nem akartam elélvezni, ezért ki is húztam finom szájából, és felsegítettem forduljon ismét a fal felé.

De most én jövök gondoltam, mögé guggoltam és mondtam neki hajoljon jól előre. Ő egész előre hajolt letámaszkodott a földre. Így arcom előtt teljesen kidomborodott nedves pinája. Két kezemmel szét húztam és végig nyaltam. Nyaltam faltam le fel egész a fenekére is fel csúszott a nyelvem de nem tiltakozott sőt még jobban sóhajtozott, kidugtam a nyelvem és bele fúrtam az arcom teljesen lucskos lukába. Éreztem ahogy nyelvem lukába hatol, és ahogy fejem forgatom, édes pinája leve szétkenődik az arcomon. Dugtam a nyelvemmel mintha a farkam lenne és ő lihegett, de közben ezt nyögte:

- A farkad akarom most azonnal.

Ilyen kérésnek nem tudtam ellen állni, felálltam, amíg ő újra falnak támaszkodott, mert előző pózban teljesen fejébe szállt a vér, és gondolom ha most elélvez abban a pózban tuti ájulás kerülgette volna. Bele markoltam a csípőjébe és ahogy mögötte álltam én nem mozdultam, csak őt húztam rá a farkamra. Megérezte mit akarok és mozogni kezdett és következőre már bele tolta magát a meredező farkamba. Szépen ütemesen húztam le fel amíg megszokja a ritmust. Majd hirtelen váltottam épp amikor tolta rá-fele magát csípőből jó erősen megtoltam. Élvezet sikolya szakadt fel a torkából, és hangosan nyögött minden újabb lendületre, mert keményen erősen dugni kezdtem ahogy csak bírtam.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre felállt mögülem és csípőmet megfogva, szinte ráhúzott a farkára. Én meg még rá is segítettem, és ő hagyta hadd mozogjak én. Éppen csak megszoktam, az irányítást, már váltott is. Ahogy a farka tövéhez közeledtem ő erősen tolt egyet rajtam. Olyan erővel tűnt el bennem tövig, ami kikényszerítette belőlem a sikolyt. Már nem gondoltam arra, hogy bárki is meghallhatja, eltűnt a körülöttem lévő valós világ. És ő átvette tőlem az irányítást, amit én nem is bántam, hisz ez az erős számomra mégis felemelő dugás volt, amit tőle kaphatok meg. Minden egyes lökésnél egyre hangosabban nyögtem. Majd hirtelen lassított és finoman folytatta tovább. Bár nekem ez volt a vég. Ez a lassú mozgás, most a már eléggé feltüzelt puncimnak maga volt a vég. A testem átadta magát a gyönyörnek, a remegés fogott el, testem izzott, libabőrősség futott rajtam végig többször is, a lábaim alig bírtak el. Szerencsére megfogta a derekam és tartott. Bár ő is velem élvezett, de mégis jobban bírta, viselte a dolgot, mint én.

Felálltam egyenesen és átölelt. Éreztük mind a ketten, hogy ez az utolsó, hogy együtt voltunk. Hisz a munkáját a mai, max a holnapi nap befejezi, én meg holnap nem leszek itthon, amit tudott is, hála a pletykás szomszédoknak. Percek teltek el, hogy élveztük még egymás közelségét, és csak a farka lankadása miatt engedett el. Megfordultam, hogy a szemébe nézhessek. Szó nélkül csókolt meg, majd a fülemhez tette a száját és belesúgta:

- Akarlak még

Nem szóltam semmit, csak némán sírt a lelkem, a testem utána, pedig még el sem ment. Elengedett, és én lehajtott fejjel bámultam a padlót. A szemem sarkából láttam, ahogy felöltözik és szó nélkül távozik.

Misterx (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hátulról volt a kedvenc pózom így nagyon élveztem azt a helyzetet. Bele adtam mindent, keményen és erősen toltam hátulról, lihegtünk mid a ketten. Éreztem ahogy gyomrom tájékán csomósodik a feszültség tudtam ez az élvezés előszele. Lassítottam kicsit de már nem tudtam sokat visszatartani, de ő is közel lehetett mivel remegni kezdett a teste és hangosan adta át magát a gyönyörnek. Nekem sem kellett sok hamarosan lüktetve tele pumpáltam forró ölét. Megtartottam mert éreztem minden ereje elhagyja. majd felemeltem magamhoz és átöleltem, éreztem és ő is ez volt az utolsó alkalom. Fülébe súgtam:

- Akarlak még .

De nem válaszolt, egyértelmű lett számomra, hogy ennyi jó volt de itt vége. Másnap befejeztem a munkát, sajnáltam már nem találkozunk. De kellemes perceket töltöttünk együtt, de ennyi volt sajnos.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hagytam elmenni. Pont őt, aki kinyitotta a szemem. Ez így lesz jó. Aznap még össze-összefutottunk, de érezhető volt köztünk a feszültség. Azt hiszem ez a kis félrelépésem jó bizonyíték, hogy változtatnom kell, és örülök neki, hogy ő hozta nekem a változást.

Próbáltam titkolni este a férjem előtt, hogy valami már más, de nem tudtam. Bár be nem vallottam neki mi is zajlott köztünk, de elmondtam neki mire vágyom még, amit eddig nem mertem sem megtenni, sem elmondani.

A változás szele, most repít el.

Tartalomjegyzék