Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyhetes kiállításra hívtak ki hosszteszkedni. Nagyon kedves volt mindenki, aki a cégtől kint volt a standon. Annak meg külön örültem, hogy nem valami festmény kiállításra kell mennem, vagy valami ilyesmire, hanem autók (terepjárók és luxus autók) kiállítására.


Kezdettől fogva van egy férfi a társaságban, aki vonz. Mindig vártam a reggelt, hogy ő vajon kijön-e aznap. És minden nap ki is jött.


Vannak jelek, amikből úgy gondolom, hogy én is bejövök neki. Mindig, amikor elmegy mellettem... hozzám ér. Végig simít a karomon, a hátamon, a fenekemen... De, mindig úgy csinálja, hogy a mozdulat pont oda illik. Eszement a pasi!

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A céggel már pár hete erre a kiállításra készültünk, vittünk is ki mindenféle autócsodát, jó drágákat, volt mindenféle.

A hosztessz lányok is csinosak, az egyik kifejezetten tetszik. Van benne valami szenvedélyesség, vagy tűz... nem is tudom megmondani.

Amikor arra mentem, nem hagytam ki egy lehetőséget se, hogy ne érjek hozzá. Észrevettem, hogy én is bejövök neki. Az egy hetes kiállítás kicsit fárasztó, de pár nap alatt már beleszoktam, hogy ki mikor megy haza és hol vannak kis pihenők. Aztán odalépek hozzád:

- Holnap tudnál maradni kicsit tovább? Várnak otthon?

- Nem, nem várnak, tudok maradni.

- Köszönöm. Pár promó anyagot kell elkészíteni a nagy hétvégi hajtásra, és természetesen nem hobbiból kérem. Ha nem probléma.

- Nem, nem gond. - mosolyogsz rám.

Másnap szólok is a rendésznek, hogy kicsit bent kell maradunk még, ne lepődjön meg. Jó fej az öreg, elsőre rábólintott, hogy majd akkor szól a többienek is, hogy ne csodálkozzanak, hogy ott vagyunk. Persze promó anyagról szó sem lesz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pár nap után végre megszólított a férfi. Megkért, hogy munka után maradjak még, lenne némi feladat. Hát, nem voltam lelkes a túlóra miatt, de mégis boldoggá tett a tudat, hogy vele maradhatok. Magára vállalta a feladatot, hogy a biztonságiakkal beszél.


El is érkezett a túlórás nap. Napközben eszembe sem jutott, csak a nap végén, amikor a kolléganőm kérdezte, hogy megyünk-e együtt haza... én pár pillanatig hezitáltam, és nem is vettem észre, hogy te mellettem állsz. Helyettem te szólalsz meg:

- A kisasszony ma nem tud önnel tartani, mert itt kell maradnia nekem segíteni. - mondod határozott, de ellenállhatatlan stílusban.

A kolléganőmnek elkerekedik a szeme, én is meglepődöm rajtad.


A kollegina rám néz, és úgy válaszol:

- Igen? - kaján vigyort küld felém. - Értem. Akkor majd holnap. - mondja egy sokat sejtető mosoly kíséretében.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A barátnőd el akar hívni, de én nem akarom, hogy meghiúsuljon az este, úgyhogy odaállok egyből melléd és már mondom is:

- A kisasszony ma nem tud önnel tartani, mert itt kell maradnia nekem segíteni.

Kicsit meghökken a lány, és te is, de aztán rámsomolyog... Úgy látszik sejthet valamit, de szerencsére a mellettem álló kiszemeltem még nem tudja mire is gondoltam promóció címén..

Visszamosolygok a lányra sokat sejtetően, és megfordul a fejemben, hogy esetleg még a kiállítás végéig őt is marasztalom az egyik nap...


Lassan szétszéled a tömeg, a standok is kiürülnek, mi addig egy kis fülkében beszélgetünk, vetítek, hogy milyen promóciókat kéne csinálni, és hogy mennyi ideig tartana ez, és mennyi munka, blabla... Magamban meg mosolygok, hogy milyen istenit fogunk dugni.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A tömeg lassan hazafele tart, és addig mi egy kis fülkében beszélgetünk. Te hosszan mondod, hogy milyen is lesz az a promóció, amit elő kéne készíteni. Igazából, egyáltalán nem fogok gyanút. Valahogy természetesnek tűnik a dolog.


Igaz, az szemet szúr, hogy beszéd közben gyakran siklik a tekinteted a mellemre, a dekoltázsomra, és mintegy véletlenül, többször teszed a kezed a combomra... és egy idő után már ott is hagyod. Vívódom magamban, hogy jó ötlet-e ezt hagyni, de semmi kivetni valót nem találok benne....


Egy váratlan mozdulattal megfogom a kezed és picit feljebb csúsztatom a combomon. Meglep téged ez a mozdulat és egy pillanatra el is akad a szavad is. Én ezt használom ki. Közel hajolok hozzád, és suttogva kérdezem:

- Mondja, kedves uram... Mit is akar maga tőlem?

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A combodra teszem néha a kezem, hogy mi lesz a reakciód. Ahogyan látom nem húzódsz el, ez máris jó. Aztán amikor kicsit "ottfelejtettem", egyszercsak megfogod a kezem és feljebb húzod a combodon.

- Mondja, kedves uram... Mit is akar maga tőlem? - kérded mosolyogva, amitől kissé meglepődöm, de aztán visszamosolygok, mert látom akkor nem vagy olyan tapasztalatlan. Nagyon is tudod mit akarok tőled.

- Ahelyett, hogy elmondanám, inkább megmutatom. - és teljesen felnyúlok a szoknyád alatt a puncidig. Kis tangád érzem, elsőre fel sem tűnik, hogy nem a harisnyán át, hanem közvetlenül a bugyidat érzem. Mosolygok továbbra is, és vártam, hogy majd meglepődsz, de nem. Tetszik! És a bugyid is egyre forróbb lesz...

- Mi lenne, ha félrehúznánk? - kérdem.

- Csak nyugodtan. - feleled, és nem is kell több bíztatás és egy pillanat múlva már az ajkaidat érzem az ujjaimon.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megkérdezem, hogy mit akarsz, mire te egyenes választ adsz rá.

- Ahelyett, hogy elmondanám, inkább megmutatom. - benyúlsz a szoknyám alá, és félrehúzod a bugyimat is... Ujjaid a már nedves és forró ajkaimhoz érnek. Kezed érintésére engedelmesen szétnyilnak, és érzem a mozdulataidból azt a vágyat, hogy még beljebb akarsz menni.

- Kedves uram! Vannak még páran itt. Ne várjuk meg ezzel a teljes zárórát? - kérdezem kajánul, miközben szétnyitom a lábaimat, megfogom a kezed, és az ujjaidat a puncimba tolom. - Még megláthat minket valaki. - teszem hozzá suttogva.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Még megláthat minket valaki. - súgod, miközben a puncidba tolod az ujjam tövig.

- Ugyan, ki látná meg, hogy ujjazlak a szoknyád alatt? Éppen csak egy kis eligazítás... - mosolygok kajánul - És baj, ha meglátná valaki, hogy épp egy hosztesszt ujjazok? - kacsintok és odabent elkezdelek masszírozni, a csiklódon pedig a hüvelykujjammal körözök aprókat.

- De akkor itt kell elélvezzek mások előtt... Ezt akarja? - kérdezed.

- Persze, hadd lássák mennyire élvezed a prezentációt... - és benned egyre hevesebben jár az ujjam.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- De akkor itt kell elélvezzek mások előtt... Ezt akarja? - kérdezem.

- Persze.... - feleled, és még hevesebben kezdesz ujjazni. Hamar nedves leszek, érzem, hogy a combomra is jut a nedvességből.


Végigsimítok a combodon, fel az övedig, azt kioldom, és hamar kiszabadítom a nadrágból a már keményen álló farkadat.


A kezembe veszem, és az általad diktált ütemben kezdem el verni a farkad. Te felnyögsz az élvezettől.


- Így azért jobb, nem? - kérdezem most én egy kéjes vigyorral az arcomon.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Még jó, hogy egy kis fülkében ülünk, én háttal az ajtónak, így amikor előveszed a farkam és verni kezded, kintről semmi sem látható... Minél jobban vered a farkam, annál keményebben ujjazlak, végül érzem, ahogyan már a csuklómon csurog le a nedved és megfeszülsz az ujjaimon... Nekinyomod magad a székednek úgy remegsz... Majd amikor felnézel azt mondom:

- Nem végeztünk kislány! - súgom oda és megfogom a fejed és lenyomom a farkamra, hogy szopd. - Szopjad csak! Ez az... - nyögök fel. Olyan hévvel csinálod, hogy a hajadba kapaszkodom.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira keményen és vadul ujjazol, hogy egy idő után remegni kezdek egész testemben, nyögdécselek, és végül megfeszül a testem. Amíg pihegek, te odasúgod:

- Nem végeztünk kislány! - és közben a kezed a tarkómra siklik és az öledbe vonod a fejem. Keményen kezdelek el szopni, nagy hévvel úgy, ahogy te ujjaztál az előbb engem. Nagyon élvezed ezt a kényeztetést.


Amikor már kezdesz nagyon felizgulni, abba hagyom a szopást és a füledhez hajolok.


- Akarod, hogy itt meglovagoljalak, vagy valamelyik flancos járgányban akarsz megdönteni? - kérdezem kihívóan.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ennek a kérdésnek nem lehet ellenállni, de végülis így döntök:

- Először itt, aztán ha már mindenki elment, a cég kocsijai közül bármelyikben...

Nem is kell várnom rád: lehúzod a bugyid és beleülsz a farkamba. A felsőd még nem veszem le, csak a blúzod gombolom ki, alányúlok és leveszem a melltartód, és zsebregyűröm. Még kockázatos lenne levetkőzni, hátha még erre jár valaki...

A melleidet kibújtatom a blúzból és szopni kezdem, miközben tövig benned táncol a farkam. Megfogom az egyik kezemmel a popsid és megmarkolom, amitől erősebben mozogsz előre és hátra rajtam. A nadrágom máris lucskos, de nem is érdekel, majd megszabadulok tőle... Élvezem, ahogyan szophatom a bimbód, egy kiállítás közepén és az illatod... teljesen belédfeledkezem... a csípőd pedig egyre hevesebben mozog...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Fogom magam és beleülök a farkadba. Nagyon vastag a farkad, teljesen kitölt. Az élvezettől felnyögök. Te megfogod egyik kezeddel a fenekem és rásegítesz a lovaglásra, a másik kezeddel kiszabadítod a mellemet és szopni kezded. Lenézek rád, nézem, amit csinálsz.

- Nagyon izgató ezt nézni, tudod? - kérdezem halkan. Te felnézel rám, elmosolyodsz és megcsókolsz. Aztán tovább szopod a bimbóm.


Megtámaszkodom a falon a válladnál, és még jobban, még hevesebben kezdek rajtad lovagolni. Az élvezettől már teljesen lucskos vagyok, a nadrágodra is jut belőle, nem is kevés.


Így lovagolok rajtad, aztán pózt váltok. Megfordulok, és neked háttal ülök bele az öledbe. Az egyik kezedet a puncimhoz rakom:

- Simogass itt! - kérem. A másik kezedet pedig a mellemre teszem, hogy ingereld tovább a bimbómat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megfordulsz a farkamon, még feszesebben csúszok beléd, szinte teljesen megszorul benned. Ráadásul keményen is kezdesz rajta lovagolni, a makkom nagyon érzékennyé válik, és ahogyan hátrafeszítesz, hogy a melleidet is elérjem, meg a csiklód is masszírozzam... Tested ívben feszül meg rajtam, de nem kímélsz, egyre gyorsabban lovagolsz, már folyik belőled a lé, és érzem, hogy lassan nem bírod tovább...

Megcsavargatom a bimbód, és a csiklódon is egyre erősebben és gyorsabban masszírozlak... majd amikor érzem, hogy most fogsz repülni a bimbódról gyorsan a szád elé teszem a kezem, nehogy hangoskodj és akkor egy mély húzással beléd lököm a farkam.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy lovagolok rajtad, egyre jobban belelendülök, és egyre gyorsabban mozgok rajtad. Kezeiddel is izgatsz, és ezt sokáig már nem bírom. Érzem, hogy minden izmom remegni kezd, és azt is, hogy el fogok élvezni. Ezt te is megérzed, és az egyik kezeddel befogod a számat, nehogy felsikítsak. Épp jókor jött ez a mozdulat, mert egy hangos nyögés kíésretében teljesen megfeszül a testem. Puncimmal rászorítok a farkadra, ami neked is hatalmas élvezetet okoz....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor megfeszülsz, és rászorítasz a farkamra, az elég keményre sikerült, szinte megszívtad a makkomat, és amilyen érzékenyre kefélted, ezt már nem bírom én sem... Ráadásul megemelkedsz rajta és utána olyan mélyen ülsz bele, hogy tehetetlen vagyok már és benned robbanok, és csak lövök újra és újra a puncidba... megint és újra.. miközben rajtam remegsz és szorítom a szád, a másik kezemmel meg a csiklódat csípem már úgy kapaszkodom benned de a farkam már teljesen ki lett facsarva a puncidba...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rád is elementáris erővel hat az én orgazmusom. Az élvezet hevében még jobban, még mélyebben engedlek magamba... teljesen eltűnik bennem a farkad. Érzem, a te tested is remeg, és megérzem utána azt, hogy belém lőttél. Többször egymás után, közben még mindig masszírozod a csiklómat is.


Mikor már nem remegsz annyira, én felemelkedem rólad, de nem törölközöm meg. Hagyom, hogy a gecid elkezdjen folydogálni a lábamon. Picit összehúzom a blúzomat, és hátrafordulva lenézek rád.

- Na édes?! Kipróbálunk egy luxus járgányt? - kérdezem és közben felhúzom a szoknyámat a fenekemen, hogy így inspiráljalak...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor felállsz a farkamról, a pinádból még csepeg a levem, itt-ott nyomot hagyva a padlón, és még a combfixeden is csurogsz...

- Na édes?! Kipróbálunk egy luxus járgányt? - kérdezed, és felhúszod a szoknyád.

- Pillanat, csak kinézek. - adok egy csókot és kinézek, biztonság kedvéért a farkamat a zakómmal takarva. Sehol senki...

A legközelebb álló kocsinak sötétített üvege is van... Kinyitom és intekneked, hogy ide. Egy terepjáróban úgyis nagy a belső tér, most legalább rendesen összekenjük... Becsukom magunk mögött az ajtót, amikor lehajolsz és erőteljesen szopni kezdesz, hogy lankadásnak induló farkam ismét formába hozd...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te kinézel, hogy van-e valaki még kint, és amikor látod, hogy senki, a közbelben álló sötétített üvegű hatalmas terepjáróba invitálsz. Én bemászom előtted, magamon érzem a tekinteted.


Amint bent elhelyezkedtünk, rábukom a farkadra, közben leveszem a szoknyám és a blúzom is. Kő keményre szopom a farkad, és te itt már nem fogod vissza magad, hangosan nyögdécselsz...


Egy idő után abbahagyom a kényeztetésed, és felülök melléd az ülésre. Félig fekvő helyzetbe csúszom és széttárom a lábaimat.

- Tetszem, édes? - kérdezem, és a kezeimmel széthúzom a puncimat.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Rendesen leszoptál, ismét olyan keményen dagad a faszom, hogy legszívesebben újra beléd dugnám. Ekkor felülsz mellém és oldalt fekve megmutatod a pinád.

- Tetszem, édes? - kérded.

- Tetszel nagyon is.. - felelem és az a látvány, ahogyan combfixben mutatod a lucskos ajkaid... Nem bírok magammal: föléd hajolok és megmártom benned a farkam.

- Szóval itt akartad megkeféltetni magad? - nyögöm és lihegemn, ahogyan ki-be jár a farkam benned.

- Igen.. igen... - nyögöd, és a melleidet kezdem szopni. A bimbódra harapok és csavargatni kezdem a számban. Közben kihámozol a nadrágomból és már a golyóimat csapom a fenekedhez...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Tetszel nagyon is.. - feleled. Majd újra megszólalsz a kéjtől érces hangon: - Szóval itt akartad megkeféltetni magad?

- Igen... igen... - nyögöm minden ritmusra, ahogy bennem jár a farkad. Élvezed, hogy nagyon könnyedén csusszansz belém, mert már nagyon lucskos vagyok. Gyorsan megszabadítalak a nadrágodtól, és élvezem, ahogy a golyóid is hozzám- hozzám csapódnak.


Ráhajolsz közben a mellemre és szívogatni kezded a bimbómat. Én megfogom a mellem és megtartom neked, a másik kezemmel meg a fejedet nyomom rá, nehogy elvedd onnan. Közben a füledhez hajolok és hangosan nyögök, hogy még nagyobb kéjt okozzak neked.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy hevesen a melledre nyomod a fejem, egyre mélyebben szívom a bimbód, kitölti a számat, szinte felfallak, úgy ki vagyok éhezve rád. Az illatod is megvadít, ami keveredik az új autó bőrszagával.. Itt kefélem az egyik legjobb hosztesszt a legújabb modellünkben... ez még jobban bevadít és csak úgy csapkodom neked a golyóimat olyan keményen baszlak.

- Ez az! Ez az.. - nyögöd a fülembe, aztán a melledről felülök, megfogom a csípőd és olyan mélyen és erősen húzlak fel, hogy már sikoltozni kezdesz. Úgysem hallatszik ki innen, úgyhogy ezt nyögöm:

- Sikíts kis kurva, sikíts... még jobban foglak baszni... hallod...? Sikíts csak...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen bevadulsz. A hátadra fekszel, és magadra húzol. Én felsikítok az élvezettől...

- Sikíts kis kurva, sikíts... még jobban foglak baszni... hallod...? Sikíts csak... - nyögöd, amitől még jobban begerjedek.

- Beszélj még! - kérem, ami inkább nyögésnek hangzik. Megtámaszkodom a kocsi tetején, és még jobban magamba fogadlak. Gyorsan lovagolok rajtad, és te a fenekemet fogva még inkább fokozod a tempót.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Szereted, ha... beszélek...? Baszás közben... Te ribanc... ezért jöttél ide?... Megkúratni magad?... mert most megkapod... ezt a kefélést nem felejted el... - nyögöm, és látom már hatnak a szavaim, mert hátra feszítesz és a fejed is már előre-hátra hajtod az élvezettől, majd rámesel nyögve és hullámozva, miközben a nedved végigfolyik a farkamon és a golyóimon.

- Szétkúrom a pinád te ribanc... - sziszegem tovább, amire újabb hullámok vonulnak át rajtad és szorítod a farkam folyamatosan. De nem engedlek: megemelem a feneked és húzogatni kezdelek a farkamon. - Ne hagyd abba, még nem végeztünk... - nyögöm neked és már önkívületben remegsz rajtam, amikor érzem, hogy a farkam már nem bírja ezt tovább...

- Még... még.. még... - csak ezt hallom tőled, és már ordítok is, ahogyan a makkom megfeszül benned és olyat robbanok egymás után, hogy a válladba harapok...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre keményebb hangnemet használsz, ami egyre nagyobb élveztet okoz. Csak annyit bírok kinyögni, hogy: - Még... még... még!


A pinámmal folyamatosan szorítom a farkad, ami még keményebben jár ettől bennem. Rád is hatnak a szavak, és az is, hogy látod rajtam, hogy már teljesen homályos a tekintetem.... belém robbansz, és több hullám fut rajtad végig, úgy élvezel el bennem.


Még finoman lovagolok rajtad, a mellkasodra támaszkodom, és úgy kezdek el búgó hangon beszélni hozzád.

- A vezető ülésben is megkefélsz, vagy maradjunk itt hátul? A kárpitnak már úgyis mindegy... tocsog az is a nedvemtől...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Maradjunk itt hátul... - lihegem. - De pár percet kérek még...

- Rendben, addig lenyalogatlak, jó? - kérded és odatérdelsz a farkam elé és finoman letisztogatod, és néha be-bekapod... Ennek hatására az érzékeny makkom pár percen belül máris újra olyan kemény lesz, mintha most csinálnánk először...

Amikor már elég kemény vagyok megint, feltérdelsz az ülésre háttal nekem és hátrafordulva megkérdezed:

- Hátulról nem akarod szétkúrni a seggem? - és olyan édesen és mocskosul mosolyogva mondod, hogy nem is tudok erre nemet mondani. A lyukadat bekedvem a pinád lucskos nedvével, kicsit a farkamra is, majd elkezdem egyre mélyebben nyomni a fenekedbe...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pihenni akarsz... Meg is értem, elég kemény menet volt. Én elkezdem letisztogatni a farkad, amitől hamar megint kemény lesz. Ekkor gondolok egyet és feltérdelek az ülésre. Ártatlan arcal nézek rád, és megkérdem:

- Hátulról nem akarod szétkúrni a seggem?...


Dehogynem akarod. Mögém helyezkedsz, a puncimból kifolyó levemmel nedvesíted meg a fenekemet. Aztán fokozatosan kezdesz bennem egyre mélyebbre hatolni. Én még jobban pucsítok neked és egyre jobban nyögök is. Ez feltüzel téged...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egészen golyókig tolom beléd a farkam, és élvezem, milyen szűk vagy. Lihegsz is nem keveset, amikor elérem a tövét, és elkezdem húzogatni a lyukadban. Sikítozol, ahogyan tágulsz, de élvezem, hogy végre megdughatlak innen is... Rádhajolok és a melleid kezdem masszírozni, és így még kicsit mélyebben is dughatom beléd.

- Ezt akartad? Ilyen baszást, mi? - lihegem én is, és már nem kíméllek, egyre gyilkosabb tempót diktálok, mert beléd akarom lőni a következő adagot is.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ezt akartad? Ilyen baszást, mi? - suttogod a fülembe, és közben keményen dugod a fenekem. Én sikítozom, bár tudom, hogy senki sem hallja meg. De, téged ez csak még jobban felizgat.


Harapdálod, csókolgatod a vállam, nyakam, hátam. Egyre jobban, gyorsabban járatod bennem a farkad. Én még jobban pucsítok neked, hogy még mélyebbre tudj hatolni bennem. Én is nyögök, lihegek, annyira izgat az, amit csinálsz.


Lassan az ablakok is kezdenek bepárásodni... és te is remegni kezdesz...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kipucsítasz, amitől még feszesebben kefélem a lyukad, és lihegésünk betölti a kocsit. Aztán nem bírom már én sem tovább, és kilövöm beléd a gecim. Az első adag után nekifeszíted a makkomnak a feneked amitől még erősebben lövök beléd.

- Óóóóóó... te ribanc... óóóóó.. áááááááá... - üvöltöm, és ekkor érzem, hogy ujjaiddal a golyóimat is masszírozod, hogy többet préselj ki belőlem. - Teeeeee... teeeee.... - és végül rádborulok, de nem jövök ki belőled, az túl érzékeny lenne... most minden mozdulat az lenne...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hátra nyúlok, és megfogom a kezemmel a golyóidat, és azokat is masszírozni kezdem. Ez adja meg neked a végső lökést. Nem bírod tovább, és belém robbansz.... Hatalmasakat nyögsz, és teljesen eluralkodik rajtad az élvezet.


Miután belém élveztél, nem húzod ki a farkad, mert bennem akarsz lüktetni.


- Na, milyen volt belém élvezni? Ezt akartad egész nap, nem? - kérdezem gonoszkodva...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Persze, hogy ezt akartam... Ott teszed-veszed magad egész nap, hát persze, hogy meg akartalak kefélni. Na mossuk le a farkam, mert még nem fejeztem be... - Egy ásványvizes palackot még hoztunk be a kocsiba, és kinyitom az ajtót, körbenézek. Sehol senki. Leülök az ülésben oldalt, hogy kifelé legyek és mellém térdelsz.

- Szóval mossuk le? - és egyik kezeddel a vizet locsolod a farkamra, a másikkal pedig keményen masszírozni kezded a makkom - Alaposan? - nézel rám.

Kezdek megint begerjedni ettől a masszírozástól...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Persze, hogy ezt akartam... Ott teszed-veszed magad egész nap, hát persze, hogy meg akartalak kefélni. Na mossuk le a farkam, mert még nem fejeztem be... - mondod, és már nyitod is ki az ajtót, hogy kifele ülj, hogy le lehessen mosni a még mindig nagyon érzékeny farkad.

Én melléd térdelek, és lekezdem lemosni jó alaposan a farkad, közben erősen masszírozom is. Egyre inkább kezd megint életre kelni. Egy idő után már nem locsolom rá a vizet, csak mindkét kezemmel verem a farkad... paskolgatom, húzogatom rajta a bőrt, hogy megint kemény legyen.

- Ha már keményen állsz... átmehetnénk egy másik kocsiba... ne csak ezt avassuk fel... - suttogom a füledbe.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ha már keményen állsz... átmehetnénk egy másik kocsiba... ne csak ezt avassuk fel... - súgod és körbenézek. Sehol senki. Kilopakodunk, ezt a kocsit becsukjuk, és egy sportautóba osonunk át. Kényelmes ülések, bár nem sok helyünk van, amilyen lapos. A tetejét behúzom, az ajtók becsukódnak, és máris megint el vagyunk szigetelve a külvilágtól. Még jó, hogy dizájnból erre is sötétített üvegeket tettek, de amúgy sincs most világos kint, csak pár őrlámpa...

Ahogy belehuppansz az ülésbe, már hajolok is föléd... Lábaidat széttárom és máris tudom hol a helyem...benned.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gyorsan körülnézel, és átosonunk egy másik, egy sport autóba. Ebben kevesebb a hely, viszont ez is kényelmes, és sötétítettek az ablakai is.


Amint beülök, elhelyezkedem és már szét is tárom a lábaimat, hogy azonnal belém hatolhass.

- Gyere édes! Új autó, új kefélés! Látod, hogy mennyire nedves vagyok miattad? - kérdezem, és ahogy lenézel, látod, hogy az ülés már csillog alattam, annyira folyik a nedvem...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Látod, hogy mennyire nedves vagyok miattad? - kérdezed kéjesen és már dugom is be a farkam, hogy érezd mennyire tetszik a látvány, és hogy odavagyok a pinádért.

Mélyen beléd dugom újra a farkam, már úgy csúszik be, mintha már eredetileg is oda teremtették volna. Megfeszülök benned, és már harapdálom a nyakadat... Te csak nyögsz alattam... Szavad nem lehet... Bár makkom már nagyon érzékeny, mert ennyiszer még nem durrantam el ennyi idő alatt, de legalább már tovább is bírom...

Most sem kíméllek, a lábadat a nyakahoz teszed, a vállaimra, a tetőt éppen érintik az ujjaid, miközben kihasználjuk a kocsi előnyös rugózását és a bőrüléseket.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te nem váratsz sokáig, szinte azonnal belém hatolsz és mozogni kezdesz bennem. Harapdálni kezded a nyakam közben és én csak nyögni tudok. Ujjaim a kárpitot érintik, jön az érzés, hogy bele kéne markolnom... de nem tudok, csak végigkarmolom.... annyira rám tör az élvezet hulláma.

Ahogy fekszem, kinézek az autó ablakán... nincs itt senki, nem jár itt senki... háborítatlanul élvezhetjük egymást, elégíthetjük ki a vágyainkat.


Ekkor egy mélyebbet löksz, és belőlem felszakad egy nyögés... Szenvedélyes vagy, és érzéki...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Minél erősebb lökéseket nyomok, már az ülésbe kapaszkodsz, és nyögsz hangosan, de nem állok meg, a farkam újra és újra tövig csapódik beléd. Aztán teljesen belédnyomom, megfogom a csípőd és táncoltatni kezdelek rajta és odabent alaposan körbemasszírozlak a farkammal. Érzem, ahogyan minden oldalról megszorítod és a körzésed egyre erősebb lesz. Farkam már nagyon érzékeny, de már a repülés nehéz lesz nekem, úgyhogy most te jössz... Szorosan magamra húzlak, hogy dombjaink egymást masszírozzák, te már csak kapaszkodni tudsz, majd megfeszül a hátad és...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Eszeveszett tempót diktálsz. Időnként picit változtatsz a testhelyzeteden, és így minden oldalról körbe masszírozol belülről. Én rád szorítok, amitől te még hangosabban nyögsz. Magadhoz húzol, nem eresztesz és a tempódból sem veszel vissza.


Keményen kefélsz, amit én egy idő után már nem bírok. Belemarkolok az ülésbe, az sem érdekel, ha emiatt sérül az anyag, és hangos nyögések közepette megfeszül a hátam és az izmaim... és egy hatalmasat élvezek. Amennyire csak tudom, megszorítalak, nagyon szűk helyet hagyva csak neked....


Amikor elönt az orgazmusom, a válladba harapok, ami csak még jobban feltüzel téged...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor ráfeszülsz a farkamra, és beleharapsz a vállamba, ez nagyon bevadít és még erősebben keféllek, nem érdekelve, hogy repültél. Még és még akarom tőled ezt, újra és újra! Már belém kapaszkodsz, és a hátamat kaparod, de nem érdekel, a farkam már nem is érzékelem olyan érzékeny, csak járok benned ki és be, és köröz a csípőm. Teljesen elvesztem az eszem, és te csak kapaszkodsz és remegsz...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A harapásomtól szinte eszed veszed... már-már vadállatiasan kefélsz...

Én hiába tiltakozom, sikítozom... már egész testemben remegek, te csak tolsz tovább. Erőset harapok a nyakadba. A fájdalom megtöri picit a vadságod, rám nézel, lassítasz a tempón is.


- Ha már ennyire vad vagy... nem lehetne, hogy meglovagoljalak? Ha nem is ebben a kocsiban.... de.... - kérdőn nézek rád. Pár pillanatba beletelik, mire felfogod, mit mondtam.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valamit akarsz, de nem értem, aztán amikor belém harapsz egy erőset, akkor lassítok.

- Ha már ennyire vad vagy... nem lehetne, hogy meglovagoljalak? Ha nem is ebben a kocsiban.... de.... - lassan eljut az agyamig mit is akarsz.

- Jó... jó... - kissé még zilált vagyok és lehiggadok, a vadságom is múlóban.

Kinézek a kocsiból, még sehol senki. Egy családi autóhoz osonunk és sikerül bejutnunk oda. Ez elég tágas és kényelmes lesz egy lovagláshoz. Elkezded a farkam szopogatni, hogy újra kemény legyen, mert az osonás izgalmaitól azért némiképp összement, de nem is baj, mert imádom, amikor a szádban érezhetem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te veszed az adást, és gyorsan kinézel nekünk egy tágas családi kocsit. Átlopózunk oda. Gyorsan magunkra csukjuk az ajtót, és alig hogy leülsz, én máris a számba veszem a farkad. Szopogatom, szivogatom... hamar újra kemény is lesz.


Megtámaszkodom az ülés támláján, feléd térdelek, és a másik kezemmel lassan magamba vezetem a farkad. Te a látványtól és az érzéstől felnyögsz.

Elsőre nem ülök teljesen bele, csak a végét engedem magamba, aztán minden mozdulatnál többet és többet, végül teljesen magamba fogadlak...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor ismét keményen állok már, a punciddal kezdesz incselkedni. Először csak alig-alig vezeted magadba, majd egyre mélyebben és mélyebben ülsz bele. Ez a kis pihenő jót tesz a makkomnak, már nem annyira érzékeny, mint korábban volt, de még az előző keféléseink hatása nem múlt el... Sőt, minél beljebb dugom benned, egyre inkább visszatér a hatás... majd amikor teljesen ráülsz, hirtelen megszorítod odabent, amit nehezen bírok már nyögés nélkül.

- Mit játszol velem te...? - nyögöm neked, mikor újra rászorítasz. - Hagyd ezt... óóó... abba.... óóó.. - de nem hallgatsz rám, minden szavamnál újra és újra megszorítod, mintha csak pumpálnád ki belőlem... És a csípőd pedig meg sem mozdul...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Gonosz játékba kezdek... amikor beleülök rendesen a farkadba, többször megszorítom azt, nagy élveztet okozva ezzel neked.

- Mit játszol velem te...? - nyögöd. - Hagyd ezt... óóó... abba.... óóó.. - próbálod végigmondani a mondatot, de én nem hagyom. Minden szavadnál rászorítok a farkadra, amitől felnyögsz, és nem tudsz beszélni.

- Igen? Mondd csak, hallgatlak! - duruzsolom neked, és közben az egyik kezemmel a golyóiddal játszom. - Csak nem finoman csinálom? Izgat mi?... - kérdezek tovább, mert látom, hogy a hangomtól is egyre jobban felizgulsz.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amikor a golyóimhoz nyúlsz, még jobban felizgatsz, mert így már két helyen is megfogtál rendesen és ezt viszont már nehezen fogom bírni... Az ujjaid egyre jobban masszíroznak alul, a farkam is csapdában... Megfogom a csípőd, de már inkább szorítom, és kapaszkodom én is, mert bár nem mozdulsz, odabent olyan erővel szívod a farkam, hogy nem bírom már... megkapaszkodom erősen, amikor beléd lövök, és ez már olyan erővel jön ki belőlem az este után, hogy a fejem az ülésbe fúrom és akkor is csak folytatod a szívást és szorítást.

- Te....te.... - már csak ezt bírom sziszegni, és nem hagyod abba...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egyre gyorsabban veszed a levegőt, és egyre hangosabban nyögsz is. Én fokozom a tempót, egyre gyorsabban masszírozom a golyóidat, a puncimmal meg egyre erősebben szorítom a farkad. Ez már több, mint amit el tudsz viselni.


A fejed az ülésbe fúrod és belém élvezel.... Minden izmod remgeg.

-Te....te.... - sziszeged, de én egyáltalán nem hagyom abba a szorításod.

- Na mi a gond? Meg sem mozdulok... - mondom kajánul vigyorogva. Te rám nézel, és látod a kegyetlen fényt a szememben...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Persze... - nyögöm lihegve - Persze... nem... mozdulsz...

Ekkor megint rászorítasz a farkamra, amitől újra az ülésbe fúrom a fejem.

- Ne... ne... érzékeny.. - nyögöm, de meg sem moccansz.

- Mit ne? - kérdezed ártatlanul nézve, amikor megint egy erőset szorítasz rá.

- Áááááááá - ordítok fel, mert tényleg nagyon érzékeny már a makkom, de amíg rajta ülsz, nem tudok mit tenni... - mit... akarsz...?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A csípőmmel meg sem mozdulok, csak az izmaimmal kergetlek az őrületbe.

- Áááááááá - ordítasz fel, de nem tudsz megmozdulni. - Mit... akarsz...? - kérdezed.

- Nem is tudom... mit akarjak? - kérdezek vissza, és még egyszer rádszorítok. Te újra felordítasz.

- Mondjuk kényeztethetnél a nyelveddel.... - vetem fel az ötletet.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Rendben... rendben... - lihegem, és örülök, hogy lecsúszol a farkamról. Minő megkönnyebbülés, máris nem olyan érzékeny.

Végigfekszel az üléseken és vársz engem kinyílva. Az ülésre csordogál belőded a nedvünk, de hagyom, nem érdekel, és a nyakadnál kezdelek csókolgatni.

- Nem itt... lejjebb... - suttogod és a bimbód felé nyomod a fejem. Amint odaérek, be is kapom, amilyen kemény és hegyes. Mmmmm.. morzsolgatom. Most örülök, hogy kiélhetem magam rajtad.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A melleimmel kezdesz végül játszadozni. Gyorsan körülnézek a kocsiban. Van egy promós törölköző a kalaptartón. Megfogom és gyorsan, amennyire lehet észrevételnül megtörlöm magam. Te elmélyülten játszadozol rajtam.

Hagyom picit, majd suttogni kezdek:

- Mehetnél lejjebb is....

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Mehetnél lejjebb is... - nyögöd, pedig a bimbóddal olyan jól elvagyok... De amikor már határozottabban szólsz, és fejemet fogva tolsz egyre lejjebb, engedek neked, és végül a puncidnál kötök ki. Amikor a nyelvemmel végigszántok az ajkaid között, hatalmasat sóhajtasz és remegni kezdesz. Még egy nyalás... újabb remegés. Most a csiklódnál... mmmmmm...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem gondoltam én ezt át egészen... ahogy a puncimhoz érsz, és végig nyalsz rajta... beleremegek. Hangos sóhaj szakad fel belőlem. Iszonyat érzékenyek már az ajkaim.


Nyelveddel eléred a csiklómat is, amitől újra végigfut rajtam a remegés.

Kezedet a combomon nyugtatod. Megfogom és odateszem azt is a puncimhoz, hogy ne csak a nyelved játszon velem.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szóval kell a kezem is? Rendben... Akkor mit szólsz ahhoz, ha most két ujjamat tövig beléd mártom, miközben szoplak? Miért sikítasz? Pedig én jót teszek veled... És ha még odabent meg is masszírozlak körbe-körbe... főleg így a felém eső részén? Ezt a kemény pontot... mmmmm... remegsz már érzem...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újabb naív döntés.... két ujjal hatolsz belém, amitől teljesen bizseregni kezdek. Nem finomkodsz, szenvedélyesen kényeztetsz, amitől sikítozni kezdek. Minden izmom remeg és megfeszül, aztán elernyed, ha nem érsz hozzám. De, amint kezed vagy nyelved érint, végig fut rajtam a remegés. Belemarkolok a hajadba, és ahelyett, hogy eltolnálak magamtól, még jobban magamra húzlak. El akarok élvezni, de nem megy olyan könnyen. A végén táncolok, és csak nem tudok átbilleni...

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfogod a fejem és egyre jobban magadra húzod. Csak iszom és iszom a leved, ami kicsurog, és szívom a csiklód, de érzem, hogy most már nagyon remegsz, és nehezen sikerül a csúcsot elérned...

Akkor mit szólnál egy kis ráadáshoz? A középső ujjam kihúzom és a popsidba dugom bele, miközben a mutatóujjam még a puncidban hagyom. Két ujjammal a két lyukadat dugom, és még szopom is a csiklód... Ha ettől nem omlasz össze, akkor... mert sikítani már nem sok erőd van...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Te egyre jobban belelendülsz a kényeztetésembe, én meg már az eszem vesztem ettől a hatalmas érzés robbanástól. Tekergek nyelved alatt, nagyon élvezem, amit csinálsz. Sikongatni már nincs erőm, de hangosan nyögdécselek. A hangom csak még inkább feltüzel téged is.


Az ujjaddal belém hatolsz, és a popsimba is egyszerre, szádat a csiklómra tapasztod, és addig izgatsz így, amíg meg nem feszül teljesen a testem, minden izmom....

A lélegzetem is elakad, amikor utolér az orgazmusom... szokatlanul hosszan maradok a csúcson....


Aztán aléltan omlok alád, alig tudok magamról.

Mykee (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak iszom és iszom ami folyik belőled, és nem bírok betelni vele. Aztán már érzem, hogy nem mozdulsz, csak pihegsz és lihegsz...

Kissé maszatos arccal felnézek és megcsókollak.

- Tetszenek az autóink? Remélem még lesz alkalmunk egymáshoz egy ilyen kiállításon... - és megcsókollak.


Kiszállunk a kocsiból, sehol senki... Gyorsan felöltözünk és kifelé még találkozunk a biztonsági őrrel:

- Most már nincs senki, kész vagyunk. - szólok neki oda, mire ő sokat sejtetően szól vissza:

- Rendben, akkor zárok.


Másnap a kiállításon sokszor néztünk egymásra sokat sejtetőn, de a legjobban az lepett meg, amikor odajött hozzám a barátnőd amikor a fülkében ettem és megkérdezi:

- Számomra nincs valami promóciós termékbemutatója? - magamban elmosolyodtam... Ezek a nők...

Tartalomjegyzék