Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sosem voltam több napos hegyi túrán, és, mivel tudtam, hogy lesz egy szabad hétvégém, megkérdeztem az egyik ismerősömet, hogy velük tarthatnék-e a következő túrájukon, ami akkor volt, mikor én ráértem. Rám fért egy kis kikapcsolódás, és eldöntöttem, bárhová menjenek is, velük tartok, mivel elegem volt már a taposómalomból. Az ismerősöm, aki távoli ismeretség volt, elfogadta a kérésemet, és megbeszéltük a péntek kora reggelt, amikor egy bérelt busszal elindulunk a szomszédos Ausztriába. Indulás reggel korán, alvás egy turistaszállóban, kétágyas szobákban. Kaja benne van a befizetendő pénzben. Lesz még szauna is és jakuzzi, is, de mi ugye túrázni megyünk, nem pancsikolni. Hazajövetel vasárnap estére. Jó kis hétvégének ígérkezett.

A megbeszélt reggelen én is ott toporogtam a 20-30 fős társaságban a buszra várva. Senkit nem ismertem, az ismerősöm még nem érkezett meg, ettől függetlenül barátságosan, kedvesen, szinte régi ismerősként fogadtak. „Jó kis csapat lehet”- gondoltam.

Ez is egy tikkasztóan meleg nyári napnak ígérkezett, már akkor, korán reggel melegünk volt, ettől függetlenül nem kézitáskákkal voltunk felszerelkezve. A busz is és az ismerősöm is befutott, bemutatott a társaságnak, majd elkezdtünk a csomagtartóba pakolni.

- Segítenél? – hallottam mögöttem egy kellemes női hangot. Megfordultam, és bár csak egy pillantásnyi időm volt szemrevételezni a hang gazdáját, azt láttam, hogy egy 40-50 közötti, szép arcú, igazán jó testű nő nézett rám várakozón.

- Örömmel – készségeskedtem, és már nyúltam is a cuccaiért. „Igazi nő!” – gondoltam, mert bár túrázni mentünk, azért nem feledkezett meg a finom parfümről sem. A buszon aztán igyekeztem mellé ülni, mivel rövid szemlélődés után azt a következtetést vontam le, hogy talán éppen olyan „egyedül” lehet, mint én. Később aztán kiderült, hogy ő is először volt ezzel a társasággal.

Szilvia fehér pólót, szintén fehér, térd alatt végződő vászonnadrágot, és nyári papucsot viselt. Nagyon intelligens, művelt, tájékozott volt, aki ráadásul rendelkezett mindazon fegyverekkel, melyekkel térdre lehetett kényszerítenie egy pasit. Nagy, kerek, formás mellek, szépen megmunkált kéz és lábujjak, és bár már ült, azt is megkockáztattam, hogy a popsija éppen olyan jó, mint a többi része. A nő látványa, na meg a beszélgetések hatására kezdtem egyre jobban beleélni magam abba a kétágyas szobába, meg a szaunába…Túrázni? Mikor itt egy ilyen nő mellettem? Aztán azon kezdtem agyalni, hogy hogyan is vezessem elő neki, hogy nem lenne ellenemre, ha egy szobában aludnánk….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Dénessel két éve vagyunk együtt. Nagy szerelemnek indult, hatalmas lángolás, nagy szavak.... és mára jöttem rá igazából, hogy csupán képmutatás, áltatás volt az egész. Múlt hét végén elküldtem, elég volt a fájdalmakból, amiket kaptam tőle az elmúlt hónapokban. Nincs szükségem arra, hogy folyamatosan bizalmatlankodjak mert nem tud hűséges maradni, mindig az új lehetősége van a szeme előtt, és akit csak ér, ágyba cipel. Elég volt! Befejeztem!


Fáj a lelkem, mert szerettem, nagyon jó volt vele az ágyban, odafigyelt rám, tudta, mire van szükségem, de ezt a folyamatos stresszt, amit mellette végig éltem, már nincs erőm folytatni.


Eldöntöttem, hogy kutyaharapást szőrével, minden lehetőséget ki fogok használni, és nem zuhanok letargiába, nem gubódzom be, az ismerőseimmel kirándulni fogok, eljárok táncolni, bulikba. Néhány napja voltam is egy jó kis összejövetelen, ahol az egyik barátnőm mesélt arról, hogy van egy összeszokott kis csapat, akikkel évente három-négy alkalommal járnak kirándulni a közeli szomszédos országokba egy egy hosszú hétvégére.

No nem is gondolkodtam egy percig sem, azonnal meghívattam magam a következő kirándulásra. Persze, még azt sem tudtam, mikor lesz a következő alkalom, és hova megy a csapat, de a lehetőség máris felvillanyozott.


Alig egy hét elteltével csörgött a telefonom, és Zsuzsi barátnőm szólt, hogy két nap múlva indulnak Ausztriába busszal, közel harmincan. A csapat nagy része régóta együtt utazgat, de lesznek új tagok is, akik csatlakoznak a baráti körhöz, pont úgy, ahogyan én is fogok. Izgatottan csomagoltam, örültem, hogy egy háromnapos hegyi túra igazán jót fog tenni a testemnek és a lelkemnek egyaránt.

Kora hajnalban keltem, hogy időben a megbeszélt helyen legyek. Már ott toporogtak a buszra várva szinte mindannyian. Meleg fülledt napra számíthatunk. Napok óta harminc fok körüli a napi hőmérséklet, ezért is döntött a csapat úgy, hogy a hűvösebb hegyekbe jól fogjuk érezni magunkat.

Nem kellett sokat várni, a busz begördült, és miután a csomagjainkat elhelyeztük a csomagtartóban a busz alsó részében, mindenki megkereste az ismerősét, és egymás mellé ülve folytatták a már megkezdett beszélgetésüket.

Mivel kizárólag csak Zsuzsit ismertem, és ő a barátja mellé ült, én azt a férfit néztem ki magamnak beszélgető társnak az utazáshoz, aki segített a csomagomat betenni a csomagtartóba. Úgy érzékeltem, hogy egyedül van ő is. Nagy barna szemei szomorkásan csillogtak, ahogy rám nézett. Valami melegség futott át rajtam, amikor néhány szót váltottunk, a csomag pakolása közben.

Gábor napbarnított, izmos, középkorú férfi, nem lehet több negyvennél. Mégis valami gyermeki mosoly ül az arcán. Csibészes, ám nagyon férfias.

A sárga pamut póló amit magán visel, kiemeli bőre színét, és ehhez a fehér térdnadrág nagyon jó párosításnak hatott.

Olyan természetesnek tűnt, hogy mi egymás mellé ültünk, hogy meg is lepődtem ezen. Aztán az is megdöbbentett, hogy úgy beszélgettünk egymással, minhta már évek óta ismernénk egymást. Remélem, az elkövetkező hétvége is ilyen jól telik majd, mint ahogyan kezdődött.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az út kellemesen telt, és mivel jó társaságom volt észre sem vettem, és már a „szomszédban” voltunk. Megtudtam, hogy izgató és izgalmas ismerősöm alig van túl egy csalódáson, és jószerével felejteni, kikapcsolódni jött. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ettől nem lett jobb kedvem, mivel megtudtam, hogy tényleg egyedül van a barátnőjét leszámítva, és itthon sem várja senki. Azt azonban éreztem rajta, hogy csak azért, mert egyedül van, nem veti oda magát sem nekem, sem másnak. Attól ő sokkal értékesebb volt, és ezt mind a magatartásán, mind a beszédjén, annak stílusán kiéreztem. Intelligenciája, érzékisége, ezzel együtt közvetlensége magával ragadt.

A határ túloldalán még buszoztunk kb. két órát, miközben egy idő után már szinte csak felfelé kapaszkodott a járgányunk. Nem a kimondottam magashegységbe tartottunk, inkább csak a lábaihoz. Kanyarogtunk, a táj lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Szikrázott a nap, Az erdők körülöttünk harsogott a zöldben, és szinte kiabált felénk: gyertek, hódítsatok meg. Még néhány kanyar, emelkedő, majd magálltunk egy nem túl magas, mindössze egy emelet magas épület előtt. Igazi, hamisítatlan alpesi ház volt, barátságos, a mi szállodánk. Kiszálltunk, kipakoltuk a poggyászainkat, rövid létszámellenőrzés, majd indultunk a recepcióhoz. Ránéztem az órámra, 10 óra múlt kicsivel.

- Addig beszéljétek meg, ki kivel alszik – mondta a fő szervezőnk. Miközben ő intézte a szállásunkat, mi a hallban táboroztunk le. Kicsit tanácstalan voltam, hogy Szilvi vajon odamegy-e a barátnőjéhez tanácsot, vagy eligazítást kérni, de nem tette. Nyugodtan állt mellettem.

- Nem akarok tolakodó lenni, de, ha nem sértelek meg, örömmel venném, ha a szobatársam lennél – fordultam hozzá. Ideges voltam, hiszen alig néhány órai ismeretség után nem illik ilyet felajánlani, vagy kérni egy nőtől, de tartottam annyira intelligensnek, hogy nem a dolog negatív, a helyzettel visszaélő oldalát látja benne. Ha van egyáltalán negatív oldala.

Egy pillanatig nézett rám, majd megszólat:

- Persze, miért ne, köszönöm.

Nagy kő esett le a szívemről, mivel teljesült az első kívánságom, miszerint egy szobában aludjak vele.

A vezér visszajött:

- Fél óránk van, utána egy gyors, késői reggeli, aztán indulunk a mai adagunkra. Kaját kapunk az útra egy keveset, kora este, mikor visszajöttünk majd ebédelünk - és kiosztotta a pároknak a kulcsokat, mi meg szépen elindultunk az első emeletre, és elfoglaltuk a szobáinkat.

- Akárhová is megyünk, én most lezuhanyozom – mondta Szilvi, és már ment is be a fürdőbe. Minden szobához volt egy pici zuhany -WC együttes. Mikor körül néztem a szobánkban, én is benéztem a zuhanyzóba és láttam, hogy bár pici, ketten azért kényelmesen elférnénk a zuhany alatt….

A megbeszélt időben a hallban voltunk, felöltözve a túrához. Megkaptuk a kis csomagjainkat és kiléptünk a házból.

- Oda megyünk – mutatott egy távoli pontra a vezetőnk. A szemközti hegy lábánál állt egy, a miénkhez hasonló épület, szabad szemmel alig volt látható….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az út, amíg átértünk Ausztriába Langeneggbe, abba a kis faluba, ahol el foguk tölteni ezt a néhány napot, olyan gyorsan telt el, hogy szinte észre sem vettem, és máris a pici szálloda előtt állt a buszunk.

Mint egy mesebeli kis faluba csöppentem volna. Fehérre meszelt kertes házikók, az ablakok alatt, fölött fa stukkókkal, és minden ablakból szinte „ömlött” kifelé a csodálatos muskátli zuhatag.

Nem először járok a „sógoréknál” mégis csodálattal tölt el ahogy a házakat elárasztják ezek a muskátli tömegek. A házak mögött pedig ott hatalmasodik a Pitz Buin csúcsa, amit sokan megpróbáltak már meghódítani. De leginkább a lankás lejtőit imádják még nyáron is, mert sosem olvad el a hó, és lehet nyáron is síelni.

Talán még izgalmasabb, mert ilyenkor fürdőruhában síelnek a profik. És olyan barna lesz a bőrük, mint a tengeren szinte soha.

Szóval ott álltunk a szálloda előtt, és csak bámultam a természet alkotta csodás hegyet, valamint a kedves kis szállásunk bejáratát. Már szinte mindenki kipakolta a cuccát a csomagtartóból, csak én maradtam legutoljára.

Nem bántam, hogy már itthagytak, jól esett egyedül állni a friss levegőn, és tele szívni a tüdőm ezzel a régóta ismert oxigénnel dúsított friss alpesi levegővel. Régi emlékek öntötték el az emlékezetem. Gimnazista koromban egy egész nyarat töltöttem itt ezen a vidéken. Bejártuk az összes hegyi ösvényt, és voltunk sokszor a kb fél napra lévő menedékházban is, ami egy jó kis kiadós sétára van ettől a panziótól.


Amikor beértem a szálloda halljába, már mindenki ott várakozott. Oda álltam Gábor mellé, mint régi barátom mellé, akitől szinte el sem akartam válni. Egyáltalán nem ért váratalnul a kérdése:

- Nem akarok tolakodó lenni, de, ha nem sértelek meg, örömmel venném, ha a szobatársam lennél mondta kicsit bizonytalanul.

- Persze, miért ne? Köszönöm. válaszoltam, olyan természetességgel, mintha nem is gondoltam volna másra, csak arra, hogy vele fogom ezt a két éjszakát eltölteni. És tényleg, ha belegondolok, nem is akartam mással lenni.


Izgalmas, értelmes, intelligens pasi, és ahogyan kinéz, háááát eléggé be tudnék zsongani tőle! De vissza kell jönnöm a gondolataimmal a jelenbe, nem szabad ábrándozni, most nincs még itt az ideje.

Gyorsan megkaptuk a kulcsokat, és elfoglaltuk a szobáinkat. egyszerű, teljesen szokványos a berendezés. Én azonnal egy zuhanyozásra berohantam a fürdőbe, mert az úton teljesen leizzadtam. Friss, tiszta bőrrel, tiszta ruhában akartam a napot folytatni. Ahogy leértünk a hallba ismét, máris tudatta velünk az idegen vezető, hogy abba a menedékházba fogunk felsétálni, amit innen a panziótól is lehet látni. Erősen gondolkodóba estem, hogy elinduljak-e velük, vagy inkább a faluban nézzek szét, mi változott az óta, amióta nem jártam itt…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Akkor indulunk. Akik lemaradnak, ezen az ösvényen megyünk, a kékkel jelölt fákat kövessétek. Kb. két kilométerenként vannak pihenők, ott bevárjuk egymást. Igyekezzetek nem lemaradni – szólt a vezér, nyilván talán nekem célozva a megjegyzést. Nem haragudtam érte, mivel gyakorlatlan túrázó lévén biztos voltam benne, hogy lesz bajuk velem.

- Az fasza lesz – gondoltam, mivel számomra elérhetetlen távolságnak tűnt az a másik ház. Egy pillanatra meginogtam, és azon vacilláltam, hogy inkább maradok, majd itt a közelben bóklászom egy kicsit. Aztán meg arra gondoltam, hogy nem fogom kinevettetni magam, nem azért jöttem, hogy lődörögjek kicsit a fák között és indultam is oldalamon Szilvivel a többiek után. Kettesével mentünk szépen sorban. Előttünk egy tőlem valamivel idősebb pár lépkedett, kedélyesen beszélgettek az előző túráról, én meg Szilvit kezdtem tapintatosan faggatni, szerettem volna mindent megtudni róla, amit megtudhattam. Talán szándékosan, de nem igyekeztünk lépést tartani a többiekkel. Utolsókként remekül éreztük magunkat. Számomra mindenképpen furcsa volt még a levegő is. Szinte szúrta a tüdőmet, ha mélyen leszívtam, annyira tiszta és friss volt. Csodálkoztam, hogy ilyen is tud lenni….Ha szűkebb volt a hely, udvariasan magam elé engedtem partneremet, aki ezt teljesen természetesen tudomásul is vette, noha nagyon jól tudta, hogy önző célom van a dologgal: gyönyörködni a popsijában. Most egy másik, bokáig érő szürke nadrágot viselt, ami azonban éppen annyira volt testhez simuló, hogy őt nem zavarja, engem viszont a szinte folyamatos merevedés állapotába hozzon. A nadrágon keresztül jól kivehető volt bugyijának körvonalai, ami persze csak még jobban beindított. Szerettem volna a tudomására hozni, hogy odavagyok a popsijáért, vagyis azért is, de nem mertem, mert nem akartam elriasztani a tolakodásommal. Vártam hát a lehetőséget, szituációt, amikor valami módon ezt elmondhatom neki.

Aztán a mennyeiek a segítségemre siettek. Megcsúszott valamin, és finoman ugyan, de az ülepére huppant a földre. Felsegítettem, és teljesen önkéntelenül nyúltam a fenekéhez, és elkezdtem leporolni róla a piszkot. Még félig sem végeztem, mikor megmerevedtem, mivel ekkor esett le a tantusz, hogy mit is csinálok. Riadtan ránéztem, de ő csak mosolyogva bólintott.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amíg az alattam elterülő falut figyeltem, a csapat szépen komótosan elindult az idegenvezetővel a menedékház felé. Gábor itt sertepertélt körülöttem, láttam, ő is gondolkodik, menjünk-e vagy inkább egy közelebbi célt, a romantikus falu felfedezését iktassuk be mára, mint fontos megtekintendő látványosságot. Aztán mégis úgy döntöttünk, kimondatlanul, hogy elindulunk a többiek nyomában a menedékház felé. Már fent járt az égen a nap, nem kímélt bennünket sugaraival, forrón cirógatta a bőrünket. Mint az iskolások, párosával haladtunk az erdei ösvényen felfelé a hegyre. Szerencsére több idősebb pár is volt a csapatban, akik nem nagyon bírták a tempós hegymenetet, így szép lassan haladt a sor. Gáborral a legvégén kullogtunk, és így sem haladtunk valami nagyon gyorsan, mert mire feleszméltem, az utolsó pár is eltűnt előlünk, csak a kék jelzést láttuk a fákon, merre mehettek a többiek.

Igazából nem is kellett volna a jelzés sem, mert régen annyiszor megtettem az utat, hogy kívülről tudom melyik kanyarnál merre kell fordulni, de láttam Gábor szemében, a pánikot, némi örömmel vegyülve, mert azt érzékeltem, neki sem volt ellenére, hogy kettesben maradtunk leszakadva a többiektől.

Nagyon lassan haladtunk, és közben igazán jót beszélgettünk. Néha maga elé engedett, kacér szemvillanásában benne volt, hogy a hátsóm szeretné szemügyre venni. Én meg hagytam, hisz igazán jól esett símogató tekintete.

Bevallom "férfiasan" úgy készültem erre a túrára, hogy a vászon nadrág és a pólóm alá fürdőruhát vettem, hogy ebben a ragyogó napsütésben ha lesz egy kis idő, akkor napozni is szeretnék.

A ritkás erdei úton élveztem a sétán és a beszélgetésen kívül az erdő illatát, a friss, fenyő és a kristály tiszta levegő áramlását a tüdőmbe. Nagy lendülettel magyaráztam épp valamit Gábornak, amikor az egyik lábam megcsúszott a tűleveleken, és ahogy kell, én a fenekemre huppantam, majd csúsztam egy pár métert lefelé. Még szerencse, hogy Gábor mögöttem jött, és felfogott, hogy ne csússzak tovább lefelé a hegyoldalon.

Szerencsére semmim nem fájdult meg, még tán ijedtség sem volt bennem, amikor felálltam némi segítséggel a földről. Ez a drága férfi, pedig úgy megijedt, azt sem tudta, hogy segítsen. Az egyik kezével a karomat fogta, a másikkal pedig a hátsómról porolta le a tűleveleket. El sem hittem volna, hogy ilyen sok "szemét" ragadhatott a nadrágomra, mert nagy odafigyeléssel és finom érintésekkel cirógatta a fenekem.

Közben néztem az igyekezetét, és mosolyogtam, mennyire édesen mutatja ki, hogy nem vagyok számára közömbös.

Aztán gondoltam egyet, és szembe fordultam vele, megfogtam a vállát, és a szemébe néztem. Látom, neked sincs túl sok kedved a bandával hosszú túrákat tenni.

- Te Gábor? Mit szólnál ahhoz, ha nem mennénk fel a menedékházig? Van két ötletem, döntsük el, melyiket választjuk? Ismerem a környéket, nem kell félnünk attól, hogy eltévedünk. Bármelyik verziót választjuk, felhívom Zsuzsit aki a csoporttal van, és közlöm vele, hogy ne keressenek, ne várjanak bennünket.

- Az első ajánlatom, hogy itt a közelben van egy gyönyörű szikla, ahonnan elképesztően szép kilátás nyílik a falura, ott leülünk, beszélgetünk, és közben egy kicsit napozni is tudunk.

- A másik ajánlatom pedig az, hogy menjünk vissza a faluba, és nézzünk szét az óvárosban.


Nos, melyik variációt szeretnéd? ......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kicsit meglepett, hogy nem akar a többiekkel menni, pedig bennem már körvonalazódtak a lehetőségek: le-lemaradunk, és szépen, finoman, lassan egyre közelebb kerülhetek hozzá. Már nagyon vágytam rá, hogy csak kettesben lehessünk, különösen néhány perc óta, amikor, ha csak a nadrágján keresztül is, de a fenekéhez érhettem.

„Ez nem lehet kérdés! Naná, hogy ahol csak ketten lehetünk” – gondoltam, miután meghallgattam a lehetőségeket. Csábított, hogy vele mászkálhatok a minden bizonnyal érdekes faluban, de valahogy nem volt kedvem a tömeghez. Ott este is szét tudunk nézni, majd esetleg meghívom egy finom sörre vacsora után.

- Ha lehetne, én inkább azt a bizonyos sziklát választanám, ahonnan a kilátás gyönyörű – válaszoltam. Már nyúlt is a telefonjáért, és pár szóban elmondta az ismerősének, hogy mi másfelé megyünk, és majd a szállásunkon találkozunk. Aztán elindult előttem. Nem volt mese, neki kellett lennie a vezetőnek, mivel ő ismerte az utat. Az sem volt kérdéses, hogy én meg nem csak az utat, hanem időnként a popsiját lestem.

Közben beszélgettünk, elmesélte, hogy jóval régebben már járt itt, meg, hogy merre járt még a világban. Eléggé utazó típusnak gondoltam, mivel szinte kétszer egy évben biztosan külföldön volt, ráadásul nem itt a szomszédban.

Alig fél órát kaptattunk felfelé, időnként megálltunk kortyolni egyet, mikor végre megérkeztünk. Azt az első pillantásra megállapítottam, hogy megérte a váltás. Biztosan szép a fák között kanyargó ösvényen sétálni, de innen körülnézni maga volt a csoda. Mivel a szikla egyik oldalán egy kisebb rét volt, a másikon meg jó pár méternyi szakadék, fölöttünk csak a nap szórta a sugarait. A sziklán nem volt egy centi árnyék sem. Pár pillanat múlva már lekívánkozott rólam minden, annyira tűzött a nap.

Tőlünk pár lépésre, a fák tövében lettük a cuccainkat, majd leültünk a sziklára. Néhány másodpercig nem tudtam megszólalni. Olyan csend vett körül bennünket, hogy szinte szentségtörés lett volna beszélni.

- Na? Mit szólsz? – kérdezte Szilvi kis idő múlva. Ő is nézelődött, talán a legutóbbi itteni látogatása emlékei törtek fel belőle. Nem faggattam, kivel volt itt, ez már indiszkrét lett volna tőlem.

- Ez gyönyörű – nyögtem.

- Irtó meleg van. Napozzunk – indítványozta partnerem, majd hamarosan fürdőruhában, pontosabban kétrészes bikiniben állt előttem. Amit én a nadrágon keresztül bugyinak véltem, az valójában egy tanga szerű bikini alsó volt.

Tekintetem elidőzött rajta. Nőiesen, inkább asszonyosan telt mellei, formás, természetes hasa és combjai voltak. Az egész nőn nem volt semmi mű, maga volt a természetesség. És ettől volt csodás.

- Én nem voltam ennyire előrelátó – mondtam – Rajtam csak sima alsó van.

- Láttam már férfit gatyában, elhiszed? – mosolygott rám. Jó néhány percig húztam a vetkőzést, időt hagyva magamnak, pontosabban a férfiasságomnak, hogy jócskán veszítsen izgatottságából. Mégsem állhattam elé álló dákóval! Aztán ,mikor már éreztem, hogy nem lesz feltűnő, odaálltam mellé, és testem eddig rejtett részeit is cirógatni kezdte a lágy szellő, és a perzselő nap.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Ha lehetne, én inkább azt a bizonyos sziklát választanám, ahonnan a kilátás gyönyörű -mondta búgó hangon Gábor, miközben szemeivel végig simított a fejem búbjától a lábam ujjáig.

Ahogy belegondolok, most jutott el a tudatomig, milyen kellemes, búgó szinte már észt veszejtően erotikus hangja van. Imádom hallgatni, mert életet hoz a sejtjeimbe, bizsergést a bőrömre.

Gyorsan felhívtam Zsuzsit, ne várjanak be bennünket, mert visszamegyünk a faluba, majd csak este a vacsoránál találkozunk ismét a csoporttal. Miután befejeztem e kötelességem, máris elindultam arra a rövid kis sétára, ami a szikla felé vezetett. Örültem, hogy Gábornak is ez a verzió tetszett jobban. Most valahogy számomra is nagyobb kikapcsolódást jelent a napozás, a beszélgetés, mint a túrázás, vagy a falu felfedezése.

Gábor kaptatott mögöttem, és közben élénken érdeklődött mindenről, ami csak velem kapcsolatos. Gondoltam, most az úton csacsogok, beszélek, de aztán amikor megérkezünk a sziklához, én fogom az ő hangját hallgatni, és közben élvezem a Nap forró sugarait a testemen.

Alig fél óra, vagy húsz perc séta után elénk tárult a várva várt szikla, és onnan pedig a kilátás a környékre.

Még engem is lenyűgözött a látvány, ami elénk tárult. Láttam Gábor arcán, hogy jól választott. Falta szemeivel a tájat, szinte földbe gyökerezett a lába, meg sem mozdult percekig, csak itta az elé táruló gyönyörű táj nyújtotta szépséget.

- Na? Mit szólsz? – kérdeztem kíváncsian

- Ez gyönyörű. - mondta alig hallhatóan

- Irtó meleg van, napozzunk! - szakítottam meg a tájban való gyönyörködést.

A cuccainkat egy közeli fa tövébe a hűvösbe letettük, én gyorsan megszabadultam a nadrágomtól és a pólómtól, és már fürdőruhában, egy törölközőt magam alá terítve ültem a sima sziklára és hellyel kínáltam Gábort mellettem.

Valamiért zavarban lehetett, nagyon lassan gombolta ki a nadrágját, miután a pólóját az én ruháim mellé tette. Zavartan nézett a szemembe, miközben alig hallhatóan mondta:

- Én nem voltam ennyire előre látó, rajtam csak egy sima alsó van.....

- Láttam én már férfit gatyában, elhiszed? -mondtam mosolyogva. Aztán, hogy ne hozzam még jobban zavarba, elnyúltam a törölközőn és bámultam az elém táruló hihetetlen tájat.

Meg is lepődtem, amikor mellém állt -váratlanul ért- izmos teste csak most bontakozott ki előttem. Most viszont én jöttem zavarba, a látványtól. Sokkal izgalmasabb, jobb pasi, mint amilyennek eddig láttam. Még jó, hogy ennyire vakított a nap, nem láthatta ebben a fényben, lányos zavaromat.

- Gyere, jut még itt neked is hely, ülj le mellém, vagy feküdj le és folytassuk az előbbi beszélgetést. -rebegtem alig hallhatóan, miközben nem tudtam levenni a szemem alsójából kidudorodó férfiasságáról........

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint mellé álltam, végig nézett rajtam, amitől most ő jött inkább zavarba. Inkább csak éreztem, mint láttam, vagy tudtam, de talán meglepődött rajtam. Csak reméltem, hogy kellemesen csalódott.

Aztán, miközben maga mellé ültetett az alsómat nézte. Pillantása egy pillanattal hosszabb ideig időzött a dudoromon, ami megint csak kezdett felizgatni. Éppen jókor feküdtem hasra mellé. Nem akartam zavarba hozni az alsómból kikandikáló meredező dákómmal, mely lassan, talán a helyzet erotikussága miatt kezdett ismét az előbbi, merev állapotába kerülni. Csakhogy volt két dolog, amit nem vettem figyelembe. Az egyik, hogy a szikla bitangul meleg volt már, és sütött, de veszettül. A másik, hogy a forrósága mellett még iszonyúan kemény is volt. Nem győztem feceregni, hogy a dákómat ne nyomja annyira. Szilvi diplomatikusan úgy tett, minta mindebből semmit nem vett volna észre, de éreztem, hogy szorul a hurok a nyakam körül: előbb-utóbb fel kell ülnöm, mert odasülök. Aztán addig ügyeskedtem, amíg sikerült úgy felülnöm, hogy Szilvi nem vette észre, hogy a makkom már kint is van az alsómból. Pokolba kívántam a gatyámat, a forró sziklától eltekintve sokkal jobb lett volna, ha nincs is rajtam. Na e gondolat olaj volt a tűzre, mert nyomban elképzeltem, hogy a mellettem ülő nő is meztelenül van. Aztán, csak, hogy még jobban felizgassam magam, most néztem végig az ülő nőn. A kinyújtott lábain, hasán, és a melleiből nem sokat takaró felsőn. Ez volt az első olyan pillanat, mikor határozott elképzeléseim voltak arra az esetre, ha mindketten ruha nélkül leszünk, illetve lennénk, és senki nem zavarna minket. Eddig is nagyon vonzott, izgatott, de nem ennyire. Most, hogy láthattam a testét, már nem is értem be ennyivel, többet akartam. Érinteni, simogatni, csókolni puha bőrét, és akartam, hogy hozzám érjen, megfogjon.

Zavartan nézegettem körbe, hátha meglátok valakit, vagy pontosabban biztosan nem látok meg senkit. Tudni akartam, hogy egyedül vagyunk. Vágyaim tomboltak bennem, ágaskodó férfiasságom már félig kint volt a gatyámból, és pillanatról pillanatra erőt kellett vennem magamon, hogy oda ne nyúljak a mellettem ülő nőhöz, és finom, de határozott mozdulattal hanyatt ne döntsem, és felé fordulva a kezébe ne csúsztassam a dákómat, miközben fölé hajolva megmarkolom a mellét, és csókolózni nem kezdünk….

Szinte remegtem az izgalomtól, és úgy tettem, mintha a tájat nézném, de a szemem sarkából a nőt lestem.

- Ez a csend, az egyedüllét, na meg a nagy meleg engem izgalmas dolgokra ösztönöz – mondtam aztán minden egy lapra téve.

- Például? – kérdezte Szilvi, de a hangja olyasmit árult el, mintha ő is hasonló gondolatokkal játszott volna.

- Például? Erre – és ültömben levettem az alsómat, az ágaskodó szerszám még mindig takarva volt a nő szemei elől.

Szilvi szótlanul nézte végig, amint magam mellé tettem az alsómat, majd ő is levette a felsőjét. Csodálatos, nagy mellei rúgóként szabadultak ki az őket eddig leszorító felsőből. Csak néztem a melleit….

- Kényelmesen ülsz? – kérdezte ekkor, közben nyomatékosan a lábaim köze felé pillantott.

- Nem.

- Akkor?

Ekkor támadt egy ötletem. Felkínálom magam neki. Felé fordultam a lábaimat ismét behajlítottam, de egyik bokám a derekánál, a másik a térdeinél volt. Közel húzódtam hozzá Kinyújtottam a lábaimat, kissé hátra dőltem, a hogy ő is ült. Ekkor meglátta a farkamat, amint szó szerint lüktetett.

- Nocsak – szalad ki a száján.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Forróság futotta végig testemet, ahogy félig meredező hímvesszőjét észrevettem az alsónadrágjában. Nem volt elég ahogyan a Nap égette a bőrömet, a bensőm is felforrósodott.

Próbált úgy tenni, mint aki takargatja, de nem tudtam nem észrevenni. Szép, méretes dákója lehet, gondoltam magamban. Aztán óvatosan, leült mellém a szikára.

Volt még hely a törölközőmön, de valamiért nem akart ráülni. Gondoltam, ezt még bánni fogja, mert olyan forró lehet most a kő, amire leült, hogy pillanatokon belül fel fog állni, vagy megsül a hátsója. De nem ez történt, hanem feszengett, sehogyan sem találta a helyét, majd hasra fordult.

Na, gondoltam, ezt most nem bírja sokáig! Érzékelhetően duzzadt hímtagja a forró kövön, nem csak kényelmetlen lehet számára, de meg is sülhet....


Ekkor már olyan mérhetetlen vágy volt bennem, hogy lássam, kezembe foghassam lüktető férfiasságát, hogy alig bírtam magammal. De próbáltam elrejteni kíváncsiságomat, megvártam, amíg valami történik itt a forró szikla szirten.

Nem is kellett nagyon sokáig várakoznom, mert bizony igen kényelmetlen lehetett szegénynek a hasalás, miközben gerjedelme egyre csak nőtt irányomban. Hiszen, mi másért is ágaskodna ilyen erőszakosan lábai között az a gyönyörű példány?

Lassan ismét felült, igen fondorlatos módon, hogy ne lássam mit is tartogat abban az alsónadrágban, és kőrbe nézett, mintha keresne valakit. Ez alatt a rövidke idő alatt felemelkedtem félülésemből, és még jobban megszemléltem. Majdnem beleestem az ölébe, amikor kikandikáló makkja épp felém figyelt. Gyorsan úgy tettem, mintha nem is őt nézem, amikor is megszólalt:

- Ez a csend, az egyedüllét, na meg a nagy meleg engem izgalmas dolgokra ösztönöz – jelezte szinte belevörösödve.

- Például? Kérdeztem, egyre kíváncsibb tekintettel. Nagyon vártam, vajon mivel rukkol elő.

- Például? Erre – és egy gyors mozdulattal ledobta magáról az alsónadrágját...

Egy pillanatra megdöbbentem bátorságán, hisz néhány órája ismerjük még csak egymást, de rá kellett jönnöm, hogy a reggel óta tartó hosszas beszélgetések kellő alapok arra, hogy úgy érezzük, mintha már hosszú ideje barátok lennénk.

Nem gondolkodtam én sem néhány másodpercnél tovább, és a fürdőruhám felsőjétől pillanatok alatt megszabadultam én is.

Sokkal jobban érzem magam, ha úgy barnulok, hogy nincsenek fürdőruha csíkok rajtam. Ezért itthon mindig naturista strandra járok. Nem is volt semmi szín eltérés a fürdőruha alatti rész és a testem más részei között. Gábort meg is lepte, ahogy konstatálta az egyenletes barna színemet. Gondolom, én is megleptem őt, mint ahogyan ő engem. De úgy gondolom, ha ő provokál, miért ne tenném én is vele ugyanezt?

Kaján mosollyal az arcomon megkérdeztem:

- Kényelmesen ülsz? –

- Nem. - válaszolta

- Akkor?

De szinte ki sem mondtam a kérdésem, felém fordult. Ekkor kerekedett csak el a szemem igazán. Teljes valójában ott ágaskodott előttem hívón, gyönyörű hímtagja. Csodálatos izmos napbarnított test és egy fantasztikus felkérés, amit nem tudott tovább titokban tartani.

- Nocsak - ennyit tudtam mondani, de máris közeledett Gábor felém, és végig simította a derekam, majd érzéki érintéssel vette kézbe az egyik mellem, és közben az ajkaival rátapadt a számra...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csak remélni tudtam, hogy ez az elhatározásom nem fordul a visszájára. Igaz, hogy sokat tudtunk már egymásról, az is igaz, hogy időnként úgy éreztem, hogy jó vagyok nála, na de egy ilyen kitárulkozás nem biztos, hogy belefért az elképzeléseibe.

Aztán az a „nocsak”, és kutató pillantása a farkam felé lökött egyet rajtam – felé. Odahajoltam, és megcsókoltam, miközben egyik mellét finoman megmarkoltam. Inkább csak simogattam, de az ujjaim között hegyesedő bimbó pillanatok alatt keménnyé vált. Aztán lefeküdt a törölközőjére, én meg fölé hajoltam, és tovább csókoltam. A melleit felváltva izgattam. Lassan a szájától kezdtem körbe csókolni a nyakát, füleit, majd a melleit, hasát. Csókjaimra halk nyögésekkel, sóhajokkal válaszolt. Közben felnyúlt, és finoman megfogta a dákómat. Amint hozzám ért megrándultam. Érintése finom, lágy, mégis kicsit határozott volt. Nem kezdett el játszani vele, csak érezni akarta, hogy az övé lesz, talán már játszott is a gondolattal, hogy miket fog tenni vele. Ami a gondolatokat illeti, azok bennem is sebesen keringtek. Már nyaltam volna mindenhol, és akartam magam a szájában érezni. Tudtam, ha ezt most rögtön nem is tesszük meg, a nap folyamán igen.

A köldökét csókoltam, aztán szándékosan kihagyva a puncija környékét a combján haladtam lefelé. Egyiket le, a másikon vissza. Közben végig az oldalánál térdeltem, és végig finoman markolta a dákómat. Éreztem, hogy pár erős rántással ki is tudna végezni, annyira kívántam.

Most egyetlen szó nem hangzott el köztünk, csak az ajkaké, kezeké volt a szerep. Aztán betérdeltem a bokái közé. Előre hajoltam, és a bikinijén keresztül csókolni kezdtem a dombját. A bikini forró volt, de nem csak kívülről kapta az izzást. Éreztem a finom nedvesedést rajta, ami nem kis örömmel töltött el, mert ezek szerint Szilvi is igencsak élvezte a játékomat. Egy csepp ellenállásba sem ütköztem, mikor finoman elkezdtem lehúzni róla az alsóját. Csípőjét kissé megemelve tette akadálytalanná a dolgot. Néhány másodperc, és feltárult előttem a csodás, szőrtelen nemi szerv. Szinte érezhető volt a lüktetése, a szirmok kinyíltak, amint az alsója nem akadályozta őket ebben. Előrébb csúsztam, és a makkommal izgatni kezdtem a szirmait. Amint hozzá értem, olyan rándulást csinált, amilyen, mikor a farkamhoz nyúlt. Lenyúlt, és miközben a makkom a punciját izgatta körbe-körbe, a zacskómat a tenyerébe vette. Finoman megmogyorózott Egymás szemeibe néztünk, és csak a tekintetek villantak: betegyem? Egy erősebb szorítás, és finom húzás maga felé megadta a választ. A következő pillanatban a makkom utat tört magának, és finoman benyomultam a forró punciba. Meg sem álltam, amíg tövig benne nem voltam, és amíg Szilvi lecsukott szemekkel nem homorított egyet….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókjától elaléltam. Villámcsapásként hatott érintése, egy pillanat alatt olyan receptorok kezdtek el működni bennem, amiket már nem lehetett leállítani. Vérem forrni kezdett, és nem a Naptól, hanem ennek a csodás embernek a jelenlététől, símogatásától, csókjaitól.

Miközben az ajkával bíbelődött rajtam, ujjai felfedező útra indultak testemen. Ahogy közelebb húzódott, combom azonnal érzékelte forró és kemény dákóját. Valami hihetetlen késztetést éreztem, hogy a kezembe vegyem, és dédelgessem, hisz már akkor megkívántam, amikor a nadrágjától szabadult meg, és az alsójában megpillantottam méretes "csomagját".

Valóságos hangszernek használta a testem, minden egyes csókjával egy újabb húrt érintett, ami a vágy dallamát egyre több szólamban szólaltatta meg bennem. A nyakamtól a talpamig elhalmozott csókjaival, gyengéd, és figyelmes, azt tartva szem előtt, hogy számomra mi a legjobb. Miközben teljesen elvarázsolt, gyengéden kézbe vettem hímtagját. Mélyről feltörő nyögéssel adta tudtomra, mennyire vágyott már ő is erre, és közben teste is jelezte egy nagy izom összehúzódással, hogy élvezi bársonyos tenyerem játékát. Lassú, finom, ámde határozott mozdulatokkal húztam hátra a bőrt rajta, majd zacskóját markomba véve eljátszadoztam egy picit a golyóival is. Olyan hihetetlen kemény volt, hogy arra gondoltam, azonnal elszáll, ha még egy kicsit is tovább kínzom. Talán ő is megérezte mire gondolok, mert óvatosan lejjebb csúszott, térdeivel távolabb irányította combjaimat egymástól, majd betérdelt a lábaim közé és a bikinimen keresztül kezdte csókolgatni, nyalogatni, harapdálni dombomat. Nagyon izgató és erotikus érzés volt ezt így megtapasztalni. Vágyam az egekben járt, nedvem átáztatta a bikinim, csípőm megemeltem, és szinte vártam, mikor rángatja le rólam, mikor tesz magáévá végre.

Nem váratott sokáig, értette mozdulatomat, meg is szabadított pillanatok alatt a fürdőruhámtól. Vetköztetés közben le sem vette szemét frissen borotvált barnára sült puncimról. Ahogy eltávolította az akadályt, közelebb térdelt hozzám, combjaim a derekát ölelték, és dákójával máris a nedves csiklómat vette célba. Izmaim azonnal megfeszültek, jelezték számára is, milyen hihetetlen jó érzés, amit most velem tesz. Egyre többet kívántam kapni és adni is. Szerettem volna, ha ez a pillanat nagyon sokáig tart, és mindketten életre szóló élményt tudunk egymásnak nyújtani.

Miközben csiklómmal játszadozott kemény dákójának a hegye, én benyúltam a combjaim között a heréihez és ismét a golyóival kezdtem játszani. Nem bírtam már tovább, húztam magamhoz még közelebb, és vágytam arra, hogy tocsogós forró hüvelyemben érezzem a feszítését, ahogy belém hatol.

Szavak nélkül tudta, mit szeretnék, és egy határozott mozdulattal, ámde óvatosan teljesült is a vágyam. Olyan érzés volt, amikor a legtitkosabb vágy teljesül. Becsuktam a szemeimet és átadtam magam a gyönyörnek, ami nem is olyan sokára bekövetkezett. Mindketten nagyon ki voltunk éhezve és ezt nem tudtuk nagyon sokáig húzni. Abban viszont biztos vagyok, hogy ebben a néhány napban, szét fogjuk egymást szedni néhányszor......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlen kéjes borzongás futott át rajtam, amint hüvelyi izmai óriáskígyókét fonták körül duzzadt szerszámomat. Makkom utat tört a nedves punciban, és csak akkor álltam le a behatolással, mikor már nem volt hová menni. Egészen benne voltam. Mire ideértem, teste már ívben feszült alattam, csípője ütemesen emelkedett, kérve még a dákót. Én is mozogni kezdtem. Két karomra támaszkodva szeretkezni kezdtünk. Néhány intenzív lökés után megálltam, megcsókoltam, miközben a sziklához szögeztem a dákómmal. Aztán ismét a szerszámé volt a főszerep, majd ismét csók. Tudtam, hogy nem húzhatom sokáig, attól sokkal jobban kívántam őt. Nem is bántam, volna, ha egy gyors menetben mindketten a csúcsra jutunk, ezért, mivel éreztem, hogy a csókjaim is piszokul gerjesztik, egyszerre mozgott a csípőm, és a nyelvem. Lábai eközben a derekam körül voltak. Csókjaim közötti rövid szünetekben lenéztem a hintázó, a lökések ütemére mozgó melleire. A látvány maga volt a gyönyör.

Aztán éreztem, amint agyam elkezd távolodni a testemtől. Tudtam, hogy perceken belül kitörök. Igyekeztem őt is ebbe az állapotba hozni. Fokoztam a kefélés tempóját, de a száját már elengedtem hagyva, hogy a közeledő orgazmusra tudjon koncentrálni. Arra figyeltem, hogy ha lehet, egyszerre menjünk el. Kell ennél fantasztikusabb élmény?

Orrcimpái, szája széle időnként megremegett, nyögései egyre mélyebbről törtek fel. Aztán élvezni kezdett. Egy elnyúló, sikolyszerű nyögés jelezte, hogy elért a gyönyör kapujába. Ekkor már nem volt mire figyelnem, nem kellett vigyáznom. Elengedtem magam. Szélsebes tempóban követtem. A következő pillanatban a fejem szinte szétrobbant, mivel úgy isten igazából nem mertem elengedni magam. A hegyek messzire vitték volna a kéjem hangjait. Testem úgy rángatózott, mintha áram járta volna át, miközben ondóáradat töltötte tele a csodás puncit.

Még rándultam párat, az utolsó cseppjeimet is elnyelte az éhes barlang. Végig a karjaimra támaszkodtam, amitől azok önálló életet kezdtek élni. A vállaim, karjaim a fáradtságtól zsibbadtak, majd remegni kezdtek, de ezt egyáltalán nem bántam. Sőt. Mellé feküdtem, szemeim kápráztak a napfénytől, na meg a korábbi erőlködéstől. Mindketten zihálva kapkodtuk a levegőt. Mikor kicsit lenyugodtam, ismét felé fordultam, és a néhány perccel korábban megcsodált melleit csókolgattam. Tenyerem a hasára tettem, simogattam, közben becéző csókjaim borították gyönyörű melleit.

A fergeteges élmény után már azon gondolkoztam, hogy jó lenne elindulni vissza. Már csak azon járt az agyam, hogy kettesben legyünk, lefürdessem, mert egy hasonlóan csodás, de hosszabb szeretkezés nyitányaként egyszerűen csak szét akartam nyalni.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Részegítő érzés volt a karjaiban feküdni, zihálni, nyögni, a forró nyári napsütésben, közben pedig érezni ahogy néha megmozdul a levegő és végig cirógatja a testünket. Erős, izmos karjai öleltek, miközben ajkait mellemre tapasztva szívta, csókolta, mint egy édes csecsemő.


Átadtam a testem neki, úgy élveztem minden pillanatot vele. Ölemben még ott lüktetett az érzés, ahogyan belém hatolt, ahogy vadul ámde mégis gyengéden tett magáévá. Őrülten kívántam ezt a pillanatot. Annyira boldog vagyok, hogy nem mentünk a többiekkel, hanem itt ragadtunk ezen a csodálatos helyen. Szemhéjamon keresztül is láttam a vöröslő napot, éreztem, ahogyan Gábor ujjai versenyeznek a nap sugaraival bőrömön, és nyelve játékát a mellbimbómon. Itt tudnék maradni hosszú hosszú órákig vele. De mégis indulnunk kellene, több szempontot figyelembe véve. Először is, utálom, ha nem zuhanyozhatok le szeretkezés után.... Másodszor, kezdte nyomni a derekam ez a kemény szikla, amin feküdtünk. Harmadjára pedig fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, de nem szerettem volna, ha a többiek visszafelé úton így találnának bennünket itt.

Bármennyire is nehezemre esett, mégis arra kértem Gábort, hogy szedelőzködjünk, és induljunk vissza a kis szállodánkba.

Persze, kicsit még ölelkeztünk, csókolóztunk, nem ment olyan könnyedén, mint ahogy gondoltam. Én is nagyon nehezen tudtam csak rászánni magam az indulásra. Mielőtt felöltöztem, a törölközömben alaposan megtörölköztem, aztán húztam csak vissza a fürdőruhámat magamra. Közben Gábor a popsimat harapdálta, csókolta, így nehezítve meg a dolgom.

Nem tudtam én sem parancsolni magamnak, amikor ő húzta fel az alsóját, bizony méretes dákóját kezembe véve, odahajoltam egészen közel hozzá, és a makkjára egy forró csókot nyomtam. Aztán hátra húztam még jobban a bőrt rajta, és a nyelvem hegyével körbe nyaltam a karimáját. Ezt követően a bőrét visszahúztam, és mint aki jól végezte a dolgát, hagytam, öltözzön csak tovább.

Így évődtünk egymással, míg ránk nem került az összes ruha, és vissza indultunk a már ismert ösvényen az erdőn keresztül a szállodába.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Határtalan volt a megkönnyebbülésem, mikor indítványozta, hogy induljunk vissza. Mintha a gondolataimban olvasott volna. Na nem, mintha ne tudtam volna még ott, a sziklán tovább kényeztetni, csak hát a zuhany alatt….alaposan kinyalva…

Az, hogy felöltöztünk enyhe túlzás. Közben egymást izgattuk, játszottunk a másik testével és a magunk idegeivel, ezért aztán kívülről gyerekes játszadozásnak tűnhetett volna a dolog. Mikor ő a bugyijával szöszmötölt, én a fenekét harapdáltam, mikor meg én bíbelődtem az alsómmal, simán odahajolt, megnyalta a makkomat, aztán elengedett. De az érezhető volt, hogy ha sokkal tovább húzzuk az öltözködést, ismét egymásnak esünk.

Mikor készen voltunk, elindultunk visszafelé. Már nem vigyáztunk, hogy össze ne érjen a vállunk, nem igyekeztünk illemből azt a bizonyos távolságot megtartani egymástól. Ha az ösvény engedte, mellette lépkedtem, és a fenekét simogatva haladtunk. Meg is álltunk párszor, hogy forró csókot váltsunk. Én meg forgattam a fejemet, hogy közel-távol ne lássak senkit, mert a fejemben formálódott egy gyors aktus lehetősége. Aztán, ahogy haladtunk az ösvény kanyarodott, a fák jótékony közelségbe kerültek, és még bokrok is öveztek bennünket. Megállítottam, a szemeiben nem is annyira csodálkozást, mint inkább érdeklődő kíváncsiságot láttam.

- Egyedül vagyunk – kezdtem. – Mit szólnál, ha kicsit pihennénk? Elfáradtam – néztem rá hamiskás mosollyal a szemeimben.

- Csak nem? Szegény fiú – cirógattam meg az arcomat. Nagyon jól tudta, hogy mire megy ki a játék, és azt éreztem rajta, hogy neki sem lenne ellenére a pihenő. Magamhoz húztam és megcsókoltam. Mellei nekem nyomódtak, de az ágyékaink is összepréselődtek. Kiérezte ágaskodó vágyamat, és talán jelezve, hogy szívesen venné a közeledésemet, csípőjét néhányszor még erősebben, ütemesen rám nyomogatta. Beljebb tessékeltem a fák közé, és a nyakát kezdtem csókolni, de most kicsit tempósabban, türelmetlenebbül. Közben a melleit simogattam benyúlva a pólója alá. A bikini felsője ugyan zavart, de így is isteni érzés volt a tenyeremben tartani a szép kebleket.

- Kis mohó. Mit forgatsz a fejedben? – incselkedett velem.

- Ezt – válaszoltam, és megfordítottam. A dákómat jó erősen a fenekének nyomtam, és néhány kefélő mozdulattal jeleztem szándékomat. A válasza: megriszálta a fenekét, kérdezve, hogy mire vársz még. Semmire. Azonnal kigomboltam a nadrágját, és a bokájára toltam, a bikini alsójával egyetemben. A csupasz, meztelen fenék látványa elbűvölt, de most nem volt idő a csodálatra. Az ösvényen bármikor felbukkanhatott volna valaki.

A combjai közé dugtam a dákómat, és, mint aki kefél, mozogni kezdtem. Ő szorosan összezárta combjait, nem kis erővel összepréselve a szerszámomat.

Aztán lejjebb ereszkedtem, a dákómat ezzel felfelé irányítva célba vettem a puncit. A mozdulatom egyértelmű volt, a dákómra akartam fűzni ezt a gyönyörű nőt. Lenyúlt igazított egyet, én nyomtam, és már bent is voltam.

Viszonylag rövid, ám annál hevesebb szeretkezésbe kezdtünk. Két tenyerével egy fának támaszkodott, a farát kinyomta felém, combjait amennyire lehetett szétnyitotta.

Röpke pár perc, és hangtalan élvezésem eredményeképpen ismét bele pumpáltam az összes ondómat. Most teljesen hangtalan volt, nem tudtam, hogy átélte-e a saját orgazmusát.

Még a fának támaszkodott, zihált, mikor én már mögötte térdeltem, és hálacsókjaimat leheltem a popsijára.

A törölköző ismét előkerült, aztán a bikini, alsógatya, nadrágok a helyükre kerültek, mi meg kissé lihegve, kicsit fáradtan folytattuk utunkat.

Hamarosan felbukkant előttünk a kis szállodánk.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az erdő, ahogy beléptünk, valahogy sokkal élettelibb lett, felerősödött érzékelésem hatására, hallani véltem a fán fészkelő madarak csacsogását, a levelek alatt kúszó bogarakat, a távolban meg megreccsenő faágakat. Egymás mellett lépdelve, Gábor szívverését is érzékeltem néhány lépés távolságban. Persze, unos untalan közelembe férkőzött, átkarolta a derekam, egy forró csókkal ajándékozta meg a nyakam, aztán meg csak úgy megcirógatta a fenekem. Nem sokat beszélgettünk, de most erre nem is volt szükség. Jó érzés volt, hogy itt van mellettem, biztonságban éreztem magam, és egyáltalán nem hiányzott a nagy társaság, a zsivaj, a viccelődésük, inkább csak így kettesben szeretnék lenni egész hétvégén Gáborral. Persze, semmit nem szeretnék ráeröltetni, így majd ki fog alakulni, hogy alakul még az elkövetkező két nap.

Egy egy fa mellett időnként megálltunk, és érzéki csókolózásba kezdtünk. Komolyan mondom, én még ilyen pasival nem találkoztam, aki ennyire gyengéden, ilyen figyelmesen, ilyen változatosan tudna csókolni, mint ő. Ahogy rá gondolok, amint ajkai az ajkaimhoz érnek, már beleborzongok, és minden sejtemmel kívánom a folytatást.

Egy ilyen forró csók után letértünk picit az útról, bár látó távolságon belül maradtunk, és egy kicsit bozótosabb bokrosabb terület felé vezetett kézenfogva. Majd megállított, mélyen a szemembe nézett, huncutkás mosollyal közölte velem:

- Egyedül vagyunk – mondta

– Mit szólnál, ha kicsit pihennénk? Elfáradtam – nézett rám nagyon huncutul.

- Csak nem? Szegény fiú – cirógattam meg az arcát ártatlanul, miközben én is tudtára juttattam, hogy bizony értem, mire céloz.

Gondolkodni sem volt időm, máris magához húzott, szorosan átölelt éreztem ahogy kapkodva veszi a levegőt, és dobol a szíve a mellkasában, és ismét nagyon érzékien megcsókolt. Már nem volt olyan kimért, mohón, követelőn vette el, amit akart. Nem bántam, én is sokkal mohóbb voltam, mint az imént a sziklánál. Már tudtam, nem csak képzeltem, mi várhat rám.

Polip módjára tapadt rám, és kúszott be a nadrágomba, a blúzom alá, és forró bársonyos kezeivel símogatott, ahol csak ért.

Csak annyit tudtam kinyögni,

- Kis mohó. Mit forgatsz a fejedben? kérdeztem szinte suttogva, de választ szinte nem is kapva, máris a csípőmnél fogva megfordított, és a legközelebbi fához nyomott, és ölét többször a popsimhoz nyomta, jelezvén szándékát.

Erre már csak a fenékriszálásommal tudtam válaszolni, mellyel jeleztem, hogy nincs ellenemre a gondolat.

Ettől a pillanattól kezdve, már nem is nagyon emlékszem semmire, mert olyan gyorsan levette a nadrágomat, és a fürdőruha alsóm, majd szétfeszítette a combjaimat, és máris dugta sürgetően hímtagját belém, amit már csorgó nedveimmel annyira vártam.

Gyors és vad volt, ami bennem még jobban megerősítette, mennyire sokrétű, milyen találékony, milyen kreatív ez a férfi. Ahogy feszült bennem, még sikítani sem tudtam, olyan hirtelen tört rám az orgazmus, csak sűrű lélegzetvételek közepette nyögtem. Ahogy érzékeltem ő is pont így tett, miközben lüktetett erősen bennem hatalmas szerszáma és én préseltem ki belőle hüvelyemmel az összes anyagját. Remegő lábbal egyenesedtem ki, rendbe szedtük magunkat, felöltöztünk, és a közeli szálloda felé már kézenfogva sétáltunk be.

Mielőtt beléptünk az ajtóból kőrbe pásztáztuk tekintetünket a harsogó zöld tájon, és egymás kezét megszorítva jeleztük, nekünk már van egy közös titkunk itt a langeneggi hegyoldalban.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ösztönösen gyorsítottam lépteimet, mikor megláttam a szállónkat. Szilvit szinte vonszoltam magam után. Ő talán nem értette az okát, én azonban gondolatban már a fürdőben álltam vele a zuhany alatt. Az ajtón belépés előtt még visszafordultam, és tekintetemmel azt a helyet fürkésztem, ahol lehettünk, ahol először a magamévá tehettem.

Aztán már az épületben voltunk. Elkértük a szobánk kulcsát, aztán hátra se nézve lépkedtünk felfelé a lépcsőn. Kit érdekelt, hogy újabb turisták jöttek, akik hangosan osztozkodtak a szobákon? Csak mentünk előre, és én csak az elkövetkező pár édeni órára tudtam gondolni.

A szobába lépve aztán ledobtam a kezemben lévő holmit, és még mielőtt Szilvi bármit is tehetett volna elé álltam. Ő is ledobta a kezében levőket. Magamhoz húztam, és megcsókoltam. Nem beszéltünk mi egy árva kukkot sem. Nem is kellett. Akárcsak az erdőben, most is a testek beszéltek. A nyelvek simogatása, a ruhákon keresztül is átsütő vágyak, a szaggatott lélegzetek.

Lassan elkezdtem a pólóját felfelé húzni. Nem tiltakozott, így hamarosan lent is volt az erősen útban lévő ruhadarab. A bikini felsőjéből kitüremkedő melleit vettem célba. A halmokat lágy csókokkal halmoztam el, az egyik bimbóját kiszabadítottam és megszívtam. Erre megremegett. Aztán a másikkal is ezt tettem, majd le is vettem róla, mert már pokolian lekívánkozott róla.

Na most aztán egyik ámulatból a másikba estem. Most, hogy zavartalanul együtt lehettünk, akadálytalanul csodálhattam a két nagy, formás és pokolian szexi halmot. Két tenyerem alájuk tettem, finoman megemeltem őket, egészen a számhoz. A két nagy gömb édesen simult a tenyereimbe. A bimbókat ismét elhalmoztam csókokkal, majd körbe nyaltam őket. Már keményen álltak.

Ekkor a nő kezei is elindultak. Miközben félig lehunyt szemekkel élvezte a játékomat, a nadrágon keresztül megsimogatta a szerszámomat. Az még csak félig volt éber, a kicsivel korábbi hatalmas élvezet alaposan kivette az energiát belőle. Ám biztos voltam benne, hogy a látvány, na meg az érintés hatására nagyon hamar éledni kezd majd. Még a nadrágon keresztül is éreztem tenyere melegét. Finoman járt a keze fel-le, időnként ujjaival megszorította, a kidudorodó részeket. Kívántam már, hogy nyúljon be.

Ám egy gyors mozdulattal lerántotta rólam a pólómat. Tenyerei most mellkasomon járták felfedező útjukat. Láttam rajta, hogy ő is felszabadultabb, és bejön neki szőrös mellkasom látványa és érintése.

Hagytam, hogy élvezze a dolgot, de már egyre sürgetőbb volt a vágy, hogy megszabadítsam a nadrágjától is. Odanyúltam, kikapcsoltam a csatját, aztán lassan térdre ereszkedve előtte letoltam a nadrágot. Kibújt a cipőjéből, majd kilépett a nadrágból. Már csak az a fránya bikini alsó volt útban. Mielőtt levettem volna, nagy csókot nyomtam a dombját rejtő részre.

Aztán lekerült az alsója is.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy beléptünk a szállodai szobánkba, (milyen szerencsés, hogy nem külön szobát választottunk) szinte egyszerre ejtettük a földre táskáinkat, amit magunkkal vittünk a kirándulásra, és egymásnak estünk, mint akik már hónapok óta nem találkoztak. Forró teste szinte égetett. Ölelése határozott, és mégis nagyon gyengéd volt szinte olvadtam az ölelésétől. Kutató ajkai pillanatokon belül megtalálták az enyémet, és vad csókba kezdtünk még ott az ajtótól néhány lépésnyire.

Aztán olyan óvatosan, hogy alig vettem észre, és máris lekerültek rólam a ruhadarabok, sorban egymás után, és csak azt éreztem, hogy a csupasz melleimet kényezteti, csókolgatja, majd pár másodperc múlva már előttem térdel, és a fürdőruha alsón keresztül puszilja, harapdálja dombomat. Én pedig bele túrok dús barna hajába, és húzom magamhoz, hogy már alig kap levegőt.

Ekkor villám gyors mozdulattal letépte a fürdőruhát rólam, kézen ragadott, és húzott be a fürdőszobába.

Ott már én vettem őt kezelésbe, és miközben elhalmoztam csókjaimmal felsőtestét, a kezem kibontotta a nadrágját, és az alsójával együtt lehúztam amilyen gyorsan csak tudtam. Rózsaszín ágaskodó férfiassága elém tárult, teljes valójában. Ahogy hozzá értem, éreztem a tüzet, ami sürget, nem tűr halasztást.

Türelmetlenné váltam, és éreztem, hogy ez most rá is nagyon igaz. Mohó volt, akárcsak én, tolta az ölemhez keménységét, szinte átfúrta vele a hasfalamat. Lüktetett a halántékom, kívántam ismét, hogy belém hatoljon, hogy magáévá tegyen, hogy használjon.


A fürdőszoba tökéletes felszereltsége abból is állt, hogy a zuhany kabin mellé egy méretes fürdőkádat is építettek a nem kis fürdőszobába. Gondolván arra, hogy télen, síelés után ha valaki fel szeretne töltődni, a forró meleg vízben, ezt megteheti a kádban relaxálva. Két mosdótál, is volt egymás mellett, a kényelmet szolgálva. Szóval, fejedelmi fürdőnk van, azt meg kellett állapítanom.

Szóval, mi, egyáltalán nem relaxálás céljára szeretnénk használni a kádat, ebben már egészen biztos vagyok. Közelebb léptem a kádhoz, kicsit előre hajoltam, és beállítottam a víz hőfokát, majd bedugtam a lefolyót. Közben éreztem Gábor égető tekintetét a hátsómon.......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már az is izgatott, ahogy kibontott a ruhámból, az meg aztán pláne, ahogy telesen természetes mozdulatokkal vette birtokba a fürdőszobát. Kezdetnek beállította a vizet, majd bedugta a lefolyót. Ahogy előre hajolt kissé szétterpesztett lábakkal picit szétnyíltak posija halmai, ráadásul még alaposan ki is gömbölyödött az amúgy is formásan gömbölyded popó. Már a zsigereimben éreztem az elkövetkező percek, vagy inkább órák gyönyöreit.

Belépett a kádba, én meg persze utána. A kád melletti kis polcról levett egy flakont, kinyitotta és felém emelte. Tartottam a tenyeremet, és miután öntött bele a finom, friss illatú krémből, két tenyerem között dörzsölve a finoman habzó lágy anyagot a melleire kentem. Most aztán igazán elszabadultak bennem az eddig kényszerből féken tartott érzések. Senki nem látott minket, csakis magunk voltunk a mámorító érzéssel, hogy korlátlanul uralhatjuk a másik testét. A tenyereimet a mellei alá téve felemeltem azokat, megint ott tornyosultak előttem, és bár most nem csókoltam meg őket, de a látvány pont elég volt ahhoz, hogy a dákóm erős lüktetésbe kezdjen. Miközben a szemeimbe nézett, egyik kezével lenyúlt, és megmarkolta a férfiasságomat. Nem kezdte el verni, csak finoman játszott vele. Lenéztem, hogy lássam a vörösre lakkozott körmű ujjakat, amint körbefonják a szerszámot.

A mellei után a hasa következett, majd finom mozdulatokkal benyúltam a lábai közé. A combok engedelmesen nyíltak szét, utat engedve a tenyeremnek. Bár a tusfürdős ujjaim most nem elsősorban örömszerzés céljával hatoltak a combok közé, azért nem mulasztottam el, hogy a szirmokkal és a csiklóval finoman meg ne játsszam kicsit. Ténykedésemet hamar lecsukott szemek, és nyögdécselések kísérték. Aztán még lejjebb nyúltam, vagy inkább hátrébb, és a popsiját mostam meg, azt is finoman érintve. Egyik ujjbegyemet finoman be is nyomtam egy nagyon picit, közben figyeltem a reakcióit. Pokolian kíváncsi voltam rá, vajon mit szól hozzá, ha a feneke körül matatok. Nem örültem volna neki, ha tiltakozik ellene, de esze ágában sem volt. Sőt. Mintha még inkább élvezte volna a dolgot.

Letusoltam róla a habot, majd ismét nyomtam a tenyereimbe. Leguggoltam, és a két lábát mostam meg, azokat is finoman simogatva. Meglepően formás, izmos combjai, lábszárai és vörös lábkörmű ujjai voltak. Kellemes meglepetés volt ez számomra.

Megfordítottam, és egy újabb adag tusfürdővel már a vállait, hátát simogattam. Aztán végre leértem a popsijához. Ismét leguggoltam, és finom mozdulatokkal simogattam azokat is. Talán megérezhette, hogy e testrészét is külön figyelemmel kisérem, mert félig hátra fordulva egyik kezét a fejemre téve megjegyezte:

- Látom, nagyon szereted a fenekemet

- Ha tudnád, hogy mennyire! – suttogtam vissza.

- Mennyire? Érdekel.

Válasz helyett felvettem a zuhanyt, letusoltam a hátát, fenekét, és ismét leguggolva széthúztam a popsiját, és egyenes a lyukát nyaltam meg.

Egy hangos sóhaj szakadt fel belőle.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A krémfürdős síkos tenyerével olyan gyengéden, erotikusan érintett, hogy szinte beleremegtem. Melleim alá nyúlt, megemelte, és láttam a szemeiben, hogy mennyire élvezi a velem való bíbelődést. Ahogy lenéztem melleim között, látni véltem, hogy ismét harcra kész állapotban van dákója. Én is öntöttem a tenyerembe abból a finom krémfürdős tubusból egy adagot, majd a kezeimet összedörzsölve, hogy mindkét tenyerem síkos legyen, lenyúltam és megmarkoltam dákóját. Mély sóhaj hagyta el mindkettőnk ajkát. Ahogy mellbimbóimmal játszadozott, teljesen felizgatott, én pedig határozottan hátra húztam a bőrt a farkán, ami viszont neki okozott igen kéjes érzést. Isteni érzés volt átadni magam teljesen a vágynak, és éreztem, hogy Gábor is pont ezt teszi. Útjára engedi ujjait, és bebarangolja az egész testemet, felfedezve minden négyzetcentiméterét. Én csukott szemmel hagyom, és élvezem a pillanatot, és közben játszadozom a kezemben lévő hímtagjával, amit nem kis élvezettel nyugtáz.

Amikor ujjaival becsusszant a combjaim közé hangosan felnyögtem, olyan izgató volt. Picit nagyobb terpeszbe álltam, hogy jobban hozzám férjen. Ahogy gyengéden hozzáért a csiklómhoz, remegés futott át az egész testemen. Kívántam, hogy ne hagyja abba, de pusztán csak néhány másodpercig tartott, mert fürdetett tovább. Csak jelezte ujjaival, hogy ott még dolga lesz pár percen belül, és ne feledkezzek meg róla, tartsam izgalomban, minden porcikámat.

Nem kis meglepetésemre, itt nem hagyta abba, a popsimat vette kezelésbe síkos ujjaival. Hát itt aztán nagyon jó időben és nagyon jó helyen próbálkozott. Remegve kívántam, tegyen magáévá, de csak a bejárat körül körözött ujjával, majd amikor érezte, hogy nincs ellenállás, akkor egy picit bentebb nyomakodott az ujjával. Nem ellenkeztem, bár valójában soha nem használtam erotikus célra e nyílásomat, maximum annyi ideig, amíg élveztem, hogy nyalják. Most sem gondoltam komolyan de ennyi, amit kaptam tőle, frenetikus élvezet volt számomra.

Ez után a lábaim következtek. amit szintén igen nagy élvezettel símogatott végig, majd mosta le a habos tusfürdőt rólam. Aztán a hátsó felem következett, a hátam, majd ismét a popsim. Most viszont már nem tudtam szó nélkül hagyni, bele markoltam a hajába, picit hátra fordultam, és megjegyeztem:

- Látom, nagyon szereted a fenekemet....

- Ha tudnád, hogy mennyire! válaszolta alig hallhatóan.

- Mennyire? Érdekel nagyon!

De már nem válaszolt, csak előbb a zuhany langyos sugarát éreztem a hátamon, aztán két erős kezével széthúzta két domborulatomat, és forró nyelvével végignyalta. Itt veszítettem el a fonalat, hatalmas sóhajjal megfordultam, egy határozott mozdulattal jeleztem, hogy üljön bele a már félig megtelt kádba, és én ráereszkedtem meredező hímtagjára. Amikor belém csúszott, kéjesen közelítettem felé, és az egyik mellem a szájába dugtam.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Abban a pillanatban, mikor nyelvem a lyukhoz ért, felszabadult belőlem az addig elfojtott gyönyör, hiszen nem tagadhatom, jószerével már az első pillanatban, ahogy megláttam őt, ez a jelenet játszódott le bennem. Mögötte térdelek, és elveszek a gyönyörben.

Ám, alig élhettem bele magam a csodába, a hangos sóhajjal szinte majdnem egy időben meg is fordult, és intett, hogy üljek bele a kádba. Csalódott voltam, mert hosszú nyalakodásra számítottam, de elmaradt. Viszont az meg alaposan felvillanyozott, hogy minden bizonnyal meg akar lovagolni, hisz mi másért ültetne bele a majdnem félig telt kádba? Naná, hogy engedelmeskedtem neki, és amint leültem, ő máris helyezkedett fölém. Pillanatok alatt benne is volt a dákóm. Ahogy néztem a szemeit, talán éppen azt a sóvárgást, a gyönyör iránti vágyat láthattam bennük, ami az én szemeimben is lehetett, mikor mögé térdeltem.

Aztán, hogy fokozza mindkettőnk élvezetét, fölém hajolt, és miközben benne meredezett a hímtagom, egyik bimbóját a szám elé tette. Nyomban be is kaptam. A kemény bimbót finoman ajkaim közé vettem, megszorítottam picit, közben nyelvem hegyével izgattam. Isteni jó volt játszani vele. Derekát átfogtam, finoman mozgattam magamon, közben a mellét szoptam. Aztán a másik következett. Ő, miközben nagyokat sóhajtott, vagy nyögött, a nyakamat, vállamat csókolta. Ajkai tűzként perzselték bőrömet.

Mindkét mellét alaposan felizgattam, néha már az volt az érzésem, nyomban elszáll. De mindig visszafogta magát. Éreztem, hogy egy igazán nagy kitörésre készül, ami ha lehet, ne a nyelvemtől a mellei izgatása miatt következzen be, bár azt is tudtam, hogy képes lenne ettől is elszállni.

Még egy kis ideig hagyta, hogy a melleivel játsszam, de aztán felegyenesedett. Ekkor tudtam, hogy egy felvonás, a fürdőkádban lovaglás felvonásának fináléja következik. Nem tévedtem. Valami elemi erővel történő kitörést éreztem benne. Valami olyasmit, mintha már napok óta egy fergeteges orgazmusra vágyott volna, amit most, és itt megkaphat tőlem, és tovább már nem akart várni mindenféle játékokkal.

A felegyenesedése után még pár pillanatig a vihar előtti csend állapotában lebegtünk. Én szinte lélegzetvisszafojtva vártam, de ugyanakkor már mozdultam volna, hogy alulról erősen megdöfködjem. Aztán rábíztam a dolgot. Nem kellett sokáig várnom, és a bizalmam is jó helyre került. Mozogni kezdett. Időnként olyan hévvel, hogy a kettőnk miatt alaposan megemelkedett víz kicsapott a kádból. Akkor ezt nem vettük észre, egészen mással voltunk elfoglalva. Aztán persze takaríthattunk, de akkor….

Egészen addig fokozta a mozgását, amíg egy félig elfojtott hosszú nyögéssel el nem ment. Gyönyörű látvány volt a verejtéktől, na meg a maga által felcsapott víztől csepegő nő.

Aztán rám borult.

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte önkívületi állapotba kerültem, a helyzettől, és ettől a fantasztikus férfitól, aki most itt fekszik alattam a félig telt kádban, és bennem feszül férfiassága, amivel nem tudok betelni. Élvezem, ahogyan csókolja a melleimet, ahogy öleli a derekamat, ahogyan símogat, és azt, ahogyan minden idegszálával azon van, hogy a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsa nekem.

Tudtam, mire készül!

Tudtam, hogy ez a mostani találkozásunk igen meghatározó lesz az életemben. Módszeresen haladt lépésről lépésre, korbácsolta a vágyam az egekig, és érezhetően olyan orgazmushoz akar juttatni, amiben nem túl sokszor van része az embernek.

Nem is kellett túl sokáig várnia, mert a robbanásom készülőben volt. másodpercek kérdése, és elszállok. Tudta, hogy most nem szabad sietnie, tudta, hogy ki kell várni a "vihar előtti csendet" és akkor robban a bomba bennem, aminek a gyújtózsinórja az ő kezében volt.

Míg a melleimmel játszott, addig ráhajoltam, csókoltam, túrtam a haját, húztam magamhoz, és vadul lovagoltam hímtagján. Aztán, amikor éreztem, hogy azonnal elszállok, kiegyenesedtem, felültem, jó mélyre engedtem magamban a dákóját, megfogtam az egyik kezét, és hüvelykujját odaillesztettem a csiklómhoz, hogy érezze a pillanatot, amikor végem lesz.

És szinte abban a pillanatban a testemben megszületett a gyönyör!

Becsuktam a szemeimet, lélegzetem egyre szaggatottabb lett, mélyről törő nyögések és sikolyok hagyták el a torkomat, és áramütés szerű vonaglásba kezdtem.

Nem tudom meddig tarthatott a pillanat, de az öleléséből szorításából éreztem, hogy tudja ő is, egy igen ritka pillanatnak voltunk mindketten a tanúi. Ritkán van szerencséje egy nőnek olyan partnerre találni, aki ennyire tud játszani a test hangszerén.

Az utóremegéseimet már ráborulva csókolgatva éltem át. Kifulladva pihegtem a nyakában, és gyűjtöttem erőt a folytatáshoz, hisz ő még nem élte át a gyönyört itt a kádban velem....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Egy darabig pihegett rajtam, csókolgatott, miközben lassan kezdett visszatérni belé az élet. Eközben igencsak lüketett benne a dákóm, mivel közel jártam én is a végemhez, mikor elszállt. Ha csak egyetlen perccel tovább húzza….

De cseppet sem bántam, sőt, talán még örültem is neki, mivel így az én egy élvezetemre neki kettő juthat. Ezt az arányt szeretem a legjobban: kétszer a nő, egyszer én.

Miközben ő pihegett, én sem tétlenkedtem, lágyan simogattam a hátát, fenekét. A feneke egyszerűen rabul ejtett. Imádtam.

Aztán ismét felült, és lassan mozogni kezdett. Tudtam, hogy az én végemet akarja, és ez cseppet sem volt ellenemre. Ám lassan lefogtam, magamba nyomtam, és nem engedtem mozdulni. Szó nélkül engedelmeskedett, hagyta, hogy én döntsem el a végem mikéntjét.

- Gyere – súgtam a fülébe, és felálltunk. Kiléptem a kádból, kisegítettem őt is, majd a kád felé fordította, és egy finom nyomással ráhajoltattam a peremre. Előre dőlt, két kezére támaszkodott. Először mellé álltam, és csókoltam a vállait, tenyereimbe vettem hatalmas, gyönyörű melleit, melyek engedelmeskedve a gravitáció örök törvényének, ingerlőn omlottak le.

Sokat nem időztem mellette, máris léptem oda, ahol egyszerűen imádtam lenni: mögé. Már térdeltem is le, és megcsókoltam mindkét gömbjét, majd hajoltam oda, hogy megtegyem, amit az előbb nem sikerült, és az ismétel sikításba nyaljam, de erről most önként tettem le, de biztosan tudtam, hogy még aznap egyszerűen addig nyalom, amíg el nem élvez. Csak egy csókot kapott a feneke lyuka, és felálltam. A lábai közé léptem, már terpesztett is. A farkam hamar bent volt a puncijában, és szinte kíméletlen döfködésbe kezdett. Most addig akartam kefélni, amíg bele nem robbanok, ezért nem lassítottam szinte egy pillanatra sem. Még akkor sem, mikor percek múlva jelezte, hogy közeledik ismét. A melleibe markoltam, bőre puhasága ismét megőrjített. Nem tudtam betelni vele, a nőiesség természetes gyönyörűségével.

- Gyere! - nyögtem, és ráerősítettem egy kicsit. Szinte beledöntöttem a kádba, olyan erővel dugtam. Most nem szeretkeztünk. Dugtunk. De milyen isteni volt!

A végen előtti perceket már szinte teljes önkívületben keféltem végig. Azt hallottam valahonnan nagyon messziről, hogy nyög, huhog, sziszeg, majd, mint az előbb, élvez. Aztán jöttem én.

A kitörés előtti pillanatban belefeszültem, majd robbantam. De akkorát….

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Néhány perc pihegés után, lassan ismét felültem, éreztem feszítő dákóját ölemben, és ismét mozdulni próbáltam. De megálljt parancsolt tenyereivel, mikor csípőmet lefogta, hogy maradjak nyugton. Csak azt éreztem, hogy még mélyebbre nyomakodik bennem, de nem mozdul.

Aztán csak annyit hallottam, búgó suttogó hangján, ahogy fülembe súgja:

- Gyere....

Azzal felállított, kilépett a kádból majd engem is kisegített onnan, és a kád felé fordítva, gerincemen végigsímítva, döntött előre, hogy hátulról hozzám férhessen. Ó te férfi! Ha tudnád, hogy a gondolatomat olvastad most ki ebben a pillanatban!!!

Nem kapkodott el semmit, mellém állva, miközben én a kádba hajolva támaszkodtam, a vállaimat kezdte csókolgatni, nyalogatni. szinte belém hasított a vágy, ami épp most tombolt bennem. Majd tenyerével a melleimet vette célba, aztán mögém lépve a fenekem kezdte nyalogatni.

Beleborzongtam a gyönyörtől, de ezt sem folytatta, hanem meredező hímtagját belém döfte. A támadástól szinte a falig nyomódott a fejem, egyik kezemmel a szemben lévő falba, másikkal pedig a kád aljába kapaszkodtam, és így, ebben a pózban tartottam magam, amíg fenemód vadul kefélt! Minden döfésnél nagyokat sikítottam, a szám ismét kiszáradt teljesen. Hallottam, hogy ő is közeleg egyre gyorsabban járatta a "motort" bennem, már remegtek a lábaim, a kezeimmel alig bírtam tartani magam. Nem bírtam tovább! Ismét az egekbe vitt, és ő még mindig tartotta magát.... jeleztem, hogy pillanatok múlva ismét végem lesz

- Gyere.... nyögte, majd még jobban gyorsított a tempón. Már szakadt mindkettőnkről a víz, nem voltam már ismét itt a jelenben, hanem a forró örvény belém kapaszkodott, és vitt vitt messze a gyönyörök világába. A távoli nyögésekből, hörgésekből tudtam, hogy ő is abban a pillanatban került bele az örvénybe, amikor én .... Éreztem a robbanását bennem.

Hatalmas feszülés, majd lüktetés.... hüvelyemmel pedig egyre csak szorítottam, préseltem ki belőle az összes anyagot, amit csak bírtam. Ütemesen lüktettünk mindketten.

Lassan tértem vissza a jelenbe.

Még mindig rám volt borulva, a gerincemet símogatta cirógatta, két kezével a melleimet ölelte, és hosszú percekig nem akart kijönni belőlem. Csodát éltünk meg most mindketten, ez volt az érzésem. A pillanatot hagytam, had égjen bele mindkettőnk emlékezetébe!

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor kinyitottam a szemeimet a fergeteges és közös orgazmus után, apró karikákat láttam magam előtt táncolni, melyek nehezen akartak csitulni. Vad táncukba csak még jobban beleszédültem.

Aztán pillantásom az isteni nőre esett, hátának nyirkos bőrére, izzadtságtól, na meg a fürdőkádtól nedves hajára. Nem tudtam megállni, hogy ne csókoljam meg itt-ott a hátát, és nem markoljam meg ismét gyönyörű kebleit.

Hosszú percekig álltunk így, egymáshoz tapadva, csak lábainak, testének időnként remegése riasztott fel édes gondolataimból. Beléptem a kádba, húztam magammal. Letusoltunk, most nem az erotikától fűtötten fürdettük egymást, de kezének érintése perzselt minden pontomon.

Nem is tudom miért, de meglepett, hogy a tusfürdőtől dúsan habzó tenyerét finoman a lábaim közé nyomta, ujjainak finom mozdulataival a fenekemet kezdte mosni. Vagy inkább finoman izgatni? Közben játékos, évődő megjegyzéseket tett a testem különböző részeire, belemarkolt a fenekembe, simogattam a mellkasomat, nem feledve a dicsérő szavakat sem. Egyik kezével finoman hátra húzta a bőrt a kifacsart szerszámomon, a másik keze ujjaival alaposan körbe most a makkomat, és persze most is jöttek elő belőle a pajkosan incselkedő szavak.

Aztán én következtem. Persze, magamtól is boldogan megtettem volna, de ő szavak nélkül a kezembe nyomta a tusfürdős flakont. Most én nyomtam finoman a tenyeremet a lábai közé. Most is isteni érzés volt a popsiját mosni, majd a punciját. Aztán, mikor a mellei kerültek sorra, az arcom elé emeltem őket, és úgy, a habos bőrét csókoltam. Én sem fukarkodtam a dicsérő szavakkal.

E játékos, mégis pokolian finom fürdés után kiléptem a kádból, és kisegítettem. Nyúlt volna a törölközőért, de kivettem a kezéből.

- Az istennők nem maguk törölköznek.

Ezzel elkezdtem törölgetni, vagy inkább csak felitatni bőréről a vizet. Minden centiről jó alaposan, és persze jó lassan. Vette a lapot. Elkezdett úgy viselkedni, mint egy úrnő.

- Itt még nedves – mutatott egy pontjára hangjában tettetett szigorral. Jól állt neki ez a szerep. Tökéletesen el tudtam képzelni, amint csókoltatja, nyalatja magát, halk utasításokat adva, vagy éppen szó nélkül mutatva, hová kéri a következő csókot, vagy nyalást.

Aztán megállt előttem, lábait terpeszbe tette, karjait oldalt felemelte.

- Aztán száraz legyek ám mindenhol – „parancsolta”, miközben szemeiben huncut fény villant. A háta mögé léptem, és elkezdtem most ott módszeresen felitatni a testéről a vizet……

Tűzmadár (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az idő megállt, egyé váltunk, nem is akartunk mást, mint megélni közösen a pillanatot. Testünk össze ragadt, nedveink keveredtek sóhajaink egyszerre törtek fel a mélyből. Tényleg olyanok voltunk, mintha egy testünk két fejünk, és négy lábunk lett volna. A szimbiózis csodája járt át minket. Nyirkosak, csapzottak fáradtak, mégis kéjtől ittasan boldogok voltunk így együtt.

Arra eszméltem, amikor eltávolodott tőlem, hogy forró testének hiánya milyen hiányérzetet keltett bennem, hideg szél ként csapott meg a forró fürdőszoba levegője, ahogy a nedves bőröm találkozott vele.

A következő pillanatban, amikor már kezdtem révetegségemből vissza térni a jelenbe, már a kádban álltunk mindketten, és a langyos zuhany sugarai térítették vissza a gondolataimat. Ott állt előttem a nagybetűs férfi, aki úgy néz ki, mint Poszeidón, a tengerek istene, csak épp a háromágú szigony helyett a zuhanyrózsát fogta a kezében és a rám hulló vízcseppekkel cirógatta a bőröm. Egy másodperc ezred részéig hirtelen azt hittem, hogy én is ott állok vele az Olümposz csúcsán Zeusz testvéremmel valamint az összes tizenkét istennel együtt.


De gyorsan magamhoz tértem, és csodálattal pillantottam párás szemeimmel a testére, majd finom tusfürdőt öntöttem a tenyerembe, és felfedező útra indultam bőrén vele. Legelőször a combjai közé érintettem a habos kezem, és izmos, izgatóan szőrös fenekét markoltam meg. Fürdetést, mosást színlelve szinte már megint égtem a vágytól hogy eggyé váljunk. Pedig még mindig éreztem hímtagja helyét bódítóan bizsergető feszítését barlangomban.

Csúszós ujjaimmal inkább izgattam, mint fürdettem. Élveztem, a síkos testét, és azt, ahogy férfiasan szőrös combján, fenekén és mellkasán egyre növekedő hab keveredik a fekete szőrszálakkal. Direkt hagytam utoljára a hasát, és enyhén stuccolt, rövidre vágott fanszőrzetét.

Megállás nélkül suttogtam minden testrészéhez, becéztem, mint egy kisbabát, amikor az édesanyja fürdeti. Büszkén mosolyogtam, boldog voltam, hogy itt lehetek vele. Amikor befejeztem az alapos fürdetését, kivettem kezéből a zuhanyrózsát, és lemostam a habot a testéről, és a kezébe adtam én is a tusfürdőt, hogy most ő következik az én lemosásommal.

Kacér, kihívó voltam vele. Hátat fordítottam, kicsit hátra toltam a csípőm, tudván, imádják a férfiak ezt a pózt, majd a vállam fölött hátra sandítva figyeltem, a hatást. Bizony nem maradt el, buja mosollyal kapaszkodott bele a derekamba az egyik kezével, és a másikkal máris a popsim halmai között kutattak síkos ujjai. De nem állt meg, jó mélyre előre nyúlt és a puncimat is alaposan kitisztította, majd következett a hasam, és a melleim. Hátulról előre nyúlva szinte hozzám tapadva cirógatott, mosdatott. Aztán megfordított, és a melleim közé fúrta nedves arcát így csókolta le az illatos habot róla.

Irtó izgató erotikus volt minden érintése.

Aztán, amikor lemosta a habot rólam, egy puha törölközővel letörölgette, mit letörölgette? Felitatta az összes vizet rólam. Játékosan, királynőt csinálva belőlem, még arra is rávett, hogy parancsolgassak neki, hol nem vagyok teljesen száraz.

Huncut játékunk azzal fejeződött be, hogy én is teljesen szárazra törölgettem Poszeidónom testét, és mindketten egy egy puha törölközőbe csavarva léptünk ki a hálóba.


Az idő bizony későre járt, és nagyon meg is éheztünk, épp azon gondolkodtunk, hogy lemenjünk-e vacsorázni a szálloda éttermébe, vagy inkább hozassuk fel ide a szobába......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Játékunk azzal ért véget, hogy ő is majdnem hasonló módon, mint és felitatta a vizet rólam. Szinte babusgatott, dédelgetett, miközben a kezei között volt a testem, és én csak hagytam, élveztem, amint hozzám ér.

Rövid tanakodás után felkaptam a nadrágomat és egy tiszta inget, leszaladtam a recepcióra és felkértem a vacsoránkat. Azt csak a zuhanyzás utáni játék közben éreztem igazán, hogy pokolian éhes vagyok, és bár örömmel mutatkoztam volna vele bárhol, mégis a szoba meghitt csendjét, kettős magányunkat választottam vele egyetértésben.

A vacsora alig negyed óra múlva már fent volt a szobánkban. Mindenféle sültek, 2-3 féle köret, savanyúság volt a menü. Jól tudták az ottaniak, hogy ugyan ez nem a legegészségesebb vacsora éjszakára, de aki szinte egész nap túrázik, annak nagy szüksége van az energia utánpótlásra. Meg aztán a lefekvés ideje még odébb volt.

Amíg lent voltam, Szilvi egy rövid, térd fölé érő, vékony ruhát vett magára. Azt nyomban láttam, hogy melltartót nem visel, azt meg sejtettem, hogy bugyit sem. Ugyan minek vette volna fel őket, hiszen magunk voltunk. Jól nézett ki benne, igen jól állt neki, és gyanítottam, nem véletlenül nem öltözött a ruha alá.

Amint a vacsorát meghozták, és a pasi kiment, nyomban ültünk is le, és falatozni kezdtünk. Közben folytattuk a délutáni beszélgetésünket, tovább ismerkedtünk, ki-ki a maga munkáját, családját, hobbiját ismertette. Alaposan megvitattuk a sport, a politika helyzetét, és örömmel tapasztaltam, hogy mindenhez volt hozzáfűzni valója, véleménye. Közben azért el-elkalandozott a gondolatom a velem szemben ülő nő irányába. Elképzeltem, hogy míg ő falatozik, én az asztal alá bújok, és egyszerűen csak kinyalom a punciját, ő meg ezt a legtermészetesebbnek fogadja el. Az a dolgom, hogy őt minden helyzetben és módon kényeztessem. Hol meg ő izgatott a lábával. A combjaim közé emelte az egyiket, és megtaposta a szerszámomat.

Mire a vacsora végére értünk, férfiasságom visszanyerte erejét, és jelentős mértékben nyomta ki a nadrágomat. Alig vártam, hogy megszabaduljak tőle.

- Most jól esne egy kis édesség – dőlt hátra székén Szilvi, szusszantva egyet. Mivel azt nem kaptunk a vacsorához, felajánlottam neki a segítségemet.

- Én csak egy édességgel szolgálhatok.

- Na és mi lenne az? – kérdezte, de a szemei csillogtak.

Felálltam, mellé léptem, félig letoltam a nadrágomat, majd finom mozdulattal a fejét a kipattanó dákómhoz húztam.

Szó nélkül felém fordult, két kezével átölelte a fenekemet, közelebb húzott, és egy pillanat alatt elsüllyesztette a szájában a dákómat.

Ahogy azt tőle megszokhattam már e rövid idő alatt, finom volt, pokolian izgató, tudatos, és mégis érzékeny. Imádtam ez összetettségéért.

A hátralévő időt szinte végig a szobában töltöttük. Csak enni jártunk le. Hol a fürdőben, hogy a hálóban az ágyon, földön szeretkeztünk. Egy idő múlva már csak egymásra néztünk, és tudtuk, mit akar a másik. Szeretkezéseink nem nélkülözték a finom vadságot, és a szinte szerelmes romantikát sem. Úgy játszottunk egymás testén, mint Paganini a hegedűjén. Percekig feküdtünk egymáson, nyalva - falva a másik nemi szervét, mintha csak egy szobrásznak álltunk, illetve feküdtünk volna modellt. Csodáltam őt e nyíltsága miatt, mely szinte felért egy szexuális forradalommal.

Nehéz szívvel köszöntem el tőle itthon, de a bánatomban ott bujkált az öröm: zsebemben lapult a telefonszáma……

Tartalomjegyzék