Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Sziasztok Csajok, Sziasztok Srácok!

-Jó estét Erotika!!!!! Jó estét Kéj!!!

-Újra itt vagyok Veletek! Ez itt az Erotika Rádió, a 63-as megaherzen.

-Itt Kovács László, alias Ördög, a Ti ördögötök!!!!!

-Csak Nektek, csak Értetek, csak az erotikáért, csak a kéjért!

-A Tietek vagyok, szedjetek szét, teperjetek magatok alá!

-Gyertek, hallgassatok, telefonáljatok, szerkesszük együtt a műsort!

-A mai témánk: a perverziók a szexben!

-Ma egy komplett kínzó szoba felszerelés lesz a fődíjunk, melyet a Domina Stúdió ajánlott fel részetekre!

-Gyerünk, hívjon mindenki, akinek vannak, voltak, lesznek perverz fantáziái!

-A fődíjat az fogja megkapni, akinek az erotikus ötletén a legjobban fogok elpirulni...

-Hívjatok vagy csak hallgassátok a jobbnál jobb történeteket, vágyakat!

-Kezeket a paplan alá, ez nem Fábri Show!!! Itt nálunk mindent lehet!!!

-Várom a hívását mindenkinek, akivel valami extrém, valami szokatlan történt, de azoknak a fiúknak, s lányoknak is várom a telefonját, akiknek valamilyen perverz, erotikus álmuk, vágyuk van. Mondjátok el nekem, itt az éter hullámhosszán, megpróbálok segíteni abban, hogy ezek még ma megvalósuljanak.

-Addig is hallgassátok Madonnát, a szám címe: Szex, erotika, kéj!


No, elindult ez az éjszakai műsor is. Egy hónapja kaptam meg ezt a lehetőséget a kedvenc adómtól, hogy összeköthessem a két legfontosabb dolgot az életemben a rádiózást és az erotikát. A főszerkesztőnő egy hónapot adott, hogy mit tudok kihozni nap, mint nap este 10 és hajnali kettő között ebből a lehetőségből.

Már az első héten folyamatosan csöngtek a telefonok, a második héten pedig elkezdtek jelentkezni a hirdetők is. Lassan már 20 percenként be kell iktatni egy hirdetési blokkot, akkora a sikere a műsoromnak.

Úgy döntöttem, hogy ma egy újabb, kicsit merészebb témát veszek elő, hisz sok telefont kaptam, hogy lehetne kicsit keményebb témákról is beszélni. Emellett egy erotikus segédeszközöket forgalmazó cég felajánlott egy komplett kínzószoba felszerelést azért, hogy reklámozzam Őket.

Na tessék, itt van, én bármire nyitott vagyok egyébként is.

Tudom, hogy nem látnak a hallgatók, de ma bőrszerkóba öltöztem, hogy méltó legyek a mai témánkhoz.

Alig kezdődött el Madonna legerotikusabb száma, máris csörgött a telefon, egy kellemes harmincas női hang jelentkezett.

-Szia Ördög - mondta, s a művésznevemen üdvözölt - imádom a műsorod, egy hónapja minden percét végig hallgattam, imádlak Téged is!!!

-Örülök drágám, én is kinyalnálak mindenhol! - veszem át a csaj stílusát.

-Lesz rá lehetőséged, hisz az én perverziómhoz segítség is szükséges....

-No kedves hallgatóim, rögtön az első telefonnal belecsapunk az erotika sűrűjébe!

-Mond kedvesen, mi a perverziód, s mi, az Erotika 63 rádió, és én, az Ördög segítünk Neked, hogy megvalósuljanak legperverzebb álmaid is...

-De addig hallgassuk közösen a Zsötem című klasszikust...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ma kegyetlenül felbosszantott két hímnemű beosztottam az irodában. Sosem bírom megérteni, miért nem képesek a legegyszerűbb utasításokat sem gördülékenyen végrehajtani időnként...Ha jó napjuk van, dolgoznak, mint a kisangyal, de nem bírják a stresszt és ha kicsit húzósabb a munkanap, bedőlnek, holott ilyenkor kellene igazán a tudásuk...tombolva hagytam el az irodát, lenyomtam két kőkemény aerobic órát a klubban, most itthon vagyok, frissen zuhanyozva, de még mindig nem érzem, hogy porcikáimba beköltözne a nyugalom. Valami még hiányzik a feszültségem kioldásához. A háttérben megy a rádió, hallgatom ezt a perverz dögöt, aki már vagy egy hónapja minden este szórakoztatni próbálja a népet....na, ha a kezem közé kaparintanám most, megtudná milyen az, amikor keményen elbánnak vele. Olyan élményben lenne része, amit legmerészebb álmaiban sem bírt még elképzelni...hmmm, agyamban előbújt a kisördög, s lassan kristályosodott, hogy mi is az, amitől le bírnék végre nyugodni...veszem a telefont, egy kép elküldése, aztán tárcsázás....hogy le ne vágja a kagylót, mézesmázasan kezdem.

-Szia Ördög, imádom a műsorod, egy hónapja minden percét végig hallgattam, imádlak Téged is!!!

-Örülök drágám, én is kinyalnálak mindenhol!

-Lesz rá lehetőséged, hisz az én perverziómhoz segítség is szükséges....

-No kedves hallgatóim, rögtön az első telefonnal belecsapunk az erotika sűrűjébe!

-Mond kedvesen, mi a perverziód, s mi, az Erotika 63 rádió, és én, az Ördög segítünk Neked, hogy megvalósuljanak legperverzebb álmaid is...

-De addig hallgassuk közösen a Zsötem című klasszikust...

-Drága Ördög....ma meg fogom nézni, hogy mennyire is vagy ördög valójában...s mint olyan, mennyire vagy engedelmes úrnődnek. Dominád leszek ma éjjel, s te leszel az alattvalóm. Azt a kínzószobát fogjuk kipróbálni, te meg én....fél órán belül nálad leszek, előtte nézz a telefonodra, a képem már nálad van....ja, és te közben műsort fogsz vezetni! Online fogod közvetíteni azt, amit művelek veled. Ha nem leszek elégedett...nos akkor jajj neked. Kettőnk játéka pontosan a műsoridő végéig tart...ha te kitartasz addig...löttyedt farokkal nem tudok mit kezdeni...várj!-ezzel levágom a telefont, válaszra nem nagyon várva. Tudom hol a stúdió, közel van. Fekete bőroverált húzok, semmi mást, vékony fekete bőrből, nyakig cipzárral...bukósisak alá gyömöszölöm szőke sörényemet és már indulok is, mitőbb, száguldok a városon át.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Drága Ördög....ma meg fogom nézni, hogy mennyire is vagy ördög valójában...s mint olyan, mennyire vagy engedelmes úrnődnek. -kezdte a sejtelmes hangú nő.

-De hölgyem, szó sincs arról, hogy én magamat ajánlom fel a hallgatóinknak, így Neked sem, hogy teljesítsem a vágyaid.

-Ha megadod a számod a kolléganőmnek, s elmondod a vágyaid részletesebben, s ha jelentkezik valaki, aki a segítségedre lesz a megvalósításban, akkor összehozunk Titeket itt az Erotika 63-s rádió hullámhosszán. De halljuk akkor a vágyaid, mesélj a hallgatóinknak. Ugye, már nagyon várjátok! Gyerünk, halljuk!

-Fél órán belül nálad leszek, előtte nézz a telefonodra, a képem már nálad van....ja, és te közben műsort fogsz vezetni! Online fogod közvetíteni azt, amit művelek veled. Ha nem leszek elégedett...nos akkor jajj neked. Kettőnk játéka pontosan a műsoridő végéig tart...ha te kitartasz addig...

Löttyedt farokkal nem tudok mit kezdeni...várj rám!-ezzel levágja a telefont.


-Kedves Hallgatóink, hallhatják, hogy vannak olyan telefonálók, akik azt hiszik, hogy ez egy humor fesztivál. De sebaj, várjuk a következő hívást! Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és hívjatok.

-Az első pár, akit összehozunk az éter hullámain keresztül, egy vacsora meghívást kap a Kaltenberg Sörözőbe. Ugye érdemes telefonálni, rajta.

A lejátszón a Bolero hangjai csendülnek fel...

-Ki lehet ez az őrült nő, aki itt szórakozik velem és a műsorommal... -gondolkodom.

-Úgysem fog bejönni, az nem létezik - de azért a telómért nyúlok, s nézd csak, itt a fotója! Hát nem semmi a csaj, az biztos, már ha ez a szőke szörnyeteg itt a saját fotója.

-Na ennek utánajárok, izgatja a fantáziám ez a csaj.

A magánszámomról felhívom, kicsöng hosszan, de nem veszi fel. Na tessék ennyit erről...

Folytatom a műsort, kissé lájtosak a vágyak, de majd belemelegszenek a hallgatóim. Még csak fél 11...

Ekkor kicsapódik a stúdió ajtaja és beviharzik a NŐ.

-Atya isten, mi lesz ebből - gondolom, mert a meglepetéstől meg sem bírok szólalni, csak nézem Őt.

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Útközben dühöngök magamban tovább. Ez a pasi NEM hitte el, hogy megjelenek nála!!!!!!!!!!! Na megállj csak...csörög a telefonom, tuti hogy ő próbál hívni. Azért sem veszlek fel. Megérkezem, az éjjeliőr simán beveszi a dumámat, miszerint a barátnőd vagyok és vársz. Még jó, hogy nem szólt le neki, hogy ne engedjen be. Ezt a pancsert. Mindegy...a lényeg, hogy az öreg készségesen segítségemre volt, megmondta, merre találom a stúdiót.

Felrobogok három emeletet a lépcsőn és kopogás nélkül benyitok. Persze csak csendben, nem cél, hogy megzavarjam a műsort. Pont abban a pillanatban tesz le egy telefont és indít egy zenét, így hozzávetőlegesen három percem van arra, hogy meggyőzzem őt, kár volna hívnia a biztonságiakat, hisz ennél lényegesen jobban szórakozhatna ha van elég vér a pucájában.

-Helló, ha jól látom, tökéletes az időzítésem!

És máris ott vagyok előtted, vérvörösre festett hosszú karmaimmal végigpásztázom arcodat, segítek felemelni leesett álladat...

-Ilyen nincs...hogy a fenébe jutottál ide be? És egyáltalán miért? Hogy a fenébe képzeled ezt az egészet???

-Hogy hogyan? Hmm, csak figyelj!-s ezzel szemből az öledbe telepedek, túlságosan nagy mozgásteret nem hagyva neked. Arcodhoz közel hajolok, hogy egészen közelről lásd villogó macskaszemeimet, érezhessem finom mentolos leheletedet.

-Mindjárt lejár a zene. Te közlöd, hogy mégsem fesztivál, hanem élő közvetítés...elmondod szépen, hogy éppen mi az, amit csinálok veled....most éppen azt, hogy az öledben ül egy szőke nő, félig lehúzott cipzárú fekete bőrruhában és a következő szám alatt hozzákötöz téged ahhoz az ágyféléhez...-s ezzel a stúdióban lévő mindenféle szexuális segédeszközök közül egy kikötözésre alkkalmasnak látszó dologra bökök-konkrétan azzal a bilinccsel.

-Ja, és azt, hogy a telefonálók kapják be, és kizárólag érdekes emberek hívjanak, különben ne zavarják a live show-t.

Elégedetten mosolygok elképedt arcod láttán, persze csak magamban, hisz nem kell neked mindent látnod.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Helló, ha jól látom, tökéletes az időzítésem!

És máris ott terem előttem, vérvörösre festett hosszú karmaival végigpásztázza az arcomat, és ujjával megemeli az államat...

-Ilyen nincs...hogy a fenébe jutottál ide be? És egyáltalán miért? Hogy a fenébe képzeled ezt az egészet??? -kérdezem tőle, miután levegőt kapok.

-Hogy hogyan? Hmm, csak figyelj!-s ezzel az ölembe ül, közel hajol az arcomhoz , s belenéz mélyen a szemembe. Huh, micsoda macskaszemek, kicsit félelmetesek, de ugyanakkor megindítják az emberben az adrenalin képződést...

-Mindjárt lejár a zene. Te közlöd, hogy mégsem humorfesztivál, hanem élő közvetítés..., elmondod szépen, hogy éppen mi az, amit éppen csinálok veled.... most éppen azt, hogy az öledben ülök, félig lehúzott cipzárú fekete bőrruhában és a következő szám alatt hozzákötözlek téged ahhoz az ágyféléhez azzal a bilinccsel.

-Ja, és azt is mond be, hogy kizárólag érdekes emberek hívjanak, különben ne zavarják a live show-nkat.

Ezt nem hiszem el, nemhogy engem akar felhasználni perverz vágyának eszközeként, még a műsorszerkesztésbe is bele akar szólni. Ezt nem fogom engedni!!! De az igazság az, hogy egyre jobban vonz ez a szőke loboncos vadmacska, ebben a fekete lasztex ruhában, főleg amikor a nyakától lehúzza a köldökéig a zippzárát.

Lassan véget ér a szám, kezeim a billentyűzeten, a mikrofonom bekapcsolom.

-Itt az Erotika 63 rádió, benne Kovács László. alias az Ördög, aki rendhagyóan ma nem egyedül vezeti a műsort. Először a történetünkben, meghívás nélkül ugyan, de van egy vendégünk is a stúdióban, sőt arra is megkérlek Titeket, hogy csak a következő témánkhoz szóljatok hozzá, ami egy élő közvetítés lesz. Domina Vianne élő műsorszámát fogjátok hallani egyenes adásban. Már csak egy partnerre várunk, aki itt lakik a stúdió közelében és szívesen idejönne, s lenne a hölgy játékszere.....

Ebben a pillanatban a nő kikapja a kezemből a mikrofont, s így folytatja az adást:

- No ide figyeljetek tökösök! Senki nem kell nekem ide! Itt van a mi Ördögünk, aki most Nektek be fogja bizonyítani, hogy nemcsak a szája nagy...

Próbálom visszaszerezni a mikrofont, de az első mozdulatomra bilincs kerül a csuklómra.

-ÁÁÁHHH, Te vadállat, ez fájt -mondom, de a Domina csak gúnyosan mosolyog rám, megfog az összebilincselt kezeimnél fogva és az ágyhoz lökdös.

-Most pedig, kedves hallgatóim, várom telefonotokat, hogy mit tegyek kedvenc műsorvezetőtökkel, aki itt fekszik előttem az ágyon megbilincselve. Most átadom neki a mikrofont, hogy élőben közvetíthesse vágyaim megvalósulását...

A fejemre rakja a mikrofont, s azonnal elkezd megszabadítani a fölösleges ruházatomtól...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tetszik, ahogy tököl a fiú, úgyhogy elszedem tőle a mikrofont, hogy mielőbb letudjuk a fölös dumát.

- No ide figyeljetek tökösök! Senki nem kell nekem ide! Itt van a mi Ördögünk, aki most Nektek be fogja bizonyítani, hogy nemcsak a szája nagy...

Próbálja visszaszerezni a mikrofont, de ahogy ezt megpróbálja, máris mindkét csuklóján csattan a bilincs. Klassz rugós fajta, nem kell vele vacakolni, tetszik! Neki nem annyira, úgy látszik picit erősen csaptam rá a csuklójára...hopp, azért nem akartam, hogy fájjon...

-ÁÁÁHHH, Te vadállat, ez fájt -mondja, jobb híján egy gúnyos mosolyt kap és az ágyhoz hurcolom...egy másik bilincs segítségével úgy kötöm kezeit az ágyhoz, hogy szabadon fordulhasson hasra, ha én majd úgy akarom. Közben még beszélek a hallgatókhoz.

-Most pedig, kedves hallgatóim, várom telefonotokat, hogy mit tegyek kedvenc műsorvezetőtökkel, aki itt fekszik előttem az ágyon megbilincselve. Most átadom neki a mikrofont, hogy élőben közvetíthesse vágyaim megvalósulását...

Fejére biggyesztem a mikrofont, és leszedem a maradék ruháját. Kedvtelve nézegetem pőre, kiszolgáltatott testét fölé térdelek, elkezdek ajkaival incselkedni..harapdálom, szívom finom száját...

-No, hogy érzed magad tököském...ugye nem félsz a nénitől...ha félelmet látok rajtad...nos az tovább dühít...nincs szerencséd, vagy nagyon is az van...majd kiderül. Ma te vagy a játékom és játszani fogunk...nem kicsit-lehelem szájába egészen közelről...

A fene tudja mitől, de a még rajtam lévő ruhán át is érzem, hogy keményedni kezd a farka! De jó. Ez a pasi tényleg élvezi a játékot...hátrább csúszok, leveszem magamról a kezeslábast, csak a magas sarkú fekete csizmát hagyom magamon és azt az ördögi fekete gyöngyékszert, amit úgy imádok a nyakamon viselni, különösen ilyenkor....

Hopp, egy hallgató a vonalban...nem túl beszédes, egyetlen mondatot szól, majd lecsapja...

-Verd el alaposan a seggét!-követeli...

-No most te jössz drága...először is hasra! Aztán beszélhetsz-súgom szabad fülébe...

Segítek neki hasra fordulni és saját övét veszem kezembe...simítok vele a hátán, majd a belső felét erőteljesen végighúzom testét, dörzsölgetve vele hátát, nyakát, fenekét...aztán nagyon ügyelve az arányokra, no meg arra, hogy kellően nagyot szóljon, rácsapok vele a fenekére....nem fájhat, mégis összerezzen, hiszen erre nem számított. Bár...szerinem már nem nagyon van olyan, amire nem számít ma...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A testem fölé térdel, elkezd ajkaival harapdálni, szívja a számat...Kicsit fáj, de izgalmas, eddig nem érzett kéjhullám fut át rajtam. Remélem nem fogja egyhamar abbahagyni - gondolom magamban, de vigyázok, hogy ebből ne vegyen észre semmit.

-No, hogy érzed magad tököském...ugye nem félsz a nénitől...ha félelmet látok rajtad...nos az tovább dühít...nincs szerencséd, vagy nagyon is az van...majd kiderül. Ma te vagy a játékom és játszani fogunk...nem kicsit-leheli egészen közelről a számba.

Sajnos a fene tudja mitől, de a még farkam el kezd keményedni! Ezt már nem tudom titkolni, a dominám hátrább csúszik, leveszi magáról a kezeslábast, csak a magas sarkú fekete csizmát hagyja magán és egy ördögi fekete gyöngyékszert.

Amilyen agresszív ez a nő, annyira vonzó is, istentelenül beleharapnék, a nem túl nagy, de kemény, előre meredő mellbimbóiba, persze, ha tudnék...

Hopp, egy hallgató a vonalban...nem túl beszédes, egyetlen mondatot szól:

-Verd el alaposan a seggét!-követeli...

-De hogy képzeled ezt-próbálom jobb belátása bírni a hívót, de lecsapja a telefont.

-Kedves hallgatóim, itt fekszem az Erotika 63 stúdió kerevetén meztelenül, egy őrült nő meg akar kínozni, s ezt tetézendő egy hallgatónk azt kívánja, hogy verjék el a seggemet. Ennyire nem tetszik a műsorom? Kérlek Titeket legyetek rám tekintettel...

-No most te jössz drága...elég dumából, gyerünk hasra! Aztán beszélhetsz-súgja a fülembe...

Majd a saját övemet veszi a kezébe...s végig simítja vele a hátam, a nyakam, a fenekem...aztán...rácsap vele a fenekemre....

Nem fáj, mégis összerezzenek, hiszen nem számítottam erre, s a hangja betöltötte a termet.

-Kedves hallgatóim, hallják mi folyik itt? Az a csattanás, amit hallottak, azt a fenekem adta ki.

Kérem segítsenek - adtam a megrémültet, de nagyon vártam már az Úrnőm "kezelésének" folytatását...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Kedves hallgatóim, hallják mi folyik itt? Az a csattanás, amit hallottak, azt a fenekem adta ki-Kérem segítsenek - adta a megrémültet és benyomott egy kőkemény rockzenét...valahogy most ez illik a hangulathoz.

Végignyúlok tökéletes testén, forrón, mohón simul hozzá testem az övéhez, s a fülébe súgom.

-Hmm, megfelelően viselkedsz...elégedett vagyok veled! Úgyhogy most pontosan ez a zeneszám, és a következő áll rendelkezésedre ahhoz, hogy kinyalj, de úgy, hogy sikítozzak a gyönyörtől.

Segítek neki a megfordulásban és föléje térdelek, arccal a lábai felé...mohón bújik bele pinámba, lelkesen nyalni kezdi, azt gondolja, addig sem kínozom....nos, tévedés....előrehajolok, hogy ajkaim elérjék gyönyörűen ágaskodó farkát...hol finoman nyalogatom, hol kőkeményen szopom...és ha nem találom intenzívnek a nyalakodását, hát arcába nyomom magam és enyhén a golyóiba harapok közben...szisszen, de érti a jelzést! Belevaló pasi! Érti és élvezi a játékot!!

Nyal, szívja csiklómat, nyelve időnként elmerül hüvelyembe....ördögi táncot jár puncim minden szegletében...egek, mennyire jóóó...sosem gondoltam, hogy a mai napra jutott adrenalin és ez a gusztusosan kívánatos hím, ekkora gyönyört ad nekem...a második zeneszám fele tájékán hangos sikoly hagyja el ajkaimat, hatalmasat élvezek...nem kegyelmez, ahogy ráborulok testére, tovább nyal, újabb gyönyörhullámot csalva elő belőlem...percekig tart...mire vége a zenének, még mindig reszketek és hangosan nyöszörgöm...

Akkor veszem észre, hogy a kis hamis bejátszotta elélvezésemet a műsorba, amikor lecsúszom róla, hogy folytatni tudja a beszédet!

-Kedves hallgatóim...Úrnőm kényeztetésre vágyott, megkapta, ahogy hallhatták...remélem így már kegyelmez nekem egy kicsit! A farkamat már elmajszolgatta egy kicsit. Újabb hallgató a vonalban, halljuk, szerinted mit kellene még kiállnom ma éjjel?

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Hmm, megfelelően viselkedsz...elégedett vagyok veled! Két zeneszám áll a rendelkezésedre, hogy úgy kinyald a pinám, hogy sikoltozzak a gyönyörtől. -mondja a kéjnőm.

Fölém térdel, rászorítja a szirmait az orromra, a számra, hogy alig kapok levegőt, de mivel ez mégiscsak jobb, mintha kínozna, lelkesen nyalom a csiklóját. Néha belemélyesztem a szokatlanul szűk nyílásába a nyelven is, s mivel teljesen nekem nyomja azt, igen mélyre érek...Ha lassítok a tempón, rögtön megharapja a farkam, éreztetve velem, hogy itt ma Ő az Úr! (mintha ezt nem tudnám kikötözött kezeimmel...)

A második zeneszám fele tájékán hangos sikoly hagyja el ajkait, hatalmasat élvez...de én nem kegyelmezek neki, tovább nyalom, s ezzel újabb gyönyörhullámot csalok elő belőle...percekig tart a gyönyöre, rázkódik, rángatódzik a teste felettem...mire vége a zenének, még mindig reszket és hangosan nyöszörög...

Felnéz rám, s észreveszi, hogy a bejátszottam az elélvezését a műsorba.

-Kedves hallgatóim...Úrnőm kényeztetésre vágyott, megkapta, ahogy hallhatták...remélem mindenki élvezte, látják, hallhatják, hogy itt az Erotika 63-s rádióban nincs lehetetlen! Mindent a hallgatóinkért, mindent a kéjetekért!

Újabb hallgató a vonalban:

-Halljuk, szerinted mit kellene még kiállnom ma éjjel?

-Szeretném, ha egy kétvégű műpéniszt dugna a dominád magába, majd beléd, s így élveznétek el...

-De belém hová dugná, kedves?

-Hát a seggedbe, ne add a tudatlant, teljesítsd a legvadabb hallgatód kérését, ha azt akarod, hogy továbbra is hallgassam a műsorod.

-De mivel ellenkeztél megkérem a műsorod vendégét, hogy mielőtt megdugna tegye tele csipeszekkel a legérzékenyebb testrészeid...

Kicsit elhallgattam a meglepetéstől, nem gondoltam, hogy ennyi perverz hallgatója van a műsoromnak, de még végig se tudtam ezeket gondolni, mert a Dominám egy csipeszt tett a mellbimbómra. Felszisszentem a fájdalomtól...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Újabb hallgató a vonalban, hát nem finomkodik, az tuti...

-Szeretném, ha egy kétvégű műpéniszt dugna a dominád magába, majd beléd, s így élveznétek el...

-De belém hová dugná, kedves?

-Hát a seggedbe, ne add a tudatlant, teljesítsd a legvadabb hallgatód kérését, ha azt akarod, hogy továbbra is hallgassam a műsorod.

-De mivel ellenkeztél megkérem a műsorod vendégét, hogy mielőtt megdugna tegye tele csipeszekkel a legérzékenyebb testrészeid...

Hmmm, no ez a hallgató sem most szállt le a falvédőről, ez látszik, legalábbis kellően gonosz a fantáziája. Hamiskás mosollyal csippentem is mellbimbóidra a csipeszt, apró kellemetlenséget okozva ezzel neked...

-Nem szívesen kínozlak drága - mondom teátrálisan - node a hallgatókért mindent!

Előkeresem a kelléktárból a felcsatolható jószágot, szép nagy méretű mindkét fele...arcodhoz hajolok, s egészen közelről mutatom neked.

- Látod, ez az a szerszám, ami most mindkettőnk gyönyörét fogja okozni....gyere, nyald meg kérlek azt a felét, amit magamba fogok tenni, én addig a másik felét szopogatom...

Lelkesen teljesíted kérésemet, eközben szorosan hozzád simulok. Igazság szerint szívesebben érezném már a te farkadat magamban, mint ezt a műanyag bigyót, úgyhogy úgy döntök, még egy egész keveset várnia kell a kedves hallgatónak.

- Most egyedül szopd, nekem más dolgom van! - adom ki az utasítást, ellentmondást nem tűrőn

Eközben pedig ráereszkedem csodálatosan ágaskodó farkadra, és jóízűn meglovagollak...Közben egy újabb zeneszámnak vége, ideje felkészülni a kiszabott feladatra...

Elveszem a cumidat, s magamra erősítem. Kényelmesen simul hüvelyembe, és a legapróbb nyomásra is ingerli hüvelyem. Segítek neked négykézlábra állni, majd újabb gonosz ötlettől vezérelve, izgató olajnak becézett, enyhén mentolos szerrel kezelésbe veszem hátsódat. Masszírozom ujjaimmal a bemenetet, tágítalak...huhh, az ujjaimat is bizsergeti ez a szer, mit művelhet a te értékeny részeiddel!

Mire a blokk utolsó zeneszámának is vége, záróizmaidnak feszítem a szintén olajtól tocsogó szerszámot, majd abban a pillanatban, amikor meg kell szólalj, egy lassú, ám határozott mozdulattal beléd tolom.

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Nem szívesen kínozlak drága - mondja - no de a hallgatókért mindent! -majd elkezdi mutogatni a felcsatolható kétvégű szerszámát, melyet a táskájából halászott elő.

- Látod, ez az a szerszám, ami most mindkettőnk gyönyörét fogja okozni....gyere, nyald meg kérlek azt a felét, amit magamba fogok tenni, én addig a másik felét szopogatom...

Lelkesen teljesítem kérését, de úgy látom meggondolja magát.

- Most egyedül szopd, nekem más dolgom van! - adja ki az utasítást, ellentmondást nem tűrőn. -és ráereszkedik az ágaskodó faszomra.

Elveszi a cumimat, s magára erősíti. Négykézlábra állok, majd észreveszem, hogy valami síkosítóval keni be a lukamat. Isteni, mintha elöntené a seggem a forróság, úgy bizsereg, pedig még bele sem dugott semmit. Mivel kente be ez a boszorkány? Ujjaival tágít...huhh...,

Mire a blokk utolsó zeneszámának is vége, záróizmaimnak feszíti a szintén olajtól tocsogó szerszámot, majd abban a pillanatban, amikor meg akarok szólalni, egy lassú, ám határozott mozdulattal belém tolja.

-Kedves hallgatóim, áááááááhhhhhhhhhhh, meg-dug-tak!!! Bizsereg a fenekem, élvezek ááááááhhhhhhhh! Belém dugja tövig, ne, de, még, csináld Te állat,

dugd szét a seggem! -üvöltöm a mikrofonba kéjem, kontroll nélkül jönnek ki belőlem a szavak.

-Imádom ezt a műsort, imádom, ha dugod a fenekem, imádom az életet, Kedves hallgatóim imádják velem. A műsor végén elárulom az érdeklődőknek a vendégünk telefonszámát...

Ebben a pillanatban a kezével megfogja a farkam és a golyóim. Keményen húzza lefelé, s szinte vicsorogva mondja:

-Mit árulsz el Te kis fasz!

-Én csak a Tiéd vagyok, nem árucikk...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Kedves hallgatóim, áááááááhhhhhhhhhhh, meg-dug-tak!!! Bizsereg a fenekem, élvezek ááááááhhhhhhhh! Belém dugja tövig, ne, de, még, csináld Te állat,

dugd szét a seggem! - üvölt a drága, nagyon élvezi a helyzetet.

Ütemesen dugom, miközben élőben közvetíti...perverz egy alak.

-Imádom ezt a műsort, imádom, ha dugod a fenekem, imádom az életet, Kedves hallgatóim imádják velem. A műsor végén elárulom az érdeklődőknek a vendégünk telefonszámát...

Naneeee....most figyelem csak miket mond! Lehajolok egy kicit, egyik kezemmel a farkát, a másikkal a golyóit kapom el, meghúzom őket kicsit, hogy azért érezze!!

-Mit árulsz el Te kis fasz! Én csak a Tiéd vagyok, nem árucikk...Na megállj! Úgy látom nem tanulsz engedelmességet!

Olajat kenek szét a kezemen, a bizsergősből, azzal kezdem erőteljesen maszírozni farkát, golyóit. Közben persze nem állok meg, folyamatosan dugom a seggét. No ezt nem fogja sokáig bírni...két választása van. Az egyik, hogy könyörög, hagyjam abba, a máik, hogy nagyon gyorsan elélvez. Ez utóbbit választja, sebesen benyomja a zenét, és teste rángatózva elélvez...messzire lövelli ki magját, majd erőtlenül dől előre. Kegyelmezek neki, hagyom, hogy kicsússzon belőle a tekintélyes méretű szerszám, le is veszem gyorsan, s háta mögé simulok kicsit, egyszerűen azért, mert jólesik...a röpke nyugalomban eszembe kúszik, hogy az én testem még vágytól sajog, ideje tenni ellene valamit.

-Drága, az én puncimmal van dolgod, remélem tudod...éhes vagyok! Most elengedlek, s ajánlom tegyél ki magadért....élvezni akarok, sokat, soká...ugye tudod a dolgod?

Bólintását nyugtázva kicsattintom a bilincseket, megmasszírozom kissé zsibbatd csuklóit, s kihívó szemekkel nézek rá...no vajon most mi tesz? Hogyan tesz boldoggá?

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

-Na megállj csak, most megbüntetlek! - mondja, s eszeveszett mozdulattal bekeni a farkam a bizsergető zselével. Ezt nem lehet kibírni, az amúgy is kilövésre kész faszom a zselé hatására magasan kilövelli a magját, ami visszahull a hasamra.

A dominám nem hagyja ki a kínálkozó lehetőséget, s lenyalja rólam az isteni nedűmet, majd - talán először az este folyamán - hálásan néz rám.

-Drága, az én puncimmal is van dolgod, remélem tudod...éhes vagyok! Most elengedlek, s ajánlom tegyél ki magadért....élvezni akarok, sokat, soká...ugye tudod a dolgod?

Bólintásomat nyugtázva kicsattintja a bilincseket, megmasszírozza kissé zsibbadt csuklóim, s kihívó szemekkel néz rám.

-Kedves Hallgatóim, itt az időjárás jelentésünket halljátok! A stúdiómban elvonultak a felhők felőlem, kitört a vulkánom, de ne aggódjatok, nem nyugodott meg teljesen még lehet lávaömlés...

-Most én kerültem fölülre, s hátra, hisz a Dominám is ember, ő is szeretné élvezni a gyönyört. Kérlek Titeket, ne telefonáljatok már, hisz már a "víz az Úr"...

Letámasztom a nő kezeit az ágyamra, terpeszbe húzom a lábait, megfogom a csípőjét, s magamra húzom egy rántással.

-Juj - jajdul fel, de a hátranéző szemein látom a vágyat. Megfogom a szőke loboncát, meghúzom finoman, de határozottan a haját, s azzal irányítom a mozgását.

A farkam teljesen kitölti a szűk, húsos pináját. Néhány perc után már szinte mozdulnom se kell, mert fantasztikus sebességgel veri az alhasamhoz a fenekét, hangosan csattan minden érintkezésünk. Természetesen ezt is hallják a hallgatók, hisz a mikrofonom bekapcsolva hagytam.

Csöng a telefonom, felveszem:

-Csodálatos a hangja a baszásotoknak. Én is kefélem a feleségem, s együtt hallgatjuk a szeretkezéseteket. - mondja egy mámoros hang.

-Kérlek Ördög, dugjuk meg egyszerre a csajaink seggét is.

-Ok kedves Hallgatóim, itt az Erotika 63-s rádió!

-Kérésetek számomra parancs!

-Kezdjük is el a gyakorlati megvalósítását!

Nem vagyok egy gonoszkodó típus, de eszembe jut, hogy a nő bekente bizsergető zselével a farkam.

-No most visszakapod - gondolom.

Az ujjamra nyomok egy adagot, majd bekenem vele a csiklóját, benyúlok két ujjal a pinájába, s ott is megforgatom a zselétől csöpögő ujjaim.

-A feneked sem fog szárazon maradni, Kedves... - mondom neki, de erre szinte szükség sincs, mivel a csajom két kezével húzza szét a fenekének halmait, hogy oda is jusson kellő mennyiség az áttetsző anyagból...

Vianne (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy látszik tetszik a drágának, hogy most ő irányíthat, nekem meg az, hogy gyanítom alaposan megdug...az elengedésére, meg a sokat ígérő szemem láttán már megint áll a farka! Egy gyors konferálás, miközben négykézlábra állít...

- Most én kerültem fölülre, s hátra, hisz a Dominám is ember, ő is szeretné élvezni a gyönyört. Kérlek Titeket, ne telefonáljatok már, hisz már a "víz az Úr"...

Határozott mozdulattal belém döfi magát, méhemig hatol szépséges farkával. Hangosan nyögök a kéjtől, valami őrült módon élvezem amit művel...farkán még picit érezni a zselé hatását, amitől hüvelyem lángra kap. Sok dolga nincs, őrjítő tempóban nyomom újra és újra magamat farkába tövig.

A francba, már megint telefon!

- Csodálatos a hangja a baszásotoknak. Én is kefélem a feleségem, s együtt hallgatjuk a szeretkezéseteket. - mondja egy mámoros hang - Kérlek Ördög, dugjuk meg egyszerre a csajaink seggét is.

- Ok kedves Hallgatóim, itt az Erotika 63-s rádió! Kérésetek számomra parancs! Kezdjük is el a gyakorlati megvalósítását!

Neem, ez nem lehet igaz! Szemem sarkából látom, hogy a zselés flakonon matat, és egy pillanattal később máris a csiklómat becézi...vagy kínozza vele...készségesen húzom szét fenekem két halmát, hogy oda is kenjen, így már teljes altestem tűzben lobog, lángol...

Hallgatói instrukcióknak megfelelve drága kínzóm fenekembe dugja pompás szerszámát, amit újabb gyönyörsikollyal jutalmazom. Már rég nem érdekel, hogy fél ország, vagy két ember, vagy akárhány hallja, hajszolom a gyönyört, a sajátomat, s az övét, minden más teljesen lényegtelen...partnerem is érzi ezt, nem játszik már, dug kőkeményen, seggemet majd szétfeszíti, de ez a kéj, ami szinte fájdalom...most ez is jólesik....kegyelemdöfést kap hüvelyem egy jó ég tudja honnan előkerült vibrivel, ami úgy berreg bennem, hogy teljes testemben érzem. No ezt már nem bírom tovább....néhány kontroll nélküli rángás kíséretében hangos sikolyok közepette elélvezek, olyan hosszan, mint tán még soha...gyönyörömet hosszabbítja, hogy ő egy egész kicsit utánam indul el, így amikor forró láváját belém lövi, gyönyöröm újra éled, s élvezek, élvezek...őrült hosszan...aztán lebegek...szerintem erről az ágyról felkelni sem fogok tudni, suhan át az agyamon, mielőtt kellemes kábulatban befészkelődök égő, lüktető öllel gyönyörszerzőm karjaiba...

Ördög (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már rég nem érdekel minket, hogy fél ország, vagy akárhányan hallgatják, hajszoljuk a gyönyört, a sajátomat, s az övét, minden más teljesen lényegtelen...partnerem is érzi ezt, nem játszik már, dugunk kőkeményen, seggét teljesen szétfeszíteni, de ez a kéj, ami szinte fájdalom...most ez is jólesik....kegyelemdöfésre készülök, amikor érzem, hogy én is és a nőm is a csúcs közelébe ér, felveszem az odakészített vibrátort, s bedugom berregve a pinájába. No ezt már nem bírjuk tovább, a farkamat nemcsak a fenekének záróizmai feszítik, hanem a pinájában rezgő vibri is....néhány kontroll nélküli rángás kíséretében hangos sikolyok közepette elélvezünk el, olyan hosszan, mint tán még soha...,a seggébe lövöm a forró lávámat, aztán lebegünk mind a ketten ...szerintem erről az ágyról felkelni sem fogok tudni, miután a kis boszorkány kellemes kábulatban befészkelődik égő, lüktető ölével a farkamhoz...

Néhány percig fekszünk szótlanul egymás mellett, némán élvezzük a gyönyör pillanatait, gyengéden megsimogatom a hátát, a fenekét, a melleit, s a szeméremdombját is, s a vadmacskám, halkan elkezd dorombolni...

Változik a világ, változunk mi is...

-Kedves Hallgatóim, itt Kovács László, az Ördög, a Ti ördögötök. Remélem ma is jól éreztétek magatokat velem, velünk. Külön köszönöm kéretlen, de annál kellemesebb vendégünknek a közreműködését.

-Továbbra is várom a kéréseiteket, kívánságaitokat az éterben az Erotika 63-s rádió hullámhosszán. Minden kéréseteket teljesítek, hallhattátok ma is!

-Mindent a Hallgatóimért és a Kemény Domina Szalonért, aki a mai műsorunkat szponzorálta.

-Viszont hallásra kedveseim, kezeket a paplan alá, legyetek ma különösen perverzek, s élvezzetek hatalmasat, mint ahogy én is megtettem...


Feltettem egy utolsó zeneszámot, ami alatt a vendégem felöltözött, s egy diszkrét, de sokat mondó puszi mellett az ajtóban a kezembe csúsztatta a névjegykártyáját:

-Folytassuk Édesem, hívjál! - s behúzta maga mögött az ajtót...

Tartalomjegyzék