Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az leendő ifjú pár az anyakönyvvezető előtt állt, mindkettő kipirulva az izgalomtól, az őket összeadó középkorú hölgy ünnepélyesen beszélt, én meg kíváncsi tekintettel néztem körbe.

A vőlegény az egyik legjobb barátom, a menyasszonyt is jó ideje ismertem már, régóta összejártunk, és a baráti társaság együtt ment szórakozni. Én idő közben facér lettem, és ők úgy gondolták, hogy majd a lagzin a menyasszony baráti köréből találok valakit magamnak. Most ezért lestem körbe keresve a számomra idegen arcokat.

Sokan voltunk, és sok új embert ismertem meg, egyelőre csak így látásból. A menyasszonynak igen nagy baráti köre jelent meg, és én igyekeztem kiszúrni közülük azokat a nőket, akik látszólag pár nélkül jöttek.

Pokoli meleg volt, a nyári nap besütött a hatalmas ablakokon, én háttal ültem az üvegnek, így a zakóm igen hamar valóságos katlanná vált. Percek alatt izzadni kezdtem, de az ünnepélyesség nem engedte meg, hogy lazítsak az öltözékemen. Nyakkendőm satuként szorította a nyakamat, az ingem rám tapadt. Szép kilátások az esti lagzira, majd jól leizzadtan fogok táncolni valamelyik szépséggel.

Aztán, ahogy nézelődtem, tőlem balra, kicsit előrébb a másik oldalon ült egy barna, félhosszú hajú nő. Mellette mindkét oldalon szintén nők ültek, így reméltem, hogy pasi nélkül jött. Aztán magamban szólítgattam, hogy fordulj már erre kicsit, láthassam az arcodat ő meg, mintha meghallotta volna az imámat, vagy csak megérezte, hogy valaki nézi, lassan elkezdte felém fordítani a fejét. Igen szép arcú nő volt, olyan 25 körülinek saccoltam.

Egy pillanatra összeakadt a tekintetünk, egy aprót biccentettem felé, mivel egy ilyen alkalomkor mindeni ismerősévé válik a másiknak. Egy apró, halvány mosoly volt a válasz, amit bátorításnak véltem. Aztán kezdtem lejjebb is pásztázni a szemeimmel, de a szék támlája csak a vállait engedte láttatni. Azt azonban sikerült kiszúrnom, ahogy mozgolódott, meg időnként odahajolt a mellett ülőhöz, hogy szép, dús keblekkel áldotta meg a sors őt.

Aztán végre vége lett a szövegelésnek, az ifjú pár immár a tömeg felé fordulva várta a gratulációkat. Igyekeztem az újdonsült ismerősöm közelébe férkőzni, hogy legalább lássam őt teljes valójában, de a tömeg ezt nem engedte. Aztán végre én is odakerültem a párocska elé.

- Részvétem – mondtam szándékosan nem halkan a barátomnak, közben oldalt sandítva vártam az ara reakcióját. A fickó is humoránál volt, mert egy „nekem mondod?” –dal kontrázott.

- Na várj csak, mit kapsz tőlem ha táncolunk – mosolygott rám a nej, miközben megpusziltuk egymást. Szerettem őket, nagyon jó fejek voltak.

Aztán, mikor elindultam kifelé a teremből, egyszer csak előttem termett az a szép nő, akit szerettem volna közelebbről is megismerni. Most hátulról láttam, szépen domborodó fenék, formás lábak haladtak előttem szépen lassan.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem is tudok figyelni a beszédre, amit az anyakönyvvezető mond. Kinéztem egy pontot és csak arra koncentrálok, így legalább nem sírom el magam az örömtől. De olyan meleg van, örülök, hogy a pánt nélküli ruhát vettem fel. No meg, ha minden igaz, ma bemutat Éva valakinek, pedig olyan erősen tiltakoztam, de ha már a leendő férj is megkért, hogy hadd mutassák be a lagzin, akkor nem mondhattam nemet nekik. Így hát a gondolataimba merülve hallgattam tovább a sablonszöveget.

Viszont megzavart valami, éreztem egy tekintetet a jobbra a hátam mögött, szinte a hideg kirázott. Lassan fordítottam arra a tekintetem, de csak éppen, nehogy meglásson az illető. Sajnos nem tudom ki nézhetett, viszont egy jóképű harmincas pasit vettem észre, lehet, hogy ő….áh nem hiszem. Biccentett felém, mintha ismerne, nem is tudtam hírtelen hova tenni, de egy kis mosollyal feleltem, aztán sorra jöttek a gondolatok a fejemben róla. Remélem nem vette észre.

Alig vártam, hogy vége legyen a ceremóniának. Felköszöntöttem az ifjú párt, majd sietve akartam távozni a nagy hőség miatt. Ahogy haladtam kifelé, éreztem ismét azt a fürkésző tekintetet. Nem mertem megfordulni, csak haladtam tovább. és reméltem csak, hogy az a pasi lesz az. Gyalog mentünk egy hatalmas kastélykertbe, ami nem volt messze. Gyönyörű hely egy lagzihoz és az idő is kegyes. Olyan flancosan ki volt dekorálva, olyan tipikus amerikai filmes díszítések. Kör alakú asztalok voltak megterítve, hosszú terítő rajtuk, és a székeken is hosszú ruha volt masnival. Megálltam és vártam, pedig kinn volt, hogy ki hova ül, de Éva intett, hogy mindjárt jön.

Ahogy felém haladt, csatlakozott hozzá egy férfi, az az idegen, aki rám biccentett. Ideérve Éva rögvest bemutatott minket egymásnak:

- Tica hadd mutassam be neked Tomit, róla meséltem

- Tomi, ő Tica, a legőszintébb nő a világon, kérdezz csak tőle bármit. – s rákacsintott.

Kezet nyújtottam udvariasan neki, de ő másképp gondolta, és arcon puszilt. Nem mondom jól meglepett, ahogy az is, hogy Éva magunkra hagyott, bár belegondolva.

- Szóval te vagy Tomi, - kezdtem a beszélgetést- nem tudod, hol ülünk?

- Szia, igen én vagyok, és ismét igen, gyere, odakísérlek. – mosolygott rám, majd folytatta

- Szóval őszinte nő vagy, és tényleg kérdezhetek bármit? – huncut kis gödröcske jelent meg az arcán, amit a mosoly hozott elő

- Igen, persze kérdezz csak – és szintén mosolyogtam, de most belenéztem mélyen azokba a szép barna szemeibe.

Közben odaértünk az asztalhoz és udvariasan kihúzta előttem a széket. Leültünk, természetesen mellettem foglalt helyet. Voltak az asztalon kikészítve italok és rögvest megkérdezte mit önthet.

- Köszönöm, de ha jól emlékszem szerettél volna kérdezni valamit. – szóval? – s felé fordultam és mélyen a szemeibe néztem.

- A neved érdekelne, kh, szóval ez becenév? – átváltott kicsit félénkebb hangnemre.

- Katica a hivatalos nevem, de mindenki csak Ticának szólít. Nem is tudom miért, így alakult. Bevallom másra gondoltam, a kérdésedet illetően. – olyan egészen félreérthető hangsúllyal jelentettem ki neki.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miután Éva bemutatott bennünket egymásnak Ticával, leültünk a helyünkre, és könnyed csevegésbe kezdtünk. Közben lopva körül néztem, mivel nyomban eszembe villant egy korábbi, néhány évvel azelőtti esküvői kalandom. Akkor a barátnőmmel voltam, és azt találtuk ki, hogy sorra látogatjuk az éppen üresen álló szobákat, helységeket, és szeretkezünk, szexelünk. Így is tettünk.

Most, néztem az ablakokat és próbáltam kitalálni, vajon melyik melyik helységé lehet, és az is átvillant rajtam, hogy jó lenne az újdonsült ismerősömmel meglátogatni ezen szobákat….

Mivel Éva nagyon kihangsúlyozta, hogy nyugodtan kérdezhetek Ticától, a számon volt, hogy „nem akarsz kastélyt látogatni egy kicsit velem?”, de nem tudtam, vajon a nő hogy reagálna rá. Lassú víz partot mos, ahogy a szólás tartja, és én ennek megfelelően egy kissé bárgyú, a nevére vonatkozó kérdést tettem fel neki. Ám a válasza végén csak tett egy kis megjegyzést, aminek hatására már bátrabbnak éreztem magam. El is határoztam, hogy az első alkalommal felajánlom neki az idegenvezetést a kastélyba, ahol még én sem jártam sosem.

Az alkalom hamar kínálkozott is. Az ifjú pár tiszteletére pár vendég mondott pohárköszöntőt, majd pezsgőt szolgáltak fel. Koccintottunk a mellettünk lévőkkel, majd a pár felé emeltük poharainkat. Miután megittuk a kellemesen behűtött itókát, a zenészek a húrok közé csaptak. Igazán jó, vérpezsdítő ritmus kerekedett pillanatokon belül, és lassan mindenki táncolni kezdett. Egy kis mozgás a kiadós vacsora előtt kifejezetten jót tesz. Ticát felkértem táncolni, de már ettől vadítóbb gondolatok keringtek a fejemben.

- Azt mondtad kérdezhetek bármit? – szegeztem neki már az első tánc alatt. Bólintott.

- Mit szólnál egy kicsit csendesebb környezethez?

- Tudnám értékelni – felelte a szemembe nézve. Azt hiszem, már akkor tudta mit akarok tőle.

- Várj itt – mondtam, majd Ferihez, a férjhez léptem.

- Merre van egy fürdőszoba? Le kellene zuhanyoznom, nagyon megizzadtam.

Feri útba igazított, majd elindultam, intettem Ticának, hogy jöjjön. Jött.

- Mit találtál ki? – kérdezte, mikor felfelé lépkedtünk a lépcsőn. Szándékosan nem a földszinti fürdőt vettem célba, mivel sejtésem szerint ott hamar nagy lesz a forgalom.

- Csak gyere – feleltem, de mikor már elhagytuk az első emeletet, ismét megkérdezte.

- Arra gondoltam, hogy letusolnék, mivel izzasztó volt a házasságkötő teremben. Volna kedved megmosni a hátamat? Cserében én is megmosom a tiédet.

Bevallom kis izgalommal vártam a válaszát, mert azt nem akartam, hogy mondjuk egy tasli kíséretében faképnél hagyjon. Valahogy nagyon hamar beleéltem magam, hogy végig látogatom vele a helységeket…..

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Vajon meddig megyünk még fel? Ezek a lépcsők soha nem érnek véget?

- Arra gondoltam, hogy letusolnék, mivel izzasztó volt a házasságkötő teremben. Volna kedved megmosni a hátamat? Cserében én is megmosom a tiédet.


Hát nem húzza az időt a megismeréssel az már biztos, de mondjuk nekem sem ez kellett most. Amíg az asztalnál ültünk eléggé kifejezte tetszését felém, vagy inkább a melleim felé. Nem is tudom hova nézett többet a szemembe, vagy a melleimre. Hát igen.


Megállt és várta mit is felelek neki. Az is lehet, hogy éppen most esett le neki, hogy mi van, ha nemet mondok, és itt hagyom. Bevallom hezitáltam a másodperc töredékéig, de inkább…..elmosolyodtam és

- Nem kaptam még ilyen ajánlatot, de ha gondolod, megmosom másodat is – kacsintottam rá, és fokoztam a láthatatlan szenvedélyt köztünk

Megfogta a kezem és húzott felfelé, gondolom tudta hova kell menni. Most már nem volt bátortalan, megnyugodott, hogy benne vagyok egy remélhetőleg jó szexben.


Aztán bevillantak dolgok, hogy vajon mit szól, ha rájön, hogy a ruha alatt nincs melltartó, vagy milyen lesz egy ilyen kastélyban a fürdő. Bár az is érdekelt, hogy átgondolta a dolgot, hisz mégis egy esküvőn vagyunk, vagy elképzelte e már fejben a dolgot.

Mire észbe kaptam már fel is értünk, szerintem a legfelső szintre hozott, mert elfogytak a lépcsők. Majd egy hosszú folyosón majdnem végéig húzott, be egy eléggé nagy ajtón.


Ahogy beléptünk nem is tudtam körbe nézni, mert le lettem támadva, az ajtóhoz nyomott és végignézett rajtam. És a kezemmel próbáltam kulcsra zárni az ajtót, ami elég nehezen, de sikerült. Ennyire még futotta tőlem, de aztán tarkón fogtam és magamhoz húztam. Elég a nézelődésből, nem ezért jöttünk. És egy eléggé heves csókba kezdtünk bele. A keze már a combomon járt, ami nem volt nehéz, mivel rövidke kis szoknyámat elég könnyű volt felhúznia. Felemeltem a lábam és a fenekére tettem, akartam, hogy ujjai kalandozzanak. Majd a nyakamat kezdte csókolni, mintha még nem lett volna ilyenbe része, olyan hévvel tette, de ekkor már nem voltunk magunknál. Ujjaim kezdtek kalandozni a farka irányába, ami már a nadrágon keresztül is érezhető volt. Lehúztam a zipzárt és hámozni kezdtem kifelé, akartam már nagyon, érezni bennem a férfiasságát. Vette a lapot, nem lesz itt vetkőzés, csak egy gyors első menet, már fogtam is a kezemben a keményre ágaskodott farkát és irányt adtam neki. Közben félrehúzta a falatka kis tangámat és már hatolt is belém. Nem mondom könnyen csúszott befelé és olyan jó érzés volt, lihegésem árulkodott efelől.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Amint az ajtó becsukódott mögöttünk, felé fordultam, az ajtónak nyomtam és faltam a tekintetemmel. Gyönyörű nő volt csodásan domborodó dekoltázzsal. Még mielőtt jobban szemügyre vehettem volna magához rántott és megcsókolt. Örültem e kitörésének, mivel ez előre vetítette az elkövetkező pár óra eseményit.

Ujjait éreztem a sliccem körül és már szinte remegve vártam, hogy a tenyerében érezhessem lüktető férfiasságomat. Érintése felszabadította kéjvágyaimat, és már a tangájánál matattam. Mivel egyik lába a derekamnál volt már, a félrehúzott vékony textil mellett akadálytalanul hatolhattam be. Meglepően könnyen becsúsztattam, vaginája éhesen rántotta magába falloszomat. Hátát az ajtónak préselve döfködtem alulról, mellei a szám előtt lüktettek. Legszívesebben letéptem volna róla a ruháját, de nem tehettem. Egyre ütemesebben és erősebben lökdöstem belé a dákómat, szemei lassan lecsukódtak és átadta magát a gyönyörnek. Alig néhány perc, és élvezett. Mámorosan húztam ki belőle, lenéztem nedvétől csillogó erősen meredező szerszámomra, majd a melleire. „Az nem lehet, hogy nem dugom közéjük!” – gondoltam felhevülten. Elkezdtem levenni róla a ruháját, ami nem tartott sokáig, lévén a vékony ruha alatt nem volt melltartó, csak a pici tanga. Pillanatok alatt megfosztottam tőlük, és ott állt előttem meztelenül. Már alig vártam, hogy a maga természetességében láthassam a nőt. A látvány szédítő volt. Gyönyörű, immár kiszabadult mellek, pici has, szőrtelen vagina, formás lába, vörös lábkörmök. Kell ennél szebb? Már toltam is a zuhanyfülke felé. Most már azért remegtem, hogy nagyon alaposan kinyalhassam őt. Mindenhol.

A fülke előtt most ő szabadított meg a ruháimtól, és én is ott álltam előtte meztelenül. Izgató érzés volt a két meztelen test egymás előtt.

A tusolás pillanatok műve volt, és amint megtörtént, már fordítottam is meg, hogy mögé kerülve letérdelhessek.

A csodás nő vette a lapot.

Előre hajolt.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A következő pillanatban már benn álltunk a tus alatt és folyt ránk a víz. A tusolást hamar lerendeztük, nem igazán arra voltunk most ráhangolva. Kívántuk egymást még mindig és, már fordított is meg, hogy háttal álljak neki. Leesett mire vágyik, mit is akar most tőlem. Így előre hajoltam és kitoltam popsimat neki, felkínálva a vizes és egyben izzó puncimat is neki. Letérdelt mögém és kezei belemarkoltak a gömbjeimbe, majd végig simogatta őket, széjjelebb húzta és éreztem, ahogy ajkai érintik érzékeny területemet. Csókolt, majd egyre jobban éreztem nyelvét is. Hüvelykujja a csiklómat vette célba, míg nyelve a bejáratnál izgatott. Körbejárta a területet, minthogy imádta ezt csinálni, az biztos, profizmusa árulkodott e felől. Élveztem, ahogy csinálja, mert puncim hamar bizseregni kezdett, és ezt kihasználva élveztetett volna el, de még nem akartam, hogy teljesen átjárjon a kéj, így elhúztam előle a felkínált nőiességet, de csak egy pillanatra, hogy tudassam vele szándékom. Ahogy ismét bebújt popsim közé, egyre többször akart haladt a másik lukacskám felé, s ahogy elérte, felvillant előttem, hogy még szűz területet vett célba, így elhúzódtam tőle, s megfordultam azzal a lendülettel. Nekitámaszkodtam a falnak, ő felállt, majd megfogta a fejem és vadul megcsókolt, majd elengedett és csak rám nézett. Értettem a célzását, amit felém tett a tekintetével. Most én térdeltem le elé, s marokra fogtam a farkát a tövénél. Nyelvemmel a tetejét kezdtem izgatni, majd beengedtem a számba, érzékien nem akartam sietni sehova. Felnéztem rá, kezeivel a falnak támaszkodott, így folytattam tovább. Én is teljesen a falnak támaszkodtam már, ahogy egyre ütemesen szoptam őt. Le-fel hol a kezemmel csak, hol meg a számmal ingereltem, majd mindkettővel egyszerre. Ekkor, bekapcsolódott az ütembe és már ő is mozgott ujjaim, ajkaim között. Egyre erősebben tette, mikor elengedtem őt, teljesen nekidőltem a falnak és tudta mit engedek most. Lenézett rám a szemei mosolyogtak és nekilátott, hogy meghódítsa farkával a számat. Ellazítottam az izmaimat és engedtem, hogy most irányítson a saját kereteim között persze. Azon szerencsések közé tartozott, akiknek engedtem eme kis különc játékot. Megérdemelte, hiszen olyan jól nyalt, és ez nekem most elég volt, hogy utat engedjek élvezkedésének és persze a saját élvezetemre is. Először finoman puhatolózott meddig is mehet el nálam, de mivel nem ő volt az első nem volt akadálya, hogy ráerősítsen és ezt sejtette is, mert kezeimmel megfogtam a fenekét és a háttérből irányítottam, és jeleztem is felé, ha már nem bírtam tovább és öklendezni kezdtem. Ekkor megmarkoltam izmos hátsóját és megálltunk. Fel felnéztem rá, és ő lenézett rám, ez a tekintet mindent elárult, nem kellettek a szavak egyikünknek sem. Már harmadszor álltunk meg, mikor meglepetésemre…..

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár szerettem volna nagyon alaposan kinyalni azt a szép fenekét, de meglepetésemre hamar elhúzta a szám elől gömbölyű popóját. „Nem baj, hosszú még ez a lagzi!”- gondoltam.

Aztán, alig pár perc, és már előttem térdelt, én meg a száját vehettem birtokba a dákómmal. Mesterien csinálta a dolgot azzal, hogy engedte vad ösztöneimet eluralkodni rajtam, mégis ő irányított. Ha picit erősebben akarta, csak meghúzott maga felé a fenekemnél fogva, ha meg túl mélyre szaladtam, belemarkolt a farpofáimba. Iszonyúan élveztem a játékot, és a második ilyen leállásnál hirtelen elhatározásra jutottam: felállítottam, ismét megfordítottam és ő a kezeivel a falnak támaszkodott. Amint kitolta felém a popsiját, már tettem is be neki a lüktető férfiasságomat. Azonnal tövig nyomtam a lucskos, forró puncijába, mely úgy nyelte be a dákómat, mint egy éhes farkas a finom falatokat.

Mivel nem akartam hosszan távol maradni a gyülekezettől, igyekeztem hamar dűlőre vinni a játékot, és előbb kicsit lassabban, aztán már erősen kefélni kezdtem. Egyik kezemmel előre nyúltam és megmarkoltam hintázó keblét. A finom, puha bőre, kemény bimbója megvadított, és megsokszorozta az amúgy sem kevés energiámat, amit igyekeztem belé ontani. Aztán éreztem, hogy elindulok a kitörés édes, mámorító útján.

Kitörő magjaimat ontottam belé, miközben két kézzel rángattam magamba a derekánál fogva, közben lenéztem a még kinyalásra váró fenekére, és szilárdan elhatároztam, hogy a következő állomásunkon egy villámgyors zuhany, és aztán ha mást nem is, de alaposan kinyalom a popóját, aztán egy szélseben nyalás, és orgazmus.

Ez volt a terv.

Ismét gyors tus, öltözés, majd igyekeztünk lemenni a többiekhez. Lent még javában folyt a tánc, itták a vacsora előtti röviditalokat, mindenkinek széles jókedve kerekedett ekkorra.

Csupán az ifjú férj küldött felém egy szemhunyorítást, mikor megpillantott bennünket. Abban a hunyorításban egyszerre volt kérdés, elismerés és talán irigység is….

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen csak befejeztük a második menetet, és már ismételten gyorsan tusolni kezdtünk. Mind a ketten arra gondoltunk, hogy nem kellene sokáig távol maradnunk a gyülekezettől. Még a végén…. A szemem sarkából láttam, ahogy az ifjú férj elégedetten mosolyog a szemeivel Tomira. Hm. Leültünk az asztalhoz, és ismét udvarias pasinak bizonyult újdonsült szexpartnerem. Iszogatni kezdtük a rövideket sorra, vártuk a vacsorát, ami hamarost meg is érkezett. Elfogyasztottuk, majd mikor már ismét a táncparketté volt a főszerep a fülébe súgtam, hogy:

- Fenn maradt a bugyim

Szó nélkül felállt és távozott. Én is erre számítottam, hogy lehozza nekem, és talán megmutatja nekem a tánctudását is. Kis idő múlva visszajött hozzám, de ahelyett, hogy átadta volna, leült mellém és elkezdett egy sablonos szöveget nyomni. Néztem rá kérdően, de ő csak beszélt, de láthatóan már nem bírta sokáig, mert arcára egyre jobban kiült a mosoly.

- Hol van, megtaláltad? – kérdeztem

- Meg persze itt van a zsebembe, de nem kapod meg, még nem.

- Miért? – most már kicsit nyugtalanabb is voltam

Ekkor az utolsó vendég is, aki velünk volt az asztalnál távozott, nem maradtak tovább, hál istennek. Ekkor ismét felállt és Ádámhoz ment, majd valamit súgott a fülébe, és visszaült mellém. Vártam mi lesz, mert úgy éreztem ennek jó vége nem lesz. Valamit kieszelt az biztos.

Pár perc múlva odahajolt hozzám, de előbb odabiccentett a barátjának, aki az órájára nézett, majd Tomi leejtett valamit és azzal a lendülettel, hogy felvegye, bebújt az asztal alá.

Moccanni nem mertem. Mit akar? Na, ne, ezt csak nem teszi meg. Cikáztak a gondolataim, de ekkor éreztem, hogy a bokámat kezdi simogatni, majd halad felfelé, és éreztem leheletét is, de csókot nem ejtett, csak haladt felfelé. Szóval csak az alkalomra várt, hogy senki ne legyen az asztalnál. Egyre szélesebbre nyitotta a lábam, mely most mintha földbe gyökerezett volna, de ő kezdett ellazítani. A hosszú terítő, mely a földig ért, most kicsit felgyűrve az ölembe és én jól közel ültem az asztalhoz, és egyre lejjebb csúsztam a széken, ahogy Tomi ujjai egyre jobban haladtak a puncikámon. Már-már a bejáratot ingerelte, mikor felénk tartott az egyik asztalnál ülő hölgy, meghűlt bennem a vér és ezt gondolom érezhette lent lévő férfi is. Ekkor egy ismeretlen férfi elkapta szegényt és visszarángatta a táncparkettre. Az ifjú férj rám nézett és mosolygott. Ekkor tudatosult bennem, hogy ezt a kis akcióját többen is tudják, elpirulhattam rendesen, de nem volt időm semmire, mert már nyelvét is éreztem felizgult punámban. Ujjai belül voltak és egyre ütemesebben kezdett bennem mozogni. Ezt nem bírom ki, de közben nyugodtnak kell maradnom, különben észreveszik rajtam. Már lehajtottam a fejem kissé, hogy mély levegőt vegyek, és sűrűn emelgettem a poharat is. Egyik kezemet aládugtam az asztalnak és megfogtam a fejét, hogy hagyja már abba, mert nem lesz jó vége. Csak levette a fejéről a kezemet és folytatta, ekkor már nem azért fogtam meg a kezét, hogy hagyja abba, hanem mert küszöbön volt, az élvezésem és én diktáltam neki az ütemet. Most mit csináljak egy pillanatra forgott az agyam, hogy ne bukjak le mindenki előtt. Összeszorítottam a fogaimat, majd ahogy tudtam kissé lehajoltam és ahelyett, hogy sikoltottam volna az asztal alá mondtam neki a magamét. Valahogy le kellett vezetnem. Kis röhögés jött alulról, mikor meghallotta, hogyan élveztem el. Jól összegyűrtem a terítőt a kezemmel ez eléggé látszódott is. lehajoltam, mintha nekem is leesett volna valami, és megkérdeztem, hogy akar kijönni feltűnés nélkül. Választ nem kaptam, de ekkor felemelte az egyik lábam, majd a másikat és óvatosan felhúzta a bugyimat, amit lehozott az emeletről nekem. Mint aki jól végezte dolgát.

Ekkor Ádámra néztem nem is tudom miért, ő meg az órájára nézett, majd kezébe vette a mikrofont és ekkor mindenki rá kezdett figyelni. Ekkor bújt ki Tomi az asztal alól és mellém ült.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevallom, amíg el nem szólta magát, hogy a bugyiját fent hagyta, nem volt konkrét elképzelésem a következő helyszínt és időpontot illetően. Azt tudtam, hogy hamarosan ismét kinyalom őt, de csak ennyit.

Ám, szerencsés voltam, mivel mellettem ült, és bugyi nem volt rajta….Rövid, cinkos párbeszéd a barátommal miután lehoztam a bugyiját, majd kis idő múlva már az asztal alatt voltam, és remélve, hogy mindenki a mulatozással foglalkozik, én az eleinte nehezen nyíló lábak között haladtam felfelé.

Jókat kuncogtam, mikor elképzeltem, hogy milyen arcot vág fent, hogy le ne bukjon, miközben nyalom a punciját…..

Időnként felénk közeledő hangokat hallottam, és éreztem, amint nőm teste megmerevedik, aztán ellazul. Az orgazmusa sem volt hétköznapi. Ilyen csendben, feltűnés nélkül szerintem még sosem élvezett el. Meg is kaptam a magamét szóban, közvetlenül az orgazmus után, miközben én még mindig alul voltam. Sejtettem, hogy nem marad adós.

Mikor már mellette ültem, a barátom, gondolom ismételt üdvözlésképpen magához ragadta a mikrofont, és beszélni kezdett. Kivétel nélkül mindenki a táncparketten állt, és felé nézett, mi meg a tömeg mögött voltunk, szemben a beszélővel. Én is őt néztem, ám Tica egy pillanat alatt lecsusszant az asztal alá, és a következő pár másodperc alatt már szopta is a dákómat. Tudtam én, hogy megkapom a magamét tőle. Az asztalterítő most az én hasam alatt omlott az ölembe, kissé az asztal alá csúsztam, lábaimat nem is kellett szétnyitnom, Tica olyan hévvel nyomta szét, hogy szinte görcsöt kaptam.

A sors nem volt kegyes hozzám, az én élvezésem sem lehetett felhőtlen. Az egyik matróna, a feleség családjából odaült mellém….Én hanyag eleganciával, lezserül ültem a széken, ő mellettem, engem nézett, bemutatkoztunk egymásnak, miközben Tica, szerintem némi bosszútól vezérelve, a makkomat harapdálta. Beszédem időnként akadozott, a verejték elöntötte a homlokomat, a nő meg egyre csak udvarolt nekem.

- Bájos partnere merre van? – kérdezte fontoskodva.

- Az asztal alatt – mondtam hamiskás mosollyal arcomon, mire felnevetett. Jó poénnak tartotta. – Felment a mosdóba – tettem hozzá sietve, mielőtt – tisztán viccből – az asztal alá nem nézett.

Lassan fészkelődni kezdtem, pedig nem volt öt perce, hogy Tica dolgozni kezdett rajtam. A nő meg csak ült mellettem, élénken ecsetelte a feleség derekasságát, talpraesettségét, és hogy a férj micsoda mázlista, hogy ilyen arát talált.

- De maga is nagyon szerencsés, illenek egymáshoz a partnerével – tette hozzá.

- Igen, nagyon szerencsés vagyok – mondtam két árnyalattal tompább hangon. A nő látta rajtam, hogy valami nem stimmel, de nem tette szóvá. Talán azt hitte, megártott az alkohol. Pedig csak akkor éltem át életem leghalkabb élvezetét.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hát nem volt semmi, amit velem művelt, és már gondolataimban vissza is adtam neki, csak az alkalomra vártam. Szerencsémre ez is hamar elérkezett, és azon kapta magát, hogy keményen szopom őt az asztal alatt. Én is mosolyogtam néha, ahogy elképzeltem őt, hogyan palástolja érzéseit a tömeg előtt. Aztán nekem is jutott a meglepetésből, mikor látni véltem egy pár női cipőt errefelé közeledni, majd le is ült Tomi mellé. Hangjából ítélve, majd a beszélgetésből kiderült, hogy igencsak koros nőről van szó. Tomit meg tovább kínoztam alul, miközben próbált udvariasan társalogni. Most gonosz énem került előtérbe és egy pillanatra sem hagytam abba a szopását. De volt egy pillanat, mikor a nő megkérdezte hol vagyok és ő rávágta, hogy az asztal alatt. Ekkor tényleg megálltam, ha most benéz, akkor végünk, de hamar kivágta magát, gondolom neki is leesett a dolog. Ez volt a végszó nekem, leengedtem lassan a farkát, hogy érezze, komolyan gondolom és elmegyek itt és most a végsőkig vele. Még párszor megtettem és éreztem, ahogy számat elönti a melegsége, Halkan nyeltem, nehogy gond legyen, kíváncsi lettem volna az arcára mikor belém élvezett, hogyan tudta palástolni a nő előtt. Mindenesetre hangja megváltozott és gondolom a nőben tudatosult valami, mert felállt és távozott, persze kellő tisztelettel. Tomin meg éreztem a megkönnyebbülést, már nem ült olyan feszülten, pedig…..

Aztán lenyúlt az asztal alá és én adtam neki a kezem, tudtam kisegít, ha úgy adódik.

- Gyere te kis cafka….- persze nem rossz értelembe mondta a szavakat- ez nem volt szép tőled, nagyon nem. – már-már komolyan is akarta mondani, de elmosolyodott.

- Nem volt szép? a te kis ténykedésed sem, bár jól esett. – szemébe néztem és teljes komolysággal közöltem vele, hogy- ez folytatást követel

Arcára kiült a meglepetés, azt hiszem erre most nem számított. Kézen fogtam és a táncparkettre vezettem.

- Mutassad, mit tudsz – huncutul mosolyodtam el felé

Szó nélkül karolt át és fogta meg a kezem és már át is vette a vezetést. Jól magához szorított, hogy ne tudjak kibújni a táncos szorításból. Keze először a derekamat fogta, majd mikor már egy másik szám következett, természetesen lassú akkor egyre lejjebb haladt egészen a popsimig. Bevallom jól esett, főleg mikor egyre kijjebb húzott.

- Akkor folytassuk – súgta a fülembe, hogy ne hallja senki

- Jó, te jössz! – súgtam vissza

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Magamba fojtottam a magömlésem finom kínját, miközben igyekeztem kerülni a nő tekintetét. Szerencsére talált magának jobb partnert, és pillanatokon belül távozott. Végre magamra maradhattam, miközben éreztem a forró szájat a szerszámomon, és azt is éreztem, hogy a spriccelésem pillanatában sem távolodott el a száj tőlem….Hanyag eleganciával ültem a székemen, miközben alaposan megfejtek, és fehér nedűm egy éhes gyomorban landolt.

Mikor úgy éreztem, senki nem figyel, kisegítettem partneremet az asztal alól. Kipirult arccal bukkant fel mellettem, ám pár csipkelődő mondat után magával ragadva a táncolók közé vetette magát. Mire észbe kaptam, már ott vonaglottam én is a sok nevetgélő vendég között. Aztán a tempó egészen lelassult, lagzihoz képest nem megszokott módon lassúzni kezdtünk. Bár az imént csepegtettem el az utolsó magjaimat, a nő közelsége, csípőjének vonala, aztán a feneke domborulata hamar vért pumpált éledező dákómba.

Lassan elkezdtem kifelé kormányozni őt a tömegből. Már lestem a következő állomásunk helyét, és miközben gondolatban végig jártam az emeletek helységeit eszembe jutott egy hatalmas gardrób, ami éppen akkor nyitva volt, mikor a másodikra vonszoltam fel őt. Mindjárt megjött az életkedvem, és a fülébe súgtam merészen:

- Akkor folytassuk.

- Jó, te jössz – súgta vissza.

Megvártam, amíg elhalkul a zene, és mielőtt az új ritmusba kezdett volna, kézen fogtam és most én vonszoltam magam után.

Az elő emeleten mindjárt a forduló után is volt egy mosdó. Megálltam előtte.

- Hozd rendbe magad, és gyere be oda – mutattam a majdnem szemben lévő helységre. – Ott várlak. Ő bement a mosdóba, én a gardróbba. A kulcsot belülre tettem. Levetkőztem, teljesen meztelenre. Amint a nő belépett, bezártam az ajtót, és neki estem. A ruhájától pillanatok alatt megfosztottam Amint kiléptettem a bugyijából már fordítottam is nekem háttal, és teketóriázás nélkül belenyaltam a fenekébe. Felszabadult belőlem valami gátlás, mivel ezt szerettem volna szinte attól a pertől, mióta megláttam. Most a két finom domb között volt az arcom, ő előre hajolt, hogy teret engedjen nekem. Finom, puha bőre az arcomra simult, teste időnként megremegett, én meg újra és újra hevesen nyaltam. Isteni érzés volt.

Ekkor lenyúlt, megmarkolta a dákómat, és kíméletlenül verni kezdte. Én meg ha lehet még erősebben nyaltam. Szinte fuldokoltam, alig kaptam levegőt, de egyre csak nyalni akartam. Néha lejjebb is érintettem, ilyenkor egészen nedves puncija ismét egy kéjért kiáltott. Akkor kapja meg!

Felálltam, Beigazítottam a dákót, és belöktem. Szinte feljajdult, de nem a fájdalomtól, hanem a hirtelen behatoló okozta kéjtől. Amint beérkeztem, sebesen kefélni kezdtem.

Az akció nem tartott sokáig. Pár perc alatt a csúcsra juttattam, majd a parkettára fekve magamra húztam és meglovagoltattam. Így is kapott egy orgazmust.

Alig beszéltünk. Felöltöztünk, és hamarosan ismét lent voltunk.

Most kicsi szünet volt, a zenészek iszogattak, ahogy a vendégek is.

- A következő menet a tiéd – mondtam neki halkan. Rám nézett és csak elmosolyodott.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem mondom meglepett, mikor ismét magával húzott egészen egy ajtóig. Bár előtte még bementem a mosdóba rendbe hozni magam, majd beléptem az ajtón, amit mutatott. Nem volt rest, mert már pucéron várt. Nekem esett és hamarost már mezítelenül álltam előtte. Illetve háttal, mert megfordított és belenyalt a popsimba, mintha ki lett volna rá éhezve úgy nekiesett a nyalásnak. Már nem tiltakoztam, ahhoz túl sok minden történt már köztünk, hogy ezt ne engedjem meg, még ha tiltott is volt eddig mindenki számára, valahogy őneki muszáj volt engednem. És irdatlanul jól csinálta, mert olyan élvezetek jöttek rám, amilyet nem éreztem még. Megfogtam a farkát és verni kezdtem, fokozni akartam az izgalmakat. Mikor a puncimhoz ért véletlenül, vagy direkt nem tudom, de azt hittem felrobbanok. Érezhette, mert hamar felállt és már tolta is belém a rúdját. Mindezt oly hírtelen tette, hogy már fájt, a kéjtől, de annyira élveztem, hát még mikor csak dugott, ahogy beléfért. El is élveztem pár húzás után. Majd lefeküdt és mondania sem kellett és már ültem is bele. Nem tartott sokáig és ismét élveztem rajta egyet. Felöltöztünk, hiszen nem maradhatunk sokáig távol, feltűnő lenne.

Nem mondom ilyet még nem éltem át, olyat mutatott nekem, amire nem is gondoltam volna.

- A következő menet a tiéd – mondta nekem halkan. Rá nézetem és csak elmosolyodtam.

Leültünk az asztalhoz és ismét inni kezdtünk, amin nem is csodálkozom, hiszen kifulladtunk az elmúlt percekben. Mivel most én jövök iszogatás közben gondolkodtam is, hogyan tovább, hiszen ő meg tud lepni, eddig legalábbis ezt tette velem, nem maradhatok adós. Megláttam a habos sütiket az asztalon tőlünk nem messze és már be is indult a fantáziám és el is képzeltem, ahogy….. Végre ismét szólt a zene és kevesen lettek körülöttünk, csak a pincérek jöttek-mentek, és én intettem is, hogy felénk is jöjjön egy.

Kikértem egy kávét, de kértem hozzá egy tejszínhabot is. Nem is néztem Tomi szemébe, nehogy megsejtse, hogy mire készülök vele. Tetettem, hogy inni akarok.

Hamar a kezeim közt volt a flakon és odaadtam neki, hogy tegye el a zakójába és most én fogtam kézen és már sétáltunk is egy sűrűbb bokros fás terület felé. Ott már félhomály volt csak, ami szűrődött az már szinte kevés volt, hogy meglássanak minket. Kerestem egy megfelelő méretű fát és nekitoltam, hogy háttal legyen a tömegnek, bár nem láttak volna minket, de ki tudja. Megcsókoltam őt és közben gomboltam ki a nadrágját, és húztam le a zipzárt. Kezeim közé vettem a már kissé ágaskodó hímtagot és dolgozni kezdtem rajt, hogy teljesen készen álljon. Hozzá préseltem magam, hogy mocorogni ne tudjon, csak a kezemnek hagytam helyet, hogy dolgozzon. Kivettem a flakont a zsebéből és elkezdtem felrázni, miközben ajkaimmal érintettem a dákója hegyét. Éreztem, hogy legszívesebben ráhúzna, de a kíváncsisága felülkerekedett. Végre megfelelő volt már a tejszínhab, így ráengedtem a farkára, de még csak egy picit. Fel is szisszent, gondolom, mert hideg volt majd a nyelvemmel kicsit szétkenve nyaltam le róla. Ismét egy fújás, de most már nagyobb, és most már nem csak a nyelvem, de ajkaim is besegítettek eltüntetni a habot. Élvezte az édes kényeztetést, mondania sem kellett. Sokáig nem vacakolhattam az idő miatt, így most már teljesen befújtam és bekapva az egészet visszafelé nyaltam le róla, amit le kell. Élvezettem tettem még ezt meg párszor vele, majd egyre erősebben, intenzívebben kezdtem szopni őt, hisz a csúcsra akartam juttatni. Kezeim követtek a szám mozgását és erősen szorították az izgalomba lévő farkat. Úgy látszott ez kellett neki, mert jó pár erősebb mozgás rajt és éreztem, hogy kitörni készül. Engedtem, hogy telelövellje a számat, és csurogni hagytam lefelé a torkomon. Nagyokat nyeltem a még számban maradó anyagot, majd alaposan lenyaltam a farkát, hogy el tudja tenni. Felálltam és visszacsomagoltam, a farkát a hejére, majd visszatettem a flakont a zsebébe és távoztunk a fák árnyékából.

Még javában táncoltak, és bevallom kedvem is lett volna hozzá.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imbolygó járással, rogyadozó lábakkal lépkedtünk ki a fák közül. Alaposan megdolgozta a dákómat, ellentmondást nem tűrőn szívta ki belőle minden cseppemet. Arra nem számítottam, hogy az egyébként is igénybevett makkomat hideg habbal hűti le, ezzel nem kis örömet okozva nekem. Volt fantáziája a nőnek ezt már láttam.

Mikor még a teremben voltunk, és ott láttam ugyan érdekes gondolatok keringtek a fejemben vele kapcsolatban, de azt nem gondoltam volna, tud meglepetéseket is okozni.

Most, mikor kifelé lépkedtünk a fák közül már törtem a fejem a visszavágón, igaz, némi szünetet beiktatva.

Éppen kapóra jött a sóvárgó tekintete a táncolók felé, így nyomban invitáltam is egy kis rázásra. Szerencsére az első bizonytalan lépések után visszanyertem az erőmet, így alaposan megforgattam. Néhány dal után kipirulva, lihegve nevetgélt, de nem volt elég neki, hát tovább roptuk. Közben nem titkolva bámultam hintázó melleit, ringó csípőjét. Előtte titkon lessem őt? Hiszen már annyi mindent adtunk egymásnak. Közben persze lázasan törtem a fejem a következő lépésemen.

Az idő nekem, nekünk dolgozott. Egyre sötétebb lett, a lámpákat bekapcsolták ugyan, de ez csak a javunkra szolgált. A fényen kívül jótékony sötétségbe burkolóztak a fák. Mivel hirtelen jobb ötletem nem volt, egyre sűrűbben nézegettem a fák felé. Elkapta a pillantásaimat, mire egy szemöldökrántás volt a reakciója. „Menjünk?” – olvastam a szemeiből.

Még vártam egy kicsit, hogy a sötétség teljes legyen, aztán a derekánál átkarolva andalogni kezdtünk. Aki látott minket, az egy sétáló párocskát látott, akik azonban néhány perc múlva már sehol sem voltak. Azaz dehogynem. Már a fák között lépkedtünk, alaposan körülkémlelve, nehogy avatatlan szemek elé kerüljünk.

Az egyik fánál megálltunk, szembe fordítottam vele, nekitámaszkodott, én meg leguggolva lehúztam a bugyiját, majd a csípőjénél fogva kissé elhúztam a fától. Alaposan előre hajolt, én meg már álltam is mögé. Forró puncija pillanatok alatt magába szippantotta a férfiasságomat, aztán viszonylag lassú lökésekkel elkezdtem kefélni. Csendesek voltunk, bár ne mis hallott volna minket senki.

Az orgazmusát most nem nyelte le. Nem túl hangosan, de utat engedett a belőle feltörő kéjnek.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Leolvasta a tekintetemből, hogy táncolni van kedvem. Nem csak, mert szeretek, de pihenni is kell, mert az elmúlt órák kicsit lefárasztottak minket szerintem. Engem legalábbis igen. Ahogy észrevettem tánc közben a dekoltázsom nem hagyta hidegen, és egyre sűrűbben nézegetett a fák felé. Szóval ismét készen áll a következő menetre? Hát, ha így akarja, akkor legyen így. A szemeim árulkodtak, hogy jó lenne eltűnni a fák sötétségében. Lassan lépkedtünk a sűrűség felé, majd nekitámasztott egy fának és már bennem is volt. Nem kicsit csigázott fel a tudat a tett, amit művel velem egész nap és most is, gondolataimban látott olyan élvezettel dugott, hogy nem bírtam magamban tartani az élvezetek csúcsát. Bár a zene elnyomta kissé hangosra sikeredett sikolyomat, azért csak bennem volt a félsz, hogy talán mégis….Azt már észrevettem, hogy nem szeretne belém élvezni, egyenlőre nem, így mikor kikefélt belőlem egy orgazmust azzal a lendülettel kihúzta a farkát és eltette. Ismét egy kis játék volt köztünk, ahol most ő irányított. Visszaandalogtunk az asztalhoz és kicsit leültünk. Közelebb húzódtam hozzá s a fülébe súgtam:

- Köszönöm szépen

Mosolygott, amennyire én láttam. Felálltam és egy szó nélkül távoztam mellőle. Nem sejtette hova is készülök. Ismertem a főpincért, volt már hozzá szerencsém egy éjszakára. Ő nem szervírozott, hanem bent irányította az eseményeket. Így megkerestem és kértem tőle, hogy adja kölcsön nekem a borospince kulcsát, és ha lehet ne engedjen be senkit, míg….Szó nélkül adta nekem, tudta mire készülök, volt már része „bennem”, ilyen jó kis szituban. Azért hozzátette, ha lehet, ne egy méregdrága bort bontsunk ki, és siessek, mert még ő is lebukik. Na persze, majd órákat töltünk lent a hidegben.

Visszamentem az asztalhoz és szó nélkül fogtam kézen a lovagomat. Csak egy kulcsot mutattam neki, hogy felcsigázzam, és nem is kérdezett semmit, csak követett. Pár ajtón keresztül mentünk, majd elhaladtunk egy folyosón és végül a végén, egy kis csigalépcsőn mentünk lefelé. A végén egy ajtó volt, ahova az én kulcsom pont beillett, és már nyitottam is ki előtte.

- Nos, van pár szabad percünk itt. – használjuk ki

Befelé húztam őt a belső térben volt egy kis asztalka, nekitámaszkodtam és hívtam felém, de nem szemből akartam, hanem nekem háttal. Kis értetlenség után megfordult és hagyta magát. Én meg kigomboltam és lehúztam a naciját picit és már matattam is a farka felé. Kezembe vettem és elkezdtem rajt dolgozni, míg másik kezemmel a mellkasát simogattam. Nem is volt szükség sok munkára, felizgattam, amennyire csak tudtam őt így ilyen helyzetbe, majd meg-megharapdáltam a nyakát. Látszott rajt, hogy szeretné, ha befejezném, de nekem eszembe sem volt itt kielégíteni, ahhoz túlságosan hideg van. Fülébe súgtam, hogy:

- Látod szembe azt az üveget, azt hozd magaddal majd. És most fordulj meg. – ezt már utasításként mondtam neki

Szó nélkül tett eleget kérésemnek, én meg leguggoltam és bekaptam a keménységét, egy szopás erejéig, majd visszacsomagoltam.

- Mit szólnál, ha azt a bort máshol innánk meg? Talán nem tűnik fel senkinek, ha egy kicsit tovább maradunk el. Vagy?....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor szó nélkül eltűnt mellőlem kicsit meglepődtem, de aztán azt gondoltam, hogy megy a toalettbe. Ám hamarosan előkerült, meglengetett egy kis kulcsot az orrom előtt, majd ismét szó nélkül kézen ragadott, és vonszolt maga után. Nem nagyon forszíroztam a kérdést sem magamba, sem hangosan, hogy hová megyünk, sejtettem, hogy nem lesz rossz nekem, ha követem. Pár lépcsőforduló, pár lépcső lefelé, és a pincében találtam magam. Egyenesen egy ajtóhoz ment, kinyitotta, majd betessékelt, és bezárta. Egy pillanatra meglepett, hogy ebben a dohos, hideg pinyóban akar szexelni velem, d aztán úgy gondoltam, hogy itt még úgysem voltunk.

Háttal neki álltam, lehúzta a nadrágomat, rögtön kézbe vette a szerszámomat, pár mozdulattal már fel is izgatott. A hideg ellenére nagyon hamar férfiasan meredezett előre a dákóm. Néztem a finom ujjait, amint rácsavarodtak, megmarkolták puha bőrömet, jártak fel-le a rúdon, közben előbukkant vöröslő makkom.

A másik keze a mellkasomon járkált. Piszok jó volt, szerettem volna, ha elélveztet, de e pillanatban megfordított, leguggolt, és bekapta. „Így még jobb is!” – gondoltam. „Oda is élvezhetek.” Már láttam lelki szemeim előtt az arcát, amint mohón nyeli a spermámat.

Azonban ismét keresztül húzta a számításaimat. Felállt, visszacsomagolta a harcias dákót, majd rábökve a pár perccel korábban magamhoz vett palack borra így szólt:

- Mit szólnál, ha azt a bort máshol innánk meg? Talán nem tűnik fel senkinek, ha egy kicsit tovább maradunk el. Vagy?....

Mivel az agyamban lüktetett a vér, amit az elmaradt orgazmus váltott ki, nyomban rávágtam:

- Vagy.

Azzal elkaptam, megfordítottam, lerántottam róla a bugyit, és egyszerűen csak előre döntve hátulról behatoltam. Szinte állatias ösztön kerített hatalmába, hogy a magamévá tegyem a nőstény ördögöt, aki képes úgy játszani a testemmel, mint egy művész a hangszerén. De a bosszú is belém fészkelte magát. Ha ő kitolt velem, akkor én is kitolok vele....Figyeltem a lihegését, nyögését, és mikor úgy gondoltam, hogy élvezne, kiszálltam belőle. Felhúztam a bugyiját, megfordítottam, majd az arcába vigyorogva mondtam:

- Na mehetünk meginni azt a bort!

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ahogy reagált a „vagy”- omra, arra nem is számítottam. Olyannyira sikerült az izgatásom, hogy rögvest meg is fordított, lerántotta rólam a bugyit és már tolta is belém a farkát. És milyen jól esett, pont ez kellett nekem. Elvesztette a fejét olyan élvezettel tolta ki-be belém a dákóját. Nekem meg persze nem is kellett volna sok, hogy elélvezzek, de a csúcs előtt kirántotta belőlem és felhúzta a bugyimat, majd megfordított és szó szerint az arcomba nevetett.

- Na mehetünk meginni azt a bort!

Forrt bennem a düh és a dac egyszerre, hogy tehette meg ezt velem, de aztán, ahogy jött el is múlott ez az érzés.

- Mehetünk, van még egy másik kulcsom is. – kacsintottam rá

Előtte lépkedtem, fel a lépcsőn, a folyosón. A végén ott várt a főpincér, már kicsit félt, nehogy lebukjunk, aztán a kulcsot a kezébe adtam, és adtam neki egy puszit, miután a fülébe súgtam, hogy köszönöm. Majd folytattuk tovább a sétát, egészen fel a toronyig. Legalábbis, ha lehet ezt toronynak nevezni. Kicsit magasabb volt, mint a felső szint, de semmi nem volt ott, csak, mint egy nagy terasz úgy nézett ki. Viszont elég magasan voltunk, hogy lentről ne lássanak minket, és a világítás sem volt jó itt. Ide kellett a másik kulcs, (és ezt is a főpincér adta) hogy ismét egy „titkos” helyre vigyem őt.

Ahogy becsuktam az ajtót mögötte, tudtam be kell fejeznünk, amit elkezdtünk. Levettettem a ruháimat, amit ő végignézett, majd közelebb léptem, elvettem az üveget, és letettem az ajtó elé.

- Erre máshol lesz szükségünk.

- Máshol? – nem értette

Megcsókoltam, majd a párkány széléhez mentem és feltettem egyik lábam.

- Gyere, fejezzük be

Hozzám lépett, majd lehúzta a nadrágját és már tolta is belém a férfiasságát. Átkaroltam a nyakát és a fülébe súgtam, hogy:

- Élvezz belém

Ez nagyon felcsigázhatta, mert egyre hevesebben döfködött alulról, és közben a popsim felé vitte kezét és ujjai belém – belém markoltak. Szó szerint már fájt a dolog, de nem érdekelt, mert hallottam, ahogy a fülembe szuszog, és amit egyre erősebben éreztem. Tudtam, hogy most nem éppen egy hosszú parti lesz.

- De ha én most elélvezek…..

- Élvezz, hosszú még a nap – súgtam vissza neki

Az óra szerint már javában elmúlt éjfél, és eszem ágában sem volt befejezni reggelig ezt a fajta szex játékot. Ekkor két nagy lökést tett belém és már éreztem is, szétáradt bennem is az élvezet és én egy erősebb harapással fejeztem ki, a vállán. Végigsimította a hátam a testem, egy kis levezetésképpen.

- Ezt folytathatnád máshol is

- Nincs ellenemre – szinte azonnal rávágta

- Jó, akkor kövess

Mivel nem messze voltunk a fürdőtől, ahol nemrég megejtettünk egy kis élvezetet, így fel sem öltözve kikukucskáltam az ajtón és mivel senki nem jött, a ruháimmal a kezembe sétáltam a fürdő felé. Ahogy az első lépést megtettem hátrafordultam és láttam Tomin a meglepettséget és valami kis huncutságot is egyben. Talán nem számított rá, hogy meg merem tenni. De az a pár lépés, reméltem, hogy nem bukom le. Ő meg hozta utánam a kulcsot és az üveget is. Beléptem a szobába és rögtön a tus alá álltam, viszont most ő kinn maradt, nézte, ahogy végigmosom a testem, a lában, amin végigcsorgott a leve, alaposnak kellett lennem. Ritkán vettük le egymásról a szemünket, Én élveztem, hogy néz, és ő meg élvezte a látványt, ahogy egy nő mosakodik. Persze, hogy nem simán tusoltam, hanem belevittem egy kis erotikát is. Ahogy kiléptem a tus alól, megfogott egy törölközőt és már el is kezdett megtörölni. Néha elejtett testem porcikáin egy-egy puszit, ez nem csak jól esett, de valahogy a tisztelet is volt benne. Ez elárulta, mennyire szereti a női nemet, bár erre már rég rájöttem, de ez csak megerősítés volt. Felöltöztem, megigazítottam magam, majd ismét kézen fogtam és húztam, kerestem egy szobát, ahol ágy is van. Letettem vele az üveget.

- Térjünk vissza az esküvőre, de csak egy picit

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tusolása maga volt a gyönyör. Finom erotikával fűszerezett fürdés, testének minden zugát alaposan megmosta, közben persze nézett engem, hogy nézem-e őt, és hogy tetszik-e a látvány….Tetszett. Legszívesebben beálltam volna mellé, és alaposan kinyaltam volna mindenhol. Sejtettem, hogy ez fog történni majd, de nem most és nem itt.

Aztán ismét kézen fogott, behúzott egy szobába, majd kérésére lementünk a násznéphez. Mivel kifejezetten csak rövid időt mondott, amit lent töltünk, megittunk egy pohárka nedűt, megmutattuk magunkat a népnek, majd osontunk is fel ismét a szobába.

Belépve a sötét, kellemesen hűvös helységbe magunkra zártam az ajtót, hozzá léptem, magamhoz húztam és megcsókoltam. Jól esett ez a finom közelsége, de testünk már egymásnak simult, és mindkettőnkben ott lüktetett a vágy. Csók közben kezeim elkezdték bejárni testének zugait, közben lassan elkezdtem lehámozni róla a ruháját. Hamarosan mindketten meztelenül álltunk kegymás előtt. Csókjaink egyre hevesebbekké váltak, és elindultunk lassan az ágy felé. Lefektettem, fölé hajoltam, a csókjaim a vállán, nyakán, majd a mellein cuppantak. Bimbójával finoman eljátszottam, légzése elárulta, hogy jól esik neki a kényeztetés, én meg már alig vártam, hogy végre a lába közé fészkelhessem magam. De most másképp szerettem volna. Mellé feküdtem, miközben már a puncijánál jártam, felkínáltam neki a dákómat. Finoman bekapta, csókolgatta, majd szopogatni kezdte. Most lágy volt, finom, nem mohó, ám ez is pokolian jól esett tőle. Szerettem volna teljesen a magamévá tenni testének réseit, ezért magamra fordítottam, és végre a pucija teljesen befedte a számat. Miközben ő szopogatta a szerszámomat, és nyaltam a punciját és a popsiját felváltva. Időnként, mikor agyamat teljesen elöntötte a vágy, úgy rátapadtam a lyukaira, mintha az életem függene tőle. Egyre mohóbban nyaltam a két lyukat, ő meg egyre sűrűbben nyomta magát az arcomra. Lassan eljutottam abba az állapotba, hogy azt tesz velem, amit akar. Teljesen a rabjává váltam gyönyörű testének.

Kis idő múlva megajándékozott egy nem túl erős orgazmussal, majd megfordult, és meglovagolt. Lassan ereszkedett rám, és bár voltam már benne nem is egyszer addig, mégis olyan kéjes érzés töltött el, mikor teljesen rám ereszkedett, mintha most tennénk ezt először.

Testének súlyával teljesen az ágyhoz szögezett, nem engedte, hogy mozogjak. Ezt ő akarta megtenni.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az ágyon aztán teljesen az uralma alatt tartott, hiába voltam én felül. Ahogy nyalt engem, és ahogy belém merült néha, ez felemelő volt, és elfeledkezve róla nehezedtem néha rá teljesen, csakhogy még jobban érezzem nyelvjátékát. Aztán egy gyenge orgazmus után megkegyelmezve vagy az őrület határán megfordultam és ráengedtem magam a farkára. Nem akartam, hogy ő mozogjon, tudtam, ha most átveszem az irányítást, még többet kihozhatok magamból. Leereszkedtem a fejéhez, s közben a csípőm ringatózni kezdett. Először csak finoman, majd mikor már éreztem nem lesz gond, akkor felkeltem és most már teljesen mozogtam benne. Teljesen kiengedtem magamból, majd ismét vissza. Ez a le-fel játék felizgatta éreztem. Gondoltam váltok, nehogy elmenjen még. Leálltam és ismét arcához hajoltam, ösztönösen csókolt volna meg, de én nem engedtem, elhajoltam tőle. Még párszor megtettem vele, mire kezeivel húzott volna le, csakhogy végre megkaphasson. Én voltam a gyorsabb, megfogtam a csuklóit és a füle mellé tettem őket és ránehezedtem teljes testemmel, éreztettem vele, hogy most én játszok vele. Felső testemmel is rajt voltam, és most csak a csípőm mozgott, de azt olyan hévvel tettem, hogy érezze, el akarom élveztetni. Persze nem hagytam, hogy eljusson odáig, ilyenkor megálltam, és mindenfélét súgtam a fülébe, hogy fokozzam az érzéseket benne. Majd hátra hajolva a combjaira támaszkodva lovagoltam tovább. Ezt a pozíciót tudtam, hogy nem bírom, de nem is akartam, és pár perc után már élveztem is. Éreztettem vele, mert ujjaim olyan erővel szorították a lábait, hogy biztosan meg is maradjon a helyük. Kicsit megpihentem benne, felálltam és megfordultam. Szinte azonnal megmarkolta popsimat és csak markolta őket, ahogy lassan ismét magamba fogadom őt, majd elkezdek mozogni. Vigyázva kis mozdulatokkal kezdtem, majd ráhajoltam a lábaira. Ez volt az első végszó neki.

- Elélvezek, ha így folytatod

- Nem hagyom, még nem, tudod, mit szeretnék.

Tudta, mert ujjai egyre közeledtek a kínálkozó popsim felé. Lassan óvatosan közelített a már kinyalt területhez, tudta, hogy ő lesz az első. Körkörösen izgatott, míg szép lassan odaért és megvárta a megfelelő pillanatot a behatolásra, amit szinte észre sem vettem. Már annyira mámorban voltam, hogy mikor konkrétan ujjazni kezdett, akkor tudatosult bennem a dolog. De nem törődtem vele, csak élvezni akartam minden pillanatot. És a kéjt elérni nem volt nehéz, egyikünknek sem, egyszerre élvezni maga a plusz gyönyör. Márpedig ez sikerült nekünk itt és most. Én teljesen kikészültem ettől a menettől. Alig volt erőm odafeküdni mellé.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem rajta, hogy ez az orgazmus mélyebb volt, mint a korábbiak. Igaz, most pluszt is kapott, mert mindkét lyuka egyszerre került izgatásra. Nem tagadhatom, hogy alaposan felizgatott a helyzet engem is. Már amúgy sem voltam messze a sokadik élvezésemtől, de akarata, hogy a popsiját is kényeztessem, csak fokozta a kéjemet.

Ott pihegtünk egymás mellett az ágyon, és az a kósza ötletem támadt, hogy ha már az ujjam benne volt, miért ne lehetne ott a dákóm is? Igaz, hogy egészen elgyötörte már nemes szervemet, de még éppen elég élet volt benne ahhoz, hogy megvalósítsam iménti elképzelésemet. Ugyan megfordult a fejemben, hogy mit szól hozzá, de reméltem, hogy ha az ujjamat elfogadta, sőt, nem kis kéjt élt át általam, nem tiltakozik majd a kissé vaskosabb behatoló ellen sem.

Felé fordultam, őt meg hasra fordítottam. Pislogott rám, hogy mit akarok tőle, de nem habozott engedelmeskedni. Mikor hason feküdt, elkezdtem jó erősen simogatni, masszírozni a popsiját. Ebből szerintem már sejtette, hogy akarok még valamit tőle, mert kéjes nyögéssel egészen bele lapult az ágyba, teljesen átengedve magát nekem. Aztán hamar ismét ánuszánál jártam. Ujjbegyemmel simogattam, mire éreztem izmai kisebb-nagyobb rezdüléseit, de egy idő után már teljes ellazulását. Ismét behatoltam az ujjammal, alaposan megmozgatva benne azt. Meg is forgattam, ide-oda mozgattam, tágítottam. Időnként nagyot nyögött, aztán fölé hajoltam. Makkomat a lyukhoz nyomtam, mire még jobban elterpeszkedett az ágyon. Várt rám. Rövid igazgatás után lassan elkezdtem betolni érzékeny makkomat. Azt a kéjt, amit akkor éreztem soha nem felejtem el. A szúk rés iszonyú erővel ölelte át a behatolót, és még csak a makkom volt bent, de már tudtam, hogy óriási öröm fog várni ránk.

Engem hamar el is kapott ez az öröm. Lassan hatolva beljebb hamarosan egészen bent voltam. Azt az érzést! Egy új világot fedeztem fel akkor. Ott jártam, ahol nem szokás járni, valami újat kaptam, és azt éreztem, hogy adtam is…..

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem sokáig élveztem a pihenést, úgy gondolta, hogy hasra fordít. Nem bántam, akármit is tervez most. Aztán a popsimat vette célba, elkezdte simogatni, masszírozni. Még nem is gondoltam semmire, abban a pillanatban semmire, csak pár pillanattal később. A gondolat a fejembe, hogy most tényleg be szeretné tenni oda a férfiasságát, ahol még nem járt senki, felcsigázott, de kicsit féltem is tőle. Bár ez a fajta félelem elillant, mert az előbbi menetnél is teljesen ura volt a dolgoknak, így átengedtem magam neki. Észrevétlenül hatolt be ujjával ismét, úgy felizgatott már. Ahogy elkezdte bennem mozgatni, éreztem, hogy teljesen ellazulok. Fölém hajolt és már nem az ujján volt a hangsúly, hanem a makkján. Muszáj volt jobban elterpesztenem magam, ha élvezni akarom. Finoman nyomakodott előre, nem siette el a dolgot, élveztem, ahogy megy befelé, és tudtam valami egészen más érzés vár majd most rám. Végre teljesen bennem volt, mikor elindult ugyanolyan lassan kifelé. Nem sokat, csak egy picit, majd vissza. Ismét bizonyságot adva nekem, hogy élvezettel ad nekem, és ő is élvezi mindezt. Majd mikor teljesen bennem volt, odahajolt hozzám és apró csókokkal illetett, és ujjai végig simogatták a hátam porcikáit, ami egy érzékeny pont volt most. Lábait az enyémre tette, és összezárt engem. Fordítottunk, hogy most ő volt terpeszben. Ez a póz még jobban összezárta a popsimat és a benne lévő farkát. Nekem még nagyobb örömöt szerzett ezzel, még jobban éreztem minden egyes kis, vagy éppen már nagyobb mozdulatot. Már teljesen uralja ezt a lukamat is, és hevesen kezdett mozogni bennem. Élveztetni akar immáron sokadszor. Meg akarja adni az utolsó döfést nekem. Nem kell sokat várnia, hiszen már így is eléggé fel voltam izgulva, így hamar a csúcson voltam, és bár a világnak kiáltottam volna ki, hogy mekkorát élveztem, nem tehettem. Belemerültem az ágyba és elfojtottam a kiáradó energiákat. Teljesen kész voltam, még moccanni sem tudtam.

Azt éreztem, hogy ujjai a hátamon járnak és simogatnak, majd a fülembe súgja, hogy mennünk kellene. Persze nekem ez nem megy olyan könnyen. Csak szép lassan kezdem el újra éledni. Felöltöztünk és én egy új élménnyel tértem vissza a már fogyatkozó társasághoz.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Velem együtt teljesen kikészülve pihegett az ágyon. Aztán éreztem, hogy mennünk kellene, mivel ennyi ideig még nem maradtunk el, és sejtésem szerint jócskán az éjszakába, vagy inkább a hajnalba nyúlt az idő. A zene ugyan kisebb megszakításokkal szólt, de mintha a zsibongás már kisebb lett volna, mint mikor feljöttünk.

- Azt hiszem, mennünk kellene – súgtam a fülébe, és elkezdtem öltözködni. Ő is mozgolódott, bár szemmel láthatóan nehezebben ment, mint nekem. Ezt nem csodálom. Azon a részemen még sosem érintettek, de el tudtam képzelni, hogy most mit érezhet.

Kis idő múlva már lent szédelegtünk, a tömeg már megfogyatkozott. A legtöbb férfin már jócskán látszott az elfogyasztott alkohol, a nőkön meg a sokadik tánc utáni fáradtság. Azt hiszem, a legtöbben már inkább hazafelé kívánkoztak, de udvariasságból még páran kitartottak. Eldöntöttem, hogy mi még maradunk kicsit, mivel a férj igényt tartott a társaságomra. Kérte korábban, hogy maradjak végig, el ne menjek. Nem tudtam mit akarhat tőlem, de megígértem neki, hogy kitartok a végsőkig.

Kíváncsi tekintetek kereszttüzében ültünk le a helyünkre. A korábban körülöttünk helyet foglalók még nem mentek el, ki táncolt, ki meg iszogatott és beszélgetett.

- Na jómadár, most elkaptalak! – hallottam a vállam felett a jól ismert hangot. Megfordultam, és az ifjó nej vidám, kipirult arcát láttam magam előtt. Lét karját kinyújtva felém hívott táncolni. A férj meg Ticát szemelte ki magának. Szerintem összebeszéltek, mert egyszerre csaptak le ránk. Pár pillanat múlva már a „táncparketten’ találtam magam. A jól ismert szempár kérdőn furakodott a szemeimbe.

- Hol jártatok báránykáim? – kérdezte közel hajolva hozzám.

- Csak bejártuk a környéket – válaszoltam szemrebbenés nélkül.

A nőt nem tudtam átverni. Mivel egyetlen szemvillanással nyugtázta, hogy hazudok. De végül is nem hazudtam. Tényleg bejártam a környéket Ticával……

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éppen csak leültünk, mikor az ifjú pár elkapott minket és táncba hívtak, mind a kettőnket. Úgy magához szorított Ádám, és azonnal fel is tette azt a bizonyos kérdést.

- Merre jártatok ilyen sokáig?

Bevallom nem is tudtam a kérdésre válaszolni, de ekkor megláttam Éva arcát és úgy mosolygott rám, hogy tudtam: tudja már, így feltettem mindent egy lapra.

- Hát hol lettünk volna? Természetesen egy jót hancúroztunk.

A partnerem rám nézett, szerintem nem ere a válaszra számított, talán valami ködösítésre, tagadásra. Majd ismét magához húzott, hogy könnyebben a fülembe súghassa a kérdéseit. Nem volt semmi, hogy szinte úgy ismerte Tomi szokásait, mint ő maga. Én meg sorra feleltem, mint egy jó diák, mikor éppen felel. Azért én sem voltam rest pár kérdést feltenni az újdonsült „társamról”. Meg is tudtam pár fontos infót róla, és mikor összefutott tekintetünk tánc közben sejtelmes mosollyal néztem rá. Egy kicsit meglepődött, de azt hiszem tudta mi történt a tánc közben. Közben egyre közeledtünk egymás felé, és mikor már mellettünk voltak, párt cseréltünk.

Tomi úgy átkarolta a derekamat és közel húzott, hogy azonnal elpirultam, és ezt éreztem is magamon.

- Az a sejtelmes mosoly, az egészen felcsigázott. Legszívesebben itt….. – elhalkult a hangja

- Szóval, legszívesebben mit? – kérdeztem rögvest vissza

Viszont észrevettem pár fürkésző tekintetet, akik hát sejtettek valamit, vagy csak akarták, nem tudom, így jobbnak láttam lereagálni a dolgokat. Nem is tudott válaszolni a kérdésemre, mert én egy újabbat tettem fel neki

- Legyek kihívó, vagy inkább szégyenlős? – bevallom reméltem, hogy az elsőt választja.

Erre viszont azonnal felelt, bár nem tudta mit miért.

- Természetesen kihívó – ekkor már rám nézett

Nem hagytam levegőt venni sem, hanem azonnal megcsókoltam, olyan igazi hévvel. Vette a lapot és nem érdekelte már őt, sem ha megtudják az ittlévők mi fán terem köztünk. Mikor elváltak ajkaink, hát az nem volt semmi, az eddigi fürkésző tekintetek most majdnem csak megbotránkozva néztek, viszont az ifjú pár vette a lapot, és csak ez számított.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sejtettem, hogy Tica és Ádám hasonló párbeszédet folytat, mint mi Évával, de Tica sokat sejtető mosolyára nem számítottam. Hirtelen arra gondoltam, hogy a barátomtól kapott pár olyan információt, ami igen bizalmas velem kapcsolatban, csak azt nem tudtam, hogy ennek örüljek, vagy kezdjek aggódni?

Aztán egymás mellé sodort minket a tánc, és partnert cseréltünk. Így már Ticát szorítottam magamhoz. Az a mosoly…az kiváltotta belőlem az ébredező oroszlánt, aki éhségében préda után néz. A préda meg ott libegett szorosan hozzám simulva. Aztán partnerem a rövid párbeszédünket egy heves csókkal zárta le. Mikor ajkaink szétváltak, meglepő módon mintha hitetlenkedő tekintetek pásztáztak volna minket. Egy pillanatig nem is értettem, hogy mi ebben a nem idevaló, végül is egy szerelem beteljesülésének egyik állomásán voltunk, egy esküvőn. Ilyen helyen talán csak az ifjú pár csókolhatja meg egymást? „Egy szart nektek!” – gondoltam kissé felidegesítve magam a sok bambán, és most én tapasztottam a számat Ticáéra. A szemem sarkából láttam, hogy Ádám pontosan ugyan ezt teszi nejével. Aztán, mintha egy gyorsan terjedő kór fertőzte volna meg a társaságot: pár perc múlva vagy az asztalnál ültek, vagy csókolóztak a parketten. Még a hitetlenkedők is egymásnak borultak. Amolyan „szeresük egymást gyerekek!” percek következtek. A zene pár pillanattal később, lassúra váltott, és csak egymáshoz simuló, szerelmes párok maradtak fent, és forrtak egymásba testileg-lelkileg.

Pokolly (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A következő pillanatban már Tomi csókolt és volt benne valami dacosság, vagy egy kis idegesség is, de ez is tetszett benne, hogy átadja magát az érzéseinek. Nevettem volna, ha tudok.

Meglepő módon miközben csókjainkkal édesítettük meg a táncot, kinyitva szemem, azt láttam, hogy most már nem csak mi élvezzük ki a nyelvjátékot, de az ifjú pár is, és még jó páran körülöttünk, vagy éppen az asztaloknál. Úgy látom fel lett elevenítve egy jó kis „hagyomány”. A zene lelassult és a párok a táncparketten ölelkezve, csókolva egymást élvezték és a pillanatokat.

Mi is ezt tettünk, talán csak kicsit fáradtabban, hiszen hát letudtunk jó pár menetet, ami belőlem kivett szinte minden erőt.

Azt hiszem viszont egy felejthetetlen élményt adtunk a párnak, hiszen melyik esküvőn csókolóznak ennyien egyszerre. Lesz, mit mesélni azt hiszem, és nem csak nekik, de nekünk is, hogy milyen volt Az esküvő!

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A hangulat ezzel a felvonással kezdett leülni. Talán a legtöbb vendég már arra gondolt, hogy jobb lenne a külvilágtól elzárva folytatni a kis magánéletet.

Én is azt szerettem volna, ha már egy szobában vagyok Ticával, ahol nem kell lesni, hogy valaki ránk nyit-e, és nem kell arra gondolni, hogy menni kellemen már, mert még a végén feltűnést keltünk. Aztán azon tűnődtem, hogy vajon a nő akar-e tovább is lépni, vagy neki pont ennyi elég is volt a jóból, csak némi izgalomra vágyott, amit most reményeim szerint meg is kapott.

Minden esetre kapóra jött, hogy a vendégek elkezdtek búcsúzkodni a házigazdáktól. Nekem meg kellett várnom, amíg az utolsó is elmegy, majd félre vonultam Ádámmal, és megbeszéltük azt, ami miatt kérte, hogy maradjak. Közben egyre csak azon járt az agyam, hogy Tica vajon mit is akar…

Az természetes volt, hogy felajánlom neki, hogy haza kísérem.

„A többi a jövő zenéje!” – zártam le magamban a latolgatást.

Aztán elindultunk hazafelé.

Tartalomjegyzék