Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lakberendezőként dolgozom már jó ideje. Épp az évi rendes szabadságomra készültem, mikor befutott egy hívás. Csendes lakó övezeti, új építésű ház egyik lakását kéne berendeznem. Gyerek vannak, ötletek nincsenek. Egyfelelől szeretem, mikor szabad kezet kapok, mert akkor nem kötnek az igények. Aztán, persze ez úgyis mindig alakul menet közben.


Majdnem bevallottam a telefonáló mély hangú férfinak, hogy épp nagyon nem akarnám elvállalni, mert már fél lábbal nem is vagyok bent. De, ahogy finoman incselkedett, kedveskedett a telefonba, nem tudtam ellen állni neki. Beírtam a naptáramba a másnap délelőtt 10 órát.


Természetesen, annak rendje és módja szerint elkéstem a találkáról, mert ez a hülye lakópark annyira kesze-kusza, hogy egyszerűen nem találtam meg a nekem kellő házat. Ő már lent várt a ház előtt. Ahogy megláttam, szinte megnyaltam a szám szélét, annyira fess volt a férfi. Farmer nadrág, egyszerű fehér póló volt rajta. Ő nem tudhatta, de én bomlottam a sima fehér pólós fazonokért.


Nagy nehezen leparkoltam, kiszálltam, bemutatkoztunk. Én meg kegyetlenül próbáltam határozott, öntudatos, hozzáértő fejet vágni, nehogy meglássa, mennyire hat rám.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Frissen elvált voltam két gyerekkel, de ők az édesanyjukkal maradtak. A rengeteg munkám miatt nem is lett volna jó nekik huzamosan velem.

Ám vettem egy újonnan épült lakóparki lakást, és rögtön át is építtettem a gyerekeim miatt. Ha nálam lesznek, legyen meg minden kényelmük. Ám a lakberendezéssel már gondjaim támadtak. Elképzeléseim voltak, de nem akartam magam intézni a dolgokat. Egy ismerősöm ajánlott egy belső építész-lakberendezőt, aki profi munkát tud végezni. Láttam egy-két munkáját, és azt gondoltam, hogy ha olyan a nő, mint a munkája, igazán bombázó lehet...

Felhívtam, de legnagyobb elképedésemre le akart rázni, hogy ő már szabadságon van, meg indulna el. Elővettem a legcsábosabb hangom, és alaposan körbe udvaroltam, mire elfogadott, és másnap délelőtt 10-re ígérte, hogy eljön. Nem is nagyon érdekelte, hogy dolgoznom kellene. Mindegy, örültem, hogy egyáltalán elfogadott.

Persze késett. Miért nem lepődtem meg rajta? Gondoltam nem csapok nagy felhajtást magam körül, így csak egy farmert, és egy egyszerű pólót vettem magamra, na meg az elmaradhatatlan edzőcipőmet. Aztán láttam, hogy jön egy kocsi, ami bizonytalan, talán épp engem keres? Majd kiszállt belőle egy nő, odajött hozzám és megkérdezte, hogy esetleg épp őt várom-e...

" Hát nagyon remélem!"-volt az első reakcióm, amint megláttam őt. Velem majdnem egymagasságú, vállig érő barna hajú, huncut csillogású sötétkék szemű nagyon csinos nő volt. Alkata nem átlagos. Nem vékony, de nem is molett, ám hatalmas, fantasztikus mellei úgy vonzották a tekintetemet, hogy alig tudtam normálisan bemutatkozni neki.

- Megnézném a lakást!- indult el mellettem a ház felé.

- Erre tessék!- mutattam az utat. Mikor kissé magam elé engedtem láttam, hogy az egyébként térd alá érő ruha a fenekénél is igencsak szépen domborodik. Kezdett határozottan tetszeni a nő...

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A helyzetet feloldandó, vagy inkább saját zavaromat, mondtam neki, hogy megnézném a lakást.

- Erre tessék! - mutatott előre, és hagyta, hogy előre menjek. A ház maga már jobb elrendezésű volt, mint a lakópark. Világos, áttekinthető, kedvemre való. A második emeletre mentünk fel, a folyosó végére. Beléptünk a még kongóan üres lakásba. Mintha egy fehér vásznat raktak volna elém, fess rá, amit csak akarsz - jeligével. Máris kezdtem feltöltődni, érezni, hogy élek. A férfi jött-ment körülöttem, végigvezetett a lakáson. Nem tudom, hogy véletlen volt-e, vagy szándékos, de a bemutató végére hagyta a hálószobának szánt helyiséget.


Tágas, napos szoba volt. Egy szép nagy ablak uralta a szoba egyik falát. Talán zavarban lehetett, mert rögtön felajánlotta, hogy hoz nekem egy frissítőt, amit én készséggel el is fogadtam. Legalább lesz pár percem barátkozni a szoba hangulatával - gondoltam magamban.


Lassan odasétáltam az ablakhoz. Letettem az eddig a kezemben tartott mappámat a széles belső párkányra, és rátámaszkodtam két kézzel a fényesre lakkozott, fehér felületre. Jó volt érezni tenyerem alatt a hűs anyagot. Picit meg is feledkeztem magamról, néztem lent a belső kertet, és picit átmentem macskába, aki otthon érzi magát, finoman nyújtózni kezdtem.

Alig értem a mozdulat végére, hallottam a férfi lépteit a hátam mögött. Az arcomat teljesen elöntötte a pír, egyszerűen nem mertem megfordulni. Annyira kínosan éreztem magam, hirtelen átvillant az agyamban, hogy ez a fenék kidugós, hát domborítós mozdulat hogyan festhet hátulról....


A férfi megoldotta helyettem a helyzetet. Bár nem fordultam azonnal meg a hangja hallatán, így is kihallottam a kéjes vigyort a hangjából.

- Nem tudtam, hogy mit szeret, ezért bátran beletippelve baracklevet hoztam...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A nő olyan fesztenül lépkedett a szinte teljesen üres lakásban, mintha nem is először járna ott. Szakértő szemekkel nézett körül. Láttam rajta, hogy néhány pillanat alatt teljesen megváltozott a hozzáállása a dologhoz. Már jó kedvű volt, élvezte, hogy ismét alkothat valamit.

Tekintetem egyre gyakrabban tévedt a dekoltázsára, melyben alig tudott elbújni két nagy, gyönyörű melle, de a kutató pillantásaimból nem vett észre semmit. Vagy legalábbis nem mutatta. Aztán azon kaptam magam, hogy alaposan szemügyre vettem egész testét, és ettől kicsit zavarba is jöttem. Felajánlottam, hogy hozok be üdítőket, de az csak a konyhában jutott el a tudatomig, hogy meg sem kérdeztem, mit szeretne inni. Tálcára pakoltam baracklevet, és poharakat, majd igyekeztem vissza a hálóba, melyt épp felmért, mikor ott hagytam őt. Az ablaknál állt, lefelé nézett a belső udvarra, majd váratlanul nyújtózott egyet, mint egymacska. Kezeivel a széles belső párkányon támaszkodott meg, fenekét kinyomta, hátát homorította, közben én az ajtóban bámultam őt. Fenekének kinyomásakor egy pillanatra felsejlett a ruhája alól tangájának finom körvonalai a csípőjén. Abban a pillanatban a tangája azon részére gondoltam, mely a fenekének két csodás halma közé volt beszorulva. És ekkor, csak egyetlen pillanatra arra gondoltam, hogy mögötte térdelek, felhajtom a ruháját, félrehúzom az a kis tangadarabot, és odahajolok popsijához....

Ehelyett odaléptem mögé, és bár igencsak elöntött a jókedv az előbbi látványtól és gondolatoktól, csak ennyit mondtam:

- Nem tudtam, hogy mit szeret, ezért bátran beletippelve baracklevet hoztam!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

- Köszönöm, az egyik kedvencem. - hebegtem teljes zavaromban. De ő, gáláns lovag lévén, nem mutatta látható jelét, hogy észleli mély zavarom.

- Örülök neki. - mondta mély hangján. Hát még én... tettem hozzá majdnem. Agyam lázasan kutatott, hogy hogyan jöhetnék ki ebből a szorult helyzetből. Villámként jött az ölet.

- Egy helyiség kimaradt... - kezdtem.

- Melyik? - hökkent meg a férfi.

- A fürdő. - mondtam csendesen.

- Tényleg. - mondta felismerősen. - Hát, akkor megmutatom azt is. - mondta, és már indult is kifelé az ajtón. Így volt alkalmam megszemlélni férfias alakját. Deltás háta, formás feneke volt. Izmos lábai, ruganyos lépteit alig bírtam követni.


A lakás tágas volta ellenére, nagyobb fürdőre számítottam. Követtem a férfit a fürdőbe, s mikor beléptem, akkor vettem csak észre, hogy ez sokkal kisebb, mint amire én számítottam. Ketten már csak szűkösen fértünk el. A helyiséget a kád uralta. Bent volt a csap, és egy beépített szekrény, mi és már nem is volt szinte több hely. Én még lendületben voltam, és az elbámészkodásomnak is köszönhetően, picit neki ütköztem. Kimozdultam az egyensúlyomból, és nem tudom milyen ösztönt követve a poharamba kapaszkodtam, ő pedig, mivel stabilan állt, és pillanatok alatt felmérte a helyzetet, erős karjaival megtartott. Valami hideget éreztem a dekoltázsomban, és ahogy lenéztem, akkor láttam, hogy sikerült pár csepp üdítőt magamra löttyintenem, de, tényleg keveset.


Ahogy felnéztem, láttam, hogy ugyan azt néztük... Ebből mi lesz?!

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

" A fürdő?"-ütköztem meg a felvetésén, miszerint azt még nem látta. Zavarba jöttem egy pillanatra, mert nem számítottam rá, hogy a fürdőt is be akarja építeni, de -gondoltam- ő tudja, hát megmutattam neki azt is. A fürdő nem volt nagy, de gondolom a tervező nem is táncteremnek szánta, hanem a célnak megfelelően, csak tisztálkodási célra. Éppen ezért egy kádat építettek be, igaz, ez nagyobb méretű sarokkád volt, mint a szokásos, mosdó, meg egy beépített szekrény és ennyi is volt a berendezés. Na meg akkor éppen mi, és ezzel szinte teljesen be is töltöttük a helyszínt.

Aztán egy hírtelen mozdulatától megbillent, utána kaptam, és sikerült nem elesnie, de ettől a megbillenésétől a kezében tartott pohárból valamennyi ivólé a dekoltázsában landolt. Odakaptam a tekintetem, ő is odanézett, néztem, ahogy a halvány színű lé lassan lecsorog a két melle közti résbe, majd egymásra néztünk. Ő elkapta a pillantásom, hogy a melleit nézem, és szemeiben kérdés csillant: na mit látsz? Válaszul nyúltam a törölközőért, bevizeztem, majd odaadtam neki. Ő kissé elfordult tőlem, de nem annyira, hogy ne lássam amit csinál. Elkezdte törölgetni a lét a melleiről, de az már mélyen befojt a halmai közé. Azt pedig így, felöltözve nem lehet egyszerűen kiszedni onnan.

- Segíthetek?- tettem fel a bárgyú kérdést. Nem is tudtam milyen választ vártam.

- Megtenné?- kérdezett vissza nem kis huncutsággal a hangjában.

- De még mennyire - feleltem, de hangom színére felkapta a fejét, és rám nézett.

Felém fordult, és szó nélkül kezembe adta a törölközőt.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A pillantásunk bár csak pár másodpercre akadt össze, mégis hosszú időnek tűnt, és ezt szerintem ő is így érezte.

Hamar felmértem, hogy nem fogom tudni egyszerűen letörölgetni magam. Ezt ő is felismerte, nyúlt is egy törölközőért, és bevizezte azt.

- Segíthetek?- tette fel a kérdést. Nagyon szerettem volna, ha hozzám ér, és nem is számítottam rá, hogy benne is ez fordul meg. Azt viszont nem tudtam eldöntei (akkor még), hogy csak a gáláns úriember mondattja vele, vagy a kívánós férfi...

- Megtenné?- kérdeztem vissza huncutul. Sok dolog villant át az agyamon, és mind kedvemre való volt.

- De még mennyire - felelte felbátorodva, és közelebb hajolt. Nem tolakódan, épp csak annyira, hogy "jól rálásson" a dolgokra. Azaz rám.


Zavarban voltam, nem tudtam, hogyan helyezkedjem, hogy hozzám férhessen. Mert ahhoz a részhez könnyen hozzá fért, amit nem takart ruha... De ahhoz már nem, ami nem látszott ennyire merészen. Próbálkozott finoman beljebb nyúlni a törölközővel a melleim közé, de mindketten hamar beláttuk, ez így nem lesz tökéletesen eredményes.

Elvigyorodtam a helyzet komikumán.

- No, ezt meg kell oldanunk valahogy. Maga szerint inkább a felsőm a zavaró tényező, vagy a fehérneműm?... - tettem fel a több, mint zavarba ejtő kérdést. - Melyiket vegyem le?... - folytattam.

Átvillant az agyamon, hogy ezt tán mégsem kéne... De, már benne voltam, mindegy volt. Élveztem, hogy rajta is átfutott egy cseppnyi zavar...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bevallom, mikor láttam a mellei közé lecsordogáló lét, arra gondoltam, hogy mindjárt kinyalom onnan. Hófehér melleinek bőre olyan kívánatosan csillogott a létől, hogy már mozdultam is, de aztán a törölköző lett a vége. Ám, mikor a merész kérdését feltette már tudtam, hogy nem csak incselkedik velem, és tényleg kinyalható közelségbe került a lé onnan.

- Egyiket se! - válaszoltam néhány pillanat múlva, mire kissé megütközve nézett rám - Majd én leveszem a felesleges ruhát rólad!

Ezzel közelebb léptem hozzá, mellei a mellkasomnak nyomódtak, tekintete az enyémbe fúródott, majd a számra csúszott. "A nyelvem kellene?"-gondoltam. "Most meg is kapod." Majd lassan lehajoltam, és egyenesen a két melle közé nyaltam, miközben két oldalról kissé összenyomtam őket. Egyet sóhajtott, fejét kicsit felemelte, és én bele temetkeztem a két hatalmas kebelbe. Néhány pillanat múlva, miközben továbbra is nyaltam a mellei közét, kezeim a ruhája pántját keresték, és mikor megtaláltam, lassan elkezdtem lefelé húzni a vállairól. Már szinte remegtem az izgalomtól, hogy hamarosan előttem gömbölyödnek majd a csodák. Aztán néhány másodperc, és le is csúszott a derekáig a ruha, és egy, a melleit szinte csak alulról tartó melltartó volt az akadálya, hogy teljesen kiszabaduljanak a halmok. Még mindig a melleit nyaltam, és csókolgattam, miközben a mellei előtt, középen lévő kapoccsal bíbelődtem kicsit. Aztán egy halk "katt", és a melltartó szétnyílt két oldalra, és az előbuggyanó gömbök mellett lengedezett. A kiszabadult keblei pedig csodálatos, és felettébb mámorító hintázásba kezdtek előttem, ahogy az őket szorító ruhadarab eltűnt onnan.

Farkam ekkor már teljesen bekeményedve várta, hogy ő is kiszabadulhasson börtönéből.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Incselkedésem közben nem tudtam, hogy mennyire fog jól elsülni ez a dolog, de a kérdésemre tett válasza minden esetre meglepett:

- Egyiket se! - mondta határozottan, és bennem rögtön összetört valami. Na, ezt keményen benéztem. Gondoltam magamban. Már kezdtem azon gondolkozni, hogy jövök ki ebből a helyzetből, mikor folytatta...

- Majd én leveszem a felesleges ruhát rólad! - mondta, és szinte teljesen hozzám simult. Azonnal tova tűnt előző mélabúm, és helyette valami egészen más érzés kerített hatalmába. Mélyen a szemébe néztem, majd ha már törölgetés... akkor nyalakodás (futott át az agyamon)... és a szájára tévedt a szemem. Formás, csókolni való szája volt. Legszívesebben végig csókoltam volna, de ő lehajolt, és a melleim közé furakodott. Nem csalódtam, s örültem neki, hogy ennyire szenvedélyes férfival hozott össze a jó szerencsém.


Újabb meglepetésként ért, hogy ruhámat lassan lehúzta rólam, majd hamar megszabadított a melltartómtól is. Tudom, hogy felnőttek vagyunk, és ő is látott már egy-két nőt ruha nélkül életében, bennem mégis átvillant a gondolat egy pillanatra, hogy nem fogok neki tetszeni. De, érintése, pillantása meggyőzött róla, hogy nagyon is kedvére való az, amit lát.


Finoman kezdett játszani velem, nyelvével gyengéden érintette bőröm, ami rögtön bizseregni kezdett. Lenyúltam, és szinte ösztönösen nyúltam a lába közé. Nem lepett meg, hogy a farka már kőkeményen állt, viszont annak méretére azért nem számítottam. Meglepően méretes szerszámmal rendelkezett, legalábbis így ruhán keresztül nagyon így éreztem. Rögtön éreztem, hogy az ölem is bizseregni kezd, és tudtam, hogy kényeztetni akarom én is őt.

Mikor hozzá értem a legfőbb erogén zónájához egy pillanatra megállt a mozdulatban, felsandított rám, szemében huncut fény csillant, és már folytatta is addig megkezdett finom kényeztetését...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben melleit csókolgattam és masszíroztam, lenyúlt, és egyszerűen megmarkolta a farkamat. Csal úgy ruhán keresztül. Olyan érzésem volt, mintha méretet akart volna venni a férfiasságomról. Mikor egy pillanatra megmerevedett átfutott rajtam, hogy talán nem erre számított....Aztán éreztem, hogy tovább dolgozik a tenyere a nadrágomon. Kicsit hátrébb léptem tőle, és végig néztem rajta. Két nagy melle ingerlően bukott alá, és már nagyon akartam, hogy egész testét lássam magam előtt. Visszaléptem hozzá, leguggoltam elé, és lassan lehúztam róla a ruhát. Korábban nem tévedtem: fehér, csipkés tangát viselt. Kilépett a ruhából, majd a cipőjéből is. Immár zokniban, és egy szál tangában pompázott előttem Farkam kezdett elszédülni a véráram korlátozása miatt, már nagyon ki akart bújni. Krisztina mozdult volna felém, de én megelőztem, és ismét leguggoltam elé, lehúztam róla a tangát is, majd a zoknikat. Majd ismét végig mértem őt. Bitang jó nő volt. Pici hasa volt, de ez épp annyira volt nagy, hogy a férfi nagyon begerjedjen tőle. Én begerjedtem. Nagy csókokat nyomtam a hasára, és már magamban fontam tovább a kényeztetésének fonalát, mikor lenyúlt, és felállított. Egyetlen pillanat alatt megszabadított a pólómtól, és a következőben már a nadrágom tolta le rólam. Gyorsan kiléptem a cipőimből és mire kettőt pislantottam volna, már egy szál gatyában álltam előtte. Ekkor szorosan elém lépett, mire lehajoltam hozzá, és megcsókoltam. Mellei, hasa nekem nyomódtak, csupasz bőrének érintése áramütésként ért. Miközben csókoltuk egymást, egyik kezével finoman benyúlt a gatyámba, és kézfejével hozzá ért a farkamhoz. Majd nagyon lassan megfordította a tenyerét, és engedte belecsúszni a lüktető dákót. Aztán megmarkolta. Nem verte, csak finoman szorította.

- Mmm, ez nagyon finom - nézett a szemembe, miközben finoman elkezdte mozgatni a bőrt a makkomon. Lenéztem, és láttam, amint a mutató és hüvelyk ujjai között előbukkan makkom vörös teteje, hogy aztán ismét eltűnjön az ujjai között.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar megszabadított minden ruhadarabomtól, az utolsó zokniig. Viszonzásul, én is ugyanígy tettem vele, azzal a különbséggel, hogy az alsóját még picit fent hagytam. Szorosan elé álltam és benyúltam az alsójába. Éreztem, hogy szinte lüktet a farka a kezemben. Előbb finoman simogattam, majd két ujjam közé fogtam és elkezdtem vele kicsit komolyabban játszani. Halk sóhaj szakadt fel belőle, ahogy végre elengedte magát teljesen és élvezni kezdte ez az alapvetően abszurd helyzetet. Nekem is végigszaladt a fejemben, hogy nem vagyok normális... letámadok egy vadidegen pasast... Mentségemre legyen mondva, egy olyan pasast, aki már akkor izgatólag hatott rám, mikor még csak másfél perce ismertem, és csak kezet fogtunk.

De, a gondolataim is hamar visszatértek az izgató férfihoz.

- Mmm, ez nagyon finom... - suttogom halkan. Őszintén tört fel belőlem ez a pár szó, mert tényleg rég volt a kezemben ennyire méretes szerszám. A tenyerem rásimítottam a farkára hosszában, közel nyomtam magam hozzá, és még rátettem egy lapáttal azzal, hogy a kezemmel magamnak nyomtam a farkát. Finoman mozogtam fel-le, épp csak annyira, hogy az már ingerelje őt is, engem is.

Ő közben lehajolt és gyengéden, de határozottan megcsókolt. Finoman követelőzve hatolt a számba, vette azt birtokba. Nem volt erőszakos, csak határozott. Kezei elkalandoztak rajtam, éreztem rajta a visszafolytott vágyat, nem akart teljesen lerohanni. Nagyon izgató volt ez a vibrálás, ami szinte áradt belőle felém. Nagyon feltüzelt, hogy ennyire izgató vagyok számomra.

Örültem, hogy erős karjai tartanak, mert nem tudtam volna egyedül megállni. Bármennyire is akartam erősnek tetettni magam, a hatása igen gyengítő volt számomra. Lábamból kiment az erő, és olyan jóleső érzés kerített hatalmába.


Lenyúltam végül a másik kezemmel is, és most már két kézzel izgattam, simogattam a farkát. Csókunkat nem szakította meg, de egy hosszút sóhajtott, amit a szám fogott fel. Ez is csak még jobban izgatott, éreztem, hogy végigfut rajtam a bizsergés. Imádtam ez az érzést.


Nem akartam az ölelkezésből kibújni, így nem toltam le teljesen a nadrágját, csak addig, míg a farka teljesen kiszabadul fogságából. Csupasz ölemnek nyomtam őt, és a kezemet még mindig rajta tartottam. Most már én is hangosan nyögtem, és ahogy észrevettem, ez őt is nagyon izgatta. Én mindig is szerettem hallani, ha egy férfi hangot ad az élvezetének. Az egyik lábamra helyeztem a testsúlyomat és a máskkal végigsimítva a férfi izmos comján, felhúztam az ő derekáig, ezzel is növelve a teret, ahol egymáshoz simulhat a nemiszervünk. De, annyira azért nem adtam sok helyet, hogy belém is hatolhasson. Gondoltam, hogy húzom még kicsit az időt, élvezem az előjáték keltette gyönyört.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hamar levetkőztetett, de az alsómat rajtam hagyta. Azt tudtam, hogy csak játszik még picit velem, fokozni akarja az izgalmakat. Ő mér teljesen meztelenül áltl előttem, gyönyör volt végig nézni rajta. Telt mellei csábítóan zuhantak alá, bőrének fehérsége, bársonyossága megérintett. Már nagyon vártam, hogy a farkamon érezzem tenyerét, szinte beleremegtem a gondolatba, hogy a következő pillanatban már meg is fogja a szerszámomat. Tenyerében lenni igazán mámorító érzés volt. Érintése finom, éppen annyira volt erős, hogy az pokolian izgató legyen. Szinte alig ért hozzám, mégis éreztem benne, hogy birtokolni akar, a szó legszebb és jobb értelmében. Kéjesen mozgatta a tenyerét a farkamon, de az egész nőből áradt ez a vibrálás. Majd nyitott tenyerével a hasa aljának nyomta a farkamat, miközben finoman tovább mozgatta kezét a férfiasságomon. Makkom neki nyomódott a hasának az egyik oldalán, másikon pedig a tenyere ért hozzá. Libabőrös lettem az élménytől.

Aztán egyik lábát a combom köré tekerve még közelebb húzott magához. Kissé kinyílt a gyönyör kapuja, farkam nekinyomta a puncijának, de annyi rést nem hagyott, hogy akár be is hatoljak. Még húzott, még élvezkedni akart rajtam. Engedtem. Engedtem? Akartam. Hagytam, hogy tegye amit akar, mert ez nekem is rettenetesen jó volt.

Lehajoltam, és finom erőszakkal csókolni kezdtem. Kezeim ahol csak lehetett felfedező úton voltak. Puha, finom teste volt, markoltam, simogattam ahol csak lehetett. És mindenhol lehetett. Mikor a szemeibe néztem, azokban huncut, kíváncsi csillogást láttam. Én már térdeltem volna elé, mögé, és már térdeltettem volna magam elé.

Mozdultam, diszkréten a kád felé irányítva magunkat.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam, hogy ezzel a tapasztalt Férfival hozott össze a jó szerencsém. Szeretett játszani a tűzzel, élvezte incselkedős izgatásomat. Én meg ettől még jobban begerjedtem. Picit irányított, mégis elég teret hagyott nekem, hogy kiélhessem én is magam. Hagyta, hogy lábammal körül öleljem, és tűrte, hogy nem, még nem engedem magamba. Viszont, finoman a kád felé irányított minket. Elsőre csak fél lábbal állt be a kádba, biztos lábakkal állt, és így segített be engem, nehogy megcsússzam. Ez nagyon udvarias volt tőle, másrészt meg egyszerűen majd elaléltam az erős férfi jelenségétől. Imádtam a tudatot, hogy igen, meg tud tartani, figyel rám, vigyáz rám... egyszersmind lángolunk is.


Mikor már én is biztonságban álltam a kádban, belépett ő is. Megfordultam, és a csapért, a zuhany rózsáért nyúltam. Picit előre kellett hajolnom ezért, és megtámaszkodtam a mozdulat közben a kád szélén. Majdnem teljesen lehajoltam, nem minden hátsó szándék nélkül. Kíváncsi voltam, rezonál-e erre, izgatja-e ez a mozdulat. Felhördült, felnyögött, én meg erre a vállam felett néztem rá hátra, és megtámaszkodtam a falban újra. Homorítottam, és jobban kidugtam a fenekem felé...

- Csak nem izgató ez a mozdulat, póz így neked? - kérdeztem kacéran.

- Ah, de, nagyon. - mondta mély tónusú hangon, és finom kezeit a derekamra simította két oldalról, és magához húzott. Kemény férfiassága nekem nyomódott, immáron szemernyi kétséget sem hagyva afelől, hogy ezt bármelyik lukamba azon nyomban, szívesen benyomná.

- Édes, ha ilyen finomakat csinálsz, képtelen leszek az olyan egyszerű mozdulatra is, hogy kinyissam a hideg és meleg vizes csapot... annyira eltereled minden gondolatom.

- Te is nagyon izgató vagy számomra... - suttogta vágytól átfűtött hangon. Izgatott a hangja, az meg végképp, amit mondott. Szinte ösztönösen dugtam neki a fenekem, és próbáltam mégis koncentrálni arra, amiért mozdultam.


Kicsit nehézkesen bár, de sikerült vizet szereznem a zuhanyrózsából...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Valahogy, fura módon, mikor besegítettem őt akádba egy pillanatra olyan elesettnek tűnt, akit fel kell karolnom, akinek segítő kezet kell nyújtanom. Nem csak azt élveztem, hogy egy lovag módjára segítek neki, hanem, hogy meztelen testén gátlástalanul végig nézhettem ebben a teljesen természetes pózban. Farkam már amúgy is olyan kemény volt, hogy akár abba is bele kapaszkodhatott volna.

A kádban aztán a csappal kezdett matatni. Ehhez persze előre kellett hajolnia. Feneke domborodott, és a látványa arra sarkallt, hogy mögé lépjek, és felnyársaljam őt a dákómra. Hogy egyszerűen megdugjam. Nagyon. Bele is feledkeztem a látványba, és nem csak a fenekéébe. Mellei elrugaszkodtak a mellkasától, himbálóztak ruganyosan, és őrjítően. Formás lábujjai bele fehéredtek a rájuk nehezető súlytól. Kezének szintén formás, ápol ujjai a csappal bíbelődtek Az egész nő most is teljesen természetes volt a maga meztelenségében. És éppen ezért pokolian kívánatos is. Meg is kívántam őt, bár eddig sem álltam ennek híján. Kicsit évődtünk még, majd miután sikerült megbírkóznia a csappal, előbb a mellkasomra irányította a meleg vizet, majd az arcomba, miközben pajkosan mosolygott. Aztán a saját arcába. A szájába engedte, majd kinyomta belőle, közben már kevésbé pajkosan, inkább nagyon is sokat mondóan a szemembe nézett: látod, amit ide engedsz, azt így kiköpöm majd. Ettől elborult az agyam. Kezembe vettem a tusfürdőt, tenyerembe nyomtam belőle, és rögtön a puncujához nyomtam az egészet. Ahogy hozzá értem, egyik lábát a kád szélére emelte. Megint egy mozdulat, amitől bevadultam. A következő pillanatban egyik ujjam tövig feldugtam a puncijába.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hatott rá a kis játékom, az idő húzás a csappal. Játszani kezdtem a vízzel. Rá irányítottam, az izmos mellkasára, igéző szájára, arcára. Aztán, a saját arcomra, lemostam hevenyészve, majd mélyen a szemébe nézve a számba engedtem a vizet, majd kiköpten. Biztos voltam benne, hogy pontosan érti, és arra fog asszociálni, amire én is gondoltam.

Átvette az irányítást, a kezébe tusfürdőt nyomott és rögtön a puncimat kezdte megmosni vele. Én öszöntszerűleg a kád szélére tettem az egyik lábam, hogy jobban hozzám férjen. Nagyon megkívántam a pasit, még jobban, mint eddig... Ezt ő is érezhette.

Végigsimított párat a csupasz dombomon, láttam a szemén, hogy piszok mód élvezi ő is az érzést. Hát még én..... - gondoltam magamban. És egy váratlan pillanatban feldugta belém az egyik ujját. Meglepetésként ért, és éppen ezért nagyobb volt a hatása, mint gondoltam, hogy lesz. Lehunytam a szemem, hátrahajtottam a fejem, felnyögtem, és ösztönösen homorítottam.... Ő kihasználta az alkalmat, és nem is hagyta abba a játékot. Szabad kezével hátra nyúlt, és a fenekem fogdosta.


Nem maradtam tétlen én sem. Egyik kezemmel erős vállába kapaszkodtam, a másikkal pedig a kőkeményen álló farkát kezdtem izgatni. Finom volt a bőre, és szinte éreztem, ahogy lüktet a kezem nyomán. Gyűrűt formáltam a hüvelyk- és mutató ujjamból, és finoman szorítva végighúztam így az ujjam a farkán. Felnyögött ő is, de ezt már látnom kellett. Kinyitottam a szemem, és az arcát néztem, ahogy egyre változik, miként az érzések elöntik őt.


Közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. Szenvedélyes csókkal viszonozta az enyémet, ami még inkább felhúzott. Az ujja mellé bekúszott még egy és ezzel már erősen kezdett kitölteni belülről. Hangosan nyögtem... volna.... De csókjába fúlt minden nyögésem...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor az egyik ujjam a puncijába dugtam, arra számítottam, hogy elengedi magát, engedi, hogy kényeztessem. A fejét rögtön hátra is hajtotta, szemeit lecsukta, és én azt hittem, most csak én következem. Meg is markoltam a fenekét. Olyan puha, finom popsija volt, hogy már csak a markolászásától is bevadultam. Egyik dombját masszíroztam, markoltam, elhúztam a másiktól, szétnyitva ezzel a rést középen. Lelki szemeim előtt láttam a kitárulkozó rést, és a nyelvem oda is képzeltem. Ám nem hagyta magát. Miközben ujjaztam, és a fenekét markoltam, elkapta a farkamat. Ügyesen gyűrűt csinált az ujjaival, és rafináltan a makkom köré fonta. Nem tagadom, hogy ez kissé meglepett, de piszokul kellemes élmény volt! Erre nem is léphettem mást, mint hogy még egy ujjam toltam a másik mellé a pinájába. Éreztem, ez alaposan kitömte őt. Feszültek az ajkai alul, és tapadtak ajkai felül. Miközben két ujjam nyomtam belé, fölém hajolt, és vadul megcsókolt, mire én visszacsókoltam. Nyelveink összegabalyodtak, orrcimpái kitágultak, és pillanatokon belül hangosan nyögdécselni kezdett. Igaz, igencsak betoltam neki az ujjaimat, és kicsit meg is forgattam benne őket. Elengedtem a fenekét, fejét a tarkójánál fogva a számra húztam. Teste vibrált, remegések futottak át rajta. Egyre hangosabban nyögött, de nyögései elhaltak a számban. Menekült volna, de nem eresztettem. Azt akartam, hogy az ujjaimtól érje el őt az orgazmus, és nyögései, sikolya bennem haljon el.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegett a testem ahogy a kezei között voltam. Finoman, puhán, mégis határozottan tartotta fenekem erős tenyerében. Mikor megcsókoltam, ő is visszacsókolt, átvette hevességem. Sőt, ezt fokozta is, két ujjával hatolt belém. Teljesen eltünt bennem mindkét ujja, erősen mozgatta bennem. Elvettem volna a szám a szájától, hogy kitörhessen belőlem a nyögés, de ő ezt valahonnan megérezhette, mert tenyerét a tartkómra simította, és magához húzott. Nem engedte, hogy elvegyem a fejem, így a szájába nyögdécseltem... egyre hangosabban, ahogy ujjazott.


Kívántam az egész férfit, úgy ahogy volt. A csókja fokozta vágyam, és az is, hogy ujjai mesterien játszottak velem és bennem. Csak emelte az adrenalin szintemet az, mikor a hüvelyk ujjával a csiklómon kezdett játszani. Ez volt az a pont, mikor elengedtem a farkát, és a vállába kapaszkodtam, mert éreztem, hogy ujjai mozgása, és a csiklóm ingerlése együttesen már akkora élvezetett fog okozni, hogy nem tudom magam megtartani. Szabad keze lesiklott a hátamra, a derekamra és megtartott, hogy ne essem el. Ezt aznap már másodszorra tette. Ennyire figyelmes hogy lehet valaki?! - ámulok magamban.


Testem egyre jobban remegett, ahogy közeledtem a robbanás felé. Csókom is egyre eszelősebb lett. Birtokba vettem a száját, szinte lerohantam azt. Érezte, valahonnan tudta, hogy mikor kell fokozni a tempót, és mikor kell megtartani ugyan azt a ritmust, hogy a legjobb hatást érje el nálam. Mikor őrjöngésem a csúcspontjára ért, megfeszült a testem, de a szánk nem vállt el, így az összes nyögésem, lihegésem a csókunkban csapódott. Éreztem, hallottam, hogy ez őt is piszok mód izgatja, nyögött velem ő is.


Magához szorított, kőkeményen álló farka a combom tövének, hasamnak nyomódott. Csak most tünt fel, hogy aprókat mozdul a csípője... mintha annyira beleélte volna magát ő is, hogy velem mozgott... mintha tényleg bennem lett volna.


Ölelt addig, míg le nem nyugodtam, meg nem bírtam egyedül állni a lábamon. Kezét a hátamon nyugtatta, majd lecsúsztatta a fenekemre. Gyengéden masszírozta a két félgömböt, majd közéjük nyúlt. Testem újra megfeszült. Szeméből láttam, hogy vágyódik arra a területre is. Ezen meglepődtem, mert nem sok férfival találkoztam, aki arrafele is szívesen kalandozott....

- Szeretnél arra is járni a ficánkolós nyelveddel, vagy inkább én járjak a te keményedő testájad felé? - vetettem fel neki huncut mosollyal az arcomon.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nagyon jól sikerült orgazmusa volt. Már az ujjaimtól is lebegett, de mikor még plusz az egyikkel a csiklóját is izgatni kezdtem, szinte azonnal el is szállt. Egy pillanatra menekülni akart, de aztán olyan erővel tapadt a számra, hogy szinte fájt. Viszont piszokul izgatott, hogy a számba lihegi az orgazmusát. Másik kezemmel a derekánál fogtam meg, miközben teste vonaglott, de a szánk összetapadt. Farkam nekinyomtam a hasa aljának, és teljesen magával ragadott teste vonaglása. Egész addig voltunk így, amíg le nem csillapodott. Ekkor kezem a fenekére csúsztattam, ujjaimmal benyúltam a résébe, finoman érintve lyukát. Hirtelen azt kívántam, bárcsak mögötte térdelhetnék. A boszorka megérezhette a vágyamat, mert incselkedő kérését egyenesen a szemembe nézve szegezte nekem:

- Szeretnél arra is járni a ficánkolós nyelveddel, vagy inkább én járjak a te keményedő testtájad felé?

" Mindkettőt egyszerre!" bukott ki belőlem majdnem a válasz, aztán egy pillanat múlva már ki is mondtam.

- Mindkettőt egyszerre nem lehetne?

- Mindent lehet édes! - válaszolta, és pár pillanat múlva tetőtől talpig lefürdetett, majd szó nélkül a kezembe nyomta a tusfürdőt. Néhány perc múlva már a hálómban voltunk. Meztelenül feküdtünk az ágyra. Szó nélkül hanyatt feküdtem, és ő már helyezkedett is annak megfelelően, hogy a feneke a számra tapadhasson, a farkam meg a szájában kössön ki.....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ráéreztem arra, hogy a fenekem is kívánja nagyon. Kacéran megkérdeztem, hogy akarja-e? Kibukott belőle a nagyon őszinte válasz:

- Mindkettőt egyszerre nem lehetne? - kérdezte.

- Mindent lehet édes. - válaszoltam mosolyogva. Imádtam, ahogy a férfi vágyakozva rám néz, ahogy megérint, keze minden érintéséből süt a vágy, a gyengédség, az izgalom. Finoman lefürdettük egymást, és a hálójába mentünk. Ő ott rögtön le is feküdt az ágyra, így ezzel eldöntve, hogy én leszek felül. Fölé helyezkedtem, és ő felnyögött a látványtól.

- Gyönyörű vagy... - suttogta.

Majd hevesen végignyalt rajtam. A csiklómtól kedve, végig a puncimon át, a fenekem lukáig. Úgy nyalt, mint akinek ez volt minden vágya... Teljesen belém feledkezett. Én meg pár pillanatig csak élveztem, és hangosan nyögtem az érzéstől, amit kiváltott belőlem. Kezeit előbb a derekamra tette, és a szájára nyomott, majd a fenekemhez és még jobban széthúzta azt.


Én közben lehajoltam, a melleim a hasának nyomódtak. Végignyaltam előbb a farkát a tövétől kezdve egészen a makkjáig, majd mikor éreztem a heves tempóját, én sem bírtam tovább, tövig bekaptam a keményen duzzadó férfiasságát. Újabb nyögést hallottam tőle, amit az enyém követett... Egymást izgattuk egyre jobban... Lenyúltam és a golyóival is játszottam kicsit, simogattam őket, de csak nagyon óvatosan, nehogy fájdalmat okozzak neki. Szám néha elkalandozott a testén, csókoltam a hasát, kicsit a combját is. Ekkor picit előrébb helyezkedtem, és szinte magam előtt láttam, ahogy ő megáll a nyalásban, és gyönyörködik még kitárult, nedves ajkaimon és a hátsó lukamon is.


Újra nyalni kezdett, és én önző módon picit élvezkedtem... abbahagytam az ő kényeztetését, és finoman mozogtam a száján, szinte önkívületi állapotban. Tudtam, hogy a második orgazmusom már nehezebben fog jönni, de nagyon élveztem nyelve játékát. Lehajoltam, és határozottan, szenvedélyesen kezdtem újra szopni őt...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Szinte libabőrös lettem a vágytól, hogy végre fölém feküdjön. Mikor hanyatt feküdtem, tudtam, nem kell mondanom neki, hogy mit tegyen. Egyetlen pillanatra torpant csak meg, talán más pózra gondolt, de most önző módon azt akartam, hogy puncija a számra tapadjon, és szabadon garázdálkodhassam a pinája, és a feneke között. Kellett, hogy az arcom előtt nyíljanak meg a rései, hogy ott nyalhassam, ahol akarom. És nagyjából mindenhol akartam.

Aztán már fölém is fordult, és mikor áttette a lábát fölöttem, és tényleg az arcom előtt domborodott a csodás feneke, felnyögtem. Végre! Közvetlen közelről láttam a lyukait. Nyomban végig is nyaltam őt hosszában. A csiklójától a feneke lyukáig lassan, módszeresen, de mégis mohón. Végre....micsoda íze volt! Beleremegtem az élménybe. Ekkor jött a második "csapás". Végig nyalta a dákómat, majd rövid játszadozás után tövig bekapta. Ne ekkor tényleg elkapott a hév érte. Olyan erővel nyaltam bele a fenekébe, hogy attól féltem, fájni fog neki. De nem fájt. Finoman még mozgatta is magát a számon, és mikor a punciját nyaltam, erősen rám is nyomta magát. Szinte fuldokoltam a pinájában. De ez legyen a halálom.....Ekkor ő nem szopott, hanem élvezkedett, de ezt egyáltalán nem bántam! Sőt! Kicsit jobban tudtam figyelni rá, magammal nem kellett foglalkoznom. Így viszont csak az érdekelt, hogy alaposan kinyalhassam, ha lehet a második orgazmusáig. Egyenlőre azonban nem éreztem rajta, hogy közel lenne hozzá. Sebaj! Legalább alaposan kinyalhatom mindkét lyukát! Így is tettem.....Néhány percig csak a pináját, majd csak a popsiját nyaltam. Micsoda öröm volt!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kezdett elszállni az agyam attól, ahogy játszadozott rajtam. Előtte sosem tapasztaltam olyat, hogy egy pasi ennyire odalegyen értem, és ilyen odaadással, hévvel nyaljon. Megtámaszkodtam a teste mellett, s mikor erősebben kezdett izgatni, nagyon nyögtem, és kapaszkodtam a takaróba, annyira izgatott. Egyre kéjesebb nyögések hagyták el a számat, és éreztem, tudtam, hogy az plusz örömet okoz neki, hogy hallhatja is, mekkora hatása van.

- Oh édes.... - ennyit bírtam kinyögni. Ahogy nyalta a pinám és a fenekem, egyre erősödött a vágy bennem, hogy beleüljek a farkába is. Ezért újra rábuktam, de most már nem finomkodtam, hanem én is hasonló hévvel kezdtem kényeztetni őt, ahogy ő engem. Felhúzta az egyik lábát, és a csípőjét mozgatva segítette a játékom. Én alá nyúltam oldalról, végig simítottam a combján, a fenekén. Az egyik ujjam betévedt a popsija vágatába és ettől megrándult a teste... de nem a fájdalomtól, vagy a visszautasítás jeleként, hanem épp ellenkezőleg, az élvezettől.


Ezen felbátorodtam, és újra végig simítottam a vágatán, most már erősebb mozdulattal. Mélyen benyalt a pinámba, ez volt rá a válasza. Játszani kezdtem, mélyen bevettem a farkát a számba, és közben újra megsimogattam a hátsó lukát. Felnyögött, és ő is játszani kezdett a hátsó lukammal. Piszok kéjes és élvezetes volt ez a játék. Kívánatos nőnek éreztem magam, akiért megveszik ez a férfi, és akiért én is megveszhetek. Elborult úfent picit az agyam, és csókoltam a hasát, a combját, a golyóit, és újra végig nyaltam a farkát....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Elmélyülten nyaltam mindkét lyukát. Annyira finom volt, hogy akár órákig képes lettem volna a nyelvemmel kényeztetni őt. Ám ő sem tétlenkedett. Szopta a farkam, és közben fenekemhez tévedt az ujja. Ez igencsak megbizsergetett, fel is nyögtem. Azonnal ráérzett a gyenge pontomra. Vadabbul kezdte szopni a farkamat, és igencsak sűrűn tévedtek ujjai a fenekemhez is. Kicsit játszott a fenekemmel, és én is ezt tettem az övével. Előbb ismét alaposan kinyaltam neki, majd ujjbegyeimmel paskolgattam a lyukat. Ez neki is nagyon bejött. Kezdtem "bevadulni", annyira kívántam őt. Már csak arra gondoltam, hogy betegyem neki a farkam....

Ám előbb még egyszer alaposan és erősen nyaltam alulról mindenhol, majd a lábai közé térdeltem. Széttoltam a combjait, és mielőtt még elkezdtem volna kefélni, ismét a puncijába nyaltam egy nagyot. Már feküdtem fölé, hogy beigazítsam a dákómat, mikor a tekintetem a melleire esett. Ahogy azok domborodtak.....Nem tudtam megállni, hogy nem játsszam egy kicsit velük. Ezért mellé feküdtem, de a punciját sem hagytam cserben. Gyorsan az egyik ujjam betoltam neki, miközben hol az egyik, hol a másik mellére buktam rá. A bimbóit faltam, nyaltam, csókoltam. Nagyon finom volt melleinek puha bőre. Aztán már végre a lábai közé feküdtem. Rám nézett, és szó nélkül lenyúlt, odaigazította a dákómat a barlanghoz, és a makkom már bent is volt. Nem toltam be egyből, előbb kicsit élvezkedni akartam. Alig picit toltam csak be, és annyit vissza is húztam. A puncija már teljesen készen állt a befogadásra. Aztán pár pillanatig megmerevedtem benne, majd lassan, de egyenletesen betoltam a farkamat. Pokolian finom volt....

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A férfi nagyon rám volt hangolódva. Nyalta-falta a fenekem, a puncim. Én meg nagyon élveztem ezt, s azt, hogy a számban lehet a kőkemény farka. Hosszú, vastag szerszáma volt, gondolatban már el is képzeltem, hogy belém tolja, jó mélyre, szinte ráhúz magára. Vágytam, hogy kitöltsön egészen. És úgy éreztem, ő ki is tudna.


Játszottam a fenekével én is egyre merészebben, de nem mertem bedugni az ujjam, épp csak picit. Nem akartam, hogy ezt a finom érzést, amit ez a játék kiváltott belőle, elrontsam azzal, hogy rosszt élményt okozok.


Ilyen gondolatok futottak végig bennem, mikor ő elém térdelt, és szétnyitotta a lábaim. Az arcát néztem, a szemeit és láttam a tekintetén, hogy szinte fel akar falni. Nagyon kívánt. Én is őt....

Újra belenyalt a puncimba, mielőtt tovább lépett volna.... a melleimhez. Mellém feküdt, s mintha érezte volna, hogy már nagyon vágyom a behatolásra, ujjazni kezdett. Puha ajkai közé vette közben hol az egyik, hol a másik kemény bimbómat és érzékien szopogatni kezdte. A fejét, a hátát simogattam közben, a lábaimat pedig szélesre tártam, hogy még jobban hozzám férjen ott is.

A kezem a formás, izmos hátáról a kemény fenekére siklott, majd merészen picit megint be a két farpofa közé. Lágyan simogattam azt a bejáratát, de mikor pózt váltott, s elém térdelt újra... a farkával kezdtem újra én is foglalkozni. Magamhoz igazítottam, vártam, hogy belém hatoljon.


De nem, ő még húzta az izgalmat tovább. Csak a makkját dugta belém, s én máris türelmetlenséget éreztem, akartam az egészet. De ő csak lassan hatolt belém, élvezte a szűk helyet, azt, hogy piszok nedves vagyok már az eddig kényeztetésétől. Felhúztam és még jobban száttártam neki a lábam, akartam, hogy lássa újra, én teljesen akarom, hogy bennem járjon, vágyom rá. Csípőmmel is mozogtam kissé, nagyon kívánóssá tett...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bár a puncija teljesen nedves volt már, azért a rés eléggé szűknek bizonyult....Talán éppen ezért mindketten pokolian élveztük, ahogy a kemény dákóm lassan, de viszonylag egyenletesen hatol befelé. Szinte láttam magam előtt, ahogy a puncija belül tágul, miközben vörösen lüktet és csalja befelé a behatolót. Még beljebb, csak beljebb...Mikor egészen benne voltam megálltam. Pár pillanatig csak a farkam lüktetése adta meg a ritmust, miközben a hüvelyi izmai szívták még beljebb a farkamat, hol finoman, hol kicsit erősebben masszírozva azt. Még nem akartam megforgatni benne, mert nem szerettem volna, ha az élmény fájdalommal, legalábbis kellemetlen fájdalommal járt volna. Finoman kihúztam, majdnem teljesen, aztán ismét vissza, tövig, de már kicsit gyorsabban. Talán kicsit beljebb is hatoltam, mert mintha hidalt volna egy pillanatig. De szemeit szorosan lehunyva tartotta, száját hol résnyire nyitotta, orrcimpái kitágultak, hol azt is szorosra zárta, mint a szemeit. Ha nem tudom, hogy éppen szeretkezünk, azt hihettem volna, hogy szenved valamitől. De én tudtam, és ő is, hogy itt most csodálatos percek, órák fogtak elröppenni, miközben egymásban leljük örömünket.

Tempómat kicsit gyorsítottam, lökéseim erősödtek, ettől mellei hullámozni kezdtek, amitől aztán kellőképpen be is vadultam. Félig oldalra fordítottam, egyik lábát a vállamra tettem, és így keféltem tovább. A változás meglepő módon kéjes érzést váltott ki mindkettőnkből. Belőle az új, ill a másik póz, belőlem, hogy láttam a hatalmas melleit most más módon előre omlani, és a lökésemtől másképp hullámzani. Na ettől is beindultam rendesen, de azt is éreztem, hogy hálás nekem, amiért nem szimplán kefélünk, hanem elkezdtem színezni a dolgokat.

És akkor hol voltunk még a végétől?

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Finoman hatolt belém, és én már nagyon vágytam erre. Lassan, haladt, kitöltött egészen. Szinte éreztem, ahogy lüktet bennem a farka, s időnként rá is szorítottam, hogy mikor mozog, még szűkebb legyen a helye. Kezeimet a fejem fölé tettem, ezzel is sugallva, teljesen megadom neki magam, azt tehet velem, amit akar... S ő fel is bátorodott még jobban. Pózt váltott, az egyik lábam a vállára helyezte, és én picit oldal fekvésbe kerültem. Ezt a pózt eddig nem próbáltam, nem tudtam, milyen érzés így szeretkezni. Hát megtudtam ezt is hamar, piszok finom. Vagy csak ő volt az, ezt igazán nem tudtam szét választani.

Lehunytam a szemem, csak rá koncentráltam. Testének minden mozdulatát érezni akartam, és nem figyeltem semmi másra, csak rá.

Szorosan lehunytam a szemem, és csak élveztem, ahogy játszik a testemmel. Egyik kezemmel megtámasztottam magam, hogy a lökései ne változtassanak a pózon, a másik kezemmel meg magamat kezdtem simogatni. Megmarkoltam picit a mellem.... kőröztem a bimbómon, míg meg nem keményedett... aztán benyálaztam két ujjam, és úgy ingereltem magam tovább. Közben a hangom sem fogtam vissza, minden lökésénél felnyögtem. Furcsán új élveztet nyújtott ez a póz nekem. Bíztam benne, hogy őt is őríti ez a mozgás, a látvány...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Tudtam, éreztem minden mozdulatán, de még a szemei csillogásán is, hogy már nagyon várja a behatolást. Ami igaz, az igaz volt, én is nagyon benne szerettem volna már lenni. Tövig nyomni neki, bele a puha, forró puncijába.

Aztán elérkezett ennek is az ideje. Lassan, de ellenállhatatlanul nyomultam előre. A rés szűk volt, pedig már tocsogott a nedvességtől. Szemeit szorosra zárta, ahogy haladtam előre. Egy pillanatig azt hittem, hogy fáj neki, de közben a nyögései inkább az élményt jelezték, mint a kínt.

A farkam majdnem teljesen kihúztam, de a második nyomás már tövig ment, és teljesen simán. A puncija pillanatokon belül alkalmazkodott a farkamhoz, idomult hozzá, befogadta azt. Néhány ilyen lassú, de viszonylag erős lökés után már nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy nagyon alaposan megkeféljem őt. Buja teste, melleinek rezdülései ingereltek, fokozták a vágyaimat. Egyik lábát a vállamra emeltem, ettől kissé oldalra fordult. Szerettem ezt a pózt, és csak reméltem, hogy neki is jó lesz. Szemmel láthatóan egyáltalán nem rosszallotta, hogy nem a hagyományos módon szeretkezünk tovább. Miközben egyre hevesebben járattam benne a dákómat, ő a melleihez nyúlt, a bimbóit morzsolgatta. Hatalmas mellei úgy hullámoztak előttem, mint egy háborgó tenger.

Lassan kezdett elhatalmasodni az a régi, jól ismert érzés, ami akkor vesz erőt rajtam, mikor őrjítően megkívánok valakit. Egyszerre keféltem, nyaltam, és ujjaztam volna mindenhol. Láttam magam előtt, amint négykézláb áll, és várja, hogy a magamévá tegyem. Én előbb benyalok a fenekébe, majd mögé térdelek, és beigazítom a farkam a feneke lyukába. Majd a makkom betolom neki.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Pózt változtatott, de csak egy kicsit. Mint egy igazi szerető, pontosan tudta, hogy hogyan kell finoman irányítani a másikat, apró változásokat eszközölve, hatalmas gyönyört okozni neki. Feltettem az egyik lábam a vállára, minek hatására picit oldalra dőltem. Éreztem, máshogy hatol így belém, más részekhez ér hozzá..

Én meg lenyúltam és az egyik szabad kezemmel a csiklómat kezdtem izgatni. Egy kis időbe beletelt, mire éreztem a mozdulat hatását, de ezzel egy időben ő is megérezte. Ugyanis kezem nyomán, ahogy pluszban izgattam magam, remegés futott végig a bensőmben, amit az ő teljesen erektált, kőkemény farka szinten minden pontján megérzett. Még szűkebb lettem, és közben aprókat rándult a testem. Nyögött ő is, én is.

Felnéztem rá, ő pedig az én tekintetembe fúrta a sajátját. Nem akartam az orgazmusig eljutni, mert tőle akartam elélvezni. De mégis jó érzés volt nagyon látni rajta, hogy már ő is kezd remegni a kéjtől.


Ahogy néztem gyönyörű és csillogó szemeit, újabb gonosz játék jutott az eszembe. Szoros gyűrűt formáltam az ujjaimból, s azzal fogtam át a farkát. Tudtam, így keményebb lesz, s reméltem, hogy talán tovább is bírja majd a játékot. Közben a szemét nem vette le rólam, s ezt kihasználva, a nyelvemmel körbe nyaltam a számat, a fogaimat, és úgy mozgattam, mintha előttem lenne a farka közben, s őt kényeztetném. A hatás sem maradt el, máshogy, most már mélyebbről jövően kezdett nyögni ettől. Nem hagytam abba, az egekig akartam a vágyát fokozni...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Jó kis játékba kezdett. Előbb izgatta magát, miközben dugtam, majd a farkamat kissé szorította, közben meg a száját nyalogatta körbe, alaposan megmutatva, hogy a nyelve, ha éppen máshol járna, fantasztikus élményt okozhatna. Ebben nem is kételkedtem, hiszen jártam már a szájában a nyelvemmel is, és a farkammal is. Mindkettő hatalmas élményt jelentett számomra. Ha a száját néztem, legszívesebben ismét benyomtam volna neki oda a dákómat, ha meg a punciját, akkor meg örültem, hogy benne vagyok, méghozzá tövig. Láttam, amint a farkam eltűnik a puncijában, és minden egyes benyomásnál az élvezés határán voltam. Nagyon kívántam őt, és mikor kihúztam a dákómat, hogy aztán ismét belökjem, a puncija nedve csillogott rajta. Az a mohó kis rés meg olyan cuppanással nyelte el a kéjrudamat, hogy nem csak nézni volt gyönyör.

A vállamon lévő lábát megfogtam, és miközben benne maradtam, a szám elé emeltem, és elkezdtem csókolgatni az ujjait. Testének minden porcikáját imádtam csókolgatni, a lábujjait különösen. Így meg, hogy a felhúzott térde miatt teljesen kitárulkozott előttem, mellei még lazábban omlottak az ágy felé, faltam őt a szemeimmel. Vöröslő bimbóit szopogattam volna, miközben dugtam őt, de egyúttal nyaltam is volna, meg ujjaztam volna….Nem tudtam betelni vele. Miközben az ujjait csókolgattam, ő még mindig a száját nyalogatta körbe, kéjesen pislogva rám. Sőt, még rá is tett egy lapáttal: mozgatni kezdte az ujjait. Élvezte, hogy odavagyok érte. Nő volt a javából.

Aztán egy határozott mozdulattal hasra fektettem, és teljesen felkorbácsolt vággyal telítve egyszerűen behatoltam hátulról. Puncija beszippantott, és eldöntöttem, hogy addig nem lassítok, amíg el nem élvez. Ütemesen, gyorsan kefélni kezdtem.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Imádtam húzni őt... élveztem, ahogy csillog a szeme a kéjtől. És ahogy nyögött, miközben kefélt.... megőrített. Hangjának mély, érces zöngéje hatott rám, éreztem mindemben, hogy egyre jobban kívánom, még és még legyen bennem. Talpig férfi volt. Nem hagyta, hogy egy pózban maradjunk. Hasra fordított, erős karjai nem tűrtek ellentmondást, nem, mintha tiltakozni akartam volna. Mögém térdelt, és már belém is tolta a farkát. Fel akartam térdelni, de ahogy megéreztem őt magamban, inkább maradtam. Újszerű volt ez a póz, de nagyon kéjes. Látta az előző mozdulatomat és mégis segített félig térdelő helyzetbe hozni magam. Felhúzta az egyik térdem, így még jobban kinyíltam neki. Nem vette el azonnal a kezét, a térdhajlatom, a bokám körüli részt simogatta. Én meg majd' csillagokat láttam a gyönyörtől. El sem tudtam képzelni, honnan tudhatta, hogy ezeken a helyeken is rettentően érzékeny vagyok. Belemarkoltam a lepedőbe és arcomat is beletemettem, és kontroll nélkül nyögtem, hangosan, nagyon hangosan. Éreztem, hogy remegek, de ez még nem az orgazmus remegése volt, csupán az okozta, hogy egyszerre elképesztően sok erogén zónámat izgatta.


... Valahogy mégis térdelő pózba húztam magam, vagy húzott ő... ezt már tényleg nem tudtam megítélni. Széles terpeszben voltam, pucsítottam felé rendesen, és közben a felső testem lefeszítettem. Finom kezével végig simított a hátamon, majd a fenekem, és a lukam kezdte izgatni egy kicsit. Közben a farka rendeületlenül járt bennem. Addig szabad keze a derekamnál volt, azzal is még jobban magára húzott. Akartam, hogy ő is még jobban élvezze a dolgot, így a csilómhoz nyúltam és izgatni kezdtem magam. Éreztem, hogy össze-össze rándul a puncim belső része, amitől belőle is mélyebb nyögések törtek föl...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Éreztem, hogy nagyon bejön neki ez a hason fekvős póz. Ahogy nekem is. Az a finom kiszolgáltatottsága nekem, hogy hátulról hatolhatok belé, alaposan felhúzta az amúgy is igencsak magasan lobogó vágyam tüzét. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy a térdeit fel akarta húzni, hogy a fenekén kinyomva fogadjon magába. Ám, előbb még így, hason fekve akartam élvezni őt. Nyögtünk, hörögtünk, testünk átváltott automatikus szexgéppé. Csakis adni akartunk egymásnak. Finomat, finoman.

Aztán már csak azon kaptam magam, hogy feltérdelt, a feneke kinyomva domborodik előttem, és én vadul kefélem őt. Kezeim bejártak minden bejárható utat. A hátán, a fenekén, feneke lyukán futottak ujjbegyeim, magamba szívva testének vonalait, bőrének bársonyosságát. Egyik kezemmel még magamra is húztam őt a csípőjénél fogva. Hamarosan remegni kezdett, mintegy előjeleként a közelgő orgazmusnak. Cseppet sem lassítva akartam, hogy sikítson. Én is nyögni akartam egy hatalmasat, hát beleadtam mindent. Fátyolos szemeim előtt láttam lökéseim erejétől remegni a popsiját, alóla kitüremkedő mellei hullámzását, és hallottam csattani az ágyékomat a fenekéhez, és a hörgéseit. Ezen hangok, és képek csak felgyorsították élvezésem folyamatát. Alig vártam, hogy telepumpáljam őt. Mélyről már el is indult bennem az expresszvonat. Ellenállhatatlanul tört fel, kétséget sem hagyva afelől, hogy itt most puncifürdetés lesz.

Bármennyire is tört fel belőlem a kéj, figyelnem kellett, hogy ő is akkor élvezzen, amikor én, mert ezt szerettem volna. Mikor éreztem, hogy ő is lebeg, kiengedtem magamból a forró nedűmet. Mikor elkezdtem a pumpálást, tövig benyomtam neki a dákómat, majd, minden egyes spriccelésnél löktem egyet benne. Szinte felnyársaltam a nőt. Mikor már minden cseppem kitört belőlem, ismét mozogtam benne nagy erővel. Ekkor jött ő. Ugyan pár másodperccel később, mint én, de orgazmusa éppen olyan elemtáris erejű volt, mint az enyém.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Döbbenten tapasztaltam, hogy ez a férfi komolyan olvas a gondolataimban és érzi, tudja, hogy mi kell nekem. Vad, extázis szerű élményben részesít, ahogy hevesen, kéjjel, féktelenül szeretkezik velem. Érzem magamban, hogy erre már régóta vágytam, viszont azt álmomban sem gondoltam volna, hogy pont vele, pont így, pont ilyen szenvedéllyel fogom megélni. Hatott rám ez a pasi, kihozott belőlem mindent, ami bennem volt. Gátlástalanul élvezhetem vele a szexet, és megtapasztalhattam, hogy milyen jó érzés az, ha tényleg hangosan nyöghetek, és azt, hogy mennyire bizsergető érzés hallani a férfit, ahogy mélyről jövően, hangosan nyög. Miattam nyög, mert felhúztam, mert bennem jár, mert ő is erre vágyott. És közben a hangok, ahogy hozzám ér a bőre, ahogy össze csattan a testünk, erős lökései nyomán. Mivel nagyon felizgatott, rengeteg nedvem gyűlt össze. Teljesen síkossá tettem őt, az ágyékát, a combomat és a dombomat is. Tudhatta ebből, hogy megveszek érte, abszolút jó úton halad, hogy elérje nálam azt, amire régóta vágytam, szeretkezés közben, hatalmasat élvezni.


S most, ahogy bennem jár, keze simogat, hallom a hangját, ahogy élvezi ezt... érzem, hogy szaporábbak lökései, hangja erősödik... és igen, érzem, ahogy belém robban. De ő nem áll meg, addig folytatja kéjes nyomulását, míg már én is érzem, bizsereg a lábam, kúszik fel az érzés... És megfeszül a testem, remeg minden tagom, és csak hosszan nyögni vagyok képes. Erős karjaival megtart, mert érzi, minden erőm elszállt. Lök még párat rajtam, hogy nyújtsa az orgazmusom, de aztán lassan, nagyon lassan kihúzza belőlem a farkát, de még nem mozdul el. Leteszi előbb a jobb karját az ágyra, lassan helyezi át a súlypontját a teljes jobb oldalára. Közben bal karjával átfogja remegő testem a derekamnál és finom húzással jelzi, mozduljak vele. Én gondolkodás nélkül követem őt, bár nem tudom, mi célja. Nem vagyok képes gondolkodni. Az oldalára fekszik, s mozdulatával maga elé húz engem is. Testével teljesen hozzám simul, minden porcikáját érzem magamon. Szorosan átölel, s én is hozzá bújok, most megnyugtat a közelsége, ami pár perce még a vérem forralta. Simogat mindenhol, csókolgatja szelíden a tarkóm, a vállam. Istenem, egy férfi, aki ismeri az utójátékot is.

- Oh... - suttogom halkan.

- Mi a baj? - kérdi aggódon.

- Baj?! Ugyan.... csak a gyönyör... Köszönöm neked.... - suttogok továbbra is. Megfogom a tenyerét, s belecsókolok. Nincs erőm most megfordulni, s neki adni csókot. Még nincs.


Olyan élményt kaptam ettől a férfitól, amire minden ember vágyna. Hálát adtam akkor a sorsnak, hogy vele találkoztam, s annak, hogy így alakult ez a kis lakás nézés....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szinte egyszerre történt orgazmusunk után még egy ideig feküdtünk egymás mellett Simogattam a derekát, csókolgattam a vállait, tarkóját, ő a tenyerembe csókolt. Apró pici jelek, melyek azt jelezték, hogy ez egy alapos, és igencsak kimerítő szeretkezés volt. Nem dugás, bár voltak percek, mikor szinte egy vad kefélést csináltunk, de mindig figyeltünk egymásra, kielégítve a másik testi-lelki vágyait. Az én vágyaim tökéletes kielégültek. Egy olyan nővel szeretkezhettem, aki tudott adni, de el is tudta fogadni azt, amit én adtam. A teste tökéletes, mindene megvolt, ami kell egy nagyon jó szexhez. Megköszönte azt, amit kapott, de hálával tartoztam neki azért, amit adott.

Aztán csak feküdtünk egymás mellett szótlanul, mozdulatlanul. Egy idő után felkelt, kiment zuhanyozni. Én is felkeltem, felvettem a köntösömet, készítettem egy kávét magamnak, majd miután végzett, neki is. Ez után már csak a lakás berendezéséről beszéltünk. Értelmes, okos dolgokat mondott, jegyzetelt, rajzolt, számolt. Igazi profi volt a szakmájában. Szemeiben még csak nyomát sem láttam az eddigi órák csatáinak nyomait. Már más hullámhosszon pörgött az agya.

Semmi konkrét dologban nem állapodtunk meg. Ő felvázolta az elképzeléseit, én meg gondolkodási időt kértem.

Mikor elment, az ablakból néztem távolodó alakját, az ingerlően ringó csípőjét, kacsintgató fenekét. Aztán én is zuhanyozni mentem, majd felöltöztem, és elindultam intézni az aznapi dolgaimat.

Tartalomjegyzék