Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az elméleti oktatásra sokan jelentkeztek. Meleg nyári este volt, a nem túl nagy terem szinte tele volt hallgatókkal. Az első órán, a bemutatkozásom után egy névsorolvasást tartottam, amikor minden hallgató egy-két mondatot mondhatott magáról. Az egyik hölgy különösen megragadta a figyelmem. Melinda picit mélyen búgó hangjával, nagy, de nagyon szép melleivel azonnal a figyelmem középpontjába került.

Az oktatás során, a beszédem közben igyekeztem a hallgatóság minden tagjával szemkontaktust találni, mert így mindenki azt érezte, hogy neki magyarázok.

A hallgatók, leendő autóvezetők, pedig figyeltek. De mikor Melinda szemeibe néztem, azokban különös fényeket láttam csillanni. Hihetetlenül barátságos szemei voltak. A barna szempárhoz barna, vállig érő haj, kicsit pisze orr, és egy nem átlagos, éppen ezért figyelemreméltó test tartozott.

Az első foglalkozás után mindenki szépen ment haza. Minden alkalommal, mikor Melinda szemébe néztem, látni véltem azt a különös csillogást benne. De semmi más jelét nem adta, hogy jó lennék nála, így ő is - akárcsak a többiek -, egy „jó éjszakát”- tal lépett ki a terem ajtaján. Aztán a következő alkalommal, az óra végén Melinda odajött hozzám, és kérte, hogy egy-két dolgot magyarázzak még el neki. Miután szinte mindenki dolgozó ember volt, és az órák este 10-ig tartottak, így érthető, hogy én is fáradt voltam. Különösen, hogy egész nap autóban ültem, mivel gyakorlati oktató is voltam. De amikor odajött hozzám, orrom megcsapta a nagyon diszkrét és finom parfümjének illata. Azonnal kinyíltak a csipáim! Ilyen közelről különösen szépek voltak a szemei. Bőre bársonyosan csillogott a neon lámpák fényében, szemei épp egy picit kihúzva, száján nem volt rúzs. Körmei nem túl hosszúak, és festetlenek voltak. Farmernadrágot, és lábán papucsot viselt. Éppen ezért olyan üdítő, vagy sokkal inkább vadító látvány volt a nő, hogy lábainak, dekoltázsának látványa (vékony blúza épp annyira volt kivágva, hogy látni, vagy inkább sejteni lehessen telt melleit), és az illata nyomban megmozdított valamit a nadrágomban. Ám eszemben sem volt még csak utalni is rá, hogy bizony nagyon bejön nekem a hölgy!

Észrevette, hogy alaposan szemügyre vettem, és nem éreztem rajta, hogy ne tetszene neki vizslató tekintetem.. Igyekeztem a mondanivalómra koncentrálni. Nem volt könnyű, mert közben folyton arra gondoltam, hogy hol előttem térdel, hol meg én előtte, és áhítatosan, vagy éppen keményen nyalom a punciját. Lelki szemeimmel már láttam, ahogy az egyik padra hasaltatom, és hátulról kefélem vadul, miután kinyaltam a fenekét, aztán a földre fektet és meglovagol keményen, elszántan, vagy éppen a számra teszi a punciját, miközben szopja a farkam. De azt is láttam, hogy az autóban egy félreeső helyen szeretkezünk…


Mindketten elégedetten indultunk haza. Ő azért, mert megértette azt, amit eddig nem sikerült, én meg azért, mert reménykedni kezdtem benne, hogy legközelebb már több is történhet, és hogy vezetni is nálam akar tanulni…

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Végre elszántam magam, hogy megtanulok vezetni. Egy ismerős ajánlott egy autós iskolát, ahol nagyon jók az oktatók. Én meg, hallgattam rá, és beiratkoztam az általa ajánlott iskolába. Választásomról hamar kiderült, hogy jó volt. Mikor beléptem az első elméleti oktatás órámra, a tanári asztalnál egy jó kiállású, kisportolt testű, középmagas, égő kék szemű férfi állt. A kék szemű férfiak a gyengéim, így nem mertem nagyon előre ülni, mert féltem, hogy nem fogok tudni a mondanivalójára figyelni a férfinak, csak a szemében elveszni.

Az órán így is nagyon kellett koncentrálnom. Az oktatás végén gondoltam rá, hogy odamegyek hozzá, és beszélek vele, de nem mertem. Egyszerűen beindult tőle a fantáziám, és tartottam tőle, hogy ezt ő is meg fogja látni rajtam. Így, egy egyszerű jó éjszakáttal kisurrantam a teremből én is a többiekkel.


A következő órára majdnem késve estem be, ugyanis a munkahelyemen rám sóztak még egy-két sürgős munkát, ami nem várhatott másnapig. Halkan surrantam hát be a terembe, és mivel még mindig dolgoztam fejben, könnyebb volt figyelnem is. Ám, az óra végére újra sokat pillogtam a tanárra is. Figyeltem ruganyos mozgását, testének rezdüléseit, hangja érce szinte karcolta a lelkem, testem.... Bele is borzongtam...


Óra végén összeszedtem magam, és odamentem hozzá. Volt egy-két dolog, ami egyszerűen nem fért a fejembe. Érzékeltem rajta, hogy miközben beszélünk, finoman végigmér, hát én is így tettem. Nem volt feszes a felső rajta, de azért annyira igen, hogy így közelről legalábbis látszani engedte formás testét. Ahogy végignéztem rajta, és eljutott az is a tudatomig, hogy mit mond, a szájára tévedt a tekintetem. Szépen ívet, telt szája volt. Bennem meg szinte ordított a gondolat, hogy meg kéne csókolni. Alig bírtam megállni, hogy ne tegyem meg.

Ő meg, mint egy varázs szóra, pont akkor fejezte be a mondatot. A szemébe néztem, és érzékeltem, hogy máshogy csillog, mint eddig....

Ez már kezdett veszélyes mértékben hatni rám, így hamar elköszöntem, és otthagytam ezt az igéző férfit.

Az épületből kiérve megálltam picit, hátamat a falnak vetettem és csak kapkodtam a levegőt. Bármennyire tiltakoztam is, a férfi arca, hangja, szeme.... állandóan a fejembe kúszott. Szinte kényszeríteni kellett magam, hogy másra gondoljak...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Másnap reggel a gyakorlati oktatással kezdtem a napom. Egész nap lefoglaltak a tanulóim, de mikor eszembe jutott, hogy este ismét elméleti órát tartok, és ott lesz csillogó szemű is, határozottan jobb kedvem lett. Időnként azon kaptam magam, hogy róla ábrándozom, és azt kívánom, hogy ott maradjon egy kis korrepetálásra. Ilyenkor a fejemben sebesen keringtek a gondolatok, hogy mi lenne, ha megérinteném, vagy esetleg meg is csókolnám. Többre, másra már nem is mertem gondolni.

Napközben kétóránként váltották egymást a tanulóim, és hipp-hopp, el is múlt a nap. Jött a délután 5 óra. Alaposan felkészültem az órámra. Lezuhanyoztam a tanterem melletti zuhanyzóban, és frissen vártam a nebulóimat. Lassacskán szivárogtak is be a terembe, ahol én már az asztalnál ülve vártam őket. Néhányan odajöttek hozzám beszélgetni, esetleg az előző órán tárgyalt témával kapcsolatos kérdéseket tettek fel. Mindenkivel szívélyes voltam, de a szemem sarkából mindig az ajtót figyeltem, hogy mikor lép be rajta az általam nagyon várt nő. Aztán felbukkant. Hosszú, lábszár középig érő, világoskék, valamilyen mintás vékony ruha volt rajta, olyan, aminek a felső része mellnél erősített volt, így gyakorlatilag melltartó nélkül lehetett hordani. Lábán egy nagyon formás, utcai divatpapucs volt. Lábkörmei ezüstszínűre voltak lakkozva. Nagyon vadító látvány volt a nő! Dekoltázsa nem volt túl mélyen kivágva, de azt most is látni engedte, hogy dús, gyönyörű mellei vannak. Az óra során igen gyakran siklott a pillantásom a dekoltázsra. Szerintem észrevette, mert mintha néha halvány mosoly jelent volna meg a szája szegletében. Ahogy haladtunk az óra vége felé, egyre idegesebb voltam. „Vajon odajön hozzám megint?”

- Ha van valakinek kérdése, tessék!- zártam le az aznapi órát. Senkinek nem volt kérdése.

- Akkor jó éjszakát!- köszöntem el tőlük. Szedelőzködtek, és miközben én is pakolásztam – nem siettem- ismét csak a szemem sarkából lestem, hogy ő vajon elmegy-e? Rám nézett, én rá, bólintott, amit én köszönésnek vettem. Rámosolyogtam, bólintottam, mire kiment a helységből. Csalódott voltam, és háttal az ajtónak pakolásztam még, mikor valaki megköszörülte a torkát mögöttem. Megfordultam, és ő állt az ajtóban. Arca piros volt, a hangja remegett, mikor megszólalt:

- Nekem lenne néhány kérdésem!

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Az órán végig magamon éreztem a pillantását, és alig bírtam visszafogni magam, hogy ne érzékeltessem vele, igen, látom, hogy tetszem neki, és ő is nekem. Így, adtam a visszafogott nebulót, okosan jegyzeteltem tovább és csak egy halovány mosolyt engedtem meg magamnak. Mikor véget ért az óra, megkérdezte, hogy kinek van kérdése, én meg nem voltam olyan bátor, hogy feltegyem az eszembe tóduló kérdéseket, így inkább gyáva módon a menekülést választottam. Kifele menet rám nézett azokkal az égő kék szemeivel, amitől majdnem ott helyben elolvadtam, én meg csak bólintani voltam képes. Egy mosolyt és egy finom, visszafogott bólintást kaptam válaszul.


Kiléptem az ajtón, és rögtön úgy éreztem, hogy vissza kell mennem. Szinte húzott vissza valami... hozzá. Megmagyarázni nem tudtam, és csak azt vettem észre, hogy már ott állok mögötte. Úgy éreztem magam, mint aki még soha nem csinált ilyet korábban. A torkom a szívemben dogobott, és csak remélni tudtam, hogy nem látszik, hogy picit remeg a lábam is. Én lepődtem meg a legjobban, mikor a saját hangomat hallottam.

- Nekem lenne néhány kérdésem!

Csodálkozó, de mosolygós tekintettel fordult felém.

- Figyelmesen hallgatom. - mondta most már széles mosollyal az arcán, és lezser, hanyag tartásban nekidőlt az asztalnak. Karjait lazán maga mellett nyugtatta az asztalon, formás lábaival bokánál keresztbe rakva, kinyújtva támasztotta magát. Pár pillanatig elvesztem pusztán a látványában, és az agyam nem akart forogni, az ő látványa töltötte ki minden figyelmem.

Tudtam, hogy mondanom kéne valamit, de semmi nem jutott az eszembe, így inkább húztam az időt.

- Nem baj, ha iszom egy pohár vizet? - kérdeztem remegő hangon.

- Csak nyugodtan. - mondta ő még mindig mosolyogva. Maga volt a megtestesült nyugalom. Elbotorkáltam a víztartályig és eresztettem magamnak egy kis hideg vizet. Ettől valahogy picit felbátorodtam, és a vállam fölött hátra nézve kérdeztem tőle.

- Kér maga is?...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kellemesen meglepődtem, mikor meghallottam a hangját. Szívem nagyot dobbant, talán még ő is meghallotta. Erőltetett nyugalommal fordultam meg, és igyekeztem egyetlen pillantásommal az egész nőből mindent egyszerre látni. Azt hiszem, hogy ő is nagyon ideges lehetett, mert zavarában inni akart, és még engem is megkínált a vízből.

- Igen kérek, köszönöm - válaszoltam a kérdésére.

Belekortyolt a sajátjába, és hozott nekem is egy pohár friss, hideg vizet. Láttam, hogy a keze enyhén remeg. A friss víz nekem is nagyon jólesett. Pillanatok alatt kiszáradt a torkom, és szinte az egészet megittam.

- Látom szomjas volt!- incselkedett a csillogó szemeivel.

- Ennyi szövegelés után csodálkozik? Tehát? Miben segíthetek?

Nem voltam kezdő oktató, láttam rajta, hogy keresi az indokokat, amiért visszajött. Aztán gyorsan talált két dolgot, melyek megértése szerintem neki aztán biztosan nem okozhattak gondot, de úgy tettem, mintha elhinném. Elismételtem tömören azt, amit mondtam az órán, és erősen figyeltem a szemeit. Igyekeztem szemben állni vele, és minél többet megmutatni magamból. Azt akartam, hogy érezze, hogy nem csak, mint egy átlagos tanulónak magyarázok, hanem neki, aki nekem több mint a többiek. Szemei időnként idegesen megrebbentek és láttam bennük, hogy nagyon is érti, amit mondok. Ettől megnyugodtam. „Tehát csak indokot keresett a visszajöveteléhez!”- gondoltam megkönnyebbülve.

- Van még valami, amiben segíthetek?- kérdeztem.

Egy pillanatig elhalványultak szemeiben a fények, és azt mondta, hogy nincs. Talán indulni is akart, mire megkérdeztem:

- Nagyon siet? Pár percet maradhatna még. Segíthetne elpakolni.

- Most nem sietek, szívesen segítek.

- Nem várja senki otthon?- kérdeztem eltompult hanggal.

- Nem - felelte egyenesen a szemembe nézve.

- Az hogy lehet? – húztam fel a szemöldököm. – Egy ilyen csinos nőt nem várja a férje, vőlegénye, esetleg az udvarlója?

- Most mondja meg! Ilyen peches vagyok.

Miközben beszélt, egy apró lépést tett felém. Megéreztem az illatát, és ettől kezdett elszállni az agyam. Már meg akartam érinteni őt. Teátrálisan végigmértem a lábujjaitól a feje tetejéig, és azt mondtam:

- Nehéz ezt elhinni. Egy ilyen bombázó nő egyedül!

- Én bombázó? Mit lát rajtam olyan szépnek? – kérdezte, miközben kissé kidüllesztette a melleit.

- Hát például ezt! – léptem egészen közel hozzá, és megnyomtam finoman az orrát, majd lassan hajoltam felé. Nem húzódott el, így adtam egy puszit a nózijára. Aztán visszaléptem, mire jött a reakció tőle: - Semmi mást?

De már mosolygott, és tudtam, hogy elvesztem. Nem is akartam tiltakozni ellene. Visszaléptem hozzá, és szájon csókoltam. Visszacsókolt.

- De igen, minden tetszik rajtad!- feleltem az előző kérdésére. Majd lehajoltam, és egy hatalmas csókot nyomtam a két gyönyörű melle közé.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Remegő gyomorral álltam előtte, és alig bírtam szólni, de ahogy kérdezett, mégis sikerült értelmes válaszokat kipréselnem magamból. Aztán kezdett zavarba ejtő lenni a beszélgetés....

Kaptam a nózimra egy puszit tőle. Megéreztem a parfümje illatát, és ez nagyon (vagy inkább csak még jobban) beindított. Elmosolyodtam. Visszalépett hozzám és szájon csókolt.

- ...De igen, minden tetszik rajtad!- mondta mély, érces hangon. Így még nem beszélt előtte. Végigfutott rajtam a borzongás, és mikor lehajolva a melleim közé adott csókot, éreztem, hogy elvesztem. Ösztönösen mozdultam, nem is gondoltam végig. Jobb kezem a tartkójára simítottam, és jeleztem neki, maradhat még picit e tájékon, ha kedve tartja. Volt kedve hozzá.... Férfias kezeibe fogta a melleimet és finoman játszott velük. Mintha porcelánból lennék, olyan óvatosan nyúlt hozzám. Keze érintése újabb borzongás hullámot indított el bennem, és egy érzést. Újra szomjaztam csókjára. Az álla alá nyúltam hát, és felemeltem gyengéd erőszakkal a fejét. Szája mohón tapadt az enyémre, testünk egymáshoz simult.

De, megállítottam magam a mozdulatban, mert bevillant, hogy lehet, hogy nem kéne rámásznom pár órai ismeretség után az oktatómra. Hirtelen hátráltam ki a mozdulatból. Értetlenül nézett rám, én meg fülig pirultam.

- Ne haragudj rám... Nem akartalak letámadni.... - hebegtem. Nem haragudott, hanem kedves mosolyt küldött felém. Kinyútotta a kezét, és megsimogatta az arcom.

- Nincs miért haragudnom egy ilyen szép nőre... - mondta, és közelebb lépett. Már épp megcsókolt volna, mikor megszólalt a mobilja. Ilyen nincs.... gondoltam magamban.

- Elnézést. - Mondta, és láttam a szemén, hogy tényleg nagyon sajnálja, hogy a külvilág zaja így megzavart minket. Felvette a telefont, én meg közben gyönyörködtem benne. Gyönyörű teste volt. Izmos vállak, formás derék, izmos lábak. Gondolatban már le is vetkőztettem....

Nem is hallottam, mit mond, csak a hangja tónusa fogott meg nagyon. Mögé léptem és a tarkóját kezdtem finoman harapdálni, közben szorosan hozzá simultam. Hangján éreztem, hogy egy pillanatra elakad, de aztán folytatta tovább a megkezdett mondatot. Szabad kezével hátranyúlt, és magához szorított. Kezét a fenekemre, majd a hátamra simította. Hozzábújtam, kezem végigsiklott izmos mellkasán, hasán.....

Combját is megsimogattam, ameddig a kezem elért, de a nemesebb szervét direkt elkerültem. A gyengéd érintés hatására éreztem a hangján, hogy picit megremeg...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A rohadék!- gondoltam bosszúsan, mikor megszólat az az átkozott mobilom. Kénytelen voltamfelvenni, bár ilyen késői órán nem szoktak hívni. Hátat fordítottam neki, de kis idő múlva a tarkóm kezdte harapdálni. Nem kicsit izgatott fel vele. A combjaimon is végigsiklottak tenyerei. Farkam már nagyon állt, és szerettem volna, ha megmarkolja így, nadrágon keresztül, de ez most nem történt meg. Befejeztem a beszélgetést, és ahogy megfordultam, egy lendülettel kerestem is a száját. Rátapadtam, és kezeim azonnal a fenekére tettem. – Hű de jó feneke van!- villant át az agyamon, mikor megéreztem popsija puhaságát. Szája után a mellei közé csókoltam ismét, egyre vadabbul kívántam. Aztán egy hírtelen elhatározással otthagytam, és elindultam az ajtó felé, majd lekapcsoltam a villanyt. A teremben egyáltalán nem volt sötét, mert a mellettünk lévő viszonylag forgalmas utca fényei jócskán bevilágítottak. Nagy léptekkel visszasiettem hozzá, és szinte fellöktem, olyan hévvel öleltem át, és szorítottam magamhoz. Lágyékom az ölének nyomtam. Nem bántam, ha megérzi, hogy pokolian kívánom őt. Nem tiltakozott, ő is nekem nyomta az ölét. A derekánál lassan elkezdtem felhúzni a ruháját, miközben vadul csókoltuk egymást. A ruha egyre feljebb került, én egyre izgatottabb lettem. Mindjárt a bugyijához érhetek…Mikor a ruha már a derekánál volt, kezeim a fenekére tettem, és le akartam tolni a bugyiját. De nem volt rajta bugyi! Egy pillanatig megdermedtem meglepetésemben, mire felkuncogott: Valami baj van tanár úr kérem? – suttogta a fülembe. - De tanár úr kérem! Én készültem! – folytatta, mire teljesen elöntötte az agyam a vágy. Egyszerűen lerogytam elé, és arcom a felhúzott szoknya alatt a hasa aljának nyomtam. Aztán felpattantam, és a ruha két vállpántját a vállainál letoltam, és a ruhát lassan leengedtem róla. Mikor az a mellei alá ért, azonnal kibuggyantak hatalmas, és elképesztően formás, szép mellei. Melltartó sem volt rajta. Meztelen testére csak felhúzta a ruháját, és így ült itt velem szemben 5 órán keresztül. Nekem fogalmam sem volt róla, hogy gyönyörű testét csak egy nagyobb vászon takarja el előlem. Persze jobb is, mert ha tudom, tuti félrebeszéltem volna az egész órán. Viszont ekkor agyam már ledobta a szíjat. Szinte letéptem róla a ruhát. Kilépett belőle, és teljesen meztelenül állt előttem, mindössze egyetlen pár papucs volt az öltözéke.

- Gyönyörű vagy!- suttogtam elakadó hangon. Elképesztően bombasztikus volt, és erre még rá is tettek az utcáról beszűrődő fények.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Csókolóztunk úgy, mintha nem lenne holnap. De csókunkat megszakította, bezárt az ajtót, lekapcsolta a villanyt is. S bár nem volt sötét a teremben, mert az utcai lámpa fénye besejlett, én mégis tisztán láttam őt. Férfias alakja, ahogy közeledett felém, éreztem, már elönt a vágy. Újabb csók rohamban forrtunk össze. Magához húzott, éreztem az ölemnél, férfiassága már erősen meredezik. Nem gondolkoztam, érezni akartam. Én tudtam, hogy csak pár réteg választ el minket egymástól. Ő meg hamarosan megtudta. Felhúzta a ruhát a derekamig, keze a fenekemre simult, és ahogy felfogta, hogy nincs rajtam bugyi, egy pillanatra lemerevedett a csodálkozástól.

- Valami baj van tanár úr kérem? – suttogtam a fülébe.

- De tanár úr kérem! Én készültem! - folytattam tovább és szinte látni, érezni lehetett, ahogy elönti az agyát a szenvedély. Elém térdelt, majd kis játék után felállt újra, és lesimogatta rólam a ruhát. Mikor nagy melleim előtérbe kerültek, újabb vágyhullám futott át rajta. Beleogndolt, hogy egész idő alatt egy szál semmiben ültem előtte....

Nem estünk egymásnak. Ő picit arrébb lépett és a beszűrődő lámpa fényénél gyönyörködött bennem. Adott magának pár percet, csak nézett, aztán simogatni kezdett. Lélegzetéből tudtam, éreztem, hogy egyre jobban kíván.

- És akkor most tegyük egyenlőbbé a helyzetet... - suttogtam rekedten. Levettem a felsőjét lassan, és csókolgatni kezdtem a nyakát, izmos vállát. Nem bírtam betelni az érzéssel, hogy ilyen formásan izmos férfi áll előttem. Megharapdáltam a vállait, mire halk nyögés volt a válasz. Kezem simogatta, érezni akartam testének minden apró részletét. Lejjebb ereszkedtem, és a mellkasát csókolgattam, a mellbimbóját is megnyalogattam, de csak finoman borzolva tovább érzékeit.

Lassan elé térdeltem, és a hasát csókolgatva elkezdtem kigombolni a nadrágját. Lehúztam, és ő kilépett belőle. Rajta hagytam még kicsit az alsóját. Megfogtam az alsója felső részét, és lejjebb húztam, de csak addig, hogy még takarva legyen a farka nagyobb része. A farka tövétől végignyaltam a hasát a köldökéig. Felnéztem rá közben, és láttam, hogy megbabonázva nézi, hogy mit csinálok.

Megkegyelmeztem hát neki, és lehúztam róla az alsóját. Egy pillanatra meglepődtem, milyen nagy a férfiassága, de rögtön rá is buktam. Erősen kezdtem szopni, nem tudtam hirtelen visszafogni magam...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bitangul izgatott a látványa. A külső fények megtörtek nagy mellein, melyek bimbói hegyesen döfték a levegőt. Felizgult már rendesen. De én is. Hamar megszabadított a nadrágomtól, és hírtelen mozdulattal elém térdelt, és szopni kezdte a farkam. Nem finomkodott velem. Bekapta, és szopta. De bitangul jól esett! Abban a pillanatban szerettem volna telibe nyalni. Mindenhol, és alaposan.

Lehajoltam hozzá, felállítottam, és magam után húzva elindultam vele a zuhanyzó felé. Az oktató terem mellet volt egy öltöző, és zuhanyzó is, mivel a terem még tornateremként is funkcionált. Ennek most nagy hasznát vettük. Szint belöktem a zuhany alá, és gyorsan fürdetni kezdtem. Nagy melleit sokáig mostam, mert annyira jó volt simogatni, markolászni őket. Nem kapkodtam velük. Majd a hasát céloztam meg, és azt is igyekeztem nem elkapkodni. A combjai következtek, majd az ölembe vettem a lábait egymás után, és azokat is megmostam. Közben csodáltam a lábujjait, vádliját, de a tekintetem a puncijára is sűrűn odatévedt. Mikor a lábaival végeztem, a finom tusfürdővel a punciját mostam, de leginkább izgattam. Most nem voltam lassú. Mire ide eljutottam, már nagyon nyalni akartam őt. Ahogy lehetett, azonnal odahajoltam, és nyalni kezdtem. Nem finomkodtam, akartam, kívántam őt. Nekinyomtam a falnak, és lábai közé fúrtam a fejem. Előbb benyaltam erősen a puncijába, aztán a csiklóját kerestem meg. Erősen, határozottan nyaltam. Végig akartam csinálni, nem szándékoztam abbahagyni a csúcsra érése előtt. Tudtam, ha végeztem a puncijával, megfordítom, és a fenekét nyalom ki. Csak reménykedtem, hogy nem idegenkedik majd tőle. De most, a csiklóját vettem célba. Nyelvem apró, de gyors mozdulatokkal izgatta. A sűrű csapásoktól időnként megremegett a teste. Aztán pihentettem, mert mélyen nyaltam be neki. Majd ismét a sűrű csapások következtek. Ezt játszottam vele. Mindig, mikor éreztem, hogy robbanni készül, abbahagytam, és mélyen nyaltam. A játékom miatt hamarosan felülkerekedett benne a kéj, és már lábujjhegyen állt, és szinte belefehéredtek a lábujjai az erőlködéstől, ahogy nekinyomta magát a falnak. Kezeimmel alulról a fenekét markoltam, és húztam magamba őt. Őrjítő érzés volt fenekének érintése. Puha, nagy és lágy volt, olyan, amilyet hihetetlenül nagy öröm kinyalni. De számomra az is izgató volt, hogy láttam a gyönyörű lábujjait fehéredni az erőlködéstől.

Ettől csak begőzöltem, és már nem akartam játszani vele, már nem akartam kegyelmezni neki. Szét akartam nyalni, elélveztetni, hallani, ahogy hörög, sikoltozik, és nyögdécsel. Még néhány jól irányzott nyelvcsapás, és kész volt. A hajamba markolt, és mikor élvezett, erősen belehúzta a fejem a puncijába. Nyalnom sem kellett, ajkaim nyomása a csiklóján megtette a hatását, mivel elnyújtott orgazmusa lett. Még hangosan, erősen lihegett, mikor nem haboztam, és megfordítottam. Lábait ismét széttoltam, fenekét magamra húztam, széthúztam a két dombját, és benyaltam a fenekébe. Egy pillanatig megmerevedett, de aztán éreztem, hogy ellazul, átadja magát nekem. Talán én voltam az első, aki testének erre a rejtett zugára is igényt tartottam, de ő olyan volt, akinek ez a zuga is rettenetesen izgatott. Sokáig nyaltam a fenekét, és ezt most hol nagyon finoman, lágyan, hol erősen csináltam. Élvezkedtem rajta, és a sóhajaiból arra következtettem, hogy élvezi ő is. .

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nyögéseiből úgy hallottam, hogy nagyon jólesik neki, ahogy szopom. Minél inkább kényeztettem, annál inkább begerjedtem. Éreztem, hogy kezdek nedvesedni. Éreztem, ahogy mozdul, lehajol hozzám, és felsegít. Kézen fogott és maga után húzott. A szopás élménye alatt voltam még, nem tudtam, hogy hova húz? Egy fürdő helyiségbe vezetett, aminek a létezéséről nem is tudtam. Ott szenvedélyesen esett nekem. Azonnal elborult az agyam nekem is. A melleimmel játszott, aztán elém térdelt, és úgy nyalt, ahogy előtte kevesek. Szinte magára húzott, én meg kegyetlenül kívánatosnak, kéjesnek éreztem magam. A nyelve bennem táncolt, és minden idegszálammal rá figyeltem. Fel sem fogtam szinte mást, csak azt a kéjes érzést, amit okozott bennem. Hamar kezdtem a csúcs közelébe érni, amit ő is megérzett, és visszavett a tempóból. Játszott az idegeimmel, többször majdnem eljutottam a csúcsra, de akkor rendre visszafogta magát. Már szinte lábujjhegyen álltam a kéjtől, hátam a falnak nyomtam. Kezdett a fejemben lüktetni a vér, hangosan nyögtem, ahogy izgatott. Nem titkoltam előtte semmit... De végül már nem bírtam. Ő is megérezte, hogy eljött a pillanat, kezét a fenekemre tette és szinte magára húzott. Lenyúltam, belemarkoltam a hajába, és a nedves puncimba húztam. Akartam még jobban érzeni őt, teljesen elborult az agyam. Az orgazmusom hosszabb volt, mint eddig bármikor. Remegtek az izmaim, hosszan, elnyújtva nyögdécseltem. Lassan nyugodtam csak, szinte fel sem fogtam, mikor megfordított, és arccal a falnak állított. Széljelebb húzta a lábam, és a fenekem is. Mikor először nyalt a fenekembe, megmerevedtem. Hirtelen nem is tudtam, mit csinál. Érezte ő is, hogy ez számomra valami újdonság, és finoman kezdett játszani a hátsó lukammal. Ő nem tudhatta, hogy azt a testrészem még nem nagyon szeretgették meg korábban.

Finoman markolászta közben a fenekem, és ahogy hallgattam az elégedett, vágyakozó nyögéseit, félénken bár, de kidugtam picit a fenekem.... Szinte felhördült ettől, és tovább játszott velem. Hamar elkezdtem élvezni nyelve játékát, és teljesen átadtam magam neki.

De, vágytam megint a csókjára... megfordultam, és lehajoltam hozzá. Láttam a meglepett kifejezést az arcán, de nem foglalkoztam vele, az ajkára, forró csókjára vágytam. Felegyenesedett közben, és heves csókolózásba kezdtünk. Nekidőltünk a falnak, és csak táncolt egymás szájában a nyelvünk. Keze végigsimított rajtam, magához húzott még inkább. Keményen álló férfiassága nekem nyomódott, és ezzel szinte egy időben fellobbant bennem a vágy is, hogy magamban akarom érezni.

Ő volt a magasabb, így picit lábujjhegyre álltam, kezemmel végigsimítottam a formás testén, a hátán, formás fenekén, és magamhoz húztam én is. Felnyögött kissé...

De, mikor lenyúltam a farkához, és odaillesztettem a forró, éhes puncimhoz, és rámozdultam, szinte felhördült... Ajkunk elvált, és a szemembe nézett. A szeme szinte a lelkemig hatolt, beszédes volt a pillantása. Ajkai, azok a gyönyörűen kívánatosak, elváltak egymástól, és ahogy mozdultam, láttam, ahogy elhomályosul a tekintete. Mozdult ő is... Lehunyta a szemég, és éreztem rajta, hogy nagyon élvezi szűkösségem, és az érzést, hogy bennem van...

Nagyon vágytam már arra, hogy bennem legyen, mozogjon bennem a kemény farka.... kitöltött egészen......

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Teljesen belefeledkeztem a feneke nyalásába. Annyira jó volt, hogy szinte mámorosan nyaltam. Mikor belefúrtam magam a fenekébe, két gömbölyű popóját az arcomra nyomtam.

Egy jó ideig engedte, de aztán megfordult, és lenyúlt értem. Kicsit csalódott voltam, hogy abba kell hagynom, de lehajolt hozzám, és felhúzott. Mikor felálltam ajkait a számra tapasztotta. Olyan szenvedélyesen csókolt, hogy nekidöntött a falnak, nagy mellei a mellkasomnak nyomódtak, amely nem kis izgalommal töltött el, bár nem voltam éppenséggel nagyon nyugodt. Farkam szinte szétrobbant. Éreztem, ha erősen megfogja, és kettőt ránt rajta, elcsattanok. Ám, mikor csókolni kezdett, gondolataimat erősen másfelé kényszerítettem, hogy átessem a holtponton. Sikerült. Néhány másodperc múlva éreztem, hogy a hihetetlenül erős lüktetés a farkamból elmúlik. Éppen jókor, ugyanis lenyúlt, és a puncija bejáratához igazította. Kissé felemelkedett, én meg rogyasztottam, így néhány ügyes mozdulattal benyomtam a farkam a forró, de még kissé szűk puncijába. Így, rogyasztott térddel tövig benyomtam neki, majd mikor benne volt, felegyenesedtem. Ettől szinte szétfeszítettem a punciját. Aztán így döfködtem bele a dákóm. Szemei szinte felakadtak, jajgatott, sziszegett, arca eltorzult az érzéstől. De éreztem, hogy esze ágában sincs, hogy ne így csináljam.

Mikor már könnyedén mozogtam benne, alaposan begyorsítottam a tempóm. Szorosan átöleltem, magamhoz húztam, és csípőből erősen keféltem. Mivel a dákóm nem teljesen a megszokott irányban hatolt belé, viszonylag hamar ismét az orgazmus küszöbére ért. Aztán ismét rogyasztottam kicsit, és innen is alaposan keféltem. Mellei ugráltak, ami fergeteges vágyakat indított el bennem. A látvány hatására szinte eszement erővel tologattam bele a farkamat, és addig keféltem, amíg ismét nem élvezett. Az orgazmusa közben is erősen dugtam, szinte előre dőlve adta át magát a gyönyörnek. Mikor a csúcson túl volt, gyorsan megfordítottam, előre döntöttem a felső testét, és hátulról gyorsan behatoltam. Az első lökés után azonnal gyorsan és erősen dugtam. Lágyékom hangosan cuppogott a nedves fenekén. Puha feneke erősen rezgett, miközben teljesen előre hajolva a karjaival a falnak támaszkodott. Feneke így teljes szépségében gömbölyödött előttem. Nagyon hamar ismét élvezett egy hatalmasat, de teste már minden ízében remegett. Szokásom szerint, mikor a csúcson volt, tövig nyomtam belé, és szó szerint erővel ráhúztam őt a dákómra. Makkom szinte a méhébe hatolt.

Aztán kihúztam a puncijából a dákómat, megfordítottam a nőt, és nyomban leguggoltattam. A farkam azonnal a szája elé toltam, és mikor kinyitotta, hogy bekapja, be is toltam neki. Ajkai összezárultak, és finoman, de határozottan elkezdtem dugni a száját….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A férfi teljesen eszét vesztette tőlem, de ahogy belém hatolt, már én sem voltam magamnál teljesen. A farka szinte szétfeszített, minden lökése beljebb és beljebb hatolt belém. Cikáztak bennem a vágyak, a vér az agyamban lüktetett. Lehunytam a szemem, és éreztem, ahogy szorosan magához von, még jobban keféli a kiéhezett puncim. Addig játszott így velem, míg újra éreztem a már jól ismert zsibbadást érzését a lábamban, és el nem öntött az orgazmus újabb hulláma. Minden gátlásom levetettem, és hangosan, nyögve élveztem el. Még szinte le sem csengett ez a fergeteges érzés bennem, mikor ő megfordított és hátulról hatolt belém, szinte állatias módon. Piszok módon élveztem a dolgot, ahogy magára húzott, akartam, hogy tovább keféljen, hosszan legyen bennem. Már nagyon felfokozott állapotban voltam, hamar öntött el az újabb orgazmus. Remegett már minden tagom. Előtte nem volt részem ilyen sorozatos kéjben. Szinte fel sem fogtam, mi történik velem.

Hagytam, had irányítson ő. Megfordított és leguggoltatott maga elé. Nem bírtam soká ezt a pózt, így inkább elé térdeltem. Lenyúlt, megfogta a fejem, és finoman kezdte dugni a szám. Piszkosul kéjes érzés volt, és én nagyon élveztem ezt is.

Viszonozni akartam minden kéjt és örömöt, amit nekem okozott és adott, így elkövettem mindent, hogy neki is felakadjon a szeme tőlem. Szopás közben a golyóit simogattam, izmos felsőtestét, formás fenekét. Ahogy előtte térdeltem, közelebb húzódtam hozzá, szinte hozzásimultam a lábaihoz, csak a felső testem tartottam el tőle kissé, hogy hozzáférjek a keményen meredező farkához. Egyre jobban elborult az agyam, ahogy a számban éreztem őt, és a saját nedvemet. Ez is új élmény volt számomra, és villámként hasított belém a felismerés, hogy ez engem nagyon izgat így.

Időnként felnéztem rá, mélyen a szemébe, hogy ne csak érezze, lássa is, hogy mekkora örömet okoz nekem, hogy így kényeztethetem őt. Ahogy ránéztem, és a tekintetem az övébe fúrtam, felnyögött, és még jobban kezdte mozgatni a csípőjét, még inkább mozgott a számban a farka.

Pózt váltottam, a hátamra feküdtem, és félkönyékre ereszkedve támasztottam magam.

- Térdelj ide. - mondtam neki rekedtes hangon, magam mellé mutatva két oldalt. Ő úgy is tett. Lassan fölém ereszkedett, ahogy a nők szoktak, mikor nyalják őket. Én lefeküdtem a hideg kőre, ami most csak kellemesen hűvösnek hatott, és alá csusszantam. Láttam az arcán a meglepődés kifejezését, de amint újra szopni kezdtem, csak lenyúlt, a fejemet még jobban magára húzta, és már nyoma sem volt az előző kérdő tekintetnek.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A szemembe nézett, miközben erősen és vadul, ráadásul nagyon odafigyelve rám, szopott. Láttam a szemeiben, hogy nagyon akart most adni. Nagyon nagy élvezettel szopta a szájában ütemesen, és nem is éppen kíméletesen mozgó farkamat. Nagyon jól ismertem ezt az érzést, mikor az agyamat elöntötte valami, és szinte eszeveszetten csak nyalni akartam őt. Mindegy, hogy hol nyalhatom, csak nyaljam. Most ő volt úgy, hogy csak szophasson, jó mélyen, és erősen, és nekem örömet nyújtva. Nekem pedig rettenetesen bejött ez az adni akarása. Legszívesebben máris felrántottam volna, hogy ismét belémélyesszem a nyelvemet, de láttam rajta, hogy most a farkam kell neki, de nagyon. Hagytam, hogy kényeztessen, és nem kicsit élveztem a dolgot.

Majd kissé meglepett. Lefeküdt a hideg kőre, és kérte, ereszkedjem fölé. Terpeszbe álltam a mellei fölött, majd letérdeltem. Addig helyezkedett, amíg úgy feküdt, hogy ha a fejét felemelem, be tudja ismét kapni a farkamat. Le is nyúltam érte, mert tudtam, hogy nagyon ezt akarja. Én pedig azt akartam, hogy alaposan telepumpáljam a száját. A tenyerei a fenekemre tapadtak, a szemei kitágultak, és szinte eszelősen szopott. Amennyire tudtam, mozgattam a csípőmet, hogy érezzem, alaposan ki akarom használni a szopási akaratát, közben meg a fejét is húzkodtam ütemesen a farkamra. A dákóm időnként igencsak mélyre szaladt, ilyenkor kisebb, nyögései, és morgásai mellé öklendezés szerű hangok jöttek ki belőle. Nagyon élveztem a dolgot. Tudtam, hogy ha eljön az ideje, hatalmasat fogok élvezni és bele a szájába.

Az idő meg közelgett. Az akaratos szopása, na meg az eddig átélt élmények villanásszerű megjelenése előttem megtette a hatását. Egészen felemelkedtem, térdel álltam, a fejét erősen a farkamra húztam. Ő is húzta magát rám a fenekemnél fogva jelezve, hogy akarja az anyagomat, ha eljön az ideje. Elj9ött. Hangos nyögéssel elkezdtem élvezni. Testem vonaglott a fejét húztam magamra, ő húzta magát rám, és elindult a spermafolyam. Erősen spricceltem az anyagomat egyenesen a torkára. Nagyokat nyelt, hogy minden cseppem belé jusson. Mohón szívta a maradékot belőlem.

Lassan leengedtem a fejét. Olyan erősen zihált, hogy alig kapott levegőt. Ezzel én is így voltam. Felálltam, lenéztem rá, és néztem a vizes testét, csapzott homlokát. A feje fölött állva még kicsit húzogattam a bőrt a farkamon, majd megfordultam, és a szája fölé guggoltam. Kicsit mozgolódott, majd éreztem a nyelvét a zacskómon. Előre dőltem, és elkezdtem csókolgatni a punciját. Ő meg ismét bekapta a farkamat, csókolta a zacskómat és néhány bátortalan csók jutott a fenekemre is . Oda, középre….

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

A kéjes mozdulatok sora bevált, fölém térdelt, és én már ettől a póztól is kéjsóvár lettem. Farkát a számba tolta, és a fejemet tartva, szinte megdugta a számat. Minden mozdulatát élveztem, és akartam, hogy a számba élvezzen el, minden cseppjét önző módon, le akartam nyelni. Mozgott a farka a számban, és én amennyire tudtam, összeszorítottam az ajkaimat, hogy minél szűkebb legyen neki a hely, hogy még jobban élvezze a dolgot. Hörgött, nyögött hangosan, de a végén már én is. Egy - két mozdulata picit mélyre sikerült, és öklendező érzés tört rám egy pillanatra, de már ez sem érdekelt. Teste rángani, hullámzani kezdett, és megkaptam végre amire vágytam, a számba élvezett. Lenyeltem az utolsó cseppet is, és mindketten levegő után kapkodtunk. A pihegés közben gyönyörködtünk egymásban. Legalábbis, ahogy felnéztem rá, ezt láttam a szemében.

Aztán ő megfordult, és fölém térdelt. Most csak picit szopogattam meg a farkát, inkább a zacskóját nyalogattam. Ő előre dőlt, megtámaszkodott a testem mellett, és csókolgatni kezdte a nedves puncim. Lábaim azonnal széttártam neki, hogy mindenemhez hozzáférjen.

Nyelvem közben kalandozott a testén. A zacskóját rendesen körbe nyaltam, és merészen picit feljebb vándoroltam.... de, most nem a farka irányába...

Végigsimítottam a fenekén, majd a két farpofa közé fúrtam a kezem, és így simogattam tovább. Nem tudtam, hogy honnan jött ez az ötletem, de úgy éreztem, nincs ellenére a dolog. Az ujjammal simogattam picit a hátsó lukat, majd merészen a nyelvemmel is megsimogattam. Picit megrándult a teste ettől, és hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy ezzel most jót, vagy nagyon rosszat tettem-e. De, meghallottam halk nyögését, és már tudtam, hogy tetszik neki a dolog. Picit felbátorodva kezdtem ebben a számomra is merőben új tevékenységbe. Felváltva ingereltem kézzel és szájjal is a fenekét, és ő szorgos nyelvjátékkal hálálta meg a kényeztetésem.

Újabb merész lépésre szántam el magam. A számba dugtam az ujjam, bő nyálat eresztettem rá, és finoman behatoltam a fenekébe. Megállt egy pillanatra a mozdulatban, de ahogy lassan mozgatni kezdtem benne az ujjam, újra visszatért a kéjes puncim izgatásához, amitől újra érzetem, hogy elkezdek bevadulni. Visszatértem kicsit a farkához, és szopni kezdtem megint, közben nem hagytam abba a feneke ujjazását sem...

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Mikor becsókolt a fenekembe, kissé csodálkoztam, mivel a nők nem szokták a férfiak ezen testrészét szeretni. Igaz, a saját fenekük is nagyon soknak tabu volt. De, mint ahogy arra már rájöttem korábban, ez a nő nem átlagos. Sem külsőre, sem belsőre. Ilyen gyönyörű mellei, és feneke nem minden nőnek van, és nem minden nő imád így szopni, nyelni a spermát, és nyalatnia magát elől-hátul. Aztán, mikor a nyelvét éreztem a lyukamon, már nagyon kezdtem elszállni ismét. Vadul benyaltam a puncijába, mivel rettenetesen izgatott a gondolat, na meg az érzés, hogy a fenekem nyalja. Ő matatott a fenekemnél, nyalta, simogatta, majd megint nyalta, én meg ismét csak belefeledkeztem a puncija nyalásába. Kis idő múlva, valami olyasmit éreztem, amit addig csak nagyon ritkán, vagy inkább úgyszólván sosem. Az egyik ujját betolta a fenekembe! Ez nem csak meglepett, de pár pillanat múlva olyan erőt adott, hogy tovább nyaljam őt, hogy magam is meglepődtem. Azzal, hogy megujjazott, bizonyos szempontból kiszolgáltatottá váltam a számára, és ez az érzés határozottan jól esett. Neki, bármikor hajlandó lettem volna kiszolgáltatni magam. Lassan, de folyamatosan nyomta belém, majd, mikor tövig bennem volt, meg is forgatta az ujját bennem. Micsoda érzés volt! Játszott velem. Aztán, hogy ismét nagyon jól érezzem magamat, addig mozgolódott, amíg a farkam a szájába vette, miközben tovább ujjazott. Időnként olyan bizsergés futott végig rajtam, hogy azt hittem, menten élvezek egyet ismét, pedig pár perce itattam meg vele a spermámat. Ám tudtam, hogy ezt most csak egyféleképpen honorálhatom neki: kinyalok egy orgazmust belőle. Ujja mozgott bennem, szinte dugta a fenekemet, a farkamat meg szopta, én meg, ahogy csak tőlem telt, nyaltam őt. Egészen addig, amíg ismét nem vonaglott alattam. Lábait felhúzta, így én is lenyaltam ameddig csak tudtam és úgy élvezett, hogy közben tele volt a szája a farkammal.

Nagy nehezen felkeltünk, letusoltunk, és iszonyatosan remegő lábakkal visszamentünk a terembe, hogy felöltözzünk.

Élet (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ez a 69-es póz döbbenetes élvezetet nyújtott mindkettőnk számára. A saját merészségem nagyon izgatott engem, és ahogy elnéztem őt is. Sosem csináltam még ezelőtt ilyet, de valahogy, nagyon élveztem. Ahogy én szoptam őt, és ujjaztam is, az ő nyelve érzéki, vad táncot járt a puncimban. Hamar elértem az újabb orgazmust, és nagyon izgató volt, hogy mindeközben a farka a számban járt. Ilyenben előtte nem volt részem.

Nagyon sok időbe telt, mire elengedtük egymást. Finom mozdulatokkal lefürdettük a másikat, és remegő tagokkal, meztelenül mentünk vissza a tanterembe.


Mikor a falon lévő órára néztem, meglepődtem, hogy mennyire benne járunk már az éjszakában. Nem is érzékeltem az idő múlását, csak az élvezeteket fogtam fel... Nem volt elég erőm még felöltözni, így aztán, úgy ahogy voltam, leültem az első székre, ami az utamba került. Ő nálam erősebb volt, legalább az alsóját, és a nadrágját volt ereje felvenni. Leült tőlem nem messze, és pár percig csak néztük egymást. Hihetetlen volt az egész... Annyi energia szabadult fel bennem, és annyi öröm érzés, hogy nem is tudtam volna szavakba foglalni, még akkor is, ha ő megkér rá.


Újra elvesztem a szemeiben. Ahogy ült, hátra dőlve a székben, újra kéjes gondolataim támadtak, de elfojtottam őket... Egy ideig legalábbis. Felkeltem, odasétáltam lassan hozzá, és az ölébe ültem, vele szemben. Lábam két oldalt a földön volt. Ő átölelt, és én megcsókoltam. Finom, puha ajkával ő is visszacsókolt, de most nem borult el az agyunk... annyira....


Nyelvünk gyengéd táncot járt a másikéval. Keze azért a hátamról hamar lecsúszott a fenekemre, és finoman markolászva tartott engem.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem tagadom, ahogy ült velem szemben a teremben meztelenül, ismét megszállt az ördög, és nagyon neki tudtam volna esni ismét. De mindketten nagyon fáradtak voltunk már, és nagyon el is járt az idő felettünk. Ám, vesztemre, mikor az ölembe ült, két tenyerem a fenekére tettem, így tartva őt. Azt nem kellett volna, mert feneke érintése azonnal áramütésserűen felkorbácsolta bennem a vágyat: kinyalni!

- Ne haragudj, ezt nem bírom ki! - mondtam neki, és feltérdeltettem a székre. A bestia! Nagyon jól tudta, hogy megint mit akarok. Még ki is tolta a fenekét, miközben amennyire csak lehetett, a lábait is széttette. Én mögé térdeltem, és szinte eszemet veszítve azonnal ellentmondást nem tűrően belenyaltam a popsijába. De finom volt!

Nem nyaltam túl sokáig, de ez éppen elég volt ahhoz, hogy tudja: ezt bármikor megteszem neki ez után is!

Az én lábaim már teljesen kikészültek, de ő sem volt éppen nagyon kipihent. Nagyon lassan ráadtam a ruháját, gondosan ügyelve arra, hogy azért jó néhány apró puszival illessem azt a csodás testét!

Mikor kiléptünk az épületből, kellemes nyári éjszakai meleg fogadott minket. Az utca már csendes volt, csak a távolabbi főút forgalmát lehetett hallani. Beültünk a kocsimba, és hazavittem őt.

Tartalomjegyzék