Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Már az első pillanatban tudtam, mikor a szemedbe néztem elvesztem. Nincs nehéz dolgod, már a tudat, hogy veled leszek a mennyekbe repít. Mostanra beszéltük meg, a folyosóról hallom lépteid és a szívem egyre hevesebben dobog. Bekopogsz és én nyitom az ajtót. Nem várok hogy belépj, forrón csókolom szád, vágyam érintéseidtől az egekbe száll. Látod szememben a tüzet s felemelsz be az ajtóban, át a szobába. Közben hevesen csókolsz. Egészen a bárpultig jutunk, s te felültetsz rá széthajtod lábaim s kezed már mohón kutat combjaim között. Leveszem a zakód s az inged kigombolom. Elővillan izmos mellkasod s végig simítom kezemmel hogy érezzelek míg nadrágod gombolom. Te érzed ahogy a nedvesség áttör a csipkén s lehúzod rólam, közben én is érzem keménységed ahogy a combomhoz ér. Egyik kezeddel beletúrsz a hajamba míg a másikkal lehúzod kibomlott köntösöm s az a földre esik. Melleim már kemények a vágytól, de a kezed már a csiklómon siklik. Sóhajom nem marad el, s már a kezem mohón nyúl érted hogy magamban érezzelek, te is erre vágysz hát felemeled lábaim s lassan belém hatolsz miközben szád hevesen csókol. Össze forr a testünk, hullámzunk, s míg egyre keményebben hatolsz belém érzed lábaim remegésén hogy mindjárt végem. Kezeddel finoman a csiklómhoz érsz s érintéseid sora az egekbe repít. Lassítasz, hagyod hogy átéljem a gyönyört s ez téged is feljebb tüzel.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig tudtam már tűrtőztetni magam az ajtód előtt. Már hozzád menet fantáziáltam, és rendesen fel is izgultam a saját gondolataimtól. Alig vártam, hogy lássalak végre, de még jobban vágytam az érintésedre, az illatodra, és az ízedre. Meglepett, de nagyon jól esett, és piszokul bevadított, hogy nekem estél, ahogy az ajtót kinyitottad. Csókoltál, érezni akartál, és csak arra tudtam gondolni, hogy a magamévá tegyelek. Ott, fent a bárpulton már a mennyország kapujában voltam, és csak egyet kellett húznom a köntösöd kötőjén, hogy végre lássam azt a csodás testet, azokat a fantasztikus melleket, érezzem a bőröd illatát. Aztán magamról téptem le a ruháim, hogy végre előtted állhassak és a tiéd lehessek.

Lenyúltál, hogy Te is érezz. Éreztél, megfogtál, érintésed hatására megrándultam, és már húuzál is magadhoz. Nem haboztam. Behatoltam. Simán siklott a farkam a puncidba. Már nagyon nedves voltál, nyílván Te is feltüzelve vártál, ahogy én téged. Bent voltam. Micsoda érzés! Egyik kezem a hajad markolja, kicsit hátrahúzom a fejed, másik kezem ujjai a csiklódon siklanak, közben vadul csókollak, csókolózunk. Csípőm ütemesen mozog, ujjaim a csiklódon. Élvezel. Picit várok, csak a csípőm mozog. Aztán ismét hozzád érek. Robbansz......

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lecsúszok a pultról és a fotelhez tollak. Szemeidben csillog a vágy s én nem kínozlak tovább, eléd térdelek s számba veszem lükető farkadat s közben egyik kezemet mellkasodon végig húzom s érzem heves szívverésed. Lassan és mélyen szívlak magamba, majd ritmust váltok mert érzem most erre van szükség. Tested megfeszül s érzem a forró lüktetést számban, miközben végig simítod hátamat s lassan magadhoz húzol. Ajkaim szorítják és engedik lüktető farkad, ütemesen és keményen, hangos sóhajok hagyják el ajkad. Lassan kiengedlek számból, fölédtérdelek, s Te kissé lejebb csúszol megemelve csípőd miközben lassan rádcsusszanok. Két kezedbe fogod fenekem, érzem ahogy a forróság ismét szétárad bennem. Lassú, körkörös mozdulataimtól szinte reszeketsz, hüvelyem szorosan tart, szinte táncolok rajtad. Két kezed melleimre teszed, s masszírozni kezded őket, mitől egyre hangosabban nyögdécselek. Hagyod, hogy én diktáljam az ütemet, de már te is egyre hangosabban zihálsz, s ettől mégjobban elönt a forróság. Feljebb csúszol, hogy nyakamat csókokkal áraszd el közben, s egészen felcsúsztatva végigcsókolod, ajad forrón és lágyan siklik végigrajta. Gyorsítok a tempón, tested egyre jobban reszket, hullámzik, s a következő pillanatban már érzem ahogy lávaként tör ki belőled a gyönyör édes nedve. Ajkam a szádhoz tapasztom s forrón csókollak , míg tested remegése lassan csillapodni kezd.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Lenézek, látom, ahogy a farkam ütemesen eltűnik forró puncidban. Micsoda látvány! Nem tudok betelni veled. Ha lehet, itt szeretkeznék veled naphosszat, de közben csókolni is akarlak, és ölelni, és nyalni. Mindent.

Majd megszakítod a varázst, hogy aztán egy másikat adj helyette. A fotelba ültetsz, és a szádba veszed az erősen lüktető, kemény dákóm. Ismét lenézek, és most a farkam a szádban tűnik el ütemesen, de a tempót most te diktálod. Időnként teljesen beveszed, ilyenkor tövig benned vagyok, majd lassan lesiklasz rólam, hogy aztán hírtelen ismét tövig csúsztasd a szádba. A robbanás határán táncolok, te érzed ezt, és ismét váltasz. Fölém térdelsz, lejjebb csúszom, mert tudom, hogy mi fog következni. Csípőm megemelem és várom, hogy édes, forró puncid fogadja ismét magába a férfiasságom, amely teljes odaadással várja, hogy ismét benned lehessen. És beleülsz, és fantasztikus, ahogy meglovagolsz. Kívánlak, akarlak. Te ezt tudod. Addig mozgatod magad rajtam, míg neked adom a forró, fehér anyagom. A tiéd. Fogadd magadba. Testem vadul hullámzik, te rajtam ülsz továbbra is, rám borulsz, testünk egymáshoz símul. Lassan lecsillapodom. De még benned vagyok. Jó ez így. Nagyon jó. Magamhoz szorítalak, nem eresztelek. Jó, hogy érzem a szívverésed, jó, hogy érzem az illatod, jó, hogy vagy nekem.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Bőrünk összeér, szorosan ölelsz magadhoz, minha soha többé nem akarnál elengedni. Érzem bőrödön át lassuló szívverésed, halkuló lélegzeted. Cirógatlak, s olyan jóleső megnyugvást érzek karjaidban.

Nem tudom meddíg maradtunk így, összefonódva, egymás karjaiban. Mindketten nagyon vártuk már a találkozást, s gondolatban már ezerszer megéltük ezeket a perceket, de ez valahogy most mégis felülmúlta minden elképzelésemet.

Lassan benyúlsz combjaim alatt, felemelve magaddal viszel, s az ágyra teszel. Pillantásunk összeér, s szemedben ismét felcsillanni látom a szikrát, miközben fölémhajolsz. Csókod égeti szám, ajkad egyre lejebb vándorol, végig csókolod testem, újra átjár a vágy. Ahogy lehelleted eléri dombomat, beleremegek. De nem állsz meg ott, tovább haladsz. Most nem vad ölölésre vágyom, s ezt érzed, oly gyengéd vagy, minden mozdulatodból nyugalom árad. Teljesen ellazítasz, símogatásoddal, csókjaiddal kényeztetsz. Szét húzod combjaim, ott is végigcsókolsz, le a lábfejemig, majd lassan visszaindulsz. Az egekbe korbácsolod vágyam, s ahogy ismét felérsz vénuszdombomhoz, egészen lassan és finoman érintesz nyelved hegyével, majd egyre fokozod érintésed keménységét. Testem rázkódik minden érintésedtől, s Te élvezed , hogy édes kínom fokozhatod. Néha belémnyalsz , ízleled nedvemet, mely már bőséggel jelzi mennyire kívánlak, majd finom játékba kezdesz csiklómon, s én nyöszörgöm gyönyörkínjaimtól.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Annyira jó, hogy itt vagy velem, hogy érzem a tested, az illatod, a szívverésed. Mikor az ágyra tettelek, nem tudtam betelni a látványoddal. Ott feküdtél hanyatt, gyönyörű, meztelen valóságodban, és ahogy végigsiklott a tekintetem rajtad, szerettelek volna mindenhol ölelni, és csókolni. Ezért megcsókoltalak, majd elindultam csókjaimmal lejjebb. Lassan végig jártam minden porcikád, combjaid belsején elidőztem kissé, hogy aztán le a lábujjaidig meg sem álljak. Majd vissza, de most már a puncidnál elidőztem. Csókoltam a dombodat, kicsit lejjebb, a feneked is kapott csókokat, majd a csiklód nyaltam egészen lágyan, lassan. Aztán ahogy bennem fokozódott a vány, nyelvem is erősebben kényeztette az érzékeny pontodat. Hangos sóhajok, nyögések hagyták el ajkaid, és ismét éreztem, hogy valamit adhatok neked. Behasaltam szétnyitott lábaid közé, és már semmi más nem érdekelt, csak az, hogy ismét átvigyelek a gyönyörök kapuján. Csak azt kívántam, hogy sokszor, és sokáig légy az enyém, hogy sokszor és sokáig kényeztethesselek. Égi zene volt füleimnek a nyögésed, hangod remegése. Aztán ismét megérkeztél, és én erősen nyomtam a nyelvem a csiklódnak, mikor tested vad hullámzásba kezdett, majd kicsit később az ajkaim nyomtam neki, hogy érzed, ezek az ajkak, és a nyelvem tiéd, hogy mindíg odategyem, ahol neked a legjobb.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Látni, hallani, érezni akarod, amit teszel mennyire jó, s én kieresztem hangom, s élvezem minden érintésed. Egyre keményebben masszírozod csiklóm, de csak éppen annyira, hogy vágyam egyre feljebb repítsd, s szemedbe nézve, elveszek. Pillantásod is símogat, átjár, oly gyengédség sugárzik belőle, mint érintéseidből. Érzem, tudom e nap csak a miénk, és vágyainké. Rád bízom magam, tudom jobb kezekben nem is lehetnék, testem hullámtácot jár, s Te mesteri, hosszú szimfóniát játszol testem hangszerén. Miután a következő hullám is végigfut testemen, lassan elhúzódsz tőlem, mellém fekszel, s csókodban még érzem gyönyörnedvem édes-savanyú ízét. Hozzád bújva, szorosan ölellek magamhoz, míg lassan megnyugszom.

Látható vágyaddal mit sem törődve elindulsz zuhanyozni. Néhány perc múlva utánad indulok, nézlek, ahogy a testeden végigfolyó víz megtörik válladon, mellkasodon, végigfolyik hasadon, s nem tudom megállni, hogy be ne lépjek hozzád. A símogatón langyos viz, mostmár rajtam is végigfut. Kezembe tusfürdőt csorgatok, s végigmoslak a nyakadtól lassan lefelé, miközben lágyan masszírozom bőröd, mellbimbódnál kissé elidőzve, miközben nyelvem s ajkam nyakadról issza le a vizet, mi lefut rajta. Átkarolva hátad is végigmosom, kezem lassan leér egyre keményebb fakadig. Itt újabb adag tusfürdőt teszek kezemre, s farkad kezdem lassan, de határozott húzásokkal átmosni. A síkosság megteszi hatását, hangos sóhaj hagyja el ajkad, s én felnézve látom fejed hátrahajtva élvezed játékom. Újjaim körbejárnak rajtad, mostmár egyre keményebben bánok veled, mellkasod egyre ütemesebben emelkedik és sűlyed, ahogy légvételed felgyorsul....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Édes voltál, ahogy beálltál mellém a tus alá. Végignéztem rajtad, szemeim gyönyörűséget láttak. Csodás tested az enyém, ízed már éreztem, és gyönyörű démonként imádtalak. Ujjaid, tenyered érintése a bőrömön olyan lágy, és gyengéd, hogy attól csak fokozódott a vágyam irántad. Lefürdettél, játszottál velem, és a testemről lecsepegő vízzel. Akartál tőlem valamit. A szerszámom is megmostad, vagyis inkább megmasszíroztad, és aztán lassan, ütemesen húzogatni kezdted rajta a bőrt előre-hátra. Szorításod egyre erősebb lett, ujjaid játéka beindított, fejem hátrahajtva élveztem a játékod. A tempót fokoztad, az akaratod rabjává lettem, végezz ki, legyek a tiéd! Egyre keményebben bántál velem, a farkam vergődött a szorításodban, de ez így volt tökéletes, ez így volt maga a földi paradicsom. Hátam a falnak vetettem, és vártam, hogy beteljesítsd a végzetem. Fejem oldalra csapkodtam, és éreztem, hogy mélyről feltörni készül belőlem a forró anyagom. Aztán lassan fel is tört. Hangosan élveztem, miközben egy pillanatig sem engedtél ki a kezedből. Spermám fröcsögött a markodba, szemeidben vad vágy tüze lobbant. Élvezted, hogy a kezedben lelem a végem. Nagyon kivégeztél. Vonaglottam, szinte ordítottam, de te csak verted. Mikor egy idő után elengedtél, térdre estem előtted, lábaid átöleltem, és arcom a combjaidnak nyomtam. Csak álltál, és engedted, hogy imádjalak. Láttam, amint a tenyeredből lassan folyt le a spermám. Majd feljebb emelkedtem, és a hasadnak nyomtam az arcom. Megfordítottalak, arccal a zuhany felé álltál, és miközben engedted a vizet a kezedre, hogy lemosd a spermám, és a fenekedhez hajoltam.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Megfordítottál, arcal a zuhany felé, s míg lemostam kezeim, éreztem lehelleted ahogy a popsimhoz közelítettél. Két kézre fogtad, s kicsit széthúztad partjait, s a következő pillanatban már éreztem nyeved finom érintését. Megremegtem, de hogy jobban hozzámférj, kissé hátratoltam fenekem, kezeimmet a falhoz támasztottam, s széttártam lábaim.

Csókokkal halmoztad el popsim minden centiméterét, s ez rettenetesen jól esett. De már nem is csodálkoztam ezen, lényed, érintésed, annyira megbabonázott, s ahogy éreztetted velem nőiességem, ahogy láttam szemedben az adni akarást, az újra és újra fellobanó tüzet, minden bizalmam elnyerted, bármit tehettél velem.

Amíg nyelved popsim kényeztette, kezed átbújtattad lábam közt, s finoman dörzsölgetni kezdted csiklóm. Újra elfogott a remegés, s mikor kicsit keményebben érintetted, apró sikolyok törtek ki belőlem. Fantasztikus érzés volt, ahogy közben nyelved popsimban járt, s egyik újjad néha betévedt közben barlangomba, majd vissza csiklómra.

Aztán felemelkedtél, egyik kezeddel megfogtad derekam, másikkal símogattad fenekem, s kemény farkad éreztem, ahogy barlangom bejárathoz támasztod, de nem hatolsz még belém. Bár én már tolnám magam rád, de még nem engeded, derekamon lévő kezeddel erősen tartasz magadtól kellő távolságban ahhoz, hogy éppen csak farkad vége érjen hozzám. Körbe- körbe mozgatva csípőd, néha azért kicsit betolod, de a következő pillanatban már húzod is ki ismét. Őrülten feltüzeltél ezzel, annyira vágytam rá, hogy magamban érezzelek újra. Így mikor megéreztem újra, hogy kissé belémtoltad farkad, hirtelen hátratolam magam, s hüvelyem szinte magába szippantott. Hangos " OH " tört fel mindkettönkből szinte egyszerre, s már nem akartad újra egészen kihúzni.

A tudfürdős flakon tetejét felpattintottad, fenekem dombjai közé csorgattál egy keveset, s nagyon lassan és finoman újjad hegyével masszírozni kezdted popsimat, miközben farkad egyre ütemesebben ki-be táncolt hüvelyemben.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Alig vártam már, hogy ajkaimmal, nyelvemmel a fenekedhez érhessek. Nagyon vágytam popsid nyalását, de előbb alaposan körbe csókoltam, hogy ráhangolódj a hamarosan bekövetkező nyelv játékomra. Sikerült a hangolódás. Popsid felém nyo,tad, előre hajoltál kissé, és a lábait széttetted. Tökéletesen hozzáfértem a gyönyörű fenekedhez. Szemeim lehunyva adtam át magam a kényeztetésed által okozott élvezetnek. Nagyon finom voltál. Sokáig nyaltalak, de közben ujjaimmal odatévedtem a csiklódhoz, és izgatni kezdtelek. Izgultál is. Mikor erősebben érintettelek, felnyögtél. Aztán abbahagytam a feneked nyalását, és mögötted felegyenesedve odatettem a farkam a puncidhoz. Nem toltam be. A csiklód izgattam a makkommal, majd picit be a barlangba, majd ismét csiklóizgatás....Nagyn felizgultál, és többször is rá akartál tolatni a farkamra, de nem engedtem. Kínoztalak. Aztán egyszer csak rátoltad magad, és a hírtelen behatolástól mindketten felnyögtünk. Már nem húztam ki, csak félig, de erősen vissza is löktem. Minden lökésnél nyögtél egyet. Én is. Nagyon kívántalak, és elkezdtelek erősebben és gyorsabban kefélni. Vad ösztön hajtott feléd, hogy benned legyek, hogy akkor, és ott csak én legyek neked a mindent adó. Két kezem a csípődön, lágyékom sebesen és erősen mozgott, és csattogott a fenekeden. Sóhajaid erősödtek, légzésed szaporává vált. Az utolsó pár lökésemet már hangos jajgatásod kísérte, mígnem folyamatos, erős hang jött ki belőled, és átadtad magad a farkam okozta gyönyörnek.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Ismét a gyönyör csúcsára értünk. Elvarázsoltál. Újra és újra. Végre ismét nőnek éreztem magam hosszú idő óta. Gyönyörű, érzéki, adni és elfogadni tudó nőnek. S ezt Neked köszönhettem.

Megmosdattuk egymást ismét, s visszamentünk a szobába. Italt töltöttem mindkettőnknek, egy andalító cd-t löktem a lejátszóba, az ágyra feküdtem, s Te mellémbújtál. Beszélgettünk, közben finoman cirógattuk egymást,lágy csókokat váltottunk. Pihentünk kicsit, pezsgőt kortyolgattunk.

Egyszer csak felültél, szádhoz emelted a pezsgős poharat, kortyoltál belőle egy kicsit, s a poharat letetted. Fölémhajoltál, s lassan a két mellem közé csurgattad a pezsgőt, s az végigfolyt hasamon, le a köldökömig, s te száddal követve csókoltál végig, amerre a pezsgő utattört magának. Ismét átjárt a bizsergés, el sem hittem, hogy ismét lázbahozol, hogy még mindíg itt vagy, még mindíg kívánsz, minden percünket ki akarod élvezni.

Szinte minden négyzetcentiméteren végigcsókoltál, s mikor mellbimbómhoz értél, mely csókjaidtól ismét hegyesen meredt előre, finoman fogaid közé vetted, s csókoltad, masszíroztad. Mellettem térdeltél, ajkaid ismét elindultak lefelé, végigízlelve bőröm, magdba szippantva a bőrömből áradó parfűmös tusfürdő illatát. Fejed már köldökömnél járt, mikor széttoltam térdeid él bebújtattam fejed lábad közé, farkasszemet nézve ismét duzzadó farkaddal. Hagytad, hogy elhelyezkedjek alattad, s finom lehelletem érezhetted először, ahogy alig érintve végigcsókoltam. Éreztem érintésem megremegtet, s lassan Te is köldökömtől lefelé haladva, most dombom csókoltad. Felhúztam lábaim, hogy hozzám férj, s egy kispárnát tettem a popsim alá, eléd tárva barlangom minden belátható zugát. Készen álltam, hogy újra beteljesítsük egymás vágyát.

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Hihetetlenül szép, és kívánni való voltál, mikor az ágyon feküdtél. Gyönyörködtem benned. Ritkán láttam hozzád hasonló szépséget. Tested elvarázsolt, és szinte kiáltott felém: érints, izgass, élvezz! Érinteni akartalak. Simogatni, csókolni és nyalni. Mindenhol, alaposan, és kitartóan, hogy a gyönyör, melyet adni szeretnék neked ne csak a tested járja át, hanem a lelked is. Végignéztem rajtad. Melleid csodás gömbölyűsége megbabonázott, lapos, feszes hasad csakis rám várt, lábaid szépsége láttán nem tehettem mást, mint bevallani magamnak: tökéletes szépség vagy számomra.

Mikor nyelvem a melleid között lefolyó pezsgőt követték, csakis a bőröd érintése érdekelt. Nagy örömet okoztál azzal, hogy fejed a lábaim közé tetted, és finoman végig nyaltad a szerszámom. Azonnal benned akartam lenni. Nyelvem máris a barlangodba nyomtam. Mikor a kispárnát a feneked alá tetted, puncidat teljesen felkínáltad nekem. Nem hagytam ki. A csiklód nyaltam, és elindítottam benned azt, amit talán csak régen éltél át. Elindítottalak a nyelvem áltan okozott hatalmas orgazmus felé. Nem akartalak elengedni anélkül, hogy egy mindent elsöprő élvezet-hullámot ne élj át általam, velem. Nyelvem előbb lágyan, majd egyre gyorsabban és erősebben csapdosott a csiklódon. Közben éreztem, hogy a szád teljesen elnyeli a farkam. Kezeiddel a derekamba kapaszkodtál, és valósággal ráhúztad magad a szerszámomra. Lábaim kissé szétvetettem, hogy jobban hozzám férj, és a csípőm lejjebb kerüljön. Farkam már teljesen a szádban volt, nyelveddel nyaltad körbe, és szívtad vadul, mohón. Teljesen begerjedtél, de az én agyam is önálló útra indult. Csak nyalni akartalak. Párszor úgy éreztem, hogy már a kapuban vagy, de aztán nem adtad meg még magad nekem. Ám elérkezett a te időd. Először ki akartál fordulni a számtól, talán meggondoltad magad, de nem engedtelek el. Tovább nyaltalak, amíg tested őrült vad hullámzásba nem kezdett. Dobáltad magad, de én még nyaltalak tovább. Nyelvemen már édes-keserű nedved volt, melyet mohón lefetyeltem ki belőled. Néhány percig szenvedtél alattam, amikor elért az orgazmus második hulláma…

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Sokadszor vittél a csúcsra, testem vadul vonaglott alattad, nyelvcsapásaid nem kíméltek, nem ersztettél. Percekig tartott a mámor. Lassan elengedtél, de közben még lágyan végigcsókoltál, símogattál, míg visszatértem a valóságba. Szerszámod még keményen ágaskodott mikor, hátad a falhoz támasztva mellém feküdtél. Csiklóm még mindíg lüktetett.

Térdemet átemeltem csípődön, hozzád símultam, s hosszan csókoltuk egymást. Majd áttértem nyakadra, le a mellkasodon, végig a hasadon, míg elértem lüktető ágyékod. Végigcsókoltam farkad, egészen a tövétől, néhányszor számba szippantottam közben, nyelvemmel körbe jártam rajta. Szemed vadul csillogott mikor belenéztem, tekinteted le sem vetted rólam, nézted minden mozdulatom. Ekkor kiengedtem számból, beültem combjaid közé, két talpam áttettem derekad mellé, kezemet hátam mögött letámasztottam térdeid mellé. Rájöttél mire készülök, s tágra nyílt szemekkel figyeltél, miközben fenekem kiemeltem combjaid közül. Csípőmet addíg igazítottam, míg el nem értem makkod, s lassan körözve rajta elkezdtem magamba tolni. A látvány mi eléd tárult, nagy hatással volt rád, kitárulkozva mozogtam rajtad, egyre beljebb tolva magamba dákód, s miközben fel - le mozogtam rajtad, csípőm körbe - körbe táncolt. Két kézre fogtad csípőm, s ahogy mozogtam rajtad végig a szemedbe néztem. Mellkasod egyre hevesebben emelkedett, sűlyedt, tested remegett. Lassú táncot jártam rajtad, de hüvelyen szorított, farkad kissé lefelé feszítettem, s ahányszor teljesen leengedtem csípőm, s mélyen magamba toltalak, egyre hangosabb sóhajok törtek fel belőled.

Ekkor megérintetted csiklóm, s masszírozni kezdted, először egészen finoman, majd, talán buzdítás képpen egyre gyorsabban. Én is gyorsítottam kicsit a tempón s teljes hosszában mozgattalak magamban, éppen, hogy ki ne csússzon, annyira hútam ki, s rögtön toltam is vissza, amennyire mélyen csak tudtam. Reszkettél. Már szinte folyamatosan, gyönyörhangok törtek ki belőled, légvételed zihált, s tudtam ez már a vég. Tested megfeszült, s a következő pillanatban már éreztem magamban, ahogy forró lávád kitör, néhány erőteljes, majd egyre kisebb lüktetéssel táncunk végetért....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Nem akartam hinni a szemeimnek, mikor akrobata mutatványokat megszégyenítő módon rátoltad magad a farkamra. Csak néztem, ahogy a szétnyíló puncidba mesterien bevezetted a dákóm anélkül, hogy kézzel hozzáértél volna. Már a puncid látványa megért egy orgazmust a részemről, de mikor finoman beengedted! Néztelek. Néztem a gyönyörű nőt, aki hihetetlen furfanggal erőszakol meg éppen engem…Aki a maga élvezetére használja a farkam. És nagyon örültem, hogy a farkam beléd hatolhatott. Tövig nyomtad rám magad, majd finoman majdnem egészen kiengedtél magadból. Aztán ismét erőteljesen tövig, miközben még csavargattad is a csípőd.

Nem kellett sokáig kínoznod, viszonylag hamar megadtam magam neked, és olyan sperma folyamot kaptál tőlem, hogy csak na. Pumpáltam beléd az anyagom, puncid mohón nyelte. Agyam már nem az enyém volt, a tested uralta. Mikor néhány erőteljes, majd egyre kisebb lüktetéssel lecsillapodtam, még mindig meg akartalak kapni. Belőled ennyi nekem nem volt elég! Egyik lábad a számhoz emeltem, és egyszerre több lábujjad is bekaptam, majd a talpad csókoltam meg. Szemeidben mosoly bujkált, szád kissé kinyitottad, és a nyelved hegyét kidugtad, és a számban lévő ujjaid mozgatni kezdted. Erre mohóbban szoptam őket. Aztán a másikat is az előbbi mellé tetted, és szó nélkül kérted, hogy azt is szeretgessem meg. Megtettem, méghozzá örömmel. Ekkor elkapott a gépszíj, és szinte ledöntöttelek, úgy fektettelek hanyatt, és belezuhantam, a puncidba. Nem érdekelt, hogy a saját spermám nyalom ki belőled, egyszerűen nyalni akartalak. Fejem belehúztam a puncidba, és gyakran csúsztam lejjebb, hogy a feneked is nyalhassam. Aztán hírtelen a lábujjaidra vetettem magam, majd vissza a fenekedbe, és a puncidba. Élvezted, hogy nem tudok betelni veled. Nyaltalak és csókoltalak, ahol értelek. Még adni akartam neked egy orgazmust. Lábaim szétnyitottam, és a fejed a lábaim közé húztam. Farkam ott állt az orrod, és a szád előtt. Miközben a puncidban voltam, Te szépen lágyan ismét ráhúztad magad a farkamra…

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Úgy tünt vágyad csak néhány percre csillapodott, s újra támadásba lendültél szádhoz emelve egyik lábam. Néztem vágytól csillodó szemed, s el sem hittem, hogy még mindíg nem tudtál betelni velem. Ahogy ajkaid elnyelték lábújjaimat, ismét végigfutott rajtam a bizsergés, majd talpam is elhalmoztad csókjaiddal. Nem tudtam levenni rólad a tekintetem, örökké emlékezni akartam erre az éjjszakára, minden mozdulatodra, érintésedre.

Talán még szememben is ott bújkált mosolyon, midőn nyelvem kissé kidugtam résnyire nyitott számon, s lábújjaim mozgatni kezdtem szádban. Ez mégjobban feltüzelt, s egyre vadabbul szopogattad őket. Sohasem hittem, hogy ez ennyire jó lehet, s felbátorodva nyújtottam oda a másik lábam is. Kicsit azt is kényeztetted, majd hirtelen oly vadul döntöttél hanyatt, széttártad lábaim, a következő másodpercben már vadul nyaltad lüktető puncim, melyből még mindíg csordogált, mit az előbb belémpumpáltál. De téged ez cseppet sem zavart, vadul dübörgött nyelved, újjaimmal hátad húsába martam, miközben nyelved néha popsimra is levándorolt s ott is éreztem kemény csapásait.

Fejed vad ingázásba kezdett lábam és barlangom közt, hol itt időztél, hol ott, s ez hihetetlenül tűzbe hozott, hogy minden porcikám érezni, ízlelni akarod. Tudtam, hogy újra a csúcsra fogsz vinni, s ezért mindent meg is tettél.

Lábaid szétnyitottad, s fejem behúztad közé, s miközben puncimat kényeztetted, én szép lassan magamba szívtam farkadat. Lassan, finoman ízleltem, duzzadó végét cirógattam nyelvemmel, közben lábadközé nyúltam, s egyik markomba fogtam heréid, óvatosan, nehogy fájdalmat okozzak, s újjaimmal morzsolgatni kezdtem, miközben farkad épp annyira tartotta szorosan szám, hogy ki-be húzhasd benne. Közben egyre jobban átjárt a forróság, nyelved vad kalandozásától mindenem remegett. Csípőm szorosan tartotta egyik kezed, másik már nem is tudom merre járt, mert hol csiklómon éreztem, hol hüvelyem mélyén járt egyre ütemesebben. Mikor csiklóm érintetted, apró sikolyok törnek ki belőlem, s mikor mélyen nyúlsz belém hangom elcsuklik, testem vadul táncol érintéseidtől.....

Tibor43 (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Miközben vadul nyaltalak, megszűnt a világ körülöttem. Nem érzékeltem semmit, csak arra tudtam gondolni, hogy a nyelvem benned lehessen. Időnként kissé hátrahajoltam, hogy lássam a puncid, és a feneked is. Majd, mint egy sas az áldozatára lecsaptam a puncidra. Belenyaltam, mire összerándultál. Aztán ismét pár pillanatig néztem gyönyörű szirmaid, melyek lüktettek, vörösek voltak az erős izgalomtól. Közben a farkam elveszett a szádban, és éreztem, hogy finoman szopogatod, ajkaiddal morzsolgatod a makkom. Bitang jó érzés volt, hogy a szerszámom kényezteted! Én még mindig nem tudtam betelni veled. Annyira jó volt nyalni, és időnként végig nézni fehér testeden, már a puszta látványod is felért egy orgazmussal. Miközben nyaltalak, agyamban ismétlődtek az előbbi percek, a lábujjaid, feneked kényeztetése. Az, hogy élvezted amit tettem veled, csak feltüzelt. Végre valaki, akit szinte korlátok nélkül kényeztethetek. Aki igényli, hogy kielégüljön, és nem csak kapni akar, hanem adni is tud! Addig akartalak ismét izgatni, amíg újból meg nem adod magad nekem. Érezni akartam a puncidból előtörő meleg levegőt, ízlelni édes-keserű ízét kéjnedvednek. És sikerült! Egy nagy és erőteljes összehúzódásod után kirúgtad magad, és egy hatalmas nyögés kíséretében elmentél. Tested úgy remegett, mintha rettenetesen fáznál. Vibráltál, és nyögtél, de közben a szád tele volt a farkammal. Én a szám erősen a puncidra nyomtam, mikor élveztél. Még, még belőled! Minél többet akartam kicsikarni belőled. Olyan elszántan szoptad a farkam, miután kissé lecsillapodtál, hogy szinte marcangoltad. Viszonozni akartad a neked nyújtott gyönyört, de ez most nem sikerült. Bár farkam már nagyon kemény volt, és teljesen kitöltötte a szád, az élvezéstől még messze voltam. Ezt viszont szerettem volna kihasználni, ezért megfordultam, és a szád elé térdeltem széles terpeszben keresztül a nyakad fölött. Rögtön a farkamért nyúltál, és szó nélkül megemelted a fejed, hogy tövig bekaphasd a dákóm. És a tarkód alá nyúltam, hogy segítsek. Fentről néztem, ahogy elszántam ismét szopni kezdtél.

Iworry (Nyers, nem korrektúrázott szöveg!)

Kissé csillapodott remegésem az előző vihar után, s minden gyönyörpercet szerettem volna vissza adni mit nyújtottál, ezért egyre keményebben kezdtelek szopni, mikor egyszercsak pózt váltottál. Elém térdeltél, hogy jobban hozzádférjek, s kezeddel megemelted fejem, hogy ezzel is segíts. Miközben éreztem tekinteted figyeli minden mozdulatom, látni akartad ahogy ajkaim közt hol eltűnik, hol előbukkan lüktető dákód. Kicsit feljebb támasztottam magam, s ekkor elkezdted előre-hátra hintáztatni csípőd, segítve a ritmust, néha egészen mély lökésekkel kefélted szám. Mellkasod vadul lüktetett. De ekkor elhúztam fejem, lassan kiengedtelek számból , s forró csókot nyomtam ajkadra. Tudtam ez lesz utolsó gyönyörünk, s megkoronázni akartam az együtt eltöltött éjjszakát. Lassan felemelkedtem az ágyról, megfogtam kezed, s szavak nélkül jöttél velem, vissza a bárpulthoz, hol az éjjszakánk elkezdődött. Kezemmel hátam mögött megtámaszkodva feltoltam magam a bárpultra, s magamhoz húztalak. Végigsimítottam kezemmel mellkasodon, számat nyakadon futtattam lefelé, apró finom csókokkal, miközben Te az én nyakamon tetted ugyanezt, s közben keményen belémtoltad farkadat. Felnyögtem, s belőled is hangos sóhaj tört elő. Lábammal átklulcsoltam derekad, s hagytam , hogy vadul és keményen kefélj, miközben kezeid melleimet markolva masszírozták. Két kezemmel átfogtam nyakad, s hajad túrtam, fejem hátraszegtem, s élveztem egyre keményebb tempód. Szívem egyre vadabbul kalapát, hangunk fel-fel tört belőlünk. Testünk reszketett. Végső gyönyörtáncunk oly vaddá és szenvedélyessé sikeredett, mint ahogyan kezdtük. Én hátadba véstem újjaim, miközben Te combjaim markoltad egyre jobban széttolva, hogy amilyen mélyen csak lehet magamba fogadhassalak. Eggyé forrt testtel száguldottunk a beteljesedés felé, s midőn megéreztem magamban kitörésed a következő lökések engem is elrepítettek .

Szorosan átöleltük egymást, szép lassan visszatértünk a valóságba. S mikor ez megtörtént kicsordult a könnyem, mert tudtam ennyi volt.

Füledhez emeltem szám s egészen halkan, elcsukló hangon azt mondtam :

- Köszönöm Neked, hogy velem voltál, hogy az enyém voltál, hogy ismét nő lehettem veled, tőled, melletted, még ha csak egy éjjszakára is. Soha nem fogom elfelejteni.....

Tartalomjegyzék