Krisztin

Romantika és kaland,
kizárólag felnőtteknek!

„Lehet, hogy én vagyok a hibás abban, ami Krisztinnel történt. Kiengedtem azt az énjét, amit nem lett volna szabad, pedig nem tettem mást, mint élveztem a helyzetet. Vajon az lenne a helyénvaló, ha meghagynám őt olyannak, amilyen megismerkedésünk előtt volt? Vagy már akkor is ilyen zabolátlan lehetett, csak nem tudtam róla, és a csapdájába estem?”

A regényről

Azon a májusi napon változott meg minden, amikor Krisztin hazaérkezett. István, a földbirtokos nagybácsi élete teljesen felfordult a fiatal leány megjelenésével. Egy nyár, ami a szenvedélyről, az erkölcsről, a szerelemről szól, és egy feledhetetlen tél számtalan kalanddal, szenvedéssel, izgalmas fordulatokkal.

A századfordulón játszódó regényben az ifjú és tapasztalatlan Krisztin a nagybácsi segítségével kezdi felfedezni önmagát, a nemiség korábban elhallgatott titkait. A férfi érzései napról-napra mélyülnek, miközben a leány érett nővé válik. Vajon az ész, az erkölcs, vagy az érzelmek győznek ebben a tiltott kapcsolatban? Hogyan végződhet egy beteljesületlen szerelem? Elkerülhetetlen a tragédia, mely hőseinkre vár?

Krisztin lebilincselő története érzelmi és morális kérdések elé állítja az olvasót. A fiatal leány kalandjait nem klasszikus stílusban, hanem a két főszereplő váltott szemszögéből ismerhetjük meg.

A történetet - a nyílt erotikus részletek miatt - kizárólag 18 éven felülieknek ajánljuk!

Akik már olvasták

„Annyira jó volt! Csak egy baj van vele, hogy rövid!
Nem egy könyvnél volt, hogy nagyon megszerettem a női főhőst. Krisztin egyszerűen elvarázsolt. Annyira jó karakter! Batya pedig egy szerelem.
A két rész merőben más. De ez pozitív. Az első romantikus, a második kaland. De így egyben pont tökéletes. Mindent megkaptam, amit egy jó könyvtől elvárok: érzelem, erotika, kaland, család, szeretet.”
(Szántó Krisztina)

„Krisztin egy csodálatos utazás volt számomra. Egyszerűen imádtam. Magába szippantott, és visszarepített az időbe, a századfordulós korszakba, amikor a testi vágyak és a szex tabu téma volt. Amikor a 18-19 éves lányok még kincsként őrizték az ártatlanságukat, amikor a férfiak tisztelettel, és lovagiasan bántak a hölgyekkel. Egy izgalmas, fordulatos, érzelmes, humorral fűszerezve, és szépen megírt történetet kaptunk a két szerzőtől. Olvasás közben minden lehető érzelem átfutott rajtam. Nevettem, sírtam, szívem tele volt szeretettel a szereplők iránt.”
(Szabó Kinga Abigél)

„Két és fél nap alatt olvastam végig! Letehetetlen! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Gratulálok a megírásához!”
(Czégény Ágnes)

„Én imádtam ezt a könyvet. Pontosan meg sem tudom megmondani az okát, mégis olvastam és olvastam, amíg a végére nem értem. Iszonyú szerethető karakterek, és lendületesen haladó cselekmények jellemzik. Nekem külön tetszik az, hogy egy monarchia idején játszódó történetet, hogyan itat át a kendőzetlen, fülledt erotika. Szuper volt, köszönöm az élményt!”
(Sue Dylen - Moly.hu)

„Azt kell mondjam az egész könyvre, hogy elegáns. A jelzők amik eszembe jutottak: gördülékeny, választékos, udvarias, szenvedélyes, gyengéd, türelmes, szeleburdi, szolid, fájdalmas, gyönyörű. Bőséges a szókincs, szép a leírás, a magyarázat. Egy érett, szerelmes férfi fájdalma, akit viszont viszont szeretnek, de mégsem szerethet. Ebbe tényleg bele lehet pusztulni. Tiszta szívből mondom, hogy imádtam és hálás vagyok, hogy olvashattam.”
(Badariné Pál Tímea)

„Fantasztikus, lebilincselő, fordulatokban gazdag, izgalmas, erotikus. Nem jut eszembe más jelző hirtelen. Rég olvastam ilyen jó könyvet. Köszönöm ezt a fantasztikus élményt!”
(Ragány Éva)

„Imádtam minden sorát, volt benne izgalom és meglepetés! Köszönöm, hogy olvashattam!”
(Pelsőczi Ildikó)

„Elkapja az embert, nem ereszti, mert izgul, hogy most mi lesz, és képes voltam tövig rágni a körmöm. Szóval, aki szereti a romantikát, az erotikát, megspékelve pörgős, eseménydús cselekménnyel, annak szívből ajánlom!”
(Emilly Palton - Moly.hu)

A szerzőkről

Lilith M. Abbey

2013 óta a Sukitore oldal szerzője, Tűzvirag néven írja a történeteket. A 2015-ben megjelent Bosszú az éjszakában, valamint a Hogy történhetett című Sukitore könyvek társírója.

Mike Menders

A Sukitore oldal alapítója, szerkesztője, a Sukitore könyvek kiadója, és Mykee néven legalább száz páros történet társírója. Számos szórakoztató, és felnőtteknek szóló novella szerzője.

„A boldog pillanat, a kacagás sikollyá vált. Felriadtam, s a gyönyörű álomból rémálom lett. Kábán tekintettem körbe, megszólalni sem volt időm, kirángattak a kocsiból. Még belém hasított a felismerés, hogy megtámadták a postakocsit. Mit akartak tőlem? Nekem sietnem kellett anyához!
Valamit a szám elé tettek. Hiába küzdöttem, éreztem, amint elszállt minden erőm, és elvesztettem az eszméletemet.”

Bloggervélemények

„Akik ismernek, tudják, hogy nem vagyok oda az erotikus/romantikus regényekért, mégis Krisztin lett az a könyv ami a szívemnek egy bizonyos helyét elfoglalja!”
(Anarchia könyvblog)

„A történet nem tökéletes, de apró valós vagy vélt hibái ellenére, emészthető, szórakoztató, élvezhető. Nagyon szépen van megírva, trivialitás nélkül, nem mélyülünk el anatómiai görbületekben és DDD méretekben. Nobel díjat biztosan nem kapnak érte, de műfajában azért jobb jónéhány angyonreklámozott és neves kiadók által piacra dobott műnél...”
(Betonka szerint a világ)

Megrendelés

FONTOS: a könyv kizárólag 18 éven felülieknek szól!

A megrendelés menete nyomtatott kiadás esetén:

  • add meg, hány példányt szeretnél vásárolni
  • válaszd ki a legmegfelelőbb szállítási és fizetési módot
  • add meg a szállítási adataidat (postázási cím eltérő lehet!)
  • válaszd ki, hogy dedikált példányt szeretnél (ha igen, kinek) vagy sem
  • a Megjegyzés mezőbe írd be azokat az információkat, amikre még szükség lehet (pl. csomagautomata címe)
  • kártyás fizetésnél nem kötelező a Barion fiók létrehozása, de érdemes regisztrálni, mert sok helyen használhatod itthon (mint a PayPalt)
  • a sikeres megrendelésről emailben visszaigazolást kapsz. Ha nem jönne meg 15 percen belül, nézz körbe a spam mappában is!
  • a megrendelt termék a megrendelést követő két munkanapon belül feladásra kerül a szállítási módnak megfelelően

FIGYELEM: a szállítási költségek EGY könyvre érvényesek, több példány rendelése esetén módosulhatnak! Ilyenkor a megadott elérhetőségeken egyeztetés szükséges!

A megrendelés menete ebook kiadás esetén:

  • válassz egy áruházat, ahol meg szeretnéd venni a könyvet! FIGYELEM: az ár és a formátum áruházanként eltérő lehet!
  • töltsd le a könyvet a kiválasztott áruházból

Nyomtatott könyv

Megrendelés előtt kérjük, olvasd el
az Adatvédelmi nyilatkozatunkat
és a Szállítási tudnivalókat
!

Ebook lelőhelyek

Válassz egy üzletet! Az ebook formátuma és ára üzletenként eltérő lehet!

Ekonyv.hu
Libri
Lira.hu
Bookline.hu
e-letoltes
Google Play
Barnes & Noble
ciando.com
Kobo
iBookstore (iTunes)
CNPeReading
Odilo.es

Krisztin weboldalai

Krisztin oldalain számos érdekességet, pletykát olvashatsz,
valamint a könyvvel kapcsolatos legfrissebb információkat találhatod meg.
Látogasd meg mindegyiket!

© Sukitore - Minden jog fenntartva! - Kapcsolat: krisztin@sukitore.com
ÁSZF és Szállítási információk - Adatkezelési tájékoztató